Rövid útmutató Vodafone 858 Smart

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Rövid útmutató Vodafone 858 Smart"

Átírás

1 Rövid útmutató Vodafone 858 Smart

2 Biztonsági óvintézkedések Kérjük, a telefon használatának megkezdése előtt figyelmesen tekintse át az itt leírt biztonsági óvintézkedéseket. Olvassa el a dobozban található, Biztonsági tudnivalók című útmutatót. Vezetés közben ne használja a mobiltelefont a kezében tartva Testközelben történő használat esetén tartsa magától a telefont legalább 1,5 cm távolságra. A kisméretű alkatrészek veszélyesek, mert fulladást okozhatnak. Ez a készülék erős hanghatást hozhat létre Tankolás közben ne használja Ez a készülék éles fényt vagy villanást hozhat létre Ne dobja tűzbe Kerülje a mágneses anyaggal való érintkezést Kerülje a szélsőséges hőmérsékletet.

3 Tartsa távol szívritmusszabályozóktól és egyéb egészségügyi berendezésektől Ha kórházban vagy egyéb egészségügyi intézményben felszólítják erre, akkor kapcsolja ki a telefont Ha repülőgépen vagy repülőtéren erre felszólítják, akkor kapcsolja ki a telefont. Robbanásveszély es környezetben kapcsolja ki Kérjük, olvassa el a dobozban található, Biztonsági tudnivalók című útmutatót is. A csomag tartalma Kerülje a folyadékkal való érintkezést, tartsa szárazon. Ne próbálja szétszerelni Ne hagyatkozzon erre az eszközre segélyhívás esetére Csak eredeti tartozékokat használjon Mobiltelefon Töltő USB-kábel Akkumulátor Rövidített útmutató Biztonsági tudnivalók

4 A telefon rövid ismertetése Hangszórónyílás 2 Érintőképernyő 3 KEZDŐLAP 4 MENÜ 5 Mikrofon 6 KERESÉS 7 VISSZA 8 Hangerő gomb 9 Fejhallgató csatlakozója 10 Töltő/adatátviteli kábel csatlakozóaljzata 11 Kamera 12 Főkapcsoló gomb

5 Gombfunkciók Nyomja meg a telefon bekapcsolásához. Nyomja meg hosszan a gombot a(z) Telefonbeállítások menü megnyitásához. Nyomja meg a képernyő zárolásához, ha a mobiltelefon aktív állapotban van. Érintse meg az előző képernyőre való visszatéréshez. Érintse meg bármely futó alkalmazásból való kilépéshez. Érintse meg a billentyűzet elrejtéséhez. Érintse meg az aktív képernyő menüjének megnyitásához Érintse meg a visszatéréshez a kezdőképernyőre. Lenyomva tartásával a legutóbb használt alkalmazások listája jeleníthető meg. Érintse meg a Google kereső megnyitásához, amellyel a mobiltelefonon és az Interneten kereshet. Lenyomva tartásával a Google Voice Search (hangutasításos keresési) szolgáltatása érhető el.

6 A SIM-kártya behelyezése 1 2 A (külön beszerezhető) microsd kártya behelyezése 1 2 Az akkumulátor behelyezése

7 Az akkumulátor töltése A mobiltelefon töltődését annak bekapcsolt állapotában az értesítési sávon található akkumulátor ikon jelzi. Amikor a mobiltelefon teljesen feltöltődik, az akkumulátor ikon a ikonra változik. A mobiltelefon bekapcsolása Nyomja le a gombot. Első bekapcsolásának alkalmával a telefon üzenetben kéri Önt, hogy jelentkezzen be fiókjába, és végezze el a telefon beállítását. A mobiltelefon alapbeállításai Első bekapcsolásának alkalmával a mobiltelefon megjeleníti a beállítási varázslót. Ennek segítségével elvégezhető a telefon alapvető beállítása. A beállítási varázsló a következőkhöz nyújt segítséget: A telefon alaposabb megismerése Fiók létrehozása, illetve bejelentkezés már létező fiókba Néhány, a mobiltelefon használatának módjára vonatkozó kezdeti döntés meghozatala.

8 Névjegyek átmásolása a SIM-kártyáról 1 A névjegyek listáján érintse meg sorrendben a(z) > Névjegyek kezelése vezérlőelemeket. 2 Érintse meg a(z) Másolás a SIM kártyáról menüelemet. 3 Ha a telefonnal egynél több fiókot is használ, akkor annak a fióknak a nevét érintse meg, amelyikbe a névjegyeket be szeretné másolni. 4 Várja meg a SIM-kártya tartalmának betöltését. Válassza ki a beimportálni kívánt partnereket. vagy érintse meg a(z) Összes kijelölése elemeket az összes partner beimportálásához. A mobiltelefon kikapcsolása 1 Tartsa a gombot lenyomva mindaddig, amíg a(z) Telefonbeállítások menü meg nem jelenik. 2 Érintse meg a(z) Kikapcsolás menüelemet. 3 Érintse meg a(z) OK menüelemet.

9 Kezdőképernyő 10:23 Értesítési sáv: Emlékeztetőket és állapotjelzőket jelenít meg. Húzza le az ujját az értesítési panel megnyitásához. Megjelenítési terület: A telefon funkcionális és megjelenítési területeit mutatja. Képernyőváltó pontok: Ezek a képernyők számát jelölik a bal vagy a jobb oldalon. Érintse meg a bal vagy jobb pontokat a képernyők közötti váltáshoz. Érintse meg a webböngésző megnyitásához. Érintse meg az összes alkalmazás megtekintéséhez. Érintse meg a Tárcsázó alkalmazás megnyitásához. A kezdőképernyő pásztázása 10:23 Húzza le az ujját a kezdőképernyőn keresztbe balra vagy jobbra az alternatív képernyők megjelenítéséhez. Érintsen meg egy bélyegképet a hozzá tartozó képernyő megnyitásához. Tartsa lenyomva a kis pontokat a képernyő-bélyegképek megtekintéséhez.

10 Új elem felvétele a képernyőre 1 Tartsa lenyomva a kezdőképernyő egy üres részét mindaddig, amíg a(z) Hozzáadás a kezdőoldalhoz menü meg nem jelenik. 2 Jelölje ki a kezdőképernyőhöz hozzáadni kívánt elemet. A háttérkép módosítása 1 A kezdőképernyőn érintse meg sorrendben a(z) > Háttérkép vezérlőelemeket. 2 A következőket teheti: A(z) Képek elem megérintése után kiválaszthat egy fényképet, és beállíthatja háttérképként. A(z) Háttérképek elem megérintése után kiválaszthat egy fényképet, és beállíthatja háttérképként.

11 A képernyő zárolása A bekapcsolt telefon a gomb lenyomásával zárolható. A képernyő zárolt állapotában az üzenetek és hívások fogadása továbbra is lehetséges. Ha a telefonon bizonyos időtartamon át semmilyen műveletre nem kerül sor, akkor a képernyő automatikusan zárolódik. A képernyő kioldása 1 A gomb lenyomásával kapcsolja be a képernyőt. 2 A képernyő kioldásához húzza el balról jobbra a zár ikont.

12 Hívás kezdeményezése a(z) Tárcsázó alkalmazás használatával 1 Sorrendben a(z) > Tárcsázó elemeket megérintve jelenítse meg a tárcsázás képernyőjét. 2 A megfelelő gombok érintésével írja be a telefonszámot. 3 A hívást a(z) ikon megérintésével kezdeményezheti. Bejövő hívás fogadása A hívás a(z) ikont jobbra elhúzva fogadható.

13 A TouchPal billentyűzet használata 1 7 EN,. 12# Go Érintse meg a kis- és nagybetűk közötti váltáshoz. 2 Érintse meg az automatikus kiegészítés bekapcsolásához. 3 Érintse meg a telefon nyelvének beállításához. Nyelv kiválasztásához érintse meg sorrendben a következő menüelemeket: > Beállítások > Nyelv és billentyűzet > TouchPal bevitel > Nyelv. 4 Érintse meg a szóköz beillesztéséhez Érintse meg az átváltáshoz a számok és a szimbólumok billentyűzetpanelére. Érintse meg sortörés beillesztéséhez (ez bizonyos esetekben az OK vagy az Ugrás utasításnak felel meg). Érintse meg a kurzortól balra lévő karakter törléséhez. Tartsa lenyomva, ha a kurzortól balra lévő összes karakter törléséhez.

14 A billentyűzetkiosztás átállítása A billentyűzet kiosztása csak akkor módosítható, ha a kiválasztott lehetőség a TouchPal bevitel. A következő három billentyűzetkiosztás közül lehet választani: Teljes QWERTY, 12 gombos telefonbillentyűzet és CootTek T+. A billentyűzetkiosztás átváltásához tartsa lenyomva a billentyűzet egyik szélét, majd lökje a panelt a képernyő szélére. Beviteli mód kiválasztása 1 Tartsa a szövegbeviteli területet lenyomva mindaddig, amíg a(z) Szöveg szerkesztése menü meg nem jelenik. 2 Érintse meg a(z) Beviteli módszer menüelemet. 3 Válassza ki a beviteli módot. A billentyűzetpanel automatikusan megjelenik. Multimédiás üzenet létrehozása és küldése 1 Érintse meg sorrendben a(z) > Üzenetkezelés > Új üzenet vezérlőelemeket. 2 Vigye be a telefonszámot a(z) Címzett mezőbe. 3 Az üzenet beírásának megkezdéséhez érintse meg a composition (üzenetírás) szövegmezőt. 4 Érintse meg a(z) elemet az opciópanel megjelenítéséhez. Érintse meg a(z) Tárgy hozzáadása elemet, majd adja meg az üzenet tárgyát. A mobiltelefon ekkor átlép a multimédiás üzenetek üzemmódba. A csatolni kívánt képet, zenét vagy videófájlt a(z) Melléklet elem lenyomása után választhatja ki.

15 5 Amikor az üzenet küldésre kész, érintse meg a(z) Küldés elemet. Az adatszolgáltatás bekapcsolása 1 Érintse meg sorrendben a(z) > Beállítások vezérlőelemeket. 2 Érintse meg sorrendben a(z) Vezeték nélküli és hálózatok > Mobilhálózatok menüelemeket. 3 Az adatkapcsolat bekapcsolásához jelölje be az Adat engedélyezve négyzetet. A Wi-Fi bekapcsolása 1 Érintse meg sorrendben a(z) > Beállítások vezérlőelemeket. 2 Érintse meg a Vezeték nélküli és hálózatok elemet, majd a Wi-Fi bekapcsolásához jelölje be a Wi-Fi négyzetet. A telefon adatkapcsolatának megosztása USB-csatlakozáson keresztül A többféle operációs rendszer alatt működő USB-modemként való használathoz a számítógépet esetenként fel kell készíteni hálózati kapcsolatok USB-porton keresztüli felépítésére. A mobiltelefon adatkapcsolata és SD kártyája az USB-porton keresztül egyidejűleg nem osztható meg. 1 Érintse meg sorrendben a(z) > Beállítások vezérlőelemeket. 2 Érintse meg sorrendben a(z) Vezeték nélküli és hálózatok > Modemként való használat és hordozható hotspot menüelemeket. 3 A(z) USB-n keresztüli modem használat négyzet bejelölésével ossza meg az adatkapcsolatot.

16 A hordozható Wi-Fi hotspotként használt telefon adatkapcsolatának megosztása 1 Érintse meg sorrendben a(z) > Beállítások vezérlőelemeket. 2 Érintse meg sorrendben a(z) Vezeték nélküli és hálózatok > Modemként való használat és hordozható hotspot menüelemeket. 3 A(z) Hordozható Wi-Fi hotspot négyzet bejelölésével ossza meg az adatkapcsolatot. A kamera használata A kamerát vezérlő alkalmazás sorrendben a(z) > Kamera vezérlőelemeket megérintve nyitható meg. A kamerát vezérlő alkalmazás fekvő helyzetben nyílik meg, ezután képet és videót készíthet. Érintse meg a(z) elemet a kamera bezárásához. Fényképezés menü Érintse meg a kamera beállításainak módosításához. A legutolsó fénykép bélyegképe. Érintse meg a fényképek vagy videók megtekintéséhez. Húzza felfelé videók rögzítéséhez, és húzza lefelé fényképek készítéséhez. Érintse meg fénykép készítéséhez vagy videó rögzítésének indításához.

17 A microsd kártya használata USBháttértárolóként 1 Az USB-kábellel csatlakoztassa a mobiltelefont a PC-hez. A PC cserélhető lemezként ismeri fel a microsd kártyát. 2 Nyissa meg az értesítések panelt, majd érintse meg a(z) USB csatlakoztatva elemet. 3 A fájlátvitel-megerősítés párbeszédablakban érintse meg a(z) USB tároló bekapcsolása gombot. Ezután a PC-ről fájlokat lehet másolni a mobiltelefon microsd kártyájára. GYIK Hogyan lehet egy dalt csengőhangként beállítani? A médiakönyvtárban tartsa lenyomva a csengőhangként beállítani kívánt dal nevét, majd érintse meg a(z) Használat telefon-csengőhangként elemet. Hogyan lehet a telefon elforgatásakor automatikusan bekövetkező tájolásváltást megakadályozni? Érintse meg sorrendben a(z) > Beállítások > Kijelző > Képernyő automatikus elforgatása menüelemeket a funkció letiltásához. Hogyan lehet képernyő-kioldási mintázatot beállítani? Érintse meg sorrendben a(z) > Beállítások > Hely és biztonság > Képernyőzár beállítása > Mintázat menüelemeket.

18 Hogyan változtatható meg a billentyűzet üzemmódja? Tartsa lenyomva a szövegbeviteli területet, majd válassza ki a kívánt beviteli módot. Hogyan lehet a háttérben futó dallejátszást megszakítani? Érintse meg az értesítési sávot, majd lefelé lökésével nyissa meg az értesítési panelt. Ezután a zenelejátszásról szóló értesítés megérintésével nyissa meg a zenelejátszás képernyőjét. Hogyan lehet visszatérni a hívásképernyőre? Ha hívás közben éppen egy másik képernyő aktív, akkor érintse meg az értesítési sávot, majd lefelé lökésével nyissa meg az értesítési panelt. Ezután visszatérhet a hívásképernyőre a megfelelő értesítés megérintésével. Hogyan lehet a kezdőképernyőn alkalmazás-parancsikont létrehozni? Tartson lenyomva egy alkalmazásikont a főmenü-képernyőn mindaddig, amíg a kezdőképernyő meg nem jelenik. Ezután húzza át az ikont a kívánt helyre, és emelje fel az ujját. Hogyan lehet a billentyűzetet elrejteni? Érintse meg a(z) elemet a billentyűzet elrejtéséhez. Hogyan lehet MMS (multimédia-üzenet) csatolmányokat fogadni? Gondoskodjon a mobil-adatátvitel bekapcsolásáról. A telefon az MMS csatolmányokat automatikusan fogadja.

19 Hogyan lehet egy adott alkalmazás adatait és gyorsítótárát törölni? A(z) Beállítások képernyőn érintse meg következőket: Alkalmazások > Alkalmazások kezelése. Érintse meg annak az alkalmazást, amelynek adatait, illetve gyorsítótárát törölni szeretné. A(z) Alkalmazás infó képernyőn érintse meg a(z) Adat törlése, illetve a(z) Gyorsítótár ürítése menüelemet. Hol található a telefon használatára vonatkozóan további felvilágosítás? A telefon teljes használati utasítása megtalálható a webcímen.

20 Vodafone Group A VODAFONE és a Vodafone logók a Vodafone csoport bejegyzett védjegyei. Bármely itt említett terméknév vagy vállalat-megnevezés tulajdonosuk védjegye lehet. V100R001_ FPM

Termékbiztonsági információk

Termékbiztonsági információk Termékbiztonsági információk További felvilágosításért olvassa el a készülékben található mikro SD kártyán tárolt használati útmutatót. Olvassa el ezen az oldalon a felhasználói útmutató Biztonsági tájékoztatását.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv GT-I9060I/DS GT-I9060I Felhasználói kézikönyv www.samsung.com A kézikönyvről A készülék a Samsung kiemelkedő technológiai szakértelmét és magas követelményeit felhasználva minőségi mobilkommunikációt és

Részletesebben

SM-G920F. Felhasználói kézikönyv

SM-G920F. Felhasználói kézikönyv SM-G920F Felhasználói kézikönyv Hungarian. 10/2015. Rev.1.2 www.samsung.com Tartalom Alapok 4 Fontos tudnivalók 5 Az értékesítési doboz tartalma 6 A készülék elrendezése 8 SIM kártya 10 Akkumulátor 15

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-A300FU Felhasználói kézikönyv Hungarian. 01/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 7 Az értékesítési doboz tartalma 8 A készülék elrendezése 10 A SIM-kártya és akkumulátor

Részletesebben

Smart grand VF-696 CJA28DAVDAPA

Smart grand VF-696 CJA28DAVDAPA User Használati manual útmutató Smart grand Vodafone Group 2015. A Vodafone márkanév és a Vodafone logók a Vodafone Csoport védjegyei. A jelen dokumentumban megjelenő bármely termékvagy vállalatnév az

Részletesebben

Smart speed VF-795 CJA28BAVDAPA

Smart speed VF-795 CJA28BAVDAPA User Használati manual útmutató Smart speed Vodafone Group 2015. A Vodafone márkanév és a Vodafone logók a Vodafone Csoport védjegyei. A jelen dokumentumban megjelenő bármely termékvagy vállalatnév az

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-G318H/DS SM-G318H Felhasználói kézikönyv Hungarian. 06/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 A SIM-kártya

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Porto S (E570)

Felhasználói kézikönyv. Porto S (E570) Felhasználói kézikönyv Porto S (E570) HU A COOLPAD ÜZENETE Köszönjük, hogy a Porto S E570 mobiltelefont választotta. Új telefonja optimális használatához kérjük, kövesse ezeket az egyszerű - azonban fontos

Részletesebben

Nokia C6-01 - Felhasználói kézikönyv

Nokia C6-01 - Felhasználói kézikönyv Nokia C6-01 - Felhasználói kézikönyv 3.0. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 5 Kezdő lépések 7 Gombok és alkatrészek 7 Telefonhívás, hangfájl vagy videó hangerejének módosítása 9 A billentyűzet és a

Részletesebben

Nokia 2690 - Felhasználói kézikönyv

Nokia 2690 - Felhasználói kézikönyv Nokia 2690 - Felhasználói kézikönyv 2. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 Kezdő lépések 5 A SIM-kártya és az akkumulátor behelyezése 5 A SIM-kártya eltávolítása 5 A microsd-kártya behelyezése 5 Vegyük

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-T560 Felhasználói kézikönyv Hungarian. 09/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 Az akkumulátor töltése

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-G313HN Felhasználói kézikönyv Hungarian. 10/2014. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 A SIM-kártya és akkumulátor

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia ion. LT28i

Használati útmutató. Xperia ion. LT28i Használati útmutató Xperia ion LT28i Tartalomjegyzék Fontos tudnivalók...6 Android mi és miért?...7 Alkalmazások...7 Első lépések...8 Összeszerelés...8 A telefon be- és kikapcsolása...10 A képernyő zárolása...11

Részletesebben

SM-T810. Felhasználói kézikönyv

SM-T810. Felhasználói kézikönyv SM-T810 Felhasználói kézikönyv Hungarian. 07/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Alapok 4 Fontos tudnivalók 5 Az értékesítési doboz tartalma 6 A készülék elrendezése 8 Akkumulátor 11 Memóriakártya 14

Részletesebben

Printed in Korea Code No.:GH68-17513A Hungarian. 04/2008. Rev. 1.0. World Wide Web http://www.samsungmobile.com

Printed in Korea Code No.:GH68-17513A Hungarian. 04/2008. Rev. 1.0. World Wide Web http://www.samsungmobile.com * A telepített szoftvertől, a szolgáltatótól vagy az országtól függően előfordulhat, hogy az útmutató egyes részei nem egyeznek a telefon valós tulajdonságaival. * Az országtól függően a telefon és a tartozékok

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EMUI 3.0.5 / 3.1 1 Tudnivalók a dokumentumról... 1 2 Első lépések... 2 A képernyő zárolása és feloldása... 2 Értesítés és állapotikonok... 2 Általános billentyűk... 3 Gyorsindító

Részletesebben

Az Ön kézikönyve ACER S55 http://hu.yourpdfguides.com/dref/5734460

Az Ön kézikönyve ACER S55 http://hu.yourpdfguides.com/dref/5734460 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia Z C6603/C6602

Használati útmutató. Xperia Z C6603/C6602 Használati útmutató Xperia Z C6603/C6602 Tartalomjegyzék Xperia Z Használati útmutató...6 Első lépések...7 Mi az Android?...7 Eszköz áttekintés...7 Összeszerelés...8 Az eszköz be- és kikapcsolása...10

Részletesebben

GSmart Essence 4 Felhasználói kézikönyv

GSmart Essence 4 Felhasználói kézikönyv GSmart Essence 4 Felhasználói kézikönyv Essence 4 0 S ze rzői jog A GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. valamennyi, a jelen dokumentumban szereplő mobilterméke, beleértve a készüléket, kiegészítőket, szoftvert,

Részletesebben

Nokia 2220 slide - Felhasználói kézikönyv

Nokia 2220 slide - Felhasználói kézikönyv Nokia 2220 slide - Felhasználói kézikönyv 3.1. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 3 Terméktámogatás 4 Kezdő lépések 4 A SIM-kártya és az akkumulátor behelyezése 4 Az akkumulátor töltése 5 Antenna 5 Fülhallgató

Részletesebben

Gsmart Classic Pro Felhasználói kézikönyv

Gsmart Classic Pro Felhasználói kézikönyv Gsmart Classic Pro Felhasználói kézikönyv Classic Pro Szerzői jog A GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. valamennyi, a jelen dokumentumban szereplő mobilterméke, beleértve a készüléket, kiegészítőket, szoftvert,

Részletesebben

Nokia E6 00 - Felhasználói kézikönyv

Nokia E6 00 - Felhasználói kézikönyv Nokia E6 00 - Felhasználói kézikönyv 2.0. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 5 Használatbavétel 7 A telefon gombjai és részei 7 A SIM-kártya és az akkumulátor behelyezése 10 A memóriakártya behelyezése

Részletesebben

Rövid használati utasítás

Rövid használati utasítás Rövid használati utasítás Köszönjük, hogy az ALCATEL ONETOUCH 6045K készüléket választotta. Reméljük, hogy élvezni fogja a kiváló minőségű mobil kommunikáció nyújtotta élményt. Fontos információk: Az Ön

Részletesebben

Rövid használati utasítás

Rövid használati utasítás 6034R Rövid használati utasítás Fontos információk: Az Ön telefonja kompakt (egybeépített) kialakítású készülék, a hátlap és az akkumulátor eltávolítása nem lehetséges. A felhasználó számára szigorúan

Részletesebben

Rövid használati utasítás

Rövid használati utasítás EASY Rövid használati utasítás 8000D Fontos információk: Az Ön telefonja kompakt (egybeépített) kialakítású készülék, a hátlap és az akkumulátor eltávolítása nem lehetséges. A felhasználó számára szigorúan

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia C C2305/C2304

Használati útmutató. Xperia C C2305/C2304 Használati útmutató Xperia C C2305/C2304 Tartalomjegyzék Xperia C Használati útmutató...6 Első lépések...7 Android mi ez és mire való?...7 Áttekintés...7 Összeszerelés...8 Az eszköz be- és kikapcsolása...10

Részletesebben

Tartalomjegyzék KEZDÉS... 3 A SIM KÁRTYA BEHELYEZÉSE... 3 TÖLTSE FEL AZ AKKUMULÁTORT VAGY CSATLAKOZTASSA EGY SZÁMÍTÓGÉPHEZ...

Tartalomjegyzék KEZDÉS... 3 A SIM KÁRTYA BEHELYEZÉSE... 3 TÖLTSE FEL AZ AKKUMULÁTORT VAGY CSATLAKOZTASSA EGY SZÁMÍTÓGÉPHEZ... Tartalomjegyzék KEZDÉS... 3 A SIM KÁRTYA BEHELYEZÉSE... 3 TÖLTSE FEL AZ AKKUMULÁTORT VAGY CSATLAKOZTASSA EGY SZÁMÍTÓGÉPHEZ... 4 GOMBOK ÉS ALKATRÉSZEK... 5 KÉPERNYŐ LEZÁRÁSA ÉS FELOLDÁSA... 8 SZEMÉLYRE

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SONY ERICSSON XPERIA GO http://hu.yourpdfguides.com/dref/4379959

Az Ön kézikönyve SONY ERICSSON XPERIA GO http://hu.yourpdfguides.com/dref/4379959 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató SONY ERICSSON XPERIA GO. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Nokia C6 01 - Felhasználói kézikönyv

Nokia C6 01 - Felhasználói kézikönyv Nokia C6 01 - Felhasználói kézikönyv 1.1. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 5 Használatbavétel 7 Gombok és alkatrészek 7 Telefonhívás, hangfájl vagy videó hangerejének módosítása 9 A billentyűzet és

Részletesebben

Szerzői jog GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. GX2 1

Szerzői jog GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. GX2 1 GX2 Szerzői jog A GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. valamennyi, a jelen dokumentumban szereplő mobilterméke, beleértve a készüléket, kiegészítőket, szoftvert, szöveget, zenét és képeket a GIGA-BYTE COMMUNICATIONS

Részletesebben

Az Ön HTC Wildfire S Felhasználói kézikönyve

Az Ön HTC Wildfire S Felhasználói kézikönyve Az Ön HTC Wildfire S Felhasználói kézikönyve 2 Tartalom Tartalom Első lépések A doboz tartalma 8 HTC Wildfire S 8 Hátlap 10 SIM-kártya 10 Memóriakártya 13 Akkumulátor 14 Ki és bekapcsolás 17 A PIN-kód

Részletesebben

Nokia 900 - Felhasználói kézikönyv

Nokia 900 - Felhasználói kézikönyv Nokia 900 - Felhasználói kézikönyv 1.0. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 Kezdő lépések 6 Gombok és a készülék részei 6 A vissza, az indítás és a keresés gomb 7 A SIM-kártya behelyezése 8 A telefon

Részletesebben

GT-S5300. Felhasználói kézikönyv

GT-S5300. Felhasználói kézikönyv GT-S5300 Felhasználói kézikönyv www.sar-tick.com A termék megfelel a rá vonatkozó 2,0 W/kg mértékű SAR határértéknek. A vonatkozó legmagasabb SAR értékek megtalálhatók az útmutató SAR információ fejezetében.

Részletesebben

Gsmart Classic Pro Felhasználói kézikönyv

Gsmart Classic Pro Felhasználói kézikönyv Gsmart Classic Pro Felhasználói kézikönyv Classic Pro Szerzői jog A GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. valamennyi, a jelen dokumentumban szereplő mobilterméke, beleértve a készüléket, kiegészítőket, szoftvert,

Részletesebben

S5050. Felhasználói kézikönyv

S5050. Felhasználói kézikönyv S5050 Felhasználói kézikönyv A kézikönyv használata A felhasználói kézikönyv végigkalauzolja Önt mobiltelefonja funkcióin és szolgáltatásain. A készülék gyors használatbavételéhez lásd: Ismerkedés a telefonnal,

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia T2 Ultra D5303/D5306

Használati útmutató. Xperia T2 Ultra D5303/D5306 Használati útmutató Xperia T2 Ultra D5303/D5306 Tartalomjegyzék Első lépések... 7 A használati útmutatóról...7 Áttekintés...7 Összeszerelés...8 A készülék első bekapcsolása...10 Miért van szükség Google

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia Z C6603/C6602

Használati útmutató. Xperia Z C6603/C6602 Használati útmutató Xperia Z C6603/C6602 Tartalomjegyzék Első lépések...7 A használati útmutatóról...7 Eszköz áttekintés...7 Összeszerelés...8 A készülék első bekapcsolása...10 Miért van szükség Google

Részletesebben

Fontos biztonsági előírások

Fontos biztonsági előírások Az úton első a biztonság Autóvezetés közben ne használjuk a mobiltelefont, előbb álljunk félre a járművel. Fontos biztonsági előírások Az itt szereplő utasítások be nem tartása veszélyes, illetve törvénybe

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia Z1 C6902/C6903/C6906

Használati útmutató. Xperia Z1 C6902/C6903/C6906 Használati útmutató Xperia Z1 C6902/C6903/C6906 Tartalomjegyzék Első lépések...6 Áttekintés...6 Összeszerelés...7 A telefon első bekapcsolása...8 Miért van szükségem Google -fiókra?...9 Az eszköz töltése...10

Részletesebben

Nokia 306 - Felhasználói kézikönyv

Nokia 306 - Felhasználói kézikönyv Nokia 306 - Felhasználói kézikönyv 1.1. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 Kezdő lépések 5 A készülék gombjai és részei 5 A SIM-kártya és az akkumulátor behelyezése 6 A memóriakártya behelyezése vagy

Részletesebben

Az Ön HTC ChaCha Felhasználói kézikönyve

Az Ön HTC ChaCha Felhasználói kézikönyve Az Ön HTC ChaCha Felhasználói kézikönyve 2 Tartalom Tartalom Első lépések A doboz tartalma 8 HTC ChaCha 8 Alsó fedőlap 10 SIM-kártya 11 Memóriakártya 12 Akkumulátor 13 Ki és bekapcsolás 16 A PIN-kód beírása

Részletesebben

Rövid használati utasítás

Rövid használati utasítás 8020X Rövid használati utasítás Köszönjük, hogy az ALCATEL ONE TOUCH 8020X készüléket választotta. Reméljük, hogy élvezni fogja a kiváló minőségű mobil kommunikáció nyújtotta élményt. A készülék használatára

Részletesebben

DORO PRIMO 365 Használati útmutató

DORO PRIMO 365 Használati útmutató DORO PRIMO 365 Használati útmutató 1 1. Bal gyorsgomb: Belépés a főmenübe 2. Jobb gyorsgomb: Telefonkönyv megnyitása 3. Hívó gomb: Hívásindítás, hívásfogadás, belépés a híváslistába 4. Hívás vége: Hívás

Részletesebben

Rövid használati utasítás

Rövid használati utasítás UP 6044D Rövid használati utasítás Köszönjük, hogy a 6044D készüléket választotta. Reméljük, hogy élvezni fogja a kiváló minőségű mobil kommunikáció nyújtotta élményt. A készülék használatára vonatkozó

Részletesebben

Dell Latitude 12 robusztus táblaszámítógép 7202 Felhasználói kézikönyv

Dell Latitude 12 robusztus táblaszámítógép 7202 Felhasználói kézikönyv Dell Latitude 12 robusztus táblaszámítógép 7202 Felhasználói kézikönyv Szabályozó modell: T03H Szabályozó típus: T03H001 Megjegyzések, figyelmeztetések és Vigyázat jelzések MEGJEGYZÉS: A MEGJEGYZÉSEK fontos

Részletesebben

Szerzői jog. Arty A3 1

Szerzői jog. Arty A3 1 Arty A3 Arty A3 0 Szerzői jog A GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. valamennyi, a jelen dokumentumban szereplő mobilterméke, beleértve a készüléket, kiegészítőket, szoftvert, szöveget, zenét és képeket a GIGA-BYTE

Részletesebben

Nokia C1-01/C1 02 - Felhasználói kézikönyv

Nokia C1-01/C1 02 - Felhasználói kézikönyv Nokia C1-01/C1 02 - Felhasználói kézikönyv 1.1. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 Terméktámogatás 5 Kezdő lépések 5 A SIM-kártya és az akkumulátor behelyezése 5 A készülék gombjai és részei 6 Be-

Részletesebben

TALK 5H HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

TALK 5H HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TALK 5H HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 Bevezetés... 5 Kezdeti lépések... 5 Biztonsági figyelmeztetések... 5 Kijelző tisztítása... 6 A készülék tisztítása... 6 Jellemzők... 6 Gombok és csatlakozások... 7 A doboz

Részletesebben

Rövid használati utasítás

Rövid használati utasítás 922 Rövid használati utasítás A készülék használatára vonatkozó részletesebb információkért látogassa meg a www.alcatelonetouch.com weboldalt, ahonnan letöltheti a teljes kézikönyvet. Ezenkívül a weboldalon

Részletesebben

ipod nano Használati útmutató

ipod nano Használati útmutató ipod nano Használati útmutató Tartalom 5 1. fejezet: Az első pillantás az ipod nano készülékre 5 Az ipod nano áttekintése 5 Tartozékok 6 Főképernyő 8 Állapotikonok 9 2. fejezet: Első lépések 9 Az ipod

Részletesebben

Nokia C2 05 - Felhasználói kézikönyv

Nokia C2 05 - Felhasználói kézikönyv Nokia C2 05 - Felhasználói kézikönyv 1.2. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 Kezdő lépések 5 A készülék gombjai és részei 5 A SIM-kártya és az akkumulátor behelyezése 6 A memóriakártya behelyezése

Részletesebben

A Kies (PC Sync) telepítése

A Kies (PC Sync) telepítése A készülék működése és egyes tulajdonságai eltérhetnek az ebben a kézikönyvben leírtaktól a készüléken telepített szoftvertől és a szolgáltatótól függően. A Kies (PC Sync) telepítése 1. Töltse le a Kies

Részletesebben

Használati útmutató. ST21i2/ST21a2. tipo

Használati útmutató. ST21i2/ST21a2. tipo Használati útmutató ST21i2/ST21a2 tipo Tartalomjegyzék Fontos tudnivalók...6 Android mi és miért?...7 Alkalmazások...7 Első lépések...8 Összeszerelés...8 A telefon be- és kikapcsolása...10 Telepítővarázsló...10

Részletesebben

KF750 Használati útmutató MAGYAR

KF750 Használati útmutató MAGYAR www.lgmobile.com ENGLISH KF750 Használati útmutató MAGYAR KF750 Használati útmutató ELECTRONICS INC. P/N : MMBB0274834 (1.0) H Bluetooth QD ID B013855 A kézikönyv tartalma a szoftvertől és az adott szolgáltatótól

Részletesebben

HTC Desire 620. Felhasználói kézikönyv

HTC Desire 620. Felhasználói kézikönyv HTC Desire 620 Felhasználói kézikönyv 2 Tartalom Tartalom Érdekes funkciók A HTC Desire 620 készülék szolgáltatásai 9 Kibontás HTC Desire 620 11 Hátlap 12 micro SIM kártya 14 Tárolókártya 15 Akkumulátor

Részletesebben

Kezdő lépések. Nokia N70-1

Kezdő lépések. Nokia N70-1 Kezdő lépések Nokia N70-1 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és a Pop-Port a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek és cégek

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia E dual C1605/C1604

Használati útmutató. Xperia E dual C1605/C1604 Használati útmutató Xperia E dual C1605/C1604 Tartalomjegyzék Xperia E dual Használati útmutató...6 Első lépések...7 Mi az Android?...7 A telefon áttekintése...7 Összeszerelés...9 A telefon be- és kikapcsolása...12

Részletesebben

Samsung C5212. Felhasználói kézikönyv

Samsung C5212. Felhasználói kézikönyv Samsung C5212 Felhasználói kézikönyv A kézikönyv használata A felhasználói kézikönyv végigkalauzolja Önt mobiltelefonja funkcióin és szolgáltatásain. A készülék gyors használatbavételéhez lásd: Ismerkedés

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv GSM Mobiltelefon Maxcom MM910

Felhasználói Kézikönyv GSM Mobiltelefon Maxcom MM910 Felhasználói Kézikönyv GSM Mobiltelefon Maxcom MM910 Amennyiben technikai támogatásra van szüksége, lépjen kapcsolatba információs vonalunkkal az alábbi számon (+48) 32 325 07 00 vagy serwis@maxcom.pl

Részletesebben

Rövid használati utasítás

Rövid használati utasítás 1 Az Ön készüléke... 1.1 Gombok és csatlakozók Rövid használati utasítás Headset csatlakozó A készülék használatára vonatkozó részletesebb információkért látogassa meg a www.alcatelonetouch.com weboldalt,

Részletesebben

STORM EXTREME MT848. Használati útmutató

STORM EXTREME MT848. Használati útmutató STORM EXTREME MT848 Használati útmutató HU 2 Bevezetés A készülék víz- és porálló (IP67) kivitelű. A használat előtt olvassa át figyelmesen a használati útmutatót! HU Az IP67 szabvány Megfelelőségi Nyilatkozat

Részletesebben

TomTom Bridge Referencia útmutató

TomTom Bridge Referencia útmutató TomTom Bridge Referencia útmutató 15200 Tartalom Üdvözli Önt a TomTom Bridge 5 A TomTom Bridge elindítása 7 Kézmozdulatok használata... 8 A TomTom Bridge készüléken található alkalmazások... 9 A TomTom

Részletesebben

Az Ön HTC Flyer Felhasználói kézikönyv

Az Ön HTC Flyer Felhasználói kézikönyv Az Ön HTC Flyer Felhasználói kézikönyv 2 Tartalom Tartalom Első lépések A doboz tartalma 7 HTC Flyer 7 Felső burkolat 9 Memóriakártya 10 Akkumulátor 11 Ki és bekapcsolás 11 Ujjmozdulatok 12 A HTC Flyer

Részletesebben

GT-P6200. Felhasználói kézikönyv

GT-P6200. Felhasználói kézikönyv GT-P6200 Felhasználói kézikönyv Az útmutató használata Gratulálunk Önnek a Samsung mobil eszköz megvásárlásához. Ezzel a nagyteljesítményű, bárhol a világban készülékkel olyan internetes és mobil számítógépes

Részletesebben

Alcor Zest Q813IS Táblagép. Kezelési útmutató

Alcor Zest Q813IS Táblagép. Kezelési útmutató Alcor Zest Q813IS Táblagép Kezelési útmutató BIZTONSÁGGAL KAPCSOLATOS FIGYELMEZTETÉSEK Ez az útmutató fontos információkat tartalmaz a készülék kényelmes és biztonságos használatával kapcsolatban. Kérjük,

Részletesebben

SM-R750. Felhasználói kézikönyv

SM-R750. Felhasználói kézikönyv SM-R750 Felhasználói kézikönyv Hungarian. 10/2014. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 7 A Gear S bemutatása 7 Az értékesítési doboz tartalma 8 A készülék elrendezése 10

Részletesebben

ANDROID 2.3 TÁBLAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

ANDROID 2.3 TÁBLAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ANDROID 2.3 TÁBLAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Kezelési Útmutató Tisztelt Vásárlónk, Köszönjük, hogy Alcor márkájú terméket választott. Ez a kézikönyv fontos információkat tartalmaz a készülék megfelelő használatával

Részletesebben

Kezelési útmutató myphone Halo 2

Kezelési útmutató myphone Halo 2 Kezelési útmutató myphone Halo 2 1 Köszönjük, hogy készülékünket választotta. Kérjük, figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatót. myphone HALO 2 900/1800 MHz GSM hálózatokon működik. Nagy gombok, jól

Részletesebben

Használati útmutató. 4.5" Smartphone E 4504

Használati útmutató. 4.5 Smartphone E 4504 Használati útmutató 4.5" Smartphone E 4504 E4504 HU Hofer Content RC1.indd 1 09.12.2015 09:18:37 Tartalom Néhány szó az útmutatóról... 5 A kezelési útmutatóban használt szimbólumok és kifejezések... 6

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató X Felhasználói útmutató Tartalom Előszó Újdonságok Hangfelismerés Új kamera módok Rendezői mód Wi-Fi+ 5 Hüvelyk mód 5 Touchplus 7 Széf 8 A képernyő lezárása és feloldása 9 Első lépések Csatlakozás Wi-Fi

Részletesebben

Használati utasítás WB350F/WB351F/WB352F. Kattintson egy témakörre. Gyakori kérdések Gyors áttekintés Tartalom

Használati utasítás WB350F/WB351F/WB352F. Kattintson egy témakörre. Gyakori kérdések Gyors áttekintés Tartalom Használati utasítás WB350F/WB351F/WB352F Kattintson egy témakörre A használati utasítás a fényképezőgép használatára vonatkozó részletes utasításokat tartalmaz. Olvassa el figyelmesen. Gyakori kérdések

Részletesebben

Cat S60 okostelefon Felhasználói kézikönyv

Cat S60 okostelefon Felhasználói kézikönyv Cat S60 okostelefon Felhasználói kézikönyv Először ezt olvassa el Biztonsági óvintézkedések Figyelmesen olvassa el a biztonsági tudnivalókat, hogy biztosan helyesen használja a mobiltelefont. A készülék

Részletesebben

Nokia C2-00 - Felhasználói kézikönyv

Nokia C2-00 - Felhasználói kézikönyv Nokia C2-00 - Felhasználói kézikönyv 1.1. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 A telefon rövid bemutatása 5 A két SIM-kártyával rendelkező telefon 5 A készülék gombjai és részei 5 Kezdő lépések 6 A SIM-kártya

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv EK-GC100 Felhasználói kézikönyv www.samsung.com A kézikönyvről A készülék a Samsung kiemelkedő technológiai szakértelmét és magas követelményeit felhasználva minőségi mobilkommunikációt és szórakozást

Részletesebben

Nokia 5230 - Felhasználói kézikönyv. 2.3. kiadás

Nokia 5230 - Felhasználói kézikönyv. 2.3. kiadás Nokia 5230 - Felhasználói kézikönyv 2.3. kiadás MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT A NOKIA CORPORATION kijelenti, hogy a(z) RM-588 készülék mindenben megfelel az alapvető követelményeknek, valamint az 1999/5/EC

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató PRIV Verzió: 6.0 Felhasználói útmutató Kiadva: 2016-05-19 SWD-20160519164213606 Tartalomjegyzék Beállítás és alapok... 5 Az eszköz áttekintése...5 A SIM-kártya behelyezése... 6 Médiakártya behelyezése...7

Részletesebben

SM-G935F. Felhasználói kézikönyv

SM-G935F. Felhasználói kézikönyv SM-G935F Felhasználói kézikönyv Hungarian. 04/2016. Rev.1.2 www.samsung.com Tartalom Alapok 4 Fontos tudnivalók 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 Akkumulátor 15 SIM-kártya (nano-sim-kártya)

Részletesebben

Kezdő lépések. Nokia N95-2. 1. kiadás HU

Kezdő lépések. Nokia N95-2. 1. kiadás HU Kezdő lépések Nokia N95-2 1. kiadás HU A készülék gombjai és részei (elöl) Típusszám: Nokia N95-2 A továbbiakban Nokia N95 8GB néven szerepel. 1 Fõkapcsoló 2 Választógombok a parancsok kijelöléséhez és

Részletesebben

*Ne használja a készüléket a következő esetekben: túl hideg vagy túl meleg helyen, nedves, poros

*Ne használja a készüléket a következő esetekben: túl hideg vagy túl meleg helyen, nedves, poros MB709C modellhez Ez a használati utasítás fontos figyelmeztetéseket és információkat tartalmaz a helyes használathoz. Figyelmesen olvassa el használat előtt, a balesetek elkerülése végett. Óvintézkedések:

Részletesebben

Az Ön HTC Sensation XE with Beats Audio Felhasználói kézikönyv

Az Ön HTC Sensation XE with Beats Audio Felhasználói kézikönyv Az Ön HTC Sensation XE with Beats Audio Felhasználói kézikönyv 2 Tartalom Tartalom Első lépések HTC Sensation XE a következővel: Beats Audio 8 Hátlap 10 SIM-kártya 11 Memóriakártya 12 Akkumulátor 13 Az

Részletesebben

Kezdeti lépések. Gyorskalauz

Kezdeti lépések. Gyorskalauz Kezdeti lépések Gyorskalauz Ismerkedés a táblagéppel 1 Fejhallgató-csatlakozó 2 Belső mikrofon 3 Micro SD kártyaolvasó 4 Bekapcsológomb 5 WLAN antenna 6 Elülső fényképezőgép 7 Hátsó fényképezőgép 8 A hangszóró

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv GT-I8730 Felhasználói kézikönyv www.samsung.com A kézikönyvről A készülék a Samsung kiemelkedő technológiai szakértelmét és magas követelményeit felhasználva minőségi mobilkommunikációt és szórakozást

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos védjegye, amelyet a Hewlett-Packard Company licencmegállapodás keretében használ. A Google

Részletesebben

Figyelmeztetések. 04 Alcor Joy Kezelési Útmutató

Figyelmeztetések. 04 Alcor Joy Kezelési Útmutató Kérjük olvassa el ezt az Útmutatót, mielőtt a készüléket használatba venné. Az Útmutatóban található képek csak tájékoztató célt szolgálnak, és eltérhetnek a készüléken láthatóaktól. Figyelmeztetések 4

Részletesebben

SM-G930F. Felhasználói kézikönyv

SM-G930F. Felhasználói kézikönyv SM-G930F Felhasználói kézikönyv Hungarian. 02/2016. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Alapok 4 Fontos tudnivalók 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 Akkumulátor 15 SIM-kártya (nano-sim-kártya)

Részletesebben

Processzor: Operációs rendszer: Memória: Kijelző: Felbontás: Flash memóriabővítő: Fényképezőgép autófókusszal FM rádió Vezeték nélküli csatlakozás:

Processzor: Operációs rendszer: Memória: Kijelző: Felbontás: Flash memóriabővítő: Fényképezőgép autófókusszal FM rádió Vezeték nélküli csatlakozás: Processzor: 1.5 GHz Quad Core Operációs rendszer: Android 4.2 Memória: 1 GB RAM/16 GB ROM Kijelző: 4.5 IPS Felbontás: qhd 960 * 540 pixel Flash memóriabővítő: microsdhc kártya segítségével Fényképezőgép

Részletesebben

GT-C6712. Felhasználói kézikönyv

GT-C6712. Felhasználói kézikönyv GT-C6712 Felhasználói kézikönyv Az útmutató használata Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a Samsung mobiltelefont. A készülék a Samsung kiemelkedő technológiájára és magas követelményeire épül, így minőségi

Részletesebben

TomTom TRUCKER Referencia útmutató

TomTom TRUCKER Referencia útmutató TomTom TRUCKER Referencia útmutató Tartalom Üdvözöljük a TomTom navigáció világában 6 Indulhat! 7 A készülék autóba szerelése... 7 A készülék elhelyezése... 7 Bekapcsolás és kikapcsolás... 8 Biztonsági

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Tartalomjegyzék 1 Üdvözlet 2 Első lépések 2 A HUAWEI MediaPad M1 8.0 áttekintése 2 Telepítés 4 Az akkumulátor töltése 4 Fontos információk az akkumulátorról 5 A kezdőképernyő áttekintése

Részletesebben

HUG10468 Október 2015 Első kiadás

HUG10468 Október 2015 Első kiadás ASUS Tablet HUG10468 Október 2015 Első kiadás Szerzői jogi információk Az ASUSTeK COMPUTER INC. ( ASUS ) előzetes írásos engedélye nélkül ennek a kiadványnak, illetve a benne leírt termékeknek vagy szoftvernek,

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia C3 Dual D2502

Használati útmutató. Xperia C3 Dual D2502 Használati útmutató Xperia C3 Dual D2502 Tartalomjegyzék Első lépések...6 A használati útmutatóról...6 Áttekintés...6 Összeszerelés...7 A készülék első bekapcsolása...8 Miért van szükségem Google -fiókra?...9

Részletesebben

Nokia X3-00 - Felhasználói kézikönyv. 1. kiadás

Nokia X3-00 - Felhasználói kézikönyv. 1. kiadás Nokia X3-00 - Felhasználói kézikönyv 1. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 Használatbavétel 6 A készülék gombjai és részei 6 A SIM-kártya és az akkumulátor behelyezése 7 A memóriakártya behelyezése

Részletesebben

Doro PhoneEasy 508. Magyar

Doro PhoneEasy 508. Magyar Doro PhoneEasy 508 Magyar 1 14 15 2 3 4 5 13 12 11 10 9 8 6 7 16 17 18 19 A készülékhez tartozó tételek az adott régióban elérhető vagy az Ön szolgáltatója által kínált szoftvereknek és tartozékoknak megfelelően

Részletesebben

Nokia 2730 classic - Felhasználói kézikönyv

Nokia 2730 classic - Felhasználói kézikönyv Nokia 2730 classic - Felhasználói kézikönyv 9217082 1.1. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 Kezdő lépések 5 A SIM-kártya és az akkumulátor behelyezése 5 A microsd-kártya behelyezése 5 Vegyük ki a microsd-kártyát

Részletesebben

A Nokia 2610 felhasználói kézikönyve. 9248224 1. kiadás

A Nokia 2610 felhasználói kézikönyve. 9248224 1. kiadás A Nokia 2610 felhasználói kézikönyve 9248224 1. kiadás MEGFELELÕSÉGI NYILATKOZAT Alulírott, NOKIA CORPORATION nyilatkozom, hogy a RH-86 megfelel a vonatkozó alapvetõ követelményeknek és az 1999/5/EC irányelv

Részletesebben

ConCorde EasyPhone 10 Használati útmutató

ConCorde EasyPhone 10 Használati útmutató ConCorde EasyPhone 10 Használati útmutató Köszönjük, hogy a ConCorde EasyPhone 10 mobiltelefont választotta. A telefont kamera, FM rádió, zseblámpa, hangrögzítő, zene lejátszó és hosszú üzemidejű akkumulátor

Részletesebben

BlackBerry Torch 9800 Smartphone

BlackBerry Torch 9800 Smartphone BlackBerry Torch 9800 Smartphone Felhasználói útmutató Verzió: 6.0 A legfrissebb felhasználói útmutatókat a www.blackberry.com/docs/smartphones címen találja. SWDT643442-941426-0126071255-008 Tartalom

Részletesebben

Point of View Mobii 945 IPS 9.7 - Android 4.1 Tablet PC. Tartalomjegyzék... 1. Általános tudnivalók használathoz... 2. Jogi nyilatkozat...

Point of View Mobii 945 IPS 9.7 - Android 4.1 Tablet PC. Tartalomjegyzék... 1. Általános tudnivalók használathoz... 2. Jogi nyilatkozat... Point of View Mobii 945 IPS 9.7 - Android 4.1 Tablet PC Magyar Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Általános tudnivalók használathoz... 2 Jogi nyilatkozat... 2 Doboz tartalma... 2 1.0 Termék alapvető

Részletesebben

ipod touch Felhasználói útmutató ios 6.1-es szoftverhez (2013. június)

ipod touch Felhasználói útmutató ios 6.1-es szoftverhez (2013. június) ipod touch Felhasználói útmutató ios 6.1-es szoftverhez (2013. június) Tartalom 6 Fejezet 1: Az ipod touch első pillantásra 6 Az ipod touch áttekintése 7 Tartozékok 8 Gombok 10 Állapotikonok 11 Fejezet

Részletesebben

Használati útmutató. DDOOGEE VALENCIA 2 Y100 PRO készülékhez. Megjelenés és funkciógombok. Hogyan helyezze be a SIM kártyát/kártyákat?

Használati útmutató. DDOOGEE VALENCIA 2 Y100 PRO készülékhez. Megjelenés és funkciógombok. Hogyan helyezze be a SIM kártyát/kártyákat? 1 Használati útmutató DDOOGEE VALENCIA 2 Y100 PRO készülékhez Megjelenés és funkciógombok Hogyan helyezze be a SIM kártyát/kártyákat? 1) Távolítsa el az akkumulátor fedelet! 2) Távolítsa el az akkumulátort!

Részletesebben