Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást."

Átírás

1 trnd Projektmenetrend Ariel Active Gel kapszulák: Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu

2 Tegyük együtt még ismertebbé az Ariel Active Gel kapszulákat. A projektben szeretnénk: Köszöntünk új projektünkben! Szuper élmény lesz a trnd-közösséggel együtt kipróbálni az Ariel Active Gel kapszulákat, melyek kényelmessé teszik a mosást magyarországi trnd-partnerrel közösen kipróbálni az Ariel Active Gel kapszulák színes és fehér ruhákhoz való variánsait is. Próbáld ki. Az Ariel Active Gel kapszulákkal a színes és fehér ruhák mosása egyaránt hatékony és egyben egyszerű is. Colour&Style a színes ruhákhoz, és Mountain Spring a fehér ruhák mosásához.... megosztani egymással az Ariel Active Gel kapszulákról alkotott véleményünket három online felmérésben. Mondd el a véleményed. Ariel Active Gel Mountain Spring... még ismertebbé tenni az Ariel Active Gel kapszulákat barátoknak és ismerősöknek átadott termékmintákkal, véleményünk megosztásával, valamint a termék megfelelő használatával kapcsolatos tájékoztatással. Add tovább. Ariel Active Gel Color&Style magyarországi trnd-partnerrel közösen szeretnénk kipróbálni az Ariel Active Gel kapszulák két variánsát: A Color&Style-t a színes ruhák, míg a Mountain Spring variánst a fehér ruhák mosásához. Tapasztaljuk meg együtt a mosás forradalmian új változatát, ezután pedig tegyük még ismertebbé a terméket barátaink és ismerőseink körében is.... minél több beszámolót és piackutatási kérdőívet összegyűjteni, és ez alapján megtudni, hogy mit gondolnak barátaink az Ariel Active Gel kapszulákról. Számolj be róla. Kezdjük is el együtt!

3 Forradalmi innováció. Ariel Active Gel kapszulák. Folyékony mosószereket sokan használunk. Azonban mindannyian ismerjük az adagolással kapcsolatos aggályokat: a túl kevés mosószer a hatékonyságot csökkenti, míg túl sok mosószer hozzáadása pazarlás. Az Ariel Active Gel kapszula forradalmi újítás, mely varázsütésre megoldja a fenti problémát. Lehet egy mosást maximális hatékonysággal és minimális erőfeszítéssel elvégezni? Gondot okoz eldönteni, hogy mennyi mosószert adagoljunk ruháinkhoz, hogy azok teljesen tiszták legyenek? Az Ariel Active Gel kapszulák egyszerű és gyors megoldást nyújtanak a hatékony mosási eredményhez. Ariel Active Gel kapszulák a hatékony és kényelmes mosásért. A modern nők rajonganak az innovációk iránt, melyek megkönnyítik életüket, és sokasodó teendőik egyszerűbb elvégzését. Az Ariel Active Gel kapszulák kifejlesztése forradalmi újítás a mosásban, és bizonyítja, hogy az igazán nagy innovációk sokszor nem nagy méretűek. Az előre kiadagolt mennyiségű mosószert tartalmazó kapszulák kompaktságát az űrtechnológia ihlette, a koncentrált tisztítóerőnek hála a kiszerelés praktikus és kis méretű, a kapszulák pedig kényelmes és hatékony megoldást jelentenek, így a házimunka gyors és egyszerű lehet, és több időnk maradhat életünk legszebb pillanataira. A pontosan kimért mosószeradag megkönnyíti az adagolást, a kapszula pedig teljes egészében, maradéktalanul feloldódik mosáskor a vízben.* A megfelelő hatékonyság elérése érdekében nagyon fontos a kapszulák megfelelő használata: 1. 1 mosáshoz 1 db kapszulát használjunk.** 2. Helyezzük a kapszulát a mosógép dobjának aljára. 3. Majd tegyük rá a ruhákat, és mossuk ki őket a ragyogó eredményekért. *A használati útmutatónak megfelelő alkalmazás esetén. ** Az erősen szennyezett ruhákhoz és kemény vízhez használjunk 2 db mosószer kapszulát.

4 Ariel Active Gel Color&Style és Mountain Spring. Az Ariel Active Gel kapszulák Color&Style és Mountain Spring variánsai innovatív megoldást nyújtanak a modern háziasszonyoknak, akik hatékony, ám mégis kényelmes és gyors mosásra vágynak. Mountain Spring: Az Ariel Active Gel kapszuláknak két variánsa kapható: Color&Style: 1 =1 Fehér/világos színű ruhákhoz. 1 =1 Sötét színű ruhákhoz. A Mountain Spring a fehér ruhák tisztaságát segít biztosítani. A Color&Style a színes ruhák mosására alkalmas.

5 Indulócsomagod. Projektmenetrend. A projekt kezdetén minden résztvevő indulócsomagot kap a következő tartalmakkal: 1 Kicsomagolás és fényképek készítése. Saját használatra: 12x Ariel Active Gel Color&Style kapszula. 12x Ariel Active Gel Mountain Spring kapszula. 1x Ariel Active Gel kapszulák kedvezményes vásárlására feljogosító kupon. Projektmenetrend brosúra a trnd általános szájreklám ösztönző dokumentuma mely tartalmazza a háttérinformációkat az Ariel Active Gel kapszulákkal kapcsolatban, valamint rengeteg kommunikációt inspiráló ötletet. Piackutatási kérdőívek (40 oldalas brosúra) a barátokkal és családdal folytatott beszélgetésekhez. Próbáld ki: Először is csomagold ki az indulócsomagodat esetleg családoddal, barátaiddal, kollégáiddal közösen, és ismerd meg a tartalmát, az Ariel Active Gel kapszulákat és a háttérinfomációkat. Majd próbáld ki a termékeket. Vágj is bele! Fényképek készítése: Oszd meg az élményeidet a kicsomagolásról, valamint a barátokkal és családoddal tartott első kipróbálásokról, és készíts fényképeket. A képeidet a beszámolókkal együtt tudod elküldeni. Ilyen egyszerű: Keress rá a oldalra, és kattints a Beszámoló írása gombra. Továbbadásra barátoknak: 12x Ariel Active Gel Color&Style kapszula. 12x Ariel Active Gel Mountain Spring kapszula. 12x Ariel Active Gel kapszulák információs szórólap. 12x műanyag tasak. 2 Mondd el a véleményedet. Véleményedet megoszthatod velünk az Ariel Active Gel kapszulákról a projekt nyolc hete alatt úgy, hogy részt veszel három online felmérésünkben: elején: Nyitó felmérés közepén: Félidei felmérés végén: Záró felmérés A felméréseket a trnd weboldalán a Mytrnd felületen találod majd. Amint lehetőséged van kitölteni valamelyik felmérést, en értesítünk róla.

6 3 Még ismertebbé tenni az Ariel Active Gel kapszulákat. 5 Segíts nekünk a piackutatásban. Miután meggyőződtél az Ariel Active Gel kapszula hatékonyságáról, segíts az összes résztvevővel közösen még ismertebbé tenni a terméket. Ehhez női barátaidnak, rokonaidnak és munkatársaidnak mesélhetsz arról, hogy milyen egyszerű és hatékony vele a mosás. Ariel Active Gel kapszulákat adhatsz nekik. Kérünk, hogy női barátaidnak, ismerőseidnek adj a műanyag tasakban 1-1 Color&Style és Mountain Spring kapszulát, hogy mindkét variánst megismerhessék és kipróbálhassák. megismertetheted velük az Ariel Active Gel kapszula különleges technológiáját, mely egyszerűvé és kényelmessé teszi a mosást, valamint háttérinformációkkal láthatod el őket. Készíts pár fényképet azokról az alkalmakról, amikor közösen próbáljátok ki az Ariel Active Gel kapszulát, hogy a felvételeket közös fényképalbumunkban tehessük közzé. Bár számos módja van, hogy másokkal is megismertesd a terméket, a brosúrában további ötleteket találsz arra, hogyan adhatod át könnyedén ismereteidet. Az Ariel Active Gel kapszulák trnd-projekt hivatalos piackutatójává válhatsz! Az indulócsomagban található Piackutatási Kérdőívekkel 20 barátodat, ismerősödet vagy munkatársadat kérdezheted meg a mosás és Ariel Active Gel kapszulák témakörben. Ez alkalom lehet arra is, hogy bennfentes ismereteidet megoszd velük. Pontosabb információkat a Piackutatási Kérdőívekben találsz. A legjobban annak örülünk, ha sikerül minél több véleményt összegyűjtened, és így sok kérdőívet kitöltened! A projekt teljes ideje alatt a projektblogon beszéljük meg közösen az Ariel Active Gel kapszulákkal és a mosással kapcsolatos témákat. 4 Beszélgetési beszámolók írása. A projekttel kapcsolatos kérdésekkel és javaslatokkal bátran fordulhattok hozzánk közvetlenül az eddie@trnd.hu címen. Azután, hogy mások is megismerhették Neked köszönhetően az Ariel Active Gel kapszulát, fontos, hogy tájékoztass minket is erről. Minden alkalommal, amikor barátokkal, ismerősökkel vagy kollégákkal beszélgettél a termékről, beszámolót írhatsz. A beszámolókból arra vagyunk kíváncsiak, hogy hány barátoddal vagy ismerősöddel beszélgettél, és ők mit gondolnak, miket kérdeztek az Ariel Active Gel kapszuláról. A beszámoló írása nagyon egyszerű: Menj fel a oldalra. Kattints a Beszámoló írása menüpontra, és máris kezdheted megszövegezni üzenetedet. A szájreklámról készült beszámoló alappillére a trnd-projekteknek, melyek akkor a legsikeresebbek, ha minél több beszámoló gyűlik össze trnd-partnereinktől, és így a Procter & Gamble, vagyis az Ariel Active Gel kapszulák gyártója könnyebben figyelemmel kísérheti közös teljesítményünket.

7 trnd alapelvek. A mondat, amit szeretnénk, ha továbbadnál: Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra, mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Nyíltság. trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. Ariel Active Gel kapszula: Egyszerű és hatékony mosás egy kis kapszulába zárva. Hallgass meg másokat. A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafigyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk.

8 Ötletek az információk átadására. Ha az Ariel Active Gel kapszula meggyőzött hatékonyságáról és kényelmes használatáról, akkor ajánld barátaidnak és ismerőseidnek is. Nagyon sok lehetőség és alkalom adódik, hogy az Ariel Active Gel kapszulákat megismertessük másokkal. Íme néhány ötlet, hogyan oszthatod meg barátaiddal, ismerőseiddel azokat a tapasztalatokat és bennfentes ismereteket, melyekre szert tettél: Barátainkkal gyakran megosztjuk hasznos tapasztalatainkat az otthoni teendőkkel kapcsolatban. Találkozók és közös programok közben megoszthatod velük fontos ismereteidet az Ariel Active Gel kapszulákról, valamint a kényelmes és hatékony mosásról. Baráti találkozók és közös programok alkalmával is megoszthatjuk tapasztalatainkat. Beszélgetés vendégségben a házimunkáról. Mindenki szereti a gyors és egyszerű megoldásokat, ha házimunkáról van szó. Ha vendégségben az otthoni teendőkről, házimunkáról beszélgettek, megemlítheted a társaságnak, hogy az Ariel Active Gel kapszulák használatával számodra a mosás egyszerűvé és hatékonnyá vált, hiszen többé nem kell a megfelelő mosószer mennyiség adagolásával foglalkoznod. Ha egy áruházban vásárolsz, és látsz valakit, aki a polcok előtt gondolkodik, hogy melyik terméket vásárolja meg, segíthetsz neki és ajánlhatod az Ariel Active Gel kapszulákat, valamint megoszthatod pozitív tapasztalataidat és véleményedet a termékről. Ajánlás más vásárlónak az áruházban. Egészen biztos, hogy Neked is számos jó ötleted van arra, hogyan lehet még beszélgetéseket kezdeményezni a termékről. Oszd meg velünk beszámolóidban, hogyan segítesz még ismertebbé tenni az Ariel Active Gel kapszulákat a barátaid, családtagjaid, kollégáid és ismerőseid körében. Várjuk a jó ötleteket és a fényképeket!

9 Ariel Active Gel kapszulák technológiája. Az Ariel Active Gel kapszulák különleges technológiájának köszönhetően a mosószer egy előre kiadagolt kapszulában található. A feloldódott Ariel Active Gel kapszula kétszeres töménységű* intenzív gélt bocsát ki, valamint aktív színkímélő összetevőket, folteltávolító hatóanyagokat és vízlágyító enzimeket tartalmaz. Az Ariel Active Gel kapszula kétszeres töménységű* intenzív gélt bocsát ki. A kapszula egyedi innováció, mely egyesíti a hatékonyságot és kényelmet, így megkönnyítve a mosást. A víz hatására teljesen feloldódó kapszulák a hatékonyságot és a kényelmet ötvözik. A kapszula külseje vízben oldódó műanyagfilmből készült. * a folyékony Ariel mosószerhez képest, milliliterenként

10 Használati útmutató. Az Ariel Active Gel kapszulák megfelelő használata nagyon fontos a megfelelő mosási eredmény eléréséhez. A kapszulák minimum 30 fokos, normál mosóprogramhoz használhatóak, elő- és kézi mosáshoz nem alkalmasak. További útmutató: A helyes használat: 1 2 Ne vágjuk ki a kapszulát! A műanyagfilm vízben feloldódik. Ne tegyük a kapszulát a mosószeradagolóba! Helyezzük a mosógép üres dobjába, majd tegyük rá a ruhákat. Egy Ariel Active Gel kapszulát helyezzünk közvetlenül a mosógép üres dobjába. Helyezzük a kapszulát a mosógép dobjának a hátsó részébe, majd válasszuk ki a megszokott mosási programot. Nem alkalmas gyapjú és selyem mosására. 3 4 KÉNYES ANYAGOKRA HASZNÁLJUNK -ET Tegyük a szennyezett ruhát a kapszulára, majd indítsuk el a programot. A kapszula mosás közben teljesen feloldódik a vízben. 5 6 Közben kétszeres töménységű* intenzív gélt bocsát ki. Ariel. Ragyogó tisztaság. * a folyékony Ariel mosószerhez képest, milliliterenként.

11 Ariel márkatörténet. Ariel termékek. Az Ariel a 60-as évek óta biztosítja a ruhák tisztaságát. Ariel mosópor Az Ariel márka az amerikai Procter & Gamble cég tulajdona, melyet 1837-ben alapított William Procter gyertyakészítő, és James Gamble szappankészítő. Fékezett habzású univerzális mosópor, mely a következő 7 technológiát egyesíti egyetlen mosásban: vízlágyító, már 30 fokon aktív összetevők, pamutszálakat lesimító hatás, enzimek, folteltávolító hatóanyagok, színkímélés, friss illat. Az Ariel márka 1967-ben jelent meg először Nagy-Britanniában, az első olyan mosóporként, mely folteltávolító enzimeket tartalmaz. A mosópor összetevői erős habzást biztosítottak, amely megfelelt a háztartásokban akkoriban használt felültöltős mosógépekhez. A 70-es években azonban elterjedtek az elöltöltős mosógépek, így az Ariel fékezett habzású mosóport fejlesztett ki. A 80-as évek közepén az Ariel kifejlesztette új folyékony mosószerét. Magyarországon a rendszerváltást követően jelent meg az Ariel termékcsalád a boltok polcain. Ariel folyékony mosószer Fékezett habzású folyékony mosószer színes ruhákhoz, mely a következő 7 technológiát egyesíti egyetlen mosásban: vízlágyító, már 30 fokon aktív összetevők, pamutszálakat lesimító hatás, enzimek, folteltávolító hatóanyagok, színkímélés, friss illat. Minden vízkeménységre alkalmas. Közvetlenül a makacs foltra vagy a mosódobba öntve is használható. Az Ariel évtizedek óta olyan innovatív márka, mely mindig a fejlesztések élén jár. Az Ariel Active Gel kapszula 2010 óta kapható Magyarországon.

12 Tények és Számok. Ariel Active Gel kapszulák. Az Ariel Active Gel kapszulák egyszerű és kényelmes megoldást nyújtanak a hatékony mosási eredményhez. Az Ariel Active Gel kapszuláknak két variánsa létezik. A Color&Style a színes ruhák mosására alkalmas, míg a Mountain Spring a fehér ruhák tisztaságát segít biztosítani. Egyetlen kapszula egy teljes adag szennyes tisztává varázsolásához elegendő.* A kapszula külseje műanyagfilmből készült, mely víz hatására feloldódik, így a kapszulában lévő mosószer is teljes egészében feloldódik a mosás során.** A feloldódott Ariel Active Gel kapszula kétszeres töménységű*** intenzív gélt bocsát ki, valamint aktív színkímélő összetevőket, folteltávolító hatóanyagokat és vízlágyító enzimeket tartalmaz. Ariel Active Gel kapszulák kiszerelései: 16 db, 24 db, 32 db, 40 db, 48 db, 64 db. A boltokban 2010 óta kapható. További információk a termékről: *Az erősen szennyezett ruhákhoz és kemény vízhez használjunk 2 db mosószer kapszulát. **A használati útmutatónak megfelelő alkalmazás esetén. ***A folyékony Ariel mosószerhez képest, milliliterenként.

13 trnd kapcsolattartód: 2012 trnd Central Eastern Europe Kft Budaörs, Kálvária utca 7.

Legyünk profik a folteltávolításban.

Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projektmenetrend Ariel Professional: Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-professional trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé az Ariel

Részletesebben

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-lenor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát.

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projektmenetrend Mr Muscle Active Capsules: Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/mr-muscle trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni

Részletesebben

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát.

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projektmenetrend Lenor DuoAroma: Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/lenor-duoaroma trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni a Lenor

Részletesebben

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel!

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projektmenetrend Always Ultra: Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/always-ultra trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait!

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel: Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pro-plan trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről.

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projektmenetrend Zendium: Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/zendium trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt ismertté az új Zendium

Részletesebben

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket.

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. trnd Projektmenetrend trnd dm active beauty: Projekt Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. Projektblog: www.trnd.hu/dm trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt még

Részletesebben

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit.

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. trnd Projektmenetrend Biovanne plus+ szépségvitamin: Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. Projektblog: www.trnd.hu/biovanne trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz.

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. trnd Projektmenetrend Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. Nonstop* frissesség a következő mosásig. Projektblog: www.trnd.hu/lenor-unstoppables Kapcsolattartó: lunna@trnd.hu *akár 12 héten át, tárolt

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/betadine trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/duckfreshdiscs trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu *az árak boltonként eltérhetnek Utántöltő 2 x 6 db: 1.349 Ft

Részletesebben

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal.

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projektmenetrend Vanish Oxi Action: Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vanish trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Vanish Oxi Action-t.

Részletesebben

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat.

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projektmenetrend Posta Csomagautomata: Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/csomagautomata trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük ismertebbé a

Részletesebben

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen.

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projektmenetrend Foresto nyakörv: Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/foresto trnd kapcsolattartód: suzanne@trnd.hu Teszteljük kutyánkkal

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projektmenetrend Baba intenzív testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba-testapolo trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Projektmenetrend TEGYÜK NÉPSZERŰBBÉ A LENOR 3AZ1-BEN MOSÓSZERT! Legújabb projektünkben az új Lenor 3az1-ben mosószerrel ismerkedhetünk meg, mely tökéletesen összeillik a Lenor öblítővel,

Részletesebben

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért.

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd Projektmenetrend Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-waterflex trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül.

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. trnd Projektmenetrend Príma webáruház: Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. Projektblog: www.trnd.hu/prima trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd. trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a HERZ-et. A projektben

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt.

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. trnd Projektmenetrend Lactamil: Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. Projektblog: www.trnd.hu/lactamil trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu trnd Projekt Segítsünk

Részletesebben

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is!

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projektmenetrend Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefe: Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oral-b trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projektmenetrend Baba mélyhidratáló testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Baba

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-sutomargarin trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé

Részletesebben

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről!

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Small & Mini: Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/proplan-smallmini trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába.

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projektmenetrend Rubik kocka és Fáraók Kincse sorsjegyek: Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/szerencsejatek trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát trnd Projektmenetrend Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát : trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/libero-upandgo o trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-laktozmentes trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertté

Részletesebben

Eucerin AtopiControl:

Eucerin AtopiControl: trnd Projektmenetrend Eucerin AtopiControl: Rendszeres és tudatos bőrápolás az atópiás bőrgyulladás (ekcéma) kezelésére. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-atopicontrol trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről!

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projektmenetrend Gabi popsiápolás: Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/gabi trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a Gabi

Részletesebben

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel!

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük közös Bonux projektünkben! Örömmel köszöntjük

Részletesebben

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák!

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projektmenetrend Tchibo-üzletek: Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tchibo trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Tchibo-üzleteket.

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog:  trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/cien trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Még ismertebbé tesszük a Cien termékeket. Örömmel üdvözlünk legújabb szépségápolási

Részletesebben

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát.

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projektmenetrend Dove Youthful Vitality: Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/dove trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk ismertebbé

Részletesebben

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel!

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük első Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Hamánek Happy Fruit:

Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Hamánek Happy Fruit: Tápláljuk gyermekünket 100% gyümölcsalapú desszertekkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/hamanek-happy-fruit trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk

Részletesebben

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték.

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük a Head & Shoulders Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre.

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. trnd Projektmenetrend Dove hajápolási termékek: Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. Projektblog: www.trnd.hu/dove-hajapolas trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt

Részletesebben

CeraVe - A száraz bőr szakértője

CeraVe - A száraz bőr szakértője Projektmenetrend CeraVe - A száraz bőr szakértője Bőrgyógyászokkal kifejlesztve trnd Projekt www.trnd.hu/cerave trnd kapcsolattartód: rinna@trnd.hu Feladataink CeraVe nagykövetként CeraVe indulócsomagod

Részletesebben

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pecsi-sor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól.

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projektmenetrend Sensodyne Pronamel fogkrém: Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/sensodyne-pronamel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-aquaphor trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu Eucerin Aquaphor trnd-projekt

Részletesebben

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit:

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: Gondoskodjunk együtt kisbabánk boldog mindennapjairól! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/bepanthen-hamanek trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30:

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: trnd Projektmenetrend Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: Csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-antipigment trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu

Részletesebben

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/chio-chips trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük az új Chio Chips Kettle Cooked termékeket. Indulócsomagod. A projekt kezdetén

Részletesebben

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt.

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projektmenetrend Physiogel hipoallergén krémek: Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/physiogel-kremek trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Háztartási vegyszerek tesztje

Háztartási vegyszerek tesztje Háztartási vegyszerek tesztje 2016-03-26 Egyik hatékonyabb, mint a másik? Hány tányért lehet elmosogatni egy környezetbarát és egy hagyományos mosogatószerrel? Mosószereket, mosogatószereket és vízkőoldókat

Részletesebben

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra.

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projektmenetrend Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster: Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-mineral trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tena-lady w.trnd.hu/tena-lady trnd kapcsolattartód: artód: lunna@trnd.hu Közösen még ismertebbé

Részletesebben

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád:

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: trnd Projektmenetrend Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: Mindennapi hajápolás luxus összetevőkkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/essence-ultime trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját!

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projektmenetrend Nestlé babaételek: Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nestle-baba trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

Adagolás és mosás: automatikusan tökéletes.

Adagolás és mosás: automatikusan tökéletes. Automatikus mosószer adagolás a Bosch i-dos rendszerrel. i-dos Adagolja mosószerét mostantól automatikusan! Mi pedig megtérítjük készüléke vételárának 10%-át! Promóciós időszak: 2018. január 1 - február

Részletesebben

Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába!

Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába! trnd Projektmenetrend Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefe: Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/philips-sonicare trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu

Részletesebben

100% természetes összetevőkből.

100% természetes összetevőkből. trnd Projektmenetrend Knorr szárazalapok: 100% természetes összetevőkből. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/knorr trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Knorr 100% természetes alapokat.

Részletesebben

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-expert trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Közösen ismertté tesszük a NIVEA EXPERT

Részletesebben

Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-face trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Próbáljuk ki a Braun Face-t,

Részletesebben

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projektmenetrend Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projekt a Projektblogon: www.trnd.hu/hamanek-bebietelek trnd kapcsolattartód: nykki@trnd.hu Szeretnénk 1. Próbáld ki.... 500 magyarországi

Részletesebben

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 9 A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Elõmosók / Fõmosók ... D-Color színes ruhák mosószere. ... D-Eco fõmosószer. ... D-Uni fõmosószer ... D-Plus munkaruhák mosószere

Elõmosók / Fõmosók ... D-Color színes ruhák mosószere. ... D-Eco fõmosószer. ... D-Uni fõmosószer ... D-Plus munkaruhák mosószere FÕMOSÓK D-Color színes ruhák mosószere Különbözõ mosási célokra, színes és fehér, szintetikus, pamut és kevertszálas textíliák kézi és gépi mosására egyarát alkalmas mosópor. Alkalmazás: 10-20 g/kg, 10-20

Részletesebben

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával.

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. trnd Projektmenetrend Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. Projekt trnd Projektblog: www.trnd.hu/braun-cooltec trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun

Részletesebben

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer FYTTIN trnd-projekt Üdvözlünk Téged legújabb közös projektünkben, amely során a FYTTIN étrend-kiegészítővel és természetes édesítőszerrel ismerkedhetünk

Részletesebben

2 + 3 érv a Bosch mosógépek mellett év díjmentes garancia.

2 + 3 érv a Bosch mosógépek mellett év díjmentes garancia. 2 + 3 érv a Bosch mosógépek mellett. 2 + 3 év díjmentes garancia. Bosch mosógépek, szárítógépek, mosó-szárítógépek most 2+3 év gyártói garanciával.* Promóciós időszak: 2017. szeptember 1. - december 31.

Részletesebben

Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 7 Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun Series 7 Online Riportere.

Részletesebben

Varázsoljunk vintage hangulatot otthonunkba!

Varázsoljunk vintage hangulatot otthonunkba! trnd Projektmenetrend Bondex Vintage: Varázsoljunk vintage hangulatot otthonunkba! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/bondex-vintage trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé a Bondex

Részletesebben

Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért.

Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért. trnd Projektmenetrend Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért. Projektblog: www.trnd.hu/silk-epil trnd-kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél a Braun Silk-épil 9 trnd-online Riportere! A projektben

Részletesebben

Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-slow-age trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

MINDENNAPI FOGYASZTÓK A VÉLEMÉNYVEZÉREK SZEREPÉBEN.

MINDENNAPI FOGYASZTÓK A VÉLEMÉNYVEZÉREK SZEREPÉBEN. MINDENNAPI FOGYASZTÓK A VÉLEMÉNYVEZÉREK SZEREPÉBEN. Miként válhat egy átlagos fogyasztóból véleményvezér? Hogyan és miért kötelezi el magát a márka mellett, és mit vár ezért cserébe? Palotai Zoltán MÁRKANAGYKÖVETEK

Részletesebben

Új Pampers Active Baby- Dry pelenka:

Új Pampers Active Baby- Dry pelenka: trnd Projektmenetrend Új Pampers Active Baby- Dry pelenka: 3 nedvességfelszívó csatorna a duzzadt, nedves pelenka hatásának csökkentése érdekében. Milyen száraz pelenka! Hova tűnt a pisi? trnd Projekt

Részletesebben

Biovital Mom&Baby: A gondtalan babavárásért, a tervezés pillanatától a szoptatási időszak végéig. trnd projekt. trnd Projektmenetrend

Biovital Mom&Baby: A gondtalan babavárásért, a tervezés pillanatától a szoptatási időszak végéig. trnd projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Biovital Mom&Baby: A gondtalan babavárásért, a tervezés pillanatától a szoptatási időszak végéig. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/biovital trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

Évszázados újdonság. Az Indiai mosódióhéj

Évszázados újdonság. Az Indiai mosódióhéj Évszázados újdonság Az Indiai mosódióhéj Mi fán terem az ilyesmi??? A mosódiófa(szappanfa) szappanfafélék családjába tartozik. Hazánkban élő rokonai pl.: juharfa és a vadgesztenyefa. Mint ezek is, a mosódiófa

Részletesebben

WITL 100. Mosógép Beszerelés és használat. Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat.

WITL 100. Mosógép Beszerelés és használat. Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat. WITL 100 Mosógép Beszerelés és használat Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat. WITL 100 Tartalomjegyzék Üzembehelyezés...5 A készülék leírása...7 Indítás

Részletesebben

mosólabda Bio MAUNAWAI mosólabda Használati útmutató hu 1

mosólabda Bio MAUNAWAI mosólabda Használati útmutató hu 1 MAUNAWAI mosólabda Bio mosólabda Használati útmutató hu 1 Maunawai Bio-mosólabda Mosószer nélküli, vagy jelentősen csökkentett mennyiségű mosószerrel használható előnyei: használatával akár 100 %-ban mellőzhetjük

Részletesebben

Tegyünk nagyszerű dolgokat!

Tegyünk nagyszerű dolgokat! Tegyünk nagyszerű dolgokat! Ismerős Természetes környezet Multiplatform Nagyobb hatékonyság Letöltés Ismerős és minden elődjénél jobb Ismerős felületa Windows 10 a jól ismert Windows-élményt nyújtja még

Részletesebben

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban!

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A TE HOGY LÁTOD? KAMPÁNYHOZ? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! Mi ez az egész? A Te hogy látod? kampány

Részletesebben

Mini mosógép

Mini mosógép Mini mosógép 10030788 10030789 10030790 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati

Részletesebben

Projektmenetrend. Lenor Unstoppables illatgyöngyök. Hosszan tartó frissesség minden mosható textíliának. Márkaguruk Klubja

Projektmenetrend. Lenor Unstoppables illatgyöngyök. Hosszan tartó frissesség minden mosható textíliának. Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Lenor Unstoppables illatgyöngyök Hosszan tartó frissesség minden mosható textíliának ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN Üdvözöljük a legújabb Márkaguruprojektünkben! Ebben a projektben

Részletesebben

Mosni és mosószert adagolni mindenki tud. Tökéletesen csak a Miele.

Mosni és mosószert adagolni mindenki tud. Tökéletesen csak a Miele. Mosni és mosószert adagolni mindenki tud. Tökéletesen csak a Miele. Miele W1 mosógépek egyedülálló TwinDos, kétfázisú mosószeradagolással * Minden TwinDos adagolórendszerrel rendelkező W1 Miele mosógéphez

Részletesebben

Az Ön kézikönyve AEG-ELECTROLUX EWT13931W http://hu.yourpdfguides.com/dref/634789

Az Ön kézikönyve AEG-ELECTROLUX EWT13931W http://hu.yourpdfguides.com/dref/634789 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató AEG-ELECTROLUX EWT13931W. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Classic. Egy régi jóbarát. schneider-electric.hu

Classic. Egy régi jóbarát. schneider-electric.hu Classic Egy régi jóbarát schneider-electric.hu Klasszikus dizájn A Classic leisztult, íves formavilága, olyan megjelenést kölcsönöz a szerelvénycsaládnak, amit már messziről bárki megismer. Az egyedi kinézet

Részletesebben

Használja a Yammert közösségi munkaterületként, amely lehetőséget ad az együttműködésre, az innovációra és a részvétel ösztönzésére.

Használja a Yammert közösségi munkaterületként, amely lehetőséget ad az együttműködésre, az innovációra és a részvétel ösztönzésére. HASZNÁLATI ESETEK KATALÓGUSA Használja a Yammert közösségi munkaterületként, amely lehetőséget ad az együttműködésre, az innovációra és a részvétel ösztönzésére. A Yammer használati eseteinek katalógusa

Részletesebben

Újradefiniált kereskedelem

Újradefiniált kereskedelem Újradefiniált kereskedelem Magyar Termék Google rendezvény 2017. 03.06. Az előadást és az összefoglalót készítette: Csukás Zsuzsanna FMCG szakértő zsuzsanna.csukas@applause.hu Az előadás tartalma Általános

Részletesebben

Mi nem csak beszélünk a minőségről.

Mi nem csak beszélünk a minőségről. Mi nem csak beszélünk a minőségről. Bosch mosó- és szárítógépek 30 napos pénzvisszafizetési garanciával. 30 napos z Ön maradéktalan elégedettségéért! Pénzvisszafizetési garancia 2011.01.01-03.31. Elöltöltős

Részletesebben

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató A Tehetségek Vására egy online, közösségépítő, jótékonysági program, melyet iskolánk is szeretne megrendezni a Szülői Munkaközösség segítségével. A programban bárki részt vehet,

Részletesebben

Symbian Nokia. A Symbian gyártója és a Nokia szabad forráskódúvá tette a Symbiant, így szabadon fejleszthetőek az applikációk a szoftverre.

Symbian Nokia. A Symbian gyártója és a Nokia szabad forráskódúvá tette a Symbiant, így szabadon fejleszthetőek az applikációk a szoftverre. Symbian Nokia Vodafone Magyarország zrt. 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. Nokia szolgáltatások, alkalmazások Nokia smartphone-okhoz: Az ovi.com Nokia okostelefonokhoz felépített, háttérszolgáltatást

Részletesebben

3 kg/kb. 40 adag. 1970 Ft. 370 Ft 500 ml. Árjegyzék és termékismertetők TERMÉKCIKK TERMÉK LEÍRÁSA NETTÓ ÁR KISZERELÉS

3 kg/kb. 40 adag. 1970 Ft. 370 Ft 500 ml. Árjegyzék és termékismertetők TERMÉKCIKK TERMÉK LEÍRÁSA NETTÓ ÁR KISZERELÉS Használható 30-40-60oC-os gépi mosáshoz, színes- és fehér ruhákhoz egyaránt. Alkalmazás: 5kg közepesen szennyezett ruhához 1 adagolópohár mosóport rakjon a gép adagolórekeszébe. Adagolópohár a dobozban.

Részletesebben

A display hirdetések hatékonyságmérése

A display hirdetések hatékonyságmérése A display hirdetések hatékonyságmérése A kutatás célja A display hirdetések hatékonyságának vizsgálata a hirdetéseket valós környezetben vizsgáljuk kimutatjuk, hogy a kreatív és a megjelenés típusa milyen

Részletesebben

A baba- és környezetbarát mosószer. A megoldás: MOSÓDIÓ! 1 / 6

A baba- és környezetbarát mosószer. A megoldás: MOSÓDIÓ! 1 / 6 Ugye Ön sem akarja tovább mérgezni a környezetét, és szeretné, ha gyermeke nem szenvedne ek A megoldás: MOSÓDIÓ! Napjainkban a tisztaságra való törekvés ördögi körré alakult. A mosás célja, hogy eltávolítsuk

Részletesebben

P&G "Penny Tavaszi nyereményhetek hivatalos Részvételi- és Programszabályzata

P&G Penny Tavaszi nyereményhetek hivatalos Részvételi- és Programszabályzata P&G "Penny Tavaszi nyereményhetek hivatalos Részvételi- és Programszabályzata I. A Program szervezője A "Penny Tavaszi nyereményhetek promóció (a továbbiakban: Program) szervezője a Procter & Gamble Magyarország

Részletesebben

Ismerjük meg a margarin előnyeit!

Ismerjük meg a margarin előnyeit! trnd Projektmenetrend Mindent a margarinról: Ismerjük meg a margarin előnyeit! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/mindent-a-margarinrol trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tudjunk meg többet a margarinokról!

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

Philips. OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body. trnd Projekt. Projektblog: trnd Projektmenetrend. trnd kapcsolattartód:

Philips. OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body. trnd Projekt. Projektblog: trnd Projektmenetrend. trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Philips OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oneblade-face-body trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Projektmenetrend Philips OneBlade

Részletesebben

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK Jusson magasabbra a vállalkozásával Nem számít, hogyan értékeli a vállalkozása jelenlegi teljesítményét, szinte minden vállalati

Részletesebben

3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP

3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP A 3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP www.hotspot-titanium.com Meleg és hideg víz Forralt víz A HotSpot Titanium A HotSpot Titanium lendületet ad konyhájának, köszönhetően az elegáns designnak, új élményeknek

Részletesebben

Expressz felmérés eredmények

Expressz felmérés eredmények Expressz felmérés eredmények Felmérés időtartama: 2013 április 9-tól 16-ig WOM express survey: Superbrands Bevezetés: Expressz felmérés a trnd-től. Gyors felmérés a trnd ~60 000 fős -közösségében, melynek

Részletesebben

Élvezd a nyár pillanatait a Dreher első limitált kiadásával.

Élvezd a nyár pillanatait a Dreher első limitált kiadásával. trnd Projektmenetrend Dreher Summer Moment: Élvezd a nyár pillanatait a Dreher első limitált kiadásával. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/dreher-summer trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI Hálószobabútor-sorozat TERVEZŐ Ola Wihlborg KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Enyhe szappanos oldattal tisztítsd, majd tiszta ruhával töröld szárazra. BIZTONSÁG A bútorok némelyikét a mellékelt

Részletesebben