eversion Kft. Általános Szerződési Feltételek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "eversion Kft. Általános Szerződési Feltételek"

Átírás

1 eversin Kft. Általáns Szerződési Feltételek 1. A szlgáltatás tárgya, az Általáns Szerződési Feltételek tartalma Az eversin Kft. (8295 Taliándörögd, Tavasz utca 2., Adószám: , Cégjegyzékszám: , tvábbiakban: Szlgáltató) a szlgáltatásaira előfizető ügyfelei (tvábbiakban: Előfizető) részére a Szlgáltatási Szerződésben (tvábbiakban: ÁSZFben) meghatárztt szlgáltatáskat biztsítja, az érvényes árlistában és a jelen ÁSZF-ben fglalt feltételek szerint. 2. A Szlgáltató jgai és kötelezettségei A Szlgáltató köteles a Szerződésben megadtt szlgáltatásk biztsítására éves 99%-s rendelkezésre állás mellett. A rendelkezésre állás számításába nem tartznak bele az előre bejelentett karbantartásk a vis majr és az esetleges 3. fél által biztsíttt szlgáltatásk. A Szlgáltató köteles a megrendelt szlgáltatáskat a kifizetéstől számíttt 8 munkanapn belül biztsítani. Kivételt képeznek azk a kiegészítő, harmadik fél által nyújttt szlgáltatásk, melyeket a Szlgáltató közvetít az Előfizető felé. Ezen szlgáltatásk kezdete a harmadik fél hatáskörébe tartzik. A Szlgáltató díjmentesen technikai támgatást nyújt a megrendelt szlgáltatás igénybevételéhez, kivéve harmadik fél ldali rendszerhez. A Szlgáltató jgsult az érvényes árlistában megadtt díjakat az Előfizető felé kiszámlázni. A számlázás a tárgyidőszak elején történik. A számlát a Szlgáltató megrendelt szlgáltatás ellenértékének kifizetésekr állítja ki. A Szlgáltató az előfizető számára papír alapn állít ki számlát a szlgáltatási díjról, melyet az előfizető által megadtt pstai címre küld meg. A Szlgáltató jgsult a szlgáltatást szüneteltetni, vagy a szerződést aznnali hatállyal felmndani, amennyiben az Előfizető az alábbi előíráskat megszegi: Tils a WEB tárterületen törvénybe ütköző, szerzői jgkat vagy a jó ízlést sértő anyagk elhelyezése; Tils a WEB tárterületen lyan prgramkód elhelyezése, ami kárt kzhat vagy nem alkalmas szttt rendszeren való futtatásra; Tils az Interneten kéretlen reklám célú ek küldése(spam) valamint más felhasználók zaklatása; Általában tils az Internet Etikai Kódexének (Netikett) megsértése. A Szlgáltató a tőle elvárható gndssággal óvja az Előfizető által a Szlgáltató szerverein elhelyezett adatkat aznban nem vállal felelősséget az adatkért, sem az adatk, beleértve , ftp stb., elvesztéséből származó kárkért. Az Előfizető az adatkat saját felelősségére tárlja a szervereken. A Szlgáltató jgsult az Előfizető adatait nyilvántartásban szerepeltetni, aznban azkat harmadik félnek az Előfizető íráss jóváhagyása nélkül nem adhatja át. Kivételt képez a törvényi kötelezettség adatszlgáltatásra és a 3.6 pntban leírt eset.

2 A szlgáltató jgsult az Előfizető érdekeinek csrbulása nélkül, a szerződés megkötésekr a szlgáltatás paramétereinél nem rsszabb minőségű szlgáltatás ellenében adatait és a szlgáltatás teljesítését harmadik fél részére átadni. 3. Az Előfizető jgai és kötelezettségei Az Előfizető jgsult az általa megrendelt szlgáltatásk igénybevételére a nap 24 órájában, az év 365 napján. Az Előfizető köteles a szlgáltatásk igénybevételéhez szükséges hardver, szftver és telekmmunikációs feltételeket biztsítani. Az Előfizető köteles a megrendelt szlgáltatáskat előírásszerűen használni, ellenkező esetben a Szlgáltató jgsult a szlgáltatást szüneteltetni, vagy a szerződést aznnali hatállyal felmndani. A hibás vagy helytelen használatból eredő kárkért az Előfizető felelősséggel tartzik. Az Előfizető elfgadja és tudmásul veszi, hgy az indklatlanul vagy a szerverátlagnál nagybb terhelés, a szerver vagy más felhasználók flyamats üzemelését beflyásló tényezők az Előfizetés felmndását eredményezik a Szlgáltató részéről a tárhely díj hátralévő időtartamának visszafizetésével. Ezen kk miatt a Szlgáltató krlátlanul és előzetes jelzés nélkül zárlhatja a hnlapt a szerver flyamats működésének biztsítása érdekében. A szerverátlagnál nagybb terhelés pnts adatait a Szlgáltatótól kérheti el az adtt szerverre vnatkzóan, amennyiben nem bizts abban, hgy hnlapját az adtt szerveren krlátzás nélkül használhatja. Az Előfizető köteles a szlgáltatás igénybevételéhez szükséges aznsítókat titkban tartani, a jgsulatlan használatból eredő kárkért az Előfizető felel. Az Előfizető köteles az igénybevett szlgáltatáskért az árlistában megadtt díjat megfizetni. Az előfizető elfgadja, hgy fizetési késedelem esetén a Szlgáltató jgsult a szlgáltatásk krlátzására, törvényileg szabályztt mértékű késedelmi kamat felszámítására és az Előfizető adatainak átadására egy, a Szlgáltatóval kapcslatban álló adósságbehajtó társaságnak. Az Előfizető köteles a Szlgáltató által nyilvántarttt adataiban történő váltzást 15 napn belül a Szlgáltatónak bejelenteni. Az Előfizető elfgadja, hgy: Nem használhatja a rendszer frrásainak több, mint 25% -át 90 másdpercnél tvább. Ezek szerver ldali működésképtelenséget kzhatnak. Ezekbe bele tartznak a CGI szkriptek, FTP, PHP, HTTP stb. Nem futtathat bármiféle interaktív real-time chat alkalmazást amelyek szerverldali erőfrráskat használnak. Távli erőfrrást használó prgramk teljes körűen használhatóak. Nem futtathat bit trrent alkalmazáskat vagy klienst. Nem vehet részt bármiféle fájl cserélő tevékenységben. Nem futtathat lyan szkriptet, mely a szerver egyéb tartalmainak felkutatására szlgál. Tils a Szlgáltató nevének/hírnevének csrbítása.

3 4. A szlgáltatásk igénybevételének módja Előfizető és Szlgáltató között a szerződés két féle módn jöhet létre: Előfizető kitölti a Szlgáltató által biztsíttt papír alapú megrendelőt és eljuttatja Szlgáltatóhz, mellyel egyúttal elfgadja az ÁSZF-et is, vagy a Szlgáltató nline Ügyfél és Szlgáltatáskezelő rendszerébe (ihst.hu) való regisztrálás és az ÁSZF elfgadása után, az nline felületen rendeli meg a szlgáltatáskat. Előfizető tudmásul veszi és elfgadja, hgy a Szlgáltató a szlgáltatásk díját elektrnikus díjbekérő kibcsátásával is bekérheti, melynek kiegyenlítése után az Előfizető előzetes egyeztetés után, döntésének megfelelően - papír alapú, vagy elektrnikus számlát kap. 5. Rendelkezésre állás, Kötbér Hibás vagy késedelmes teljesítés esetén a szlgáltató köteles a hiba kijavítására, amennyiben a hibás teljesítés abból áll, hgy a felhasználó 72 óránál tvább nem tudta igénybe venni a szlgáltatáskat, akkr választhat a díjcsökkentés, vagy a szlgáltatásban többletidő igénybevétele között. Hibás vagy késedelmes teljesítés esetén a szlgáltató az előbbiekben hivatkztt, vnatkzó jgszabály szerinti kötbért tartzik fizetni. (maximum a befízetett díj kétszeresét!) A rendelkezésre állás számítása és kötbér meghatárzása: Tárhely szlgáltatás esetén a rendelkezésre állás 99%. Évi kiesés maximális időtartalma 88 óra. A 88 óra feletti részre kötbér kérhető melynek mértéke az éves befizetett díj kiesésre eső összege. A kötbér meghatárzása naptári évhez kötött. Figyelembe vett időszak január 1- től december 31-ig. A kötbér jóváírása vagy kifizetése minden naptári évet követő év január Elégedettségi garancia érvényesítése Amennyiben az előfizeti bármely kból nem elégedett a szlgáltató által nyújttt szlgáltatással, úgy a szerződéskötést követő 30 napn belül mindenféle jgkövetkezmény nélkül felmndhatja a szerződést. A szlgáltató ez esetben a teljes szlgáltatási díjat visszautalja, az előfizető bankszámlájára. A szlgáltató nem vizsgálja, hgy az előfizető elégedetlenségének van-e valós alapja, az előfizető döntését nem vitatja. Ez alól egyetlen kivétel van, amennyiben biznyíthatóan visszaélést követett el az előfizető (pl.: SPAM küldése, vagy egyéb törvénysértő tevékenység a tárhelyen) 7. A Szerződés Időtartama, Árváltzás A szlgáltatás a megrendeléskr az Előfizető által megadtt határztt időtartamra szól. Hsszabbítás esetén a hsszabbítási kérelem és a következő időtartamról szóló számla kifizetése is (külön-külön is) újbóli határztt időtartamú szerződéskötésnek minősül. A határztt időtartamú szerződés felmndása csak az ÁSZF megszegése esetén lehetséges. A Szlgáltató nemfizetés esetén fenntartja magának a jgt a hsszabbítási kérelem törlésének, erről külön jelzést küld a Szlgáltató az Ügyfélnek. A Szlgáltató jgsult módsítani a szlgáltatásainak tartalmát és díját, erről aznban köteles tájékztatni az Előfizetőt a hnlapn. Előre kifizetett szlgáltatás díja nem módsítható.

4 8. ÁSZF váltzásai A Szlgáltató fenntartja magának jelen ÁSZF egyldalú, előzetes tájékztatás nélküli módsítását, melyet a hnlapján köteles közzétenni. 9. A szerződés hatálya A Szlgáltató a jelen ÁSZF-ben szabályztt szlgáltatáskat a Megrendelésben és kifizetés szerint meghatárztt ideig nyújtja az Előfizető számára. Amennyiben valamelyik fél a Szerződés lejárta előtt legalább egy hónappal az ellenkezőjét nem kéri, a Szerződés autmatikusan határzatlan időtartamú szerződéssé alakul át. A szerződés felmndása kizárólag írásban történhet, pstai vagy elektrnikus levél útján. A Szerződést visszamenőleges hatállyal felmndani nem lehet. Mindkét fél jgsult a Szerződést aznnali hatállyal felmndani, amennyiben a másik fél a jelen Szerződést megszegi. A Szerződés rendes felmndása nem mentesít a felmndás napjáig keletkezett kötelezettségek (pl. fizetési kötelezettség) alól. A Szlgáltató autmatikus lemndásnak veszi azt, amennyiben a Szlgáltatáshz igénybevett dmain nevet másik szlgáltatóhz az Előfizető átregisztrálja és erről előtte nem értesíti a Szlgáltatót. A felmndás nem mentesíti az Ügyfelet a fizetési kötelezettségek teljesítése alól. A felmndás, az előre fizetett szlgáltatáskat is beleértve, pénzügyi teljesítéssel nem jár a Szlgáltató részéről, de a Szlgáltató rendes esetben csak rendkívüli felmndással élhet. (azaz törvénybe vagy jelen ÁSZF -be ütköző tevékenységet esetén) A Szlgáltató az előre kifizetett Szlgáltatáskat csak úgy mndhatja fel, amennyiben visszafizeti az időben még hátralévő, kifizetett szlgáltatásk ellenértékét. 10. Dmain Regisztráció Előfizető a Szlgáltatón keresztül dmain regisztrációt igényelhet. Előfizető az igénylés elküldésével kijelenti, hgy a kiválaszttt tld (végződés) nyilvántartó szervezete által előírt szabályzást elfgadja. (Pl.:.hu esetén: ISZT ( esetén ICANN ( stb.) Az Előfizető kijelenti, hgy a dmain igénylésével, delegálásával és fenntartásával kapcslats kérdésekben a Szlgáltató és az adtt tld-hez tartzó Nyilvántartó döntéseit elfgadja. (pl nem valós adatk megadása esetén a dmain törlési listára és zárlásra kerül) A Szlgáltató minden tőle elvárhatót meg tesz a dmain minél hamarabb történő bejegyzésért, de ennek elmaradásáért nem vnható felelősségre. A Szlgáltató felé az Előfizető köteles jelezni, ha a dmain regisztrációs papírkat a Szlgáltató felé tvábbíttta, visznt annak regisztrációja nem történt meg vagy kezdődött el két munkanapn belül. A Szlgáltató a dmain név regisztrációjának elmaradása miatt vagy a dmain név lejárata miatt felelősséget nem vállal. Ekkr természetesen a befizetett és nem teljesített dmain regisztrációs költséget az Előfizető részére köteles visszautalni.

5 11. VIS MAJOR Egyik fél sem felel a szerződésben fglalt kötelezettség teljesítéséért azn esetekben, amikr a felek érdekkörén kívül eső elháríthatatlan esemény merül fel. Ilyen körülménynek tekintendő például: természeti katasztrófa, tűz, áradás, hatóság rendelkezése, szükségállapt, lázadás, plgárhábrú, hábrú, sztrájk vagy hasnló munkabeszüntetés, szervertámadás, hacker támadásk, jgsulatlan hzzáférések stb. Ha Vis Majr esemény miatt a szünetelés időtartama meghaladja a két hónapt, bármelyik Fél jgsult a Szerződést aznnali hatállyal felmndani. A teljesített szlgáltatásk számlájának kiegyenlítése alól a Vis Majr körbe tartzó események sem jelentenek mentességet. 12. Záró rendelkezések A jelen ÁSZF-ben nem szabályztt kérdések esetén a hatálys magyar Ptk. és más vnatkzó jgszabályk, tvábbá a hatálys magyar Internet szabványk alkalmazandók. Felek bármifajta jgvitájukra alávetik magukat a Szlgáltató székhelye szerint hatáskörrel rendelkező bíróság kizárólags illetékességének, amennyiben vitájukat elsődlegesen békés útn nem tudják rendezni.

Ár: 3.735 Ft+Áfa/év. Ár: 7.485 Ft+Áfa/év

Ár: 3.735 Ft+Áfa/év. Ár: 7.485 Ft+Áfa/év HOSZT ITYU-125 125MB web tárterület, 125Mb e-mail tárterület, Ár: 3.735 Ft+Áfa/év ITYU-250 250MB web tárterület, 250Mb e-mail tárterület, Ár: 7.485 Ft+Áfa/év ITYU-500 500MB web tárterület, 500Mb e-mail

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. Webtárhely szolgáltatás

Általános Szerződési Feltételek. Webtárhely szolgáltatás Általános Szerződési Feltételek Webtárhely szolgáltatás A szolgáltatás megrendelése és kifizetése után a Szolgáltató a megrendelt szolgáltatásokat biztosítja, azáltal, hogy a hozzáféréseket és a szükséges

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Hunhosting.hu

Általános Szerződési Feltételek Hunhosting.hu Általános Szerződési Feltételek Hunhosting.hu Tartalomjegyzék 1. A szolgáltatás tárgya, Az ÁSZF tartalma...1 2. A Szolgáltató jogai és kötelezettségei...1 3. Az Előfizető jogai és kötelezettségei...2 4.

Részletesebben

HOSZTING SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

HOSZTING SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI HOSZTING SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1 A SZERZŐDÉS LÉTREJÖTTE Jelen szerződés létrejött egyrészről a Hrenkó Kft. (Székhely: 4461 Nyírtelek, Petőfi Sándor u. 4. adószám: 116959851-2-15,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A Halma Comp Kft mint a domainglobe.hu tulajdonosa, és üzemeltetője, (Levelezési cím: 1039 Budapest Pabló Neruda 8. Adószám: 11687067-2-41) (továbbiakban: Szolgáltató )

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A BAR-NABBA KFT INTERNETES SZOLGÁLTATÁSAIHOZ ÉRVÉNYES: 2015. szeptember 1-től

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A BAR-NABBA KFT INTERNETES SZOLGÁLTATÁSAIHOZ ÉRVÉNYES: 2015. szeptember 1-től ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A BAR-NABBA KFT INTERNETES SZOLGÁLTATÁSAIHOZ ÉRVÉNYES: 2015 szeptember 1-től 1 A szolgáltatás tárgya, szerződés tartalma 11 A Bar-Nabba Kft(6400 Kiskunhalas, Jókai u 45,

Részletesebben

Általános Szerződéses Feltételek

Általános Szerződéses Feltételek Általáns Szerződéses Feltételek 1. A szlgáltató adatai, elérhetősége 1. A szlgáltató neve: Match-Meeting Kft. A szlgáltató címe: 1037 Budapest, Bécsi út 85. A szlgáltató cégjegyzékszáma: 11-09-023512 2.

Részletesebben

Szolgáltató/Üzemeltető: EVOLUTIONET Kft. (7342 Mágocs, Széchenyi utca 75., Cg. 02-09-075023)

Szolgáltató/Üzemeltető: EVOLUTIONET Kft. (7342 Mágocs, Széchenyi utca 75., Cg. 02-09-075023) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Szolgáltató/Üzemeltető: EVOLUTIONET Kft. (7342 Mágocs, Széchenyi utca 75., Cg. 02-09-075023) A szolgáltatás tárgya, az Általános Szerződési Feltételek tartalma 1. Az EVOLUTIONET

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A DATACAST RENDSZERHÁZ INTERNETES SZOLGÁLTATÁSAIHOZ

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A DATACAST RENDSZERHÁZ INTERNETES SZOLGÁLTATÁSAIHOZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A DATACAST RENDSZERHÁZ INTERNETES SZOLGÁLTATÁSAIHOZ Hatályos: 2014. május 15-től 1. A Szolgáltató 1.1. A Szolgáltató adatai Név: Datacast Rendszerház Kft Székhely és számlázási

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. ldal I. A szlgáltató ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Neve: HnlapCentrum Bt. Címe: 7624 Pécs, Nagy Jenő utca 20. Adószám: 25782512-1-02 EU adószám: HU25782512 A szlgáltatás ügyfélszlgálat elérhetőségei:

Részletesebben

Általános szerződési feltételek (ÁSZF)

Általános szerződési feltételek (ÁSZF) Általános szerződési feltételek (ÁSZF) A ZalaSystem Műszaki és Informatikai Bt. Internetes szolgáltatásaihoz Készült: 2008.01.15. Módosítva: 2009.07.01 1/8 1. A Szolgáltató neve, székhelye, postacíme,

Részletesebben

VPS Bérleti Szerződés

VPS Bérleti Szerződés VPS Bérleti Szerződés Alábbi, alulírott felek,mint szolgáltató Név: V.I.P. Solutions Kft. Székhely: 7900 Szigetvár, Tulipán utca 19. Adószám: 13286985-2-02 Bankszámlaszám: 10102440-33175300-01003002 Ügyvezető:

Részletesebben

Szerver Bérleti Szerződés

Szerver Bérleti Szerződés Szerver Bérleti Szerződés Alábbi, alulírott felek,mint szolgáltató Név: V.I.P. Solutions Kft. Székhely: 7900 Szigetvár, Tulipán utca 19. Adószám: 13286985-2-02 Bankszámlaszám: 10102440-33175300-01003002

Részletesebben

TÁRHELY ÉS DOMAIN SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

TÁRHELY ÉS DOMAIN SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS TÁRHELY ÉS DOMAIN SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről a Matus László vállalkozó (Székhely: 5700 Gyula Pósteleki u. 24.IV/14. adószám: 64849470-1-51) továbbiakban: Szolgáltató, valamint az

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek WEBTARHELYGALAXIS.HU internetes szolgáltatásaihoz Hatályos: 2012. szeptember 01. Utolsó módosítás: 2015.02.06. 1. Szolgáltató adatai: 1.1. A Szolgáltató neve: Magda Tamás

Részletesebben

1. A szolgáltatás tárgya, szerződés tartalma

1. A szolgáltatás tárgya, szerződés tartalma ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A 799.HU WEBTÁRHELY SZOLGÁLTATÁSAIHOZ Szolgáltató adatai Név: Intellisys Kft Cím: 2112 Veresegyház, Cserje u. 9 Cégjegyzékszám: 01-09-279985 Adószám: 25524010-2-13 Ügyfélszolgálat:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek PREMIUMTARHELY.EU Internetes szolgáltatásaihoz Hatályos: 2011. február 08. Utolsó módosítás: 2012.03.06. 1 1. Szolgáltató adatai: 1.1. A Szolgáltató neve: Magda Tamás Egyéni

Részletesebben

1. A SZERZŐDÉS 2. SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA 3. A SZOLGÁLTATÁSOK MINŐSÉGI CÉLÉRTÉKEI, A MINŐSÉGI CÉLÉRTÉKEK ÉRTELMEZÉSE

1. A SZERZŐDÉS 2. SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA 3. A SZOLGÁLTATÁSOK MINŐSÉGI CÉLÉRTÉKEI, A MINŐSÉGI CÉLÉRTÉKEK ÉRTELMEZÉSE 1. A SZERZŐDÉS Webtárhely/hnlap szlgáltatási szerződés ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A megrendelőnek (tvábbiakban Előfizető), aki a hnlap/webtárhely szlgáltatást (tvábbiakban Szlgáltatás) igénybe kívánja

Részletesebben

Tárhely bérleti szerződés

Tárhely bérleti szerződés Magda Tamás E.V. Székhely: 7900, Szigetvár, Széchenyi utca 2. Adószám: 60541637122 E-mail: info@premiumtarhely.eu Weboldal: http://premiumtarhely.eu/ Megrendelő adatai: Név: Adószám/Szem. Ig. szám: Cím:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Érvényes: 2014. november 17. napjától

Általános Szerződési Feltételek Érvényes: 2014. november 17. napjától Általános Szerződési Feltételek Érvényes: 2014. november 17. napjától I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. A szolgáltatás tárgya, szerződés tartalma 1.1 A Szerikon Web Kft. (6754 Újszentiván, Újvilág u. 52.,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Hatályos: 2012. október 1- től 1 HATÁROZATLAN IDEJŰ WEB HOSTING SZOLGÁLTATÁS Tárhely, e- mail, FTP, Adatbázis továbbiakban egységesen webhosting szolgáltatások ÁLTALÁNOS

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Web tárhely és Domain név szolgáltatás ÉRVÉNYES: 2014.12.01-TŐL

Általános Szerződési Feltételek Web tárhely és Domain név szolgáltatás ÉRVÉNYES: 2014.12.01-TŐL Általános Szerződési Feltételek Web tárhely és Domain név szolgáltatás ÉRVÉNYES: 2014.12.01-TŐL info@ 1. A Szerződés tartalma 1.1 A (Varga Sándor E.V. - Nyilvántartási szám: 30652100, Adószám: 66003894-1-43,

Részletesebben

Tárhely Bérleti Szerződés

Tárhely Bérleti Szerződés Tárhely Bérleti Szerződés Alábbi, alulírott felek,mint szolgáltató Név: V.I.P. Solutions Kft. Székhely: 7900 Szigetvár, Tulipán utca 19. Adószám: 13286985-2-02 Bankszámlaszám: 10102440-33175300-01003002

Részletesebben

Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek

Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek 1. A Szolgáltató adatai: Név: Web Art Design Stúdió Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság Rövid név: Web Art Design Stúdió BT Székhely:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MEDIACENTER HUNGARY KFT INTERNETES SZOLGÁLTATÁSAIHOZ ÉRVÉNYES: december 1-től

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MEDIACENTER HUNGARY KFT INTERNETES SZOLGÁLTATÁSAIHOZ ÉRVÉNYES: december 1-től ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MEDIACENTER HUNGARY KFT INTERNETES SZOLGÁLTATÁSAIHOZ ÉRVÉNYES: 2016. december 1-től 1. A szolgáltatás tárgya, szerződés tartalma 1.1. A MediaCenter Hungary Kft. (6000

Részletesebben

TÁRHELY- ÉS DOMAIN SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

TÁRHELY- ÉS DOMAIN SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS TÁRHELY- ÉS DOMAIN SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a PANNON HOLDING MANAGEMENT Kft. (székhely: 7622 Pécs, Liszt F u. 1. fszt 2., Cg.: 02-09-073114, képv.: Vásárhelyi Balázs ügyvezető,

Részletesebben

Vállalkozói szerződés Internetes tárhely szolgáltatás tárgyában

Vállalkozói szerződés Internetes tárhely szolgáltatás tárgyában Vállalkozói szerződés Internetes tárhely szolgáltatás tárgyában Amely létrejött egyrészről az Ostrozánsky Kreatív Stúdió (1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 60/1a; Adószám:79322050-1-41; Nyilvántartási

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. oldal 1. A szolgáltató ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Neve: HonlapCentrum Bt. Címe: 7624 Pécs, Nagy Jenő utca 20. Adószám: 25782512-1-02 EU adószám: HU25782512 A szolgáltatás ügyfélszolgálat elérhetőségei:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek a NETKEY Virtuális Szerver szolgáltatáshoz. Érvényes: 2013. január 1-től

Általános Szerződési Feltételek a NETKEY Virtuális Szerver szolgáltatáshoz. Érvényes: 2013. január 1-től Általános Szerződési Feltételek a NETKEY Virtuális Szerver szolgáltatáshoz Érvényes: 2013. január 1-től A szolgáltatás tárgya, szerződés tartalma Jelen ÁSZF az NETKEY SRO. Virtuális szerver szolgáltatás

Részletesebben

Akciók leírása február 5. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása február 5. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújttt elektrnikus hírközlési és médiaszlgáltatásk Általáns Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja: 2018.

Részletesebben

Tárhely Szerződés. Csomagok: Bruttó Havi díj Bruttó féléves díj Bruttó éves díj. Webhoszting Kezdő - 7,064,- HUF

Tárhely Szerződés. Csomagok: Bruttó Havi díj Bruttó féléves díj Bruttó éves díj. Webhoszting Kezdő - 7,064,- HUF Tárhely Szerződés Cégnév: Dynaber Global Kft. Cím: HU-4025 Debrecen, Simonffy utca 4-6. fszt.: 41. Adószám: 24801128-2-09 Cégjegyzékszám: 09-09-025490 Tel: E-mail: webinfo@vizioglobal.hu Valamint Név,

Részletesebben

Akciók leírása május 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása május 1. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújttt elektrnikus hírközlési és médiaszlgáltatásk Általáns Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja: 2018.

Részletesebben

IGÉNYBEJELENTŐ / EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS

IGÉNYBEJELENTŐ / EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS Kapcslási szám: Számla tulajdns kódja: IGÉNYBEJELENTŐ / EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS Helyhez kötött telefn szlgáltatás igénybevételére amely létrejött a SUPRA KTV Kft. ( székhely: 8000 Székesfehérvár, Trencsényi

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására...

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására... ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására... 1. Definíciók: Szolgáltató: Zedality Kft., 6000 Kecskemét, Mészáros Lázár tér 1., adószáma: 12552580 2 03,

Részletesebben

Akciók leírása július 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása július 1. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújttt elektrnikus hírközlési és médiaszlgáltatásk Általáns Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja: 2018.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA Hatályba lépés kelte: 2008. 03. 01 Utlsó módsítás kelte: 2008. 03. 01 Készült: 2008. 03. 01 RuSY-NET KFT. (RUSY-NET Ügyviteli Szlgáltató Kft.) 5940 Tótkmlós István utca 12. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Részletesebben

Akciók leírása december 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása december 1. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújttt elektrnikus hírközlési és médiaszlgáltatásk Általáns Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja: 2017.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A szolgáltatás megrendelése és kifizetése után a Szolgáltató a megrendelt szolgáltatásokat biztosítja, azáltal, hogy a hozzáféréseket és a szükséges információkat az Előfizető

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A PROFITÁRHELY KFT INTERNETES SZOLGÁLTATÁSAIHOZ

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A PROFITÁRHELY KFT INTERNETES SZOLGÁLTATÁSAIHOZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A PROFITÁRHELY KFT INTERNETES SZOLGÁLTATÁSAIHOZ Verzió: 2.0 Érvényes 2018-05-25-től visszavonásig. 1. A szolgáltatás tárgya, szerződés tartalma 1.1 A PROFITÁRHELY KFT (6000

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK (ÁSZF) ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK (ÁSZF) A szolgáltatás tárgya, szerződés tartalma Jelen ÁSZF az ECOSOL Kft. Virtuális szerver szolgáltatás (VPS) havidíjas bérelhető szolgáltatására vonatkozik. A szolgáltatóról

Részletesebben

TRX Sports Medicine keretszerződés

TRX Sports Medicine keretszerződés TRX SMSTC 2013. szeptember 1. 01. TRX Sprts Medicine keretszerződés (trainerek részére TRX SMSTC Sprts Medicine Suspensin Training Curse ) mely létrejött egyrészről R-med Orvsi Műszergyártó és Kereskedelmi

Részletesebben

ÁSZF. [ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK] PROXYNET Internet Protokollon nyújtott távbeszélő szolgáltatás. Készítés: 2012.06.30.

ÁSZF. [ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK] PROXYNET Internet Protokollon nyújtott távbeszélő szolgáltatás. Készítés: 2012.06.30. ÁSZF CORVUS Telecm Kft. VOIP hangátviteli szlgáltatás Készítés: 2012.06.30. Hatályba lépés: 2012.08.01. Utlsó ÁSZF módsítás: 2012.02.15. [ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK] PROXYNET Internet Prtklln nyújttt

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékztató Az Excalibur Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság (a tvábbiakban: Adatkezelő ) által üzemeltetett excaliburknyvek.hu, ajurvedatippek.hu, tantra-centrum.hu, ayurvedamasszazsktatas.hu,

Részletesebben

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Látgató! A Hungar Classic Kft. a webldalunkn keresztül rögzített személyes adatkra vnatkzóan az alábbiakról kívánja Önt

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Hatálys: 2018. december 24. napjától visszavnásig. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Mint Mati György egyéni vállalkzó. a tartalm szlgáltatásának (tvábbiakban: Szlgáltatás) igénybevételével, illetve

Részletesebben

Adja meg címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Adja meg  címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Adja meg e-mail címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Új email cím megadása esetén garantált ajándék 1000 Ft számlajóváírás, ezen felül részt vehet a srslásn, ahl Öné lehet egy iphne6 telefn!

Részletesebben

1. AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK, ADATOK, ELÉRHETŐSÉG

1. AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK, ADATOK, ELÉRHETŐSÉG Általáns szerződési feltételek az ÉnSzámlázóm.hu nline prgram számlakészítési, hitelesítési, kézbesítési és számlabemutatási valamint archiválási szlgáltatás igénybevételére ÁSZF Készítette: Partner HUB

Részletesebben

PWNET Internet szolgáltatásra vonatkozó

PWNET Internet szolgáltatásra vonatkozó WISP Trade Kft. (szlgáltató) ra vnatkzó Általáns Szerződési Feltétei ÁSZF Első hatályba lépés kelte: 2011. július 18. Utlsó módsítás hatályba lépése: 2012. április 1. Kvács Enikő ügyvezető Általáns Szerződési

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS &-3 ag/ 20/5 VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (1015 Budapest, Ostrm utca 23-25.; adószáma: 15775883-2- 41; MÁK pénzfrgalmi számlaszáma: 10032000-00300939-00000017,

Részletesebben

MOBILKOMMUNIKÁCIÓS ÜZEMELTETŐI SZERZŐDÉS

MOBILKOMMUNIKÁCIÓS ÜZEMELTETŐI SZERZŐDÉS Access-Phne Kft. ELMŰ üzemeltetési szerződés MOBILKOMMUNIKÁCIÓS ÜZEMELTETŐI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről az Access-Phne Krlátlt Felelősségű Társaság (székhelye: 1074 Budapest Vörösmarty u. 9. fsz.3.,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A SZOLGÁLTATÓ NEVE, SZÉKHELYE, POSTACÍME, NYILVÁNTARTÁSI SZÁMA A szolgáltató neve: Farkas Róbert Egyéni Vállalkozó A szolgáltató székhelye: 7561 Nagybajom Sugár utca 59.

Részletesebben

SWI KOMMUNIKÁCIÓS KFT. WEBTÁRHELY ÉS DOMAIN SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉNEK ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI (ALAPSZERZŐDÉS)

SWI KOMMUNIKÁCIÓS KFT. WEBTÁRHELY ÉS DOMAIN SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉNEK ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI (ALAPSZERZŐDÉS) SWI KOMMUNIKÁCIÓS KFT. WEBTÁRHELY ÉS DOMAIN SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉNEK ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI (ALAPSZERZŐDÉS) Az Általános Szerződési Feltételek aktuális változata hozzáférhető a http://www.swi.hu weblapon,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dkumentum tartalmazza a Gerade, s.r..; (Priemyselná 1847, Šamrín, 93101, SK) által üzemeltetett www.jbn.hu internetes ldaln keresztül elérhető pályázati anyagküldés

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Tarr Kft. (Székhely: 7100 Szekszárd, Kadarka utca 18.; Cégjegyzékszám: 17-09-000720; a tvábbiakban: "Adatkezelő") tájékztatását a webldalán leadható

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek www.bombaajanlat.hu

Általános Szerződési Feltételek www.bombaajanlat.hu Általáns Szerződési Feltételek www.bmbaajanlat.hu A jelen Általáns Szerződési Feltételek (a tvábbiakban: ÁSZF) a Katna Tibr ev. (6727 Szeged, Gerle utca 56.; a tvábbiakban: Szlgáltató) által üzemeltetett

Részletesebben

NETSURF TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

NETSURF TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG NETSURF TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG Általáns Szerződési Feltételek ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSOKRA ÉS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE Az Általáns Szerződési Feltételek

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. tárhelyszolgáltatásra. - közzétéve azaz hatályos szeptember hó 19 napjától -

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. tárhelyszolgáltatásra. - közzétéve azaz hatályos szeptember hó 19 napjától - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK tárhelyszlgáltatásra - közzétéve azaz hatálys 2018. szeptember hó 19 napjától - 1. Szerződő felek A Szlgáltató neve és címe, egyéb adatai Partner Cégnév: MediAd Kft. Székhely:

Részletesebben

Webtárhely megrendelı

Webtárhely megrendelı Pelin Hungary Kft. 1132 Budapest Victr Hug u. 18-22. 3. emelet 3014 Irda: (06-1) 769 2513 (minden nap 08.30-17.00h-ig) e-mail: rendel@pelin.hu Webtárhely megrendelı Elıfizetı neve: Elıfiezetı címe: Számlaküldési

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek 2009. október 6. Bevezető A DiMa.hu Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) alábbiakban közölt Általános Szerződési

Általános Szerződési Feltételek 2009. október 6. Bevezető A DiMa.hu Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) alábbiakban közölt Általános Szerződési Általános Szerződési Feltételek 2009. október 6. Bevezető A DiMa.hu Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) alábbiakban közölt Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban ÁSZF) a www.dima.hu honlapról letölthető

Részletesebben

I. A felosztandó jogdíjak alanyai

I. A felosztandó jogdíjak alanyai A Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének Felsztási Szabályzata A Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége (MAHASZ) által kezelt jgdíjakat a Szövetség közgyűlésének 2006. április 21-én hztt határzata (2007. február

Részletesebben

10XONE Szoftver és szolgáltatási szerződés Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) 3.3. 10XONE V3.3 SZERZŐDÉS

10XONE Szoftver és szolgáltatási szerződés Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) 3.3. 10XONE V3.3 SZERZŐDÉS 10XONE Sftware and Services Agreement General Terms and Cnditins V3.3 Szftver és Szlgáltatási Szerződés Általáns Szerződési Feltételek V3.3 Jelen Szftver és Szlgáltatási szerződés (tvábbiakban Szerződés

Részletesebben

A Magyar Telekom Nyrt. Hello Mol! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya

A Magyar Telekom Nyrt. Hello Mol! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya A Magyar Telekm Nyrt. Hell Ml! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ( Szabályzat ) vnatkzik a Magyar Telekm Nyrt. (Cg. 01-10-041928, 1013 Budapest, Krisztina

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A Bíbor Kiadó Bt. (3516 Miskolc, Ginzery S. u. 19.) mint szolgáltató (továbbiakban: Szolgáltató), a miskolcfoto.hu honlapon található képfeltöltő rendszert használó ügyfelei

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Fogalommeghatározások Nyilvántartó : ISZT Nonprofit Kft. (1132 Bp. Victor Hugo u. 18-22.,) (www.domain.hu), amely a.hu domain végződések kezelésére, bejegyzésére (stb.)

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató www.hbt-shp.hu A HB Technik Kft. (székhely: 3200 Gyöngyös, Bugát Pál tér 4. 1 em. 4. Adószám: 23802092-2 Cégjegyzékszám: 10-09-032737; Ügyvezető: Hrvát Rland; Telefnszám: +36 20

Részletesebben

TÁRHELY SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

TÁRHELY SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS TÁRHELY SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről a Zöldneon Kft. (Székhely: 1092 Budapest, Kinizsi utca 11. Adószám: 13248950-2-43, Cégjegyzékszám: 01-09-725713) továbbiakban: Szolgáltató és

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek (Hatályos: 2013. Október 1-től visszavonásig) Bevezető A Száz Arany Pengő Bt. (továbbiakban: Szolgáltató) alábbiakban közölt Általános Szerződési Feltételei a www.datafusion.hu

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. A szolgáltatás tárgya, szerződés tartalma 1.1. Oláh Gábor egyéni vállalkozó (Oláh Gábor, 2193 Galgahévíz, Mikszáth Kálmán utca 12. továbbiakban: Szolgáltató) a szolgáltatásaira

Részletesebben

Szerződő Felek: Szállító és Megrendelő együttesen.

Szerződő Felek: Szállító és Megrendelő együttesen. Általáns Szerződési Feltételeket Az Eaglemss Ltd. DC Cmics A Legendás Batman című srzatának és a hzzá kapcslódó előfizetői ajándéktárgyak megvásárlására és kiszállítására vnatkzó feltételeket, valamint

Részletesebben

ÁSZF (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek) Érvényes: 2015. 10. 30.

ÁSZF (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek) Érvényes: 2015. 10. 30. ÁSZF (Általáns Szerződési és Felhasználási Feltételek) Érvényes: 2015. 10. 30. Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen lvassa el az Általáns Szerződési

Részletesebben

EUROCENTER ÓBUDA BEVÁSÁRLÓKÖZPONT SZERENCSEKERÉK JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

EUROCENTER ÓBUDA BEVÁSÁRLÓKÖZPONT SZERENCSEKERÉK JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA EUROCENTER ÓBUDA BEVÁSÁRLÓKÖZPONT SZERENCSEKERÉK JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A Játék szervezője A Játék szervezője, adatkezelője a 1032 Budapest, Bécsi út 154. szám alatt található EurCenter

Részletesebben

M.8. számú melléklet A megbízási és a bizományosi szerződések tartalma

M.8. számú melléklet A megbízási és a bizományosi szerződések tartalma Egyetemes Szlgáltatói Üzletszabályzat M.8. számú melléklete M.8. számú melléklet A megbízási és a bizmánysi szerződések tartalma Egyetemes Szlgáltatói Üzletszabályzat M.8. számú melléklete 1 MEGBÍZÁSI

Részletesebben

Belföldi behajtás/2016.

Belföldi behajtás/2016. VÉGSŐ AJÁNLATTÉTEL FELHÍVÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM 1. Az ajánlatkérés célja: I. Fejezet KÖZBESZERZÉSI MŰSZAKI LEÍRÁS /Specifikáció/ Belföldi behajtás/2016. Nemzeti Útdíjfizetési Szlgáltató

Részletesebben

"Micsoda NŐ" promóciós játék

Micsoda NŐ promóciós játék "Micsda NŐ" prmóciós játék A játék célja A prmóciós játék célja az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcslat felvételi lista összeállítása és az összegyűjtött adatknak a Kupn

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A Plex Online Informatikai Szolgáltató Kft. hosting szolgáltatásaihoz, valamint a Wombathosting* és a PrímHosting* szolgáltatásokhoz. A Plex Online Informatikai Szolgáltató

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (Hatályos: Október 1-től visszavonásig)

Általános Szerződési Feltételek (Hatályos: Október 1-től visszavonásig) Általános Szerződési Feltételek (Hatályos: 2013. Október 1-től visszavonásig) Bevezető Informix Média Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) alábbiakban közölt Általános Szerződési Feltételei a www.cubehosting.hu

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Társaság neve: cégjegyzékszáma: székhelye: Infrmációs közpnt: elektrnikus címe: hnlapja: UNI-MED Szeged Egészségügyi Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság 06-09-011070 (Szegedi Törvényszék Cégbírósága)

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A LION Kreatív Kft. által üzemeltetett Media-Port.hu Általános Szerződési Feltételei (a továbbiakban: ÁSZF) internetes szolgáltatások (domain név- regisztrációs, fenntartási

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A Phantasy Bt. (székhely: 1158 Budapest, Késmárk u. 1., adószám: 20179063-2-42, EU-adószám: HU20179063) mint "Szolgáltató", a felhasználói (továbbiakban: "Felhasználó")

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) hello@juda.hu https://juda.hu H-1155 Budapest, Wysocki u. 3. +36-20-926-6686 Adószám: 76756397-1-42 E.V. nyilvántartási szám: 52882427 Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1 Szolgáltató A szolgáltatásokat

Részletesebben

Akciós Domain név, Webtárhely, Weboldal készítési szerződés

Akciós Domain név, Webtárhely, Weboldal készítési szerződés Akciós Domain név, Webtárhely, Weboldal készítési szerződés 1.) A domain adatai: DOMAIN IGÉNYLŐLAP - KÉRJÜK NYOMTATOTT NAGYBETŰKKEL TÖLTSE KI! A választott domain név: Igénylés típusa: X Új Igény Átregisztrálás

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) A DominoDomain.hu Általános Szerződési Feltételei (a továbbiakban: ÁSZF) internetes szolgáltatások (domain név- regisztrációs, fenntartási és tárhely biztosítás)

Részletesebben

NETKEY S.r.o. Szolgáltatási szerződés

NETKEY S.r.o. Szolgáltatási szerződés Szolgáltatási szerződés 2013. január 1. Ezen szolgáltatási szerződés az ÁSZF (alapszerződés) a szolgáltatásokra vonatkozó szabályzata is egyben, melyet az ügyfél a szolgáltatás igénybevétele előtt megismer

Részletesebben

ADATVÉDELMI és COOKIE SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI és COOKIE SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI és COOKIE SZABÁLYZAT A jelen adatvédelmi szabályzat azkat a személyes adatkat ismerteti, amelyek gyűjtésére, létrehzására (kezelésére) akkr kerül sr, amikr Ön a Be Smart Klub webldalait ( Webldalak

Részletesebben

Általános szerződési feltételek (ÁSZF) Internet szolgáltatáshoz. Business Telecom Kft.

Általános szerződési feltételek (ÁSZF) Internet szolgáltatáshoz. Business Telecom Kft. Általáns szerződési feltételek (ÁSZF) Internet szlgáltatáshz Business Telecm Kft. Hatálys: 2007. február 1-től Kiadva: Kecskeméten, 2007. január 26-án Tartalmjegyzék 1. Elérhetőségeink... 4 2. A szlgáltató

Részletesebben

A látogató a következő e-mail címen jelentheti be az általa észlelt hibát vagy mulasztást: cevaphylaxia@ceva.com

A látogató a következő e-mail címen jelentheti be az általa észlelt hibát vagy mulasztást: cevaphylaxia@ceva.com I Jgnyilatkzat a www.enkedvencem.hu hnlapra vnatkzóan A hnlap (a tvábbiakban: Hnlap) tulajdnsa a Ceva-Phylaxia Zrt. (a tvábbiakban Ceva ) 1107 Budapest, Szállás u. 5. Tel: +36-1-262-9505 Fax: +36-1-261-8144

Részletesebben

Általános Üzleti Feltételek - Könyvelési szolgáltatás B-Top cégcsoport

Általános Üzleti Feltételek - Könyvelési szolgáltatás B-Top cégcsoport Általáns Üzleti Feltételek - Könyvelési szlgáltatás B-Tp cégcsprt A jelen Általáns Üzleti Feltételek a B-Tp cégcsprt által nyújttt könyvelési (könyvviteli, könyvvezetési) szlgáltatáskra vnatkznak, függetlenül

Részletesebben

A Mastercard Magyarország 2010. téli PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és játékszabályzata ( Játékszabályzat )

A Mastercard Magyarország 2010. téli PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és játékszabályzata ( Játékszabályzat ) 1. Szervező MasterCard Eurpe Sprl Magyarrszági Kereskedelmi Képviselete 1062 Budapest, Váci út 1-3. C. ép. 4. em. A Mastercard Magyarrszág 2010. téli PayPass nyereményjátékának hivatals részvételi és játékszabályzata

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Az Ön csapata a TOP tisztaságért!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc

Részletesebben

3. sz. melléklet. Készítés időpontja: 2012.07.25. Tartalomjegyzék

3. sz. melléklet. Készítés időpontja: 2012.07.25. Tartalomjegyzék 3. sz. melléklet A Telenr Magyarrszág Zrt. Általáns Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szlgáltatáshz Érvényes: 2012. szeptember 1-jétől Készítés időpntja: 2012.07.25. Tartalmjegyzék

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A New West Kft. számára kiemelt fntsságú cél a www.newwest.hu látgatói által rendelkezésre bcsáttt személyes adatk védelme, a látgatók infrmációs önrendelkezési jgának biztsítása.

Részletesebben

NETSURF TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

NETSURF TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG NETSURF TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG Általáns Szerződési Feltételek ADATHÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSOKRA ÉS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE Az Általáns Szerződési Feltételek

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Patika Platfrm Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) tájékztatását az általa közzétett álláshirdetéssel összefüggő adatkezeléssel kapcslatban. Elérhetőségeink:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK SRKHOST.eu 2019. JANUÁR 10. BERECZKINÉ KISS MELINDA 2230 Gyömrő, Szt. István út 89 / A Bereczkiné Kiss Melinda (adószám: 66953407-1-33, 2230 Gyömrő, Szt. István út 89. /

Részletesebben

Dől a lé! - promóciós játék - Játékszabályzat

Dől a lé! - promóciós játék - Játékszabályzat Dől a lé! - prmóciós játék - Játékszabályzat A játék célja A játék szervezője az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcslat felvételi listát állít össze, és az összegyűjtött adatkat

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Patika Platfrm Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) tájékztatását a www.daxa.hu és www.patikaplatfrm.hu dmain nevek alatt elérhető internetes ldal (a tvábbiakban:

Részletesebben

A csatlakozás érdekében a Csatlakozó adatkezelőnek az alábbi folyamat szerint kell informatikai rendszerének csatlakozását megvalósítani:

A csatlakozás érdekében a Csatlakozó adatkezelőnek az alábbi folyamat szerint kell informatikai rendszerének csatlakozását megvalósítani: Melléklet 1 A Csatlakzás eljárásrendje A csatlakzás érdekében a Csatlakzó adatkezelőnek az alábbi flyamat szerint kell infrmatikai rendszerének csatlakzását megvalósítani: 1. Regisztráció a https://e-egeszsegugy.gv.hu/ekapu

Részletesebben

VPS Megrendelői Szerződés

VPS Megrendelői Szerződés VPS Megrendelői Szerződés Cégnév: Dynaber Global Kft. Cím: HU-4025 Debrecen, Simonffy utca 4-6. fszt.: 41. Adószám: 24801128-2-09 Cégjegyzékszám: 09-09-025490 Tel: E-mail: továbbiakban Szolgáltató, Valamint

Részletesebben

Szoftver karbantartás és üzemeltetés ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. v 2

Szoftver karbantartás és üzemeltetés ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. v 2 Szoftver karbantartás és üzemeltetés ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK v 2 1. A Szolgáltató neve, székhelye, postacíme, cégbírósági bejegyzési száma A szolgáltató neve: Smartsector Kft. Székhely: 1087 Budapest

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT DIGI. Irány Bázel! Európa Liga nyereményjáték

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT DIGI. Irány Bázel! Európa Liga nyereményjáték NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT DIGI Irány Bázel! Európa Liga nyereményjáték A DIGI Távközlési és Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság ( Szervező vagy DIGI ) a szlgáltatásával kapcslats nyereményjátékt (a

Részletesebben