Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába."

Átírás

1 trnd Projektmenetrend Rubik kocka és Fáraók Kincse sorsjegyek: Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Csak 18 éven felülieknek!

2 Tegyük közösen még ismertebbé a kaparós sorsjegyeket. A projektben szeretnénk: Köszöntünk legújabb projektünkben, melyben ezúttal a kaparós sorsjegyek izgalmas világával ismerkedhetünk meg. A Szerencsejáték Zrt. által felajánlott sorsjegyeknek köszönhetően próbára tehetjük szerencsénket, és átélhetjük a szerencsejáték okozta kellemes izgalmakat magyarországi trnd-partnerrel együtt kipróbálni a Fáraók Kincse és Rubik kocka sorsjegyeket.... megosztani őszinte véleményünket a Fáraók Kincse és Rubik kocka sorsjegyekkel kapcsolatban három online felmérés keretében. Próbáld ki. Mondd el a véleményedet. Az évek óta népszerű Fáraók Kincse és az újonnan bevezetett Rubik kocka sorsjegyekkel próbálhatunk szerencsét.... még ismertebbé tenni a kaparós sorsjegyeket a barátok és ismerősök körében a továbbadásra szánt sorsjegyminta segítségével, valamint véleményünk megosztásával. Add tovább magyarországi trnd-partnerrel közösen próbálhatjuk ki a Fáraók Kincse és a Rubik kocka sorsjegyeket, valamint betekintést nyerhetünk a szerencsejátékok misztikus világába. Ezen felül természetesen szeretnénk családunk, barátaink és ismerőseink körében még ismertebbé tenni a sorsjegyeket.... minél több beszámolót és piackutatási kérdőívet összegyűjteni, és ez alapján megtudni, hogy mit gondolnak barátaink a Fáraók Kincse és Rubik kocka sorsjegyekről. Számolj be róla. Játékra fel!

3 A játék öröme. Időnként mindannyian szívesen szórakozunk, és vesszük ki a részünket a játékkal járó izgalmakból. A véletlen szerepe, illetve a kisebb-nagyobb nyeremények, vagy az álomszerű fődíjak elérésének lehetősége teszi szórakoztatóvá a szerencsejátékokat. Rubik kocka és Fáraók Kincse sorsjegyek. A sorsjegyek az öröm és izgalom élményét nyújtják, valamint az izgatott várakozással teli pillanatokat, amikor is kiderül: ezúttal szerencsével jártunk-e vagy sem. Ennek köszönhető, hogy évről-évre nő a sorsjegyek népszerűsége Magyarországon, ezért a Szerencsejáték Zrt. jelenleg egy tucat kaparós sorsjeggyel igyekszik kielégíteni játékos kedvű vásárlói igényeit. A már évek óta töretlen sikernek örvendő Fáraók Kincsének, és a kaparós sorsjegyek egyik legújabb tagjának, a Rubik kockának a segítségével ezúttal közösen nyerhetünk betekintést a szerencsejátékok szórakoztató világába. Míg egyes szelvények esetében napokat kell várnunk a nyertes számokra, a kaparós sorsjegyek az azonnali eredmény, sőt, sok esetben nyeremény élményét adják a szerencsét próbálónak. A kaparós sorsjegyek esetében az esély a nyerésre közel 1:3- hoz, tehát majdnem minden harmadik sorsjeggyel nyerhetünk.

4 Fáraók Kincse sorsjegy. Rubik kocka sorsjegy. A Fáraók Kincse sorsjeggyel a kincskeresés élményét tapasztalhatjuk meg egy átlagosnál hosszabb játékmenet keretében. A Rubik kocka neve bizonyára sokunk számára ismerősen cseng. A Rubik Ernő nevéhez fűződő, világhírnévre szert tett magyar találmány idén ünnepli feltalálásának 40. évfordulóját. Ebből adódóan a Szerencsejáték Zrt. úgy döntött, szeretné a Rubik kocka kedvelőit sorsjegy formájában is játékra invitálni, és egyúttal ilyen formában tisztelegni a Bűvös kockaként is ismert játék előtt. A sorsjegy 2014 májusában került bevezetésre, így elsők között nyílik lehetőségünk kipróbálni a magyarországi sorsjegyek egyik legfiatalabb tagját. A sorsjegy 2005 óta, közel egy évtizede szórakoztatja a játszani vágyókat. Az egyiptomi fáraók misztikus világába kalauzolja a résztvevőt, ahol a legfontosabb kérdés: találunk-e egyezést saját számaink és a piramisokon lévő számsorok között. Érdekesség! A játék menetét bármikor kipróbálhatjuk online, a Szerencsejáték Zrt. oldalán, egy próbajáték segítségével. Hat jópofa kaparóeszköz közül választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat, és kezdődhet is a kaparás!

5 Indulócsomagod. Projektmenetrend. A projekt kezdetén minden résztvevő indulócsomagot kap a következő tartalmakkal: 1 Kicsomagolás és fényképek készítése. Saját használatra: 1 db Fáraók Kincse sorsjegy. 1 db Rubik kocka sorsjegy. Projektmenetrend brosúra a trnd általános szájreklám ösztönző dokumentuma mely háttérinformációkat tartalmaz a kaparós sorsjegyekkel kapcsolatban, valamint rengeteg kommunikációt inspiráló ötletet. Piackutatási kérdőívek (40 oldalas brosúra) a barátokkal és családdal folytatott beszélgetésekhez. Továbbadásra barátoknak: 12 db Fáraók Kincse sorsjegyet ismertető mintasorsjegy. 12 db Rubik kocka sorsjegyet ismertető mintasorsjegy. Próbáld ki: Először is csomagold ki az indulócsomagodat akár családoddal, barátaiddal, kollégáiddal közösen, és ismerd meg a tartalmát, a Fáraók Kincse és Rubik kocka sorsjegyeket és a háttérinfomációkat. Majd próbáld ki a sorsjegyeket. Vágj is bele! Fényképek készítése: Oszd meg az élményeidet a kicsomagolásról, valamint a barátokkal és családoddal tartott kipróbálásokról, és készíts fényképeket. A képeidet a beszámolókkal együtt tudod elküldeni. Ilyen egyszerű: Keress rá a oldalra, és kattints a Beszámoló írása gombra. A fényképek készítésénél fontos, hogy az elkészült kép megfeleljen a felelős játékszervezés fő szabályának: kiskorúak számára tilos a szerencsejáték, ezért fontos, hogy 18 év alatti nem szerepelhet a képen a sorsjegy használata közben. 2 Mondd el a véleményedet. Véleményedet megoszthatod velünk a projekt teljes ideje alatt úgy, hogy részt veszel három online felmérésünkben: elején: Nyitó felmérés közepén: Félidei felmérés végén: Záró felmérés A felméréseket a trnd weboldalán a Mytrnd felületen találod majd. Amint lehetőséged van kitölteni valamelyik felmérést, en értesítünk róla.

6 3 Még ismertebbé tenni a Fáraók Kincse és Rubik kocka sorsjegyeket. 5 Segíts nekünk a piackutatásban. Miután kipróbáltad a Fáraók Kincse és Rubik kocka sorsjegyeket, segíts az összes résztvevővel közösen még ismertebbé tenni a sorsjegyeket. Ehhez a barátaidnak, rokonaidnak és munkatársaidnak mesélhetsz a kaparós sorsjegyek kialakulásáról és elterjedéséről. adhatsz sorsjegyet ismertető, lekaparható minta sorsjegyeket, amelyek segítségével ők is megismerhetik a játék menetét. érdekes és bennfentes információkat oszthatsz meg a szerencsejátékokról. Készíts pár fényképet azokról az alkalmakról, amikor barátaid, rokonaid kipróbálják a továbbadásra szánt Fáraók Kincse és Rubik kocka mintasorsjegyeket, hogy a felvételeket közös fényképalbumunkban tehessük közzé. Figyelj itt is a felelős játékszervezés fő szabályának betartására: 18 év alatti nem szerepelhet a képen a sorsjegy használata közben! A Rubik kocka és Fáraók Kincse sorsjegyek trnd-projekt hivatalos piackutatójává válhatsz! Az indulócsomagban található Piackutatási Kérdőívekkel 20 barátodat, ismerősödet vagy munkatársadat kérdezheted meg a szerencsejáték, valamint a Rubik kocka és Fáraók Kincse sorsjegyek témakörében. Ez alkalom lehet arra is, hogy bennfentes ismereteidet megoszd velük. Pontosabb információkat a Piackutatási Kérdőívekben találsz. A legjobban annak örülünk, ha sikerül minél több véleményt összegyűjtened, és így sok kérdőívet kitöltetned! A projekt teljes ideje alatt a projektblogon beszéljük meg közösen a Fáraók Kincsével és Rubik kockával, valamint a kaparós sorsjegyekkel kapcsolatos témákat. 4 Beszélgetési beszámolók írása. A projekttel kapcsolatos kérdésekkel és javaslatokkal bátran fordulhattok hozzánk közvetlenül a lunna@trnd.hu címen. Azután, hogy mások is megismerhették Neked köszönhetően a kaparós sorsjegyeket, fontos, hogy tájékoztass minket is erről. Minden alkalommal, amikor barátokkal, ismerősökkel vagy kollégákkal beszélgettél a termékről, beszámolót írhatsz. A beszámolókból arra vagyunk kíváncsiak, hogy hány barátoddal vagy ismerősöddel beszélgettél, és ők mit gondolnak, miket kérdeztek a Fáraók Kincse és Rubik kocka sorsjegyekről. A beszámoló írása nagyon egyszerű: Menj fel a oldalra. Kattints a Beszámoló írása menüpontra, és máris kezdheted megszövegezni üzenetedet. A szájreklámról készült beszámoló alappillére a trnd-projekteknek, mely akkor a legsikeresebb, ha minél több beszámoló gyűlik össze trnd-partnereinktől, és így a Szerencsejáték Zrt., vagyis a kaparós sorsjegyek kibocsátója könnyebben figyelemmel kísérheti közös teljesítményünket.

7 trnd alapelvek. A mondat, amit szeretnénk, ha továbbadnál: Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Nyíltság. trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. Rubik kocka és Fáraók Kincse sorsjegyek: Próbáld ki a sorsjegyek nyújtotta játék izgalmát, és nyerj pillanatok alatt! Hallgass meg másokat. A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafigyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk.

8 Ötletek az információk átadására. Ha élvezted a játékot, akkor ajánld barátaidnak és ismerőseidnek is a Fáraók Kincse és Rubik kocka sorsjegyeket. Kártyaparti a barátokkal. Nap mint nap számtalan lehetőségünk adódhat arra, hogy még ismertebbé tegyük a Rubik kocka és Fáraók Kincse sorsjegyeket. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, aminek segítségével könnyedén megoszthatod barátaiddal, ismerőseiddel azokat a tapasztalatokat, bennfentes információkat, melyekre szert tettél: Ti is össze szoktatok gyűlni időnként a barátokkal egy kártyapartira, társasozásra, esetleg csak egy kötetlen csevejre? Ütemezz be egy újabb estét a barátokkal, és mutasd be nekik a Fáraók Kincse és Rubik kocka sorsjegyeket! Közösen átböngészhetitek a játék menetét, de online is tesztelhetitek a próbajátékot. Egy ebéd- vagy kávészünet lehetőséget nyújt a kötetlenebb beszélgetésekre a kollégákkal. Ragadd meg az alkalmat, és oszd meg velük azokat az érdekességeket, amiket a szerencsejátékokról tudtál meg. De azzal is biztosan mosolyt csalsz az arcokra, ha reggel mindenkinek az asztalára odakészítesz egy-egy mintasorsjegyet, melyet lekaparva ők is megismerkedhetnek a játékok lépéseivel. A nyári hétvégéken szívesen szervezünk kerti partikat, grillezéseket a családtagokkal közösen. Biztosak vagyunk benne, hogy a közös időtöltés során rokonaid érdeklődve fogják hallgatni, hogy milyen trnd-projektben veszel részt, és örömmel segédkeznek a sorsjegyek lekaparásában is. Termékbemutató a munkahelyen. Kerti parti a családdal. Beszélgetés a lottózóban. A lottózó egy olyan találkozási pont, ahol gyakran futunk össze ismerős arcokkal. Amennyiben legközelebb is így adódik, újságold el ismerőseidnek, hogy lehetőséged nyílt két kaparós sorsjegy tesztelésére, és oszd meg velük tapasztalataidat a termékekről. Ezek után elképzelhető, hogy ők is kedvet kapnak a sorsjegyek kipróbálására, és ha így alakul, ne felejtsd el ezt megosztani velünk is! Egészen biztos, hogy Neked is számtalan egyéb jó ötleted van, hogyan lehet még beszélgetéseket kezdeményezni a termékről. Oszd meg velünk beszámolóidban, hogyan segítesz még ismertebbé tenni a Fáraók Kincse és Rubik kocka sorsjegyeket a barátaid, családtagjaid, kollégáid és ismerőseid körében. Kíváncsian várjuk ötleteidet és fényképeidet!

9 Fáraók Kincse sorsjegy játékszabálya. A Rubik kocka sorsjegy játékszabálya. A sorsjegyen öt kaparófelületet találhatunk: két lekaparható felület saját számainkat takarja, amelyek teljesen el vannak rejtve a kaparófelület alatt, míg a másik három játékmező egy-egy eltérő méretű piramist formáz, amelyeken saját számainkat kell bejelölnünk. A Rubik kocka sorsjegy három egyszerű játékot kínál a nyerni vágyók számára, amelyekkel akár három nyeremény is elérhető. 1 Az első játékban a játékmezőt lekaparva, egy sorban vagy oszlopban három egyforma szimbólumot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. 2 A második játékban három azonos számot kell a játékmezőben megtalálnunk ahhoz, hogy nyerjünk. 1 Az Ön számai és a Bónusz számok fedőrétegek lekaparása után láthatóvá válnak a játékos számai, összesen 22 db. 2 Ezeket a számokat kell megtalálni a piramis alakú játékmezőkben, majd bejelölni azokat a fedőréteg lekaparásával. 3 A harmadik játékban a cél három egyforma X vagy O szimbólum megtalálása, melyek szintén egy sorban vagy oszlopban kell, hogy elhelyezkedjenek. A Rubik kocka sorsjegy kétféle kivitelben készül, amelyek csupán az előoldal háttérszínében különböznek egymástól. Amennyiben az azonosított számok alapján egy teljes piramis-sort be tudtunk jelölni, nyertünk! Nyereményünk összegét az ezen sor mellett feltüntetett szám mutatja. A Fáraók Kincse sorsjegyek között találhatunk olyan sorsjegyeket, ahol két teljes piramis-sort is be tudunk jelölni, azaz ha szerencsénk van, egy sorsjeggyel akár két nyereményre is szert tehetünk. A sorsjeggyel megnyerhető legmagasabb összeg Ft, Nyereményünket a nyertes sorhoz, vagy oszlophoz tartozó összeg mutatja meg, akár a Ft-os álom fődíjra is esélyesek lehetünk! A Fáraók Kincse sorsjegy esetében a legmagasabb a nyerési esélyünk: 1 : 3,05-höz. A Rubik kocka sorsjegy esetében a nyerési esélyünk: 1 : 3,21-hez.

10 Sorsjegy történelem. A kaparós sorsjegy a 70-es években kezdte meg világhódító körútját. Íme az elterjedésének fontosabb mérföldkövei: A kaparós sorsjegyek az Amerikai Egyesült Államokból származnak, feltalálásuk John Koza, számítógép szakértő nevéhez fűződik. Koza felismerte, hogy az emberek szívesebben fizetnek olyan játékokért, amelyekben azonnal megtudhatják az eredményt. Így aztán 1974-ben létrehozta az első olyan lottójátékot, amelyben a játékos egy pár pillanat alatt megtudhatta, hogy nyert vagy sem. A kaparós sorsjegyek egyszerűsége eredményezte a játék elterjedését világszerte. A 90-es évekre szinte minden országban széles körben elérhetővé vált, mostanra pedig már alig van olyan pontja a világnak, ahol ne juthatnának kaparós sorsjegyhez a játszani vágyók. Magyarországon a Szerencsejáték Zrt. kínálatában 1992-ben jelent meg az első kaparós sorsjegy, mely a Gyors Lutri nevet kapta. A kínálat színesítése végett időről-időre megjelennek különleges kivitelű sorsjegyek, mint a formára vágott Katica, a csokoládé illatot árasztó Szerencsesüti, vagy a holografikus papírra nyomtatott Karátok közt sorsjegy. Érdekességek a szerencsejátékról. A Szerencsejáték Zrt. felelős a kaparós sorsjegyek mellett a lottószelvények kibocsátásáért is. Összegyűjtöttünk néhány érdekességet, melyek a Szerencsejáték Zrt.-hez, illetve a szerencsejátékok izgalmas világához kapcsolódnak. - A lottót először Mária Terézia engedélyezte Magyarországon 1782-ben, mely kis lutri néven híresült el a lottó magyar történelmében. Az első telitalálatos szelvénnyel 855 ezer forintot vihetett haza a szerencsés nyertes. - A Szerencsejáték Zrt ben alakult meg, átvéve ezáltal az OTP Totó-Lottó értékesítési hálózatát. - Az Ötöslottón november 29-én érték el az eddigi legnagyobb nyereményt, nettó (azaz kifizetésre kerülő) 5 milliárd 93 millió forintot. - A mi Skandináv lottónknak nincsenek északi gyökerei vagy előzményei, sőt, ebben a formában az egész világon nincs párja. Hetes lottót ugyan ismernek, játszanak több helyen is, de a Skandi -ra jellemző ikersorsolás (egy szelvénnyel két sorsoláson való részvétel) csak nálunk ismert. - Jackpotnak a halmozódó főnyereményt nevezzük. A halmozódás lényege, hogy amennyiben az adott héten egy játékon nincs telitalálat, akkor annak összege a következő heti főnyereményt gyarapítja. A halmozódás nagy mértékben ösztönzi a játékkedvet, a befizetett játékok száma ilyenkor a szokásosnál 50-70%-kal is magasabb lehet. Tudtad? Tudtad? Jelenleg a világon csupán néhány olyan nyomda létezik, amely alkalmas a mai kaparós sorsjegyek gyártására. A Szerencsejáték Zrt. ez idáig angol, amerikai és kanadai sorsjegygyártókkal dolgozott együtt, amelyeknek különlegesen szigorú követelményeknek kell megfelelniük ahhoz, hogy a sorsjegyek jó minőségűek és megbízhatóak legyenek. A Szerencsejáték Zrt. számára nagyon fontos szempont a környezettudatosság. Ennek szellemében a nem értékesített sorsjegyeket ledarálják, és bálákba tömörítik. Az összezúzott papír ugyanis kiválóan alkalmas arra, hogy a papírgyártásban újrahasznosítsák például papírzsebkendő vagy hullámkarton alapanyagaként.

11 A Szerencsejáték Zrt további sorsjegyei. Black Jack A népszerű kártyajáték után elnevezett sorsjeggyel akkor nyerhetünk, ha a négy lekaparható mező alatti szám közül az egyik nagyobb az osztó számánál. Astro + TV A három játékmezővel rendelkező sorsjegy különlegessége, hogy a pénzbeli nyeremények mellett a harmadik játékmező lekaparásával esélyesek lehetünk a TV műsorban való szereplésre is. Buksza A sorsjegy előoldalán található perforáció felnyitását követően válik elérhetővé a sorsjegyen lévő tíz játék. A játékmezőket letakaró rétegek ledörzsölése után derül ki, hogy nyertes-e a sorsjegyünk. Egy sorsjeggyel akár 10 nyeremény is elérhető. Édenkert Öt különböző játékmező nyújt lehetőséget a nyerésre. A főnyereménnyel havi Ft-ra tehet szert a nyertes öt éven keresztül. Kabala Három azonos összeg lekaparása esetén nyerhetünk. Amennyiben egy aranyhal szimbólumra is rábukkanunk, nyereményünk a három azonos összegnek megfelelő összeg kétszerese lesz. Szuper Bankó A sorsjegyen öt különböző játék található. A játékmezők ledörzsölésével így akár öt nyereményre is esélyesek lehetünk. Kávészünet Három azonos kávébab szimbólum esetén a Nyeremény felirat alatti összeggel gazdagodhatunk. Amennyiben egy négylevelű lóhere is megbújik a játékmező alatt, a Nyeremény felirat alatti összeg kétszeresét nyerhetjük meg. Nyerő négyes Négy játékmezőt tartogat számunkra a sorsjegy, ahol a megfelelő számok, illetve szimbólumok lekaparása esetén akár négy nyereményre is szert tehetünk. Állati párok Három azonos összeg lekaparása esetén akár a fődíjat, az 5 millió Ft-ot is megnyerhetjük. Balaton A magyar tenger ihlette sorsjegy a legújabb a palettán. Három azonos pénzösszeg lekaparása esetén a 10 millió Ft-os fődíjra is esélyesek lehetünk.

12 A felelős játék. Tények és Számok. A szerencsejáték a legtöbb ember számára a szórakozás egyik formája - azonban vannak, akiknek veszélyeket is rejthet. A túlzásba vitt játék játékfüggőség kialakulásához vezethet, amelynek számos negatív következménye lehet. A Szerencsejáték Zrt. felelős játékszervezőként szintén nagyon fontosnak tartja a mértékletes játék betartását, a következő tanácsok figyelembevételével azonban elkerülhetjük a játékszenvedély okozta kockázatokat: Rubik kocka és Fáraók Kincse sorsjegyek. A Rubik kocka és Fáraók Kincse sorsjegyek lekaparásával azonnal kiderül az eredmény. A Fáraók Kincse a Szerencsejáték Zrt. 9 éve, közel egy évtizede nagy népszerűségnek örvendő sorsjegye, mellyel a kincskeresés élményét tapasztalhatja meg a játékos. A Rubik kocka a magyarországi sorsjegyek egyik legújabb tagja, mely a magyar találmány 40. évfordulójának tiszteletére került forgalomba. 1. Ne költekezzünk túl! 2. Előre döntsük el, mekkora összeget fordítunk játékra! 3. Korlátozzuk a játékra fordított időt! 4. Ne játsszunk kölcsönből! 5. Soha ne játsszunk azért, hogy az elvesztett pénzt visszanyerjük! 6. Ne titkolózzunk a játékot illetően! 7. Soha ne azért játsszunk, hogy megoldást találjunk a problémánkra! A Fáraók Kincse sorsjegy az átlagosnál hosszabb játékmenettel, és három lekaparható játékmezővel kívánja szórakoztatni a szerencsét próbálókat. A Rubik kocka három egyszerű játékot kínál a nyerni vágyók számára. A Fáraók Kincse sorsjegy esetében a legmagasabb a nyerési esély: 1 : 3,05 A Rubik kocka sorsjegy esetében a nyerési esély: 1 : 3,21 A Fáraók Kincse sorsjegy főnyereménye: Ft A Rubik kocka sorsjegy főnyereménye: Ft Fáraók Kincse sorsjegy ára: 300 Ft Rubik kocka sorsjegy ára: 300 Ft 8. Ne feledkezzünk meg arról, hogy a játék kimenetelét a véletlen szabályozza! Törvény írja elő, hogy a gyermekek és a 18. életévüket be nem töltött fiatalok számára tilos a szerencsejáték! Ezt vedd figyelembe a tesztelések során is, és csak 18 éven felüli barátaidat bíztasd játékra!

13 trnd kapcsolattartód: 2014 trnd Central Eastern Europe Kft Budaörs, Kálvária utca 7.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projektmenetrend Ariel Active Gel kapszulák: Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-activegel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-lenor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait!

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel: Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pro-plan trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről.

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projektmenetrend Zendium: Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/zendium trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt ismertté az új Zendium

Részletesebben

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel!

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projektmenetrend Always Ultra: Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/always-ultra trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket.

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. trnd Projektmenetrend trnd dm active beauty: Projekt Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. Projektblog: www.trnd.hu/dm trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt még

Részletesebben

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/betadine trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd. trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a HERZ-et. A projektben

Részletesebben

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen.

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projektmenetrend Foresto nyakörv: Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/foresto trnd kapcsolattartód: suzanne@trnd.hu Teszteljük kutyánkkal

Részletesebben

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat.

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projektmenetrend Posta Csomagautomata: Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/csomagautomata trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük ismertebbé a

Részletesebben

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát.

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projektmenetrend Mr Muscle Active Capsules: Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/mr-muscle trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni

Részletesebben

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit.

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. trnd Projektmenetrend Biovanne plus+ szépségvitamin: Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. Projektblog: www.trnd.hu/biovanne trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért.

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd Projektmenetrend Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-waterflex trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-sutomargarin trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé

Részletesebben

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát.

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projektmenetrend Lenor DuoAroma: Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/lenor-duoaroma trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni a Lenor

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-laktozmentes trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertté

Részletesebben

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül.

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. trnd Projektmenetrend Príma webáruház: Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. Projektblog: www.trnd.hu/prima trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Legyünk profik a folteltávolításban.

Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projektmenetrend Ariel Professional: Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-professional trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé az Ariel

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projektmenetrend Baba intenzív testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba-testapolo trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt.

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. trnd Projektmenetrend Lactamil: Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. Projektblog: www.trnd.hu/lactamil trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu trnd Projekt Segítsünk

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog:  trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/cien trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Még ismertebbé tesszük a Cien termékeket. Örömmel üdvözlünk legújabb szépségápolási

Részletesebben

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is!

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projektmenetrend Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefe: Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oral-b trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/duckfreshdiscs trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu *az árak boltonként eltérhetnek Utántöltő 2 x 6 db: 1.349 Ft

Részletesebben

Szerencsejátékok. Elméleti háttér

Szerencsejátékok. Elméleti háttér Szerencsejátékok A következőekben a Szerencsejáték Zrt. által adott játékokat szeretném megvizsgálni. Kiszámolom az egyes lehetőségeknek a valószínűségét, illetve azt, hogy mennyi szelvényt kell ahhoz

Részletesebben

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30:

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: trnd Projektmenetrend Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: Csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-antipigment trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu

Részletesebben

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát trnd Projektmenetrend Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát : trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/libero-upandgo o trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

www.szerencsejatek.hu Információk és teszt a túlzásba vitt szerencsejátékról

www.szerencsejatek.hu Információk és teszt a túlzásba vitt szerencsejátékról www.szerencsejatek.hu Információk és teszt a túlzásba vitt szerencsejátékról A szerencsejátékokról A játék öröm. Minden ember igényli a szórakozást, a játékkal járó izgalmakat. Ha szerencsejátékot játszunk,

Részletesebben

CeraVe - A száraz bőr szakértője

CeraVe - A száraz bőr szakértője Projektmenetrend CeraVe - A száraz bőr szakértője Bőrgyógyászokkal kifejlesztve trnd Projekt www.trnd.hu/cerave trnd kapcsolattartód: rinna@trnd.hu Feladataink CeraVe nagykövetként CeraVe indulócsomagod

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projektmenetrend Baba mélyhidratáló testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Baba

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről!

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projektmenetrend Gabi popsiápolás: Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/gabi trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a Gabi

Részletesebben

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tena-lady w.trnd.hu/tena-lady trnd kapcsolattartód: artód: lunna@trnd.hu Közösen még ismertebbé

Részletesebben

Boldog karácsonyt! SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2011.

Boldog karácsonyt! SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2011. A Boldog karácsonyt! SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2011. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli

Részletesebben

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Projektmenetrend TEGYÜK NÉPSZERŰBBÉ A LENOR 3AZ1-BEN MOSÓSZERT! Legújabb projektünkben az új Lenor 3az1-ben mosószerrel ismerkedhetünk meg, mely tökéletesen összeillik a Lenor öblítővel,

Részletesebben

Hamánek Happy Fruit:

Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Hamánek Happy Fruit: Tápláljuk gyermekünket 100% gyümölcsalapú desszertekkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/hamanek-happy-fruit trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk

Részletesebben

Eucerin AtopiControl:

Eucerin AtopiControl: trnd Projektmenetrend Eucerin AtopiControl: Rendszeres és tudatos bőrápolás az atópiás bőrgyulladás (ekcéma) kezelésére. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-atopicontrol trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal.

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projektmenetrend Vanish Oxi Action: Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vanish trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Vanish Oxi Action-t.

Részletesebben

Rubik kocka SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2014.

Rubik kocka SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2014. A Rubik kocka SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2014. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos

Részletesebben

Boldog karácsonyt! SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2014.

Boldog karácsonyt! SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2014. A Boldog karácsonyt! SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2014. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli

Részletesebben

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz.

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. trnd Projektmenetrend Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. Nonstop* frissesség a következő mosásig. Projektblog: www.trnd.hu/lenor-unstoppables Kapcsolattartó: lunna@trnd.hu *akár 12 héten át, tárolt

Részletesebben

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák!

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projektmenetrend Tchibo-üzletek: Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tchibo trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Tchibo-üzleteket.

Részletesebben

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről!

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Small & Mini: Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/proplan-smallmini trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

SZERENCSEJÁTÉK TESZT KÖZÖSSÉGEKBEN A SZERENCSEJÁTÉK-FÜGGŐSÉGRŐL MÓDSZERTANI KÉZIKÖNYV

SZERENCSEJÁTÉK TESZT KÖZÖSSÉGEKBEN A SZERENCSEJÁTÉK-FÜGGŐSÉGRŐL MÓDSZERTANI KÉZIKÖNYV Függelék nº 1 SZERENCSEJÁTÉK TESZT Tanintézmény: Osztály: Jelöld be a megfelelő választ! Esetenként több válasz is megjelölhető! 1. Mi a játék? szabadidő önfeledt eltöltése szabályok szerint végzett, szórakoztató

Részletesebben

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-aquaphor trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu Eucerin Aquaphor trnd-projekt

Részletesebben

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel!

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük első Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pecsi-sor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát.

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projektmenetrend Dove Youthful Vitality: Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/dove trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk ismertebbé

Részletesebben

Sok szeretettel! SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2015.

Sok szeretettel! SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2015. A Sok szeretettel! SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2015. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos

Részletesebben

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/chio-chips trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük az új Chio Chips Kettle Cooked termékeket. Indulócsomagod. A projekt kezdetén

Részletesebben

Szerencsepart SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2015.

Szerencsepart SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2015. A Szerencsepart SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2015. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos

Részletesebben

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projektmenetrend Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projekt a Projektblogon: www.trnd.hu/hamanek-bebietelek trnd kapcsolattartód: nykki@trnd.hu Szeretnénk 1. Próbáld ki.... 500 magyarországi

Részletesebben

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját!

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projektmenetrend Nestlé babaételek: Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nestle-baba trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

Üveggolyó SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2008.

Üveggolyó SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2008. Az Üveggolyó SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2008. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban bárki részt vehet, aki a Részvételi

Részletesebben

Házi kedvenc SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2015.

Házi kedvenc SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2015. A Házi kedvenc SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2015. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos

Részletesebben

Monopoly SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2013.

Monopoly SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2013. A Monopoly SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2013. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos részt

Részletesebben

FELELŐS JÁTÉKSZERVEZÉS -

FELELŐS JÁTÉKSZERVEZÉS - FELELŐS JÁTÉKSZERVEZÉS - NEMZETKÖZI MÉRCÉVEL Debrecen, 2013. május 31. Dr. Zelei Beatrix CSR osztályvezető A felelősség nem csak a játékosoké! 2 FELELŐS JÁTÉKSZERVEZÉS Responsible Gaming Felelős játék/játszás

Részletesebben

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád:

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: trnd Projektmenetrend Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: Mindennapi hajápolás luxus összetevőkkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/essence-ultime trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól.

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projektmenetrend Sensodyne Pronamel fogkrém: Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/sensodyne-pronamel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 9 A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel!

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük közös Bonux projektünkben! Örömmel köszöntjük

Részletesebben

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer FYTTIN trnd-projekt Üdvözlünk Téged legújabb közös projektünkben, amely során a FYTTIN étrend-kiegészítővel és természetes édesítőszerrel ismerkedhetünk

Részletesebben

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra.

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projektmenetrend Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster: Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-mineral trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője: a Szerencsejáték Zrt, (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban!

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A TE HOGY LÁTOD? KAMPÁNYHOZ? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! Mi ez az egész? A Te hogy látod? kampány

Részletesebben

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt.

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projektmenetrend Physiogel hipoallergén krémek: Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/physiogel-kremek trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába!

Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába! trnd Projektmenetrend Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefe: Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/philips-sonicare trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu

Részletesebben

Expressz felmérés eredmények

Expressz felmérés eredmények Expressz felmérés eredmények Felmérés időtartama: 2013 április 9-tól 16-ig WOM express survey: Superbrands Bevezetés: Expressz felmérés a trnd-től. Gyors felmérés a trnd ~60 000 fős -közösségében, melynek

Részletesebben

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit:

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: Gondoskodjunk együtt kisbabánk boldog mindennapjairól! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/bepanthen-hamanek trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre.

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. trnd Projektmenetrend Dove hajápolási termékek: Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. Projektblog: www.trnd.hu/dove-hajapolas trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt

Részletesebben

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-expert trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Közösen ismertté tesszük a NIVEA EXPERT

Részletesebben

MINDENNAPI FOGYASZTÓK A VÉLEMÉNYVEZÉREK SZEREPÉBEN.

MINDENNAPI FOGYASZTÓK A VÉLEMÉNYVEZÉREK SZEREPÉBEN. MINDENNAPI FOGYASZTÓK A VÉLEMÉNYVEZÉREK SZEREPÉBEN. Miként válhat egy átlagos fogyasztóból véleményvezér? Hogyan és miért kötelezi el magát a márka mellett, és mit vár ezért cserébe? Palotai Zoltán MÁRKANAGYKÖVETEK

Részletesebben

Szuper Black Jack SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2016.

Szuper Black Jack SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2016. A Szuper Black Jack SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2016. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli

Részletesebben

Varázsoljunk vintage hangulatot otthonunkba!

Varázsoljunk vintage hangulatot otthonunkba! trnd Projektmenetrend Bondex Vintage: Varázsoljunk vintage hangulatot otthonunkba! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/bondex-vintage trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé a Bondex

Részletesebben

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék (2015. május 1-től 2015. június 30-ig) 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője az www.yves-rocher.hu-t

Részletesebben

Philips. OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body. trnd Projekt. Projektblog: trnd Projektmenetrend. trnd kapcsolattartód:

Philips. OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body. trnd Projekt. Projektblog: trnd Projektmenetrend. trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Philips OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oneblade-face-body trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Projektmenetrend Philips OneBlade

Részletesebben

Rubik kocka SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2014.

Rubik kocka SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2014. A Rubik kocka SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2014. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával.

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. trnd Projektmenetrend Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. Projekt trnd Projektblog: www.trnd.hu/braun-cooltec trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun

Részletesebben

Fáraók Kincse SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2017.

Fáraók Kincse SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2017. A Fáraók Kincse SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2017. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos

Részletesebben

100% természetes összetevőkből.

100% természetes összetevőkből. trnd Projektmenetrend Knorr szárazalapok: 100% természetes összetevőkből. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/knorr trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Knorr 100% természetes alapokat.

Részletesebben

Kleopátra kincse SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2018.

Kleopátra kincse SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2018. Kleopátra kincse SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2018. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos

Részletesebben

Fáraók Kincse SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2015.

Fáraók Kincse SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2015. A Fáraók Kincse SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2015. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos

Részletesebben

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató A Tehetségek Vására egy online, közösségépítő, jótékonysági program, melyet iskolánk is szeretne megrendezni a Szülői Munkaközösség segítségével. A programban bárki részt vehet,

Részletesebben

Fáraók Kincse SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2010.

Fáraók Kincse SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2010. A Fáraók Kincse SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2010. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggı jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban bárki részt vehet, aki a Részvételi

Részletesebben

Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 7 Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun Series 7 Online Riportere.

Részletesebben

A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték. Részvételi- és Játékszabályzata

A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték. Részvételi- és Játékszabályzata A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. Szervezés és lebonyolítás A Nyereményjáték szervezője a Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

Dobble Denis Blanchot játéka 2-8 játékos számára 7 éves kortól

Dobble Denis Blanchot játéka 2-8 játékos számára 7 éves kortól Dobble Denis Blanchot játéka 2-8 játékos számára 7 éves kortól Mi a Dobble? A Dobble egy 55 lapos kártyapakli, melynek minden lapján 8 szimbólum látható. A lapokon összesen több mint 50 különbüző szimbólum

Részletesebben

Kaszinó SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2017.

Kaszinó SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2017. Kaszinó SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2017. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos részt

Részletesebben

Gyémánt SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2010.

Gyémánt SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2010. A Gyémánt SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2010. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggı jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos részt

Részletesebben

Rubik kocka SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2014.

Rubik kocka SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2014. A Rubik kocka SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2014. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos

Részletesebben

Boldog karácsonyt! SORSJEGY. Részvételi Szabályzata. Budapest, 2016.

Boldog karácsonyt! SORSJEGY. Részvételi Szabályzata. Budapest, 2016. A Boldog karácsonyt! SORSJEGY Részvételi Szabályzata Budapest, 2016. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli

Részletesebben

Produse. Kaszinó, póker, Nugget game, sportfogadások, lottó, személyes honlap és virtuális iroda (Backoffice) Vegye a kezébe a sorsát!

Produse.  Kaszinó, póker, Nugget game, sportfogadások, lottó, személyes honlap és virtuális iroda (Backoffice) Vegye a kezébe a sorsát! PrFo_B-B-7DB_99_HU 1 Lopoca nemzetközi online gaming platform, melynek székhelye Cipruson található. 2011 februárjától elérhető tíz közép- és kelet-európai országban. az ingyenes feliratkozást követően

Részletesebben

1. Lineáris differenciaegyenletek

1. Lineáris differenciaegyenletek Lineáris differenciaegyenletek Tekintsük az alábbi egyenletet: f(n) af(n ) + bf(n + ), (K < n < N) f(k) d, f(n) d Keressük a megoldást f(n) α n alakban Így kajuk a következőket: α n aα n + bα n+ α a +

Részletesebben

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték.

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük a Head & Shoulders Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT FISKARS + Nagyértékű tárgyi vagy pénznyeremények 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT FISKARS + Nagyértékű tárgyi vagy pénznyeremények 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT FISKARS + Nagyértékű tárgyi vagy pénznyeremények 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland

Részletesebben

Kiskarácsony SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2017.

Kiskarácsony SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA. Budapest, 2017. A Kiskarácsony SORSJEGY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA Budapest, 2017. 1. A játékosnak a sorsolásos játékban való részvétellel összefüggő jogai és kötelezettségei (1) A sorsjátékban minden 18 éven felüli játékos

Részletesebben

A JÁTÉK CÉLJA A játékosok célja megszabadulni az összes kockájuktól. A győztes az lesz, akinek ez elsőként sikerül.

A JÁTÉK CÉLJA A játékosok célja megszabadulni az összes kockájuktól. A győztes az lesz, akinek ez elsőként sikerül. WASABI Játékszabály A JÁTÉK CÉLJA A játékosok célja megszabadulni az összes kockájuktól. A győztes az lesz, akinek ez elsőként sikerül. A JÁTÉK ELŐKÉSZÜLETEI A játék kezdetén minden játékos kap 4 kockát,

Részletesebben

A GOMBFOCI JÁTÉKSZABÁLYAI

A GOMBFOCI JÁTÉKSZABÁLYAI A GOMBFOCI JÁTÉKSZABÁLYAI A gombfoci szabályai szinte megegyeznek a futball szabályaival. Les nincs. A játékban két ember vesz részt. A versenyzők tíz-tíz darab mező ny játékosgombbal, egy-egy darab kapusgombbal

Részletesebben