Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről!"

Átírás

1 trnd Projektmenetrend PRO PLAN Small & Mini: Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

2 Tegyük közösen még ismertebbé a PRO PLAN Small & Mini kutyaeledelt! Nagy örömmel köszöntünk projektünkben, melyben ezúttal a kutyusunké lesz a főszerep: legújabb tesztelésünkben Kedvencünkkel közösen ismerkedhetünk meg a PRO PLAN Small & Mini eledellel. A PRO PLAN Small & Mini-nek köszönhetően testreszabott táplálékkal kedveskedhetünk apró Kedvencünknek, sőt a termékcsalád az érzékeny bőrű és emésztésű kutyusok speciális igényeire is megoldást nyújt. A PRO PLAN Small & Mini-t a kistestű kutyák speciális táplálkozási igényeihez alakították magyarországi trnd-partnerrel közösen lehetőséget kaptunk arra, hogy négylábú barátunkkal megkóstoltassuk a PRO PLAN Small & Mini kutyaeledelt. Ezen felül természetesen szeretnénk kutyatartó rokonaink, barátaink és ismerőseink körében is megismertetni a terméket. Vágjunk is bele!

3 A projektben szeretnénk: magyarországi trnd-partner kutyusával megkóstoltatni a PRO PLAN Small & Mini kutyaeledelt. Próbáld ki.... megosztani őszinte véleményünket a PRO PLAN Small & Mini-vel kapcsolatban két online felmérés keretében. Mondd el a véleményedet.... még ismertebbé tenni a PRO PLAN Small & Mini-t a kutyatartó barátoknak és ismerősöknek átadott termékmintákkal, valamint véleményünk megosztásával. Add tovább.... minél több véleményt és piackutatási kérdőívet összegyűjteni, és ez alapján megtudni, hogy mit gondolnak barátaink a PRO PLAN Small & Mini kutyaeledelről. Számolj be róla.

4 Kistestű kutyusok speciális táplálása. A kistestű kutyák, méretüket leszámítva, alapvetően nem sok mindenben különböznek nagyobb fajtársaiktól. Általános táplálkozási szükségleteik is megegyeznek, ezért apró Kedvencünknek ugyanúgy kiváló minőségű kutyaeledelre van szüksége, mint nagyobb testű társainak. Kis méretük miatt azonban igényeik néhány esetben eltérőek: A kistestű kutyák étrendjének kialakításánál figyelembe kell vennünk gyors anyagcseréjüket - apró gyomruk miatt pedig koncentrált tápanyagokra van szükségük, hiszen egyszerre csak kis mennyiségeket tudnak elfogyasztani. Etetéskor fontos figyelnünk arra is, hogy kistestű Kedvencünk szája is kisebb méretű, ezért az eledelnek aprónak és könnyen rághatónak kell lennie. Az apró termetű kutyusok hajlamosabbak a fogak és a fogíny megbetegedésére. Ezért olyan étrendre van szükségük, amely segíti ennek az érzékeny területnek a védelmét. A ropogós szerkezetű tápok erősítik a fogakat, és segítenek a fogkő kialakulásának megelőzésében.

5 PRO PLAN Small & Mini. Apró Kedvencünk táplálásakor tehát több szempontot is figyelembe kell vennünk. A szuperprémium minőségű PRO PLAN Small & Mini kutyaeledelnek köszönhetően azonban teljes körűen gondoskodhatunk kiskutyánkról, hiszen ezt a termékcsaládot kifejezetten kistestű kutyák táplálkozási igényeihez mérten fejlesztették ki, és még az érzékeny bőrű és emésztésű kutyusok problémáira is megoldást nyújt. A PRO PLAN Small & Mini termékcsalád valamennyi tagja gondosan válogatott, kiváló minőségű alapanyagokból készül. A következő jellemzőknek köszönhetően pedig egyaránt biztosíthatjuk Kedvencünk egészségét és jó közérzetét: Első számú összetevőként ízletes csirke-, pulyka- illetve lazachúsból készülő falatok, a magas fehérjeminőség és emészthetőség érdekében. Kiváló ízhatás, élvezetes étkezés. Különleges, kis méretű darabkák, amelyek könnyen rághatóak és kíméletesek a kistestű kutyák kisméretű szájához.

6 A PRO PLAN Small & Mini felnőtt tápok három típusa. Adult Health & Wellbeing Koncentrált tápanyagtartalom Koncentrált tápanyagtartalmát speciálisan úgy alakították ki, hogy segítse a kistestű kutyák gyors anyagcseréjét. Fogápolás Bizonyítottan akár 40%-kal csökkenti a fogkőképződést. Az ásványianyag-tartalma, a D-vitamin és a ropogós darabkák hozzájárulnak a fogak és fogíny egészségéhez. Kiváló ízhatás Gondosan válogatott összetevőkből, speciális főzési eljárással készült, a kiváló ízhatás és az élvezetes étkezés biztosítása érdekében. Speciális szemcseméret Különleges, kis méretű darabkák, melyek könnyen rághatóak és kíméletesek a kistestű kutyák apró szájához. Adult Digestive Comfort az érzékeny emésztésű kutyusoknak Mikroflóra egyensúlya Prebiotikum forrásoknak köszönhetően javítja a bélflóra egyensúlyát. Bélsár minősége Tojás, agyag és cikória az egészséges emésztés és a bélsár javítása érdekében.

7 Fogápolás Akár 40%-kal csökkenti a fogkőképződést. Hozzájárul a fogak és fogíny egészségéhez. Kiváló ízhatás Gondosan válogatott összetevőkből, speciális főzési eljárással készült a kiváló ízhatás és élvezetes étkezés érdekében. Speciális szemcseméret Kis méretű, könnyen rágható darabkák. Adult Sensitive Derma az érzékeny bőrű kutyusoknak Érzékeny bőr Omega-3 zsírsavat tartalmaz, amely segít csökkenteni a bőrirritációt. Magas fehérjetartalom Korlátozott számú fehérjeforrást tartalmaz, így segít csökkenteni az allergiás reakció kialakulását. Fogápolás Akár 40%-kal csökkenti a fogkőképzést. Hozzájárul a fogak és fogíny egészségéhez. Kiváló ízhatás Gondosan válogatott összetevőkből, speciális főzési eljárással készült a kiváló ízhatás és élvezetes étkezés érdekében. Speciális szemcseméret Kis méretű, könnyen rágható darabkák.

8 Indulócsomagod. A projekt kezdetén minden résztvevő indulócsomagot kap a következő tartalmakkal: Saját használatra: 1 x 3 kg PRO PLAN Small & Mini kutyaeledel 1 x PRO PLAN takaró Projektmenetrend brosúra - a trnd általános szájreklám ösztönző dokumentuma - mely tartalmazza a háttérinformációkat a PRO PLAN Small & Mini termékkel kapcsolatban, valamint rengeteg kommunikációt inspiráló ötletet Piackutatási kérdőívek (40 oldalas brosúra) a barátokkal és családdal folytatott beszélgetésekhez Továbbadásra barátoknak: 3 x 100 g PRO PLAN Small & Mini Adult Health & Wellbeing 3 x 100 g PRO PLAN Small & Mini Adult Digestive Comfort 3 x 100 g PRO PLAN Small & Mini Adult Sensitive Derma 10 x PRO PLAN Small & Mini szórólap 10 x PRO PLAN Small & Mini kedvezményre jogosító kupon

9 Projektmenetrend 1 Kicsomagolás és fényképek készítése. Próbáld ki: Először is csomagold ki az indulócsomagodat esetleg családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel közösen, és ismerd meg a tartalmát, a PRO PLAN Small & Mini kutyaeledelt és a háttérinfomációkat. Majd kóstoltasd meg kutyusoddal. Kóstoltatásra fel! Fényképek készítése: Oszd meg az élményeidet a kicsomagolásról, valamint az első kóstolásról, és készíts fényképeket. Ha kedvenced is szerepel rajta, annál jobb! A képeidet az alábbi linken tudod feltölteni nekünk:» 2 Mondd el a véleményedet. Véleményedet megoszthatod velünk a PRO PLAN Small & Mini-ről a projekt négy hete alatt úgy, hogy részt veszel két online felmérésünkben: elején: Nyitó felmérés végén: Záró felmérés A felméréseket a trnd weboldalán a Mytrnd felületen találod majd. Amint lehetőséged van kitölteni valamelyik felmérést, en értesítünk róla.

10 3 Még ismertebbé tenni a PRO PLAN Small & Mini-t. Miután Kedvenceddel megkóstoltattad a PRO PLAN Small & Mini kutyaeledelt, segíts az összes résztvevővel közösen még ismertebbé tenni a terméket. Ehhez a barátaidnak, rokonaidnak és ismerőseidnek mesélhetsz arról, hogy miben tér el a kistestű kutyák táplálása nagytestű társaikétól. akik számára szintén nagyon fontos kutyájuk egészsége és kiegyensúlyozottsága, adhatsz Small & Mini termékmintát, így ők is megbizonyosodhatnak a termék előnyeiről. felhívhatod a figyelmüket arra, hogy a Small & Mini termékcsalád az érzékeny emésztésű és érzékeny bőrű kutyusok speciális igényeire is megoldást nyújt. Készíts pár fényképet azokról az alkalmakról is, amikor barátaid, ismerőseid kedvencei próbálják ki a PRO PLAN Small & Mini kutyaeledelt, hogy a felvételeket közös fényképalbumunkban közzétehessük. Bár számos módja van, hogy másokkal is megismertesd a terméket, a brosúrában további ötleteket találsz, hogyan adhatod át könnyedén ismereteidet. 4 Segíts nekünk a piackutatásban. A PRO PLAN Small & Mini trnd-projekt hivatalos piackutatójává válhatsz! Az indulócsomagban található Piackutatási Kérdőívekkel 20 kutyatartó barátodat, ismerősödet vagy munkatársadat kérdezheted meg a kutyaeledelek és a PRO PLAN Small & Mini termék témakörében. Ez alkalom lehet arra is, hogy bennfentes ismereteidet megoszd velük. Pontosabb információkat a Piackutatási Kérdőívekben találsz. A legjobban annak örülünk, ha sikerül minél több véleményt összegyűjtened, és így sok kérdőívet kitöltened!

11 A projekt teljes ideje alatt a blogon beszéljük meg közösen a PRO projekt- PLAN Small & Mini kutyaeledellel kapcsolatos témákat. A projekttel kapcsolatos kérdésekkel és javaslatokkal bátran fordulhattok hozzánk közvetlenül a lunna@trnd.hu címen.

12 trnd alapelvek. Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra, mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Nyíltság. trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. Hallgass meg másokat. A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafigyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk.

13 A mondat, amit szeretnénk, ha továbbadnál: A PRO PLAN Small & Mini Testreszabott, kiemelkedő minőségű táplálás kistestű Kedvencünk egészségéért és jó közérzetéért.

14 Ötletek az információk átadására. A kutyatartó gazdik körében nem ritka, hogy egy-egy beszélgetés alkalmával nagyon hamar a négylábú kedvencek kerülnek a téma középpontjába. Így könnyedén megemlíthetjük tapasztalatainkat és bennfentes információinkat, melyekre a projekt során szert teszünk. Íme néhány ötlet: Ha meggyőződtél a PRO PLAN Small & Mini előnyeiről, ajánld kutyatartó barátaidnak és ismerőseidnek is. Beszélgetés a parkban. A kistestű kutyusoknak gyakran nagy a mozgásigénye, ezért valószínűleg a Te Kedvenced is örömmel veszi, ha szaladgálhat kicsit a parkban, számukra létrehozott kutyafuttatóban. A gazdik ilyenkor könnyen szóba elegyednek a közös időtöltés során, és biztosan érdeklődő fülekre találunk a PRO PLAN Small & Mini-vel kapcsolatos tapasztalataink megosztásakor. Amennyiben továbbadásra szánt mintaterméket is viszünk magunkkal, egészen biztos, hogy nagy népszerűségre teszünk szert a kutyafuttatóban! Tapasztalatcsere az állateledel üzletben. Biztosan Te is találkoztál már az állateledel üzletek polcainál tanácstalanul nézelődő vásárlókkal. Ebben az esetben nagy segítség lehet, ha megosztod tapasztalataidat a PRO PLAN Small & Mini-vel kapcsolatban, amely akár az érzékeny emésztésű vagy bőrű kutyusok számára is megoldást nyújt. Ha kedvezményre jogosító kupont is átadsz a gazdinak, biztos még hálásabb lesz a segítségedért! Egészen biztos, hogy Neked is számtalan jó ötleted van arra, hogyan lehetne még beszélgetéseket kezdeményezni a termékről. Oszd meg velünk hozzászólások formájában a projektblogon: Várjuk szuper ötleteidet és a fényképeket!

15 Az érzékeny emésztés és bőr okai. Ahogy arról már korábban szó volt, a Small & Mini termékcsalád az érzékeny pocakú és szőrű kutyusoknak is megoldást nyújt. De honnan tudhatjuk, hogy Kedvencünknél érzékenység lépett fel? Íme egy kis segítség: Érzékeny emésztésű kutyusunk számára tökéletes választás lehet a PRO PLAN Adult Digestive Comfort. Érzékeny emésztés Egyes kutyák emésztése minden különösebb ok nélkül is érzékenyebb lehet. Ezekre az árulkodó tünetekre érdemes odafigyelnünk: Gyomorműködési zavarok Gyakori, laza vagy hasmenéses széklet Erős érzékenység az étrend megváltozására Ha ezeket tapasztaljuk kiskutyánknál, akkor sincs ok az aggodalomra! Az érzékeny emésztésű négylábúak állapota javítható, ha bél-mikroflórájuk egyensúlyát fenntartjuk, valamint ha olyan eledelt fogyasztanak, ami kíméli az emésztőrendszerüket. Érzékeny bőr Egyes kutyák hajlamosabbak a viszketegségre és vakarózásra, míg más egyedek bőre könynyebben korpásodik. A bőrérzékenységhez számos tényező hozzájárulhat, néhány ezek közül: Ételérzékenység Bélgyulladás Stressz Az érzékenység csökkenthető, ha olyan eledellel kedveskedünk Kedvencünknek, melynek összetevői támogatják a bőr és szőrzet egészségét. A PRO PLAN Adult Sensitive Derma-val csökkenthetjük a bőrérzékenység tüneteit.

16 Átszoktatás a PRO PLAN Small & Mini-re. Új táp bevezetése esetén mindig fontos, hogy Kedvencünket fokozatosan szoktassuk át az új eledelre, ezzel ugyanis megelőzhetjük az esetleges emésztési problémákat. Amennyiben PRO PLAN Small & Mini-re váltunk egy más típusú tápról, be kell iktatnunk egy legalább 7 napos átszoktatási periódust, még akkor is, ha egy teljesen hasonlónak tűnő száraz tápról térünk át. Ez idő alatt a korábbi eledelt fokozatosan kivonjuk az étrendből, míg a PRO PLAN Small & Mini adagját emeljük, a következő arányban: 1-3. nap 4-6. nap 7-9. nap 1/4 PRO PLAN Small and Mini 1/2 PRO PLAN Small and Mini 100% PRO PLAN Small and Mini a jelenlegi eledellel a jelenlegi eledellel Fontos, hogy legyen mindig friss víz elérhető helyen kutyusunk számára!

17 Tippek kiskutyás gazdiknak. Steiner Kristóf blogger már hosszú évek óta büszke gazdája kiskutyusának, Özgének. Az eltelt időben gyűjtött tapasztalataival, tippek és tanácsok formájában szeretne segíteni a szintén kiskutyás gazditársaknak. A következőkben írásaiból szemezgettünk: Ugatni joga és kötelessége Sokan elkövetik azt a hibát, hogy agresszív módszerekkel csendre nevelik a kutyájukat. ( ) Több, mint húsz év gazdi-tapasztalattal a hátam mögött azt kell, hogy mondjam: befogni a kutya száját olyan, mintha ráparancsolnánk valamelyik családtagunkra, hogy ne beszéljen többé. S.O.S. ha a kutya bajba kerül Kis kutya hatalmas felelősség: a parkban, ahol akkora kutyák hancúroznak, hogy gyakorlatilag észre sem vennék az apró termetű ebet, jobb a kedvencet pórázon tartani. Persze nem lehet mindig láncon a kutya, így érdemes megtanítani neki néhány alap szabályt. Nálunk a hopi azt jelenti, hogy Özgének azonnal fel kell ugrania az ölembe. Így ha a strandon, vagy egy köztéren póráz nálkül botorkál, és megpillantok egy kaukázusi medveölőt, inkább megelőzöm a balhét. Nevelés kérdése A kiskutya szívéhez a gyomrán át vezet az út és történetesen az eszéhez is. Finom falatokkal jutalmazva gyakorlatilag bármi megtanítható nekik. ( ) A szokásos gyere ide, ül, és pfuj mellett érdemes megtanítani nekik a marad vezényszót útkereszteződésnél életmentő lehet. Forrás: Dívány

18 PRO PLAN partner Kedvencünk védelmében. A Purina felismerte a kutya és gazdája életre szóló kapcsolatának jelentőségét, és ebből kiindulva alkotta meg a PRO PLAN termékcsaládot. Szeretetteljes törődésünk mellett a PRO PLAN tudományos hátterével szeretné hozzásegíteni kutyusunkat a hosszú és egészséges élethez. Ennek érdekében a kutyák speciális igényeit kielégítő eledelek fejlesztését tűzte ki célul. A Purina kutatás-fejlesztés területén szerzett több mint 85 éves tapasztalata, valamint 350 állatorvosból és táplálkozási szakértőkből álló csapata gondoskodik az újabbnál újabb áttörések elérésében, hogy a PRO PLAN termékekkel segítséget nyújtson nekünk kedvencünk megóvásában - egy életen keresztül.

19 Tények és Számok. PRO PLAN Small & Mini. A PRO PLAN Small & Mini-nek köszönhetően testreszabott táplálékkal kedveskedhetünk kistestű Kedvencünknek, sőt az érzékeny bőrű és emésztésű kutyusok speciális igényeire is megoldást nyújt. A termékcsaláddal egyaránt biztosíthatjuk Kedvencünk egészségét és jó közérzetét. A PRO PLAN Small & Mini száraz tápra ajánlott átszoktatási idő: 7-9 nap. A PRO PLAN Adult Health & Wellbeing csirkében gazdag eledel, rizzsel. A PRO PLAN Adult Digestive Comfort az érzékeny emésztésű kutyák számára készült. Pulykában gazdag eledel, rizzsel. A PRO PLAN Adult Sensitive Derma az érzékeny bőrű kutyák számára készült. Lazacban gazdag eledel, rizzsel. A termék három kiszerelésben található meg az állateledel szaküzletek polcain: 800g, 3 kg, 7,5 kg Ajánlott fogyasztói ár: 800 g-os kiszerelés esetén mindhárom típusra: Ft 3 kg-os kiszerelés esetén mindhárom típusra: Ft 7,5 kg-os kiszerelés esetén mindhárom típusra: Ft

20 trnd kapcsolattartód: 2015 trnd Central Eastern Europe Kft Budapest, Dayka Gábor utca 3.

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait!

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel: Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pro-plan trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé

Részletesebben

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projektmenetrend Ariel Active Gel kapszulák: Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-activegel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről.

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projektmenetrend Zendium: Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/zendium trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt ismertté az új Zendium

Részletesebben

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen.

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projektmenetrend Foresto nyakörv: Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/foresto trnd kapcsolattartód: suzanne@trnd.hu Teszteljük kutyánkkal

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket.

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. trnd Projektmenetrend trnd dm active beauty: Projekt Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. Projektblog: www.trnd.hu/dm trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt még

Részletesebben

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-lenor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/betadine trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit.

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. trnd Projektmenetrend Biovanne plus+ szépségvitamin: Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. Projektblog: www.trnd.hu/biovanne trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel!

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projektmenetrend Always Ultra: Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/always-ultra trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt.

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. trnd Projektmenetrend Lactamil: Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. Projektblog: www.trnd.hu/lactamil trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu trnd Projekt Segítsünk

Részletesebben

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat.

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projektmenetrend Posta Csomagautomata: Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/csomagautomata trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük ismertebbé a

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/duckfreshdiscs trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu *az árak boltonként eltérhetnek Utántöltő 2 x 6 db: 1.349 Ft

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről!

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projektmenetrend Gabi popsiápolás: Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/gabi trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a Gabi

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-sutomargarin trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé

Részletesebben

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát trnd Projektmenetrend Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát : trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/libero-upandgo o trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját!

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projektmenetrend Nestlé babaételek: Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nestle-baba trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

Hamánek Happy Fruit:

Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Hamánek Happy Fruit: Tápláljuk gyermekünket 100% gyümölcsalapú desszertekkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/hamanek-happy-fruit trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk

Részletesebben

Eucerin AtopiControl:

Eucerin AtopiControl: trnd Projektmenetrend Eucerin AtopiControl: Rendszeres és tudatos bőrápolás az atópiás bőrgyulladás (ekcéma) kezelésére. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-atopicontrol trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért.

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd Projektmenetrend Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-waterflex trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projektmenetrend Baba intenzív testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba-testapolo trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát.

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projektmenetrend Mr Muscle Active Capsules: Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/mr-muscle trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-laktozmentes trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertté

Részletesebben

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd. trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a HERZ-et. A projektben

Részletesebben

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Projektmenetrend TEGYÜK NÉPSZERŰBBÉ A LENOR 3AZ1-BEN MOSÓSZERT! Legújabb projektünkben az új Lenor 3az1-ben mosószerrel ismerkedhetünk meg, mely tökéletesen összeillik a Lenor öblítővel,

Részletesebben

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül.

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. trnd Projektmenetrend Príma webáruház: Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. Projektblog: www.trnd.hu/prima trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is!

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projektmenetrend Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefe: Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oral-b trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát.

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projektmenetrend Lenor DuoAroma: Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/lenor-duoaroma trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni a Lenor

Részletesebben

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz.

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. trnd Projektmenetrend Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. Nonstop* frissesség a következő mosásig. Projektblog: www.trnd.hu/lenor-unstoppables Kapcsolattartó: lunna@trnd.hu *akár 12 héten át, tárolt

Részletesebben

Legyünk profik a folteltávolításban.

Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projektmenetrend Ariel Professional: Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-professional trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé az Ariel

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projektmenetrend Baba mélyhidratáló testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Baba

Részletesebben

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projektmenetrend Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projekt a Projektblogon: www.trnd.hu/hamanek-bebietelek trnd kapcsolattartód: nykki@trnd.hu Szeretnénk 1. Próbáld ki.... 500 magyarországi

Részletesebben

DOG VITAL. Adult ADULT ALL BREED CSIRKEHÚSSAL. ...hogy kedvence egészséges és hosszú életű legyen PRÉMIUM MINŐSÉGŰ SZÁRAZELEDELEK

DOG VITAL. Adult ADULT ALL BREED CSIRKEHÚSSAL. ...hogy kedvence egészséges és hosszú életű legyen PRÉMIUM MINŐSÉGŰ SZÁRAZELEDELEK ADULT CSIRKEHÚSSAL Az ADULT WITH CHICKEN FORMULA egy teljes értékű kiegyensúlyozott eledel felnőtt kutyák részére, normál fizikai aktivitás esetén. Az ADULT WITH CHICKEN ALL BREED FORMULA csirkezsírt tartalmaz,

Részletesebben

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-aquaphor trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu Eucerin Aquaphor trnd-projekt

Részletesebben

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát.

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projektmenetrend Dove Youthful Vitality: Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/dove trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk ismertebbé

Részletesebben

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit:

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: Gondoskodjunk együtt kisbabánk boldog mindennapjairól! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/bepanthen-hamanek trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

CeraVe - A száraz bőr szakértője

CeraVe - A száraz bőr szakértője Projektmenetrend CeraVe - A száraz bőr szakértője Bőrgyógyászokkal kifejlesztve trnd Projekt www.trnd.hu/cerave trnd kapcsolattartód: rinna@trnd.hu Feladataink CeraVe nagykövetként CeraVe indulócsomagod

Részletesebben

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer FYTTIN trnd-projekt Üdvözlünk Téged legújabb közös projektünkben, amely során a FYTTIN étrend-kiegészítővel és természetes édesítőszerrel ismerkedhetünk

Részletesebben

Prémium Minőségű Szárazeledel Kutyáknak

Prémium Minőségű Szárazeledel Kutyáknak ECOPET Prémium Minőségű Szárazeledel Kutyáknak ECOPET A Farmina bemutatja új irányvonalát, az Ecopetet. Hat speciális terméket kínálunk az ember legjobb barátjának, hiszen etetésükkel kapcsolatosan számos

Részletesebben

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/chio-chips trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük az új Chio Chips Kettle Cooked termékeket. Indulócsomagod. A projekt kezdetén

Részletesebben

Porcijó KOMPLEX kutyaeledel Teljes értékű állateledel. Porcijó STANDARD kutyaeledel Teljes értékű állateledel. Kiszerelések 3 kg 15 kg 30 kg

Porcijó KOMPLEX kutyaeledel Teljes értékű állateledel. Porcijó STANDARD kutyaeledel Teljes értékű állateledel. Kiszerelések 3 kg 15 kg 30 kg Porcijó KOMPLEX kutyaeledel Az átlagos aktivitású házőrző- és hobbikutyák rendszeres táplálására fejlesztettük ki. Élettanilag optimálisan beállított arányban tartalmazza az összes olyan tápanyagot, ásványi

Részletesebben

FRISKIES Kutyaeledelek

FRISKIES Kutyaeledelek FRISKIES Kutyaeledelek Imádja különleges kutyáját és azt a lelkesedést és örömöt, amit a családjába csempész? Nem lenne nagyszerű, ha segíthetne neki abban, hogy energikus és egészséges maradjon? A FRISKIES

Részletesebben

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pecsi-sor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád:

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: trnd Projektmenetrend Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: Mindennapi hajápolás luxus összetevőkkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/essence-ultime trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Tökéletes a. Legjobb barátoknak. Mindent vegyes táplálásról és sok egyéb

Tökéletes a. Legjobb barátoknak. Mindent vegyes táplálásról és sok egyéb Tökéletes a Legjobb barátoknak. Vegyes táplálása Mindent nagyító alatt vegyes táplálásról és sok egyéb A hűséges barátoknak pontosan azt adja, amire szükségük van. Minden kutya külön egyéniség és megvannak

Részletesebben

100% természetes összetevőkből.

100% természetes összetevőkből. trnd Projektmenetrend Knorr szárazalapok: 100% természetes összetevőkből. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/knorr trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Knorr 100% természetes alapokat.

Részletesebben

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30:

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: trnd Projektmenetrend Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: Csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-antipigment trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu

Részletesebben

2013. TAVASZ INGYENES KIADVÁNY. Itt a tavasz, támadnak a kullancsok! A szakszerű szőrápolásról. Címlapsztár kerestetik! Kedvezmény kuponok

2013. TAVASZ INGYENES KIADVÁNY. Itt a tavasz, támadnak a kullancsok! A szakszerű szőrápolásról. Címlapsztár kerestetik! Kedvezmény kuponok INGYENES KIADVÁNY 2013. TAVASZ Itt a tavasz, támadnak a kullancsok! A szakszerű szőrápolásról Címlapsztár kerestetik! Kedvezmény kuponok A Vezér Állatorvosi Központban minden egy helyen, amire kedvenceinek

Részletesebben

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel!

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük első Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal.

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projektmenetrend Vanish Oxi Action: Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vanish trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Vanish Oxi Action-t.

Részletesebben

egészség tetôtôl talpig kedvence számára!

egészség tetôtôl talpig kedvence számára! egészség tetôtôl talpig kedvence számára! Chicopee minőségi prémium eledel Egészséges életet biztosító módszer A Chicopee egy minőségi prémium eledel, melyet arra fejlesztettek ki, hogy a család minden

Részletesebben

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába.

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projektmenetrend Rubik kocka és Fáraók Kincse sorsjegyek: Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/szerencsejatek trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog:  trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/cien trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Még ismertebbé tesszük a Cien termékeket. Örömmel üdvözlünk legújabb szépségápolási

Részletesebben

FRISKIES Kutyaeledelek

FRISKIES Kutyaeledelek FRISKIES Kutyaeledelek Imádja különleges kutyáját és azt a lelkesedést és örömöt, amit a családjába csempész? Nem lenne nagyszerű, ha segíthetne neki abban, hogy energikus és egészséges maradjon? A FRISKIES

Részletesebben

A FAJ SZERINTI HELYES ETETÉS EGYSZERŰEN!

A FAJ SZERINTI HELYES ETETÉS EGYSZERŰEN! A FAJ SZERINTI HELYES ETETÉS EGYSZERŰEN! *Bedarfs- und artgerecht richtig füttern / A szükségletnek megfelelő és fajspecifikus etetés. A termékválaszték nem minden eleme nyers, ez függ az országban rendelkezésre

Részletesebben

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra.

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projektmenetrend Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster: Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-mineral trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

- CHICOPEE PRÉMIUM KUTYATÁP-

- CHICOPEE PRÉMIUM KUTYATÁP- - CHICOPEE PRÉMIUM KUTYATÁP- www.yodaboltja.superwebaruhaz.hu Szuperprémium Kutyaeledelek,Hobby-állatfelszerelés AKC121 Kiszerelés: 15kg : 13 990,-ft : Chicopee Adult Fish&Rice Teljes értékű eledel felnőtt

Részletesebben

PORTFÓLIÓNK. DARLING eledelek

PORTFÓLIÓNK. DARLING eledelek PORTFÓLIÓNK DARLING eledelek DARLING minőségi állateledel a család négylábú tagjai számára. Kedvencének teljes értékű étrendet biztosít ezzel a termékkel, mely a tápanyagokat és vitaminokat megfelelő arányban

Részletesebben

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák!

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projektmenetrend Tchibo-üzletek: Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tchibo trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Tchibo-üzleteket.

Részletesebben

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól.

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projektmenetrend Sensodyne Pronamel fogkrém: Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/sensodyne-pronamel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Senior 7+ Original Anti Age formulával

Senior 7+ Original Anti Age formulával Senior 7+ Original Anti Age formulával Bizonyítottan javítja a 7 éves és annál idősebb kutyák szellemi frissességét, valamint általános egészségi állapotát. A Pro Plan egyedülálló táplálkozástudományi

Részletesebben

Állandó minőség. Das A MERA DOG cég Backwaren-Sortiment. keksz választéka ÖT CSILLAG A NÉGY TAPPANCSNAK.

Állandó minőség. Das A MERA DOG cég Backwaren-Sortiment. keksz választéka ÖT CSILLAG A NÉGY TAPPANCSNAK. MeraDog_kekszek_RZ_MD-Salesfolder_Backwar#118F9 2010.12.05. 18:21 Page 2 Állandó minőség Das A MERA DOG cég Backwaren-Sortiment keksz választéka ÖT CSILLAG A NÉGY TAPPANCSNAK. MeraDog_kekszek_RZ_MD-Salesfolder_Backwar#118F9

Részletesebben

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-expert trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Közösen ismertté tesszük a NIVEA EXPERT

Részletesebben

Macskatápok. Adult Cat

Macskatápok. Adult Cat A szokásos előfordulás mellett minden termékben fehérjéhez kapcsolt formában is megtalálhatók a főbb ásványi anyagok ezzel biztosítva a teljes beépülést. Több termék tartalmazza a nélkülözhetetlen kondroitin-szulfátot

Részletesebben

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre.

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. trnd Projektmenetrend Dove hajápolási termékek: Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. Projektblog: www.trnd.hu/dove-hajapolas trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt

Részletesebben

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tena-lady w.trnd.hu/tena-lady trnd kapcsolattartód: artód: lunna@trnd.hu Közösen még ismertebbé

Részletesebben

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték.

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük a Head & Shoulders Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel!

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük közös Bonux projektünkben! Örömmel köszöntjük

Részletesebben

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt.

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projektmenetrend Physiogel hipoallergén krémek: Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/physiogel-kremek trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

LEGYEN KEDVENCE JÓ FORMÁBAN! NAPLÓ A TULAJDONOSOKNAK

LEGYEN KEDVENCE JÓ FORMÁBAN! NAPLÓ A TULAJDONOSOKNAK LEGYEN KEDVENCE JÓ FORMÁBAN! NAPLÓ A TULAJDONOSOKNAK Kedvence egészsége érdekében úgy döntött, hogy segít neki elérni az ideális testsúlyát. Minden segítséget megkap ehhez állatorvosától és a rendelő munkatársaitól,

Részletesebben

PondZoom ZOOM ACTIVE FORMULA

PondZoom ZOOM ACTIVE FORMULA www.pondzoom.hu A PondZoom kerti tavi haltápok sokéves kutatás és gyártási tapasztalat eredményei. Fejlesztésük során elsődleges szempont a tavi kedvencek egészséges fejlődése volt, így a kiindulási alapot

Részletesebben

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 9 A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

KITTEN 1-12 HÓNAP. Teljes értékű, kiegyensúlyozott táplálék kiscicák, vemhes vagy szoptató macskák számára.

KITTEN 1-12 HÓNAP. Teljes értékű, kiegyensúlyozott táplálék kiscicák, vemhes vagy szoptató macskák számára. www.farmina.hu A MATISSE termékcsalád a kiváló minőségű macskatápok teljes választékát kínálja mindenfajta macska számára, melyek: Étvágygerjesztőek, így a legigényesebb és legkényesebb ízlés kielégítésére

Részletesebben

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Life High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Tengerimalacok Mi az állatok tápláléka a természetben? Nyulak Gyógynövények Patkányok Bogarak Törpe Hörcsögök Bogarak Csincsillák Hörcsögök Bogarak Egerek

Részletesebben

Varázsoljunk vintage hangulatot otthonunkba!

Varázsoljunk vintage hangulatot otthonunkba! trnd Projektmenetrend Bondex Vintage: Varázsoljunk vintage hangulatot otthonunkba! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/bondex-vintage trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé a Bondex

Részletesebben

Tökéletes választás. táplálkozás szempontjából érzékeny kutyák számára.

Tökéletes választás. táplálkozás szempontjából érzékeny kutyák számára. Tökéletes választás táplálkozás szempontjából érzékeny kutyák számára. prémium szárazeledel mindenféle termetű és korú kutyának. A SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD. egyedülálló a táplálkozás szempontjából

Részletesebben

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával.

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. trnd Projektmenetrend Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. Projekt trnd Projektblog: www.trnd.hu/braun-cooltec trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun

Részletesebben

FRISKIES Kutyaeledelek

FRISKIES Kutyaeledelek FRISKIES Kutyaeledelek Imádja különleges kutyáját és azt a lelkesedést és örömöt, amit a családjába csempész? Nem lenne nagyszerű, ha segíthetne neki abban, hogy energikus és egészséges maradjon? A FRISKIES

Részletesebben

SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD.

SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD. Rendkívül jó fajtatiszta macskák számára SELECT GOLD Maine Coon és perzsamcskák számára. A SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD. SELECT GOLD fajtatiszta macskák számára egyedi prémium-minoség A fajtatiszta

Részletesebben

Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-slow-age trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába!

Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába! trnd Projektmenetrend Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefe: Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/philips-sonicare trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu

Részletesebben

Minden energiaszükséglethez megfelelő.

Minden energiaszükséglethez megfelelő. Minden energiaszükséglethez megfelelő. SELECT GOLD prémium szárazeledel - mindenféle termetű, különleges táplálást igénylő kutyák számára. A SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD. Active SELECT GOLD Active

Részletesebben

Biovital Mom&Baby: A gondtalan babavárásért, a tervezés pillanatától a szoptatási időszak végéig. trnd projekt. trnd Projektmenetrend

Biovital Mom&Baby: A gondtalan babavárásért, a tervezés pillanatától a szoptatási időszak végéig. trnd projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Biovital Mom&Baby: A gondtalan babavárásért, a tervezés pillanatától a szoptatási időszak végéig. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/biovital trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu

Részletesebben

Útmutató a macskák egészséges tápláláshoz

Útmutató a macskák egészséges tápláláshoz Útmutató a macskák egészséges tápláláshoz em vagyok Nvegetáriánus! 1 A kutyák és a macskák egészséges táplálásáért Az Iams céget Paul F. Iams, az állatok táplálásának szakértője alapította meg 1946-ban.

Részletesebben

SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD.

SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD. Tökéletes a szükségleteknek megfelelő táplálkozáshoz. SELECT GOLD Complete prémium szárazeledel mindenféle termetű és életkorú kutya számára. A SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD. kiváló minőségű, funkcionális,

Részletesebben

Rendelés: http://www.acanashop.hu acanashop@primcom.hu 06-20/250-8870

Rendelés: http://www.acanashop.hu acanashop@primcom.hu 06-20/250-8870 Az Earthborn Holistic eledelek természetes és teljes értékű táplálást kínálnak kutyájának, magas minőségű összetevőkkel. A kutyák iránti szeretetünk miatt fejlesztettünk ki ezeket a hatékony eledeleket,

Részletesebben

A felelős állattartás néhány szabálya

A felelős állattartás néhány szabálya Tanuló neve: Dátum: A felelős állattartás néhány szabálya 1. Táplálás Egyetlen gyógyszer sem képes oly sok betegséget megelőzni, mintha olyan ételt eszünk, amilyenre szükségünk van. Gondoljunk csak arra,

Részletesebben

MINDENNAPI FOGYASZTÓK A VÉLEMÉNYVEZÉREK SZEREPÉBEN.

MINDENNAPI FOGYASZTÓK A VÉLEMÉNYVEZÉREK SZEREPÉBEN. MINDENNAPI FOGYASZTÓK A VÉLEMÉNYVEZÉREK SZEREPÉBEN. Miként válhat egy átlagos fogyasztóból véleményvezér? Hogyan és miért kötelezi el magát a márka mellett, és mit vár ezért cserébe? Palotai Zoltán MÁRKANAGYKÖVETEK

Részletesebben

Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre

Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre Készítette: Martincsevicsné Jenei Gizella Ki vagyok én? Szeretettel üdvözöllek! Martincsevicsné Jenei Gizella vagyok, egészségőr, hidegen sajtolt olajok szakértője,

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

BiOmill. Kiváló minőségű száraz táp

BiOmill. Kiváló minőségű száraz táp BiOmill Kiváló minőségű száraz táp A BiOMill A.G. által megalkotott új tápcsalád minden egyes kutya egyedi tápanyagigényének megfelel. Mivel jelentősebb különbségek tapasztalhatók a tápanyagigényben az

Részletesebben

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT Japánban emberemlékezet óta fogyasztják Beigazolódott, hogy a chlorella és a spirulina alga gátolja a rákos sejtkolóniák kialakulását, azaz hatékony a rákmegelőzésben.

Részletesebben

Adult. Dinner. Normál igénybevételnek kitett kutyák számára. Normál igénybevételnek kitett, kifejlett kutyák. Szárazeledel

Adult. Dinner. Normál igénybevételnek kitett kutyák számára. Normál igénybevételnek kitett, kifejlett kutyák. Szárazeledel Normál igénybevételnek kitett kutyák számára A nyersanyagok gondos kiválasztása, zsenge baromfihús, egészséges burgonya és hidegen préselt szőlőmagliszt biztosítja, hogy a BELCANDO Adult Dinner az ideális

Részletesebben

PETSHOP AKCIÓK 2015.11.21.

PETSHOP AKCIÓK 2015.11.21. PRAXISMENEDZSMENT KONFERENCIA IX.és állatorvosi asszisztens továbbképzés PETSHOP AKCIÓK 2015.11.21. IX. KONFERENCIA PRAXISMENEDZSMENT JÖN! PETSHOP AKCIÓK 2015.11.21. és állatorvosi asszisztens továbbképzés

Részletesebben

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Az antioxidánsok olyan molekulák, melyek képesek eltávolítani a szabadgyököket a szervezetünkből. Ilyen az Astaxanthin is, reakcióba lép a szabadgyökökkel

Részletesebben

Termékkatalógus Veterinary HPM KutyA terméksor 2015. MÁRCIUS

Termékkatalógus Veterinary HPM KutyA terméksor 2015. MÁRCIUS Termékkatalógus Veterinary HPM KutyA terméksor 2015. MÁRCIUS Baby SMALL & TOY A kistestű fajtáknál a növekedés rövid ideig tart, az egészséges fejlődésnek intenzív energia-, fehérje- és ásványianyag-igénye

Részletesebben

Philips. OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body. trnd Projekt. Projektblog: trnd Projektmenetrend. trnd kapcsolattartód:

Philips. OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body. trnd Projekt. Projektblog: trnd Projektmenetrend. trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Philips OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oneblade-face-body trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Projektmenetrend Philips OneBlade

Részletesebben