EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5"-os és 3,5"-os SATA merevlemezekhez

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5"-os és 3,5"-os SATA merevlemezekhez"

Átírás

1 EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5"-os és 3,5"-os SATA merevlemezekhez

2 2 MAGYAR EW7011 USB 3.0 Dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-es SATA merevlemezekhez Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés Funkciók és jellemzők A csomag tartalma Merevlemez csatlakoztatása Az EW7011 csatlakoztatása a számítógéphez Az EW7011 használata A merevlemez előkészítése Windows XP/Vista alatt A merevlemez előkészítése Windows 7/8 alatt OTB szoftver Az OTB szoftver telepítése Az OTB szoftver használata Beállítások Visszaállítása biztonsági mentés Gyakran ismételt kérdések és egyéb információk Szerviz és támogatás Figyelmeztetések és felhívások Jótállási feltételek Bevezetés Gratulálunk e minőségi Ewent termék megvásárlásához! A terméket az Ewent szakemberei alapos tesztelésnek vetették alá. Probléma esetén az Ewent öt éves jótállását veheti igénybe. A kézikönyvet őrizze meg és tartsa biztonságos helyen. Regisztrálja termékét a oldalon! Ez lehetővé teszi a termékkel kapcsolatos frissítések fogadását. 1.1 Funkciók és jellemzők Az EW7011 dokkoló állomás gyors és egyszerű módot kínál egy 2,5 és vagy 3,5 -es SATA merevlemez csatlakoztatásához anélkül, hogy fel kellene nyitnia számítógépe burkolatát. Az EW7011 USB 3.0 csatlakozóval rendelkezik. E csatlakozónak köszönhetően igen egyszerű az adatmentés és adatcsere. Az EW7011 intelligens, egyérintéses biztonsági mentés gombbal rendelkezik, amely lehetővé teszi adatainak biztonsági mentését.

3 1.2 A csomag tartalma A csomagnak a kövekezőket kell tartalmaznia: 3 MAGYAR EW7011 USB 3.0 Dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-es SATA merevlemezekhez Tápegység USB 3.0 kábel CD-ROM lemez OTB szoftverrel Használati útmutató 2.0 Merevlemez csatlakoztatása Kövesse az alábbi lépéseket merevlemez beszereléséhez az EW7011-be. 1. Győződjön meg arról, hogy az EW7011 teljesen ki van kapcsolva. 2. Fogja meg SATA merevlemezét úgy, hogy a címke fölül van, a SATA-csatlakozó pedig alul. Győződjön meg arról, hogy a SATA-csatlakozó az EW7011 merevlemez-nyílása felé néz. Normális esetben az EW7011 csatlakozói és a merevlemez tökéletesen illeszkednek. 3. Óvatosan csúsztassa a merevlemezt az EW7011-be. A merevlemeznek a helyére kell kattannia. Tipp: Ne húzza ki a merevlemezt az EW7011-ből működés közben. Az EW7011-nek kikapcsolt állapotban kell lennie. Ezzel elkerülheti a merevlemez és az EW7011 esetleges sérülését. 3.0 Az EW7011 csatlakoztatása a számítógéphez 1. Győződjön meg arról, hogy a merevlemezt a 2. fejezetben található leírásnak megfelelően telepítette. 2. Csatlakoztassa a mellékelt USB-kábelt az EW7011 USB-csatlakozójához. 3. Az USB-kábel másik végét csatlakoztassa a számítógép egyik szabad USBcsatlakozójához. 4. Dugja a hálózati tápegység kábelét az EW7011 DC IN aljzatába. 5. Csatlakoztassa a hálózati tápegységet egy fali konnektorhoz. 6. Nyomja meg az EW7011 Üzemkapcsoló gombját az EW7011 bekapcsolásához. 7. A számítógép automatikusan észleli mind az EW7011-et, mind a SATA merevlemezt mint új hardvert. Normális esetben a Windows USB-háttértár eszközt fog észlelni. Megjegyzés: Az USB forrócsere kompatibilis, ami azt jelenti, hogy USB-n csatlakoztathatja az EW7011-et anélkül, hogy ki kellene kapcsolnia a számítógépet.

4 4.0 Az EW7011 használata 4 MAGYAR Amint a Windows megtalálta a hardvert és befejezte annak telepítését, az EW7011 használatra kész. Ha korábban használt merevlemezt szerelt be, fel tudja azt használni adatok átviteléhez. Ha azonban a beszerelt merevlemez vadonatúj és korábban nem formázták, elő kell készítenie a Windows alatti használathoz. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket. Megjegyzés: Válassza le biztonságosan az EW7011 eszközt a számítógépről. Kattintson a Hardver Biztonságos Eltávolítása ikonra a Tálcán, amire megjelenik a csatlakoztatott eszközök listája. Kattintson az eltávolítandó eszközre. 4.1 A merevlemez előkészítése Windows XP/Vista alatt 1. Kattintson jobb gombbal a Sajátgép ikonra. 2. Kattintson a Kezelés elemre. 3. Jelölje ki a Lemezkezelés elemet a képernyő bal oldalán. 4. Jobb gombbal kattintson az új merevlemezre és válassza az Inicializálás elemet. 5. Kattintson az OK gombra. 6. Jobb gombbal kattintson az új merevlemezre. 7. Kattintson az Új partíció létrehozása elemre. 8. Kattintson a Tovább gombra. 9. Kattintson a Tovább gombra. 10. Kattintson a Tovább gombra. 11. Válassza ki a kívánt partícióméretet (Megjegyzés: FAT32 használata esetén a partícióméret 32GB-ra korlátozott). 12. Kattintson a Tovább gombra. 13. Válasszon meghajtó-betűjelet, amelyet a partícióhoz kíván rendelni. 14. Kattintson a Tovább gombra. 15. Válassza ki a kívánt fájlrendszert: FAT32 vagy NTFS. Figyelem! Ha a merevlemezt csak Windows XP vagy Vista rendszeren használja, az NTFS fájlrendszer használatát javasoljuk. Ha azonban régebbi Windows rendszert használ, a FAT32 használatát javasoljuk. 16. Adjon új nevet a partíciónak a Kötetcímke mezőben. 17. Jelölje be a Gyorsformázás melletti jelölőnégyzetet. 18. Kattintson a Tovább gombra. 19. Kattintson a Befejezés gombra. 20. A merevlemez ezzel készen áll az használatra. 4.2 A merevlemez előkészítése Windows 7/8 alatt 1. Lépjen a Start gombra.

5 5 MAGYAR 2. Jelölje ki a Vezérlőpult elemet. 3. Jelölje ki az Adminisztrációs eszközök elemet. 4. Jelölje ki a Számítógépkezelés elemet. 5. A Tárolás pont alatt jelölje ki a Lemezkezelés elemet. 6. Jobb gombbal kattintson az új merevlemezre és jelölje ki az Új egyszerű kötet elemet. 7. Ellenőrizze a merevlemezhez/partícióhoz szükséges szabad terület méretét. A teljes szabad lemezterület használatát ajánljuk. 8. Válasszon meghajtó-betűjelet, amelyet hozzá kíván rendelni. 9. Írja be az új partíció nevét. 10. Formázza a merevlemezt. 11. A formázást követően a merevlemez készen áll az használatra. Megjegyzés: a merevlemez formázása több percig is tarthat a lemezmérettől függően. Ne szakítsa meg a folyamatot! 5.0 OTB szoftver Az EW7011-hez úgynevezett OTB (One Touch Backup - Egy érintéses biztonsági mentés) szoftvert mellékelünk, ami Windows alatt fut. A szoftver és az EW7011 Biztonsági mentés gombja segítségével adatairól biztonsági mentést készíthet. Azt is kiválaszthatja, hogy mely adatokról készüljön a mentés. 5.1 Az OTB szoftver telepítése 1. Indítsa el a számítógépet. 2. Helyezze a telepítőlemezt a számítógép CD-ROM vagy DVD-meghajtójába. 3. A telepítő automatikusan elindul. 4. Válassza ki a kívánt nyelvet. 5. Válassza az OTB szoftver telepítése elemet. 6. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a folytatáshoz. Figyelem! ha Windows Vista vagy Windows 7 rendszer alatt telepíti a szoftvert, a telepítés folytatásához engedély megadására lehet szükség. 5.2 Az OTB szoftver használata 1. Nyomja meg az EW7011 Biztonsági mentés gombját vagy indítsa el a One Touch Backup szoftvert az asztalról. 2. Erre a rendszer elindítja az OTB szoftvert. 3. Ha először végez biztonsági mentést, ki kell választania a menteni kívánt lemez(eke)t, illetve könyvtár(aka)t. Ehhez válassza a Fájl biztonsági mentés elemet a bal menüből. 4. Erre a rendszer a képernyőt két részre osztja; a menteni kívánt fájlokat és könyvtárakat a képernyő bal oldalán választhatja ki. A képernyő jobb oldalán azt a csatlakoztatott USB eszközt választhatja ki, amelyre a könyvtárakról és fájlokról biztonsági mentést készítené.

6 6 MAGYAR 5. Nyomja meg az EW7011 Biztonsági mentés gombját még egyszer, vagy válassza az OTB szoftver jobb alsó sarkában látható biztonsági mentést ikont. 6. Erre a biztonsági mentés elindul. A képernyőn követheti a biztonsági mentést. 7. Kattintson az OK gombra a biztonsági mentés befejezésének megerősítéséhez 5.3 Beállítások 1. Indítsa el a One Touch Backup szoftvert az asztalról 2. Válassza ki a bal menüből a Beállítás elemet 3. Váltson a Biztonsági mentés beállítása fülre; itt választhatja ki mi történjen a biztonsági mentés elkészülte után, ill. mely fájlokról készüljön biztonsági mentés. 4. Váltson a Biztonsági mentés ütemezése fülre; itt állíthatja be biztonsági mentéseinek ütemezését 5. Váltson a Fájltípus fülre; itt állíthatja be mely fájltípusról készüljön biztonsági mentés 6. Váltson az Egyebek fülre; itt válassza ki az automatikus futtatás indításkor, USB funkciógomb aktiválása opciókat, ill. az Ön által előnyben részesített nyelvet. 5.4 Visszaállítása biztonsági mentés A biztonsági másolat visszaállítására is van mód. Ez akkor egy nagyon hasznos funkció, ha a számítógépe vagy laptopja merevlemezén egyes fájlokat elvesztett. 1. Nyomja meg az EW7011 'Biztonsági mentés' gombját vagy indítsa el a One Touch Backup szoftvert az asztalról. 2. Válassza a Fájl biztonsági mentés elemet a bal menüből. 3. Erre a rendszer a képernyőt két részre osztja; a visszaállítandó fájlokat és könyvtárakat a képernyő bal oldalán választhatja ki. A képernyő jobb oldalán azt a csatlakoztatott USB eszközt választhatja ki, amelyről a könyvtárakat és fájlokat visszaállítaná. 4. Válassza ki az OTB szoftver jobb alsó sarkában látható visszaállítás ikont. 5. A rendszer ekkor visszaállítja a fájlokat a biztonsági mentésből. 6. Kattintson az OK gombra a visszaállítás befejezésének megerősítéséhez.

7 6.0 Gyakran ismételt kérdések és egyéb információk 7 MAGYAR A termékére vonatkozó, legújabb GYIK a termék támogatási oldalán található. Az Ewent rendszeresen frissíti ezt az információt, hogy naprakész lehessen. Látogassa meg a bővebb információkért a termékével kapcsolatban. 7.0 Szerviz és támogatás Ezt a használati utasítást az Ewent szakemberei írták. Ha problémát tapasztal a termék telepítése vagy használata során, töltse ki a támogatási űrlapot a weboldalon: Telefonon is elérhetők vagyunk. Látogasson el a oldalra a helpdesk telefonszámáért és a nyitvatartási időért. 8.0 Figyelmeztetések és felhívások Az Európai Parlament törvényei, irányelvei és jogszabályai értelmében bizonyos (vezeték nélküli) eszközök használata az Európai Unió bizonyos tagállamaiban korlátozások alá esik. Az ilyen eszközök használata az Európai Unió bizonyos tagállamaiban tilos lehet. A korlátozásokat illetően érdeklődjön a területileg illetékes önkormányzatnál. Mindig tartsa be a kézikönyv utasításait*, főleg az összeszerelést igénylő eszközök tekintetében. Figyelem: Ez a legtöbb esetben elektronikus eszközökre is vonatkozik. A hibás/helytelen használat (súlyos) személyi sérüléshez vezethet! A javítást csak az Ewent képzett szakemberei végezhetik. A garancia azonnal érvényét veszíti, ha a terméket saját maga próbálja megjavítani vagy azt rendeltetésellenes használják. A bővebb garanciafeltételeket megtekintheti weboldalunkon: *Megjegyzés: Az Ewent használati utasításai a legnagyobb gonddal készültek. Ezzel együtt, a technológiai fejlesztéseknek köszönhetően előfordulhat, hogy a kinyomtatott használati utasítás nem a legújabb információkat tartalmazza. Ha bármi problémát tapasztal a nyomtatott használati utasítással, elsőként kérjük ellenőrizze a weboldalunkat, ahol megtalálhatja a legfrissebb használati utasítást Ezen kívül a gyakran feltett kérdések részben (FAQ Section) is találhat válaszokat, megoldásokat a problémákra. Kiemelten javasoljuk, hogy a termék honlapján ezt a részt is tanulmányozza át.

8 9.0 Jótállási feltételek 8 MAGYAR Az Ewent öt éves garanciája valamennyi Ewent termékre érvényes, a vásárlás előtt vagy alatt említett kivételekkel. Ha használt Ewent terméket vásárolt, a garancia fennmaradó időtartama a termék első vásárlója általi vásárlás időpontjától számítandó. Az Ewent garanciája valamennyi Ewent termékre, illetve a termékre nem bontható módon csatlakoztatott és/vagy szerelt alkatrészekre érvényes. Az Ewent garanciája nem érvényes a hálózati tápegységekre, akkumulátorokra, antennákra és az egyéb termékekre, amelyek nincsenek egybeépítve a főtermékkel vagy közvetlenül csatlakoztatva hozzá és/vagy azon termékekre, amelyekről minden kétséget kizáróan feltételezhető, hogy a főtermék rendes elhasználódásától eltérő elhasználódást mutatnak. Az Ewent garanciája nem vonatkozik azon termékekre, amelyeket helytelen módon/rendeltetésével ellentétesen használtak vagy külső befolyásnak tettek ki és/vagy az Ewent cégtől eltérő fél nyitott ki. Az Ewent a hibás termék javításához vagy cseréjéhez javított anyagokat is felhasználhat. Az Ewent nem tehető felelőssé az internetszolgáltató általi hálózati beállítások változásokért. Nem garantálhatjuk, hogy az Ewent hálózati termék akkor is működni fog, ha az internetszolgáltató megváltoztatja a beállításokat. Az Ewent nem garantálja a webes szolgáltatások, alkalmazások és független felek tartalmainak működését - amelyeket az Ewent Ewent termékek által tettünk elérhetővé. A belső merevlemezt tartalmazó Ewent termékeknél a merevlemezre rövidebb, két éves garancia vonatkozik. Az Ewent nem vállal felelősséget semmilyen adatvesztésért. Kérjük, ha a terméket javításra küldi, akkor a termék merevlemezén vagy más memóriáján tárolt adatokról készítsen előtte másolatot. Ha a termék meghibásodik Ha a termék a fentieken kívül más módon meghibásodik: Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a forgalmazási ponttal, hogy megszervezzék a hibás termék javítását. EW7011R1-HU

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés és kapcsolódás az EM4586 adapterhez

Részletesebben

EW3590/91/92 Bluetooth headset mikrofonnal

EW3590/91/92 Bluetooth headset mikrofonnal EW3590/91/92 Bluetooth headset mikrofonnal 2 MAGYAR EW3590/91/92 Bluetooth headset mikrofonnal Tartalomjegyzék 1.0. Bevezetés... 2 1.1. A csomag tartalma... 2 2.0 Bluetooth eszköz csatlakoztatása... 2

Részletesebben

EM7055 USB 3.0 3,5 SATA merevlemezház

EM7055 USB 3.0 3,5 SATA merevlemezház EM7055 USB 3.0 3,5 SATA merevlemezház 2 MAGYAR EM7055 USB 3.0 3,5 SATA merevlemezház Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 Merevlemez beszerelése...

Részletesebben

EM7047 IDE/SATA merevlemezház

EM7047 IDE/SATA merevlemezház EM7047 IDE/SATA merevlemezház 2 MAGYAR EM7047 IDE/SATA merevlemezház Figyelmeztetések és felhívások A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik! Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2

Részletesebben

EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez

EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez 2 MAGYAR EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma...

Részletesebben

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER 2 MAGYAR EM4028 - PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 1.2 Mielőtt elkezdené... 2 2.0 A hardver

Részletesebben

A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik!

A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik! 2 MAGYAR EM7041 2,5 SATA merevlemezház Figyelmeztetések és felhívások A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik!

Részletesebben

EW1051 USB Smart kártya olvasó

EW1051 USB Smart kártya olvasó EW1051 USB Smart kártya olvasó 2 MAGYAR EW1051 USB Smart kártya olvasó Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 EW1051 telepítése Windows 2000 és

Részletesebben

EW7015 USB 3.0-ás duál dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-os SATA merevlemezhez

EW7015 USB 3.0-ás duál dokkoló állomás 2,5 és 3,5-os SATA merevlemezhez EW7015 USB 3.0-ás duál dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-os SATA merevlemezhez 2 MAGYAR EW7015 USB 3.0 Dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-es SATA merevlemezekhez Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és

Részletesebben

EW3750 PCI 5.1 Hangkártya

EW3750 PCI 5.1 Hangkártya EW3750 PCI 5.1 Hangkártya 2 MAGYAR EW3750 PCI 5.1 Hangkártya Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 Hangkártya csatlakozók... 3 3.0 Telepítési

Részletesebben

EM portos USB 2.0 elosztó

EM portos USB 2.0 elosztó EM1019 4 portos USB 2.0 elosztó EM1019 4 portos USB 2.0 elosztó 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 EM1019 összekapcsolása... 3 3.0 EM1019 Használata... 4 4.0 Gyakran

Részletesebben

EW1089-R5 Webkamera mikrofonnal

EW1089-R5 Webkamera mikrofonnal EW1089-R5 Webkamera mikrofonnal EW1089-R5 - Webkamera mikrofonnal 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés... 3 2.1 A kamera telepítése...

Részletesebben

EM1017 USB 3.0 Gigabit hálózati adapter

EM1017 USB 3.0 Gigabit hálózati adapter EM1017 USB 3.0 Gigabit hálózati adapter 2 MAGYAR EM1017 - USB 3.0 Gigabit hálózati adapter Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 1.3 Mielőtt elkezdené...

Részletesebben

EW1015 R3 USB IDE / SATA átalakító 1 MAGYAR

EW1015 R3 USB IDE / SATA átalakító 1 MAGYAR EW1015 R3 USB IDE / SATA átalakító 1 MAGYAR EW1015 R3 - USB IDE / SATA átalakító 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 3 1.3 Csatlakozók és

Részletesebben

EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter

EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter 2 MAGYAR EM1010-10/100 Mbps USB hálózati adapter Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 1.3 Mielőtt elkezdené...

Részletesebben

EW7016 R1 USB 3.0 IDE / SATA átalakító

EW7016 R1 USB 3.0 IDE / SATA átalakító EW7016 R1 USB 3.0 IDE / SATA átalakító 2 MAGYAR EW7016 R1 - USB 3.0 IDE / SATA átalakító Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 3 2.0 csatlakozók és

Részletesebben

RÖVID HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR

RÖVID HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR RÖVID HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR RÖVID HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Gyõzõdjön meg róla, hogy az összes, itt felsorolt tartozék a csomagban van. ilp USB kábel Hálózati adapter Szoftver-CD Rövid használati útmutató

Részletesebben

EM1089 - Webkamera mikrofonnal

EM1089 - Webkamera mikrofonnal EM1089 - Webkamera mikrofonnal 2 MAGYAR EM1089 - Webkamera mikrofonnal Figyelmeztetések és felhívások A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását csak az Eminent

Részletesebben

AB x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása

AB x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása AB7819 5 x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása AB7819-5 x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Panel leírása... 3 3.0 Telepítési

Részletesebben

EM7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez

EM7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez EM7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez 2 MAGYAR EM7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés...2 1.1 Funkciók és jellemzık...2 1.2 A csomag tartalma...3

Részletesebben

OKI B430 telepítési útmutató

OKI B430 telepítési útmutató OKI B430 telepítési útmutató Fontos! Amíg a telepítő nem kéri, ne kapcsolja be a nyomtatót! USB port esetén! Helyezze be a telepítő CD-t, melyet a nyomtató mellé kapott, ekkor elindul a nyomtató telepítője.

Részletesebben

HP Roar Plus hangszóró. További funkciók

HP Roar Plus hangszóró. További funkciók HP Roar Plus hangszóró További funkciók Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft vállalatcsoport az Egyesült Államokban bejegyzett

Részletesebben

EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter

EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés és kapcsolódás az EM4587 adapterhez

Részletesebben

Külső Merevlemez esata és USB 2.0 Combo. Felhasználói útmutató Magyar

Külső Merevlemez esata és USB 2.0 Combo. Felhasználói útmutató Magyar Külső Merevlemez esata és USB 2.0 Combo Felhasználói útmutató Magyar Tartalomjegyzék Bevezetés 3 Vezérlők, csatlakozók és jelzőfények 3 Elülső panel 3 Hátsó panel 3 Néhány szó a merevlemezről 4 A meghajtó

Részletesebben

ipod nano Használati útmutató

ipod nano Használati útmutató ipod nano Használati útmutató Tartalom 5 1. fejezet: Az első pillantás az ipod nano készülékre 5 Az ipod nano áttekintése 5 Tartozékok 6 Főképernyő 8 Állapotikonok 9 2. fejezet: Első lépések 9 Az ipod

Részletesebben

3600-4600 Series használati útmutató

3600-4600 Series használati útmutató 3600-4600 Series használati útmutató 2008. www.lexmark.com Tartalom Biztonsági tájékoztató...9 Bevezetés...10 Információ keresése a nyomtatóval kapcsolatban...10 A nyomtató üzembe helyezése...13 A biztonsági

Részletesebben

EW3961 Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W

EW3961 Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W EW3961 Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W 2 MAGYAR EW3961 - Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0

Részletesebben

EM1037 2 portos USB KVM átváltó audio csatlakozással

EM1037 2 portos USB KVM átváltó audio csatlakozással EM1037 2 portos USB KVM átváltó audio csatlakozással USB-port csatlakoztatásának módja: A billentyűzetnek a felső USB-porthoz kell csatlakoznia. Az egérnek az alsó USB-porthoz kell csatlakoznia. 2 MAGYAR

Részletesebben

HP ENVY 5640 e-all-in-one series

HP ENVY 5640 e-all-in-one series HP ENVY 5640 e-all-in-one series Tartalomjegyzék 1 Hogyan történik?... 1 2 Első lépések... 2 A nyomtató részei... 3 Kezelőpanel és állapotjelző fény... 5 Útmutató a papírokról... 8 Töltsön papírt a nyomtatóba...

Részletesebben

TomTom Bridge Referencia útmutató

TomTom Bridge Referencia útmutató TomTom Bridge Referencia útmutató 15200 Tartalom Üdvözli Önt a TomTom Bridge 5 A TomTom Bridge elindítása 7 Kézmozdulatok használata... 8 A TomTom Bridge készüléken található alkalmazások... 9 A TomTom

Részletesebben

EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps

EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomagolás tartalma... 2 2.0 A Mini Powerline Adapter csatlakoztatása...

Részletesebben

Az első lépések útmutató

Az első lépések útmutató Az első lépések útmutató A folytatás előtt olvassa el az alábbiakat ÖN ÚGY KAPJA KÉZHEZ A KÉSZÜLÉKET, HOGY AZ AKKUMULÁTOR NINCS FELTÖLTVE. NE VEGYE KI AZ AKKUMULÁTORT A KÉSZÜLÉK TÖLTÉSE KÖZBEN. HA FELNYITJA

Részletesebben

External Hard Drive USB 2.0 Felhasználói útmutató

External Hard Drive USB 2.0 Felhasználói útmutató External Hard Drive USB 2.0 Felhasználói útmutató Magyar USB 2.0-ás külső merevlemez Felhasználói útmutató Magyar Tartalom Bevezetés 3 Kezelőszervek, csatlakozók és jelzőfények 3 Előlapon 3 Hátlapon 4

Részletesebben

Gyors üzembe helyezés és Els lépések HP Compaq üzleti asztali számítógépek d220-as és d230-as modell

Gyors üzembe helyezés és Els lépések HP Compaq üzleti asztali számítógépek d220-as és d230-as modell Gyors üzembe helyezés és Els lépések HP Compaq üzleti asztali számítógépek d220-as és d230-as modell Dokumentum cikkszáma: 326325-212 2003. június A jelen útmutató alapvető tudnivalókat tartalmaz a számítógép

Részletesebben

2500 Series multifunkciós készülék

2500 Series multifunkciós készülék 2500 Series multifunkciós készülék Bevezetés 2006. december www.lexmark.com A Lexmark és a rombusz alakú emblémával ellátott Lexmark név a Lexmark International, Inc. bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban

Részletesebben

HP ENVY 7640 e-all-in-one series

HP ENVY 7640 e-all-in-one series HP ENVY 7640 e-all-in-one series Tartalomjegyzék 1 Hogyan történik?... 1 2 Első lépések... 2 A nyomtató részei... 3 Kezelőpanel és állapotjelző fény... 5 Útmutató a papírokról... 8 Töltsön papírt a nyomtatóba...

Részletesebben

9500 Series - bevezetés

9500 Series - bevezetés 9500 Series - bevezetés 2007 www.lexmark.com Biztonsági tájékoztató A készülékhez csak a mellékelt tápegységet és tápkábelt használja, vagy a gyártó által ajánlott, cserealkatrészként vásárolt tápegységet

Részletesebben

INFORAD K3 GPS-es rendszerű, sebességmérő kamerákat előre jelző készülék

INFORAD K3 GPS-es rendszerű, sebességmérő kamerákat előre jelző készülék INFORAD K3 GPS-es rendszerű, sebességmérő kamerákat előre jelző készülék Használati útmutató FIGYELEM! NE TEGYE KI AZ ESZKÖZT TÚLZOTT NAPSUGÁRZÁSNAK! Az eszköz lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, ezért

Részletesebben

Lenovo G400s/G405s/G400s Touch G500s/G505s/G500s Touch

Lenovo G400s/G405s/G400s Touch G500s/G505s/G500s Touch Lenovo G400s/G405s/G400s Touch G500s/G505s/G500s Touch Használati útmutató A számítógép használatba vétele előtt olvassa el a mellékelt kézikönyvekben található biztonsági előírásokat és fontos tanácsokat.

Részletesebben

Bevezetés a BlackBerry használatába BlackBerry Curve 8310 Smartphone

Bevezetés a BlackBerry használatába BlackBerry Curve 8310 Smartphone Bevezetés a BlackBerry használatába BlackBerry Curve 8310 Smartphone MAT-18393-008 PRINTSPEC-016 SWD-358641-0324050813-008 RBN41GW Tartalom Üdvözli a BlackBerry!...3 A készülék üzembe helyezése...5 SIM-kártya

Részletesebben

Magyar. 1. lépés: Kicsomagolás

Magyar. 1. lépés: Kicsomagolás TARTALOMJEGYZÉK 1. lépés: Kicsomagolás... 1 A hely kiválasztása... 2 2. lépés: A nyomtató áttekintése... 3 Elölnézet... 3 Hátulnézet... 3 A kezelœegység... 4 3. lépés: A festékkazetta behelyezése... 5

Részletesebben

Energiagazdálkodás. Felhasználói útmutató

Energiagazdálkodás. Felhasználói útmutató Energiagazdálkodás Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban

Részletesebben

HP Scanjet 3770 digitális, síkágyas lapolvasó

HP Scanjet 3770 digitális, síkágyas lapolvasó HP Scanjet 3770 digitális, síkágyas lapolvasó Felhasználói kézikönyv HP Scanjet 3770 digitális, síkágyas lapolvasó Felhasználói kézikönyv Szerzői jog és licencszerződések 2004 Copyright Hewlett-Packard

Részletesebben

EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval

EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval 2 MAGYAR EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Hol lehet elhelyezni

Részletesebben

A SZOFTVER TELEPÍTÉSE ELŐTT TELEPÍTÉS WINDOWS KÖRNYEZETBEN TELEPÍTÉS MACINTOSH KÖRNYEZETBEN HIBAKERESÉS

A SZOFTVER TELEPÍTÉSE ELŐTT TELEPÍTÉS WINDOWS KÖRNYEZETBEN TELEPÍTÉS MACINTOSH KÖRNYEZETBEN HIBAKERESÉS Szoftvertelepítési útmutató A SZOFTVER TELEPÍTÉSE ELŐTT TELEPÍTÉS WINDOWS KÖRNYEZETBEN TELEPÍTÉS MACINTOSH KÖRNYEZETBEN HIBAKERESÉS Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Ez a kézikönyv leírja, hogyan

Részletesebben

Store n Go hordozható merevlemez USB 3.0

Store n Go hordozható merevlemez USB 3.0 Store n Go hordozható merevlemez USB 3.0 Felhasználói útmutató Magyar Tartalomjegyzék Bevezetés 3 A hordozható merevlemez csatlakoztatása 3 Adattárolás és adatátvitel 4 Nero BackItUp & Burn Essentials

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült

Részletesebben

ipod nano Felhasználói útmutató

ipod nano Felhasználói útmutató ipod nano Felhasználói útmutató Tartalom 4 Fejezet 1: Az első pillantás az ipod nanóra 4 Az ipod nano áttekintése 5 Tartozékok 5 Főképernyő 6 Állapotikonok 7 Fejezet 2: Első lépések 7 Az ipod nano beállítása

Részletesebben

Bluetooth Car Kit BT Drive Free 311 1 021 104 311

Bluetooth Car Kit BT Drive Free 311 1 021 104 311 Communication Bluetooth Car Kit BT Drive Free 311 1 021 104 311 www.blaupunkt.com Tartalom BT Drive Free 311...112 Bluetooth technológia...113 Biztonsági tudnivalók és általános információk...113 Ártalmatlanítási

Részletesebben

EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással

EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással 2 MAGYAR EW3595 Bluetooth headset FM-rádióval és microsd-kártyanyílással Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2

Részletesebben

USB Dual DVB-T. Vevıkészülék Kezelési Útmutató. Ver. 2.0

USB Dual DVB-T. Vevıkészülék Kezelési Útmutató. Ver. 2.0 USB Dual DVB-T Vevıkészülék Kezelési Útmutató Ver. 2.0 1. Fejezet Áttekintés 1.1 Bemutató Fontos figyelmeztetés: A televízió adások vétele a mindenkori vételi viszonyok illetve DVB-T lefedettség függvénye.

Részletesebben

Rövid beállítási útmutató ZTE MF637

Rövid beállítási útmutató ZTE MF637 Rövid beállítási útmutató ZTE MF637 Telepontok: Békéscsaba, Csaba Center, Andrássy u. 37-43. Békéscsaba, Szent István tér 1. Celldömölk, Sági u. 3/a. Dunaújváros, Dózsa György út 3. Esztergom, Petőfi Sándor

Részletesebben

1. Áttekintés 1.1 Figyelmeztetések (1) Az új akkumulátorok optimális teljesítményüket 2-3 feltöltési és lemerítési ciklus után érik el.

1. Áttekintés 1.1 Figyelmeztetések (1) Az új akkumulátorok optimális teljesítményüket 2-3 feltöltési és lemerítési ciklus után érik el. 1. Áttekintés 1.1 Figyelmeztetések (1) Az új akkumulátorok optimális teljesítményüket 2-3 feltöltési és lemerítési ciklus után érik el. (2) Kérjük, hogy a készüléken tárolt fontos adatairól rendszeresen

Részletesebben

EW3706 Videó Grabber USB 2.0

EW3706 Videó Grabber USB 2.0 EW3706 Videó Grabber USB 2.0 EW3706 - Videó Grabber USB 2.0 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés... 3 2.1 A szoftver telepítése... 3 2.2 A hardver csatlakoztatása...

Részletesebben

Magyar. Look 1320 Wtulajdonságai. Look 1320 telepítése. 1. Telepítse először az illesztőprogramot, majd csatlakoztassa a Look

Magyar. Look 1320 Wtulajdonságai. Look 1320 telepítése. 1. Telepítse először az illesztőprogramot, majd csatlakoztassa a Look Look 1320 Wtulajdonságai 1 2 3 Pillanatfelvétel gomb Nyomja meg a Pillanatfelvétel gombot a képek készítéséhez. LED kijelző Mikor a Look 1320 csatlakoztatva van, a LED kijelző bekapcsol. Objektív Állítsa

Részletesebben

HP Photosmart Plus e-all-in-one C310 series

HP Photosmart Plus e-all-in-one C310 series HP Photosmart Plus e-all-in-one C310 series Tartalom 1 HP Photosmart Plus e-all-in-one C310 series súgó...3 2 Ismerkedés a HP Photosmart készülékkel A nyomtató részei...5 Tippek a nyomtató megismeréséhez...6

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporationnek az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

Energiagazdálkodás Felhasználói kézikönyv

Energiagazdálkodás Felhasználói kézikönyv Energiagazdálkodás Felhasználói kézikönyv Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

Itt kezdje! A patronok kalibrálása számítógép nélkül

Itt kezdje! A patronok kalibrálása számítógép nélkül Itt kezdje! A patronok kalibrálása számítógép nélkül Helyezze üzembe a készüléket az Üzembe helyezési útmutatóban leírt módon. A nyomtatási minőség optimalizálásához folytassa a következő lépésekkel. 1

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv GT-I9060I/DS GT-I9060I Felhasználói kézikönyv www.samsung.com A kézikönyvről A készülék a Samsung kiemelkedő technológiai szakértelmét és magas követelményeit felhasználva minőségi mobilkommunikációt és

Részletesebben

Rövid használati utasítás

Rövid használati utasítás 8020X Rövid használati utasítás Köszönjük, hogy az ALCATEL ONE TOUCH 8020X készüléket választotta. Reméljük, hogy élvezni fogja a kiváló minőségű mobil kommunikáció nyújtotta élményt. A készülék használatára

Részletesebben

EM7048 Turbó 3,5 SATA merevlemezház

EM7048 Turbó 3,5 SATA merevlemezház EM7048 Turbó 3,5 SATA merevlemezház 2 MAGYAR EM7048 Turbó 3,5 SATA merevlemezház Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 Merevlemez beszerelése...

Részletesebben

Szoftvertelepítési útmutató

Szoftvertelepítési útmutató TÍPUS: MX-2300N MX-2700N SZÍNES DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER Szoftvertelepítési útmutató Tartsa ezt a kézikönyvet elérhető helyen, hogy szükség esetén használni tudja. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket.

Részletesebben

Szoftver használati útmutató

Szoftver használati útmutató Szoftver használati útmutató Nem minden modell kapható az összes országban. 0 verzió HUN Vonatkozó modellek Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik. DCP-1510(E)/1511/1512(E) MFC-1810(E)/1811/1815

Részletesebben

Használati útmutató a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár távoli adatbázis elérés szolgáltatásáról

Használati útmutató a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár távoli adatbázis elérés szolgáltatásáról e-könyvtár Használati útmutató a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár távoli adatbázis elérés szolgáltatásáról Ez a dokumentum ismerteti a terminálszolgáltatások használatához szükséges információkat.

Részletesebben

5400 Series multifunkciós készülék

5400 Series multifunkciós készülék 5400 Series multifunkciós készülék Használati útmutató 2007. január www.lexmark.com A Lexmark és a rombusz alakú emblémával ellátott Lexmark név a Lexmark International, Inc. bejegyzett védjegye az Egyesült

Részletesebben

A PC Suite telepítési útmutatója

A PC Suite telepítési útmutatója A PC Suite telepítési útmutatója Az elektronikus tájékoztató a "Nokia tájékoztatók elõírásai és feltételei (1998. június 7.)" szabályzat hatálya alá tartozik ( Nokia User s Guides Terms and Conditions,

Részletesebben

Magyar változat. Telepítés Windows XP és Vista operációs rendszerre. LW311 Sweex Vezeték nélküli LAN cardbus adapter, 300 MB/mp

Magyar változat. Telepítés Windows XP és Vista operációs rendszerre. LW311 Sweex Vezeték nélküli LAN cardbus adapter, 300 MB/mp LW311 Sweex Vezeték nélküli LAN cardbus adapter, 300 MB/mp A Sweex 300 Mb/mp sebességű vezeték nélküli LAN cardbus adaptert szélsőséges hőmérsékletektől óvja. Ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak, és ne

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, Windows és a Windows Vista név a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban

Részletesebben

EM8037 Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit

EM8037 Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit EM8037 Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit 2 MAGYAR EM8037 - Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomagolás tartalma... 2 2.0 A Powerline Adapter csatlakoztatása...

Részletesebben

HP Scanjet 4070 Photosmart lapolvasó. Felhasználói kézikönyv

HP Scanjet 4070 Photosmart lapolvasó. Felhasználói kézikönyv HP Scanjet 4070 Photosmart lapolvasó Felhasználói kézikönyv Jogi információk Szerzői jogok és licencek 2004 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. A cég előzetes írásbeli engedélye nélkül

Részletesebben

Telepítés Windows XP és Vista operációs rendszerekre

Telepítés Windows XP és Vista operációs rendszerekre LW056V2 Sweex vezeték nélküli LAN cardbus adapter, 54 Mb/mp A termék bemutatása A Sweex 54 Mb/mp sebességű vezeték nélküli LAN cardbus adaptert szélsőséges hőmérsékletektől óvja. Ne tegye ki közvetlen

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. NAVIGON 2100 2110 max. Magyar. 2008 Április

Felhasználói kézikönyv. NAVIGON 2100 2110 max. Magyar. 2008 Április Felhasználói kézikönyv NAVIGON 2100 2110 max Magyar 2008 Április Az áthúzott, kerekes szemétgyűjtő-tartály azt jelenti, hogy az Európai Unión belül a készüléket élettartama végén szelektív gyűjtőhelyre

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Microsoft, a Windows és a Windows Vista védjegyek vagy a Microsoft Corporation bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Microsoft, a Windows és a Windows Vista védjegyek vagy a Microsoft Corporation bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Útmutató 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista védjegyek vagy a Microsoft Corporation bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

Részletesebben

EM4544 Vezeték nélküli router, hozzáférési pont és jelerősítő

EM4544 Vezeték nélküli router, hozzáférési pont és jelerősítő EM4544 Vezeték nélküli router, hozzáférési pont és jelerősítő 2 MAGYAR EM4544 - Vezeték nélküli router, hozzáférési pont és jelerősítő Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 3 1.1 A csomag tartalma... 3 2.0

Részletesebben

Külső eszközök Felhasználói útmutató

Külső eszközök Felhasználói útmutató Külső eszközök Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az itt szereplő információ előzetes értesítés nélkül változhat. A HP termékeire és szolgáltatásaira vonatkozó

Részletesebben

Összefoglaló útmutató Rövid magyarázatok rutin műveletekhez

Összefoglaló útmutató Rövid magyarázatok rutin műveletekhez Összefoglaló útmutató Rövid magyarázatok rutin műveletekhez DCP-L5500DN DCP-L6600DW MFC-L5700DN MFC-L5750DW MFC-L6800DW MFC-L6900DW Brother azt tanácsolja, hogy tartsa a Brother készüléke mellett az összefoglaló

Részletesebben

FAX Option Type 1027. Fax kézikönyv (kiegészítõ) <Alapvetõ funkciók> Felhasználói kézikönyv. www.drcopy.hu

FAX Option Type 1027. Fax kézikönyv (kiegészítõ) <Alapvetõ funkciók> Felhasználói kézikönyv. www.drcopy.hu FAX Option Type 1027 Felhasználói kézikönyv Fax kézikönyv (kiegészítõ) Zfgh130E.eps A termék használata elõtt olvassuk el gondosan ezt a kézikönyvet és tartsuk kéznél, hogy szükség

Részletesebben

9500 Series multifunkciós készülék használati útmutató

9500 Series multifunkciós készülék használati útmutató 9500 Series multifunkciós készülék használati útmutató 2007 www.lexmark.com Tartalom Információ keresése a nyomtatóval kapcsolatban...15 Információ keresése a nyomtatóval kapcsolatban...15 Az operációs

Részletesebben

Rendelési szám: 92P1929

Rendelési szám: 92P1929 Rendelési szám: 92P1929 Köszönjük, hogy IBM ThinkPad X sorozatú számítógépet vásárolt. Egyeztesse a lista tételeit a dobozban található tételekkel. Ha bármelyik tétel hiányzik vagy sérült, akkor lépjen

Részletesebben

Magyar. VideoCAM GF112 tulajdonságai. VideoCAM GF112 telepítése. 1 Pillanatfelvétel 2 Objektív 3 Állítható talp

Magyar. VideoCAM GF112 tulajdonságai. VideoCAM GF112 telepítése. 1 Pillanatfelvétel 2 Objektív 3 Állítható talp VideoCAM GF112 tulajdonságai 1 Pillanatfelvétel 2 Objektív 3 Állítható talp VideoCAM GF112 telepítése 1. Telepítse először az illesztőprogramot, majd csatlakoztassa a VideoCAM GF112 eszközt az USB porthoz!

Részletesebben

DSmobile 700D. Használati útmutató

DSmobile 700D. Használati útmutató DSmobile 700D Használati útmutató HUN B verzió Védjegyek Az Adobe, valamint az Adobe logó, Acrobat, Photoshop és Reader az Adobe Systems Inc. bejegyzett védjegyei. A Brother a Brother Industries, Ltd.

Részletesebben

SM-G920F. Felhasználói kézikönyv

SM-G920F. Felhasználói kézikönyv SM-G920F Felhasználói kézikönyv Hungarian. 10/2015. Rev.1.2 www.samsung.com Tartalom Alapok 4 Fontos tudnivalók 5 Az értékesítési doboz tartalma 6 A készülék elrendezése 8 SIM kártya 10 Akkumulátor 15

Részletesebben

HP Deskjet 3050A J611 series

HP Deskjet 3050A J611 series HP Deskjet 3050A J611 series Tartalom 1 Hogyan lehet?...3 2 Ismerkedés a HP All-in-One készülékkel A nyomtató részei...5 A vezérlőpanel funkciói...6 Vezeték nélküli beállítások...6 Állapotjelző fények...7

Részletesebben

ANDROID 2.3 TÁBLAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

ANDROID 2.3 TÁBLAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ANDROID 2.3 TÁBLAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Kezelési Útmutató Tisztelt Vásárlónk, Köszönjük, hogy Alcor márkájú terméket választott. Ez a kézikönyv fontos információkat tartalmaz a készülék megfelelő használatával

Részletesebben

Dell Latitude 12 robusztus táblaszámítógép 7202 Felhasználói kézikönyv

Dell Latitude 12 robusztus táblaszámítógép 7202 Felhasználói kézikönyv Dell Latitude 12 robusztus táblaszámítógép 7202 Felhasználói kézikönyv Szabályozó modell: T03H Szabályozó típus: T03H001 Megjegyzések, figyelmeztetések és Vigyázat jelzések MEGJEGYZÉS: A MEGJEGYZÉSEK fontos

Részletesebben

HP Scanjet 8270 síkágyas lapolvasó. Felhasználói kézikönyv

HP Scanjet 8270 síkágyas lapolvasó. Felhasználói kézikönyv HP Scanjet 8270 síkágyas lapolvasó Felhasználói kézikönyv HP Scanjet 8270 síkágyas lapolvasó Felhasználói kézikönyv Szerzői jogok és licencszerződések 2005 Copyright Hewlett-Packard Development Company,

Részletesebben

HP Deskjet 1010 series

HP Deskjet 1010 series HP Deskjet 1010 series Tartalomjegyzék 1 HP Deskjet 1010 series súgó... 1 2 Ismerkedés a HP Deskjet 1010 series készülékkel... 3 A nyomtató részei... 4 Be gomb jelzőfénye... 5 Automatikus kikapcsolás...

Részletesebben

SM-T810. Felhasználói kézikönyv

SM-T810. Felhasználói kézikönyv SM-T810 Felhasználói kézikönyv Hungarian. 07/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Alapok 4 Fontos tudnivalók 5 Az értékesítési doboz tartalma 6 A készülék elrendezése 8 Akkumulátor 11 Memóriakártya 14

Részletesebben

Használati útmutató. Csökkent látóképességű felhasználóknak

Használati útmutató. Csökkent látóképességű felhasználóknak Használati útmutató Brother lézernyomtató HL-100(E) HL-10(E) HL-110W(E) HL-11W Csökkent látóképességű felhasználóknak A kézikönyvet a Screen Reader text-to-speech (felolvasó) szoftver segítségével is elolvashatja.

Részletesebben

MP3-lejátszó. Használati útmutató és jótállási jegy Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 60783HB43XI

MP3-lejátszó. Használati útmutató és jótállási jegy Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 60783HB43XI MP3-lejátszó Használati útmutató és jótállási jegy Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 60783HB43XI Kedves Vásárlónk! Új MP3-lejátszója kicsi, színes, és a beépített csatnak köszönhetően szinte bárhol rögzíthető.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-A300FU Felhasználói kézikönyv Hungarian. 01/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 7 Az értékesítési doboz tartalma 8 A készülék elrendezése 10 A SIM-kártya és akkumulátor

Részletesebben

BH-108 Nokia Bluetoothfülhallgató 9220723/1

BH-108 Nokia Bluetoothfülhallgató 9220723/1 BH-108 Nokia Bluetoothfülhallgató 1 2 3 4 5 6 7 8 9220723/1 9 MEGFELELÕSÉGI NYILATKOZAT A NOKIA CORPORATION kijelenti, hogy a BH-108 jelzésû termék megfelel az 1999/5/EC irányelv alapvetõ követelményeinek

Részletesebben

A tömörítési eljárás megkezdéséhez jelöljük ki a tömöríteni kívánt fájlokat vagy mappát.

A tömörítési eljárás megkezdéséhez jelöljük ki a tömöríteni kívánt fájlokat vagy mappát. Operációs rendszerek Windows Xp (13-16 óra) FÁJLTÖMÖRÍTŐ PROGRAMOK KEZELÉSE A tömörítés fogalma A tömörítő eljárás során az állomány felhasználásának szempontjából két műveletet hajtunk végre. Az állományok

Részletesebben

SZOFTVER TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

SZOFTVER TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ SZOFTVER TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER Oldal... BEVEZETÉS Belső borító... A SZOFTVERRŐL... TELEPÍTÉS ELŐTT... A SZOFTVER TELEPÍTÉSE CSATLAKOZTATÁS... A SZÁMÍTÓGÉPHEZ... A NYOMTATÓ

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EMUI 3.0.5 / 3.1 1 Tudnivalók a dokumentumról... 1 2 Első lépések... 2 A képernyő zárolása és feloldása... 2 Értesítés és állapotikonok... 2 Általános billentyűk... 3 Gyorsindító

Részletesebben

Nokia 2690 - Felhasználói kézikönyv

Nokia 2690 - Felhasználói kézikönyv Nokia 2690 - Felhasználói kézikönyv 2. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 Kezdő lépések 5 A SIM-kártya és az akkumulátor behelyezése 5 A SIM-kártya eltávolítása 5 A microsd-kártya behelyezése 5 Vegyük

Részletesebben

EW1085R2 BLUE MICRO USB Bluetooth 2. osztályú vevő

EW1085R2 BLUE MICRO USB Bluetooth 2. osztályú vevő EW1085R2 BLUE MICRO USB Bluetooth 2. osztályú vevő 2 MAGYAR EW1085R2 BLUE MICRO USB Bluetooth 2. osztályú vevő Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma...

Részletesebben

Magyar. APC Smart-UPS SC. 1000/1500 VA 110/120/230 Vac. Toronykivitelű vagy 2U magas, RACK-be szerelhető szünetmentes tápegységhez

Magyar. APC Smart-UPS SC. 1000/1500 VA 110/120/230 Vac. Toronykivitelű vagy 2U magas, RACK-be szerelhető szünetmentes tápegységhez Felhasználói kézikönyv Magyar APC Smart-UPS SC 1000/1500 VA 110/120/230 Vac Toronykivitelű vagy 2U magas, RACK-be szerelhető szünetmentes tápegységhez 990-1851D 03/2007 Bevezetés The APC szünetmentes

Részletesebben