HOSSZABB FELVÉTELI IDŐ, MÉG TÖBB STAMINA: AZ ÚJ SONY HDD HANDYCAMMEL KÖNNYEDÉN FILMEZHET TOVÁBB, AMIKOR MÁS KAMKORDEREK MÁR FELADJÁK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HOSSZABB FELVÉTELI IDŐ, MÉG TÖBB STAMINA: AZ ÚJ SONY HDD HANDYCAMMEL KÖNNYEDÉN FILMEZHET TOVÁBB, AMIKOR MÁS KAMKORDEREK MÁR FELADJÁK"

Átírás

1 Sajtóközlemény január 8. HOSSZABB FELVÉTELI IDŐ, MÉG TÖBB STAMINA: AZ ÚJ SONY HDD HANDYCAMMEL KÖNNYEDÉN FILMEZHET TOVÁBB, AMIKOR MÁS KAMKORDEREK MÁR FELADJÁK A Sony legújabb, merevlemezes (HDD) Handycam sorozata különösen az utazások során nyújt jó szolgálatot. Lenyűgözően hosszú felvételi ideje és akkumulátorkapacitása lehetővé teszi, hogy extra szalagok cipelése nélkül is átadhassa magát a filmezésnek. Ultrakompakt, könnyű és egyszerűen kezelhető új HDD Handycam termékcsaládunk a kamkorder merevlemezére rögzíti a filmet, amely így könnyen visszakereshető, megtekinthető vagy letölthető a számítógépre. Nagy kapacitású HDD és STAMINA technológia - hosszabb filmezés HDD Handycam sorozatunk merevlemez-kapacitása a belépő szintű modellek 30 GB-jától akár 60 GB-ig terjed, amely a maga 41 óra 50 perces maximális videofelvételi idejével (vagy 9999 állókép számára elegendő hellyel) minden más kamkordert felülmúl. Magasabb kategóriájú modelljeink tárkapacitását szintén emeltük (a korábbi 30-ról 40 GB-ra), s így azokkal is akár 28 órányi videofilm rögzíthető. Termékkínálatunk egyedülálló tárkapacitása hasonlóan bámulatos akkumulátorkapacitással párosul: az új generációs, H-sorozatú InfoLITHIUM akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 10 órányi folyamatos filmezést tesz lehetővé (az SR32E opcionális akkumulátorral történő használata esetén).

2 Nagyobb zoomátfogás akár 40-szeres optikai zoom Az új SR32E masszív, 40-szeres optikai zoomtartománya drámaian új lehetőségeket nyit a filmezésben, melyet a látószög 20%-os tágulása még tovább fokoz mind szabadtéri felvételek, mind zárt helyiségben nagyobb embercsoport megörökítése esetén. Az összes többi Handycamhez hasonlóan a HDD-modellek is a páratlan felbontást és színreprodukciót biztosító Carl ZeissR optikával készülnek. Ütésvédelem biztonság az emlékeinek A különleges pillanatok megörökítésére csak egy lehetőség adódik: amikor éppen történnek. Értékes felvételei megőrzése érdekében ezért a HDD Handycam kétszeres HDD Smart Protection védelmi stratégiát alkalmaz. A működtetés közben esetlegesen fellépő fizikai rázkódásokkal és ütődésekkel szemben fizikai rázkódáselnyelő védi a meghajtót, míg a 3G-érzékelő három dimenzióban észleli a váratlan mozgásokat, melynek révén a véletlenszerű esések megkülönböztethetők az egyéb testmozgásoktól. További kiegészítőként a videopufferelés biztosítja a felvétel egyenletes és zökkenőmentes folyamatosságát. Handycam Station otthonában is élvezheti felvételeit Filmezés után nem kell kábelekkel vesződnie, ha otthon szeretné elmenteni, szerkeszteni vagy megtekinteni a felvételeket. A HDD-modellekhez tartozékként kapható Handycam Station a tévékészülék analóg csatlakozóján keresztül állandó kapcsolatot biztosít a kamkorder és a televízió között, a nagy sebességű USB-port pedig a számítógép közvetlen digitális csatlakoztatását teszi lehetővé. Mivel a dokkolóállomás egyben töltőként is szolgál, a kamkordert egyszerűen ráhelyezve a felvételek lejátszása közben fel is töltheti azt. A One-Touch Disc Burn (egygombos lemezírás) funkció 1,5-szer gyorsabb, mint korábban, így egy órányi videofelvételt a csatlakoztatott számítógép segítségével körülbelül 20 perc alatt másolhat át DVD-re.

3 Jobb képminőség - mozgó és álló felvételeknél egyaránt A legértékesebb (SR190E/SR290E) modellek a páratlan képminőséget biztosító, legújabb generációs ClearVid CMOS érzékelő-technológiával készülnek, és a Super SteadyShot optikai képstabilizációnak köszönhetően (SR290E) már akár 6 megapixeles állóképek rögzítésére is alkalmasak. A gyenge fényviszonyok melletti hatékony fényképezésről az új Auto Slow Shutter üzemmód gondoskodik (SR290E/SR190E modell), amely a korábbi minimum 5 lux helyett már 1,5 lux fényerőnél is jó teljesítményt nyújt. Minden eddiginél jobban látható képernyő Clear Photo LCD plus Az SR290E és SR190E modell nagyfelbontású (211 ezer pixel), 2,7 -os, széles Clear Photo LCD plus képernyővel rendelkezik, amely jobb kontrasztot, és a normál hibrid LCD-képernyőkénél mintegy 1,6-szor szélesebb színtartományt biztosít. Ennek eredményeként erős megvilágítás mellett különösen szabad téren jelentősen könnyebbé válik a kép fókuszálása, keresése és lejátszása. Ezenkívül minden HDD-modell képernyőjének szélén külön zoom, valamint felvételindító és -megállító (start / stop) gomb kapott helyet, hogy kényelmesebben kezelhesse a kamkordert, amikor derékmagasságból vagy állványról készíti a felvételt. Úgyszintén minden modell lehetővé teszi az állóképek készítéséhez kiválóan alkalmas Memory Stick DUO memóriakártya használatát, és nagy sebességű USB 2.0-ás csatlakozási lehetőséget kínál a számítógéphez, amelyen megszerkesztheti vagy elmentheti felvételeit. Opcionális kiegészítők Az objektívektől a mikrofonokon, nagy teljesítményű akkumulátorokon és állványokon át az elegáns hordtáskáiig a hivatalos kiegészítők teljes kínálatát biztosítjuk, melyek segítségével még többet hozhat ki Handycam készülékéből. Az új generációs, H-sorozatú InfoLITHIUM akkumulátorok hibrid lítiumion-cellákkal és nagyobb kapacitást, gyorsabb újratöltést, valamint a fennmaradó kapacitás pontosabb kijelzését biztosító ActiFORCE akkumulátortechnológiával készülnek. Új Handycam sorozatunk minden modellje három új akkumulátortípussal kompatibilis (NP-FH100, NP-FH70 és

4 NP-FH50), melyek kapacitása 3980, 1800, illetve 900 mah, és mindezek a típusok régebbi, eredetileg P-sorozatú akkumulátorral működő kamkorderekkel is használhatók. A készülékekben alkalmazott kétféle, kiváló minőségű objektív újonnan fejlesztett optikai dizájnnal készül, amely a méret és a tömeg csökkentése révén ideálisan illeszkedik a legújabb Handycamek kiviteléhez. A nagyfelbontású filmhez és állóképekhez hitelesített VCL-HG1737C telekonverziós objektív és a VCL-HG0737C nagylátószögű konverziós objektív egyaránt kompatibilis a HD, valamint a jobb műszaki jellemzőkkel rendelkező standard felbontású modellekkel. Legújabb nagylátószögű objektívjeink a VCL-HA07A és a rendkívül kompakt VCL-E07A, melyek most még szélesebb körű kompatibilitást kínálnak a Handycam termékcsaláddal, és még kedvezőbb áron kaphatók. A további kiegészítők között megtalálhatók az elegáns hordtokok, valamint az SPK-HCC sportcsomag, amely akár 5 méteres mélységig vízben is használható. Főbb műszaki jellemzők DCR-SR290E Akár 28 órányi felvétel a beépített, 40 GB-os Carl ZeissR Vario-SonnarR T* objektív 1/2,9 -os ClearVid CMOS-érzékelő 6,1 megapixeles állóképfelvételi üzemmód 10-szeres optikai / 20-szoros digitális zoom Super SteadyShot optikai képstabilizátor Dolby DigitalR 5.1 csatornás térhangfelvétel 2,7"-os, széles Clear Photo LCD Plus képernyő Akár 6 órás STAMINA (az opcionális akkumulátorral)

5 DCR-SR190E Akár 28 órányi felvétel a beépített, 40 GB-os Carl ZeissR Vario-SonnarR T* objektív 1/3 -os ClearVid CMOS-érzékelő 10-szeres optikai / 80-szoros digitális zoom 4 megapixeles állóképfelvételi üzemmód Dolby DigitalR 5.1 csatornás térhangfelvétel 2,7"-os, széles Clear Photo LCD plus érintőpaneles képernyő Akár 7 órás STAMINA (az opcionális akkumulátorral) DCR-SR72E Akár 41 óra 50 perces felvétel a beépített, 60 GB-os Carl ZeissR Vario-TessarR objektív 1 megapixeles fejlett HAD CCD Akár 8 órás STAMINA (az opcionális akkumulátorral) 25-szörös optikai / 2000-szeres digitális zoom 2,7 -os, széles, érintőpaneles hibrid LCD-képernyő DCR-SR52E Akár 20 óra 50 perces felvétel a beépített, 30 GB-os Carl ZeissR Vario-TessarR objektív 1 megapixeles fejlett HAD CCD Akár 8 órás STAMINA (az opcionális akkumulátorral) 25-szörös optikai / 2000-szeres digitális zoom 2,7 -os, széles, érintőpaneles hibrid LCD-képernyő DCR-SR32E Akár 20 óra 50 perces felvétel a beépített, 30 GB-os Carl ZeissR Vario-TessarR objektív 800 ezer pixeles fejlett HAD CCD 40-szeres optikai / 2000-szeres digitális zoom Akár 9 órás STAMINA (az opcionális akkumulátorral) 2,5 -os, érintőpaneles LCD-képernyő A Sony Handycam DCR-SR32E, DCR-SR52E, DCR-SR72E, DCR-SR190E és DCR-SR290E modellek egész Európában 2007 márciusától kerülnek a boltokba.

6 VÉGE Nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. A műszaki adatváltozás joga fenntartva. A Sonyról: A Sony audio-, video-, kommunikációs és információtechnológiai termékeket gyárt a globális fogyasztói és professzionális piac számára, és zenei, képi, játék, valamint online termékeivel egyedülálló pozíciót élvez, mint világvezető fogyasztói márka. A március 31-én véget ért költségvetési évben a Sony 54,96 milliárd eurós (7475 milliárd yen) konszolidált éves forgalmat jegyzett, és világszerte mintegy alkalmazottat foglalkoztat. Európában a cég éves konszolidált nettó forgalma március 31-ére elérte a 12,61 milliárd eurót (1715 milliárd yent), az azonos időszakban érvényes átlagos átváltási arány (1 euró = 136 yen) alapján. A cég európai elektronikai üzletágáért a berlini székhelyű Sony Europe (Sony Center, Potsdamer Platz) felel, amely a március 31-én véget ért elszámolási évben 8,22 milliárd eurós (1118 milliárd yen) konszolidált forgalmat jegyzett. A Sony Europe-ra vonatkozó további információért, kérjük, látogassa meg a vagy a weboldalt.

A LEGKISEBB, NAGYZOOMOS CYBER-SHOT KÜLSŐRE ÉS TELJESÍTMÉNYRE IS NAGYOT ALAKÍT

A LEGKISEBB, NAGYZOOMOS CYBER-SHOT KÜLSŐRE ÉS TELJESÍTMÉNYRE IS NAGYOT ALAKÍT Sajtóközlemény 2007. augusztus 22. A LEGKISEBB, NAGYZOOMOS CYBER-SHOT KÜLSŐRE ÉS TELJESÍTMÉNYRE IS NAGYOT ALAKÍT o 8,1 valós megapixel BIONZ képfeldolgozóval o 10-szeres optikai zoomos Carl Zeiss objektív

Részletesebben

Sajtóközlemény Budapest, 2008 szeptember 9

Sajtóközlemény Budapest, 2008 szeptember 9 Sajtóközlemény Budapest, 2008 szeptember 9 A Sony bemutatja az α900-at A világ első, full-frame 24,6 megapixeles tükörreflexes fényképezőgépe: α900 utolérhetetlen képminőséggel, kreatív lehetőségekkel

Részletesebben

Két új Blu-ray Disc lejátszójával új piacot nyit a Sony

Két új Blu-ray Disc lejátszójával új piacot nyit a Sony Sajtóközlemény Két új Blu-ray Disc lejátszójával új piacot nyit a Sony Kedvező árú BDP-S300 a nagyközönség számára és csúcsminőségű BDP-S500 mindkettő a Spider-Man Trilogy nagyfelbontású változatával Blu-ray

Részletesebben

Otthon felejtette a kameráját? Nincs ok az aggodalomra. A Movie gombot. megnyomva Full HD videófelvételeket készíthet a funkciókban gazdag Cybershot

Otthon felejtette a kameráját? Nincs ok az aggodalomra. A Movie gombot. megnyomva Full HD videófelvételeket készíthet a funkciókban gazdag Cybershot Sajtóközlemény Budapest, 2011. február 1. Nagyobb zoom és kevesebb homályos kép: Cyber-shot HX sorozat Full HD videóval HX100V és HX9V: 3D, új, intelligens Sweep Panorama High Resolution mód és GPS/iránytű

Részletesebben

Új AVCHD HDD Handycam modellek akár 100 GB-os merevlemezzel és gyorsabb, okosabb jelenetkereső funkciókkal

Új AVCHD HDD Handycam modellek akár 100 GB-os merevlemezzel és gyorsabb, okosabb jelenetkereső funkciókkal Sajtóközlemény 2007. április 26. Új AVCHD HDD Handycam modellek akár 100 GB-os merevlemezzel és gyorsabb, okosabb jelenetkereső funkciókkal AVCHD HDD-kamkorderek kimagasló minőségű 1080i HD-felvétellel

Részletesebben

Kamerák: újratervezve

Kamerák: újratervezve Sajtóközlemény Budapest, 2010 július 14. Kamerák: újratervezve A Sony bemutatja a világ első amatőr (consumer), cserélhető objektívvel rendelkező HD kameráját A Handycam NEX-VG10E: Full HD videók sztereó

Részletesebben

Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el.

Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el. Sajtóközlemény Budapest, 2011. augusztus 19. Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el. A Sony bemutatja a világ első 1 digitális távcsövét, amely HD videók rögzítésére is alkalmas, autofókusszal

Részletesebben

Hozzon ki még többet az α DSLR készülékéből Négy kompakt objektív, szupervékony vaku és színes, stílusos kiegészítők

Hozzon ki még többet az α DSLR készülékéből Négy kompakt objektív, szupervékony vaku és színes, stílusos kiegészítők Budapest, 2009 május 18. Hozzon ki még többet az α DSLR készülékéből Négy kompakt objektív, szupervékony vaku és színes, stílusos kiegészítők DT 50mm F1.8 SAM portré objektív Két, sokoldalú zoomobjektív:

Részletesebben

A Sony bemutatja a világ első, Full HD progresszív videofelvételre, kettős rögzítésre és 3D fényképezésre is alkalmas digitális fényképezőgépeit

A Sony bemutatja a világ első, Full HD progresszív videofelvételre, kettős rögzítésre és 3D fényképezésre is alkalmas digitális fényképezőgépeit Sajtóközlemény LAS VEGAS (CES BOOTH #14200) 2011. január 5. A Sony bemutatja a világ első, Full HD progresszív videofelvételre, kettős rögzítésre és 3D fényképezésre is alkalmas digitális fényképezőgépeit

Részletesebben

Csodás megjelenés. Hosszú zenelejátszási idő.

Csodás megjelenés. Hosszú zenelejátszási idő. Sajtóközlemény Budapest, 2009 július 14. Csodás megjelenés. Hosszú zenelejátszási idő. Két belépő szintű WALKMAN zenei lejátszó a Sony innovatív megoldásaival WALKMAN E sorozatú video MP3 lejátszó Vékony,

Részletesebben

Thermo-Delta Kft. H-7030 Paks, Jedlik Á. u. 2. Tel.: +36-75/510-115, Fax: +36-75/510-114 info@thermodelta.hu

Thermo-Delta Kft. H-7030 Paks, Jedlik Á. u. 2. Tel.: +36-75/510-115, Fax: +36-75/510-114 info@thermodelta.hu Thermo-Delta Kft. H-7030 Paks, Jedlik Á. u. 2. info@thermodelta.hu Állapotfüggő és megelőző karbantartás Elektromos vizsgálatok Épület vizsgálatok Műszaki mérések Állatgyógyászati alkalmazás Dönthető kijelző

Részletesebben

A Handycam kézikönyve

A Handycam kézikönyve 3-093-317-73(1) Digitális videokamera A Handycam kézikönyve DCR-SR32E/SR33E/SR42E/ SR52E/SR62E/SR72E/ SR82E/SR190E/SR200E/ SR290E/SR300E A kamera használata 10 Az első lépések 14 Felvétel/ Lejátszás 24

Részletesebben

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat A Sony bemutatta általános, mindennapi használatra szánt notebookjainak

Részletesebben

AZ ÖT LEGJOBB: KOMOLY JELLEMZŐK ÉS FANTASZTIKUS KÜLSŐ AZ ÚJ CYBER-SHOT W- SOROZATBAN

AZ ÖT LEGJOBB: KOMOLY JELLEMZŐK ÉS FANTASZTIKUS KÜLSŐ AZ ÚJ CYBER-SHOT W- SOROZATBAN Sajtóközlemény 2008. január 23. AZ ÖT LEGJOBB: KOMOLY JELLEMZŐK ÉS FANTASZTIKUS KÜLSŐ AZ ÚJ CYBER-SHOT W- SOROZATBAN o 5 modell a W-sorozatból: W170, W150, W130, W120, W110 o Akár 10,1 valós megapixel

Részletesebben

A Sony bemutatja a világ legkisebb, cserélhető objektíves fényképezőgépét, a NEX-C3-at.

A Sony bemutatja a világ legkisebb, cserélhető objektíves fényképezőgépét, a NEX-C3-at. Sajtóközlemény Budapest, 2011. június 8. A Sony bemutatja a világ legkisebb, cserélhető objektíves fényképezőgépét, a NEX-C3-at. A Sony legújabb fejlesztései mind helyett kaptak az új cserélhető objektíves,

Részletesebben

DCR-SR58E/SR68E/SR78E/ SR88E/SX33E/SX34E/SX43E/ SX44E/SX53E/SX63E. Felvétel/lejátszás 21 4-170-096-22(1) 2010 Sony Corporation.

DCR-SR58E/SR68E/SR78E/ SR88E/SX33E/SX34E/SX43E/ SX44E/SX53E/SX63E. Felvétel/lejátszás 21 4-170-096-22(1) 2010 Sony Corporation. 4-170-096-22(1) Tartalomjegyzék 9 Az első lépések 12 Felvétel/lejátszás 21 A kamera lehetőségeinek kihasználása 38 DCR-SR58E/SR68E/SR78E/ SR88E/SX33E/SX34E/SX43E/ SX44E/SX53E/SX63E Digitális videokamera

Részletesebben

M6 M8. Állapotfügg és megel z karbantartás Elektromos vizsgálatok Épület vizsgálatok M szaki mérések Állatgyógyászati vizsgálatok

M6 M8. Állapotfügg és megel z karbantartás Elektromos vizsgálatok Épület vizsgálatok M szaki mérések Állatgyógyászati vizsgálatok M6 M8 Állapotfügg és megel z karbantartás Elektromos vizsgálatok Épület vizsgálatok M szaki mérések Állatgyógyászati vizsgálatok Dönthető kijelző Lézer vezérlő kapcsoló Vezérlő gombok Érintő képernyő Kép

Részletesebben

A legkiválóbb Full HD videó és audiominőség, ergonomikus kialakítás: a Sony bemutatja a NEX-VG20E Handycam -et

A legkiválóbb Full HD videó és audiominőség, ergonomikus kialakítás: a Sony bemutatja a NEX-VG20E Handycam -et Sajtóközlemény Budapest, 2011. augusztus 24. A legkiválóbb Full HD videó és audiominőség, ergonomikus kialakítás: a Sony bemutatja a NEX-VG20E Handycam -et Az E-bajonettes, cserélhető objektíves kamera

Részletesebben

A Handycam kézikönyve

A Handycam kézikönyve 2-698-885-71(1) A merevlemezes Handycam kamera használata 10 Ismerkedés 13 A Handycam kézikönyve DCR-SR30E/SR40E/SR50E/ SR60E/SR70E/SR80E Easy Handycam 25 Felvétel/ Lejátszás 30 A beállítások használata

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SONY HDR-CX280E http://hu.yourpdfguides.com/dref/5067744

Az Ön kézikönyve SONY HDR-CX280E http://hu.yourpdfguides.com/dref/5067744 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Felvétel/ 18 A kamera használati útmutatója Lejátszás HDR-HC5E/HC7E 109

Felvétel/ 18 A kamera használati útmutatója Lejátszás HDR-HC5E/HC7E 109 2-319-808-62(1) Digitális HD Videókamera Felvevő A kamera használati útmutatója A nagyfelbontású minőségben látható képek élvezete A használat megkezdése 9 7 Felvétel/ Lejátszás 18 A menü használata 37

Részletesebben

Biztonságtechnikai szimpózium Budapest

Biztonságtechnikai szimpózium Budapest Biztonságtechnikai szimpózium Budapest 1000 TVL analóg kamerák LDSZ Kft. 2014. Február 21. Tartalom 1000TVL analóg felbontás: Valóság, vagy képzelet? Kiemelt tulajdonságok Hogyan irányítja a biztonsági

Részletesebben

VGN-TT21XN/B. Extrém stílus és hordozhatóság

VGN-TT21XN/B. Extrém stílus és hordozhatóság VGN-TT21XN/B Extrém stílus és hordozhatóság Különösen kifinomult notebook, intenzív noir színben, nagy teljesítményű funkciókkal és biztonsági megoldásokkal. Fejezet: Extrém stílus és hordozhatóság 1 FŐ

Részletesebben

Az Olympus többtengelyes technológiája több szinten is új mércét állít fel

Az Olympus többtengelyes technológiája több szinten is új mércét állít fel 8th January 2013, 04:00 a.m. CET SAJTÓKÖZLEMÉNY Az Olympus többtengelyes technológiája több szinten is új mércét állít fel A STYLUS Traveller sorozat a kompaktok magasabb osztályát definiálja A világ első

Részletesebben

DCR-SR15E/SR20E/SX15E/ SX20E/SX20EK. Felvétel/lejátszás 22 4-209-888-21(1) 2010 Sony Corporation. Tartalomjegyzék 9. Az első lépések 12

DCR-SR15E/SR20E/SX15E/ SX20E/SX20EK. Felvétel/lejátszás 22 4-209-888-21(1) 2010 Sony Corporation. Tartalomjegyzék 9. Az első lépések 12 4-209-888-21(1) Tartalomjegyzék 9 Az első lépések 12 Felvétel/lejátszás 22 A kamera lehetőségeinek kihasználása 38 DCR-SR15E/SR20E/SX15E/ SX20E/SX20EK Képek mentése külső eszközzel 50 A kamera testre szabása

Részletesebben

piros LED visszatekercselés/hangerő + kék LED videokimenet előretekercselés/hangerő -

piros LED visszatekercselés/hangerő + kék LED videokimenet előretekercselés/hangerő - Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 AR36 akciókamera Rend. sz.: 86 06 00 Kérjük, az első használat

Részletesebben

Új VAIO Fit notebook Elképesztő hang- és képminőség a zene és a filmek szerelmeseinek saját stúdióval

Új VAIO Fit notebook Elképesztő hang- és képminőség a zene és a filmek szerelmeseinek saját stúdióval Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2013. június 25. Új VAIO Fit notebook Elképesztő hang- és képminőség a zene és a filmek szerelmeseinek saját stúdióval A Sony legújabb fejlesztései egyesültek

Részletesebben

Tartalomjegyzék. szerinti kereső. Működés. MENU/beállítások keresése. Index. A Cyber-shot kézikönyve DSC-TX1. 2009 Sony Corporation 4-148-678-71(1)

Tartalomjegyzék. szerinti kereső. Működés. MENU/beállítások keresése. Index. A Cyber-shot kézikönyve DSC-TX1. 2009 Sony Corporation 4-148-678-71(1) A Cyber-shot kézikönyve DSC-TX1 2009 Sony Corporation 4-148-678-71(1) HU A kézikönyv használata Kattintson a bal felső részen lévő gombra a hozzá tartozó oldalra lépéshez. Legjobban akkor használható,

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SONY HDR-TG7VE http://hu.yourpdfguides.com/dref/2366163

Az Ön kézikönyve SONY HDR-TG7VE http://hu.yourpdfguides.com/dref/2366163 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató SONY HDR-TG7VE. Megtalálja a választ minden kérdésre az SONY HDR-TG7VE a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz

Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz az intelligens csábító 2 A Nikon hatalmas tapasztalattal rendelkezik a csúcsminőségű fényképezőgépek és objektívek gyártásában. A COOLPIX termékcsalád kiváló, rendkívül

Részletesebben

Hikvision. Általános kereskedelmi csatornákon keresztül megvásárolható termékek listája. Általános termékek:

Hikvision. Általános kereskedelmi csatornákon keresztül megvásárolható termékek listája. Általános termékek: Általános termékek: Hikvision Általános kereskedelmi csatornákon keresztül megvásárolható termékek listája. Típus Megnevezés Magyar Listaár nettó Digitális rögzítők 960H felbontású digitális rögzítők DS-7104HWI-SH

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SONY DCR-TRV265E http://hu.yourpdfguides.com/dref/1092384

Az Ön kézikönyve SONY DCR-TRV265E http://hu.yourpdfguides.com/dref/1092384 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

A Walkman és a vezetékmentesség

A Walkman és a vezetékmentesség d Sajtóközlemény Budapest, 2011. július 27. A Walkman és a vezetékmentesség Stílusos, színes videó MP3 lejátszók a Sonytól az A- és S-ok Bluetooth streaminggel 1 Az NWZ-A860 Walkman : prémium design és

Részletesebben

Élje át a hatást nagy képernyœn

Élje át a hatást nagy képernyœn Élje át a hatást nagy képernyœn Gondolkodjon nagyban Ha élénk és élethı képet szeretne, válasszon Epson házimozi-kivetítœt. Kompatibilis a jövœ technológiáival és sokoldalú, segítségével nagy képernyœn

Részletesebben

Az első high-end Handycam duál memóriakártyával a folyamatos fotózáshoz HDR-AX2000E: professzionális képalkotás

Az első high-end Handycam duál memóriakártyával a folyamatos fotózáshoz HDR-AX2000E: professzionális képalkotás Sajtóközlemény CES, Las Vegas 2010 január 7 Az első high-end Handycam duál memóriakártyával a folyamatos fotózáshoz HDR-AX2000E: professzionális képalkotás Minőségi HD képalkotás, professzionális igényeknek

Részletesebben

Multifunctionális HD 1080P felbontású. WIFI jeltovábbítású fali kamera-csatlakozó(a1) Használati Utasítás

Multifunctionális HD 1080P felbontású. WIFI jeltovábbítású fali kamera-csatlakozó(a1) Használati Utasítás Multifunctionális HD 1080P felbontású WIFI jeltovábbítású fali kamera-csatlakozó(a1) Használati Utasítás A KÉSZÜLÉK FELÉPÍTÉSE WIFI jeltovábbítású kamera töltő UTASÍTÁSOK Ez a termék egy külső, HD1080P

Részletesebben

Lenovo Ideapad U31-70 - 80M5007UHV

Lenovo Ideapad U31-70 - 80M5007UHV Lenovo Ideapad U31-70 - 80M5007UHV (80M5007UHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Lenovo Ultrabook Termékvonal2: Ultrabook Processzor: Intel Core i5 Processzor jellemző: i5-5200u / 2,20GHz - 2,70GHz / 3MB Memória

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SONY HDR-PJ650E http://hu.yourpdfguides.com/dref/5067621

Az Ön kézikönyve SONY HDR-PJ650E http://hu.yourpdfguides.com/dref/5067621 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

A Cyber-shot kézikönyve DSC-TX7/TX7C. Tartalomjegyzék. szerinti kereső. Működés. MENU/beállítások keresése. Index

A Cyber-shot kézikönyve DSC-TX7/TX7C. Tartalomjegyzék. szerinti kereső. Működés. MENU/beállítások keresése. Index A Cyber-shot kézikönyve DSC-TX7/TX7C 2010 Sony Corporation 4-165-177-72(1) HU A kézikönyv használata Kattintson a bal felső részen lévő gombra a hozzá tartozó oldalra lépéshez. Legjobban akkor használható,

Részletesebben

Általános kereskedelmi csatornákon keresztül megvásárolható termékek listája. Nettó Árak(+ÁFA; 27%)

Általános kereskedelmi csatornákon keresztül megvásárolható termékek listája. Nettó Árak(+ÁFA; 27%) Általános termékek: Általános kereskedelmi csatornákon keresztül megvásárolható termékek listája. Hikvision Nettó Árak(+ÁFA; 27%) 2015.12.01 25% Típus Megnevezés Magyar Listaár Kedvezményes ár Digitális

Részletesebben

Optikai lemezek jellemzői, típusai

Optikai lemezek jellemzői, típusai Optikai lemezek jellemzői, típusai Veres Bernadett (beadandó) Etr-kód: VEBSAAI.ELTE E-mail: veres.betti91@freemail.hu Optikai lemezek Az optikai lemez felületén az adatrögzítés a (mikrobarázdás) hanglemezekhez

Részletesebben

Háttértárak. a tárolható adatmennyiség nagysága (kapacitás), a gyorsasága, azaz mekkora az adat-hozzáférési idı, az adatsőrőség nagysága.

Háttértárak. a tárolható adatmennyiség nagysága (kapacitás), a gyorsasága, azaz mekkora az adat-hozzáférési idı, az adatsőrőség nagysága. Háttértárak A háttértárak nagy mennyiségő adat tárolására alkalmas ki- és bemeneti perifériák. A használaton kívüli programok és adatok tárolása mellett fontos szerepük van az adatarchiválásban, de például

Részletesebben

CNB-V2810PVF. Vandálbiztos színes dóm kamera. Felhasználói kézikönyv

CNB-V2810PVF. Vandálbiztos színes dóm kamera. Felhasználói kézikönyv CNB-V2810PVF Vandálbiztos színes dóm kamera Felhasználói kézikönyv FIGYELMEZTETÉS:! Ne üzemeltesse a kamerát szélsőséges hőmérsékleti környezetben! Ajánlott: -20ºC ~ 45ºC között Magas hőmérséklet esetén

Részletesebben

Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz

Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz az intelligens csábító 2 A Nikon 90 éves tapasztalattal rendelkezik a csúcsminőségű fényképezőgépek és objektívek gyártásában. A COOLPIX termékcsalád kiváló, rendkívül

Részletesebben

Ultra-gyors, kompakt NEX-5N fényképezőgép a Sonytól: 16,1 megapixel felbontás és Full HD 50p videofelvétel

Ultra-gyors, kompakt NEX-5N fényképezőgép a Sonytól: 16,1 megapixel felbontás és Full HD 50p videofelvétel Sajtóközlemény Budapest, 2011. augusztus 24. Ultra-gyors, kompakt NEX-5N fényképezőgép a Sonytól: 16,1 megapixel felbontás és Full HD 50p videofelvétel A világ legkisebb expozíciós időközzel rendelkező

Részletesebben

STYLUS TG-870. Kezelési útmutató DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP

STYLUS TG-870. Kezelési útmutató DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP STYLUS TG-870 Kezelési útmutató Köszönjük, hogy az Olympus digitális fényképezőgépét választotta. Mielőtt használatba venné új fényképezőgépét, olvassa el figyelmesen ezt az útmutatót,

Részletesebben

ICR-E42-83-163 DVR ICR-E83H; ICR-E163H ICR-H41; ICR-H81 Felhasználóí kézikönyv ver 2.1

ICR-E42-83-163 DVR ICR-E83H; ICR-E163H ICR-H41; ICR-H81 Felhasználóí kézikönyv ver 2.1 ICR-E42-83-163 DVR ICR-E83H; ICR-E163H ICR-H41; ICR-H81 Felhasználóí kézikönyv ver 2.1 1 Tartalomjegyzék 1 Termék bemutatása... 3 1.1 Termék áttekintése... 3 1.2 Fő funkciók... 3 2 Az Előlap és Hátlap

Részletesebben

HV-MTC vezetékes,egér videónagyító

HV-MTC vezetékes,egér videónagyító HV-MTC vezetékes,egér videónagyító Használati útmutató Alko-Soft Szolgáltató Bt.Web: https://www.alkosoft.hue-mail: info@alkosoft.hutel: +36(30)499-34-77 Oldal 1 / 13 Tartalomjegyzék ELŐSZÓ...3 I. AZ EGÉR

Részletesebben

Új generációs objektívtervezés

Új generációs objektívtervezés A Canon ma bemutatta a PowerShot G15-öt és a PowerShot SX50 HS-t két új, innovatív, kompakt fényképezőgépet, amelyek jól demonstrálják a Canon szakértelmét az új generációs objektívek tervezése terén.

Részletesebben

Ragasztóberendezések

Ragasztóberendezések Ragasztóberendezések 1. Open Top 700/1000/1240/1400/1600/1800 Különböző konfigurációk Gyártói filozófiánk legmagasabb szintű kifejezése. Nagy rugalmasság párosul magas termelékenységgel. Moduláris megoldásokkal

Részletesebben

Digitális videokamerák Használati útmutató. Magyar PAL CEL-SH5UA2M0

Digitális videokamerák Használati útmutató. Magyar PAL CEL-SH5UA2M0 Digitális videokamerák Használati útmutató Magyar PAL CEL-SH5UA2M0 Bevezetés A videofejek tisztítása A digitális videokamerák nagyon vékony sávokra (vékonyabb, mint egy hajszál 1/8-a) rögzítik a felvételeket

Részletesebben

A Cyber-shot kézikönyve

A Cyber-shot kézikönyve VKATTINTSON! Tartalomjegyzék Alapműveletek A felvételi funkciók használata Digitális fényképezőgép A Cyber-shot kézikönyve DSC-H50 A készülék használatba vétele előtt kérjük, tanulmányozza át ezt a kézikönyvet

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

T A R T A L O M J E G Y Z É K

T A R T A L O M J E G Y Z É K TA R TA L O M J E G Y Z É K T A R T A L O M J E G Y Z É K A KÉSZÜLÉK JELLEMZŐI................................... 3 A készülék felhasználása.............................................. 3 Főbb funkciók......................................................

Részletesebben

lehetőséggel teszi teljessé egyéb úttörő modellek bejelentése mellett

lehetőséggel teszi teljessé egyéb úttörő modellek bejelentése mellett Sajtóközlemény LAS VEGAS (CES BOOTH #14200) 2011. január 5. A Sony Handycam kameráit full HD 3D felvételi lehetőséggel teszi teljessé egyéb úttörő modellek bejelentése mellett A Sony a mai nap mutatta

Részletesebben

LED kijelző Lejátszó gomb OK gomb (felvétel/kioldás) Törlés gomb HDMI kimenet TV kimenet/fejhallgató csatlakozó USB-csatlakozó Állvány tartó alulnézet

LED kijelző Lejátszó gomb OK gomb (felvétel/kioldás) Törlés gomb HDMI kimenet TV kimenet/fejhallgató csatlakozó USB-csatlakozó Állvány tartó alulnézet Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 Aiptek Pen Cam HD Rend. sz.: 95 52 48 Biztonsági tudnivalók: 1.

Részletesebben

ő ü ő ü ő ü ő Ő ü ő ú ő ű ü ú ő ű ű ű ú ű ő ő ő ő ő Ó Á Á ő ő ő ő ő ő ő ő Ó Ó ü ő ő ő ő ő ő ő ü ő ü ő ü ü ü ü ü ő Á ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ü ő ü ü ő ű ő ü ő ő ü ő ő ő ü ű ű ű ű ű ú ű ú ű ú ü É ü ő É ű ő ű

Részletesebben

MCMD-R1 Sony Corporation 2004 Printed in Czech Republic

MCMD-R1 Sony Corporation 2004 Printed in Czech Republic 2-189-280-11(1) Čtečka paměťových karet pouze pro Hi-MD walkman Čítačka pamäťových kariet určená len pre Hi-MD Walkman Czytnik kart pamięci (tylko do odtwarzaczy Hi-MD Walkman) Memóriakártya olvasó (csak

Részletesebben

Megkülönböztetünk papír alapú, mágneses, optikai, valamint egyéb háttértárakat.

Megkülönböztetünk papír alapú, mágneses, optikai, valamint egyéb háttértárakat. Háttértárak A háttértárak nagy mennyiségû adat tárolására alkalmas ki- és bemeneti perifériák. A használaton kívüli programok és adatok tárolása mellett fontos szerepük van az adatarchiválásban, de például

Részletesebben

HDR-CX550E/CX550VE/ XR550E/XR550VE. Felvétel/lejátszás 21 4-170-536-22(1) 2010 Sony Corporation. Tartalomjegyzék 9. Az első lépések 12

HDR-CX550E/CX550VE/ XR550E/XR550VE. Felvétel/lejátszás 21 4-170-536-22(1) 2010 Sony Corporation. Tartalomjegyzék 9. Az első lépések 12 4-170-536-22(1) Tartalomjegyzék 9 Az első lépések 12 Felvétel/lejátszás 21 HDR-CX550E/CX550VE/ XR550E/XR550VE A kamera előnyeinek kihasználása Képek mentése külső eszköz segítségével A videokamera testre

Részletesebben

Tökéletesen megörökített valóság

Tökéletesen megörökített valóság Környezetvédelmi információ A Sony folyamatosan felülvizsgálja gyártási, működési és üzleti gyakorlatát annak érdekében, hogy termékei fejlesztése során a környezetvédelmi szempontok a legteljesebb mértékben

Részletesebben

A nagy zoomtartományú Cyber-shot HX1 Exmor CMOS szenzorral mutatkozik be Kivételes képminőség és sorozatfelvétel

A nagy zoomtartományú Cyber-shot HX1 Exmor CMOS szenzorral mutatkozik be Kivételes képminőség és sorozatfelvétel 2009. március 3. A nagy zoomtartományú Cyber-shot HX1 Exmor CMOS szenzorral mutatkozik be Kivételes képminőség és sorozatfelvétel 9,1 valós megapixel Exmor CMOS szenzor sorozatképek készítésére és az alacsony

Részletesebben

Ü É Í Í ű ű ű ű ű ű É Í Á Á Á Á É Á Á Á Á Á Á É Á Á Í Á Á Á ű É É Á Á Á Á Á Á É Á Á Á Á Í ű ű ű Í ű ű ű Í ű Í ű ű ű Í ű Í ű ű ű ű ű É Í ű ű Í ű Á ű ű ű ű ű ű ű É Í Á Á Í Í ű É ű ű ű ű ű Í Í ű É ű ű Í Í

Részletesebben

Az Ön kézikönyve PANASONIC SDR-H250EP http://hu.yourpdfguides.com/dref/761847

Az Ön kézikönyve PANASONIC SDR-H250EP http://hu.yourpdfguides.com/dref/761847 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

É Ő É É Á É Á Ü Ú ű Á ü Á ú ü ú ü Á Á Ú Ü ü ű ú ü ú Ü ű Ü ü ü ű ü ü ű ű ü ü ü ü ü ü ú ü ü ú ű ü ü ü ü ü ü ú Ü ü ü Á Ü ú ü ú ü ü ü ü ü ü ú ü Ú ú ü ü ü ü ú ú ű ú ü ü ú ű ü ü É ú ü ü ü ü ú Á ü ü É Á ü ü ü

Részletesebben

StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft.

StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. verzió: 1.6.1 Elérhetőségek 1158 Budapest, Késmárk u. 11-13. Telefon: +36 1 410-0556; +36 20 480-5933 Fax: +36 1 414-0913 E-mail: info@stp.hu Technikai

Részletesebben

DCR-HC51E/HC52E/ HC53E/HC54E

DCR-HC51E/HC52E/ HC53E/HC54E 3-286-461-71(1) Digitális videokamera A kamera használati útmutatója Az első lépések 8 Felvétel/ lejátszás 17 A menü használata 28 DCR-HC51E/HC52E/ HC53E/HC54E Másolás/Szerkesztés 45 Számítógép használata

Részletesebben

Szerzői jog GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. GX2 1

Szerzői jog GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. GX2 1 GX2 Szerzői jog A GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. valamennyi, a jelen dokumentumban szereplő mobilterméke, beleértve a készüléket, kiegészítőket, szoftvert, szöveget, zenét és képeket a GIGA-BYTE COMMUNICATIONS

Részletesebben

CPZ504 PTZ Kamera Felhasználói kézikönyv

CPZ504 PTZ Kamera Felhasználói kézikönyv CPZ504 PTZ Kamera Felhasználói kézikönyv Biztonsági előírások FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLYE! Áramütés elkerülése érdekében óvja a készüléket esőtől és párás környezettől. A készüléket csak a megjelölt

Részletesebben

INFORMÁCIÓ SZAKSAJTÓ RÉSZÉRE

INFORMÁCIÓ SZAKSAJTÓ RÉSZÉRE INFORMÁCIÓ SZAKSAJTÓ RÉSZÉRE Gyors és kifinomult, ráadásul fenségesen tálalva itt az új generáció Gyorsabb, élesebb, okosabb: por- és cseppálló Olympus OM-D merőben új képstabilizátorral és elektronikus

Részletesebben

Í ű ű ű ű ű ű ű ű Í ű Í É Ó Á Á Á Á É Á Á Á Á É Á ű Á É Á Á É Í ű É É Á Á Á ű Á Á É ű Á Á Á Í Á É Í ű Í ű Í ű Í ű ű ű Í ű ű ű ű ű ű Í Í É Í ű ű Í ű ű ű Á ű Í ű Á Á Í ű É ű ű ű ű ű ű Í ű Í ű ű ű ű ű ű ű

Részletesebben

Í ű ű ű ű Í ű ű ű ű ű ű É Í Á Á É Á Á Á Á Á Á Á Ó Á Í Í ű Í Á ű Á Á Á Á Á Á Á É É Á Á Í Í Í ű ű Í Í ű Í ű ű ű Í ű Í Í ű ű ű ű ű ű ű É ű ű ű ű ű ű Á Á ű ű Í Í Í Í Í Í ű ű ű ű ű Í ű ű Í ű Í ű ű ű Í Í ű ű

Részletesebben

29 940 Ft. + Áfa. 4mm optika. * Akciós árak a tulajdonságokban megjelölt optikával történõ rendelés esetén érvényesek! analóg DVR. 14 690 Ft.

29 940 Ft. + Áfa. 4mm optika. * Akciós árak a tulajdonságokban megjelölt optikával történõ rendelés esetén érvényesek! analóg DVR. 14 690 Ft. i Farsang árak 2015. február Kiemelt ajánlataink DS-7104NI-SN 4 csatornás hálózati rögzítõ 25Mbps rögzítési, 40Mbps kliensirányú sávszélesség 25fps@1080p; 1 HDMI és 1 VGA kimenet (1920x1080) 1 audio ki/be;

Részletesebben

É Í ű ű ű ű ű ű ű ű Ü ű É Í Á Á Á É Á Á Á Á Á Á Á É Á É Ó Ó ÁÁ Á ű É Á Á Á É Á É Í Á Á Á Á Ó ű ű Í Í ű ű Í ű ű ű Í ű ű ű ű Í ű ű Í ű ű Í ű ű ű ű Í Í ű Á Á É Á É Í ű ű É Ü ű Í É É ű ű ű ű ű ű Ő ű ű ű ű

Részletesebben

T A R T A L O M J E G Y Z É K

T A R T A L O M J E G Y Z É K 2 T A R T A L O M J E G Y Z É K A KÉSZÜLÉK JELLEMZŐI................................... 3 A készülék felhasználása.............................................. 3 Főbb funkciók......................................................

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-NF720 BDV-NF620 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-NF620 BDV-NF720 1 A csomagolás tartalma/a hangsugárzók beállítása BDV-NF720 2 A tv-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. május 17. Haladó szintű fényképezőgép kezdő áron Megjelent a Sony alfa sorozat legkisebb tagja

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. május 17. Haladó szintű fényképezőgép kezdő áron Megjelent a Sony alfa sorozat legkisebb tagja Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. május 17. Haladó szintű fényképezőgép kezdő áron Megjelent a Sony alfa sorozat legkisebb tagja Mostantól még egyszerűbb belépni a profi fotózás világába.

Részletesebben

TG-4. Kezelési útmutató DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP

TG-4. Kezelési útmutató DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP TG-4 Kezelési útmutató Köszönjük, hogy az Olympus digitális fényképezőgépét választotta. Mielőtt használatba venné új fényképezőgépét, figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót, hogy

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia C C2305/C2304

Használati útmutató. Xperia C C2305/C2304 Használati útmutató Xperia C C2305/C2304 Tartalomjegyzék Xperia C Használati útmutató...6 Első lépések...7 Android mi ez és mire való?...7 Áttekintés...7 Összeszerelés...8 Az eszköz be- és kikapcsolása...10

Részletesebben

Smart Full HD LED TV. 2-oldalas Ambilight rendszerrel 42PFH6309/88

Smart Full HD LED TV. 2-oldalas Ambilight rendszerrel 42PFH6309/88 Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Philips Full HD LED TV 2-oldalas Ambilight és Smart TV rendszerrel 107 cm-es (42"-es) Full HD LED TV Dual Core DVB-T/C 42PFH6309/88 Smart Full HD LED TV 2-oldalas

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SONY CYBER-SHOT DSC-H50 http://hu.yourpdfguides.com/dref/1096030

Az Ön kézikönyve SONY CYBER-SHOT DSC-H50 http://hu.yourpdfguides.com/dref/1096030 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató SONY CYBER-SHOT DSC- H50. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Az Ön kézikönyve NIKON COOLPIX P80 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3239537

Az Ön kézikönyve NIKON COOLPIX P80 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3239537 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Középszintű Informatika Érettségi Szóbeli Vizsgatétel Bottyán János Műszaki Szakközépiskola -2005-

Középszintű Informatika Érettségi Szóbeli Vizsgatétel Bottyán János Műszaki Szakközépiskola -2005- 8. TÉTEL Középszintű Informatika Érettségi Szóbeli Vizsgatétel 2. Informatikai alapismeretek hardver 2.2. A számítógép felépítése 2.2.3. A perifériák típusai és főbb jellemzőik: háttértárak Háttértárak

Részletesebben

EGY NIKON COOLPIX VAGYOK. A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP-CSALÁD VAGYOK 2012. ősz

EGY NIKON COOLPIX VAGYOK. A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP-CSALÁD VAGYOK 2012. ősz EGY NIKON COOLPIX VAGYOK A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP-CSALÁD VAGYOK 2012. ősz iamnikon.com SZÜLETETT VADSÁG VAGYOK Egy tartós benyomás ezernyi kifejezése. Új Új Briliáns mestermű nagy

Részletesebben

Kezelési útmutató. Digitális videokamera. Felvételkészítés 36. Lejátszás 44. A kamkorder használata. Alapműveletek 25.

Kezelési útmutató. Digitális videokamera. Felvételkészítés 36. Lejátszás 44. A kamkorder használata. Alapműveletek 25. 2-696-729-11(1) HU Feleslegessé vált elektromos és elektronikus készülékek hulladékként való eltávolítása (Használható az Európai Unió és egyéb európai országok szelektív hulladékgyűjtési rendszereiben)

Részletesebben

Egy kolposzkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához. ATMOS i View

Egy kolposzkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához. ATMOS i View Egy kolposzkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához ATMOS i View ATMOS Nem csinálunk m De azt máské 2 ást. pp csináljuk. Mint az egyik nőgyógyászatra és fül-orr-gégészetre specializálódott vezető vállalat,

Részletesebben

Kivételes képek gyenge fényviszonyok mellett

Kivételes képek gyenge fényviszonyok mellett Sajtóközlemény Budapest, 2009. augusztus 6. Kivételes képek gyenge fényviszonyok mellett A csodás Cyber-shot TX1 és WX1 mutatja meg igazán a Sony optikai, képalkotó és feldolgozó technológiáit 10,2 valós

Részletesebben

1. Tétel. Multimédia alapfogalmai

1. Tétel. Multimédia alapfogalmai 1. Ön részt vesz egy online multimédia adatbázis megvalósításában. A fejlesztés előkészítéseként tekintse át a multimédia rendszerek sajátosságait, a multimédia rendszerekre vonatkozó követelményeket,

Részletesebben

hp photosmart 850 digitális fényképezôgép kezelési útmutató

hp photosmart 850 digitális fényképezôgép kezelési útmutató hp photosmart 850 digitális fényképezôgép kezelési útmutató Védjegy és szerzôi jogvédelem információ Minden jog fenntartva 2002., Hewlett-Packard Company Minden jog fenntartva. A dokumentum részleteinek

Részletesebben

JVJ DVD-8808 Könyöklő DVD lejátszó Használati utasítás

JVJ DVD-8808 Könyöklő DVD lejátszó Használati utasítás JVJ DVD-8808 Könyöklő DVD lejátszó Használati utasítás Lejátszható formátumok: MP4/MP3/DVD/SVCD/VCD/DVCD/CD/WMA/JPEG Tartalomjegyzék A. Figyelmeztetések...2 B. Használat előtt...2 Kiegészítők...2 C. A

Részletesebben

A készülék bemutatása:

A készülék bemutatása: A készülék bemutatása: Ez a termék egy autós adatrögzítő kamera. Beépített infravörös fény, dupla lencsés digitális kamera, két különböző lencsével segít a tökéletesebb vizuális élményt megteremteni. Ez

Részletesebben

Digitális fényképezőgép cserélhető objektívvel

Digitális fényképezőgép cserélhető objektívvel 4-420-757-71(1) Digitális fényképezőgép cserélhető objektívvel α kézikönyv A típusú bajonettzáras A fényképezőgép őkészítése Képek készítése és megtekintése A témának megfelelő képek készítése A fényképezési

Részletesebben

Digitális hangtechnika. Segédlet a Kommunikáció-akusztika tanulásához

Digitális hangtechnika. Segédlet a Kommunikáció-akusztika tanulásához Digitális hangtechnika Segédlet a Kommunikáció-akusztika tanulásához Miért digitális? A hangminőség szempontjából: a minőség csak az A/D D/A átalakítástól függ, a jelhordozó médiumtól független a felvételek

Részletesebben

Vetítővásznak. Különböző felületek. Tripod Crystal-Line háromlábú, hordozható vetítővászon. Hordtáska Tripod vetítővásznakhoz

Vetítővásznak. Különböző felületek. Tripod Crystal-Line háromlábú, hordozható vetítővászon. Hordtáska Tripod vetítővásznakhoz Tartalom Általános tudnivalók I. Általános tudnivalók 3-4 Vetítővászon felületek 4 II. Vetítővásznak 5-14 Tripod Crystal-Line háromlábú, hordozható vetítővászon 5 Hordtáska 3 lábú vetítővásznakhoz 5 Ultraportable

Részletesebben

ó á á á á á ó á ó Á ö é á ó Ú á á á ó Á ö é á á á ó ó ó á á ó á ó Ú á é á ó ü é ü é á á á á ó é é á ú á ó á é ó á ó Ó é á ó é á ó ó á Ó Ö é á ó á ó é é é ü é ó á Ó é é é ó ó ó á ó é é ó á ü ó é á ó é é

Részletesebben

Az elkülönített hulladék-elhelyezésre figyelmeztető szimbólum az európai országokban

Az elkülönített hulladék-elhelyezésre figyelmeztető szimbólum az európai országokban Az elkülönített hulladék-elhelyezésre figyelmeztető szimbólum az európai országokban A szimbólum arra figyelmeztet, hogy a terméket külön hulladéklerakókban kell gyűjteni. Magyar A következő figyelmeztetés

Részletesebben