EM3705 USB videoszerkesztő

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "EM3705 USB videoszerkesztő"

Átírás

1 2 Magyar EM3705 USB videoszerkesztő Figyelmeztetések és felhívások A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik! Tartalomjegyzék 1.0 Jótállási feltételek Bevezetés Funkciók és jellemzők A csomag tartalma Telepítés A szoftver telepítése A hardver csatlakoztatása A ShowBiz DVD 2 szoftver használata Képek rögzítése A MediaConverter 2.5 szoftver használata Film feltöltése a YouTube-ra Fájl áttöltése ipod készülékére Szerviz és támogatás Gyakran ismétlődő kérdések Megfelelőségi nyilatkozat Jótállási feltételek Az Eminent öt éves garanciája valamennyi Eminent termékre érvényes, a vásárlás előtt vagy alatt említett kivételekkel. Amennyiben használt Eminent terméket vásárolt, a garancia maradék időtartama a termék első vásárlója általi vásárlás időpontjától számítandó. Az Eminent garanciája valamennyi Eminent termékre, illetve a főtermékhez leválaszthatatlan módon csatlakoztatott és/vagy szerelt alkatrészekre is érvényes. Az Eminent garanciája nem érvényes a hálózati tápegységekre, akkumulátorokra, antennákra és egyéb termékekre, amelyek nincsenek egybeépítve a főtermékkel vagy közvetlenül csatlakoztatva hozzá és/vagy azon termékekre, amelyekről minden kétséget kizáróan feltételezhető, hogy a főtermék rendes elhasználódásától eltérő elhasználódást mutatnak. Az Eminent garanciája nem fedezi azon termékeket, amelyeket helytelen/nem rendeltetésszerű használatnak vagy külső befolyásnak tettek ki és/vagy az Eminent cégtől eltérő fél nyitott ki. 2.0 Bevezetés Gratulálunk e minőségi Eminent termék megvásárlásához! A terméket az Eminent

2 3 Magyar szakemberei alapos tesztelésnek vetették alá. Probléma esetén az Eminent öt év jótállást biztosít a termékre. A kézikönyvet őrizze meg és tartsa biztonságos helyen. Regisztrálja megvásárolt termékét a oldalon! Ez lehetővé teszi a termékkel kapcsolatos frissítések fogadását. 2.1 Funkciók és jellemzők Az EM3705 USB videoszerkesztő egy USB-adapter, amely lehetővé teszi a televíziós adások vagy videokazetták tartalmának átalakítását különféle médiaformátumokra. Ez lehetővé teszi, hogy a televízióműsorokat, régi filmeket vagy saját videofelvételeket DVD-re írja, és feltöltse a YouTube-ra vagy Apple ipod készülékére. A mellékelt szoftver a lehető legjobb eredmény elérését teszi lehetővé. 2.2 A csomag tartalma Az EM3705 USB videoszerkesztő Audió/Videó bemeneti kábel USB hosszabbító kábel CD-ROM lemez illesztőprogramokkal, Arcsoft ShowBiz és Arcsoft MediaConverter szoftverrel Használati útmutató 3.0 Telepítés Az alábbi utasítások követésével telepítheti az EM3705 illesztőprogramjait és kiegészítő szoftvereit a számítógépére. Elmagyarázzuk továbbá, hogyan kell az EM3705-öt videoeszközeihez csatlakoztatni. 3.1 A szoftver telepítése 1. Helyezze a mellékelt telepítő CD-ROM-ot a számítógép CD-ROM vagy DVDmeghajtójába. 2. A telepítés automatikusan elindul. 3. Kattintson a Tovább gombra. 4. Válassza a Számítógép újraindítása később elemet. 5. Kattintson a Befejezés gombra. 6. Válassza ki a kívánt nyelvet. 7. Kattintson az OK gombra. 8. Kattintson a Tovább gombra. 9. Kattintson az Igen gombra. 10. Kattintson a Tovább gombra. 11. Kattintson a Tovább gombra. 12. Kattintson a Befejezés gombra. 13. Válassza ki a kívánt nyelvet.

3 4 Magyar 14. Kattintson az OK gombra. 15. Kattintson a Tovább gombra. 16. Kattintson az Igen gombra. 17. Adjon meg egy felhasználónevet, cégnevet és a licenckulcsot. 18. Kattintson a Tovább gombra. 19. Kattintson a Tovább gombra. 20. Kattintson a Tovább gombra. 21. Kattintson a Befejezés gombra. 22. Indítsa újra a számítógépet. Megjegyzés: A telepítés során megadandó licenckulcs a telepítő CD-ROM tasakján található. 3.2 A hardver csatlakoztatása Csatlakoztassa az EM3705-öt a számítógép egyik szabad USB-csatlakozójához. Ha szükséges, használhatja az USB hosszabbító kábelt a szabadabb mozgás érdekében. Csatlakoztassa az audió/videó bemeneti kábel speciális dugóját (amelyből négy darab kábel ered) az EM3705-höz. Attól függően, hogy milyen eszközt kíván az EM3705-höz csatlakoztatni (pl. kamerát vagy videofelvevőt), az audió/videó bemeneti kábel megfelelő dugóját használhatja a négy dugó közül. Lásd az alábbi ábrát:

4 5 Magyar Megjegyzés! Az ábrán látható csatlakoztató dugók a csatlakoztatni kívánt eszközhöz járnak. Ezért ezeket nem fogja megtalálni az EM3705 csomagjában. 4.0 A ShowBiz DVD 2 szoftver használata A ShowBiz DVD szoftver lehetővé teszi pl. videokamerája vagy videofelvevője videoképeinek többféle médiafájllá történő átalakítását. Ez a fejezet elmagyarázza, hogyan kell a videoképeket áttölteni a számítógépre. Elmagyarázzuk továbbá a szoftver kiegészítő funkcióit is. Megjegyzés! Ha a különféle beállításokhoz további segítségre van szüksége, nyomja meg az F1 billentyűt. Új képernyő nyílik meg, amely a szoftver minden lehetséges beállítását taglalja. A szoftver egyéb funkcióival kapcsolatban is találhat további tájékoztatást. Az alábbi fejezetben feltételezzük, hogy a videofelvevő csatlakozik a számítógéphez az EM3705-ön keresztül. 4.1 Képek rögzítése 1. Kattintson a Start gombra. 2. Kattintson a Minden program elemre. 3. Kattintson az ArcSoft ShowBiz DVD 2 elemre. Új képernyő jelenik meg öt opcióval. 4. Kattintson a 2. lehetőségre: Videó rögzítése, létrehozása vagy szerkesztése elemre. Megnyílik egy új képernyő. 5. A képernyő tetején három lehetőséget fog látni. Válassza a Rögzítés lehetőséget. Megjegyzés! A képek felvétele előtt a videó és audió minőségével kapcsolatban számos elemet konfigurálhat. Kattintson a képernyő alján lévő Videó fülre e beállítások elvégzéséhez. Ha hangot is akar rögzíteni, be kell jelölnie az Audió rögzítése elemet az Audió fülön. Ezután megadhatja az audiojel forrását. 6. Kapcsolja be a videofelvevőt és kattintson az eszköz lejátszás gombjára vagy nyomja meg a távvezérlőjén a gombot a videokazetta lejátszásának indításához. A képernyőn láthatja az éppen lejátszott videó képét. 7. Keresse meg a rögzítendő rész kezdőpontját. Megjegyzés! Ha bizonyos eszközöket csatlakoztat az EM3705-höz (pl. DV kamerát), több gomb jelenik meg (pl. lejátszás, előretekerés, visszatekerés), amelyek a keresést teszik lehetővé. Ha nem jelennek meg ezek a gombok, az eszköz vagy a távvezérlője megfelelő gombjait is használhatja.

5 6 Magyar 8. Kattintson a Rögzítés gombra. Megnyílik egy új képernyő. 9. Adja meg a fájl mentéséhez a célkönyvtárat a Fájlnév mezőben. 10. A Formátum mezőben adja meg, hogy.avi vagy.wma fájlként kívánja-e menteni a fájlt. 11. Jelölje meg a Rögzítés idejének beállítása elemet, hogy a rögzítési munkamenet időtartamát megadhassa. 12. Kattintson az OK gombra. Elindul a rögzítés. 13. Ha bármilyen okból le akarja állítani a rögzítést, kattintson a Leállítás gombra. A képernyő jobb alsó sarkában lévő Információ panelben megtekintheti, hogy mekkora lemezterület szükséges a felvételhez, meddig tart a rögzítés, mióta folyik a rögzítés, mekkora lemezterület áll még rendelkezésre és maximálisan mennyi idő maradt a rögzítéshez. Megjegyzés! Látható, hogy a rögzítéshez sok lemezterület szükséges. Győződjön meg arról, hogy a rögzítéshez elegendő szabad lemezterület áll rendelkezésre. 5.0 A MediaConverter 2.5 szoftver használata A képek rögzítése után többféle médiaformátumra alakíthatja át a rögzített fájlt. Ez lehetővé teszi, hogy a felvételeket Apple ipod vagy Sony PSP készülékére, illetve a YouTube-ra töltse fel. Ez a fejezet elmagyarázza, hogyan lehet a felvételeket feltölteni a YouTube-ra, illetve hogyan lehet átalakítani és áttölteni a fájlokat ipod készülékére. 5.1 Film feltöltése a YouTube-ra Ebben a példában feltételezzük, hogy a ShowBiz DVD 2-t használta a felvétel rögzítésére, amelynek maximális hosszúsága 10 perc, és a felvételt a merevlemezre mentette. Most elmagyarázzuk, hogyan kell a felvételt feltölteni a YouTube-ra. 1. Kattintson a Start gombra. 2. Kattintson a Minden program elemre. 3. Kattintson az ArcSoft MediaConverter 2.5 elemre. Megnyílik egy új képernyő. 4. Kattintson a Fájl hozzáadása elemre. 5. Jelölje ki a fájlt, amelyet fel kíván tölteni, majd kattintson a Megnyitás gombra. A fájl megjelenik a képernyő közepén lévő fehér mezőben. 6. Az Átalakítás célja mezőben válassza a YouTube elemet. 7. Megnyílik egy új képernyő. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a YouTube-ra történő bejelentkezéshez és hagyja, hogy a szoftver feltöltse a fájlt YouTube-fiókjára. 8. Kattintson a Start gombra. A MediaConverter most átalakítja a kijelölt fájlt a megfelelő formátumra, ami után megtörténik feltöltése a YouTube-fiókjára.

6 7 Magyar Megjegyzés! Eltelhet némi idő (akár órák is), mielőtt filmje megtalálható lesz a YouTube-on. Ez a YouTube általi feldolgozás miatt van. 5.2 Fájl áttöltése ipod készülékére A MediaConverter 2.5-öt a fájlok többféle médialejátszóra történő áttöltésére is használhatja. Ebben a példában fájlt töltünk át egy ipod készülékre. A MediaConverter (szükség esetén) átalakítja a fájlt az ipod készülékhez alkalmas formátumra, ami után megtörténik áttöltése az ipod készülékre. Kövesse az alábbi utasításokat. 1. Csatlakoztassa az ipod készüléket a számítógép USB-csatlakozójához. 2. Kattintson a Start gombra. 3. Kattintson a Minden program elemre. 4. Kattintson az ArcSoft MediaConverter 2.5 elemre. Megnyílik egy új képernyő. 5. A kép bal oldali részén látni fogja, hogy az ipod már felismerte a MediaConverter alkalmazást. A Gyártó választása mezőben Apple, míg az Eszköztípus választása mezőben ipod Video látható. 6. Kattintson a Fájl hozzáadása elemre. 7. Jelölje ki a fájlt, amelyet fel kíván tölteni, majd kattintson a Megnyitás gombra. A fájl megjelenik a képernyő közepén lévő fehér mezőben. 8. Kattintson a Start gombra. A MediaConverter most átalakítja a kijelölt fájlt a megfelelő formátumra, ami után megtörténik áttöltése ipod készülékére. Válassza le biztonságosan ipod készülékét a számítógépről. Ha most ipod készüléke tartalmát tallózza, látni fogja, hogy megtörtént a fájl hozzáadása az ipod egyik mappájához. 6.0 Szerviz és támogatás Ezt a használati utasítást az Eminent szakemberei írták. Ha azonban problémát tapasztal a termék telepítése vagy használata során, küldjön üzenetet a support@eminent-online.com címre vagy hívja márkaszervizünk számát. Tel 0900-EMINENT ( ) 45cpm. Részletesebb tájékoztatás az Eminent termékeiről a következő címen található: Gyakran ismétlődő kérdések K: A CD-ROM nem indul el automatikusan, miután behelyeztem a CD-ROM vagy DVD-meghajtóba? V: Kattintson duplán a Sajátgép ikonra. Jobb gombbal kattintson a CD-ROM vagy DVD-meghajtóra és válassza a Tallózás elemet. Duplán kattintson a Wizard.exe

7 8 Magyar fájlra. Elindul a telepítés és folytathatja a 3.1. fejezet 3. lépésével. K: Nem tudom rávenni az EM3705-öt, hogy működjön Windows 98/ME számítógépemen? V: Az EM3705 szoftvere csak Windows 2000, XP vagy Windows Vista számítógépen működik. 8.0 Megfelelőségi nyilatkozat Az Ön biztonsága, illetve a terméknek az Európai Bizottság által megalkotott irányelveknek és jogszabályoknak való megfelelése érdekében beszerezheti a termékére vonatkozó Megfelelőségi Nyilatkozatot, ha üzenetet küld az info@eminent-online.com címre. Ezt levélben is megteheti: Eminent Computer Supplies P.O. Box AG Geleen The Netherlands Tel Világosan tüntesse fel a Declaration of Conformity szöveget, és azon termék rendelési számát, amelyhez Megfelelőségi Nyilatkozatot szeretne kérni.

EW3705 R2 USB videoszerkesztő

EW3705 R2 USB videoszerkesztő EW3705 R2 USB videoszerkesztő EW3705 R2 USB videoszerkesztő 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés... 3 2.1 A szoftver telepítése...

Részletesebben

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER 2 MAGYAR EM4028 - PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 1.2 Mielőtt elkezdené... 2 2.0 A hardver

Részletesebben

EM7042/EM7043/EM7046 - Merevlemezház

EM7042/EM7043/EM7046 - Merevlemezház EM7042/EM7043/EM7046 - Merevlemezház 2 MAGYAR EM7042/EM7043/EM7046 - Merevlemezház Figyelmeztetések és felhívások A javítást csak az Eminent képzett szakembere végezheti! Tartalomjegyzék 1.0 Jótállási

Részletesebben

EM1053-66 az 1-ben kártyaolvasó USB 2.0

EM1053-66 az 1-ben kártyaolvasó USB 2.0 E EM1053-66 az 1-ben kártyaolvasó USB 2.0 2 MAGYAR EM1053-66 az 1-ben kártyaolvasó USB 2.0 Figyelmeztetések és felhívások A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását

Részletesebben

EW3706 Videó Grabber USB 2.0

EW3706 Videó Grabber USB 2.0 EW3706 Videó Grabber USB 2.0 EW3706 - Videó Grabber USB 2.0 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés... 3 2.1 A szoftver telepítése... 3 2.2 A hardver csatlakoztatása...

Részletesebben

EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter

EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter 2 MAGYAR EM1010-10/100 Mbps USB hálózati adapter Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 1.3 Mielőtt elkezdené...

Részletesebben

EM1017 USB 3.0 Gigabit hálózati adapter

EM1017 USB 3.0 Gigabit hálózati adapter EM1017 USB 3.0 Gigabit hálózati adapter 2 MAGYAR EM1017 - USB 3.0 Gigabit hálózati adapter Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 1.3 Mielőtt elkezdené...

Részletesebben

EW1051 USB Smart kártya olvasó

EW1051 USB Smart kártya olvasó EW1051 USB Smart kártya olvasó 2 MAGYAR EW1051 USB Smart kártya olvasó Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 EW1051 telepítése Windows 2000 és

Részletesebben

EW1089-R5 Webkamera mikrofonnal

EW1089-R5 Webkamera mikrofonnal EW1089-R5 Webkamera mikrofonnal EW1089-R5 - Webkamera mikrofonnal 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés... 3 2.1 A kamera telepítése...

Részletesebben

EM4576/EM4578 - Vezeték nélküli N USBadapter

EM4576/EM4578 - Vezeték nélküli N USBadapter 2 Magyar EM4576/EM4578 - Vezeték nélküli N USBadapter Figyelmeztetések és felhívások Az Európai Parlament törnényei, irányelvei és jogszabályai értelmében egyes (vezeték nélküli) eszközök használatát az

Részletesebben

EM3965 univerzális, vékony kialakítású töltő 90W

EM3965 univerzális, vékony kialakítású töltő 90W EM3965 univerzális, vékony kialakítású töltő 90W 2 MAGYAR EM3965 univerzális, vékony kialakítású töltő 90W Figyelmeztetések és felhívások A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet!

Részletesebben

EM portos USB 2.0 elosztó

EM portos USB 2.0 elosztó EM1019 4 portos USB 2.0 elosztó EM1019 4 portos USB 2.0 elosztó 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 EM1019 összekapcsolása... 3 3.0 EM1019 Használata... 4 4.0 Gyakran

Részletesebben

EM7048 Turbó 3,5 SATA merevlemezház

EM7048 Turbó 3,5 SATA merevlemezház EM7048 Turbó 3,5 SATA merevlemezház 2 MAGYAR EM7048 Turbó 3,5 SATA merevlemezház Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 Merevlemez beszerelése...

Részletesebben

EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter

EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés és kapcsolódás az EM4587 adapterhez

Részletesebben

EM3963/EM3964/EM3966 Univerzális laptop töltő

EM3963/EM3964/EM3966 Univerzális laptop töltő EM3963/EM3964/EM3966 Univerzális laptop töltő 2 MAGYAR EM396x sorozatú univerzális laptop töltő Figyelmeztetések és felhívások A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását

Részletesebben

EM1037 2 portos USB KVM átváltó audio csatlakozással

EM1037 2 portos USB KVM átváltó audio csatlakozással EM1037 2 portos USB KVM átváltó audio csatlakozással USB-port csatlakoztatásának módja: A billentyűzetnek a felső USB-porthoz kell csatlakoznia. Az egérnek az alsó USB-porthoz kell csatlakoznia. 2 MAGYAR

Részletesebben

EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással

EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással 2 MAGYAR EW3595 Bluetooth headset FM-rádióval és microsd-kártyanyílással Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2

Részletesebben

EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez

EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez 2 MAGYAR EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma...

Részletesebben

A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik!

A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik! 2 MAGYAR EM7041 2,5 SATA merevlemezház Figyelmeztetések és felhívások A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik!

Részletesebben

EM Vezeték nélküli N USB-adapter

EM Vezeték nélküli N USB-adapter EM4579 - Vezeték nélküli N USB-adapter 2 MAGYAR EM4579 - Vezeték nélküli N USB-adapter Figyelmeztetések és felhívások Az Európai Parlament törnényei, irányelvei és jogszabályai értelmében egyes (vezeték

Részletesebben

EW1015 R3 USB IDE / SATA átalakító 1 MAGYAR

EW1015 R3 USB IDE / SATA átalakító 1 MAGYAR EW1015 R3 USB IDE / SATA átalakító 1 MAGYAR EW1015 R3 - USB IDE / SATA átalakító 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 3 1.3 Csatlakozók és

Részletesebben

EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps

EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomagolás tartalma... 2 2.0 A Mini Powerline Adapter csatlakoztatása...

Részletesebben

AB x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása

AB x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása AB7819 5 x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása AB7819-5 x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Panel leírása... 3 3.0 Telepítési

Részletesebben

EW7015 USB 3.0-ás duál dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-os SATA merevlemezhez

EW7015 USB 3.0-ás duál dokkoló állomás 2,5 és 3,5-os SATA merevlemezhez EW7015 USB 3.0-ás duál dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-os SATA merevlemezhez 2 MAGYAR EW7015 USB 3.0 Dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-es SATA merevlemezekhez Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és

Részletesebben

EM7047 IDE/SATA merevlemezház

EM7047 IDE/SATA merevlemezház EM7047 IDE/SATA merevlemezház 2 MAGYAR EM7047 IDE/SATA merevlemezház Figyelmeztetések és felhívások A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik! Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2

Részletesebben

EM7055 USB 3.0 3,5 SATA merevlemezház

EM7055 USB 3.0 3,5 SATA merevlemezház EM7055 USB 3.0 3,5 SATA merevlemezház 2 MAGYAR EM7055 USB 3.0 3,5 SATA merevlemezház Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 Merevlemez beszerelése...

Részletesebben

EM1089 - Webkamera mikrofonnal

EM1089 - Webkamera mikrofonnal EM1089 - Webkamera mikrofonnal 2 MAGYAR EM1089 - Webkamera mikrofonnal Figyelmeztetések és felhívások A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását csak az Eminent

Részletesebben

EM4554 - Vezeték nélküli 150Mbps USBadapter

EM4554 - Vezeték nélküli 150Mbps USBadapter 2 M A G Y A R EM4554 - Vezeték nélküli 150Mbps USBadapter WPS-sel Figyelmeztetések és felhívások Az Európai Parlament törvényei, irányelvei és jogszabályai értelmében egyes (vezeték nélküli) eszközök használatát

Részletesebben

EW7016 R1 USB 3.0 IDE / SATA átalakító

EW7016 R1 USB 3.0 IDE / SATA átalakító EW7016 R1 USB 3.0 IDE / SATA átalakító 2 MAGYAR EW7016 R1 - USB 3.0 IDE / SATA átalakító Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 3 2.0 csatlakozók és

Részletesebben

EW3961 Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W

EW3961 Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W EW3961 Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W 2 MAGYAR EW3961 - Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0

Részletesebben

EM7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez

EM7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez EM7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez 2 MAGYAR EM7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés...2 1.1 Funkciók és jellemzık...2 1.2 A csomag tartalma...3

Részletesebben

EM8037 Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit

EM8037 Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit EM8037 Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit 2 MAGYAR EM8037 - Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomagolás tartalma... 2 2.0 A Powerline Adapter csatlakoztatása...

Részletesebben

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés és kapcsolódás az EM4586 adapterhez

Részletesebben

EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval

EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval 2 MAGYAR EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Hol lehet elhelyezni

Részletesebben

EM6053 Video over UTP 200m

EM6053 Video over UTP 200m EM6053 Video over UTP 200m EM6053 Video over UTP 200m 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomagolás tartalma... 3 2.0 Mire van szüksége különböző esetekben?...

Részletesebben

Külső eszközök. Felhasználói útmutató

Külső eszközök. Felhasználói útmutató Külső eszközök Felhasználói útmutató Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

Termékinformáció Adapter A: Video C: USB B: SVHS D: Jelzőlámpa az USB-porthoz csatlakoztatva világít

Termékinformáció Adapter A: Video C: USB B: SVHS D: Jelzőlámpa az USB-porthoz csatlakoztatva világít Termékinformáció Adapter A: Video C: USB B: SVHS D: Jelzőlámpa az USB-porthoz csatlakoztatva világít A Video Editor telepítése Kapcsolja be a számítógépet, és csatlakoztassa a Video Editor-t egy szabad

Részletesebben

VideoJet X10/X20/X40. Hálózati videokiszolgáló. Gyorstelepítési útmutató

VideoJet X10/X20/X40. Hálózati videokiszolgáló. Gyorstelepítési útmutató VideoJet X10/X20/X40 Hálózati videokiszolgáló hu Gyorstelepítési útmutató VideoJet X10/X20/X40 Általános tájékoztató hu 2 1 Általános tájékoztató A Gyorstelepítési útmutató utasításai a VideoJet X10, VideoJet

Részletesebben

EM7410 WiFi Zene Streamer

EM7410 WiFi Zene Streamer EM7410 WiFi Zene Streamer EM7410 WiFi Zene Streamer 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Csatlakoztatás részletezése... 3 3.0 A WiFi Zene Streamer csatlakoztatása...

Részletesebben

EW1085R2 BLUE MICRO USB Bluetooth 2. osztályú vevő

EW1085R2 BLUE MICRO USB Bluetooth 2. osztályú vevő EW1085R2 BLUE MICRO USB Bluetooth 2. osztályú vevő 2 MAGYAR EW1085R2 BLUE MICRO USB Bluetooth 2. osztályú vevő Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma...

Részletesebben

EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5"-os és 3,5"-os SATA merevlemezekhez

EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5-os és 3,5-os SATA merevlemezekhez EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5"-os és 3,5"-os SATA merevlemezekhez 2 MAGYAR EW7011 USB 3.0 Dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-es SATA merevlemezekhez Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők...

Részletesebben

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató EPSON Digitális fényképezőgép / Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató Minden jog fenntartva. Jelen kézikönyv a SEIKO EPSON CORPORATION előzetes írásbeli engedélye nélkül sem részben sem egészben nem

Részletesebben

Az MA-660 eszközillesztő program telepítése

Az MA-660 eszközillesztő program telepítése 1. oldal, összesen: 14 Az MA-660 eszközillesztő program telepítése Megjegyzés: A hardver telepítésének megkezdéséhez helyezze be az Handset Manager szoftver CD-lemezt a számítógép CD-ROM-meghajtójába,

Részletesebben

Külső eszközök. Felhasználói útmutató

Külső eszközök. Felhasználói útmutató Külső eszközök Felhasználói útmutató Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation bejegyzett kereskedelmi védjegye. Az itt szereplő

Részletesebben

Küls eszközök. Dokumentum cikkszáma: Ez az útmutató a külön beszerezhető külső eszközök használatát ismerteti

Küls eszközök. Dokumentum cikkszáma: Ez az útmutató a külön beszerezhető külső eszközök használatát ismerteti Küls eszközök Dokumentum cikkszáma: 396847-211 2006. március Ez az útmutató a külön beszerezhető külső eszközök használatát ismerteti. Tartalomjegyzék 1 Az USB-eszközök használata USB-eszköz csatlakoztatása.......................

Részletesebben

CareLink Personal telepítési útmutató. Első lépések a CareLink Personal adatfeltöltéshez

CareLink Personal telepítési útmutató. Első lépések a CareLink Personal adatfeltöltéshez CareLink Personal telepítési útmutató Első lépések a CareLink Personal adatfeltöltéshez A CareLink USB illesztőprogram telepítése A CareLink USB illesztőprogramot telepíteni kell. Ez az illesztőprogram

Részletesebben

Külső eszközök Felhasználói útmutató

Külső eszközök Felhasználói útmutató Külső eszközök Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett védjegye. Az itt szereplő információ

Részletesebben

Küls eszközök. Dokumentum cikkszáma: Ez az útmutató a külön beszerezhető külső eszközök használatát ismerteti

Küls eszközök. Dokumentum cikkszáma: Ez az útmutató a külön beszerezhető külső eszközök használatát ismerteti Küls eszközök Dokumentum cikkszáma: 409917-211 2006. május Ez az útmutató a külön beszerezhető külső eszközök használatát ismerteti. Tartalomjegyzék 1 Az USB-eszközök használata USB-eszköz csatlakoztatása.......................

Részletesebben

A B C D. 2 Telepítse a meghajtóprogramot. 3 Nincs szükség semmilyen lépésre 4 MD-3100 USB ADSL MODEM. Termékismertetõ

A B C D. 2 Telepítse a meghajtóprogramot. 3 Nincs szükség semmilyen lépésre 4 MD-3100 USB ADSL MODEM. Termékismertetõ MD-300 USB ADSL MODEM Termékismertetõ A. Tápfeszültség kijelzõ (be: USB-hez csatlakoztatva és a PC be van kapcsolva / ki: nincs csatlakoztatva vagy a PC ki van kapcsolva. B. ADSL LINK jelzõfény (villog:

Részletesebben

A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója

A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója 9234594 2. kiadás A Nokia, a Nokia Connecting People és a Pop-Port a Nokia Corporation bejegyzett védjegyei. Copyright 2005 Nokia. Minden jog

Részletesebben

Készülék szoftverének manuális frissítése SP Flashtool segítségével.

Készülék szoftverének manuális frissítése SP Flashtool segítségével. Készülék szoftverének manuális frissítése SP Flashtool segítségével. A telepítés előfeltételei: Győződjön meg róla, hogy az ön számítógépe stabil áramellátással rendelkezik, lehetőségekhez mérten a frissítést

Részletesebben

Diva 852 ISDN T/A. Gyorstelepítési útmutató. www.eicon.com

Diva 852 ISDN T/A. Gyorstelepítési útmutató. www.eicon.com Diva 852 ISDN T/A Gyorstelepítési útmutató www.eicon.com Tartalom Bevezetés... 2 Jelzõlámpák... 2 Kábelek csatlakoztatása... 2 Telepítés Windows 98 alatt... 3 Telepítés Windows Me alatt... 4 Telepítés

Részletesebben

Fontos megjegyzés: Telepítse először az illesztőprogramot, majd csatlakoztassa a VideoCAM ExpressII eszközt az USB porthoz!

Fontos megjegyzés: Telepítse először az illesztőprogramot, majd csatlakoztassa a VideoCAM ExpressII eszközt az USB porthoz! Fontos megjegyzés: Telepítse először az illesztőprogramot, majd csatlakoztassa a VideoCAM ExpressII eszközt az USB porthoz! Telepítés előtt olvassa el ezt a fontos megjegyzést! 1. A VideoCAM ExpressII

Részletesebben

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató Acer kivetítők 3D technológiával Gyorsútmutató 2012. Minden jog fenntartva. Használati útmutató az Acer kivetítősorozatához Eredeti kiadás: 8/2012 Típusszám: Sorozatszám: Vásárlás időpontja: Vásárlás helye:

Részletesebben

A AVIEXTRAS TOOLBOX TELEPÍTÉSE

A AVIEXTRAS TOOLBOX TELEPÍTÉSE A AVIEXTRAS TOOLBOX TELEPÍTÉSE Mielőtt letölti a telepítőprogramot a Letöltések oldalról, kérjük győződjön meg arról, hogy számítógépe megfelel a minimális rendszerkövetelményeknek (operációs rendszer,

Részletesebben

Bluetooth. A Bluetooth kommunikációs adapter beállítása. Microsoft Windows XP/Vista/7 operációs rendszerre. Felhasználói kézikönyv

Bluetooth. A Bluetooth kommunikációs adapter beállítása. Microsoft Windows XP/Vista/7 operációs rendszerre. Felhasználói kézikönyv A kommunikációs adapter beállítása Microsoft Windows XP/Vista/7 operációs rendszerre Felhasználói kézikönyv Használat előtt kérjük, alaposan olvassa el ezt az útmutatót 2 Tartalomjegyzék 1. A kommunikációs

Részletesebben

A csomag a következő elemeket tartalmazza: Ha a fenti elemek bármelyike hiányzik, kérjük, keresse meg viszonteladóját.

A csomag a következő elemeket tartalmazza: Ha a fenti elemek bármelyike hiányzik, kérjük, keresse meg viszonteladóját. A termék a következő operációs rendszerekkel működik: Windows XP, 2000, Me, and 98SE Kezdő lépések DSM-320 Vezeték nélküli Médialejátszó A következőkre lesz szüksége: Windows XP, 2000, Me vagy 98SE, 500MHz-es

Részletesebben

VideoJet X SN. Hálózati videokiszolgáló. Gyorstelepítési útmutató

VideoJet X SN. Hálózati videokiszolgáló. Gyorstelepítési útmutató VideoJet X SN Hálózati videokiszolgáló hu Gyorstelepítési útmutató 2 hu VideoJet X SN A Gyorstelepítési útmutató utasításai a VideoJet X10 SN, VideoJet X20 SN és VideoJet X40 SN egységre vonatkoznak. A

Részletesebben

Szoftverfrissítés Felhasználói útmutató

Szoftverfrissítés Felhasználói útmutató Szoftverfrissítés Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

KISOKOS Windows TARTALOM. Vista rendszerhez

KISOKOS Windows TARTALOM. Vista rendszerhez KISOKOS Windows Vista rendszerhez TARTALOM 1. fejezet: RENDSZERKöVETELMéNYEK...1 2. fejezet: NYOMTATóSZOFTVER TELEPíTéSE WINDOWS HASZNáLATA ESETéN...2 Szoftver telepítése helyi nyomtatáshoz... 2 Szoftver

Részletesebben

Külső eszközök Felhasználói útmutató

Külső eszközök Felhasználói útmutató Külső eszközök Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az itt szereplő információ előzetes értesítés nélkül változhat. A HP termékeire és szolgáltatásaira vonatkozó

Részletesebben

EM8665 Vezeték nélküli rezgés érzékelő

EM8665 Vezeték nélküli rezgés érzékelő EM8665 Vezeték nélküli rezgés érzékelő 2 MAGYAR EM8665 - Vezeték nélküli rezgés érzékelő Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Csomag tartalma... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 1.2 Előlap... 3 1.3

Részletesebben

EM7066 SD médialejátszó kártyaolvasóval

EM7066 SD médialejátszó kártyaolvasóval 2 Magyar EM7066 SD médialejátszó kártyaolvasóval Figyelmeztetések és felhívások A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik! Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés...2 1.1 Funkciók és jellemzık...3

Részletesebben

EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval

EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval 2 MAGYAR EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióvaltartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 1.2 Az eszköz áttekintése...

Részletesebben

USB-Nyomtató Menedzser

USB-Nyomtató Menedzser USB-Nyomtató Menedzser Használati útmutató HU-01 BRICON nv Europark Oost 15C, 9100 Sint-Niklaas, Belgium. Tel: +32 3 777 39 74 Fax: +32 3 778 07 35 Website: www.bricon.be email: bricon@bricon.be Horizont-Alfa

Részletesebben

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató Bluetooth párosítás Felhasználói útmutató Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató Bluetooth párosítás Felhasználói útmutató Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

Külső eszközök. Felhasználói útmutató

Külső eszközök. Felhasználói útmutató Külső eszközök Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

Windows Vista Telepítési útmutató

Windows Vista Telepítési útmutató Windows Vista Telepítési útmutató A számítógép használata előtt be kell állítania a hardvert és telepíteni kell az illesztőprogramot. A megfelelő beállítás és telepítés érdekében olvassa el a Gyorstelepítési

Részletesebben

VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv

VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv A kézikönyv használata Mielőtt elindítaná és használná a szoftvert kérjük olvassa el figyelmesen a felhasználói kézikönyvet! A dokumentum nem sokszorosítható illetve

Részletesebben

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő 2 MAGYAR EM8690-R1 - Vezeték nélküli füst érzékelő Tartalom 1.0 Bevezetés... 2 2.0 LED indikátor... 3 3.0 Beállítások... 3 3.1 Első használat... 3 3.2 Teszt Mód...

Részletesebben

2.0 Távirányító eleje. 3.0 Riasztás élesítés

2.0 Távirányító eleje. 3.0 Riasztás élesítés EM8621 Távirányító EM8621 Távirányító 2 MAGYAR Taartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2.0Távirányító eleje... 3 3.0 Riasztás élesítés... 3 4.0

Részletesebben

SDX Professional 1.0 Telepítési leírás

SDX Professional 1.0 Telepítési leírás SDX Professional 1.0 Telepítési leírás Készült: 2003. július 21. Utolsó módosítás időpontja: 2004. szeptember 22. E-Group Magyarország Rt. Tartalomjegyzék 1. Bevezetés...3 2. Hardver és szoftver követelmények...3

Részletesebben

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén A CIB Internet Bankba való webes felületen keresztül történő belépés az Oracle által

Részletesebben

A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése

A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése Telepítő fájl letöltése honlapunkról A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése A honlapunkon (www.novitax.hu) található telepítő fájlt (novitax2007-setup.exe) le kell tölteni a számítógép egy

Részletesebben

Magyar. Biztonsági információk. Magyar

Magyar. Biztonsági információk. Magyar Az útmutató tartalma: Biztonsági információk, 29. oldal. Az üzembe helyezéssel kapcsolatos hibaelhárítás, 30. oldal. További információk keresése, 34. oldal. Biztonsági információk A készülékhez csak a

Részletesebben

Digitális TV USB 2.0 dongle, VG0002A

Digitális TV USB 2.0 dongle, VG0002A Digitális TV USB 2.0 dongle, VG0002A Használati útmutató Tartalomjegyzék 1.0 Biztonsági előírások 2.0 Bevezetés 3.0 Felállítás 4.0 Total Media szoftver 5.0 CE Nyilatkozat 1.0 Biztonsági előírások Állítsa

Részletesebben

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv Médiatár Rövid felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék Bevezetés Tartalomjegyzék Bevezetés Bevezetés... 3 Kezdô gondolatok... 4 Hálózati követelmények... 4 Támogatott operációs rendszerek a számítógépeken...

Részletesebben

USB2.0 HD AV digitalizáló Használati útmutató

USB2.0 HD AV digitalizáló Használati útmutató USB2.0 HD AV digitalizáló Használati útmutató 1. Bevezetés Ezzel a komponens videó bemenettel rendelkező USB-s videó digitalizálóval könnyen lehetséges tetszőleges AV készülékekről (pl. DV, V8, Hi8, VHS,

Részletesebben

EM8660 Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező (2-utas kommunikáció)

EM8660 Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező (2-utas kommunikáció) v EM8660 Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező (2-utas kommunikáció) 2 MAGYAR EM8660 - Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Bejárati ablak/ajtó

Részletesebben

National Instruments NI LabVIEW gyakorlati szeminárium: Szoftver telepítési segédlet

National Instruments NI LabVIEW gyakorlati szeminárium: Szoftver telepítési segédlet National Instruments NI LabVIEW gyakorlati szeminárium: Szoftver telepítési segédlet 1 NI LabVIEW gyakorlati szeminárium Szoftver telepítési segédlet Tartalom 1. opció: Letöltés és telepítés az ni.com

Részletesebben

OTOsuite. Telepítési útmutató. Magyar

OTOsuite. Telepítési útmutató. Magyar OTOsuite Telepítési útmutató Magyar Ez a dokumentum leírja miképp telepítse az OTOsuite szoftvert DVD-ről, pendrive-ról vagy tömörített fájlból. Rendszerkövetelmények 1,5 GHz processzor vagy gyorsabb (ajánlott:

Részletesebben

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések 1. fejezet: Bevezetés A Media Player 100 olyan digitális médialejátszó, amely USB memóriához és kártyaolvasókhoz egyaránt csatlakoztatható. Az otthoni szórakoztatóközpontra csatlakozik, és lehetővé teszi

Részletesebben

Regisztrálja termékét most a weboldalon, és termék frissítéseket kap!

Regisztrálja termékét most a  weboldalon, és termék frissítéseket kap! EM8620 RFID-Tag EM8620 RFID-Tag 2 MAGYAR Tartalom 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Új RFID-tag regisztrálás... 2 3.0 RFID-tag... 2 4.0 Hatástalanítás RFID-tag használatával... 3 5.0 RFID-tag

Részletesebben

Vevõ egység Egér Numerikus billentyűzet. C: Görgõ D: Elemtartó E: Ki/be kapcsoló F: Csatlakozás gomb G: Optikai mozgásérzékelõ

Vevõ egység Egér Numerikus billentyűzet. C: Görgõ D: Elemtartó E: Ki/be kapcsoló F: Csatlakozás gomb G: Optikai mozgásérzékelõ Termékinformáció Vevõ egység Egér Numerikus billentyűzet A: LED B: Csatlakozás gomb Telepítés C: Görgõ D: Elemtartó E: Ki/be kapcsoló F: Csatlakozás gomb G: Optikai mozgásérzékelõ H: Elemtartó I: Csatlakozás

Részletesebben

Nyomtató telepítése. 1. ábra Nyomtatók és faxok Nyomtató hozzáadása

Nyomtató telepítése. 1. ábra Nyomtatók és faxok Nyomtató hozzáadása Ha ki szeretnénk nyomtatni az elkészített dokumentumainkat, akkor a nyomtató vezérlőprogramját a számítógépre kell telepítenünk. Ezáltal a számítógép irányítani tudja a nyomtatót, érzékeli üzeneteit. A

Részletesebben

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató A Windows 8.1 telepítése és frissítése A BIOS, illetve alkalmazások és illesztőprogramok frissítése, valamint a Windows Update futtatása A telepítés típusának

Részletesebben

NSR TAO rendszer használatához kiadott tanúsítvány megújításának lépései

NSR TAO rendszer használatához kiadott tanúsítvány megújításának lépései NSR TAO rendszer használatához kiadott tanúsítvány megújításának lépései Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 operációs rendszeren 1(8) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3.

Részletesebben

Gyors telepítési kézikönyv

Gyors telepítési kézikönyv Gyors telepítési kézikönyv 1 Üdvözöljük! Köszönjük, hogy az Arlo Q Plust választotta! A kezdés egyszerű. 2 3 A csomag tartalma Az új kamera csatlakoztatásának 3 módja Arlo Q Plus kameráját három különböző

Részletesebben

VIP X1600 XFMD. Dekódermodul. Gyorstelepítési útmutató

VIP X1600 XFMD. Dekódermodul. Gyorstelepítési útmutató VIP X1600 XFMD Dekódermodul hu Gyorstelepítési útmutató 2 hu VIP X1600 XFMD A Gyorstelepítési útmutató utasításai a VIP X1600 XFMD dekódermodulra vonatkoznak.! VIGYÁZAT! Mindig tekintse át a szükséges

Részletesebben

D: A digitális fényképezőgép objektíve E: "Beállítás" gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó

D: A digitális fényképezőgép objektíve E: Beállítás gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó Termékinformáció A: Objektívgyűrű B: A távcső lencséi C: LCD-kijelző A távcső használata D: A digitális fényképezőgép objektíve E: "Beállítás" gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó G: Üzemmód gomb H: Fókuszbeállító

Részletesebben

Magyar változat. A termék bemutatása. A hardver telepítése. PU011 Sweex 1 portos párhuzamos PCI expressz kártya

Magyar változat. A termék bemutatása. A hardver telepítése. PU011 Sweex 1 portos párhuzamos PCI expressz kártya PU011 Sweex 1 portos párhuzamos PCI expressz kártya A termék bemutatása Szélsőséges hőmérséklettől óvja a PU011 kártyát. Ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak, és ne helyezze fűtőszerkezetek közelébe. A

Részletesebben

Rövid üzembehelyezési útmutató SE888

Rövid üzembehelyezési útmutató SE888 Rövid üzembehelyezési útmutató SE888 A doboz tartalma Kézibeszélő * Bázisállomás Töltő * Adapter * Hálózati csatlakozóvezeték ** Gyors áttekintő útmutató CD-ROM Garancia Megjegyzés * A több kézibeszélőt

Részletesebben

A MOKKA hitelesítő szoftver telepítése és használata

A MOKKA hitelesítő szoftver telepítése és használata A MOKKA hitelesítő szoftver telepítése és használata Windows XP, Vista és Windows 7 rendszeren Távszámla aláírásának ellenőrzésére 1(9) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3. A

Részletesebben

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató képzelje el a lehetőségeket Szerzői jog 2009 Samsung Electronics Co., Ltd. Minden jog fenntartva. Ez a felügyeleti útmutató csak tájékoztató célt szolgál.

Részletesebben

D: A digitális fényképezőgép objektíve E: "Beállítás" gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó

D: A digitális fényképezőgép objektíve E: Beállítás gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó Termékinformáció A: Objektívgyűrű B: A távcső lencséi C: LCD-kijelző A távcső használata D: A digitális fényképezőgép objektíve E: "Beállítás" gomb (exponálás) F: USB-csatlakozó G: Üzemmód gomb H: Fókuszbeállító

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv AE6000 Vezeték nélküli, kétsávos mini USB AC580 adapter a Tartalom Termék-összefoglaló Funkciók 1 Telepítés Telepítés 2 Vezeték nélküli hálózati beállítások Wi-Fi védett telepítés

Részletesebben

Disk Station DS509+ Gyors telepítési útmutató

Disk Station DS509+ Gyors telepítési útmutató Disk Station DS509+ Gyors telepítési útmutató BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK Kérjük, hogy használat előtt gondosan olvassa el ezeket a biztonsági utasításokat, és a jövőbeli felhasználás céljából tartsa ezt a kézikönyvet

Részletesebben

TERKA Törvényességi Ellenőrzési Rendszer Kiegészítő Alkalmazás

TERKA Törvényességi Ellenőrzési Rendszer Kiegészítő Alkalmazás TERKA Törvényességi Ellenőrzési Rendszer Kiegészítő Alkalmazás Telepítési leírás 1.0.0.8 verzió A dokumentum készült: 2004. július 1. Utolsó módosítás időpontja: 2004. június 21. A dokumentumot készítette:

Részletesebben

Disk Station. DS209j, DS209, DS209+, DS209+II. Gyors telepítési útmutató

Disk Station. DS209j, DS209, DS209+, DS209+II. Gyors telepítési útmutató Disk Station DS209j, DS209, DS209+, DS209+II Gyors telepítési útmutató BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK Kérjük, hogy használat előtt gondosan olvassa el ezeket a biztonsági utasításokat, és a jövőbeli felhasználás

Részletesebben