R&D Ingatlan - Margit krt. 15.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "R&D Ingatlan - Margit krt. 15."

Átírás

1 Budapest VII. Wesselényi utca 89 m Ft 2 szoba A VI. kerületben, körúton belül a Wesselényi utcában egy rendezett, szép homlokzatú, liftes házban kínálunk eladásra egy 89 nm-es, 2 szoba + hallos, jó állapotú, utcai, CIRKÓS, világos, kifejezetten kellemes hangulatú lakást. A szobákban és a konyhában hatalmas utcára nézõ ablakok. A lakást könnyen 3 szobássá lehet kialalkítani.

2 Budapest VII. Rákóczi út 110 m Ft 3 szoba + 1 félszoba Eladásra kínálunk a VII. kerületben a Rákóczi úton egy 110 négyzetméteres, igényesen felújított, utcai és udvari kilátással is rendelkezõ, negyedik emeleti nagypolgári lakást. Az egész lakást a nagy terek és az igényesség jellemzi. Belépve a lakásba egybõl a közlekedõbe jutunk, ahonnan lekanyarodva a konyhába érkezünk. Innen lehet tovább haladni a félszoba méretû helyiségbe, amely igény szerint kiválóan alkalmas akár tárolónak vagy szobának is egyaránt. Folyosóján tovább haladva a frissen kialakított zuhanyzóba érünk, mely saját toalettel is rendelkezik. A folyosón baloldali irányba az egyik hálóhelyiségbe léphetünk be, ahonnan elérhetõ elegáns fürdõszoba, amely üvegtéglás kialakításának köszönhetõen szépen meg..

3 Budapest V. Falk Miksa utca 62 m Ft 2 szoba MODERN DIZÁJN A PARLAMENTNÉL -IGÉNYES TEREK IGÉNYES EMBEREKNEK! V. kerület, Közvetlenül a Kossuth térnél a Falk Miksa utcában kínálunk megvételre egy impozáns nagypolgári LIFTES épületben elhelyezkedõ,luxus szinten felújított, egyedi kivitelezésû, 62 m2-es lakást. Az ingatlan fûtésérõl kondenzációs cirkókazán gondoskodik. A lakás utcai nézetû, magas emeleti (IV.), teljes körûen felújított, ízlésesen bebútorozott. A lakás minden kényelmet kielégít amerikai-konyhás étkezõ + 2 szobás. Teljesen kulcsrakész, az összes bútor a vételár részét képezi. Lakásnak vagy irodának egyaránt alkalmas lehet. Közös költsége: Ft./hó Tehermentes, azonnal költözhetõ! Tehermentes, azonnal költözhetõ! Jöjjön el, nézze..

4 Paulay Ede utca 71 m Ft 2 szoba Budapesten a VI. kerületben a Paulay Ede utcában 71, 56 nm-es 4. emeleti belsõ kétszintes lakás felújított liftes házban eladó. Lakás egyedi fûtésû, burkolatok kiválaszthatók. A házban további eladó lakások: IV. e ,06 nm 3 szobás, 7,14 nm-es loggia ára: Ft IV. e ,75 nm 3 szobás, 7,18 nm-es loggia ára: Ft IV. e ,08 nm 2+2 félszobás, 12,63 nm-es terasz ára: Ft V. e ,07 nm 4+ 1 félszobás, 32,18 nm-es terasz ára: Ft V. e ,34 nm 5 szobás 29 nm-es terasz ára: Ft

5 Paulay Ede utca 57 m Ft 1 szoba + 1 félszoba Belváros szívében, kitûnõ környezetben eladó egy teljesen felújított, nyitott konyhás, nappalis + hálószobás ingatlan. A fürdõszoba és a WC szeparáltan, külön helyiségben van. A felújítás során minõségi alapanyagok kerültek felhasználásra, így a kész lakás minden igényt kielégít, a konyha gépesített, a fürdõszoba is teljesen felszerelt. Az exkluzív hangulatot az adja, hogy az eredeti építõkövek látványát a nappaliban és még néhány helyen meghagyták, természetesen a felületet korszerûen kezelték. Ide csak költözni kell, ahogyan a népszerû szlogen mondja, de ha befektetésre vásárol, akkor is jó választás. Várom hívását az ingatlannal kapcsolatban.

6 Budapest V. Alkotmány utca 73 m Ft 2 szoba Remek befektetés! Eladásra kínálok az Alkotmány utcában egy nagyon igényesen felújított polgári lakást. A lakás különlegessége, hogy az erkélyérõl csodálatos panoráma nyílik az Országházra. A lakás egy 5 emeletes, karbantartott, liftes ház 3. emeletén helyezkedik el. A kétszobás, 73 m2 lakásnak igazi polgári hangulata van, ezt az érzést elõsegíti a 3,75m-es belmagasság, a stukkók és az egész lakást borító tölgyparketta. A fürdõszoba olasz márvány burkolatú, míg a konyha pedig gránit burkolást kapott. A lakás befektetésnek is kiváló mert könnyedén és magas hozammal kiadható. De nyugodt szívvel ajánlom családi otthonnak is, akik szeretnének a belvárosban, szép helyen élni.

7 m Ft 2 szoba + 1 félszoba Egyedülálló befektetési lehetõség! - 2 különálló APARTMANNÁ alakítható - BELVÁROSI - DÉLI tájolású - felújított házban - metró pár lépés - CSENDES - liftes ház - Operára kilátás - cirkó fûtéses - 84 nm Az 1905-ben épült házat nemrégiben teljeskörûen felújították, így igazán impozáns képet nyújt, már a belépéskor is. A lakás közös költsége meglepõen alacsony, rezsi költsége szintén. Bármikor kisebb átalakítással 2 külön apartmanná alakítható, jelenleg is duplakomfortos. A házban jelenleg is többen foglalkoznak rövid távú apartmankiadással, és ezt a lakóközösség kifejezetten támogatja is. A belváros nyújtotta kényelem miatt (boltok, t..

8 Hajós utca 140 m Ft 4 szoba Budapesten a 6. kerület Hajós utcában, elsõ emeleti, utcai nézetû, erkélyes lakást kínálunk eladásra. A budapesti Broadwaytól pár lépésre található, hatalmas mérettel és terekkel rendelkezõ, akár befektetésre is alkalmas, tulajdoni lap szerint 128 nm-es, a valóságban azonban 140 nm-es lakás. Jelenleg két bejárttal rendelkezik. Már készült egy átalakítási terv, de ettõl függetlenül még szabadjára engedheti fantáziáját, és meg valósíthatja új otthonát a saját ízlésének megfelelõen. Kizárólag külsõ nyílászáró csere történt eddig, az erkély ajtót nem számítva. Fûtését tekintve cserépkályhába épített gáz biztosította. A közös költsége 26ezer víz díjjal együtt.

9 Andrássy út 24 m Ft 1 szoba A Belváros szívében, az Andrássy úton, a Bazilikára panorámás, igényesen felújított, 24 nm-es minigarzont kínálunk eladásra. Egy nagyon szép házban ami folyamatosan karbantartott. A harmadik emeletén helyezkedik el, a lakásba érkezve egy elõszobába érkezünk ahonnan nyílik a fürdõszoba és egy kisebb gardrób helyiség. Majd tovább haladva a szobába érünk, itt helyett kapott egy kis felszerelt minikonyha, illetve a hasznos teret növelve egy galéria került kialakításra. A közös költség 6 ezer, ami a víz fogyasztást is tartalmazza, méretébõl fakadóan a rezsi költsége nagyon kedvezõ.

10 Andrássy út 85 m Ft 2 szoba Megvételre kínálunk kerületében, az Andrássy úton, a Kodály körönd közvetlen közelében, egy 4 szintes tégla építésû ház elsõ emeletén lévõ lakást. A lakás alapterülete 85nm (+50nm galéria), mely két nagy szobával, egy étkezõs konyhával és egy fürdõszobával rendelkezik. Elosztása praktikus, nagy belmagasságának (420cm) köszönhetõen az egyik szobában illetve az elõszoba és a konyha felett galéria került beépítésre. Keleti fekvésének köszönhetõen egésznap világos a lakás, az ablakain kitekintve pedig a zöld belsõ kert nyugalmában gyönyörködhetünk. A lakás melegét konvektorok biztosítják, téli hónapokban Ft körüli összegért cserébe, illetve a melegvizet villanybojler biztosítja. A lakás folyam..

11 Budapest V. Váci utca 71 m Ft 2 szoba + 2 félszoba V. került Belváros. Duna part és a Fõvám tér vonzásában, a Váci utcában kiváló állapotú folyamatosan karbantartott LIFTES társasház 5. emeletén 71nm+5nm-es ERKÉLY kapcsolattal rendelkezõ 2+2 szobás DUPLA KOMFORTOS, utcai, és udvari nézetû lakás eladó. A lakás 2006-ben TELJES KÖRÛ felújításon esett át, melynek keretében kicserélték a villany és vízvezetékeket, korszerûsítették a fûtésrendszert, újra burkolták a vizes helyiségeket, laminált padlót fektettek le. A régi fa ablakokat, korszerû HÕ, ÉS HANGSZIGETELT NYÍLÁSZÁROKRA cserélték. Ennek megfelelõen jó állapotban várja leendõ új tulajdonosait. Fûtésérõl, és meleg víz ellátásáról CIRKÓ KAZÁN. A lakás kiváló fényviszonyokkal rendelkezik, köszönhetõen az..

12 Hajós utca 85 m Ft 3 szoba VI. kerületben, a Paulay Ede utcánál, a Hajós utcában, századfordulós téglaházban eladó egy belsõ kétszintes nettó 45, felsõ szinttel együtt 85 nm-es, 3 szobás, teljes körûen felújított, infrafilmes padlófûtéssel rendelkezõ, csendes, udvarra és utcára is nézõ kiváló állapotú lakás. Közlekedés, ellátottság rendkívül jó, 70,78 trolibuszok három percre,kisföldalatti, Nagykörút, 4-6-os villamosok 5 percen belül elérhetõek. Hívjon bizalommal, akár hétvégén is egész nap!

13 Eötvös utca 103 m Ft 2 szoba + 2 félszoba TELJES KÖRÛEN FELÚJÍTOTT - TEHERMENTES - AZONNAL BIRTOKBA VEHETÕ INGATLAN! kerületében, Terézvárosban, az Eötvös utcában kínálok megvételre egy kulturált, kiváló állapotú, liftes ház I. emeletén található, utcai és udvari nézetû, délnyugati tájolású, frissen, teljes körûen felújított, duplakomfortos, 2+2 szobás, nagy belmagassággal rendelkezõ 103 m2-e nagypolgári hangulatú lakást. Az ingatlant az elmúlt hónapokban újították fel, a teljes gépészet, vezetékek, burkolatok megújultak. A lakásban található nyílászárók az eredeti stílust idézik, ugyanakkor minden bel- és kültéri nyílászáró felújításra került. A lakás tervezésekor ügyeltek a kivitelezõk arra is, hogy adott esetben ketté tudjuk bont..

14 Budapest VII. Nagy Diófa utca 96 m Ft 4 szoba Eladó a VII. kerület, Nagy Diófa utcájában, a Klauzál tér mellett, a Wesselényi és a Dob utca közötti részen egy 96 négyzetméteres, belsõ két szintes, második emeleti, 4 szobás lakás as évek környékén épült, három szintes, kis lakóközösségû ház átlagos állapotú. Lift az épületben nem került kialakításra pár szintes mi voltja miatt. Egy gyönyörûen rendezett, föld fás belsõ kert található benne, amit a lakók is elõszeretettel gondoznak és ápolnak. Az ingatlanban 4 darab tágas szoba található, mindegyik külön nyíló, amelyek közül egy található az alsó szinten, a másik 3 darab pedig a felsõ szinten került kialakításra. Szinten ként 1-1 fürdõszoba található, az egyik az zuhanyzós a másik pedig kádas kial..

15 Zichy Jenõ utca 103 m Ft 3 szoba A belváros egyik kedvelt részén a Zichy Jenõ utcában kínálunk vételre egy napfényes, második emeleti, jó állapotú ingatlant, amely nyolc éve esett át egy teljes körû felújításon. Jelenleg háromszobás, azonban könnyen négyszobássá alakítható. A lakásban található egy 8 négyzetméteres alkóv, amely konyhaként, szobaként vagy fürdõszobaként is betöltheti szerepét. Szobái mind utcai nézetûek. Az ingatlan, elhelyezkedésének köszönhetõen is, alkalmas rövid-, vagy hosszútávú kiadásra.

16 Budapest V. Bajcsy-Zsilinszky út 90 m Ft 2 szoba + 2 félszoba Eladásra kínálok egy liftes házban, minõségi anyagokból, teljes körûen felújított 2+2 szobás, 2. emeleti, utcai kilátással rendelkezõ cirkós, nagypolgári lakást. Az ingatlan három szobája csendes mellékutcára néz, míg a 4. szobája a belsõ udvarra. A lakást tágas terek jellemzik. Az ingatlan közös költsége Ft ami felújítási alapot, takarítást, lépcsõház-világítást tartalmazza. A lakás rezsije jól nyomon követhetõ, mert minden fogyasztást mérõórák alapján számláznak. Az ingatlan kiváló elhelyezkedése miatt ideális befektetés lehet 3-5 fõ számára is akár. Az ingatlan havi Ft-ért bérbe adó. Amennyiben megvásárolni nem szeretné, viszont kibérelné, van rá lehetõség, szívesen segítek abban is...

KIAJÁNLÓ BROSÚRA Budapest, Kresz Géza utca emelet 6.

KIAJÁNLÓ BROSÚRA Budapest, Kresz Géza utca emelet 6. KIAJÁNLÓ BROSÚRA INGATLAN BEFEKTETÉS ÉRTÉKBECSLÉS TANÁCSADÁS ELÉRHETŐSÉGEK * WWW.ATZ.HU TANACSADAS@ATZ.HU ATZPARTNERS@GMAIL.COM +36 70 44 22 187 VALÓS ÉRTÉKET TEREMTÜNK 1132 Budapest, Kresz Géza utca 27.

Részletesebben

R&D Ingatlan - Margit krt. 15.

R&D Ingatlan - Margit krt. 15. 163232 Budapest VI. Hajós utca 41 m 2 36 900 000 Ft 2 szoba http://avataringatlan.hu/ingatlanok/163232/181014 Hajós utcában ÚJSZERÛ, 41 m2-es luxus színvonalon kialakított lakás eladó. Igazi ritkaság a

Részletesebben

Lakás eladó Víziváros 122 m²

Lakás eladó Víziváros 122 m² Lakás eladó Víziváros m² D6T rész Víziváros II. kerület Ingatlan típusa Lakás 5 M Ft m² 5 Dolgozó szoba, Kamra szoba, Gardrób szoba, Wc vizesblokk, Zuhanyzós fürdő vizesblokk, autó számára Garázs Klima,

Részletesebben

Lakás eladó Rózsadomb 78 m²

Lakás eladó Rózsadomb 78 m² eladó Rózsadomb 78 m² G573U Rózsadomb 40.5 M Ft 78 m² Kamra szoba, Tároló szoba, Kádas fürdő vizesblokk, Wc vizesblokk, autó számára Garázs Kertkapcsolat, Jó A egyik legkedveltebb utcájában kínálunk megvételre

Részletesebben

Beruházótól. Árcsökkenés Sürgős

Beruházótól. Árcsökkenés Sürgős Beruházótól Csak a hirdetőnknél Árcsökkenés Sürgős Áron alul Alkalmi vétel Befektetőknek Azonnal költözhető Kulcsom van hozzá Panorámás Kiváló befektetés Akciós Ár Kitűnő vétel Tegyen árajánlatot Bomba

Részletesebben

Eladó családi ház, Szántód Ft. Kasza Viktor. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket!

Eladó családi ház, Szántód Ft. Kasza Viktor. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket! Keresse szakértőnket! Kasza Viktor Vezető ingatlan-képviselő +36707038450 viktor.kasza@lidohome.hu Ingatlan jellemzői Ingatlan leírása A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01479-es számú, kiváló tulajdonságokkal

Részletesebben

Piaci i Érték számítás

Piaci i Érték számítás Piaci i Érték számítás 1111 Budapest, Kruspér utca 1/c 2. em. 6. lakás piaci értékének meghatározása piaci összehasonlító módszer alkalmazásával. Tartalom: 1.) Ingatlan bemutatása 2.) Alaphalmaz lehatárolása

Részletesebben

1/18. Dokumentáció. A 1054 Budapest, Akadémia utca 7-9., 24650/0/A/2; 24650/0/A/3; 24649/0/A/5; 24650/0/A/8; 24650/0/A/10 hrsz-ú ingatlanokról

1/18. Dokumentáció. A 1054 Budapest, Akadémia utca 7-9., 24650/0/A/2; 24650/0/A/3; 24649/0/A/5; 24650/0/A/8; 24650/0/A/10 hrsz-ú ingatlanokról 1/18 Dokumentáció A 1054 Budapest, Akadémia utca 7-9., 24650/0/A/2; 24650/0/A/3; 24649/0/A/5; 24650/0/A/8; 24650/0/A/10 hrsz-ú ingatlanokról 2/18 1 AZ INGATLANOK ISMERTETÉSE 1.1 Az ingatlanok elhelyezkedése,

Részletesebben

% 06 (30) 944-8812. Honfoglalás utcai Lakópark C/5 ház ismertetése 173 m 2 Ár: 53,9 millió Ft. 100%-ban felújítva! Azonnal költözhető!

% 06 (30) 944-8812. Honfoglalás utcai Lakópark C/5 ház ismertetése 173 m 2 Ár: 53,9 millió Ft. 100%-ban felújítva! Azonnal költözhető! Kívül-belül 100%-ban felújítva! Azonnal költözhető! H 40 ONFOGLALÁS UTCA II/A Budaliget Honfoglalás utcai Lakópark C/5 ház ismertetése 173 m 2 Ár: 53,9 millió Ft % 06 (30) 944-8812 Elhelyezkedés, általános

Részletesebben

ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÁS

ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÁS ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÁS 1132 BUDAPEST KRESZ GÉZA UTCA 27. 2. EMELET 7. 1 ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÁS 1132 BUDAPEST KRESZ GÉZA UTCA 27. 2. EMELET 7. INGATLAN BEFEKTETÉS ÉRTÉKBECSLÉS TANÁCSADÁS ELÉRHETŐSÉGEK

Részletesebben

ÖZTÁRSASÁG UTCA. Modern minimál a rejtőző luxus

ÖZTÁRSASÁG UTCA. Modern minimál a rejtőző luxus K16 ÖZTÁRSASÁG UTCA Modern minimál a rejtőző luxus Koncepció Az ingatlan tervezésekor a megbízónk igen magas elvárásainak igyekeztünk megfelelni. Az ingatlan felszereltsége egyedülálló. 6 hálószoba, 5

Részletesebben

Gyöngyszem a Strázsahegyen

Gyöngyszem a Strázsahegyen Gyöngyszem a Strázsahegyen 1171 Bp. Függőcinege u. 30./2 Bemutató leírás: XVII. kerületben, Rákoskerten, a Függőcinege utca 30 szám alatt 2008 év elején átadott ötlakásos sorház második, 65m2 lakása teljesen

Részletesebben

GIZELLA LAKÓPARK. Komolyan gondolta a lakásvásárlást? Kulcsrakész lakások most akciós áron! Értékesítés

GIZELLA LAKÓPARK. Komolyan gondolta a lakásvásárlást? Kulcsrakész lakások most akciós áron! Értékesítés V E S Z P R É M Komolyan gondolta a lakásvásárlást? Kulcsrakész lakások most akciós áron! Lakáskód Lakáskód Szobák Összes Listaár Akciós ár FSZ 2. Földszinti, két szobás lakás 47,0 m 2 9,0 m 2 14 600 000

Részletesebben

Komfort. Parkolás. Kilátás. Építés éve. Légkondicionáló

Komfort. Parkolás. Kilátás. Építés éve. Légkondicionáló Homes Ingatlan Fenyőerdők ölelésében Fenyőerdők ölelésében, kristálytiszta levegővel kínálunk eladásra egy kétszintes luxus ingatlant! Az épület lágy, letisztult formatervezését a páratlan adottságú telek

Részletesebben

2015. szept. 4. XII. évf. 36. hét Érv.: szept. 4.-szept. 18-ig

2015. szept. 4. XII. évf. 36. hét Érv.: szept. 4.-szept. 18-ig 2015. szept. 4. XII. évf. 36. hét Érv.: szept. 4.-szept. 18-ig 2 3 4 APróHIrdETÉSEK: Adás-vétel Kukoricán nevelt, vágni való csirke kapható a baromfikeltetőnél! Pomáz, Bethlen G. u. 1/A. Tel.: 06-26/325-869

Részletesebben

PRÉ DU MOULIN F - apartman tájékoztató 3 fős

PRÉ DU MOULIN F - apartman tájékoztató 3 fős PRÉ DU MOULIN F - apartman tájékoztató 3 fős PRÉ DU MOULIN F (3. emeleti) ref.: SPI305 11 Avenue Général de Gaulle, 05100 Brinacon központjától 100 m-re található. Nagyon szép világos keleti fekvésű, közelben

Részletesebben

.hu INGATLANHIRDETÉSI KIADVÁNY. BUDAPEST 2014. január február PANELLAKÁSOK KEDVEZŐ ÁRON A 24 26. OLDALON

.hu INGATLANHIRDETÉSI KIADVÁNY. BUDAPEST 2014. január február PANELLAKÁSOK KEDVEZŐ ÁRON A 24 26. OLDALON Kövessen minket a Facebookon Gruppo Tecnocasa Hungary.hu A Tecnocasa Group franchise hálózat irodáinak ingatlanhirdetései BUDAPEST 2014. január február PANELLAKÁSOK KEDVEZŐ ÁRON A 24 26. OLDALON INGATLANHIRDETÉSI

Részletesebben

CSÁBÍTÓAN OTTHONOS 520 ÚJ, NAPFÉNYES, OTTHONOS, TERASZOS LAKÁS EGY SAROKRA A DUNÁTÓL ÉS A MÜPA-TÓL

CSÁBÍTÓAN OTTHONOS 520 ÚJ, NAPFÉNYES, OTTHONOS, TERASZOS LAKÁS EGY SAROKRA A DUNÁTÓL ÉS A MÜPA-TÓL CSÁBÍTÓAN OTTHONOS 520 ÚJ, NAPFÉNYES, OTTHONOS, TERASZOS LAKÁS EGY SAROKRA A DUNÁTÓL ÉS A MÜPA-TÓL Allure_Prosi_2017_0323.indd 1 2017. 03. 23. 19:49:44 Allure_Prosi_2017_0323.indd 2 2017. 03. 23. 19:49:48

Részletesebben

940 helyrajzi szám (Vörösvári út 12.) - Általános Iskola

940 helyrajzi szám (Vörösvári út 12.) - Általános Iskola 940 helyrajzi szám (Vörösvári út 12.) - Általános Iskola Melléklet Ingatlan címe 2014 Csobánka, Vörösvári út 12. Helyrajzi száma 940 3563 m2 Vagyonkataszteri becsült érték 154.066.000.- - Csobánka Község

Részletesebben

ÉRTÉKESÍTÉSI AJÁNLAT

ÉRTÉKESÍTÉSI AJÁNLAT ÉRTÉKESÍTÉSI AJÁNLAT Orvosi rendelő komplexum vagy Egészségház kialakítására Budapest, XX. Szent Imre herceg u. 15. Belterületi lakóingatlan Ingatlan leírása Az ingatlan egyedi beosztása révén kiváló lehetőséget

Részletesebben

2 ingatlan@cegpasztor.hu

2 ingatlan@cegpasztor.hu szeptember 2 ingatlan@cegpasztor.hu Balmazújváros, Szigetkerti 2 szobás, 90 nm-es, 2002 -ben teljeskörűen felújított családi ház eladó, 900 nm összközműves telekkel. Érd.: 30/281-6255 Ár: 10.900.000,-

Részletesebben

Találja meg otthonát vagy befektetését nálunk!

Találja meg otthonát vagy befektetését nálunk! XIII. kerület Gömb utca 17-21. Velünk kerek a világ! Találja meg otthonát vagy befektetését nálunk! www.gombhaz.com Modern lakáselrendezés Miért a Gömb Ház legyen az otthona? Alacsony fenntartási költség

Részletesebben

Eladó szálloda, panzió, üdülő, Eplény Ft. Eckert Eleonóra. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket!

Eladó szálloda, panzió, üdülő, Eplény Ft. Eckert Eleonóra. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket! Keresse szakértőnket! Eckert Eleonóra Ingatlan-képviselő, Home Stager +36203340399 eleonora.eckert@casanetwork.hu Ingatlan jellemzői CasaNetWork 0440 Ingatlan leírása Veszprémi Ingatlaniroda eladásra kínálja

Részletesebben

CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON

CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON ELADÓ, KIADÓ LAKÁSOK ÉS HÁZAK.hu BUDAPEST 2013. november CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON INGYENES KIADVÁNY Hogy a hitel ne teher legyen Cégünk személyre szabott ajánlatokkal segíti Önt a tanácsadástól

Részletesebben

3,5 / m 2 tól! LION IRODAHÁZ. Irodaház XIII. kerületben. Megfizethető irodák a Váci-folyosón 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/b

3,5 / m 2 tól! LION IRODAHÁZ. Irodaház XIII. kerületben. Megfizethető irodák a Váci-folyosón 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/b Irodaház XIII. kerületben 3,5 / m 2 tól! Általános leírás Az irodaház a Váci út és a Dózsa György út kereszteződésétől 100 méterre helyezkedik el (3-as metró Dózsa György úti megállóhelye), de mégis nyugodt,

Részletesebben

CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős

CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős Central Parc 2 (2. emelet) ref.: RIP203 Nagyon jó fekvésű apartman ház gyönyörű kilátással Briancon szívében, közel az üzletekhez és szolgáltatásokhoz. Prorel

Részletesebben

SZEGED, BIHARI UTCA LAKÁSOS TÁRSASHÁZ.

SZEGED, BIHARI UTCA LAKÁSOS TÁRSASHÁZ. 12 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ A Bihari 13 társasház Szeged belvárosához közel, a nagykörúton kivül helyezkedik el. Személyi és gépkocsi bejárata a Bihari utca felől található. Az épület földszint + 2 emelet +

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0934 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Róma Luxusvilla eladó saját parkkal Rómában LEIRÁS Rómában,

Részletesebben

CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős

CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős Central Parc 2 (2. emelet) ref.: RIP203 Nagyon jó fekvésű apartman ház gyönyörű kilátással Briancon szívében, közel az üzletekhez és szolgáltatásokhoz. Prorel

Részletesebben

Kiemelt ajánlat. Budapest XIV. kerület, Városliget, Ajtósi Dürer sor

Kiemelt ajánlat. Budapest XIV. kerület, Városliget, Ajtósi Dürer sor Kiemelt ajánlat Budapest XIV. kerület, Városliget, Ajtósi Dürer sor Budapesten a Városliget délkeleti határán az Ajtósi Dürer soron patinás, több szintes, szintenként 500 m2-es villa jellegű épület / kereskedelmi

Részletesebben

Hirdetés leadásának dátuma: 2015.08.25.

Hirdetés leadásának dátuma: 2015.08.25. Főbérlő nélküli, bútorozott lakásban 1 szoba 2 fiú részére kiadó. Bérleti díj: 25 000 Ft/hó/fő+rezsi Kiadja: Németh Otília Telefon: 70/94-71-352 Megjegyzés: Egyetemhez közel Hirdetés leadásának dátuma:

Részletesebben

CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON

CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON ELADÓ, KIADÓ LAKÁSOK ÉS HÁZAK.hu BUDAPEST 2013. szeptember október CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON INGYENES KIADVÁNY tecnocasa_kisujsag_2013_09.indd 1 2013. 09. 03. 10:30:11 Hogy a hitel ne

Részletesebben

A szombathelyi ingatlan-nyilvántartásban 6254/A/6 helyrajzi számon felvett Szombathely, Király u. 1. II/8. szám alatti ingatlan forgalmi értékbecslése

A szombathelyi ingatlan-nyilvántartásban 6254/A/6 helyrajzi számon felvett Szombathely, Király u. 1. II/8. szám alatti ingatlan forgalmi értékbecslése A szombathelyi ingatlan-nyilvántartásban 6254/A/6 helyrajzi számon felvett Szombathely, Király u. 1. II/8. szám alatti ingatlan forgalmi értékbecslése Szombathely, 2015. május 10. Készítette: Tiborcz Mérnöki

Részletesebben

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON **

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** 1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13. OLCSÓ SZÁLLÁSLEHETŐSÉG IGÉNYESEKNEK Budapest belvárosában, 2013 nyarán a főszezonban ( július augusztus

Részletesebben

OTTHON CENTRUM. Otthon Centrum. XIII. KERÜLET x 2011 ÔSZ. ingatlan-katalógus

OTTHON CENTRUM. Otthon Centrum. XIII. KERÜLET x 2011 ÔSZ. ingatlan-katalógus AZ INGATLANKÖZVETÍTÉSBEN OTTHON CENTRUM ingatlan-katalógus XIII. KERÜLET x 2011 ÔSZ Irodáink: XIII. Váci út 24. XIII. Béke utca 21-29. XIII. Pozsonyi út 39. XIII. Véső utca 8. www.13.oc.hu www.oc.hu INNOVÁCIÓ

Részletesebben

H e l y i s é g l e l t á r é s á r l i s t a SZIVÁRVÁNY Lakónegyed I. ütemben épülő LÁNCHÁZAK Pápa, Orlay Petrich Soma u. 14.

H e l y i s é g l e l t á r é s á r l i s t a SZIVÁRVÁNY Lakónegyed I. ütemben épülő LÁNCHÁZAK Pápa, Orlay Petrich Soma u. 14. H e l y i s é g l e l t á r é s á r l i s t a 14/1. Épület Telek (451 m2) + lábazat 6.850.000,- Ft Nappali + + 8.600.000,- Ft Telek: 451 m2 141,70 m2 lakótér + 36,00 m2 garázs 17,83 m2 terasz + 3,08 m2

Részletesebben

INGATLANHÍRDETÉSEK. A vevők részére az ajánlott ingatlanok esetében a közvetítési díj ingyenes.

INGATLANHÍRDETÉSEK. A vevők részére az ajánlott ingatlanok esetében a közvetítési díj ingyenes. KOVING web: www.koving.vic.hu e-mail: kovacs.koving@freemail.hu KOVING Ingatlanközvetítés Értékbecslés 06-30-9869-761, 34/360-424 Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 69-71. Fogadó napok: hétfő 10 00 12 00, 15

Részletesebben

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON **

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUM HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** 1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13. OLCSÓ SZÁLLÁSLEHETŐSÉG IGÉNYESEKNEK Budapest belvárosában, 2008 nyarán a főszezonban ( július augusztus

Részletesebben

QUADRAT HÁZAK Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft. f.a. 1094 Budapest, Liliom utca 36 Cg. 01-09-874240

QUADRAT HÁZAK Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft. f.a. 1094 Budapest, Liliom utca 36 Cg. 01-09-874240 QUADRAT HÁZAK Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft. f.a. 1094 Budapest, Liliom utca 36 Cg. 01-09-874240 - 5 - INGATLAN LEÍRÁSA: A vizsgált ingatlan a D épület földszintjén található. Az eredeti épület 1986-ban

Részletesebben

a m Látnivalók a környéken Zalakaros Sümegi vár Zalaegerszeg Kehidakustány Zala Springs 1 óra / 1h Royal Balaton Golf & Yacht Club Szigligeti vár

a m Látnivalók a környéken Zalakaros Sümegi vár Zalaegerszeg Kehidakustány Zala Springs 1 óra / 1h Royal Balaton Golf & Yacht Club Szigligeti vár Sümegi vár Zalaegerszeg Kehidakustány 15 Zala Springs 10 c per c per c Hévíz er 5p Zal Keszthely min in m 15 a m eg ye Royal Balaton Golf & Yacht Club Szigligeti vár in 5m 10 1 óra / 1h Balaton Golfclub

Részletesebben

CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON

CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON ELADÓ, KIADÓ LAKÁSOK ÉS HÁZAK.hu BUDAPEST 2013. december CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON INGYENES KIADVÁNY Hogy a hitel ne teher legyen Cégünk személyre szabott ajánlatokkal segíti Önt a tanácsadástól

Részletesebben

ZALAEGERSZEG BELVÁROSÁBAN ÚJSZERÛ LAKÁS ELADÓ!

ZALAEGERSZEG BELVÁROSÁBAN ÚJSZERÛ LAKÁS ELADÓ! MINDENKI BEJÖN!!! HIRDESSE NÁLUNK!!! 2012. MÁJUS 19. hét KÜLFÖLDI és MAGYAR ÜGYFELEINKNEK folyamatosan KERESÜNK eladó - kiadó ingatlanokat!!! e-mail: zalataj@gmail.com mobil: 06-30/ 9 550 111 ZALAEGERSZEG

Részletesebben

75 % kiadva CDO. calasanz downtown offices. egyed l ll sziget a belv rosban. www.cdo.hu

75 % kiadva CDO. calasanz downtown offices. egyed l ll sziget a belv rosban. www.cdo.hu 75 % kiadva CDO calasanz downtown offices egyed l ll sziget a belv rosban www.cdo.hu Ki költözik Budapest legjobb irodájába? Budapest bővelkedik jobbnál jobb adottságú irodákban, irodaházakban. Olyan

Részletesebben

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Le Majestic 1 D5 (5. emelet) Route d'huez Quartier du Vieil Alpe Alpe Agence Agda Agence La Menandiere, 38750 Alpe d'huez, France www.alpe-agence.fr Északi fekvésű

Részletesebben

A Mester háza a Strázsahegyen

A Mester háza a Strázsahegyen A Mester háza a Strázsahegyen 1171 Bp. Függőcinege u. 30./2 Chuck Norris eladja XVII. kerületi házát. Aki azt gondolta, hogy nem ér el idáig a Mester keze, az tévedett. Az ötlakásos sorházat Chuck 6 nap

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0760 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Forte dei Marmi Gyönyörű luxusvilla eladó Forte dei

Részletesebben

Maison de l'alpe U4 - apartman tájékoztató 2 fős

Maison de l'alpe U4 - apartman tájékoztató 2 fős Maison de l'alpe U4 - apartman tájékoztató 2 fős La Maison de l'alpe U4 (4. emelet) A Vieil Alpe negyedben a város történelmi központjában található. Északi fekvésű, ideális helyen közvetlen Gyönyörű kilátással

Részletesebben

Pályázatra kijelölt üres lakások Gyöngyösön

Pályázatra kijelölt üres lakások Gyöngyösön Pályázatra kijelölt üres lakások Gyöngyösön 1. Gyöngyös, Dózsa Gy. u. 14. fsz/12. komfortfokozata: komfortos, egyedi gázfűtés alapterülete:31 nm helyiségek: 1 szoba, konyha, fürdőszoba-wc, folyosó lakás

Részletesebben

Csokonyavisonta / Korona Apartmanház és Panzió szálláslehetőség

Csokonyavisonta / Korona Apartmanház és Panzió szálláslehetőség Csokonyavisonta / Korona Apartmanház és Panzió szálláslehetőség Ha csendre, nyugalomra, kristálytiszta levegőre vágyik, élvezni szeretné a gyógyvíz nagyszerű hatásait vagy családi pihenéshez szállást keres,

Részletesebben

Kiadó lakás Budapest, XVIII. kerület Havanna utcában

Kiadó lakás Budapest, XVIII. kerület Havanna utcában Kiadó lakás Budapest, XVIII. kerület Havanna utcában Kiadó Budapest XVIII. kerületben a Havanna utca kertváros közeli részén, a 11. emeleten található bútorozott panellakás hosszú távra (minimum 1 év),

Részletesebben

INGATLANHÍRDETÉSEK. A vevők részére az ajánlott ingatlanok esetében a közvetítési díj ingyenes.

INGATLANHÍRDETÉSEK. A vevők részére az ajánlott ingatlanok esetében a közvetítési díj ingyenes. KOVING web: www.koving.vic.hu e-mail: kovacs.koving@freemail.hu KOVING Ingatlanközvetítés Értékbecslés 06-30-9869-761, 34/360-424 Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 69-71. Fogadó napok: hétfő 10 00 12 00, 15

Részletesebben

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással A szobákról PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással Alapterület: 42 m 2 A felső emeleten található szobát kortárs trópusi dekoráció borítja, amely tetőtéri

Részletesebben

DEKORTECH STÚDIÓ. szolnok tiszaligeti sétány 85 nm-es lakás lakberendezési tervezése

DEKORTECH STÚDIÓ. szolnok tiszaligeti sétány 85 nm-es lakás lakberendezési tervezése DEKORTECH STÚDIÓ szolnok tiszaligeti sétány 85 nm-es lakás lakberendezési tervezése család Modell: DEKORTECH STÚDIÓ 86 nm-es penthouse lakás belsőépítészeti és lakberendezési tervezés Fiatal, jól szituált,

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 2665 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Forte dei Marmi FORTE DEI MARMI, ELADÓ VILLÁK LEIRÁS

Részletesebben

Budapest, XV. kerület Hubay Jenő tér 8. ingatlanfejlesztési koncepció

Budapest, XV. kerület Hubay Jenő tér 8. ingatlanfejlesztési koncepció Budapest, XV. kerület Hubay Jenő tér 8. LOKÁCIÓ Budapest, XV. kerület Hubay Jenő tér 8. A pályázati ingatlan Budapest XV. Kerület, Rákospalota városrészében helyezkedik el, a Hubay Jenő tér 8. szám alatt.

Részletesebben

Cím: 6647 Csanytelek, Török Bálint u. Kádár Mihály 06 (30) 271-0400. Elérhetőség: Típus: Telek. Telekterület: 1440 m². Irányár: 200.

Cím: 6647 Csanytelek, Török Bálint u. Kádár Mihály 06 (30) 271-0400. Elérhetőség: Típus: Telek. Telekterület: 1440 m². Irányár: 200. Cím: 6647 Csanytelek, Török Bálint u. Kádár Mihály 06 (30) 271-0400 Telek Telekterület: 1440 m² 200.000 Ft 1 Cím: 6647 Csanytelek, József Attila u. 24. Szántai Zoltán 06 (30) 540-1862 Felújításra szoruló

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1069 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Valdichiana Vidéki luxusbirtok eladó az olasz Valdichianaban

Részletesebben

2 debrecen@cegpasztor.hu

2 debrecen@cegpasztor.hu 2 debrecen@cegpasztor.hu debrecen@cegpasztor.hu 3 4 Báránd, Rákóczi utcán 2007-ben épült 93 nm-es családi ház + 22 nm-es szépségszalon eladó. Ár: 20.000.000,- Ft Báránd, Hunyadi utcán 1 éves, 120 nm-es,

Részletesebben

Váci utcai, bútorozott lakásba, 2 fő mellé várnak még 1 vagy 2 lakót.

Váci utcai, bútorozott lakásba, 2 fő mellé várnak még 1 vagy 2 lakót. Főbérlő nélküli lakás, megbízható nem dohányzó fiúk részére kiadó. Ár: 60 000 Ft/hó+rezsi (lakás) Kiadja: Szabó Imréné Cím: Szombathely, Saághy István u. Érdeklődni: 94/322-652 (Munkaidőben 94/311-542/5298

Részletesebben

ELADÓ INGATLAN. Fejleszthető sportlétesítmény és beépíthető terület (5000 m 2 ) Budapest X. kerület

ELADÓ INGATLAN. Fejleszthető sportlétesítmény és beépíthető terület (5000 m 2 ) Budapest X. kerület ELADÓ INGATLAN Fejleszthető sportlétesítmény és beépíthető terület (5000 m 2 ) Budapest X. kerület Kilátás a sportlétesítmény tetejéről, NY felé nézve Érdeklődni és a megtekintés időpontját egyeztetni

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1121 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Torino Exkluzív luxusvilla eladó Torinó környékén LEIRÁS

Részletesebben

Az ingatlan Fonyód, Dobó u.14 szám alatti óvoda területéből lett kialakítva, csendes panorámás környezetben.

Az ingatlan Fonyód, Dobó u.14 szám alatti óvoda területéből lett kialakítva, csendes panorámás környezetben. Hrsz: Jellege: Területe: Beépíthetősége: Övezeti besorolása: 7403/1 lakóház, udvar 721 m2 30 % lakóterület Sz 30 6,0 600 Az ingatlan Fonyód, Dobó u.14 szám alatti óvoda területéből lett kialakítva, csendes

Részletesebben

PÁLYÁZAT. Budapest XVIII. kerületben lakóház és műhely

PÁLYÁZAT. Budapest XVIII. kerületben lakóház és műhely PÁLYÁZAT Budapest XVIII. kerületben lakóház és műhely Irányár: 57 510 000 Ft Eljárás ügyszáma: 6.Fpk.11-15-070051 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p197625 Pályázat kezdete: 2015. október

Részletesebben

Főszerepben a funkcionalitás és a földszínek

Főszerepben a funkcionalitás és a földszínek élettér Átláthatóság, egyszerűség, praktikusság és esztétikum: ezek voltak a család elvárásai a háztól, amit végül teljes mértékben meg is kaptak igényeik szerint testre szabott hajlékuktól. Főszerepben

Részletesebben

16 040.000,-Ft, azaz Tizenhatmilló-negyvenezer forint forgalmi értéket képvisel.

16 040.000,-Ft, azaz Tizenhatmilló-negyvenezer forint forgalmi értéket képvisel. INGATLANFORGALMI ÉRTÉKBECSLÉS A mai napon, Csorba János Nagycenk Nagyközség Önkormányzat polgármestere megbízásából elvégeztem a Nagycenk Iskola u. 3 szám alatt lévő lakóház, udvar ingatlan forgalmi értékbecslését.

Részletesebben

Esettanulmány Ugyanaz a ház, mégis teljesen más érzés

Esettanulmány Ugyanaz a ház, mégis teljesen más érzés 78 Számtalanszor tapasztaltam, hogy az átlagos lakásvásárló esetében az érzelmek milyen erősen dominálnak. Ha egy jó helyen lévő, jó alaprajzú és szépen felújított lakással találkozik, akkor hasonlóképpen

Részletesebben

INGATLANROBOT.HU. XML leírás. 2014.02.01 verzió: 1.6

INGATLANROBOT.HU. XML leírás. 2014.02.01 verzió: 1.6 INGATLANROBOT.HU XML leírás 2014.02.01 verzió: 1.6 1.6 112233

Részletesebben

Cím: 6647 Csanytelek, Török Bálint u. Kádár Mihály 06 (30) 271-0400. Elérhetőség: Típus: Telek. Telekterület: 1440 m². Irányár: 200.

Cím: 6647 Csanytelek, Török Bálint u. Kádár Mihály 06 (30) 271-0400. Elérhetőség: Típus: Telek. Telekterület: 1440 m². Irányár: 200. Cím: 6647 Csanytelek, Török Bálint u. Kádár Mihály 06 (30) 271-0400 Telek Telekterület: 1440 m² 200.000 Ft 1 Cím: 6647 Csanytelek, József Attila u. 24. Szántai Zoltán 06 (30) 540-1862 Felújításra szoruló/bontásra

Részletesebben

Értékbecslés adatlap

Értékbecslés adatlap -4 lakásos házban lévı lakás (nem panel) Értékbecslés adatlap Ingatlan címe: Ir. szám Pest utca Megye Pest Hrsz: 8/A/ hsz. 8. Város/Falu/Község em. ajtó Alapterületek Ingatlan jellemzıi Település jellemzıi

Részletesebben

Cím: 6647 Csanytelek, Török Bálint u. Kádár Mihály 06 (30) Elérhetőség: Típus: Telek. Telekterület: 1440 m². Irányár: 200.

Cím: 6647 Csanytelek, Török Bálint u. Kádár Mihály 06 (30) Elérhetőség: Típus: Telek. Telekterület: 1440 m². Irányár: 200. Cím: 6647 Csanytelek, Török Bálint u. Kádár Mihály 06 (30) 271-0400 Telek Telekterület: 1440 m² 200.000 Ft 1 Cím: 6647 Csanytelek, Ady Endre u. 82. Koncz Györgyné 06 (30) 573-3222 Felújításra szoruló Lakás

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1412 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Comói-tó Splendid villa eladó a Comói-tó LEIRÁS Néző

Részletesebben

Az épület leírása. 1. Elhelyezkedés:

Az épület leírása. 1. Elhelyezkedés: Az épület leírása 1. Elhelyezkedés: A 1211 Budapest, Bajáki Ferenc utca 27. szám alatt (hrsz: 210339/2), a volt Posztógyár területén található, É-37 épület hasznos alapterülete: 1.1 Helységleltár I. Szélfogó

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 3942 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Comói-tó Tóparti villa eladó Lecco tartományban LEIRÁS

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0128 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Assisi Értékes ingatlan eladó Umbriában LEIRÁS Umbria

Részletesebben

pület Angyalföld szívében épülő modern irodák ipari bájjal

pület Angyalföld szívében épülő modern irodák ipari bájjal pület Angyalföld szívében épülő modern irodák ipari bájjal A Váci úti folyosó vonzására mágnesként tapadó Lomb utcai irodaház 5000 -en kínál a hagyományos irodai környezetből kilépni vágyó cégeknek kreatív

Részletesebben

Műleírás. Style & Draw. Enteriőr tervezési pályázathoz. 160 m2 alapterületű, kétszintes családi ház tervezése 2017.

Műleírás. Style & Draw. Enteriőr tervezési pályázathoz. 160 m2 alapterületű, kétszintes családi ház tervezése 2017. Műleírás Style & Draw Enteriőr tervezési pályázathoz 160 m2 alapterületű, kétszintes családi ház tervezése 2017. Családmodell- és igény bemutatása: A projekt megbízója egy fiatal házaspár, akiknek egy

Részletesebben

JÖVŐ OTTHONA PÁLYÁZAT_ KONCEPCIÓ: HELYSZÍNRAJZ M.1:1000 MEGNYITÁSOK A KILÁTÁSRA TÁJOLVA SZINTVONALAKKAL PÁRHUZAMOS TELEPÍTÉS

JÖVŐ OTTHONA PÁLYÁZAT_ KONCEPCIÓ: HELYSZÍNRAJZ M.1:1000 MEGNYITÁSOK A KILÁTÁSRA TÁJOLVA SZINTVONALAKKAL PÁRHUZAMOS TELEPÍTÉS JÖVŐ OTTHONA PÁLYÁZAT_ 01 KONCEPCIÓ: MEGNYITÁSOK A KILÁTÁSRA TÁJOLVA SZINTVONALAKKAL PÁRHUZAMOS TELEPÍTÉS HELYSZÍNRAJZ M.1:1000 KOMPAKT TÖMEG, KICSI LEHŰLŐ FELÜLET ÁTSZELLŐZTETHETŐSÉG SZOLÁRIS NYERESÉG

Részletesebben

III. emeleti lakás Bp, XIII. Terveket és kiirást készitette: GAIGAZA Kft. www.epulszepul.hu T: 06-20/526-2225 iroda@epulszepul.hu

III. emeleti lakás Bp, XIII. Terveket és kiirást készitette: GAIGAZA Kft. www.epulszepul.hu T: 06-20/526-2225 iroda@epulszepul.hu III. emeleti lakás Terveket és kiirást készitette: GAIGAZA Kft. www.epulszepul.hu T: 06-20/526-2225 iroda@epulszepul.hu Kőműves Bontás (elvileg a társasház udvarán lehet depózni a sittet amig egy konténernyi

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0515 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Veneto - Velence LUXUSLAKÁS ELADÓ VELENCÉBEN LEIRÁS

Részletesebben

Mediterrán külső, modern belső MODERN HÁZAK LAKÁSOK 75

Mediterrán külső, modern belső MODERN HÁZAK LAKÁSOK 75 Élettér A kert fő attrakciója a nagyméretű, L alakú medence. Ha a nyári grillezéskor valakinek melege van, a padról akár egyenesen beledőlhet a vízbe 74 MODERN HÁZAK LAKÁSOK Mediterrán külső, modern belső

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0943 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lago Maggiore Elegáns villa a Maggiore tó partján LEIRÁS

Részletesebben

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Le Majestic 1 D5 (5. emelet) Route d'huez Quartier du Vieil Alpe Északi fekvésű világos apartman gyönyörű kilátással a hegyekre, közel a sífelvonókhoz. A Vieil

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0412 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Lucca LUXUSVILLA ELADÓ LUCCÁBAN LEIRÁS Lucca

Részletesebben

Sajnos vagy szerencsére? SAJNOS SZERENCSÉRE

Sajnos vagy szerencsére? SAJNOS SZERENCSÉRE 1. Sajnos vagy szerencsére? SAJNOS SZERENCSÉRE Szita Szilvia és Pelcz Katalin, www.magyar-ok.hu 1 1. Sajnos vagy szerencsére? A belvárosban lakom. A földszinten lakom. Elég messze lakom a belvárostól.

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1101 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lake Maggiore Magnificent Luxury Villa Lake Maggiore

Részletesebben

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni.

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

ingatlanrobot.hu XML leírás verzió: 1.7

ingatlanrobot.hu XML leírás verzió: 1.7 ingatlanrobot.hu XML leírás verzió: 1.7 Hirdetések szinkronizálása A szinkronizáció naponta egyszer, éjfél után történik. A hirdetés összes adata ellenőrzésre kerül és minden változás átkerül az ingatlanrobot.hu

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1218 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lucca Elegáns villa medencével Luccában eladó LEIRÁS

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0734 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Pistoia Luxusvilla eladó az olasz Pistoiaban LEIRÁS

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1161 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Monte Argentario Csodás tengerpartra néző villa eladó

Részletesebben

Lakóház, melléképület, udvar értékelési feljegyzés

Lakóház, melléképület, udvar értékelési feljegyzés Lakóház, melléképület, udvar értékelési feljegyzés Az ingatlan címe: 6230. Soltvadkert, Zalka Máté utca 4. HRSZ: 2192/40 Típusa: lakóház, melléképület, udvar Értékelés kelte: 2012. február 08. Készítette:

Részletesebben

VERSENYTÁRGYALÁSI (ÁRVERÉSI) FELHÍVÁS

VERSENYTÁRGYALÁSI (ÁRVERÉSI) FELHÍVÁS VERSENYTÁRGYALÁSI (ÁRVERÉSI) FELHÍVÁS A Budapest Főváros XV. kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzat Pénzügyi és Jogi Bizottsága megbízásából a Palota Holding Ingatlan- és Vagyonkezelő Zrt.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Gazdasági Bizottság 2013.06.05-i ülésére. Az előterjesztés a jogszabályi rendelkezéseknek megfelel: dr. Enyedi Mária s.k.

ELŐTERJESZTÉS A Gazdasági Bizottság 2013.06.05-i ülésére. Az előterjesztés a jogszabályi rendelkezéseknek megfelel: dr. Enyedi Mária s.k. Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz-274/2013. ELŐTERJESZTÉS A Gazdasági Bizottság 2013.06.05-i ülésére Tárgy: Társasházban lévő üres lakások pályázat útján történő elidegenítése

Részletesebben

GARIBALDI 4. Egyedülálló minőség és kivitelezés. A múlt és a jelen keveredése

GARIBALDI 4. Egyedülálló minőség és kivitelezés. A múlt és a jelen keveredése GARIBALDI 4. A Garibaldi 4. megújult épületében 37 luxusingatlan került kialakításra. A most rendkívül kedvező áron elérhető lakások ötödik kerületi elhelyezkedése az időtálló befektetés garanciája, melyhez

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Gazdasági Bizottság 2015. november 18-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS A Gazdasági Bizottság 2015. november 18-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz-551/2015. ELŐTERJESZTÉS A Gazdasági Bizottság 2015. november 18-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Társasházban lévő üres

Részletesebben

Az Önkormányzat az üresen álló ingatlant értékesítés, vagyonkezelésbe adás, vagy bérbeadás útján kívánja hasznosítani.

Az Önkormányzat az üresen álló ingatlant értékesítés, vagyonkezelésbe adás, vagy bérbeadás útján kívánja hasznosítani. F e l h í v á s ingatlan hasznosításra Ózd Város Önkormányzata ajánlatot kér a tulajdonában lévő 3600 Ózd, Bolyki főút 13. szám alatti, ózdi belterületi 8379 hrsz-ú, 1004 m 2 területű, egyéb ingatlan megnevezésű,

Részletesebben

debrecen@cegpasztor.hu

debrecen@cegpasztor.hu 2 debrecen@cegpasztor.hu debrecen@cegpasztor.hu 3 4 debrecen@cegpasztor.hu debrecen@cegpasztor.hu 5 Sajtkukac Játszóház Tartsa gyermeke zsúrját nálunk! Hozza magával ezt a hirdetést és foglaljon 2009 október

Részletesebben

Az ingatlan területe előnyös

Az ingatlan területe előnyös Eladó ingatlan Családi okok miatt magántulajdonostól mélyen áron alul eladó egy kiváló fekvésű, a közelmúltban épített kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban lévő hatalmas panorámával rendelkező

Részletesebben

INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉSI SZAKVÉLEMÉNY

INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉSI SZAKVÉLEMÉNY INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉSI SZAKVÉLEMÉNY A Gyomaendrőd, Rákóczi utca 29. szám alatt lévő 176 hrsz.-ú orvosi rendelő becsült forgalmi értékének megállapításáról Készült: 2011. december 1. Készítette: Csényi

Részletesebben

A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK. Postai

A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK. Postai 8. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Albertirsa

Részletesebben