JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné"

Átírás

1 JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának év november hó 29. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri Hivatal (Budapest, Grassalkovich út 162.) tanácstermében megtartott nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné - nem képviselő bizottsági tagok: Atkári Győző Távolmaradását előre jelezte: Tanácskozási joggal részt vettek: Németh Péter Sinkovics Krisztián Ádám Szépné Keszi Éva dr. Laza Margit jegyző Györky Erika aljegyző Orbán Gyöngyi alpolgármester dr. Gróza Zsolt osztályvezető Szegény Ákos osztályvezető Scherer Kinga Az ülést vezette: Preklerné Marton Ilona, a bizottság elnöke. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 4 fővel határozatképes. Az ülést levezető elnök köszönti a bizottság tagjait és a Polgármesteri Hivatal dolgozóit. Javaslatot tesz a napirendi pontokra: Napirendi pontok: 1. Javaslat a Képviselő-testület évi munkatervének elfogadására (4.) 2. Javaslat a köznevelési intézmények működtetésének átadására (6.) (KIOSZTÓS) 3. Javaslat a Soroksári Ifjúsági Koncepcióhoz kapcsolódó cselekvési terv elfogadására (8.) Előterjesztő: Sinkovics Krisztián Ádám képviselő 4. Javaslat a Budapest XXIII. kerület /36 és /42 hrsz.-ú ingatlanokkal kapcsolatos ráépítési megállapodás megkötésére (13.)

2 2 5. Javaslat ingatlanok értékesítésére (a helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Vecsés út 26. fsz. 4. szám, a /0/B/1 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Táncsics M. u fsz. 3. szám és a /0/A/5 helyrajzi szám alatti, természetben Budapest XXIII. kerület Templom u fsz. 5. sz. alatti lakások) (14.) 6. Javaslat a helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII. kerület Hősök tere 36. szám alatti ingatlan megvásárlásával kapcsolatos döntés meghozatalára (15.) 7. Javaslat Budapest XXIII. ker és hrsz. ingatlanokkal kapcsolatos kisajátítási eljárás megindítására (16.) 8. Javaslat a Budapest XXIII. ker hrsz. ingatlan megvásárlására (17.) 9. Javaslat a hrsz-ú, természetben a Bp. XXIII. ker. Grassalkovich út 65/A. szám alatt található ingatlan megvásárlásáról szóló döntés meghozatalára (19.) 10. Javaslat a /7 helyrajzi számú, természetben a Bp. XXIII. ker. Háló u. 13. (11.) szám alatt található ingatlan tulajdoni hányadának értékesítésével kapcsolatos elvi döntés meghozatalára (20.) 11. Javaslat a Budapest XXIII. kerület /6 hrsz-ú ingatlanon fennálló túlépítés ügyében használati megállapodás megkötésére (21.) 12. Javaslat a Budapest Főváros XXIII. kerületben egészségügyi alapellátást végző egészségügyi szolgáltatók betegirányító rendszerének kialakítására (22.) 13. Javaslat a /5 helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII. Dunapataj utca 25. szám alatt található ingatlan hasznosítására 14. Javaslat a /1 helyrajzi számú ingatlan telekalakítási ügyében való döntés meghozatalára 15. Javaslat részletfizetés engedélyezésére 16. Egyebek Preklerné Marton Ilona: Javasolja, hogy a Meghívóban 2. napirendi pontként szereplő Javaslat a köznevelési intézmények működtetésének átadására (6.) (KIOSZTÓS) c. napirendi pontot tekintettel arra, hogy nem készült el a kiosztós anyag vegye le a Bizottság a napirendről.

3 3 A bizottság elnöke szavazásra teszi fel a javaslatot, megállapítja, hogy a bizottság 4 igen szavazattal, 0 ellenszavazat és 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi határozatot hozta. és Közbeszerzési Bizottságának 191/2016.(XI.29.) határozata a Bizottság november 29. napi ülésén tárgyalandó napirendi pontok módosításának elfogadásáról A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, hogy a év november hó 29. napi ülésének napirendjéről a Javaslat a köznevelési intézmények működtetésének átadására (6.) (KIOSZTÓS) c. napirendi pontot leveszi. Preklerné Marton Ilona: Javasolja a Bizottság november 29. napi ülése napirendjének módosítással történő elfogadását és Közbeszerzési Bizottságának 192/2016.(XI.29.) határozata a Bizottság november 29. napi ülése napirendjének elfogadásáról A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság a év november hó 29. napi ülésének napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Javaslat a Képviselő-testület évi munkatervének elfogadására (4.) 2. Javaslat a Soroksári Ifjúsági Koncepcióhoz kapcsolódó cselekvési terv elfogadására (8.) Előterjesztő: Sinkovics Krisztián Ádám képviselő 3. Javaslat a Budapest XXIII. kerület /36 és /42 hrsz.-ú ingatlanokkal kapcsolatos ráépítési megállapodás megkötésére (13.) 4. Javaslat ingatlanok értékesítésére (a helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Vecsés út 26. fsz. 4. szám, a /0/B/1 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Táncsics M. u fsz. 3. szám és a /0/A/5 helyrajzi szám alatti, természetben Budapest XXIII. kerület Templom u fsz. 5. sz. alatti lakások) (14.) 5. Javaslat a helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII. kerület Hősök tere 36. szám alatti ingatlan megvásárlásával kapcsolatos döntés meghozatalára (15.) 6. Javaslat Budapest XXIII. ker és hrsz. ingatlanokkal kapcsolatos kisajátítási eljárás megindítására (16.) 7. Javaslat a Budapest XXIII. ker hrsz. ingatlan megvásárlására (17.)

4 4 8. Javaslat a hrsz-ú, természetben a Bp. XXIII. ker. Grassalkovich út 65/A. szám alatt található ingatlan megvásárlásáról szóló döntés meghozatalára (19.) 9. Javaslat a /7 helyrajzi számú, természetben a Bp. XXIII. ker. Háló u. 13. (11.) szám alatt található ingatlan tulajdoni hányadának értékesítésével kapcsolatos elvi döntés meghozatalára (20.) 10. Javaslat a Budapest XXIII. kerület /6 hrsz-ú ingatlanon fennálló túlépítés ügyében használati megállapodás megkötésére (21.) 11. Javaslat a Budapest Főváros XXIII. kerületben egészségügyi alapellátást végző egészségügyi szolgáltatók betegirányító rendszerének kialakítására (22.) 12. Javaslat a /5 helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII. Dunapataj utca 25. szám alatt található ingatlan hasznosítására 13. Javaslat a /1 helyrajzi számú ingatlan telekalakítási ügyében való döntés meghozatalára 14. Javaslat részletfizetés engedélyezésére 15. Egyebek 1. Napirendi pont Javaslat a Képviselő-testület évi munkatervének elfogadására (4.) Preklerné Marton Ilona: Kérdés és hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a 2. határozati javaslat I. és III. pontjának elfogadását. és Közbeszerzési Bizottságának 193/2016.(XI.29.) határozata a Képviselő-testület évi munkatervének elfogadásáról I. fogadja el a Képviselő-testület évi munkatervét a jelen határozat 1. sz. melléklete szerint. II. kérje fel a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: december 31.

5 5 2. Napirendi pont Javaslat a Soroksári Ifjúsági Koncepcióhoz kapcsolódó cselekvési terv elfogadására (8.) Előterjesztő: Sinkovics Krisztián Ádám képviselő Atkári Győző: Miért nem sikerült határidőben elkészíteni? Jelenleg mennyi beleszólásunk van az oktatásba? dr. Laza Margit: A Hivatal kérte a határozat határidejének a módosítását, a népszavazás miatt nem tudtuk volna előkészíteni. Semmilyen szakmai beleszólásunk nincs, ezt a KLIK-kel kell leegyeztetni, hogy bevinnénk az iskolába egy ilyen oktatóanyagot. Ehhez együttműködést kell kialakítani a KLIK-kel. Atkári Győző: Támogatom az otthonteremtési támogatást és a határozat elfogadását. Preklerné Marton Ilona: További kérdés és hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a határozati javaslat I., III. és IV. pontjának elfogadását. és Közbeszerzési Bizottságának 194/2016.(XI.29.) határozata a Soroksári Ifjúsági Koncepcióhoz tartozó Cselekvési terv elfogadásáról I. jelen előterjesztés mellékletét képező Cselekvési tervet fogadja el. II. Hatalmazza fel a Polgármestert az abban foglaltak végrehajtására. III. Kérje fel a Jegyzőt, hogy a végrehajtás érdekében szükséges rendeletmódosítások rendelettervezeteit terjessze a Képviselő-testület elé. Felelős: I-II. pontok tekintetében Polgármester Határidő: december 31. Felelős: III. pont tekintetében Jegyző Határidő: február Napirendi pont Javaslat a Budapest XXIII. kerület /36 és /42 hrsz.-ú ingatlanokkal kapcsolatos ráépítési megállapodás megkötésére (13.) Preklerné Marton Ilona: Kérdés és hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a határozati javaslat I. pontjának elfogadását.

6 6 és Közbeszerzési Bizottságának 195/2016.(XI.29.) határozata a Budapest XXIII. kerület /36 és /42 hrsz.-ú ingatlanokkal kapcsolatos ráépítési megállapodás megkötéséről I. kösse meg a jelen határozat melléklete szerinti ráépítési megállapodást Budapest Főváros Önkormányzatával a /36 és a /42 hrsz.-ú ingatlanok vonatkozásában. II. Kérje fel a Polgármestert a megállapodás aláírására, amelynek során annak tartalmától - az Önkormányzat érdekeit nem sértő módon - eltérhet. Határidő: március Napirendi pont Javaslat ingatlanok értékesítésére (a helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Vecsés út 26. fsz. 4. szám, a /0/B/1 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Táncsics M. u fsz. 3. szám és a /0/A/5 helyrajzi szám alatti, természetben Budapest XXIII. kerület Templom u fsz. 5. sz. alatti lakások) (14.) Preklerné Marton Ilona: Kérdés és hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a határozati javaslatok I. pontjainak elfogadását. és Közbeszerzési Bizottságának 196/2016.(XI.29.) határozata a helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Vecsés út 26. fsz. 4. szám alatti ingatlan értékesítésével kapcsolatos döntéséről I. a helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Vecsés út. 26. fsz. 4. szám alatti ingatlant értékesítse. II. Kérje fel a Polgármestert, hogy az ingatlan birtokbavételét követően gondoskodjék az ingatlanra vonatkozó ingatlanforgalmi értékbecslés elkészíttetéséről és az abban foglaltak alapján az értékesítés módjának meghozatala érdekében a Képviselő-testület, vagy a Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság számára előterjesztés készítéséről. Határidő: április 30. és Közbeszerzési Bizottságának 197/2016.(XI.29.) határozata a /0/B/1 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Táncsics M. u fsz. 3. számalatti ingatlan értékesítésével kapcsolatos döntéséről

7 7 I. a /0/B/1 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Táncsics M. u fsz. 3. szám alatti ingatlant értékesítse. II. Kérje fel a Polgármestert, hogy az ingatlan birtokbavételét követően gondoskodjék az ingatlanra vonatkozó ingatlanforgalmi értékbecslés elkészíttetéséről és az abban foglaltak alapján az értékesítés módjának meghozatala érdekében a Képviselő-testület, vagy a Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság számára előterjesztés készítéséről. Határidő: április 30. és Közbeszerzési Bizottságának 198/2016.(XI.29.) határozata a /0/A/5 helyrajzi szám alatti, természetben Budapest XXIII. kerület Templom u fsz. 5. szám alatti ingatlan értékesítésével kapcsolatos döntéséről I. a /0/A/5 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Templom u fsz. 5. alatti ingatlant értékesítse. Kérjem fel a Polgármestert, hogy az ingatlan birtokbavételét követően gondoskodjék az ingatlanra vonatkozó ingatlanforgalmi értékbecslés elkészíttetéséről és az abban foglaltak alapján az értékesítés módjának meghozatala érdekében a Képviselő-testület, vagy a Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság számára előterjesztés készítéséről. Határidő: április Napirendi pont Javaslat a helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII. kerület Hősök tere 36. szám alatti ingatlan megvásárlásával kapcsolatos döntés meghozatalára (15.) Tüskés Józsefné: Javasolja, hogy a GKB az eladó által ajánlott eladási ár ismeretében hozzon döntést és a jövőben csak az eladó által meghatározott eladási ár ismeretében készüljön előterjesztés ingatlanvásárlások ügyében. Preklerné Marton Ilona: További kérdés és hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel az alábbi határozati javaslat elfogadását: A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a helyrajzi számú, természetben a Budapest Főváros XXIII. kerület Hősök tere 36. szám alatti ingatlan tekintetében az eladó által ajánlott eladási ár ismeretében hozzon döntést. A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság javasolja a Képviselőtestületnek, hogy a jövőben csak az eladó által meghatározott eladási ár ismeretében készüljön előterjesztés ingatlanvásárlások ügyében.

8 8 és Közbeszerzési Bizottságának 199/2016.(XI.29.) határozata a helyrajzi számú, természetben a Budapest Főváros XXIII. kerület Hősök tere 36. szám alatti ingatlan megvásárlásával kapcsolatos döntéséről I. a helyrajzi számú, természetben a Budapest Főváros XXIII. kerület Hősök tere 36. szám alatti ingatlan tekintetében az eladó által ajánlott eladási ár ismeretében hozzon döntést. II. a jövőben csak az eladó által meghatározott eladási ár ismeretében készüljön előterjesztés ingatlanvásárlások ügyében. Határidő: Folyamatos 6. Napirendi pont Javaslat Budapest XXIII. ker és hrsz. ingatlanokkal kapcsolatos kisajátítási eljárás megindítására (16.) dr. Gróza Zsolt: A telkek kisajátítására a telkeket határoló 2 utca megnyitása érdekében van szükség, közérdekű célból. Preklerné Marton Ilona: További kérdés és hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a határozati javaslat I. pontjának elfogadását. és Közbeszerzési Bizottságának 200/2016.(XI.29.) határozata a Budapest XXIII. ker és hrsz. ingatlanokkal kapcsolatos kisajátítási eljárás megindításáról I. kezdeményezzen kisajátítási eljárást a Budapest XXIII és hrsz.-ú ingatlanok vonatkozásában az illetékes Kormányhivatalnál. II. Kérje fel a Polgármestert az eljárás megindításához szükséges dokumentumok elkészíttetésére és benyújtására. Határidő: március Napirendi pont Javaslat a Budapest XXIII. ker hrsz. ingatlan megvásárlására (17.)

9 9 Preklerné Marton Ilona: Egresi Antal képviselőnek volt egy javaslata, hogy vizsgálják meg, hogy a csatorna átvezetése az ingatlanon keresztül mennyibe kerülne. dr. Laza Margit: Osztályvezető asszonnyal tárgyaltam ma erről. A helyrehozás és az egész munkálat körülbelül annyiba kerülne, mint a telek megvásárlása. Műszakilag nem támogatta az osztályvezető asszony. Atkári Győző: A szomszéd tűrésre kötelezhető ebben az esetben? dr. Laza Margit: Nem. A szomszédon keresztül csak szerződéses szorgalmi jog jöhetne létre, ha ő ebbe beleegyezik. dr. Gróza Zsolt: Alpolgármester úrnál ma bent volt a tulajdonos fia és ő úgy nyilatkozott, hogy Ft az az ár, amiért ő hajlandó megválni a telektől. Preklerné Marton Ilona: További kérdés és hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a javaslatot, mely szerint a Javaslat a Budapest XXIII. ker hrsz. ingatlan megvásárlására (17.) c. napirendi pont megtárgyalását a Bizottság a Képviselő-testületre bízza. és Közbeszerzési Bizottságának 201/2016.(XI.29.) határozata a Budapest XXIII. ker hrsz. ingatlan megvásárlásáról A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, hogy a Javaslat a Budapest XXIII. ker hrsz. ingatlan megvásárlására (17.) c. napirendi pont megtárgyalását a Bizottság a Képviselő-testületre bízza. 8. Napirendi pont Javaslat a hrsz-ú, természetben a Bp. XXIII. ker. Grassalkovich út 65/A. szám alatt található ingatlan megvásárlásáról szóló döntés meghozatalára (19.) Atkári Győző: Mi indokolja a hatáskör visszavonását? dr. Gróza Zsolt: Úgy gondoljuk, hogy vagyongazdálkodási szempontok nem indokolják a vásárlást. Ezért úgy gondoljuk, hogy a Képviselő-testület, mint egy nagyobb létszámú és magasabb fokú fórum legyen az, aki dönt ebben a kérdésben. Mizák Zoltán: A számok most már kicsit feljebb mentek, 14 milliónál tartunk és 16 milliót akarnak a tulajdonosok. Hajlanak arra, hogy cserelakás is szóba jöhessen és én is jobban támogatnám ezt az ajánlatot. Javaslom, hogy az Önkormányzat Ft összeghatárig vásárolja meg a tulajdonostársak által elfogadott ingatlant és annak tulajdonjogát cserélje el a tárgyi ingatlanra. Természetesen szükséges majd egy nyilatkozat, hogy a tárgyi ingatlant elfogadják csereingatlanként. Rögzíteni szükséges, ha valaki meggondolja magát, un. bíztatási kárként lehet perelni.

10 10 dr. Gróza Zsolt: Felhívnám a figyelmet, hogy a szakértői vélemény alapján az ingatlan kitakarítása kb Ft, a közműveket vissza kell kötni és a tartozásokat ki kell egyenlíteni. Az eredeti ajánlat Ft. Preklerné Marton Ilona: További kérdés és hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a javaslatot, mely szerint a Javaslat a hrsz-ú, természetben a Bp. XXIII. ker. Grassalkovich út 65/A. szám alatt található ingatlan megvásárlásáról szóló döntés meghozatalára (19.) c. napirendi pont megtárgyalását a Bizottság a Képviselő-testületre bízza. és Közbeszerzési Bizottságának 202/2016.(XI.29.) határozata a helyrajzi számú, természetben a Bp. Főv. XXIII. ker. Grassalkovich út 65/A. szám alatt található ingatlan megvásárlásáról A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, hogy a Javaslat a hrsz-ú, természetben a Bp. XXIII. ker. Grassalkovich út 65/A. szám alatt található ingatlan megvásárlásáról szóló döntés meghozatalára (19.) c. napirendi pont megtárgyalását a Bizottság a Képviselő-testületre bízza. 9. Napirendi pont Javaslat a /7 helyrajzi számú, természetben a Bp. XXIII. ker. Háló u. 13. (11.) szám alatt található ingatlan tulajdoni hányadának értékesítésével kapcsolatos elvi döntés meghozatalára (20.) Preklerné Marton Ilona: Kérdés és hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a határozati javaslat I. pontjának elfogadását. és Közbeszerzési Bizottságának 203/2016.(XI.29.) határozata a /7 helyrajzi számú, természetben a Bp. XXIII. ker. Háló u. 13. (11.) szám alatt található ingatlan tulajdoni hányadának értékesítésével kapcsolatos elvi döntéséről I. az ingatlanforgalmi értékbecslés felülvizsgálatát és a jogi helyzet rendezését követően értékesítse a /7 hrsz.-ú, természetben a Budapest XXIII. ker. Háló u. 13. (11.) szám alatt található ingatlanon fennálló tulajdoni hányadát. II. Kérje fel a Polgármestert a szakértői vélemény felülvizsgálatára és a tárgyban új előterjesztés elkészítésére. Határidő: március 31.

11 Napirendi pont Javaslat a Budapest XXIII. kerület /6 hrsz-ú ingatlanon fennálló túlépítés ügyében használati megállapodás megkötésére (21.) Preklerné Marton Ilona: Kérdés és hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a határozati javaslat I. pontjának elfogadását. és Közbeszerzési Bizottságának 204/2016.(XI.29.) határozata a Budapest XXIII. kerület /6 hrsz.-ú ingatlanon fennálló túlépítés ügyében használati megállapodás megkötéséről I. kösse meg a jelen határozat melléklete szerinti használati megállapodást a túlépítőkkel a /6 hrsz.-ú ingatlanon található felépítményekre és az általuk elfoglalt földterületre. II. Kérje fel a Polgármestert a megállapodás aláírására azzal, hogy annak tartalmától az Önkormányzat érdekeit nem sértő módon eltérhet. Határidő: március Napirendi pont Javaslat a Budapest Főváros XXIII. kerületben egészségügyi alapellátást végző egészségügyi szolgáltatók betegirányító rendszerének kialakítására (22.) Mizák Zoltán: Olvashatjuk, hogy az osztály az előzetes vizsgálatok során arra a következtetésre jutott, hogy a járóbeteg szakellátásban nem szükséges beteghívó rendszer kiépítése, mert a telefonos előjegyzés rendszere jól működik. A betegirányító rendszer az egész komplexumra vonatkozik. Szegény Ákos: Ez nem a háziorvosi, hanem a járóbeteg szakellátás, ami beutalóval vehető igénybe és telefonos előjegyzéssel illetve helyszíni előjegyzéssel veszik igénybe a betegek. Amire most árajánlatot kaptunk az a háziorvosi praxisokra vonatkozott, de ki lehet terjeszteni a járóbeteg szakellátásra is. Mizák Zoltán: Ki van emelve, hogy az Erodium Kft. felmérést nem végzett. Ezt honnan tudják? Szegény Ákos: Tudomásom szerint a kollégának úgy küldték az árajánlatot, hogy ők nem jártak kint az intézményben.

12 12 Mizák Zoltán: Az ,-Ft + Áfa összeg az informatikai rendszer átalakítására vonatkozna, ha betegirányító rendszer épülne. Ez az összes rendszerre vonatkozik, ez egy irányszám? Szegény Ákos: Úgy tudom, hogy igen ezt a Hivatal informatikusa készítette. Az előterjesztés mellékletében van az erre vonatkozó költségbecslés. Célszerű lenne a betegirányító rendszer kiépítésével együtt a teljes informatikai rendszer felújítása. Az árajánlatokat nehéz volt összehasonlítani, mert a különböző paraméterek nem voltak egységesek, a legolcsóbb és a legdrágább árral kalkuláltunk. Mizák Zoltán: Az Erodium leírásában szerepel, hogy rövid volt a határidő, ez miért volt ha csak most tárgyaljuk? Szegény Ákos: Úgy terveztük, hogy az eredeti határidőben be tudjuk terjeszteni ezt az anyagot. Preklerné Marton Ilona: Az Újtelepi orvosi rendelőkre vonatkozóan Ft + Áfa az összeg, ez a 3 orvosi rendelőre és a fogorvosra vonatkozik? Szegény Ákos: A fogorvosra nem, mert az időpontos. Preklerné Marton Ilona: Szabó Nikolették megrendelték már ezt a betegirányító rendszert. Nem tartanám igazságosnak, ha a másik 2 orvosnál az önkormányzat finanszírozná náluk meg ők fizetnék ki. Lenne arra lehetőség, hogy felhívják a doktornőt és egyeztessenek ezzel kapcsolatban. Ők az Erodium rendszerét választották, szerintük ez a legjobb. Szegény Ákos: Egyeztetünk a doktornővel, de én nem tudok arról, hogy ezt ők megrendelték. Egy ilyen beruházást egyeztetniük kellet volna az Építési és Beruházási osztállyal tekintettel arra, hogy az orvosok tudták, hogy egy ilyen fejlesztést tervezünk. Az Újtelepi orvosi rendelők esetén ennek a rendszernek a kiépítése nem lenne akkora probléma, mert a felújítással kapcsolatos beruházások már megtörténtek. A Táncsics Mihály 104. sz. alatti ingatlannal kapcsolatban az Építési és Beruházási osztály vezetőjével egyeztettünk, hogy az épületnek a teljes rekonstrukciója, felújítása el fog kezdődni. Ezt a háziorvosi rendelés miatt fokozatosan lehet majd megvalósítani. Célszerű a felújítással együtt elvégezni a betegirányító rendszer kiépítését, hogy ne kelljen azt visszabontani. Mizák Zoltán: Az Erodium sokkal fejlettebb, komplexebb műszaki rendszerről adott le ajánlatot. A többi ajánlat nem tartalmazza például az interneten való bejelentkezés lehetőségét. Tudomásom szerint Pesterzsébeten is ezt használják. Több helyről kaptuk azt a visszajelzést, hogy ez egy jó rendszer. Az Erodium árajánlata tartalmazza, hogy csak egy erősáramú csatlakozást és egy internet csatlakozást kér az összes többit ő kiépíti. Nem indokolt megvárni a felújítást, az erős- és a gyengeáramú rendszer kiépítését külön lehet és kell kezelni. A jelenlegi hálózat erősáramú rendszert nem igényel, és az informatikai rendszer is működik a jelenlegi rendszeren. Indokolt a felújítás, de ha nem lenne, akkor is ki lehetne építeni ezt a rendszert. Hasznosnak tartom a kártyarendszert melynek van egy minimális költsége, de cserébe a kártya tartalmazza az egyén összes adatát, az orvos rögtön tudja, mire kell figyelni, ha bajba kerülünk az utcán a mentős rögtön tudja az adatainkat. A kártya díját vissza lehet forgatni a rendszerbe. Több szakemberrel beszéltünk és ezt a rendszert javasolták egymástól függetlenül. Szegény Ákos: Ez az előterjesztés egy elsődleges vizsgálat arra vonatkozóan, hogy milyen lehetőségek vannak a rendszer kiépítésére. A következő lépés a szempontrendszerek meghatározása, ahogy megvalósítanánk ezt a rendszert. Ez egy szándéknyilatkozat egyelőre, ha a Képviselő- testület a megvalósítás mellet dönt, annak költségét a költségvetésbe be kell tervezni, arról is majd dönteni kell.

13 13 Mizák Zoltán: Javaslom, az I pont elfogadását, építsük ki a betegellátó rendszert a kerületben, de kérjünk részletes árajánlatot az Erodiumtól, tekintettel arra, hogy az általa megadott ajánlat becslés. dr. Gróza Zsolt: Ha most árajánlatot kérünk és később pályázatot írunk ki vagy közbeszerzést azon az Erodium nem indulhat majd. Célszerű kiírni a közbeszerzést. Mizák Zoltán: Szeretném, ha ez minél hamarabb megvalósulna, mert ez nagyon fontos dolog, a jelenlegi rendszer nem jó. Preklerné Marton Ilona: További kérdés és hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a határozati javaslat I. pontjának elfogadását azzal a módosítással, hogy felkéri a polgármestert, hogy a betegirányító rendszer beszerzésével kapcsolatos intézkedéseket tegye meg a évi költségvetés terhére. és Közbeszerzési Bizottságának 205/2016.(XI.29.) határozata Budapest Főváros XXIII. kerületben betegirányító rendszer kialakításával kapcsolatos döntéseiről I. Budapest Főváros XXIII. kerületben az egészségügyi alapellátást segítő betegirányító rendszert építse ki. II. kérje fel a polgármestert, hogy a betegirányító rendszer beszerzésével kapcsolatos intézkedéseket tegye meg a évi költségvetés terhére. Határidő: december Napirendi pont Javaslat a /5 helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII. Dunapataj utca 25. szám alatt található ingatlan hasznosítására Preklerné Marton Ilona: Kérdés és hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a határozati javaslat I. a) pontjának elfogadását. és Közbeszerzési Bizottságának 206/2016.(XI.29.) határozata a /5 helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII. kerület Dunapataj utca 25. szám alatt található, az ingatlan-nyilvántartás adatai szerint 444 m2 alapterületű kivett beépítetlen terület megnevezésű ingatlan hasznosításáról

14 14 Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága úgy dönt, hogy I. a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata a /5 helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII. kerület Dunapataj utca 25. szám alatt található, az ingatlan-nyilvántartás adatai szerint 444 m2 alapterületű kivett beépítetlen terület megnevezésű ingatlant árverésen kívül Pap Lajos és Pap Lajosné (lakcím: 1239 Budapest, Dunapataj utca 27.) részére Ft vételáron értékesíti. II. Felkéri a polgármestert a kérelmezők értesítésére, és az adásvételi szerződés aláírására. Határidő: március Napirendi pont Javaslat a /1 helyrajzi számú ingatlan telekalakítási ügyében való döntés meghozatalára Preklerné Marton Ilona: Kérdés és hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a határozati javaslat I. és III. pontjának elfogadását. és Közbeszerzési Bizottságának 207/2016.(XI.29.) határozata a /1. hsz-ú ingatlanból kialakuló (196530/6) hrsz.-ú 51 m2 nagyságú ingatlan közterület, út céljára történő lejegyzéséről Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága úgy dönt, hogy I. a Budapest XXIII. kerület /1 hrsz.-ú ingatlanból a T számú változási vázrajz szerint a kialakuló közterületet Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának 4/54-ed tulajdoni hányada szerint számított 103 m2 nagyságú területből kívánja lejegyezni. II. felkéri a Polgármestert a telekalakítási eljárás megindítására és a jelen határozat 1. melléklete szerinti megállapodás aláírására azzal, hogy a megállapodás aláírása során annak tartalmától az Önkormányzat érdekeit nem sértő módon eltérhet. Határidő: a telekalakítási eljárás megindítására március 31. a megállapodás aláírására szeptember Napirendi pont Javaslat részletfizetés engedélyezésére

15 15 Preklerné Marton Ilona: Kérdés és hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a határozati javaslat I. és II pontjának elfogadását. és Közbeszerzési Bizottságának 208/2016.(XI.29.) határozata használati díj pénztartozás részletekben történő megfizetésének engedélyezéséről Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága úgy dönt, hogy I. id. Potencsik István (a továbbiakban: Adós) részére az Önkormányzattal szemben fennálló Ft összegű használati díj pénztartozásra 27 (huszonhét) havi részletfizetést engedélyez azzal, hogy amennyiben Adós január 31. napjáig nem írja alá a részletfizetési megállapodást vagy annak aláírását követően az esedékes törlesztő részlet megfizetésével késedelembe esik, akkor a tartozás egy összegben, késedelmi kamattal növelten esedékessé válik. A havi részletfizetési kötelezettség összege hónapban Ft/hó, 27. hónapban Ft. II. felkéri a Polgármestert Adós értesítésére, valamint a jelen határozat mellékletét képező részletfizetési megállapodás aláírására azzal, hogy annak tartalmától az Önkormányzat érdekeit nem sértve eltérhet. Felkéri továbbá a megállapodás aláírásának Adós általi elmaradása vagy az aktuális törlesztő részlet megfizetésével történő késedelembe esés esetén a tartozás behajtása érdekében szükséges intézkedések megtételére. Határidő: január 31. Preklerné Marton Ilona: További hozzászólás hiányában megköszöni a részvételt, az ülést 16 óra 40 perckor bezárja.

16 16 K.m.f. A jegyzőkönyvet elolvasás után jóváhagyólag aláírom: Preklerné Marton Ilona Tüskés Józsefné bizottság elnöke bizottsági tag A jegyzőkönyvet készítette:... Dávid Mónika bizottsági titkár

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év november hó 02. napján 15 óra 00 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Mikó Imre. Balzsay Károly. Magyar Jánosné. országos szakmai szervezet képviselője

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Mikó Imre. Balzsay Károly. Magyar Jánosné. országos szakmai szervezet képviselője JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. február 10. napján 11.05 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné Sinkovics Krisztián Ádám

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné Sinkovics Krisztián Ádám JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2017. év április hó 4. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága 2014. év február hó 3. napján 15 óra 11 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Sinkovics Krisztián Ádám képviselő

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Sinkovics Krisztián Ádám képviselő Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2016. november 30-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2017. év május hó 30. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Sinkovics Krisztián Ádám. Mizák Zoltán

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Sinkovics Krisztián Ádám. Mizák Zoltán JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év június hó 28. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2017. év május hó 2. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év május hó 3. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év május hó 31. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. június 28-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. október 7. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft.

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. június 2. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2015. év június hó 2. napján 15 óra 35 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. november 30. napján 13.35 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2015. év november hó 3. napján 15 óra 35 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. április 5-én 14.35 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának 2016. november 29-én (kedd) a Polgármesteri Hivatal Nagytanácstermében (1239 Budapest, Grassalkovich út 162.) megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 7 fővel határozatképes.

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 7 fővel határozatképes. JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága 2014. év november hó 18. napján 15 óra 36 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. június 29. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. február 11. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS. Javaslat kártalanítási összegek elfogadására. Vagyonkezelési Osztály. Vagyonkezelési Osztály

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS. Javaslat kártalanítási összegek elfogadására. Vagyonkezelési Osztály. Vagyonkezelési Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal V a g y o n k e z e l é s i O s z t á l y 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat kártalanítási összegek

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a bizottság határozatképességére: A Bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 6 fővel határozatképes.

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a bizottság határozatképességére: A Bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 6 fővel határozatképes. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. szeptember 8. napján 11.00 órakor a

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2015. év december hó 1. napján 15 óra 33 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Tamási Benjamin külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Tamási Benjamin külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2016. február 11-én 13.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2015. október 8-án 13.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2017. október 31. napján 8.00 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. november 4. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Javaslat a.. helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII. kerület (cím). szám alatti ingatlan 4650/6750-ed részének értékesítésére

Javaslat a.. helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII. kerület (cím). szám alatti ingatlan 4650/6750-ed részének értékesítésére Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a.. helyrajzi számú, természetben a

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának Polgármestere 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. március 11. napján 13.40 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2018. január 17. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt

Részletesebben

Javaslat kisajátítási eljárások megindítására és ingatlan megvásárlására

Javaslat kisajátítási eljárások megindítására és ingatlan megvásárlására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat kisajátítási eljárások megindítására

Részletesebben

Javaslat a.. hrsz-ú, természetben a Bp. XXIII. ker. (cím) szám alatt található ingatlan megvásárlásáról szóló döntés meghozatalára

Javaslat a.. hrsz-ú, természetben a Bp. XXIII. ker. (cím) szám alatt található ingatlan megvásárlásáról szóló döntés meghozatalára Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a.. hrsz-ú, természetben a Bp. XXIII.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2018. április 4. napján 16 óra 03 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. január 14. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év április hó 5. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának 2016. július 29-én (péntek) a Polgármesteri Hivatal Nagytanácstermében (1239 Budapest, Grassalkovich út 162.) megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné. Galéria 13 Kulturális Szolgáltató NKft. Klebelsberg Központ Dél-Pesti tankerület igazgatója.

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné. Galéria 13 Kulturális Szolgáltató NKft. Klebelsberg Központ Dél-Pesti tankerület igazgatója. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. április 3. napján 11.10 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. szeptember 9. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2018. május 9. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2015. év május hó 12. napján 8 óra 02 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év szeptember hó 6. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Javaslat /4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Kelep utcában található, ingatlan hasznosítási módjának meghatározására

Javaslat /4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Kelep utcában található, ingatlan hasznosítási módjának meghatározására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat 187257/4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Stojka László. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 7 fővel határozatképes.

JEGYZŐKÖNYV. Stojka László. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 7 fővel határozatképes. JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága 2014. év február hó 11. napján 15 óra 37 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

GAZDASÁGI ÉS KÖSZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS

GAZDASÁGI ÉS KÖSZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. GAZDASÁGI ÉS KÖSZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 183208/1, 183208/3,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2019. január 16-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2017. május 31. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Javaslat kisajátítási eljárás megindítására

Javaslat kisajátítási eljárás megindítására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat kisajátítási eljárás megindítására

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának 2015. december 1-én (kedden) a Polgármesteri Hivatal Nagytanácstermében (1239 Budapest, Hősök tere 12.) megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Páneurópa Általános Iskola. Táncsics M. Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Páneurópa Általános Iskola. Táncsics M. Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2017. május 30. napján 11.05 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. február 10. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170.

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170. Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 185003 és 184939 hrsz.-ú (természetben: 1239 Budapest,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2017. év szeptember hó 05. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. október 31-én 9.00 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 186552/7 helyrajzi számú, természetben a Bp. XXIII. ker.

Részletesebben

Javaslat a Budapest XXIII. kerület hrsz.-ú ingatlannal kapcsolatos döntések meghozatalára

Javaslat a Budapest XXIII. kerület hrsz.-ú ingatlannal kapcsolatos döntések meghozatalára Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Budapest XXIII. kerület 185620 hrsz.-ú ingatlannal

Részletesebben

Javaslat Budapest XXIII. ker... és hrsz. ingatlanokkal kapcsolatos kisajátítási eljárás megindítására

Javaslat Budapest XXIII. ker... és hrsz. ingatlanokkal kapcsolatos kisajátítási eljárás megindítására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat Budapest XXIII. ker... és hrsz. ingatlanokkal kapcsolatos

Részletesebben

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat kisajátítási eljárás kezdeményezésére a 186751/1 és 186752/1

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Soroksári Intézményellátó Központ Táncsics Mihály Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Soroksári Intézményellátó Központ Táncsics Mihály Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2016. február 9. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Javaslat a /7 helyrajzi számú, természetben a Bp. XXIII. ker.. szám alatt található ingatlan tulajdoni hányadának értékesítésére

Javaslat a /7 helyrajzi számú, természetben a Bp. XXIII. ker.. szám alatt található ingatlan tulajdoni hányadának értékesítésére Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 186552/7 helyrajzi számú, természetben a Bp. XXIII. ker..

Részletesebben

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/6/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/6/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/6/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. május 6. napján 16. óra 00. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat pénztartozás mérséklésére,

Részletesebben

Javaslat Budapest XXIII. ker. (cím).. és.. hrsz. ingatlanok megvásárlására

Javaslat Budapest XXIII. ker. (cím).. és.. hrsz. ingatlanok megvásárlására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat Budapest XXIII.

Részletesebben

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170.

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170. Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a,.. és.. helyrajzi számú, természetben a Budapest Főváros

Részletesebben

Javaslat Budapest XXIII. ker. és hrsz. ingatlanok megvásárlásával kapcsolatos döntés meghozatalára

Javaslat Budapest XXIII. ker. és hrsz. ingatlanok megvásárlásával kapcsolatos döntés meghozatalára Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat Budapest XXIII.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága 2014. év január hó 14. napján 15 óra 35 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. április 8. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. február 6. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának 2014. augusztus 13-án (szerda) a Polgármesteri Hivatal Nagytermében (1239 Budapest, Grassalkovich út 162.) megtartott

Részletesebben

Javaslat a /1 hrsz.-ú ingatlanra vonatkozó vételi szándéknyilatkozatokkal és ingatlan-felajánlással kapcsolatos elvi döntések meghozatalára

Javaslat a /1 hrsz.-ú ingatlanra vonatkozó vételi szándéknyilatkozatokkal és ingatlan-felajánlással kapcsolatos elvi döntések meghozatalára Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 196196/1 hrsz.-ú ingatlanra vonatkozó

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2019. április 10... Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év március hó 8. napján 15 óra 35 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 7 fővel határozatképes.

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 7 fővel határozatképes. JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága 2014. év március hó 11. napján 15 óra 35 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170.

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170. Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 195271/159 helyrajzi számú, természetben

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2016. október 5-i ülésére! Készítette: Balya András önkormányzati referens JELENTÉS az Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának J E G Y Z Ő J E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat az Önkormányzat vagyonáról, a vagyontárgyak feletti

Részletesebben

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170.

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170. Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 195399 helyrajzi számú, természetben

Részletesebben

Javaslat a Budapest XXIII. kerület.. hrsz-ú ingatlanon történő túlépítés ügyében való döntés meghozatalára

Javaslat a Budapest XXIII. kerület.. hrsz-ú ingatlanon történő túlépítés ügyében való döntés meghozatalára Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Budapest XXIII. kerület.. hrsz-ú ingatlanon történő túlépítés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 7 fővel határozatképes.

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 7 fővel határozatképes. JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága 2014. év május hó 6. napján 15 óra 33 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/7/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/7/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/7/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente

Részletesebben

Javaslat a Bp. XXIII., /3 hrsz.-ú ingatlan értékesítésére (Bné B. I.)

Javaslat a Bp. XXIII., /3 hrsz.-ú ingatlan értékesítésére (Bné B. I.) Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Bp. XXIII., 195791/3 hrsz.-ú ingatlan

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. október 19-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2015. év október hó 6. napján 15 óra 43 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat az 186442 helyrajzi számú, természetben

Részletesebben

Javaslat Család- és Gyermekjóléti Központ létrehozására és az azzal kapcsolatos döntések meghozatalára

Javaslat Család- és Gyermekjóléti Központ létrehozására és az azzal kapcsolatos döntések meghozatalára Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat POLGÁRMESTER 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat Család- és Gyermekjóléti Központ létrehozására és az azzal

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S 123/2016. (XI.30.) sz. előterjesztés Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. november 30-i rendkívüli ülésére Tárgy: Javaslat a Rigó u. 4. számú ingatlan értékesítésére

Részletesebben

Javaslat Eperföld utcai ingatlanok árverési értékesítésének jóváhagyására (kiosztós) dr. Spiegler Tamás osztályvezető Vagyonkezelési Osztály

Javaslat Eperföld utcai ingatlanok árverési értékesítésének jóváhagyására (kiosztós) dr. Spiegler Tamás osztályvezető Vagyonkezelési Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal V a g y o n k e z e l é s i O s z t á l y 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat Eperföld utcai

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ügyszám: 01/00009-002/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2011. január 18-án 9.30 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Polgármesteri Hivatal,

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 77-83/2016. (VII. 14.) számú határozatok.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné. Farkas Kálmán Soroksár Sport Club Kft.

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné. Farkas Kálmán Soroksár Sport Club Kft. JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év január hó 12. napján 15 óra 40 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT PÉNZÜGYI ÉS VAGYONHASZNOSÍTÁSI BIZOTTSÁG, TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 15/2015 PVB, 6/2015 TKB J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budakalász Város Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. január 13. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK ALPOLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK ALPOLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK ALPOLGÁRMESTERE Előterjesztés száma: 212/2015/09.10. A határozati javaslat elfogadásához az SZMSZ 49. k) pontja alapján minősített többség szükséges

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 18-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend

Jegyzőkönyv. Napirend Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 20-án 16 órakor a Községháza tárgyalótermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pálfi János polgármester,

Részletesebben

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/11/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/11/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/11/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente

Részletesebben