EM4592 Egyidejű Dual Band WiFi átjátszó

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "EM4592 Egyidejű Dual Band WiFi átjátszó"

Átírás

1 EM4592 Egyidejű Dual Band WiFi átjátszó

2 2 MAGYAR EM4592 Egyidejű Dual Band WiFi átjátszó Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés A csomag tartalma Az eszköz áttekintése Hol lehet elhelyezni az EM4592 vezeték nélküli WPS jelerősítőt? Dual sávok magyarázata Az EM4592 csatlakoztatása az Ön egysávos WiFi hálózatához és felminősítése Dual sávos WiFi hálózattá Az EM4592 csatlakoztatása egy Dual sávos WiFi hálózathoz Cross Band technológia Vegyes WiFi kliensek Az EM4592 csatlakoztatása a modem/routeréhez A vezeték nélküli jelerősítő konfigurálása a WPS gomb használatával Kézi konfiguráció titkosítási kulcs használatával Kézi konfiguráció WPS használatával Vezeték nélküli WPS adapter csatlakozása az EM4592-höz Vezeték nélküli WPS adapter csatlakoztatása az EM4592 -hez A WebGUI-ból a WPS használata A repeater vezeték nélküli hálózat nevének (SSID) megváltoztatása Gyakran ismételt kérdések és egyéb információk Szerviz és támogatás Figyelmeztetések és felhívások Jótállási feltételek Bevezetés Gratulálunk a minőségi Eminent termék megvásárlásához! A terméket az Eminent szakemberei alapos tesztelésnek vetették alá. Probléma esetén az Eminent öt év jótállást biztosít a termékre. Kérjük, hogy a kézikönyvet és a nyugtát őrizze meg, és tartsa biztonságos helyen. Regisztrálja termékét a oldalon! Ez lehetővé teszi a termékkel kapcsolatos frissítések fogadását. 1.1 A csomag tartalma A következő részeket tartalmazza a csomag: EM4592 Gyors telepítési útmutató Ethernet kábel CD-ROM (teljes használati utasítás)

3 3 MAGYAR 1.2 Az eszköz áttekintése Előlap LABEL LED Signal strength 3 sáv 2 sáv 1 sáv 5GHz ÁLLAPOT LEÍRÁS kapcsolat kapcsolat kapcsolat Csatlakoztatott 2.4GHz Csatlakoztatott Stand-by Bekapcsolt 90% és felette (kíváló) 55-89% (ajánlott) 10-54% (gyenge WiFi kliens csatlakozott a 5 GHz sávban WiFi kliens csatlakozott a 2.4 GHz sávban Készülék bekapcsolva Felső panel WPS gomb LABEL WPS gomb LEÍRÁS EM4592 csatlakozása bármilyen WPS alkalmas készülékhez (5 mp. a router-hez csatlakozás vagy 2 mp. a vezeték nélküli klienshez csatlakozás)

4 4 MAGYAR Alsó panel Reset Ethernet port LABEL LEÍRÁS RESET Ha a kijelző narancssárga várjon, hogy a jelzés zöldre váltson. Nyomja meg a reset gombot 5-7 másodpercig, hogy visszaállítsa a készüléket a gyári beállításokra, várjon kb. 1 percet a készülék újraindul (a jel zölden villog). Kapcsolódás a számítógéphez / Ethernet eszközhöz Ethernet port 2.0 Hol lehet elhelyezni az EM4592 vezeték nélküli WPS jelerősítőt? Az EM4592 elhelyzéséhez a legjobb hely félúton van a vezeték nélküli router és azon vezeték nélküli számítógép(ek) között, amelyek vezeték nélküli vétele a leggyengébb. Ily módon a jelerősség a lehető legkedvezőbb. Tekintse meg a példát az alábbi ábrán: GYENGE AJÁNLOTT KIVÁLÓ Az átbocsátás kevesebb mint 30% Az átbocsátás legfeljebb 60% Az átbocsátás legfeljebb 80% A vezeték nélküli lefedettség legfeljebb 90%-ra A vezeték nélküli lefedettség legfeljebb 60%-ra A vezeték nélküli lefedettség legfeljebb 40%-ra

5 5 MAGYAR Tipp: Az EM4592 végleges elhelyezése előtt be kell állítani az eszközt. Az EM4592 vezeték nélküli jelerősítő beállítását a leghatékonyabban úgy végezheti el, hogy az EM4592 a vezeték nélküli router mellett van. Ha elvégezte az EM4592 beállítását, a fentiek elhelyezheti a kívánt helyen a jelerősség LED által meghatározott helyen. 3.0 Dual sávok magyarázata. A 3,1-3,4 fejezetekben fogjuk elmagyarázni a beállítások közötti különbségeket, mellyel az EM4592-t konfigurálhatja, így képes lesz meghatározni, milyen beállítás illik a legjobban az Ön esetében. A 2 WiFi sáv összehasonlítása. 2.4GHz + legjobb lefedettség - több interferencia egyéb vezeték nélküli eszközökkel - kisebb sávszélesség. 5GHz - kisebb lefedettség + kevesebb interferencia egyéb vezeték nélküli eszközökkel + nagyobb sávszélesség

6 6 MAGYAR 3.1 Az EM4592 csatlakoztatása az Ön egysávos WiFi hálózatához és felminősítése Dual sávos WiFi hálózattá. Ha nem rendelkezik Dual sávos modem / routerrel, az EM4592 használatával fel tudja minősíteni a WiFi hálózatát, úgy hogy létrehoz egy Dual sávos WiFi hálózatot. Az EM4592 kapcsolódni fog a meglévő 2,4 GHz-es WiFi kapcsolatához, és megismételi ezt a kapcsolatot egy kétsávos kapcsolatba. 3.2 Az EM4592 csatlakoztatása egy Dual sávos WiFi hálózathoz. Ha egy Dual sávos modem / routerrel rendelkezik, van néhány szempont, amit figyelembe kell venni, ahhoz, hogy az Ön esetében a lehető legjobban megfeleljen. Először ellenőrizze, melyik WiFi kapcsolat a legjobb teljesítményű a jelerősségben és a kapcsolat sebességében. 2,4 GHz-es sáv rendelkezik a legjobb lefedettséggel, de más vezeték nélküli eszközökkel a legtöbb interferenciával. Az 5 GHz-es sáv alacsonyabb lefedettséggel rendelkezik, de más vezeték nélküli eszközökkel kevesebb interferenciával és a nagyobb sávszélességgel. A legjobb teljesítmény érdekében javasoljuk, hogy csatlakoztassa a EM4592-t a modem / router 5 GHz-es sávjához. A legjobb lefedettség érdekében javasoljuk, hogy csatlakoztassa a EM4592-t a modem / router 2.4GHz-es sávjához.

7 3.3 Cross Band technológia 7 MAGYAR Ha a teljesítmény és a jelerősség rendben mindkét sávban, tanácsoljuk, határozza meg, hogy melyik sávot használja leginkább (lehetőleg az összesnél) WiFi kliensnek, és az ellenkező sáv közötti kommunikációhoz EM4592 és a modem / router között, és csatlakoztassa a WiFi kliensét a másik sávhoz. Ebben az esetben az EM4592 biztosítja a legjobb teljesítményt között WiFi kliensek és modem / router között. Cross-Band 1 2,4 GHz-es WiFi kliens csatlakozott az EM4592-höz és az EM4592 csatlakozott az 5 GHz-es modem / routerhez (lásd a képen Cross-Band 1) Cross-Band 2 5GHz WiFi kliens csatlakozott az EM4592-höz és az EM4592 csatlakozott 2.4ghz-es modem/router hez (lásd a képen Cross-Band 2) Megjegyzés: Tanácsoljuk, hogy használja az 5 GHz-es sávot az EM4592 és a modem / router közötti kommunikációhoz a legjobb teljesítmény érdekében. Kérjük, használja a 2,4 GHz-es sávot, ha a jó lefedettséget preferálja, vagy ha csak egysávos routerrel rendelkezik. Megjegyzés: Ha a WiFi kliens csatlakozik az EM4592-höz, és ugyanazt a sávot használja, mint a EM4592 és modem / router kapcsolat, az EM4592-nek meg kell várni az adat csomag küldését a WiFi klienstől az átjátszóhoz, mielőtt elküldi az adatcsomagot a modem / routernek, ugyanez vonatkozik a kommunikáció mindkét irányára. Ebben az esetben a hálózat sebessége lecsökken 50%-kal. Ha a WiFi kliens ellentétes sávban kommunikál az EM4592-vel, a hálózat sebessége nem csökken 50%-kal.

8 3.4 Vegyes WiFi kliensek 8 MAGYAR A legtöbb esetben az átjátszó fogja használni vegyes üzemmódban (2,4 GHz-es és 5 GHz WiFi kliensek csatlakoztak az EM4592-höz) Megjegyzés: Ha lehetséges, azt tanácsoljuk, hogy játék és videó eszközök használatához az 5 GHz sávot és más eszközök használatához lehetőleg 2,4 GHz-es sávot használja ezen eszközök legjobb teljesítménye érdekében. 2.4GHz + legjobb lefedettség - több interferencia egyéb vezeték nélküli eszközökkel - kisebb sávszélesség. 5GHz - kisebb lefedettség + kevesebb interferencia egyéb vezeték nélküli eszközökkel + nagyobb sávszélesség 4.0 Az EM4592 csatlakoztatása a modem/routeréhez Három különböző módon lehet csatlakoztatni a EM4592-jét a modem / routeréhez. 4.1 A vezeték nélküli jelerősítő konfigurálása a WPS gomb használatával 1. Ellenőrizze, hogy a vezeték nélküli router rendelkezik-e WPS gombbal. Ezenkívül ellenőrizze, hogy a vezeték nélküli routeren megfelelően konfigurálták-e az internetkapcsolatot. 2. Dugja az EM4592 -et egy konnektorba.

9 9 MAGYAR 3. Várja meg, amíg a LED zöld színűre vált (villog). 4. Nyomja meg a WPS gombot a vezeték nélküli routeren körülbelül 3 másodpercig*. *A WPS gomb megnyomásának pontos időtartamát illetően forduljon a router vezeték nélküli router felhasználói kézikönyvéhez. Ez márkától vagy típustól függően eltérhet. 5. Most nyomja meg és tartsa lenyomva a WPS gombot a EM4592 vezeték nélküli jelerősítőn körülbelül 5 másodpercig. Tekintse meg az alábbi ábrát a WPS gombot illetően: WPS gomb 6. A vezeték nélküli router és az EM4592 vezeték nélküli jelerősítő közötti kapcsolat automatikusan létrejön. (Ez az újraindítással együtt kb. 1 percet vesz igénybe). A jelerősség jelzőfény villogása megszűnik és jelzi a jel erősségét. Megjegyzés: Ha a modem / router SSID-ket küld ki, mind a 2.4GHz mind az 5GHz sávokon egyidejűleg, WPS-n túl kiemelt kapcsolat lesz, a 2,4 GHz-es 1., majd az 5GHz 2.. Ha a modem / router és a EM4592 kapcsolatot 5GHz-n preferálja inkább, csatlakozzon a WiFi hálózathoz a WebGUI használatával. Megjegyzés: Ha a WPS gombot használja, az SSID és a hálózati kulcs megegyezik a vezeték nélküli routeren használtakkal. Egyes WPS routerek módosítják eredeti SSIDjüket másik SSID-re, ha WPS-t használnak. Ebben a használati útmutatóban a vezeték nélküli router SSID-je: 'Eminent'. 4.2 Kézi konfiguráció titkosítási kulcs használatával 1. Csatlakoztassa az EM4592-t a fali aljzatba (lehetőleg közel a modem / routerhez). 2. Várja meg, amíg a jel indikátor zölden villog. 3. Csatlakozzon az EM4592-höz a WiFi SSID-n keresztül: Eminent_repeater vagy Eminent_repeater(5G), vagy használja az Ethernet kábelt az EM4592-höz közvetlenül.

10 10 MAGYAR 4. A készüléke megnyitja az internet böngészőjét, és átirányítja az EM4592 átjátszó felhasználói felületére. (Minden esetre, ha nem történtik meg, írja be a az internet böngészőjébe, majd nyomja meg az Enter-t). 5. Ha a készüléket először konfigurálja, a képernyőn megjelenik az összes elérhető WiFi hálózat (2,4 és 5 GHz-es sáv) (lásd az alábbi képet). Ha nem, válassza a "Quick connect" - t a menüből. 6. Klikkeljen arra a -ra, amelyik vezeték nélküli hálózathoz szeretne csatlakozni. 7. A következő lépésben meg kell adnia annak a WiFi hálózatnak a WEP vagy WPA összetett jelszavát, amelyikhez szeretne csatlakozni.

11 11 MAGYAR 8. Kattintson az "Apply"-ra a mentéshez és a konfiguráció alkalmazásához. 9. Miután a beállítások megtörténtek, az EM4592 újraindul, és csatlakozik a vezeték nélküli routeréhez. Megjegyzés: Az EM4592-nek most ugyanaz az SSID-je (többé már nem "Eminent_repeater"), mint a vezeték nélküli hálózatnak, mely az előző lépésben csatlakozott. Bizonyosodjon meg róla, hogy csatlakozott az átjátszó és nem a modem / router tartja a kapcsolatot a készülékkel és az átjátszóval (kb. 1 m). Kapcsolja ki a WiFi-jét, és kapcsolja be újra. A készülék most csatlakozik az átjátszóhoz. Csak akkor férhet hozzá az EM4592 "User Interface"-hez, ha közvetlenül csatlakozik az átjátszó. 10. Ellenőrizze a kapcsolat állapotát a felhasználói felület beírásával a böngészőn keresztül ( ) és kattintson a "Device Status" -ra. Itt ellenőrizheti, hogy a kapcsolat valóban létrejött. Lásd az alábbi képet.

12 12 MAGYAR 11. Most csatlakoztathatja a vezeték nélküli hálózati adapter(ek)-et az EM4592 -höz, mint a "Vezeték nélküli WPS adapter csatlakozása az EM4592-höz", fejezetben ismertetett vagy csatlakozik a WiFi kapcsolathoz és megadja a korábban csatlakoztatott vezeték nélküli hálózat vezeték nélküli titkosítási kulcsát. 4.3 Kézi konfiguráció WPS használatával 1. Csatlakoztassa az EM4592-t a fali aljzatba (lehetőleg közel a modem / routerhez). 2. Várja meg, amíg a jel indikátor zölden villog. 3. Csatlakozzon az EM4592-höz a WiFi SSID-n keresztül: Eminent_repeater vagy Eminent_repeater(5G), vagy használja az Ethernet kábelt az EM4592-höz közvetlenül. 4. A készüléke megnyitja az internet böngészőjét, és átirányítja az EM4592 átjátszó felhasználói felületére. (Minden esetre, ha nem történtik meg, írja be a az internet böngészőjébe, majd nyomja meg az Enter-t). 5. Jelölje ki a WPS -t a menüből. 6. Válassza ki a kívánt sávot (2,4 GHz vagy 5 GHz),melyet használni kívánt az EM4592 és a modem / router között.

13 7. Válassza ki a bal oldali ikont, ez jelzi az EM4592-t és a modem / routert. 13 MAGYAR 8. Most az EM4592 megpróbál csatlakozni a modem routeréhez (max. 2 perc) 9. Nyomja meg a WPS gombot a modem / routeren kb. 5 mp-ig. (Eminent modem / routeren) (más márkájú modem / routerek esetén, kérjük, olvassa el a kézikönyvükben a modem / router pontos proceduráját). 10. Ha a kapcsolódás sikeres az EM4592 újraindul és a WiFi kliens többé nem csatlakozik az SSID "Eminent_Repeater"-hez vagy "Eminent_Repeater (5G)" - hez. Megjegyzés: Ha a WPS gombot használja, az SSID, a hálózati kulcs és a frekvenciák ugyanazok, mint amit a vezeték nélküli router használt. Néhány WPS router megváltoztatja az eredeti SSID-t más SSID-re, ha WPS-t használ. Ebben a telepítési útmutatóban, a vezeték nélküli "Eminent" router SSID-je,. 5.0 Vezeték nélküli WPS adapter csatlakozása az EM4592-höz 5.1 Vezeték nélküli WPS adapter csatlakoztatása az EM4592 -hez 1. Nyomja meg és tartsa lenyomva a WPS gombot a EM4592 -en körülbelül 2-3 másodpercig. 2. Most nyomja meg a WPS gombot a vezeték nélküli adapteren. 3. Ha a beállítások helyesek, létrejön a kapcsolat a vezeték nélküli WPS adapter és az EM4592 között. Az Ön által használt Windows verziótól függően, a tálcán egy "csatlakoztatva" ikont kell látnia. Megjegyzés: Egyes vezeték nélküli WPS adapterek mellékelt szoftver használatát igénylik WPS kapcsolat létesítéséhez. További információkért forduljon a vezeték nélküli WPS adapter felhasználói kézikönyvéhez.

14 5.2 A WebGUI-ból a WPS használata 14 MAGYAR 1. Csatlakozzon az EM4592-höz a WiFi SSID-n keresztül vagy használja a csatlakoztatáshoz közvetlenül az Ethernet kábelt az EM4592-höz. 2. A készüléke megnyitja az internet böngészőjét, és átirányítja az EM4592 átjátszó felhasználói felületére. (Minden esetre, ha nem történtik meg, írja be a az internet böngészőjébe, majd nyomja meg az Enter-t). 3. Jelölje ki a WPS -t a menüből. 4. Válassza ki a kívánt sávot (2,4 GHz vagy 5 GHz),melyet használni kívánt az EM4592 és a modem / router között. 5. Válassza ki a jobb oldali ikont, ez jelzi az EM4592-t és a WiFi klienst. 6. Most az EM4592 megpróbál csatlakozni a WiFi-jéhez (max. 2 perc) 7. Használja a WiFi kliens WPS nyomógombját (lásd a kézikönyv WiFi kliens a pontos procedurájánál).

15 6.0 A repeater vezeték nélküli hálózat nevének (SSID) megváltoztatása 15 MAGYAR If you wish to use a different WiFi network name SSID for the EM4592 repeater. You can change this by entering the User Interface of the EM4592.Ha szeretne az EM4592 átjátszónak egy másik WiFi hálózat nevet SSID, megváltoztathatja ezt az EM4592 felhasználói felület átírásával. Megjegyzés: Győződjön meg róla, hogy az átjátszó, és nem a vezeték nélküli modem / router csatlakozik. SSID + (2.4GHz/5GHz) + (R) 1. Nyissa meg a készülék böngészőjét, és írja be a címsorba. 2. Kattintson a Wireless-re. 3. Válassza ki a Dual-Band frekvenciát,melynek szerkeszteni szeretné a hálózati nevét SSID 4. Módosítsa az SSID nevet a Repeater WiFi hálózatának kívánt nevére és kattintson az "Apply"-ra. (Ha meg szeretné változtatni mindkét hálózat nevét kérjük, ismételje meg a 3. és 4. lépéseket a másik sávra). Megjegyzés: Miután a beállítások alkalmazása megtörtént, az EM4592 újraindul. A készüléke többé már nem csatlakozik az EM4592 vezeték nélküli hálózathoz SSID. Csatlakoztassa újra a készüléket a vezeték nélküli hálózathoz (SSID) al eírt 3. lépés alapján.

16 16 MAGYAR 7.0 Gyakran ismételt kérdések és egyéb információk A termékére vonatkozó, legújabb GYIK a termék támogatási oldalán található. Az Eminent rendszeresen frissíti ezt az információt, hogy naprakész lehessen. Látogassa meg a bővebb információkért a termékével kapcsolatban. 8.0 Szerviz és támogatás Ezt a használati utasítást az Eminent szakemberei írták. Ha problémát tapasztal a termék telepítése vagy használata során, töltse ki a támogatási űrlapot a weboldalon. Ezt a használati utasítást az Eminent szakemberei írták. Ha problémát tapasztal a termék telepítése vagy használata során, töltse ki a támogatási űrlapot a weboldalon: Telefonon is elérhetők vagyunk. Az alábbiakban megtalálhatja az egyes támogatott országok elérhetőségeit. Ország Telefonszám Percdíj* Belgium (holland) ,30 Belgium (francia) ,30 Dánia Helyi hívás díja Finnország Helyi hívás díja Németország +49 (0) Helyi hívás díja Olaszország Helyi hívás díja Norvégia Helyi hívás díja Spanyolország ,41 Svédország Helyi hívás díja The Netherlands ,10 Nagy Britannia +44 (0) Helyi hívás díja Magyarország (Budapestről) Helyi hívás díja Magyarország Helyi hívás díja (Magyarországon vidékről) Magyarország (Nemzetközi) Helyi hívás díja * A táblázatban említett percdíjak nem tartalmazzák a mobilhívások költségét.

17 9.0 Figyelmeztetések és felhívások 17 MAGYAR Az Európai Parlament törvényei, irányelvei és jogszabályai értelmében bizonyos (vezeték nélküli) eszközök használata az Európai Unió bizonyos tagállamaiban korlátozások alá esik. Az ilyen eszközök használata az Európai Unió bizonyos tagállamaiban tilos lehet. A korlátozásokat illetően érdeklődjön a területileg illetékes önkormányzatnál. Mindig tartsa be a kézikönyv utasításait*, főleg az összeszerelést igénylő eszközök tekintetében. Figyelem: Ez a legtöbb esetben elektronikus eszközökre is vonatkozik. A hibás/helytelen használat (súlyos) személyi sérüléshez vezethet! A javítást csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik. A garancia azonnal érvényét veszíti, ha a terméket saját maga próbálja megjavítani vagy azt rendeltetésellenes használják. A bővebb garanciafeltételeket megtekintheti weboldalunkon: *Megjegyzés: Az Eminent használati utasításai a legnagyobb gonddal készültek. Ezzel együtt, a technológiai fejlesztéseknek köszönhetően előfordulhat, hogy a kinyomtatott használati utasítás nem a legújabb információkat tartalmazza. Ha bármi problémát tapasztal a nyomtatott használati utasítással, elsőként kérjük ellenőrizze a weboldalunkat, ahol megtalálhatja a legfrissebb használati utasítást Ezen kívül a gyakran feltett kérdések részben (FAQ Section) is találhat válaszokat, megoldásokat a problémákra. Kiemelten javasoljuk, hogy a termék honlapján ezt a részt is tanulmányozza át.

18 18 MAGYAR 10.0 Jótállási feltételek Az Eminent öt éves garanciája valamennyi Eminent termékre érvényes, a vásárlás előtt vagy alatt említett kivételekkel. Ha használt Eminent terméket vásárolt, a garancia fennmaradó időtartama a termék első vásárlója általi vásárlás időpontjától számítandó. Az Eminent garanciája valamennyi Eminent termékre, illetve a termékre nem bontható módon csatlakoztatott és/vagy szerelt alkatrészekre érvényes. Az Eminent garanciája nem érvényes a hálózati tápegységekre, akkumulátorokra, antennákra és az egyéb termékekre, amelyek nincsenek egybeépítve a főtermékkel vagy közvetlenül csatlakoztatva hozzá és/vagy azon termékekre, amelyekről minden kétséget kizáróan feltételezhető, hogy a főtermék rendes elhasználódásától eltérő elhasználódást mutatnak. Az Eminent garanciája nem vonatkozik azon termékekre, amelyeket helytelen módon/rendeltetésével ellentétesen használtak vagy külső befolyásnak tettek ki és/vagy az Eminent cégtől eltérő fél nyitott ki. Az Eminent a hibás termék javításához vagy cseréjéhez javított anyagokat is felhasználhat. Az Eminent nem tehető felelőssé az internetszolgáltató általi hálózati beállítások változásokért. Nem garantálhatjuk, hogy az Eminent hálózati termék akkor is működni fog, ha az internetszolgáltató megváltoztatja a beállításokat. Az Eminent nem garantálja a webes szolgáltatások, alkalmazások és független felek tartalmainak működését - amelyeket az Eminent Ewent termékek által tettünk elérhetővé. A belső merevlemezt tartalmazó Eminent termékeknél a merevlemezre rövidebb, két éves garancia vonatkozik. Az Eminent nem vállal felelősséget semmilyen adatvesztésért. Kérjük, ha a terméket javításra küldi, akkor a termék merevlemezén vagy más memóriáján tárolt adatokról készítsen előtte másolatot. Ha a termék meghibásodik Ha a termék a fentieken kívül más módon meghibásodik: Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a forgalmazási ponttal, hogy megszervezzék a hibás termék javítását. EM

EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval

EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval 2 MAGYAR EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióvaltartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 1.2 Az eszköz áttekintése...

Részletesebben

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER 2 MAGYAR EM4028 - PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 1.2 Mielőtt elkezdené... 2 2.0 A hardver

Részletesebben

EM portos USB 2.0 elosztó

EM portos USB 2.0 elosztó EM1019 4 portos USB 2.0 elosztó EM1019 4 portos USB 2.0 elosztó 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 EM1019 összekapcsolása... 3 3.0 EM1019 Használata... 4 4.0 Gyakran

Részletesebben

EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter

EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter 2 MAGYAR EM1010-10/100 Mbps USB hálózati adapter Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 1.3 Mielőtt elkezdené...

Részletesebben

EM1037 2 portos USB KVM átváltó audio csatlakozással

EM1037 2 portos USB KVM átváltó audio csatlakozással EM1037 2 portos USB KVM átváltó audio csatlakozással USB-port csatlakoztatásának módja: A billentyűzetnek a felső USB-porthoz kell csatlakoznia. Az egérnek az alsó USB-porthoz kell csatlakoznia. 2 MAGYAR

Részletesebben

EW1051 USB Smart kártya olvasó

EW1051 USB Smart kártya olvasó EW1051 USB Smart kártya olvasó 2 MAGYAR EW1051 USB Smart kártya olvasó Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 EW1051 telepítése Windows 2000 és

Részletesebben

EM1017 USB 3.0 Gigabit hálózati adapter

EM1017 USB 3.0 Gigabit hálózati adapter EM1017 USB 3.0 Gigabit hálózati adapter 2 MAGYAR EM1017 - USB 3.0 Gigabit hálózati adapter Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 1.3 Mielőtt elkezdené...

Részletesebben

AB x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása

AB x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása AB7819 5 x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása AB7819-5 x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Panel leírása... 3 3.0 Telepítési

Részletesebben

EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter

EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés és kapcsolódás az EM4587 adapterhez

Részletesebben

EW1089-R5 Webkamera mikrofonnal

EW1089-R5 Webkamera mikrofonnal EW1089-R5 Webkamera mikrofonnal EW1089-R5 - Webkamera mikrofonnal 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés... 3 2.1 A kamera telepítése...

Részletesebben

EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval

EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval 2 MAGYAR EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Hol lehet elhelyezni

Részletesebben

EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps

EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomagolás tartalma... 2 2.0 A Mini Powerline Adapter csatlakoztatása...

Részletesebben

EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással

EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással 2 MAGYAR EW3595 Bluetooth headset FM-rádióval és microsd-kártyanyílással Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2

Részletesebben

EW3961 Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W

EW3961 Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W EW3961 Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W 2 MAGYAR EW3961 - Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0

Részletesebben

EM8037 Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit

EM8037 Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit EM8037 Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit 2 MAGYAR EM8037 - Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomagolás tartalma... 2 2.0 A Powerline Adapter csatlakoztatása...

Részletesebben

EM7410 WiFi Zene Streamer

EM7410 WiFi Zene Streamer EM7410 WiFi Zene Streamer EM7410 WiFi Zene Streamer 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Csatlakoztatás részletezése... 3 3.0 A WiFi Zene Streamer csatlakoztatása...

Részletesebben

EM6053 Video over UTP 200m

EM6053 Video over UTP 200m EM6053 Video over UTP 200m EM6053 Video over UTP 200m 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomagolás tartalma... 3 2.0 Mire van szüksége különböző esetekben?...

Részletesebben

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő 2 MAGYAR EM8690-R1 - Vezeték nélküli füst érzékelő Tartalom 1.0 Bevezetés... 2 2.0 LED indikátor... 3 3.0 Beállítások... 3 3.1 Első használat... 3 3.2 Teszt Mód...

Részletesebben

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés és kapcsolódás az EM4586 adapterhez

Részletesebben

EM8665 Vezeték nélküli rezgés érzékelő

EM8665 Vezeték nélküli rezgés érzékelő EM8665 Vezeték nélküli rezgés érzékelő 2 MAGYAR EM8665 - Vezeték nélküli rezgés érzékelő Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Csomag tartalma... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 1.2 Előlap... 3 1.3

Részletesebben

EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez

EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez 2 MAGYAR EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma...

Részletesebben

2.0 Távirányító eleje. 3.0 Riasztás élesítés

2.0 Távirányító eleje. 3.0 Riasztás élesítés EM8621 Távirányító EM8621 Távirányító 2 MAGYAR Taartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2.0Távirányító eleje... 3 3.0 Riasztás élesítés... 3 4.0

Részletesebben

EW1015 R3 USB IDE / SATA átalakító 1 MAGYAR

EW1015 R3 USB IDE / SATA átalakító 1 MAGYAR EW1015 R3 USB IDE / SATA átalakító 1 MAGYAR EW1015 R3 - USB IDE / SATA átalakító 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 3 1.3 Csatlakozók és

Részletesebben

Regisztrálja termékét most a weboldalon, és termék frissítéseket kap!

Regisztrálja termékét most a  weboldalon, és termék frissítéseket kap! EM8620 RFID-Tag EM8620 RFID-Tag 2 MAGYAR Tartalom 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Új RFID-tag regisztrálás... 2 3.0 RFID-tag... 2 4.0 Hatástalanítás RFID-tag használatával... 3 5.0 RFID-tag

Részletesebben

EW7015 USB 3.0-ás duál dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-os SATA merevlemezhez

EW7015 USB 3.0-ás duál dokkoló állomás 2,5 és 3,5-os SATA merevlemezhez EW7015 USB 3.0-ás duál dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-os SATA merevlemezhez 2 MAGYAR EW7015 USB 3.0 Dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-es SATA merevlemezekhez Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és

Részletesebben

EW3706 Videó Grabber USB 2.0

EW3706 Videó Grabber USB 2.0 EW3706 Videó Grabber USB 2.0 EW3706 - Videó Grabber USB 2.0 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés... 3 2.1 A szoftver telepítése... 3 2.2 A hardver csatlakoztatása...

Részletesebben

EW7016 R1 USB 3.0 IDE / SATA átalakító

EW7016 R1 USB 3.0 IDE / SATA átalakító EW7016 R1 USB 3.0 IDE / SATA átalakító 2 MAGYAR EW7016 R1 - USB 3.0 IDE / SATA átalakító Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 3 2.0 csatlakozók és

Részletesebben

EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5"-os és 3,5"-os SATA merevlemezekhez

EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5-os és 3,5-os SATA merevlemezekhez EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5"-os és 3,5"-os SATA merevlemezekhez 2 MAGYAR EW7011 USB 3.0 Dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-es SATA merevlemezekhez Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők...

Részletesebben

EM8660 Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező (2-utas kommunikáció)

EM8660 Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező (2-utas kommunikáció) v EM8660 Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező (2-utas kommunikáció) 2 MAGYAR EM8660 - Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Bejárati ablak/ajtó

Részletesebben

Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő

Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő Cikkszám EW-7476RPC 1-8. oldal Gyors telepítési útmutató 1. Csomag tartalma... 1 2. Rendszerkövetelmények... 1 3. LED állapot... 2 4.

Részletesebben

EW3590/91/92 Bluetooth headset mikrofonnal

EW3590/91/92 Bluetooth headset mikrofonnal EW3590/91/92 Bluetooth headset mikrofonnal 2 MAGYAR EW3590/91/92 Bluetooth headset mikrofonnal Tartalomjegyzék 1.0. Bevezetés... 2 1.1. A csomag tartalma... 2 2.0 Bluetooth eszköz csatlakoztatása... 2

Részletesebben

EM3965 univerzális, vékony kialakítású töltő 90W

EM3965 univerzális, vékony kialakítású töltő 90W EM3965 univerzális, vékony kialakítású töltő 90W 2 MAGYAR EM3965 univerzális, vékony kialakítású töltő 90W Figyelmeztetések és felhívások A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet!

Részletesebben

N150 Wi-Fi útválasztó (N150R)

N150 Wi-Fi útválasztó (N150R) Easy, Reliable & Secure Telepítési útmutató N150 Wi-Fi útválasztó (N150R) Védjegyek Az egyéb márka- és terméknevek a tulajdonosaik védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. Az itt közölt adatok előzetes figyelmeztetés

Részletesebben

EM4576/EM4578 - Vezeték nélküli N USBadapter

EM4576/EM4578 - Vezeték nélküli N USBadapter 2 Magyar EM4576/EM4578 - Vezeték nélküli N USBadapter Figyelmeztetések és felhívások Az Európai Parlament törnényei, irányelvei és jogszabályai értelmében egyes (vezeték nélküli) eszközök használatát az

Részletesebben

EW1085R2 BLUE MICRO USB Bluetooth 2. osztályú vevő

EW1085R2 BLUE MICRO USB Bluetooth 2. osztályú vevő EW1085R2 BLUE MICRO USB Bluetooth 2. osztályú vevő 2 MAGYAR EW1085R2 BLUE MICRO USB Bluetooth 2. osztályú vevő Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma...

Részletesebben

EM8670-R2 Vezeték nélküli időjárás álló napelemes stroboszkóp és sziréna

EM8670-R2 Vezeték nélküli időjárás álló napelemes stroboszkóp és sziréna EM8670-R2 Vezeték nélküli időjárás álló napelemes stroboszkóp és sziréna 2 MAGYAR EM8670-R2 - Vezeték nélküli időjárás álló napelemes stroboszkóp és sziréna Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 2.0 Beállítások...

Részletesebben

EM Vezeték nélküli N USB-adapter

EM Vezeték nélküli N USB-adapter EM4579 - Vezeték nélküli N USB-adapter 2 MAGYAR EM4579 - Vezeték nélküli N USB-adapter Figyelmeztetések és felhívások Az Európai Parlament törnényei, irányelvei és jogszabályai értelmében egyes (vezeték

Részletesebben

EM3963/EM3964/EM3966 Univerzális laptop töltő

EM3963/EM3964/EM3966 Univerzális laptop töltő EM3963/EM3964/EM3966 Univerzális laptop töltő 2 MAGYAR EM396x sorozatú univerzális laptop töltő Figyelmeztetések és felhívások A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását

Részletesebben

EW3705 R2 USB videoszerkesztő

EW3705 R2 USB videoszerkesztő EW3705 R2 USB videoszerkesztő EW3705 R2 USB videoszerkesztő 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés... 3 2.1 A szoftver telepítése...

Részletesebben

300 Mbps vezetékmentes szélessávú router BR 6428nS Gyors telepítési útmutató 1.0 s változat/2010 október

300 Mbps vezetékmentes szélessávú router BR 6428nS Gyors telepítési útmutató 1.0 s változat/2010 október 300 Mbps vezetékmentes szélessávú router BR 6428nS Gyors telepítési útmutató 1.0 s változat/2010 október 1 COPYRIGHT Copyright Edimax Technology Co. Ltd. minden jog fenntartva. A publikációt és annak bármely

Részletesebben

3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató.

3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató. 1. Doboz Tartalma: 3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató. Rendszer követelmények Az alábbi böngészők támogatottak:ie,firefox, Google Chrome, Safari, Opera. Az alábbi operációs rendszerek

Részletesebben

Gyors üzembe helyezési kézikönyv

Gyors üzembe helyezési kézikönyv Netis vezeték nélküli, kétsávos router Gyors üzembe helyezési kézikönyv WF2471/WF2471D A csomagolás tartalma (Két sávos router, hálózati adapter, ethernet kábel, kézikönyv) 1. Csatlakozás 1. Kapcsolja

Részletesebben

Gyors telepítési kézikönyv

Gyors telepítési kézikönyv netis Vezeték nélküli, N router Gyors telepítési kézikönyv 1. A csomagolás tartalma (Vezeték nélküli,n Router, Hálózati adapter, Ethernet kábel, Kézikönyv) * A kézikönyv, az összes, Netis, 150Mbps/300Mbps

Részletesebben

EM7048 Turbó 3,5 SATA merevlemezház

EM7048 Turbó 3,5 SATA merevlemezház EM7048 Turbó 3,5 SATA merevlemezház 2 MAGYAR EM7048 Turbó 3,5 SATA merevlemezház Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 Merevlemez beszerelése...

Részletesebben

Megjegyzés vezeték nélküli LAN felhasználóknak

Megjegyzés vezeték nélküli LAN felhasználóknak Megjegyzés vezeték nélküli LAN felhasználóknak Русский Suomi Norsk Dansk Polski Čeština Svenska A készülék használata előtt figyelmesen olvassa el ezt a kézikönyvet, és tartsa könnyen hozzáférhető helyen.

Részletesebben

Gyors üzembe helyezési kézikönyv

Gyors üzembe helyezési kézikönyv Netis 150Mbps, vezeték nélküli, kültéri, N hozzáférési pont Gyors üzembe helyezési kézikönyv Típus szám: WF2301 A csomagolás tartalma *WF2301 *PoE adapter *Gyors üzembe helyezési kézikönyv LED-ek LED Állapot

Részletesebben

EM1053-66 az 1-ben kártyaolvasó USB 2.0

EM1053-66 az 1-ben kártyaolvasó USB 2.0 E EM1053-66 az 1-ben kártyaolvasó USB 2.0 2 MAGYAR EM1053-66 az 1-ben kártyaolvasó USB 2.0 Figyelmeztetések és felhívások A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását

Részletesebben

Thomson Speedtouch 780WL

Thomson Speedtouch 780WL Thomson Speedtouch 780WL Thomson Speedtouch 780WL Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbi útmutató ahhoz nyújt segítséget, hogy hogyan üzemelje be a Thomson Speedtouch 780WL eszközt. Kérdés esetén kollégáink várják

Részletesebben

Telepítés. NETGEAR 802.11ac vezeték nélküli hozzáférési pont WAC120. A csomag tartalma. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA

Telepítés. NETGEAR 802.11ac vezeték nélküli hozzáférési pont WAC120. A csomag tartalma. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegyei és/vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az

Részletesebben

Wi-Fi Direct útmutató

Wi-Fi Direct útmutató Wi-Fi Direct útmutató Egyszerű beállítás a Wi-Fi Direct használatával Hibaelhárítás Függelék Tartalomjegyzék A kézikönyv használata... 2 A kézikönyvben használt szimbólumok... 2 Jogi nyilatkozat... 2

Részletesebben

EM7042/EM7043/EM7046 - Merevlemezház

EM7042/EM7043/EM7046 - Merevlemezház EM7042/EM7043/EM7046 - Merevlemezház 2 MAGYAR EM7042/EM7043/EM7046 - Merevlemezház Figyelmeztetések és felhívások A javítást csak az Eminent képzett szakembere végezheti! Tartalomjegyzék 1.0 Jótállási

Részletesebben

A csomag tartalma. AC1200 WiFi router R6100 típus Telepítési útmutató

A csomag tartalma. AC1200 WiFi router R6100 típus Telepítési útmutató Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegyei és/vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az

Részletesebben

EM4554 - Vezeték nélküli 150Mbps USBadapter

EM4554 - Vezeték nélküli 150Mbps USBadapter 2 M A G Y A R EM4554 - Vezeték nélküli 150Mbps USBadapter WPS-sel Figyelmeztetések és felhívások Az Európai Parlament törvényei, irányelvei és jogszabályai értelmében egyes (vezeték nélküli) eszközök használatát

Részletesebben

Gyorskalauz. Powerline extra kimenet PLP1200 modell

Gyorskalauz. Powerline extra kimenet PLP1200 modell Gyorskalauz Powerline 1200 + extra kimenet PLP1200 modell A csomag tartalma Egyes országokban a tudnivalókat tartalmazó CD a termékhez mellékelten található. 2 Kezdő lépések A Powerline adapterek a meglévő

Részletesebben

SP-1101W Quick Installation Guide

SP-1101W Quick Installation Guide SP-1101W Quick Installation Guide 06-2014 / v1.2 1 I. Termékinformációk... 3 I-1. A csomag tartalma... 3 I-2. Elülső panel... 3 I-3. LED állapota... 4 I-4. Kapcsoló-státusz gomb... 4 I-5. Termékcímke...

Részletesebben

Netis vezeték nélküli, N típusú, router

Netis vezeték nélküli, N típusú, router Netis vezeték nélküli, N típusú, router Gyors üzembe helyezési kézikönyv Típusok: WF-2409/WF2409/WF2409D A csomagolás tartalma (Vezeték nélküli, N típusú, router, hálózati adapter, ethernet kábel, kézikönyv,

Részletesebben

Wi-Fi Direct útmutató

Wi-Fi Direct útmutató Wi-Fi Direct útmutató Egyszerű beállítás a Wi-Fi Direct használatával Hibaelhárítás Tartalomjegyzék A kézikönyv használata... 2 A kézikönyvben használt szimbólumok... 2 Jogi nyilatkozat... 2 1. Egyszerű

Részletesebben

Gyorskalauz. Powerline PL1000v2 modell

Gyorskalauz. Powerline PL1000v2 modell Gyorskalauz Powerline 1000 PL1000v2 modell A csomag tartalma Egyes országokban a forrás CD a termékhez mellékelten található. 2 Kezdő lépések A Powerline adapterek a meglévő elektromos kábelek felhasználásával

Részletesebben

Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató

Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató Modell szám: DL4201 Tartalomjegyzék 1. A csomag tartalma... 1 2. Hardware csatlakoztatása... 1 3. A modem webes felületen történő beüzemelése...

Részletesebben

EM4544 Vezeték nélküli router, hozzáférési pont és jelerősítő

EM4544 Vezeték nélküli router, hozzáférési pont és jelerősítő EM4544 Vezeték nélküli router, hozzáférési pont és jelerősítő 2 MAGYAR EM4544 - Vezeték nélküli router, hozzáférési pont és jelerősítő Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 3 1.1 A csomag tartalma... 3 2.0

Részletesebben

A csomag tartalma. R6100 WiFi útválasztó Telepítési útmutató

A csomag tartalma. R6100 WiFi útválasztó Telepítési útmutató Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegyei és/vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az

Részletesebben

N900 vezeték nélküli, kétsávos Gigabit router

N900 vezeték nélküli, kétsávos Gigabit router Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegye és/vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az információk

Részletesebben

EW-7416APn v2 & EW-7415PDn

EW-7416APn v2 & EW-7415PDn EW-7416APn v2 & EW-7415PDn Macintosh telepítési útmutató 09-2012 / v2.0 0 KEZDŐ LÉPÉSEK A termék használata előtt győződjön meg arról, hogy a csomagból semmi sem hiányzik. Vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval,

Részletesebben

Netis vezeték nélküli, N típusú Router Gyors Telepítési Útmutató

Netis vezeték nélküli, N típusú Router Gyors Telepítési Útmutató Netis vezeték nélküli, N típusú Router Gyors Telepítési Útmutató Tartalomjegyzék 1. A csomag tartalma... 1 2. Hardware csatlakoztatása... 1 3. A router webes felületen történő beüzemelése... 2 4. Hibaelhárítás...

Részletesebben

WLAN router telepítési segédlete

WLAN router telepítési segédlete Annak érdekében, hogy jogosulatlan felhasználóknak a routerhez való hozzáférése elkerülhető legyen, javasoljuk olyan biztonsági mechanizmusok használatát, mint a WEP, WPA vagy azonositó/jelszó beállitása

Részletesebben

WLAN router telepítési segédlete

WLAN router telepítési segédlete Annak érdekében, hogy jogosulatlan felhasználóknak a routerhez való hozzáférése elkerülhető legyen, javasoljuk olyan biztonsági mechanizmusok használatát, mint a WEP, WPA vagy azonositó és jelszó beállitása

Részletesebben

WLAN router telepítési segédlete

WLAN router telepítési segédlete Annak érdekében, hogy jogosulatlan felhasználóknak a routerhez való hozzáférése elkerülhető legyen, javasoljuk olyan biztonsági mechanizmusok használatát, mint a WEP, WPA vagy azonositó és jelszó beállitása

Részletesebben

WLAN router telepítési segédlete

WLAN router telepítési segédlete Annak érdekében, hogy jogosulatlan felhasználóknak a routerhez való hozzáférése elkerülhető legyen, javasoljuk olyan biztonsági mechanizmusok használatát, mint a WEP, WPA vagy azonositó és jelszó beállitása

Részletesebben

XWN5001 Powerline 500 WiFi hozzáférési pont Telepítési útmutató

XWN5001 Powerline 500 WiFi hozzáférési pont Telepítési útmutató XWN5001 Powerline 500 WiFi hozzáférési pont Telepítési útmutató Műszaki segítség Köszönjük, hogy NETGEAR terméket választott. A készülék telepítését követően keresse meg a gyári számot a készülék címkéjén,

Részletesebben

Az alábbi útmutató ahhoz nyújt segítséget, hogy hogyan üzemelje be a TP-Link TL-WR740N eszközt.

Az alábbi útmutató ahhoz nyújt segítséget, hogy hogyan üzemelje be a TP-Link TL-WR740N eszközt. TP-Link TL-WR740N TP-Link TL-WR740N Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbi útmutató ahhoz nyújt segítséget, hogy hogyan üzemelje be a TP-Link TL-WR740N eszközt. Kérdés esetén kollégáink várják hívását: Technikai

Részletesebben

Powerline 500 (XWNB5201) WiFi hozzáférési pont telepítési útmutató

Powerline 500 (XWNB5201) WiFi hozzáférési pont telepítési útmutató Powerline 500 (XWNB5201) WiFi hozzáférési pont telepítési útmutató Műszaki segítség Köszönjük, hogy NETGEAR terméket választott. A készülék telepítését követően keresse meg a gyári számot a készülék címkéjén,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv AE6000 Vezeték nélküli, kétsávos mini USB AC580 adapter a Tartalom Termék-összefoglaló Funkciók 1 Telepítés Telepítés 2 Vezeték nélküli hálózati beállítások Wi-Fi védett telepítés

Részletesebben

EM3705 USB videoszerkesztő

EM3705 USB videoszerkesztő 2 Magyar EM3705 USB videoszerkesztő Figyelmeztetések és felhívások A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik! Tartalomjegyzék

Részletesebben

CD-ROM (Szoftver, Használati útmutató, garancia) 5V DC, 2.5A Áram-adapter

CD-ROM (Szoftver, Használati útmutató, garancia) 5V DC, 2.5A Áram-adapter Ez a terméket bármely ma használatos web böngészővel (pl. Internet Explorer 6 or Netscape Navigator 7.0) beállítható. Kezdő lépések DP-G321 AirPlus G 802.11g/2.4GHz Vezeték nélküli Multi-Port Nyomtató

Részletesebben

Termék azonosító (ID) címke

Termék azonosító (ID) címke QUICK START ÚTMUTATÓ Termék azonosító (ID) címke Intesis Software, S.L. - Milà i Fontanals 1bis, 1er - 08700 IGUALADA (Barcelona) - SPANYOLORSZÁG info@intesishome.com - www.intesishome.com Tartalomjegyzék

Részletesebben

Gyors Indítási Útmutató

Gyors Indítási Útmutató NWA1300-NJ Gyors Indítási Útmutató 802.11 b/g/n Falban lévő PoE Hozzáférési pont Firmware Verzió 1.00 1. kiadás, 0 / 2011 ALAPÉRTELMEZETT BEJELENTKEZÉSI RÉSZLETEK Felhasználónév admin Jelszó 1234 TARTALOM

Részletesebben

EM8622 Vezeték nélküli kontroll panel

EM8622 Vezeték nélküli kontroll panel EM8622 Vezeték nélküli kontroll panel 2 MAGYAR EM8622 - Vezeték nélküli kontroll panel Tartalom 1.0 Bevezetés... 3 1.1 A csomag tartalma... 3 1.2 Kontroll panel előlap... 3 1.3 Kontroll panel belső...

Részletesebben

Powerline 200 Otthoni hálózati adapter (PL200)

Powerline 200 Otthoni hálózati adapter (PL200) Easy, Reliable & Secure Telepítési útmutató Powerline 200 Otthoni hálózati adapter (PL200) Védjegyek Az egyéb márka- és terméknevek a tulajdonosaik védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. Az itt közölt adatok

Részletesebben

802.11b/g WLAN USB adapter. Wi-Fi detektorral. Gyors telepítési útmutató

802.11b/g WLAN USB adapter. Wi-Fi detektorral. Gyors telepítési útmutató CMP-WIFIFIND10 802.11b/g WLAN USB adapter Wi-Fi detektorral Gyors telepítési útmutató 802.11b/g WLAN USB adapter Wi-Fi detektorral Gyors telepítési útmutató *A Wi-Fi Detektor feltöltése: 1. Vegye le a

Részletesebben

Gyors Telepítési Útmutató N típusú, Vezeték Nélküli, ADSL2+ Modem DL-4305, DL-4305D

Gyors Telepítési Útmutató N típusú, Vezeték Nélküli, ADSL2+ Modem DL-4305, DL-4305D Gyors Telepítési Útmutató N típusú, Vezeték Nélküli, ADSL2+ Modem DL-4305, DL-4305D Tartalomjegyzék 1. Hardver telepítése... 1 2. Számítógép beállításai... 2 3. Bejelentkezés... 4 4. Modem beállítások...

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. E1+ Vezetéknélküli Hatótávnövelő router

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. E1+ Vezetéknélküli Hatótávnövelő router FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV E1+ Vezetéknélküli Hatótávnövelő router 1. A csomag tartalma Netis E1+ Router Ethernet kábel Kézikönyv 2. A készülék felépítése LED LAN/WAN bemenet WPS Gomb 2.1 LED jelzések LED

Részletesebben

Universal WiFi Range Extender Powerline Edition (XAVNB2001) Telepítési útmutató

Universal WiFi Range Extender Powerline Edition (XAVNB2001) Telepítési útmutató Universal WiFi Range Extender Powerline Edition (XAVNB2001) Telepítési útmutató Műszaki segítség Köszönjük, hogy NETGEAR terméket választott. A készülék telepítését követően keresse meg a gyári számot

Részletesebben

KÉZIKÖNYV. MAGYAR. Olvassa el ezt a kézikönyvet a készülék üzembe helyezése előtt, és tartsa kéznél mindig referenciaként.

KÉZIKÖNYV.   MAGYAR. Olvassa el ezt a kézikönyvet a készülék üzembe helyezése előtt, és tartsa kéznél mindig referenciaként. KÉZIKÖNYV Olvassa el ezt a kézikönyvet a készülék üzembe helyezése előtt, és tartsa kéznél mindig referenciaként. TÍPUS : Wi-Fi MODEM www.lg.com TARTALOMJEGYZÉK Köszönjük, hogy az LG Smart ThinQ alkalmazást

Részletesebben

Hálózati jelátviteli eszköz Gyors Telepítési Útmutató

Hálózati jelátviteli eszköz Gyors Telepítési Útmutató Hálózati jelátviteli eszköz Gyors Telepítési Útmutató Modell szám: PL7200/PL7200KIT Tartalomjegyzék 1. A csomag tartalma... 1 2. Figyelmeztetés: Fontos telepítés előtti tudnivalók... 1 3. LED jelző lámpák

Részletesebben

Powerline Nano500 XAVB5101 készlet telepítési útmutató

Powerline Nano500 XAVB5101 készlet telepítési útmutató Powerline Nano500 XAVB5101 készlet telepítési útmutató 2012 NETGEAR, Inc. Minden jog fenntartva. Jelen kiadvány a NETGEAR, Inc.engedélye nélkül részben sem állítható elő újra, továbbítható, írható át,

Részletesebben

Telepítés. N300 WiFi erősítő. WN3000RPv3 típus

Telepítés. N300 WiFi erősítő. WN3000RPv3 típus Telepítés N300 WiFi erősítő WN3000RPv3 típus Kezdő lépések A NETGEAR WiFi erősítő a meglévő WiFi hálózat jelének erősítésével kibővíti a WiFi hálózat hatókörét, és fokozza a nagyobb távolságú jelek általános

Részletesebben

Rövid telepítési útmutató

Rövid telepítési útmutató 7106504823 REV1.0.0 TP-LINK TECHNOLOGIES CO., LTD. A műszaki jellemzők értesítés nélkül módosíthatók. A TP-LINK a TP-LINK TECHNOLOGIES CO., LTD bejegyzett védjegye Más márkák és terméknevek a megfelelő

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. WF-2322 Vezetéknélküli Hozzéférési Pont

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. WF-2322 Vezetéknélküli Hozzéférési Pont FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV WF-2322 Vezetéknélküli Hozzéférési Pont Netis Vezetéknélküli Hozzáférési Pont Felhasználói Kézikönyv Netis Vezetéknélküli Hozzáférési Pont Felhasználói Kézikönyv 1. A csomag tartalma

Részletesebben

Magyar változat. A termék bemutatása. A hardver telepítése. LC202 Sweex Powerline Ethernet Adapter, 200 Mb/mp

Magyar változat. A termék bemutatása. A hardver telepítése. LC202 Sweex Powerline Ethernet Adapter, 200 Mb/mp LC202 Sweex Powerline Ethernet Adapter, 200 Mb/mp A termék bemutatása A 200 Mb/mp sebességű Ethernet Adaptert szélsőséges hőmérsékletektől óvja. Ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak, és ne helyezze fűtőszerkezetek

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató HU Használati útmutató Köszönjük, hogy a Hama termékét választotta. Kérjük, hogy figyelmesen és az elejétől a végéig olvassa el a használati útmutatót. A dokumentumot gondosan őrizze meg, mert még szüksége

Részletesebben

Gyors telepítési kézikönyv

Gyors telepítési kézikönyv Gyors telepítési kézikönyv 1 Üdvözöljük! Köszönjük, hogy az Arlo Q Plust választotta! A kezdés egyszerű. 2 3 A csomag tartalma Az új kamera csatlakoztatásának 3 módja Arlo Q Plus kameráját három különböző

Részletesebben

Telepítés. N300 WiFi erősítő. EX2700 típus

Telepítés. N300 WiFi erősítő. EX2700 típus Telepítés N300 WiFi erősítő EX2700 típus Kezdő lépések A NETGEAR WiFi erősítő a meglévő WiFi hálózat jelének erősítésével kibővíti a WiFi hálózat hatókörét, és fokozza a nagyobb távolságú jelek általános

Részletesebben

Az EV3. Az EV3 technológia csatlakoztatása. LEGO.com/mindstorms. Az EV3 Brick (Tégla) csatlakoztatása a számítógéphez

Az EV3. Az EV3 technológia csatlakoztatása. LEGO.com/mindstorms. Az EV3 Brick (Tégla) csatlakoztatása a számítógéphez Az EV3 csatlakoztatása Az EV3 Brick (Tégla) csatlakoztatása a számítógéphez Csatlakoztassuk az EV3 Brick-et a számítógépünkhöz USB kábellel, vagy vezeték nélküli módon Bluetooth vagy Wi-Fi segítségével.

Részletesebben

A csomag tartalma. R6250 Intelligens WiFi útválasztó Telepítési útmutató

A csomag tartalma. R6250 Intelligens WiFi útválasztó Telepítési útmutató Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR embléma és a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. vagy leányvállalatai védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az itt közölt

Részletesebben

Gyorskalauz. AC1200 WiFi tartománybővítő. EX6150 típus

Gyorskalauz. AC1200 WiFi tartománybővítő. EX6150 típus Gyorskalauz AC1200 WiFi tartománybővítő EX6150 típus Kezdő lépések A NETGEAR WiFi bővítő a meglévő WiFi hálózat jelének erősítésével kibővíti a WiFi hálózat hatókörét, és fokozza a nagyobb távolságú jelek

Részletesebben

Gyors Elindulási Útmutató

Gyors Elindulási Útmutató Gyors Elindulási Útmutató 802.11b/g/n PoE Hozzáférési pont Firmware Verzió 1.00 1. kiadás, 3/2011 ALAPÉRTELMEZETT BEJELENTKEZÉSI RÉSZLETEK IP-cím http ://192.168.1.2 Felhasználónév admin Jelszó 1234 TARTALOM

Részletesebben

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB Figyelem! Ne tegye ki a Sweex Wireless 300N Adapter USB szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak. Ne tegye ki a készüléket közvetlen napsugárzásnak, és ne helyezze azt

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. E1+ Vezetéknélküli Hatótávnövelő router

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. E1+ Vezetéknélküli Hatótávnövelő router FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV E1+ Vezetéknélküli Hatótávnövelő router 1. A csomag tartalma Netis E1+ Router Ethernet kábel Kézikönyv 2. A készülék felépítése LED LAN/WAN bemenet WPS Gomb 2.1 LED jelzések LED

Részletesebben

NWA1100. Rövid kezelési útmutató. 802.11g Üzleti WLAN access pont ALAPÉRTELMEZETT BEJELENTKEZÉSI ADATOK. www.zyxel.com

NWA1100. Rövid kezelési útmutató. 802.11g Üzleti WLAN access pont ALAPÉRTELMEZETT BEJELENTKEZÉSI ADATOK. www.zyxel.com NWA1100 Rövid kezelési útmutató 802.11g Üzleti WLAN access pont Firmware v1.00 1. kiadás, 2009/12 ALAPÉRTELMEZETT BEJELENTKEZÉSI ADATOK IP-cím: http://192.168.1.2 Jelszó: 1234 www.zyxel.com Copyright 2009

Részletesebben

Támogatás A csomag tartalma Nighthawk X8 AC5300 háromsávos WiFi router Védjegyek Megfelelés Router UTP hálózati kábel Hálózati adapter

Támogatás A csomag tartalma Nighthawk X8 AC5300 háromsávos WiFi router Védjegyek Megfelelés Router UTP hálózati kábel Hálózati adapter Támogatás Köszönjük, hogy ezt a NETGEAR terméket választotta. A készülék telepítését követően keresse meg a gyári számot a készülék címkéjén, és a számmal regisztrálja a terméket a https://my.netgear.com

Részletesebben