tés in ek átt mék Ter

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "tés in ek átt mék Ter"

Átírás

1 Termékáttekintés

2 Tartalom 2 Ladenburger Holzwerke A fa a mi üzletünk Cégprofil 4-5. o. Szerkezeti faanyag 6-7. o. Rétegragasztott tartó 8. o. Duo/Trio rétegelt gerenda 9. o. Mennyezetelemek 10. o. Fűrészáru 11. o. Vörösfenyő lambéria 12. o. Lucfenyő lambéria 13. o. Környezet iránti elkötelezettség o

3 Modern gondolkodás és tradicionális értékek A tökéletességre való törekvés valamint az értékek megőrzése biztosítja sikerünk alapját. Tevékenységünket ügyfeleink elégedettsége motiválja. 3 Ladenburger Holzwerke A fa a mi üzletünk

4 Cégportré A fa a mi üzletünk A Holzwerke Ladenburger több mint 80 éve foglalkozik fafeldolgozással és felületkezeléssel. A cégcsoport évi m³ fűrészáru termelésével Európa vezető faipari vállalkozásai közé tartozik. A termelés 5 németországi telephelyen a legmodernebb technika segítégével történik. A Ladenburger vállalat legfõbb piacának Németországot tekinti, de folyamatosan nyit a szomszédos európai országok felé. A telephelyek bizonyos termékekre szakosodásának és a cég saját gépkocsi parkjának köszönhetően a Holzwerke Ladenburger képes az ügyféligények rugalmas és gyors teljesítésére. A cégcsoport fűrészüzemei rendelkeznek a PEFC szabvány szerint tanúsítással (Programme for the Endorsement of Forest Certification rendszerek). A tanúsítás, a folyamatos erdőhasználat és gazdálkodás, a nélkülözhetetlen fa alap- és nyersanyag felelősségteljes kezelést garantálja, szavatolja annak védelmét és megőrzését a jövő generációi számára. A minõség folyamatos ellenõrzése a gyártás teljes folyamata alatt biztosítja az egyenletes színvonalat a rönkfától a késztermékig bezárólag.

5

6 6 Ladenburger Holzwerke A fa a mi üzletünk Szerkezeti faanyag (KVH) A szerkezeti faanyag (KVH) a modern faipar számára pontosan meghatározott minőségi kritériumoknak megfelelő és sokoldalúan felhasználható terméke. A szerkezeti faanyag, mint alapanyag kifejlesztése által számtalan alkalmazási területen válik felhasználhatóvá. A szerkezeti faanyag olyan építőanyagot jelent, mely mérettartó és kiváló anyag tulajdonságokkal rendelk zik. A fa kiszárítása az elõre meghatározott max. 15% (+/-3%) nedvességtartalomra feleslegessé teszi a további vegyszeres favédelmet. A fa garantáltan alacsony nedvességtartalma biztosítja, hogy mérete, formája és dimenziója tartós legyen.

7 Az ékcsapolásnak köszönhetően (DIN 68140, ÖNORM EN 385) szinte bármilyen hosszúságú tartó előállítható. Az egyes részek erőzártan kapcsolódnak egymáshoz. A felület minden oldalon gyalult és éltört. A Holzwerke Ladenburger vállalat tagja a bejegyzett Szerkezeti Fa Felügyeleti Társaságnak. A stuttgarti MPA Egyetem és az ausztriai bécsi Faipari Kutató Intézet által biztosított folyamatos saját és idegen ellenõrzés garantálja a kiváló és folyamatos minőséget. A standard fűrészáruk nagy választéka biztosítja a kiváló ellátást és a rövid szállítási határidőt. 7 Ladenburger Holzwerke A fa a mi üzletünk Bővebb információ honlapunkon található:

8 8 Ladenburger Holzwerke A fa a mi üzletünk Rétegragasztott tartó (BSH) Építőanyag, mely mindenhol használható, ahol a teherbírás, a forma stabilitása és a szépség számít. A lucfenyő rétegragasztott tartó (BSH) kizárólag minőségi lamellákból készül és DIN 1052:2008 szabvány GL24 és GL 28 szilárdsági osztályai szerint osztályozzák. Nincs súlyveszteség, mivel a lamellákat max. 12% nedvességtartalommal használják fel. A ragasztás engedélyezett, ökológiailag is környezetbarát és időjárásálló melamingyantával történik (áttetsző enyvfúga). A rétegragasztott tartó felülete mérettartóra gyalult és éltört. Stabil formája a többrétegű szerkezetnek, ill. a 40 mmes szabványos lamella vastagságnak köszönhető. A fa rendkívül alacsony nedvességtartalmának köszönhetően általában mellőzhető a vegyszeres favédelem. Bővebb információ honlapunkon található:

9 Duo / Trio Rétegelt gerenda Modern termék a látható faépítmények szolgálatában a forma stabilitásával és klasszikus gerenda jelleggel. Modern termék a látható faépítmények szolgálatában a forma stabilitásával és klasszikus gerenda jelleggel. A 2, ill. 3 középen elválasztott összeenyvezett fa lamella biztosítja a termék formájának stabilitását. A látható területek keskeny évgyűrűs északi fa lamellákból készülnek. A függőleges enyvezésnek köszönhetően (színtelen melamingyanta) megmarad az egész gerenda tipikus jellege, felhasználható a látható mennyezet és tetőszerkezeteknél. 9 Ladenburger Holzwerke A fa a mi üzletünk A folyamatos saját és idegen ellenõrzés garantálja a termék kiváló egyenletes minőségét. Nyilatkozat a Z általános építésfelügyeleti engedéllyel megegyezésről, a DIN szabvány 12.1 fejezetnek megfelelő szükséges engedély az enyv használatára, és a DIN szabvány előírásainak megfelelő fakötések gyártásának lehetősége rendelkezésre áll. Bővebb információ honlapunkon található:

10 10 Ladenburger Holzwerke A fa a mi üzletünk Mennyezet elemek A tömörfa elemek a rétegelt táblásított lapban kellemes hangulatot árasztanak, a méretre vágott elemeknek köszönhetõen felrakásuk gyors és egyszerű. Az alkalmazott gyártási eljárás megfelel a DIN 1052:2008 szabvány előírásainak. Melamingyantás (= áttetsző enyvfúga) 40 mm-es lamellák, a TS 10 ill. TS 13 faosztály: Lucfenyõ, nedvességtartalom: 10% +/-2%. A mennyezeti elemek kétfajta minőségben kaphatók: látható minőségben (= a látható oldal felületkezeléssel), ipari minőségben (= a felület megmunkálása nélkül). Szabványos kivitel: két oldalon hornyolva a szivárgásvédelemhez és marások a facsík behelyezésére a statikus lemez képzésére. Egyes elemek hossza: igény szerinti méretre vágás rendelhető. Dupla horony és ereszték, ill. további kimarások igényre. Bővebb információ honlapunkon található:

11 Fűrészáru Szállítási program Fűrészáru minden minőségben és minden méretben Gyalult főtermék és melléktermék Épületfa Enyvezett lamellák Gyalult szélezett nyersfa, élfa, keretek, lécek Minőségi jellemzők CE tanúsítás szögletes keresztmetszetű tartó épületfára vonatkozó besorolásához DIN EN és DIN szabványok szerint. PEFC tanúsítás, a tartós erdőgazdálkodás támogatására. ISPM 15, A fa csomagolóanyagok nemzetközi kereskedelmének szabályozási irányelvei nemzetközi szabvány. 11 Ladenburger Holzwerke A fa a mi üzletünk Hasított melléktermék, csomagolóanyag, vékonyáru Bővebb információ honlapunkon található:

12 12 Ladenburger Holzwerke A fa a mi üzletünk Vörösfenyő lambéria Természetes életminőség. A vörösfenyő modern, időszerű alapanyag történelmi tradícióval. A kiváló természetes ellenálló képességének köszönhetően a vörösfenyő homlokzatokat már korábban is gyakran használták fel extrém időjárási körülmények között. A modern faépítészetben az idővel bekövetkező természetes elszürkülést különös optikai hatásként alkalmazzák az épülethomlokzatok építészeti kialakításában. Megrendelésre a vörösfenyőt olajozott felülettel is szállítjuk, mely különböző időjárási körülmények között is biztosítja az épülethomlokzat egységes látványát. Bővebb információ honlapunkon található:

13 Lucfenyő lambéria Ladenburger Kezelt profilfák északi lucfenyőből gyalult vagy finomra fűrészelt felülettel az épülethomlokzatok hatásos kialakításához. A felületkezelés két festékréteg felvitelével történik vákuumos eljárással, alapcsiszolással és előzetes csiszolással. Az ipari kezelésnek köszönhetően a fa felülete egyenletes minőségű lesz és kiválóan ellenáll a legkülönbözőbb időjárási körülményeknek. A Ladenburger-Color szinte minden RAL és különleges színben kapható. 13 Ladenburger Holzwerke A fa a mi üzletünk Bővebb információ honlapunkon található:

14 FA a természet ajándéka A fa megújuló nyersanyag. Az erdő számtalan állat és növény természetes élőhelye. Az erdők csak akkor biztosítják számunkra ezt a sok-sok pozitív tulajdonsággal rendelkező utánozhatatlan nyersanyagot, ha a benne élő állatok és növények is egészségesek. Ezért vállalt a Holzwerke Ladenburger vállalat már sok évvel ezelőtt elkötelezettséget a környezetért és foglalkozik a környezetvédelemmel ma is, a mindennapi üzletpolitikában. Gyakorlati környezetvédelem a Ladenburger vállalatnál: a termelési folyamat során keletkező melléktermékeket elkülönítetten gyűjtjük és átadjuk további felhasználásra. A fűrészport, fahulladékot és gyaluforgácsot átadjuk anyagfelhasználásra, pl. a faalapanyagot feldolgozó ipar részére. A keletkező fakérget saját fűtőműveinkben használjuk fel hőenergia előállítására. Az energia előállítás környezetbarát módjával bezárul a kör. Aktívan védjük a környezetet, csak így biztosíthatjuk hosszú távra termékeink minőségét és csak így őrizhetjük meg környezetünket. Bővebb információ honlapunkon található:

15 Folyamatosan óvjuk a környezetet 15 Ladenburger Holzwerke A fa a mi üzletünk

16 2010 Ladenburger GmbH Gestaltung und Umsetzung: Hamburg Berlin Leipzig Nürnberg Stuttgart München

Kompakt rács KG / KG-R

Kompakt rács KG / KG-R Kompakt rács KG / KG-R Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 (0) 74 63-980 - 0 Telefax +49 (0) 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás... 3 Kialakítás...

Részletesebben

Speciális megoldások. az ipari felhasználók számára

Speciális megoldások. az ipari felhasználók számára Speciális megoldások az ipari felhasználók számára ZARGES ipari megoldásaink áttekintése 01 Online tervezőprogram lépcsőkhöz és áthidalókhoz 6. oldal 02 Tervezőrendszer rögzített létrákhoz 8. oldal 03

Részletesebben

AKUSZTIKUS HŰTŐMENNYEZETEK ZAJELNYELÉS, HELYISÉGTEMPERÁLÁS ÉS LÁTVÁNY EGYBEN

AKUSZTIKUS HŰTŐMENNYEZETEK ZAJELNYELÉS, HELYISÉGTEMPERÁLÁS ÉS LÁTVÁNY EGYBEN AKUSZTIKUS HŰTŐMENNYEZETEK ZAJELNYELÉS, HELYISÉGTEMPERÁLÁS ÉS LÁTVÁNY EGYBEN ENERGIA- HATÉKONYSÁG www.rehau.hu Construction Automotive Industry KIHÍVÁS ÉS INSPIRÁCIÓ A TÉRAKUSZTIKA, A TERMIKUS KOMFORTÉRZET

Részletesebben

Gyorsabb, modulárisabb, okosabb.

Gyorsabb, modulárisabb, okosabb. GARANT Tool24 Smartline Érvényes 2016. 07. 31-ig Gyorsabb, modulárisabb, okosabb. GARANT Tool24 Smartline non-stop a hét minden napján. GARANT Tool24 Smartline GARANT Tool24 Smartline Rugalmas automata

Részletesebben

INDIVIDUÁLISAN. Védelem minden helyzetben Fény-, belátás-, hang- és betörés elleni védelem tünteti ki a

INDIVIDUÁLISAN. Védelem minden helyzetben Fény-, belátás-, hang- és betörés elleni védelem tünteti ki a A FÉNY FAZETTÁI Az ellentétek vonzzák egymást. Az éjszaka a nappalt kíséri. A világosnak szüksége van a sötétre. A fekete feltételezi a fehéret. Ahol fény van, ott árnyék is van - a fény szelíd formája.

Részletesebben

Ragasztott Faszerkezetek óravázlat 1. Alapanyagok Természetes faanyag Különböző formában áll rendelkezésre: Kérgezetlen hengeres anyag nagyon ritkán használatos. Kérgezett hengeres anyag esetenként előfordul

Részletesebben

Hűtőmennyezet Alpety

Hűtőmennyezet Alpety Hűtőmennyezet Alpety Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 (0) 74 63-980 - 0 Telefax +49 (0) 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás... 3 Felépítés...

Részletesebben

Finnbär árajánlat House Peter 125m2 lakótér, 25m2 garázs, 30m2 terasz

Finnbär árajánlat House Peter 125m2 lakótér, 25m2 garázs, 30m2 terasz Finnbär árajánlat House Peter 125m2 lakótér, 25m2 garázs, 30m2 terasz Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi fenyőből ragasztott gerenda 120*180mm méretre vágva, géppel formázva. Összeszereléshez

Részletesebben

Ökocímkék. Környezetvédelmi jelölések, a jó választásért. Kattintson rájuk, hogy többet tudhasson meg róluk!

Ökocímkék. Környezetvédelmi jelölések, a jó választásért. Kattintson rájuk, hogy többet tudhasson meg róluk! Ökocímkék Környezetvédelmi jelölések, a jó választásért. Kattintson rájuk, hogy többet tudhasson meg róluk! I-es típusú ökocímkék- komplex a termék minden tulajdonságára vonatkozóan környezetbarát A termék

Részletesebben

BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KERESKEDELMI, VENDÉGLÁTÓIPARI ÉS IDEGENFORGALMI FŐISKOLAI KAR. 1055 Budapest, Alkotmány utca 7-11.

BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KERESKEDELMI, VENDÉGLÁTÓIPARI ÉS IDEGENFORGALMI FŐISKOLAI KAR. 1055 Budapest, Alkotmány utca 7-11. BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KERESKEDELMI, VENDÉGLÁTÓIPARI ÉS IDEGENFORGALMI FŐISKOLAI KAR 1055 Budapest, Alkotmány utca 7-11. HRSZ: 24 880 KIVITELI TERV PÁLYÁZATI ÉS SAJÁT FORRÁSBÓL KÉSZÜLŐ MUNKÁK KÖLTSÉGVETÉS

Részletesebben

AZ ENERGIATAKARÉKOS ÉPÍTÉSZET KORÁBAN

AZ ENERGIATAKARÉKOS ÉPÍTÉSZET KORÁBAN ROKA-SHADOW ÁRNYÉKOLÁS RAFFSTORE-SZEKRÉNYEKKEL AZ ENERGIATAKARÉKOS ÉPÍTÉSZET KORÁBAN EGYSÉGES HOMLOKZAT - TECHNIKAI KIFINOMULTSÁG - BIZTONSÁGOS ÉPÍTÉSZET A kültéri zsalúziák nemcsak megakadályozzák az

Részletesebben

TERVEZÉSI SEGÉDLET SZERELÉSI UTASÍTÁS. SOLARONICS Central Europe Kereskedelmi Kft. 1116 Budapest, Építész u. 8-12. 2013.09.02

TERVEZÉSI SEGÉDLET SZERELÉSI UTASÍTÁS. SOLARONICS Central Europe Kereskedelmi Kft. 1116 Budapest, Építész u. 8-12. 2013.09.02 KROBATH MELEGVIZES / GŐZÖS MENNYEZETI SUGÁRZÓK TERVEZÉSI SEGÉDLET és SZERELÉSI UTASÍTÁS Szerviz Tel.: (20) 495-7050, E-mail : szerviz@solaronics.hu 2013.09.02 TARTALOMJEGYZÉK 1. Termékleírás 4. oldal 1.1.

Részletesebben

Fejezet Tartalom Oldal

Fejezet Tartalom Oldal Fejezet Tartalom Oldal 16 Dekoratív felületképzés 16.1 263 268 16.2 Dekorszínezés 269 274 16.3 Klímaglett 275 278 16.1 Az exkluzivítás lehelete vonul végig a szobákon. A falak és a mennyezet nemes, elegáns

Részletesebben

ES 5 típusú légfüggönyök

ES 5 típusú légfüggönyök ES 5 típusú légfüggönyök Klasszikus külalak megbízható technikával ES 5 típusú légfüggöny Klasszikus külalak - látható csavar- és szegecselt kötések nélkül. 300 m 2 -ig terjedő helységfelületek levédésére.

Részletesebben

Kompakt, karcsú fan-coil egységek. Vezérlõ egység

Kompakt, karcsú fan-coil egységek. Vezérlõ egység Kompakt, karcsú fan-coil egységek 12 különbözõ méret és 7 kivitel minden beépítési igény kielégítésére. Falra, ill. padlóra szerelhetõ típusok tartólábakkal és alsó vagy mellsõ levegõ beszívással. Vízszintes

Részletesebben

Finnbär árajánlat House Alajarvi 160m2 lakótér, 65m2 terasz

Finnbär árajánlat House Alajarvi 160m2 lakótér, 65m2 terasz Finnbär árajánlat House Alajarvi 160m2 lakótér, 65m2 terasz Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi fenyőből ragasztott gerenda 120*180mm méretre vágva, géppel formázva. Összeszereléshez szükséges

Részletesebben

MÜPRO. MPT-tartóprofil Q50. MPT-tartólap. MPT-tartókarmok. Q100 MPT-tartóprofil, 3-hornyú 8/27. MPT-alaplap. MPT-konzolok Q50. MPT-erősítőtámasz Q100

MÜPRO. MPT-tartóprofil Q50. MPT-tartólap. MPT-tartókarmok. Q100 MPT-tartóprofil, 3-hornyú 8/27. MPT-alaplap. MPT-konzolok Q50. MPT-erősítőtámasz Q100 0.. Zajcsillapítás 2. Tűzvédelem 3. Csőbilincsek 4. Szerelősínek 5. Szerelési anyagok 6. Fix- és elmozduló megfogások 7. Nehéz csőrögzítés 8. MPT-Tartórendszer 9. Légtechnika 0. Lefolyócső-csatlakozók.

Részletesebben

Finnbär árajánlat House Schulze 36 m2 alapterületű szigetelt gerendaház, 16m2 terasz

Finnbär árajánlat House Schulze 36 m2 alapterületű szigetelt gerendaház, 16m2 terasz Finnbär árajánlat House Schulze 36 m2 alapterületű szigetelt gerendaház, 16m2 terasz Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi fenyőből formázott rétegelt ragasztott gerenda. Méretre vágva,

Részletesebben

ORBIS 5 + 10/15 típusú légfüggönyök

ORBIS 5 + 10/15 típusú légfüggönyök ORBIS 5 + 10/15 típusú légfüggönyök Luftschleieranlagen Tökéletes forma és muködés ORBIS 5 + 10/15 típusú légfüggöny Bankok, szállodák, üzletek és bevásárló központok (10000 m 2 nagyságig) részére. Tökéletes

Részletesebben

Padlócsukó kétszárnyú nyílóajtókhoz

Padlócsukó kétszárnyú nyílóajtókhoz GEZE padlócsukók TS 550 IS Padlócsukó kétszárnyú nyílóajtókhoz A termék jellemzői az EN 1154 A és EN 1158 szerint bevizsgálva csukóerő: 3-6 csak egy gyártási méret beépített, láthatatlan csukássorrend-szabályzás

Részletesebben

Csővezetéki vetőfúvóka rács WGA-V-RR

Csővezetéki vetőfúvóka rács WGA-V-RR Csővezetéki vetőfúvóka rács WGA-V-RR Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 (0) 74 63-980 - 0 Telefax +49 (0) 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás...

Részletesebben

T: (1) 367-2750 www.krullung.hu. jelkulcs: b c. D=52-78mm ) (min. 40 mm) fenntartjuk. 01F 2014. 04.

T: (1) 367-2750 www.krullung.hu. jelkulcs: b c. D=52-78mm ) (min. 40 mm) fenntartjuk. 01F 2014. 04. a külső téri textil árnyékolószerkezet, homlokzati burkolat mögé rejtetten beépítve - többrészes egyedi méretű 'U' alakú burkolat a horony belső takarására - magasított burkolattal az ejtőrúd takart kialakítása

Részletesebben

Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV

Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV 1. Karnis 2. Tengely 3. Fordító 4-6. Fordítózsinór rozsdamentes véggel 7. Végállás szabályozó 8. Szalag 10. Létra 12. Szalag tartó 13. Hajtómű 14. Hajtómű tartó 15.

Részletesebben

OptiLine 70 asztali csatlakozók Bemutatás

OptiLine 70 asztali csatlakozók Bemutatás Bemutatás Asztali csatlakozóegységek 70 mm-es nyílással Az OptiLine 70 asztali csatlakozóegységek rugalmas megoldásokat biztosítanak az erősáramú, távközlési és adatvezetékeknek az irodák és konferenciatermek

Részletesebben

TINOS PAROS A DIZÁJN FŰTŐTESTEK ÚJ IRÁNYZATA

TINOS PAROS A DIZÁJN FŰTŐTESTEK ÚJ IRÁNYZATA MAGYARORSZÁG TINOS PAROS A DIZÁJN FŰTŐTESTEK ÚJ IRÁNYZATA A kiadvánnyal kapcsolatban minden jog fenntartva. Jelen dokument bármely elemének felhasználása csak a Rettig ICC. írásos jóváhagyásával lehetséges.

Részletesebben

MUNKAANYAG. Tóth György. Gyalugépek ellenőrzése, beállítása. A követelménymodul megnevezése: A biztonságos munkavégzés feladatai

MUNKAANYAG. Tóth György. Gyalugépek ellenőrzése, beállítása. A követelménymodul megnevezése: A biztonságos munkavégzés feladatai Tóth György Gyalugépek ellenőrzése, beállítása A követelménymodul megnevezése: A biztonságos munkavégzés feladatai A követelménymodul száma: 2273-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja: SzT-011-30

Részletesebben

Finnbär árajánlat Big Baer 120 m2 lakótér 18m2 terasz

Finnbär árajánlat Big Baer 120 m2 lakótér 18m2 terasz Finnbär árajánlat Big Baer 120 m2 lakótér 18m2 terasz Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi FINN fenyőből formázott kerek rönk 190 mm, vagy laminált gerenda 112*180mm méretre vágva, géppel

Részletesebben

RotoQ MEDIUM kategóriás billenő faablak felső kilinccsel

RotoQ MEDIUM kategóriás billenő faablak felső kilinccsel RotoQ MEDIUM kategóriás billenő faablak felső kilinccsel 2 Tartalomjegyzék RotoQ german made... 4 A RotoQ előnyei... 6 Energiahatékonyság... 7 Kiemelkedő minőség... 8 Biztonságos beépítés... 10 Optimális

Részletesebben

MÛHELY- ÉS ÜZEMBERENDEZÉSEK

MÛHELY- ÉS ÜZEMBERENDEZÉSEK MÛHELY- ÉS ÜZEMBERENDEZÉSEK TARTALOM ANYAGTÁROLÓ SZEKRÉNYEK Modulszerûen építhetõ anyagtároló és raktári szekrények különbözõ méretekben a legkülönfélébb használati területekre. F2 F13. OLDAL MS anyagtároló

Részletesebben

Finnbär árajánlat House Agnes 94m2(lakótér) + 20,6m2(terasz)

Finnbär árajánlat House Agnes 94m2(lakótér) + 20,6m2(terasz) Finnbär árajánlat House Agnes 94m2(lakótér) + 20,6m2(terasz) Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi fenyőből formázott kerek rönk 190 mm vagy ragasztott gerenda Méretre vágva, géppel formázva.

Részletesebben

terve bt. :: http://www.terve.hu 1085 Budapest, József krt. 18. I./21. +36-70-512-9874 :: +36-70-272-2978 email: info (kukac) terve (pont) hu

terve bt. :: http://www.terve.hu 1085 Budapest, József krt. 18. I./21. +36-70-512-9874 :: +36-70-272-2978 email: info (kukac) terve (pont) hu terve bt. :: http://www.terve.hu 1085 Budapest, József krt. 18. I./21. +36-70-512-9874 :: +36-70-272-2978 email: info (kukac) terve (pont) hu A tanulmány a http://www.terve.hu/jaroli/tervek_1.html oldalról

Részletesebben

TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP

TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP ETK és EP TÍPUSÚ, 7500 kg ÖSSZTÖMEGŰ EGYTENGELYES PÓTKOCSIK Az ETK típusú egytengelyes pótkocsik kisebb szállítási munkákra készültek. Jellemzőik a nagyfokú mozgékonyság

Részletesebben

Homlokzati zsaluziarendszerek. - árlista REDŐNYÖK KAPUK ZSALUZIÁK SZÚNYOGHÁLÓK TEXTILÁRNYÉKOLÓK

Homlokzati zsaluziarendszerek. - árlista REDŐNYÖK KAPUK ZSALUZIÁK SZÚNYOGHÁLÓK TEXTILÁRNYÉKOLÓK árlista Homlokzati zsaluziarendszerek - árlista REDŐNYÖK KAPUK ZSALUZIÁK SZÚNYOGHÁLÓK TEXTILÁRNYÉKOLÓK Vezetősínek Aluminium-Homlokzati zsaluzia rendszerek Vezetősínes kivitelek 28 mm 22,5 mm 20 mm Standard

Részletesebben

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT. Szakképesítés azonosító száma, megnevezése: 33 5262 01 ASZTALOS

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT. Szakképesítés azonosító száma, megnevezése: 33 5262 01 ASZTALOS MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT Szakképesítés azonosító száma, megnevezése: 33 262 01 ASZTALOS A-F feladat A szintvizsga időtartama: 240 perc A szintvizsgán elérhető

Részletesebben

Der Getreide-Fulliner. NEUERO keresztáramlású NDT szárító. Bevált technológia, kreatív megoldások, rugalmas gyártás NEUERO FARM- UND FÖRDERTECHNIK

Der Getreide-Fulliner. NEUERO keresztáramlású NDT szárító. Bevált technológia, kreatív megoldások, rugalmas gyártás NEUERO FARM- UND FÖRDERTECHNIK Der Getreide-Fulliner NEUERO keresztáramlású NDT szárító Bevált technológia, kreatív megoldások, rugalmas gyártás NEUERO FARM- UND FÖRDERTECHNIK Az NDT típusú NEUERO keresztáramlású szárítók a legmodernebb

Részletesebben

Ásványi hőszigetelőlap. Ytong Multipor

Ásványi hőszigetelőlap. Ytong Multipor Ásványi hőszigetelőlap Tartalom Ásványi hőszigetelő rendszer előnyei... 5 Környezettudatos gondolkodás és fűtési költség-megtakarítás.... 6 Hosszú életű épületek, építési károk megakadályozása.... 7 Tömör,

Részletesebben

GARDRÓB TOLÓAJTÓ VASALATOK - 18 mm-es ajtólaphoz:

GARDRÓB TOLÓAJTÓ VASALATOK - 18 mm-es ajtólaphoz: Fogantyú típusok: GARDRÓB TOLÓAJTÓ VASALATOK - 18 mm-es ajtólaphoz: Matt alu szín, 18 mm vastag ajtóbetéthez: Fogantyú típusa (270 cm): OMEGA DELTA MULTIOMEGA RAMA Vezetősínek hossza: 1,50 méter 15833

Részletesebben

GYÁRTMÁNY és TIPUS MAGYARÁZAT

GYÁRTMÁNY és TIPUS MAGYARÁZAT GYÁRTMÁNY és TIPUS MAGYARÁZAT i IT SZ 25 1 030 B 7 E Gyártó cég megnevezése: INTER-THERMO KFT IT Léghűtő típusa: SZ = Szívott üzemű mennyezetre szerelhető FM = Fujt üzemű ferde + mini mennyezetre szerelhető

Részletesebben

Oldalfali résbefúvó DSX-XXL-W

Oldalfali résbefúvó DSX-XXL-W Oldalfali résbefúvó DSX-XXL-W Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon 0 74 63-980 - 0 Telefax 0 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás... 3 Kialakítás... 3

Részletesebben

Hőszivattyú víz/levegő típus Galice CRI

Hőszivattyú víz/levegő típus Galice CRI Galice CRI Hőszivattyú víz/levegő típus Galice CRI Beltéri egység levegő/víz hőszivattyúhoz - Airmat. Ezen hőszivattyús rendszer ideálisan alkalmas a házon belüli komfortos közérzet kialakítására és mivel

Részletesebben

HARVESTORE. Toronysiló. Megbízható partner a tároló építésben! - 1959 óta - Biogáz Toronysiló Hígtrágya tároló Ipari tárolók

HARVESTORE. Toronysiló. Megbízható partner a tároló építésben! - 1959 óta - Biogáz Toronysiló Hígtrágya tároló Ipari tárolók HARVESTORE Megbízható partner a tároló építésben! - 1959 óta - Biogáz Toronysiló Hígtrágya tároló Ipari tárolók Toronysiló Termékeink A Harvestore toronysilói világszerte közel 60 éve ismertek, ami sokévnyi

Részletesebben

építési munkák Tető- és faszerkezet

építési munkák Tető- és faszerkezet Akku LEBONTÁS ELŐKÉSZÍTÉS KIÉPÍTÉS KOMPETENCIA A TETŐN ÉS A FAÉPÍTÉSI MUNKÁK TERÜLETÉN: KOMPLETT MEGOLDÁSOK PROFIKNAK. A gerendák és fa szerkezeti elemek előkészítése és gyártása egyre inkább helyhez kötött

Részletesebben

KábelátvezetŒ rendszerek

KábelátvezetŒ rendszerek TÙZVÉDELEM ELEKTROTECHNIKA MEGÚJULÓ ENERGIA SZANITERTECHNIKA KábelátvezetŒ rendszerek Univerzális lehetœség kábelek és csövek bevezetésére. Tökéletesen felépített rendszer biztonság a legapróbb részletekig.

Részletesebben

Tetôfelújítás mesterfokon

Tetôfelújítás mesterfokon Tetôfelújítás mesterfokon Az elöregedett, idejét múlt tetô nem nyújt megfelelô védelmet otthonának Ha idôben dönt a tetôfelújítás mellett, megelôzheti a tetôszerkezet komolyabb károsodását. Beázik a háztetô?

Részletesebben

a fa legjava Interspan OSB bright Egy új gyár épül

a fa legjava Interspan OSB bright Egy új gyár épül a fa legjava HU DE EN Magyarország Interspan OSB bright Egy új gyár épül SWISS KRONO OSB bright 2 Hendrik Hecht ügyvezető Barnabás Seregi ügyvezető Szilárd Kázmér ügyvezető Önökért vagyunk Kedves Ügyfeleink,

Részletesebben

Farkas Péter. FAIPAR szakmacsoport. A szakképesítések megnevezése. Asztalos A szakképesítés azonosító száma: 33 5262 01

Farkas Péter. FAIPAR szakmacsoport. A szakképesítések megnevezése. Asztalos A szakképesítés azonosító száma: 33 5262 01 Farkas Péter FAIPAR szakmacsoport A szakképesítések megnevezése Asztalos A szakképesítés azonosító száma: 33 5262 01 Kárpitos A szakképesítés azonosító száma: 33 5262 06 1 Tárgyi feltételek A vizsga megszervezéséhez

Részletesebben

I. Termékjellemzők Vonatkozó jogszabályok: 3/2003 (I. 25.) BM-GKM-KvVM együttes rendelet A műszaki specifikáció: MSZ EN 13241-1 ÉME - Egyéb - A megfelelőség-igazolás módozata a műszaki specifikáció szerint

Részletesebben

Kereskedői katalógus. 2016 Kereskedői katalógus. Husqvarna Magyarország Kft. Ezred u. 1 3 H-1044 Budapest. www.gardena.

Kereskedői katalógus. 2016 Kereskedői katalógus. Husqvarna Magyarország Kft. Ezred u. 1 3 H-1044 Budapest. www.gardena. 2016 Kereskedői katalógus Husqvarna Magyarország Kft. Ezred u. 1 3 H-1044 Budapest 2016 Kereskedői katalógus www.gardena.hu 47101-70/2015 My garden my passion Víztechnika 3 Kerttechnika 95 Kerti Szerszámok

Részletesebben

Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015. Minőség, Dizájn és Innováció

Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015. Minőség, Dizájn és Innováció Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015 Minőség, Dizájn és Innováció Tartalom Klímaosztályok meghatározása SN klímaosztály = környezeti hőmérséklet +10 C +32 C között N klímaosztály =

Részletesebben

Alkatrész és árjegyzék érvényes 2012. február 15-től visszavonásig. Az árlista tájékoztató jelleggel készült, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Alkatrész és árjegyzék érvényes 2012. február 15-től visszavonásig. Az árlista tájékoztató jelleggel készült, az árváltozás jogát fenntartjuk! RAKLAPOS RAKLAPOS NAGYTEHERBÍRÁSÚ ÁLLVÁNYRENDSZER Alkatrész és árjegyzék érvényes 2012. február 15-től visszavonásig. Az árlista tájékoztató jelleggel készült, az árváltozás jogát fenntartjuk! Rakodólapos

Részletesebben

LABORPULT TERVEZÉSI SEGÉDLET

LABORPULT TERVEZÉSI SEGÉDLET LABORPULT TERVEZÉSI SEGÉDLET I. SZABADKÉZI ALAPRAJZ Kérjük, rajzoljon egy alaprajzot arról a helységrôl, ahova a laborbútorokból összeállított laborpult kerül majd. Bútorozza be az alaprajzot és a szembe-nézeti

Részletesebben

Új: alapkivitelben biztonsági fényráccsal BIZTONSÁGI FÉNYRÁCS. alapkivitelben. Gyorskapuk. Az optimális anyagáramlás és a gazdaságosság érdekében

Új: alapkivitelben biztonsági fényráccsal BIZTONSÁGI FÉNYRÁCS. alapkivitelben. Gyorskapuk. Az optimális anyagáramlás és a gazdaságosság érdekében Új: alapkivitelben biztonsági fényráccsal BIZTONSÁGI FÉNYRÁCS alapkivitelben Gyorskapuk Az optimális anyagáramlás és a gazdaságosság érdekében 2 2 Hörmann gyorskapuk 4 Spirálkapu 6 HS 7030 PU PU-szigetelésű

Részletesebben

OptiLine 70 energiaoszlopok Bemutatás

OptiLine 70 energiaoszlopok Bemutatás Bemutatás Energiaoszlopok 70 mm-es nyílással tetszőleges típusú szerelvényekhez Az rugalmas szerelési megoldásokat kínálnak az erősáram, valamint a távközlési és adatjelek eljuttatására a mennyezetről

Részletesebben

Finnbär árajánlat House Lara 180 m2 lakótér+65m2 terasz

Finnbär árajánlat House Lara 180 m2 lakótér+65m2 terasz Finnbär árajánlat House Lara 180 m2 lakótér+65m2 terasz Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi fenyőből formázott kerek rönk vagy ragasztott gerenda. Méretre vágva, géppel formázva. Összeszereléshez

Részletesebben

03 03 0005 03 0080 AW

03 03 0005 03 0080 AW 03 Kötõelemek 03 0005 Assy csavarok 03 0080 AW fedõkupakok 03 0100 Assykombi 03 0140 Hatlapfejû facsavar 03 0150 Facsavarok 03 0170 Huzalszegek 03 0180 Szintezõk 03 0200 Tokrögzítõ csavarok 03 0250 Gipszkarton

Részletesebben

Bővített sínvezetési módok. Ipari szekcionált kapuk Szerkezeti vastagság 67 mm. Tervezési segédlet: 2015.11.01-jei kiadás

Bővített sínvezetési módok. Ipari szekcionált kapuk Szerkezeti vastagság 67 mm. Tervezési segédlet: 2015.11.01-jei kiadás Bővített sínvezetési módok Ipari szekcionált kapuk Szerkezeti vastagság 67 mm Tervezési segédlet: 2015.11.01-jei kiadás Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Oldal Termékleírás 4 5 Műszaki adatok áttekintése

Részletesebben

Mágnesek, mágnesasztalok

Mágnesek, mágnesasztalok Permanensmágnes körasztal E05 005 E05 005 - nagy tapadóerőt a neodym mágnesek biztosítják - nagyon vékony mágneses tér a felület felett - kihasználható pólusmagasság: 7 - kis konstrukciós magasság - felfogó

Részletesebben

Hahn Türband 4. Új Innováció a. pántrögzítésben. Reprezentatív és speciális funkciójú ajtókhoz

Hahn Türband 4. Új Innováció a. pántrögzítésben. Reprezentatív és speciális funkciójú ajtókhoz Hahn Türband 4 Reprezentatív és speciális funkciójú ajtókhoz Új Innováció a pántrögzítésben 1 2 3 4 6 7 8 9 J 1 2 3 4 5 6 7 8 9 J 2 Hahn Türband 4 Fémajtókhoz való gömbölyded formájú pánt 1 Tartós formájú

Részletesebben

Farobert-Design Kft. Borovi fenyő ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók, valamint borovi fenyő beltéri ajtók árjegyzéke (nettó listaárak)

Farobert-Design Kft. Borovi fenyő ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók, valamint borovi fenyő beltéri ajtók árjegyzéke (nettó listaárak) Farobert-Design Kft Pék Róbert Péter +36 30/ 606 8268, Pékné Vetró Zsuzsanna +36 30/ 217 7115, Web: www.farobert.hu, E-mail: farobert@farobert.hu Székhely és telephely: 6346 Sükösd, Hősök útja 21. Borovi

Részletesebben

studio studio IDEÁLIS AZ INDIVIDUALISTÁKNAK

studio studio IDEÁLIS AZ INDIVIDUALISTÁKNAK studio IDEÁLIS AZ INDIVIDUALISTÁKNAK A studio ablakok letisztult formavilága és visszafogott designja tökéletesen illeszkedik az épület architektúrájába. A főként síkban futó termékek hangsúlyozzák a minimalista

Részletesebben

Prof. Dr. Molnár Sándor NYME, FMK, Faanyagtudományi Intézet. Fahasznosítás Fenyők 2.

Prof. Dr. Molnár Sándor NYME, FMK, Faanyagtudományi Intézet. Fahasznosítás Fenyők 2. Prof. Dr. Molnár Sándor NYME, FMK, Faanyagtudományi Intézet 5. Fahasznosítás Fenyők 2. Közönséges luc(fenyő) Picea abies 2 Nagy méretű, kúpalakú koronát fejlesztő fafaj A tűlevelek 10-20 mm hosszúak, egyenként

Részletesebben

OPTIMA A rugalmas reformcserép

OPTIMA A rugalmas reformcserép CREATON MEINDL PFLEIDERER TROST CREATON - Az agyaghoz értünk. OPTIMA A rugalmas reformcserép Világszerte a legszélesebb hódfarkú termékválaszték Sajntolt tetőcserép válszték Teraszelem NOBLESSE és a NUANCE

Részletesebben

CÉGÜNKRÕL. Dobai István ügyvezetõ. Drizner Ferenc. Torma András

CÉGÜNKRÕL. Dobai István ügyvezetõ. Drizner Ferenc. Torma András CÉGÜNKRÕL A DRITOR Kft. 1991-ben alakult Debrecenben. Fõ tevékenysége az építõipari nagykereskedelem volt. Vállalatunk életében meghatározó év volt 1996, amikor a kereskedelem mellett fontos szerepet kapott

Részletesebben

Ajtógyártás alaplemezei

Ajtógyártás alaplemezei Ajtógyártás alaplemezei Paneleink és rétegelt lemezeink alkalmazása ajtószerkezetek kialakításában jelentõsen meggyorsítja a kivitelezést. Megoldást nyújtanak igényes borítások, tokok, ajtólapok készítésére.

Részletesebben

ZsalúZia Katalógus www.umbroll.hu

ZsalúZia Katalógus www.umbroll.hu Árnyékolás gördülékenyen ZsalúZia Katalógus www.umbroll.hu Umbroll - Árnyékolás gördülékenyen Az Umbroll mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve. A fejlesztési kihívások jelentik

Részletesebben

CITYLINE. Fény, haladás, könnyedség CITYLINE az új dimenzió, a formaszabadság. CITYLINE a modern sáv felülvilágító rendszer az Indu-Light-tól.

CITYLINE. Fény, haladás, könnyedség CITYLINE az új dimenzió, a formaszabadság. CITYLINE a modern sáv felülvilágító rendszer az Indu-Light-tól. Fény, haladás, könnyedség az új dimenzió, a formaszabadság. a modern sáv felülvilágító rendszer az Indu-Light-tól. meghívja Önt Egy kényelmes sétára a süßeni járdatető alá. átfed. Mégpedig a Richard Burger

Részletesebben

4.399 Ft/m². 1.029 Ft/db. Texas greslap. Sika BlackSeal BT. Sika Multiseal. Érvényes: www.raabkarcher.hu www.rkshop.hu 2016. JÚNIUS 9-23.

4.399 Ft/m². 1.029 Ft/db. Texas greslap. Sika BlackSeal BT. Sika Multiseal. Érvényes: www.raabkarcher.hu www.rkshop.hu 2016. JÚNIUS 9-23. Érvényes: www.raabkarcher.hu www.rkshop.hu 016. JÚNIUS 9-3. 4.399 Ft/m² Texas greslap 0x60 cm : 1149394, 1149455, 1149454 Kereskedéseinkben eltérő színválaszték lehetséges. Sika Multiseal Öntapadó, modifikált

Részletesebben

aquatherm black system

aquatherm black system A fűtés modern módja ökológiailag és gazdaságilag Lapozzon bele, hogy többet tudjon meg Kellemes közérzet az aquatherm black sysytem rendszerével A fűtés modern módja ökológiailag és gazdaságilag Szálló

Részletesebben

Ablakkönyöklő, ami többet tud

Ablakkönyöklő, ami többet tud ő Ablakkönyöklő, ami többet tud www.helopal.hu Már az építkezés megkezdésekor gondoljon a megfelelő ablakkönyöklő kiválasztására. Aki építkezik, igyekszik előre elképzelni jövendő otthonát, mert néhány

Részletesebben

Termékáttekintés Gipszkarton szerelvények, tömített kivitelek

Termékáttekintés Gipszkarton szerelvények, tömített kivitelek A jó szerelés alapja A KAISER cég több mint 30 évvel ezelœtt fejlesztette ki a világ elsœ gipszkarton dobozát. Azóta ez a szerelési mód teljesen elterjedt és ugyanolyan gazdaságos és biztonságos megoldásokat

Részletesebben

Opel Movano ÁRLISTA. Vecsés, 2013. Baranyai Mátyás ügyvezető igazgató

Opel Movano ÁRLISTA. Vecsés, 2013. Baranyai Mátyás ügyvezető igazgató Opel Movano ÁRLISTA Vecsés, 2013. Baranyai Mátyás ügyvezető igazgató KAPCSOLATTARTÓ SZEMÉLYEK: Baranyai Mátyás ügyvezető igazgató Horváth György kereskedelmi vezető Füredi Balázs területi értékesítő, export

Részletesebben

VÁKUUMMATRACOK+ KÉP. NATURELLE VÁKUUMMATRACOK minôségi alapanyagokkal a magasabb alváskomfortért! 03. 02.

VÁKUUMMATRACOK+ KÉP. NATURELLE VÁKUUMMATRACOK minôségi alapanyagokkal a magasabb alváskomfortért! 03. 02. 02. VÁKUUMMATRACOK+ KÉP A Naturelle vákuummatracok garantálják a pihenô test lágy és puha befogadását, valamint biztosítják az egészséges alvás másik, elengedhetetlen feltételét, a gerincoszlop megfelelô

Részletesebben

Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz.

Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz. FÉM Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz. GRIT GX / GI GRIT szalagcsiszoló gépek egy rendszer, tele lehetőségekkel. GRIT by FEIN kompetencia és elpusztíthatatlanság a szalagcsiszológépek

Részletesebben

37. FAGOSZ Faipari és Fakereskedelmi Konferencia, 2010. október 20-21. Tihany

37. FAGOSZ Faipari és Fakereskedelmi Konferencia, 2010. október 20-21. Tihany 37. FAGOSZ Faipari és Fakereskedelmi Konferencia, 2010. október 20-21. Tihany A hazai faépítés, fafogyasztásra gyakorolt hatása előadók: Kárpáti József ÉVOSZ Könnyűszerkezet-építő Szakmai Tagozat elnöke

Részletesebben

Hegesztő és bevonatoló rendszerek Áttekintés

Hegesztő és bevonatoló rendszerek Áttekintés 5. Hegesztő és bevonatoló rendszerek Hegesztő és bevonatoló rendszerek Áttekintés Hegesztőrendszer joke multispot 3 339 344 346 347 Kézi hegesztőpisztoly Hegesztőkészülék joke easywig Munkahely felszereltsége

Részletesebben

MÜPRO. MPC-rendszerkomponensek. MÜPROtect típus C320. MPR-rendszerkomponensek. MPC-rendszersínek 1 2. Menetes szárak 20. MPC-sínkonzolok 3 4

MÜPRO. MPC-rendszerkomponensek. MÜPROtect típus C320. MPR-rendszerkomponensek. MPC-rendszersínek 1 2. Menetes szárak 20. MPC-sínkonzolok 3 4 0. MÜPRO 1. Zajcsillapítás 2. Tűzvédelem 3. Csőbilincsek 4. Szerelősínek 5. Szerelési anyagok 6. Fix- és elmozduló megfogások 7. Nehéz csőrögzítés 8. MPT-Tartórendszer 9. Légtechnika 10. Lefolyócső-csatlakozók

Részletesebben

ELMÉLETI VIZSGAKÉRDÉSEK

ELMÉLETI VIZSGAKÉRDÉSEK Tűzvédelmi Szakmérnök / Építő-építész BSc tűz szi. 2015/2016. TARTÓSZERKEZETEK TŰZVÉDELME SGYMTB7081XL/2326XA N + L + SZ ELMÉLETI VIZSGAKÉRDÉSEK I. Bevezetés - tüzek 1. Mi a láng és mitől világít? Milyen

Részletesebben

Finnbär árajánlat Villa Major Kulcsrakész egyedi belső elrendezéssel 75m2 lakótér + 28 m2 terasz

Finnbär árajánlat Villa Major Kulcsrakész egyedi belső elrendezéssel 75m2 lakótér + 28 m2 terasz Finnbär árajánlat Villa Major Kulcsrakész egyedi belső elrendezéssel 75m2 lakótér + 28 m2 terasz Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi fenyőből formázott kerek rönk 190 mm vagy ragasztott

Részletesebben

HÁLÓSZOBAI TERMÉKKATALÓGUS 2011/2012. Komplett hálószobaprogram a pihentetô alvásért

HÁLÓSZOBAI TERMÉKKATALÓGUS 2011/2012. Komplett hálószobaprogram a pihentetô alvásért Komplett hálószobaprogram a pihentetô alvásért VÁKUUMMATRACOK HIDEGHAB MATRACOK MEMORY MATRACOK NATÚR MATRACOK BONELLRUGÓS MATRACOK TÁSKARUGÓS MATRACOK GYERMEKMATRACOK LÉCESBETÉTEK MEMORY KIEGÉSZÍTÔK HÁLÓSZOBAI

Részletesebben

Egysoros acél fali rács

Egysoros acél fali rács 2 01 SN Egysoros acél fali rács Egysoros acél rácsok állítható lamellákkal. lkalmazási terület Levegő befúvásra és elszívásra a szellőző és légkondicionáló rendszerekben nyaga cél Színe Fehér, RL 9010

Részletesebben

FAIPARI ALAPISMERETEK

FAIPARI ALAPISMERETEK ÉRETTSÉGI VIZSGA 2006. május 18. FAIPARI ALAPISMERETEK EMELT SZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA 2006. május 18. 14:00 I. Időtartam: 180 perc Pótlapok száma Tisztázati Piszkozati OKTATÁSI MINISZTÉRIUM Faipari alapismeretek

Részletesebben

Szeglemezes tető formák

Szeglemezes tető formák Elérhetőségek: Telefon: +36 70 2 772 472 E-mail: fa-lak@t-email.hu KÖNNYŰSZERKEZETES, FAVÁZAS, MINŐSÍTETT HÁZÉPÍTÉSI RENDSZER SZEKSZÁRD minősítés Web: www.fa-lak.hu Tevékenységeink: -Könnyűszerkezetes

Részletesebben

FINNORSZÁGI TANULMÁNYÚ T TAPASZTALATAI

FINNORSZÁGI TANULMÁNYÚ T TAPASZTALATAI FINNORSZÁGI TANULMÁNYÚ T TAPASZTALATAI Nyirádi Lajos Az Erdő- és Fagazdasági Egyesülés Irodája a fagazdasági szakemberek részére szakmai tanulmányutat szervezett Finnországba. A tanulmányút témaköre az

Részletesebben

INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Karos láncos emelők 14-21. Kézi láncos emelők 22-35. Korrózióvédelem 36. Haladóművek & Rögzíthető haladóművek 35, 37-43

INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Karos láncos emelők 14-21. Kézi láncos emelők 22-35. Korrózióvédelem 36. Haladóművek & Rögzíthető haladóművek 35, 37-43 EMELŐBERENDEZÉSEK 9 Emelőberendezések Tartalomjegyzék Oldalszám A Yale és Pfaff-silberblau megbízható és világszerte ismert emelőberendezései számos ipari, kereskedelmi és szervizelési művelethez használhatók.

Részletesebben

Lakossági vízmérők. Minden, ami számít. Energia mérés

Lakossági vízmérők. Minden, ami számít. Energia mérés Energia mérés Lakossági vízmérők Többsugaras nedvesenfutó vízmérők Többsugaras szárazonfutó vízmérők Gyűrűdugattyús mérők AMR technológia Minden, ami számít. Legmagasabb szintű technológia Minőség és megbízhatóság

Részletesebben

16 SZORÍTÓK & TARTOZÉKOK

16 SZORÍTÓK & TARTOZÉKOK 16 SZORÍTÓK & TARTOZÉKOK 558 siegmund 16 Szorítók 560 Oldal Professional Csavaros rögzítő 562 Professional Csavaros rögzítő 45 /90 564 Professional gyorsfeszítős szorító 566 Csavaros rögzítő körszelvénnyel

Részletesebben

Redőnykapuk és redőnyrácsok. alumíniumból vagy acélból

Redőnykapuk és redőnyrácsok. alumíniumból vagy acélból alumíniumból vagy acélból 1 alumínium vagy acél alapanyagból Egyedi és sokoldalú Redőnykapuink olyan egyedi és egyben sokoldalúan alkalmazható ipari megoldások, melyeket az érvényben lévő irányelvek és

Részletesebben

A nyílászáróval együtt kerül beépítésre. 9) Vezetősín kefével 10) Redőnypáncél 11) Zárósín alsó műanyag záróprofillal

A nyílászáróval együtt kerül beépítésre. 9) Vezetősín kefével 10) Redőnypáncél 11) Zárósín alsó műanyag záróprofillal Ráépített redőny A nyílászáróval együtt kerül beépítésre Felhasználási terület és alkalmazás Kiváló minőségű hőszigetelt redőny. Szereléskor a nyílászáró tokszerkezetére szerelék rá és együtt építoik be

Részletesebben

Kiegészítők trapézlemezekhez és szendvicspanelekhez. Tömítőszivacsok Bevilágítók Hőszigetelt bevilágító Szerelési útmutató bevilágítókhoz Kötőelemek

Kiegészítők trapézlemezekhez és szendvicspanelekhez. Tömítőszivacsok Bevilágítók Hőszigetelt bevilágító Szerelési útmutató bevilágítókhoz Kötőelemek Tömítőszivacsok Bevilágítók Hőszigetelt bevilágító Szerelési útmutató bevilágítókhoz Kötőelemek 46 47 48 TÖmítőszivacsok tömítés a trapézlemez és a záróprofilok között megakadályozza a porhó és a víz beszivárgását

Részletesebben

SCHÖCK BOLE MŰSZAKI INFORMÁCIÓK 2005. NOVEMBER

SCHÖCK BOLE MŰSZAKI INFORMÁCIÓK 2005. NOVEMBER SCHÖCK BOLE MŰSZAKI INFORMÁCIÓK 2005. NOVEMBER SCHÖCK BOLE ÁTSZÚRÓDÁSI VASALÁS Schöck BOLE előnyei az építés helyszínén Egyszerű beépíthetőség A statikai igénybevétel szerint összeszerelt beépítéskész

Részletesebben

Mennyezeti résbefúvó DSX-XXL

Mennyezeti résbefúvó DSX-XXL Mennyezeti résbefúvó DSX-XXL Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon 0 74 63-980 - 0 Telefax 0 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás...3 Kialakítás... 3 Kivitel...

Részletesebben

28 HÁZ és KERT Építőanyagok Hőszigetelés magasfokon Isocell cellulóz (papír) hőszigetelő rendszer Előnyei: Résmentes befúvásos szigetelés padlóra, falba, födémre és tetőre Egy anyag minden felhasználási

Részletesebben

KÉNYELMES FÜLKÉS KIVITEL

KÉNYELMES FÜLKÉS KIVITEL KÉNYELMES FÜLKÉS KIVITEL Modern, kényelmes, biztonsági fülke A modern biztonsági fülke nem csupán nagy teret biztosít a fáradságmentes munkavégzéshez, hanem a gép tervezése révén sikerült a gépkezelő kényelmét

Részletesebben

MÜPRO 1. Zajcsillapítás 2. Tűzvédelem 3. Csőbilincsek 4. Szerelősínek 5. Szerelési anyagok 6. Fix- és elmozduló megfogások 7. Nehéz csőrögzítés 8.

MÜPRO 1. Zajcsillapítás 2. Tűzvédelem 3. Csőbilincsek 4. Szerelősínek 5. Szerelési anyagok 6. Fix- és elmozduló megfogások 7. Nehéz csőrögzítés 8. MÜPRO 1. Zajcsillapítás 2. Tűzvédelem 3. Csőbilincsek 4. Szerelősínek 5. Szerelési anyagok 6. Fix- és elmozduló megfogások 7. Nehéz csőrögzítés 8. MPT-Tartórendszer 9. Légtechnika 10. Lefolyócső-csatlakozók

Részletesebben

Műszaki rendszerkézikönyv Kezelőház fogókerettel

Műszaki rendszerkézikönyv Kezelőház fogókerettel Műszaki rendszerkézikönyv Kezelőház fogókerettel A raktárról azonnal kapható fogókeretes kezelőházak magas szintű ergonómiával és szerelési hatékonysággal, valamint lenyűgöző formatervezéssel tűnnek ki.

Részletesebben

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 Pöttinger SYNKRO Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 SYNKRO A föld az élet... A talajmegmunkálás klasszikus eszköze a talajlazító. A visszamaradt növényi részek felszíni bekeverése növeli

Részletesebben

Új! Ezekkel mindenki szívesen dolgozik. Az iparosok fűrészei.

Új! Ezekkel mindenki szívesen dolgozik. Az iparosok fűrészei. Az iparosok fűrészei. Ezekkel mindenki szívesen dolgozik. Új! Új és már bevált modellek: Daraboló fűrészek Gérvágó és daraboló fűrészek Gérvágó, daraboló és asztali körfűrészek A világ fűrészei. Az Elektra

Részletesebben

Az acélkapu-motívumok áttekintése

Az acélkapu-motívumok áttekintése Az acélkapu-motívumok áttekintése 902 függőleges bordázat 968 acél bordázat vízszintesen 941 fekvő keresztfríz 957 acélbordás minta egy középső és két oldalsó profillal 984 acél panelborítás függőlegesen

Részletesebben

SP2D W szendvicspanel

SP2D W szendvicspanel Ez az éghetetlen szerkezeti ásványgyapot töltettel rendelkező panel a jó zajelnyelő képesség mellett kitűnő tűzbiztonságot és hőszigetelést kínál. Ideális megoldás az olyan homlokzatokhoz, ahol fontos

Részletesebben

70év. Egy vállalat. Sok különböző pótkocsi. 70 éve minőség Ausztriából. tapasztalat N o. Nyugat-Európában. legyártott jármű

70év. Egy vállalat. Sok különböző pótkocsi. 70 éve minőség Ausztriából. tapasztalat N o. Nyugat-Európában. legyártott jármű 1 Halfpipe 70 éve minőség Ausztriából Családi vállalkozás. 100% ausztriai gyártás. Kovácsműhelyből ipari üzemmé fejlődött, folyamatosan a minőségre összpontosítva. A legmodernebb gyártóberendezésekkel,

Részletesebben