JEGYZŐKÖNYV. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 7 fővel határozatképes.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JEGYZŐKÖNYV. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 7 fővel határozatképes."

Átírás

1 JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága év május hó 6. napján 15 óra 33 perckor a Polgármesteri Hivatal (Budapest, Grassalkovich út 162.) tanácstermében megtartott nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre - nem képviselő bizottsági tagok: Bátori Gábor Ott Ferenc Seres Béla Tanácskozási joggal részt vettek: Szimoncsikné dr. Laza Margit jegyző dr. Balázs Orsolya osztályvezető Kisné Stark Viola osztályvezető Meghívottak: Stojka László Az ülést vezette: Preklerné Marton Ilona, a bizottság elnöke. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 7 fővel határozatképes. Az ülést levezető elnök köszönti a bizottság tagjait és a Polgármesteri Hivatal dolgozóit. Javaslatot tesz a napirendi pontokra: Napirendi pontok: 1. Javaslat az 579/2013.(XII.03.) Ök. határozat hatályon kívül helyezésére és tulajdonosi hozzájárulások megadására (16.) 2. Javaslat ingatlan megvásárlására (17.) 3. Javaslat kártalanítási összeg elfogadására (18.) 4. Javaslat a Budapest XXIII. kerület Haraszti út 26. ( hrsz.) sz. alatti Szamosi Mihály Sportpálya öltöző felújításának II. üteméhez és az MLSZ-hez benyújtandó évi TAO-s pályázathoz tulajdonosi hozzájárulás megadására

2 2 5. Javaslat a Budapest XXIII., Haraszti út 65. szám (187430/1 hrsz.) alatti ingatlan 6. Javaslat a Budapest XXIII., Szitás u. 84. fszt. 3. szám alatti önkormányzati tulajdonú lakás 7. Egyebek. Preklerné Marton Ilona: Javasolja a Javaslat perbeli egyezség megkötésére c. kiosztós anyag napirendre történő felvételét és sürgősséggel, első napirendi pontként történő megtárgyalását. A bizottság elnöke szavazásra teszi fel a javaslatot, megállapítja, hogy a bizottság 7 igen szavazattal, 0 ellenszavazat és 0 tartózkodás mellett az alábbi határozatot hozta. Közbeszerzési Bizottságának 84/2014.(V.06.) GKB határozata a Bizottság május 6. napi ülésén tárgyalandó napirendi pontok módosításának elfogadásáról A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, hogy a Javaslat perbeli egyezség megkötésére c. kiosztós anyagot a év május hó 6. napi ülésének napirendjére felveszi és sürgősséggel, 1. napirendi pontként tárgyalja. Preklerné Marton Ilona: Javasolja a Bizottság május 6. napi ülése napirendjének módosítással történő elfogadását. A bizottság elnöke szavazásra teszi fel a javaslatot, megállapítja, hogy a bizottság 7 igen szavazattal, 0 ellenszavazat és 0 tartózkodás mellett az alábbi határozatot hozta. Közbeszerzési Bizottságának 85/2014.(V.06.) GKB határozata a Bizottság május 6-i ülése napirendjének elfogadásáról A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság a év május hó 6. napi ülésének napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Javaslat perbeli egyezség megkötésére Előterjesztő: Szimoncsikné dr. Laza Margit jegyző 2. Javaslat az 579/2013.(XII.03.) Ök. határozat hatályon kívül helyezésére és tulajdonosi hozzájárulások megadására (16.) 3. Javaslat ingatlan megvásárlására (17.) 4. Javaslat kártalanítási összeg elfogadására (18.)

3 3 5. Javaslat a Budapest XXIII. kerület Haraszti út 26. ( hrsz.) sz. alatti Szamosi Mihály Sportpálya öltöző felújításának II. üteméhez és az MLSZ-hez benyújtandó évi TAO-s pályázathoz tulajdonosi hozzájárulás megadására 6. Javaslat a Budapest XXIII., Haraszti út 65. szám (187430/1 hrsz.) alatti ingatlan 7. Javaslat a Budapest XXIII., Szitás u. 84. fszt. 3. szám alatti önkormányzati tulajdonú lakás 8. Egyebek. 1. Napirendi pont Javaslat perbeli egyezség megkötésére Előterjesztő: Szimoncsikné dr. Laza Margit jegyző Szimoncsikné dr. Laza Margit: Kiegészítésként elmondja, hogy a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság előtt folyamatban lévő közigazgatási per lezárását kezdeményezte az érintett által megbízott ügyvéd, akivel a bizottsági ülést megelőzően folyamatos egyeztetések folytak az előterjesztés mellékletét képező megállapodás tervezet tekintetében. A megállapodás 4. pontjában a véglegesen leegyeztetett és mindkét fél által elfogadható összeg mindkét érintett esetében Ft, az 5. pontban a késedelmi kamat elfogadható összege ugyan csak mindkét érintett esetében Ft. Továbbá kérte az ügyvéd úr, hogy a megállapodás tervezet 8. pontjának figyelmen kívül hagyásával döntsön a Tisztelt Bizottság a megállapodás elfogadásának tárgyában. Mikó Imre: Kérdezi, hogy az összegek korrekciója miből adódik? Kisné Stark Viola: A napi kamat és a hónap utolsó napján érvényes kamat közötti különbözetből adódik. Preklerné Marton Ilona: Kérdezi, hogy amennyiben a bizottság a 8. ponttal fogadja el a megállapodást, úgy azt a tulajdonosok nem írják alá? Szimoncsikné dr. Laza Margit: Az ügyvéd úr tájékoztatása alapján, amennyiben a bizottság a 8. pont meghagyásával fogadja el a megállapodást, úgy az Weisz Úr és fiai részéről nem elfogadható. László István: Véleménye szerint a 8. pont kivétele nem az ügy lezárását eredményezné. Preklerné Marton Ilona: További kérdés és hozzászólás hiányában javasolja a határozati javaslat II. és III. pontjának elfogadását. A bizottság 4 igen szavazattal, 0 ellenszavazat és 3 tartózkodás mellett átruházott hatáskörben az alábbi határozatot hozta.

4 4 Közbeszerzési Bizottságának 86/2014.(V.06.) GKB határozata Weisz Tamás és fiaival kötendő megállapodás megkötéséről A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, hogy I. nem fogadja el Weisz Tamás és fiai egyezségi ajánlatát. II. felkéri a Bizottság Elnökét, hogy az Ügyfeleket tájékoztassa a meghozott döntésről. Határidő: május 20. Felelős: Preklerné Marton Ilona bizottsági elnök. 2. Napirendi pont Javaslat az 579/2013.(XII.03.) Ök. határozat hatályon kívül helyezésére és tulajdonosi hozzájárulások megadására (16.) dr. Kolosi Ferenc: Kérdezi, hogy ki bontaná el a felépítményt és ki töltené fel az ingatlant? dr. Balázs Orsolya: Jelenleg elvi döntést szükséges a bizottságnak hoznia. A beszerzési szabályzatnak megfelelő eljárás lefolytatását követően kerül sor a megbízásra. dr. Kolosi Ferenc: Tekintettel arra, hogy az elbontásnak és a feltöltésnek is komoly költségei lennének, kérdezi, hogy a kikiáltási ár is növekedni fog? dr. Balázs Orsolya: Az igazságügyi szakértő által tett kiegészítés alapul vételével az előterjesztésben tájékoztató jelleggel számítások kerültek feltüntetésre. Amennyiben az épület elbontásra kerül, úgy az ingatlan beépítetlen telekként az ÁFA fizetési kötelezettség hatálya alá esik. Amennyiben a Képviselő-testület úgy dönt, hogy az ingatlant árverés útján értékesíti, úgy a kikiáltási ár magasabb lesz a jelenlegi kikiáltási árnál, melyhez több járulékos költség fog kapcsolódni. dr. Kolosi Ferenc: Kérdezi, hogy a felépítmény bontását, az ingatlan feltöltését és az új árverési kiírást követően újabb igazságügyi szakértői vélemény megrendelésére lesz szükség? dr. Balázs Orsolya: Igen. László István: Információi szerint a telken illetéktelen személyek tanyáznak. A bizottságnak felelőssége a közállapot figyelembe vétele is és ez alátámasztaná a felépítmény sürgős elbontását. dr. Kolosi Ferenc: Ez igaz lehet minden üresen maradt önkormányzati ingatlanra nézve, melyek esetében hasonlóképp kellene eljárni. Tekintettel arra, hogy a Képviselő-testület az ingatlan árverés útján történő értékesítéséről döntött és a szerződés aláírásának határideje december 30., nem támogatja a felépítmény bontásához és az ingatlan feltöltéséhez történő tulajdonosi hozzájárulás megadását. Véleménye szerint a megállapított határidő lejártáig meg kellene próbálni az ingatlant értékesíteni és ez idő alatt meg kellene oldani az ingatlan ellenőrzését annak vonatkozásában, hogy oda ne költözhessenek be és ne történjenek rongálások.

5 5 Bátori Gábor: Javasolja, hogy a napirend kapcsán a Képviselő-testület hozzon döntést. Preklerné Marton Ilona: További kérdés és hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a javaslatot, mely szerint a Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek a Javaslat az 579/2013.(XII.03.) Ök. határozat hatályon kívül helyezésére és tulajdonosi hozzájárulások megadására (16.) c. napirendi pont megtárgyalását és a döntés meghozatalát. A bizottság 7 igen szavazattal, 0 ellenszavazat és 0 tartózkodás mellett saját hatáskörben az alábbi határozatot hozta. Közbeszerzési Bizottságának 87/2014.(V.06.) GKB határozata az 579/2013.(XII.03.) Ök. határozat hatályon kívül helyezéséről és tulajdonosi hozzájárulások megadásáról A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, hogy javasolja a Képviselő-testületnek a Javaslat az 579/2013.(XII.03.) Ök. határozat hatályon kívül helyezésére és tulajdonosi hozzájárulások megadására (16.) c. napirendi pont megtárgyalását és a döntés meghozatalát. 3. Napirendi pont Javaslat ingatlan megvásárlására (17.) Preklerné Marton Ilona: Köszönti az ülésen megjelent vendéget. Tájékoztatja, hogy amennyiben nem rendelkezik meghatalmazással a tulajdonos részéről, úgy hozzászólási jogot nem biztosíthat a bizottság. Tájékoztatja továbbá, hogy amennyiben hozzászólási jogával kíván élni, úgy az ingatlan tulajdonosa által írt és két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás birtokában a Képviselő-testület május 13-án tartandó ülésén lehetősége van rá. Stojka László: Élni kíván hozzászólási jogával. Mikó Imre: Javasolja, hogy a naprend kapcsán döntsön a Képviselő-testület. Preklerné Marton Ilona: További kérdés és hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a javaslatot, mely szerint a Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek a Javaslat ingatlan megvásárlására (17.) c. napirendi pont megtárgyalását és a döntés meghozatalát. A bizottság 7 igen szavazattal, 0 ellenszavazat és 0 tartózkodás mellett saját hatáskörben az alábbi határozatot hozta. Közbeszerzési Bizottságának 88/2014.(V.06.) GKB határozata a Budapest XXIII. kerület /1 hrsz.-ú ingatlan megvásárlásáról A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, hogy javasolja a Képviselő-testületnek a Javaslat ingatlan megvásárlására (17.) c. napirendi pont megtárgyalását és a döntés meghozatalát.

6 6 4. Napirendi pont Javaslat kártalanítási összeg elfogadására (18.) Preklerné Marton Ilona: Kérdés és hozzászólás hiányában javasolja a határozati javaslat 2. pontjának elfogadását. A bizottság 5 igen szavazattal, 0 ellenszavazat és 2 tartózkodás mellett saját hatáskörben az alábbi határozatot hozta. Közbeszerzési Bizottságának 89/2014.(V.06.) GKB határozata a Budapest XXIII. kerület (196539/1), (196539/3) és (196539/5) helyrajzi szám alatt kialakuló közterület megnevezésű ingatlanok kártalanítási összegeinek elfogadásáról A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, javasolja a Képviselő-testületnek, hogy ne fogadja el a (196539/1), (196539/3) és (196539/5) helyrajzi szám alatt kialakuló közterület megnevezésű ingatlanok után fizetendő, Krisánszky Tímea szakértő által április 9. napján kelt szakértői véleményében megállapított kártalanítási összegeket, valamint kérje fel a Polgármestert a Kormányhivatal tájékoztatására, a Krisánszky Tímea szakértő általi kártalanítási összegek Kormányhivatal által történő elfogadása esetén a peres eljárás megindítására és a kártalanítási összegek megfizetésére. 5. Napirendi pont Javaslat a Budapest XXIII. kerület Haraszti út 26. ( hrsz.) sz. alatti Szamosi Mihály Sportpálya öltöző felújításának II. üteméhez és az MLSZ-hez benyújtandó évi TAO-s pályázathoz tulajdonosi hozzájárulás megadására dr. Kolosi Ferenc: Javasolja a tulajdonosi hozzájárulás megadását. Seres Béla: Támogatja a javaslatot. Preklerné Marton Ilona: További kérdés és hozzászólás hiányában javasolja a határozati javaslat I. pontjának elfogadását. A bizottság 7 igen szavazattal, 0 ellenszavazat és 0 tartózkodás mellett átruházott hatáskörben az alábbi határozatot hozta. Közbeszerzési Bizottságának 90/2014.(V.06.) GKB határozata a Budapest XXIII., Haraszti út 26. ( hrsz.) sz. alatti Sporttelep öltöző felújításának II. üteméhez és a évi TAO pályázat benyújtásához tulajdonosi hozzájárulás megadásáról A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy határoz, hogy tulajdonosi hozzájárulását adja a Bp. XXIII. kerület Haraszti út 26. szám alatti, hrsz.-ú ingatlanon a főépületben jelenleg is üzemelő leromlott műszaki állapotú öltözők II. ütemű felújításához és az MLSZ-hez

7 7 benyújtandó évi TAO pályázathoz, valamint felhatalmazza a polgármestert a tulajdonosi hozzájáruló nyilatkozat aláírására. Felkéri a Polgármestert, hogy a Bizottság döntéséről tájékoztassa a Soroksár Sport Club Kft. ügyvezetőjét. Felelős: Geiger Ferenc polgármester Határidő: május Napirendi pont Javaslat a Budapest XXIII., Haraszti út 65. szám (187430/1 hrsz.) alatti ingatlan dr. Kolosi Ferenc: Észrevételezi, hogy az előterjesztésben ugyan szerepel, hogy az értékbecslés elkészült, azonban az még sem melléklete az előterjesztésnek. Nem megállapítható, hogy az igazságügyi szakértő a szakvélemény elkészítése során mely ingatlanokat jelölte meg összehasonlításként. Kevésnek ítéli meg az ingatlan forgalmi értékét, ezért tartózkodni fog a szavazás során. Mikó Imre: Kérdezi, hogy miért nem került az előterjesztés mellékleteként csatolásra a szakértői vélemény és mikor készült? dr. Balázs Orsolya: március 24-i dátumozással készült a szakvélemény. Az előterjesztések mellékletét szokta képezni a szakvélemény kivonatos része. A bizottsági ülés keretében rendelkezésre tudja bocsájtani áttekintés céljából. Mikó Imre: Az előterjesztés alapján nincs ismerete a bizottságnak az ingatlan szakértő által megállapított forgalmi értékéről március 24-én készült el a szakvélemény, viszont az előterjesztés egyeztetésére április 24-én került sor. Preklerné Marton Ilona: Amennyiben a bizottság tagjai igénylik szünet elrendelése mellett lehetőség van a szakértői vélemény áttanulmányozására. dr. Balázs Orsolya: Az előterjesztésben feltüntetésre került, hogy Az értékbecslés elkészült, Pusztai J. László igazságügyi ingatlanforgalmi szakértő által készített szakvéleményben a Budapest XXIII. kerület Haraszti út 65. (hrsz.: /1) szám alatti ingatlan földterületének jelenlegi piaci forgalmi értékét Ft-ban állapította meg, amely az Áfa összegét is tartalmazza (2014. évben tárgyi adómentes).. Az előterjesztéseket a hivatal - az anyag leadási határidőket figyelembe véve - az értékbecslés elkészülése után készíti elő. A szükséges egyeztetéseket ezt követően folytatja le és a soron következő bizottsági, vagy Képviselő-testületi ülésre kerül beterjesztésre. Preklerné Marton Ilona: További kérdés és hozzászólás hiányában javasolja a határozati javaslat I. 1. a), 2. a), 3. a) és 4. a) pontjának elfogadását. A bizottság 4 igen szavazattal, 0 ellenszavazat és 3 tartózkodás mellett átruházott hatáskörben az alábbi határozatot hozta.

8 8 Közbeszerzési Bizottságának 91/2014.(V.06.) GKB határozata a Budapest XXIII. ker. Haraszti út 65. (187430/1 hrsz.) sz. alatti ingatlan értékesítéséről A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, hogy a Budapest XXIII., Haraszti út 65. sz. alatti, /1 hrsz.-ú ingatlant értékesíti 1. nettó Ft, vagy ettől magasabb kikiáltási áron nyilvános árverésen a legmagasabb vételárat ajánló részére Ft licitlépcső mellett. 3. Az árverést a Polgármesteri Hivatal bonyolítsa. 4. A részletes árverési kiírást tartalmazó dokumentum eladási ára Ft + Áfa. Felkéri a Polgármestert az árverési hirdetmény elkészítésére és közzétételére, az ingatlan, valamint a jelen előterjesztés mellékletét képező adásvételi szerződés aláírására azzal, hogy az abban foglaltaktól az Önkormányzat javára eltérhet. Felelős: Geiger Ferenc polgármester Határidő: december Napirendi pont Javaslat a Budapest XXIII., Szitás u. 84. fszt. 3. szám alatti önkormányzati tulajdonú lakás dr. Kolosi Ferenc: Kérdezi, hogy az energetikai tanúsítványt kivel készítteti el a hivatal? dr. Balázs Orsolya: Nincs megkötött keretszerződése a hivatalnak az energetikai tanúsítvány elkészítésére, eseti megbízással történik a megrendelés. dr. Kolosi Ferenc: Tudomása szerint a korábbi bérlőnek kötelezettsége lett volna a kémény helyreállítása, mely kötelezettségének nem tett eleget. Kérdezi, hogy azóta megtörtént a kémény rendbehozatala? dr. Balázs Orsolya: Írásban tud tájékoztatást adni a kémény helyreállításának vonatkozásában. Preklerné Marton Ilona: További kérdés és hozzászólás hiányában javasolja a határozati javaslat 1. a) és c), 2. a) és 3. a) pontjának elfogadását. A bizottság 4 igen szavazattal, 0 ellenszavazat és 3 tartózkodás mellett átruházott hatáskörben az alábbi határozatot hozta. Közbeszerzési Bizottságának 92/2014.(V.06.) GKB határozata a Budapest XXIII., hrsz.-ú, természetben a Szitás u. 84. fszt. 3. szám alatt található ingatlan értékesítéséről A Gazdasági és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, hogy 1. a Budapest XXIII. kerület Szitás u. 84. alatt található hrsz.-ú, kivett lakóház, udvar, gazdasági épület megnevezésű, 314 m 2 nagyságú, osztatlan közös tulajdonban lévő 3 lakásos ingatlan fszt. 3. sz. alatt található 10/36 tulajdoni hányadát értékesíti

9 9 a) Ft, vagy ettől magasabb kikiáltási áron nyilvános árverésen a legmagasabb vételárat ajánló részére b) Ft licitlépcső mellett. 2. az árverést a Soroksári Polgármesteri Hivatal bonyolítsa. 3. a részletes árverési kiírást tartalmazó dokumentum eladási ára Ft + Áfa. Felkéri a Polgármestert az árverési hirdetmény elkészítésére és közzétételére, az ingatlan, valamint a jelen előterjesztés mellékletét képező adásvételi szerződés aláírására azzal, hogy az abban foglaltaktól az Önkormányzat javára eltérhet. Felelős: Geiger Ferenc polgármester Határidő: december Napirendi pont Egyebek dr. Kolosi Ferenc: Véleménye szerint a Képviselő-testület tagjai továbbra sincsenek tájékoztatva arról, hogy a Soroksáron építendő rendőrség kinek a tulajdona lesz? dr. Balázs Orsolya: Folyamatban vannak a tárgyalások. Mikó Imre: Korábban a Bizottságnak vagy a Képviselő-testületnek volt egy döntése arra vonatkozóan, hogy a külterületi mezőgazdasági bérleményekkel kapcsolatban a hivatal dolgozzon ki egy egységes rendelet tervezetet. A májusi Képviselő-testületi ülésre miért nem került beterjesztésre? dr. Balázs Orsolya: A Képviselő-testület döntése úgy szólt, hogy egy egységes előterjesztés készüljön az önkormányzat tulajdonában álló ingatlanokon fellelhető felépítmények vonatkozásában, amely a Vadevezős utca környéke mellett a mezőgazdasági földterületeket is érinti. A Vadevezős utca és környéke esetében a Képviselő-testület módosította annak a határozatnak a végrehajtási határidejét december 31-ére -, ami arról szól, hogy használati megállapodás megkötésére kell, hogy sor kerüljön az ott élőkkel. Másrészről a mezőgazdasági földterületek vonatkozásában hatályba lépő új földforgalmi törvény okán a hivatalnak fel kell mérnie, hogy a későbbiekben hány haszonbérlő lesz és ezeken a haszonbérleti területeken milyen jellegű és állapotú felépítmények vannak. A hivatal megkezdte a felmérést, de a feladat teljesítésére hosszabb határidőre van szükség, ezért a határozat végrehajtási határidejének meghosszabbítására vonatkozó javaslat összhangban a Vadevezős utca és környéke esetében megállapított végrehajtási határidővel - a Képviselő-testület következő ülésén a Képviselő-testület elé beterjesztésre kerül. Mikó Imre: A végrehajtási határidő meghosszabbításával a szeptember 30-ig szóló szerződések esetében az új szerződések megkötésére mikor kerül sor, a bérlők milyen feltételek mellett bérelhetik tovább a bérleményeket? dr. Balázs Orsolya: A szerződések szeptember 30-ig érvényesek, addig a hivatal felméri, hogy hány földművesként nyilvántartásba vett haszonbérlője lehet az önkormányzatnak, hiszen a továbbiakban csak azzal köthető bérleti szerződés, akit a Földhivatal földművesként nyilvántartásba vesz. Levélben valamennyi bérlő tájékoztatásra fog kerülni, hogy a

10 10 nyilvántartásba vételhez szükséges nyomtatványt hol érheti el. A Földhivatal honlapján keresztül lehetőség van a nyomtatványok letöltésére, melyhez az ott meghatározott dokumentumokat csatolni szükséges. A Földhivatal földművesenként adatlapot állít ki, mellyel igazolja, hogy a földművest nyilvántartásba vette, vagyis a feltételeknek megfelel. Mikó Imre: Mikor értesíti ki a hivatal a bérlőket? A kiértesítés mellett az összes bérleményt bejárja a hivatal? dr. Balázs Orsolya: Határszemle keretében már megkezdte a földterületek és azokon található felépítmények felmérését a hivatal. A nyilvántartásba vételhez szükséges információkról szóló kiértesítést a héten, jövő héten fogja megkezdeni. Mikó Imre: Kéri, hogy az általa feltett kérdésekre írásban is adjon tájékoztatást a hivatal. László István: A Képviselő-testület egy hónappal ezelőtt tartott ülésén a Polgármester úr jelezte, hogy a Hunyadi utca - Karmazsin utca sarkán lévő akna fedelét ellopták. Sajnos a fedél a mai napig nem került pótlásra, így viszont életveszélyes a gépkocsival arra történő közlekedés. Kéri a hivatal intézkedését az akna fedél pótlásának vonatkozásában. A Horgászparton készülő közművesítés kapcsán az ott lakó tulajdonosok írásbeli tájékoztatást kértek arra vonatkozóan, hogy a közművesítés hogyan fog történni és mi lesz annak a menete. Felkéri a hivatalt, hogy írásban tájékoztatni szíveskedjen. Továbbá a hivatal tájékoztatását szeretné kérni a Kabinet által meghozott döntés vonatkozásában, miszerint a Grassalkovich út most elkészült, leaszfaltozott részére fák lesznek ültetve. Írásbeli tájékoztatást kér arról, hogy a Kabinet hol tervezi a fák ültetését, hány fát fog ültetni és mikor fogja a faültetést megvalósítani. Véleménye szerint a buszmegállók környékén indokolt lenne a faültetés. Ugyancsak lakossági megkeresés kapcsán kéri a hivatal segítségét. A Tájkép utca Hunyadi utca kereszteződésének egy szűkebb szakaszán részben a járdán, részben az úttesten - parkol az üveges busza, gátolva ezzel a kereszteződés akadálymentes közlekedését. Az esetek többségében lehetősége lenne a saját udvarában történő parkolásra. A lakosság kéri, hogy lehetőség szerint megállást tiltó tábla elhelyezésével, vagy a tulajdonos saját udvarán belüli parkolásra történő felszólításával segítsen a Hivatal a probléma megoldásában. dr. Kolosi Ferenc: A Tájkép utca Hunyadi utca kereszteződésében több esetben történt már baleset. Nem csupán az üveges busza az oka a nehéz közlekedésnek. Esetenként előfordul, hogy a nagy buszok javítását, pl. szélvédő cserét itt végzik, gátolva ezzel a balesetmentes közlekedést. Korábban már szó volt róla, hogy Soroksár területén, több helyen fásítások fognak történni. Tudomása szerint a Grassalkovich út felújított szakasza is a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában van, ezért korábban arról volt szó, hogy a fák ültetése a Fővárossal közösen kerül megvalósításra. Támogatja a javaslatot, de véleménye szerint mivel nem az Önkormányzat a közterület tulajdonosa, így nincs lehetősége a fa ültetés kezdeményezésére. Preklerné Marton Ilona: További kérdés és hozzászólás hiányában megköszöni a részvételt, az ülést 16 óra 25 perckor bezárja.

11 11 K.m.f. A jegyzőkönyvet elolvasás után jóváhagyólag aláírom: bizottság elnöke bizottsági tag A jegyzőkönyvet készítette:... bizottsági titkár

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága 2014. év február hó 3. napján 15 óra 11 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának Polgármestere 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Stojka László. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 7 fővel határozatképes.

JEGYZŐKÖNYV. Stojka László. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 7 fővel határozatképes. JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága 2014. év február hó 11. napján 15 óra 37 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Javaslat /4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Kelep utcában található, ingatlan hasznosítási módjának meghatározására

Javaslat /4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Kelep utcában található, ingatlan hasznosítási módjának meghatározására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat 187257/4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2015. év június hó 2. napján 15 óra 35 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Mikó Imre. Balzsay Károly. Magyar Jánosné. országos szakmai szervezet képviselője

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Mikó Imre. Balzsay Károly. Magyar Jánosné. országos szakmai szervezet képviselője JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. február 10. napján 11.05 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Javaslat a.. helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII. kerület (cím). szám alatti ingatlan 4650/6750-ed részének értékesítésére

Javaslat a.. helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII. kerület (cím). szám alatti ingatlan 4650/6750-ed részének értékesítésére Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a.. helyrajzi számú, természetben a

Részletesebben

Javaslat Eperföld utcai ingatlanok árverési értékesítésének jóváhagyására (kiosztós) dr. Spiegler Tamás osztályvezető Vagyonkezelési Osztály

Javaslat Eperföld utcai ingatlanok árverési értékesítésének jóváhagyására (kiosztós) dr. Spiegler Tamás osztályvezető Vagyonkezelési Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal V a g y o n k e z e l é s i O s z t á l y 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat Eperföld utcai

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS. Javaslat kártalanítási összegek elfogadására. Vagyonkezelési Osztály. Vagyonkezelési Osztály

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS. Javaslat kártalanítási összegek elfogadására. Vagyonkezelési Osztály. Vagyonkezelési Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal V a g y o n k e z e l é s i O s z t á l y 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat kártalanítási összegek

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 7 fővel határozatképes.

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 7 fővel határozatképes. JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága 2014. év november hó 18. napján 15 óra 36 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 7 fővel határozatképes.

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a Bizottság határozatképességére: A bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 7 fővel határozatképes. JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága 2014. év március hó 11. napján 15 óra 35 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. június 28-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év november hó 02. napján 15 óra 00 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné Sinkovics Krisztián Ádám

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné Sinkovics Krisztián Ádám JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2017. év április hó 4. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága 2014. év január hó 14. napján 15 óra 35 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS

GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Budapest XXIII.

Részletesebben

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170.

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170. Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 185003 és 184939 hrsz.-ú (természetben: 1239 Budapest,

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 186552/7 helyrajzi számú, természetben a Bp. XXIII. ker.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. október 7. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Javaslat ingatlanok értékesítésére

Javaslat ingatlanok értékesítésére Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat ingatlanok értékesítésére Előterjesztő: Az előterjesztést

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2015. év május hó 12. napján 8 óra 02 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. október 31-én 9.00 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

Javaslat a /7 helyrajzi számú, természetben a Bp. XXIII. ker.. szám alatt található ingatlan tulajdoni hányadának értékesítésére

Javaslat a /7 helyrajzi számú, természetben a Bp. XXIII. ker.. szám alatt található ingatlan tulajdoni hányadának értékesítésére Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 186552/7 helyrajzi számú, természetben a Bp. XXIII. ker..

Részletesebben

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 195409-195410 helyrajzi számú,

Részletesebben

Törvényességi szempontból ellenőrizte: Szimoncsikné dr. Laza Margit jegyző

Törvényességi szempontból ellenőrizte: Szimoncsikné dr. Laza Margit jegyző Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Budapest XXIII., Bercsényi u. 17.

Részletesebben

Javaslat Budapest XXIII. ker. és hrsz. ingatlanok megvásárlásával kapcsolatos döntés meghozatalára

Javaslat Budapest XXIII. ker. és hrsz. ingatlanok megvásárlásával kapcsolatos döntés meghozatalára Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat Budapest XXIII.

Részletesebben

Javaslat a Dél-budapesti kerékpárút megvalósításához szükséges ingatlanok megvásárlására

Javaslat a Dél-budapesti kerékpárút megvalósításához szükséges ingatlanok megvásárlására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Dél-budapesti kerékpárút megvalósításához szükséges

Részletesebben

Javaslat Budapest XXIII. ker. (cím).. és.. hrsz. ingatlanok megvásárlására

Javaslat Budapest XXIII. ker. (cím).. és.. hrsz. ingatlanok megvásárlására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat Budapest XXIII.

Részletesebben

Javaslat kisajátítási eljárás megindítására

Javaslat kisajátítási eljárás megindítására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat kisajátítási eljárás megindítására

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának 2014. augusztus 13-án (szerda) a Polgármesteri Hivatal Nagytermében (1239 Budapest, Grassalkovich út 162.) megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év május hó 3. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Javaslat a Budapest XXIII. kerület hrsz.-ú ingatlannal kapcsolatos döntések meghozatalára

Javaslat a Budapest XXIII. kerület hrsz.-ú ingatlannal kapcsolatos döntések meghozatalára Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Budapest XXIII. kerület 185620 hrsz.-ú ingatlannal

Részletesebben

Javaslat a 19/2014.(I.21.) Ök., és 171/2014. (III.18.) Ök. határozatok módosítására és peres eljárások megindításának utólagos jóváhagyására

Javaslat a 19/2014.(I.21.) Ök., és 171/2014. (III.18.) Ök. határozatok módosítására és peres eljárások megindításának utólagos jóváhagyására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 19/2014.(I.21.) Ök., és 171/2014.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 58-6/2013/ÁBR. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2017. május 31. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Tamási Benjamin külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Tamási Benjamin külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2016. február 11-én 13.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2015. év november hó 3. napján 15 óra 35 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

GAZDASÁGI ÉS KÖSZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS

GAZDASÁGI ÉS KÖSZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. GAZDASÁGI ÉS KÖSZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 183208/1, 183208/3,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft.

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. június 2. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Javaslat Budapest XXIII. ker... és hrsz. ingatlanokkal kapcsolatos kisajátítási eljárás megindítására

Javaslat Budapest XXIII. ker... és hrsz. ingatlanokkal kapcsolatos kisajátítási eljárás megindítására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat Budapest XXIII. ker... és hrsz. ingatlanokkal kapcsolatos

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2017. év május hó 2. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. november 4. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. április 5-én 14.35 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

Javaslat a helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII. kerület, Nyír utcában található ingatlanrészek jogi rendezésére

Javaslat a helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII. kerület, Nyír utcában található ingatlanrészek jogi rendezésére Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 195409-195410 helyrajzi számú, természetben a Budapest

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2017. év május hó 30. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné. Galéria 13 Kulturális Szolgáltató NKft. Klebelsberg Központ Dél-Pesti tankerület igazgatója.

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné. Galéria 13 Kulturális Szolgáltató NKft. Klebelsberg Központ Dél-Pesti tankerület igazgatója. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. április 3. napján 11.10 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2015. év december hó 1. napján 15 óra 33 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2016. augusztus 30. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2016. augusztus 30 -án 15.00 órakor

Részletesebben

7. Önkormányzati tulajdonú ingatlan értékesítése II. (4262/30 hrsz.) december 14. ELŐTERJESZTÉS

7. Önkormányzati tulajdonú ingatlan értékesítése II. (4262/30 hrsz.) december 14. ELŐTERJESZTÉS ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. december 14-ei ülésére 7. napirend Tárgya: Előadó: Önkormányzati tulajdonú ingatlan értékesítése II. (4262/30 hrsz.) Tabányi Pál polgármester

Részletesebben

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat ingatlanok megvásárlására és kártalanítási

Részletesebben

Javaslat kisajátítási eljárások megindítására és ingatlan megvásárlására

Javaslat kisajátítási eljárások megindítására és ingatlan megvásárlására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat kisajátítási eljárások megindítására

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. január 14. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek Napirendek: Nyílt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a bizottság határozatképességére: A Bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 6 fővel határozatképes.

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a bizottság határozatképességére: A Bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 6 fővel határozatképes. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. szeptember 8. napján 11.00 órakor a

Részletesebben

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170.

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170. Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 186560/15 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII.,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2017. október 31. napján 8.00 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Bicske Városháza I. emeleti díszterem Bicske, Hősök tere 4. 2017. november 8. 8.30

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége Magyargencs Község Önkormányzata Ügyszám: /2015. Jegyzőkönyv Készült: Magyargencs Község Képviselő-testülete 2016. január 14-i nyilvános üléséről, mely 16 óra 00 perckor kezdődött. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-7/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 22. napján 19 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község Önkormányzat

Részletesebben

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat az 186442 helyrajzi számú, természetben

Részletesebben

Javaslat a.. hrsz-ú, természetben a Bp. XXIII. ker. (cím) szám alatt található ingatlan megvásárlásáról szóló döntés meghozatalára

Javaslat a.. hrsz-ú, természetben a Bp. XXIII. ker. (cím) szám alatt található ingatlan megvásárlásáról szóló döntés meghozatalára Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a.. hrsz-ú, természetben a Bp. XXIII.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Soroksári Intézményellátó Központ Táncsics Mihály Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Soroksári Intézményellátó Központ Táncsics Mihály Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2016. február 9. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 54/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Marcalgergelyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Nemesszalók,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Sinkovics Krisztián Ádám képviselő

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Sinkovics Krisztián Ádám képviselő Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2016. november 30-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti

Részletesebben

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat kisajátítási eljárás kezdeményezésére a 186751/1 és 186752/1

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2015. év szeptember hó 8. napján 15 óra 36 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2018. január 17. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt

Részletesebben

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/7/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/7/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/7/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente

Részletesebben

8.sz. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK:

8.sz. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK: Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 8/2018. 8.sz. Jegyzőkönyv Készült: Csörögi Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében (2135 Csörög, Akácfa utca 30.) szám alatti épületben

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 4-8/2015. (II. 16.) számú határozatok. d. rendeletek:-

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2015. év február hó 10. napján 15 óra 40 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat ingatlanok megvásárlására

Részletesebben

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 16-án, órakor megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 16-án, órakor megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. június 16-án, 15.00 órakor megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve 84/2016. sz. képviselő-testületi határozat: Napirendi pontok elfogadása

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. október 19-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. június 22-én 8.00 órakor tartott rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének december 03-án órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének december 03-án órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 58-10//2013/ÁBR. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 03-án 14.30 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Sinkovics Krisztián Ádám. Mizák Zoltán

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Sinkovics Krisztián Ádám. Mizák Zoltán JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év június hó 28. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170.

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170. Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 195271/159 helyrajzi számú, természetben

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának JEGYZŐJE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat az Önkormányzat vagyonáról, a vagyontárgyak feletti tulajdonosi

Részletesebben

Javaslat a Bp. XXIII., /3 hrsz.-ú ingatlan értékesítésére (Bné B. I.)

Javaslat a Bp. XXIII., /3 hrsz.-ú ingatlan értékesítésére (Bné B. I.) Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Bp. XXIII., 195791/3 hrsz.-ú ingatlan

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. június 29. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. április 8. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Készült: Nemesgörzsöny Község Önkormányzata Képviselő-testületének január 5-i nyilvános üléséről, mely 09 óra 45 perckor kezdődött.

Készült: Nemesgörzsöny Község Önkormányzata Képviselő-testületének január 5-i nyilvános üléséről, mely 09 óra 45 perckor kezdődött. 8522 Nemesgörzsöny, Széchenyi u. 10. ikt.szám:.../2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nemesgörzsöny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. január 5-i nyilvános üléséről, mely 09 óra 45 perckor

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal, 0 ellenszavazattal és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag elfogadta:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal, 0 ellenszavazattal és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag elfogadta: Jegyzőkönyv Készült: a 2013. május 2. napján de. 10.00 órakor megkezdett rendkívüli nyílt üléséről a hivatali kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester

Részletesebben

Javaslat parkoló céljára tett felajánlás elfogadására

Javaslat parkoló céljára tett felajánlás elfogadására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat parkoló céljára tett felajánlás elfogadására

Részletesebben

Javaslat a.. hrsz-ú, természetben a (cím). szám alatti ingatlan lakásbérlőinek kihelyezésével kapcsolatos döntések meghozatalára

Javaslat a.. hrsz-ú, természetben a (cím). szám alatti ingatlan lakásbérlőinek kihelyezésével kapcsolatos döntések meghozatalára Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a.. hrsz-ú, természetben a (cím). szám

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. március 11. napján 13.40 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Javaslat a és /7 hrsz.-ú (természetben: Budapest XXIII. ker. Vecsés u.-felső Duna sor által határolt) ingatlanok telekrendezésére

Javaslat a és /7 hrsz.-ú (természetben: Budapest XXIII. ker. Vecsés u.-felső Duna sor által határolt) ingatlanok telekrendezésére Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 185981 és 185968/7 hrsz.-ú (természetben:

Részletesebben

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170.

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170. Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a,.. és.. helyrajzi számú, természetben a Budapest Főváros

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ./565-23/2017. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. október 31. napján 8.00 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2015. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V VÁRBALOG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. április 27-én megtartott testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Várbalog Község Önkormányzata

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Győrfiné Papp Judit polgármester szavasára teszi az 1. napirendi pont levételét a testületi ülésről.

Jegyzőkönyv. Győrfiné Papp Judit polgármester szavasára teszi az 1. napirendi pont levételét a testületi ülésről. - 244 - Jegyzőkönyv Készült: Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 2-án megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Jármi Község Önkormányzata képviselő-testületének hivatali

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. I-1/9-15/2014. ikt.sz.

JEGYZŐKÖNYV. I-1/9-15/2014. ikt.sz. I-1/9-15/2014. ikt.sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 4-én megtartott rendkívüli ülésén a Városháza 17-es sz. helyiségében. Jelen vannak: Valánszki

Részletesebben

HOLLÁD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10.számú JEGYZŐKÖNYV október 13. NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATAI

HOLLÁD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10.számú JEGYZŐKÖNYV október 13. NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATAI HOLLÁD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10.számú JEGYZŐKÖNYV 2009. október 13. NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATAI 83/2009./X.13./kt.határozat: 84/2009./X.13./kt.határozat: 85/2009./X.13./kt.határozat: 86/2009./X.13./kt.határozat:

Részletesebben

Javaslat a helyrajzi számú, természetben Budapest Főváros.alatti lakás bérlőjének kijelölésére. Vagyonkezelési Osztály

Javaslat a helyrajzi számú, természetben Budapest Főváros.alatti lakás bérlőjének kijelölésére. Vagyonkezelési Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a helyrajzi számú, természetben Budapest

Részletesebben

Javaslat Család- és Gyermekjóléti Központ létrehozására és az azzal kapcsolatos döntések meghozatalára

Javaslat Család- és Gyermekjóléti Központ létrehozására és az azzal kapcsolatos döntések meghozatalára Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat POLGÁRMESTER 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat Család- és Gyermekjóléti Központ létrehozására és az azzal

Részletesebben

Szám: /2018 Nyilvános ülésen tárgyalandó! Napirend száma: Képviselő-testület augusztus 30-ai rendkívüli ülésére

Szám: /2018 Nyilvános ülésen tárgyalandó! Napirend száma: Képviselő-testület augusztus 30-ai rendkívüli ülésére Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Alpolgármestere Szám: 123-2060/2018 Nyilvános ülésen tárgyalandó! Napirend száma: Képviselő-testület 2018. augusztus 30-ai rendkívüli ülésére Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

a u g u s z t u s 27- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

a u g u s z t u s 27- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben