EM8622 Vezeték nélküli kontroll panel

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "EM8622 Vezeték nélküli kontroll panel"

Átírás

1 EM8622 Vezeték nélküli kontroll panel

2 2 MAGYAR EM Vezeték nélküli kontroll panel Tartalom 1.0 Bevezetés A csomag tartalma Kontroll panel előlap Kontroll panel belső Telepítés Használat Riasztó rendszer élesítés Riasztó rendszer hatástalanítás Hatástalanítás kontroll panel használatával Hatástalanítás RFID Tag használatával Otthoni üzemmód Segélyhívás Néma üzemmód Csatlakozás a riasztó rendszerhez RFID Tag csatlakozás a kontroll panelhez Beállítások Beállítási állapot megadása Élesítés időzítés SOS gyorshivó SOS kód letiltás SOS kód engedélyezés Billentyűzet hangtónus Billentyűzet hangtónus tiltás Billentyűzet hangtónus engedélyezés Rendszer hatástalanítás RFID tag-en keresztül Hatástalanítás letiltás RFID tag-en keresztül Hatástalanítás engedélyezés RFID tag-en keresztül Néma hatástalanítás RFID tag-en keresztül Energia takarékos üzemmód Energia takarékos üzemmód engedélyezése Energia takarékos üzemmód letiltása Felhasználó kód változtatás Admin kód változtatás Kontroll panel gyári alapbeállítások visszaállítása Gyakran ismételt kérdések és egyéb kapcsolódó információk Szerviz és támogatás Figyelmeztetés és fontos tudnivalók Garanciális feltételek... 20

3 1.0 Bevezetés 3 MAGYAR Gratulálunk a magas minőségű Eminent termék megvásárlásához. A termék intenzív teszteken ment keresztül az Eminent szakemberei által. Ha bármi problémája van a termékkel, Önt 5 év Eminent garancia védi. Kérjük, tartsa a használati utasítást és számlát biztonságos helyen. Regisztrálja termékét most a weboldalon, és folyamatosan informáljuk a termékfrissítésekről! 1.1 A csomag tartalma A következő dolgok találhatók a csomagolásban: EM8622 Vezeték nélküli kontroll panel Használati utasítás 3 db AAA elem Külső csatlakozó kábel Csavarhózó és dugaszok 1.2 Kontroll panel előlap Led indikátor RFID tag olvasó Élesítő gomb Hatástalanító gomb Otthoni üzemmód gomb SOS gomb Ébresztő gomb

4 4 MAGYAR 1.3 Kontroll panel belső Akkumulátor csatlakozó ellenőrizze a pozitív és negatív polusokat Elemtartó Tamper kapcsoló Vezetékes csatlakozó kábel Piros vezeték= + 12V Fekete vezeték= - GND Alacsony akkumulátor szint értesítés: a panel két sípoló hangot ad két másodpercenként, és a LED egyszer felvillan. 2.0 Telepítés Helyezze be az elemeket, és szerelje fel a kontroll panelt az ajtókeretre vagy a falra használat előtt.

5 5 MAGYAR 1) Vegye ki a csavart, és nyissa ki a dobozt. 2) Helyezze be az elemeket megfelelően a pozitív és negatív jelek szerint. (Távolítsa el a szigetelő szalagot az első használat előtt) 3) Szerelje fel a hátsó burkolatot az ajtókeretre vagy falra 4) Zárja be a tokot, és helyezze vissza a csavart. Megjegyzés: A borító felnyitása a szabotázs kapcsolót beindítja! Hatástalaníthatja az admin kód utána [#].megadásával. Megjegyzés: Az alapértelmezett admin kód: lásd az " Admin kód változtatás" fejezetben a változtatását. Megjegyzés: Az alapértelmezett felhasználó kód: lásd az " Admin kód változtatás" fejezetben a változtatását. 3.0 Használat A kontroll panelt távirányítóként is lehet használni lehet használni. Felhasználói vagy az admin kódot kell megadnia az élesítés, hatástalanítás, Otthoni üzemmód és Néma üzemmód működése elött. 3.1 Riasztó rendszer élesítés A felhasználói vagy az admin kódot adja meg és nyomja meg az [ARM=Élesítés] gombot. A LED indikátor egyszer villog, a kontroll panel sípol egyet és elküldi Éleítés parancsot a riasztónak. Amikor a riasztó jelzést kap, a sziréna egyszer csipog és a élesítés indikátor világít. A riasztó rendszer élesített állapotba lép. Ha behatolástörténik a riasztás mûködésbe lép, a sziréna szól és a riasztó rendszer SMS-t küld és automatikusan hívja a az előzőleg tárolt telefonszámokat, hogy értesítse a felhasználókat.

6 6 MAGYAR Megjegyzés: Ha egy belépés késleltetésre van beállítva, akkor a külső vezérlőpanel NEM fog figyelmeztetni hangjelzéssel, amikor az érzékelő aktiválódik. Csak a riasztórendszer maga ad hangjelet! 3.2 Riasztó rendszer hatástalanítás A felhasználók a riasztó rendszert a kontroll panel segítségével vagy RFID-Tag használatával hatástalaníthatják Hatástalanítás kontroll panel használatával A felhasználói vagy az admin kódot adja meg és nyomja meg az [Disarm=Hatástalanítás] gombot. A LED indikátor egyszer villog, a kontroll panel sípol egyet és elküldi Hatástalanítás parancsot a riasztónak. Amikor a riasztó jelzést kap, a sziréna kétszer csipog és a hatástalanító indikátor világít. A riasztó rendszer hatástalanított állapotba lép. Ebben az állapotban az érzékelők aktiválása nem okoz riasztást Hatástalanítás RFID Tag használatával Ha a közvetlen RFID tag hatástalanítás le van tiltva (ez alapértelmezett az energiatakarékos üzemmódba, elemhasználattal), a felhasználó nyomja meg a [*], hogy magához térjen a kontroll panel, majd tegye az RFID tag-et közel az olvasóhoz, hogy hatástalanítsa a riasztó rendszert.

7 7 MAGYAR Ha az energiatakarékos funkció le van tiltva, a felhasználó tegye az RFID tag-et közvetlenül közel a kontroll panelhez, hogy hatástalanítsa a riasztó rendszert Otthoni üzemmód A felhasználói vagy az admin kódot adja meg és nyomja meg a [Home mode= Otthoni üzemmód] gombot. A LED indikátor egyszer villog, a kontroll panel sípol egyet és elküldi az Otthoni üzemmód parancsot a riasztónak. Amikor a riasztó jelzést kap, a sziréna egyszer csipog és az otthoni üzemmód indikátor világít. A riasztó rendszer otthoni üzemmód állapotba lép. Minden érzékelő más zónába van élesítve, hogy megakadályozza a behatolást, kivéve a mozgásérzékelő, ami Otthoni üzemmód zónába hatástalanított, hogy az emberek szabadon mozoghassanak otthon. Megjegyzés: Ellenőrizze a riasztórendszer használati utasításában az érzékelők telepítését otthoni üzemmódban Segélyhívás Ha a kontroll panel SOS gyorshívó módban van, a felhasználó csak tartsa az [SOS] gombot 3 másodpercig, a LED lámpa felvillan egyszer, a kontroll panel egy hangjelzést ad, és a riasztórendszer azonnal riaszt.

8 8 MAGYAR Ha a kontroll panel nincs SOS gyorshívó módban, a felhasználónak a felhasználó vagy az admin kódot meg kell adnia mielőtt az [SOS] gombot 3 másodpercig tarja, hogy riasztást küldjön Néma üzemmód A néma üzemmód azt jelenti, hogy a LED-ek a kontroll panelen világítanak, de a sziréna nem ad hangot, hogy ne zavarják a szomszédokat. A felhasználói vagy az admin kód megadása és az [Élesítés], [Hatástalanítás], [Otthoni üzemmód] gombok bármelyikének 2 másodpercig nyomva tartása. A LED indikátor egyszer villog, a kontroll panel hangjelzést ad, és elküldi a megfelelő parancsot a riasztó rendszernek. Amikor a riasztó jelzést kap, a LED indikátor fénye világít vagy kikapcsol és a sziréna nem ad hangot. 4.0 Csatlakozás a riasztó rendszerhez Megjegyzés: Az alapértelmezett admin kód: lásd az " Admin kód változtatás" fejezetben a változtatását. Megjegyzés: Az alapértelmezett felhasználó kód: lásd az " Admin kód változtatás" fejezetben a változtatását Ellenőrizze, hogy a riasztórendszer csatlakozási állapotban van (adja meg a riasztórendszer kódját, majd nyomja meg a MEMO gombot). Írja be az admin kódot a kontroll panelen, majd nyomja meg az élesítés, hatástalanítás vagy azootthon üzemmód gombot.

9 9 MAGYAR Amikor a kontroll panel sikeresen csatlakozott a riasztó rendszer egyszer csipog. 5.0 RFID Tag csatlakozás a kontroll panelhez Megjegyzés: Az alapértelmezett admin kód Irja be az admin kódot, majd nyomja meg a [#] gombot. (Hosszú sípoló hang hallatszik) 2. Azonnal az első lépés után, nyomja meg a 9-es gombot. Egy sípoló hang hallható és a LED kijelző körülbelül 2 másodpercig világít. A kontroll panel tanulás állapotba kerül. Amíg a LED világít, csatlakozhat az RFID Tag-vel a kontroll panelhez.

10 10 MAGYAR 3. Tegye az RFID Tag-et közel az RFID olvasóhoz. Ha egy sípolás hallatszik a csatlakozás sikeres. Ha 2 hangjelzés hallható, az RFID címke már csatlakoztatva van a kontroll panelhez. Az összes csatlakoztatott RFID Tag eltávolításához, adja meg az admin kódot, majd nyomja meg a # gomb. Tartsa lenyomva a 9-es gombot hat másodpercig. Minden RFID-Tag törlődik egy sípoló hang hallható utána. Megjegyzés: Akár 50 RFID Tag-et tud csatlakoztatni az EM8622-höz. 6.0 Beállítások A kontroll panel beállítások módosítása előtt a kontroll panel legyen a "setupmode=beállítási módban". 6.1 Beállítási állapot megadása Megjegyzés: Az alapértelmezett admin kód Irja be az admin kódot, majd nyomja meg a [#] gombot, hogy felébressze a kontroll panelt.

11 11 MAGYAR Nyomja meg a [3] gombot a Beállítási módhoz. A LED kijelző bekapcsol. Megjegyzés: Ha nincs gombnyomás 10 másodpercen belül a kontroll panel kilép a Beállítási módból automatikusan. A [#] gomb megnyomásával Ön is kiléphet a Beállítások módból. 6.2 Élesítés időzítés Ha a riasztó rendszer élesítve van, érzékelők azonnal elkezdenek működni. Ebben az időszakban, ha még otthon van, beindul a riasztórendszer riasztása. A késleltetési idő beállítása után, nyomja meg az [ARM=Élesítés] gombot a kontroll panelen. A kontroll panel ARM=Élesítés parancsot küld a riasztó rendszerhez, a kontroll panelen beállított késleltetési idő után. Megjegyzés: Ez a beállítás nem vonatkozik az Otthoni üzemmódra. Ha mind a kontroll panel és mind a riasztórendszer egy meghatározott késleltetési időre van beállítva, a tényleges késleltetési a két időzítési idő összege! *2*delay time*

12 12 MAGYAR telepítés sikeres. Miután a késleltetési idő be van állítva, a kontroll panel két másodpercenként egyet sípol, ha a rendszer élesítve van a kontroll panel által. Az emlékeztető ritmus felgyorsul az utolsó 15 másodpercben. A késleltetési idő lejárta után a riasztó rendszer élesített állapotba kerül. Megjegyzés: A felhasználók másodperc között adhat meg időzítést. Alapértelmezett beállítás 0, nincs késleltetés. 6.3 SOS gyorshivó. Ha az SOS kód le van tiltva, akkor meg kell nyomnia és nyomva kell tartania az [SOS] gombot 3 másodpercig és a kontroll panel azonnal riaszt. Ha az SOS kód engedélyezve van, meg kell adnia a kódot, nyomja meg a [#] gombot, majd nyomja meg és tartsa lenyomva az [SOS] gombot 3 seconds.ez a funkció megakadályozza a hamis műveletet vagy trükköt SOS kód letiltás telepítés sikeres SOS kód engedélyezés

13 13 MAGYAR telepítés sikeres. Alapértelmezett beállítás 0, az SOS kód le van tiltva. 6.4 Billentyűzet hangtónus Billentyűzet hangtónusát be- vagy ki lehet kapcsolni. Ha ki van kapcsolva, a hangjelzés, ha a beállítás sikeres szintén kikapcsol! Billentyűzet hangtónus tiltás telepítés sikeres Billentyűzet hangtónus engedélyezés

14 14 MAGYAR telepítés sikeres Megjegyzés: alapértelmezett beállítás 1, a billentyűzet hangtónusa engedélyezett 6.5 Rendszer hatástalanítás RFID tag-en keresztül A felhasználók engedélyezhetik vagy letilthatják a riasztórendszer hatástalanítás funkcióját vagy a néma hatástalanítást RFID tag használatával Hatástalanítás letiltás RFID tag-en keresztül telepítés sikeres Hatástalanítás engedélyezés RFID tag-en keresztül

15 15 MAGYAR telepítés sikeres Néma hatástalanítás RFID tag-en keresztül A riasztó panel és a sziréna kétszer sípol, ha a riasztórendszer hatástalanított az RFID tag használatával. Ha be van állítva a néma hatástalanítás RFID tag-vel, a riasztórendszer és a sziréna néma marad hatástalanítás esetén. telepítés sikeres Megjegyzés: Az alapértelmezett beállítás 1, kapcsolja be hatástalanítást RFID tag használatával és a sziréna sípol, ha hatástalanítás megtörtént. 6.6 Energia takarékos üzemmód Ha a kontroll panel tápellátása akkumulátoron keresztül történik, ajánlott az energiatakarékos üzemmód bekapcsolása. Energiatakarékos üzemmódban, a kontroll panel alvó módba kerül készenléti állapotban. A felhasználóknak le kell nyomnia a [*], hogy felébredjen a kontroll panel,

16 16 MAGYAR majd az RFID tag-et az olvasóhoz közel kell helyezni, hogy hatástalanítsa a riasztó rendszert Energia takarékos üzemmód engedélyezése telepítés sikeres Energia takarékos üzemmód letiltása Ha a kontroll panel tápellátása egy külső 12V-os tápegységen (nem tartozék) keresztül történik, ajánlott az energiatakarékos üzemmódot kikapcsolni. A felhasználók hatástalaníthatják a riasztórendszert közvetlenül RFID tag-en keresztül. telepítés sikeres Megjegyzés: Az alapértelmezett beállítás 0, az energiatakarékos üzemmód be van kapcsolva. A felhasználónak meg kell nyomnia [*]-t, hogy felébredjen a kontroll panel az RFID címke használata előtt.

17 17 MAGYAR 6.7 Felhasználó kód változtatás A felhasználó használhatja a saját kódját, hogy felébredjen a kontroll panel és élesítést, hatástalanítást vagy otthoni üzemmód parancsokat küldjön a riasztó rendszernek. A kontroll panelnek csak egy felhasználói kódja lehet. Megjegyzés: Az alapértelmezett felhasználó kód Kérjük, módosítsa ezt a kódot már az első alkalommal! *8*új felhasználó kód* telepítés sikeres 6.8 Admin kód változtatás Az Admin kódját használva felébresztheti a kontroll panelt, amely élesítésítheti, hatástalaníthatja vagy otthoni üzemmód parancsokat küldhet a riasztó rendszernek. Az Admin kóddal megváltoztathatja a kontroll panel beállításait is. Megjegyzés: Az alapértelmezett admin Kérjük, módosítsa ezt a kódot már az első alkalommal!

18 18 MAGYAR *9*új admin kód* telepítés sikeres 6.9 Kontroll panel gyári alapbeállítások visszaállítása A visszaállítást követően a felhasználói, az admin kód és az összes többi beállítás visszaáll az alapértelmezett gyári beállításokra. Csak a csatlakoztatott RFID Tag-ek maradnak működésbe. Ahhoz, hogy eltávolítsa a kapcsolódó RFID Tage-eket, kérjük, olvassa el a "RFID csatlakoztatása a kontroll panelhez" fejezetet. telepítés sikeres

19 7.0 Gyakran ismételt kérdések és egyéb kapcsolódó információk 19 MAGYAR A legújabb Gyakran ismételt kérdések válaszai megtalálhatóak a termék támogatói oldalán. Az Eminent ezeket az oldalakat rendszeresen frissíti, így biztosítja a legfrissebb információkat. Látogasson oldalra további termék információért 8.0 Szerviz és támogatás Ezt a használati utasítást az Eminent szakemberei írták. Ha problémát tapasztal a termék telepítése vagy használata során, töltse ki a támogatási űrlapot a weboldalon: Telefonon is elérhetők vagyunk. Látogasson el a oldalra a helpdesk telefonszámáért és a nyitvatartási időért. 9.0 Figyelmeztetés és fontos tudnivalók Az Európai Parlament által meghatározott törvények, irányelvek és rendeletek értelmében, néhány (vezeték nélküli) eszközre vonatkozóan egyes európai tagállamban korlátozhatók ezek alkalmazása. Egyes európai tagállamokban az ilyen eszközök tiltottak. Lépjen kapcsolatba a (helyi) kormányzatokkal a korlátozások további információiért. Mindig kövesse nyomon a használati utasítás instrukcióit*, különösképpen a kérdéses eszközök összeszerelésekor. Figyelmeztetés: A legtöbb esetben ez az elektronikus készülékre vonatkozik. Rossz / helytelen használata (súlyos) sérülésekhez vezethet! A készülék javítását csak szakképzett Eminent szakértő végezheti. A garancia azonnal érvényét veszti, a termékek javítása és / vagy helytelen használata esetén. A kiterjesztett garancia feltételekkel kapcsolatos információkért látogasson el honlapunkra a *Tipp: Az Eminent használati utasítása nagy gonddal íródott. Mindamellett előfordulhat, hogy az új technológiai fejlesztések legfrissebb információit a nyomtatott kézikönyv nem tartalmazza részletesen. Ha gondban van vagy nem találja, amit a nyomtatott kézikönyvben keres, kérjük, először mindig ellenőrizze honlapunkon a legújabb frissített kézikönyvet.

20 20 MAGYAR Megtalálhatja még a gyakran felmerülő kérdések -GYIK részben. Javasoljuk minden esetben, nézze meg a GYIK pontot. Nagyon gyakran a kérdésekre itt olvashatóak a válaszok Garanciális feltételek Az ötéves Eminent garancia valamennyi Eminent termékre vonatkozik, kivéve, ha nincs másként megjelölve a vásárlás pillanatában. Ha egy használt Eminent terméket vásárol, a fennmaradó jótállási időszak a termék legelső tulajdonosának vásárlási dátumától datálódik. Az Eminent jótállás minden Eminent termékre és alkatrészre, elválaszthatatlanul vonatkozik vagy a beépített terméket érinti. Azok a hálózati adapterek, akkumulátorok, antennák és egyéb termékek, melyek nem közvetlenül integráltak, vagy nem csatlakoznak a fő termékhez vagy olyan termékek, amelyek anélkül, hogy minden kétséget kizáróan, feltételezni lehet, hogy a kopása a használat során más okból keletkezett, mint a fő terméknél, azokra nem terjed ki az Eminent garancia. Termék nem tartozik az Eminent garancia hatálya alá, helytelen/ nem megfelelő használat, külső sérülés esetén, vagy ha az Eminent szakszervizen kívül más nyitja ki a termék meghibásodott részét. Előfordulhat, hogy az Eminent felújított alkatrészeket épít be a javítás során. Eminent nem felelős az internetszolgáltatók hálózati beállításainak változása miatt. Nem garantálhatjuk, hogy az Eminent hálózati termék működni fog, ha az internet szolgáltató megváltoztatja a beállításait. Eminent nem tudja garantálni a web szolgáltatást, applikációkat és egyéb harmadik fél általi tartalmakat, melyek az Eminent termékeken keresztül érhetőek el. A merevlemezt tartalmazó Eminent termékek esetén a merevlemez garanciája 2 év. Eminent nem felelős bárminemű adatvesztésért. Kérjük, győződjön meg róla, hogy ha a terméke adatot tárol merevlemezen, vagy egyéb memórián, azokat másolja le, mielőtt a terméket javításra vagy cserére küldi. Amikor a termék meghibásodik Ha a terméket hibásnak találja és a fenti esetek egyike sem áll fenn: Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az üzlettel, ahol a terméket megvásárolta. EM

2.0 Távirányító eleje. 3.0 Riasztás élesítés

2.0 Távirányító eleje. 3.0 Riasztás élesítés EM8621 Távirányító EM8621 Távirányító 2 MAGYAR Taartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2.0Távirányító eleje... 3 3.0 Riasztás élesítés... 3 4.0

Részletesebben

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő 2 MAGYAR EM8690-R1 - Vezeték nélküli füst érzékelő Tartalom 1.0 Bevezetés... 2 2.0 LED indikátor... 3 3.0 Beállítások... 3 3.1 Első használat... 3 3.2 Teszt Mód...

Részletesebben

EM8665 Vezeték nélküli rezgés érzékelő

EM8665 Vezeték nélküli rezgés érzékelő EM8665 Vezeték nélküli rezgés érzékelő 2 MAGYAR EM8665 - Vezeték nélküli rezgés érzékelő Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Csomag tartalma... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 1.2 Előlap... 3 1.3

Részletesebben

Regisztrálja termékét most a weboldalon, és termék frissítéseket kap!

Regisztrálja termékét most a  weboldalon, és termék frissítéseket kap! EM8620 RFID-Tag EM8620 RFID-Tag 2 MAGYAR Tartalom 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Új RFID-tag regisztrálás... 2 3.0 RFID-tag... 2 4.0 Hatástalanítás RFID-tag használatával... 3 5.0 RFID-tag

Részletesebben

EM8660 Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező (2-utas kommunikáció)

EM8660 Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező (2-utas kommunikáció) v EM8660 Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező (2-utas kommunikáció) 2 MAGYAR EM8660 - Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Bejárati ablak/ajtó

Részletesebben

EM8670-R2 Vezeték nélküli időjárás álló napelemes stroboszkóp és sziréna

EM8670-R2 Vezeték nélküli időjárás álló napelemes stroboszkóp és sziréna EM8670-R2 Vezeték nélküli időjárás álló napelemes stroboszkóp és sziréna 2 MAGYAR EM8670-R2 - Vezeték nélküli időjárás álló napelemes stroboszkóp és sziréna Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 2.0 Beállítások...

Részletesebben

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER 2 MAGYAR EM4028 - PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 1.2 Mielőtt elkezdené... 2 2.0 A hardver

Részletesebben

EM portos USB 2.0 elosztó

EM portos USB 2.0 elosztó EM1019 4 portos USB 2.0 elosztó EM1019 4 portos USB 2.0 elosztó 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 EM1019 összekapcsolása... 3 3.0 EM1019 Használata... 4 4.0 Gyakran

Részletesebben

AB x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása

AB x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása AB7819 5 x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása AB7819-5 x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Panel leírása... 3 3.0 Telepítési

Részletesebben

EM1017 USB 3.0 Gigabit hálózati adapter

EM1017 USB 3.0 Gigabit hálózati adapter EM1017 USB 3.0 Gigabit hálózati adapter 2 MAGYAR EM1017 - USB 3.0 Gigabit hálózati adapter Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 1.3 Mielőtt elkezdené...

Részletesebben

EW1051 USB Smart kártya olvasó

EW1051 USB Smart kártya olvasó EW1051 USB Smart kártya olvasó 2 MAGYAR EW1051 USB Smart kártya olvasó Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 EW1051 telepítése Windows 2000 és

Részletesebben

EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter

EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter 2 MAGYAR EM1010-10/100 Mbps USB hálózati adapter Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 1.3 Mielőtt elkezdené...

Részletesebben

EM1037 2 portos USB KVM átváltó audio csatlakozással

EM1037 2 portos USB KVM átváltó audio csatlakozással EM1037 2 portos USB KVM átváltó audio csatlakozással USB-port csatlakoztatásának módja: A billentyűzetnek a felső USB-porthoz kell csatlakoznia. Az egérnek az alsó USB-porthoz kell csatlakoznia. 2 MAGYAR

Részletesebben

EW1089-R5 Webkamera mikrofonnal

EW1089-R5 Webkamera mikrofonnal EW1089-R5 Webkamera mikrofonnal EW1089-R5 - Webkamera mikrofonnal 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés... 3 2.1 A kamera telepítése...

Részletesebben

ES-S6A Beltéri sziréna. www.etiger.com

ES-S6A Beltéri sziréna. www.etiger.com ES-S6A Beltéri sziréna www.etiger.com HU Jellemzők Az ES-S6A használható kiegészítő szirénaként a riasztó rendszerhez csatlakoztatva, vagy önálló szirénaként távirányítóhoz és / vagy vezeték nélküli érzékelőkhöz

Részletesebben

EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps

EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomagolás tartalma... 2 2.0 A Mini Powerline Adapter csatlakoztatása...

Részletesebben

EW3961 Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W

EW3961 Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W EW3961 Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W 2 MAGYAR EW3961 - Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0

Részletesebben

EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter

EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés és kapcsolódás az EM4587 adapterhez

Részletesebben

EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással

EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással 2 MAGYAR EW3595 Bluetooth headset FM-rádióval és microsd-kártyanyílással Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2

Részletesebben

EM6053 Video over UTP 200m

EM6053 Video over UTP 200m EM6053 Video over UTP 200m EM6053 Video over UTP 200m 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomagolás tartalma... 3 2.0 Mire van szüksége különböző esetekben?...

Részletesebben

N150 Wi-Fi útválasztó (N150R)

N150 Wi-Fi útválasztó (N150R) Easy, Reliable & Secure Telepítési útmutató N150 Wi-Fi útválasztó (N150R) Védjegyek Az egyéb márka- és terméknevek a tulajdonosaik védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. Az itt közölt adatok előzetes figyelmeztetés

Részletesebben

EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval

EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval 2 MAGYAR EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Hol lehet elhelyezni

Részletesebben

Rövidített használati útmutató fisotech GSM Gold

Rövidített használati útmutató fisotech GSM Gold Rövidített használati útmutató fisotech GSM Gold Kérem olvassa el figyelmesen a tájékoztatót a hatékony és gyors beüzemelés érdekében! Első lépések: Helyezze feszültség alá a riasztóközpontot, az egység

Részletesebben

Funkciók: Kétkörös, 3 vezetékes ütésérzékelő. (Gyenge ütés 9 figyelmeztető csipogás, erős behatás 30 másodperc szirénázás) Központizár vezérlő

Funkciók: Kétkörös, 3 vezetékes ütésérzékelő. (Gyenge ütés 9 figyelmeztető csipogás, erős behatás 30 másodperc szirénázás) Központizár vezérlő Funkciók: Kétkörös, 3 vezetékes ütésérzékelő. (Gyenge ütés 9 figyelmeztető csipogás, erős behatás 30 másodperc szirénázás) Központizár vezérlő kimenet (külső CPL relé nélkül) Állandó távirányított Zárás/Nyitás

Részletesebben

EM7410 WiFi Zene Streamer

EM7410 WiFi Zene Streamer EM7410 WiFi Zene Streamer EM7410 WiFi Zene Streamer 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Csatlakoztatás részletezése... 3 3.0 A WiFi Zene Streamer csatlakoztatása...

Részletesebben

EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez

EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez 2 MAGYAR EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma...

Részletesebben

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832. központokhoz

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832. központokhoz Kezelési útmutató PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz RKPLCD, LCDL kezelőegység használatával A kezelőegység felépítése Az Ön vagyonvédelmi rendszeréhez egy vagy több kezelőegység csatlakozik. Ezekkel

Részletesebben

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz Kezelési útmutató PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz RKP4, 8 és 16 kezelőegység használatával A kezelőegység felépítése Az Ön vagyonvédelmi rendszeréhez egy vagy több kezelőegység csatlakozik.

Részletesebben

EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval

EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval 2 MAGYAR EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióvaltartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 1.2 Az eszköz áttekintése...

Részletesebben

Gyors Indítási Útmutató

Gyors Indítási Útmutató NWA1300-NJ Gyors Indítási Útmutató 802.11 b/g/n Falban lévő PoE Hozzáférési pont Firmware Verzió 1.00 1. kiadás, 0 / 2011 ALAPÉRTELMEZETT BEJELENTKEZÉSI RÉSZLETEK Felhasználónév admin Jelszó 1234 TARTALOM

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV +DJ\RPiQ\RV WĦ]MHO]Ę N ]SRQWRN Tartalomjegyzék 1. Felhasználói útmutató......3 1.1 LED jelzések... 3 1.2 Akusztikus figyelmeztetések... 6 1.3 Vezérlőgombok... 6 1.4 Kezelési módok...

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Standalone Kódzár Beléptető rendszer Felhasználói kézikönyv Kérem olvassa el figyelmesen telepítés előtt Kezelési útmutató Beléptető rendszer-----c1-k0101 Működési paraméterek: Hőmérséklet:-20 C ~ +50

Részletesebben

YK-520L kültéri kódbillentyûzet és kártyaolvasó

YK-520L kültéri kódbillentyûzet és kártyaolvasó YK-520L kültéri kódbillentyûzet és kártyaolvasó Jellemzõk Mutatós, vízálló kültéri stand alone kártyaolvasó Négy féle ajtónyitási mód: - 4 számjegyû kóddal - Proximity kártyával - Proximity kártyával és

Részletesebben

EM8037 Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit

EM8037 Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit EM8037 Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit 2 MAGYAR EM8037 - Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomagolás tartalma... 2 2.0 A Powerline Adapter csatlakoztatása...

Részletesebben

Egyirányú motorkerékpár riasztó rendszer. Felhasználói Kézikönyv SK21

Egyirányú motorkerékpár riasztó rendszer. Felhasználói Kézikönyv SK21 Egyirányú motorkerékpár riasztó rendszer Felhasználói Kézikönyv SK21 Figyelmeztetések 1. A rendszer telepítését csak képzett szakember végezheti. 2. A telepítés elkezdése előtt ellenőrizze a motorkerékpár

Részletesebben

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz. RKP16+ kezelőegység használatával

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz. RKP16+ kezelőegység használatával Kezelési útmutató PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz RKP16+ kezelőegység használatával A kezelőegység felépítése Az Ön vagyonvédelmi rendszeréhez egy vagy több kezelőegység csatlakozik. Ezekkel

Részletesebben

AC-MF1W. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás

AC-MF1W. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás AC-MF1W RFID kártyaolvasó és kódzár Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1. Leírás... 3 1.1 Tulajdonságok... 3 1.2 Műszaki adatok... 3 1.3 Felszerelés... 3 1.4 Csatlakoztatás... 4 1.4.1 Bekötés... 4 1.4.2

Részletesebben

AC-MFP-X7. RFID kártyaolvasó beépített ujjlenyomat olvasóval. Felhasználói leírás

AC-MFP-X7. RFID kártyaolvasó beépített ujjlenyomat olvasóval. Felhasználói leírás AC-MFP-X7 RFID kártyaolvasó beépített ujjlenyomat olvasóval Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1. Telepítés... 3 2. Alkalmazás lehetőségek és funkciók... 3 3. Csatlakozás... 4 3.1 Elektromos zár csatlakoztatása...

Részletesebben

ES-D1A. Vezeték nélküli mozgásérzékelő. www.etiger.com

ES-D1A. Vezeték nélküli mozgásérzékelő. www.etiger.com ES-D1A Vezeték nélküli mozgásérzékelő www.etiger.com HU A doboz tartalma 1 x PIR Mozgásérzékelő 1 x Konzol 1 x Felhasználói kézikönyv 1. Érzékelő ablak 2. LED jelző 3. Konzol Legelső használat előtt Nyissa

Részletesebben

ES-K1A. Vezeték nélküli billentyűzet. www.etiger.com

ES-K1A. Vezeték nélküli billentyűzet. www.etiger.com ES-K1A Vezeték nélküli billentyűzet www.etiger.com HU Előszó Köszönjük, hogy megvásárolta az ES-K1A vezeték nélküli billentyűzetett. A ES-K1A egy billentyűzet, amely lehetővé teszi, hogy élesítse vagy

Részletesebben

AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN ICP-AMAX-P / ICP-AMAX-P-EN

AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN ICP-AMAX-P / ICP-AMAX-P-EN AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN ICP-AMAX-P / ICP-AMAX-P-EN hu Használati útmutató AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN Tartalomjegyzék hu 3 Tartalomjegyzék 1 Bevezetés 4 2 A rendszer élesítése és

Részletesebben

Beta rendszer általános leírás

Beta rendszer általános leírás Beta rendszer általános leírás Ki és bekapcsolás A távirányító használata: Élesítés (bekapcsolás) : a piros gomb 1 mp. nyomva tartásával érhet el. Ilyenkor a központ 3 rövid sípszóval jelzi, hogy az élesedési

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv SA-1389A Hálózati IP Kamera Felhasználói Kézikönyv 1. LED Jelzések 1. Hálózat jelző LED 2. Riasztás LED 3. Felvételt jelző LED 4. Riasztó élesítés LED 5. Infravörös vevő LED LED jelzés funkciók és jelentések:

Részletesebben

STARSET-24V-os vezérlés

STARSET-24V-os vezérlés STARSET-24V-os vezérlés FELHASZNÁLÓI KÉZI KŐNYV 24 vdc szárnyas kapu vezérlő OLVASSA EL A KÉZIKÖNYVET GONDOSAN HASZNÁLAT ELŐTT FIGYELMEZTETÉSEK: Telepítés előtt olvassa el az utasítást gondosan. Helytelen

Részletesebben

Gyorskalauz. Powerline extra kimenet PLP1200 modell

Gyorskalauz. Powerline extra kimenet PLP1200 modell Gyorskalauz Powerline 1200 + extra kimenet PLP1200 modell A csomag tartalma Egyes országokban a tudnivalókat tartalmazó CD a termékhez mellékelten található. 2 Kezdő lépések A Powerline adapterek a meglévő

Részletesebben

Vehicle Security System VSS 1. Rendszer beállítási útmutató - Hungarian

Vehicle Security System VSS 1. Rendszer beállítási útmutató - Hungarian Vehicle Security System VSS 1 Rendszer beállítási útmutató - Hungarian Tisztelt Vásárló, Ebben az útmutatóban a következőkhöz találja meg a szükséges információt és műveleteket : A riasztórendszer üzembeállításának

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv Rii K12+ Vezetéknélküli Billentyűzet

Felhasználói Kézikönyv Rii K12+ Vezetéknélküli Billentyűzet Felhasználói Kézikönyv Rii K12+ Vezetéknélküli Billentyűzet 1. e e etés.... somag tartalma. e ds er k etelmé ek..... Megjegyzések: 1. Az Amazon Fire TV-vel együtt csak az "Apps2Fire" androidos alkalmazáson

Részletesebben

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés és kapcsolódás az EM4586 adapterhez

Részletesebben

OKOS RFID KULCS Gomb#1 Gomb#2 Gomb#3 Gomb#4. Zárás Nyitás Motorindítás Járműkeresés

OKOS RFID KULCS Gomb#1 Gomb#2 Gomb#3 Gomb#4. Zárás Nyitás Motorindítás Járműkeresés 760 RFID MOTORKERÉKPÁR RIASZTÓ RENDSZER OKOS RFID KULCS... 2 A JELADÓ MŰKÖDÉSE... 3 RENDSZER FUNKCIÓK... 4 KIHANGOSÍTÓ OKOS RFID TECHNOLÓGIA... 4 ALACSONY AKKUMULÁTORFIGYELMEZTETŐ JELZÉSEK... 5 ENERGIATAKARÉKOS

Részletesebben

Hálózati jelátviteli eszköz Gyors Telepítési Útmutató

Hálózati jelátviteli eszköz Gyors Telepítési Útmutató Hálózati jelátviteli eszköz Gyors Telepítési Útmutató Modell szám: PL7200/PL7200KIT Tartalomjegyzék 1. A csomag tartalma... 1 2. Figyelmeztetés: Fontos telepítés előtti tudnivalók... 1 3. LED jelző lámpák

Részletesebben

BDMv3 használati útmutató v1.1 2013-04-03. Használati útmutató. BDMv3 / BDMv3O

BDMv3 használati útmutató v1.1 2013-04-03. Használati útmutató. BDMv3 / BDMv3O Használati útmutató Egység neve: BDMv3 / BDMv3O Egység tartalma: Külső modul / Kültéri külső modul, ami egyben az érzékelő is (1) Töltő adapter (5V 2A) (opcionális) Külső csatlakozások: Töltő csatlakozó

Részletesebben

Intelligens otthoni GSM riasztó központ

Intelligens otthoni GSM riasztó központ Intelligens otthoni GSM riasztó központ Működési útmutató Ipari karakteres LCD kijelző, amin 32 karakter látható. (16 oszlop, 2 sor) A központ fő felületén, az állapotsoron található az állapotikonok,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless Felhasználói kézikönyv Audio Baby monitor PNI B6000 wireless A készülék első bekapcsolása vagy használata előtt, kérjük olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és tartsa meg ezt a kézikönyvet a későbbi

Részletesebben

YK-520L. Telepítési es programozási útmutató LEÍRÁS TULAJDONSÁGOK JELZÉSEK ÉS ELÖLAP KÜLTÉRI KÓDBILLENTYŰZET ÉS KÁRTYAOLVASÓ. YLI S IKMAGNESEK Kft

YK-520L. Telepítési es programozási útmutató LEÍRÁS TULAJDONSÁGOK JELZÉSEK ÉS ELÖLAP KÜLTÉRI KÓDBILLENTYŰZET ÉS KÁRTYAOLVASÓ. YLI S IKMAGNESEK Kft LEÍRÁS Vízálló kültéri stand alone kártyaolvasó TULAJDONSÁGOK Négy féle ajtónyitási mód: - számjegyű kóddal - Proximity kártyával - Proximity kártyával és számjegyű kóddal (8 szett számjegyű kód) - Proximity

Részletesebben

Sebury BC Önálló RF kártyás és kódos beléptető

Sebury BC Önálló RF kártyás és kódos beléptető Sebury BC-2000 Önálló RF kártyás és kódos beléptető A BC-2000 önálló RF kártyás és kódos beléptető a legújabb mikroprocesszoros technológia segítségével képes zárak, kapuk vezérlésére. A programozás a

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv AR-721KP. Version: 1.2

Felhasználói kézikönyv AR-721KP. Version: 1.2 Felhasználói kézikönyv AR-721KP Version: 1.2 Tartalomjegyzék Oldal 1 Fő jellemzők --------------------------------- 1 2 Megjegyzés --------------------------------- 1 3 Panel jelzései ---------------------------------

Részletesebben

JSE-L688 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MOTORKERÉKPÁR RIASZTÓ ÉS TÁVINDÍTÓ

JSE-L688 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MOTORKERÉKPÁR RIASZTÓ ÉS TÁVINDÍTÓ JSE-L688 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MOTORKERÉKPÁR RIASZTÓ ÉS TÁVINDÍTÓ Megjegyzések: 1. A távindító rendszer használatával egy idıben a motorkerékpár indítókulcsa nem helyezhetı be, mert ez a biztosíték kiolvadását

Részletesebben

AARTECH EASY LOCK Használati útmutató

AARTECH EASY LOCK Használati útmutató Aartech Easy Lock típusú kódkilincs ismertető A kódkilincs 35 80 mm vastagságú ajtókhoz alkalmazható, ahol az 5. ábrán B-vel jelölt távolság legalább 21 mm. Kisebb távolság esetén (legfeljebb 14 mm-ig),

Részletesebben

EW1015 R3 USB IDE / SATA átalakító 1 MAGYAR

EW1015 R3 USB IDE / SATA átalakító 1 MAGYAR EW1015 R3 USB IDE / SATA átalakító 1 MAGYAR EW1015 R3 - USB IDE / SATA átalakító 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 3 1.3 Csatlakozók és

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv. Rii K18. Multimédiás Billentyűzet és Touchpad , Fax: Mobil: ,

Felhasználói Kézikönyv. Rii K18. Multimédiás Billentyűzet és Touchpad , Fax: Mobil: , Felhasználói Kézikönyv Rii K18 Multimédiás Billentyűzet és Touchpad 1141 Budapest, Fogarasi út 77. 1095 Budapest, Mester u. 34. Tel.: *220-7940, 220-7814, 220-7959, Tel.: *218-5542, 215-9771, 215-7550,

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató HU Használati útmutató Köszönjük, hogy a Hama termékét választotta. Kérjük, hogy figyelmesen és az elejétől a végéig olvassa el a használati útmutatót. A dokumentumot gondosan őrizze meg, mert még szüksége

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv WE.LOCK L6PB. Jelszavas & Bluetooth kapcsolatos Okos Ajtó Hengerzár. Jelszó

Felhasználói kézikönyv WE.LOCK L6PB. Jelszavas & Bluetooth kapcsolatos Okos Ajtó Hengerzár. Jelszó Felhasználói kézikönyv WE.LOCK L6PB Jelszavas & Bluetooth kapcsolatos Okos Ajtó Hengerzár Jelszó KATALÓGUS 1. Paraméterek 02 2. Alkatrész lista 03 3.Működési terület 04 4.Beépítési rajz 05 5.Külső kilincs

Részletesebben

CS10.5. Vezérlõegység

CS10.5. Vezérlõegység CS10.5 HU Vezérlõegység 0409006 TARTALOMJEGYZÉK 1. CS10.5 VEZÉRLÕEGYSÉG...3 1.1. Általános tudnivalók...3 1.. Mûszaki adatok...3. VEZÉRLÕEGYSÉG: FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV...4.1. Az elõre beállítható idõpontok

Részletesebben

Használati Útmutató V:1.25

Használati Útmutató V:1.25 Használati Útmutató V:1.25 Vezérlés egységei: Kulcsos kapcsoló BAT LED Biztosíték Csatlakozók Kijelző START/MENU Ok gomb FL.YEL - gomb RED + gomb Memória Akkumulátor Modem Készülék Üzembe helyezése: 1.

Részletesebben

Szerelési és üzemeltetési kézikönyv

Szerelési és üzemeltetési kézikönyv Szerelési és üzemeltetési kézikönyv Sistem riasztás nélküli PNI 2700A Pagina 1 Mielőtt csatlakoztatná vagy a termék, kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat, és tartsa ezt a használati útmutatót

Részletesebben

PASSO KÓD TASZTATÚRA

PASSO KÓD TASZTATÚRA s PASSO KÓD TASZTATÚRA ADATOK A PASSO egy digitális kód tasztatúra ami aktiválja a reléket egy 1-8 számjegyű kóddal. Használata ideális olyan helyekre ahol fontos a biztonság, viszont nem kell távirányítót

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Standalone Kódzár Beléptető rendszer Felhasználói kézikönyv S, K és N1 szériához Kérem olvassa el figyelmesen telepítés előtt 1. Csomaglista Név Mennyiség Kódzár 1 Felhasználói kézikönyv 1 Szerszám 1 Tipli

Részletesebben

Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő

Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő Cikkszám EW-7476RPC 1-8. oldal Gyors telepítési útmutató 1. Csomag tartalma... 1 2. Rendszerkövetelmények... 1 3. LED állapot... 2 4.

Részletesebben

RC12 Air Mouse. Használati útmutató

RC12 Air Mouse. Használati útmutató RC12 Air Mouse Használati útmutató Bevezetés Köszönjük, hogy Measy terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és egyszerűen

Részletesebben

GP 48. Használati útmutató MK 300

GP 48. Használati útmutató MK 300 GP 48 Használati útmutató MK 300 A készlet tartalma GP 48 riasztó készülék Riasztó kábelköteg Beltérvédelmi ultrahang szonda Motortér kapcsoló Rögzítő tappancs készlet Csúszósaru Biztosíték- és lengőaljzat

Részletesebben

Gyors üzembe helyezési kézikönyv

Gyors üzembe helyezési kézikönyv Netis 150Mbps, vezeték nélküli, kültéri, N hozzáférési pont Gyors üzembe helyezési kézikönyv Típus szám: WF2301 A csomagolás tartalma *WF2301 *PoE adapter *Gyors üzembe helyezési kézikönyv LED-ek LED Állapot

Részletesebben

EW3706 Videó Grabber USB 2.0

EW3706 Videó Grabber USB 2.0 EW3706 Videó Grabber USB 2.0 EW3706 - Videó Grabber USB 2.0 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés... 3 2.1 A szoftver telepítése... 3 2.2 A hardver csatlakoztatása...

Részletesebben

Kezelési útmutató. ICON kezelővel szerelt. MATRIX 6 típusú központhoz

Kezelési útmutató. ICON kezelővel szerelt. MATRIX 6 típusú központhoz 1 Kezelési útmutató ICON kezelővel szerelt MATRIX 6 típusú központhoz A kezelő gombjai és jelzései 2 Számbillentyűk Kódok, egyéb számadatok bevitele A és B gomb Élesítési mód kiválasztása Élesítés gomb

Részletesebben

A csomag tartalma. AC1200 WiFi router R6100 típus Telepítési útmutató

A csomag tartalma. AC1200 WiFi router R6100 típus Telepítési útmutató Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegyei és/vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! HD-WIFI-2017_170501 1 FIGYELEM! A berendezést

Részletesebben

EXCELLTEL CDX-098E. Felhasználói Kézikönyv. Önálló beléptető kártyaolvasó, és kódzár. A termékről. A készülék funkciói

EXCELLTEL CDX-098E. Felhasználói Kézikönyv. Önálló beléptető kártyaolvasó, és kódzár. A termékről. A készülék funkciói EXCELLTEL CDX-098E Önálló beléptető kártyaolvasó, és kódzár Felhasználói Kézikönyv A termékről A CDX sorozat paraméterei 1. paraméter: támogatott kártyák száma 2. paraméter: támogatott kártyák típusa 1

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató HU Használati útmutató Kezelők és kijelző 1. Bekapcsoló gomb 2. USB csatlakozó (Quick Charge 3.0) 3. Micro-USB csatlakozó 4. USB csatlakozó 5. Kapacitásjelző LED 6. Zseblámpa funkció LED-je 7. Kábel: Micro-USB

Részletesebben

ALKOHOLSZONDA. Az alkoholszonda a kilélegzett levegő vér-alkohol koncentrációjának mérésére szolgál. Az alkoholszonda által

ALKOHOLSZONDA. Az alkoholszonda a kilélegzett levegő vér-alkohol koncentrációjának mérésére szolgál. Az alkoholszonda által ALKOHOLSZONDA Használati útmutató Az első használat előtt olvassa el a használati útmutatót. Az útmutatót őrizze meg. AZ ALKOHOLSZONDA A VÉRBEN LÉVŐ ALKOHOLSZINT TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ MÉRÉSÉRE SZOLGÁL! A

Részletesebben

Niko érintőképernyő. Méret: 154 x 93mm (kb. 7 ) Felbontás: 800 x 480 pixel Képarány: 16:9

Niko érintőképernyő. Méret: 154 x 93mm (kb. 7 ) Felbontás: 800 x 480 pixel Képarány: 16:9 Niko érintőképernyő 1. Általános leírás A Nikobus érintőképernyő segítségével könnyen kezelhetővé válik a telepített épületautomatizálási rendszer. A képernyő könnyen felszerelhető a falra, csak 1 szerelő

Részletesebben

EW7015 USB 3.0-ás duál dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-os SATA merevlemezhez

EW7015 USB 3.0-ás duál dokkoló állomás 2,5 és 3,5-os SATA merevlemezhez EW7015 USB 3.0-ás duál dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-os SATA merevlemezhez 2 MAGYAR EW7015 USB 3.0 Dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-es SATA merevlemezekhez Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és

Részletesebben

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv UJJLENYOMAT OLVASÓ Kezelői Kézikönyv 2 Funkció leírása Belépés programozási módba MESTER kód megváltoztatása Új felhasználói ujjlenyomat hozzáadása Felhasználói ujjlenyomat törlése F1/F2-S egyszerűsített

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! HD-WIFI-2016_160920 1 FIGYELEM! A berendezést

Részletesebben

PET916 utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési útmutató

PET916 utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési útmutató PET916 utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési útmutató Kérjük, olvassa el a teljes útmutatót, mielőtt kezdetét veszi a termék használatának Fontos biztonsági információk Figyelem Nem agresszív

Részletesebben

Használati útmutató a HPB1 3.5, HPB1 4.0, HPB2 3.5, HPB2 4.0, HPB4 4.0 HPB5 3.5, HPB5 4.0, HPB6 WFS riasztókhoz

Használati útmutató a HPB1 3.5, HPB1 4.0, HPB2 3.5, HPB2 4.0, HPB4 4.0 HPB5 3.5, HPB5 4.0, HPB6 WFS riasztókhoz Használati útmutató a HPB1 3.5, HPB1 4.0, HPB2 3.5, HPB2 4.0, HPB4 4.0 HPB5 3.5, HPB5 4.0, HPB6 WFS riasztókhoz FORGALMAZÓ SETECH Meta Hungária Kft. 1116 Budapest, Fehérvári út 130. Tel/fax: 06 1 206-1881

Részletesebben

A csomag tartalma. R6100 WiFi útválasztó Telepítési útmutató

A csomag tartalma. R6100 WiFi útválasztó Telepítési útmutató Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegyei és/vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az

Részletesebben

Gyorskalauz. Powerline PL1000v2 modell

Gyorskalauz. Powerline PL1000v2 modell Gyorskalauz Powerline 1000 PL1000v2 modell A csomag tartalma Egyes országokban a forrás CD a termékhez mellékelten található. 2 Kezdő lépések A Powerline adapterek a meglévő elektromos kábelek felhasználásával

Részletesebben

Telepítés. Powerline 500 XAVB5421 típus

Telepítés. Powerline 500 XAVB5421 típus Telepítés Powerline 500 XAVB5421 típus A csomag tartalma Egyes országokban a forrás CD a termékhez mellékelten található. Megjegyzés: Az adapterek régiónként eltérhetnek. Előfordulhat, hogy adaptere nem

Részletesebben

REM Trade Hungary Kft. Budapest III.1036 Lajos utca 129.

REM Trade Hungary Kft. Budapest III.1036 Lajos utca 129. Használati útmutató Kedves Vásárló! Köszönjük, hogy a top5.hu által forgalmazott Meitrack MT90 típusszámú nyomkövető egységre esett a választása. Kérjük, hogy az első üzembe helyezést megelőzően figyelmesen

Részletesebben

Ú T M U T A T Ó A F E L H A S Z N Á L Ó S Z Á M Á R A

Ú T M U T A T Ó A F E L H A S Z N Á L Ó S Z Á M Á R A Ú T M U T A T Ó A F E L H A S Z N Á L Ó S Z Á M Á R A C O B R A 4 6 0 0 p l a t f o r m a u t ó r i a s z t ó berendezésekhez Tisztelt vásárló! Gratulálunk, amiért megvásárolta e terméket, melynek tervezése

Részletesebben

A rendszer jelzései és működése

A rendszer jelzései és működése A rendszer jelzései és működése CC 600 A rendszer jelzései és működése A Kezelő A kezelő az a felület, melyen keresztül a felhasználó a riasztó központjával kommunikál. A parancsok kiadásának eszköze,

Részletesebben

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás I. Töltés a. Az első használat előtt a készülék teljes feltöltése szükséges, a teljes töltési ciklus hozzávetőlegesen 3.5 4 órát vesz igénybe. b.

Részletesebben

RC11 Air Mouse. Használati útmutató

RC11 Air Mouse. Használati útmutató RC11 Air Mouse Használati útmutató Bevezetés Köszönjük, hogy Measy terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és egyszerűen

Részletesebben

EM3965 univerzális, vékony kialakítású töltő 90W

EM3965 univerzális, vékony kialakítású töltő 90W EM3965 univerzális, vékony kialakítású töltő 90W 2 MAGYAR EM3965 univerzális, vékony kialakítású töltő 90W Figyelmeztetések és felhívások A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet!

Részletesebben

Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote

Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote Riasztórendszer távvezérlő Beállítási útmutató - Hungarian Kedves vásárló! Ebben az útmutatóban megtalálja a meghatározott tulajdonságok aktiválásához

Részletesebben

KeyLock-2V Digitális kódzár 2 kimenettel

KeyLock-2V Digitális kódzár 2 kimenettel KeyLock-2V Digitális kódzár 2 kimenettel HU Felhasználói és programozói leírás A kézikönyv tartalmára és a benne leírt berendezésre vonatkozóan a fejlesztő és gyártó fenntartja a változtatás jogát. A gyártó

Részletesebben

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual DICENTIS Wireless Conference System hu User manual DICENTIS Tartalomjegyzék hu 3 Tartalomjegyzék 1 Biztonság 4 2 A kézikönyvről 5 2.1 Célközönség 5 2.2 Szerzői jog és felelősség kizárása 5 2.3 A dokumentum

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10 VDT10 Leírás v1.4.pdf Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók

Részletesebben

Powerline 200 Otthoni hálózati adapter (PL200)

Powerline 200 Otthoni hálózati adapter (PL200) Easy, Reliable & Secure Telepítési útmutató Powerline 200 Otthoni hálózati adapter (PL200) Védjegyek Az egyéb márka- és terméknevek a tulajdonosaik védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. Az itt közölt adatok

Részletesebben

Motorizált infravörös vonali füstérzékelő. Kiegészítő információ

Motorizált infravörös vonali füstérzékelő. Kiegészítő információ Motorizált infravörös vonali füstérzékelő Kiegészítő információ HU 1. Többzónás kábelezés Amikor egy hagyományos tűzjelző vezérlőpanel (FCP) egy zónájához több mint egy rendszervezérlőt használ, fontos

Részletesebben