Xerox ConnectKey technológiával rendelkező multifunkciós nyomtatókkal (MFP-k) történő használatra

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Xerox ConnectKey technológiával rendelkező multifunkciós nyomtatókkal (MFP-k) történő használatra"

Átírás

1 Xerox App Gallery App Gyorsbeállítási útmutató 702P03997 Xerox ConnectKey technológiával rendelkező multifunkciós nyomtatókkal (MFP-k) történő használatra A Xerox App Gallery-ben új funkciókat és teljesítményeket biztosító alkalmazásokat talál ConnectKey-kompatibilis multifunkciós nyomtatóihoz (MFP-k). Az App Gallery alkalmazáson keresztül közvetlenül hozzáférhet olyan, MFP-k számára kifejlesztett alkalmazásokhoz, amelyek javíthatják a hatékonyságát, leegyszerűsíthetik a munkafolyamatokat, kapcsolódó üzleti információkat továbbíthatnak, és összességében jobb felhasználói élményt biztosíthatnak. A Xerox App Gallery alkalmazáshoz további információkat és utasításokat a következő helyeken talál: Xerox App Gallery Felhasználói kézikönyv; tekintse meg az útmutató végén található Internetes segítség és dokumentáció hivatkozást. TIPP A Xerox App Gallery alkalmazás használatához a következő követelményeknek kell teljesülnie: Az MFP-k hálózati kapcsolatot igényelnek. - A ConnectKey alkalmazások esetében az MFP és internet közötti kommunikációra van szükség. Ha a telepítés során az internethez való csatlakozás proxy-n keresztül történik, a proxy beállításaival kapcsolatos tudnivalókat a ConnectKey kompatibilis multifunkciós készülék Administrator Guide (Rendszeradminisztrátori útmutató) dokumentuma tartalmazza. - Ha a multifunkciós készüléket olyan megoldással használja, amelyet egy helyi szerver szolgáltat (egy tűzfalon belül), és a proxy engedélyezve van, a multifunkciós készüléken be kell állítani egy proxy kivételt, hogy minden megoldás használható legyen. Néhány példa: Xerox Mobile Print Solution, Xerox Printsafe Software, Nuance AutoStore, Xerox Scan to PC Desktop, Nuance ecopy ShareScan és Equitrac. A multifunkciós készülékre telepíteni kell a 2016-os ConnectKey technológiát tartalmazó MFP készülékek szoftvereit. Az MFP-re telepítve kell hogy legyen az Extensible Interface Platform (EIP) 3. 5-ös vagy újabb verziója. Az SSL tanúsítványok a privát és kényes információk biztonságos átvitelét biztosítják hálózati kapcsolatokon keresztül. Ha nem engedélyezi az SSL tanúsítványok jóváhagyását, a privát vagy kényes információ biztonságos átvitele nem garantálható. Alapesetben javasoljuk, hogy az MFP készüléken engedélyezze a Szervertanúsítványok ellenőrzése lehetőséget, bár ez más alkalmazások használatában problémákat okozhat. További információt a Xerox App Gallery internetes támogatási felületén, a oldalon talál.

2 A Xerox App Gallery alkalmazás megszerzésének lehetőségei Kétféle módon szerezhető meg a Xerox App Gallery alkalmazás: A Xerox App Gallery alkalmazás előre telepítve van a multifunkciós nyomtatóra (MFP): Alapértelmezés szerint a Xerox App Gallery alkalmazás minden olyan MFP-n előre telepítve van és elérhető, amelyre be vannak töltve a 2016-os Xerox ConnectKey technológiát használó MFP készülékek szoftverei. - A felhasználóknak nem szükséges manuálisan letölteniük és telepíteniük a Xerox App Gallery-ből. - Az alkalmazás az alapértelmezés szerint használatra készen áll az MFP-n. alkalmazás telepítése a Xerox App Gallery webportálról: - Lépjen a Xerox App Gallery webportálra a következő helyen: - A felhasználóknak App Gallery fiókkal kell rendelkezniük a Xerox App Gallery webportálra történő bejelentkezéshez és a Xerox App Gallery alkalmazás letöltéséhez / telepítéséhez. Az útmutatót a következő hivatkozásról töltheti le: Az alkalmazások Xerox App Gallery webportálról való letöltéséhez tekintse meg a Xerox App Gallery Felhasználói kézikönyvet. Internetes segítség és dokumentáció. Fiók létrehozása Ha Ön már rendelkezik Xerox App Gallery fiókkal, lépjen a Bejelentkezés App Gallery fiókjába mezőre. 1. Az MFP főoldalán válassza ki a Xerox App Gallery App ikont. 2. Válassza ki a Fiók létrehozása lehetőséget az App Gallery bejelentkezés / fiók létrehozása ablakban. Megjelenik a Fiók létrehozása ablak. 3. Válassza ki az cím megadása mezőn belül. Megjelenik a képernyő-billentyűzet. 4. Adjon meg egy érvényes címet, majd válassza az Enter gombot a képernyő-billentyűzeten. 5. Kattintson az OK gombra. Megjelenik egy fióküzenet, amelyben az áll, hogy A fiók létrehozásához az utasításokat megküldtük a megadott címre. 6. Válassza a Bezárás lehetőséget, hogy visszalépjen az App Gallery bejelentkezés / fiók létrehozása ablakba. 7. Lépjen be az fiókjába a Xerox App Gallery-nek megadott címre. 8. Nyissa meg a Xerox App Gallery fiókigénylés t, majd Válassza az URL hivatkozást a fiók létrehozásához.

3 A Xerox App Gallery webportál megnyitja a következő URL-t: és megjeleníti az App Gallery Használati feltételeit. 9. Ellenőrizze és fogadja el a Használati feltételeket. 10. Válassza az Elfogadom gombot a fiók létrehozásának a folytatásához. 11. Töltse ki a szükséges mezőket: Felhasználó-azonosító Jelszó Jelszó megerősítése Utó- és vezetéknév Cégnév Cím (Utca, Város, Megye, Irányítószám) Ország 12. Kattintson az OK gombra. A fiók létrehozását követően a következő üzenet jelenik meg: Fiókja aktiválásra került. Most bejelentkezhet. 13. Menjen vissza az MFP-hez, jelentkezzen be App Gallery fiókjába, majd lépjen tovább a következőre: Bejelentkezés App Gallery fiókjába. Bejelentkezés App Gallery fiókjába 1. Az MFP főoldalán válassza ki a Xerox App Gallery App ikont. Megjelenik az App Gallery bejelentkezés / fiók létrehozása ablak. 2. Adja meg a fiókjához tartozó Felhasználónevet a képernyő-billentyűzet segítségével. 3. Adja meg a fiókjához tartozó Jelszót a képernyő-billentyűzet segítségével. 4. Válassza ki az Enter gombot a képernyő-billentyűzeten. 5. Válassza a Bejelentkezés gombot. Megjelenik az App Gallery. Új alkalmazás telepítése a Xerox App Gallery App-ről A következő művelet alapfeltétele, hogy a multifunkciós nyomtató (MFP) rendszergazdája hozza létre az App Gallery fiókot, és elmentse a fiók bejelentkezési adatait (a felhasználó-azonosítót és jelszót). Az elmentett rendszergazda bejelentkezési adatok az MFP minden felhasználója számára lehetővé teszik a hozzáférést a Xerox App Gallery alkalmazáshoz anélkül, hogy megadnák egyéni bejelentkezési adataikat.

4 Az alkalmazások Xerox App Gallery webportálról való letöltéséhez tekintse meg a Xerox App Gallery Felhasználói kézikönyvet. Internetes segítség és dokumentáció: erről a hivatkozásról töltheti le az útmutatót. 1. Az MFP főoldalán válassza ki a Xerox App Gallery App ikont. 2. Az App Gallery képernyő alján található Bal / Jobb oldal gombok segítségével böngésszen az alkalmazások között. 3. Válassza ki a kívánt alkalmazáshoz tartózó Telepítés gombot. Megjelenik a Licencszerződés párbeszédablak. Ha az alkalmazást már telepítették és új verzió érhető el, a Frissítés gomb jelenik meg. 4. Válassza ki az Elfogadom gombot. Elindul a telepítés. Ha az alkalmazás telepítése sikertelen, ismét megjelenik a Telepítés gomb; a telepítés ismételt megkísérléséhez válassza ki a Telepítés gombot. 5. A kilépéshez és a Xerox App Gallery App bezárásához válassza a Kilépés gombot. Multifunkciós nyomtató (MFP) rendszergazda műveletek FONTOS A következő műveleteket kizárólag olyan személy hajthatja végre, aki multifunkciós nyomtató (MFP) rendszergazdai privilégiummal rendelkezik, és rendszergazdaként jelentkezik be az MFP-re. Egy MFP-nek több rendszergazdája is lehet. Azoknak a felhasználóknak, akik nem rendszergazdák, fel kell venniük a kapcsolatot a rendszergazdával az alábbiak közül egy vagy több művelet végrehajtásához. Az App Gallery fiók bejelentkezési adatainak elmentése Ez a művelet utasításokat ad az App Gallery fiók bejelentkezési adatainak (Felhasználó-azonosító és jelszó) elmentéséhez a Xerox App Gallery alkalmazásban. A bejelentkezési adatok elmentése lehetővé teszi minden MFP felhasználó számára az automatikus hozzáférést a Xerox App Gallery alkalmazáshoz anélkül, hogy megadnák egyéni bejelentkezési adataikat. Kizárólag olyan személy hajthatja végre ezt a műveletet, aki multifunkciós nyomtató (MFP) rendszergazdai privilégiummal rendelkezik, és rendszergazdaként jelentkezik be az MFP-re. Egy MFP-nek több rendszergazdája is lehet. Ha Ön nem rendszergazdája az MFP-nek, kérjen segítséget egy MFP rendszergazdától. 1. Az MFP főoldalon jelentkezzen be, mint Rendszergazda. 2. Válassza a Xerox App Gallery App ikont az MFP kezdőképernyőn. Megjelenik az App Gallery bejelentkezési ablaka.

5 3. A képernyő-billentyűzet segítségével adja meg Felhasználó-azonosítóját a Felhasználó-azonosító megadása mezőben. 4. A képernyő-billentyűzet segítségével adja meg Jelszavát a Jelszó megadása mezőben. 5. Válassza az Enter gombot a képernyő-billentyűzeten. 6. Válassza a Bejelentkezés gombot. Egy előreugró ablakban a következő kérdés jelenik meg: Szeretné, hogy ezekkel a bejelentkezési adatokkal mások is hozzáférjenek az App Gallery-hez? 7. Válassza a Bejelentkezési adatok használata gombot. A rendszer elmenti a bejelentkezési adatokat, és megjelenik az App Gallery. Az összes MFP felhasználó automatikus bejelentkezést és hozzáférést kap az App Gallery-hez a Xerox App Gallery alkalmazás kiválasztását követően. Az App Gallery fiók bejelentkezési adatainak megváltoztatása Ezt a műveletet használja az elmentett App Gallery fiók bejelentkezési adatainak (felhasználó azonosító és jelszó) a megváltoztatására. Kizárólag olyan személy hajthatja végre ezt a műveletet, aki multifunkciós nyomtató (MFP) rendszergazdai privilégiummal rendelkezik, és rendszergazdaként jelentkezik be az MFP-re. Egy MFP-nek több rendszergazdája is lehet. Ha Ön nem rendszergazdája az MFP-nek, kérjen segítséget egy MFP rendszergazdától. A művelet alapfeltétele, hogy az App Gallery fiókot egy multifunkciós nyomtató (MFP) rendszergazda hozza létre, és elmentse a fiók bejelentkezési adatait (felhasználó-azonosító és jelszó). Az elmentett bejelentkezési adatok megváltoztatásához érvényes App Gallery fiókra van szükség. 1. Az MFP főoldalon jelentkezzen be, mint Rendszergazda. 2. Válassza a Xerox App Gallery App ikont az MFP kezdőképernyőn. Megjelenik az App Gallery bejelentkezési ablaka. 3. Válassza a Beállítások gombot az App Gallery képernyőn. A Beállítások gomb a képernyő tetején látható fogaskerék ikon a Kilépés gomb mellett. Megjelenik a Beállítások ablak. 4. A képernyőn lévő billentyűzet segítségével adja meg az új Felhasználó-azonosítót. A régi felhasználó-azonosító törlődik, és az új felhasználó-azonosító lép a helyébe. 5. A képernyőn lévő billentyűzet segítségével adja meg az új Jelszót az App Gallery fiókhoz. A régi jelszó törlődik, a helyét átveszi az új jelszó. 6. Válassza az OK gombot a képernyő tetején. Egy előreugró ablakban a következő kérdés jelenik meg: Szeretné, hogy ezekkel a bejelentkezési adatokkal mások is hozzáférjenek az App Gallery-hez? 7. Válassza még egyszer az OK gombot a képernyő tetején. 8. Válassza a Bejelentkezési adatok használata gombot. A rendszer elmenti a bejelentkezési adatokat, és megjelenik az App Gallery. Ha a Nem gombot választja, és nem menti el a bejelentkezési adatokat, az App Gallery alkalmazás bejelentkezési adatai megőrzik a korábban elmentett bejelentkezési adatokat.

6 Az App Gallery fiók bejelentkezési adatainak a törlése Ezt a műveletet használja az elmentett App Gallery fiók bejelentkezési adatainak (felhasználó-azonosító és jelszó) a törlésére. A bejelentkezési adatok törlését követően a multifunkciós nyomtató (MFP) felhasználóinak megszűnik a hozzáférése az App Gallery-hez. A felhasználóknak érvényes App Gallery fiókkal kell bejelentkezniük a Xerox App Gallery alkalmazásba. Kizárólag olyan személy hajthatja végre ezt a műveletet, aki multifunkciós nyomtató (MFP) rendszergazdai privilégiummal rendelkezik, és rendszergazdaként jelentkezik be az MFP-re. Egy MFP-nek több rendszergazdája is lehet. Ha Ön nem rendszergazdája az MFP-nek, kérjen segítséget egy MFP rendszergazdától. 1. Az MFP főoldalon jelentkezzen be, mint Rendszergazda. 2. Válassza a Xerox App Gallery App ikont az MFP kezdőképernyőn. Megjelenik az App Gallery bejelentkezési ablaka. 3. Válassza a Beállítások gombot az App Gallery képernyőn. A Beállítások gomb a képernyő tetején látható fogaskerék ikon a Kilépés gomb mellett. Megjelenik a Beállítások ablak. 4. Válassza a Bejelentkezési adatok törlése gombot. Egy előreugró ablakban a következő kérdés jelenik meg: Szeretné törölni ezeket a bejelentkezési adatokat, amelyekkel mások is hozzáférhetnek az App Gallery-hez? 5. Válassza még egyszer a Bejelentkezési adatok törlése gombot. Az elmentett App Gallery fiók bejelentkezési adatai törlésre kerülnek, és megjelenik az App Gallery bejelentkezés / fiók létrehozása ablak. Ettől kezdve minden felhasználónak érvényes App Gallery felhasználó-azonosítót és jelszót kell beírnia, hogy hozzáférhessen az App Gallery-hez. Támogatás Internetes segítség és dokumentáció Itt talál további segítséget és dokumentációt: Az App Gallery Felhasználói kézikönyv letöltéséhez válassza ki a Dokumentáció hivatkozást. Ügyféltámogatás fórum Itt találja a Xerox App Gallery ügyféltámogatási fórumot:

7 Támogatott multifunkciós nyomtatók (MFP-k) A következő lista azokat az MFP-ket tartalmazza, amelyek támogatják a Xerox App Gallery alkalmazás használatát: Xerox WorkCentre 3655 WorkCentre 3655i készülékek szoftverei. Xerox WorkCentre 5845/5855 Erre a készülékre be vannak töltve a 2016-os Xerox ConnectKey technológiát használó MFP készülékek szoftverei. Xerox WorkCentre 5865/5875/5890 WorkCentre 5865i/5875i/5890i készülékek szoftverei. Xerox WorkCentre 5945/5955 WorkCentre 5945i/5955i készülékek szoftverei. Xerox WorkCentre 6655 Erre a készülékre be vannak töltve a 2016-os Xerox ConnectKey technológiát használó MFP/ WorkCentre 6655i készülékek szoftverei. Xerox WorkCentre 7220/7225 WorkCentre 7220i/7225i készülékek szoftverei. Xerox WorkCentre 7830/7835/7845/7855 WorkCentre 7830i/7835i/7845i/7855i készülékek szoftverei. Xerox WorkCentre 7970 Erre a készülékre be vannak töltve a 2016-os Xerox ConnectKey technológiát használó MFP/ WorkCentre 7970i készülékek szoftverei.

8 2016 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva. A Xerox, Xerox and Design, ConnectKey, Extensible Interface Platform és a CentreWare a Xerox Corporation védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. A Google Chrome böngésző a Google, Inc. védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. A Nuance, Nuance AutoStore, ecopy ShareScan és Equitrac a Nuance Communications, Inc. bejegyzett védjegyei. 702P03997 Verzió: 1.1, február BR7675

Gyorsútmutató az e-mailbe szkennelési funkció beállításához

Gyorsútmutató az e-mailbe szkennelési funkció beállításához Xerox WorkCentre M118i Gyorsútmutató az e-mailbe szkennelési funkció beállításához 701P42709 Ez az útmutató röviden ismerteti a berendezés e-mailbe szkennelési funkciójának beállítását. Az ismertető a

Részletesebben

Használati útmutató DS-620

Használati útmutató DS-620 Használati útmutató DS-620 / DS-720D DS-620 DS-720D C verzió HUN A dokumentáció használata Köszönjük, hogy a Brother készüléket választotta! A dokumentáció elolvasása segíthet abban, hogy a legjobbat hozza

Részletesebben

2.0-s verzió 2010. december. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Ismerkedés

2.0-s verzió 2010. december. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Ismerkedés 2.0-s verzió 2010. december Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 2011 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva. Az itt nem közölt jogokat az Egyesült Államok szerzői jogi törvénye védi.

Részletesebben

Gate Control okostelefon-alkalmazás

Gate Control okostelefon-alkalmazás Gate Control okostelefon-alkalmazás GSM Gate Control Pro 20/1000 modulokhoz HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ v1.1.1.0 és újabb alkalmazásverzióhoz Dokumentumverzió: v1.5 2016.05.18 Termék rövid leírása A GSM Gate Control

Részletesebben

Kezdeti Útmutató a Szolgáltatáselemző Rendszer használatához. vezetők számára. Tartalom

Kezdeti Útmutató a Szolgáltatáselemző Rendszer használatához. vezetők számára. Tartalom Kezdeti Útmutató a Szolgáltatáselemző Rendszer használatához vezetők számára Tartalom 1. Bejelentkezés... 2 2. Főoldal... 2 2.1. Jelszó szerkesztése... 3 2.2. Akadálymentesített nézet... 3 2.3. Kijelentkezés...

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv GT-I9060I/DS GT-I9060I Felhasználói kézikönyv www.samsung.com A kézikönyvről A készülék a Samsung kiemelkedő technológiai szakértelmét és magas követelményeit felhasználva minőségi mobilkommunikációt és

Részletesebben

Gate Control okostelefon-alkalmazás

Gate Control okostelefon-alkalmazás Gate Control okostelefon-alkalmazás GSM Gate Control Pro 20/1000 modulokhoz HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ v1.0.0.0 és újabb alkalmazásverzióhoz Dokumentumverzió: v1.42 2015.09.23 Termék rövid leírása A GSM Gate

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia Z C6603/C6602

Használati útmutató. Xperia Z C6603/C6602 Használati útmutató Xperia Z C6603/C6602 Tartalomjegyzék Xperia Z Használati útmutató...6 Első lépések...7 Mi az Android?...7 Eszköz áttekintés...7 Összeszerelés...8 Az eszköz be- és kikapcsolása...10

Részletesebben

A program elérése. Google Chrome

A program elérése. Google Chrome A program elérése A programot a www.omnt-szamla.hu oldalról lehet elérni. Jelenleg a www.omnt.hu oldalról is ugyanúgy elérhető. Továbbá a www.omnt-szamla.hu oldalon a belépés gombra kattintva szintén a

Részletesebben

TomTom Bridge Referencia útmutató

TomTom Bridge Referencia útmutató TomTom Bridge Referencia útmutató 15200 Tartalom Üdvözli Önt a TomTom Bridge 5 A TomTom Bridge elindítása 7 Kézmozdulatok használata... 8 A TomTom Bridge készüléken található alkalmazások... 9 A TomTom

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia C C2305/C2304

Használati útmutató. Xperia C C2305/C2304 Használati útmutató Xperia C C2305/C2304 Tartalomjegyzék Xperia C Használati útmutató...6 Első lépések...7 Android mi ez és mire való?...7 Áttekintés...7 Összeszerelés...8 Az eszköz be- és kikapcsolása...10

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-T560 Felhasználói kézikönyv Hungarian. 09/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 Az akkumulátor töltése

Részletesebben

Útmutató a hálózat és az internet használatához Asztali számítógépek vállalatok számára

Útmutató a hálózat és az internet használatához Asztali számítógépek vállalatok számára Útmutató a hálózat és az internet használatához Asztali számítógépek vállalatok számára A kiadvány cikkszáma: 312968-211 2003. február Ez az útmutató az egyes számítógépekben található hálózati kártya

Részletesebben

Xerox WorkCentre 7220/7220i/7225/7225i Színes többfunkciós nyomtató Xerox ConnectKey 2016- technológia Felhasználói útmutató

Xerox WorkCentre 7220/7220i/7225/7225i Színes többfunkciós nyomtató Xerox ConnectKey 2016- technológia Felhasználói útmutató Xerox WorkCentre 7220/7220i/7225/7225i Színes többfunkciós nyomtató Xerox ConnectKey 2016- technológia 2016 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva. A nem közölt jogokra az Egyesült Államok szerzői jogokra

Részletesebben

HP beágyazott webszerver

HP beágyazott webszerver HP beágyazott webszerver Felhasználói kézikönyv Szerzői jogok és garancia 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Előzetes írásbeli engedély nélküli reprodukálása, adaptálása vagy fordítása

Részletesebben

Központi proxy szolgáltatás

Központi proxy szolgáltatás Központi proxy szolgáltatás Az Informatikai Igazgatóság minden aktív és volt egyetemi hallgató és munkaviszonnyal rendelkezõ egyetemi dolgozó részére úgynevezett proxy szolgáltatást biztosít. A szolgáltatás

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HTC TOUCH PRO2 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3462210

Az Ön kézikönyve HTC TOUCH PRO2 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3462210 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

DSmobile 700D. Használati útmutató

DSmobile 700D. Használati útmutató DSmobile 700D Használati útmutató HUN B verzió Védjegyek Az Adobe, valamint az Adobe logó, Acrobat, Photoshop és Reader az Adobe Systems Inc. bejegyzett védjegyei. A Brother a Brother Industries, Ltd.

Részletesebben

Bevezetés a BlackBerry használatába BlackBerry Curve 8310 Smartphone

Bevezetés a BlackBerry használatába BlackBerry Curve 8310 Smartphone Bevezetés a BlackBerry használatába BlackBerry Curve 8310 Smartphone MAT-18393-008 PRINTSPEC-016 SWD-358641-0324050813-008 RBN41GW Tartalom Üdvözli a BlackBerry!...3 A készülék üzembe helyezése...5 SIM-kártya

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Gate Control okostelefon-alkalmazás

Gate Control okostelefon-alkalmazás Gate Control okostelefon-alkalmazás GSM Gate Control Pro 20/1000 modulokhoz GYORS ÜZEMBE HELYEZÉSI ÚTMUTATÓ v1.0.0.0 és újabb alkalmazásverzióhoz Dokumentumverzió: v1.21 2015.08.05 1 Első lépések, ha még

Részletesebben

Szerzői jog GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. GX2 1

Szerzői jog GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. GX2 1 GX2 Szerzői jog A GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. valamennyi, a jelen dokumentumban szereplő mobilterméke, beleértve a készüléket, kiegészítőket, szoftvert, szöveget, zenét és képeket a GIGA-BYTE COMMUNICATIONS

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

Printed in Korea Code No.:GH68-17513A Hungarian. 04/2008. Rev. 1.0. World Wide Web http://www.samsungmobile.com

Printed in Korea Code No.:GH68-17513A Hungarian. 04/2008. Rev. 1.0. World Wide Web http://www.samsungmobile.com * A telepített szoftvertől, a szolgáltatótól vagy az országtól függően előfordulhat, hogy az útmutató egyes részei nem egyeznek a telefon valós tulajdonságaival. * Az országtól függően a telefon és a tartozékok

Részletesebben

Jelszó megjegyzése jelölınégyzet kiválasztásával automatikusan bejelentkezik, valahányszor elindítja a. My Instant Communicator alkalmazást.

Jelszó megjegyzése jelölınégyzet kiválasztásával automatikusan bejelentkezik, valahányszor elindítja a. My Instant Communicator alkalmazást. OmniTouch 8400 Instant Communications Suite Gyors útmutató R6.1 My Instant Communicator személyi számítógépekhez A My Instant Communicator személyi számítógépre szabott alkalmazás egyszerő, intuitív felhasználói

Részletesebben

Dell Latitude 12 robusztus táblaszámítógép 7202 Felhasználói kézikönyv

Dell Latitude 12 robusztus táblaszámítógép 7202 Felhasználói kézikönyv Dell Latitude 12 robusztus táblaszámítógép 7202 Felhasználói kézikönyv Szabályozó modell: T03H Szabályozó típus: T03H001 Megjegyzések, figyelmeztetések és Vigyázat jelzések MEGJEGYZÉS: A MEGJEGYZÉSEK fontos

Részletesebben

Nyomtató/Szkenner modul, 1232-es típus

Nyomtató/Szkenner modul, 1232-es típus Nyomtató/Szkenner modul, 1232-es típus Felhasználói kézikönyv Nyomtató kézikönyv 2 1 2 3 4 5 6 A Nyomtatótulajdonságok beállítása és a nyomtatási feladatok visszavonása A nyomtatómeghajtó eltávolítása

Részletesebben

PC-DVR FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. A műszaki tartalom előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk!

PC-DVR FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. A műszaki tartalom előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk! PC-DVR Számítógép alapú digitális videojel rögzítő FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV A műszaki tartalom előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk! 1. TARTALOMJEGYZÉK 1. TARTALOMJEGYZÉK...1 2.

Részletesebben

Xerox WorkCentre 6655 Színes többfunkciós nyomtató Xerox ConnectKey 1.5- technológia Felhasználói útmutató

Xerox WorkCentre 6655 Színes többfunkciós nyomtató Xerox ConnectKey 1.5- technológia Felhasználói útmutató Xerox WorkCentre 6655 Színes többfunkciós nyomtató Xerox ConnectKey 1.5- technológia 2014 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva. A nem közölt jogokra az Egyesült Államok szerzői jogokra vonatkozó törvénye

Részletesebben

Termékbiztonsági információk

Termékbiztonsági információk Termékbiztonsági információk További felvilágosításért olvassa el a készülékben található mikro SD kártyán tárolt használati útmutatót. Olvassa el ezen az oldalon a felhasználói útmutató Biztonsági tájékoztatását.

Részletesebben

SZOFTVER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

SZOFTVER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZOFTVER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DCP-9010CN MFC-9120CN MFC-9320CW Nem minden modell kapható az összes országban. A verzió HUN Védjegyek A Brother logó a Brother Industries, Ltd. bejegyzett védjegye. A Brother

Részletesebben

Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történı nyomtatáshoz szükséges böngészı beállítások végrehajtásában.

Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történı nyomtatáshoz szükséges böngészı beállítások végrehajtásában. Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történı nyomtatáshoz szükséges böngészı beállítások végrehajtásában. A CIB Internet Bankból történı nyomtatás

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató 0 verzió HUN ek meghatározása Ebben a Használati útmutatóban végig az alábbi ikont használjuk: A ek útmutatással szolgálnak a különböző helyzetek kezelésére, továbbá javaslatokat

Részletesebben

Cisco Unity Connection Mini Beérkezett üzenetek Els lépések (10.x kiadás)

Cisco Unity Connection Mini Beérkezett üzenetek Els lépések (10.x kiadás) Az els lépések Cisco Unity Connection Mini Beérkezett üzenetek Els lépések (10.x kiadás) Cisco Unity Connection Mini Webes beérkezett üzenetek (10.x kiadás) 2 Általános információk a Cisco Unity Connection

Részletesebben

Gyors üzembe helyezés

Gyors üzembe helyezés Támogatás Köszönjük, hogy ezt a NETGEAR terméket választotta. A készülék telepítését követően keresse meg a gyári számot a készülék címkéjén, és a számmal regisztrálja a terméket a következő webhelyen:

Részletesebben

Cisco Unified Communications Manager Assistant Felhasználói kézikönyv a Cisco Unified Communications Manager 6.0 rendszerhez

Cisco Unified Communications Manager Assistant Felhasználói kézikönyv a Cisco Unified Communications Manager 6.0 rendszerhez Cisco Unified Communications Manager Assistant Felhasználói kézikönyv a Cisco Unified Communications Manager 6.0 rendszerhez Amerikai központ Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 95134-1706

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. E1+ Vezetéknélküli Hatótávnövelő router

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. E1+ Vezetéknélküli Hatótávnövelő router FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV E1+ Vezetéknélküli Hatótávnövelő router 1. A csomag tartalma Netis E1+ Router Ethernet kábel Kézikönyv 2. A készülék felépítése LED LAN/WAN bemenet WPS Gomb 2.1 LED jelzések LED

Részletesebben

1. oldal, összesen: 29 oldal

1. oldal, összesen: 29 oldal 1. oldal, összesen: 29 oldal Bevezetõ AXEL PRO Nyomtatványkitöltõ Program Az AXEL PRO Nyomtatványkitöltõ egy olyan innovatív, professzionális nyomtatványkitöltõ és dokumentum-szerkesztõ program, mellyel

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült

Részletesebben

Telepítési útmutató a Dolphin InvoicePro számlázó program frissítéséhez

Telepítési útmutató a Dolphin InvoicePro számlázó program frissítéséhez Telepítési útmutató a Dolphin InvoicePro számlázó program frissítéséhez A Dolphin InvoicePro számlázó program frissítéséhez kérjük, kövesse a következő lépéseket: Frissítő alkalmazás telepítése A számlázó

Részletesebben

Útmutató a hálózati és internetes kommunikációhoz

Útmutató a hálózati és internetes kommunikációhoz Útmutató a hálózati és internetes kommunikációhoz Üzleti célú asztali számítógépek Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az itt közölt információ értesítés nélkül változhat. A Microsoft

Részletesebben

CellCom. Szoftver leírás

CellCom. Szoftver leírás CellCom Szoftver leírás A vezérlő szoftver bemutatása 2 www.lenyo.hu Tartalom LCC vezérlőszoftver 5 Rendszerkövetelmények 5 Telepítés 5 Indítás 7 Eltávolítás, újratelepítés és javítás 8 Kulcskezelés 8

Részletesebben

ibanq 2 Felhasználói kézikönyv

ibanq 2 Felhasználói kézikönyv Copyright 2015 AXA 1. oldal ibanq 2 Felhasználói kézikönyv AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe az AXA Bank Europe SA törvényes képviselője / 1138 Budapest, Váci út 135-139. D-C. ép. / Fővárosi

Részletesebben

Használati útmutató a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár távoli adatbázis elérés szolgáltatásáról

Használati útmutató a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár távoli adatbázis elérés szolgáltatásáról e-könyvtár Használati útmutató a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár távoli adatbázis elérés szolgáltatásáról Ez a dokumentum ismerteti a terminálszolgáltatások használatához szükséges információkat.

Részletesebben

Szerzői jog. Arty A3 1

Szerzői jog. Arty A3 1 Arty A3 Arty A3 0 Szerzői jog A GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. valamennyi, a jelen dokumentumban szereplő mobilterméke, beleértve a készüléket, kiegészítőket, szoftvert, szöveget, zenét és képeket a GIGA-BYTE

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos védjegye, amelyet a Hewlett-Packard Company licencmegállapodás keretében használ. A Google

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv NEPTUN-@Napló Felhasználói kézikönyv NEPTUN-@Napló Elektronikus Ellenőrzőkönyv Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Az e-ellenőrzőkönyv általános áttekintése... 4 WEB alkalmazások kezelése...

Részletesebben

TELEMATICS regisztrációs segédlet. Gépek első aktiválása. Gép aktiválása meglévő TELEMATICS profilhoz

TELEMATICS regisztrációs segédlet. Gépek első aktiválása. Gép aktiválása meglévő TELEMATICS profilhoz TELEMATICS regisztrációs segédlet Gépek első aktiválása Gép aktiválása meglévő TELEMATICS profilhoz CLAAS TELEMATICS Kedves partnerünk! Ön egy TELEMATICS rendszerrel felszerelt gép tulajdonosa. Gratulálunk!

Részletesebben

Verzió: február 702P Xerox App Gallery Felhasználói útmutató

Verzió: február 702P Xerox App Gallery Felhasználói útmutató Verzió: 1.0 2016. február 702P03897 2016 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva. A Xerox, Xerox and Design, ConnectKey, Extensible Interface Platform, a CentreWare valamint a WorkCentre a Xerox Corporation

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-G313HN Felhasználói kézikönyv Hungarian. 10/2014. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 A SIM-kártya és akkumulátor

Részletesebben

AC1600 intelligens WiFi router

AC1600 intelligens WiFi router Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegyei és/vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az

Részletesebben

Rövid használati útmutató

Rövid használati útmutató ABC 3 DEF GHI 5 JKL 6 MNO Rövid használati útmutató Ismerkedés a nyomtatóval A nyomtató kezelőpaneljének használata 0 9 8 4 7 PQR 8 STU 9WXYZ 0 7 4 5 6 3 Elem Funkció Kijelző A nyomtatási, e-mail, másolási

Részletesebben

További lehetőségek. Nighthawk X6 AC3200 Tri-Band WiFi-router. R8000-as modell

További lehetőségek. Nighthawk X6 AC3200 Tri-Band WiFi-router. R8000-as modell További lehetőségek Nighthawk X6 AC3200 Tri-Band WiFi-router R8000-as modell A WiFi-hálózat neve és jelszava Az előzetesen hozzárendelt WiFi-hálózat neve (SSID) és a jelszó (hálózati kulcs) a sorozatszámhoz

Részletesebben

AIX 6.1. IBM Systems Director Console for AIX

AIX 6.1. IBM Systems Director Console for AIX AIX 6.1 IBM Systems Director Console for AIX AIX 6.1 IBM Systems Director Console for AIX Megjegyzés Az információk és a tárgyalt termék használatba vétele előtt olvassa el a Nyilatkozatok oldalszám:

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv TC-DVR MN30xx Digitális videó rögzítő Felhasználói kézikönyv 4/8/16 csatornás DVR-ekhez V1.0 Minden jog fenntartva FIGYELEM Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a digitális videórögzítőt. A DVR használata

Részletesebben

TC-DVR SS3016. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv

TC-DVR SS3016. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv TC-DVR SS3016 Digitális videó rögzítő Felhasználói kézikönyv V1.0 Minden jog fenntartva FIGYELEM Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a digitális videórögzítőt. A DVR használata előtt olvassa el figyelmesen

Részletesebben

SM-G920F. Felhasználói kézikönyv

SM-G920F. Felhasználói kézikönyv SM-G920F Felhasználói kézikönyv Hungarian. 10/2015. Rev.1.2 www.samsung.com Tartalom Alapok 4 Fontos tudnivalók 5 Az értékesítési doboz tartalma 6 A készülék elrendezése 8 SIM kártya 10 Akkumulátor 15

Részletesebben

GSmart Essence 4 Felhasználói kézikönyv

GSmart Essence 4 Felhasználói kézikönyv GSmart Essence 4 Felhasználói kézikönyv Essence 4 0 S ze rzői jog A GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. valamennyi, a jelen dokumentumban szereplő mobilterméke, beleértve a készüléket, kiegészítőket, szoftvert,

Részletesebben

Button Manager V2 Használati útmutató

Button Manager V2 Használati útmutató Button Manager V2 Használati útmutató Verzió D HUN Copyright Copyright 2015 Brother Industries, Ltd. Minden jog fenntartva. A dokumentumban található információk értesítés nélkül változhatnak. A dokumentumban

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ÜGYFELEK SZÁMÁRA

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ÜGYFELEK SZÁMÁRA FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ÜGYFELEK SZÁMÁRA 2015-04-01 Felhívjuk a figyelmet, hogy az ÉTDR a mindenkori jogszabályi keretek között működik, a csatlakozó szerveknek és személyeknek a mindenkori jogszabály szerint

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. E1+ Vezetéknélküli Hatótávnövelő router

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. E1+ Vezetéknélküli Hatótávnövelő router FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV E1+ Vezetéknélküli Hatótávnövelő router 1. A csomag tartalma Netis E1+ Router Ethernet kábel Kézikönyv 2. A készülék felépítése LED LAN/WAN bemenet WPS Gomb 2.1 LED jelzések LED

Részletesebben

MAGic Képernyőnagyító szoftver beszédképességgel

MAGic Képernyőnagyító szoftver beszédképességgel MAGic Képernyőnagyító szoftver beszédképességgel Használatbavételi útmutató a demó változathoz Freedom Scientific, Inc. 440771-001 Rev. B MAGic Használatbavételi útmutató KIADTA: Freedom Scientific 11800

Részletesebben

Microsoft Outlook beállítása POP3-as típusú levelezéshez.

Microsoft Outlook beállítása POP3-as típusú levelezéshez. Microsoft Outlook beállítása POP3-as típusú levelezéshez. A Microsoft Outlook elsősorban céges felhasználók számára, céges belső levelezések kiszolgálására kialakított levelezőkliens, de alkalmas internetes

Részletesebben

BlackBerry Bold 9700 Smartphone

BlackBerry Bold 9700 Smartphone BlackBerry Bold 9700 Smartphone Felhasználói útmutató Verzió: 6.0 A legfrissebb felhasználói útmutatókat a www.blackberry.com/docs/smartphones címen találja. SWDT643442-941426-0128091500-008 Tartalom Gyors

Részletesebben

HU-GO Mobil bemutatása 2014. április 16.

HU-GO Mobil bemutatása 2014. április 16. HU-GO Mobil bemutatása 2014. április 16. A HU-GO Mobil alkalmazás ingyenesen letölthető Android operációs rendszert és ios operációs rendszert használó telefonra. Windows platformra a fejlesztés folyamatban

Részletesebben

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ QSMM66V45HU0514SO

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ QSMM66V45HU0514SO mega macs PC GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ HU QSMM66V45HU0514SO Tartalomjegyzék mega macs PC Tartalomjegyzék 1 Biztonsági utasítások... 3 1.1 Biztonsági utasítások a felhasználó számára... 3 1.2 Biztonsági utasítások

Részletesebben

BlackBerry Bold 9650 Smartphone

BlackBerry Bold 9650 Smartphone BlackBerry Bold 9650 Smartphone Felhasználói útmutató Verzió: 6.0 A legfrissebb felhasználói útmutatókat a www.blackberry.com/docs/smartphones címen találja. SWDT643442-941426-0131075757-008 Tartalom Gyors

Részletesebben

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés és kapcsolódás az EM4586 adapterhez

Részletesebben

CIB Bank mobilalkalmazás Felhasználói Kézikönyv Érvényes 2016.március 01-től 1/36

CIB Bank mobilalkalmazás Felhasználói Kézikönyv Érvényes 2016.március 01-től 1/36 1/36 TARTALOMJEGYZÉK A CIB BANK MOBILALKALMAZÁS-SZOLGÁLTATÁSA... 3 A szolgáltatás igénybevételének feltételei... 3 A szolgáltatás igénybevétele... 3 Bejelentkezés a CIB Bank mobilalkalmazásba... 3 Biztonság...

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-G318H/DS SM-G318H Felhasználói kézikönyv Hungarian. 06/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 A SIM-kártya

Részletesebben

WebKincstár - Felhasználói Kézikönyv

WebKincstár - Felhasználói Kézikönyv WebKincstár - Felhasználói Kézikönyv 2015. november 4. Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 3 2. WebKincstár szolgáltatás igénybevételének feltételei... 4 3. Bejelentkezés... 6 3.1. Első bejelentkezés... 7

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. AirPrint

Felhasználói kézikönyv. AirPrint Felhasználói kézikönyv AirPrint BEVEZETÉS Mindent megtettünk annak érdekében, hogy e dokumentumban található adatok teljes körűek, pontosak és naprakészek legyenek. A gyártó nem vállal felelősséget a hatáskörén

Részletesebben

Rövid útmutató Vodafone 858 Smart

Rövid útmutató Vodafone 858 Smart Rövid útmutató Vodafone 858 Smart Biztonsági óvintézkedések Kérjük, a telefon használatának megkezdése előtt figyelmesen tekintse át az itt leírt biztonsági óvintézkedéseket. Olvassa el a dobozban található,

Részletesebben

BlackBerry Torch 9800 Smartphone

BlackBerry Torch 9800 Smartphone BlackBerry Torch 9800 Smartphone Felhasználói útmutató Verzió: 6.0 A legfrissebb felhasználói útmutatókat a www.blackberry.com/docs/smartphones címen találja. SWDT643442-941426-0126071255-008 Tartalom

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia C3 Dual D2502

Használati útmutató. Xperia C3 Dual D2502 Használati útmutató Xperia C3 Dual D2502 Tartalomjegyzék Első lépések...6 A használati útmutatóról...6 Áttekintés...6 Összeszerelés...7 A készülék első bekapcsolása...8 Miért van szükségem Google -fiókra?...9

Részletesebben

Kati Fotó Fuji Labor internetes ügyfélprogram Verziószám: 2141. Felhasználói útmutató

Kati Fotó Fuji Labor internetes ügyfélprogram Verziószám: 2141. Felhasználói útmutató Kati Fotó Fuji Labor internetes ügyfélprogram Verziószám: 2141 Felhasználói útmutató 1. Telepítés Indítsa el a CD fıkönyvtárában található Install_FujiClient.exe programot, és a megszokott módon telepítse

Részletesebben

Gyorskalauz a Machez készült asztali Novell Filr 1.0.2 alkalmazáshoz

Gyorskalauz a Machez készült asztali Novell Filr 1.0.2 alkalmazáshoz Gyorskalauz a Machez készült asztali Novell Filr 1.0.2 alkalmazáshoz 2014. február Novell Gyorskalauz A Novell Filr egyszerű elérést biztosít fájljaihoz és mappáihoz asztali gépéről, böngészőből és mobileszközökről

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-A300FU Felhasználói kézikönyv Hungarian. 01/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 7 Az értékesítési doboz tartalma 8 A készülék elrendezése 10 A SIM-kártya és akkumulátor

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV BEVEZETÉS, ELSŐ LÉPÉSEK térinformatikai rendszer kezelőfelülete SZOFTVERKÖVETELMÉNYEK A Chrome rendszer használathoz Microsoft Internet Autodesk Explorer MapGuide 7.0+, Mozilla Enterprise

Részletesebben

Alcor Zest Q813IS Táblagép. Kezelési útmutató

Alcor Zest Q813IS Táblagép. Kezelési útmutató Alcor Zest Q813IS Táblagép Kezelési útmutató BIZTONSÁGGAL KAPCSOLATOS FIGYELMEZTETÉSEK Ez az útmutató fontos információkat tartalmaz a készülék kényelmes és biztonságos használatával kapcsolatban. Kérjük,

Részletesebben

WorkCentre 5665/5675/5687 A3 Fekete-fehér többfunkciós rendszer. Xerox WorkCentre 5665/5675/5687 Multifunkciós rendszer Bővített funkcionalitás

WorkCentre 5665/5675/5687 A3 Fekete-fehér többfunkciós rendszer. Xerox WorkCentre 5665/5675/5687 Multifunkciós rendszer Bővített funkcionalitás WorkCentre 5665/5675/5687 A3 Fekete-fehér többfunkciós rendszer Xerox WorkCentre 5665/5675/5687 Multifunkciós rendszer Bővített funkcionalitás WorkCentre 5665/5675/5687 Kiemelkedő teljesítmény, fokozott

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Porto S (E570)

Felhasználói kézikönyv. Porto S (E570) Felhasználói kézikönyv Porto S (E570) HU A COOLPAD ÜZENETE Köszönjük, hogy a Porto S E570 mobiltelefont választotta. Új telefonja optimális használatához kérjük, kövesse ezeket az egyszerű - azonban fontos

Részletesebben

Adósságrendezési eljárás - Ügyfél alkalmazás FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS

Adósságrendezési eljárás - Ügyfél alkalmazás FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS Adósságrendezési eljárás - Ügyfél alkalmazás FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS Tartalom 1 BEVEZETÉS... 3 2 ÜGYFÉL ALKALMAZÁS SZOFTVERKÖVELEMÉNYEI... 3 3 ÜGYFÉL ALKALMAZÁS ÁLTALÁNOS JELLEGŰ FUNKCIÓI... 3 3.1 Be- és kijelentkezés...

Részletesebben

BEVEZETÉS A SULINET DIGITÁLIS TUDÁSBÁZIS (SDT) HASZNÁLATÁBA

BEVEZETÉS A SULINET DIGITÁLIS TUDÁSBÁZIS (SDT) HASZNÁLATÁBA Előadás nyomdakész anyaga BEVEZETÉS A SULINET DIGITÁLIS TUDÁSBÁZIS (SDT) HASZNÁLATÁBA Főző Attila László, fozoa@sulinet.hu Koplányi Emil, kemil@sulinet.hu Nagy Regina, nagyr@sulinet.hu Sulinet Programiroda

Részletesebben

ANDROID 2.3 TÁBLAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

ANDROID 2.3 TÁBLAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ANDROID 2.3 TÁBLAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Kezelési Útmutató Tisztelt Vásárlónk, Köszönjük, hogy Alcor márkájú terméket választott. Ez a kézikönyv fontos információkat tartalmaz a készülék megfelelő használatával

Részletesebben

Bosch Video Client. Kezelési útmutató

Bosch Video Client. Kezelési útmutató Bosch Video Client hu Kezelési útmutató Bosch Video Client Tartalomjegyzék hu 3 Tartalomjegyzék 1 Bevezetés 6 1.1 Rendszerkövetelmények 6 1.2 Szoftvertelepítés 6 1.3 Az alkalmazásban használt jelölések

Részletesebben

HP Deskjet 3050A J611 series

HP Deskjet 3050A J611 series HP Deskjet 3050A J611 series Tartalom 1 Hogyan lehet?...3 2 Ismerkedés a HP All-in-One készülékkel A nyomtató részei...5 A vezérlőpanel funkciói...6 Vezeték nélküli beállítások...6 Állapotjelző fények...7

Részletesebben

Gyorskalauz a Windowshoz készült asztali Novell Filr 1.0.2 alkalmazáshoz

Gyorskalauz a Windowshoz készült asztali Novell Filr 1.0.2 alkalmazáshoz Gyorskalauz a Windowshoz készült asztali Novell Filr 1.0.2 alkalmazáshoz 2014. február Novell Gyorskalauz A Novell Filr egyszerű elérést biztosít fájljaihoz és mappáihoz asztali gépéről, böngészőből és

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia T2 Ultra D5303/D5306

Használati útmutató. Xperia T2 Ultra D5303/D5306 Használati útmutató Xperia T2 Ultra D5303/D5306 Tartalomjegyzék Első lépések... 7 A használati útmutatóról...7 Áttekintés...7 Összeszerelés...8 A készülék első bekapcsolása...10 Miért van szükség Google

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2016 HP Development Company, L.P. A Bluetooth a jogtulajdonos védjegye, amelyet a HP Inc. licencmegállapodás keretében használ. Az Intel, a Celeron és a Pentium az Intel

Részletesebben

Kibővített használati útmutató

Kibővített használati útmutató Kibővített használati útmutató MFC-9140CDN MFC-9330CDW MFC-9340CDW Nem minden modell kapható az összes országban. 0 verzió HUN A használati útmutatók és azok megtalálása? Melyik útmutató? Mi található

Részletesebben

AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program

AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program Page 1 of 164 Bevezető AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program Az AXEL PRO egy olyan ügyviteli szoftver, amely segítségével a számlázás, a készletnyilvántartás és számos egyéb céges ügy elvégzése

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows a Microsoft Corporation az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

GT-P6200. Felhasználói kézikönyv

GT-P6200. Felhasználói kézikönyv GT-P6200 Felhasználói kézikönyv Az útmutató használata Gratulálunk Önnek a Samsung mobil eszköz megvásárlásához. Ezzel a nagyteljesítményű, bárhol a világban készülékkel olyan internetes és mobil számítógépes

Részletesebben

WQMobile 1.0 kezelési útmutató

WQMobile 1.0 kezelési útmutató WQMobile 1.0 kezelési útmutató Tartalomjegyzék A WQMobile rendszer...1 A WQMobile telepítése...1 A szoftver használata...3 Bejelentkező képernyő...3 Beállítások képernyő...3 Térképi nézet...4 Gépjármű-lista...4

Részletesebben

Verzió: február 702P Xerox App Gallery Felhasználói útmutató

Verzió: február 702P Xerox App Gallery Felhasználói útmutató Verzió: 4.0 2017. február 702P04690 2017 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva. A Xerox, a Xerox és ábrás védjegy, a ConnectKey, a VersaLink, az AltaLink, a Xerox Extensible Interface Platform, a CentreWare

Részletesebben