ReSound alkalmazások felhasználói útmutató:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ReSound alkalmazások felhasználói útmutató:"

Átírás

1 ReSound alkalmazások felhasználói útmutató:

2 Bevezetés Gratulálunk a ReSound alkalmazás letöltéséhez! A ReSound alkalmazások célja a hallásélmény fokozása és a ReSound hallássegítő készülékek maximális kihasználásának biztosítása. A ReSound innovatív hangtechnológiája és kialakítása lehetővé teszi a hallásgondozó számára az eszközök testre szabott beállítását, élvezetesebbé téve Önnek azok használatát. A ReSound alkalmazások új vezérlési, beállítási és segítő szolgáltatásai lehetővé teszik a ReSound hallássegítő eszközök lehetőségeinek maximális kiaknázását. További információkért és a súgó használatához kérjük, látogasson el a webhelyünkre a következő címen: Ha nyomtatott formában szeretné olvasni az alkalmazásokhoz tartozó felhasználói útmutatót, kérjük, nyomtassa ki az interneten elérhető útmutatót, vagy lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal.

3 Az alkalmazás megkeresése és telepítése Az iphone, ipad és ipod touch eszközökön használható alkalmazásokat az Apple App Store webáruházból töltheti le a következő lépések végrehajtásával: 1. Lépjen be az App Store webáruházba az App Store ikonra való koppintással iphone, ipad vagy ipod touch készüléken 2. Az App Store webáruházban keressen rá a ReSound kifejezésre és a kívánt alkalmazás nevére 3. Ha ipad eszközt használ, a képernyő bal felső sarkában adja meg a Csak iphone keresési beállítást 4. Miután megtalálta az alkalmazást, koppintson a Letöltés gombra 5. Ezt követően koppintson a Telepítés gombra 6. Adjon meg egy érvényes Apple ID azonosítót a hozzá tartozó jelszóval. 7. Miután beírta a jelszót, a ReSound alkalmazás letöltésre és telepítésre kerül. 8. A letöltést követően a ReSound alkalmazást a mobileszköz képernyőjéről, koppintással indíthatja. Az Android készülékeken használható alkalmazásokat a Google Play Store webáruházból töltheti le, a következő lépések végrehajtásával: 1. Lépjen be a Play Store webáruházba a Play Store ikonra való koppintással Android telefonon 2. A Play Store webáruházban keressen rá a ReSound kifejezésre és a kívánt alkalmazás nevére 3. Miután megtalálta az alkalmazást, a Telepítés, majd az Elfogadás gombra koppintva engedélyezze az alkalmazásnak a Bluetooth és egyéb szolgáltatások elérését a telefonján 4. Miután beírta a jelszót, a ReSound alkalmazás letöltésre és telepítésre kerül. 5. A telepítést követően koppintson a Megnyitás elemre a ReSound alkalmazás indításához.

4 ReSound Control TM alkalmazás A ReSound Control alkalmazás lehetővé teszi a hallássegítő eszközök vezérlését. A Phone Clip+ eszközzel együtt használva a ReSound Control lehetővé teszi a vezeték nélküli ReSound hallássegítő eszközök és a ReSound Unite TM hallássegítő kiegészítők gyors áttekintését és távvezérlését mobileszköz segítségével. Az alkalmazás használatához a következő eszközökkel kell rendelkeznie: 1. Vezeték nélküli kiegészítő: ReSound Unite Phone Clip+ 2. Hallássegítő eszköz: ReSound vezeték nélküli kapcsolattal rendelkező hallássegítő eszközök 3. Mobileszköz: ios 7 vagy újabb operációs rendszert futtató iphone, ipad vagy ipod touch ös vagy újabb operációs rendszert futtató Android 1 okostelefon További információkat a webhelyen találhat. Works with Android TM 1 Nem minden Android okostelefonnal kompatibilis.

5 A ReSound Control TM alkalmazás funkciói A hangerő szabályozása vagy a hang elnémítása a vezeték nélküli hallássegítő eszközön A manuális és streamer programok módosítása A hangerő szabályozása vagy a hang elnémítása a vezeték nélküli kiegészítőkön A dedikált hivatkozásképernyő használata az alkalmazás és a hallássegítő eszközök közötti csatlakozások áttekintésére Az okostelefonos alkalmazások rendeltetésszerű használata: Az alkalmazások rendeltetésszerű használata a hallássegítő eszközök funkcióinak vezérlése, valamint további szolgáltatások biztosítása a végfelhasználónak a hallásparaméterek szabályozásához és egyéb hasznos műveletek végrehajtásához. A mobileszközökön használható ReSound alkalmazások rendeltetésszerű célja a ReSound vezeték nélküli hallássegítő eszközökkel való használat. A ReSound mobilalkalmazások azokon a mobileszközökön keresztül küldenek/fogadnak jeleket a ReSound vezeték nélküli hallássegítő eszközökre/eszközökről, amelyekhez az alkalmazásokat kifejlesztették. ReSound A/S Lautrupbjerg 7 DK-2750 Ballerup Dánia Az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EGK tanácsi irányelvvel kapcsolatos ügyekkel a ReSound A/S vállalathoz kell fordulni.

6 ReSound Smart TM alkalmazás A ReSound Smart alkalmazás alapvető vezérlőelemeket és speciális szolgáltatásokat tesz elérhetővé az érintőképernyőn, lehetővé téve a hallásélmény testreszabását. A ReSound Smart alkalmazás az első hallássegítő alkalmazás, amely közvetlen csatlakozással rendelkezik a hallássegítő eszközök és a mobiltelefon között. Az alkalmazás használatához a következő eszközökkel kell rendelkeznie: ios mobilkészülék 1. Hallássegítő eszközök: valamennyi ReSound Smart Hearing TM eszköz 2 2. Mobileszköz: ios 7 vagy újabb operációs rendszert futtató iphone, ipad vagy ipod On Apple App Store: The ReSound Smart app is available in version Bővebb információkat a webhelyen találhat. A ReSound Smart alkalmazás kompatibilis az Apple Watch eszközzel. ios 8.2 vagy újabb használata szükséges. Android mobilkészülék 3. Hallássegítő eszközök: valamennyi ReSound Smart Hearing TM eszköz 2 4. Az alkalmazás a es KitKat vagy újabb operációs rendszert futtató, támogatott Android mobilkészülékekkel 3 használható On Google Play Store: The ReSound Smart app is available in version 3.0 (and later updates). Bővebb információkat és a kompatibilis Android készülékek naprakész listáját a weboldalon találja. 2 Győződjön meg arról, hogy a hallássegítő eszközökre a legújabb firmware-verzió van telepítve. Ellenkező esetben forduljon a hallásgondozójához a firmware frissítéséért. 3 Kérjük, tekintse át a kompatibilis Android készülékek listáját a ReSound Smart alkalmazás weboldalán: (

7 A ReSound Smart TM alkalmazás funkciói A hangerő szabályozása vagy a hang elnémítása külön-külön a hallássegítő eszközökön vagy mindkettőn egyszerre *Elérhető a LiNX 2 9 eszközhöz **Elérhető a 3.1-es verzióban a LiNX 2 eszközhöz, amennyiben a Tinnitus Sound Generator engedélyezve van a hallássegítő eszközein. A manuális és streamer programok módosítása A magas és mély hangok szabályozása tetszés szerint Kedvencek lista létrehozása a gyakran használt program és beállítások mentésére Kedvencek hozzárendelése konkrét helyszínekhez Hangjavítási funkció a szolgáltatások speciális szabályozásához: Zajszűrés, Beszédfókusz és Szélzajszűrés* A Tinnitus Sound Generator** eszközből érkező hang magasságának és variációjának szabályozására a Fülzúgáskezelővel A kedvenc Nature Sound TM ** hang kiválasztása a Fülzúgáskezelővel Az akkumulátortöltöttség és a csatlakozási állapot megtekintése Kereső: Segít megtalálni az elveszített vagy nem található hallássegítő eszközöket Kedvencek: Itt tekintheti meg, szerkesztheti vagy törölheti a mentett Kedvenceket Az én hallássegítő eszközöm: Itt szerezhet személyre szabott és egyéb információkat a hallássegítő eszközéről Segédanyag: Az alkalmazáson belüli segédanyag tartalmának elsajátításával megismerheti az alkalmazás szolgáltatásait Beállítások: Itt szerkesztheti és szabhatja testre a programok neveit, törölheti a kedvenceket, válthat át próbaüzemmódra és vissza, és tekintheti meg az alkalmazással kapcsolatos háttér-információkat Az okostelefonos alkalmazások rendeltetésszerű használata: Az alkalmazások rendeltetésszerű használata a hallássegítő eszközök funkcióinak vezérlése, valamint további szolgáltatások biztosítása a végfelhasználónak a hallásparaméterek szabályozásához és egyéb hasznos műveletek végrehajtásához. A mobileszközökön használható ReSound alkalmazások rendeltetésszerű célja a ReSound vezeték nélküli hallássegítő eszközökkel való használat. A ReSound mobilalkalmazások azokon a mobileszközökön keresztül küldenek/fogadnak jeleket a ReSound vezeték nélküli hallássegítő eszközökre/eszközökről, amelyekhez az alkalmazásokat kifejlesztették. ReSound A/S Lautrupbjerg 7 DK-2750 Ballerup Dánia Az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EGK tanácsi irányelvvel kapcsolatos ügyekkel a ReSound A/S vállalathoz kell fordulni.

8 ReSound Relief TM A ReSound Relief alkalmazás hangok és relaxációs gyakorlatok kombinációjával törekszik elterelni a fülzúgásra fókuszáló agy figyelmét. Idővel az agy megtanulja, hogy kevésbé figyeljen oda a fülzúgásra. Az alkalmazás mindenki által használható, aki fülzúgást tapasztal. Javasoljuk, hogy fülzúgáskezelő terápia vagy hallásgondozó által összeállított program részeként alkalmazza. Az alkalmazás használatához a következő eszközökkel kell rendelkeznie: 1. Hallássegítő eszköz: Közvetlenül iphone, ipad vagy ipod touch készülékre történő folyamatos közvetítésre alkalmas ReSound Smart hallássegítő eszközök vagy Unite Phone Clip+ kiegészítővel és vezeték nélküli kapcsolattal rendelkező ReSound hallássegítő eszközök. Az alkalmazást a telefonhoz csatlakoztatott szabványos fejhallgatóval is használhatja. 2. Az alkalmazás a következő eszközökkel kompatibilis: iphone, ipad és ipod touch, illetve Android 4.1-es vagy újabb operációs rendszert futtató Android készülékek. További információkat a webhelyen találhat. A fülzúgás elleni önálló alkalmazás rendeltetésszerű használata Az alkalmazás hangterápiát és relaxációs gyakorlatokat kínál fülzúgásban szenvedőknek, azzal a céllal, hogy elterelje a figyelmet a fülzúgásról. Fülzúgáskezelő terápia részeként is használható. Az alkalmazás nem a fülzúgás audiológiai/ontológiai tüneti kezelésére vagy belső zajok elfedésére szolgál.

9 A ReSound Relief TM alkalmazás funkciói Az alkalmazás lehetővé teszi a hangterápiás fájlok kezelésére szolgáló személyes könyvtár kezelését és saját hangkörnyezetek létrehozását környezeti hangok és rövid zenei betétek felhasználásával Új SoundScape hangkörnyezet létrehozása Hangkönyvtár feltöltése zenefájlokkal Kövesse figyelemmel az alkalmazás használatával kapcsolatos szokásait, és találja meg a kedvenc hangjait! Állítson be másodlagos ingereket, például színeket és gyakorlatokat, hogy elűzze az unalmat. Fülzúgás: Fontos információ A fülzúgás elleni alkalmazás szolgáltatásai nem kezelik vagy gyógyítják meg a fülzúgást, és nem helyettesíthetik a szakszerű fülzúgás elleni tanácsadást és kezelést. Az alkalmazás egy kiegészítő eszköz, melyet orvosok és páciensek egyaránt használhatnak fülzúgáskezelő terápia részeként. Az alkalmazás nem a fülzúgás audiológiai/ontológiai tüneti kezelésére szolgál. Az alkalmazás célja elterelni a páciens figyelmét a fülzúgásról, de nem célja elfedni a belső zajokat. i Figyelmeztetés Az esetleges halláskárosodás elkerülése érdekében ne hallgassa hosszú időn keresztül magas hangerőn. ReSound A/S Lautrupbjerg 7 DK-2750 Ballerup Dánia Az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EGK tanácsi irányelvvel kapcsolatos ügyekkel a ReSound A/S vállalathoz kell fordulni.

10 Figyelmeztetések és óvintézkedések i A következő mobileszközökre tervezett alkalmazásokkal használható: Ne tiltsa le az alkalmazásfrissítésekről érkező értesítéseket! Javasoljuk, hogy telepítsen minden frissítést annak érdekében, hogy az alkalmazás megfelelően és naprakész állapotban működjön. Az alkalmazás csak azokkal a ReSound készülékekkel használható, amelyekhez tervezték. A ReSound nem vállal semmilyen felelősséget abban az esetben, ha az alkalmazást más készülékekkel használják. i Figyelmeztetések és óvintézkedések Mielőtt telepíti a ReSound alkalmazást a hallássegítő eszközre, előbb olvassa el a hallássegítő eszköz felhasználói útmutatóját. A hallássegítő eszköz felhasználói útmutatóját az eszköz eredeti csomagolásában találhatja. Ha új példányra van szüksége, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a ReSound ügyfélszolgálatával. Fordítson különös figyelmet a figyelmeztető jelzéssel megjelölt információkra A VIGYÁZAT jelzés olyan helyzetekre figyelmeztet, amelyek súlyos sérülésekhez vezethetnek. i A FIGYELEM jelzés olyan helyzetekre figyelmeztet, amelyek kisebb és mérsékelt sérülésekhez vezethetnek.

11 A ReSound a fül természetes működését utánzó hallássegítő eszközöket kínál, amelyek segítenek visszaszerezni a zavartalan hallás élményét. Célkitűzésünk, hogy gazdag, aktív és teljes értékű életet biztosítsunk azoknak, akik halláskárosodással élnek HN Rev.A Globális székhely ReSound A/S Lautrupbjerg 7 DK-2750 Ballerup Dánia Tel.: Fax Egyesült Királyság GN ReSound Ltd. Kirtlington Business Centre Portway Kirtlington Oxon OX5 3JA Tel.: Fax Ausztrália GN ReSound Pty. Ltd. Unit R1 Regents Park Estate 391 Park Road Regents Park NSW 2143 Tel.: (ingyenes) Fax Új-Zéland GN ReSound (NZ) Ltd. Ground Floor, North Entrance 4 Fred Thomas Drive Takapuna Auckland, 0622 Tel.: (ingyenes) Fax (ingyenes) The GN ReSound Group, Az Apple, iphone, ipad és ipod touch az Apple Inc. bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatási védjegye. Az Android és a Google Play a Google Inc. bejegyzett védjegyei. A Bluetooth szóvédjegy és logók a Bluetooth SIG, Inc. birtokában lévő bejegyzett védjegyek. A Samsung, Galaxy és Galaxy S5 a Samsung Electronics védjegyei.

ReSound alkalmazások felhasználói útmutató

ReSound alkalmazások felhasználói útmutató ReSound alkalmazások felhasználói útmutató Bevezetés A ReSound alkalmazások célja a hallásélmény fokozása és a ReSound hallókészülékek maximális kihasználásának biztosítása. A ReSound innovatív hangtechnológiája

Részletesebben

Beltone alkalmazások. felhasználói útmutató

Beltone alkalmazások. felhasználói útmutató Beltone alkalmazások felhasználói útmutató Bevezetés Gratulálunk a Beltone alkalmazás letöltéséhez! A Beltone alkalmazások célja a hallásélmény fokozása és a Beltone hallókészülékek maximális kihasználásának

Részletesebben

Beltone alkalmazások felhasználói útmutató. Beltone.com

Beltone alkalmazások felhasználói útmutató. Beltone.com Beltone alkalmazások felhasználói útmutató Beltone.com Bevezetés A Beltone alkalmazások célja a hallásélmény fokozása és a Beltone hallókészülékek maximális kihasználásának biztosítása. A Beltone innovatív

Részletesebben

Felhasználói útmutató az alkalmazáshoz. resound.com

Felhasználói útmutató az alkalmazáshoz. resound.com Felhasználói útmutató az alkalmazáshoz resound.com Bevezetés A ReSound alkalmazások célja a hallásélmény fokozása, és a ReSound hallássegítő eszközök maximális kihasználásának biztosítása. A ReSound innovatív

Részletesebben

Felhasználói útmutató az alkalmazáshoz. resound.com

Felhasználói útmutató az alkalmazáshoz. resound.com Felhasználói útmutató az alkalmazáshoz resound.com Bevezetés A ReSound alkalmazások célja a hallásélmény fokozása, és a ReSound hallássegítő eszközök maximális kihasználásának biztosítása. A ReSound innovatív

Részletesebben

Felhasználói útmutató az alkalmazáshoz. resound.com

Felhasználói útmutató az alkalmazáshoz. resound.com Felhasználói útmutató az alkalmazáshoz resound.com Bevezetés és annak biztosítása, hogy Ön a lehető legtöbbet hozza ki RsSound hallássegítő eszközéből. A ReSound alkalmazások célja a hallásélmény fokozása,

Részletesebben

Felhasználói útmutató Beltone alkalmazásokhoz. Beltone.com

Felhasználói útmutató Beltone alkalmazásokhoz. Beltone.com Felhasználói útmutató Beltone alkalmazásokhoz Beltone.com Bevezetés A Beltone alkalmazások célja a hallásélmény fokozása, és a Beltone hallássegítő eszközök maximális kihasználásának biztosítása. A Beltone

Részletesebben

Beltone alkalmazások felhasználói útmutató. Beltone.com

Beltone alkalmazások felhasználói útmutató. Beltone.com Beltone alkalmazások felhasználói útmutató Beltone.com Bevezetés A Beltone alkalmazások célja a hallásélmény fokozása, és a Beltone hallássegítő eszközök maximális kihasználásának biztosítása. A Beltone

Részletesebben

Élvezze az élet hangjait!

Élvezze az élet hangjait! A Bluetooth márka és logó a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona, amely márkák bármely felhasználására a Sivantos GmbH licenccel rendelkezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a tulajdonosaikat illetik. Az

Részletesebben

gyógyszer-információs alkalmazás

gyógyszer-információs alkalmazás gyógyszer-információs alkalmazás Mi a PHARMINDEX Mobil alkalmazás? 2 Regisztráció a PHARMINDEX Online weboldalra 2 Alkalmazás telepítése 3 1. Keresés 4 2. Telepítés 4 3. Megnyitás 4 4. Aktiválás 5 Adatbázis

Részletesebben

Gate Control okostelefon-alkalmazás

Gate Control okostelefon-alkalmazás Gate Control okostelefon-alkalmazás GSM Gate Control Pro 20/1000 modulokhoz HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ v1.0.0.0 és újabb alkalmazásverzióhoz Dokumentumverzió: v1.42 2015.09.23 Termék rövid leírása A GSM Gate

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv GT-I9060I/DS GT-I9060I Felhasználói kézikönyv www.samsung.com A kézikönyvről A készülék a Samsung kiemelkedő technológiai szakértelmét és magas követelményeit felhasználva minőségi mobilkommunikációt és

Részletesebben

Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához

Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához A doboz tartalma Arlo Baby kamera USBtápkábel USB hálózati adapter (országonként eltérő) Fali rögzítőlemez Tartócsavarok és rögzítők 3 Szerezze be az Arlo

Részletesebben

Phonak Remote. Használati útmutató

Phonak Remote. Használati útmutató Phonak Remote Használati útmutató Az első lépések A Phonak Remote alkalmazást a hallássegítő megoldások világvezető vállalata, a svájci, zürichi székhelyű Phonak fejlesztette ki. Kérjük, figyelmesen olvassa

Részletesebben

Smart Access A telepítés menete

Smart Access A telepítés menete Smart Access A telepítés menete A. Előfeltétel... 2 1. Az okostelefon kompatibilitása... 2 2. A kábel kiválasztása... 2 a. Apple eszközök (iphone 4/4s)... 2 b. Apple eszközök (iphone 5/5c/5s)... 2 c. Androidos

Részletesebben

Smart speed VF-795 CJA28BAVDAPA

Smart speed VF-795 CJA28BAVDAPA User Használati manual útmutató Smart speed Vodafone Group 2015. A Vodafone márkanév és a Vodafone logók a Vodafone Csoport védjegyei. A jelen dokumentumban megjelenő bármely termékvagy vállalatnév az

Részletesebben

Gate Control okostelefon-alkalmazás

Gate Control okostelefon-alkalmazás Gate Control okostelefon-alkalmazás GSM Gate Control Pro 20/1000 modulokhoz HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ v1.1.1.0 és újabb alkalmazásverzióhoz Dokumentumverzió: v1.5 2016.05.18 Termék rövid leírása A GSM Gate Control

Részletesebben

Használati útmutató. Magyar - CJA33NBALAPA

Használati útmutató. Magyar - CJA33NBALAPA Használati útmutató Smartband2_SM02_UM_HU_150513_Final.indd 1 Magyar - CJA33NBALAPA 5/13/2015 3:58:50 PM Bevezető WATCH Csatolja fel, érezze, érintse meg és fedezze fel. A WATCH készülék aktiválásához

Részletesebben

IBDoc calprotectinteszt

IBDoc calprotectinteszt IBDoc calprotectinteszt Használati utasítás Páciensek és nem szakértő felhasználók LF-IBDOC8 8 teszt 2.0 változat: 2015. 03. 25. BÜHLMANN Laboratories AG Tel.: +41 61 487 12 12 Baselstrasse 55 Faxos rendelés:

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv NEPTUN-@Napló Felhasználói kézikönyv NEPTUN-@Napló Elektronikus Ellenőrzőkönyv Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Az e-ellenőrzőkönyv általános áttekintése... 4 WEB alkalmazások kezelése...

Részletesebben

SM-G920F. Felhasználói kézikönyv

SM-G920F. Felhasználói kézikönyv SM-G920F Felhasználói kézikönyv Hungarian. 10/2015. Rev.1.2 www.samsung.com Tartalom Alapok 4 Fontos tudnivalók 5 Az értékesítési doboz tartalma 6 A készülék elrendezése 8 SIM kártya 10 Akkumulátor 15

Részletesebben

Hallásmaradvány javítására. Minden nap többet kap

Hallásmaradvány javítására. Minden nap többet kap Hallásmaradvány javítására Minden nap többet kap Halljon minden nap kristálytisztán Képzeljen el egy beszélgetést egy zsúfolt étteremben, vagy egy sétát egy forgalmas utcán, mindezt úgy, hogy minden eddiginél

Részletesebben

Smart grand VF-696 CJA28DAVDAPA

Smart grand VF-696 CJA28DAVDAPA User Használati manual útmutató Smart grand Vodafone Group 2015. A Vodafone márkanév és a Vodafone logók a Vodafone Csoport védjegyei. A jelen dokumentumban megjelenő bármely termékvagy vállalatnév az

Részletesebben

Printed in Korea Code No.:GH68-17513A Hungarian. 04/2008. Rev. 1.0. World Wide Web http://www.samsungmobile.com

Printed in Korea Code No.:GH68-17513A Hungarian. 04/2008. Rev. 1.0. World Wide Web http://www.samsungmobile.com * A telepített szoftvertől, a szolgáltatótól vagy az országtól függően előfordulhat, hogy az útmutató egyes részei nem egyeznek a telefon valós tulajdonságaival. * Az országtól függően a telefon és a tartozékok

Részletesebben

Fontos biztonsági előírások

Fontos biztonsági előírások Az úton első a biztonság Autóvezetés közben ne használjuk a mobiltelefont, előbb álljunk félre a járművel. Fontos biztonsági előírások Az itt szereplő utasítások be nem tartása veszélyes, illetve törvénybe

Részletesebben

Telepítési útmutató. Otthoni hálózati rendszer Smart Plug KX-HNA101FX. Típus. Köszönjük, hogy Panasonic terméket vásárolt.

Telepítési útmutató. Otthoni hálózati rendszer Smart Plug KX-HNA101FX. Típus. Köszönjük, hogy Panasonic terméket vásárolt. Típus Telepítési útmutató Otthoni hálózati rendszer Smart Plug KX-HNA101FX Köszönjük, hogy Panasonic terméket vásárolt. Ez a dokumentum azt ismerteti, hogy a smart plug-ot hogyan kell megfelelően felszerelni.

Részletesebben

Használati utasítás KITE SOROZAT WIFI SMART ALKALMAZÁS

Használati utasítás KITE SOROZAT WIFI SMART ALKALMAZÁS Használati utasítás KITE SOROZAT WIFI SMART ALKALMAZÁS 1 Az eredeti használati útmutató fordítása A SMART AC használati utasítása 1 Tartalom 1 MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT... 3 2 MŰSZAKI ADATOK... 3 3 FIGYELMEZTETÉSEK...

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-A300FU Felhasználói kézikönyv Hungarian. 01/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 7 Az értékesítési doboz tartalma 8 A készülék elrendezése 10 A SIM-kártya és akkumulátor

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Porto S (E570)

Felhasználói kézikönyv. Porto S (E570) Felhasználói kézikönyv Porto S (E570) HU A COOLPAD ÜZENETE Köszönjük, hogy a Porto S E570 mobiltelefont választotta. Új telefonja optimális használatához kérjük, kövesse ezeket az egyszerű - azonban fontos

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató 0 verzió HUN ek meghatározása Ebben a Használati útmutatóban végig az alábbi ikont használjuk: A ek útmutatással szolgálnak a különböző helyzetek kezelésére, továbbá javaslatokat

Részletesebben

SM-T810. Felhasználói kézikönyv

SM-T810. Felhasználói kézikönyv SM-T810 Felhasználói kézikönyv Hungarian. 07/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Alapok 4 Fontos tudnivalók 5 Az értékesítési doboz tartalma 6 A készülék elrendezése 8 Akkumulátor 11 Memóriakártya 14

Részletesebben

További lehetőségek. Nighthawk X6 AC3200 Tri-Band WiFi-router. R8000-as modell

További lehetőségek. Nighthawk X6 AC3200 Tri-Band WiFi-router. R8000-as modell További lehetőségek Nighthawk X6 AC3200 Tri-Band WiFi-router R8000-as modell A WiFi-hálózat neve és jelszava Az előzetesen hozzárendelt WiFi-hálózat neve (SSID) és a jelszó (hálózati kulcs) a sorozatszámhoz

Részletesebben

ipod nano Felhasználói útmutató

ipod nano Felhasználói útmutató ipod nano Felhasználói útmutató Tartalom 4 Fejezet 1: Az első pillantás az ipod nanóra 4 Az ipod nano áttekintése 5 Tartozékok 5 Főképernyő 6 Állapotikonok 7 Fejezet 2: Első lépések 7 Az ipod nano beállítása

Részletesebben

Gsmart Classic Pro Felhasználói kézikönyv

Gsmart Classic Pro Felhasználói kézikönyv Gsmart Classic Pro Felhasználói kézikönyv Classic Pro Szerzői jog A GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. valamennyi, a jelen dokumentumban szereplő mobilterméke, beleértve a készüléket, kiegészítőket, szoftvert,

Részletesebben

ELEKTRONIKUS CSATORNÁKON KERESZTÜLI ÉRTÉKPAPÍR FORGALMAZÁS HASZNÁLATI FELTÉTELEI

ELEKTRONIKUS CSATORNÁKON KERESZTÜLI ÉRTÉKPAPÍR FORGALMAZÁS HASZNÁLATI FELTÉTELEI ELEKTRONIKUS CSATORNÁKON KERESZTÜLI ÉRTÉKPAPÍR FORGALMAZÁS HASZNÁLATI FELTÉTELEI A Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Forgalmazó) értékpapír forgalmazáshoz kapcsolódó általános információkat szolgáltat

Részletesebben

FELEJTS EL MINDENT, AMIRŐL KORÁBBAN HALLOTTÁL

FELEJTS EL MINDENT, AMIRŐL KORÁBBAN HALLOTTÁL FELEJTS EL MINDENT, AMIRŐL KORÁBBAN HALLOTTÁL ÜDVÖZLÜNK A ZENEHALLGATÁS LEGÚJABB KORSZAKÁBAN. A VILÁG MINDEN ZENÉJE AZ OTTHONODBA ÁRAMOLHAT. VEZETÉK NÉLKÜLI KAPCSOLATTAL ÉS HIFI HANGMINŐSÉGBEN. EZT MIND

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-G313HN Felhasználói kézikönyv Hungarian. 10/2014. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 A SIM-kártya és akkumulátor

Részletesebben

MY PROSPECTS OKTATÁSI SEGÉDANYAG. Potenciális ügyfelek bevonására kifejlesztett mobil alkalmazás

MY PROSPECTS OKTATÁSI SEGÉDANYAG. Potenciális ügyfelek bevonására kifejlesztett mobil alkalmazás MY PROSPECTS OKTATÁSI SEGÉDANYAG Potenciális ügyfelek bevonására kifejlesztett mobil alkalmazás FŐBB JELLEMZŐK Társalgásindító Nu Skin lehetőség fókusz Beépített testsúly alkalmazás Funkciók megosztása

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia C C2305/C2304

Használati útmutató. Xperia C C2305/C2304 Használati útmutató Xperia C C2305/C2304 Tartalomjegyzék Xperia C Használati útmutató...6 Első lépések...7 Android mi ez és mire való?...7 Áttekintés...7 Összeszerelés...8 Az eszköz be- és kikapcsolása...10

Részletesebben

HP ENVY 5640 e-all-in-one series

HP ENVY 5640 e-all-in-one series HP ENVY 5640 e-all-in-one series Tartalomjegyzék 1 Hogyan történik?... 1 2 Első lépések... 2 A nyomtató részei... 3 Kezelőpanel és állapotjelző fény... 5 Útmutató a papírokról... 8 Töltsön papírt a nyomtatóba...

Részletesebben

Nokia 900 - Felhasználói kézikönyv

Nokia 900 - Felhasználói kézikönyv Nokia 900 - Felhasználói kézikönyv 1.0. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 Kezdő lépések 6 Gombok és a készülék részei 6 A vissza, az indítás és a keresés gomb 7 A SIM-kártya behelyezése 8 A telefon

Részletesebben

Az Ön kézikönyve ACER S55 http://hu.yourpdfguides.com/dref/5734460

Az Ön kézikönyve ACER S55 http://hu.yourpdfguides.com/dref/5734460 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

HP ENVY 7640 e-all-in-one series

HP ENVY 7640 e-all-in-one series HP ENVY 7640 e-all-in-one series Tartalomjegyzék 1 Hogyan történik?... 1 2 Első lépések... 2 A nyomtató részei... 3 Kezelőpanel és állapotjelző fény... 5 Útmutató a papírokról... 8 Töltsön papírt a nyomtatóba...

Részletesebben

Nokia Purity Pro sztereó Bluetooth-fülhallgató a Monstertől - Felhasználói kézikönyv

Nokia Purity Pro sztereó Bluetooth-fülhallgató a Monstertől - Felhasználói kézikönyv Nokia Purity Pro sztereó Bluetooth-fülhallgató a Monstertől - Felhasználói kézikönyv 1.0. kiadás 2 Biztonság Olvassuk el az alábbi egyszerű útmutatót. Az itt leírtak be nem tartása veszélyekkel járhat,

Részletesebben

TomTom Bridge Referencia útmutató

TomTom Bridge Referencia útmutató TomTom Bridge Referencia útmutató 15200 Tartalom Üdvözli Önt a TomTom Bridge 5 A TomTom Bridge elindítása 7 Kézmozdulatok használata... 8 A TomTom Bridge készüléken található alkalmazások... 9 A TomTom

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-G318H/DS SM-G318H Felhasználói kézikönyv Hungarian. 06/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 A SIM-kártya

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia C3 Dual D2502

Használati útmutató. Xperia C3 Dual D2502 Használati útmutató Xperia C3 Dual D2502 Tartalomjegyzék Első lépések...6 A használati útmutatóról...6 Áttekintés...6 Összeszerelés...7 A készülék első bekapcsolása...8 Miért van szükségem Google -fiókra?...9

Részletesebben

GGMM M3. Használati útmutató. M3 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység: LED visszajelző. Hangerő szabályzó

GGMM M3. Használati útmutató. M3 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység: LED visszajelző. Hangerő szabályzó GGMM M3 Használati útmutató M3 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma M3 hangszóró + AC táp adapter + AUX audió kábel + használati útmutató + garanciajegy Kezelő egység: LED visszajelző Hangerő szabályzó

Részletesebben

Szerzői jog GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. GX2 1

Szerzői jog GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. GX2 1 GX2 Szerzői jog A GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. valamennyi, a jelen dokumentumban szereplő mobilterméke, beleértve a készüléket, kiegészítőket, szoftvert, szöveget, zenét és képeket a GIGA-BYTE COMMUNICATIONS

Részletesebben

ipod nano Használati útmutató

ipod nano Használati útmutató ipod nano Használati útmutató Tartalom 5 1. fejezet: Az első pillantás az ipod nano készülékre 5 Az ipod nano áttekintése 5 Tartozékok 6 Főképernyő 8 Állapotikonok 9 2. fejezet: Első lépések 9 Az ipod

Részletesebben

Rövid használati utasítás

Rövid használati utasítás 6034R Rövid használati utasítás Fontos információk: Az Ön telefonja kompakt (egybeépített) kialakítású készülék, a hátlap és az akkumulátor eltávolítása nem lehetséges. A felhasználó számára szigorúan

Részletesebben

Phonak Audéo TM. B-Direct. mindenkinek. Amikor hallókészülékei közvetlenül kapcsolódnak össze bármilyen mobiltelefonnal*, life is on

Phonak Audéo TM. B-Direct. mindenkinek. Amikor hallókészülékei közvetlenül kapcsolódnak össze bármilyen mobiltelefonnal*, life is on Phonak Audéo TM B-Direct mindenkinek Amikor hallókészülékei közvetlenül kapcsolódnak össze bármilyen mobiltelefonnal*, life is on Bemutatjuk a Phonak Audéo TM B-Direct hallókészüléket, mely könnyedén

Részletesebben

Online Használati Útmutató

Online Használati Útmutató Online Használati Útmutató HL-L5000D HL-L5100DN HL-L5100DNT HL-L5200DW HL-L5200DWT HL-L6250DN HL-L6300DW HL-L6300DWT HL-L6400DW HL-L6400DWT 2015 Brother Industries, Ltd. Minden jog fenntartva. Kezdőlap

Részletesebben

Digitális fényképezőgép

Digitális fényképezőgép 4-546-358-12(1) (HU) HU Digitális fényképezőgép Kezelési útmutató DSC-QX30 2 A mellékelt csuklópánt használata Kezelési útmutató HU Az alábbi oldalról letöltheti a PlayMemories Home nevű fotórendszerező

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia Z1 C6902/C6903/C6906

Használati útmutató. Xperia Z1 C6902/C6903/C6906 Használati útmutató Xperia Z1 C6902/C6903/C6906 Tartalomjegyzék Első lépések...6 Áttekintés...6 Összeszerelés...7 A telefon első bekapcsolása...8 Miért van szükségem Google -fiókra?...9 Az eszköz töltése...10

Részletesebben

Samsung Portable SSD T3

Samsung Portable SSD T3 Rev. 1.0 MU-PT250B / MU-PT500B / MU-PT1T0B / MU-PT2T0B JOGI NYILATKOZATOK FELELŐSSÉGKIZÁRÓ NYILATKOZAT A SAMSUNG ELECTRONICS FENNTARTJA A JOGOT ARRA, HOGY ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL MEGVÁLTOZTATHASSA A TERMÉKEKET,

Részletesebben

a szolgáltatást igénybe vevő Megbízó/Befizető ügyfelek részére Hatályos: 2014. október 24.

a szolgáltatást igénybe vevő Megbízó/Befizető ügyfelek részére Hatályos: 2014. október 24. A Magyar Posta Általános Szerződési Feltételei készpénzátutalási megbízás és postai számlabefizetési megbízás Postai kód (QR kód) mobiltelefon alkalmazás használatával történő kiegyenlítéséhez kapcsolódó

Részletesebben

Az ipod -lejátszó használata

Az ipod -lejátszó használata Az ipod -lejátszó használata Az ipod-lejátszó használata ipod-készülék csatlakoztatása után ipod zene- vagy videofájlokat játszhat le. A vevőkészülékkel végrehajthat olyan műveleteket, mint egy fájl kiválasztása

Részletesebben

Telepítési útmutató. Otthoni hálózati rendszer Tartalék akkumulátor KX-HNP100FX. Típus

Telepítési útmutató. Otthoni hálózati rendszer Tartalék akkumulátor KX-HNP100FX. Típus Típus Telepítési útmutató Otthoni hálózati rendszer Tartalék akkumulátor KX-HNP100FX Köszönjük, hogy Panasonic terméket vásárolt. Ez a dokumentum a tartalék akkumulátor megfelelő felszerelését ismerteti.

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia Z C6603/C6602

Használati útmutató. Xperia Z C6603/C6602 Használati útmutató Xperia Z C6603/C6602 Tartalomjegyzék Xperia Z Használati útmutató...6 Első lépések...7 Mi az Android?...7 Eszköz áttekintés...7 Összeszerelés...8 Az eszköz be- és kikapcsolása...10

Részletesebben

HP Photosmart estation C510 series Nyomtatási Apps alkalmazások. HP Photosmart estation C510 series A termék külső részeinek leírása

HP Photosmart estation C510 series Nyomtatási Apps alkalmazások. HP Photosmart estation C510 series A termék külső részeinek leírása Tartalom 1 HP Photosmart estation C510 series Nyomtatási Apps alkalmazások...3 HP Photosmart estation C510 series A termék külső részeinek leírása...3 HP Photosmart estation C510 series A cserélhető képernyő

Részletesebben

Rövid használati utasítás

Rövid használati utasítás EASY Rövid használati utasítás 8000D Fontos információk: Az Ön telefonja kompakt (egybeépített) kialakítású készülék, a hátlap és az akkumulátor eltávolítása nem lehetséges. A felhasználó számára szigorúan

Részletesebben

KX-HNB600FX. Rendszerbeállítási útmutató. Otthoni hálózati rendszer Hub. Típus. Köszönjük, hogy Panasonic terméket vásárolt.

KX-HNB600FX. Rendszerbeállítási útmutató. Otthoni hálózati rendszer Hub. Típus. Köszönjük, hogy Panasonic terméket vásárolt. Rendszerbeállítási útmutató Otthoni hálózati rendszer Hub Típus KX-HNB600FX Köszönjük, hogy Panasonic terméket vásárolt. Ez a dokumentum elmagyarázza, hogyan kell beállítani a hub-ot, és hogyan érheti

Részletesebben

OKOS HALLÁS. resound.hu. A szupererős Okos Hallás élménye

OKOS HALLÁS. resound.hu. A szupererős Okos Hallás élménye OKOS HALLÁS resound.hu A szupererős Okos Hallás élménye A hallókészülékem segít beazonosítani a hangok forrásának helyét. James Raath, 61 éves Vezetői tanácsadó és szupererős hallókészülék használó, akinél

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-T560 Felhasználói kézikönyv Hungarian. 09/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 Az akkumulátor töltése

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. AirPrint

Felhasználói kézikönyv. AirPrint Felhasználói kézikönyv AirPrint BEVEZETÉS Mindent megtettünk annak érdekében, hogy e dokumentumban található adatok teljes körűek, pontosak és naprakészek legyenek. A gyártó nem vállal felelősséget a hatáskörén

Részletesebben

TALK 5H HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

TALK 5H HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TALK 5H HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 Bevezetés... 5 Kezdeti lépések... 5 Biztonsági figyelmeztetések... 5 Kijelző tisztítása... 6 A készülék tisztítása... 6 Jellemzők... 6 Gombok és csatlakozások... 7 A doboz

Részletesebben

HTC Desire 620. Felhasználói kézikönyv

HTC Desire 620. Felhasználói kézikönyv HTC Desire 620 Felhasználói kézikönyv 2 Tartalom Tartalom Érdekes funkciók A HTC Desire 620 készülék szolgáltatásai 9 Kibontás HTC Desire 620 11 Hátlap 12 micro SIM kártya 14 Tárolókártya 15 Akkumulátor

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! DS1155

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll! DS1155 Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/welcome Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! DS1155 Felhasználói

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv Nokia Lumia 820

Felhasználói kézikönyv Nokia Lumia 820 Felhasználói kézikönyv Nokia Lumia 820 4.0. kiadás HU Pszt... Ez az útmutató még nem minden, van még egy... Telefonunk van egy felhasználói útmutató, amely mindig velünk van, és szükség esetén rendelkezésünkre

Részletesebben

Használati útmutató. 4.5" Smartphone E 4504

Használati útmutató. 4.5 Smartphone E 4504 Használati útmutató 4.5" Smartphone E 4504 E4504 HU Hofer Content RC1.indd 1 09.12.2015 09:18:37 Tartalom Néhány szó az útmutatóról... 5 A kezelési útmutatóban használt szimbólumok és kifejezések... 6

Részletesebben

N900 vezeték nélküli, kétsávos Gigabit router

N900 vezeték nélküli, kétsávos Gigabit router Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegye és/vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az információk

Részletesebben

BH-118 Nokia Bluetooth-fülhallgató - Felhasználói kézikönyv

BH-118 Nokia Bluetooth-fülhallgató - Felhasználói kézikönyv BH-118 Nokia Bluetooth-fülhallgató - Felhasználói kézikönyv 1.1. kiadás 2 Tartalom Bevezetés 3 A fülhallgató ismertetése 3 A Bluetooth funkció 3 Kezdő lépések 4 A készülék gombjai és részei 4 Az akkumulátor

Részletesebben

GSmart Essence 4 Felhasználói kézikönyv

GSmart Essence 4 Felhasználói kézikönyv GSmart Essence 4 Felhasználói kézikönyv Essence 4 0 S ze rzői jog A GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. valamennyi, a jelen dokumentumban szereplő mobilterméke, beleértve a készüléket, kiegészítőket, szoftvert,

Részletesebben

Nokia C2 05 - Felhasználói kézikönyv

Nokia C2 05 - Felhasználói kézikönyv Nokia C2 05 - Felhasználói kézikönyv 1.2. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 Kezdő lépések 5 A készülék gombjai és részei 5 A SIM-kártya és az akkumulátor behelyezése 6 A memóriakártya behelyezése

Részletesebben

beurer ! CE SE 80 SleepExpert CElAlvásfigyelő Használati útmutató

beurer ! CE SE 80 SleepExpert CElAlvásfigyelő Használati útmutató --------------------------- beurer SE 80 SleepExpert CElAlvásfigyelő Használati útmutató! CE Tisztelt MAGYAR Figyelmesen olvassa át ezt a használati útmu,tatót, é~ tar;ts~ b~ a benne foglalt utasításokat.

Részletesebben

Rövid használati utasítás

Rövid használati utasítás 8020X Rövid használati utasítás Köszönjük, hogy az ALCATEL ONE TOUCH 8020X készüléket választotta. Reméljük, hogy élvezni fogja a kiváló minőségű mobil kommunikáció nyújtotta élményt. A készülék használatára

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia T2 Ultra D5303/D5306

Használati útmutató. Xperia T2 Ultra D5303/D5306 Használati útmutató Xperia T2 Ultra D5303/D5306 Tartalomjegyzék Első lépések... 7 A használati útmutatóról...7 Áttekintés...7 Összeszerelés...8 A készülék első bekapcsolása...10 Miért van szükség Google

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató PORSCHE DESIGN P'9983 Smartphone Felhasználói útmutató Verzió: 10.3.1 Kiadva: 2015-03-18 SWD-20150318110524878 Tartalomjegyzék Beállítások és alapvető konfigurálások... 5 Újdonságok...5 A BlackBerry okostelefon

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia Z C6603/C6602

Használati útmutató. Xperia Z C6603/C6602 Használati útmutató Xperia Z C6603/C6602 Tartalomjegyzék Első lépések...7 A használati útmutatóról...7 Eszköz áttekintés...7 Összeszerelés...8 A készülék első bekapcsolása...10 Miért van szükség Google

Részletesebben

Gate Control okostelefon-alkalmazás

Gate Control okostelefon-alkalmazás Gate Control okostelefon-alkalmazás GSM Gate Control Pro 20/1000 modulokhoz GYORS ÜZEMBE HELYEZÉSI ÚTMUTATÓ v1.0.0.0 és újabb alkalmazásverzióhoz Dokumentumverzió: v1.21 2015.08.05 1 Első lépések, ha még

Részletesebben

Rövid útmutató Vodafone 858 Smart

Rövid útmutató Vodafone 858 Smart Rövid útmutató Vodafone 858 Smart Biztonsági óvintézkedések Kérjük, a telefon használatának megkezdése előtt figyelmesen tekintse át az itt leírt biztonsági óvintézkedéseket. Olvassa el a dobozban található,

Részletesebben

Rövid használati utasítás

Rövid használati utasítás Rövid használati utasítás Köszönjük, hogy az ALCATEL ONETOUCH 6045K készüléket választotta. Reméljük, hogy élvezni fogja a kiváló minőségű mobil kommunikáció nyújtotta élményt. Fontos információk: Az Ön

Részletesebben

ELEKTRONIKUS CSATORNÁKON KERESZTÜLI ÉRTÉKPAPÍR FORGALMAZÁS HASZNÁLATI FELTÉTELEI

ELEKTRONIKUS CSATORNÁKON KERESZTÜLI ÉRTÉKPAPÍR FORGALMAZÁS HASZNÁLATI FELTÉTELEI ELEKTRONIKUS CSATORNÁKON KERESZTÜLI ÉRTÉKPAPÍR FORGALMAZÁS HASZNÁLATI FELTÉTELEI A Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Forgalmazó) állampapír-forgalmazáshoz kapcsolódó általános információkat szolgáltat

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv EK-GC100 Felhasználói kézikönyv www.samsung.com A kézikönyvről A készülék a Samsung kiemelkedő technológiai szakértelmét és magas követelményeit felhasználva minőségi mobilkommunikációt és szórakozást

Részletesebben

Nokia 5230 - Felhasználói kézikönyv. 2.3. kiadás

Nokia 5230 - Felhasználói kézikönyv. 2.3. kiadás Nokia 5230 - Felhasználói kézikönyv 2.3. kiadás MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT A NOKIA CORPORATION kijelenti, hogy a(z) RM-588 készülék mindenben megfelel az alapvető követelményeknek, valamint az 1999/5/EC

Részletesebben

Az Ön kézikönyve ALCATEL ONE TOUCH 983 http://hu.yourpdfguides.com/dref/5535824

Az Ön kézikönyve ALCATEL ONE TOUCH 983 http://hu.yourpdfguides.com/dref/5535824 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató ALCATEL ONE TOUCH 983. Megtalálja a választ minden kérdésre az ALCATEL ONE TOUCH 983 a felhasználói

Részletesebben

A RICOH Smart Device Connector felhasználói számára: A készülék konfigurálása

A RICOH Smart Device Connector felhasználói számára: A készülék konfigurálása A RICOH Smart Device Connector felhasználói számára: A készülék konfigurálása TARTALOMJEGYZÉK 1. Minden felhasználó számára Bevezetés... 3 A kézikönyv használatáról... 3 Védjegyek... 4 Mi az a RICOH Smart

Részletesebben

ipod touch Felhasználói útmutató ios 6.1-es szoftverhez (2013. június)

ipod touch Felhasználói útmutató ios 6.1-es szoftverhez (2013. június) ipod touch Felhasználói útmutató ios 6.1-es szoftverhez (2013. június) Tartalom 6 Fejezet 1: Az ipod touch első pillantásra 6 Az ipod touch áttekintése 7 Tartozékok 8 Gombok 10 Állapotikonok 11 Fejezet

Részletesebben

Rövid használati utasítás

Rövid használati utasítás UP 6044D Rövid használati utasítás Köszönjük, hogy a 6044D készüléket választotta. Reméljük, hogy élvezni fogja a kiváló minőségű mobil kommunikáció nyújtotta élményt. A készülék használatára vonatkozó

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SONY ERICSSON XPERIA GO http://hu.yourpdfguides.com/dref/4379959

Az Ön kézikönyve SONY ERICSSON XPERIA GO http://hu.yourpdfguides.com/dref/4379959 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató SONY ERICSSON XPERIA GO. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

VEZETÉK NÉLKÜLI KAPCSOLAT. resound.hu. Határok nélkül

VEZETÉK NÉLKÜLI KAPCSOLAT. resound.hu. Határok nélkül VEZETÉK NÉLKÜLI KAPCSOLAT resound.hu Határok nélkül Legyen aktív szereplője környezetének iphone-ra tervezve Hallókészülékei akár sztereó fejhallgatóként is működhetnek. ReSound Mikro mikrofon Élvezheti

Részletesebben

Konzol felhasználói kézikönyv

Konzol felhasználói kézikönyv Spada Dual (G930U) Konzol felhasználói kézikönyv Beüzemelés A konzol bekapcsolásához az edzőkerékpárhoz adott adapter dugóját dugja be az edzőgép hátsó részénél található aljzatba, a másik végét pedig

Részletesebben

Mi Smart Csuklópánt 4 Kezelési Útmutató

Mi Smart Csuklópánt 4 Kezelési Útmutató Mi Smart Csuklópánt 4 Kezelési Útmutató Használat előtt olvassa el figyelmesen ezt a kézikönyvet, és őrizze meg későbbi felhasználás céljából. 01 Termék Áttekintő Érintőképernyő Pulzusszám Szenzor Töltő

Részletesebben

DPA-0440L 4 csatornás DPA-0848L 8 csatornás DPA-08200M 8 csatornás DPA-16400L 16 csatornás

DPA-0440L 4 csatornás DPA-0848L 8 csatornás DPA-08200M 8 csatornás DPA-16400L 16 csatornás DPA-0440L 4 csatornás DPA-0848L 8 csatornás DPA-08200M 8 csatornás DPA-16400L 16 csatornás Digitális Video Rögzítő Gyors telepítési útmutató v1.00 20150504 Tartalomjegyzék 1. Üzembe helyezés... 4 1.1 HDD

Részletesebben

WiFi HALRADAR. Használati útmutató

WiFi HALRADAR. Használati útmutató WiFi HALRADAR Használati útmutató Tartalomjegyzék 1 Termék bemutatása... 3 2 A Készülék használatához szükséges előkészületek... 3 2.1 A radar programjának telepítése... 3 2.2 A radar akkumulátorának feltöltése...

Részletesebben

Bluetooth Szoftverfrissítési Útmutató Android Okostelefonok segítségével. Kompatibilis 2012 utáni termékekkel CDE-13xBT & CDE-W235BT & CDA-137BTi

Bluetooth Szoftverfrissítési Útmutató Android Okostelefonok segítségével. Kompatibilis 2012 utáni termékekkel CDE-13xBT & CDE-W235BT & CDA-137BTi Bluetooth Szoftverfrissítési Útmutató Android Okostelefonok segítségével Kompatibilis 2012 utáni termékekkel CDE-13xBT & CDE-W235BT & CDA-137BTi 1 Bevezetés Ez az útmutató ismerteti Önnel a szükséges lépéseket,

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Fontos Biztonsági Utasítások...2 Biztonsági előírások... 2 Fő Egység:... 3 Remote Control... 3

Tartalomjegyzék. Fontos Biztonsági Utasítások...2 Biztonsági előírások... 2 Fő Egység:... 3 Remote Control... 3 Tartalomjegyzék Fontos Biztonsági Utasítások...2 Biztonsági előírások... 2 Fő Egység:... 3 Remote Control... 3 A termék részei...3 Csatlakozások...4 Csatlakozás Külső Audio Készülékhez... 4 Az egységen

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

RF CONTACTR 8 MM. Irányítható elektródkatéter intrakardiális ablációhoz. Műszaki leírás

RF CONTACTR 8 MM. Irányítható elektródkatéter intrakardiális ablációhoz. Műszaki leírás RF CONTACTR 8 MM Irányítható elektródkatéter intrakardiális ablációhoz Műszaki leírás 0123 A következő felsorolásban a Medtronic védjegyei vagy bejegyzett védjegyei szerepelnek, az Egyesült Államokra és

Részletesebben