R&D Ingatlan - Margit krt. 15.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "R&D Ingatlan - Margit krt. 15."

Átírás

1 Budapest VI. Hajós utca 41 m Ft 2 szoba Hajós utcában ÚJSZERÛ, 41 m2-es luxus színvonalon kialakított lakás eladó. Igazi ritkaság a piacon. Egyedi belsõ kialakítású lakás: 2 egész, különnyíló, hatalmas ablakokkal rendelkezõ, utcai nézetû szoba. Mind a két szobában klíma. A társasház 2006-ban épült. A lakás 3. emeleten található. Tökéletes elosztású. Kiváló ajánlat akár befektetés szempontjából is, mind rövid, mind hosszú távú bérbeadásával kiváló hozamot hoz. Közös költség 9000 Ft. Fûtést és meleg vizet cirko biztosítja. Kiváló elhelyezkedés belsõ Terézváros egyik legpatinánsabb utcájában.

2 Budapest VII. Erzsébet körút 42 m Ft 2 szoba VII. kerület KÖRÚTON BELÜLI részén, egyedi kivitelezésû, luxus szinten felújított kétszobás dizájnlakás a város szívében! A Pesti Soho mindössze 5 perc távolságra található. Közelben éttermek, bárok, boltok, kávézók teszik még élvezetesebbé a környéket. Közlekedése éjjel-nappal kiváló! A lakás 42 m2-es, 2 szobás, gázcirkó fûtéses, déli tájolású,. A felújítás során nagy hangsúlyt fektettek a legjobb minõségû anyagok felhasználásra. Ablakai a polgári ház csendes belsõ udvarára néznek. Az összes bútor a vételár részét képezi. Közös költség 9520 Ft. A ház jó lakóközösséggel bír, karbantartott. Rövid és hosszú távú kiadásra egyaránt alkalmas! Kiváló választás fiatal pároknak, diákoknak Jö..

3 Budapest VII. Dohány utca 66 m Ft 2 szoba Eladásra kínálok a Dohány utcában egy felújított 66 m2 második emeleti lakást. A lakás két sarokra a körúttól helyezkedik el, tömegközlekedése kiváló. Kiadásra és saját lakásnak is ajánlani tudom, mivel alacsonyak a költségei.

4 Budapest VII. 44 m Ft 1 szoba A VII. kerületben a Blaha Lujza térnél, az Akácfa utcában egy rendezett, liftes téglaépület 6. emeletén kínálunk eladásra egy brutto 44 nm-es, PANORÁMÁS, 1 szoba + hallos, ERKÉLYES, nagyon jól alakítható, napos, hangulatos lakást. A lakásban a nyílászárókat és a radiátorokat már kicserélték. A lakáshoz tartozik egy 1,5 nm-es kamra/tároló, amely a lakás bejáratánál, az emeleten található. Közös költség , amely tartalmazza a fûtést és korlátlan vízfogyasztást. Elsõ lakásnak vagy kiadás céljára tökéletes választás.

5 Budapest VI. Izabella utca 42 m Ft 1 szoba + 1 félszoba VI. kerületben, az Izabella utcában kínálunk eladásra egy félemeleti, gyönyörûen, minõségi anyagokkal felújított lakást, mely egy felújított, mûemlék jellegû házban található. Az Andrássy út kb 1 perces sétára, az Oktogon pedig 5 perc sétára található. A lakás lépcsõházból nyílik, ablakai csendes, belsõ udvarra néznek. A lakás egy légterû: tágas elõszoba, amerikai konyhás nappali, hálófülke, étkezõ, zuhanykabinnal ellátott fürdõ. Rendkívüli alacsony rezsi: villany, gáz és víz egyedi mérõórákkal, közös költség 5.200,-Ft/hó.

6 Budapest V. 23 m Ft 1 szoba ÉRTÉKÁLLÓ, RITKA LEHETÕSÉG! DUNAI PANORÁMÁS 1 szobás lakás az Olimpia parkban. A V. kerület Lipótvárosi részén a Parlament közelében az Olimpia parknál eladó egy frissen felújitott 23 nm es garzon. A képek magukért beszélnek!! UTCÁRA NÉZÕ, DUNAI PANORÁMÁS Az ár tartalmazza a teljes bútorzatot és a háztartási gépeket is. A közös költség Ft mely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást és a fütés költségét is ezen felül csak a villany fizetendö. Teljesen tehermentes. Szinte azonnal költözhetõ. Kiválóan alkalmas lakás vagy akár magas hozammal kiadhatóan befektetés céljára is.. További információért várom hivását hétvégén is!!

7 Budapest VI. Andrássy út 41 m Ft 1 szoba + 1 félszoba Befektetõk FIGYELEM! Ybl Miklós által tervezett, gyönyörû mûemlék ház, a teljes felújítása már építési engedélyeztetés alatt! Az Andrássy út belsõ, legfrekventáltabb részén Eladó egy 41 nm-es, 410 cm belmagasságú - akár teljesen begalériázható - udvari, erkélyes (!), világos, csendes, 1. emeleti, jelenleg 2 egybenyíló szobás, felújítandó lakás. Az ingatlan különlegessége, hogy zárható csigalépcsõn közelíthetõ meg, amelyet egyedül ennek a lakásnak a tulajdonosa használhat. A közös költség Ft, fûtése jelenleg konvektor, a melegvizet bojler szolgáltatja.(airbnb-re tökéletes, mert egyedi)

8 Budapest VI. Andrássy út 24 m Ft 1 szoba A Belváros szívében, az Andrássy úton, a Bazilikára panorámás, igényesen felújított, 24 nm-es minigarzont kínálunk eladásra. Egy nagyon szép házban ami folyamatosan karbantartott. A harmadik emeletén helyezkedik el, a lakásba érkezve egy elõszobába érkezünk ahonnan nyílik a fürdõszoba és egy kisebb gardrób helyiség. Majd tovább haladva a szobába érünk, itt helyett kapott egy kis felszerelt minikonyha, illetve a hasznos teret növelve egy galéria került kialakításra. A közös költség 6 ezer, ami a víz fogyasztást is tartalmazza, méretébõl fakadóan a rezsi költsége nagyon kedvezõ.

9 Budapest VII. 34 m Ft 1 szoba Nem csak a lakás, a teljes üzemeltetés is eladó! A Klauzál utca sarkán, 2016 áprilisában FELÚJÍTOTT, BEJÁRATOTT, teljesen felszerelt, azonnal üzembe állítható lakás eladó, 8 ÉVEN BELÜLI NETTÓ MEGTÉRÜLÉSSEL, az üzemeltetõ saját megtérülési adataival alátámasztva. - TELJES FELSZERELÉSSEL - az üzemeltetéshez szükséges minden eszközzel és kiegészítõvel együtt - rövid tréninggel akár angol nyelven - minden szükséges nyilvántartással és sablonnal együtt - 34 nm - állógalériás - új nyílászárókkal - klímás - üzemeltetési engedéllyel - 3 órás üzemeltetési tanácsadással Bõvebb információkért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

10 Budapest V. Egyetem tér 48 m Ft 1 szoba + 1 félszoba Rövidtávú kiadásra üzemelõ lakás - 2 szintes - felújított - Egyetem térnél!!! Eladó V. Egyetem tér mellet, a Kecskeméti utcában ( Belváros, sétálóutca ) egy teljesen újszerû ( mûanyag ablak, új nyílászárók, új villany és vízrendszer ) egy szoba plusz teljesen galériával ellátott minõségi lakás. Belsõ udvarra nézõ ablakokkal, földszinti. Belmagasság 5 méter! Tulajdoni lapon 29 m2 - hasznos területe a galériával 48 m2. Jelenleg napi bérbeadás módján van hasznosítva, ennek megfelelõen teljes berendezéssel eladó ( gépesítve, bútorok, wifi, mosógép, stb ). Aki befektetésben gondolkodik: üzemeltetõvel együtt átvehetõ, jól bejáratott, igen jó, folyamatos, stabil bevételt termel. ( a lokáció miatt állandó az érdekl..

11 Budapest VI. Jókai tér 39 m Ft 1 szoba VI. kerületben, az Oktogontól egy percre, tágas terekkel rendelkezõ GARZON eladó! Eladó a VI. kerületben, a Jókai téren, szépen karbantartott tégla építésû, 3 emeletes társasház, 3. emeletén, 39 m2-es, 1 szobás, DNy-i fekvésû, udvari nézetû, világos, csendes, lakás. A lakás központi elhelyezkedése miatt ajánlom fiataloknak, friss összeköltözõknek, valamint ha befektetési céllal keres ingatlant, mert egyrészt a kiváló közlekedésnek, másrészt a Nagymezõ és a Király utca közelségének köszönhetõen, ami köztudottan a fiatalok és a turisták kedvenc szórakozóhelyeit találjuk meg, igen könnyen kiadható az ingatlan, akár rövid, (AirBnB), akár hosszú távra is. Továbbá a környéken megtalálható minden, ami a mindennapi életh..

12 Budapest VII. Wesselényi utca 29 m Ft 1 szoba Egy kiváló elhelyezkedésû (a Zsinagógához közel), turisták által is kedvelt helyen található, teljes körûen felújított, teljesen berendezett és felszerelt, alacsony rezsiköltségû, galériás lakás keresi új tulajdonosát. A lakás az utcafrontra néz, bejárata a társasház rendezett és tiszta lépcsõházából nyílik. A társasház belsõ udvara tágas és napfényes. A lakás teljes villamos energia és vízvezeték hálózata felújításra került. A lakásban teljesen felszerelt, gépesített konyha (mosogatógép, mosógép, hûtõgép, szagelszívó berendezés stb.), teljes bútorzattal ellátott nappali (LCD televízióval) és egy hálóként berendezett galéria található. A fûtésrõl gázkonvektor, a meleg vízrõl bojler gondoskodik. A lakás p..

13 Budapest V. Balaton utca 48 m Ft 2 szoba V. kerület, Nyugati tér, és a Jászai Mari tér között a Balaton utcában ban épült folyamatosan karbantartott zárt lépcsõházból nyíló, 48 (51 ) m2- es, amerikai konyhás nappali+ 2 KÜLÖN NYÍLÓ SZOBÁSÁ ALAKITHATÓ lakás eladó. A lakás Déli fekvésû, utcai nézetû. A fûtésrõl házközponti kazán gondoskodik.kiváló választás bármely korosztálynak, és remek lehetõség befektetõknek. Közös költség 30,000 Ft amely tartalmazza a fûtési költséget, és a korlátlan vízfogyasztást is. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, közintézményekkel és egészségügyi intézményekkel jól ellátott. Pár percre vagyunk a Nyugati pályaudvartól, 10 percre a Margit szigettõl. Az ingatlan tömegközlekedéssel egyszerûen é..

14 Budapest VII. Király utca 60 m Ft 2 szoba Budapesten a 6.kerület belsõ részén, a Király utcában eladásra kínálunk egy 60 nm-es, 2 szobás, elsõ emeleti lakást. A szobák ablakai utcára néznek, fûtése gázkonvektoros, közös költsége 20 ezer vízdíjjal együtt, ez csökkenthetõ vízóra felszerelésével. Most kedvezõ áron juthat ehhez a mûemlék épületben elhelyezkedõ belvárosi lakáshoz, ugyanis jelenleg a ház felújítás elõtt áll. Jelen állapota erõsen felújítandó, a lakás szintén felújítást igényel, ezért a saját ízlése alapján alakíthatja illetve újíthatja fel.

15 Budapest VI. Szív utca 50 m Ft 2 szoba + 1 félszoba Eladó VI. Szív utcában - az Andrássy út sarkánál- egy 2+1 félszobás, galériás, teljes körûen,( víz, fûtés, villany, új, mûanyag nyílászárók stb ) kiváló minõségben felújított világos, sokablakos fiatalos öröklakás, rendezett polgári ház elsõ emeletén. Ablakok a belsõ udvar fele néznek, ablak elõtt nincs eljárkálás. Alapterülete 50nm (tulajdoni lapon 48nm). Közlekedés: a kis földalattival bekapcsolódhatunk a fõváros közlekedési vérkeringésébe, de az Oktogon közlekedési csomópont akár rövid sétával elérhetõ. A város szívéhez éppoly közel lehetünk, mint akár a Városligethez. Polgári hangulat, csend, napfény, és minden új: kiadni könnyû, de benne lakni is jó.

R&D Ingatlan - Margit krt. 15.

R&D Ingatlan - Margit krt. 15. 161982 Budapest VII. Wesselényi utca 89 m 2 52 900 000 Ft 2 szoba http://avataringatlan.hu/ingatlanok/161982/181014 A VI. kerületben, körúton belül a Wesselényi utcában egy rendezett, szép homlokzatú,

Részletesebben

Lakás eladó Víziváros 122 m²

Lakás eladó Víziváros 122 m² Lakás eladó Víziváros m² D6T rész Víziváros II. kerület Ingatlan típusa Lakás 5 M Ft m² 5 Dolgozó szoba, Kamra szoba, Gardrób szoba, Wc vizesblokk, Zuhanyzós fürdő vizesblokk, autó számára Garázs Klima,

Részletesebben

KIAJÁNLÓ BROSÚRA Budapest, Kresz Géza utca emelet 6.

KIAJÁNLÓ BROSÚRA Budapest, Kresz Géza utca emelet 6. KIAJÁNLÓ BROSÚRA INGATLAN BEFEKTETÉS ÉRTÉKBECSLÉS TANÁCSADÁS ELÉRHETŐSÉGEK * WWW.ATZ.HU TANACSADAS@ATZ.HU ATZPARTNERS@GMAIL.COM +36 70 44 22 187 VALÓS ÉRTÉKET TEREMTÜNK 1132 Budapest, Kresz Géza utca 27.

Részletesebben

Piaci i Érték számítás

Piaci i Érték számítás Piaci i Érték számítás 1111 Budapest, Kruspér utca 1/c 2. em. 6. lakás piaci értékének meghatározása piaci összehasonlító módszer alkalmazásával. Tartalom: 1.) Ingatlan bemutatása 2.) Alaphalmaz lehatárolása

Részletesebben

Beruházótól. Árcsökkenés Sürgős

Beruházótól. Árcsökkenés Sürgős Beruházótól Csak a hirdetőnknél Árcsökkenés Sürgős Áron alul Alkalmi vétel Befektetőknek Azonnal költözhető Kulcsom van hozzá Panorámás Kiváló befektetés Akciós Ár Kitűnő vétel Tegyen árajánlatot Bomba

Részletesebben

Hirdetés leadásának dátuma: 2015.08.25.

Hirdetés leadásának dátuma: 2015.08.25. Főbérlő nélküli, bútorozott lakásban 1 szoba 2 fiú részére kiadó. Bérleti díj: 25 000 Ft/hó/fő+rezsi Kiadja: Németh Otília Telefon: 70/94-71-352 Megjegyzés: Egyetemhez közel Hirdetés leadásának dátuma:

Részletesebben

A szombathelyi ingatlan-nyilvántartásban 6254/A/6 helyrajzi számon felvett Szombathely, Király u. 1. II/8. szám alatti ingatlan forgalmi értékbecslése

A szombathelyi ingatlan-nyilvántartásban 6254/A/6 helyrajzi számon felvett Szombathely, Király u. 1. II/8. szám alatti ingatlan forgalmi értékbecslése A szombathelyi ingatlan-nyilvántartásban 6254/A/6 helyrajzi számon felvett Szombathely, Király u. 1. II/8. szám alatti ingatlan forgalmi értékbecslése Szombathely, 2015. május 10. Készítette: Tiborcz Mérnöki

Részletesebben

Eladó családi ház, Szántód Ft. Kasza Viktor. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket!

Eladó családi ház, Szántód Ft. Kasza Viktor. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket! Keresse szakértőnket! Kasza Viktor Vezető ingatlan-képviselő +36707038450 viktor.kasza@lidohome.hu Ingatlan jellemzői Ingatlan leírása A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01479-es számú, kiváló tulajdonságokkal

Részletesebben

1/18. Dokumentáció. A 1054 Budapest, Akadémia utca 7-9., 24650/0/A/2; 24650/0/A/3; 24649/0/A/5; 24650/0/A/8; 24650/0/A/10 hrsz-ú ingatlanokról

1/18. Dokumentáció. A 1054 Budapest, Akadémia utca 7-9., 24650/0/A/2; 24650/0/A/3; 24649/0/A/5; 24650/0/A/8; 24650/0/A/10 hrsz-ú ingatlanokról 1/18 Dokumentáció A 1054 Budapest, Akadémia utca 7-9., 24650/0/A/2; 24650/0/A/3; 24649/0/A/5; 24650/0/A/8; 24650/0/A/10 hrsz-ú ingatlanokról 2/18 1 AZ INGATLANOK ISMERTETÉSE 1.1 Az ingatlanok elhelyezkedése,

Részletesebben

ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÁS

ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÁS ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÁS 1132 BUDAPEST KRESZ GÉZA UTCA 27. 2. EMELET 7. 1 ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÁS 1132 BUDAPEST KRESZ GÉZA UTCA 27. 2. EMELET 7. INGATLAN BEFEKTETÉS ÉRTÉKBECSLÉS TANÁCSADÁS ELÉRHETŐSÉGEK

Részletesebben

Lakás eladó Rózsadomb 78 m²

Lakás eladó Rózsadomb 78 m² eladó Rózsadomb 78 m² G573U Rózsadomb 40.5 M Ft 78 m² Kamra szoba, Tároló szoba, Kádas fürdő vizesblokk, Wc vizesblokk, autó számára Garázs Kertkapcsolat, Jó A egyik legkedveltebb utcájában kínálunk megvételre

Részletesebben

Váci utcai, bútorozott lakásba, 2 fő mellé várnak még 1 vagy 2 lakót.

Váci utcai, bútorozott lakásba, 2 fő mellé várnak még 1 vagy 2 lakót. Főbérlő nélküli lakás, megbízható nem dohányzó fiúk részére kiadó. Ár: 60 000 Ft/hó+rezsi (lakás) Kiadja: Szabó Imréné Cím: Szombathely, Saághy István u. Érdeklődni: 94/322-652 (Munkaidőben 94/311-542/5298

Részletesebben

Gyöngyszem a Strázsahegyen

Gyöngyszem a Strázsahegyen Gyöngyszem a Strázsahegyen 1171 Bp. Függőcinege u. 30./2 Bemutató leírás: XVII. kerületben, Rákoskerten, a Függőcinege utca 30 szám alatt 2008 év elején átadott ötlakásos sorház második, 65m2 lakása teljesen

Részletesebben

% 06 (30) 944-8812. Honfoglalás utcai Lakópark C/5 ház ismertetése 173 m 2 Ár: 53,9 millió Ft. 100%-ban felújítva! Azonnal költözhető!

% 06 (30) 944-8812. Honfoglalás utcai Lakópark C/5 ház ismertetése 173 m 2 Ár: 53,9 millió Ft. 100%-ban felújítva! Azonnal költözhető! Kívül-belül 100%-ban felújítva! Azonnal költözhető! H 40 ONFOGLALÁS UTCA II/A Budaliget Honfoglalás utcai Lakópark C/5 ház ismertetése 173 m 2 Ár: 53,9 millió Ft % 06 (30) 944-8812 Elhelyezkedés, általános

Részletesebben

2 ingatlan@cegpasztor.hu

2 ingatlan@cegpasztor.hu szeptember 2 ingatlan@cegpasztor.hu Balmazújváros, Szigetkerti 2 szobás, 90 nm-es, 2002 -ben teljeskörűen felújított családi ház eladó, 900 nm összközműves telekkel. Érd.: 30/281-6255 Ár: 10.900.000,-

Részletesebben

3,5 / m 2 tól! LION IRODAHÁZ. Irodaház XIII. kerületben. Megfizethető irodák a Váci-folyosón 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/b

3,5 / m 2 tól! LION IRODAHÁZ. Irodaház XIII. kerületben. Megfizethető irodák a Váci-folyosón 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/b Irodaház XIII. kerületben 3,5 / m 2 tól! Általános leírás Az irodaház a Váci út és a Dózsa György út kereszteződésétől 100 méterre helyezkedik el (3-as metró Dózsa György úti megállóhelye), de mégis nyugodt,

Részletesebben

Eladó szálloda, panzió, üdülő, Eplény Ft. Eckert Eleonóra. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket!

Eladó szálloda, panzió, üdülő, Eplény Ft. Eckert Eleonóra. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket! Keresse szakértőnket! Eckert Eleonóra Ingatlan-képviselő, Home Stager +36203340399 eleonora.eckert@casanetwork.hu Ingatlan jellemzői CasaNetWork 0440 Ingatlan leírása Veszprémi Ingatlaniroda eladásra kínálja

Részletesebben

Találja meg otthonát vagy befektetését nálunk!

Találja meg otthonát vagy befektetését nálunk! XIII. kerület Gömb utca 17-21. Velünk kerek a világ! Találja meg otthonát vagy befektetését nálunk! www.gombhaz.com Modern lakáselrendezés Miért a Gömb Ház legyen az otthona? Alacsony fenntartási költség

Részletesebben

ÉRTÉKESÍTÉSI AJÁNLAT

ÉRTÉKESÍTÉSI AJÁNLAT ÉRTÉKESÍTÉSI AJÁNLAT Orvosi rendelő komplexum vagy Egészségház kialakítására Budapest, XX. Szent Imre herceg u. 15. Belterületi lakóingatlan Ingatlan leírása Az ingatlan egyedi beosztása révén kiváló lehetőséget

Részletesebben

OTTHON CENTRUM. Otthon Centrum. XIII. KERÜLET x 2011 ÔSZ. ingatlan-katalógus

OTTHON CENTRUM. Otthon Centrum. XIII. KERÜLET x 2011 ÔSZ. ingatlan-katalógus AZ INGATLANKÖZVETÍTÉSBEN OTTHON CENTRUM ingatlan-katalógus XIII. KERÜLET x 2011 ÔSZ Irodáink: XIII. Váci út 24. XIII. Béke utca 21-29. XIII. Pozsonyi út 39. XIII. Véső utca 8. www.13.oc.hu www.oc.hu INNOVÁCIÓ

Részletesebben

ÖZTÁRSASÁG UTCA. Modern minimál a rejtőző luxus

ÖZTÁRSASÁG UTCA. Modern minimál a rejtőző luxus K16 ÖZTÁRSASÁG UTCA Modern minimál a rejtőző luxus Koncepció Az ingatlan tervezésekor a megbízónk igen magas elvárásainak igyekeztünk megfelelni. Az ingatlan felszereltsége egyedülálló. 6 hálószoba, 5

Részletesebben

PRÉ DU MOULIN F - apartman tájékoztató 3 fős

PRÉ DU MOULIN F - apartman tájékoztató 3 fős PRÉ DU MOULIN F - apartman tájékoztató 3 fős PRÉ DU MOULIN F (3. emeleti) ref.: SPI305 11 Avenue Général de Gaulle, 05100 Brinacon központjától 100 m-re található. Nagyon szép világos keleti fekvésű, közelben

Részletesebben

SZEGED, BIHARI UTCA LAKÁSOS TÁRSASHÁZ.

SZEGED, BIHARI UTCA LAKÁSOS TÁRSASHÁZ. 12 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ A Bihari 13 társasház Szeged belvárosához közel, a nagykörúton kivül helyezkedik el. Személyi és gépkocsi bejárata a Bihari utca felől található. Az épület földszint + 2 emelet +

Részletesebben

.hu INGATLANHIRDETÉSI KIADVÁNY. BUDAPEST 2014. január február PANELLAKÁSOK KEDVEZŐ ÁRON A 24 26. OLDALON

.hu INGATLANHIRDETÉSI KIADVÁNY. BUDAPEST 2014. január február PANELLAKÁSOK KEDVEZŐ ÁRON A 24 26. OLDALON Kövessen minket a Facebookon Gruppo Tecnocasa Hungary.hu A Tecnocasa Group franchise hálózat irodáinak ingatlanhirdetései BUDAPEST 2014. január február PANELLAKÁSOK KEDVEZŐ ÁRON A 24 26. OLDALON INGATLANHIRDETÉSI

Részletesebben

2015. szept. 4. XII. évf. 36. hét Érv.: szept. 4.-szept. 18-ig

2015. szept. 4. XII. évf. 36. hét Érv.: szept. 4.-szept. 18-ig 2015. szept. 4. XII. évf. 36. hét Érv.: szept. 4.-szept. 18-ig 2 3 4 APróHIrdETÉSEK: Adás-vétel Kukoricán nevelt, vágni való csirke kapható a baromfikeltetőnél! Pomáz, Bethlen G. u. 1/A. Tel.: 06-26/325-869

Részletesebben

Komfort. Parkolás. Kilátás. Építés éve. Légkondicionáló

Komfort. Parkolás. Kilátás. Építés éve. Légkondicionáló Homes Ingatlan Fenyőerdők ölelésében Fenyőerdők ölelésében, kristálytiszta levegővel kínálunk eladásra egy kétszintes luxus ingatlant! Az épület lágy, letisztult formatervezését a páratlan adottságú telek

Részletesebben

CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON

CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON ELADÓ, KIADÓ LAKÁSOK ÉS HÁZAK.hu BUDAPEST 2013. december CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON INGYENES KIADVÁNY Hogy a hitel ne teher legyen Cégünk személyre szabott ajánlatokkal segíti Önt a tanácsadástól

Részletesebben

2 debrecen@cegpasztor.hu

2 debrecen@cegpasztor.hu 2 debrecen@cegpasztor.hu debrecen@cegpasztor.hu 3 4 Báránd, Rákóczi utcán 2007-ben épült 93 nm-es családi ház + 22 nm-es szépségszalon eladó. Ár: 20.000.000,- Ft Báránd, Hunyadi utcán 1 éves, 120 nm-es,

Részletesebben

1021 Budapest, BUDAKESZI ÚT 51/D, A épület földszint

1021 Budapest, BUDAKESZI ÚT 51/D, A épület földszint 1021 Budapest, BUDAKESZI ÚT 51/D, A épület földszint Épület bemutatása: A Budakeszi út felső részén, közvetlenül a Bíróság épülete mellett található a Szépilona Lakópark, melynek a főúthoz legközelebb

Részletesebben

debrecen@cegpasztor.hu

debrecen@cegpasztor.hu 2 debrecen@cegpasztor.hu debrecen@cegpasztor.hu 3 4 debrecen@cegpasztor.hu debrecen@cegpasztor.hu 5 Sajtkukac Játszóház Tartsa gyermeke zsúrját nálunk! Hozza magával ezt a hirdetést és foglaljon 2009 október

Részletesebben

CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON

CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON ELADÓ, KIADÓ LAKÁSOK ÉS HÁZAK.hu BUDAPEST 2013. november CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON INGYENES KIADVÁNY Hogy a hitel ne teher legyen Cégünk személyre szabott ajánlatokkal segíti Önt a tanácsadástól

Részletesebben

Kiadó lakás Budapest, XVIII. kerület Havanna utcában

Kiadó lakás Budapest, XVIII. kerület Havanna utcában Kiadó lakás Budapest, XVIII. kerület Havanna utcában Kiadó Budapest XVIII. kerületben a Havanna utca kertváros közeli részén, a 11. emeleten található bútorozott panellakás hosszú távra (minimum 1 év),

Részletesebben

Budapest GuestRooms B&B. Budapest GuestRooms Danube Serviced Apartments. Budapest GuestRooms B&B

Budapest GuestRooms B&B. Budapest GuestRooms Danube Serviced Apartments. Budapest GuestRooms B&B Budapest GuestRooms B&B Budapest GuestRooms Danube Serviced Apartments Budapest GuestRooms B&B Vendégházunk a Palotanegyed egy felújított, klasszikus épületében helyezkedik el a város szívében, ahonnét

Részletesebben

INGATLANROBOT.HU. XML leírás. 2014.02.01 verzió: 1.6

INGATLANROBOT.HU. XML leírás. 2014.02.01 verzió: 1.6 INGATLANROBOT.HU XML leírás 2014.02.01 verzió: 1.6 1.6 112233

Részletesebben

CSÁBÍTÓAN OTTHONOS 520 ÚJ, NAPFÉNYES, OTTHONOS, TERASZOS LAKÁS EGY SAROKRA A DUNÁTÓL ÉS A MÜPA-TÓL

CSÁBÍTÓAN OTTHONOS 520 ÚJ, NAPFÉNYES, OTTHONOS, TERASZOS LAKÁS EGY SAROKRA A DUNÁTÓL ÉS A MÜPA-TÓL CSÁBÍTÓAN OTTHONOS 520 ÚJ, NAPFÉNYES, OTTHONOS, TERASZOS LAKÁS EGY SAROKRA A DUNÁTÓL ÉS A MÜPA-TÓL Allure_Prosi_2017_0323.indd 1 2017. 03. 23. 19:49:44 Allure_Prosi_2017_0323.indd 2 2017. 03. 23. 19:49:48

Részletesebben

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Le Majestic 1 D5 (5. emelet) Route d'huez Quartier du Vieil Alpe Alpe Agence Agda Agence La Menandiere, 38750 Alpe d'huez, France www.alpe-agence.fr Északi fekvésű

Részletesebben

CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős

CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős Central Parc 2 (2. emelet) ref.: RIP203 Nagyon jó fekvésű apartman ház gyönyörű kilátással Briancon szívében, közel az üzletekhez és szolgáltatásokhoz. Prorel

Részletesebben

CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős

CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős Central Parc 2 (2. emelet) ref.: RIP203 Nagyon jó fekvésű apartman ház gyönyörű kilátással Briancon szívében, közel az üzletekhez és szolgáltatásokhoz. Prorel

Részletesebben

16 040.000,-Ft, azaz Tizenhatmilló-negyvenezer forint forgalmi értéket képvisel.

16 040.000,-Ft, azaz Tizenhatmilló-negyvenezer forint forgalmi értéket képvisel. INGATLANFORGALMI ÉRTÉKBECSLÉS A mai napon, Csorba János Nagycenk Nagyközség Önkormányzat polgármestere megbízásából elvégeztem a Nagycenk Iskola u. 3 szám alatt lévő lakóház, udvar ingatlan forgalmi értékbecslését.

Részletesebben

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON **

Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** Ó B U D A I E G Y E T E M K O L L É G I U M HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** 1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13. OLCSÓ SZÁLLÁSLEHETŐSÉG IGÉNYESEKNEK Budapest belvárosában, 2013 nyarán a főszezonban ( július augusztus

Részletesebben

A Mester háza a Strázsahegyen

A Mester háza a Strázsahegyen A Mester háza a Strázsahegyen 1171 Bp. Függőcinege u. 30./2 Chuck Norris eladja XVII. kerületi házát. Aki azt gondolta, hogy nem ér el idáig a Mester keze, az tévedett. Az ötlakásos sorházat Chuck 6 nap

Részletesebben

a m Látnivalók a környéken Zalakaros Sümegi vár Zalaegerszeg Kehidakustány Zala Springs 1 óra / 1h Royal Balaton Golf & Yacht Club Szigligeti vár

a m Látnivalók a környéken Zalakaros Sümegi vár Zalaegerszeg Kehidakustány Zala Springs 1 óra / 1h Royal Balaton Golf & Yacht Club Szigligeti vár Sümegi vár Zalaegerszeg Kehidakustány 15 Zala Springs 10 c per c per c Hévíz er 5p Zal Keszthely min in m 15 a m eg ye Royal Balaton Golf & Yacht Club Szigligeti vár in 5m 10 1 óra / 1h Balaton Golfclub

Részletesebben

ZALAEGERSZEG BELVÁROSÁBAN ÚJSZERÛ LAKÁS ELADÓ!

ZALAEGERSZEG BELVÁROSÁBAN ÚJSZERÛ LAKÁS ELADÓ! MINDENKI BEJÖN!!! HIRDESSE NÁLUNK!!! 2012. MÁJUS 19. hét KÜLFÖLDI és MAGYAR ÜGYFELEINKNEK folyamatosan KERESÜNK eladó - kiadó ingatlanokat!!! e-mail: zalataj@gmail.com mobil: 06-30/ 9 550 111 ZALAEGERSZEG

Részletesebben

Maison de l'alpe U4 - apartman tájékoztató 2 fős

Maison de l'alpe U4 - apartman tájékoztató 2 fős Maison de l'alpe U4 - apartman tájékoztató 2 fős La Maison de l'alpe U4 (4. emelet) A Vieil Alpe negyedben a város történelmi központjában található. Északi fekvésű, ideális helyen közvetlen Gyönyörű kilátással

Részletesebben

CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON

CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON ELADÓ, KIADÓ LAKÁSOK ÉS HÁZAK.hu BUDAPEST 2013. szeptember október CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON INGYENES KIADVÁNY tecnocasa_kisujsag_2013_09.indd 1 2013. 09. 03. 10:30:11 Hogy a hitel ne

Részletesebben

Esettanulmány Ugyanaz a ház, mégis teljesen más érzés

Esettanulmány Ugyanaz a ház, mégis teljesen más érzés 78 Számtalanszor tapasztaltam, hogy az átlagos lakásvásárló esetében az érzelmek milyen erősen dominálnak. Ha egy jó helyen lévő, jó alaprajzú és szépen felújított lakással találkozik, akkor hasonlóképpen

Részletesebben

Apróhirdetés: Ingatlan eladó(1)

Apróhirdetés: Ingatlan eladó(1) 1. szint Október Apróhirdetés: Ingatlan eladó(1) Az ingatlan adatai(2) Hirdetés típusa: elad Ára: 17. 500. 000 Szintek száma: - (3) Alapterület: 100 m2 Megye: Budapest Ingatlan típusa: Lakás Kerület(4):

Részletesebben

LUX I N G AT L A N I RO DA. w w w. l u x h a z a k. h u. Veresegyház, Budapesti út 3/e. HÁZAK. E r d ő ke r t e s

LUX I N G AT L A N I RO DA. w w w. l u x h a z a k. h u. Veresegyház, Budapesti út 3/e. HÁZAK. E r d ő ke r t e s LUX HÁZAK Veresegyház, Budapesti út 3/e. I N G AT L A N I RO DA VERESEGYHÁZON Ve r e s e g y h á z Gödöllő Szada E r d ő ke r t e s Őrbottyán Csomád Aszód Vác Fót w w w. l u x h a z a k. h u M ű kö d é

Részletesebben

Kiemelt ajánlat. Budapest XIV. kerület, Városliget, Ajtósi Dürer sor

Kiemelt ajánlat. Budapest XIV. kerület, Városliget, Ajtósi Dürer sor Kiemelt ajánlat Budapest XIV. kerület, Városliget, Ajtósi Dürer sor Budapesten a Városliget délkeleti határán az Ajtósi Dürer soron patinás, több szintes, szintenként 500 m2-es villa jellegű épület / kereskedelmi

Részletesebben

QUADRAT HÁZAK Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft. f.a. 1094 Budapest, Liliom utca 36 Cg. 01-09-874240

QUADRAT HÁZAK Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft. f.a. 1094 Budapest, Liliom utca 36 Cg. 01-09-874240 QUADRAT HÁZAK Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft. f.a. 1094 Budapest, Liliom utca 36 Cg. 01-09-874240 - 5 - INGATLAN LEÍRÁSA: A vizsgált ingatlan a D épület földszintjén található. Az eredeti épület 1986-ban

Részletesebben

KUCKÓ INGATLANIRODA ELADÓ INGATLANOK INGATLANIRODA

KUCKÓ INGATLANIRODA ELADÓ INGATLANOK INGATLANIRODA KUCKÓ INGATLANIRODA ELADÓ INGATLANOK INGATLANIRODA NAGYKŐRÖS, Széchenyi tér 9. Tel.: 53/500-831 CEGLÉD, Gubody u. 17. Tel.: 53/318-644 www.kucko-ingatlaniroda.hu Ingyenes ingatlanközvetítő hirdetési és

Részletesebben

LUX I N G AT L A N I RO DA. w w w. l u x h a z a k. h u. Veresegyház, Budapesti út 3. HÁZAK. E r d ő ke r t e s

LUX I N G AT L A N I RO DA. w w w. l u x h a z a k. h u. Veresegyház, Budapesti út 3. HÁZAK. E r d ő ke r t e s LUX Veresegyház, Budapesti út 3. HÁZAK I N G AT L A N I RO DA VERESEGYHÁZON Ve r e s e g y h á z Gödöllő Szada E r d ő ke r t e s Őrbottyán Csomád Aszód Vác Fót w w w. l u x h a z a k. h u M ű kö d é s

Részletesebben

Kiadó irodák és raktárak m 2 -en. PÉCS, Siklósi út 3. Kiadó raktárak és irodák

Kiadó irodák és raktárak m 2 -en. PÉCS, Siklósi út 3. Kiadó raktárak és irodák PÉCS, Siklósi út 3. Kiadó raktárak és irodák 1 Terület bemutatása Célunk egy virágzó kereskedelmi és raktár logisztikai központ kialakítása Pécs szívében, a 7622 Pécs, Siklósi út 3. szám alatt. Az ingatlan

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 2665 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Forte dei Marmi FORTE DEI MARMI, ELADÓ VILLÁK LEIRÁS

Részletesebben

LUX I N G AT L A N I RO DA. w w w. l u x h a z a k. h u. Veresegyház, Budapesti út 3/e. HÁZAK. E r d ő ke r t e s

LUX I N G AT L A N I RO DA. w w w. l u x h a z a k. h u. Veresegyház, Budapesti út 3/e. HÁZAK. E r d ő ke r t e s LUX HÁZAK Veresegyház, Budapesti út 3/e. I N G AT L A N I RO DA VERESEGYHÁZON Ve r e s e g y h á z Gödöllő Szada E r d ő ke r t e s Őrbottyán Csomád Aszód Vác Fót w w w. l u x h a z a k. h u M ű kö d é

Részletesebben

BUDAPEST HELYE EURÓPÁBAN

BUDAPEST HELYE EURÓPÁBAN BUDAPEST HELYE EURÓPÁBAN Közép- és Kelet-Európa az egyik leggyorsabban fejlődő régió, ahol számos ország éves GDP-növekedése meghaladja az EU átlagát. Magyarország a Kárpát-medence közepén, a Közép-európai

Részletesebben

ingatlanrobot.hu XML leírás verzió: 1.7

ingatlanrobot.hu XML leírás verzió: 1.7 ingatlanrobot.hu XML leírás verzió: 1.7 Hirdetések szinkronizálása A szinkronizáció naponta egyszer, éjfél után történik. A hirdetés összes adata ellenőrzésre kerül és minden változás átkerül az ingatlanrobot.hu

Részletesebben

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON **

HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA KOLLÉGIUM HOTEL@BMF DIÁKOTTHON ** 1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13. OLCSÓ SZÁLLÁSLEHETŐSÉG IGÉNYESEKNEK Budapest belvárosában, 2008 nyarán a főszezonban ( július augusztus

Részletesebben

PÁLYÁZAT. Budapest XVIII. kerületben lakóház és műhely

PÁLYÁZAT. Budapest XVIII. kerületben lakóház és műhely PÁLYÁZAT Budapest XVIII. kerületben lakóház és műhely Irányár: 57 510 000 Ft Eljárás ügyszáma: 6.Fpk.11-15-070051 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p197625 Pályázat kezdete: 2015. október

Részletesebben

A Kompetenciafejlesztés helyszíneinek a bemutatása

A Kompetenciafejlesztés helyszíneinek a bemutatása A Kompetenciafejlesztés helyszíneinek a bemutatása Közigazgatási szervek munkatársainak kompetenciafejlesztése Árop 2.2.23 Készítette: Szíjgyártó Beáta,Cserép Zsolt, Navracsics Antal, Lakatos Béla az Erzsébet

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1121 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Torino Exkluzív luxusvilla eladó Torinó környékén LEIRÁS

Részletesebben

Szada Liget-ház projekt

Szada Liget-ház projekt "A" energetikai besorolású házat egy zuglói 65 m2-es lakás áráért? Hihetetlen, de igaz! Lakásvásárláson gondolkozik? Budapest már zajos és nem elég nyugodt? Szeretne egy meleg családi fészket ahol a családja

Részletesebben

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító.

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u.16-24. A kongresszus helyszíne. A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas

Részletesebben

Városligeti Fasor Irodaház KIADÓ

Városligeti Fasor Irodaház KIADÓ Városligeti Fasor Irodaház KIADÓ 2011 Február Megközelíthetőség: M1-es metró Hősök tere megállótól 300 méter gyalogosan; 30-as BKV busz, 75 trolibusz, 70 trolibusz, 79 trolibusz KIADÓ IRODÁK KEDVEZMÉNYES

Részletesebben

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Le Majestic 1 D5 (5. emelet) Route d'huez Quartier du Vieil Alpe Északi fekvésű világos apartman gyönyörű kilátással a hegyekre, közel a sífelvonókhoz. A Vieil

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1101 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lake Maggiore Magnificent Luxury Villa Lake Maggiore

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0734 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Pistoia Luxusvilla eladó az olasz Pistoiaban LEIRÁS

Részletesebben

Az ingatlan Fonyód, Dobó u.14 szám alatti óvoda területéből lett kialakítva, csendes panorámás környezetben.

Az ingatlan Fonyód, Dobó u.14 szám alatti óvoda területéből lett kialakítva, csendes panorámás környezetben. Hrsz: Jellege: Területe: Beépíthetősége: Övezeti besorolása: 7403/1 lakóház, udvar 721 m2 30 % lakóterület Sz 30 6,0 600 Az ingatlan Fonyód, Dobó u.14 szám alatti óvoda területéből lett kialakítva, csendes

Részletesebben

RENDEZVÉNY. Ahol az ipari terek magas minőségű élménnyel párosulnak! Kik vagyunk? A következő típusú eseményekre ajánljuk a Loffice tereit...

RENDEZVÉNY. Ahol az ipari terek magas minőségű élménnyel párosulnak! Kik vagyunk? A következő típusú eseményekre ajánljuk a Loffice tereit... RENDEZVÉNY Ahol az ipari terek magas minőségű élménnyel párosulnak! Kik vagyunk? A Loffice többszörösen díjazott rendezvényközpont. Újgenerációs ipari tereinkkel melyek között egykori kottanyomda, cipőgyár

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0934 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Róma Luxusvilla eladó saját parkkal Rómában LEIRÁS Rómában,

Részletesebben

ÚJ LAKÁSBAN. Kedves Csilla!

ÚJ LAKÁSBAN. Kedves Csilla! ÚJ LAKÁSBAN Kedves Csilla! Képzeld el! Új lakásban lakom! Ez a legszebb ház a környéken! Egy mesés társasházban, gyönyörű lakásban élek! Képzeld el! Van benne egy csendes hálószoba, világos nappali szoba,

Részletesebben

1. Feladat meghatározása. 2. Az ingatlan ismertetése. Szentendre Város Önkormányzata Vagyongazdálkodási Iroda Szentendre, Városház tér 3.

1. Feladat meghatározása. 2. Az ingatlan ismertetése. Szentendre Város Önkormányzata Vagyongazdálkodási Iroda Szentendre, Városház tér 3. 1 Város Önkormányzata Vagyongazdálkodási Iroda, Városház tér 3. Tárgy: A, Céh utca 12. címen található, 2453/A/10 helyrajzi számú ingatlanról készült forgalmi értékbecslés felülvizsgálata, aktualizálása.

Részletesebben

Várfi András Polgármester Úr Iktatószám:./2011. Tárgy: Fürst S. u. 3. szám alatti ingatlan Üi: Kocsisné. Igen Tisztelt Polgármester Úr!

Várfi András Polgármester Úr Iktatószám:./2011. Tárgy: Fürst S. u. 3. szám alatti ingatlan Üi: Kocsisné. Igen Tisztelt Polgármester Úr! Városi Egészségügyi Intézmény 5500 Gyomaendrőd, Hősök útja 57. Tel./Fax: (66) 581-190, (66) 581-191 Web site: www.gyomaendrod.hu e-mail: euintezmeny@gyomaendrod.hu Várfi András Polgármester Úr Iktatószám:./2011.

Részletesebben

Telek eladó Budaliget 2048 m²

Telek eladó Budaliget 2048 m² eladó Budaliget 2048 m² X767H Budaliget II A. kerület 99 M Ft 2048 m² Parkolás Extrák Panoráma Budaliget egyik legszebb utcájában, a II/A kerületben kínálunk megvételre egy 2048 nm-es 2 oldalról utcakapcsolatos,

Részletesebben

940 helyrajzi szám (Vörösvári út 12.) - Általános Iskola

940 helyrajzi szám (Vörösvári út 12.) - Általános Iskola 940 helyrajzi szám (Vörösvári út 12.) - Általános Iskola Melléklet Ingatlan címe 2014 Csobánka, Vörösvári út 12. Helyrajzi száma 940 3563 m2 Vagyonkataszteri becsült érték 154.066.000.- - Csobánka Község

Részletesebben

Kőrakás park 61. II/5.

Kőrakás park 61. II/5. Kőrakás park 61. II/5. 2 + 1 félszobás 67 m 2 alapterületű összkomfortos lakás A szerződéskötéskor fizetendő óvadék összege: 200.000,- Ft A lakásban szükséges felújítási munkák: Bérbeadó által végzett

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM Klapka György utca 2. Hrsz.: 6611 3300 EGER MAGYARORSZÁG 2015.07.13. Oldal 1 / 11 LOKÁCIÓ ANALÍZIS MAKRO KÖRNYEZET Megye Heves Régió Észak-Magyarország Lakosság száma Kb. 56 500

Részletesebben

Szerződéskötés. Felújítás megkezdése, lakás teljes berendezése. Ingatlanközvetítővel szerződés a kiadásra vonatkozóan. Ingatlan kiadása.

Szerződéskötés. Felújítás megkezdése, lakás teljes berendezése. Ingatlanközvetítővel szerződés a kiadásra vonatkozóan. Ingatlan kiadása. A megtérülés számításánál az amortizáció mellett nem elhanyagolható az ingatlanközvetítő jutaléka sem, ami jellemzően egy havi bérleti díjnak megfelelő összeg. Mivel a bérlők várhatóan 1-2 évente cserélődnek,

Részletesebben

CÉG BEMUTATÓ CÉG BEMUTATÓ

CÉG BEMUTATÓ CÉG BEMUTATÓ CÉGBEMUTATÓ CÉGBEMUTATÓ CÉGBEMUTATÓ A Daniella Ipari Park Kft, magyar tulajdonú cég. 2000 óta foglalkozik ipari ingatlanok bérbeadásával. Bérlőink között mind a multinacionális vállalatok, mind a magyar

Részletesebben

TERASZ TERASZ. 22,94 m 2. 12,26 m 2 SZOBA. 26,60 m 2 FÜRDÕ. 4,46 m 2 SZOBA. KA 0,62 m 2. 21,95 m 2 KÖZLEKEDÕ. 9,95 m 2 KONYHA FÜRDÕ.

TERASZ TERASZ. 22,94 m 2. 12,26 m 2 SZOBA. 26,60 m 2 FÜRDÕ. 4,46 m 2 SZOBA. KA 0,62 m 2. 21,95 m 2 KÖZLEKEDÕ. 9,95 m 2 KONYHA FÜRDÕ. 8,80,,,77,,97,0,88,9 m,9 m 8, m,90 m nyílászáró csere 7,8 m W, m 8, m TERASZ,7 m,0 m ÁTJÁRÓ,7 m LÉPSÕHÁZ, ELÕ,7 m ERK,79 m, m 7,89 m nyílászáró csere HALL 7,97 m 7,80 m, m ESZ,99 m,7 m,0 KA 0, m TERASZ,

Részletesebben

Pályázatra kijelölt üres lakások Gyöngyösön

Pályázatra kijelölt üres lakások Gyöngyösön Pályázatra kijelölt üres lakások Gyöngyösön 1. Gyöngyös, Dózsa Gy. u. 14. fsz/12. komfortfokozata: komfortos, egyedi gázfűtés alapterülete:31 nm helyiségek: 1 szoba, konyha, fürdőszoba-wc, folyosó lakás

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0897 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Capri Tengerparti luxushotel Capri szigetén LEIRÁS A

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1412 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Comói-tó Splendid villa eladó a Comói-tó LEIRÁS Néző

Részletesebben

Szociális alapú lakáspályázat. a. A Bérbeadó számára kötelező feladatok

Szociális alapú lakáspályázat. a. A Bérbeadó számára kötelező feladatok Szociális alapú lakáspályázat Bethlen G. u. 66. Fszint. 5. szám alatti lakás 30 m2 alapterületű 1 szobás Pályázó neve:..., születési helye:..., ideje:... A lakás felújítási, karbantartási programja a Bérbeadó

Részletesebben

Többmintszáloda,többmintothon!

Többmintszáloda,többmintothon! Otthon lenni jó! Olykor elhagyjuk, mert szeretnénk a világot megismerni. Olykor el kell hagyjuk, mert munkánk, elintézendő dolgaink más helyre szólítanak. Nagyra értékeljük a szállodai szolgáltatásokat,

Részletesebben

ELADÓ INGATLAN. Fejleszthető sportlétesítmény és beépíthető terület (5000 m 2 ) Budapest X. kerület

ELADÓ INGATLAN. Fejleszthető sportlétesítmény és beépíthető terület (5000 m 2 ) Budapest X. kerület ELADÓ INGATLAN Fejleszthető sportlétesítmény és beépíthető terület (5000 m 2 ) Budapest X. kerület Kilátás a sportlétesítmény tetejéről, NY felé nézve Érdeklődni és a megtekintés időpontját egyeztetni

Részletesebben

Sajnos vagy szerencsére? SAJNOS SZERENCSÉRE

Sajnos vagy szerencsére? SAJNOS SZERENCSÉRE 1. Sajnos vagy szerencsére? SAJNOS SZERENCSÉRE Szita Szilvia és Pelcz Katalin, www.magyar-ok.hu 1 1. Sajnos vagy szerencsére? A belvárosban lakom. A földszinten lakom. Elég messze lakom a belvárostól.

Részletesebben

INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉSI SZAKVÉLEMÉNY

INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉSI SZAKVÉLEMÉNY INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉSI SZAKVÉLEMÉNY A Gyomaendrőd, Rákóczi utca 29. szám alatt lévő 176 hrsz.-ú orvosi rendelő becsült forgalmi értékének megállapításáról Készült: 2011. december 1. Készítette: Csényi

Részletesebben

Siklós-Bóly térségi 24.

Siklós-Bóly térségi 24. Siklós-Bóly térségi 24. INGYENES KERESKEDELMI HETILAP III. évf., 24. szám, 2008. június 25. 2. oldal II I. évfolyam, 24. szám, 2008. június 25. Tel./fax: 72/411-892 Mobil: 20/218-3189 E-mail: baranyapressbt@t-online.hu

Részletesebben

2 ingatlan@cegpasztor.hu

2 ingatlan@cegpasztor.hu május 2 ingatlan@cegpasztor.hu Balmazújváros, Szigetkerti 2002-ben teljes körűen felújított 90m2-es, 2 szobás családi ház rendezett, összközműves 900m2 telken eladó. Érd.: 30/281-6255 Ár: 10.900.000,-

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM 4024 DEBRECEN MAGYARORSZÁG INGATLAN SZÁMA: 01 2011. július Rev.01 Page 1 of 8 Megye Régió Hajdú-Bihar LOKÁCIÓ ANALÍZIS MAKRO KÖRNYEZET Észak- Kelet Magyarország Lakosság száma Kb.

Részletesebben

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató 2/3 fős

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató 2/3 fős Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató 2/3 fős La Maison de l'alpe R3 (3. emelet) Route de la Poste Quartier du Vieil Alpe AGENCE GIVERDON IMMOBILIER BP 26 - Avenue des Jeux 38750 Alpe d'huez www.giverdon-immobilier.fr

Részletesebben

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni.

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u A kongresszus helyszíne.

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u A kongresszus helyszíne. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u.16-24. A kongresszus helyszíne. A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas

Részletesebben

Így gazdagodj meg a lakásvásárlásból!

Így gazdagodj meg a lakásvásárlásból! Így gazdagodj meg a lakásvásárlásból! 2016. június 2. 05:55 portfolio.hu A rövid távú lakáskiadás jelentős növekedésen van túl az elmúlt egy-két évben, befektetők tömegei választották a hosszú távú bérbeadás

Részletesebben

Ingatlan állapotfelmérés

Ingatlan állapotfelmérés Oldal:1/6 Ingatlan állapotfelmérés Készítette: Tarcsi és Társai Kft. Tarcsi Károly 06 20 97 96 771 iroda@mingatlan.hu Hirdetés megtekintése az Mingatlan portálon Állapotfelmérés információk, megrendelés

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM Hajdúnánás, Dorogi utca 19. Hrsz.: 3398 4080 HAJDÚNÁNÁS MAGYARORSZÁG 2015.07.13. Oldal 1 / 11 LOKÁCIÓ ANALÍZIS MAKRO KÖRNYEZET Megye Hajdú-Bihar Régió Észak-Kelet Magyarország Lakosság

Részletesebben

Konferencia szállás ajánlataink*

Konferencia szállás ajánlataink* Corso Hotel**** Pécs, Koller u. 8, 7626 (Térkép) Konferencia szállás ajánlataink* Egyike azon belvárosi hoteleknek melyek magukénak tudhatják Pécsett a legtöbb, azaz 4 csillagot. A 2010-ben épült Corso

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 3314 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Róma Magnificent luxus lakás eladó Rómában LEIRÁS A

Részletesebben

IX. évfolyam, 7. szám április 9.

IX. évfolyam, 7. szám április 9. IX. évfolyam, 7. szám 2016. április 9. 2 3 4 5 6 INGATLAN Tamásiban eladó vagy szekszárdi lakásra cserélhető egy 127 nm-es, 5 szobás felújított sorház garázzsal, kerttel. Érd.: 70/533-4468 Zomba-Szentgálszőlőhegy

Részletesebben