ONLINECAMERA - Nagy Látószög, WiFi, PoE, NVR, Infra, Memóriakártya támogatás webhelyen lett közzétéve (

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ONLINECAMERA - Nagy Látószög, WiFi, PoE, NVR, Infra, Memóriakártya támogatás webhelyen lett közzétéve ("

Átírás

1 ONLINECAMERA - Nagy Látószög, WiFi, PoE, NVR, Infra, Memóriakártya támogatás webhelyen lett közzétéve ( Címlap > Terméktámogatás Ezen az oldalon összegyűjtöttük a felhasználóink részéről érkezett legfontosabb kérdéseket és válaszokat. Az írások remélhetőleg kielégítő információt fognak nyújtani Önnek, amennyiben elakadt honlapunk böngészése közben, vagy csak kíváncsiságát kívánja kielégíteni. Amennyiben nem találna az Ön problémájára vagy kérdésére megfelelő választ, kérjük a Kapcsolat menüpont alatt írja meg számunkra kérdését, hogy a következőkben az Ön kérdése is itt szerepelhessen! Elfelejtettem a kamera web-server-éhez szükséges bejelentkezési adataimat Nem látszik semmi, sem a LIVE (ÉLŐ), sem a STORE (TÁROLT) menüpontra kattintva Nem tudok regsztrálni a honlapon Nappal fehér vagy szürke a kamera képe Miért hiányzik néha egy-egy óra a rögzített felvételek adatbázisából? Hogyan tudom a kamerám szoftverét frissíteni? Hogyan működik az MPEG-4 videó rögzítése az FD-... típusoknál? Hol találok használati útmutatót az FD-... típusú IP kamerákhoz?

2 Miért nem követi az emberi mozgást a mozgatható IP kamera? Elfelejtettem a kamerára történő bejelentkezéshez szükséges adataimat Amennyiben rosszul írta be a kamera szoftveréhez hozzáférők bejelentkezési adatait az adminisztrátori felületen, azaz elgépelte azokat, vagy csak nem emlékszik a korábban megadott név/jelszó pároshoz és így nem tud bejelentkezni kamerájára, még mindig lehetősége van hozzáférést kapni kamerájához. Ehhez nem kell mást tennie, mint a kamerán megkeresni a RESET felirat mellett elhelyezett gombot és nyomva tartni 5 mp-ig. Kültéri kameráknál a RESET gomb az időjárásálló házban van elhelyezve a vízállósági tulajdonság megőrzése miatt. Kültéri kamerák esetén a RESET (piros) gomb megnyomásához a kamerák hátsó burkolatát el kell távolítani, amely a garancia azonnal elvesztésével jár, hiszen a RESET gomb a kamera egyik panelén van elhelyezve. Éppen ezért kérjük a kamerát vásárlóinkat, hogy bejelentkezési adataikat felelősségteljesen kezeljék! FIGYELEM! A RESET gomb megnyomásával a kamera minden korábbi beállítása törlődni fog, tehát korábbi beállításai el fognak veszni! Amennyiben az ONLINECAMERA által adott DynDNS azonosítót használt és érvényes előfizetése van, tegye elérhetővé kameráját az interneten keresztül kollégánk számára, hogy távolról be tudja állítani a RESET gomb általi alapállapot-visszaállítás után a helyes DynDNS nevet, jelszót és hosztnevet. Sajnos az ONLINECAMERA-nak a saját DynDNS bejelentkezési adatait adatkezelési és biztonsági okokból nem áll módjában megadnia ügyfelei számára. Ha előfizetőként nem engedélyezi kollégánk számára a DynDNS beállítása miatti hozzáférést kamerájához, regisztráljon egy új hosztnevet a DynDNS honlapján és a már élő, ön által a kamerában konfigurált DynDNS azonosítót küldje el számunkra -en keresztül.

3 Nem látszik semmi, sem a LIVE (ÉLŐ), sem a STORE (TÁROLT) menüpontra kattintva Leggyakoribb hiba, viszont a megoldása nagyon egyszerű. A felhasználó az Internet Explorer valamely verziójával próbálja használi a rendszert. A Windows XP, Vista, Server 2003, Server 2008 operációs rendszerekben tiltva van egy jelszó kezelési funkció. Ezt az opciót kell aktiválni ahhoz, hogy Internet Explorer alatt is kifogástalanul működjön az összes funkció. Ez a regisztrációs adatbázis szerkesztésével valósítható meg. Tisztában vagyunk vele, hogy ehhez nem mindenki ért, ezért készítettünk egy regisztrációs adatbázis bejegyzést tartalmazó fájt, amely ezt a feladatot elvégzi a felhasználó helyett. Ehhez a Letöltések rovatban lévő onlinecamera.reg fájtl kell letöltenie majd futtatnia a saját számítógépén Rendszergazdai jogkör mellett. Ide kattintva is letöltheti a fájt. Amennyiben minden folyamatot elvégzett, kérem zárja be az Internet Explorer minden példányát, majd indítsa el újra. A képek meg fognak jelenni a számítógépén.

4 Nem tudok regsztrálni a honlapon Valóban nem tud regisztrálni honlapunkra. Ezt a funkciót eltávolítottuk oldalainkról, ugyanis biztonságtechnikai szempontból nem lenne szerencsés, ha minden kedves látogatónk előfizetői státusz nélkül beregisztrálna rendszerünkbe. Amint Ön is előfizetőnk lesz, meg fogja kapni tőlünk a hozzáférési azonosítókat, így az Ön által kért felhasználói nevét és jelszavát. Utóbbit az első bejelentkezése után meg fogja tudni változtatni. Nappal fehér vagy szürke a kamera képe Előfordul, hogy a kamera éjszaka tökéletesen működik, nappal viszont csak fehér vagy szürke képet produkál. Ne ijedjen meg, mert ez a kamera rossz beállításának következménye. Az éjszakai és a nappali fényviszonyok közötti kompenzációt a kamera csak outdoor módban képes elvégezni. Alábbiakban láthatja a helyes, kültérre vonatkozó beállítást. HELYTELEN BEÁLLÍTÁS

5 HELYES BEÁLLÍTÁS

6 Miért hiányzik néha egy-egy óra a rögzített felvételek adatbázisából? A rögzített felvételek adatbázisát a szervereinken futó szoftverek rendszerezik. Amikor az aktuális rendszerezésért felelős program megpróbálja az előző óra felvételeit archiválni, miközben az adott kamera éppen feltöltést végez az ONLINECAMERA szervereire, a program érintetlenül hagyja az adott óra anyagát. Későbbi órkában a rendszer ismét megpróbálkozik az archiválással, s amikor a feltöltési forgalom éppen szünetel, el is fogja végezni feladatát. Gyakorlagilag a felvételek nem hiányoznak, csupán előfordul, hogy több órányi anyag egyetlen csoportban lesz megtalálható. Természetesen az adatbázisban található anyagok a készítés sorrendjében kerülnek listázásra, tehát a kersett elem ugyanolyan gyorsan elérhető lesz. Erre a megoldásra azért van szükség, hogy az éppen folyamatban lévő feltöltések ne szakadjanak meg, inkább több órányi anyagot öleljenek át egy-egy csoport felvételei. Senki nem szeretné, amikor éppen betörés zajlik a megfigyelt területen, szerverünk a rendszerezési kérelem miatt visszautasítaná a kamera feltöltési kérelmeit. Hogyan tudom a kamerám szoftverét frissíteni? A gyártó az ügyfeleink részéről érkező visszajelzésekre reagálva, időnként frissítést ad ki kameráihoz. Az FD-WH01A típusú kamerán bemutatva végig navigáljuk Önt a frissítés lépéseink. Fontos, hogy a firmware frissítét mindenki a saját felelősségére végezze el. Cégünk nem tud garanciát vállalni a rosszul frissített, frissítéskor áramtalanított, hálózatról leszakadt készülékekért, amelyek a frissítési probléma miatt már nem indulnak el ismét.

7 Maga a frissítés nem egy bonyolult dolog, de a frissítési hiba miatti garancia elvesztését kérjük vegye figyelembe, mielőtt belekezd. Mindenekelőtt a frissítéseket töltse le a Letöltések menüpontunk alatt található hivatkozások segítségével. A letöltött fájtl tömörítse ki valamelyik tetszőleges könyvtárba, majd lépjen be a kamera szoftverébe. Ha az adminisztrációs felületen a jobb oldali menüből a "Upgrade Device Firmware" menüpontot kiválasztjuk, az alábbi képernyő fog megjelenni. Itt a kamera firmware-jének frissítéséhez kattintsunk a nyíllal jelzett gombra......majd tallózzuk ki az előzőleg kitömörített fájlt és kattintsunk az "Open" gombra.

8 A kamera firmware frissítése automatikusan el fog indulni, amelyet egy %-os folyamatjelző fog mutatni. Amikor végeztünk, a kamera jelezni fogja, hogy a frissítés feltöltésre került a kamerára és hogy véletlenül se kapcsoljuk le az áramról a készüléket mindaddig, amíg a kamera újra működőképes állapotba fog kerülni. Ez azt jelenti, hogy a kamerát addig ne áramtalanítsuk, ameddig újra be nem tudunk jeleztkezni a kezelő felületére. Kb. 2 perc eltelte után próbálkozhatunk a kamera ismételt használatba vételére. Kattintsunk az "OK" gombra...

9 ...amelynek hatására a kamera újra indítja magát, s az Internet Explorer megkérdezi, hogy (beállítástól függően) bezárhatja-e az ablakot vagy az aktuális fület. Ha végeztünk a Firmware frissítés első részével, jöhet a grafikus felület frissítése is. Hasonlóan az előzőkhöz az adminisztrációs felületen a jobb oldali menüből a "Upgrade Device Firmware" menüpontot kiválasztjuk, minek hatására az alábbi képernyő fog megjelenni. Itt a nyíllal jelzett gombra kattintsunk...

10 ...majd tallózzuk ki az előzőleg kitömörített fájlt és kattintsunk az "Open" gombra. A kamera firmware frissítése automatikusan el fog indulni, amelyet egy %-os folyamatjelző fog mutatni.

11 Amikor végeztünk, a kamera jelezni fogja, hogy a frissítés feltöltésre került a kamerára és hogy véletlenül se kapcsoljuk le az áramról a készüléket mindaddig, amíg a kamera újra működőképes állapotba fog kerülni. Ez azt jelenti, hogy a kamerát addig ne áramtalanítsuk, ameddig újra be nem tudunk jeleztkezni a kezelő felületére. Kb. 2 perc eltelte után próbálkozhatunk a kamera ismételt használatba vételére. Kattintsunk az "OK" gombra......amelynek hatására a kamera újra indítja magát, s az Internet Explorer megkérdezi, hogy (beállítástól függően) bezárhatja-e az ablakot vagy az aktuális fület.

12 Ha a frissítés során hiba merülne fel, kérjük keressen bennünket a honlapunk Kapcsolat menüpontján található elérhetőségeink valamelyikén! Hogyan működik az MPEG-4 videó rögzítése az FD-... típusoknál? Az FD-... típusú ip kamerák nem rögzítenek MPEG-4 videó felvételeket. Az MPEG-4 formátumú videókat az Internet Explorer által használatra bírt ActiveX vezérlő készíti, vagy az IP Camera SuperClient program kódolja a felvételeket. A videók készítése mindig olyan kép/másodperc sebességgel zajlik, amilyen gyors képfrissítési rátát tud a rögzítő szoftver és a kamera közötti hálózati kapcsolat biztosítani.tehát az MPEG-4 videó nem a kameráról a számítógépre kerül mintegy "dupla" feltöltéssel, hanem a látott média folyamból kerül letárolásra. Hol találok használati útmutatót az FD-... típusú IP kamerákhoz? Az FD-... típusú IP kamera családhoz honlapunkon online is elérhető használati útmutató képernyő mentésekkel, de le is töltheti a használati útmutatót PFD formátumban, ha ide kattint!

13 Miért nem követi az emberi mozgást a mozgatható IP kamera? A mozgatható IP kamerák (pl. FD-PT01A/FD-PT01B/FD-YT01A/FD-YT01B, stb. IP kamerák ugyan mozgatható típusok, de önállóan nem képesek az emberi mozgás követésére. Azaz, amikor elhalad előtte valaki, nem tudja azonosítani az emeri mozgást, s nem képes automatikusan a mozgást végző személyre ráirányítani magát. Mozgatását mindig emberi beavatkozás előzi meg. Amikor nem végzünk pásztázást vele, beállítjuk a kamerát egy bizonyos terület megfigyelésére, s ezt követően a távolról is mozgatható IP kamera normál fix kameraként működik tovább. Hozzászólás beküldése Forrás webcím:

Foscam IP kamera mozgás érzékelésének beállítása az FI9826W segítségével

Foscam IP kamera mozgás érzékelésének beállítása az FI9826W segítségével ONLINECAMERA - Nagy Látószög, WiFi, PoE, NVR, Infra, Memóriakártya támogatás webhelyen lett közzétéve (https://onlinecamera.net) Címlap > Foscam IP kamera mozgás érzékelésének beállítása az FI9826W segítségével

Részletesebben

CAMLAND Beruházás-megfigyelő

CAMLAND Beruházás-megfigyelő 2016 CAMLAND Beruházás-megfigyelő Felhasználói útmutató Készítette: GeoVision Hungária Kft. Tartalomjegyzék Bevezető... 2 Bejelentkezés... 2 Vezérlőpult... 3 Kamera adatlap... 4 Nézetek kezelése... 6 Felhasználók...

Részletesebben

Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz 2018 végi eszköz

Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz 2018 végi eszköz Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz 2018 végi eszköz Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz A navigációs rendszer térképeit a Renault Media Nav Evolution

Részletesebben

HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása

HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása Felhasználói segédlet v1.1 2017. 02. 15 HU Tartalomjegyzék 1. A HIK-CONNECT szolgáltatásról... 3 2. A HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása (PORT TOVÁBBÍTÁS nélkül)...

Részletesebben

SSL VPN KAPCSOLAT TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

SSL VPN KAPCSOLAT TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ SSL VPN KAPCSOLAT TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ GIRODIRECT SZOLGÁLTATÁST IGÉNYBEVEVŐ ÜGYFELEKENEK Verzió: v1.04 Dátum: 2018. január 5. Készítette: A jelen dokumentum tartalma szerzői jogi védelem alatt áll, a mű

Részletesebben

Tanúsítvány feltöltése Gemalto.NET kártyára és Gemalto SIM termékre

Tanúsítvány feltöltése Gemalto.NET kártyára és Gemalto SIM termékre Tanúsítvány feltöltése Gemalto.NET kártyára és Gemalto SIM termékre Windows XP, Vista és Windows 7 operációs rendszeren 1(6) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3. MiniDriver Manager

Részletesebben

HYUNDAI CLOUD P2P BEÁLLÍTÁS SEGÉDLET

HYUNDAI CLOUD P2P BEÁLLÍTÁS SEGÉDLET HYUNDAI CLOUD P2P BEÁLLÍTÁS SEGÉDLET 1. Általános A HYUNDAI CLOUD P2P szolgáltatás távoli élőkép megtekintést, rögzített felvétel visszajátszást és távoli paraméterezést tesz lehetővé. A szolgáltatás igénybevételéhez

Részletesebben

HYUNDAI CLOUD P2P BEÁLLÍTÁS SEGÉDLET

HYUNDAI CLOUD P2P BEÁLLÍTÁS SEGÉDLET HYUNDAI CLOUD P2P BEÁLLÍTÁS SEGÉDLET 1. Általános A HYUNDAI CLOUD P2P szolgáltatás távoli élőkép megtekintést, rögzített felvétel visszajátszást és távoli paraméterezést tesz lehetővé. A szolgáltatás igénybevételéhez

Részletesebben

Foscam. FosBaby és C1 light beállítási segédlet. Okostelefon segítségével

Foscam. FosBaby és C1 light beállítási segédlet. Okostelefon segítségével Foscam FosBaby és C1 light beállítási segédlet Okostelefon segítségével 1. Csatlakoztassuk a csomagolásban található microusb kábel egyik végét az adapterhez, másik végét a hőmérséklet érzékelőhöz majd

Részletesebben

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ Regisztrációra akkor van szükség, ha még nem volt nálunk semmilyen

Részletesebben

PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról

PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról Az Informatikai Igazgatóság minden aktív egyetemi hallgató és munkaviszonnyal rendelkező egyetemi dolgozó részére úgynevezett proxy

Részletesebben

EDUROAM WI-FI beállítása

EDUROAM WI-FI beállítása EDUROAM WI-FI beállítása Az eduroam oktatási és kutatási intézmények nemzetközi szövetségének a szolgáltatása, amely lehetővé teszi a szövetség tagjainak felhasználói számára, hogy egy másik eduroam szövetségbeli

Részletesebben

RIEL Elektronikai Kft v1.0

RIEL Elektronikai Kft v1.0 DeskCamera v1.6.1 1. DESKCAMERA A DeskCamera segítségével lehetőség nyílik a számítógép monitorán megjelenő képet rögzítő (NVR, DVR) segítségével rögzíteni. 1.1. TECHNIKAI ADATOK Maximális monitor szám:

Részletesebben

CareLink Personal telepítési útmutató. Első lépések a CareLink Personal adatfeltöltéshez

CareLink Personal telepítési útmutató. Első lépések a CareLink Personal adatfeltöltéshez CareLink Personal telepítési útmutató Első lépések a CareLink Personal adatfeltöltéshez A CareLink USB illesztőprogram telepítése A CareLink USB illesztőprogramot telepíteni kell. Ez az illesztőprogram

Részletesebben

DDNS szolgáltatás beállítása NVR P2P elérésének beállítása

DDNS szolgáltatás beállítása NVR P2P elérésének beállítása DDNS szolgáltatás beállítása NVR P2P elérésének beállítása Walisec AHDVR, NVR és IP kamera ingyenes DDNS beállítása: Megjegyzés: Csak kizárólag nem Cloud szériás Walisec eszközöknél használható ez a funkció!

Részletesebben

Műszaki online hibabejelentő kézikönyv

Műszaki online hibabejelentő kézikönyv Műszaki online hibabejelentő kézikönyv Verzió 1. 2017.november. 06. 1 Tartalom 1. Bevezető... 3 2. Regisztráció... 4 3. Műszaki hibabejelentés.... 10 4. Bejelentkezés... 11 5. Bejelentkezés után... 12

Részletesebben

ONLINECAMERA - Nagy Látószög, WiFi, PoE, NVR, Infra, Memóriakártya támogatás webhelyen lett közzétéve (

ONLINECAMERA - Nagy Látószög, WiFi, PoE, NVR, Infra, Memóriakártya támogatás webhelyen lett közzétéve ( ONLINECAMERA - Nagy Látószög, WiFi, PoE, NVR, Infra, Memóriakártya támogatás webhelyen lett közzétéve (https://onlinecamera.net) Címlap > IP Camera Super-Client telepítésének és használatának bemutatása

Részletesebben

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez.

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Működési feltételek A felhasználói útmutató ios V7.0.4 verziószámú operációs rendszer felhasználásával készült. Az applikáció telepítése 1. Az App

Részletesebben

Digitális aláíró program telepítése az ERA rendszeren

Digitális aláíró program telepítése az ERA rendszeren Digitális aláíró program telepítése az ERA rendszeren Az ERA felületen a digitális aláírásokat a Ponte webes digitális aláíró program (Ponte WDAP) segítségével lehet létrehozni, amely egy ActiveX alapú,

Részletesebben

Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv

Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv Versenyzői funkciók O l d a l 0 21 Tartalomjegyzék Tartalom Tartalomjegyzék... 0 Bevezető... 1 Felhasználói funkciók... 2 Regisztráció... 2 Támogatott böngészők...

Részletesebben

Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre

Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre Windows XP, Vista és Windows 7 operációs rendszeren 1(6) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3. AuthentIC Manager

Részletesebben

Tanúsítvány feltöltése Micardo kártyára

Tanúsítvány feltöltése Micardo kártyára Windows operációs rendszeren Tanúsítvány feltöltése Micardo kártyára A termék értékesítésének befejezése miatt a dokumentáció nem kerül frissítésre a továbbiakban. A termék nem támogatja az SHA-256 kriptográfiai

Részletesebben

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Hikvision IP kamera Gyorsindítási útmutató 3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Megjegyzés: A kezelő tudomásul veszi, hogy a kamera internetes vezérlése hálózati biztonsági kockázatokkal

Részletesebben

Felhasználói dokumentáció a teljesítményadó állományok letöltéséhez v1.0

Felhasználói dokumentáció a teljesítményadó állományok letöltéséhez v1.0 Felhasználói dokumentáció a teljesítményadó állományok letöltéséhez v1.0 www.kekkh.gov.hu Státusz: Verzió Cím Dátum SzerzőFolyamatban Változások Verzió Dátum Vállalat Verzió: 1.0 Szerző: Lénárd Norbert

Részletesebben

e-szignó Online e-kézbesítés Végrehajtási Rendszerekhez

e-szignó Online e-kézbesítés Végrehajtási Rendszerekhez MICROSEC Számítástechnikai Fejlesztő zrt. e-szignó Online e-kézbesítés Végrehajtási Rendszerekhez Felhasználói útmutató https://online.e-szigno.hu/ 1 Tartalom 1. Bevezetés... 3 2. A rendszer használatának

Részletesebben

CMS videó megjelenítő szoftver használata

CMS videó megjelenítő szoftver használata CMS videó megjelenítő szoftver használata Bevezető Ez a felhasználói kézikönyv a HF-DVR5704T 4 csatornás H.264 tömörítésű hálózati rögzítőhöz mellékelt CMS szoftver használatát mutatja be. Nem tér ki az

Részletesebben

DDNS szolgáltatás beállítása NVR P2P elérésének beállítása

DDNS szolgáltatás beállítása NVR P2P elérésének beállítása DDNS szolgáltatás beállítása NVR P2P elérésének beállítása Fontos! A megfelelő DDNS eléréshez a portokat át kell irányítani a routeren/tűzfalon, egyébként az eszköz nem lesz elérhető. A www.hdcctvddns.com

Részletesebben

A TERC VIP költségvetés-készítő program telepítése, Interneten keresztül, manuálisan

A TERC VIP költségvetés-készítő program telepítése, Interneten keresztül, manuálisan Telepítés internetről A TERC VIP költségvetés-készítő program telepítése, Interneten keresztül, manuálisan Új szolgáltatásunk keretén belül, olyan lehetőséget kínálunk a TERC VIP költségvetéskészítő program

Részletesebben

Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések Gyakran ismételt kérdések Mi az ACN2Go Europe ipad alkalmazás? Az ACN2Go Europe ipad alkalmazással megismerheti a vállalatot és annak termékeit. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy Ön bárhol és bármikor

Részletesebben

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv Médiatár Rövid felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék Bevezetés Tartalomjegyzék Bevezetés Bevezetés... 3 Kezdô gondolatok... 4 Hálózati követelmények... 4 Támogatott operációs rendszerek a számítógépeken...

Részletesebben

TELEPÍTÉSI ÉS FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

TELEPÍTÉSI ÉS FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ TELEPÍTÉSI ÉS FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ (kiegészítő) Geovision LPR szerver adatbázisához távoli kliens hozzáférés (ver. GV LPR v3.1.2) Készült: 2011.02.10 Riarex Kft. Petyerák Zoltán Tartalomjegyzék TELEPÍTÉS...

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és a telepítés

Részletesebben

Regisztrációs útmutató a Közokos- a BME Közoktatási Vezető Képzésének Online Oktatási Rendszeréhez 2014. Őszi beíratkozott hallgatók részére

Regisztrációs útmutató a Közokos- a BME Közoktatási Vezető Képzésének Online Oktatási Rendszeréhez 2014. Őszi beíratkozott hallgatók részére Regisztrációs útmutató a Közokos- a BME Közoktatási Vezető Képzésének Online Oktatási Rendszeréhez 2014. Őszi beíratkozott hallgatók részére FONTOS: A dokumentáció a 2014. Őszi Czimmer I. László gyors

Részletesebben

DHL EXPRESS MYBILL FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

DHL EXPRESS MYBILL FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ DHL EXPRESS MYBILL FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ Oldalszám 1 / 11 Tartalom 1 A MyBill bemutatása 2 Regisztráció a MyBill-be 3 Bejelentkezés a MyBill-be 4 A MyBill használata a) Számlák - Áttekintés a kiállított

Részletesebben

INFORMATIKAI SEGÉDLET AZ ELEKTRONIKUS BEADVÁNYOK BENYÚJTÁSÁHOZ

INFORMATIKAI SEGÉDLET AZ ELEKTRONIKUS BEADVÁNYOK BENYÚJTÁSÁHOZ INFORMATIKAI SEGÉDLET AZ ELEKTRONIKUS BEADVÁNYOK BENYÚJTÁSÁHOZ Közzétéve: 2019. augusztus 22. Tartalomjegyzék Az Általános Nyomtatványkitöltő Keretprogram (ÁNYK) használatához szükséges feltételek... 2

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk 1 TARTALOMJEGYZÉK Fiók információ Logó feltöltése vásárlói ajánlatokhoz Számlák keresése/megtekintése Társfelhasználók létrehozása Társfelhasználók

Részletesebben

BaBér bérügyviteli rendszer telepítési segédlete 2011. év

BaBér bérügyviteli rendszer telepítési segédlete 2011. év BaBér bérügyviteli rendszer telepítési segédlete 2011. év Ajánlott konfiguráció A program hardverigénye: Konfiguráció: 2800 MHz processzor 512 Mbyte memória (RAM) / Szerver gépen 1G memória (RAM) Lézernyomtató

Részletesebben

Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE - KIFUTOTT, NEM ELÉRHETŐ

Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE - KIFUTOTT, NEM ELÉRHETŐ ONLINECAMERA - Nagy Látószög, WiFi, PoE, NVR, Infra, Memóriakártya támogatás webhelyen lett közzétéve (https://onlinecamera.net) Címlap > Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE

Részletesebben

MÉRY Android Alkalmazás

MÉRY Android Alkalmazás MÉRY Android Alkalmazás Felhasználói kézikönyv Di-Care Zrt. Utolsó módosítás: 2014.06.12 Oldal: 1 / 7 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés 3 1.1. MÉRY Android alkalmazás 3 1.2. A MÉRY Android alkalmazás funkciói

Részletesebben

Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre. Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10-es operációs rendszeren 1(9)

Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre. Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10-es operációs rendszeren 1(9) Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10-es operációs rendszeren 1(9) Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. AuthentIC Manager szoftver

Részletesebben

Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. Microsec web-szignó. Felhasználói útmutató. ver Budapest, július 06.

Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. Microsec web-szignó. Felhasználói útmutató. ver Budapest, július 06. Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. Microsec web-szignó Felhasználói útmutató ver. 1.2 Budapest, 2018. július 06. Tartalomjegyzék 1 A szolgáltatás használata... 3 2 Az web-szignó felülete és főbb

Részletesebben

Belépés a Budapesti Ügyvédi Kamara elektronikus ügyintézési rendszerébe

Belépés a Budapesti Ügyvédi Kamara elektronikus ügyintézési rendszerébe Belépés a Budapesti Ügyvédi Kamara elektronikus ügyintézési rendszerébe Rendszerkövetelmények: Operációs rendszer: amennyiben Ön Windows 7 operációs rendszerrel szeretné a programot használni, kérjük,

Részletesebben

VECTRUM e-számla Web felület 1.2 verzió

VECTRUM e-számla Web felület 1.2 verzió VECTRUM e-számla Web felület 1.2 verzió 2008-2009 VECTRUM Kft. Tartalomjegyzék Első használat...3 Adminisztrátor felület...8 1.Bejelentkezés...8 2.Számlalista...8 3.Ügyfélkezelés...9 4.Ügyfél-regisztráció...10

Részletesebben

Digitális aláíró program telepítése az ERA rendszeren

Digitális aláíró program telepítése az ERA rendszeren Digitális aláíró program telepítése az ERA rendszeren Az ERA felületen a digitális aláírásokat a Ponte webes digitális aláíró program (Ponte WDAP) segítségével lehet létrehozni, amely egy ActiveX alapú,

Részletesebben

Tanúsítvány és hozzá tartozó kulcsok feltöltése Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 kártyára

Tanúsítvány és hozzá tartozó kulcsok feltöltése Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 kártyára Tanúsítvány és hozzá tartozó kulcsok feltöltése Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 kártyára Windows XP, Vista, Windows 7 és Windows 8, valamint Windows 2003 operációs rendszeren, PFX fájlban található

Részletesebben

Kameleon Light Bootloader használati útmutató

Kameleon Light Bootloader használati útmutató Kameleon Light Bootloader használati útmutató 2017. Verzió 1.0 1 Tartalom jegyzék 2 1. Bootloader bevezető: A Kameleon System-hez egy összetett bootloader tartozik, amely lehetővé teszi, hogy a termékcsalád

Részletesebben

DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Zrt

DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Zrt DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet DMS One Zrt. 2019. 1 Bevezetés A dokumentumban bemutatjuk a DMS One Oktatási Portál használatát. Regisztráció és bejelentkezés A DMS One Oktatási Portált a

Részletesebben

Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történő nyomtatáshoz szükséges böngésző beállítások végrehajtásában.

Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történő nyomtatáshoz szükséges böngésző beállítások végrehajtásában. Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történő nyomtatáshoz szükséges böngésző beállítások végrehajtásában. A CIB Internet Bankból történő nyomtatás

Részletesebben

Mielőtt még rátérnénk az IP kamerák üzembehelyezésére, azelőtt szeretnénk pár alapfogalmat tisztázni, amire a későbbiekben szükségünk lehet.

Mielőtt még rátérnénk az IP kamerák üzembehelyezésére, azelőtt szeretnénk pár alapfogalmat tisztázni, amire a későbbiekben szükségünk lehet. Hálózati beállítások Mielőtt még rátérnénk az IP kamerák üzembehelyezésére, azelőtt szeretnénk pár alapfogalmat tisztázni, amire a későbbiekben szükségünk lehet. [IP cím] az internethez csatlakozó számítógépek

Részletesebben

Frissítések, letöltések

Frissítések, letöltések Frissítések, letöltések A SPY+ GPS detektor, traffipax jelzõ frissítésének menete: Töltsd le számítógépedre az aktuális (lent) legutóbbi frissítõ fájlt. Csatlakoztasd SPY+ készüléked USB csatlakozóját

Részletesebben

Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre

Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre Windows XP, Vista és Windows 7 operációs rendszeren 1(6) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3. A szoftver/hardver

Részletesebben

Tanúsítvány feltöltése Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára

Tanúsítvány feltöltése Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára Tanúsítvány feltöltése Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára Windows XP, Vista, Windows 7 és Windows 8 operációs rendszeren 1(6) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető...

Részletesebben

ivms-4200 kliensszoftver

ivms-4200 kliensszoftver ivms-4200 kliensszoftver Felhasználói segédlet v1.02 2012.11.21. HU 1. TARTALOM 1. Tartalom... 2 2. Bevezető... 2 2.1. Felhasználás... 2 2.2. Hardverigény... 2 3. Használat... 3 3.1. Vezérlőpult... 3 3.2.

Részletesebben

Selling Platform Telepítési útmutató Gyakori hibák és megoldások

Selling Platform Telepítési útmutató Gyakori hibák és megoldások Selling Platform Telepítési útmutató Gyakori hibák és megoldások 265ced1609a17cf1a5979880a2ad364653895ae8 Index _ Amadeus szoftvertelepítő 3 _ Rendszerkövetelmények 3 Támogatott operációs rendszerek 3

Részletesebben

1. A Windows programok telepítése

1. A Windows programok telepítése 1. A Windows programok telepítése Amennyiben a program egy korábbi példánya már telepítve van a számítógépre, akkor beszélünk frissítésről. Ellenkező esetben a következőkben leírtakat átlépheti és a telepítés

Részletesebben

MEH-EIA felhasználói dokumentáció gyakran ismételt kérdések

MEH-EIA felhasználói dokumentáció gyakran ismételt kérdések MAGYAR ENERGIA HIVATAL MEH-EIA felhasználói dokumentáció gyakran ismételt kérdések 2009. 05. 29. Magyar Energia Hivatal Energiainformációs Adattár Dokumentum verziók Verziószám Dátum Állapot Módosító Leírás

Részletesebben

Új traffipax koordináták a megújult M0-án

Új traffipax koordináták a megújult M0-án Új traffipax koordináták a megújult M0-án Új traffipax helyek az M0-ás körgyûrûn! Frissítsd Te is GPS-technológiájú detektorodat! Az M0-ás autóút déli szakaszának megújulása után új helyre kerültek fel

Részletesebben

1 Rendszerkövetelmények

1 Rendszerkövetelmények 1 Rendszerkövetelmények 1.1 Operációs rendszer Az i-deal2 ajánlatadó alkalmazás a Microsoft.Net és Click Once technológiáin alapul. Ezek használatához legalább Microsoft Windows XP SP2 (Szervízcsomag 2),

Részletesebben

TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció

TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció 2014. második félévétől kezdődően a TERC V.I.P. költségvetés-készítő program hardverkulcsát regisztrálniuk kell a felhasználóknak azon a számítógépen, melyeken futtatni

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és a telepítés

Részletesebben

Használati útmutató. PNI House IPMAX POE ONE készlet IP térfigyelő kamera

Használati útmutató. PNI House IPMAX POE ONE készlet IP térfigyelő kamera Használati útmutató PNI House IPMAX POE ONE készlet IP térfigyelő kamera 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. Főbb jellemzők... 3 2. Használati utasítás......3 3. Szoftver használata......5 4. Ellenőrző megfigyelő kamera

Részletesebben

Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz

Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz Tisztelt Partnerünk! Ezúton tájékoztatom, hogy a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (a továbbiakban: MNVH) szolgáltatásai (hírlevél, projektötlet

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! HD-WIFI-2017_170501 1 FIGYELEM! A berendezést

Részletesebben

DRÉN & VALNER SZOFTVER KFT 4031 Debrecen, Egyetem sugárút 11/a. 1/5. 52/ , 52/ , 30/

DRÉN & VALNER SZOFTVER KFT 4031 Debrecen, Egyetem sugárút 11/a. 1/5. 52/ , 52/ , 30/ DVNAV regisztráció A Drén és Valner Szoftver Kft által készített DVNAV programmal lehetőség van a számlázó program által elkészített XML-ek NAV-hoz történő eljuttatására, majd a számlákról kapott NAV jelentés

Részletesebben

Tartalom jegyzék 1 BEVEZETŐ 2 1.1 SZOFTVER ÉS HARDVER KÖVETELMÉNYEK 2 2 TELEPÍTÉS 2 3 KEZELÉS 5

Tartalom jegyzék 1 BEVEZETŐ 2 1.1 SZOFTVER ÉS HARDVER KÖVETELMÉNYEK 2 2 TELEPÍTÉS 2 3 KEZELÉS 5 Tartalom jegyzék 1 BEVEZETŐ 2 1.1 SZOFTVER ÉS HARDVER KÖVETELMÉNYEK 2 2 TELEPÍTÉS 2 3 KEZELÉS 5 3.1 ELSŐ FUTTATÁS 5 3.2 TULAJDONOSI ADATLAP 6 3.3 REGISZTRÁLÁS 6 3.4 AKTIVÁLÁS 6 3.5 MÉRÉS 7 3.5.1 ÜGYFÉL

Részletesebben

STATISTICA VERSION 13 CONCURRENT NETWORK TELEPÍTÉSE

STATISTICA VERSION 13 CONCURRENT NETWORK TELEPÍTÉSE Megjegyzések STATISTICA VERSION 13 CONCURRENT NETWORK TELEPÍTÉSE 1. A konkurrens hálózati verzió telepítése két részből áll: a) szerver telepítés, és b) munkaállomás telepítés minden kliensen. Ezzel szemben,

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! HD-WIFI-2016_160920 1 FIGYELEM! A berendezést

Részletesebben

HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv

HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő Felhasználói kézikönyv Bevezető Ez a felhasználói kézikönyv a HF-DVR5704T 4 csatornás H.264 tömörítésű hálózati rögzítő használatát mutatja be. Nem tér ki az eszköz telepítésére,

Részletesebben

KELER KID Internetwork System (KIS)

KELER KID Internetwork System (KIS) KELER KID Internetwork System (KIS) Éles és teszt program installációs segédlet Verzió: 2.0 2015. 04. 10. Cardinal Kft. 2015. Tartalomjegyzék 1. Néhány alapvető információ...3 1.1 KID program hardware

Részletesebben

A T-Online-os Ügyfelek postafiókjainak áttétele Virtualoso email szolgáltatásra. Ha az ügyfél már rendelkezik saját domain névvel

A T-Online-os Ügyfelek postafiókjainak áttétele Virtualoso email szolgáltatásra. Ha az ügyfél már rendelkezik saját domain névvel A T-Online-os Ügyfelek postafiókjainak áttétele Virtualoso email szolgáltatásra Ha az ügyfél már rendelkezik saját domain névvel Fontos megjegyzések A lépéseken sorban végighaladva postafiókunk teljes

Részletesebben

FTP Az FTP jelentése: File Transfer Protocol. Ennek a segítségével lehet távoli szerverek és a saját gépünk között nagyobb állományokat mozgatni. Ugyanez a módszer alkalmas arra, hogy a kari web-szerveren

Részletesebben

Oktatási cloud használata

Oktatási cloud használata Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Méréstechnikai és Információs Rendszerek Tanszék Oktatási cloud használata Készítette: Tóth Áron (BME MIT), 2013. A segédlet célja a tanszéki oktatási cloud

Részletesebben

BaBér. Bérügyviteli rendszer. Telepítési segédlet 2014.

BaBér. Bérügyviteli rendszer. Telepítési segédlet 2014. BaBér Bérügyviteli rendszer Telepítési segédlet 2014. Tartalom 1. Ajánlott konfiguráció... 3 2. A BaBér és az SQL2005 szerver telepítése... 5 3. A BaBér program és az SQL2005-ös adatbázis kezelő telepítése...

Részletesebben

Gyors használati útmutató

Gyors használati útmutató Gyors használati útmutató Beltéri vezetékes/vezetéknélküli IP kamerához Model: FI9820W Fekete Fehér Windows operációs rendszerhez onlinecamera.net - 1 - Csomag tartalma Gyors használati útmutató IP Kamera

Részletesebben

Bluetooth Software frissítés leírása Windows 7 rendszerhez IVE-W530BT

Bluetooth Software frissítés leírása Windows 7 rendszerhez IVE-W530BT Bluetooth Software frissítés leírása Windows 7 rendszerhez IVE-W530BT 1 Bevezetés Ez a kézikönyv leírja a szükséges lépéseket a fejegység Bluetooth firmware frissítéséről. Olvassa el az összes figyelmeztetést

Részletesebben

Új Nemzedék Központ. EFOP pályázatok online beszámoló felülete. Felhasználói útmutató

Új Nemzedék Központ. EFOP pályázatok online beszámoló felülete. Felhasználói útmutató Új Nemzedék Központ EFOP pályázatok online beszámoló felülete Felhasználói útmutató Tartalom 1. Bejelentkezés... 2 1.1. Első bejelentkezés... 2 1.2. Elfelejtett jelszó... 3 2. Saját adatok... 4 3. Dokumentumok...

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre:

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre: Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre: Főkönyv Pénzügy Pénztárkönyv Eszköz (Letölthető még frissítés a Készlet, EVA modulokra,

Részletesebben

A TeamViewer 9 Szerviz-Trade Host telepítése

A TeamViewer 9 Szerviz-Trade Host telepítése A TeamViewer 9 Szerviz-Trade Host telepítése A Szerviz-Trade Kft. a TeamViewer 9 verzióig tud távsegítséget nyújtani. A már telepített magasabb verziójú TeamViewer-t, a 9-es verzió telepítése előtt el

Részletesebben

Segédlet kriptográfiai szolgáltatást beállító szoftverhez (CSPChanger)

Segédlet kriptográfiai szolgáltatást beállító szoftverhez (CSPChanger) Segédlet kriptográfiai szolgáltatást beállító szoftverhez (CSPChanger) szoftveres, PKCS#12 formátumú tanúsítvány átalakításához 1(8) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3. CSPChanger

Részletesebben

Telepítési útmutató. web: www.szakk.hu e-mail: info@szakk.hu

Telepítési útmutató. web: www.szakk.hu e-mail: info@szakk.hu Telepítési útmutató web: www.szakk.hu e-mail: info@szakk.hu Tartalomjegyzék: Telepítési útmutató... 1 Tartalomjegyzék:... 2 Első lépések:... 3 Konzol oldal telepítése... 3 Licenc megállapodás... 3 Telepítési

Részletesebben

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén A CIB Internet Bankba való webes felületen keresztül történő belépés az Oracle által

Részletesebben

FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató

FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató web: www.szakk.hu e-mail: info@szakk.hu Tartalomjegyzék: Első lépések:... 3 Licenc megállapodás... 3 Telepítési kulcs... 4 Felhasználói adatok... 5 Telepítő csomagok

Részletesebben

Java telepítése és beállítása

Java telepítése és beállítása A pályázati anyagok leadás Mozilla Firefox böngészőn keresztül: Tartalom Java telepítése és beállítása... 1 USB kulcs eszközkezelő telepítése... 4 USB kulcs telepítése böngészőbe... 4 Kiadói tanúsítvány

Részletesebben

Tartalom. Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8

Tartalom. Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8 Tartalom Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8 Bö ngé szö s Pérkapu haszna lata Bejelentkezés Jelentkezzen be az Ügyfélkapura felhasználói

Részletesebben

ÜGYVÉDI IRODA Telepítési útmutató

ÜGYVÉDI IRODA Telepítési útmutató ÜGYVÉDI IRODA Telepítési útmutató Ügyvédi Iroda telepítési útmutató 1 Telepítési útmutató Minimális rendszerkövetelmények............................................................... 3 Szerver..................................................................................

Részletesebben

GIRO GSM MODEM/VPN KAPCSOLAT TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

GIRO GSM MODEM/VPN KAPCSOLAT TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ GIRO GSM MODEM/VPN KAPCSOLAT TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ Készítette A jelen dokumentum tartalma szerzői jogi védelem alatt áll, a mű felhasználói jogai a -t illetik. A dokumentumot az Ügyfél korlátlan számban

Részletesebben

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom EU LOGIN KÉZIKÖNYV Az EU Login az Európai Bizottság megújult felhasználó-azonosítási rendszere, amely a korábbi ECAS rendszert váltja fel. Az EU Login lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen

Részletesebben

T-Online-os Ügyfelek postafiókjainak áttétele Virtualoso email szolgáltatásra. Ha az ügyfél még nem rendelkezik saját domain névvel

T-Online-os Ügyfelek postafiókjainak áttétele Virtualoso email szolgáltatásra. Ha az ügyfél még nem rendelkezik saját domain névvel T-Online-os Ügyfelek postafiókjainak áttétele Virtualoso email szolgáltatásra Ha az ügyfél még nem rendelkezik saját domain névvel Fontos megjegyzések A lépéseken sorban végighaladva postafiókunk teljes

Részletesebben

Java telepítése és beállítása

Java telepítése és beállítása A pályázati anyagok leadás Mozilla Firefox böngészőn keresztül: Tartalom Java telepítése és beállítása... 1 USB kulcs eszközkezelő telepítése... 4 USB kulcs telepítése böngészőbe... 4 Kiadói tanúsítvány

Részletesebben

Selling Platform Telepítési útmutató Gyakori hibák és megoldások

Selling Platform Telepítési útmutató Gyakori hibák és megoldások Selling Platform Telepítési útmutató Gyakori hibák és megoldások 265ced1609a17cf1a5979880a2ad364653895ae8 Index _ Amadeus szoftvertelepítő 3 _ Rendszerkövetelmények 3 Támogatott operációs rendszerek 3

Részletesebben

Mobil Telefonon Keresztüli Felügyelet Felhasználói Kézikönyv

Mobil Telefonon Keresztüli Felügyelet Felhasználói Kézikönyv Mobil Telefonon Keresztüli Felügyelet Felhasználói Kézikönyv Tartalomjegyzék 1. Symbian rendszer...2 1.1 Funkciók és követelmények...2 1.2 Telepítés és használat...2 2. Windows Mobile rendszer...6 2.1

Részletesebben

A. Webes metaadat szerkesztő

A. Webes metaadat szerkesztő ADATSZOLGÁLTATÁS központi honlap használata esetén 1. A 18/2005. IHM rendelet melléklete alapján össze kell állítani a közérdekű adatokat 2. Az elkészített dokumentumok feltöltése a központi honlapra:

Részletesebben

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete 1. Pályázati útmutató megtekintése és a szükséges regisztráció elkészítése a pályázati útmutató által említett

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és

Részletesebben

Playlist.hu Kiadói kézikönyv

Playlist.hu Kiadói kézikönyv Playlist.hu Kiadói kézikönyv Verziószám: 1.1.4. Dátum: 2010. október 13. Tartalomjegyzék Verziótörténet... 3 1. Bevezető... 4 2. Rendszerkövetelmények... 4 3. Bejelentkezés... 4 4. Regisztráció... 5 5.

Részletesebben

Az ActiveX beállítása

Az ActiveX beállítása Az ActiveX beállítása Windows XP, Vista és Windows 7 operációs rendszeren 1(9) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3. Operációs rendszer követelmények... 3 4. Az ActiveX-ről...

Részletesebben

Wi-Fi karóra kamera használati utasítás - CW-Y30

Wi-Fi karóra kamera használati utasítás - CW-Y30 Wi-Fi karóra kamera használati utasítás - CW-Y30 Az Y-30 karóra kamera maximum 1280x720 pixeles felbontás mellett alkalmas videó felvételek rögzítésére, valamint azok élő megtekintésére mobiltelefonon

Részletesebben

ACTUAL Ügyviteli Rendszer TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ. Felhasználói kézikönyv

ACTUAL Ügyviteli Rendszer TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ. Felhasználói kézikönyv ACTUAL Ügyviteli Rendszer TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ Felhasználói kézikönyv Tartalom Tartalom A program telepítése 2 A PROGRAM HARDVER- ÉS SZOFTVERIGÉNYE: 2 Szoftverigény: 2 Hardverigény: 2 VÉGFELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS:

Részletesebben

Tájékoztató a szakdolgozat elektronikus feltöltéséről

Tájékoztató a szakdolgozat elektronikus feltöltéséről Tájékoztató a szakdolgozat elektronikus feltöltéséről Tisztelt hallgató mielőtt belekezd a szakdolgozata feltöltésébe az elektronikus felületen kérem, hogy figyelmesen olvassa el a tájékoztatót. Csak akkor

Részletesebben