JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné"

Átírás

1 JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának év június hó 2. napján 15 óra 35 perckor a Polgármesteri Hivatal (Budapest, Grassalkovich út 162.) tanácstermében megtartott nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné - nem képviselő bizottsági tagok: Atkári Győző Németh Péter Szépné Keszi Éva Távolmaradását előre jelezte: Tanácskozási joggal részt vettek: Sinkovics Krisztián Ádám dr. Laza Margit jegyző dr. Balázs Orsolya osztályvezető Kovács Mihályné osztályvezető helyettes Tóth András mb. főépítész Az ülést vezette: Preklerné Marton Ilona, a bizottság elnöke. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 6 fővel határozatképes. Az ülést levezető elnök köszönti a bizottság tagjait és a Polgármesteri Hivatal dolgozóit. Javaslatot tesz a napirendi pontokra: Napirendi pontok: 1. Önálló képviselői indítvány (Telekvásárlás, parkoló udvar kialakítása, rézsű felújítása, védőkorlát pótlása, kanyarodósáv bővítése) (4.) Előterjesztő: Tüskés Józsefné képviselő Mizák Zoltán képviselő 2. Javaslat önkormányzati tulajdonú lakás értékesítésére (Bp. XXIII /0/A/3 hrsz.- ú, természetben Táncsics M. u. 63. fszt szám alatti ingatlan) (8.) 3. Javaslat önkormányzati tulajdonú telekingatlanok értékesítési módjának meghatározására (9.)

2 2 4. Javaslat kisajátítási eljárás megindítására (10.) 5. Javaslat önkormányzati tulajdonban álló lakások értékesítésére, illetve értékesítési módjának meghatározására 6. Javaslat tulajdonosi hozzájárulás megadására 7. Javaslat a Táncsics Mihály Művelődési Ház homlokzatán emléktábla elhelyezéséhez tulajdonosi hozzájárulás megadására 8. Javaslat a Budapest XXIII., Templom u. 40. fszt. 6. (185113/0/A/6 hrsz.) alatti üzlethelyiség licites értékesítése feltételeinek meghatározására 9. Javaslat a 1238 Bp. XXIII. Könyves u. 56. fszt. 1. szám (hrsz ) alatti lakás bérlőjének meghatározására 10. Javaslat a Bp. XXIII. ker. Vágó köz hrsz.-ú ingatlan 2 /6 arányú tulajdoni hányadának megvásárlására 11. Egyebek. A bizottság elnöke szavazásra teszi fel a javaslatot, megállapítja, hogy a bizottság 6 igen szavazattal, 0 ellenszavazat és 0 tartózkodás mellett az alábbi határozatot hozta. és Közbeszerzési Bizottságának 130/2015.(VI.02.) határozata a Bizottság június 2-i ülése napirendjének elfogadásáról A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság a év június hó 2. napi ülésének napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Önálló képviselői indítvány (Telekvásárlás, parkoló udvar kialakítása, rézsű felújítása, védőkorlát pótlása, kanyarodósáv bővítése) (4.) Előterjesztő: Tüskés Józsefné képviselő Mizák Zoltán képviselő 2. Javaslat önkormányzati tulajdonú lakás értékesítésére (Bp. XXIII /0/A/3 hrsz.- ú, természetben Táncsics M. u. 63. fszt szám alatti ingatlan) (8.) 3. Javaslat önkormányzati tulajdonú telekingatlanok értékesítési módjának meghatározására (9.) 4. Javaslat kisajátítási eljárás megindítására (10.)

3 3 5. Javaslat önkormányzati tulajdonban álló lakások értékesítésére, illetve értékesítési módjának meghatározására 6. Javaslat tulajdonosi hozzájárulás megadására 7. Javaslat a Táncsics Mihály Művelődési Ház homlokzatán emléktábla elhelyezéséhez tulajdonosi hozzájárulás megadására 8. Javaslat a Budapest XXIII., Templom u. 40. fszt. 6. (185113/0/A/6 hrsz.) alatti üzlethelyiség licites értékesítése feltételeinek meghatározására 9. Javaslat a 1238 Bp. XXIII. Könyves u. 56. fszt. 1. szám (hrsz ) alatti lakás bérlőjének meghatározására 10. Javaslat a Bp. XXIII. ker. Vágó köz hrsz.-ú ingatlan 2 /6 arányú tulajdoni hányadának megvásárlására 11. Egyebek. 1. Napirendi pont Önálló képviselői indítvány (Telekvásárlás, parkoló udvar kialakítása, rézsű felújítása, védőkorlát pótlása, kanyarodósáv bővítése) (4.) Előterjesztő: Tüskés Józsefné képviselő Mizák Zoltán képviselő Mizák Zoltán: Javasolja a határozati javaslat 1. I. pontjának a Grassalkovich út 65/a. sz. alatti ingatlannal történő kiegészítését. Tüskés Józsefné: Kéri, hogy a bizottság támogassa a határozati javaslatokat. Preklerné Marton Ilona: Kérdezi, hogy a határozati javaslatba bele lehet foglalni olyan ingatlant, melynek a tulajdonosa/bérlője nem kívánja értékesíteni a tulajdonát/bérleményét? dr. Laza Margit: Vételi ajánlatot tehet az önkormányzat, hogy elfogadják-e, az a saját döntésük. Preklerné Marton Ilona: További kérdés és hozzászólás hiányában módosító határozati javaslatként előterjeszti, hogy a Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az Önálló képviselői indítvány (Telekvásárlás, parkoló udvar kialakítása, rézsű felújítása, védőkorlát pótlása, kanyarodósáv bővítése) (4.) c. napirendi pont megtárgyalását és a döntés meghozatalát. A bizottság 3 igen szavazattal, 2 ellenszavazat és 1 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi határozatot hozta.

4 4 és Közbeszerzési Bizottságának 131/2015.(VI.02.) határozata Mizák Zoltán és Tüskés Józsefné önálló képviselői indítványával kapcsolatos döntéséről A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, hogy elutasítja a javaslatot, mely szerint: A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, javasolja a Képviselő-testületnek az Önálló képviselői indítvány (Telekvásárlás, parkoló udvar kialakítása, rézsű felújítása, védőkorlát pótlása, kanyarodósáv bővítése) (4.) c. napirendi pont megtárgyalását és a döntés meghozatalát. Preklerné Marton Ilona: Javasolja a határozati javaslat 1. I. és II., 2. I. és II., valamint 3. I., II., III. és IV. pontjának elfogadását azzal, hogy a határozati javaslat 1. I. pontja a Grassalkovich út 65/a. sz. alatti ingatlannal kiegészítésre kerül. A bizottság 4 igen szavazattal, 0 ellenszavazat és 2 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi határozatot hozta. és Közbeszerzési Bizottságának 132/2015.(VI.02.) határozata Mizák Zoltán és Tüskés Józsefné parkolóudvar és fizető parkolóhelyek kialakításával kapcsolatos önálló képviselői indítványával kapcsolatos döntéseiről A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, javasolja a Képviselő-testületnek, hogy I. a Grassalkovich út 178., Grassalkovich út 63., valamint Grassalkovich út 65/a. szám alatti ingatlanon javasolt parkoló udvar kialakításának megvalósíthatósága (és annak hatásai), továbbá a fizetős parkolás bevezetése az új Kerületi Építési Szabályzat (KÉSZ) közlekedésfejlesztési munkarészében kerüljön megvizsgálásra. II. kérje fel a polgármestert, hogy gondoskodjon a parkolással kapcsolatos javaslatok megvalósíthatóságát vizsgáló tervek kidolgozásáról. és Közbeszerzési Bizottságának 133/2015.(VI.02.) határozata Mizák Zoltán és Tüskés Józsefné biztonsági korlát pótlásával kapcsolatos önálló képviselői indítványával kapcsolatos döntéseiről A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, javasolja a Képviselő-testületnek, hogy I. kérje fel a Fővárosi Önkormányzatot, hogy a Grassalkovich út mentén, a Páneurópa Általános Iskola előtti buszmegállónál a HÉV-et elhatároló biztonsági korlátot a buszmegálló tábla utáni részig pótolja. II. kérje fel a polgármestert, hogy a Képviselő-testület döntéséről értesítse a Fővárosi Önkormányzatot. és Közbeszerzési Bizottságának 134/2015.(VI.02.) határozata Mizák Zoltán és Tüskés Józsefné kerületi közlekedést érintő tárgyú önálló képviselői indítványával kapcsolatos döntéseiről A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, javasolja a Képviselő-testületnek, hogy

5 5 I. kérje fel a polgármestert, hogy kezdeményezzen egyeztetéseket a Fővárosi Önkormányzattal a Grassalkovich út 162. és 180. közötti szakaszon a párhuzamos parkolási rend helyetti 45 -os parkolósáv kialakíthatóságának ügyével kapcsolatban. II. kérje fel a polgármestert, hogy kezdeményezzen egyeztetéseket a Fővárosi Önkormányzattal a Grassalkovich út mellett a Hősök terei buszmegálló és a Grassalkovich út 143. közötti szakaszon a belváros irányába párhuzamos parkoló kialakíthatóságának ügyével kapcsolatban. III. kérje fel a polgármestert, hogy kezdeményezzen egyeztetéseket a Fővárosi Önkormányzattal a Grassalkovich úton a belvárosból érkezők számára a Rézöntő utca felé forduló kanyarodósáv meghosszabbításának ügyével kapcsolatban. IV. kérje fel a polgármestert, hogy kezdeményezzen egyeztetéseket a főpolgármesterrel a tervezett dugódíj bevezetésével kapcsolatos, Soroksárt érintő hatások kiküszöbölése érdekében. 2. Napirendi pont Javaslat önkormányzati tulajdonú lakás értékesítésére (Bp. XXIII /0/A/3 hrsz.-ú, természetben Táncsics M. u. 63. fszt szám alatti ingatlan) (8.) Atkári Győző: Az előterjesztésben az olvasható, hogy az ingatlan komfort nélküli, de ténylegesen komfortos. Hogy kell ezt érteni? dr. Balázs Orsolya: Amikor a lakásbérleti szerződés ténylegesen megkötésre került, akkor az ingatlan komfort nélküli volt, viszont az értékbecslés elkészítésének az idejében ténylegesen komfortos fokozatú. A jelen állapot figyelembe vételével került a forgalmi érték meghatározásra, ami a Lakástörvény szerinti komfortos fokozatnak megfelelő állapotot jelenti. Preklerné Marton Ilona: További kérdés és hozzászólás hiányában javasolja a határozati javaslat I. a.) pontjának elfogadását. A bizottság 5 igen szavazattal, 1 ellenszavazat és 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi határozatot hozta. és Közbeszerzési Bizottságának 135/2015.(VI.02.) határozata a Budapest XXIII. kerület /0/A/3 hrsz.-ú, természetben a Táncsics M. u. 63. fszt szám alatt található lakás értékesítéséről A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, javasolja a Képviselő-testületnek, hogy értékesítse a Budapest XXIII. kerület /0/A/3 hrsz.-ú, természetben a Táncsics M. u. 63. fszt szám alatt található lakást a bérlő, Bondor Rudolf részére Ft forgalmi érték figyelembevételével Ft vételáron, valamint kérje fel a Polgármestert az adásvételi szerződés aláírására azzal, hogy annak tartalmától - a vételár kivételével - az önkormányzat érdekét nem sértve eltérhet.

6 6 3. Napirendi pont Javaslat önkormányzati tulajdonú telekingatlanok értékesítési módjának meghatározására (9.) Preklerné Marton Ilona: Kérdés és hozzászólás hiányában javasolja a határozati javaslat 1. I., 2. I., 3. II. b) és 4. I. pontjának elfogadását azzal, hogy a határozati javaslat 3. II. b) pontja az Ft összeggel kiegészítésre kerül. A bizottság 4 igen szavazattal, 0 ellenszavazat és 2 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi határozatot hozta. és Közbeszerzési Bizottságának 136/2015.(VI.02.) határozata a Budapest XXIII. kerület Hungária köz /5 hrsz.-ú ingatlan értékesítésének módjáról A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a Budapest XXIII. kerület Hungária köz /5 hrsz.-ú ingatlant bruttó Ft kikiáltási áron, vagy ettől magasabb összegben, a legmagasabb vételárat ajánló részére, nyilvános árverésen, Ft licitlépcső mellett értékesítse azzal, hogy az árverést a Polgármesteri Hivatal bonyolítsa. A részletes árverési kiírást tartalmazó dokumentáció eladási ára Ft + áfa. Kérje fel a Polgármestert az árverés meghirdetésére, sikeres árverés esetén az árverési vevővel az adásvételi szerződés aláírására azzal, hogy annak tartalmától az önkormányzat érdekeit nem sértve eltérhet. és Közbeszerzési Bizottságának 137/2015.(VI.02.) határozata a Budapest XXIII. kerület Hungária köz /5 hrsz.-ú ingatlan értékesítésének módjáról A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a Budapest XXIII. kerület Hungária köz /5 hrsz.-ú ingatlant bruttó Ft kikiáltási áron, vagy ettől magasabb összegben, a legmagasabb vételárat ajánló részére, nyilvános árverésen, Ft licitlépcső mellett értékesítse azzal, hogy az árverést a Polgármesteri Hivatal bonyolítsa. A részletes árverési kiírást tartalmazó dokumentáció eladási ára Ft + áfa. Kérje fel a Polgármestert az árverés meghirdetésére, sikeres árverés esetén az árverési vevővel az adásvételi szerződés aláírására azzal, hogy annak tartalmától az önkormányzat érdekeit nem sértve eltérhet. és Közbeszerzési Bizottságának 138/2015.(VI.02.) határozata a Budapest XXIII. kerület Külső Vörösmarty u /4 hrsz.-ú ingatlan értékesítésének módjáról A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, javasolja a Képviselő-testületnek, hogy helyezze hatályon kívül a 186/2015.(IV.14.) határozat IV. pontját és a Budapest XXIII. kerület Külső Vörösmarty u /4 hrsz.-ú ingatlant árverésen kívül értékesítse Halász Natália részére bruttó Ft összegben, valamint kérje fel a Polgármestert az adásvételi

7 7 szerződés aláírására azzal, hogy az abban foglaltaktól az Önkormányzat érdekeit nem sértve eltérhet. és Közbeszerzési Bizottságának 139/2015.(VI.02.) határozata a Budapest XXIII. kerület Kelep u /4 hrsz.-ú ingatlan értékesítésének módjáról A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a Budapest XXIII. kerület Kelep u /4 hrsz.-ú ingatlant bruttó Ft kikiáltási áron, vagy ettől magasabb összegben, a legmagasabb vételárat ajánló részére, nyilvános árverésen, Ft licitlépcső mellett értékesítse azzal, hogy az árverést a Polgármesteri Hivatal bonyolítsa. A részletes árverési kiírást tartalmazó dokumentáció eladási ára Ft + áfa. Kérje fel a Polgármestert az árverés meghirdetésére, sikeres árverés esetén az árverési vevővel az adásvételi szerződés aláírására azzal, hogy annak tartalmától az önkormányzat érdekeit nem sértve eltérhet. 4. Napirendi pont Javaslat kisajátítási eljárás megindítására (10.) Németh Péter: Tekintettel arra, hogy a felajánlott kártalanítási összeget sem fogadták el, van esély arra, hogy a kisajátításért felajánlott összeget elfogadják a tulajdonosok? dr. Balázs Orsolya: Eddig az önkormányzat volt az, akivel szerződést kötöttek volna az érintett magánszemélyek, amennyiben elfogadták volna az ajánlatot. A kisajátítási eljárást azonban nem az önkormányzat folytatja le, hanem a Kormányhivatal. A kisajátítási eljárás eredményeként megállapított és határozatba foglalt kártalanítási összeget fogják megkapni az érintettek. Preklerné Marton Ilona: További kérdés és hozzászólás hiányában javasolja a határozati javaslat 1. pontjának elfogadását. A bizottság 6 igen szavazattal, 0 ellenszavazat és 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi határozatot hozta. és Közbeszerzési Bizottságának 140/2015.(VI.02.) határozata a Budapest XXIII. kerület hrsz.-ú ingatlanból kialakításra kerülő (186795/1) és (186795/3) hrsz.-ú ingatlanok kisajátítási eljárásának megindításáról A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, javasolja a Képviselő-testületnek, hogy kezdeményezze és kérelmezze a Budapest XXIII. kerület hrsz.-ú ingatlanból kialakításra kerülő (186795/1) és (186795/3) hrsz.-ú ingatlan kisajátítási eljárásának megindítását, valamint kérje fel a Polgármestert a kisajátítási terv megrendelésére, aláírására, a kisajátítási kérelem formanyomtatvány benyújtására és annak aláírására, az előterjesztés mellékletét képező nyilatkozat, valamint a kisajátítási eljárásban szükséges egyéb - önkormányzat érdekét nem sértő - nyilatkozatok, meghatalmazások megtételére.

8 8 5. Napirendi pont Javaslat önkormányzati tulajdonban álló lakások értékesítésére, illetve értékesítési módjának meghatározására dr. Balázs Orsolya: Tekintettel arra, hogy az ingatlan osztatlan közös tulajdonban van és nem biztos, hogy a vételi ajánlatot benyújtó magánszemély mellett az elővásárlás jogosultjai nem fognak élni elővásárlási jogukkal, kéri, hogy a határozati javaslat 1. II. pontjának c) alpontját az alábbi kiegészítéssel tárgyalja és adott esetben fogadja el a Tisztelt Bizottság: Horváthné Surányi Judit (1164 Gazdaság út 7. sz. alatti lakos), vagy az elővásárlásra jogosult részére Ft összegben értékesíti, figyelemmel az önkormányzat tulajdonában lévő lakások elidegenítésének feltételeiről szóló 31/2004.(IV.23.) önkormányzati rendelet 7. (1) és (2) bekezdésében foglaltakra. Preklerné Marton Ilona: Kérdés és hozzászólás hiányában javasolja a határozati javaslat 1. II. c), 2. I., valamint 3. I. a.) pontjának elfogadását azzal, hogy a határozati javaslat 1. II. c) pontja az alábbiak szerint kerül kiegészítésre: Horváthné Surányi Judit (1164 Gazdaság út 7. sz. alatti lakos), vagy az elővásárlásra jogosult részére Ft összegben értékesíti, figyelemmel az önkormányzat tulajdonában lévő lakások elidegenítésének feltételeiről szóló 31/2004.(IV.23.) önkormányzati rendelet 7. (1) és (2) bekezdésében foglaltakra. A bizottság 5 igen szavazattal, 0 ellenszavazat és 1 tartózkodás mellett átruházott hatáskörében az alábbi határozatot hozta. és Közbeszerzési Bizottságának 141/2015.(VI.02.) határozata a Budapest XXIII. kerület hrsz.-ú, természetben a Szitás u. 84. sz. (fszt. 3.) alatt található kivett lakóház, udvar, gazdasági épület megnevezésű, osztatlan közös tulajdonban lévő ingatlan 10 /36 tulajdoni hányadának értékesítéséről A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, hogy a Budapest XXIII. kerület hrsz.-ú, természetben a Szitás u. 84. sz. (fszt. 3.) alatt található kivett lakóház, udvar, gazdasági épület megnevezésű, osztatlan közös tulajdonban lévő ingatlan 10 /36 önkormányzati tulajdoni hányadát árverésen kívül Horváthné Surányi Judit (1164 Gazdaság út 7. sz. alatti lakos), vagy az elővásárlásra jogosult részére Ft összegben értékesíti, figyelemmel az önkormányzat tulajdonában lévő lakások elidegenítésének feltételeiről szóló 31/2004.(IV.23.) önkormányzati rendelet 7. (1) és (2) bekezdésében foglaltakra. Felkéri a polgármestert, hogy az értékesítés érdekében a szükséges intézkedéseket tegye meg, valamint az adásvételi szerződés aláírására azzal, hogy az abban foglaltaktól az Önkormányzat érdekeit nem sértve eltérhet. Határidő: december 31. és Közbeszerzési Bizottságának 142/2015.(VI.02.) határozata a 1238 Budapest XXIII. kerület Grassalkovich út 123. fszt. 6. szám (hrsz.: /0/A/6) alatti ingatlan értékesítéséről

9 9 A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, hogy a 1238 Budapest XXIII. kerület Grassalkovich út 123. fszt. 6. szám (hrsz.: /0/A/6) alatti ingatlant Ft, vagy ettől magasabb összegben a legmagasabb vételárat ajánló részére, nyilvános árverésen, Ft licitlépcső mellett értékesíti azzal, hogy az árverést a Polgármesteri Hivatal bonyolítsa. A részletes árverési kiírást tartalmazó dokumentáció eladási ára Ft + áfa. Felkéri a Polgármestert az árverési hirdetmény elkészítésére, közzétételére, az ingatlan értékesítésére, valamint az adásvételi szerződés aláírására azzal, hogy az abban foglaltaktól az Önkormányzat javára eltérhet. Határidő: december 31. és Közbeszerzési Bizottságának 143/2015.(VI.02.) határozata a Budapest XXIII. kerület hrsz.-ú, természetben a Templom u fszt. 1. sz. alatt található kivett lakóház, udvar megnevezésű, osztatlan közös tulajdonban lévő ingatlan 162 /600 arányú tulajdoni hányadának értékesítéséről A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, hogy értékesíti a Budapest XXIII. kerület hrsz.-ú, természetben a Templom u fszt. 1. sz. alatt található kivett lakóház, udvar megnevezésű, osztatlan közös tulajdonban lévő ingatlan 162 /600 arányú önkormányzati tulajdoni hányadát a bérlő, Németh Istvánné részére Ft forgalmi érték figyelembevételével Ft vételáron. Felkéri a Polgármestert az adásvételi szerződés aláírására azzal, hogy annak tartalmától - a vételár kivételével - az önkormányzat érdekét nem sértve eltérhet. Határidő a szerződés aláírására: szeptember Napirendi pont Javaslat tulajdonosi hozzájárulás megadására Preklerné Marton Ilona: Kérdés és hozzászólás hiányában javasolja a határozati javaslat I. pontjának elfogadását. A bizottság 6 igen szavazattal, 0 ellenszavazat és 0 tartózkodás mellett átruházott hatáskörében az alábbi határozatot hozta. és Közbeszerzési Bizottságának 144/2015.(VI.02.) határozata tulajdonosi hozzájárulás megadásáról A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, hogy megadja a tulajdonosi hozzájárulást ahhoz, hogy Veszteg Zoltán a saját költségén és felelősségén a 1238 Budapest XXIII. kerület Grassalkovich út 77. fszt. 1. szám alatti, /0/A/1 hrsz.-ú lakás fürdőszobájában mosógép bekötése érdekében szükséges rákötést alakítson ki azzal, hogy az önként vállalt kötelezettségéből eredő költségei megtérítése tekintetében semmiféle igényt nem érvényesít a

10 10 Bérbeadó Önkormányzat felé, ilyen jellegű igényérvényesítésről kifejezetten és véglegesen lemond. Felkéri a polgármestert a kérelmező értesítésére és a megállapodás megkötésére. Határidő: június Napirendi pont Javaslat a Táncsics Mihály Művelődési Ház homlokzatán emléktábla elhelyezéséhez tulajdonosi hozzájárulás megadására Preklerné Marton Ilona: Kérdés és hozzászólás hiányában javasolja a határozati javaslat I. pontjának elfogadását. A bizottság 6 igen szavazattal, 0 ellenszavazat és 0 tartózkodás mellett átruházott hatáskörében az alábbi határozatot hozta. és Közbeszerzési Bizottságának 145/2015.(VI.02.) határozata a Táncsics Mihály Művelődési Ház külső, utcai homlokzatán emléktábla elhelyezéséhez tulajdonosi hozzájárulás megadásáról A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, hogy Borcsányi Gabriella a Soroksári Német Nemzetiségi Tánc Egyesület elnöke - kérelmére megadja tulajdonosi hozzájárulását a Soroksári Német Nemzetiségi Tánc Egyesületnek a Táncsics Mihály Művelődési Ház homlokzatán - néhai Manninger Miklós tánctanár és koreográfus művészeti vezető emlékére - emléktábla elhelyezésére. Felkéri a Polgármestert, hogy a Bizottság döntéséről tájékoztassa Borcsányi Gabriellát, a Soroksári Német Nemzetiségi Tánc Egyesület elnök asszonyát. Határidő: június Napirendi pont Javaslat a Budapest XXIII., Templom u. 40. fszt. 6. (185113/0/A/6 hrsz.) alatti üzlethelyiség licites értékesítése feltételeinek meghatározására Preklerné Marton Ilona: Kérdés és hozzászólás hiányában javasolja a határozati javaslat I.) 1. a) és 2. a), valamint II.) 1. a) és 2. a) pontjának elfogadását. A bizottság 5 igen szavazattal, 0 ellenszavazat és 1 tartózkodás mellett átruházott hatáskörében az alábbi határozatot hozta.

11 11 és Közbeszerzési Bizottságának 146/2015.(VI.02.) határozata a Bp. XXIII., Templom u. 40. szám alatti (185113/0/A/6 hrsz.) nem lakás céljára szolgáló helyiség licites értékesítése feltételeinek meghatározásáról A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, hogy az Önkormányzat tulajdonában álló Bp., XXIII. ker. Templom u. 40. szám alatti ( hrsz.: /0/A/6 ) 166 m 2 alapterületű, üres nem lakás céljára szolgáló helyiséget I.) nyilvános árverésen értékesíti, nettó Ft kikiáltási-, vagy ettől magasabb összegű vételár ellenében a legmagasabb vételárat ajánló részére, Ft licitlépcső mellett. II.) Az árverést a Polgármesteri Hivatal bonyolítsa. A részletes árverési kiírást tartalmazó dokumentum eladási ára Ft + 27 % Áfa. Felkéri a Polgármestert az árverés meghirdetésére, az adásvételi szerződés aláírására, azzal, hogy attól az Önkormányzat érdekeit nem sértő módon eltérhet. Határidő: december Napirendi pont Javaslat a 1238 Bp. XXIII. Könyves u. 56. fszt. 1. szám (hrsz ) alatti lakás bérlőjének meghatározására Preklerné Marton Ilona: Kérdés és hozzászólás hiányában javasolja a határozati javaslat I. pontjának azzal a kiegészítéssel történő elfogadását, hogy a Bizottság a lakást július 1. napjától június 30. napjáig terjedő időszakra adja bérbe. A bizottság 6 igen szavazattal, 0 ellenszavazat és 0 tartózkodás mellett átruházott hatáskörében az alábbi határozatot hozta. és Közbeszerzési Bizottságának 147/2015.(VI.02.) határozata a 1238 Budapest XXIII. kerület Könyves u. 56. fszt. 1. szám (hrsz.: ) alatti lakás bérlőjének meghatározásáról A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, hogy a 1238 Budapest XXIII. kerület Könyves u. 56. fszt. 1. szám (hrsz.: ) alatti lakást méltányosságból, pályázaton kívül bérbe adja Jaszovics Ferencné (sz. név: Kránicz Mónika; születési hely és idő: Budapest XX., ; a.n.: Surnyák Anna Márta) részére július 1. napjától június 30. napjáig terjedő időtartamra, figyelemmel az önkormányzat tulajdonában álló lakások bérbeadásának feltételeiről szóló 22/2012.(IV.20.) önkormányzati rendelet 12/A. és 22. (6a) bekezdésében foglaltakra. Felkéri a polgármestert a bérleti szerződés aláírására és a kérelmező értesítésére. Határidő: július 30.

12 Napirendi pont Javaslat a Bp. XXIII. ker. Vágó köz hrsz.-ú ingatlan 2 /6 arányú tulajdoni hányadának megvásárlására Preklerné Marton Ilona: Kérdés és hozzászólás hiányában javasolja a határozati javaslat 1. pontjának elfogadását. A bizottság 6 igen szavazattal, 0 ellenszavazat és 0 tartózkodás mellett átruházott hatáskörében az alábbi határozatot hozta. és Közbeszerzési Bizottságának 148/2015.(VI.02.) határozata a Budapest XXIII. kerület hrsz.-ú ingatlan 2 /6 arányú tulajdoni hányadának megvásárlásáról A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, hogy megvásárolja a Budapest XXIII., hrsz.-ú ingatlan 2 /6 arányú tulajdoni hányadát. Felkéri a polgármestert a tulajdonosok értesítésére, értékesítési szándék esetén a forgalmi értékbecslés megrendelésére, valamint új előterjesztés készítésére. Határidő: szeptember Napirendi pont Egyebek dr. Balázs Orsolya: Ez év márciusában a Bizottság hozott egy olyan határozatot a Templom u sz. alatti üzlethelyiség hasznosítása vonatkozásában, amelyben felkérte a Hivatalt, hogy vizsgálja meg a nem lakás céljára szolgáló helyiség lakás céljára történő átminősítésének lehetőségét, illetve hogy két lakás kialakítása mekkora költséget jelentene. A lakássá történő átépítés lehetőségeit szakértő vizsgálta (a szakértői vélemény a napirend előtt kiosztásra került). A szakértő véleményében kifejtette, hogy az átalakítás összességében nem tűnik racionálisnak. Németh Péter: Kérdezi, hogy a Tündérkert nyitvatartását kinél lehet megreklamálni? Véleménye szerint nyári időszakban a 19 órai nyitva tartás korai. Az igényeket figyelembe véve legalább 21 óráig nyitva kellene lennie. dr. Laza Margit: A Táncsics Művelődési Ház igazgatójánál lehet megreklamálni. Tudomása szerint már meghosszabbították június hónaptól, de pontosan nem tudja. Szépné Keszi Éva: A Facebook közösségi oldalon azt olvasta, hogy az iskolák bezárását követően automatikusan 21 óráig tart majd a nyitva tartás. Tüskés Józsefné: Tájékoztatásként elmondja, hogy önálló képviselői indítványt nyújt be Mizák Zoltán képviselő úrral a Képviselő-testület elé, melyben kérik a Tündérkert 5 órától 23 óráig történő nyitvatartását, valamint az indítványban egyéb fejlesztések javaslatára is sor kerül (pl.:

13 13 futópálya létesítése, stb.), melyek megvalósítása okán szükségszerű is lesz a nyitva tartás meghosszabbítása. Preklerné Marton Ilona: További hozzászólás hiányában megköszöni a részvételt, az ülést 16 óra 11 perckor bezárja. K.m.f. A jegyzőkönyvet elolvasás után jóváhagyólag aláírom: Preklerné Marton Ilona Tüskés Józsefné bizottság elnöke bizottsági tag A jegyzőkönyvet készítette:... Szőke Szilvia bizottsági titkár

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága 2014. év február hó 3. napján 15 óra 11 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Javaslat /4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Kelep utcában található, ingatlan hasznosítási módjának meghatározására

Javaslat /4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Kelep utcában található, ingatlan hasznosítási módjának meghatározására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat 187257/4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év november hó 02. napján 15 óra 00 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné Sinkovics Krisztián Ádám

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné Sinkovics Krisztián Ádám JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2017. év április hó 4. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának Polgármestere 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII.

Részletesebben

Javaslat a.. helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII. kerület (cím). szám alatti ingatlan 4650/6750-ed részének értékesítésére

Javaslat a.. helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII. kerület (cím). szám alatti ingatlan 4650/6750-ed részének értékesítésére Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a.. helyrajzi számú, természetben a

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2017. év május hó 30. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 7 fővel határozatképes.

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 7 fővel határozatképes. JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága 2014. év november hó 18. napján 15 óra 36 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS

GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Budapest XXIII.

Részletesebben

Javaslat kisajátítási eljárások megindítására és ingatlan megvásárlására

Javaslat kisajátítási eljárások megindítására és ingatlan megvásárlására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat kisajátítási eljárások megindítására

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. június 28-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

Törvényességi szempontból ellenőrizte: Szimoncsikné dr. Laza Margit jegyző

Törvényességi szempontból ellenőrizte: Szimoncsikné dr. Laza Margit jegyző Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Budapest XXIII., Bercsényi u. 17.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Mikó Imre. Balzsay Károly. Magyar Jánosné. országos szakmai szervezet képviselője

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Mikó Imre. Balzsay Károly. Magyar Jánosné. országos szakmai szervezet képviselője JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. február 10. napján 11.05 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2017. év május hó 2. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Javaslat a.. hrsz-ú, természetben a (cím). szám alatti ingatlan lakásbérlőinek kihelyezésével kapcsolatos döntések meghozatalára

Javaslat a.. hrsz-ú, természetben a (cím). szám alatti ingatlan lakásbérlőinek kihelyezésével kapcsolatos döntések meghozatalára Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a.. hrsz-ú, természetben a (cím). szám

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2015. év november hó 3. napján 15 óra 35 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné. Galéria 13 Kulturális Szolgáltató NKft. Klebelsberg Központ Dél-Pesti tankerület igazgatója.

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné. Galéria 13 Kulturális Szolgáltató NKft. Klebelsberg Központ Dél-Pesti tankerület igazgatója. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. április 3. napján 11.10 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. október 7. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Budapest XXIII. Táncsics M. u. 119. fszt.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának 2014. augusztus 13-án (szerda) a Polgármesteri Hivatal Nagytermében (1239 Budapest, Grassalkovich út 162.) megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év május hó 3. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft.

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. június 2. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Sinkovics Krisztián Ádám. Mizák Zoltán

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Sinkovics Krisztián Ádám. Mizák Zoltán JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év június hó 28. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Stojka László. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 7 fővel határozatképes.

JEGYZŐKÖNYV. Stojka László. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 7 fővel határozatképes. JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága 2014. év február hó 11. napján 15 óra 37 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2015. év május hó 12. napján 8 óra 02 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. április 5-én 14.35 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a bizottság határozatképességére: A Bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 6 fővel határozatképes.

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a bizottság határozatképességére: A Bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 6 fővel határozatképes. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. szeptember 8. napján 11.00 órakor a

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2015. év december hó 1. napján 15 óra 33 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné. Bibók Réka

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné. Bibók Réka JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2015. év április hó 7. napján 15 óra 43 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 7 fővel határozatképes.

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 7 fővel határozatképes. JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága 2014. év május hó 6. napján 15 óra 33 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2015. év szeptember hó 8. napján 15 óra 36 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2017. október 31. napján 8.00 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2017. május 31. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2015. október 8-án 13.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Sinkovics Krisztián Ádám képviselő

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Sinkovics Krisztián Ádám képviselő Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2016. november 30-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti

Részletesebben

Javaslat kisajátítási eljárás megindítására

Javaslat kisajátítási eljárás megindítására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat kisajátítási eljárás megindítására

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. november 4. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. március 11. napján 13.40 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Javaslat a Budapest XXIII. kerület hrsz.-ú ingatlannal kapcsolatos döntések meghozatalára

Javaslat a Budapest XXIII. kerület hrsz.-ú ingatlannal kapcsolatos döntések meghozatalára Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Budapest XXIII. kerület 185620 hrsz.-ú ingatlannal

Részletesebben

Javaslat Eperföld utcai ingatlanok árverési értékesítésének jóváhagyására (kiosztós) dr. Spiegler Tamás osztályvezető Vagyonkezelési Osztály

Javaslat Eperföld utcai ingatlanok árverési értékesítésének jóváhagyására (kiosztós) dr. Spiegler Tamás osztályvezető Vagyonkezelési Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal V a g y o n k e z e l é s i O s z t á l y 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat Eperföld utcai

Részletesebben

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170.

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170. Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 185003 és 184939 hrsz.-ú (természetben: 1239 Budapest,

Részletesebben

Javaslat a Dél-budapesti kerékpárút megvalósításához szükséges ingatlanok megvásárlására

Javaslat a Dél-budapesti kerékpárút megvalósításához szükséges ingatlanok megvásárlására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Dél-budapesti kerékpárút megvalósításához szükséges

Részletesebben

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat kisajátítási eljárás kezdeményezésére a 186751/1 és 186752/1

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2018. január 17. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2015. év február hó 10. napján 15 óra 40 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS. Javaslat kártalanítási összegek elfogadására. Vagyonkezelési Osztály. Vagyonkezelési Osztály

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS. Javaslat kártalanítási összegek elfogadására. Vagyonkezelési Osztály. Vagyonkezelési Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal V a g y o n k e z e l é s i O s z t á l y 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat kártalanítási összegek

Részletesebben

Javaslat a /7 helyrajzi számú, természetben a Bp. XXIII. ker.. szám alatt található ingatlan tulajdoni hányadának értékesítésére

Javaslat a /7 helyrajzi számú, természetben a Bp. XXIII. ker.. szám alatt található ingatlan tulajdoni hányadának értékesítésére Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 186552/7 helyrajzi számú, természetben a Bp. XXIII. ker..

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. október 31-én 9.00 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 12/1/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 57-58. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 57/2015.(VIII.7.)

Részletesebben

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/7/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/7/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/7/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné. Farkas Kálmán Soroksár Sport Club Kft.

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné. Farkas Kálmán Soroksár Sport Club Kft. JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év január hó 12. napján 15 óra 40 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Tamási Benjamin külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Tamási Benjamin külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2016. február 11-én 13.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2017. év szeptember hó 05. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. január 14. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2015. év március hó 10. napján 15 óra 43 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Javaslat Család- és Gyermekjóléti Központ létrehozására és az azzal kapcsolatos döntések meghozatalára

Javaslat Család- és Gyermekjóléti Központ létrehozására és az azzal kapcsolatos döntések meghozatalára Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat POLGÁRMESTER 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat Család- és Gyermekjóléti Központ létrehozására és az azzal

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. október 19-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/6/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/6/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/6/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente

Részletesebben

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat az 186442 helyrajzi számú, természetben

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága 2014. év január hó 14. napján 15 óra 35 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Iktatószám: 17-1/13/2016. Helyszín: Időpont: a Polgármesteri Hivatal III. emelet 301. számú

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. november 30. napján 13.35 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Javaslat ingatlanok értékesítésére

Javaslat ingatlanok értékesítésére Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat ingatlanok értékesítésére Előterjesztő: Az előterjesztést

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év május hó 31. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának 2016. november 29-én (kedd) a Polgármesteri Hivatal Nagytanácstermében (1239 Budapest, Grassalkovich út 162.) megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. szeptember 9. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 77-83/2016. (VII. 14.) számú határozatok.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2015. év október hó 6. napján 15 óra 43 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Javaslat az Önkormányzat tulajdonában lévő nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérleti díjtételeinek felülvizsgálatára

Javaslat az Önkormányzat tulajdonában lévő nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérleti díjtételeinek felülvizsgálatára Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat az Önkormányzat tulajdonában lévő nem

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. június 29. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Páneurópa Általános Iskola. Táncsics M. Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Páneurópa Általános Iskola. Táncsics M. Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2017. május 30. napján 11.05 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának J E G Y Z Ő J E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat az Önkormányzat vagyonáról, a vagyontárgyak feletti

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek Napirendek: Nyílt

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT Szám: 18/2011 Kt. BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TARTALOMJEGYZÉK a Képviselő-testület 2011. július 20-án (szerdán) 11 óra 30 perckor megtartott rendkívüli, nyilvános ülésén hozott döntésekről 277/2011.(VII.20.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2018. május 9. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Vagyonkezelési Osztály

Vagyonkezelési Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat ingatlan hasznosítására

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év november hó 29. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2018. április 4. napján 16 óra 03 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 186552/7 helyrajzi számú, természetben a Bp. XXIII. ker.

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Iktatószám: 17-1/10/2015. Helyszín: Időpont: a Polgármesteri Hivatal III. emelet 301. számú

Részletesebben

Javaslat Budapest XXIII. ker. (cím).. és.. hrsz. ingatlanok megvásárlására

Javaslat Budapest XXIII. ker. (cím).. és.. hrsz. ingatlanok megvásárlására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat Budapest XXIII.

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat +Belváros-Lipótváros V. ker. Önkormányzat a A Tárgy:napirend 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a kiküldött 27/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, azzal a módosítással,

Részletesebben

Javaslat a.. hrsz-ú, természetben a Bp. XXIII. ker. (cím) szám alatt található ingatlan megvásárlásáról szóló döntés meghozatalára

Javaslat a.. hrsz-ú, természetben a Bp. XXIII. ker. (cím) szám alatt található ingatlan megvásárlásáról szóló döntés meghozatalára Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a.. hrsz-ú, természetben a Bp. XXIII.

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának J E G Y Z Ő J E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. április 8. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év szeptember hó 6. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év március hó 8. napján 15 óra 35 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 23. ai üléséről. 122/2017. (03.23.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 23. ai üléséről. 122/2017. (03.23.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 122/2017. (03.23.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 08/2017.-es ülésre, az alábbi napirendi pontokat fogadja el: NYÍLT ÜLÉSEN TÁRGYALT NAPIRENDI PONTOK 1. Döntés az Október 6. u. 16-18.

Részletesebben

Határozati kivonat. a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság június 09-i üléséről ( együttes ülés a Jogi és a Tulajdonosi Bizottságokkal!

Határozati kivonat. a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság június 09-i üléséről ( együttes ülés a Jogi és a Tulajdonosi Bizottságokkal! Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság Határozati kivonat a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság 2009. június 09-i üléséről ( együttes ülés a Jogi

Részletesebben

Javaslat a /1 hrsz.-ú ingatlanra vonatkozó vételi szándéknyilatkozatokkal és ingatlan-felajánlással kapcsolatos elvi döntések meghozatalára

Javaslat a /1 hrsz.-ú ingatlanra vonatkozó vételi szándéknyilatkozatokkal és ingatlan-felajánlással kapcsolatos elvi döntések meghozatalára Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 196196/1 hrsz.-ú ingatlanra vonatkozó

Részletesebben

GAZDASÁGI ÉS KÖSZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS

GAZDASÁGI ÉS KÖSZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. GAZDASÁGI ÉS KÖSZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 183208/1, 183208/3,

Részletesebben

8.sz. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK:

8.sz. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK: Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 8/2018. 8.sz. Jegyzőkönyv Készült: Csörögi Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében (2135 Csörög, Akácfa utca 30.) szám alatti épületben

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 18/2014.(IV.01.) önkormányzati határozat 19/2014.(IV.01.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának 2015. január 15-én (csütörtökön) a Polgármesteri Hivatal Nagytanácstermében (1239 Budapest, Hősök tere 12.) megtartott

Részletesebben

Vagyonkezelési Osztály

Vagyonkezelési Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 185862/0/A/4 helyrajzi számú, természetben

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. február 11. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V I K I V O N A T

J E G Y Z Ő K Ö N Y V I K I V O N A T Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága J E G Y Z Ő K Ö N Y V I K I V O N A T Készült: A Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottság 2011. november

Részletesebben

Szám: /2018 Nyilvános ülésen tárgyalandó! Napirend száma: Képviselő-testület augusztus 30-ai rendkívüli ülésére

Szám: /2018 Nyilvános ülésen tárgyalandó! Napirend száma: Képviselő-testület augusztus 30-ai rendkívüli ülésére Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Alpolgármestere Szám: 123-2060/2018 Nyilvános ülésen tárgyalandó! Napirend száma: Képviselő-testület 2018. augusztus 30-ai rendkívüli ülésére Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/11/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/11/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/11/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente

Részletesebben

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 195409-195410 helyrajzi számú,

Részletesebben