A Libri-Bookline Zrt. Igazgatóságának konszolidált üzleti jelentése a cégcsoport évi tevékenységéről. Budapest, május 3.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Libri-Bookline Zrt. Igazgatóságának konszolidált üzleti jelentése a cégcsoport évi tevékenységéről. Budapest, május 3."

Átírás

1 A Libri-Bookline Zrt. Igazgatóságának konszolidált üzleti jelentése a cégcsoport évi tevékenységéről Budapest, május 3.

2 A cégcsoport bemutatása A Libri-Bookline Zrt. a közép-európai régió egyik legjelentősebb kulturális vállalata. A teljes cégcsoport a Libri Könyvkereskedelmi Kft. és érdekeltségei, valamint a Shopline Nyrt. összefonódásával jött létre 2013-ban. A cégcsoport kiterjedt kiadói érdekeltségekkel rendelkezik, többségi tulajdonosa a Libri kiadói csoportnak, melyhez 2014-ben csatlakozott a nagy múltú Jelenkor kiadó is (a Libri kiadó, Park kiadó, Helikon kiadó, Trubadúr kiadó, Kolibri kiadó, Diafilmgyártó Kft. mellé). A Társaság 2015-ben részesedést vásárolt a Jaffa és a Scolar kiadóban ban a Sárközy és Társa Irodalmi Ügynökség Kft.-ben szerzett tulajdonjogot, ezzel tovább erősítve a Libri- Bookline stratégiai pozícióját a könyvkiadás területén. A kiadói csoport cégei évi több száz új könyv kiadásával minden olvasói igényt lefednek. A cégcsoport meghatározó tagja, a Libri Könyvkereskedelmi Kft. évente mintegy 3 millió vásárlót szolgál ki 47 tagú, országos méretű könyvesbolthálózatában és webáruházában. 8 alkalommal nyerte el a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése által alapított Az Év Könyvkereskedője-díjat. Piaci, gazdasági környezet alakulása A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése 2016-ban is a magyar könyvpiac forgalmának növekedéséről számolt be. A tankkönyv-értékesítésen kívüli forgalom fogyasztói áron millió Ft volt, amely az előző év azonos időszakához képest 2,3%-os növekedést jelent. Könyvpiaci forgalom Magyarországon (fogyasztói áron, millió Ft) Könyvpiaci forgalom, tankönyvek nélkül, millió forint. Forrás: MKKE

3 A Libri-Bookline Zrt. üzleti tevékenységének jellemzői A KERESKEDELMI ÜZLETÁG FONTOSABB ESEMÉNYEI: A év kiemelkedően sikeres volt a cégcsoport életében. A Libri-Bookline könyvesbolthálózata a második győri, illetve a salgótarjáni bolt megnyitásával 48 tagúra bővült (47 Libri, 1 Bookline brand alatt üzemelő bolt). A Libri mint Magyarország prémium könyvkereskedő hálózata, és a Bookline mint a régió egyik legkedveltebb online kulturális áruháza, kényelmi szolgáltatásaikkal pénzt és időt takarítanak meg vásárlóiknak. A Libri 2016-ban is folytatta országos bolthálózatában az arculatváltást, és a libri.hu webáruházában is letisztult, elegáns, egységes környezettel, valamint több évtizedes szakértelemmel várja ezután is a vásárlókat. A cégcsoport 2015-ben fogalmazta meg vízióját és misszióját, melynek középpontjában a kultúraközvetítés előtérbe helyezése és az olvasás népszerűsítése áll. A vállalat vezetése ezért döntött úgy, hogy a fókuszált működés érdekében a továbbiakban nem üzemelteti tovább a Shopline webáruházat, hanem a Magyarországon működő két legjelentősebb könyves márka összekapcsolódásával a kultúra területén folytat még elkötelezettebb tevékenységet. A cég nevének Libri-Bookline Zrt.-re változtatásával is ezt kívánta a Társaság hangsúlyozni, melyet a cégbíróság május 17-én jegyezett be. A Társaság augusztus 28-án kivonult a tőzsdéről és zártkörű részvénytársaság lett. A cégcsoport a 2016-os évben is támogatja a kisebb könyvkiadókat és szakmai műhelyeket Nyitott Könyv programjával, aktív szerepet vállal az olvasásnépszerűsítésben és nagy energiát fordít CSR programjaira is. A vásárlókkal való kapcsolódási pontok és felületek (offline, online, mobil, call-center) közötti kapcsolat megteremtésére irányuló további fejlesztések tovább folytatódtak. A Libri.hu felületen a Masterpass digitális tárca fizetési mód bevezetésre került. Az informatikai rendszerek folyamatos fejlesztése és a webáruházak biztonságos üzemvitele kiemelt hangsúlyt kapott az év során. A Bookline webáruház felhő környezetbe való migrálása mellett a webáruházakban bevezetésre került a https protokol. A levelezőrendszer és a tűzfalak lecserélése megtörtént. Az informatikai hálózatokban a biztonságos üzemvitel mellett üzemeltetési költség csökkenés is várható.

4 Bolti vásárlók és weboldalak látogatóinak alakulása A Libri boltokba látogató vásárlók száma 2016-ban továbbra is dinamikusan bővült. Az év során a Libri hálózata 47 egységűre növekedett, a Bookline hálózata 1 boltra csökkent Libri és Bookline boltok száma Libri Libri-Bookline csoport bolthálózatának összesített vásárlószáma Egyedi látogatók számának alakulása - Libri.hu , Forrás: Google Libri Egyedi látogatók számának alakulása - Shopline/Bookline.hu , Forrás: Google Shopline A KIADÓI ÜZLETÁG FONTOSABB ESEMÉNYEI: 2016-ban a Libri Kiadói Csoport piacvezető pozícióját megerősítve a kiadvány értékesítés területén 20%-os növekedéssel zárta az évet az első féléves kiugró árbevétel növekedésnek, valamint a második féléves stagnálásnak köszönhetően, így a saját előállítású könyveiből származó bevétele összességében 2,18 millió Ft-ra nőtt. A Libri Kiadó legjelentősebb kereskedelmi sikere 2016-ban Kepes András Világkép című könyve, amelyből több mint példány fogyott a megjelenését követő 3 hónapban márciusában a Libri Könyvkiadó Kft. 100 %-os tulajdonába került a Sárközy és Társa Irodalmi Ügynökség Kft., amely komoly sikert könyvelhetett el Forgách András Élő kötet nem marad című könyve külföldi jogainak értékesítésével. A tavalyi évben külföldi jogértékesítésből Gárdos Péter

5 Hajnali láz című könyve 100 millió forint bevételt adott a évi 150 milliót követően és Forgách András könyve 10 millió forintot. A évben a Libri Kiadói Csoportnál 469 új cím jelent meg beleértve az utánnyomásokat is. A csoport összesen címből 1656 ezer db könyvet értékesített. A Libri Kiadó őszén új szórakoztató irodalmi brandet vezetett be Insomnia néven. Ennek a kiadói imprintnek a fő célja elsősorban az olyan zsánerterületek lefedése, mint a krimi, a romantika, az erotika, vagy épp a fantasy. A Kolibri Kiadó a hagyományos könyvek területén 2016-ban a meglévő szerzőkkel szerepelt a kiadói csoport TOP 100-as listájában. A Jelenkor Kiadó a kiadó csoport új kortárs szépirodalmi műhelyeként az első teljes évét zárta 2016-ban, és máris két könyvvel szerepelt a kiadói csoport TOP 100 listáján: Nádas Péter Élet sója, Varró Dani Mi lett hova. A Helikon Kiadó tovább bővítette a Zsebkönyvek sorozatát és folytatta az olyan klasszikusok kiadását, mint Márai Sándor vagy épp Kurt Vonnegut. A Park Kiadó Jamie Oliver új könyvével, valamint Sándor Erzsi Anyavaja című könyvével érte legnagyobb 2016-os sikerét, összességében pedig Giulia Enders Bélügyek című könyve fogyott a legjobban a kiadónál. A Jaffa Kiadó 2016-ban 56 új könyvet jelentetett meg. A Szabó Magda életmű 10 kötete került kiadásra. Az év különlegessége a Radnóti házaspár életét dokumentáló igényes fotóalbum megjelentetése volt. Az év slágere Jakupcsek Gabriella Megúszhatatlan című könyve. A Scolar Kiadó 2016-ban 68 új címet jelentetett meg. A jelentős forgalomnövekedést eredményezett a német Ravensburger Kiadóval kötött együttműködési szerződés, amely értelmében 2016-tól a közösen kiadott termékeket a Scolar Kiadó saját márkás termékeként hozták forgalomba.

6 A cégcsoport és főbb leányvállalatainak jövedelmi helyzete A Libri-Bookline Zrt. saját, illetve leányvállalatai tevékenységéről a évre a Magyar Számviteli Szerinti (MSzSz) konszolidált pénzügyi beszámolót készített. A cégcsoport eredménye a kiadói és a kereskedelmi üzletág eredményét tartalmazza. Libri-Shopine cégcsoport eredménye Összesen Változás Adatok ezer Ft-ban tény tény ezer Ft % Értékesítés nettó árbevétele ,58% Aktivált saját teljesítmények ,79% Egyéb bevételek ,31% Adósságkonsz.miatti (er.növelő) konsz.kül ,00% Anyagjellegű ráfordítások ,70% Személyi jellegű ráfordítások ,14% Egyéb ráfordítások ,46% EBITDA ,21% Értékcsökkenési leírás ,69% Adósságkonsz.miatt (er.csökk) konsz.kül Üzemi (üzleti) tevékenység eredménye ,67% Pénzügyi műveletek eredménye ,98% Szokásos vállalkozási eredmény ,67% Adózás előtti eredmény ,67% Adófizetési kötelezettség ,07% Adózott eredmény ,24% Leányvállalatok adózott eredményéből külső tagok (más tulajdonosok rédszesedése) ,24% Korrigált adózótt eredmény ,69% A cégcsoport konszolidált éves árbevétele ,2 millió forintot tett ki, amely az előző év azonos időszakához képest több mint 21,5 %-os növekedést jelent, az összevont adózás előtti eredmény a bázishoz képest 28,67%-al növekedett.

7 2016-ban a konszolidálásba bevont vállalatok az alábbiak voltak: Cégnév Tulajdonos Tulajdoni hányad (%) 2016 Szavazati jog 2016 Minősítés 2016 Libri-Shopline Nyrt. SQ-Invest Kft. 66,69% 66,69% Axialis 25,34% 25,34% Egyéb intézményi és magánbefektetők 7,97% 7,97% Anyavállalat Libri Könyvkereskedelmi Kft. Libri-Bookline Zrt. 100% 100% Leányvállalat Bookline.ro Vanzari Pe Internet S.R.L. Libri-Bookline Zrt. 100% 100% Leányvállalat E-Könyv Magyarország Kft. Könyvkolónia Kft. Jaffa Kiadó Kft. Libri-Bookline Zrt. 50% 50% Líra Kft. 50% 50% Libri Könyvkereskedelmi Kft. 66% 66% Külső tulajdonos 34% 34% Libri-Bookline Zrt. 50% 50% Külső tulajdonos 50% 50% Közös vezetésű vállalat Leányvállalat Társult vállalkozás Libri Antikvár Kft. Libri Könyvkereskedelmi Kft. 100% 100% Leányvállalat Libri Románia S.R.L. Libri Könyvkiadó Kft. Helikon Könyvkiadó Kft. Libri Könyvkereskedelmi Kft. 51% 51% Külső tulajdonos 49% 49% Libri Könyvkereskedelmi Kft. 50,20% 50,20% Külső tulajdonos 49,80% 49,80% Libri Könyvkiadó Kft. 90% 90% Külső tulajdonos 10% 10% Leányvállalat Leányvállalat Leányvállalat Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft. Libri Könyvkiadó Kft. 100% 100% Leányvállalat Park Könyvkiadó Kft. Libri Könyvkiadó Kft. 100% 100% Leányvállalat Jelenkor Kiadó Kft. Libri Könyvkiadó Kft. 100% 100% Leányvállalat Diafilmgyártó Kft Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft. 100% 100% Leányvállalat Sárközy és Társa Irodalmi Ügynökség Kft Libri Könyvkiadó Kft. 100% 100% Leányvállalat Scolar Kiadó Kft. Libri-Bookline Zrt. 49% 49% Külső tulajdonos 51% 51% Társult vállalkozás Mérleg tételek alakulása A Libri-Bookline Zrt évi konszolidált mérlegfőösszege 7.829,91 millió forint volt, amely 10,73 % növekedést mutat a év végi adathoz viszonyítva. Az éven túli eszközökön belül a beruházások, felújítások 8,6 millió forint volt, ami 3,5 millió forinttal (68,92%-kal) magasabb a december 31-i értéknél, míg a vagyon értékű jogok 1,2 millió forinttal, 54,93 %-kal csökkent egy év alatt. A forgóeszközökön belül a vevőkövetelések volumene 531,7 millió forint volt, ami 30,83 %-os csökkenést mutat a december 31-i állományhoz képest. A kapcsolt vállalkozással szembeni követelések értéke 17,22%-kal növekedett az egy évvel korábbi adathoz képest.

8 A forrásokon belül az egyéb rövidlejáratú kötelezettségek értéke 797 millió forint volt, ami 489,75 millió forinttal, 59,39%-kal magasabb az egy évvel ezelőtti adatnál. A Libri-Bookline Zrt. konszolidált saját tőkéje december 31-én 2.997,8 millió forint volt, amely 592,4 millió forinttal magasabb, mint év végén. Kockázatkezelés Tevékenység kockázatai és bizonytalanságai A Libri-Bookline Zrt. tevékenysége jelentős kockázatokat, bizonytalanságokat nem rejt. Pénzügyi kockázatok A gazdálkodás szokatlan pénzügyi kockázatokat nem rejt, így különösen az ár-, hitel-, likviditás- és cash-flow kockázat nem jelentős. Pénzügyi instrumentumok A pénzügyi instrumentumok hasznosítása (ideértve azok minősítését, besorolását, jellegét is) a vagyoni helyzetre nincs jelentős hatással. Kockázatkezelési politika A kockázatok kezelése során a a kockázatbecslés, kockázatelemzés lehetőségeit felhasználva, a gazdálkodás biztonságának szem előtt tartásával az alábbi kockázatkezelési és fedezeti ügylet politikát követi: Libri-Bookline Zrt. partnerei esetében megvizsgálja, hogy az adott ügylet teljes árbevétele és a hozzá szükséges erőforrások (emberi, anyagi) viszonya mit mutat. Amennyiben kétségek merülnek fel az ügylet fedezettségével kapcsolatban, a következő szinten megvizsgálja az ügyfél teljes portfólióját, azaz összes korábban létrejött kontraktust is (fizetési hajlandóság, kintlévőség, portfólió nagysága). Ha a kockázatkezelés ezek után sem bizonyosodik meg az ügylet létjogosultságáról, további biztosítékokat kérhet az ügyfél oldaláról, vagy elutasíthatja az ügyletet. Foglalkoztatáspolitika Foglalkoztatáspolitika bemutatása A Libri-Bookline Zrt. által folytatott foglalkoztatáspolitika jellemzője: az alkalmazottak közép- és felső fokú végzettségű munkatársak.

9 Foglalkoztatási helyzet Az átlagos statisztikai létszáma 2016-ban 54 fő szellemi alkalmazott volt. A Libri-Bookline Zrt. a főállású dolgozók mellett igénybe vesz vállalkozókat. Ezek általában speciális tudással illetve termékkel rendelkező fejlesztő és tanácsadó cégek. Környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás A tevékenység jellegéből adódóan 2016-ban a Libri-Bookline Zrt. a környezetvédelem területén nem alkalmazott, és nem tervezett fejlesztéseket és környezetvédelmi intézkedéseket. A környezetvédelem eszközei tekintetében a Libri-Bookline Zrt. a környezetvédelem valós igényei szerint alakította ki politikáját, eszközeivel úgy gazdálkodik, hogy azok a környezet védelmét valóban ellássák. A Libri-Bookline Zrt. a keletkező hulladékanyagok egy részét újrahasznosítja, a fennmaradó csomagolóanyagot pedig szelektíven gyűjti. A tevékenység jellegéből adódóan a Társaság nem termel, és nem tárol veszélyes hulladékot. A Társaság kiemelten fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást és azt, hogy közreműködésével minél több hátrányos helyzetű és rászoruló gyermek és felnőtt kapjon esélyt egy teljesebb életre. Az elmúlt évtizedben a Libri-Bookline Zrt. számos programban vállalt szerepet, együttműködésben az UNICEF-fel és a Baptista Szeretetszolgálattal támogatta a Csodalámpa és az Egy szív a gyermekekért alapítványok munkáját. A Társaság 2016 januárjától elindította az adományozási a Segítünk, hogy segíthessen programot, melynek keretei között kiemelt partnereik mellett félévente más-más nonprofit gyermekjóléti szervezetet támogatja. Mérlegzárást követő események A mérleg fordulónapját követő olyan különösen jelentős folyamat nincs, amely a tényleges körülmények megítélését befolyásolná.

10 Felelősségvállaló nyilatkozat A Libri-Bookline Zrt. Igazgatósága e jelentését magyar számviteli szabályok szerint, legjobb tudása szerint készítette el. A jelentés valós és megbízható képet ad a Társaság eszközeiről, kötelezettségeiről, pénzügyi helyzetéről és évi eredményéről, illetve nem hallgat el olyan tényt, amely a Társaság helyzetének megítélése szempontjából jelentőséggel bír. Budapest, május 3. Kovács Péter Tamás vezérigazgató

11 Tulajdonosi szerkezet (2016. december 31-én) Megnevezés Részvények száma (db) Tulajdoni hányad Szavazati arány SQ Invest Kft ,69% 66,69% Axialis ,34% 25,34% Egyéb intézményi és magán befektetők ,97% 7,97% Összesen ,00% 100,00% Vezető állású személyek és a Kibocsátó működését befolyásoló (stratégiai) alkalmazottak Jelleg 1 Név Beosztás Megbízás kezdete Megbízás vége/megszűnése IT Dr. Spéder Zoltán az Igazgatóság elnöke IT Balogh Gabriella az Igazgatóság tagja IT Balogh Ákos az Igazgatóság tagja IT Verseghi-Nagy Balázs az Igazgatóság tagja IT dr. Élő Gábor az Igazgatóság tagja FB/AB Lantos Lajos Csaba az FB elnöke FB/AB Lendvai Beáta az FB tagja FB/AB Keserű Csaba az FB tagja SP Kovács Péter Tamás Vezérigazgató (Libri-Bookline Zrt.) Ügyvezető igazgató (Libri Kereskedelmi Kft.) határozatlan SP Halmos Ádám Ügyvezető igazgató (Libri Könyvkiadó Kft.) határozatlan SP Sárközy Bence Ügyvezető igazgató (Libri Könyvkiadó Kft.) határozatlan 1 Stratégiai pozícióban lévő alkalmazott (SP), Igazgatósági tag (IT), Felügyelő bizottsági tag (FB)

A Libri-Bookline Nyrt.

A Libri-Bookline Nyrt. A Libri-Bookline Nyrt. időközi vezetőségi beszámolója (2016 első negyedév) Budapest, 2016. május 19. 1. A Társaság cégadatai A társaság cégneve: Rövidített cégnév: Libri-Bookline Kereskedelmi Nyilvánosan

Részletesebben

NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÓKÉSZÍTÉSI STANDARDOK SZERINT

NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÓKÉSZÍTÉSI STANDARDOK SZERINT LIBRI-BOOKLINE NYRT. KONSZOLIDÁLT FÉLÉVES PÉNZÜGYI KIMUTATÁSOK NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÓKÉSZÍTÉSI STANDARDOK SZERINT 2016. JÚNIUS 30. 1 Konszolidált mérleg adatok ezer forintban, kivéve ha másképp

Részletesebben

Libri-Shopline Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Libri-Shopline Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Előterjesztések az éves rendes közgyűlés számára Libri-Shopline Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Előterjesztések és határozati javaslatok a 2016. április 29-én tartandó éves rendes közgyűlés

Részletesebben

A Libri-Shopline Nyrt.

A Libri-Shopline Nyrt. A Libri-Shopline Nyrt. időközi vezetőségi beszámolója (2015 első negyedév) Budapest, 2015. május 19. 1. A Társaság cégadatai A társaság cégneve: Rövidített cégnév: Libri-Shopline Kereskedelmi Nyilvánosan

Részletesebben

2011.01.01-2011.06.30. Befektetői kapcsolattartó: Nemes Attila, IT elnök. TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

2011.01.01-2011.06.30. Befektetői kapcsolattartó: Nemes Attila, IT elnök. TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Társaság neve: TvNetwork Nyrt. Telefon: 890-2001 Társaság címe: 1138 Bp., Váci út 168/A Telefax: 890-1590 Ágazati besorolás: Távközlés E-mail cím: tozsde@tvnetwork.hu Beszámolási időszak: 2011.01.01-2011.06.30.

Részletesebben

A KONZUM BEFEKTETÉSI ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG I. FÉLÉVES JELENTÉSE

A KONZUM BEFEKTETÉSI ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG I. FÉLÉVES JELENTÉSE A KONZUM BEFEKTETÉSI ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 06. I. FÉLÉVES JELENTÉSE Társaság neve: Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Társaság címe: 76

Részletesebben

A Libri-Shopline Nyrt.

A Libri-Shopline Nyrt. A Libri-Shopline Nyrt. időközi vezetőségi beszámolója (2015. háromnegyedév) Budapest, 2015. november 20. 1. A Társaság cégadatai A társaság cégneve: Rövidített cégnév: Libri-Shopline Kereskedelmi Nyilvánosan

Részletesebben

KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT.

KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT. KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT. 2017. FÉLÉVES JELENTÉS Jóváhagyta a Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. igazgatósága 2017. augusztus 24-én Vezetőségi jelentés 2017. 1. félév működésének főbb jellemzői:

Részletesebben

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2007. I. FÉLÉVI GYORSJELENTÉSE

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2007. I. FÉLÉVI GYORSJELENTÉSE KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2007. I. FÉLÉVI GYORSJELENTÉSE Társaság neve: Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyrt. Telefon 72/520-050 Társaság címe: 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5. Telefax 72/213-342 Ágazati

Részletesebben

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2006. ÉVI GYORSJELENTÉSE

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2006. ÉVI GYORSJELENTÉSE KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2006. ÉVI GYORSJELENTÉSE Társaság neve: Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyrt. Telefon 72/520-050 Társaság címe: 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5. Telefax 72/213-342 Ágazati besorolás:

Részletesebben

A konszolidált éves beszámoló elemzése

A konszolidált éves beszámoló elemzése A konszolidált éves beszámoló elemzése A konszolidált éves beszámoló a Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardokkal összhangban készült el. 2005. évtől kezdődően, Magyarország uniós csatlakozásával a

Részletesebben

Kiegészítő melléklet a 2012. évi beszámolóhoz

Kiegészítő melléklet a 2012. évi beszámolóhoz hírkomp.hu Kft. Adószám: 24102670-2-43 Cégjegyzékszám: 01-09-990571 Kiegészítő melléklet a 2012. évi beszámolóhoz A hírkomp.hu Kft. alaptevékenysége folyóirat, időszaki kiadvány kiadása. A cég belföldi

Részletesebben

TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2012. I. félévi jelentése

TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2012. I. félévi jelentése TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2012. I. félévi jelentése Cégadatok Cégnév: TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosam Működő Részvénytársaság Rövidített

Részletesebben

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT ÉVI GYORSJELENTÉSE

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT ÉVI GYORSJELENTÉSE KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2007. ÉVI GYORSJELENTÉSE Társaság neve: Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyrt. Telefon 72/520-050 Társaság címe: 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5. Telefax 72/213-342 Ágazati besorolás:

Részletesebben

KONZUM BEFEKTETÉSI ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉSE Pécs, április 4.

KONZUM BEFEKTETÉSI ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉSE Pécs, április 4. KONZUM BEFEKTETÉSI ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉSE 2016. Pécs, 2017. április 4. Az Európai Parlament és Tanács 1606/2002. EK rendelet 4. cikke előírja,

Részletesebben

Féléves beszámoló I. félév

Féléves beszámoló I. félév Féléves beszámoló 2015. I. félév LIBRI-SHOPLINE NYRT. NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÓKÉSZÍTÉSI STANDARDOK SZERINT 1 Konszolidált mérleg adatok ezer forintban, kivéve ha másképp van feltüntetve 2015.06.30.

Részletesebben

A Libri-Shopline Nyrt.

A Libri-Shopline Nyrt. A Libri-Shopline Nyrt. időközi vezetőségi beszámolója (2014 első 9 hónap) Budapest, 2014. november 19. 1. A Társaság cégadatai A társaság cégneve: Libri-Shopline Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Üzleti jelentés 2009.

Üzleti jelentés 2009. Adószám: 13039848-2-15 Cégbíróság: Szabolcs-Sztmár-Bereg Megyei Cégjegyzék szám: 15-09-068364 4400 Nyíregyháza, Gomba út 1 2009. Fordulónap: 2009. december 31. Beszámolási időszak: 2009. január 01. - 2009.

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a Primus Trust Bizalmi Vagyonkezelő Zrt EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁHOZ (Cégjegyzékszám: )

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a Primus Trust Bizalmi Vagyonkezelő Zrt EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁHOZ (Cégjegyzékszám: ) KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a Primus Trust Bizalmi Vagyonkezelő Zrt. 2017. 12. 31. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁHOZ (Cégjegyzékszám: 01-10-049687) I. Általános rész A Zrt. éves beszámolójának aláírására jogosult

Részletesebben

PK1. Általános információk a pénzügyi adatokra vonatkozóan. Jegyzett tőke (e Ft) Szegedi Erőmű Kft., Szeged ,00 100,00 L

PK1. Általános információk a pénzügyi adatokra vonatkozóan. Jegyzett tőke (e Ft) Szegedi Erőmű Kft., Szeged ,00 100,00 L Pénzügyi kimutatásokhoz kapcsolódó adatlapok A gyorsjelentés teljes szövege megtekinthető a Magyar Tőkepiac 2002. augusztus 8-i számában, a Budapesti Értéktőzsde hivatalos honlapján (www.bet.hu), valamint

Részletesebben

CSEPEL HOLDING Részvénytársaság

CSEPEL HOLDING Részvénytársaság CSEPEL HOLDING Részvénytársaság Gyorsjelentése A 2006. I. félév pénzügyi helyzetérol és teljesítményérol Társaság neve: CSEPEL HOLDING Rt. Telefon: 278-5800 Társaság címe: 1211 Bp., Varrógépgyár u 1. Telefax:

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2013.

Közhasznúsági jelentés 2013. Adószám: 18128204-1-41 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 12.Pk.60.535/2007 1053 Budapest, Ferenczy István utca 28. 5. 4. 2013. Fordulónap: 2013. december 31. Beszámolási időszak: 2013.

Részletesebben

COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium

COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium 2017. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Székesfehérvár, 2018. május 02. A társaság bemutatása

Részletesebben

COMENIUS ANGOL-MAGYAR KÉTTANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA 2013. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE

COMENIUS ANGOL-MAGYAR KÉTTANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA 2013. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE COMENIUS ANGOL-MAGYAR KÉTTANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA 2013. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Székesfehérvár, 2014. május 29. A társaság bemutatása A Comenius Angol-Magyar Két

Részletesebben

A HUNGAGENT KERESKEDELMI NYRT Tpt. tv. szerinti 2006. I. féléves gyorsjelentése

A HUNGAGENT KERESKEDELMI NYRT Tpt. tv. szerinti 2006. I. féléves gyorsjelentése HUNGAGENT NYRT 2013 Pomáz, Rózsa u. 17. Tel.: 26-525-680, Fax: 26-326-330 hungagent@mail.datanet.hu www.hungagent.hu A HUNGAGENT KERESKEDELMI NYRT Tpt. tv. szerinti 2006. I. féléves gyorsjelentése KONSZOLIDÁLT

Részletesebben

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT I. FÉLÉVI GYORSJELENTÉSE

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT I. FÉLÉVI GYORSJELENTÉSE KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2006. I. FÉLÉVI GYORSJELENTÉSE Társaság neve: Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyrt. Telefon 72/520-050 Társaság címe: 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5. Telefax 72/213-342 Ágazati

Részletesebben

Magyar Ipari Karbantartók Szervezete. Társadalmi szervezetek egyszerűsített éves beszámolója

Magyar Ipari Karbantartók Szervezete. Társadalmi szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 18291740-8230-529-06 Statisztikai számjel Magyar Ipari Karbantartók Szervezete 6723 Szeged, József Attila sgt. 130 Társadalmi szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 2013 Keltezés: 2014. március 14.

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2015. 01. 01. 2015. 12. 31. Budapest, 2016. április 30... A vállalkozás vezetője ( képviselője ) 1 1. Általános bemutatás A vállalkozás neve: STEMO MARKETING Kft. A vállalkozás rövidített

Részletesebben

Ügyfél neve Bookline Magyarország Kft 1 2 6 o 2 1 8 o 5 2 4 7 1 1 3 o 1 Statisztikai számjel Mérlegkészítés helye Budapest

Ügyfél neve Bookline Magyarország Kft 1 2 6 o 2 1 8 o 5 2 4 7 1 1 3 o 1 Statisztikai számjel Mérlegkészítés helye Budapest Ügyfél neve Bookline Magyarország Kft 1 2 6 o 2 1 8 o 5 2 4 7 1 1 3 o 1 Statisztikai számjel Mérlegkészítés helye Budapest Mérlegzárás éve 2005 o 1 - o 9-6 9 4 4 4 2 Cégjegyzék szám Mérlegzárás dátuma

Részletesebben

Shopline-webáruház Nyrt.

Shopline-webáruház Nyrt. shopline bookline Shopline-webáruház Nyrt. IGAZGATÓSÁGÁNAK ÜZLETI JELENTÉSE A TÁRSASÁG 2012. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL Jóváhagyta a Társaság 2013. április 25-i éves közgyűlése Budapest, 2013.április 2. 1. Összefoglaló

Részletesebben

Kiegészítő melléklete

Kiegészítő melléklete Statisztikai számjel: 25004582-6312-113-01 Cégjegyzék száma: 01-09-194184 Vállalkozás megnevezése: Direkt36 Újságíró Központ Nonprofit Kft. Vállalkozás székhelye: 1137 BUDAPEST POZSONYI ÚT 10. 2. EM/8

Részletesebben

CSEPEL HOLDING Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

CSEPEL HOLDING Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 1 CSEPEL HOLDING Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Gyorsjelentése A 2007. évi pénzügyi helyzetéről és teljesítményéről Társaság neve: Csepel Holding Nyrt Telefon: 278-5800 Társaság címe: 1211 Bp., Varrógépgyár

Részletesebben

Bookline.hu Internetes Kereskedelmi Nyrt. Időközi vezetőségi beszámoló I. negyedév. Budapest, május 12.

Bookline.hu Internetes Kereskedelmi Nyrt. Időközi vezetőségi beszámoló I. negyedév. Budapest, május 12. Bookline.hu Internetes Kereskedelmi Nyrt. Időközi vezetőségi beszámoló 2010. I. negyedév Budapest, 2010. május 12. 1. Összefoglaló 2010 első negyedévében a másfél éve tartó pénzügyi és gazdasági válság

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2013.

Közhasznúsági jelentés 2013. Adószám: 18125861-1-41 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 14.Pk.61.013/2006 1053 Budapest, Ferenczy István utca 28. 5. 4. 2013. Fordulónap: 2013. december 31. Beszámolási időszak: 2013.

Részletesebben

PK1. Általános információk a pénzügyi adatokra vonatkozóan. Szegedi Erõmû Kft., Szeged ,00 100,00 L

PK1. Általános információk a pénzügyi adatokra vonatkozóan. Szegedi Erõmû Kft., Szeged ,00 100,00 L Pénzügyi kimutatásokhoz kapcsolódó adatlapok A gyorsjelentés teljes szövege megtekinthetõ a Magyar Tõkepiac 2002. május 13-i számában, a Budapesti Értéktõzsde hivatalos honlapján (www.bet.hu), valamint

Részletesebben

A KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT I. FÉLÉVES JELENTÉSE

A KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT I. FÉLÉVES JELENTÉSE A KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2011. I. FÉLÉVES JELENTÉSE Társaság neve: Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyrt. Telefon 72/520-050 Társaság címe: 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5. Telefax 72/213-342 Ágazati

Részletesebben

Az MKB Értékpapír és Befektetési Rt. üzleti jelentése és pénzügyi kimutatásai

Az MKB Értékpapír és Befektetési Rt. üzleti jelentése és pénzügyi kimutatásai Az MKB Értékpapír és Befektetési Rt. üzleti jelentése és pénzügyi kimutatásai (MAGYAR SZÁMVITELI SZABÁLYOK ALAPJÁN) 1997. december 31. Az MKB Értékpapír és Befektetési Rt. üzleti jelentése A teljeskörû

Részletesebben

COMENIUS ANGOL-MAGYAR KÉTTANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA 2014. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE

COMENIUS ANGOL-MAGYAR KÉTTANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA 2014. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE COMENIUS ANGOL-MAGYAR KÉTTANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA 2014. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Székesfehérvár, 2015. május 29. A társaság bemutatása A Comenius Angol-Magyar Két

Részletesebben

15EB 02 15EB 02/A. Cégadatok (A) BROKERGOLD MAGYARORSZÁG KFT. Cégjegyzékszáma:

15EB 02 15EB 02/A. Cégadatok (A) BROKERGOLD MAGYARORSZÁG KFT. Cégjegyzékszáma: Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat 1055 Budapest, Kossuth tér 4. Cégadatok (A) Cég neve: 15EB 02 Cégjegyzékszáma: 05 09 018640 Székhelye: BROKERGOLD

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés 2008 Budapest, 2009.május 22. A közhasznú tevékenység rövid tartalmi beszámolója. A Croatica Kulturális, Információs és Kiadói Nonprofit Kft. a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság Cg.

Részletesebben

Kiegészítő melléklet 2011

Kiegészítő melléklet 2011 Adószám: 14603204-1-43 Cégbíróság: Főv. Bíróság mint Cégbíróság Cégjegyzék szám: 01-09-911437 IFUA Nonprofit Partner Közhasznú Nonprofit Kft. 1119 Budapest, Fehérvári út 79. 2011 Fordulónap: 2011. december

Részletesebben

A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. FÉLÉVES JELENTÉSE 2011. június 30.

A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. FÉLÉVES JELENTÉSE 2011. június 30. A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. FÉLÉVES JELENTÉSE 2011. június 30. 1. a Társaság cégadatai Cégnév: Finext Vagyonkezelő NyRt Székhely: 1082 Budapest, Futó u. 47-53. VI. emelet Elérhetőség: 061 266 2181 Honlap:

Részletesebben

Konszolidált pénzügyi beszámoló

Konszolidált pénzügyi beszámoló Konszolidált pénzügyi beszámoló (MAGYAR SZÁMVITELI SZABÁLYOK ALAPJÁN) 1997. december 31. Üzleti jelentés a Magyar Külkereskedelmi Bank Rt. 1997. évi magyar számviteli szabályok szerint készített konszolidált

Részletesebben

ALTERA Vagyonkezelő Nyrt.

ALTERA Vagyonkezelő Nyrt. FIGYELMEZTETÉS: A Tájékoztató jelen Kiegészítésével kapcsolatosan a Kibocsátó, az értékpapír szabályozott piacra történő bevezetését kezdeményező személy és a Forgalmazó felelőssége nem egyetemleges. A

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. mérlegének és eredménykimutatásának lényeges adatai

Az OTP Bank Nyrt. mérlegének és eredménykimutatásának lényeges adatai Stratégiai és Pénzügyi Divízió Befektetői Kapcsolatok és Tőkepiaci Műveletek Hivatkozási szám: BK-049/2015 Az OTP Bank Nyrt. mérlegének és eredménykimutatásának lényeges adatai A 2013. évi V. törvény (a

Részletesebben

A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. időközi vezetőségi beszámolója november 19.

A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. időközi vezetőségi beszámolója november 19. A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. időközi vezetőségi beszámolója 2012. november 19. 1. a Társaság cégadatai Cégnév: Finext Vagyonkezelő NyRt Székhely: 1082 Budapest, Futó u. 47-53. VII. emelet Elérhetőség: 061

Részletesebben

Kiegészítő melléklet

Kiegészítő melléklet Adószám: Törvényszék: Bejegyző határozat száma: Nyilvántartási szám: 18191705-1-42 01 Fővárosi Törvényszék PK 60540 /2006/ 01/ / Barankovics István Alapítvány 1078 Budapest, István utca 44 2012 Fordulónap:

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2012.01.01 2012.12.31.

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2012.01.01 2012.12.31. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2012.01.01 2012.12.31. Az EQUILOR FINE ART Műkincs-Kereskedelmi és Tanácsadó Korlátolt felelősségű társaság 2006. június 26-án kelt Társasági Szerződéssel, határozatlan időtartamra

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 13953757-2-15 Bejegyző szerv: Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bíróság Regisztrációs szám: 15-09-071493 Tömöttvár 2007 Közhasznú Nonprofit Kft 4900 Fehérgyarmat, Tömöttvár út 5-7. 2011 Fordulónap:

Részletesebben

A Libri-Shopline Nyrt.

A Libri-Shopline Nyrt. A Libri-Shopline Nyrt. időközi vezetőségi beszámolója (2014 első negyedév) Budapest, 2014. május 19. 1. A Társaság cégadatai: A társaság cégneve: Libri-Shopline Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. mérlegének és eredménykimutatásának lényeges adatai

Az OTP Bank Nyrt. mérlegének és eredménykimutatásának lényeges adatai Stratégiai és Pénzügyi Divízió Befektetői Kapcsolatok és Tőkepiaci Műveletek Hivatkozási szám: BK-099/2014 Az OTP Bank Nyrt. mérlegének és eredménykimutatásának lényeges adatai A 2013. évi V. törvény (a

Részletesebben

MVM PARTNER Energiakereskedelmi ZRt. ÜZLETI JELENTÉS ÉVRŐL

MVM PARTNER Energiakereskedelmi ZRt. ÜZLETI JELENTÉS ÉVRŐL MVM PARTNER Energiakereskedelmi ZRt. ÜZLETI JELENTÉS 2008. ÉVRŐL Budapest, 2009. március 2. 1 ÜGYVEZETÉS BESZÁMOLÓJA 1.1 Vezetői Összefoglaló Az MVM Partner ZRt. (továbbiakban MVM Partner) működésének

Részletesebben

A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. FÉLÉVES JELENTÉSE június 30.

A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. FÉLÉVES JELENTÉSE június 30. A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. FÉLÉVES JELENTÉSE 2013. június 30. 1. a Társaság cégadatai Cégnév: Finext Vagyonkezelő NyRt Székhely: 1082 Budapest, Futó u. 47-53. VII. emelet Elérhetőség: 061 266 2181 Honlap:

Részletesebben

Kiegészítő melléklet

Kiegészítő melléklet Adószám: Cégbíróság: Cégjegyzék szám: 23749720-2-41 FŐVÁROSI BÍRÓSÁG CÉGBÍRÓSÁGA 01-09-976467 KÖVETKEZŐ OPCIÓ STATÉGIAI TANÁCSADÓ KFT 1028 Budapest, ÚJSOR UTCA 1 2011 Fordulónap: Beszámolási időszak: 2011.

Részletesebben

Konszolidált üzleti jelentés

Konszolidált üzleti jelentés ANY Biztonsági Nyomda Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Konszolidált üzleti jelentés a 2016. december 31-én végződő pénzügyi évre A Társaság 2016. évi teljesítményének elemzése Az ANY 2016. évi nettó

Részletesebben

Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. Időközi vezetőségi beszámoló I-III. negyedév

Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. Időközi vezetőségi beszámoló I-III. negyedév Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Időközi vezetőségi beszámoló 2009. I-III. negyedév A Konzum Nyrt. és 6 leányvállalatának tevékenységi köre az elmúlt időszakhoz képest nem

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló

Egyszerűsített éves beszámoló TÁRSADALMI SZERVEZET MEGNEVEZÉSE: MAGYAR ORSZÁGOS HORGÁSZ SZÖVETSÉG TÁRSADALMI SZERVEZET CÍME: 1124 BUDAPEST, KOROMPAI U. 17. Statisztikai számjel: 19815857911252301 Egyszerűsített éves beszámoló 2015.12.31

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET FONAVITA NONPROFIT KFT Pécs, Hársfa utca évi

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET FONAVITA NONPROFIT KFT Pécs, Hársfa utca évi KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET FONAVITA NONPROFIT KFT 7627 Pécs, Hársfa utca 4. 2009.évi Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló I: A vállalkozás bemutatása A vállalkozás a Primax Kht-ból alakult át 2007.05.31.-én,

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS ÉS HATÁROZATI JAVASLATOK

ELŐTERJESZTÉS ÉS HATÁROZATI JAVASLATOK ELŐTERJESZTÉS ÉS HATÁROZATI JAVASLATOK az EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1013 Budapest, Várkert rakpart 17. fszt. 1., Cg. 01-10-043483) 2018. április 16-án 14 órakor, a 1054

Részletesebben

Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület. 1013 Budapest, Pauler utca 11. 2011.01.01-2011.12.31

Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület. 1013 Budapest, Pauler utca 11. 2011.01.01-2011.12.31 1013 Budapest, Pauler utca 11. 2011.01.01-2011.12.31 A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek Egyszerűsített éves beszámolója Kelt: Budapest 2012.április 21. egyéb szervezet vezetője Statisztikai

Részletesebben

Számviteli törvény változások 2016

Számviteli törvény változások 2016 Számviteli törvény változások 2016 Számos, az IFRS-ből már ismert szabály került a számviteli törvényünkbe. Változások segítik az éves pénzügyi kimutatások, számviteli beszámolók egész unióra kiterjedő

Részletesebben

PANNON-VÁLTÓ Rt. 1998. éves gyorsjelentés. Mérleg adatok 1997. dec. 31.( E Ft) 1998. dec. 31.( E Ft)

PANNON-VÁLTÓ Rt. 1998. éves gyorsjelentés. Mérleg adatok 1997. dec. 31.( E Ft) 1998. dec. 31.( E Ft) PANNON-VÁLTÓ Rt. 1998. éves gyorsjelentés Mérleg adatok 1997. dec. 31.( E 1998. dec. 31.( E A. Befektetett eszközök 777.056 606.959-22 % I. Immateriális javak 1.596 887-44 % II. Tárgyi eszközök 9.455 9.967

Részletesebben

Kiegészítő melléklet Üzleti jelentés

Kiegészítő melléklet Üzleti jelentés MISKOLCI EGYETEM Gazdaságtudományi Kar Üzleti Információgazdálkodási és Módszertani Intézet Számvitel Intézeti Tanszék Kiegészítő melléklet Üzleti jelentés Dr. Musinszki Zoltán Kiegészítő melléklet készítési

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A FONAVITA KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT fordulónapi beszámolójához

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A FONAVITA KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT fordulónapi beszámolójához KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A FONAVITA KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT. 2010.12.31 fordulónapi beszámolójához Bejegyzés dátuma: 2007. május 31. Társaság megnevezése: FONAVITA Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló mérlege "A" változat

Egyszerűsített éves beszámoló mérlege A változat Adószám: Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Likvid Trade 2010 Korlátolt Felelősségű Társaság 1156 Budapest, Szilas park 2. fszt. 2. Egyszerűsített éves beszámoló mérlege "A" változat A mérleg

Részletesebben

DÉL-BALATONI IDEGENFORGALMI ÉS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE. Székesfehérvár, 2014. május 29.

DÉL-BALATONI IDEGENFORGALMI ÉS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE. Székesfehérvár, 2014. május 29. DÉL-BALATONI IDEGENFORGALMI ÉS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA 2013 EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Székesfehérvár, 2014. május 29. A társaság bemutatása A Dél-balatoni Idegenforgalmi

Részletesebben

ÓZDSZOLG Nonprofit Kft.

ÓZDSZOLG Nonprofit Kft. ÓZDSZOLG Nonprofit Kft. 3600 Ózd, Zrínyi út 5. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2017. ÉV Társaság neve: ÓZDSZOLG Nonprofit Kft. Cím: 3600 Ózd, Zrínyi út 5. Ózd, 2018. MÁJUS 10. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2017. ÉV Az

Részletesebben

Bookline.hu Internetes Kereskedelmi 1Rt2 9 2 1 3 6 O 7 4 1 4 1 1 4 O 1 Statisztikai számjel

Bookline.hu Internetes Kereskedelmi 1Rt2 9 2 1 3 6 O 7 4 1 4 1 1 4 O 1 Statisztikai számjel Ügyfél neve Mérlegkészítés helye Bookline.hu Internetes Kereskedelmi 1Rt2 9 2 1 3 6 O 7 4 1 4 1 1 4 O 1 Statisztikai számjel Budapest Mérlegzárás éve 25 O 1-1 O - O 4 4 8 4 1 Cégjegyzék szám Mérlegzárás

Részletesebben

A KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT I. FÉLÉVES JELENTÉSE

A KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT I. FÉLÉVES JELENTÉSE A KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2015. I. FÉLÉVES JELENTÉSE Társaság neve: Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyrt. Telefon 72/520-050 Társaság címe: 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5. Telefax 72/213-342 Ágazati

Részletesebben

HÁZI DOLGOZAT 1. Konszern számvitel alapjai

HÁZI DOLGOZAT 1. Konszern számvitel alapjai PÉNZÜGYI ÉS SZÁMVITELI FŐISKOLAI KAR- TÁVOKTATÁSI KÖZPONT COLLEGE OF FINANCE AND ACCOUNTANCY- CENTER OF DISTANCE LEARNING BUDAPEST 72. PF.: 35. 1426 / FAX: 06-1-222-4584 : 06-1-469-6672 III. évfolyam PSZ

Részletesebben

Beszámoló a Győri Térségfejlesztési és Projektmenedzsment Kft. I-III. negyedéves költségvetéséről

Beszámoló a Győri Térségfejlesztési és Projektmenedzsment Kft. I-III. negyedéves költségvetéséről Beszámoló a Győri Térségfejlesztési és Projektmenedzsment Kft. I-III. negyedéves költségvetéséről a vállalkozás vezetője (képviselője) P.H. Győr, 2016.10.10. 1 I. ÁLTALÁNOS RÉSZ: 1. A gazdálkodó bemutatása

Részletesebben

Kiegészítő melléklet 2017.

Kiegészítő melléklet 2017. Adószám: Cégbíróság: Cégjegyzék szám: 14852408-1-42 Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 01-09-923001 Borsika Gyermekközpont Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 1106 Budapest, Borsika utca 21

Részletesebben

A KONZUM NYRT ÉVI ÜZLETI JELENTÉSE

A KONZUM NYRT ÉVI ÜZLETI JELENTÉSE A KONZUM NYRT. 2011. ÉVI ÜZLETI JELENTÉSE A Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyrt. 1988-ban alakult a Konzum Áruház Szövetkezeti Közös Vállalat jogutódaként. Kezdetben a cég meghatározó profilja a kereskedelem,

Részletesebben

Az FHB Nyrt ,- Ft keretösszegű évi Kibocsátási Programjához. készített Összevont Alaptájékoztatójának

Az FHB Nyrt ,- Ft keretösszegű évi Kibocsátási Programjához. készített Összevont Alaptájékoztatójának FHB Jelzálogbank Nyrt. Az FHB Nyrt. 200.000.000.000,- Ft keretösszegű 2014-2015. évi Kibocsátási Programjához készített Összevont Alaptájékoztatójának 11. sz. Kiegészítése Jelen dokumentum alapjául szolgáló

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉV

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉV ÓZDSZOLG Nonprofit Kft. 36 Ózd, Zrínyi út 5. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 216. ÉV Társaság neve: ÓZDSZOLG Nonprofit Kft. Cím: 36 Ózd, Zrínyi út 5. Ózd, 217. február 28. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 216. ÉV Az egyesülési

Részletesebben

COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium

COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium 2018. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Székesfehérvár, 2019. május 27. A társaság bemutatása

Részletesebben

Megnevezés 2007 2008

Megnevezés 2007 2008 Vagyon Tartósan befektetett eszközök aránya Befektetett eszközök / Eszközök összesen Befektetett eszközök fedezettsége Saját tőke / Befektetett eszközök Tárgyi eszközök fedezettsége Saját tőke / Tárgyi

Részletesebben

Megnevezés 2009 2010

Megnevezés 2009 2010 Vagyon Tartósan befektetett eszközök aránya Befektetett eszközök / Eszközök összesen Befektetett eszközök fedezettsége Saját tőke / Befektetett eszközök Tárgyi eszközök fedezettsége Saját tőke / Tárgyi

Részletesebben

Megnevezés 2006 2007

Megnevezés 2006 2007 Vagyon Tartósan befektetett eszközök aránya Befektetett eszközök / Eszközök összesen Befektetett eszközök fedezettsége Saját tőke / Befektetett eszközök Tárgyi eszközök fedezettsége Saját tőke / Tárgyi

Részletesebben

Bookline.hu Internetes Kereskedelmi Nyrt.

Bookline.hu Internetes Kereskedelmi Nyrt. I. Összefoglaló Bookline.hu Internetes Kereskedelmi Nyrt. Időközi vezetőségi beszámoló 2008. I-III. negyedév A Bookline.hu Internetes Kereskedelmi Nyrt. fő tevékenysége az internetes könyv kiskereskedelem,

Részletesebben

I/4. A bankcsoport konszolidált vagyoni, pénzügyi, jövedelmi helyzetének értékelése

I/4. A bankcsoport konszolidált vagyoni, pénzügyi, jövedelmi helyzetének értékelése I/4. A bankcsoport konszolidált vagyoni, pénzügyi, jövedelmi helyzetének értékelése Az ERSTE Bank Hungary Nyrt. 26. évi konszolidált beszámolója az összevont konszolidált tevékenység összegzését tartalmazza,

Részletesebben

Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége 1088 BUDAPEST Vas utca 12. II/2.

Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége 1088 BUDAPEST Vas utca 12. II/2. Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége 1088 BUDAPEST Vas utca 12. II/2. KIEGÉSZITÕ MELLÉKLET 2016. 01. 01. - 2016. 12. 31. I. Általános kiegészítések II. Mérlegtételekhez kapcsolódó kiegészítések III.

Részletesebben

A KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT I. FÉLÉVES JELENTÉSE

A KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT I. FÉLÉVES JELENTÉSE A KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2012. I. FÉLÉVES JELENTÉSE Társaság neve: Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyrt. Telefon 72/520-050 Társaság címe: 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5. Telefax 72/213-342 Ágazati

Részletesebben

KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉSE 2015.

KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉSE 2015. KONZUM BEFEKTETÉSI ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉSE 2015. Pécs, 2016. április 04. Az Európai Parlament és Tanács 1606/2002. EK rendelet 4. cikke előírja,

Részletesebben

A KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT I. FÉLÉVES JELENTÉSE

A KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT I. FÉLÉVES JELENTÉSE A KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2013. I. FÉLÉVES JELENTÉSE Társaság neve: Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyrt. Telefon 72/520-050 Társaság címe: 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5. Telefax 72/213-342 Ágazati

Részletesebben

Éves beszámoló összeállítása és elemzése

Éves beszámoló összeállítása és elemzése Gazdaságtudományi Kar Üzleti Információgazdálkodási és Módszertani Intézet Számvitel Intézeti Tanszék Éves beszámoló összeállítása és elemzése VII. előadás Vagyoni, pénzügyi, jövedelmi helyzet elemzése

Részletesebben

GYERMEKLIGET ÓVODAI OKTATÓ NONPROFIT KFT. 5502. GYOMAENDRŐD, SUGÁR ÚT 53/1. Közhasznúsági jelentés 2013

GYERMEKLIGET ÓVODAI OKTATÓ NONPROFIT KFT. 5502. GYOMAENDRŐD, SUGÁR ÚT 53/1. Közhasznúsági jelentés 2013 Adószám: 21904428-1-04 Cégbíróság: Gyula Törvényszék Cégbírósága Cégjegyzék szám: 04-14-000053 GYERMEKLIGET ÓVODAI OKTATÓ NONPROFIT KFT. 5502. GYOMAENDRŐD, SUGÁR ÚT 53/1. 2013 Fordulónap: 2013. december

Részletesebben

EUNet 2000 Regionális Informatikai Nonprofit Kft

EUNet 2000 Regionális Informatikai Nonprofit Kft EUNet 2000 Regionális Informatikai Nonprofit Kft 2012. évi MÉRLEGBESZÁMOLÓ KIEGÉSZITŐ MELLÉKLETE * 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ Az éves beszámoló formája: éves beszámoló Beszámolási időszak: 2012. január 1-től

Részletesebben

A Pannunion Csomagolóanyag Zrt I. negyedév időszakának gyorsjelentése május 5.

A Pannunion Csomagolóanyag Zrt I. negyedév időszakának gyorsjelentése május 5. A Pannunion Csomagolóanyag Zrt. 2008. I. negyedév időszakának gyorsjelentése 2008. május 5. 9700 Szombathely, Puskás Tivadar u. 6. Tel.: +36-94-522-500 Fax: +36-94-522-502 E-mail: info@pannunion.hu Cégbíróság:

Részletesebben

Tisztelt Részvényesek!

Tisztelt Részvényesek! Tisztelt Részvényesek! A Pannon Váltó Nyrt. Igazgatósága az alábbiakban teszi közzé a 2015. április 30-n 13.00 órakor tartandó közgyűléséhez kapcsolódó tájékoztató anyagokat és határozati javaslatokat:

Részletesebben

Fontosabb társasági adatok

Fontosabb társasági adatok Fontosabb társasági adatok 3 3 3 3 3 5 3 3 56 5 5 5 3 5 6 3 5 ❶ 6 ❶ 3 5 3 3 3 5 6 3 3 6 6 Tartalom Elnöki levél 5 6 3 10 6 5 3 6 5 3 3 3 6 6 3 8 10 6 Olvasó Árpád, az igazgatóság elnöke ❶ 6 8 6 5 8 6

Részletesebben

1. melléklet a évi CI. törvényhez 1. számú melléklet a évi C. törvényhez A mérleg előírt tagolása A változat

1. melléklet a évi CI. törvényhez 1. számú melléklet a évi C. törvényhez A mérleg előírt tagolása A változat 1. melléklet a 2015. évi CI. törvényhez 1. számú melléklet a 2000. évi C. törvényhez A mérleg előírt tagolása A változat Eszközök (aktívák) A. Befektetett eszközök I. Immateriális javak 1. Alapítás-átszervezés

Részletesebben

CSEPEL HOLDING NYRT. 2013. évi VEZET SÉGI JELENTÉSE. Budapest, 2014. április 29.

CSEPEL HOLDING NYRT. 2013. évi VEZET SÉGI JELENTÉSE. Budapest, 2014. április 29. CSEPEL HOLDING NYRT 2013. évi VEZET SÉGI JELENTÉSE Budapest, 2014. április 29. aláírás 1 A Társaság 2013. évben is holding rendszerben m ködött, a vagyonkezelésen kívül más tevékenységet nem folytatott.

Részletesebben

Kiegészítő Melléklet a Art Motives Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2012. évi Egyszerűsített éves beszámolójához ÁLTALÁNOS RÉSZ Vállalkozás elnevezése: Art Motives Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló

Egyszerűsített éves beszámoló 1 8 0 3 2 1 0 7 6 9 1 0 1 3 1 0 2 - - Statisztikai számjel Dr Szakály Ügyvédi Iroda a vállalkozás megnevezése 7630 Pécs, Zsolnay Vilmos út 45. a vállalkozás címe, telefonszáma Egyszerűsített éves beszámoló

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Budapesti ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Rt. Közgyűlése részére. 2174 Verseg, Fenyőharaszti Kastélyszálló

ELŐTERJESZTÉS. a Budapesti ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Rt. Közgyűlése részére. 2174 Verseg, Fenyőharaszti Kastélyszálló ELŐTERJESZTÉS a Budapesti ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Rt. Közgyűlése részére Az ülés időpontja: Az ülés helye: 24. április 26. délelőtt 8,3 óra 2174 Verseg, Fenyőharaszti Kastélyszálló 1. napirendi

Részletesebben

Kiegészítő melléklet

Kiegészítő melléklet Adószám: Cégbíróság: Cégjegyzék szám: 12246632-2-42 Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 01-09-568583 1163 Budapest, GORDONKA utca 7. 2012 Fordulónap: Beszámolási időszak: 2012. december 31. 2012. január 01.

Részletesebben

2017. ÉVI BESZÁMOLÓ. Mérleg : - Eszközök - Források. Eredmény-kimutatás. Cash-flow kimutatás

2017. ÉVI BESZÁMOLÓ. Mérleg : - Eszközök - Források. Eredmény-kimutatás. Cash-flow kimutatás 1 2 0 5 2 5 8 5-6 8 1 0-1 1 4-0 1 Statisztikai szám 0 1-1 0-0 4 2 8 5 0 cégjegyzékszám XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Mérleg : - Eszközök - Források Eredmény-kimutatás

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló

Egyszerűsített éves beszámoló 13620275-4941-113-01 Statisztikai számjel 01-09-864697 Cégjegyzék száma Drayman Team Kft. 1196 Budapest, Kisfaludy utca 181. Egyszerűsített éves beszámoló 2008. december 31. A közzétett adatokat könyvvizsgáló

Részletesebben

Törzs/alaptõke Ezer Ft

Törzs/alaptõke Ezer Ft ADATLAP: A Bevezetési és Forgalombantartási Szabályzat 4.számú mellékletében meghatározottak szerint. Társaság neve: Skála-Coop Kereskedelmi és Ipari Részvénytársaság Társaság székhelye, címe: 1117 Budapest,

Részletesebben