A évi országos kompetenciamérés elemzése

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A évi országos kompetenciamérés elemzése"

Átírás

1 A évi országos kompetenciamérés elemzése Hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola Az összefoglalót készítette: Dr. Magyar Andrea

2 Tartalom A felmérésről...3 A évi országos kompetenciamérés eredményei...4 Matematika évfolyam...7 Átlageredmények...7 Átlageredmények a CSH-Index tükrében...7 Képességeloszlás vizsgálata...8 Eredmények az előző évi jegyek függvényében évfolyam Átlageredmények Képességeloszlás vizsgálata Átlageredmények változása A tanulók fejlődése a telephelyen Tanulók egyéni fejlődése a komplex fejlődési modell alapján Képességeloszlások vizsgálata az előző évi jegyek függvényében Szövegértés évfolyam Átlageredmények Átlageredmények a CSH-Index tükrében Képességeloszlás vizsgálata évfolyam Átlageredmények Képességeloszlás vizsgálata Átlageredmények változása A tanulók fejlődése a telephelyen Tanulók egyéni fejlődése a komplex fejlődési modell alapján Összegzés Fejlesztési terv (matematika) Fejlesztési terv (szövegértés) Felhasznált irodalom Tanulónkénti eredmények 6. évfolyam Tanulónkénti eredmények 8. évfolyam... 27

3 A felmérésről Az Országos kompetenciamérés elsődleges célja, hogy az iskolák számára olyan objektív indikátorokat biztosítson, amelyek lehetővé teszik az intézményi önértékelést, a fő fejlesztési irányok kijelölését és a az intézmény fenntartói számára képet adjon az intézményben folyó munkáról (Balázsi, Balkányi, Ostorics, Palincsár, Rábainé Szabó, Szepesi, Szipőcsné Krolopp, & Vadász, 2014). A mérésben a 6. és a 8. évfolyamos tanulók vesznek részt, akik négy, egyenként 45 perces feladatblokkot tartalmazó feladatlapot töltenek ki, melyek szövegértéshez és matematikához kapcsolódó feladatokból állnak. A szövegértési feladatok a szövegértést olyan tantárgyközi kulturális kompetenciának tekintik, mely a mindennapokból származó szövegekben szereplő tények és összefüggések feltárására, különböző problémák és helyezetek megoldására irányulnak. Szövegtípusok szerint élményszerző, magyarázó és adatközlő típusú szövegeket tartalmaz, míg formai szempontból folyamatos, nem folyamatos és kevert szövegeket. A szövegértést különböző gondolkodási műveleteken keresztül méri, melyek a (1) a szöveg információinak (pl. tényeinek, adatainak) azonosítása, visszakeresése, (2) a szövegben lévő logikai és tartalmi kapcsolatok, összefüggések felismerése, (3) a szöveg egészének, egy részének vagy konkrét tartalmi elemeinek, továbbá stiláris jellemzőinek és a szöveg üzenetének értelmezése (Balázsi et. al., 2014). A matematika kompetenciaterület többnyire életszerű helyzetekben megjelenített feladatokat tartalmaz és a diákok matematikai eszköztudását méri. A matematikai eszköztudás fogalma magában foglalja az egyénnek azt a képességét, amelynek segítségével a tanuló (1) megérti és elemzi a matematika szerepét a valós világban, (2) a matematikai eszköztár készségszintű használatát, (3) az elsajátított matematikai tudás valós élethelyzetekben való alkalmazásának igényét és az erre való képességet, (4) a matematikai eszközök használatát a társadalmi kommunikációban és együttműködésben az egyén életkorának megfelelő szinten (Szabó, Szepesi, Takácsné Kárász, & Vadász, 2018). A mérésben lévő feladatok négy tartalmi területetre vonatkoznak: (1) mennyiségek, számok, műveletek, (2) hozzárendelések, összefüggések, (3) alakzatok, tájékozódás, (4) statisztikai jellemzők, valószínűség. Ezeket a területeket háromféle gondolkodási művelettel méri: (1) tényismeret és egyszerű műveletek, (2) alkalmazás, integráció, (3) komplex megoldások és értékelés. A kompetenciamérés eredményeinek könnyebb értelmezhetősége érdekében a tanulókat a teszteredményeik alapján évfolyamoktól függetlenül hét képességszintbe sorolja a rendszer (Balázsi, 2010). A mérés háttérkérdőívekkel egészül ki, amely arra biztosít lehetőséget, hogy a diákok teljesítményét befolyásoló társadalmi, családi, illetve intézményi változókat azonosíthassák és az adatokat árnyaltabban értelmehessék.

4 A évi országos kompetenciamérés eredményei Az országos jelentések alapján külön vizsgáltuk a matematika és szövegértés mérések eredményeit 6. és 8. évfolyamokon. Az interneten hozzáférhető szoftver segítségével hasonlítottuk össze a 8. évfolyamosok eredményeit a 6. osztályban elvégzett mérés eredményeivel. A fenntartói jelentésből lehetőség van az iskola országos átlaghoz viszonyított eredményének a meghatározására. Az országos átlaghoz képest az eredmény nem különözik szignifikánsan egyik vizsgált területen sem. Iskolánk tanulóinka eredményei a városi, és a nagyvárosok általános iskoláihoz viszonyítva sem különbözik szignifikánsan, a 8. évfolyamon a szövegértés eredmények szignifikánsan jobbak, mint a városi iskolák eredményei. - z e n e i Ált a l á n o s Iskol a Oldal: 6

5 Családi háttérindex a hatodik évfolyamon volt számítható. A jelentések lehetővé tették a korábbi évekhez viszonyított vizsgálatokat is, melynek eredményeit a következő táblázat szemlélteti: Az alapszintet el nem érő tanulók aránya matematikából az országos átlaghoz közelít, szövegértésből az országos átlagnál jóval alacsonyabb. A minimumszintet el nem érők aránya jóval az országos átlag alatt van.

6

7 Matematika 6. évfolyam Intézményünkben 2017-ben évfolyamos tanuló írt kompetenciamérést, ebből 2 fő BTMN-es. Átlageredmények Tanulóink átlageredményét a következő táblázat mutatja: Tanulóink átlageredménye 1486, ami nem különbözik szignifikánsan az az országos átlagtól. A következő ábra a tanulók képességeloszlását mutatja. A tanulók teljesítménye a 1224 és 1828 képességpont között volt. Átlageredmények a CSH-Index tükrében A tanulók a CSH indexet figyelembe véve az elvártnak megfeleően teljesítettek:

8 Képességeloszlás vizsgálata Az országos mérés azt is vizsgálta, hogy a tanulók milyen képességszinteken tudnak feladatokat megoldani. A vizsgált képességszintek: 1. szint alatti, 1. szint, 2. szint, 3. szint, 4. szint, 5. szint, 6. szint, 7. szint. A képességszintek emelkedése arra utal, hogy a tanulók milyen arányban képesek egyre nehezebb, összetettebb és bonyolultabb feladatokkal megbirkózni. Az új skála szerint a 3. szint elérése kívánatos a 6. évfolyamon. Az iskolánk diákjainak képességszint szerinti teljesítményére vonatkozó adatok a következő ábrákon olvashatók. Tanulóink 34%-a van a 3. szint alatt. Tanulóink zöme a 3-4. szinten áll.

9 Eredmények az előző évi jegyek függvényében A 2-es tanulók 1475 pontot értek el, a hármas tanulók 1275 és 1372, a négyes tanulók 1224 és 1698, az ötös tanulók 1324 és 1828 pont közötti értékeket értek el.

10 8. évfolyam A 8. évfolyamon 43 tanuló töltötte ki a tesztet. 2 tanuló BTMN-es. Átlageredmények Tanulóink átlageredményét a következő táblázat szemlélteti. A táblázat adatai szerint tanulóink átlageredménye 1615, az országos átlagnak megfelelő, az általános iskolákénál szignifikánsan jobb. A következő ábra a tanulóink képességeloszlását mutatja. A tanulók teljesítménye 1266 és 2057 értékek között oszlik el, átlagosan 1615, ami az országos átlagnak megfelelő. Képességeloszlás vizsgálata Az országos mérés azt is vizsgálta, hogy a tanulók milyen képességszinteken tudnak feladatokat megoldani. A vizsgált képességszintek: 1. szint alatti, 1. szint, 2. szint, 3. szint, 4. szint, 5. szint, 6. szint, 7. szint. A képességszintek emelkedése arra utal, hogy a tanulók milyen arányban képesek egyre nehezebb, összetettebb és bonyolultabb feladatokkal megbirkózni. Az új skála szerint a 4. szint elérése kívánatos a 8. évfolyamon. Az iskolánk diákjainak képességszint szerinti teljesítményére vonatkozó adatok a következő ábrákon olvashatók.

11 A tanulók 42,9%-a nem éri el a 4. szintet. Nincs tanulók az első szint alatt, 2 tanuló van az első szinten, 5 tanuló a 2. szinten. A 6. és 7. szinteken három tanuló van. Átlageredmények változása Az iskola tanulóinak 6. évfolyamos teljesítményéhez képest szignifikánsan jobbak, az országos, a városi és a nagyvárosi iskolákhoz képest a 8. évfolyamon a vártnak megfelelően alakultak az eredmények. A 2015-ös mérésnél 1478 (1434; 1542) képességpont volt az átlag, a 2017es mérésnél pedig 1615 (1566; 1674). A tényleges eredmény nem különbözik szignifikánsan a várhatótól. A tanulók fejlődése a telephelyen A mérési azonosító 2008-as bevezetése lehetővé teszi, hogy a 2015-ös mérésben részt vevő tanulók eredményeit összevethessük korábbi eredményükkel.

12 A magasabb képességponttal rendelkezők körében nagyobb fejlődés diagnosztizálható, mint az alacsonyabb képességpontúak körében. Tanulók egyéni fejlődése a komplex fejlődési modell alapján A komplex fejlődési modell a tanulók becsült, várható eredményének meghatározásakor a tanuló korábbi eredménye mellett a fejlődést befolyásoló egyéb tényezőket is figyelembe veszi. (Szociális, kulturális, gazdasági háttér, tanuló neme, osztálya, telephely tanulóinak 2 évvel korábbi teljesítménye, telephely képzési formája és a település típusa. Ez alapjánk tanulóink teljesítménye a következő: Három tanulónál mutatkozik az elvártnál nagyobb fejlődés, 5 tanuló fejlődése elmaradt az elvárttól.

13 Képességeloszlások vizsgálata az előző évi jegyek függvényében Az ábra szerint azok a tanulóink, akik 2-es jegyet kaptak matematikából az előző évben 1315 pontot értek el, akik 3-ast azok 1266 és 1832 pont között értek el, akik 4-est kaptak, azok 1297 és 1761 között, akik pedig 5-öst, azok 1432 és 2057 között teljesítettek. Az a jelű osztályban szigorúbb az osztályzás.

14 Szövegértés 6. évfolyam évfolyamos tanuló írt kompetenciamérést, ebből 2 fő BTMN-es. Átlageredmények Tanulóink szövegértésben elért átlageredményét a következő táblázat összegzi. Tanulóink átlageredménye 1525, ami az országos átlaghoz, valamint a városi iskolák átlagához képest is magasabb. A következő ábra a tanulók minimálisan és maximálisan elért képességpontjait mutatja. Tanulók teljesítménye 1076 és 1929 pontok között volt, ami az átlagnál jóval nagyobb szóródást jelez.

15 Átlageredmények a CSH-Index tükrében Az elvárt teljesítménynek megfelelően teljesítettek tanulóink. Képességeloszlás vizsgálata Az országos mérés azt is vizsgálta, hogy a tanulók milyen képességszinteken tudnak feladatokat megoldani. A vizsgált képességszintek: 1. szint alatti, 1. szint, 2. szint, 3. szint, 4. szint, 5. szint, 6. szint, 7. szint. A képességszintek emelkedése arra utal, hogy a tanulók milyen arányban képesek egyre nehezebb, összetettebb és bonyolultabb feladatokkal megbirkózni. Az új skála szerint a 3. szint elérése kívánatos a 6. évfolyamon. Az iskolánk diákjainak képességszint szerinti teljesítményére vonatkozó adatok a következő ábrákon olvashatók. A tanulók 16%-a (8 tanuló) nem éri el a 3-as szintet. 1 tanuló van az 5. szinten. A többiek a 3-4. szinteken helyezkednek el. Célunk a továbiakban a harmadik szint alatti tanulók felzárkóztatása. A továbbiakban is nagy hangsúlyt kell fektetni a felzárkóztatásra, és a lemaradó tanulókkal a

16 differenciált foglalkoztatásra. Ezenkívül feladat a 3. szinten elhelyezkedő tanuló 4. szintre emelése, a felzárkóztatás és a tehetséggondozás.

17 8. évfolyam A 8. évfolyamon 43 tanuló töltötte ki a tesztet. Ebből 1 fő BTMN-es. Átlageredmények Tanulóink átlageredményét a következő táblázat szemlélteti. A táblázat adatai szerint tanulóink átlageredménye 1610, amely az országos átlagnál, valamint a városi iskolák átlagánál is magasabb. A következő ábra a tanulók minimálisan és maximálisan elért képességpontjait mutatja. A tanulók teljesítménye 1161 és 2005 között volt, az átlaghoz képest nagyobb a minta szóródása. Képességeloszlás vizsgálata Az országos mérés azt is vizsgálta, hogy a tanulók milyen képességszinteken tudnak feladatokat megoldani. A vizsgált képességszintek: 1. szint alatti, 1. szint, 2. szint, 3. szint, 4. szint, 5. szint, 6. szint, 7. szint. A képességszintek emelkedése arra utal, hogy a tanulók milyen arányban képesek egyre

18 nehezebb, összetettebb és bonyolultabb feladatokkal megbirkózni. Az új skála szerint a 4. szint elérése kívánatos a 8. évfolyamon. Az iskolánk diákjainak képességszint szerinti teljesítményére vonatkozó adatok a következő ábrákon olvashatók. Összesen 13 tanuló teljesített a negyedik szint alatt, 2 tanuló áll a hatodik szinten. A többi tanuló teljesítménye a szinteken található. Célunk a továbiakban a 4. szint alatti tanulók 4. szintre emelése. Átlageredmények változása Az iskola tanulóinak 6. évfolyamos teljesítményéhez képest a 8. évfolyamon az elvárásnak megfelelőek az eredmények. A 2015-ös mérésnél 1496 (1439;1563) képességpont volt az átlag, a 2016-os mérés tekintetében pedig 1610 (1557;1663):

19 A tanulók fejlődése a telephelyen A mérési azonosító 2008-as bevezetése lehetővé teszi, hogy a 2016-os mérésben részt vevő tanulók eredményeit összevethessük korábbi eredményükkel. A képességpont különbségek alapján a tanulóink teljesítménye az országos átlagnál szignifikánsan jobb. A jobb tanulók nagyobb fejlődést értek el, mint a gyengébb tanulók a két évvel ezelőtti méréshez képest, a hangsúly tehát a tehetséggondozáson van. Tanulók egyéni fejlődése a komplex fejlődési modell alapján A komplex fejlődési modell a tanulók becsült, várható eredményének meghatározásakor a tanuló korábbi eredménye mellett a fejlődést befolyásoló egyéb tényezőket is figyelembe veszi. Ez alapjánk tanulóink teljesítménye a következő:

20 Az ábrán minden oszlop egy-egy tanulót szemléltet. Az oszlop magassága a tanuló tényleges teljesítményének és a modell alapján becsült értékének a különbsége. Így az oszlop magassága jelképezi a tanuló eredményének azt a részét, amely az iskola által nem befolyásolható tényezőktől függ, tehát az iskola fejlesztő hatását szemlélteti Az ábra szerint tanulók több, mint fele ért el pozitív eredményt, négy tanuló szignifikánsan jobban fejlődött az elvártnál, ami az iskola fejlesztő munkájának köszönhető.

21 Összegzés A évi kompetenciamérés értékeléséhez rendelkezésre álló adatok alapján kell a további lépéseinket megfogalmazni. Különös figyelmet kell fordítanunk egyes tanulók teljesítményére és a lehetőségek kiaknázására. A évi mérésben iskolánk tanulói a 8. évfolyamon mindkét kompetenciaterületen az országos átlagnak megfelelően teljesítettek, szövegértésből a városi általános iskolák átlagán felül. Családi háttérindex a 6. évfolyamon volt számítható, eszerint a telephely eredménye nem különbözik szignifikánsan a várhatótól. A korábbi évekkel összehasonlítva tanulóink eredménye gyengébb let a 2013-as és 2014-es matematika méréshez viszonyítva a 8. évfolyamon, valamint a 2014-es méréshez viszonyítva szövegértésből a 8. évfolyamon. Javult az eredmény a 2016-os méréshez viszonyítva szövegértésből. A többi eredmény tekintetében nincs szignifikáns különbség. Az alapszintet el nem érő tanulók aránya matematikából az országos átlaghoz közelít, szövegértésből az országos átlagnál jóval alacsonyabb. A minimumszintet el nem érők aránya jóval az országos átlag alatt van. Matematikából a 8. évfolyamos tanulók teljesítménye az 1266 és a 2057 képességtartományban oszlik el, átlagosan 1615, ami az országos átlagnak megfelelő, a szóródás pozitív irányban nagyobb. A tanulók 42,9%-a nem éri el a 4. szintet. Nincs tanulók az első szint alatt, 2 tanuló van az első szinten, 5 tanuló a 2. szinten. A 6. és 7. szinteken három tanuló van. Az előző méréssel összehasonlítva a tanulói teljesítményeket a magasabb képességszintű tanulók fejlődtek nagyobb mértékben, ami azt jelzi, hogy elsősorban a tehetséggondozás az iskola fő erőssége. A 6. évfolyamra járó tanulók teljesítménye a 1224 és 1828 képességpont között volt, az átlag Ezen az évfolyamon a CSH indexet figyelembe véve a tanulók az elvártnak megfeleően teljesítettek. Tanulóink 34%-a van a 3. szint alatt, közel 60%-uk a 3-as és 4-es szinten áll. Szövegértésből a 8. évfolyamra járó tanulók teljesítménye magasabb, mint az országos átlag. A tanulói teljesítmények a 1161 és 2005 képességpontok közötti tartományba esnek, amely jól mutatja a tanulók nagyfokú diverzitását. 13 Tanuló nem érte el a negyedik szintet, és két tanuló van a hatodik szinten. Az előző méréshez képes, a matematikával összhangban a job képességű tanulók nagyobb fejlődést értek el, mint a gyengébbek. A hatodik évfolyamos tanulóink átlageredménye 1525, ami az országos átlaghoz, valamint a városi iskolák átlagához képest is magasabb. A tanulók szóródása itt is magas, 1076 és 1929 közötti értékek adódtak. A csh indexnek megfelelő a teljesítényük. 8 tanuló nem érte el a 3-as szintet, 1 tanuló volt az 5. szinten. A többiek a 3-4. szinteken helyezkedtek el. Célunk a továbiakban a harmadik szint alatti tanulók felzárkóztatása, a lemaradó tanulók differenciált fejlesztése.

22 Fejlesztési terv (matematika) Az elemzések eredményei szerint tanulóink mind a 6. mind a 8. évfolyamon az elvártnak megfelelően teljesítettek matematikából az országos kompetenciamérésen. A továbbiakban törekednünk kell ezeknek az eredményeknek a megőrzésére, illetve javítására. A továbbiakban is arra kell törekedni, hogy minél több tanulónk tudjon a 4-es, illetve 5-ös képességszinteken teljesíteni, és minél kevesebb 3-as szint alatti álló tanuló legyen. Másik fontos, hogy a fejlesztési tevékenységet erősíteni kell, szükséges az egyéni, személyre szabott segítségadás, az eredmények azt tükrözik, hogy néhány tanulónknál jelentős lemaradások vannak a többiekhez képest. Cél, hogy ezeket a lemaradásokat megszüntessük. A tanulók értékelésénél pedig a kompetencia alapú értékelést kell a továbbiakban is erősíteni. Ezért az elemzések alapján a jövőben az alábbi feladatokra kell a matematika munkacsoportnak koncentrálnia: A kompetenciamérések eredményeit magasabb szintre juttatni. Ehhez a következő lépések szükségesek: Az alapfogalmak, egyszerű feladatok, műveletek további gyakorlása. Nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk a komplex, egyszerre több problémával foglalkozó feladatokra. Motiválnunk kell a diákokat a gondolkodásra, arra, hogy ne adják fel a probléma megoldását, próbálkozzanak. Kiemelten kell kezelnünk a térlátással, grafikonról való adatok leolvasásával foglalkozó feladatokat. Továbbra is nagy hangsúlyt kell fektetnünk a mértékegységek átváltására és területszámítási feladatokra. Kiemelten kell kezelnünk a statisztikával, valószínűség-számítással foglalkozó témaköröket. Más tanítási órákon (fizika, kémia, biológia) is előtérbe kell helyeznünk a matematikai számításokkal kapcsolatos feladatokat. Törekednünk kell arra, hogy minél több tanulónk legyen képes magasabb gondolkodási szintet igénylő problémák megoldására. Fokozott figyelmet kell fordítani a gyerekek önállóságra való nevelésére. A tanítási órákon a személyre szabott, alapkészségek fejlesztésén túl, a komplex gondolkodási műveletek fejlesztése is kiemelt feladat. Hangsúlyozott szerepet kell hogy kapjanak a tanítási órákon az arányosság- és százalékszámítással kapcsolatos összetett feladatok.

23 Fejlesztési terv (szövegértés) Mivel a szövegértés területen a különböző szövegekhez kapcsolódó kérdések jellemzően az információk visszakeresését, következtetések levonását, kapcsolatok felismerését vagy a szöveg részeinek vagy egészének értelmezését várják el a tanulóktól minden évben, ezért a mi feladatunk az ilyen típusú feladat-feldolgozással, gondolkodási műveletekkel megismertetni tanítványainkat az iskolai szövegfeldolgozás során. A fentiek alapján tanulóinkkal elsősorban olyan típusú feladatokat kell gyakoroltatnunk, amelyekben kapcsolatok, összefüggések felismerése, értelmezés, saját vélemény bátor megfogalmazása a fő cél. Olyan szövegeket, feladatokat kell rendszeresen feldolgoznunk tanítványainkkal, melyek érvelést, részletes magyarázatot, esetleg gondolatmenet kifejtést igényelnek. Több önálló fogalmazási feladattal fejleszthető ez a terület. Azok a kérdések, ahol elegendő néhány szót, vagy kifejezést leírniuk vagy a feleletválasztós forma, amelyben a tanulónak négy megadott lehetőségből kell kiválasztania a helyes megoldást jelenti a legkisebb akadályt. Tehát a teszt-típusú feladatok megoldásában otthonosan mozognak, itt is a körültekintő, megfontolt válaszadásra kell buzdítani tanítványainkat. Ezekben a feladatokban a helytelen válasz kiválasztása leggyakrabban a figyelem koncentráció hiánya miatt fordul elő. A továbbiakban is nagy hangsúlyt kell fektetni a felzárkóztatásra, és a differenciált foglalkoztatásra. Ezenkívül kiemelt feladatunk a jelentős számú tehetséggondozás. A továbbiakban is folytatni kell a kompetencia alapú értékelést. Ezért az elemzések alapján a jövőben az alábbi feladatokra kell a magyar munkacsoportnak koncentrálnia: A kompetenciamérések eredményeit a jelenlegi szinten tartani, illetve magasabb szintre jutni. Ehhez a következő lépések szükségesek: A szöveg helyes értelmezése, tömörítése, lényeges elemek kiemelése. Nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk az összetett, több problémával foglalkozó feladatokra, ahol több állítás igaz vagy hamis voltát kell megállapítaniuk. Ösztönözni kell a diákokat a hosszabb terjedelmű, bonyolult információkat hordozó szövegben való elmélyülésre, gondolkodásra. Kiemelten kell kezelnünk a saját vélemény kulturált megfogalmazásának képességére. Más tanítási órák tananyag tartalmának értelmezési módjainak lehetőségeire is rá kell világítanunk. Értelmezés a szövegkörnyezet segítségével, majd a szöveg alapján megmagyarázni a kívánt fogalmat. Összefüggések megláttatása. Saját szavakkal értelmezni helyzeteket. Információk visszakeresése, ezek alapján levonni a megfelelő következtetéseket, kapcsolatokat. Szinonimák keresése, ezek helyes használata. Szókincsbővítés, szakszerűség a megnyilvánulásban. Történések időrendbe állítása.

24 Felhasznált irodalom Balázsi Ildikó, Balkányi Péter, Ostorics László, Palincsár Ildikó, Rábainé Szabó Annamária, Szepesi Ildikó, Szipőcsné Krolopp Judit, Vadász Csaba (2014). Az Országos kompetenciamérés tartalmi keretei. Budapest: Oktatási Hivatal. Balázsi Ildikó (2010). Változások az Országos kompetenciamérés skáláiban pdf Szabó Lívia Dóra, Szepesi Ildikó, Takácsné Kárász Judit, Vadász Csaba (2018). Országos kompetenciamérés 2017: Országos jelentés. Budapest: Oktatási Hivatal.

25 Tanulónkénti eredmények 6. évfolyam Mérési azonosító Százalékos eredmény matematikából Képességpont matematikából Képességszint matematikából Százalékos eredmény szövegértésből Képességpont szövegértésből Képességszint szövegértésből A537-S159 43% szint 58% szint B284-K198 54% szint 79% szint B436-E237 68% szint 79% szint B454-W916 61% szint 93% szint B794-J184 59% szint 72% szint B842-H618 28% szint 63% szint B948-J428 36% szint 74% szint C496-J980 61% szint 63% szint C665-C171 35% szint 36% szint D774-G147 24% szint 46% szint D835-D970 21% szint 18% szint F471-H367 64% szint 81% szint G248-D475 38% szint 62% szint G523-D329 38% szint 65% szint G742-S332 38% szint 60% szint H942-D866 42% szint 50% szint J661-J380 54% szint 82% szint K137-G517 19% szint 22% szint K439-F997 45% szint 56% szint L931-W373 49% szint 48% szint L998-K487 29% szint 50% szint M291-Q797 38% szint 81% szint M849-G733 26% szint 55% szint M871-G480 42% szint 63% szint M953-H280 24% szint 46% szint N514-M317 33% szint 58% szint O393-K720 40% szint 74% szint P283-X997 43% szint 68% szint P438-J671 57% szint 79% szint P863-W444 49% szint 87% szint P864-A621 26% szint 39% szint P924-P151 50% szint 79% szint P927-B985 38% szint 70% szint Q277-N277 28% szint 37% szint Q379-J959 29% szint 44% szint Q715-E137 21% szint 31% szint R357-A110 50% szint 82% szint S151-R130 36% szint 63% szint T269-W725 31% szint 50% szint T686-R130 47% szint 67% szint T694-A671 78% szint 81% szint T824-H630 28% szint 56% szint

26 U451-F723 66% szint 84% szint U774-Q989 54% szint 70% szint U979-K334 47% szint 65% szint V226-L854 40% szint 67% szint V334-K444 40% szint 55% szint V739-Q387 35% szint 86% szint W264-E167 31% szint 36% szint W664-V742 38% szint 46% szint

27 Tanulónkénti eredmények 8. évfolyam Mérési azonosító Százalékos eredmény matematikából Képességpont matematikából Képességszint matematikából Százalékos eredmény szövegértésből Képességpont szövegértésből Képességszint szövegértésből A168-H962 75% szint 79% szint A464-O760 43% szint 61% szint A727-W581 44% szint 55% szint C314-C569 20% szint 22% szint C433-D845 39% szint 45% szint C594-L637 36% szint 54% szint C991-S690 37% szint 52% szint D227-H169 68% szint 79% szint D448-G659 48% szint 67% szint E691-X744 44% szint 54% szint E716-E734 70% szint 79% szint G374-A935 58% szint 77% szint J529-N592 72% szint 77% szint L244-F417 25% szint 38% szint L943-E174 25% szint 55% szint M246-M763 48% szint 57% szint M325-A270 36% szint 49% szint M486-G497 56% szint 86% szint N893-C525 58% szint 62% szint O253-O781 24% szint 28% szint O632-D560 55% szint 71% szint O881-K537 25% szint 55% szint P588-W468 55% szint 64% szint P945-X716 41% szint 59% szint Q533-A395 86% szint 94% szint R224-H522 77% szint 84% szint R279-V677 53% szint 57% szint R391-F833 41% szint 61% szint R848-B785 56% szint 57% szint S354-J974 55% szint 76% szint S727-S457 46% szint 61% szint T794-T963 67% szint 64% szint U619-P128 74% szint 77% szint V361-T752 51% szint 61% szint V397-V881 41% szint 76% szint V435-N135 63% szint 83% szint V739-W444 63% szint 69% szint W313-A270 89% szint 86% szint W521-Q378 68% szint 89% szint W857-J644 82% szint 93% szint X678-L349 63% szint 72% szint X688-C111 55% szint 88% szint

28

A 2016 évi országos kompetenciamérés elemzése

A 2016 évi országos kompetenciamérés elemzése A 2016 évi országos kompetenciamérés elemzése Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola Készítette: Forrainé Kószó Györgyi, Tóth Emőke L i s z t F e r e n c É n e k - z e n e i Á l t a l á n o s I s k o

Részletesebben

A 2013 évi országos kompetenciamérés elemzése

A 2013 évi országos kompetenciamérés elemzése A 2013 évi országos kompetenciamérés elemzése Hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola Készítette: Forrainé Kószó Györgyi, Tóth Emőke L i s z t F e r e n c É n e k - z e n e i Á l t a

Részletesebben

A 2014 évi országos kompetenciamérés elemzése

A 2014 évi országos kompetenciamérés elemzése A 2014 évi országos kompetenciamérés elemzése Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola Készítette: Forrainé Kószó Györgyi, Tóth Emőke L i s z t F e r e n c É n e k - z e n e i Á l t a l á n o s I s k o

Részletesebben

A 2012 évi országos kompetenciamérés elemzése

A 2012 évi országos kompetenciamérés elemzése A 2012 évi országos kompetenciamérés elemzése Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola Készítette: Forrainé Kószó Györgyi, Tóth Emőke L i s z t F e r e n c É n e k - z e n e i Á l t a l á n o s I s k o

Részletesebben

A 2010 évi országos kompetenciamérés elemzése

A 2010 évi országos kompetenciamérés elemzése A 2010 évi országos kompetenciamérés elemzése Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola Készítette: Magyar Andrea, Forrainé Kószó Györgyi L i s z t F e r e n c É n e k - z e n e i Á l t a l á n o s I s

Részletesebben

A 2011 évi országos kompetenciamérés elemzése

A 2011 évi országos kompetenciamérés elemzése A 2011 évi országos kompetenciamérés elemzése Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola Készítette: Forrainé Kószó Györgyi, Tóth Emőke L i s z t F e r e n c É n e k - z e n e i Á l t a l á n o s I s k o

Részletesebben

Gyöngyössolymosi Nagy Gyula Katolikus Általános Iskola és AMI

Gyöngyössolymosi Nagy Gyula Katolikus Általános Iskola és AMI 2015. évi OKM Gyöngyössolymosi Nagy Gyula Katolikus Általános Iskola és AMI Intézményi összefoglaló jelentés 2015. évi Országos Kompetenciamérés eredményeiről Gyöngyössolymos, 2016. április 2015. évi OKM

Részletesebben

A HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI LISZT FERENC ÉNEK- ZENEI ÁLTALÁNOS ISKOLA INTÉZMÉNYI INTÉZKEDÉSI TERVE 2014.

A HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI LISZT FERENC ÉNEK- ZENEI ÁLTALÁNOS ISKOLA INTÉZMÉNYI INTÉZKEDÉSI TERVE 2014. A HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI LISZT FERENC ÉNEK- ZENEI ÁLTALÁNOS ISKOLA INTÉZMÉNYI INTÉZKEDÉSI TERVE 2014. Tartalom PISA vizsgálatok és eredmények... 3 Országos kompetenciamérés (OKM)... 3 A 2012-es évi OKM eredmények...

Részletesebben

A Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium 2014.évi kompetenciamérésen elért eredményei

A Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium 2014.évi kompetenciamérésen elért eredményei A Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium 2014.évi kompetenciamérésen elért eredményei Az országos kompetenciamérésen minden tanévben iskolánk 10. évfolyamos diákjai vesznek részt. A 2013. évi

Részletesebben

A évi országos kompetenciamérés eredményeinek értékelése 2013.

A évi országos kompetenciamérés eredményeinek értékelése 2013. A 2012. évi országos kompetenciamérés eredményeinek értékelése 2013. 1 Az oktatási rendszer hatékonyságát mérő hazai vizsgálatok közül az Országos kompetenciamérések (OKM) egy-egy populáció tudását, képességeit

Részletesebben

Átlageredmények a 2011. évi Országos Kompetenciamérésen. matematikából és szövegértésből

Átlageredmények a 2011. évi Országos Kompetenciamérésen. matematikából és szövegértésből Átlageredmények a 2011. évi Országos Kompetenciamérésen Általános iskola 8. osztály matematikából és szövegértésből Matematika Szövegértés Iskolánkban Ált. iskolákban Budapesti ált. iskolákban Iskolánkban

Részletesebben

Országos kompetencia mérés 2017

Országos kompetencia mérés 2017 Országos kompetencia mérés 2017 Átlageredmények Iskolánk átlageredményét az országos átlaghoz, a megyeszékhelyeken működő általános iskolák átlagához és a megyeszékhelyeken működő nagy általános iskolák

Részletesebben

A évi országos kompetenciamérés eredményei. matematikából és szövegértésből

A évi országos kompetenciamérés eredményei. matematikából és szövegértésből A 2009. évi országos kompetenciamérés eredményei matematikából és szövegértésből Kérdések, amelyekre a jelentésekből választ kaphatunk Hol helyezkednek el az adott iskola tanulói a képességskálákon és

Részletesebben

A 2017-es Országos Kompetenciamérés eredményei:

A 2017-es Országos Kompetenciamérés eredményei: A 2017-es Országos Kompetenciamérés eredményei: Hatodik és nyolcadik évfolyamos tanulóink minden évben részt vesznek az Országos Kompetenciamérésen szövegértésből és matematikából. A jelentéseket a mérést

Részletesebben

Országos kompetenciamérés eredménye az EKF Gyakorlóiskolában

Országos kompetenciamérés eredménye az EKF Gyakorlóiskolában Országos kompetenciamérés eredménye az EKF Gyakorlóiskolában A mérések és a hozzá tartozó dokumentumok itt tekinthetõk meg. Intézményi jelentés A 2001 õszén elkezdõdött Országos kompetenciamérések sorában

Részletesebben

Az OKM jelentések felhasználási lehetőségei az intézményi adatok elemzésében. A FIT elemzőszoftver által kínált lehetőségek

Az OKM jelentések felhasználási lehetőségei az intézményi adatok elemzésében. A FIT elemzőszoftver által kínált lehetőségek Az OKM jelentések felhasználási lehetőségei az intézményi adatok elemzésében A FIT elemzőszoftver által kínált lehetőségek A kompetenciamérés eredményeire alapuló fejlesztés egy lehetséges módja Képességpontok

Részletesebben

Pécs, május 10. Dr. Klincsikné Toma Zsuzsanna munkaközösség-vezető

Pécs, május 10. Dr. Klincsikné Toma Zsuzsanna munkaközösség-vezető Pécs, 2016. május 10. Dr. Klincsikné Toma Zsuzsanna munkaközösség-vezető Intézményi eink: Matematika 6. Matematika 8. Szövegértés 6. Szövegértés 8. Intézmény 1635 (1613;1658) 1702 (1685;1717) 1623 (1600;1650)

Részletesebben

A SIOK Beszédes József Általános Iskola évi kompetenciamérés eredményeinek elemzése és hasznosítása

A SIOK Beszédes József Általános Iskola évi kompetenciamérés eredményeinek elemzése és hasznosítása A SIOK Beszédes József Általános Iskola 2011. évi kompetenciamérés eredményeinek elemzése és hasznosítása A jelentésben szereplő tanulók száma 2011. évi méréskor 6. a osztály: 24 fő 6. b osztály: 32 fő

Részletesebben

2. A 2016.évi Országos kompetencia mérés eredményeinek feldolgozása

2. A 2016.évi Országos kompetencia mérés eredményeinek feldolgozása 2. A 2016.évi Országos kompetencia mérés eredményeinek feldolgozása A 2016.évi Országos kompetenciamérésen résztvevő 10 évfolyamos osztályok osztályfőnökei; a könnyebb beazonosíthatóság végett: 10.A: Ányosné

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2010 8. évfolyam :: Általános iskola Comenius Angol-magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Gimnázium és Gazdasági Szakközépiskola és Kollégium 8000 Székesfehérvár, Koppány u. 2/a

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2010 8. évfolyam :: Általános iskola Általános és Alapfokú Művészeti Iskola Gyenesdiás-Várvölgy Közös Fenntartású Nevelési-Oktatási Intézmény 8315 Gyenesdiás, Kossuth u. 91. Figyelem! A

Részletesebben

FIT-jelentés :: Tóth Árpád Gimnázium 4024 Debrecen, Szombathi István u. 12. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Tóth Árpád Gimnázium 4024 Debrecen, Szombathi István u. 12. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2010 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Tóth Árpád Gimnázium 4024 Debrecen, Szombathi István u. 12. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés, illetve

Részletesebben

JA45 Cserkeszőlői Petőfi Sándor Általános Iskola (OM: ) 5465 Cserkeszőlő, Ady Endre utca 1.

JA45 Cserkeszőlői Petőfi Sándor Általános Iskola (OM: ) 5465 Cserkeszőlő, Ady Endre utca 1. ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS EREDMÉNYEINEK ÉRTÉKELÉSE LÉTSZÁMADATOK Intézményi, telephelyi jelentések elemzése SZÖVEGÉRTÉS 2016 6. a 6. b osztály 1. ÁTLAGEREDMÉNYEK A tanulók átlageredménye és az átlag megbízhatósági

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 6 évfolyamos gimnázium

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 6 évfolyamos gimnázium FIT-jelentés :: 2010 10. évfolyam :: 6 évfolyamos gimnázium Fazekas Mihály Gimnázium, Lycée Fazekas Mihály, Instituto Fazekas Mihály 4025 Debrecen, Hatvan u. 44. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium FIT-jelentés :: 2010 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Fazekas Mihály Gimnázium, Lycée Fazekas Mihály, Instituto Fazekas Mihály 4025 Debrecen, Hatvan u. 44. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől

Részletesebben

FIT-jelentés :: Blaskovits Oszkár Általános Iskola 2142 Nagytarcsa, Múzeumkert u OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Blaskovits Oszkár Általános Iskola 2142 Nagytarcsa, Múzeumkert u OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2010 8. évfolyam :: Általános iskola Blaskovits Oszkár Általános Iskola 2142 Nagytarcsa, Múzeumkert u. 2-4. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés, illetve

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium FIT-jelentés :: 2010 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Comenius Angol-magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Gimnázium és Gazdasági Szakközépiskola és Kollégium 8000 Székesfehérvár, Koppány

Részletesebben

Telephelyi jelentés. SZENT JÓZSEF GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM 4024 Debrecen, Szent Anna u. 17. OM azonosító: Telephely kódja: 003

Telephelyi jelentés. SZENT JÓZSEF GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM 4024 Debrecen, Szent Anna u. 17. OM azonosító: Telephely kódja: 003 FIT-jelentés :: 2010 8. évfolyam :: 6 évfolyamos gimnázium 4024 Debrecen, Szent Anna u. 17. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés, illetve a matematika területén új,

Részletesebben

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése. 6. és 8. évfolyamokon. 6. és 8. évfolyamokon 2017

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése. 6. és 8. évfolyamokon. 6. és 8. évfolyamokon 2017 Bethlen Gábor Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola OM azonosító: 200232 Országos kompetenciamérés Levelezési cím: H - eredményeinek 4400 Nyíregyháza, Gomba kiértékelése utca

Részletesebben

FIT-jelentés :: Karinthy Frigyes Gimnázium 1183 Budapest, Thököly u. 7. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Karinthy Frigyes Gimnázium 1183 Budapest, Thököly u. 7. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2010 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Karinthy Frigyes Gimnázium 1183 Budapest, Thököly u. 7. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés, illetve a

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola FIT-jelentés :: 2010 10. évfolyam :: Szakközépiskola Cserháti Sándor Műszaki Szakképző Iskola és Kollégium 8800 Nagykanizsa, Ady Endre u. 74/A Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2010 8. évfolyam :: Általános iskola Kertvárosi ÁMK Általános Iskolája Bolyai János Általános Iskola 2800 Tatabánya, Hadsereg utca 40/a Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől

Részletesebben

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola FIT-jelentés :: 2010 10. évfolyam :: Szakiskola Esély Kövessi Erzsébet Szakképző Iskola és Gimnázium 1089 Budapest, Dugonics utca 17-21. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés,

Részletesebben

kompetenciakompetenciakompetenci akompetenciakompetenciakompeten ciakompetenciakompetenciakompete nciakompetenciakompetenciakompet

kompetenciakompetenciakompetenci akompetenciakompetenciakompeten ciakompetenciakompetenciakompete nciakompetenciakompetenciakompet kompetenciakompetenciakompetenci akompetenciakompetenciakompeten ciakompetenciakompetenciakompete nciakompetenciakompetenciakompet A 2017. évi kompetenciamérés eredményei enciakompetenciakompetenciakomp

Részletesebben

Telephelyi jelentés. Bessenyei György Gimnázium és Kollégium 4600 Kisvárda, Iskola tér 2. OM azonosító: Telephely kódja: 001

Telephelyi jelentés. Bessenyei György Gimnázium és Kollégium 4600 Kisvárda, Iskola tér 2. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2010 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Bessenyei György Gimnázium és Kollégium 4600 Kisvárda, Iskola tér 2. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés,

Részletesebben

KOMPETENCIA MÉRÉS ÉVFOLYAM

KOMPETENCIA MÉRÉS ÉVFOLYAM KOMPETENCIA MÉRÉS 2015. 6. ÉVFOLYAM MATEMATIKA A tanulók átlageredménye: Telephely: 1464 Országos: 1497 Városi ált. isk.: 1480 Megyeszékh. ált. isk.: 1530 Iskolánk átlageredménye rosszabb, mint az országos,

Részletesebben

Telephelyi jelentés. Szent István Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium 1095 Budapest, Mester u OM azonosító: Telephely kódja: 001

Telephelyi jelentés. Szent István Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium 1095 Budapest, Mester u OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2010 10. évfolyam :: Szakközépiskola Szent István Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium 1095 Budapest, Mester u. 56-58. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően

Részletesebben

Telephelyi jelentés. Baross Gábor Középiskola, Szakiskola és Kollégium 4030 Debrecen, Budai É. u. 8/A OM azonosító: Telephely kódja: 001

Telephelyi jelentés. Baross Gábor Középiskola, Szakiskola és Kollégium 4030 Debrecen, Budai É. u. 8/A OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2010 10. évfolyam :: Szakközépiskola Baross Gábor Középiskola, Szakiskola és Kollégium 4030 Debrecen, Budai É. u. 8/A Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés,

Részletesebben

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola FIT-jelentés :: 2010 10. évfolyam :: Szakiskola Baross Gábor Középiskola, Szakiskola és Kollégium 4030 Debrecen, Budai É. u. 8/A Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés,

Részletesebben

FIT-jelentés :: Szent Ambrus Katolikus Általános Iskola 2648 Patak, Rákóczi út 4 OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Szent Ambrus Katolikus Általános Iskola 2648 Patak, Rákóczi út 4 OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2012 8. évfolyam :: Általános iskola 2648 Patak, Rákóczi út 4 Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános iskolai képzéstípusban a 8. évfolyamon Tanulók száma Osztály neve Összesen

Részletesebben

FIT-jelentés :: Fabriczius József Általános Iskola 2112 Veresegyház, Fő út OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Fabriczius József Általános Iskola 2112 Veresegyház, Fő út OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2011 8. évfolyam :: Általános iskola Fabriczius József Általános Iskola 2112 Veresegyház, Fő út 77-79. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános iskolai képzéstípusban a 8. évfolyamon

Részletesebben

FIT-jelentés :: Máriaremete-Hidegkúti Ökumenikus Általános Iskola 1028 Budapest, Községház u OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Máriaremete-Hidegkúti Ökumenikus Általános Iskola 1028 Budapest, Községház u OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2011 8. évfolyam :: Általános iskola Máriaremete-Hidegkúti Ökumenikus Általános Iskola 1028 Budapest, Községház u. 8-10. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános iskolai képzéstípusban

Részletesebben

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola FIT-jelentés :: 2010 10. évfolyam :: Szakiskola FVM DASzK, Szakképző Iskola - Teleki Zsigmond Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium, Villány 7773 Villány, Mathiasz János u. 2. Figyelem! A 2010. évi

Részletesebben

A évi országos kompetenciamérés eredményei. matematikából és szövegértésből

A évi országos kompetenciamérés eredményei. matematikából és szövegértésből A 2008. évi országos kompetenciamérés eredményei matematikából és szövegértésből Kérdések, amelyekre a jelentésekből választ kaphatunk Hol helyezkednek el az adott iskola tanulói a képességskálákon és

Részletesebben

A évi országos kompetenciamérés iskolai eredményeinek elemzése

A évi országos kompetenciamérés iskolai eredményeinek elemzése A 2015. évi országos kompetenciamérés iskolai eredményeinek elemzése Matematika 6. osztály A szignifikánsan jobban, hasonlóan, illetve gyengébben teljesítő telephelyek száma és aránya (%) A tanulók képességeloszlása

Részletesebben

Intézményi jelentés. 10. évfolyam

Intézményi jelentés. 10. évfolyam FIT-jelentés :: 2010 Babits Mihály Gimnázium 1047 Budapest, Tóth Aladár u. 16-18. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés, illetve a matematika területén új, évfolyamfüggetlen

Részletesebben

Iskolai jelentés. 10. évfolyam szövegértés

Iskolai jelentés. 10. évfolyam szövegértés 2008 Iskolai jelentés 10. évfolyam szövegértés Az elmúlt évhez hasonlóan 2008-ban iskolánk is részt vett az országos kompetenciamérésben, diákjaink matematika és szövegértés teszteket, illetve egy tanulói

Részletesebben

FIT-jelentés :: Erzsébet Utcai Általános Iskola 1043 Budapest, Erzsébet u. 31. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Erzsébet Utcai Általános Iskola 1043 Budapest, Erzsébet u. 31. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2012 8. évfolyam :: Általános iskola Erzsébet Utcai Általános Iskola 1043 Budapest, Erzsébet u. 31. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános iskolai képzéstípusban a 8. évfolyamon

Részletesebben

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola FIT-jelentés :: 2010 10. évfolyam :: Szakiskola Herman Ottó Kertészeti-, Környezetvédelmi-, Vadgazdálkodási Szakképző Iskola és Kollégium 9700 Szombathely, Ernuszt K. u. 1. Figyelem! A 2010. évi Országos

Részletesebben

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola FIT-jelentés :: 2010 10. évfolyam :: Szakiskola Aranybika Iskola Alapítvány Aranybika Vendéglátóipari Szakképző Iskola 4025 Debrecen, Széchenyi u. 48. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől

Részletesebben

FIT-jelentés :: Hunyadi János Gimnázium és Szakközépiskola 9300 Csorna, Soproni út 97. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Hunyadi János Gimnázium és Szakközépiskola 9300 Csorna, Soproni út 97. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2010 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Hunyadi János Gimnázium és Szakközépiskola 9300 Csorna, Soproni út 97. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés,

Részletesebben

Intézményi jelentés. 10. évfolyam

Intézményi jelentés. 10. évfolyam FIT-jelentés :: 2010 Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Jedlik Ányos Gimnázium 1212 Budapest, Táncsics M. u. 92. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés, illetve

Részletesebben

Matematika. Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium és Szakgimnázium OM azonosító: Telephelyi jelentés Telephely kódja: 001

Matematika. Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium és Szakgimnázium OM azonosító: Telephelyi jelentés Telephely kódja: 001 Országos kompetenciamérés 2017 3 1a Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása Az Önök eredményei a 4 évfolyamos gimnáziumi telephelyek eredményeihez viszonyítva A szignifikánsan

Részletesebben

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2012

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2012 Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2012 A hatodik osztályban 12 tanulóból 11 írta meg az országos kompetenciamérést. Ebből 1 fő SNI-s, 3 fő BTMN-es tanuló. Mentesítést

Részletesebben

FIT-jelentés :: Fabriczius József Általános Iskola 2112 Veresegyház, Fő út OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Fabriczius József Általános Iskola 2112 Veresegyház, Fő út OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2016 8. évfolyam :: Általános iskola Fabriczius József Általános Iskola 2112 Veresegyház, Fő út 77-79. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános iskolai képzéstípusban a 8. évfolyamon

Részletesebben

FIT-jelentés :: Széchenyi István Gimnázium 1118 Budapest, Rimaszombati u OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Széchenyi István Gimnázium 1118 Budapest, Rimaszombati u OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2012 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium 1118 Budapest, Rimaszombati u. 2-4. Létszámadatok A telephely létszámadatai a 4 évfolyamos gimnáziumi képzéstípusban a 10. évfolyamon Tanulók

Részletesebben

FIT-jelentés :: Erzsébet Utcai Általános Iskola 1043 Budapest, Erzsébet u. 31. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Erzsébet Utcai Általános Iskola 1043 Budapest, Erzsébet u. 31. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2011 8. évfolyam :: Általános iskola 1043 Budapest, Erzsébet u. 31. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános iskolai képzéstípusban a 8. évfolyamon Tanulók száma Osztály neve

Részletesebben

Intézményi jelentés. 10. évfolyam

Intézményi jelentés. 10. évfolyam FIT-jelentés :: 2010 2800 Tatabánya, Fő tér 1. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés, illetve a matematika területén új, évfolyamfüggetlen skálát vezettünk be, amelyen

Részletesebben

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2016

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2016 Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2016 A hatodik osztályban 13 tanulóból 11 fő írta meg az országos kompetenciamérést. Ebből 1 fő SNI-s, 2 fő BTMN-es tanuló. Mentesítést

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2014 8. évfolyam :: Általános iskola Grassalkovich Antal Német Nemzetiségi és Kétnyelvű Általános Iskola 2220 Vecsés, Fő utca 90-92. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2015 8. évfolyam :: Általános iskola Baár-Madas Református Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium 1022 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna utca 3. Létszámadatok A telephely létszámadatai az

Részletesebben

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Tóth László Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciamérésének értékelése

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Tóth László Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciamérésének értékelése A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Tóth László Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciamérésének értékelése 2017. június 10. Készítette: Karenyukné Major Ágnes I. A telephely épületének

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: 6 évfolyamos gimnázium

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: 6 évfolyamos gimnázium FIT-jelentés :: 2012 8. évfolyam :: 6 évfolyamos gimnázium Comenius Angol-magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Gimnázium és Gazdasági Szakközépiskola és Kollégium 8000 Székesfehérvár, Koppány u.

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola FIT-jelentés :: 2010 10. évfolyam :: Szakközépiskola Nyugat-Magyarországi Egyetem Roth Gyula Gyakorló Szakközépiskola és Kollégium 9400 Sopron, Szent György u. 9. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől

Részletesebben

FIT-jelentés :: Csapókerti Általános Iskola Telephelye 4251 Hajdúsámson, Fő utca 41. OM azonosító: Telephely kódja: 005

FIT-jelentés :: Csapókerti Általános Iskola Telephelye 4251 Hajdúsámson, Fő utca 41. OM azonosító: Telephely kódja: 005 FIT-jelentés :: 2014 8. évfolyam :: Általános iskola Csapókerti Általános Iskola Telephelye 4251 Hajdúsámson, Fő utca 41. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános iskolai képzéstípusban a 8.

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2011 8. évfolyam :: Általános iskola Kézdi -Vásárhelyi Imre Általános Iskola és Napköziotthonos Óvoda 2822 Szomor, Mátyás Király u. 8-10. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános

Részletesebben

FIT-jelentés :: Eötvös József Főiskola Gyakorló Általános Iskolája 6500 Baja, Bezerédj utca 15. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Eötvös József Főiskola Gyakorló Általános Iskolája 6500 Baja, Bezerédj utca 15. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2014 8. évfolyam :: Általános iskola Eötvös József Főiskola Gyakorló Általános Iskolája 6500 Baja, Bezerédj utca 15. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános iskolai képzéstípusban

Részletesebben

Intézményi jelentés. 10. évfolyam. Corvin Mátyás Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola 1165 Budapest, Mátyás király tér 4. OM azonosító:

Intézményi jelentés. 10. évfolyam. Corvin Mátyás Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola 1165 Budapest, Mátyás király tér 4. OM azonosító: FIT-jelentés :: 2010 Corvin Mátyás Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola 1165 Budapest, Mátyás király tér 4. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés, illetve a matematika

Részletesebben

FIT-jelentés :: 2013 Telephelyi jelentés 10. évfolyam :: Szakközépiskola Fáy András Közlekedésgépészeti, Műszaki szakközépiskola

FIT-jelentés :: 2013 Telephelyi jelentés 10. évfolyam :: Szakközépiskola Fáy András Közlekedésgépészeti, Műszaki szakközépiskola FIT-jelentés :: 2013 10. évfolyam :: Szakközépiskola Fáy András Közlekedésgépészeti, Műszaki szakközépiskola 1095 Budapest, Mester u. 60-62. Létszámadatok A telephely létszámadatai a szakközépiskolai képzéstípusban

Részletesebben

FIT-jelentés :: Szentendrei Református Gimnázium 2000 Szentendre, Áprily tér 5. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Szentendrei Református Gimnázium 2000 Szentendre, Áprily tér 5. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2014 8. évfolyam :: 8 évfolyamos gimnázium Szentendrei Református Gimnázium 2000 Szentendre, Áprily tér 5. Létszámadatok A telephely létszámadatai a 8 évfolyamos gimnáziumi képzéstípusban

Részletesebben

A évi Országos Kompetenciamérés intézményi jelentés a Debreceni Szakképző Centrum Beregszászi Pál Szakközépiskolája és Szakiskolája, Debrecen

A évi Országos Kompetenciamérés intézményi jelentés a Debreceni Szakképző Centrum Beregszászi Pál Szakközépiskolája és Szakiskolája, Debrecen A 2015. évi Országos Kompetenciamérés intézményi jelentés a Debreceni Szakképző Centrum Beregszászi Pál Szakközépiskolája és Szakiskolája, Debrecen Debrecen 2016. április 30. Lapszám: 1 / 21 Tartalom Bevezetés...

Részletesebben

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2013

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2013 Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2013 A hatodik osztályban 26 tanulóból 26 fő írta meg az országos kompetenciamérést. Ebből 0 fő SNI-s, 4 fő BTMN-es tanuló. Mentesítést

Részletesebben

Országos kompetenciamérés. FIT-jelentés. Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

Országos kompetenciamérés. FIT-jelentés. Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola Országos kompetenciamérés 2017 FIT-jelentés 8. évfolyam :: Általános iskola Hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola 6800 Hódmezővásárhely, Szent István tér 2. FIGYELEM! Kérjük, tartsa

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola FIT-jelentés :: 2014 10. évfolyam :: Szakközépiskola Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági és Kereskedelmi Szakközépiskola 1011 Budapest, Ponty utca 3. Létszámadatok A telephely létszámadatai

Részletesebben

Intézményi jelentés. 10. évfolyam. Révai Miklós Gimnázium és Kollégium 9021 Győr, Jókai u. 21. OM azonosító:

Intézményi jelentés. 10. évfolyam. Révai Miklós Gimnázium és Kollégium 9021 Győr, Jókai u. 21. OM azonosító: FIT-jelentés :: 2010 9021 Győr, Jókai u. 21. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés, illetve a matematika területén új, évfolyamfüggetlen skálát vezettünk be, amelyen

Részletesebben

FIT-jelentés :: Máriaremete-Hidegkúti Ökumenikus Általános Iskola 1028 Budapest, Községház u OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Máriaremete-Hidegkúti Ökumenikus Általános Iskola 1028 Budapest, Községház u OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2012 8. évfolyam :: Általános iskola Máriaremete-Hidegkúti Ökumenikus Általános Iskola 1028 Budapest, Községház u. 8-10. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános iskolai képzéstípusban

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola FIT-jelentés :: 2016 10. évfolyam :: Szakközépiskola Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium és Szakközépiskola 1055 Budapest, Markó utca 18-20. Létszámadatok A telephely létszámadatai a szakközépiskolai

Részletesebben

Országos kompetenciamérés. FIT-jelentés. Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

Országos kompetenciamérés. FIT-jelentés. Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola Országos kompetenciamérés 2017 FIT-jelentés 8. évfolyam :: Általános iskola Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 8. FIGYELEM! Kérjük, tartsa

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2011 8. évfolyam :: Általános iskola Felsővárosi Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola Tinódi Sebestyén Tagiskola 3300 Eger, Vallon utca 2. Létszámadatok A telephely létszámadatai az

Részletesebben

FIT-jelentés :: Szentendrei Református Gimnázium 2000 Szentendre, Áprily tér 5. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Szentendrei Református Gimnázium 2000 Szentendre, Áprily tér 5. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2015 8. évfolyam :: 8 évfolyamos gimnázium Szentendrei Református Gimnázium 2000 Szentendre, Áprily tér 5. Létszámadatok A telephely létszámadatai a 8 évfolyamos gimnáziumi képzéstípusban

Részletesebben

FIT-jelentés. Fabriczius József Általános Iskola 2112 Veresegyház, Fő út OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés. Fabriczius József Általános Iskola 2112 Veresegyház, Fő út OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés Országos kompetenciamérés 2017 FIT-jelentés 8. évfolyam :: Általános iskola Fabriczius József Általános Iskola 2112 Veresegyház, Fő út 77-79. FIGYELEM! Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a 2016/2017. tanévtől

Részletesebben

FIT-jelentés :: 2010. Gárdonyi Géza Általános Iskola 2030 Érd, Gárdonyi Géza u. 1/b. OM azonosító: 037320 Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: 2010. Gárdonyi Géza Általános Iskola 2030 Érd, Gárdonyi Géza u. 1/b. OM azonosító: 037320 Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2010 8. évfolyam :: Általános iskola Gárdonyi Géza Általános Iskola 2030 Érd, Gárdonyi Géza u. 1/b. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés, illetve a

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2013 8. évfolyam :: Általános iskola Babits Mihály Gimnázium és Karithy Frigyes Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 1048 Budapest, Hajló utca 2-8 Létszámadatok A telephely

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2016 8. évfolyam :: Általános iskola Budapest IV. Kerületi Babits Mihály Magyar- Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

Részletesebben

FIT jelentés Kompetencia mérés 6.és 8. évfolyamon

FIT jelentés Kompetencia mérés 6.és 8. évfolyamon Intézményi jelentés FIT jelentés 2016 Kompetencia mérés 6.és 8. évfolyamon Az intézmény egy jelentést kap a 6- és a 8. évfolyam esetében. Emellett készült egy összesített jelentés is. Az adatok a 2015-16-os

Részletesebben

Intézményi jelentés. 10. évfolyam. Árpád Szakképző Iskola és Kollégium 8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út OM azonosító:

Intézményi jelentés. 10. évfolyam. Árpád Szakképző Iskola és Kollégium 8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út OM azonosító: FIT-jelentés :: 2010 Árpád Szakképző Iskola és Kollégium 8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 88-90. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés, illetve a matematika területén

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2011 8. évfolyam :: Általános iskola Hunyadi János Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 7521 Kaposmérő, Hunyadi u. 9-11. Létszámadatok A telephely létszámadatai

Részletesebben

FIT-jelentés :: Paksi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 7030 Paks, Ifjúság útja 2. OM azonosító: Telephely kódja: 004

FIT-jelentés :: Paksi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 7030 Paks, Ifjúság útja 2. OM azonosító: Telephely kódja: 004 FIT-jelentés :: 2016 8. évfolyam :: Általános iskola Paksi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 7030 Paks, Ifjúság útja 2. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános iskolai képzéstípusban a 8.

Részletesebben

Intézményi jelentés. 10. évfolyam. Bolyai János Gimnázium és Kereskedelmi Szakközépiskola 2364 Ócsa, Falu Tamás u. 35. OM azonosító:

Intézményi jelentés. 10. évfolyam. Bolyai János Gimnázium és Kereskedelmi Szakközépiskola 2364 Ócsa, Falu Tamás u. 35. OM azonosító: FIT-jelentés :: 2010 Bolyai János Gimnázium és Kereskedelmi Szakközépiskola 2364 Ócsa, Falu Tamás u. 35. Figyelem! A 2010. évi Országos kompetenciaméréstől kezdődően a szövegértés, illetve a matematika

Részletesebben

FIT-jelentés :: II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 7030 Paks, Ifjúság útja 2. OM azonosító: Telephely kódja: 004. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 7030 Paks, Ifjúság útja 2. OM azonosító: Telephely kódja: 004. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2011 8. évfolyam :: Általános iskola 7030 Paks, Ifjúság útja 2. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános iskolai képzéstípusban a 8. évfolyamon Tanulók száma Osztály neve Összesen

Részletesebben

GRASSALKOVICH ANTAL NÉMET NEMZETISÉGI ÉS KÉTNYELVŰ ÁLTALÁNOS

GRASSALKOVICH ANTAL NÉMET NEMZETISÉGI ÉS KÉTNYELVŰ ÁLTALÁNOS FIT-jelentés :: 2016 8. évfolyam :: Általános iskola GRASSALKOVICH ANTAL NÉMET NEMZETISÉGI ÉS KÉTNYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA 2220 Vecsés, Fő utca 90-92. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános

Részletesebben

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola kompetenciamérésének 2015-es évi intézményi értékelése Készítette: Knódel Éva

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola kompetenciamérésének 2015-es évi intézményi értékelése Készítette: Knódel Éva Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola kompetenciamérésének 2015-es évi intézményi értékelése Készítette: Knódel Éva 2016. június 17. 6 évfolyam A hatodik évfolyamon összesen 296 diák tanult

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium FIT-jelentés :: 2016 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium és Szakközépiskola 1055 Budapest, Markó utca 18-20. Létszámadatok A telephely létszámadatai a 4 évfolyamos

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium FIT-jelentés :: 2015 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Xántus János Két Tanítási Nyelvű, Gyakorló Gimnázium és Idegenforgalmi Szakközépiskola, Szakiskola és Szakképző Iskola 1055 Budapest, Markó utca

Részletesebben

FIT-jelentés :: Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium 4025 Debrecen, Hatvan utca 44. OM azonosító: Telephely kódja: 003. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium 4025 Debrecen, Hatvan utca 44. OM azonosító: Telephely kódja: 003. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2016 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium 4025 Debrecen, Hatvan utca 44. Létszámadatok A telephely létszámadatai a 4 évfolyamos gimnáziumi képzéstípusban

Részletesebben

FIT-jelentés :: Andrássy György Közgazdasági Szakközépiskola 3300 Eger, Klapka u. 7. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Andrássy György Közgazdasági Szakközépiskola 3300 Eger, Klapka u. 7. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2011 10. évfolyam :: Szakközépiskola Andrássy György Közgazdasági Szakközépiskola 3300 Eger, Klapka u. 7. Létszámadatok A telephely létszámadatai a szakközépiskolai képzéstípusban a 10.

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola FIT-jelentés :: 2010 10. évfolyam :: Szakközépiskola Herman Ottó Kertészeti-, Környezetvédelmi-, Vadgazdálkodási Szakképző Iskola és Kollégium 9700 Szombathely, Ernuszt K. u. 1. Figyelem! A 2010. évi Országos

Részletesebben

Országos kompetenciamérés. FIT-jelentés. Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakgimnázium

Országos kompetenciamérés. FIT-jelentés. Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakgimnázium Országos kompetenciamérés 2017 FIT-jelentés 10. évfolyam :: Szakgimnázium Budapesti Gazdasági SZC Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági és Kereskedelmi Szakgimnáziuma 1011 Budapest, Ponty utca

Részletesebben

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola

FIT-jelentés :: Telephelyi jelentés. 8. évfolyam :: Általános iskola FIT-jelentés :: 2016 8. évfolyam :: Általános iskola Fráter György Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 3572 Sajólád, Dózsa György út 74. Létszámadatok A telephely létszámadatai az általános

Részletesebben