CONCEPT. Gymstick Original light, medium, strong, extra strong super strong

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "CONCEPT. www.gymstick.net. Gymstick Original. 11001 light, 11002 medium, 11003 strong, 11004 extra strong 11005 super strong"

Átírás

1 CONCEPT Gymstick Original light, medium, strong, extra strong super strong Mindenki számára megfelelő, egyszerűen hatásos sporteszköz, mellyel többszáz izomfejlesztő, erősítő és nyújtógyakorlatot lehet végezni. Az eszköz egyik nagy előnye többek közt az, hogy az ellenállást a mozdulat közben is lehet szabályozni. - Erősíti, formálja és kiemeli a test minden izmát, fejleszti a koordinációs készséget - Minden gyakorlást élvezetessé és hatásossá tesz - Fejleszti az eggyensúlyérzéket és a mozgáskészséget - Javítja a szervezet oxigénellátását, a vérkeringési szervek kondícióját - A kalóriaigényes mozgásformák égetik a zsírt, feszessé teszik a testet - Ideális úgy házi használatra, mint fitnesszklubok részére, rehabilitációra, professzionális/junior/senior sportolásra A Gymstick számos nemzetközi díjat nyert a legjobb házi edzőeszközként! Öt különböző szín, öt különböző ellenállás: Zöld: gyenge kezdőknek; Kék: kondícionáló; Fekete: Közepes haladóknak; Ezüst: Erős edzetteknek; Arany: Szuper-erős profiknak A doboz tartalma: 131 cm-es GYMSTICK bot gumizsinórokkal, hordtáska, DVD és poszter gyakorlatokkal.

2 CONCEPT Gymstick, teleszkópos strong A eredeti Gymstick minden tulajdonságával rendelkező eszköz, amely teleszkópos felépítésének köszönhetően akár egy táskába is befér. A sokat utazók legjobb választása! A bot hosszúsága összecsukva csak 70 cm, kinyitva 117 cm. Öt különböző szín, öt különböző ellenállás: Zöld: gyenge kezdőknek; Kék: kondícionáló; Fekete: Közepes haladóknak; Ezüst: Erős edzetteknek; Arany: Szuper-erős profiknak A doboz tartalma: teleszkópos GYMSTICK bot gumizsinórokkal, DVD és poszter gyakorlatokkal.

3 CONCEPT Gymstick Health Nordic Walking cm cm cm Egyesíti a Nordic Walking bot és a Gymstick tulajdonságait konditerem ott, ahol Te akarod! A Gymstick Health Nordic Walking bot a maguk egyszerűségében minden szabadban sportoló számára elérhetővé teszi a konditermet! Eszköz, amellyel állóképességet lehet szerezni és izomzatot fejleszteni akárhol, bármikor. A botok kihúzható Gymstick- gumiszalagokat rejtenek, így néhány mozdulattal átalakíthatók Gymstick- bottá. A doboz tartalma: Gymstick Health Nordic Walking botpár, valamint a helyes Nordic Walking technikát és két különböző szintű, a Gymstickbotokra kidolgozott izomfejlesztő programot bemutató DVD, poszter gyakorlatokkal. Szín: zöld Kényelmes fogású foam- markolat Méret: 5 centiméterenként ( cm)

4 részes Pilates & Jóga Szett + 3 DVD a gyakorlatokkal Kifejezetten otthoni edzéshez kifejlesztett összeállítás, amely sokoldalúan felhasználható úgy jóga és pilates, mint más, általános edzésformákhoz is. A doboz tartalma: (1) 65 cm átmérőjű fitness- labda, (2) pumpa, (3) tornaszőnyeg, (4) gumiszalag, (5) jóga- nyújtó öv, (6) gyakorlatok papíron, valamint (7) 3 db. DVD a gyakorlatokkal (egy a fitnesslabdához, egy a gumiszalaghoz és egy a tornaszőnyeghez)

5 62002 Doorgym az ajtóra erősíthető házi gyakorlóeszköz + DVD Ajtóra erősíthető házi sporteszköz, mellyel sokoldalúan lehet fejleszteni a test izmait. Különösen jól illik a kezdő gyakorlók edzőprogramjába. A mellékelt 35 perces DVD kiváló útmutatást ad a Doorgymhasználatához. A doboz tartalma: Beakasztható gumikötelek bokapántokkal, kézkímélő markolatokkal, DVD és füzet a gyakorlatokkal.

6 62003 Ovál fitnesslabda + DVD Az eszköz garantálja a biztonságos és hatékony gyakorlást. Az ovál fitnesslabda leginkább a has és a hátizmok kidolgozására szolgál, de megdolgoztatja a test más nagy izomcsoportjait is, ésezzel egyidejűleg fejleszti az egyensúlyérzéket. A mellékelt 35 perces DVD kiváló útmutatást ad az eszköz használatához. A doboz tartalma: Ovál fitnesslabda (ezüstszínű), pumpa, DVD és füzet a gyakorlatokkal.

7 62004 Terápialabda + DVD Az eszköz leginkább mély izmainak erősítésére szolgál, egyúttal fokozza a nyújtások intenzitását és javítja a test felszíni vérkeringését. Egy példa: a csípő alá helyezett labda kellemes és hatékony nyújtást ad a gerincnek. A labda felszínén található dudorok masszírozó hatása élénkíti a vérkeringést. Átmérő: 20 cm. A mellékelt 35 perces DVD kiváló útmutatást ad a Terápialabda használatához. A doboz tartalma: Terápialabda (ezüstszínű), pumpa, DVD és füzet a gyakorlatokkal.

8 62005 Pilates- karika + DVD A Pilates- karikával történő gyakorlás erősíti a törzs mély izmait, megfelel mindenkinek, kezdőtől a profiig. A karikával történő gyakorlás koncentrációt igényel és lehetőséget ad a mozdulatok nyugodt kivitelezéséhez. A mellékelt 35 perces DVD kiváló útmutatást ad a Pilateskarika használatához. A doboz tartalma: Pilates- karika, DVD és füzet a gyakorlatokkal.

9 62006 Gumis gyakorlóeszköz evezéshez + DVD Egyszerű, de hatékony készülék alaphelyzetű gyakorlatokhoz. Az evezést szimuláló mozdulatokon kívül kitűnő a felkar, a hát és a has izmainak erősítésére. Az eszköz ellenállása szabályozható a három kivehető gumizsinór segítségével. A mellékelt 35 perces DVD kiváló útmutatásokat ad használatához. A doboz tartalma: Gyakorlóeszköz, DVD és füzet a gyakorlatokkal.

10 62007 Tornaszőnyeg + DVD Alapfelszerelés mindenkinek, aki tornával foglalkozik. A saját hordtáskájában szállítható, könnyű szőnyeg kényelmes alapot biztosít úgy az izomerősítő- és jógagyakorlatokhoz, mint a bemelegítéshez és a nyújtáshoz. Anyaga csúszásgátló, kemény és puha talajon egyformán jól működik. Használata egyszerű és higiénikus. A mellékelt 35 perces izomfejlesztő- és nyújtógyakorlatokat tartalmazó DVD kiváló útmutatásokat ad használatához.

11 62009 Fitnesslabda (55cm) + DVD Fitnesslabda (65cm) + DVD Fitnesslabda (75cm) + DVD Az egyik legismertebb, legsokoldalúbb tornatermi és otthoni gyakorlóeszköz. A labdagyakorlatok növelik az izmok erejét, fejlesztik az egyensúlyérzéket és kontrolálják a mozdulatokat. Megmozgatják az alsóés felsőtest nagy izomcsoportjait, egyúttal aktiválják a törzs más izmait is. A labda segítségével sokoldalú nyújtógyakorlatokat tudunk végezni pl. a gerinc hajlékonyságának megőrzése érdekében. Űlőlabdaként is használhatóak a törzs szép tartásának megőrzése, illetve a hátfájdalmak megelőzése érdekében. A mellékelt 35 perces DVD szakemberek útmutatásával kínál gyakorlatokat a mindennapi használathoz. A doboz tartalma: Fitnesslabda (ezüst színű), pumpa, DVD és füzet a gyakorlatokkal.

12 x 1kg Súlylabda + DVD Othhoni gyakorlásra kifejlesztett kézi súlyzók labda formában! A puha, kellemes tapintású labdákat biztonsággal lehet kezelni. Sokoldalú felhasználhatóságuk révén hasznosak minden izomcsoportnak, fokozzák a nyújtások hatékonyságát. A mellékelt 35 perces izomfejlesztő- és nyújtógyakorlatokat tartalmazó DVD kiváló útmutatásokat ad használatához. A doboz tartalma: 2 db 1 kg-os Súlylabda, valamint DVD és füzet a gyakorlatokkal.

13 62014 Exercise Roller + DVD Otthoni gyakorlásra kifejlesztett egyszerű felépítésű, kis helyen tárolható, gumizsinórokkal kombinált görgős sporteszköz. A görgők kigurítása után a gumizsinórok segítséget adnak a kiindulási helyzetbe való visszatéréshez, kímélve a hát hosszú izmait. A mozdulatok könnyen végrehajthatóvá, kellemessé válnak. Az eszközzel más célirányos mozdulat is elvégezhető: pl. a bicepsz fejlesztésére. Az evezőgyakorlatok, a hát és a far megmozgatása és a különböző guggolások sokoldalúvá és igen hatékonnyá teszik az Exercise Roller-t. A mellékelt 35 perces izomfejlesztő- és nyújtógyakorlatokat tartalmazó DVD kiváló útmutatásokat ad használatához. A doboz tartalma: Exercise Roller, kisméretű térdvédő szőnyeg, valamint DVD és füzet a gyakorlatokkal.

14 62015 Egyensúly- korong + DVD Sokoldalú sporteszköz az izomzat mozgékonyságának fenntartására és az egyensúlyérzék fejlesztésére. Célirányosan erősíti a boka, a lábszár és a törzs izmait. Javítja a test általános kontrollját, használata gyermekeknek is ajánlott. A mellékelt 35 perces DVD kiváló útmutatásokat ad a korong használatához. Átmérő: 36cm. A doboz tartalma: Egyensúly- korong, valamint DVD és füzet a gyakorlatokkal.

15 62018 Ugrókötél + DVD A kondíció fenntartásának alapvető, ismert eszköze. Egyszerű felépítésű, hatékonyan javítja a kondíciót, fejleszti az állóképességet. Az ugrókötél az egyik legnépszerűbb sportszer azok számára, akik igazán izzadni akarnak! Segítségével az edzés utáni nyújtások is elvégezhetőek. Hosszúsága szabályozható a markolatoknál. A mellékelt 35 perces, sok gyakorlatokat tartalmazó DVD átfogó útmutatásokat ad használatához. A doboz tartalma: Csapágyazott ugrókötél (275cm), valamint DVD és füzet a gyakorlatokkal.

16 62021 Fitness- gumiszalag szett + DVD Az otthoni felhasználó számára kifejlesztett, 3 különböző erősségű gumiszalagot magában foglaló szett. Segítségükkel hatékonyan megmozgathatóak a test főbb izmai. A különböző színű szalagok közül mindíg kiválasztható a gyakorlathoz megfelelő erősségű. Előnyük a kis méret akárhová, akármikor magunkkal vihetjük. A mellékelt 35 perces, sok gyakorlatokat tartalmazó DVD átfogó útmutatásokat ad használatukhoz. A doboz tartalma: 3 db. különböző színű és ellenállású gumiszalag (gyenge, közepes, erős), valamint DVD és füzet a gyakorlatokkal.

17 62022 Gumiexpander + DVD Az otthoni felhasználó számára kifejlesztett, markolattal ellátott gumizsinór. Segítségével hatékonyan megmozgathatóak a test főbb izmai. Előnye a kis méret akárhová, akármikor magunkkal vihetjük. A zsinór hossza 152cm, középső részén védőborítással, amelz óvja az eszközt, mikor a gyakorlatok során rálépünk. A mellékelt 35 perces, sok gyakorlatokat tartalmazó DVD átfogó útmutatásokat ad használatához. A doboz tartalma: gumiexpander, valamint DVD és füzet a gyakorlatokkal.

18 62034 Kéztámasz + DVD Egyszerű és hatékony, leginkább a felsőtest és a kar izmainak fejlesztésére szolgál. Ergonómikusan kialakított formája, párnázott markolata könnyen végrehajthatóvá, kellemessé teszi a gyakorlatokat. A mellékelt 35 perces, sok gyakorlatokat tartalmazó DVD átfogó útmutatásokat ad használatához. A doboz tartalma: 2 db kéztámasz (fekete), valamint DVD és füzet a gyakorlatokkal.

19 RED POWER Wavestepper WS-20 Végre egy lakberendezési tárgy, amely egyúttal hasznos is a Gymstick új RED POWER fitnessgép- sorozata stílust és energiát kölcsönöz akár bútordarabként is! A legutolsó generációs sztepper új kihívást jelent az otthoni testedzésben. Az eszköz különleges formája az edzést hatékonnyá és élvezetessé teszi. Az újszerű, oldalirányú hintázó mozgás kitűnően fejleszti az altest minden izmát. Javítja a testtartást és az egyensúlyérzéket, aktiválja a törzs más izmát is. Technikai adatok A doboz tartalma: Wavestepper, csúszásgátló szőnyeg a készülék alá, 2 db. markolattal ellátott gumizsinór (szabályozható hosszal) Számláló: edzésidő, lépések száme, kalóriafelhasználás A felhasználó max. súlya: 100 kg Méretek (használatra kész állapotban): H 50 x Sz 27 x M 26,5 cm Garancia: 6 hónap A hozzátartozó, markolattal ellátott gumiszalagok, melyeket a készülékhez erősíthetünk, a Wavestepper-t kitünően használható egységgé egészítik ki, mely kis helyen is elfér. A Wavestepper-rel történő edzés során korcsolyázol, síelsz és futsz Lépj a hullámra!

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC2-01

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC2-01 175,5 cm 349 cm Air Walker Rendelési kód: OFC2-01 399 cm 99 cm Edzéstípus: Vérkeringés, kardio Hatása: Az ízületeket kímélve edzi a teljes láb- és csípőizomzatot. Hasznos eszköze lehet a mozgásszervi rehabilitációnak

Részletesebben

Érvényes 2015.09.01-től visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.

Érvényes 2015.09.01-től visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben. Érvényes 2015.09.01-től visszavonásig Egészség KATALÓGUS DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.) Elérhetőségünk: DREAM SPORT sportbolt 1027. Budapest. Margit

Részletesebben

STREET WORKOUT ESZKÖZÖK

STREET WORKOUT ESZKÖZÖK STREET WORKOUT ESZKÖZÖK Rendelési SW7601 DUPLA KORLÁT 64 x 254 x 92 20,02 67 800 Ft 86 106 Ft 40 680 Ft Állóképességet és egyensúlyt saját testsúly használatával fejlesztő eszköz, mely a rajta elvégezhető

Részletesebben

Érvényes 2013.09.01-tól visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.

Érvényes 2013.09.01-tól visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben. Érvényes 2013.09.01-tól visszavonásig Egészség KATALÓGUS DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.) Elérhetőségünk: DREAM SPORT sportbolt 1027. Budapest. Margit

Részletesebben

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC-02

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC-02 Air Walker Rendelési kód: OFC-02 Edzéstípus: Vérkeringés, kardio Hatása: Az ízületeket kímélve edzi a teljes láb- és csípőizomzatot. Hasznos eszköze lehet a mozgásszervi rehabilitációnak is, hiszen javítja

Részletesebben

Érvényes től visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.

Érvényes től visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben. Érvényes 2014.04.01-től visszavonásig Egészség KATALÓGUS DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.) Elérhetőségünk: DREAM SPORT sportbolt 1027. Budapest. Margit

Részletesebben

Csípőforgás. Módszer: Álljon a gömbre egyenesen, majd végezzen a derekával twist-pörgő mozdulatokat és a karjaival egyensúlyozzon.

Csípőforgás. Módszer: Álljon a gömbre egyenesen, majd végezzen a derekával twist-pörgő mozdulatokat és a karjaival egyensúlyozzon. Csípőforgás Módszer: Álljon a gömbre egyenesen, majd végezzen a derekával twist-pörgő mozdulatokat és a karjaival egyensúlyozzon. Hatás: Erősíti a derekat és a hátizmokat. 2. Nyak-hát nyújtó gyakorlat

Részletesebben

Érvényes 2016.04.05-től visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.

Érvényes 2016.04.05-től visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben. Érvényes 2016.04.05-től visszavonásig Egészség KATALÓGUS DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.) Elérhetőségünk: DREAM SPORT sportbolt 1027. Budapest. Margit

Részletesebben

TORNASZOBA. 1 MK_TO-37 Kis billenő rácshinta. 1 DR_ Tornazsámoly. 1 DR_ Tornapad. 1 DR_ Bordásfal

TORNASZOBA. 1 MK_TO-37 Kis billenő rácshinta. 1 DR_ Tornazsámoly. 1 DR_ Tornapad. 1 DR_ Bordásfal 9 2 8 6 4 1 www.bdovi.hu 1 mennyiség cikkszám termék 1 DR_100010000019 Dobbantó 6 mennyiség cikkszám termék 1 MK_TO- Kis billenő rácshinta 2 1 MA_1001 Tornaszekrény 1 DR_10001000001 Tornazsámoly 1 DR_10001000009

Részletesebben

Érvényes 2013.09.20-tól visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.

Érvényes 2013.09.20-tól visszavonásig. Egészség KATALÓGUS. DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben. Érvényes 2013.09.20-tól visszavonásig Egészség KATALÓGUS DREAM SPORT KFT. 1027. Budapest. Margit krt. 38/A (A Ferences templommal szemben.) Elérhetőségünk: DREAM SPORT sportbolt 1027. Budapest. Margit

Részletesebben

EXKLUZÍV ESZKÖZÖK Rendelési szám

EXKLUZÍV ESZKÖZÖK Rendelési szám EXKLUZÍV ESZKÖZÖK Rendelési Eszköz leírása Méret (cm) Biztonsági tér (cm) Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) 7502 LIBEGŐ 160 x 97 x 127 460 x 397 300 000 Ft 381 000 Ft Koordináció és egyensúly javítására. Erősíti

Részletesebben

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök)

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) Rendelési szám Eszköz leírása Méret (mm) Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) SL116 GYALOGLÓ 1250x600x1600 207 000 Ft 262 890 Ft Végtagok formálására, erősítésére és

Részletesebben

EXKLUZÍV ESZKÖZÖK Rendelési szám 7502

EXKLUZÍV ESZKÖZÖK Rendelési szám 7502 EXKLUZÍV ESZKÖZÖK Rendelési 7502 Eszköz leírása Méret (cm) Biztonsági tér (cm) Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) LIBEGŐ 160 x 97 x 127 460 x 397 300 000 381 000 Koordináció és egyensúly javítására. Erősíti

Részletesebben

Termékek. Az alacsony fekvőtámasz állvány kondieszköz a fekvőtámasz gyakorlatok kombinálásához,

Termékek. Az alacsony fekvőtámasz állvány kondieszköz a fekvőtámasz gyakorlatok kombinálásához, Termékek Alacsony fekvőtámasz állvány Az alacsony fekvőtámasz állvány kondieszköz a fekvőtámasz gyakorlatok kombinálásához, változatosabbá tételéhez nyújt segítséget. A saját testsúlyos edzés egyik legfontosabb

Részletesebben

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök)

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) Rendelési szám Eszköz leírása Méret (mm) Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) SL116 GYALOGLÓ 1250x600x1600 207 000 Ft 262 890 Ft Végtagok formálására, erősítésére és

Részletesebben

Használati útmutató. IN 3379 Koordinációs félgömb insportline GRANDE

Használati útmutató. IN 3379 Koordinációs félgömb insportline GRANDE Használati útmutató IN 3379 Koordinációs félgömb insportline GRANDE Koordinációs félgömb GRANDE felfújható, nyújtó gyakorlatokra, egyensúly javításra alkalmas. Gyors és hatékony. Szórakoztató módja a test

Részletesebben

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök)

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) Rendelési szám Eszköz leírása Méret (mm) SL101 KAR ÉS MELLKAS ERŐSÍTŐ 1600x750x2050 19,1 (4,16 x 4,58 m) 155 440 700 Ft 559 689 Ft Mire jó? Felső végtagok,

Részletesebben

Vitorlázás 10. évfolyam

Vitorlázás 10. évfolyam A vitorlás sport tanításának céljai a on: A sportági tevékenységekhez szükséges akarat, aktivitás ébrentartása; Korosztályos válogatottak képzése; Az sportág mozgásformáinak, alapismereteinek továbbfejlesztése;

Részletesebben

Erőnlét és egészségmegőrzés mindenkinek

Erőnlét és egészségmegőrzés mindenkinek Outdoor Fitness CENTER Cégünkről A minőségi Outdoor Fitness Center kültéri sporteszközöket forgalmazó és telepítő Három Kertőr Kft. tulajdonosai 2001 óta végeznek professzionális kertészeti és kertépítési

Részletesebben

Összefoglaló tartalomjegyzék

Összefoglaló tartalomjegyzék Összefoglaló tartalomjegyzék Bevezetés... 1 I. rész: A pilates alapjai... 5 1. fejezet: Pilates teljesen kezdõknek... 7 2. fejezet: Felkészülni...... 21 3. fejezet: Tanuljuk meg a pilates-abc-t... 31 II.

Részletesebben

Vitorlázás 12. évfolyam

Vitorlázás 12. évfolyam A vitorlás sport tanításának céljai a on: A megszerzett állóképesség továbbfejlesztése; Korosztályos válogatottak képzése; A tantárgyhoz fűződő pozitív érzelem fenntartása; Az edzéshatások növelése (terjedelem,

Részletesebben

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. ZARGES / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. A legtöbb Zarges termék esetében két különböző felépítésű modell között választhat. Mindkét esetben egyértelmű a garantált

Részletesebben

STEP UP BOARD Cikk szám: 1132 Használati utasítás és ajánlott gyakorlatok

STEP UP BOARD Cikk szám: 1132 Használati utasítás és ajánlott gyakorlatok STEP UP BOARD Cikk szám: 1132 Használati utasítás és ajánlott gyakorlatok Minden amire szüksége lehet egy tökeletes edzéshez! Az Aerobic Step az egyetlen tréningeszköz, amire szüksége lehet. Ideális cardovaszkuláris

Részletesebben

CIKK SZÁM: 1241 HASZNÁLATI UTASÍTÁS

CIKK SZÁM: 1241 HASZNÁLATI UTASÍTÁS CIKK SZÁM: 1241 HASZNÁLATI UTASÍTÁS TARTALOM FELHASZNÁLÓI FIGYELMEZTETÉS ALKATRÉSZEK LISTÁJA FELÜLNÉZETI RAJZ SZERELÉSE ÚTMUTATÓ HASZNÁLAT ELÖTTI BEMELEGÍTÉS ÉS NYÚJTÁSI TIPPEK NEHÉZSÉG BEÁLLÍTÁSA TRÉNING

Részletesebben

FIZIKAI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM, AZ ÉLVONALBELI TELJESÍTMÉNYHEZ

FIZIKAI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM, AZ ÉLVONALBELI TELJESÍTMÉNYHEZ FIZIKAI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM, AZ ÉLVONALBELI TELJESÍTMÉNYHEZ Időszak: 1. és 2. felkészülési fázis Ízületi mozgékonyság Lazaság - Erő-Állóképesség FIGYELEM Erőfejlesztés, kondicionálás gumiszalag segítségével.

Részletesebben

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek Akció! Vásároljon hihetetlenül kedvezményes áron egészen tavaszig csak a Fair Play-től! Ahogy ígértük ebben az évben is a lehető leghatékonyabban szeretnénk segíteni az Önök munkájukat. Rögtön az év elején

Részletesebben

ATLÉTIKA Évfolyam: I. (6-9 évesek) Korosztály: Gyermekkorcsoport B Cél

ATLÉTIKA Évfolyam: I. (6-9 évesek) Korosztály: Gyermekkorcsoport B Cél ATLÉTIKA Évfolyam: I. (6-9 évesek) Korosztály: Gyermekkorcsoport B Cél - A korosztály biológiai fejlődésének szem előtt tartása, az egészség megőrzése. - Az életkori sajátosságoknak megfelelő, sokoldalú

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 10972 Koordinációs párna insportline Dome Plus

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 10972 Koordinációs párna insportline Dome Plus HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 10972 Koordinációs párna insportline Dome Plus TARTALOM BEVEZETŐ... 3 CSOMAG TARTALMA... 3 BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 ELSŐ HASZNÁLAT... 3 TÁROLÁS... 3 GYAKORLATOK... 4 GARANCIÁLIS

Részletesebben

Vitorlázás 9. évfolyam

Vitorlázás 9. évfolyam A vitorlás sport tanításának céljai a on: A sportági tevékenységekhez szükséges akarat, aktivitás ébrentartása; Korosztályos válogatottak képzése; Az sportág mozgásformáinak, továbbfejlesztése; Országos

Részletesebben

Testnevelés és sport. Fit-Ball Sportági alapismeret

Testnevelés és sport. Fit-Ball Sportági alapismeret Testnevelés és sport Fit-Ball Sportági alapismeret A félév végi jegy kialakítása: A gyakorlati jegy és az elméleti dolgozat érdemjegyének átlaga adja a félév végi osztályzatot. A félévi eredmény elégtelen,

Részletesebben

ÁRAJÁNLAT BUDAÖRSI KÉZÉLABDA SE

ÁRAJÁNLAT BUDAÖRSI KÉZÉLABDA SE ÁRAJÁNLAT BUDAÖRSI KÉZÉLABDA SE 1 SELENA BESTRONG 130M 2 -ES KONDIPARK VARIÁCIÓ Helyigény: 130 m2 Kapacitás: egyszerre akár 50 ember is sportolhat a kondieszközökön, 1:1-es pihenőidővel. A kondipark eszközei:

Részletesebben

Bemelegítéskor alkalmazható gumikötél gyakorlatok

Bemelegítéskor alkalmazható gumikötél gyakorlatok Bemelegítéskor alkalmazható gumikötél gyakorlatok 1. Gyakorlat. Vállízületet feszítő izmok (1. ábra), mindkét oldalon 4 3 x + 1. ábra. Vállízületet feszítő izmok vázlatos rajza 2. Gyakorlat. Kart kifelé

Részletesebben

Obes betegek gyógytornája

Obes betegek gyógytornája Obes betegek gyógytornája Testsúly csökkentő program a Harkányi Gyógyfürdőkórházban Krómer Andrea 2010.10. 1 Team munka és jelentősége BETEG, ÉS CSALÁDJA Diéta+torna=sikeres zsírszövet vesztés Fontos az

Részletesebben

Sportkínálat. vitalium@europafit.hu 06 83 501 140

Sportkínálat. vitalium@europafit.hu 06 83 501 140 Sportkínálat vitalium@europafit.hu 06 83 501 140 Szállodánk nagy hangsúlyt fektet az egészségtudatos életforma kialakításának támogatására, melynek egyik fő eleme a rendszeres testmozgás. Ennek megfelelően

Részletesebben

EXKLUZÍV vonal 2012.01.280 280

EXKLUZÍV vonal 2012.01.280 280 EXKLUZÍV vonal 2012.01.280 280 Rendelési szám Eszközök Méret (cm) Nettó ár (EUR) Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) 019030 UJJ-LÉTRA 22X22X170 cm 1 300 364 000 Ft 462 280 Ft Ujj- izmok, ínszalagok és izületek

Részletesebben

ATLÉTIKA Évfolyam: I. (6-9 évesek) Korosztály: Gyermekkorcsoport B Cél

ATLÉTIKA Évfolyam: I. (6-9 évesek) Korosztály: Gyermekkorcsoport B Cél ATLÉTIKA Évfolyam: I. (6-9 évesek) Korosztály: Gyermekkorcsoport B Cél - A korosztály biológiai fejlődésének szem előtt tartása, az egészség megőrzése. - Az életkori sajátosságoknak megfelelő, sokoldalú

Részletesebben

Rátgéber László, Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar, Rátgéber Kosárlabda Akadémia Alapítvány A modern kondicionális és koordinációs képzés

Rátgéber László, Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar, Rátgéber Kosárlabda Akadémia Alapítvány A modern kondicionális és koordinációs képzés Rátgéber László, Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar, Rátgéber Kosárlabda Akadémia Alapítvány A modern kondicionális és koordinációs képzés konferencia A Testnevelési Egyetem és a Magyar Olimpiai

Részletesebben

Kardiovaszkuláris tréning

Kardiovaszkuláris tréning Kardiovaszkuláris tréning Kardiovaszkuláris tréning A kardiovaszkuláris tréning jelentése nem más, mint a szív érrendszer edzése, erősítése. Lényege: Olyan aerob (vagyis oxigén felhasználással járó) mozgást

Részletesebben

Kültéri játékok. Kültéri játékok. Homokozók, dömperek. IT 048 Kisöntözőkanna. IT 045 Vödör. IT 052 16 darabos homokozó készlet.

Kültéri játékok. Kültéri játékok. Homokozók, dömperek. IT 048 Kisöntözőkanna. IT 045 Vödör. IT 052 16 darabos homokozó készlet. Homokozók, dömperek Gyerekek számára készült fém kerti szerszám: ásó, gereblye, lapát, amelyek valós környezetben is jól használhatók. Piros és kék színben kapható. A szerszámok négy méretben vásárolhatók

Részletesebben

SZENZÁCIÓS január 9.-től. Töltőállomás

SZENZÁCIÓS január 9.-től. Töltőállomás www.kik.hu 2019. január 9.-től Töltőállomás SZENZÁCIÓS ÁR Bluetooth-fejhallgató TWS (true wireless stereo), sporthoz ideális, a készlet részei: töltőállomás, nagyon jól illeszkedő adapter két méretben,

Részletesebben

Vegyen részt életmódváltó programunkban!

Vegyen részt életmódváltó programunkban! Vegyen részt életmódváltó programunkban! Európai Szociális Alap Életmód váltás Ha életmódot kívánunk váltani, első lépésben meg kell tanulnunk az egészséges életmód alapjait: hogyan kell változtatni mindennapi

Részletesebben

2011 KATALÓGUS KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI BERUDALÓK ÉS KIEGÉSZÍTOIK www.estiare.hu

2011 KATALÓGUS KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI BERUDALÓK ÉS KIEGÉSZÍTOIK www.estiare.hu ESTIARE S.A. Pol. Ind. Cova Solera - C/ Praga, 5 089 Rubí - Barcelona - España Tel. + (34) 935 86 282 - Fax. + (34) 936 979 768 info@estiare.es - www.estiare.es 20 KATALÓGUS KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI BERUDALÓK

Részletesebben

leisure év 700 g Belmil iskolatáskák, hátizsákok, tolltartók és tornazsákok EGY IGAZÁS CSAJOS KOLLEKCIÓ 0,7 literig tágas belső tér

leisure év 700 g Belmil iskolatáskák, hátizsákok, tolltartók és tornazsákok EGY IGAZÁS CSAJOS KOLLEKCIÓ 0,7 literig tágas belső tér 19 leisure 403-25 7-11 Méretek: M: 40 cm H: 30 cm Sz: 21 cm 700 g 1 év garancia Fényvisszaverő Vízálló anyag FESTÉS HÍMZÉS CSILLÁM EGY IGAZÁS CSAJOS KOLLEKCIÓ Az idei Leisure kollekciót az egyedi színkombinációk

Részletesebben

Dynasit Dinamikus ülőpárnák

Dynasit Dinamikus ülőpárnák Dinamikus ülőpárnák 1. Üljünk egészségesen! Felejtse el a statikus, mozgás nélküli ülést, vigyen dinamikát az ülésbe! Ébressze fel izmait, mozogjon többet ülés közben! Évente átlagosan több, mint 3000

Részletesebben

Funkcionális élet a mindennapokban. Élj másképp, élj tovább!

Funkcionális élet a mindennapokban. Élj másképp, élj tovább! Funkcionális élet a mindennapokban Élj másképp, élj tovább! Kutasi Kelly- funkcionális edző, Health Ambassador, KELLYS márka alapítója 4 éves korom óta sportolok. Szertorna, balett, atlétika, kosárlabda,

Részletesebben

Koordináció szerepe az ökölvívásban I. rész

Koordináció szerepe az ökölvívásban I. rész Koordináció szerepe az ökölvívásban I. rész Az ökölvívás nyílt mozgáskészségére utalva döntő szerepet kap a kiszámíthatatlanság, bizonytalanság. Ezeket a tulajdonságokat a felkészülésnek is követnie kell.

Részletesebben

IN 2101 Fitness kiegésítő insportline AirStep

IN 2101 Fitness kiegésítő insportline AirStep IN 2101 Fitness kiegésítő insportline AirStep Egyensúlyjavító félgömb AIR STEP felfújható, kifejezetten nyújtó gyakorlatokra, egyensúly javításra, fitness ill. rehabilitációs gyakorlatok végzésére való.

Részletesebben

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK EuRoll PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK Bevezető Tisztelt Partnerünk! Ön az EuRoll Hungária Kft. Profi gépek és berendezések katalógusát tartja kezében. Több éves tapasztalatunkat felhasználva, katalógusunkat

Részletesebben

Testedzési program: 1.-6. hét

Testedzési program: 1.-6. hét Testedzési program: 1.-6. hét Az alábbiakban közreadunk egy teljes test megmozgatására alkalmas, kezdőnek szóló edzéstervet. A napi életritmusba rugalmasan beilleszthető, és emellett lehetőséget nyújt

Részletesebben

Utánpótlás-nevelés: nevelés: az egészséges fejlesztés gyógytornász szakmai szempontjai Moldvay Ildikó Sportági jellemzők Mozgató szervrendszer Axiális aszimmetrikus terhelés Erőközpont: medence Medence

Részletesebben

8. 1. Hibajavítók 8. 2. Ragasztók 8. 3. Csomagolóanyagok

8. 1. Hibajavítók 8. 2. Ragasztók 8. 3. Csomagolóanyagok . 1. Hibajavítók. 2. Ragasztók. 3. Csomagolóanyagok Javítás és csomagolás javítás és csomagolástechnika I Hibajavítók Hibajavító folyadék CENTRum oldószeres ecsetes hibajavító tökéletes fedés 20 ml-es

Részletesebben

Termék azonosító: KF 101. méretek: 88 x 62 x 147 cm

Termék azonosító: KF 101. méretek: 88 x 62 x 147 cm Termék azonosító: KF 101 méretek: 88 x 62 x 147 cm Eszközhasználat célja : Megerősíteni és rugalmasabbá tenni a lábak és a derék ízületekhez kapcsolódó izomzatot. Használat: Mindkét kezével fogja meg a

Részletesebben

Általános bemelegítés

Általános bemelegítés Általános bemelegítés Összefoglalás A test tengelyei és síkjai a szaknyelv kialakításának az alapja. Test és szer viszonya a test szélességifőtengelyének viszonya alapján állapítható meg. Az álló helyzetek

Részletesebben

Zsanérok fa ajtóra. Zsanérok fára - MH 460 réz zsanér sorozat. MH 463 zsanér. MH 462 zsanér. MH 464 zsanér. MH 465 zsanér. AYR 950 zsanér sorozat

Zsanérok fa ajtóra. Zsanérok fára - MH 460 réz zsanér sorozat. MH 463 zsanér. MH 462 zsanér. MH 464 zsanér. MH 465 zsanér. AYR 950 zsanér sorozat Zsanérok fa ajtóra Zsanérok fára - MH 460 réz zsanér sorozat MH 463 zsanér Díszes réz zsanér Méretek: x 70 mm x80mm 120x80mm Króm felülettel is rendelhetõ MH 462 zsanér MH 464 zsanér Díszes csapágyas réz

Részletesebben

Egyszerre soha ne használja a terméket 10 percnél tovább

Egyszerre soha ne használja a terméket 10 percnél tovább 2778 3 az 1-ben Vibráló-Masszázs gép FIGYELEM: Mielőtt a terméket használatba venné olvasssa el figyelmesen a használati utasítást. Ez a termék csak otthoni használatra alkalmas. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK:

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN 18374 Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ 3 RÖGZÍTŐ ALKATRÉSZEK.4 ALKATRÉSZ LISTA 5 ÖSSZESZERELÉS 7 HASZNÁLAT 11 GYAKORLATOK.11 KÖRNYEZETVÉDELEM

Részletesebben

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670 Xact 2 Xact Xact EGY SZÉK AZ ISKOLA MINDEN TERÉBE A multifunkcionális és ergonomikus iskolaszék, az Xact most két méretben is kapható: Xact és Xact Start. Ennek köszönhetően a szék az alsós osztálytermektől

Részletesebben

EXKLUZÍV vonal

EXKLUZÍV vonal EXKLUZÍV vonal 2010.1 280 Rendelési (Ft) 019030 UJJ-LÉTRA 22X22X170 1 300 364 000 Ft Ujj- izmok, ínszalagok és izületek mozgékonyságának megőrzésére. Egyik keze ujjaival egyesével lépegessen fel az eszköz

Részletesebben

Street Workout Parkour

Street Workout Parkour Street Workout Parkour A városi környezet legújabb sporteszközei www.outdoorfitnesscenter.hu, www.1move.hu StreetWorkout Full A Street Workout A Street Workout vagy utcai edzés egy olyan erősítő edzésforma,

Részletesebben

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AKKUMULÁTOROS ABLAKTISZTÍTÓ A praktikus elszívó funkciónak és az egyszerű kezelésnek köszönhetően a Kärcher ablaktisztítóival az ablaktisztítás jelentősen könnyebb

Részletesebben

Cikk szám: 1238 Használati utasítások

Cikk szám: 1238 Használati utasítások Cikk szám: 1238 Használati utasítások FONTOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK 1. Mielőtt ezt vagy bármilyen más edzést elkezdene, konzultáljon kezelő orvosával. Kérje orvosa segítségét annak meghatározásában, hogy

Részletesebben

Alaszkai Malamut Az alaszkai malamut és a szibériai husky összehasonlítása

Alaszkai Malamut Az alaszkai malamut és a szibériai husky összehasonlítása Alaszkai Malamut Az alaszkai malamut és a szibériai husky összehasonlítása (Forrás: Az Amerikai Alaszkai Malamut Klub bírói oktatóanyaga) Összeállította: W. Willhauck Fordította: Romoda Csilla Fajta eredete:

Részletesebben

Fellépők és szerelődobogók 3

Fellépők és szerelődobogók 3 Fellépők és szerelődobogók reppy két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. Rolly két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. reppo két oldalon járható összecsukható fellépő. o. oppy XL összecsukható

Részletesebben

LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére

LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére Kabinbőrönd Legyen szó hosszúhétvégéről, akár egy üzleti bemutatóra szánt termékekről és nyomtatványokról, a könnyű bőröndbe gond nélkül be tudsz pakolni! 2 keréken

Részletesebben

Tipikus hibák a Mixed Martial Arts (MMA) küzdősport edzésben...

Tipikus hibák a Mixed Martial Arts (MMA) küzdősport edzésben... Tipikus hibák a Mixed Martial Arts (MMA) küzdősport edzésben... A Mixed Martial Arts (MMA), ketrecharc mindegy milyen néven illetjük a legdinamikusabban fejlődő sport. A vegyes alapokra épülő megmérettetéshez

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN AB Vállnyomó gép Steelflex PlateLoad Line PLSP

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN AB Vállnyomó gép Steelflex PlateLoad Line PLSP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 18265 AB Vállnyomó gép Steelflex PlateLoad Line PLSP TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 SZERKEZETI RAJZ... 4 ALKATRÉSZ LISTA... 5 ÖSSZESZERELÉS... 9 GYAKORLATOK... 13 KÖRNYEZETVÉDELEM...

Részletesebben

TE - Sportszerek beszerzése a TÁMOP-3.1.4.B-13/1-2013-0001 azonosító számú kiemelt projekthez kapcsolódóan

TE - Sportszerek beszerzése a TÁMOP-3.1.4.B-13/1-2013-0001 azonosító számú kiemelt projekthez kapcsolódóan TE - Sportszerek beszerzése a TÁMOP-3.1.4.B-13/1-2013-0001 azonosító számú kiemelt projekthez kapcsolódóan Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/143 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

3. A tanulók fizikai állapotának mérését szolgáló feladatok, illetve az elért eredményekhez tartozó pontszámok:

3. A tanulók fizikai állapotának mérését szolgáló feladatok, illetve az elért eredményekhez tartozó pontszámok: 1. A tanulók fizikai állapotának mérését a testnevelés tantárgyat tanító nevelők végzik el a testnevelés órákon, tanévenként két alkalommal október, illetve május hónapban. (A felmérés a Hungarofit teszt

Részletesebben

11. évfolyam. Sportjátékok

11. évfolyam. Sportjátékok 11. évfolyam Tematikai egység/ Fejlesztési cél Előzetes tudás A tematikai egység nevelési-fejlesztési céljai Sportjátékok Órakeret 30 óra A helyi tanterv szerint választott labdajátékokban a 9 10. osztályos

Részletesebben

POWERbreathe Plus (MR) 2. Szint (Pink)

POWERbreathe Plus (MR) 2. Szint (Pink) POWERbreathe Plus (MR) 2. Szint (Pink) Gyors áttekintés POWERbreathe Plus 2. generációs POWERbreathe Belégző Izom Edzés sorozat (légző izom erősítő), csúcstechnológiás ergonomikus kialakítással, optimalizált

Részletesebben

KÜLTÉRI TORNAESZKÖZ CSALÁD. S-széria. Tornaeszközeink külterületen szinte bárhová elhelyezhetőek, mint például:

KÜLTÉRI TORNAESZKÖZ CSALÁD. S-széria. Tornaeszközeink külterületen szinte bárhová elhelyezhetőek, mint például: KÜLTÉRI TORNAESZKÖZ CSALÁD S-széria Kültéri tornaeszköz családunk a testmozgásra vágyók igen széles rétegének készült, harcot hirdetve a mozgásszegény életmód és a szabadidő hasznos eltöltésének szűkös

Részletesebben

MŰSZAKI ÉS VÍZI MENTÉS ESZKÖZEI

MŰSZAKI ÉS VÍZI MENTÉS ESZKÖZEI MŰSZAKI ÉS VÍZI MENTÉS ESZKÖZEI Verőcei Attila ATHOS mentolada.hu MŰSZAKI MENTŐ ÉS BEHATOLÓ ESZKÖZÖK Paratech mentőszerszámok Made in the USA and used Worldwide Biel Tool Hooligan Tool TopCut Fire Axe

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

A rövid edzés csodája e-book. Írta: Pappné Benedek Erika Lektorálta: Tőke Szilvia személyi edző 2013.

A rövid edzés csodája e-book. Írta: Pappné Benedek Erika Lektorálta: Tőke Szilvia személyi edző 2013. A rövid edzés csodája e-book Írta: Pappné Benedek Erika Lektorálta: Tőke Szilvia személyi edző 2013. 2 Tartalomjegyzék Előszó 4 Miért fontos a testmozgás? 5 Miért fontosak az izmok? 6 A szakértők által

Részletesebben

AB Vertical kockahasgép

AB Vertical kockahasgép HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használat előtt, kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a használati útmutatót, és tartsa meg jövőbeli használatra is. Izomcsoportok, melyeket az AB Vertical a legjobban megmozgat: 1. A

Részletesebben

FUNKCIONÁLIS TRÉNING SZEREPE A PORCKÁROSODÁSOK PREVENCIÓJÁBAN ÉS A REHABILITÁCIÓBAN

FUNKCIONÁLIS TRÉNING SZEREPE A PORCKÁROSODÁSOK PREVENCIÓJÁBAN ÉS A REHABILITÁCIÓBAN FUNKCIONÁLIS TRÉNING SZEREPE A PORCKÁROSODÁSOK PREVENCIÓJÁBAN ÉS A REHABILITÁCIÓBAN Készítette: Kovalcsikné Czifrák Tímea gyógytornász SANITAS Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ 2017.09.16. FUNKCIONÁLIS

Részletesebben

A JÓTÁLLÁSÉRT ÉS A SZERVIZÉRT FELEL:

A JÓTÁLLÁSÉRT ÉS A SZERVIZÉRT FELEL: Használati utasítás A JÓTÁLLÁSÉRT ÉS A SZERVIZÉRT FELEL: Insportlike kft, Kossuth Lajos utca 65, Esztergom www.insportline.hu tel/fax: +36 3331 3242 1 A gép kizárólag otthoni használatra alkalmas. Abban

Részletesebben

11. Testnevelés tanterv-kiegészítés. 11.1 Célok és alapelvek

11. Testnevelés tanterv-kiegészítés. 11.1 Célok és alapelvek 299 11. Testnevelés tanterv-kiegészítés 11.1 Célok és alapelvek Az Európai Unió által megfogalmazott kulcskompetenciák hatékony fejlesztése érdekében a műveltségterület számára megfogalmazott fejlesztési

Részletesebben

AVAS Egészségügyi Centrum Kft.

AVAS Egészségügyi Centrum Kft. AVAS Egészségügyi Centrum Kft. WOLF védőruhák és védőfelszerelések Röntgenköpenyek és röntgenkötények Egyszerű röntgenköpeny A szakma elvárásainak mindenben megfelelő köpeny kiválóan állítható a kétoldalt

Részletesebben

Vitorlázás 6. évfolyam

Vitorlázás 6. évfolyam A vitorlás sport tanításának céljai a on: Vízbiztonság továbbfejlesztése; A sportág mozgásformáinak, továbbfejlesztése; A serdülőkori fiziológiás elváltozások (végtaghossz-, testmagasság növekedés) miatt

Részletesebben

24 hetes felkészülés a félmaraton lefutására

24 hetes felkészülés a félmaraton lefutására Lépj eggyel tovább haladó edzésterv és felkészülés a félmaratonra Edzésterv azoknak akik, akik másfél órán belül szeretnék teljesíteni a Nike Félmaratont. edzéstervek Ehhez az edzéstervhez akkor kezdj

Részletesebben

Használati utasítás WORK KING

Használati utasítás WORK KING Használati utasítás WORK KING A szervizért és az alkatrészekért az eladó cég felel. Insportline Hungary kft. Kossuth Lajos u. 65, 2500 Esztergom tel. +36 (33) 313242, +36 (70) 211 8227, www.insportline.hu

Részletesebben

252 www.cormoran.de www.cormoran.de 253

252 www.cormoran.de www.cormoran.de 253 ZIP N WASH MERÍTŐSZÁKOK MEGOLDÁS EGY RÉGI PROBLÉMÁRA Sok horgász várt már erre - a háló pár másodperc alatt levehető a szákról. Peca után zipzározza le és otthon mossa ki a hálót - nincs többé kellemetlen

Részletesebben

A kölcsönözhető eszközök bemutatása

A kölcsönözhető eszközök bemutatása A kölcsönözhető ök bemutatása Katalógus Hangzó kocka Audio lotto CD-vel Kinti hangok CD-vel Az anyanyelv fejlesztésének a kommunikáció fejlesztésének e Az auditív észlelés fejlesztését biztosító vizuális

Részletesebben

üvegcsont betegség régen és ma

üvegcsont betegség régen és ma Osteogenesis imperfecta üvegcsont betegség régen és ma KOVÁCS ANDREA gyógytornász Orvosi Rehabilitáció és Fizikális Medicina Magyarországi Társasága XXVII. Vándorgyűlése 2008 Budapest Magyarországon 2006

Részletesebben

Az akció 2014. november 5-től 2014. december 23-ig, illetve a készlet erejéig tart!

Az akció 2014. november 5-től 2014. december 23-ig, illetve a készlet erejéig tart! KARÁCSONYI KATALÓGUS 2014 Az akció 2014. november 5-től 2014. december 23-ig, illetve a készlet erejéig tart! WALDNER DOTEC CARBON Könnyű, tenyérre szabott, http://pannonia.unas.hu/spd/mhs410033/donic-waldner-dotec-carbon

Részletesebben

Infoline. Infoline. Megaholz Kft. 1101, Budapest Expo tér 6-7. Tel./Fax: + 36 1/264 22 70//+ 36 1 264 22 68

Infoline. Infoline. Megaholz Kft. 1101, Budapest Expo tér 6-7. Tel./Fax: + 36 1/264 22 70//+ 36 1 264 22 68 91 INFOLINE Az INFOLINE termékek a pénztárpultok ezerszer bizonyított tartozékai! Bárhol, ahol nagy mennyiségű információ kevés helyet foglaló kihelyezésére van szükség, az INFOLINE a megfelelő. A minőség

Részletesebben

BARANTA VILÁGKUPA VERSENYKIÍRÁS CSAPATOK ÉS VERSENYZŐK RÉSZÉRE

BARANTA VILÁGKUPA VERSENYKIÍRÁS CSAPATOK ÉS VERSENYZŐK RÉSZÉRE BARANTA VILÁGKUPA VERSENYKIÍRÁS CSAPATOK ÉS VERSENYZŐK RÉSZÉRE A verseny szakmai szervezője: Országos Baranta Szövetség (OBSZ) A verseny társszervezői: Mente Egyesület, Miskolc Város Önkormányzata, Magyarországi

Részletesebben

11. évfolyam. Évi óraszám: 108 3 óra/hét

11. évfolyam. Évi óraszám: 108 3 óra/hét 11. évfolyam Évi óraszám: 108 3 óra/hét Sportjátékok 20 óra Torna jellegű feladatok 15 óra Atlétika jellegű feladatok 20 óra Alternatív és szabadidős mozgásrendszerek 15 óra Önvédelem és küzdősportok 8

Részletesebben

Ergoline Egytárcsás súrológépek

Ergoline Egytárcsás súrológépek Ergoline Egytárcsás súrológépek 2017.06. Egytárcsás súrológép család Géptípus rpm W ERGOLINE EGYTÁRCSÁSOK 13 ERGOLINE BASIC 00-1921BLGH SB 133 190 550 17 ERGOLINE 00-183EL-GH SB 143 L 10 154 1000 00-185EL-GH

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

24 hetes felkészülés a félmaraton lefutására

24 hetes felkészülés a félmaraton lefutására Lépj eggyel tovább haladó edzésterv és felkészülés a félmaratonra Edzésterv azoknak akik, akik 1: 45-ön belül szeretnék teljesíteni a Nike Félmaratont. edzéstervek Ehhez az edzéstervhez akkor kezdj hozzá,

Részletesebben

POWERbreathe Plus (HR) 3. Szint (Speciális Modell Fekete színben)

POWERbreathe Plus (HR) 3. Szint (Speciális Modell Fekete színben) POWERbreathe Plus (HR) 3. Szint (Speciális Modell Fekete színben) Gyors áttekintés POWERbreathe Plus 2. generációs POWERbreathe Belégző Izom Edzés sorozat (légzőizom erősítő), csúcstechnológiás ergonomikus

Részletesebben

Műtét utáni gyakorlatok

Műtét utáni gyakorlatok Műtét utáni gyakorlatok 1. Korai, műtét utáni fekvőgyakorlatok Ezek a gyakorlatok igen fontosak a lábak keringési rendszerének beindítása és a vérrög kialakulásának elkerülése céljából. Emellett segíti

Részletesebben

Önálló eszköz. Önálló eszköz Más gyártók által gyártott termékek rajza (csak szemléltetésképpen)

Önálló eszköz. Önálló eszköz Más gyártók által gyártott termékek rajza (csak szemléltetésképpen) Mit kérünk a pályázatban: A rendelkezésre álló minták alapján, a funkciók megtartásával, egy egyedi arculatú termékcsalád megtervezését, és a pályázat nyertesétől ezt követően a gyártási szintű tervek

Részletesebben

A foglalkozás feladatai:

A foglalkozás feladatai: Adminisztráció A foglalkozás feladatai: a játék érthetővé tétele a technikai kivitelezés és pontosságának tanítása figyelem és koncentráció fejlesztés csapat, csapatrészek feladatainak oktatása a játék

Részletesebben

TÖRTÉNETE. Cregory Lekthtam volt az, aki feltalálta a Kangoo Jumps cipı sajátosságait. Denis Naville szabadalmaztatta ezt a speciális eszközt.

TÖRTÉNETE. Cregory Lekthtam volt az, aki feltalálta a Kangoo Jumps cipı sajátosságait. Denis Naville szabadalmaztatta ezt a speciális eszközt. TÖRTÉNETE Cregory Lekthtam volt az, aki feltalálta a Kangoo Jumps cipı sajátosságait. Denis Naville szabadalmaztatta ezt a speciális eszközt. Az elsı modellt 1994-ben Párizsban a SISEL Sportvásáron mutatták

Részletesebben

FÉLKÖTÉNYEK. További részletek: Anyaga: SupraLight vagy SupraSine. A páciensek ivarmirigy védelmére a sugárkezelés időtartamára; a has tájékára.

FÉLKÖTÉNYEK. További részletek: Anyaga: SupraLight vagy SupraSine. A páciensek ivarmirigy védelmére a sugárkezelés időtartamára; a has tájékára. Betűk Betű L&R kazettára 10 mm Betű L&R érme lánccal 16 mm Betű L&R mágneses 10 mm Betű L&R mágneses 16 mm Bucky-ra Betű "R" (piros) 15 mm Betű "L" (sárga) 15 mm Betűkészlet A-Z 7,5 mm (26 db) Betűkészlet

Részletesebben

Akadálymentesítés Felsőfokon Evakuáló matracok

Akadálymentesítés Felsőfokon Evakuáló matracok Akadálymentesítés Felsőfokon Evakuáló matracok Aluhit Kft 2510 Dorog Úttörő u. 20. info@aluhit.hu Tel.:06-20/922-47-77 Fekvő evakuáció vészhelyzetben A menekülő matrac segítségével a rászoruló személyt,

Részletesebben

Az ár nem tartalmazza a szállítási, telepítési költségeket. 5 év garancia TÜV minősítés

Az ár nem tartalmazza a szállítási, telepítési költségeket. 5 év garancia TÜV minősítés Érvényes: 2015 december 31. KONDIKERT tulip-play.com 2015 Az ár nem tartalmazza a szállítási, telepítési költségeket. 5 év garancia TÜV minősítés Torony 1. KK-01 60 m2; r=4.38 m 3-4 m 5.14 m 4.73 m Kis

Részletesebben