Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend"

Átírás

1 trnd Projektmenetrend Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt Projektblog: trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

2 Próbáljuk ki a Braun Face-t, és osszuk meg tapasztalatainkat. A projektben szeretnénk: Legújabb projektünkben közösen felfedezhetjük és megismertethetjük az új Braun Face arcepilátort és arctisztító készüléket. A Braun meg szeretné könnyíteni mindennapjainkat, ezért a szépségszalonok kényelmét hozza el otthonunkba: segítségével megtapasztalhatjuk a tökéletesen sima és tiszta arc érzését magyarországi trnd-partnerrel közösen kipróbálni a Braun Face arcepilátort és arctisztító készüléket. Próbáld ki. Ebben a projektben 80 trnd-partnerrel közösen szeretnénk kipróbálni a Braun Face termékkel végezhető arcepilálást és arctisztítást, valamint másokkal is megismertetni a terméket online értékelések útján.... tapasztalatainkat minél több ember számára elérhetővé tenni a világhálón. A Braun Face Online Riportereiként az alábbi termékértékelő oldalakon tesztbeszámolókat és értékeléseket írni: Bőrünk ragyogó és szőrpihe nélküli lesz! mediamarkt.hu edigital.hu shopline.hu arukereso.hu Oszd meg tapasztalataidat.... megosztani egymással a Braun Face-ről alkotott őszinte véleményünket két online felmérésben. Mondd el véleményed. Az új Braun Face készülék egy precíz arcepilátor és egy arctisztító kefe ötvözete.

3 Szépségszalon az otthonunkban......a ragyogó arcbőrért. Braun első alkalommal fejlesztett ki arcápoló készüléket nők számára. A Braun Face-szel két kezelést élvezhetünk egyetlen készülékkel: precíz epilálást és mélyrehatoló tisztítást a bőr természetes ragyogásáért. A Braun Face tökéletes társunk lehet a mindennapi arcápolás során. Arcbőrünk folyamatosan a káros külső hatásoknak van kitéve, ezért különösen gondos ápolást igényel. A professzionális ápolás érdekében a Braun kifejlesztette a Braun Face-t, az első 2:1-ben arcápoló készüléket. Fürdőszobánk egy szempillantás alatt valódi szépségszalonná változhat, melyben arcbőrünk a számára legmegfelelőbb törődést kapja. Teljes körű kezelés otthonunkban! A precíz epilátor akár a legkisebb pihéket is eltávolítja, de az áll, az ajkak fölötti terület és a szemöldök megfelelő karbantartásáról is gondoskodik. Az arctisztító kefe gyengéden távolítja el a sminket, és tisztítja a pórusok mélyét. A magas szintű technikai fejlesztésnek köszönhetően gyorsan és könnyedén gondoskodhatunk arcunk tisztaságáról.

4 Kettős hatás: precíz arcepilátor......és arctisztító. A Braun Face egy precíz epilátorral van felszerelve, mellyel egy szempillantás alatt simává varázsolhatjuk bőrünket. A Braun Face finoman helyreállítja arcbőrünk tisztaságát azáltal, hogy eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket. Több mint 48%-a a nőknek szőrteleníti az arc különböző területeit. A készülékkel gond nélkül eltávolíthatjuk az apró szőrszálakat az állról, az ajkunk feletti területről, a homlokról, de akár a szemöldökünket is könnyedén megigazíthatjuk vele. A nők 40%-a állítja, hogy egy arctisztítónak alaposan kell tisztítania a bőrt. Ezen felül 30% gondolja úgy, hogy mélyrehatóan is tisztítania kell.* A Sonic Technológiával rendelkező Braun Face finoman helyreállítja az arc bőrének tisztaságát és ragyogását azáltal, hogy eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket. A Braun Face tisztítókefe 6x jobb eredményt biztosít, mint ha kézzel tisztítanánk az arcunkat**, és láthatóan tisztább és puhább lesz a bőr. Az extra keskeny fejen 10 mikro-nyílás van, amely gyengéden fogja meg az akár csak 0,02 mm-es finom szőrszálakat is. Másodpercenként 200 kiszedő mozdulatával lényegesen gyorsabb és alaposabb, mint a kézi csipeszek. Gyökerestől távolítja el a szőrszálakat, így akár 4 héten át élvezhetjük a sima, szőrtelen bőrt. * Közvélemény kutatás fő részvételével (JP, BR, US, FR). ** Olajbázisú alapozón tesztelve

5 Hogyan használjuk az epilátort......és a tisztítókefét. Epilálás előtt Ajánlott az epilátort este használnunk, mert előfordulhat, hogy epilálás után apró pöttyök jelennek meg az arcon. A könnyebb használat érdekében fogjuk össze a hajunkat. A szakemberek ajánlása szerint érdemes minden epilálás előtt körültekintően megtisztítanunk az arcunkat. Arctisztítás előtt Vizezzük be az arcunkat és a kefét. A legjobb eredmény érdekében az arctisztító folyadékot masszírozzuk kézzel az arcbőrünkbe. A Wet&Dry technológiának köszönhetően a Braun Face zuhanyozás vagy fürdés közben is használható, teljesen vízálló. Epilálás alatt Nyomjuk meg a bekapcsoló gombot a készüléken, és válasszuk ki az epilálás fokozatát attól függően, hogy hol szeretnénk használni (áll, ajkak fölötti terület, homlok vagy szemöldök). A szőrszálak könnyű eltávolítása végett feszítsük meg a bőrt az epilálás során. A készülékhez tartozó extra keskeny fejen 10 mikro-nyílás van, amely gyengéden távolítja el akár a 0,02 mm-es finom szőrszálakat is. Arctisztítás alatt Nyomjuk meg a bekapcsoló gombot a készüléken, és válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb fokozatot. Egy percen keresztül körkörös mozdulatokkal vezessük végig a kefét arcunkon, kerülve a szem környékét és a nedves hajtincseket. A Braun Face mikro-rezgések százaival leradírozza és eltávolítja az elhalt hámsejteket, és segíti a bőr megfiatalítását. Epilálás után A szépségápolást nyugtató krém felvitelével fejezzük be, mely kíméletes a bőrünkhöz, és hozzájárul a szép végeredményhez. Arctisztítás után Mossuk meg az arcunkat tiszta vízzel. Érdemes ezután hidratálókrémet használni, mivel tisztítás után arcunk jobban magába szívja az ápoló készítményeket.

6 Bőrünknek különleges ápolásra van szüksége. A Braun Face tisztítása. Arcunknak számos káros hatással kell megküzdenie nap mint nap. Megfelelő ápolással azonban megelőzhetőek a bőrproblémák. Epilátorfej tisztítása Távolítsuk el az epilátorfejet a készülékről, és öblítsük ki folyó víz alatt. Ezután bizonyosodjunk meg arról, hogy nem maradtak apró szőrszálak a csipeszek között. Rázzuk meg alaposan a fejet, hogy a maradék víz és szőrpihe is távozhasson, majd törüljük át egy törölközővel, és hagyjuk megszáradni. Tisztítófej Használat után öblítsük ki a tisztító kefét folyó víz alatt. Ha szükséges, használjunk folyékony szappant az alaposabb tisztításhoz. Rázzuk meg alaposan a kefét, hogy a maradék víz is lecsöpöghessen, majd törüljük át egy törölközővel, és hagyjuk megszáradni. Bár sokszor észre sem vesszük, környezetünk veszélyt jelenthet arcbőrünk számára. A fakó arcszín, vagy a bőr tökéletlensége a nem megfelelően tisztított arcbőr kellemetlen következményei. A verejték, a por, a smink, a cigaretta vagy az erős UV-sugárzás mind negatív hatással vannak bőrünk állapotára: fénytelen arc, eltömődött pórusok, stb. A Braun Face-hez beszerezhetőek tartalék tisztító kefék. A legjobb eredmény érdekében ajánlott 3 havonta cserélnünk a kefét a készülékünkön. Az arctisztítás és arcepilálás két egyszerű folyamat, melyet a szép arcbőr megkövetel. Ha sikerül beépítenünk a napi rutinunkba, nagy lépést tehetünk előre az arcápolásban.

7 Indulócsomagod. Teendőid Online Riporterként. Annak érdekében, hogy a Braun Face arcepilátort és arctisztító készüléket kipróbálhasd, megoszthasd róla a tapasztalataidat és értékelhesd online, a projekt kezdetén minden résztvevő számára indulócsomagot küldünk a következő tartalmakkal: 1 Kicsomagolás és kipróbálás. 1 x Braun Face 820 arcepilátor és arctisztító készülék. Projektmenetrend brosúra a trnd általános szájreklám ösztönző dokumentuma mely háttérinformációkat tartalmaz a Braun Face arcepilátorról és arctisztító készülékről, valamint rengeteg kommunikációt inspiráló ötletet. Először is csomagold ki az indulócsomagodat esetleg családoddal, barátaiddal, kollégáiddal közösen, és ismerd meg a tartalmát, a Braun Face arcepilátort és arctisztító készüléket és a háttérinfomációkat. Majd próbáld ki a terméket! Az első kipróbálást örökítsd meg fényképeken is, melyet a Mytrnd felületeden keresztül oszthatsz meg velünk! Kész: Braun Face tesztelése a mindennapokban. 2 Mondd el őszinte véleményedet. Támogasd véleményeddel, ötleteiddel és javaslataiddal a Braun csapatot, melyeket a termékfejlesztések során figyelembe vesznek. A projekt négy hete alatt két felmérésben oszhatod meg velünk az új Braun Face-ről alkotott véleményedet. A felmérések elérhetőségéről időben értesítünk -en keresztül. Kész: Nyitó felmérés kitöltése. Záró felmérés kitöltése.

8 3 Tesztbeszámolók írása. trnd alapelvek. A trnd Online Riportereként megkaptad a Braun Face arcepilátort és arctisztító készüléket, hogy véleményt alkothass kettős hatásáról, különböző funkcióiról, és ezeket online dokumentálhasd. Írj a termékértékelő oldalak mindegyikére egy értékelést. Foglald össze az általad tesztelt tulajdonságokat, a készülék előnyeit és személyes kritikádat. Mindez végső soron egy jó áttekintést nyújt, és más érdeklődők számára hasznosnak bizonyulhat. Annak érdekében, hogy értékelésedet megtaláljuk a termékértékelő oldalakon, oszd meg velünk a linkeket a Mytrnd felületen tesztbeszámolóidban. Kész: Értékelés megírása a mediamarkt.hu oldalán, és a link elküldése a trnd-nek. Értékelés megírása az edigital.hu oldalán, és a link elküldése a trnd-nek. Értékelés megírása a shopline.hu oldalán, és a link elküldése a trnd-nek. Értékelés megírása az arukereso.hu oldalán, és a link elküldése a trnd-nek. Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra, mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Nyíltság. trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. A projekt teljes ideje alatt a projektblogon beszéljük meg közösen a Braun Face-ről, és az arcepilálással, arctisztítással kapcsolatos témákat: Hallgass meg másokat. A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafigyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk. A projekttel kapcsolatos kérdésekkel és javaslatokkal bátran fordulhattok hozzánk közvetlenül a lunna@trnd.hu címen.

9 A mondat, amit szeretnénk ha továbbadnál: Ötletek az értékelések megírásához. Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. Közös projektünk célja, hogy értékeléseink által mások is megismerhessék a Braun Face előnyeit. Ezért arra kérünk, oszd meg tapasztalataidat különböző termékértékelő oldalakon, így az érdeklődők hiteles és őszinte véleményekhez juthatnak. Segítségül íme néhány tipp az értékelésed megírásához: A legfontosabb, hogy értékelésed őszinte legyen: írd meg, hogy mi tetszik nagyon és mi kevésbé a készülékben. Minél részletesebb a leírásod, annál többet tudhatnak meg az érdeklődők általad a termékről. Ne felejtsd el megemlíteni a termék jellemzőit: az epilátort, a tisztítókefét, a használatot, a dizájnt stb. Tapasztalataidat képekkel és videókkal is színesítheted, így értékelésed még látványosabb és komplettebb lesz! Fontos, hogy leírásaink és értékeléseink hasznos információkat tartalmazzanak az érdeklődők számára. Ne feledd! Értékeléseid URL címét megoszthatod velünk Mytrnd felületeden keresztül!

10 Próbáljuk ki a Braun Face-t és írjuk le tapasztalatainkat. Két könnyű teszt segítségével kipróbálhatjuk a Braun Face-t, és az általa nyújtott két kezelést. A tesztek végeztével összegyűjtheted az eredményt a lenti táblázatban, mely az értékeléseid során is segítséget nyújthat. Az epilátor teszt Az epilátor teszt Próbáljuk ki a Braun Face epilátort az egyik szemöldökünkön, majd formázzuk a másik szemöldököt a megszokott módon, csipesszel. Így könnyedén összehasonlíthatjuk a két technikát. Mérd az időt, és ezután töltsd ki a táblázatot a következő oldalon! Az epilálás időtartama Simaság Braun Face Korábbi metódus Mennyi idő alatt nő vissza a szőr A tisztító kefe teszt A tisztító kefe hatékonyságának teszteléséhez szükségünk lesz a korábbi arctisztító eszközeinkre is. Tisztítsuk le az arcunk egyik oldalát a megszokott módon, ezután a Braun Face tisztító keféjének segítségével tisztítsuk meg a másik oldalt is. Ha végeztünk, egy-egy vattapamaccsal töröljük át a két oldalt, és hasonlítsuk össze az eredményt. Melyiken maradt több szennyeződés? Egyéb észrevétel A tisztító kefe teszt Szennyeződés és sminkmaradványok eltávolítása Braun Face Korábbi metódus A tisztítás kényelme Arc tisztasága Egyéb észrevétel

11 A szakértő véleménye. P&G: A vállalat. A következőkben Dr. Sylvie Garnier-Lyonett bőrgyógyász ajánlásait olvashatjuk. 1. Mik a legfontosabb lépések a ragyogó bőr eléréséhez? Annak érdekében, hogy arcbőrünk minden nap sugárzó és szép legyen, fontos egy sor arcápoláshoz kapcsolódó teendőt betartanunk. Az első mindig az arctisztítás legyen, melyet egy gyengéd bőrradírozás követ, és végezetül ne feledkezzünk meg a hidratálásról sem. 2. Mi az arctisztító kefe elsődleges célja? A kefe gyengéden eltávolítja az arcfesték utolsó nyomait is, melyet kézi tisztítással nem tudnánk eltüntetni. Ezenkívül megtisztítja az eltömődött pórusokat is a szennyeződésektől. Ez a kezelés tökéletes alternatívát nyújt a vegyi (hámlasztás) és fizikai (arcradírozó készítmények) arcradírozással szemben. A tisztítókefe rendszeres használatával tehát alaposan megtisztíthatjuk bőrünket, és eltávolíthatjuk az elhalt hámsejteket a gyönyörű arcbőr elérése érdekében. 3. Mik a főbb előnyei az arctisztítás ezen típusának? Az arctisztító kefe legfőbb előnye, hogy megfelelő arctisztítást biztosít, mely a ragyogó arcbőr elérésének egy lényeges eleme. Ez a technológia több puszta arctisztításnál. Az arcradírozás előkészíti a bőrt arra, hogy jobban beszívja a krémeket és ápoló készítményeket: hidratálókrémeket, ránctalanító készítményeket, de például mezoterápia esetén is hasznos. Kettős hatásának köszönhetően a kefe ragyogóvá varázsolhatja arcunkat. Ez tudomány, nem fikció! A Braun márka a P&G-hez tartozik, csak úgy mint számos egyéb, háztartási termékekre (Ambi Pur, Mr. Clean), vagy szépségápolási termékekre (Pantene Pro-V, Oral-B, Gillette, Olay) épülő márka. A P&G márkák célja, hogy egyszerűbbé tegyék mindennapjainkat. A termékek minősége és a fogyasztók hűsége teszi lehetővé a vállalat számára, hogy világelső legyen az olyan alapvető termékekben, amelyek megtalálhatóak otthonainkban. A P&G-t 1837-ben a gyertyakészítő William Procter és a szappangyáros James Gamble alapította az egyesült államokbeli Ohioban. A vállalat több mint 175 éve van jelen a piacon, és a minőségi, valamint könnyen felismerhető termékek jellemzik. Napi szinten körülbelül 4,6 milliárd alkalommal kerülnek kapcsolatba az emberek Procter & Gamble termékekkel a világon. Sőt tíz háztartásból kilencben van legalább egy P&G termék. A P&G nem elégszik meg csupán annyival, hogy a Gillette-hez, Duracellhez vagy az Arielhez hasonló piacvezető márkákkal rendelkezik. Számos közösségi projekt is fűződik a nevéhez, mint például a Children s Safe Drinking Water (CSDW) program. Ez a non-profit kezdeményezés 2004 óta több mint 65 országban biztosított 6 milliárd liter ivóvizet a rászorulóknak víztiszító tasakok útján. P&G: a vállalat a legnagyobb márkák mögött

12 Tények és Számok. Braun Face. A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. Arcepilátor Arctisztító Speciálisan kialakított fej sörtével, mely finoman helyreállítja az arcbőr tisztaságát és ragyogását azáltal, hogy eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket. Gyengéd és pontos, még az arc legérzékenyebb pontjain is. 10 mikro-nyílás eltávolítja a legfinomabb, akár 0,02 mm-es szőrszálakat. 200 mozdulat másodpercenként. A sebesség alkalmazkodik az arc igényeihez. Kétirányú működés, mely alkalmazkodik a szőrnövekedési irányhoz. Halk működés. Sok száz mikrorezgésével a Braun Face tisztítókefe 6x jobb eredményt biztosít, mint ha azt kézzel végeznénk. Alaposan tisztítja a pórusok mélyét. A Wet&Dry funkciónak köszönhetően zuhanyozás közben, folyó víz alatt is használhatjuk. Kis mennyiségű vízzel, arctisztító tejjel vagy géllel használható novembere óta kapható. Ajánlott ár*: Ft *Az eladási árak meghatározása a kereskedelem általános megítélésétől függ. Az egyéni fogyasztói árakra a Braun nincs hatással.

13 trnd kapcsolattartód: 2014 trnd Central Eastern Europe Kft Budapest, Dayka Gábor utca 3.

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért.

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd Projektmenetrend Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-waterflex trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért.

Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért. trnd Projektmenetrend Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért. Projektblog: www.trnd.hu/silk-epil trnd-kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél a Braun Silk-épil 9 trnd-online Riportere! A projektben

Részletesebben

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projektmenetrend Ariel Active Gel kapszulák: Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-activegel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/betadine trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen.

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projektmenetrend Foresto nyakörv: Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/foresto trnd kapcsolattartód: suzanne@trnd.hu Teszteljük kutyánkkal

Részletesebben

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 9 A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával.

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. trnd Projektmenetrend Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. Projekt trnd Projektblog: www.trnd.hu/braun-cooltec trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/duckfreshdiscs trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu *az árak boltonként eltérhetnek Utántöltő 2 x 6 db: 1.349 Ft

Részletesebben

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-lenor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel!

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projektmenetrend Always Ultra: Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/always-ultra trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

CeraVe - A száraz bőr szakértője

CeraVe - A száraz bőr szakértője Projektmenetrend CeraVe - A száraz bőr szakértője Bőrgyógyászokkal kifejlesztve trnd Projekt www.trnd.hu/cerave trnd kapcsolattartód: rinna@trnd.hu Feladataink CeraVe nagykövetként CeraVe indulócsomagod

Részletesebben

FOREO. LUNA play A LEGKISEBB INNOVATÍV ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK!

FOREO. LUNA play A LEGKISEBB INNOVATÍV ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK! FOREO LUNA play A LEGKISEBB INNOVATÍV ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK! TELJES KÖRŰ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ELSŐ LÉPÉSEK Gratulálunk, a LUNA play T-Sonic arctisztító készülék megvásárlásával megtette az igazi arctisztítás

Részletesebben

Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 7 Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun Series 7 Online Riportere.

Részletesebben

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel!

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük első Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on.

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on. Érintse a készülék fejét az arcához és lassú körkörös mozgással, kezdve az arc középpontjától haladjon kifelé. Érezni fogja a készülék vibrálását. A Deep pore cleanser, mély pórustisztító, hidratáló készülék

Részletesebben

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit.

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. trnd Projektmenetrend Biovanne plus+ szépségvitamin: Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. Projektblog: www.trnd.hu/biovanne trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel!

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük közös Bonux projektünkben! Örömmel köszöntjük

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről.

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projektmenetrend Zendium: Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/zendium trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt ismertté az új Zendium

Részletesebben

Emjoi EpiTravel. mini epilátor kezelési útmutató

Emjoi EpiTravel. mini epilátor kezelési útmutató Emjoi EpiTravel mini epilátor kezelési útmutató Köszönjük, hogy az Emjoi EpiTravel készüléket megvásárolta! Az EpiTravel a legdiszkrétebb és legkompaktabb epilátor a kényes területek és hajlatok szõrtelenítéséhez.

Részletesebben

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket.

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. trnd Projektmenetrend trnd dm active beauty: Projekt Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. Projektblog: www.trnd.hu/dm trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt még

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projektmenetrend Baba intenzív testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba-testapolo trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát.

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projektmenetrend Mr Muscle Active Capsules: Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/mr-muscle trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni

Részletesebben

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz.

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. trnd Projektmenetrend Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. Nonstop* frissesség a következő mosásig. Projektblog: www.trnd.hu/lenor-unstoppables Kapcsolattartó: lunna@trnd.hu *akár 12 héten át, tárolt

Részletesebben

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd. trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a HERZ-et. A projektben

Részletesebben

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték.

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük a Head & Shoulders Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait!

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel: Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pro-plan trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé

Részletesebben

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is!

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projektmenetrend Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefe: Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oral-b trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Philips. OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body. trnd Projekt. Projektblog: trnd Projektmenetrend. trnd kapcsolattartód:

Philips. OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body. trnd Projekt. Projektblog: trnd Projektmenetrend. trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Philips OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oneblade-face-body trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Projektmenetrend Philips OneBlade

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Projektmenetrend TEGYÜK NÉPSZERŰBBÉ A LENOR 3AZ1-BEN MOSÓSZERT! Legújabb projektünkben az új Lenor 3az1-ben mosószerrel ismerkedhetünk meg, mely tökéletesen összeillik a Lenor öblítővel,

Részletesebben

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot?

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Őszi-téli bőrápolás Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Évszakváltás idején mindig jobban oda kell figyelnünk bőrünkre, szépségápolási szokásainkra. A nyári barnaság megőrzésének több módja van:

Részletesebben

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs MASSZÁZSOK BOTOX ránctalanító arcmasszázs Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs 5500 Ft LEVENDULA relax masszázs Levendula relax dekoltázsmasszázs 6000 Ft Q10 regeneráló hidratáló masszázs Q10 regeneráló

Részletesebben

Legyünk profik a folteltávolításban.

Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projektmenetrend Ariel Professional: Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-professional trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé az Ariel

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

series Használati utasítás

series Használati utasítás series Használati utasítás Útmutató: Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket! Az ultrahangos tisztításegy egyedülálló technológia. Az ultrahang apró buborékok millióit hozza létre a vízben. Ezek az apró

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projektmenetrend Baba mélyhidratáló testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Baba

Részletesebben

www.pillafutar.hu Tartalom

www.pillafutar.hu Tartalom Használati útmutató Köszönjük, hogy az IBeauty nanotechnológiás porlasztó készüléket választotta. A hordozható, bőrszépítő nano- porlasztókészülék a bőr mélyreható ápolását teszi lehetővé a nanométer ionizációs

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30:

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: trnd Projektmenetrend Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: Csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-antipigment trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-expert trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Közösen ismertté tesszük a NIVEA EXPERT

Részletesebben

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat.

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projektmenetrend Posta Csomagautomata: Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/csomagautomata trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük ismertebbé a

Részletesebben

Szilikon arctisztító kefe

Szilikon arctisztító kefe Szilikon arctisztító kefe hu Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 99734FV05X00IX 2018-11 Kedves Vásárlónk! Az Ön új arctisztító keféje minden bőrtípushoz használható. Különleges formája az orr,

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről!

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projektmenetrend Gabi popsiápolás: Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/gabi trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a Gabi

Részletesebben

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra.

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projektmenetrend Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster: Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-mineral trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-aquaphor trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu Eucerin Aquaphor trnd-projekt

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-sutomargarin trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog:  trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/cien trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Még ismertebbé tesszük a Cien termékeket. Örömmel üdvözlünk legújabb szépségápolási

Részletesebben

KICSI DE ERŐS T-SONIC TM ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK

KICSI DE ERŐS T-SONIC TM ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK KICSI DE ERŐS T-SONIC TM ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK TELJES KÖRŰ HASZNÁLATI UTASÍTÁS AZ ELSŐ LÉPÉSEK Gratulálunk, hogy a LUNA TM play plus T-Sonic TM arctisztító készülék megvásárlásával megtetted az első lépést

Részletesebben

!"#$%&$# !"#$%&'"()*+("#,(&#

!#$%&$# !#$%&'()*+(#,(&# !"#$%&$#!"#$%&'"()*+("#,(&# Útmutató: Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket! Az ultrahangos tisztításegy egyedülálló technológia. Az ultrahang apró buborékok millióit hozza létre a vízben. Ezek az apró

Részletesebben

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül.

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. trnd Projektmenetrend Príma webáruház: Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. Projektblog: www.trnd.hu/prima trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát trnd Projektmenetrend Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát : trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/libero-upandgo o trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-laktozmentes trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertté

Részletesebben

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer FYTTIN trnd-projekt Üdvözlünk Téged legújabb közös projektünkben, amely során a FYTTIN étrend-kiegészítővel és természetes édesítőszerrel ismerkedhetünk

Részletesebben

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát.

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projektmenetrend Lenor DuoAroma: Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/lenor-duoaroma trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni a Lenor

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

Optikai csatlakozók megelőző karbantartó tisztítása

Optikai csatlakozók megelőző karbantartó tisztítása Optikai csatlakozók megelőző karbantartó tisztítása Az optikai csatlakozókat úgy tervezték, hogy a hosszú éveket át tartó használatuk alatt a lehető legkevesebb karbantartásra legyen szükségük és a lehető

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

Elektromos arctisztító kefe

Elektromos arctisztító kefe Elektromos arctisztító kefe hu Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 92466HB66XVII 2017-08 351 045 Kedves Vásárlónk! Új arctisztító keféjével naponta kíméletesen és alaposan megtisztíthatja arcbőrét.

Részletesebben

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Lágyan tisztító hatóanyagokat tartalmazó zselé, egész napra tisztaság és komfort érzetet ad. Megelőzi és puhítja a pattanások és aknék okozta hegeket. Szabályozza a faggyúmirigyek

Részletesebben

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban.

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban. TISZTÍTÁS ÉS ÁPOLÁS Nem csak a helyes használatról, hanem a megfelelő tisztításról és karbantartásról tájékozathatjuk önt, a lehető leghosszabb élettartam eléréséhez. Az egész FITNICE kollekcióra garanciát

Részletesebben

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mosogatógép öblítő Mi a mosogatógép öblítő használatának módja? Az öblítőt csak mosogatógéppel használjuk. Mire használjuk az öblítőt? Az öblítő többrétűen dolgozik. A tisztított felület csíkmentesen szárad,

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

Eucerin AtopiControl:

Eucerin AtopiControl: trnd Projektmenetrend Eucerin AtopiControl: Rendszeres és tudatos bőrápolás az atópiás bőrgyulladás (ekcéma) kezelésére. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-atopicontrol trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Iontoforézis v. Ultrahang v. Elektroporációs

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

Használati utasítás. Vízszűrős porszívó

Használati utasítás. Vízszűrős porszívó Használati utasítás Vízszűrős porszívó Vízszűrős porszívó Használati útmutató Köszönjük, hogy termékünket választotta. Ezt a használati utasítást Önöknek készítettük, az Önök kényelméért és a maximális

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. letisztítás BIOLA830 Bio Bíbor kasvirág arctej 2. peeling BIOLA834 Bio Homoktövis peeling Gyümölcssavakra érzékeny bőrre: BIOLA

Részletesebben

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projektmenetrend Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projekt a Projektblogon: www.trnd.hu/hamanek-bebietelek trnd kapcsolattartód: nykki@trnd.hu Szeretnénk 1. Próbáld ki.... 500 magyarországi

Részletesebben

Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába!

Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába! trnd Projektmenetrend Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefe: Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/philips-sonicare trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu

Részletesebben

JProducts Limited. ames. Használati utasítás. Ultrahangos tisztító

JProducts Limited. ames. Használati utasítás. Ultrahangos tisztító ames JProducts Limited Ultrahangos tisztító Használati utasítás Útmutató: Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket! Az ultrahangos tisztításegy egyedülálló technológia. Az ultrahang apró buborékok millióit

Részletesebben

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal.

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projektmenetrend Vanish Oxi Action: Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vanish trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Vanish Oxi Action-t.

Részletesebben

Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06. Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer. Industry

Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06. Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer. Industry Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06 Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer 1 Sika teakfa burkolat használati útmutató A teakfa burkolat tisztítása és ápolása A kezeletlen teakfa idővel természetes

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába.

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projektmenetrend Rubik kocka és Fáraók Kincse sorsjegyek: Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/szerencsejatek trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

AUTOMATA HAJGÖNDÖRÍTŐ

AUTOMATA HAJGÖNDÖRÍTŐ AUTOMATA HAJGÖNDÖRÍTŐ HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modellszám: HCA-501 1 A készülék forradalmi technológiájával biztosítja, hogy ön különösebb erőfeszítés nélkül, gyönyörű göndör hajfürtöket alkothasson, melyek

Részletesebben

Örülök, hogy felkeltette érdeklődésedet ez a kísérlet, először is szeretném megköszönni, hogy időt szánsz rá!

Örülök, hogy felkeltette érdeklődésedet ez a kísérlet, először is szeretném megköszönni, hogy időt szánsz rá! Kedves Tesztelő! Örülök, hogy felkeltette érdeklődésedet ez a kísérlet, először is szeretném megköszönni, hogy időt szánsz rá! Alföldy-Boruss András vagyok, 28 éves, főállásomban elemző menedzser vagyok

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt.

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. trnd Projektmenetrend Lactamil: Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. Projektblog: www.trnd.hu/lactamil trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu trnd Projekt Segítsünk

Részletesebben

Tisztító készlet. Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához.

Tisztító készlet. Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához. Tisztító készlet Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához. TISZTÍTÓSZEREK ÉS TISZTÍTÓESZKÖZ SZIVACSOK ÉS TARTOZÉKOK Fuga-Wash Eco 4 Spatulya BEDOLGOZÁS Öko-kompatibilis tisztítószer

Részletesebben

Amikre a válaszokat keressük

Amikre a válaszokat keressük 5S alapok Amikre a válaszokat keressük Hogyan tehetjük a munkahelyünket láthatóan tisztává és rendezetté? Hogyan teremtjük meg az ideális körülményeket az 5 fő stratégiai módszerek és eszközök bevezetéséhez?

Részletesebben

BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK

BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK PROFI BOROTVA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. Ha a terméket továbbadja vagy

Részletesebben

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK LES BANDES DE CIRE FROIDE BIO HYPOALLERGENIQUES, INNOVATION ACORELLE HIPOALLERGÉN ÖSSZETÉTEL : - bio méhviasszal - bio Aloe verával gyantázás közben hidratálja és nyugtatja a bőrt

Részletesebben

Hamánek Happy Fruit:

Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Hamánek Happy Fruit: Tápláljuk gyermekünket 100% gyümölcsalapú desszertekkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/hamanek-happy-fruit trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk

Részletesebben

Útmutató: Olvassa el a használati utasítást! Kicsomagolás:

Útmutató: Olvassa el a használati utasítást! Kicsomagolás: Használati utasítás Útmutató: Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket! Az ultrahangos tisztításegy egyedülálló technológia. Az ultrahang apró buborékok millióit hozza létre a vízben. Ezek az apró buborékok

Részletesebben

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK 1 GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK TARTALOMJEGYZÉK 01 Az első lépések 02 A megfelelő használat 03 Hatásmechanizmus 04 Problémás bőr 05 Egyéb Az első lépések Hogyan tölthetem fel a Zeitgard arctisztító készüléket?

Részletesebben

Gépünk 120 fokos hőmérsékletű, 16 bar nyomású gőzt állít elő.

Gépünk 120 fokos hőmérsékletű, 16 bar nyomású gőzt állít elő. Winners Group Kft. FILOZÓFIA A Fortador Lamborghini filozófia, hogy kompromisszumok nélkül, hatékonyan, ultramodern formában tisztítson, fertőtlenítsen. A bika erejével. Magyarországon kizárólag nálunk

Részletesebben

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről!

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Small & Mini: Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/proplan-smallmini trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben