Országos kompetenciamérés 2007

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Országos kompetenciamérés 2007"

Átírás

1 Országos kompetenciamérés 2007 Év végi értékelés Váci Utcai Ének-zenei Általános Iskola Bevezető Az Országos kompetenciamérés május 30-án ötödik alkalommal zajlott le, a mi iskolánkban a negyedikes, hatodikos és nyolcadikos tanulók oldották meg a kapott feladatokat. Iskolánkban került sor a negyedik és hatodik évfolyam valamennyi feladatlapjának javítására, a nyolcadikosoké pedig központilag történt. Negyedik évfolyam A tesztek a negyedik évfolyamon a több év alatt fejlődő alapkészségeket, képességeket (írás, olvasás, számolás, gondolkodás) mérték. A vizsgálatban ezen az évfolyamon húsz tesztfüzet változat készült. Egy tanuló csak egy tesztfüzetet töltött ki. Az elemi olvasáskészséget mérő feladatok a formai hasonlóság ellenére nem feleletválasztóak, nem a jó megoldást kellett megtalálni és bekarikázni, hanem valamennyi elemről külön-külön kellett dönteni, és a döntésnek megfelelően be kellett karikázni vagy áthúzni a számjelüket. Az elemi számolási készséget mérő feladatok nyílt végűek, amelyek rövid válaszokat igényeltek. Az elemi gondolkodási képességet mérő feladatok többsége nyílt végű, de az olvasáskészséget mérő feladatokhoz hasonló, zárt feladatok is voltak. Az íráskészség mérése nyomtatott szöveg másolásával történt, pontosan öt perc alatt. Matematika Összesen 66 tanuló írta meg a tesztet. A legnehezebbnek mindhárom osztályban a mértékváltás bizonyult, ebben a feladatcsoportban átlagosan 67 % - os eredmény született.

2 Feladat: számírás mértékváltás összeadás kivonás szorzás osztás Eredmény: 98% 67% 99% 93% 99% 96% 100% 90-99% 80-89% 70-79% 60-69% 50-59% 40-49% 30-39% 20-29% 1 fő 60 fő 4 fő - 1 fő Magyar Összesen hatvanhat tanuló írta meg a tesztet, az íráskészség mérésén egy tanuló késése miatt még csak hatvanöten voltak.

3 Az egyes feladatokhoz tartozó eredmények osztályonként, illetve évfolyam szinten az alábbiak. elemi olvasás készség elemi gondolkodási kép. íráskészség képes szinoníma szójelentés leírt betűk szóolv. olv. olv. rendszerezés kombinálás olvashatóság külalak száma /5'alatt/ 89% 87% 82% 72% 73% 82% 74% 54% A tendencia mindhárom osztályban és évfolyamszinten is ugyanaz, nagyon szép eredmények születtek az elemi olvasási készség mérésénél, és az írás olvashatóságával kapcsolatosan is. A legtöbb gondot a rendszerező feladatok okozták, melyekben definícióalkotás, csoportosítás és halmazképzés is található. A leírt betűk száma szintén gyengébb eredményt adott.

4 100% 90-99% 80-89% 70-79% 60-69% 50-59% 40-49% 30-39% 20-29% - 19 fő 43 fő 4 fő Hatodik évfolyam Mindkét kompetenciaterületen szép eredmények születtek. A szövegértésnél kevésbé erős a szórás, mint a matematikánál. Szélsőséges értékek mindkét esetben előfordulnak az eredmények között. Szövegértés Kiugróan jó eredmények az egyszerűbb szövegértési feladatoknál születtek, gyengébb eredményt hoztak, azok a feladatok, amikor a sorok között olvasva kellett értelmezni valamit illetve nehezebbnek bizonyultak azok, amelyek önálló fogalmazást igényeltek.

5 Az átlagos képességek évfolyamátlaga egyaránt az országos és budapesti szint felett van. Ennél az ábratípusnál feltétlenül szükséges megjegyezni, hogy az oszlopok sávjainak magassága nem tanuló létszámot, hanem képességpont tartományokat jelöl.

6 A képességeloszlás ábrán jól látszik, hogy a hatodik évfolyam tanulóinak eredményei széles tartományt alkotnak, főleg a 25 percentilis vonal alatt (az összlétszám 25 %-a található ebben a képességtartományban). Ez a sáv jelzi az úgynevezett leszakadó tanulókat. Az átlagos teljesítmény képességtartománya elég szűk, a legtöbb diák ebben a szakaszban teljesített. A 75 percentilis vonal felett is viszonylag széles sáv van, a teljes tanuló létszám 25%-ának eredményei találhatók ebben a tartományban. Itt vannak azon diákok képességpontjai, akik kimagasló eredményt értek el.

7 A képességszinteket vizsgálva a negyedik szinten találjuk az évfolyam tanulóinak nagy részét, a harmadik szinten és annak felső határán is sok gyerek van. A második szinten, ami a minimális elvásási szint, alig találunk gyereket, az elsőben pedig mindössze egy tanuló van. A

8 százalékos megoszlást illetően, % között negyvenhat, 40-69% között huszonnégy, 20-39% között pedig egy tanuló teljesített. Matematika Kiugróan jó eredmények elsősorban azoknál a feladatoknál születtek, melyeknél mennyiségi viszonyokat, hozzárendeléseket, egyszerűbb és már mechanikusabb műveleteket kellett kezelniük, megoldaniuk, illetve elvégezniük a tanulóknak. Ez a megállapítás az említett témakörök négyes szint alatti feladataira vonatkozik, míg a négyes szintű feladatok esetében már az országos és budapesti átlagok is gyengébbek, és a mi tanulóink is fejlesztésre szorulnak. Jellemzően gyenge eredmény mindhárom osztály esetében ugyanannál a szokatlan feladatnál (faiskola) született. Az évfolyameredmények az országos, illetve a budapesti átlag felett vannak.

9 Az ábráról jól látszik diákjaink teljesítményének viszonya az országos és budapesti eredményekhez. Harmonikusabbak, szélsőségekkel kisebb mértékben rendelkezők ezek az ábrák, mint a szövegértésnél kapottaké. A középső sötét sávban található mindegyik oszlopon a legtöbb tanuló, míg alsó és felső régiók itt is az átlag konfidencia-intervallumban teljesítő csoporttól elszakadók teljesítményét mutatják.

10 A képességszinteken az eloszlás az évfolyam tekintetében egyenletes, a negyedik szinten, és annak határán is sok gyerek van, míg az alsóbb régióra ez nem jellemző. A tanulók nagy része a minimális, második szint feletti eredményt ért el.

11 A százalékos megoszlást illetően, % között huszonhat, 40-69% között negyvenhárom (szinte fordítva, mint a szövegértésnél), 20-39% között pedig két tanuló teljesített. Nyolcadik évfolyam Szövegértés Az átlageredmények jóval az országos, és némiképp a budapesti átlag felett vannak, a tanulók nagy része a magas elvárásoknak megfelelően teljesített.

12 A minden diákra vonatkozó, és az egyes osztályokat jelző oszlopok is azt mutatják, hogy néhány leszakadó tanuló is akad, amit a 25 percentilis érték alatti mező magasságából tudunk kikövetkeztetni. Ebben az esetben is a 75 percentilis értékét jelző vonal feletti értékek jelzik a kimagasló teljesítményt nyújtó tanulókat.

13 Szövegértésben a tanulók több mint fele a 3. szinten, 13 % -uk a negyedik szinten van. A második, minimális szinten 30 %, az alatt pedig csak 6% az arány.

14 Matematika Az átlagos képesség évfolyam eredményei az országos szint felett vannak, a budapesti átlagtól minimális mértékben maradnak el.

15 Az évfolyam szintű képességeloszlást ábrázoló oszlopról jó leolvasható, hogy a 75 percentilis érték felett is van tanulói teljesítmény, tehát néhány diák kimagaslóan teljesített. Az osztályokhoz tartozó ábráról láthatjuk, hogy feltehetően ezek a b osztály tanulói. Az a osztály teljesítménye igen homogén, és kissé elmarad az országos és budapesti átlagtól, ez A b osztályban nagy különbségek figyelhetők meg, érdemes megfigyelni, hogy a 75 percentilis értéket jelző vonal az átlag konfidencia-intervallumba esik. A zeneisek teljesítménye a leghomogénebb, és mindkét viszonyítási érték fölé emelkedik.

16 A három középső képességszintet figyelem bevéve a tanulók eloszlása egyenletes, % közötti.

17 Tizenkét százalékuk van a negyedik szinten, sajnos az 1. szint alatt illetve ennek határán is körülbelül ilyen arányban vannak diákok. Következtetések, célok, teendők Összességében megállapítható, hogy diákjaink mindkét kompetenciaterületen megfelelően, sokan kimagaslóan jól teljesítettek. Néhányan viszont sajnos kiugróan gyenge eredménnyel szolgáltak. Negyedik évfolyam Tanulóink kimagaslóan jól teljesítettek mindkét kompetenciaterületen. A három osztály teljesítménye között nincs nagy eltérés. Azokon a részterületeken ahol kicsit gyengébb eredmények születtek, megfogalmaztuk a teendőket. A évtől a negyedikes mérés eredményei alapján alakítjuk ki a nem szakrendszerű oktatás nívócsoportjait. Hatodik évfolyam Mindkét kompetenciaterületen szép eredményeket értek el tanulóink, szövegértésben jobban teljesítettek, mint a matematikában. Az évfolyam átlageredményei magasan az országos átlag felett vannak, és ennél valamivel kisebb mértékben ugyan, de meghaladják a budapesti átlagot is. Az elért eredmények, és a belőlük elkészített mutatók alapján Hausenblaszné Csoma Mária és Hammer Mariann elkészítették a következő évi fejlesztési és munkatervet. Nyolcadik évfolyam Szövegértésben a tanulók több mint hatvan százaléka magas szinten teljesített, a minimális szintet az összlétszám egyharmada teljesítette. Az előző évek tendenciájához képest alakult a évi mérés eredménye is, a két szélső képesség szinten mutatkozik látványosabb, míg a többiben csupán némi létszámcsökkenés, az évfolyam összlétszámának csökkenése miatt.

18 Matematikából a tanulók egyharmada magas szinten, körülbelül negyven százalékuk pedig közepesen teljesített. Az előző mérésekhez mérten laposabb, széthúzódóbb lett ez az eloszlás, és sajnos inkább az alsó régió felé tolódott el. Megállapítható, hogy egyik évfolyamon, és egyik tárgyból sem változtak szignifikánsan az eredmények az előző évi méréshez képest. Budapest, június 20. Arányiné Haman Ágnes mérési felelős

A május 27-i országos kompetenciamérés eredményei

A május 27-i országos kompetenciamérés eredményei A 2009. május 27-i országos kompetenciamérés eredményei A Bornemisza Péter Gimnázium eredményeinek és a fenntartói eredmények elemzése Készítette: Erdei Ildikó A tizedik évfolyam eredményei Fenntartói

Részletesebben

A 2017-es Országos Kompetenciamérés eredményei:

A 2017-es Országos Kompetenciamérés eredményei: A 2017-es Országos Kompetenciamérés eredményei: Hatodik és nyolcadik évfolyamos tanulóink minden évben részt vesznek az Országos Kompetenciamérésen szövegértésből és matematikából. A jelentéseket a mérést

Részletesebben

Átlageredmények a 2011. évi Országos Kompetenciamérésen. matematikából és szövegértésből

Átlageredmények a 2011. évi Országos Kompetenciamérésen. matematikából és szövegértésből Átlageredmények a 2011. évi Országos Kompetenciamérésen Általános iskola 8. osztály matematikából és szövegértésből Matematika Szövegértés Iskolánkban Ált. iskolákban Budapesti ált. iskolákban Iskolánkban

Részletesebben

Országos kompetenciamérés eredményei Kiskulcsosi Általános Iskola 035857 Telephelyi jelentés 6. 8. évfolyam szövegértés

Országos kompetenciamérés eredményei Kiskulcsosi Általános Iskola 035857 Telephelyi jelentés 6. 8. évfolyam szövegértés Országos kompetenciamérés eredményei Kiskulcsosi Általános Iskola 035857 Telephelyi jelentés 6. 8. évfolyam szövegértés Karcag, 2011. április 4. Horváthné Pandur Tünde munkaközösség vezető Kiskulcsosi

Részletesebben

1/8. Iskolai jelentés. 10.évfolyam matematika

1/8. Iskolai jelentés. 10.évfolyam matematika 1/8 2009 Iskolai jelentés 10.évfolyam matematika 2/8 Matematikai kompetenciaterület A fejlesztés célja A kidolgozásra kerülő programcsomagok az alább felsorolt készségek, képességek közül a számlálás,

Részletesebben

Iskolai jelentés. 10. évfolyam szövegértés

Iskolai jelentés. 10. évfolyam szövegértés 2008 Iskolai jelentés 10. évfolyam szövegértés Az elmúlt évhez hasonlóan 2008-ban iskolánk is részt vett az országos kompetenciamérésben, diákjaink matematika és szövegértés teszteket, illetve egy tanulói

Részletesebben

A SIOK Beszédes József Általános Iskola évi kompetenciamérés eredményeinek elemzése és hasznosítása

A SIOK Beszédes József Általános Iskola évi kompetenciamérés eredményeinek elemzése és hasznosítása A SIOK Beszédes József Általános Iskola 2011. évi kompetenciamérés eredményeinek elemzése és hasznosítása A jelentésben szereplő tanulók száma 2011. évi méréskor 6. a osztály: 24 fő 6. b osztály: 32 fő

Részletesebben

2. A 2016.évi Országos kompetencia mérés eredményeinek feldolgozása

2. A 2016.évi Országos kompetencia mérés eredményeinek feldolgozása 2. A 2016.évi Országos kompetencia mérés eredményeinek feldolgozása A 2016.évi Országos kompetenciamérésen résztvevő 10 évfolyamos osztályok osztályfőnökei; a könnyebb beazonosíthatóság végett: 10.A: Ányosné

Részletesebben

Kompetencia 2012. 6.osztály MATEMATIKA. Az intézmények átlageredményeinek összehasonlítása

Kompetencia 2012. 6.osztály MATEMATIKA. Az intézmények átlageredményeinek összehasonlítása Kompetencia 2012 6.osztály MATEMATIKA Átlageredmények Az intézmények átlageredményeinek összehasonlítása - a grafikonon a különböző iskolák átlag eredményei követhetők nyomon standardizált képességponthoz

Részletesebben

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése. 6. és 8. évfolyamokon. 6. és 8. évfolyamokon 2017

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése. 6. és 8. évfolyamokon. 6. és 8. évfolyamokon 2017 Bethlen Gábor Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola OM azonosító: 200232 Országos kompetenciamérés Levelezési cím: H - eredményeinek 4400 Nyíregyháza, Gomba kiértékelése utca

Részletesebben

Szandaszőlősi Általános Iskola, Művelődési Ház és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

Szandaszőlősi Általános Iskola, Művelődési Ház és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Szandaszőlősi Általános Iskola, Művelődési Ház és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény OM azonosító: OM 035883 ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS 2008 Az Országos kompetenciamérés 2008-ban ötödik alkalommal mérte

Részletesebben

Országos kompetencia mérés 2017

Országos kompetencia mérés 2017 Országos kompetencia mérés 2017 Átlageredmények Iskolánk átlageredményét az országos átlaghoz, a megyeszékhelyeken működő általános iskolák átlagához és a megyeszékhelyeken működő nagy általános iskolák

Részletesebben

A évi országos kompetenciamérés iskolai eredményeinek elemzése

A évi országos kompetenciamérés iskolai eredményeinek elemzése A 2014. évi országos kompetenciamérés iskolai eredményeinek elemzése Matematika 6. osztály A szignifikánsan jobban, hasonlóan, illetve gyengébben teljesítő telephelyek száma és aránya (%) Az ábra azt mutatja

Részletesebben

Iskolai jelentés. 10. évfolyam szövegértés

Iskolai jelentés. 10. évfolyam szövegértés 2010 Iskolai jelentés 10. évfolyam szövegértés Szövegértési-szövegalkotási kompetenciaterület A fejlesztés célja Kommunikáció-központúság Tevékenység centrikusság Rendszeresség Differenciáltság Partnerség

Részletesebben

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2013

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2013 Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2013 A hatodik osztályban 26 tanulóból 26 fő írta meg az országos kompetenciamérést. Ebből 0 fő SNI-s, 4 fő BTMN-es tanuló. Mentesítést

Részletesebben

kompetenciakompetenciakompetenci akompetenciakompetenciakompeten ciakompetenciakompetenciakompete nciakompetenciakompetenciakompet

kompetenciakompetenciakompetenci akompetenciakompetenciakompeten ciakompetenciakompetenciakompete nciakompetenciakompetenciakompet kompetenciakompetenciakompetenci akompetenciakompetenciakompeten ciakompetenciakompetenciakompete nciakompetenciakompetenciakompet A 2017. évi kompetenciamérés eredményei enciakompetenciakompetenciakomp

Részletesebben

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2012

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2012 Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2012 A hatodik osztályban 12 tanulóból 11 írta meg az országos kompetenciamérést. Ebből 1 fő SNI-s, 3 fő BTMN-es tanuló. Mentesítést

Részletesebben

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2016

Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2016 Országos kompetenciamérés eredményeinek kiértékelése 6. és 8. évfolyamokon 2016 A hatodik osztályban 13 tanulóból 11 fő írta meg az országos kompetenciamérést. Ebből 1 fő SNI-s, 2 fő BTMN-es tanuló. Mentesítést

Részletesebben

Gyöngyössolymosi Nagy Gyula Katolikus Általános Iskola és AMI

Gyöngyössolymosi Nagy Gyula Katolikus Általános Iskola és AMI 2015. évi OKM Gyöngyössolymosi Nagy Gyula Katolikus Általános Iskola és AMI Intézményi összefoglaló jelentés 2015. évi Országos Kompetenciamérés eredményeiről Gyöngyössolymos, 2016. április 2015. évi OKM

Részletesebben

Kompetenciamérés évfolyam

Kompetenciamérés évfolyam Kompetenciamérés 2010. 4. évfolyam osztály Olvasás Írás kiépültség begyakorlottság begyakorlottság minőség 4.a 87 73 55 69 4.b 81 76 66 65 4.c 85 75 56 67 iskolai 84 75 59 67 országos 85 60 49 71 Az olvasáskészség

Részletesebben

Elemzés a májusi kompetenciamérés iskolai eredményeiről (8. és 10. évfolyam)

Elemzés a májusi kompetenciamérés iskolai eredményeiről (8. és 10. évfolyam) Elemzés a 26. májusi kompetenciamérés iskolai eredményeiről (8. és 1. évfolyam) Bevezetés A kompetenciamérés keretei A 26 tavaszi kompetenciamérés eredményeit a nyolcadik évfolyamról teljes körűen, a tizedik

Részletesebben

A évi országos kompetenciamérés iskolai eredményeinek elemzése

A évi országos kompetenciamérés iskolai eredményeinek elemzése A 2015. évi országos kompetenciamérés iskolai eredményeinek elemzése Matematika 6. osztály A szignifikánsan jobban, hasonlóan, illetve gyengébben teljesítő telephelyek száma és aránya (%) A tanulók képességeloszlása

Részletesebben

Kompetencia MATEMATIKA. Az intézmények átlageredményeinek összehasonlítása

Kompetencia MATEMATIKA. Az intézmények átlageredményeinek összehasonlítása Kompetencia 2012 MATEMATIKA Átlageredmények Az intézmények átlageredményeinek összehasonlítása - a grafikonon a különböző iskolák átlag eredményei követhetők nyomon standardizált képességponthoz viszonyítva

Részletesebben

FIT jelentés Kompetencia mérés 6.és 8. évfolyamon

FIT jelentés Kompetencia mérés 6.és 8. évfolyamon Intézményi jelentés FIT jelentés 2016 Kompetencia mérés 6.és 8. évfolyamon Az intézmény egy jelentést kap a 6- és a 8. évfolyam esetében. Emellett készült egy összesített jelentés is. Az adatok a 2015-16-os

Részletesebben

Kompetenciamérés eredményei 2011 tanév - 6. és 8. osztály. Szövegértés, matematika. SIOK Balatonendrédi Általános Iskola

Kompetenciamérés eredményei 2011 tanév - 6. és 8. osztály. Szövegértés, matematika. SIOK Balatonendrédi Általános Iskola Kompetenciamérés eredményei 2011 tanév - 6. és 8. osztály Szövegértés, matematika SIOK Balatonendrédi Általános Iskola 1 Fit jelentés 2011-es tanév, 6-8. osztály (matematika, szövegértés) A 2011-es mérés

Részletesebben

A évi országos kompetenciamérés iskolai eredményeinek elemzése, értékelése

A évi országos kompetenciamérés iskolai eredményeinek elemzése, értékelése A 2008. évi országos kompetenciamérés iskolai eredményeinek elemzése, értékelése Bevezetés A közoktatásért felelős minisztérium megbízásából 2008-ban hatodik alkalommal került sor az Országos kompetenciamérésre.

Részletesebben

A évi kompetenciamérés eredményeinek értékelése a FITjelentés

A évi kompetenciamérés eredményeinek értékelése a FITjelentés A 2017. évi kompetenciamérés eredményeinek értékelése a FITjelentés alapján EBESI ARANY JÁNOS MAGYAR-ANGOL KÉT TANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA 4211 Ebes, Széchenyi tér 5. OM azonosító:

Részletesebben

AZ ORSZÁGOS KOMPETENCIA MÉRÉS EREDMÉNYEINEK ÉRTELMEZÉSE 2007 AZ ELEMI SZÁMOLÁSI KÉSZSÉG KIÉPÜLÉSE GYAKORLOTTSÁGÁNAK FEJLŐDÉSE

AZ ORSZÁGOS KOMPETENCIA MÉRÉS EREDMÉNYEINEK ÉRTELMEZÉSE 2007 AZ ELEMI SZÁMOLÁSI KÉSZSÉG KIÉPÜLÉSE GYAKORLOTTSÁGÁNAK FEJLŐDÉSE 1. oldal AZ ORSZÁGOS KOMPETENCIA MÉRÉS EREDMÉNYEINEK ÉRTELMEZÉSE 2007 Matematika: AZ ELEMI SZÁMOLÁSI KÉSZSÉG KIÉPÜLÉSE GYAKORLOTTSÁGÁNAK FEJLŐDÉSE Az alábbi táblázat a 4. évfolyam százalékos eredményeit

Részletesebben

A 2014.évi országos kompetenciamérés értékelése Kecskeméti Bolyai János Gimnázium

A 2014.évi országos kompetenciamérés értékelése Kecskeméti Bolyai János Gimnázium A 2014.évi országos kompetenciamérés értékelése Kecskeméti Bolyai János Gimnázium Iskolánkban a 10 évfolyamban mérik a szövegértés és a matematikai logika kompetenciákat. Minden évben azonos korosztályt

Részletesebben

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Damjanich János Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciaméré sének értékelése

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Damjanich János Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciaméré sének értékelése A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Damjanich János Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciaméré sének értékelése Készítette: Knódel Éva 2017. június 20. I. A telephely épületének állapota

Részletesebben

Helvécia-Ballószög Általános Iskola Feketeerdői Általános Iskolája 6034 Helvécia, Korhánközi dülő 1. OM azonosító: Telephely kódja: 003

Helvécia-Ballószög Általános Iskola Feketeerdői Általános Iskolája 6034 Helvécia, Korhánközi dülő 1. OM azonosító: Telephely kódja: 003 Országos kompetencia mérés Telephelyi jelentés 6.évfolyam : Általános iskola Helvécia-Ballószög Általános Iskola Feketeerdői Általános Iskolája 6034 Helvécia, Korhánközi dülő 1. OM azonosító: 201076 Telephely

Részletesebben

Intézményi jelentés. 8. évfolyam

Intézményi jelentés. 8. évfolyam FIT-jelentés :: 2008 Fundamentum Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 9025 Győr, Simor János püspök tér 22. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények

Részletesebben

JA45 Cserkeszőlői Petőfi Sándor Általános Iskola (OM: ) 5465 Cserkeszőlő, Ady Endre utca 1.

JA45 Cserkeszőlői Petőfi Sándor Általános Iskola (OM: ) 5465 Cserkeszőlő, Ady Endre utca 1. ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS ÉRTÉKELÉSE Intézményi, telephelyi jelentések elemzése SZÖVEGÉRTÉS 206 8. osztály LÉTSZÁMADATOK A kompetenciamérés nem longitudinális mérés, hanem mindig azonos évfolyamon mér..

Részletesebben

SIOK FEKETE ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA ÁDÁND évi kompetenciamérés eredményei, fejlesztési javaslatok

SIOK FEKETE ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA ÁDÁND évi kompetenciamérés eredményei, fejlesztési javaslatok SIOK FEKETE ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA ÁDÁND 2011. évi kompetenciamérés eredményei, fejlesztési javaslatok 4. évfolyam A 2011-es tanévben telephelyünk nem került a 200 kiválasztott intézmény közé. Így a kijavított

Részletesebben

AZ ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS INTÉZMÉNYI EREDMÉNYEINEK ELEMZÉSE tanév

AZ ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS INTÉZMÉNYI EREDMÉNYEINEK ELEMZÉSE tanév AZ ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS INTÉZMÉNYI EREDMÉNYEINEK ELEMZÉSE 2015-2016. tanév Ányos Pál Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola Nagyesztergár A kompetenciamérésről A 6., a 8. és a 10. évfolyamos

Részletesebben

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola kompetenciamérésének 2015-es évi intézményi értékelése Készítette: Knódel Éva

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola kompetenciamérésének 2015-es évi intézményi értékelése Készítette: Knódel Éva Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola kompetenciamérésének 2015-es évi intézményi értékelése Készítette: Knódel Éva 2016. június 17. 6 évfolyam A hatodik évfolyamon összesen 296 diák tanult

Részletesebben

FIT-jelentés :: Damjanich János Általános Iskola 2100 Gödöllő, Batthyány u. 32. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Damjanich János Általános Iskola 2100 Gödöllő, Batthyány u. 32. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola Damjanich János Általános Iskola 2100 Gödöllő, Batthyány u. 32. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek

Részletesebben

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Városföldi Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Városföldi Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Városföldi Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva 2017. június 17. I. A telephely épületének állapota és

Részletesebben

Hunyadi János Általános Iskola

Hunyadi János Általános Iskola 4 Hunyadi János Általános Iskola Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon 6. osztály matematika 1 Standardizált átlagos képességek matematikából Az Önök iskolájának átlagos

Részletesebben

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Magyar Ilona Általános Iskolája 2015-ös évi kompetenciamérésének értékelése

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Magyar Ilona Általános Iskolája 2015-ös évi kompetenciamérésének értékelése A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Magyar Ilona Általános Iskolája 2015-ös évi kompetenciamérésének értékelése 2016. június 10. Készítette: Karenyukné Major Ágnes I. A telephely épületének

Részletesebben

JA45 Cserkeszőlői Petőfi Sándor Általános Iskola (OM: ) 5465 Cserkeszőlő, Ady Endre utca 1.

JA45 Cserkeszőlői Petőfi Sándor Általános Iskola (OM: ) 5465 Cserkeszőlő, Ady Endre utca 1. ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS EREDMÉNYEINEK ÉRTÉKELÉSE LÉTSZÁMADATOK Intézményi, telephelyi jelentések elemzése SZÖVEGÉRTÉS 2016 6. a 6. b osztály 1. ÁTLAGEREDMÉNYEK A tanulók átlageredménye és az átlag megbízhatósági

Részletesebben

Hunyadi János Általános Iskola

Hunyadi János Általános Iskola 4 Hunyadi János Általános Iskola Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon. osztály szövegértés 1 Standardizált átlagos képességek szövegértésből Az Önök iskolájának átlagos

Részletesebben

Intézményi jelentés. 10. évfolyam

Intézményi jelentés. 10. évfolyam FIT-jelentés :: 2008 Berzsenyi Dániel Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium 8700 Marcali, Petőfi S. u. 16. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek

Részletesebben

Intézményi jelentés. 6. évfolyam

Intézményi jelentés. 6. évfolyam FIT-jelentés :: 2008 Szandaszőlősi Általános Iskola, Művelődési Ház és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 5008 Szolnok, Gorkij u. 47. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák

Részletesebben

FIT-jelentés :: Árpád-házi Szent Erzsébet Középiskola 2500 Esztergom, Mindszenty tér 7. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Árpád-házi Szent Erzsébet Középiskola 2500 Esztergom, Mindszenty tér 7. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: 8 évfolyamos gimnázium 2500 Esztergom, Mindszenty tér 7. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása Matematika

Részletesebben

FIT-jelentés :: Váci Mihály Ipari Szakképző Iskola és Kollégium 8000 Székesfehérvár, Berényi u OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés :: Váci Mihály Ipari Szakképző Iskola és Kollégium 8000 Székesfehérvár, Berényi u OM azonosító: Intézményi jelentés FIT-jelentés :: 2008 Váci Mihály Ipari Szakképző Iskola és Kollégium 8000 Székesfehérvár, Berényi u. 105. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

Zoltánfy István Általános Iskola

Zoltánfy István Általános Iskola 4 Zoltánfy István Általános Iskola Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon 8. osztály matematika 1 Standardizált átlagos képességek matematikából Az Önök iskolájának átlagos

Részletesebben

FIT-jelentés :: 2012. Hétvezér Általános Iskola 8000 Székesfehérvár, Hétvezér tér 1. OM azonosító: 030062. Intézményi jelentés. 8.

FIT-jelentés :: 2012. Hétvezér Általános Iskola 8000 Székesfehérvár, Hétvezér tér 1. OM azonosító: 030062. Intézményi jelentés. 8. FIT-jelentés :: 2012 Hétvezér Általános Iskola 8000 Székesfehérvár, Hétvezér tér 1. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Hétvezér Általános Iskola (általános iskola) (8000 Székesfehérvár, Hétvezér

Részletesebben

Ady Endre Általános Iskola

Ady Endre Általános Iskola 4 Ady Endre Általános Iskola Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon 8. osztály matematika 1 Standardizált átlagos képességek matematikából Az Önök iskolájának átlagos

Részletesebben

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Városföldi Általános Iskolája 2017-es évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Városföldi Általános Iskolája 2017-es évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Városföldi Általános Iskolája 2017-es évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva 2018. július 17. I. A telephely épületének állapota és

Részletesebben

Németh Imre Általános Iskola

Németh Imre Általános Iskola 4 Németh Imre Általános Iskola Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon. osztály szövegértés Standardizált átlagos képességek szövegértésből Az Önök iskolájának átlagos

Részletesebben

A telephely létszámadatai:

A telephely létszámadatai: Országos kompetenciamérés értékelése - matematika 2011. 2011. tavaszán kilencedik alkalommal került sor az Országos kompetenciamérésre. A kompetenciamérés mind anyagát, mind a mérés körülményeit tekintve

Részletesebben

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Városföldi Általános Iskolája 2014-es évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Városföldi Általános Iskolája 2014-es évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Városföldi Általános Iskolája 2014-es évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva 2015. június 17. I. A telephely épületének állapota és

Részletesebben

Országos kompetencia-mérés Létszámadatok

Országos kompetencia-mérés Létszámadatok A mérésben résztvevő tanulók száma: Országos kompetencia-mérés. Létszámadatok : 71fő (mérésre jogosult 77 fő), azaz a mérésre jogosultak kb. 8-a részt vett a mérésben. (CSH-index-szel rendelkezik 61 fő)

Részletesebben

1. oldal. OKÉV mérés. eredményei a 2010-es évben

1. oldal. OKÉV mérés. eredményei a 2010-es évben 1. oldal OKÉV mérés eredményei a 2010-es évben 2. oldal FIT- jelentés 2010 Intézményi jelentés 6. évfolyam értékelése Matematika A szignifikánsan jobban, hasonlóan, illetve gyengébben teljesítő iskolák

Részletesebben

FIT-jelentés :: Hunyadi János Gimnázium és Szakközépiskola 9300 Csorna, Soproni út 97. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Hunyadi János Gimnázium és Szakközépiskola 9300 Csorna, Soproni út 97. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: 4 évfolyamos gimnázium Hunyadi János Gimnázium és Szakközépiskola 9300 Csorna, Soproni út 97. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek

Részletesebben

Intézményi jelentés. 8. évfolyam

Intézményi jelentés. 8. évfolyam FIT-jelentés :: 2008 Újlak Utcai Általános, Német Nemzetiségi és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Iskola 1173 Budapest, Újlak u. 110. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák

Részletesebben

1. oldal. OKÉV mérés. eredményei a 2009-es évben

1. oldal. OKÉV mérés. eredményei a 2009-es évben 1. oldal OKÉV mérés eredményei a 2009-es évben 2. oldal FIT- jelentés 2009 Intézményi jelentés 6. évfolyam értékelése Matematika A szignifikánsan jobban, hasonlóan, illetve gyengébben teljesítő iskolák

Részletesebben

Ady Endre Általános Iskola

Ady Endre Általános Iskola 4 Ady Endre Általános Iskola 3 Gyál, Ady E. u.. Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon. osztály matematika 1 3 Gyál, Ady E. u.. Standardizált átlagos képességek matematikából

Részletesebben

FIT-jelentés :: Vörösmarty Mihály Gimnázium 2030 Érd, Széchenyi tér 1. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Vörösmarty Mihály Gimnázium 2030 Érd, Széchenyi tér 1. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: 8 évfolyamos gimnázium 2030 Érd, Széchenyi tér 1. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása Matematika

Részletesebben

Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 4 Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon. osztály matematika 1 Standardizált átlagos képességek matematikából

Részletesebben

Intézményi jelentés. 6. évfolyam

Intézményi jelentés. 6. évfolyam FIT-jelentés :: 2008 Általános és Alapfokú Művészeti Iskola Gyenesdiás-Várvölgy Közös Fenntartású Nevelési-Oktatási Intézmény 8315 Gyenesdiás, Kossuth u. 91. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények

Részletesebben

Leövey Klára Gimnázium

Leövey Klára Gimnázium 4 Leövey Klára Gimnázium 196 Budapest, Vendel u. 1. Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon 8. osztály matematika 1 196 Budapest, Vendel u. 1. Standardizált átlagos képességek

Részletesebben

Ady Endre Általános Iskola

Ady Endre Általános Iskola Ady Endre Általános Iskola 36 Gyál, Ady E. u.. Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon 6. osztály szövegértés 1 36 Gyál, Ady E. u.. Standardizált átlagos képességek szövegértésből

Részletesebben

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Városföldi Általános Iskolája 2015-ös évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva

Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Városföldi Általános Iskolája 2015-ös évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Városföldi Általános Iskolája 2015-ös évi kompetenciamérésének értékelése Készítette: Knódel Éva 2015. június 17. I. A telephely épületének állapota és

Részletesebben

FIT-jelentés :: Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium 1028 Budapest, Szabadság u. 23. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium 1028 Budapest, Szabadság u. 23. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium 1028 Budapest, Szabadság u. 23. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek

Részletesebben

FIT-jelentés :: Arany János Általános Iskola és Gimnázium 2440 Százhalombatta, Szent István tér 1. OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés :: Arany János Általános Iskola és Gimnázium 2440 Százhalombatta, Szent István tér 1. OM azonosító: Intézményi jelentés FIT-jelentés :: 2012 2440 Százhalombatta, Szent István tér 1. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - (általános iskola) (2440 Százhalombatta, Szent István tér 1.) B 001 - (8 évfolyamos gimnázium)

Részletesebben

FIT-jelentés :: Pomázi Mátyás Király Általános Iskola 2013 Pomáz, Mátyás király utca 2. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8.

FIT-jelentés :: Pomázi Mátyás Király Általános Iskola 2013 Pomáz, Mátyás király utca 2. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8. FIT-jelentés :: 2015 Pomázi Mátyás Király Általános Iskola 2013 Pomáz, Mátyás király utca 2. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Pomázi Mátyás Király Általános Iskola (általános iskola) (2013

Részletesebben

FIT-jelentés :: Móra Ferenc Általános Iskola 4400 Nyíregyháza, Fazekas J. tér 8. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8.

FIT-jelentés :: Móra Ferenc Általános Iskola 4400 Nyíregyháza, Fazekas J. tér 8. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8. FIT-jelentés :: 2008 Móra Ferenc Általános Iskola 4400 Nyíregyháza, Fazekas J. tér 8. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása Matematika

Részletesebben

FIT-jelentés :: Jókai Mór Általános Iskola 7622 Pécs, Jókai Mór u. 49. OM azonosító: Telephely kódja: 006. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Jókai Mór Általános Iskola 7622 Pécs, Jókai Mór u. 49. OM azonosító: Telephely kódja: 006. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Jókai Mór Általános Iskola 7622 Pécs, Jókai Mór u. 49. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

Karinthy Frigyes Gimnázium

Karinthy Frigyes Gimnázium 27 Karinthy Frigyes Gimnázium Az Önök telephelyére vonatkozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon 1. évfolyam gimnázium szövegértés 1 Az Önök telephelyének átlageredménye szövegértésből a többi

Részletesebben

SIOK Széchenyi István Általános Iskola A 2008-as évi kompetenciamérés eredményeinek intézményi hasznosítása; fejlesztési területek meghatározása

SIOK Széchenyi István Általános Iskola A 2008-as évi kompetenciamérés eredményeinek intézményi hasznosítása; fejlesztési területek meghatározása A 2008-as évi kompetenciamérés eredményeinek intézményi hasznosítása; fejlesztési területek meghatározása Siófok, 2009-05-09 1 Készítette: Gáthy Péterné minőségügyi vezető, alsós munkaközösségvezető Részt

Részletesebben

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola

Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakiskola FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: Szakiskola Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola, Esztergom 2500 Esztergom, Szent István tér 7-9. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények

Részletesebben

FIT-jelentés :: Széchenyi István Gimnázium és Szakközépiskola 6723 Szeged, Felső Tisza-part 25. OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés :: Széchenyi István Gimnázium és Szakközépiskola 6723 Szeged, Felső Tisza-part 25. OM azonosító: Intézményi jelentés FIT-jelentés :: 2008 Széchenyi István Gimnázium és Szakközépiskola 6723 Szeged, Felső Tisza-part 25. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

FIT-jelentés :: Csonka János Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola 6726 Szeged, Temesvári krt. 38. OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés :: Csonka János Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola 6726 Szeged, Temesvári krt. 38. OM azonosító: Intézményi jelentés FIT-jelentés :: 2008 Csonka János Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola 6726 Szeged, Temesvári krt. 38. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 4 Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 18 Budapest, Horváth Mihály tér 8. Az Önök iskolájára vontakozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon 6. osztály szövegértés 1 18

Részletesebben

FIT-jelentés :: Damjanich János Általános Iskola 2100 Gödöllő, Batthyány u. 32. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8.

FIT-jelentés :: Damjanich János Általános Iskola 2100 Gödöllő, Batthyány u. 32. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8. FIT-jelentés :: 2013 Damjanich János Általános Iskola 2100 Gödöllő, Batthyány u. 32. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Damjanich János Általános Iskola (általános iskola) (2100 Gödöllő,

Részletesebben

FIT-jelentés :: Pannonhalmi Bencés Gimnázium és Kollégium 9090 Pannonhalma, Várkerület u. 1. OM azonosító: Intézményi jelentés

FIT-jelentés :: Pannonhalmi Bencés Gimnázium és Kollégium 9090 Pannonhalma, Várkerület u. 1. OM azonosító: Intézményi jelentés FIT-jelentés :: 2008 Pannonhalmi Bencés Gimnázium és Kollégium 9090 Pannonhalma, Várkerület u. 1. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

FIT-jelentés :: Bajza József Általános Iskola 1046 Budapest, Bajza u. 2. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Bajza József Általános Iskola 1046 Budapest, Bajza u. 2. OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Bajza József Általános Iskola 1046 Budapest, Bajza u. 2. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

FIT-jelentés :: Bocskai István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 2071 Páty, Bocskai utca 9. OM azonosító:

FIT-jelentés :: Bocskai István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 2071 Páty, Bocskai utca 9. OM azonosító: FIT-jelentés :: 2014 Bocskai István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 2071 Páty, Bocskai utca 9. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - (általános iskola) (2071 Páty, Bocskai

Részletesebben

FIT-jelentés :: 2008. Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola

FIT-jelentés :: 2008. Telephelyi jelentés. 10. évfolyam :: Szakközépiskola FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: Szakközépiskola Xántus János Idegenforgalmi Gyakorló Középiskola és Szakképző Iskola 1055 Budapest, Markó u. 18-20. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények

Részletesebben

3. Az országos mérés-értékelés eredményei, évenként feltüntetve

3. Az országos mérés-értékelés eredményei, évenként feltüntetve 3. Az országos mérés-értékelés eredményei, évenként feltüntetve 4. évfolyam-okév 2005/2006. tanév: Ebben a tanévben első alkalommal mértek a 4. évfolyamon különböző készségeket és ezek gyakorlottságát.

Részletesebben

FIT-jelentés :: Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium 2440 Százhalombatta, Szent István tér 1. OM azonosító:

FIT-jelentés :: Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium 2440 Százhalombatta, Szent István tér 1. OM azonosító: FIT-jelentés :: 2014 Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium 2440 Százhalombatta, Szent István tér 1. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - (általános iskola) (2440 Százhalombatta,

Részletesebben

Intézményi jelentés. 10. évfolyam

Intézményi jelentés. 10. évfolyam FIT-jelentés :: 2008 Egri Kereskedelmi, Mezőgazdasági, Vendéglátóipari Szakközép-, Szakiskola és Kollégium 3300 Eger, Pozsonyi u. 4-6. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák

Részletesebben

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Tóth László Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciamérésének értékelése

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Tóth László Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciamérésének értékelése A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Tóth László Általános Iskolája 2016-os évi kompetenciamérésének értékelése 2017. június 10. Készítette: Karenyukné Major Ágnes I. A telephely épületének

Részletesebben

FIT-jelentés :: 2008 Telephelyi jelentés 6. évfolyam :: Általános iskola József Attila Általános Iskola

FIT-jelentés :: 2008 Telephelyi jelentés 6. évfolyam :: Általános iskola József Attila Általános Iskola FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola 4030 Debrecen, Monostorpályi u. 63. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása Matematika

Részletesebben

A 2013-as kompetenciamérés eredményeinek elemzése FI T-jelentés alapján

A 2013-as kompetenciamérés eredményeinek elemzése FI T-jelentés alapján A 2013-as kompetenciamérés eredményeinek elemzése FI T-jelentés alapján A sikeres életvitelhez, a társadalmi folyamatokba való beilleszkedéshez is folyamatosan megújuló tudásra van szükség. Tudásunk egy

Részletesebben

FIT-jelentés :: Baross Gábor Szakképző Iskola és Kollégium 4030 Debrecen, Budai É. u. 8/A OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Baross Gábor Szakképző Iskola és Kollégium 4030 Debrecen, Budai É. u. 8/A OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 10. évfolyam :: Szakközépiskola Baross Gábor Szakképző Iskola és Kollégium 4030 Debrecen, Budai É. u. 8/A Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek

Részletesebben

FIT-jelentés :: Ságvári Endre Általános Iskola 2840 Oroszlány, Ságvári Köz 1-3. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8.

FIT-jelentés :: Ságvári Endre Általános Iskola 2840 Oroszlány, Ságvári Köz 1-3. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8. FIT-jelentés :: 2011 Ságvári Endre Általános Iskola 2840 Oroszlány, Ságvári Köz 1-3. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Ságvári Endre Általános Iskola (általános iskola) (2840 Oroszlány,

Részletesebben

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Tóth László Általános Iskolája 2015-ös évi kompetenciamérésének értékelése

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Tóth László Általános Iskolája 2015-ös évi kompetenciamérésének értékelése A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Tóth László Általános Iskolája 2015-ös évi kompetenciamérésének értékelése 2016. június 10. Készítette: Karenyukné Major Ágnes I. A telephely épületének

Részletesebben

A 2012-es kompetenciamérés elemzése a FIT-jelentés alapján

A 2012-es kompetenciamérés elemzése a FIT-jelentés alapján A 2012-es kompetenciamérés elemzése a FIT-jelentés alapján 2012 tavaszán kilencedik alkalommal került sor az Országos kompetenciamérésre. A kompetenciamérés mind anyagát, mind a mérés körülményeit tekintve

Részletesebben

FIT-jelentés :: Ölbey Irén Általános Iskola 4495 Döge, Osváth tér 6. OM azonosító: Telephely kódja: 004. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Ölbey Irén Általános Iskola 4495 Döge, Osváth tér 6. OM azonosító: Telephely kódja: 004. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 8. évfolyam :: Általános iskola Ölbey Irén Általános Iskola 4495 Döge, Osváth tér 6. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek összehasonlítása

Részletesebben

FIT-jelentés :: Pázmány Péter Utcai Óvoda és Általános Iskola 7634 Pécs, Pázmány Péter u. 27. OM azonosító: Telephely kódja: 005

FIT-jelentés :: Pázmány Péter Utcai Óvoda és Általános Iskola 7634 Pécs, Pázmány Péter u. 27. OM azonosító: Telephely kódja: 005 FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola Pázmány Péter Utcai Óvoda és Általános Iskola 7634 Pécs, Pázmány Péter u. 27. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek

Részletesebben

FIT-jelentés :: Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola 1161 Budapest, Béla u. 23. OM azonosító: Telephely kódja: 001

FIT-jelentés :: Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola 1161 Budapest, Béla u. 23. OM azonosító: Telephely kódja: 001 FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola 1161 Budapest, Béla u. 23. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek

Részletesebben

FIT-jelentés :: Csapókerti Általános Iskola 4033 Debrecen, Jánosi utca 86. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8.

FIT-jelentés :: Csapókerti Általános Iskola 4033 Debrecen, Jánosi utca 86. OM azonosító: Intézményi jelentés. 8. FIT-jelentés :: 2015 Csapókerti Általános Iskola 4033 Debrecen, Jánosi utca 86. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Csapókerti Általános Iskola (általános iskola) (4033 Debrecen, Jánosi utca

Részletesebben

FIT-jelentés :: Stromfeld Aurél Általános Iskola 1202 Budapest, Mártirok u OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés

FIT-jelentés :: Stromfeld Aurél Általános Iskola 1202 Budapest, Mártirok u OM azonosító: Telephely kódja: 001. Telephelyi jelentés FIT-jelentés :: 2008 6. évfolyam :: Általános iskola Stromfeld Aurél Általános Iskola 1202 Budapest, Mártirok u. 205. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények A telephelyek átlageredményeinek

Részletesebben

Országos kompetenciamérés eredményei 2008.

Országos kompetenciamérés eredményei 2008. Országos kompetenciamérés eredményei 2008. A mérésre 2008. május 28-án került sor és abban a 4. 6. és 8. évfolyamos tanulók vettek részt. A 4. évfolyam kivételével a feldolgozást az Oktatási Hivatal munkatársai

Részletesebben

FIT-jelentés :: Vörösmarty Mihály Gimnázium 2030 Érd, Széchenyi tér 1. OM azonosító: Intézményi jelentés. 10.

FIT-jelentés :: Vörösmarty Mihály Gimnázium 2030 Érd, Széchenyi tér 1. OM azonosító: Intézményi jelentés. 10. FIT-jelentés :: 2008 Vörösmarty Mihály Gimnázium 2030 Érd, Széchenyi tér 1. Matematika Országos kompetenciamérés 1 1 Átlageredmények Az iskolák átlageredményeinek összehasonlítása Matematika A szignifikánsan

Részletesebben

FIT-jelentés :: Juhász Gyula Általános Iskola 2600 Vác, Báthori u OM azonosító: Intézményi jelentés. 6.

FIT-jelentés :: Juhász Gyula Általános Iskola 2600 Vác, Báthori u OM azonosító: Intézményi jelentés. 6. FIT-jelentés :: 2009 Juhász Gyula Általános Iskola 2600 Vác, Báthori u. 17-19. Létszámadatok A telephelyek kódtáblázata A 001 - Juhász Gyula Általános Iskola (általános iskola) (2600 Vác, Báthori u. 17-19.)

Részletesebben

\'Agy\' Tanoda Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

\'Agy\' Tanoda Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 27 \'Agy\' Tanoda Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Az Önök telephelyére vonatkozó egyedi adatok táblázatokban és grafikonokon 8. évfolyam szövegértés Előállítás ideje: 28..23. 1:38:34 1 Az Önök telephelyének

Részletesebben