Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába!"

Átírás

1 trnd Projektmenetrend Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefe: Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába! trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu

2 Tegyük még ismertebbé a Philips Sonicare elektromos fogkeféket! A projektben szeretnénk: Köszöntünk új projektünkben! Szuper élmény lesz a trndközösséggel együtt kipróbálni a Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefét, mely eredményesebbé teszi a fogmosást magyarországi trnd-partnerrel közösen kipróbálni a Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefét. Próbáld ki. A Philips Sonicare DiamondClean technológiájának köszönhetően ínyünk és fogaink is egészségesebbek lesznek. A Sonicare legjobb teljesítménye egy elegáns fogkefében.... tapasztalatainkat minél több ember számára elérhetővé tenni a világhálón. A Philips Sonicare DiamondClean Online Riportereiként termék értékelést írni saját blogokon és véleményoldalakon, mint pl. a velemeny.com, videót feltölteni például a YouTube-ra, valamint sok képet küldeni a fényképalbumba és kommentet írni a projektblogon. Oszd meg tapasztalataidat. 100 magyarországi trnd-partnerrel közösen Online Riporterek leszünk, és szeretnénk kipróbálni a Philips Sonicare elektromos fogkefe család legfiatalabb tagját: a Philips Sonicare DiamondClean-t, hogy utána minél több internetes fórumon (véleményoldalak, fórumok, saját blogok, valamint a projektblog) megoszthassuk tapasztalatainkat. Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába, ezután pedig tegyük még ismertebbé a terméket barátaink, ismerőseink, és az online világ segítségével sok más érdeklődő körében is. Kezdjük is el együtt!... megosztani egymással a Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkeféről alkotott őszinte véleményünket három online felmérésben.... minél több beszámolót és piackutatási kérdőívet összegyűjteni, és ez alapján megtudni, hogy mit gondolnak barátaink a Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkeféről. Mondd el a véleményedet. Számolj be róla.

3 Innováció a fogmosásban. Bár hazánkban az elektromos fogkefék használata még nem olyan elterjedt, egyre többeket foglalkoztat a kérdés: Elektromos vagy hagyományos fogkefét használjunk? Melyik hatékonyabb? A szájhigiénia napjainkban egyre jobban előtérbe kerül, és az emberek is egyre több figyelmet fordítanak fogaik és szájüregük egészségének megőrzésére. A Philips Sonicare az 1980-as évek végén mutatta be első elektromos fogkeféjét, azóta pedig folyamatosan változik és fejlődik, ahogy az emberek fogmosási szokásai is változnak világszerte. Philips Sonicare DiamondClean. Napjainkban a fogkeféknek sok vásárlói igényt kell kielégítenie: "Segítsen megőrizni fogaim természetes fehérségét." "Legyen gyengéd az ínyemhez." "Legyen kényelmes és egyszerű a használata." "A nehezen elérhető helyekről is távolítsa el a lepedéket." Lehetséges, hogy ezek a tulajdonságok mind egy fogkefében egyesüljenek? IGEN! Tökéletes tisztítás. Ragyogó eredmény. A Sonicare fogkefék az elektromos fogkefék piacán egyedülállóak a szónikus technológiának és a különleges kialakításnak köszönhetően. A nagy amplitúdójú és nagy sebességű sörtemozgás dinamikus folyadékmozgást hoz létre, mely a fogak között és az íny mentén is hatékonyan tisztít. A Philips Sonicare fogkefék mindennapos használata segít megelőzni a fogínygyulladást és -vérzést, így az íny már két hét után egészségesebb és ellenállóbb lesz. A Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefét úgy fejlesztették ki, hogy minden kívánságot teljesítsen. 4x hatékonyabban tisztít és 2x jobban fehéríti a fogakat, mint egy hagyományos fogkefe és ezáltal bizonyítottan javítja a száj egészségi állapotát. Segítséget nyújt a fogmosás megfelelő időtartamának betartásában, stílusos és modern a kialakítása, és egyik változata USB-s töltőjével még a sokat utazóknak is kedvez.

4 Tökéletes tisztítás és ragyogó eredmény egy kis fogkefébe zárva. A Philips Sonicare DiamondClean használatával nemcsak fogaid, hanem a szájüreged egészségét is megőrizheted. A Philips Sonicare DiamondClean célja a felülmúlhatatlan tisztítás. A fogak közötti és a fogíny mentén történő optimális tisztítás egészségesebb fogínyt eredményez mindössze két hét alatt. A szónikus technológia rendkívül eredményes fogak közötti tisztítást biztosít, és a kézi fogkefével szemben jelentősen több lepedéket távolít el. Az egyedülálló módon hajlított fogkefefej segítségével könnyebben hozzáférhetők a hátsó fogak, így a nehezen elérhető részeken is eltávolítható a lepedék. A szónikus technológiának köszönhetően akár ötször több lepedéket távolít el, mint egy hagyományos fogkefe. A DiamondClean fogkefefej, a Sonicare eddigi legjobb fogkefefeje gyémánt alakú, közepes keménységű sörtéivel hatékonyan, mégis gyengéden tisztítja meg a fogakat a lepedéktől. Kivételes tisztaságot és fehérebb fogakat érhetsz el, mint egy hagyományos fogkefével. A dinamikus tisztításnak köszönhetően a víz bejut a fogak közé, ezzel tartva tisztán a fogközöket. 2x jobban fehéríti a fogakat, mint egy hagyományos fogkefe. Öt különleges üzemmód a hatékonyabb tisztításért: Tisztítás, Fehérítés, Polírozás, Fogínyápolás és Érzékeny üzemmód.

5 A Philips Sonicare DiamondClean nem vesztegeti az idődet. Philips Sonicare DiamondClean: praktikum és elegancia. A Philips Sonicare DiamondClean fogkefe elérhető üveg-töltős, valamint pohár- és USB-töltős változatban is. A Philips Sonicare DiamondClean időzítőjének köszönhetően segít betartani a fogorvosok által is ajánlott 2 perces fogmosási időt. A Philips Sonicare DiamondClean üveg-töltője a fürdőszoba elegáns díszévé válhat. A töltéshez a fogkefét egyszerűen csak bele kell állítani a töltőbe. A Quadpacer 30 másodperces időközönként figyelmeztet az egyenletes fogmosásra. Vagyis fél-fél perc áll rendelkezésre, hogy megmossuk fogaink külső és belső felét felül és alul is. A Philips Sonicare DiamondClean pohár-töltője szintén elegánssá varázsolhatja fürdőszobánkat. A töltéshez a fogkefét egyszerűen csak bele kell helyezni a pohárba. A poharat nemcsak töltéshez, hanem öblögetéshez is használhatjuk. Az USB-töltős utazótoknak köszönhetően bárhova magunkkal vihetjük Philips Sonicare DiamondClean fogkefénket, és nem kell aggódnunk, hogy lemerül. Tölthetjük laptophoz csatlakoztatva, vagy a fali aljzatról egy adapter segítségével. Egy feltöltéssel akár 3 héten keresztül is moshatsz vele fogat.

6 Indulócsomagod. Feladataid Online Riporterként. A projekt kezdetén minden résztvevő indulócsomagot kap a következő tartalmakkal: 1 Kicsomagolás és fényképek készítése. Saját használatra: 1x Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefe (1db nyél, 2db fej, 1db normál töltő). 1x fehér Philips Sonicare póló. Projektmenetrend brosúra a trnd általános szájreklám ösztönző dokumentuma mely tartalmazza a háttérinformációkat a Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefével kapcsolatban, valamint rengeteg kommunikációt inspiráló ötletet. Piackutatási kérdőívek (40 oldalas brosúra) a barátokkal és családdal folytatott beszélgetésekhez. Próbáld ki: Először is csomagold ki az indulócsomagodat esetleg családoddal, barátaiddal, kollégáiddal közösen, és ismerd meg a tartalmát, a Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefét és a háttérinformációkat. Majd próbáld ki a terméket. Vágj is bele! Fényképek készítése: Oszd meg az élményeidet a kicsomagolásról, valamint a barátokkal és családoddal tartott első kipróbálásokról, és készíts fényképeket. A képeidet a beszámolókkal együtt tudod elküldeni. Ilyen egyszerű: Keress rá a oldalra, és kattints a Beszámoló írása gombra. Közös kipróbálásra barátokkal: 10x Philips Sonicare DiamondClean fogkefefej. Továbbadásra barátoknak: 10x Philips Sonicare elektromos fogkefe információs szórólap. 2 Mondd el a véleményedet. Véleményedet megoszthatod velünk a Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkeféről a projekt nyolc hete alatt úgy, hogy részt veszel három online felmérésünkben: elején: Nyitó felmérés közepén: Félidei felmérés végén: Záró felmérés A felméréseket a trnd weboldalán a Mytrnd felületen találod majd. Amint lehetőséged van kitölteni valamelyik felmérést, en értesítünk róla.

7 3 Dokumentáld az élményeidet. 5 Azért, hogy a DiamondClean-t még népszerűbbé tedd barátaid között A trnd Online Riportereként megkaptad a Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefét, hogy véleményt alkothass a dizájnról, a funkcióiról, a használatáról, a hatékonyságáról, és ezeket online dokumentálhasd. Írj 5-10 beszámolót, bejegyzést a trnd rendszerén kívül (saját blog, videó platformok, fórumok, Twitter, Facebook, stb.)! A linket ezekhez a bejegyzésekhez, videókhoz, blogokhoz egyszerűen a Mytrnd felületen keresztül tudod nekünk elküldeni egy beszélgetési beszámolóban. Feladat elvégezve: Eddig ennyi bejegyzést/beszámolót publikáltam és küldtem el róla a linket a trnd-nek: Online összefoglaló írása. A projekt végén írj egy teljes értékelést a termékről olyan vélemény oldalon, mint például a velemeny.com. Itt le tudod írni a benned kialakult összképet, és értékelni is tudod a Philips Sonicare DiamondClean-t. Foglald össze a teszt szempontokat, az általad tapasztalt előnyöket és hátrányokat, kritikát. Mivel ez teljesen egy kvalitatív áttekintés, így segíthet másoknak, akik érdeklődnek a Philips Sonicare DiamondClean iránt. Azért, hogy megtaláljuk az értékelésedet a velemeny.com-on, küldd el nekünk a linket a Mytrnd felületen keresztül egy beszámolóban Beszélj a barátaiddal: Miután meggyőződtél a Philips Sonicare DiamondClean hatékonyságáról, segíts az összes résztvevővel közösen még ismertebbé tenni a terméket. Ehhez a barátaidnak, rokonaidnak és munkatársaidnak mesélhetsz arról, hogy milyen egyszerű és hatékony vele a fogmosás és megismertetheted velük az egyedi Sonicare technológiát. Philips Sonicare DiamondClean fogkefefejet adhatsz nekik, hogy ők is kipróbálhassák a terméket. Gyűjtsd össze a véleményüket: A Philips Sonicare DiamondClean trnd-projekt hivatalos piackutatójává válhatsz! Az indulócsomagban található Piackutatási Kérdőívekkel 20 barátodat, ismerősödet vagy munkatársadat kérdezheted meg a fogmosás és Philips Sonicare témakörben. Ez alkalom lehet arra is, hogy bennfentes ismereteidet megoszd velük. Pontosabb információkat a Piackutatási Kérdőívekben találsz. Beszélgetési beszámolók írása: Azután, hogy mások is megismerhették Neked köszönhetően a Philips Sonicare DiamondClean-t, fontos, hogy tájékoztass minket is erről. Minden alkalommal, amikor barátokkal, ismerősökkel vagy kollégákkal beszélgettél a termékről, vagy Interneten osztod meg véleményedet, beszámolót írhatsz. A beszámolókból arra vagyunk kíváncsiak, hogy hány barátoddal vagy ismerősöddel beszélgettél, és ők mit gondolnak, miket kérdeztek a Philips Sonicare DiamondClean fogkeféről. A beszámoló írása nagyon egyszerű: Menj fel a oldalra. Kattints a Beszámoló írása menüpontra, és máris kezdheted megszövegezni üzenetedet. Feladat elvégezve: A végső értékelés megírva és link elküldve a trnd-nek. A projekt teljes ideje alatt a projektblogon beszéljük meg közösen a Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefével és a fogmosással kapcsolatos témákat. A projekttel kapcsolatos kérdésekkel és javaslatokkal bátran fordulhattok hozzánk közvetlenül a szwiki@trnd.hu címen.

8 trnd alapelvek. A mondat, amit szeretnénk, ha továbbadnál: Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra, mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Nyíltság. trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefe: Tiszta és fehér fogak, egészséges fogíny a felülmúlhatatlan hatékonyságnak köszönhetően. Hallgass meg másokat. A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafi gyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk.

9 Ötletek az információk átadására. Ha a Philips Sonicare DiamondClean meggyőzött hatékonyságáról és kényelmes használatáról, akkor ajánld barátaidnak és ismerőseidnek is. Felfrissülés egy fontos megbeszélés előtt. Egy baráti kávézás alkalmával. Számos lehetőség és alkalom adódik, hogy a Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefét megismertessük másokkal. Íme néhány ötlet, hogyan oszthatod meg barátaiddal, ismerőseiddel azokat a tapasztalatokat és bennfentes ismereteket, melyekre szert tettél: Manapság már nem meglepő, hogy a munkahelyünkön is tartunk egy fogkefét, hiszen egy fontos megbeszélés előtt szeretnénk a legfelkészültebbek lenni. Vigyük magunkkal a Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefét, és ajánljuk kollegáinknak, hogy ha ezzel mosunk fogat, legalább fogaink tisztasága és egészsége miatt nem kell, hogy aggódjunk. Gyakran találkozunk barátainkkal egy finom kávé elfogyasztására, és egy kis kötetlen beszélgetésre. Meséljünk nekik a kávé okozta elszíneződésekről, és nyugtassuk meg őket, hogy mi tudjuk a megoldást. Hiszen a Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefe használatával természetesen fehérek maradnak a fogaink. Napjainkban ha vásárolni tervezünk valamit, a döntés előtt gyakran nézünk utána a terméknek az Interneten. Különböző termékösszehasonlításokat és véleményoldalakat böngészünk, hogy minél több információhoz jussunk a kiszemelt termékkel kapcsolatban. Írjunk véleményt és értékeljük a Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefét minél több oldalon (pl.: velemeny.com, arukereso.hu, saját blogok, közösségi oldalak, stb.) hogy ne csak ismerőseink és barátaink döntését könnyítsük meg. A vasárnapi családi ebédek alkalmával sokféle étel mellé jól esik egy pohár vörösbort meginni. Sőt! Többen mondják, hogy napi egy pohár vörösbor elfogyasztása még jót is tesz az egészségnek. Azonban a fogainkon sajnos elszíneződést okozhat. Mutassuk be rokonainknak a Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefét, és meséljünk nekik tapasztalatainkról. Ha szeretnénk, a továbbadásra szánt fogkefefejek segítségével ők is kipróbálhatják. Mondjuk el véleményünket az Interneten. Családi ebédek és közös borozás. Egészen biztos, hogy Neked is számos jó ötleted van arra, hogyan lehet még beszélgetéseket kezdeményezni a termékről. Oszd meg velünk beszámolóidban, hogyan segítesz még ismertebbé tenni a Philips Sonicare-t a barátaid, családtagjaid, kollégáid és ismerőseid körében. Várjuk a jó ötleteket és a fényképeket!

10 A Sonicare technológia. A szabadalmaztatott szónikus technológia megteremti a dinamikus és alapos tisztítást még a nehezen elérhető helyeken is. A különbség az egyes elektromos fogkefék mozgása között: Frequency (Hz) Hogy működik egy elektromos fogkefe? Gyakoriság: a fogkefe egy adott idő alatt megtett sikáló mozdulatai. Amplitúdó: a sörték sikáló mozdulat alatt megtett távolsága. Klasszikus Oscillo-Forgó elektromos fogkefe Buzzer elektromos fogkefe Sonicare elektromos fogkefe Amplitude (mm) Sörték sebessége = Gyakoriság x Amplitúdó Mi is a Sonicare technológia? Egyedülálló sörte sebesség: mozdulat percenként Dinamikus tisztítás A szabadalmaztatott szónikus technológia egy egyedülálló dinamikus folyadékáramlást tesz lehetővé. Az egyedülállóan nagy sebességnek és magas rezgésszámnak köszönhetően a fogkefe sörtéi percenként mozdulatot tesznek. Ezek hatására létrejön egy különösen dinamikus folyadékáramlás, ami hatékonyan távolítja el az elszíneződéseket és a plakkot. A dinamikus folyadékáramlás hatására létrejön egy egyveleg a fogkrémből és a nyálból, mely egy oxigéndús, habzó folyadék. A kefe nagysebességű mozgása különösen jól szét tudja oszlatni ezt az egyveleget az egész szájban: a száj hátsó részén, a fogak között, a fogíny mentén, ahol a baktériumok megtelepednek. Így a plakkeltávolítás a nehezen hozzáférhető területeken is biztosított, az íny finom masszírozása pedig gondoskodik az íny vérellátásról. 1: nagy amplitúdójú, de lassú mozgás 2: kis amplitúdójú, de gyors mozgás 3: nagy amplitúdójú és gyors mozgás (Hz) Amplitude (mm)

11 Így használd a Philips Sonicare DiamondClean-t. A fogkefe története. A Philips Sonicare DiamondClean megfelelő használatához csak kövesd ezt a 7 egyszerű lépést: Nedvesítsd be a sörtéket és nyomj rá egy kis adag fogkrémet. Helyezd a fogkefe sörtéit a fogaidhoz egy enyhe szögben az ínyszél mentén. Az On/Off kapcsoló megnyomásával kapcsold be a Sonicare-t. Enyhén nyomd a Sonicare-t a fogaidhoz és ínyedhez, maximalizálva a Sonicare hatékonyságát, és engedd a Sonicare fogkefét, hogy helyetted mossa meg a fogaidat. Ne sikáld a fogaidat! Finoman mozgasd a fogkefe fejét a fogaid között előre és hátra, így a hosszabb sörték elérik a fogközöket is. Folyamatosan végezd ezt a mozdulatot a fogmosási köríveden. Kezdd az 1. szakasszal (felső fogsor külső íve) és mosd 30 másodpercig, mielőtt a 2. szakaszra áttérsz (felső fogsor belső íve). Majd folytasd a fogmosást a 3. szakasszal (alsó fogsor külső íve), és szintén 30 másodperc után térj át a 4. szakaszra (alsó fogsor belső íve). Ehhez segítséget nyújt a Quadpacer. i.e i.e ból talált leletek bizonyítják, hogy már az ókorban is használtak fogkeféhez hasonló tárgyakat. Az emberek akkoriban apró fadarabokat rágcsáltak egy ideig. A muzulmán világban nagyon elterjedt a miswak használata, melyet arakfából állítottak elő. i.e A legkorábbi fogkefére utaló feljegyzések i.e ból, Kínából származnak, és úgy írják le a fogkefét, hogy egy gallyból és annak kopott végéből áll Az első sörtés fogkefe is Kínából származik, a Yang Dinasztia korából ( ), és elkészítésénél disznósörtét használtak. A disznószőrből készült sörtéket bambuszdarabra vagy csontra erősítették körül 1700 körül kereskedők hozták be Európába Kínából a sörtés fogkeféket. A disznósörte túl keménynek bizonyult, így itt lószőrrel helyettesítették A fogkefék ipari gyártását 1780-ban kedte meg az angliai William Addis. Börtönben töltött évei során fejlesztette ki a ma ismeretes fogkefe elődjét. Egy csontra lyukakat fúrt, és azokon áthúzta, majd megkötötte a szálakat A szabadalmat H. N. Wadsworth 1857-ben kapta meg Az amerikai gyógyszerész Wallace Hume Carothers ( ) feltalálta a nylont és lehetővé tette ezáltal a fogkefék olcsó tömeggyártását Az első elektromos fogkefét, a Broxodent-et Svájcban találták fel 1954-ben. 7 Miután végeztél a fogaid külső és belső ívével, további időt tölthetsz a fogak rágófelületével és az elszíneződött területekkel. A nyelvedet is megmoshatod a fogkefével, bekapcsolt vagy kikapcsolt állapotában, ahogy szeretnéd.

12 A Sonicare története. A Sonicare története a nyolcvanas évek végén kezdődött, mint az első elektromos fogkeféé, amit ekkor készítettek el, először egy garázsban. Ma évente több milliót gyártanak belőle, Snoqualmie-ben, az Egyesült Államokban, a Philips Oral Healthcare gyárában, a legmodernebb technológiával. Sonicare világszerte 2000 októberében a Royal Philips Electronics megvásárolta az Optiva Corporation-t, és integrálta a háztartási eszközök, és szépségápolás divíziójába. A Sonicare szónikus fogkefe tökéletesen illeszkedik a Philips összkoncepciójába, melynek alapjai az egészségmegőrzés, az életstílus és a technológia. Mára világszerte 17 millió ember használ Philips Sonicare szónikus fogkefét. A Sonicare sikere egy csapatmunkán alapszik - melyben parodontológusok, biotechnikusok dolgoztak együtt, a Seattle-i Washington Egyetemen. Itt fejlesztették ki a Sonicare-t, egy kulcsfaktor alapján, mely egy fogyasztó tapasztalatain alapszik. Ez bizonyította, hogy a Sonicare alapelve működik. A több mint 175 kiadott tanulmány és publikáció, melyek világszerte 50 egyetemen jelentek meg, rámutattak, hogy a Sonicare komolyan hozzájárul a száj és fogápolás területéhez. Ehhez tartozik a plakkeltávolítás, az íny egészségének megőrzése, és a fogelszíneződés eltávolítása. RECOMMENDED BRAND BY DENTAL PROFESSIONALS Számtalan tudományos publikáció, és több mint 175 egyetemi tanulmány győzte meg a fogorvosokat, és alapozta meg azt, hogy a Sonicare ma a fogorvosok által leggyakrabban javasolt szónikus fogkefemárka lett.

13 Philips Sonicare termékek. Az összes Sonicare fogkefe a szónikus technológiának köszönhetően azonos hatékonysággal tisztítja a fogakat, különbség a funkciókban és a hozzájuk tartozó kiegészítőkben van. Philips Sonicare FlexCare A FlexCare alkalmazkodik az emberek szájápolási igényeihez, így egészségesebb szájápolást biztosít. 3 üzemmód: Tisztítás, Érzékeny és Masszázs. Két mosási beállítás: MaxCare és GoCare. Csomag: 1 szónikus fogkefe, 2 ProResult fogkefefej, 2 úti fogkefefej-tartó, 1 utazótok, 1 úti töltő Ár: HUF Philips Sonicare EasyClean Hatékonyabb lepedékeltávolítás a Sonicare egyedülálló dinamikus technológiájának köszönhetően. 1 üzemmóddal rendelkezik. Csomag: 1 szónikus fogkefe, 1 ProResult fogkefefej,1 töltő Ár: HUF Philips Sonicare HealtyWhite Mindenki szeretne csillogóan fehér fogakat. A HealtyWhite bizonyítottan eltávolítja 2 hét alatt a lerakódást a Tisztítás és fehérítés üzemmód rendszeres használatával. 3 üzemmód: Tisztítás, Érzékeny, Tisztítás és fehérítés. Csomag: 1 szónikus fogkefe, 2 ProResult fogkefefej, 1 úti fogkefefej-tartó, 1 utazótok, 1 töltő Ár: HUF Philips Sonicare For Kids A Sonicare For Kids használatával ösztönözhetjük gyermekeinket az önálló fogmosásra. 2 gyermekbarát üzemmód választható a gyengéd és hatékony tisztításért. Cserélhető előlapjainak köszönhetően minden gyerkőc megtalálhatja a kedvencét. 2 méretben elérhető fogkefefej. Csomag: 1 szónikus fogkefe, 2 fogkefefej, 3 cserélhető előlap, 1 töltő fogkefefej-tartóval Ár: HUF Philips Sonicare FlexCare+ A szabadalmaztatott szónikus technológia és 5 fogmosási fokozat (Tisztítás, Érzékeny, Masszázs, Frissítés, Fogínyápolás) kombinációjának köszönhetően a FlexCare+ tökéletes megoldás a fogíny teljes körű védelmére. Csomag: 1 szónikus fogkefe, 2 ProResult fogkefefej, 1 UV-s fogkefefej-fertőtlenítő, 2 úti fogkefefej-tartó,1 utazótok, 1 úti töltő Ár: HUF Philips Sonicare DiamondClean A Sonicare legjobb teljesítménye egy elegáns fogkefében. 5 üzemmód (Tisztítás, Fehérítés, Polírozás, Fogínyápolás és Érzékeny) és különleges kialakítású fogkefefej gyémánt alakú sörtékkel, a hatékony tisztításért. Csomag: 1 szónikus fogkefe, 2 DiamondClean fogkefefej, 1 töltő egység, 1 pohár-töltő, 1 úti töltő tok, 1 USB kábel, 1 USB adapter, 2 úti fogkefefej-tartó Ár: HUF Philips AirFloss Ha a fogselyem használata nem része a napi szájápolási rutinnak, a fogközökben baktériumok telepedhetnek meg. A Philips AirFloss Microburst technológiája sűrített levegőt és microvízcseppeket juttat a fogak közé és eltávolítja onnan a lepedéket. Ár: HUF

14 Tények és Számok. Philips Sonicare DiamondClean. A Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefe használata nemcsak kényelmesebbé, hanem hatékonyabbá is teszi a fogmosást. A Philips Sonicare szónikus technológiája egyedülálló dinamikus folyadékáramlást tesz lehetővé a fogak között és az íny mentén, így hatékonyan, de kíméletesen tisztít, ezáltal négyszer több lepedéket távolít el, mint a hagyományos fogkefék. Az egyedülálló szónikus technológiának köszönhetően a nagy amplitúdójú és nagy sebességű sörtemozgás dinamikus folyadékmozgást hoz létre, mely a fogak között és az íny mentén is hatékonyan tisztít. A fogkefefej sebessége rezgés percenként. A Philips Sonicare DiamondClean öt különleges üzemmódot biztosít a hatékonyabb tisztításért: Tisztítás, Fehérítés, Polírozás, Fogínyápolás és Érzékeny üzemmód. A Philips Sonicare DiamondClean időzítője segít a fogorvosok által ajánlott 2 perces fogmosási idő betartásában. A Philips Sonicare DiamondClean 2x jobban fehéríti a fogakat, mint egy hagyományos fogkefe. Két feltöltés között eltelt idő akár 3 hét is lehet.

15 trnd kapcsolattartód: 2012 trnd Central Eastern Europe Kft Budaörs, Kálvária utca 7.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projektmenetrend Ariel Active Gel kapszulák: Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-activegel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is!

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projektmenetrend Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefe: Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oral-b trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről.

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projektmenetrend Zendium: Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/zendium trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt ismertté az új Zendium

Részletesebben

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért.

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd Projektmenetrend Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-waterflex trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel!

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projektmenetrend Always Ultra: Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/always-ultra trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-lenor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen.

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projektmenetrend Foresto nyakörv: Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/foresto trnd kapcsolattartód: suzanne@trnd.hu Teszteljük kutyánkkal

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/duckfreshdiscs trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu *az árak boltonként eltérhetnek Utántöltő 2 x 6 db: 1.349 Ft

Részletesebben

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait!

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel: Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pro-plan trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé

Részletesebben

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/betadine trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Projektmenetrend TEGYÜK NÉPSZERŰBBÉ A LENOR 3AZ1-BEN MOSÓSZERT! Legújabb projektünkben az új Lenor 3az1-ben mosószerrel ismerkedhetünk meg, mely tökéletesen összeillik a Lenor öblítővel,

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket.

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. trnd Projektmenetrend trnd dm active beauty: Projekt Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. Projektblog: www.trnd.hu/dm trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt még

Részletesebben

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat.

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projektmenetrend Posta Csomagautomata: Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/csomagautomata trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük ismertebbé a

Részletesebben

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit.

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. trnd Projektmenetrend Biovanne plus+ szépségvitamin: Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. Projektblog: www.trnd.hu/biovanne trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel!

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük első Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Legyünk profik a folteltávolításban.

Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projektmenetrend Ariel Professional: Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-professional trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé az Ariel

Részletesebben

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát.

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projektmenetrend Mr Muscle Active Capsules: Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/mr-muscle trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni

Részletesebben

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd. trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a HERZ-et. A projektben

Részletesebben

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát.

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projektmenetrend Lenor DuoAroma: Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/lenor-duoaroma trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni a Lenor

Részletesebben

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül.

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. trnd Projektmenetrend Príma webáruház: Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. Projektblog: www.trnd.hu/prima trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről!

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projektmenetrend Gabi popsiápolás: Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/gabi trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a Gabi

Részletesebben

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz.

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. trnd Projektmenetrend Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. Nonstop* frissesség a következő mosásig. Projektblog: www.trnd.hu/lenor-unstoppables Kapcsolattartó: lunna@trnd.hu *akár 12 héten át, tárolt

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-sutomargarin trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projektmenetrend Baba intenzív testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba-testapolo trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-laktozmentes trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertté

Részletesebben

SONIC TOOTHBRUSH CLEAN WHITE PLUS 3 IN 1 TB 7930

SONIC TOOTHBRUSH CLEAN WHITE PLUS 3 IN 1 TB 7930 SONIC TOOTHBRUSH CLEAN WHITE PLUS 3 IN 1 TB 7930 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal.

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projektmenetrend Vanish Oxi Action: Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vanish trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Vanish Oxi Action-t.

Részletesebben

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát trnd Projektmenetrend Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát : trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/libero-upandgo o trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog:  trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/cien trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Még ismertebbé tesszük a Cien termékeket. Örömmel üdvözlünk legújabb szépségápolási

Részletesebben

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30:

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: trnd Projektmenetrend Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: Csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-antipigment trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu

Részletesebben

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába.

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projektmenetrend Rubik kocka és Fáraók Kincse sorsjegyek: Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/szerencsejatek trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól.

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projektmenetrend Sensodyne Pronamel fogkrém: Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/sensodyne-pronamel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt.

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. trnd Projektmenetrend Lactamil: Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. Projektblog: www.trnd.hu/lactamil trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu trnd Projekt Segítsünk

Részletesebben

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-aquaphor trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu Eucerin Aquaphor trnd-projekt

Részletesebben

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről!

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Small & Mini: Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/proplan-smallmini trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

SONIC TOOTHBRUSH CLEAN WHITE PLUS POWER EDITION

SONIC TOOTHBRUSH CLEAN WHITE PLUS POWER EDITION SONIC TOOTHBRUSH CLEAN WHITE PLUS POWER EDITION TB 8030 DA FI NO SV IT PT NL HU CS SL LT EL BG RU A B C D E F H I G 1 2 3 3 DANSK 05-16 SUOMI 17-28 NORSK 29-40 SVENSKA 41-52 ITALIANO 53-64 PORTUGUÊS 65-76

Részletesebben

Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-face trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Próbáljuk ki a Braun Face-t,

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projektmenetrend Baba mélyhidratáló testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Baba

Részletesebben

Eucerin AtopiControl:

Eucerin AtopiControl: trnd Projektmenetrend Eucerin AtopiControl: Rendszeres és tudatos bőrápolás az atópiás bőrgyulladás (ekcéma) kezelésére. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-atopicontrol trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

CeraVe - A száraz bőr szakértője

CeraVe - A száraz bőr szakértője Projektmenetrend CeraVe - A száraz bőr szakértője Bőrgyógyászokkal kifejlesztve trnd Projekt www.trnd.hu/cerave trnd kapcsolattartód: rinna@trnd.hu Feladataink CeraVe nagykövetként CeraVe indulócsomagod

Részletesebben

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát.

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projektmenetrend Dove Youthful Vitality: Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/dove trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk ismertebbé

Részletesebben

FOG- ÉS ÍNYÁPOLÁSI KÉZIKÖNYV

FOG- ÉS ÍNYÁPOLÁSI KÉZIKÖNYV FOG- ÉS ÍNYÁPOLÁSI KÉZIKÖNYV FOGSELYMEZÉS ELENGEDHETETLEN A FOGAK KÖZÖTTI TERÜLETEK ALAPOS TISZTÍTÁSA, ERRE A FOGSELYEM ILLETVE A FOGKÖZTISZTÍTÓ KEFE AZ EGYIK LEGALKALMASABB. A FOGKÖZÖK KÜLÖNÖSEN FONTOS

Részletesebben

Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 7 Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun Series 7 Online Riportere.

Részletesebben

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 9 A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban!

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A TE HOGY LÁTOD? KAMPÁNYHOZ? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! Mi ez az egész? A Te hogy látod? kampány

Részletesebben

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával.

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. trnd Projektmenetrend Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. Projekt trnd Projektblog: www.trnd.hu/braun-cooltec trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun

Részletesebben

MAGYAR 79. Bevezetés

MAGYAR 79. Bevezetés FlexCare Platinum 1 Bevezetés MAGYAR 79 Köszönjük, hogy Philips terméket vásárolt! A Philips által biztosított teljes körű támogatáshoz regisztrálja termékét a www.philips.com/welcome oldalon. Fontos!

Részletesebben

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projektmenetrend Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projekt a Projektblogon: www.trnd.hu/hamanek-bebietelek trnd kapcsolattartód: nykki@trnd.hu Szeretnénk 1. Próbáld ki.... 500 magyarországi

Részletesebben

Fogorvosi rendelõkben használatos fogfehérítõ rendszer. Biztonságos, gyors, egyszerû fogfehérítési eljárás DENTAMERICA

Fogorvosi rendelõkben használatos fogfehérítõ rendszer. Biztonságos, gyors, egyszerû fogfehérítési eljárás DENTAMERICA Everbrite Fogorvosi rendelõkben használatos fogfehérítõ rendszer Biztonságos, gyors, egyszerû fogfehérítési eljárás Everbrite DENTAMERICA fogfehérítõ rendszert fogorvosi használatra fejlesztették ki. A

Részletesebben

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra.

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projektmenetrend Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster: Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-mineral trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

SONICARE HASZNÁLATI UTASÍTÁS

SONICARE HASZNÁLATI UTASÍTÁS SONICARE HASZNÁLATI UTASÍTÁS 1. Kefefej 2. jelölő gyűrű 3. kefefejszorító gyűrű 4. Sonic-kézidarab 5. be/kikapcsoló 6. sebességkapcsoló (csak a 7800 és 7500 szériánál) 7. LED töltő 8. töltőkészülék 9.

Részletesebben

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pecsi-sor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák!

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projektmenetrend Tchibo-üzletek: Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tchibo trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Tchibo-üzleteket.

Részletesebben

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tena-lady w.trnd.hu/tena-lady trnd kapcsolattartód: artód: lunna@trnd.hu Közösen még ismertebbé

Részletesebben

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját!

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projektmenetrend Nestlé babaételek: Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nestle-baba trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

Sonicare For Kids rechargeable sonic toothbrush

Sonicare For Kids rechargeable sonic toothbrush Sonicare For Kids rechargeable sonic toothbrush 5_020_9981_2_DFU-Simple_A6_v7.indd 1 11/04/16 11:46 5_020_9981_2_DFU-Simple_A6_v7.indd 2 11/04/16 11:46 5_020_9981_2_DFU-Simple_A6_v7.indd 3 11/04/16 11:46

Részletesebben

Hamánek Happy Fruit:

Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Hamánek Happy Fruit: Tápláljuk gyermekünket 100% gyümölcsalapú desszertekkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/hamanek-happy-fruit trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások Ventilátor 10029404 Kedves vásárló, Gratulálunk a termék megvásárlásahoz.kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és fordítson különös figyelmet a figyelmeztetésekre a hibák elkerülése végett.a

Részletesebben

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek SZÓFOGADÓ füzetek A SZÓFOGADÓ füzetek olyan hétköznapi dolgokban szeretnének segíteni neked, amikről nem biztos, hogy tanulni fogsz az iskolában Ilyen témák például a fogmosás, a közlekedés, táplálkozás,

Részletesebben

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre.

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. trnd Projektmenetrend Dove hajápolási termékek: Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. Projektblog: www.trnd.hu/dove-hajapolas trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt

Részletesebben

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád:

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: trnd Projektmenetrend Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: Mindennapi hajápolás luxus összetevőkkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/essence-ultime trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel!

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük közös Bonux projektünkben! Örömmel köszöntjük

Részletesebben

Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért.

Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért. trnd Projektmenetrend Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért. Projektblog: www.trnd.hu/silk-epil trnd-kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél a Braun Silk-épil 9 trnd-online Riportere! A projektben

Részletesebben

TORONYVENTILÁTOR

TORONYVENTILÁTOR 10031517 10031518 TORONYVENTILÁTOR Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást.

Részletesebben

Philips. OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body. trnd Projekt. Projektblog: trnd Projektmenetrend. trnd kapcsolattartód:

Philips. OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body. trnd Projekt. Projektblog: trnd Projektmenetrend. trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Philips OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oneblade-face-body trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Projektmenetrend Philips OneBlade

Részletesebben

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték.

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük a Head & Shoulders Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

AUTOMATA HAJGÖNDÖRÍTŐ

AUTOMATA HAJGÖNDÖRÍTŐ AUTOMATA HAJGÖNDÖRÍTŐ HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modellszám: HCA-501 1 A készülék forradalmi technológiájával biztosítja, hogy ön különösebb erőfeszítés nélkül, gyönyörű göndör hajfürtöket alkothasson, melyek

Részletesebben

3 in 1 Mikrodermabráziós készülék

3 in 1 Mikrodermabráziós készülék AB-203 3 in 1 Mikrodermabráziós készülék (Ultrahang, gyémántfejes csiszoló, hideg-meleg vasaló) Fontos megjegyzés: 1) Kérjük olvassa el a használati utasítást mielőtt használni kezdi a készüléket. 2) Ne

Részletesebben

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/chio-chips trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük az új Chio Chips Kettle Cooked termékeket. Indulócsomagod. A projekt kezdetén

Részletesebben

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer FYTTIN trnd-projekt Üdvözlünk Téged legújabb közös projektünkben, amely során a FYTTIN étrend-kiegészítővel és természetes édesítőszerrel ismerkedhetünk

Részletesebben

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit:

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: Gondoskodjunk együtt kisbabánk boldog mindennapjairól! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/bepanthen-hamanek trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Supershine & Spongelux. visszavarázsolja a padló eredeti fényét www.klindex.hu

Supershine & Spongelux. visszavarázsolja a padló eredeti fényét www.klindex.hu Supershine & Spongelux visszavarázsolja a padló eredeti fényét Supershine & Spongelux Termék áttekintés avagy a forradalmi fényező és csiszoló pad-ek SUPERSHINE PLUS,gyémánt pad félkemény hordozófelülettel.

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

A VILÁG ELSŐ SZÁMÚ SZILIKONOS, SZÓNIKUS FOGKEFÉJE

A VILÁG ELSŐ SZÁMÚ SZILIKONOS, SZÓNIKUS FOGKEFÉJE A VILÁG ELSŐ SZÁMÚ SZILIKONOS, SZÓNIKUS FOGKEFÉJE TELJES KÖRŰ HASZNÁLATI UTASÍTÁS AZ ELSŐ LÉPÉSEK Gratulálunk, hogy az ISSA 2 készülék megvásárlásával megtetted az első lépést a fehérebb és ragyogóbb mosoly

Részletesebben

Register your product and get support at www.philips.com/welcome Wireless notebook mouse SPM9800 HU Felhasználói kézikönyv a c b d e f g HU 1 Fontos! Elektromos, mágneses és elektromágneses mezők (EMF)

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk 1 TARTALOMJEGYZÉK Fiók információ Logó feltöltése vásárlói ajánlatokhoz Számlák keresése/megtekintése Társfelhasználók létrehozása Társfelhasználók

Részletesebben

- EMAG AG alapítás: 1997. - székhely: Mörfelden-Walldorf (D) további telephelyek: USA & Schweiz. - Tevékenység: Szépség-Egészség-Wellness

- EMAG AG alapítás: 1997. - székhely: Mörfelden-Walldorf (D) további telephelyek: USA & Schweiz. - Tevékenység: Szépség-Egészség-Wellness KÖSZÖNTJÜK! A A cég cég - EMAG AG alapítás: 1997 - székhely: Mörfelden-Walldorf (D) további telephelyek: USA & Schweiz - Tevékenység: Szépség-Egészség-Wellness EMAG AG Tulajdonos és alapító Dr. Bülent

Részletesebben

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-expert trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Közösen ismertté tesszük a NIVEA EXPERT

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK 1. Hogyan kell használni a GONAL-f előretöltött injekciós tollat? 2. Mielőtt megkezdené az előretöltött injekciós toll használatát 3.

TARTALOMJEGYZÉK 1. Hogyan kell használni a GONAL-f előretöltött injekciós tollat? 2. Mielőtt megkezdené az előretöltött injekciós toll használatát 3. TARTALOMJEGYZÉK 1. Hogyan kell használni a GONAL-f előretöltött injekciós tollat? 2. Mielőtt megkezdené az előretöltött injekciós toll használatát 3. Az előretöltött injekciós toll előkészítése az injekció

Részletesebben

A kávé túl vizes és hideg

A kávé túl vizes és hideg A KÉZIKÖNYV HASZNÁLATÁRÓL: Ugyan a készülékek a hatályos európai szabályozási előírásoknak megfelelően készültek, így minden lehetséges veszélyes rész védve van rajta. Figyelmesen olvassa el ezeket a figyelmeztetéseket,

Részletesebben

Gyors Indítási Útmutató

Gyors Indítási Útmutató NWA1300-NJ Gyors Indítási Útmutató 802.11 b/g/n Falban lévő PoE Hozzáférési pont Firmware Verzió 1.00 1. kiadás, 0 / 2011 ALAPÉRTELMEZETT BEJELENTKEZÉSI RÉSZLETEK Felhasználónév admin Jelszó 1234 TARTALOM

Részletesebben

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt.

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projektmenetrend Physiogel hipoallergén krémek: Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/physiogel-kremek trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Facebook, Twitter: a marketing szép, új (ingyenes?) világa

Facebook, Twitter: a marketing szép, új (ingyenes?) világa Facebook, Twitter: a marketing szép, új (ingyenes?) világa Ki van fent a közösségi média oldalakon? Az ma már nem kérdés, hogy fent vagyunk-e a közösségi oldalakon. A kérdés az, hogy miként vagyunk fenn,

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

Clean Rim. Hatékonyság és higiénia a WC-jében.

Clean Rim. Hatékonyság és higiénia a WC-jében. Clean Rim Hatékonyság és higiénia a WC-jében. 2 1 1 The Gap Clean Rim fali WC / 2 PL2 Dupla króm nyomólap / 3 The Gap Unik mosdó és bútor / 4 L20 mosdócsaptelep / Clean Rim Hatékonyság és higiénia a WC-jében.

Részletesebben

JZA 70 H Gyermek ultrahangos fogkefe Használati útmutató

JZA 70 H Gyermek ultrahangos fogkefe Használati útmutató H JZA 70 H Gyermek ultrahangos fogkefe Használati útmutató Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm, Germany Tel.: +49 (0)731 / 39 89-144 Fax: +49 (0)731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de Tartalom

Részletesebben

KISTRAKTOR. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

KISTRAKTOR. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KISTRAKTOR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. HU Figyelmeztetés: - A gyermekek

Részletesebben

Vivamax fotonterápiás bırápoló készülék

Vivamax fotonterápiás bırápoló készülék Vivamax fotonterápiás bırápoló készülék Termékkód: GYVS6 Használati utasítás Üzembe helyezés elıtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! - 2 - Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék...3 Mőszaki adatok...3

Részletesebben

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Responsive, dinamikus weboldal Alapcsomag tartalma Reszponzív, dinamikus weboldal Egyedi webdesign 1-5 menüpont

Részletesebben

Beltéri kandalló

Beltéri kandalló Beltéri kandalló 10030731 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. MŰSZAKI

Részletesebben

English... 1 15 eština... 16 29 Sloven ina... 30 41 Magyarul... 42 53 Polski... 54 67... 68 83 Lietuvi... 84 97

English... 1 15 eština... 16 29 Sloven ina... 30 41 Magyarul... 42 53 Polski... 54 67... 68 83 Lietuvi... 84 97 FDV 1001-A 1 English... 1 15 eština... 16 29 Sloven ina... 30 41 Magyarul... 42 53 Polski... 54 67... 68 83 Lietuvi... 84 97 1 2 A B 1 C D E 5 2 F 4 G 3 3 4 5 6 1 1 2 2 FDV 1001-A Tartalom 42 HU Akkumulátoros

Részletesebben

Újdonságok az esztétikai fogászatban

Újdonságok az esztétikai fogászatban Újdonságok az esztétikai fogászatban Dr. Péter Tamás Úgy gondolom a XXI. században egyre több ember számára vált fontossá a jó megjelenés, ennek pedig szerves részét képezi az esztétikus, ápolt fogazat.

Részletesebben

Fogas kérdés: hogyan mossunk helyesen fogat?

Fogas kérdés: hogyan mossunk helyesen fogat? Fogas kérdés: hogyan mossunk helyesen fogat? Mi a célja az alapos fogmosásnak? A fogmosás során távolítjuk el a lepedéket. A felhalmozódott lepedékben lévő baktériumok és anyagcseretermékeik felelősek

Részletesebben

Expressz felmérés eredmények

Expressz felmérés eredmények Expressz felmérés eredmények Felmérés időtartama: 2013 április 9-tól 16-ig WOM express survey: Superbrands Bevezetés: Expressz felmérés a trnd-től. Gyors felmérés a trnd ~60 000 fős -közösségében, melynek

Részletesebben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben CSAKRA- és MERIDIÁN-tisztító módszer IMÁval INGYENES CSAKRA- és MERIDIÁNtisztítás +harmonizálás IMÁVAL Tested, Lelked, Szellemed, Érzelmeid,

Részletesebben

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás I. Töltés a. Az első használat előtt a készülék teljes feltöltése szükséges, a teljes töltési ciklus hozzávetőlegesen 3.5 4 órát vesz igénybe. b.

Részletesebben