NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT DIGI. Irány Bázel! Európa Liga nyereményjáték

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT DIGI. Irány Bázel! Európa Liga nyereményjáték"

Átírás

1 NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT DIGI Irány Bázel! Európa Liga nyereményjáték A DIGI Távközlési és Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság ( Szervező vagy DIGI ) a szlgáltatásával kapcslats nyereményjátékt (a tvábbiakban: Játék vagy Nyereményjáték ) szervez. A Játék részvételi feltételeit és szabályait (a tvábbiakban: Játékszabályzat ) a Szervező az alábbiakban határzza meg, melyeket a Játékban résztvevő a részvételével maradéktalanul elfgad. 1. A Nyereményjáték szervezője, lebnylítója és az adatk kezelője: 1.1. Szervező adatai: neve: DIGI Távközlési és Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság székhelye: 1134 Budapest, Váci út 35. cégjegyzékszáma: adószáma: A Játékszabályzat és a Szervező elérhetőségei: A elérésű hnlapn (a tvábbiakban együttesen: Hnlap ). 2. A Játékszabályzat hatálya 2.1. A Játékszabályzat hatálya kiterjed a Szervező által meghirdetett Játékra, valamint azkra a résztvevőkre, akik a lent meghatárztt feltételeknek megfelelően részt vesznek a Játékban, tvábbá mindenkire, aki a Játékkal kapcslatban igényérvényesítéssel vagy kifgással lép fel. 3. A Nyereményjátékban résztvevő személyek köre: 3.1. A Játékban játéksként (tvábbiakban: Játéks ) részt vehet minden DIGI előfizető, aki április 25. napján az alábbi feltételek mindegyikének megfelel: a srslás napján műhldas televízió és DIGI Film előfizetéssel vagy kábel televízió és vezetékes internet-előfizetéssel rendelkezik, a srslás napján a Nyereményjátékra jgsító előfizetését a DIGI nem krlátzta, nem mndta fel, előfizetését az előfizető nem szüneteltette, nem mndta fel, és nincs legalább 30 napja lejárt fizetési kötelezettsége a DIGI felé, a Szervező hnlapján személyes adatai (név, cím, lakóhely, telefnszám) megadásával regisztrál a Játékra, helyesen válaszl az adtt játékperiódusban feltett kérdésre, és vele szemben nem áll fenn a jelen Játékszabályzatban meghatárztt kizáró körülmény.

2 3.2. Az a Játéks, aki a 14. életévét betöltötte, de 18. életévét még nem töltötte be, vagy egyéb kból krlátzttan cselekvőképes személynek minősül, a Nyereménnyel kapcslats érdemi ügyintézésre, a Nyeremény átvételére és igénybevételére, valamint a jelen Játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hzzájárulásra csak a törvényes képviselőjével, vagy gndnkával együtt elvált szülők esetén a szülői felügyeletet gyakrló szülővel együtt jgsult A Játékban kizárólag magyarrszági állandó lakcímmel, vagy magyarrszági tartózkdási hellyel rendelkező személyek vehetnek részt Nem vehetnek részt a Játékban a Szervező, valamint a Szervező cégcsprtjának tagvállalatainál munkavisznyban, vagy munkavégzésre irányuló egyéb jgvisznyban álló személyek, valamint ezen személyeknek a Plgári Törvénykönyvről szóló évi V. törvény (a tvábbiakban: Ptk. ) 8:1. (1) bek. 1. pntjában meghatárzttak szerinti közeli hzzátartzói A Játékban történő részvétel ingyenes. A részvétel tényéről és a jelen Játékszabályzat elérhetőségéről a Szervező a srslást megelőzően értesíti mindazn személyeket, akik a részvétel feltételeinek megfelelnek, és egyben biztsítja a lehetőséget, hgy az érintett személy a Nyereményjátékban való részvételről véglegesen és visszavnhatatlanul lemndjn A Játéks a Játékban való részvétellel maradéktalanul elfgadja a jelen Játékszabályzat feltételeit. A Játéks tudmásul veszi, hgy köteles tájékzódni a Játékszabályzat rendelkezéseiről, ennek elmulasztására kötelezettségek keletkeztetése vagy előnyök szerzése végett nem hivatkzhat. Amennyiben a Játéks a jelen Játékszabályzatban fglalt feltételekkel nem ért egyet, a Játékban nem jgsult részt venni A Szervező fenntartja a jgt, hgy a Nyereményjátékkból kizárja azt a Játékst, tvábbá jgi felelősségre vnást alkalmazzn (kártérítési, esetlegesen büntetőjgi eljárást kezdeményezzen) azzal a Játékssal szemben, aki - a Nyereményjátékk menetének beflyáslásával, webldalának feltörésével, vagy egyéb, nem tisztességes útn kíván a Játék srán előnyhöz jutni, - más Játéks regisztrációs adataival visszaél, vagy valótlan adatkat ad meg A Szervező fenntartja a jgt arra, hgy a 3.7. pntban meghatárztt eseteket saját döntési jgkörében bírálja el A Játéks az általa tévesen vagy hibásan szlgáltattt adatkból adódó valamennyi következményt maga viseli. Valamennyi adat helytállóságát a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni, ezért ezzel kapcslatban a felelősség és minden ezzel járó jgi és anyagi következmény minden esetben a Játékst terheli. 4. A Nyereményjáték időtartama: 4.1. A Játék április 1. 12:01 perctől április :59 percig tart A Szervező fenntartja a jgt a Játék Időpntjának megváltztatására.

3 5. A Nyereményjáték menete: 5.1. Amennyiben egy személy több lyan előfizetéssel rendelkezik, amely a Játékszabályzat 3.1. pntjában fglalt valamennyi feltételnek megfelel, akkr ezen előfizetések számával megegyező alkalmmal kerül a Játéksk körébe Egy Játéks kizárólag egy nyereményre jgsult. 6. A srslás és a Nyeremény átadásának menete: 6.1. A Nyeremény srslása április 25. napján egy véletlenszám-generátr segítségével történik, két tanú jelenlétében A srslás helyszíne a Szervező székhelye A Szervező a srslást követően, a Hnlapn közzéteszi a Nyertes nevét, valamint telefnn illetve en értesíti őt. Amennyiben a Nyertes az értesítést követő 5 (azaz öt) napn belül nem jelez vissza, úgy a Szervező az adtt Nyeremény tekintetében a srn következő Nyertest (a tvábbiakban: Pótnyertes ) értesíti a Nyereményről. A Pótnyertes kiválasztására a Nyertesre vnatkzó szabályk az irányadóak. A Nyertes vagy a Pótnyertes elkésett visszajelzés esetén a Nyereményre a tvábbiakban nem tarthat igényt, és ezzel kapcslatban a Szervezőnél semmilyen igénnyel nem élhet A Nyereményt a Fődíjak kivételével - a Szervező megküldi a Nyertes (Pótnyertes) határidőben történő visszajelzése esetén a Nyertes (Pótnyertes) által megjelölt DIGI Ügyfélszlgálati Irdába, illetőleg Értékesítési Pntra. A Nyeremény átvételének feltétele, hgy a Nyertes érvényes fényképes személyaznsító kmánnyal igazlja magát. A Fődíj Nyertese (Pótnyertese) Nyereményét a Szervező székhelyén veheti át A Nyertes a Nyereményre való jgsultságról és a Nyeremény átvételének részleteiről történő értesítéstől számíttt 30 napn belül jgsult a Nyereményt átvenni. Ezen határidő eredménytelen eltelte esetén a Nyertes (Pótnyertes) semmilyen igényt nem tarthat a Nyereményre A Nyertes (Pótnyertes) köteles a Szervezővel együttműködni annak érdekében, hgy a Nyeremény átadása a fentiekben írt módn megtörténjen A Játéksk tudmásul veszik, hgy a Játékban történő részvétellel és a jelen Játékszabályzat elfgadásával végleges és megváltztathatatlan hzzájárulásukat adják ahhz, hgy a Nyeremény átvételének körülményei rögzítésre kerüljenek, és ezen felvételek a Szervező Hnlapján bemutatásra kerüljenek. A Játéksk egyúttal tudmásul veszik, hgy ezen felvételekkel kapcslatban semmilyen anyagi követelést nem támasztanak, arról kifejezetten és véglegesen lemndanak A Szervező jgsult a Nyertes nevét a srslást követően közzétenni a Szervező Hnlapján.

4 7. A Nyeremény: 7.1. A Szervező az alábbi nyereményt (a tvábbiakban: Nyeremény ) srslja ki a Játéksk között: - 1 db, 2 személyre szóló utazás (2016. május május 20. között) a bázeli Európa Liga döntőre (a tvábbiakban: Főnyeremény ), mely 2 fő részére tartalmazza: az utazást repülővel (repülőjegy, illeték), transzfert (repülőtér htel repülőtér útvnaln), szállást (kétágyas szba + reggeli), belépőt az Európa Liga döntőjére, alapszintű utazási biztsítást A Szervező kifejezetten felhívja a Nyereményjátékban részt vevő Játéksk figyelmét, hgy a Nyereményjátékban kisrslt Nyeremény felhasználásáhz és igénybevételéhez szükséges bármely tvábbi költség a Nyertest terheli, annak megfizetésére vagy megtérítésére Szervező semmilyen körülmények között nem köteles A Nyereményre jgsult Játéks a tvábbiakban: Nyertes vagy Nyertesek A Szervező összesen 1 Főnyeremény-nyertest és 2 Pótnyertest srsl ki A Szervező a 7.1. pntban megjelölt Nyereményen kívül egyéb ajándéktárgyat nem srsl, illetve más többletszlgáltatást nem nyújt. 8. A Nyereménnyel kapcslats közterhek, költségek 8.1. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Szervező Facebk ldalai technikai kkból időszaksan nem érhetőek el. A Játéks tudmásul veszi, hgy a Nyereményjáték technikai infrastruktúrájának tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli, valamint válaszadási sebessége a kiszlgáló technlógia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül beflyáslhatja lyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagsan) kapcslati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztnságs hálózati kapcslat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősségét kizárja A Nyeremény másra át nem ruházható, és pénzre nem váltható. A Nyereményhez kapcslódó személyi jövedelemadó és egészségügyi hzzájárulás fizetési kötelezettséget a Szervező viseli, aznban egyéb felmerülő költségek (pl. a Nyeremény átadásának helyszínére történő utazás költsége, a Nyeremény felhasználásának esetleges költségei) a Nyertest terhelik. 9. Személyes adatk kezelése 9.1. A Játékban való részvétel önkéntes. A Szervező minden személyes adatt, amely a Játék srán tudmására jut, bizalmasan és a hatálys adatvédelmi szabályknak, illetve a ldaln az Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek menüpnt alatt elérhető hatálys

5 Adatvédelmi Szabályzatában fglaltaknak megfelelően kezel. A Szervező bármikr lehetőséget biztsít a Játéksnak arra, hgy tájékztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azk törlését vagy helyesbítését a Szervezőnél, a Szervező fenti elérhetőségei bármelyikén A Játéks a Játékban való részvételével egyidejűleg elfgadja a jelen Játékszabályzat teljes tartalmát, valamint kifejezetten hzzájárul ahhz, hgy személyes adatait a Szervező a Játék srán a célnak megfelelően, valamint a Játék lebnylítása érdekében a szükséges mértékben kezelje A Nyertesek a Játékban való részvétellel kifejezetten hzzájárulnak ahhz, hgy nevüket a Szervező a srslás flyamán és azt követően nyilvánsságra hzza, illetve, hgy a Nyeremények átadásáhz, a Nyereményekhez kapcslódó kifizetések és egyéb közterhek rendezéséhez szükséges tvábbi adataikat a hatálys jgszabálykban fglalt kötelezettségének teljesítéséhez szükséges ideig és mértékben kezelje A Játéks a Játékszabályzatban fglalt adatkezeléshez adtt hzzájárulását bármikr visszavnhatja. Amennyiben a személyes adatk kezelése kapcsán a hzzájárulás visszavnása a srslás időpntját megelőzően, illetve a Nyeremény átadása előtt történik, a Játékban a Játéks nem vesz részt, illetve a Nyereményekre való jgsultságát elveszti. A Nyeremény átadását követően a Játéks nem tehet lyan nyilatkzatt, mely a jelen Játékszabályzatban fglalt vállalásával ellentétes A Játéks a Játékra történő jelentkezéssel egyidejűleg a 9.2 pntban fglaltak alapján - kifejezett nyilatkzata útján hzzájárulhat ahhz, hgy a Szervező az címére elektrnikus hírközlési szlgáltatásk értékesítése és üzletszerzés céljából, prmóciós jelleggel infrmációkat, ajánlatkat (DM leveleket), valamint Hírlevelet küldjön a Szervező csatrnáival, szlgáltatásaival kapcslatban. A Játéks bármikr megtilthatja a reklám, prmóciós jellegű megkeresések küldését, a hírlevélről leiratkzhat. E hzzájárulás megadása nem feltétele a Játékban való részvételnek A Játéksk személyes adatait a Szervező tvábbi harmadik személyeknek nem adja tvább. A Szervező kötelezettséget vállal arra, hgy a Játéksk személyes adatait a hatálys jgszabályi rendelkezésekkel összhangban kezeli. Az érintettek adatkezeléssel kapcslats tvábbi jgait és jgrvslati lehetőségeit az infrmációs önrendelkezési jgról és az infrmációszabadságról szóló évi CXII. törvény tartalmazza. 10. Vegyes rendelkezések A Nyereményjátékban való részvétel a jelen általáns Játékszabályzat kifejezett tudmásulvételét és visszavnhatatlan elfgadását jelenti A Szervező fenntartja a jgt - de nem kötelezi magát -, hgy a Nyereményt nyilváns prgram keretében adja át a Nyertesnek, tvábbá nyilvánsságra hzza, vagy más módn ismertesse a Nyertes nevét és fényképét a médiában, valamint más prmóciós- és reklámcélkat szlgáló audi, ftó és videó anyagkban.

6 10.3. A Szervező bármely, a jelen Nyereményjátékkal kapcslats döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azkkal kapcslatban jgi útn eljárás nem kezdeményezhető. A Szervező a Nyereményjátékban az általa hztt bármely döntéssel összefüggésben kizárja a Játéksknak a Szervezővel szembeni igényérvényesítésének lehetőségét A Szervező fenntartja magának a jgt arra, hgy jelen általáns Játékszabályzatt, vagy magát a Nyereményjátékt előzetes értesítés nélkül kiegészítse, visszavnja vagy módsítsa. A Szervező a Nyereményjátékkal kapcslats esetleges módsításkat vagy annak visszavnását a Hnlapján teszi közzé. A Játéksk felelőssége, hgy ezekről megfelelően tájékzódjanak. Budapest, március 30.

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT A DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1134 Budapest, Váci út 35.; a továbbiakban: Szervező ) a szolgáltatásával kapcsolatos nyereményjátékot (a továbbiakban:

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT. A DIGI és az MTV European közös nyereményjátéka

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT. A DIGI és az MTV European közös nyereményjátéka NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT A DIGI és az MTV European közös nyereményjátéka A DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szervező ) a távközlési szolgáltatásait és az

Részletesebben

ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Bevezető

ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Bevezető ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT Bevezető A Tisza-Balneum Kft. Korlátolt Felelősségű Társaság az Tisza Balneum Hotel**** Facebook oldalán és a s4yhotel.hu vagy a Service4You szállodáinak weboldalán

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT A DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság nyereményjátékot (a továbbiakban: Nyereményjáték ) szervez, amelynek részvételi feltételeit és szabályait (a továbbiakban:

Részletesebben

RÉSZVÉTELI - ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT SZÜLETÉSNAPI JÁTÉK 2018

RÉSZVÉTELI - ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT SZÜLETÉSNAPI JÁTÉK 2018 RÉSZVÉTELI - ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT SZÜLETÉSNAPI JÁTÉK 2018 Bevezető A DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság a DIGI Film, DIGI Life, DIGI World és DIGI Animal World csatornák 5 éves

Részletesebben

Adja meg címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Adja meg  címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Adja meg e-mail címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Új email cím megadása esetén garantált ajándék 1000 Ft számlajóváírás, ezen felül részt vehet a srslásn, ahl Öné lehet egy iphne6 telefn!

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK- SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK- SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK- SZABÁLYZAT A Chello Central Europe Kft. nyereményjátéka a MinDig TV Facebook oldalon A Chello Central Europe Kft. (1139 Budapest, Lomb u 23-27.; a továbbiakban: Szervező ) nyereményjátékot

Részletesebben

1. A Játék elnevezése, szervezője 2. A Játékban résztvevő és abból kizárt személyek 3. A Játék időtartama 4. A Játékban résztvevő termékek

1. A Játék elnevezése, szervezője 2. A Játékban résztvevő és abból kizárt személyek 3. A Játék időtartama 4. A Játékban résztvevő termékek 1. A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "Rbgjn a Varta-val!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: Spectrum Brands Hungaria Kft. székhely: 1191 Budapest, Ady Endre út 42-44.,

Részletesebben

A Magyar Telekom Nyrt. Hello Mol! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya

A Magyar Telekom Nyrt. Hello Mol! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya A Magyar Telekm Nyrt. Hell Ml! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ( Szabályzat ) vnatkzik a Magyar Telekm Nyrt. (Cg. 01-10-041928, 1013 Budapest, Krisztina

Részletesebben

5. A nyerésre való pályázat menete

5. A nyerésre való pályázat menete 1. A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "ROBOGJ A VARTA-val!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője, lebnylítója és adatkezelője: Spectrum Brands Hungaria Kft. székhely: 1191

Részletesebben

Dől a lé! - promóciós játék - Játékszabályzat

Dől a lé! - promóciós játék - Játékszabályzat Dől a lé! - prmóciós játék - Játékszabályzat A játék célja A játék szervezője az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcslat felvételi listát állít össze, és az összegyűjtött adatkat

Részletesebben

"Micsoda NŐ" promóciós játék

Micsoda NŐ promóciós játék "Micsda NŐ" prmóciós játék A játék célja A prmóciós játék célja az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcslat felvételi lista összeállítása és az összegyűjtött adatknak a Kupn

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) a weboldalon futó SPAR online nyereményjátékhoz

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) a   weboldalon futó SPAR online nyereményjátékhoz Részvételi és Játékszabályzat (tvábbiakban: Játékszabályzat) a www.redbull.spar.hu webldaln futó SPAR nline nyereményjátékhz A SPAR Magyarrszág Kereskedelmi Kft. (tvábbiakban: SPAR) nline nyereményjátékában

Részletesebben

Írópályázat szabályzat

Írópályázat szabályzat Írópályázat szabályzat Jelen Pályázati szabályzat (a tvábbiakban: Szabályzat) vnatkzik a Sanma Budapest Zrt. (a tvábbiakban: Sanma) Nők Lapja Évszakk kiadványa által szervezett a Kiadjuk a könyvét! című

Részletesebben

A Játék a kezdőnapon órától és a zárónapon óráig tart.

A Játék a kezdőnapon órától és a zárónapon óráig tart. 1. A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Silan Szív! (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc u. 6.; cégjegyzékszáma:

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) Arla krémsajt nyereményjáték

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) Arla krémsajt nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzat (tvábbiakban: Játékszabályzat) Arla krémsajt nyereményjáték A SPAR Magyarrszág Kereskedelmi Kft. (tvábbiakban: SPAR) nline nyereményjátékában (tvábbiakban: Játék) részt vehet

Részletesebben

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt.

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt. 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Mutasd meg szépséged a világnak! (a tvábbiakban: Játék ). Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc

Részletesebben

Írópályázat szabályzat

Írópályázat szabályzat Írópályázat szabályzat Jelen Pályázati szabályzat (a tvábbiakban: Szabályzat) vnatkzik a Sanma Budapest Zrt. (a tvábbiakban: Sanma) Nők Lapja Évszakk kiadványa által szervezett a Kiadjuk a könyvét! című

Részletesebben

1 A Játék elnevezése, szervezője:

1 A Játék elnevezése, szervezője: 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Legyen egy jó kd az örömre!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca.

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) a weboldalon futó SPAR online nyereményjátékhoz

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) a  weboldalon futó SPAR online nyereményjátékhoz Részvételi és Játékszabályzat (tvábbiakban: Játékszabályzat) a www.addaszavad.cm webldaln futó SPAR nline nyereményjátékhz A SPAR Magyarrszág Kereskedelmi Kft. (tvábbiakban: SPAR) nline nyereményjátékában

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Smat nyereményjáték" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6.

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Nyerjen a Silan illatával!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca.

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Nyerjen a Persil-lel!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6.

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: Azúr Töltsd meg színekkel a tavaszt (a tvábbiakban: Játék ). Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely:

Részletesebben

Red Bull Pilvaker! nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT

Red Bull Pilvaker! nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Red Bull Pilvaker! nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT A SPAR Magyarrszág Kereskedelmi Kft. (tvábbiakban: SPAR) nline nyereményjátékában (tvábbiakban: Játék) részt vehet minden, Magyarrszágn bejelentett lakcímmel

Részletesebben

EUROCENTER ÓBUDA BEVÁSÁRLÓKÖZPONT SZERENCSEKERÉK JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

EUROCENTER ÓBUDA BEVÁSÁRLÓKÖZPONT SZERENCSEKERÉK JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA EUROCENTER ÓBUDA BEVÁSÁRLÓKÖZPONT SZERENCSEKERÉK JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A Játék szervezője A Játék szervezője, adatkezelője a 1032 Budapest, Bécsi út 154. szám alatt található EurCenter

Részletesebben

1. A Játék elnevezése, szervezője:

1. A Játék elnevezése, szervezője: 1. A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Hív a hegy!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft., székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6. cégjegyzékszám:

Részletesebben

1 A Játék elnevezése, szervezője

1 A Játék elnevezése, szervezője 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "SK LOOKS 2017 (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6., cégjegyzékszám:

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékztató Az Excalibur Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság (a tvábbiakban: Adatkezelő ) által üzemeltetett excaliburknyvek.hu, ajurvedatippek.hu, tantra-centrum.hu, ayurvedamasszazsktatas.hu,

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Rssmann szenzitív nyereményjáték (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc

Részletesebben

Általános Szerződéses Feltételek

Általános Szerződéses Feltételek Általáns Szerződéses Feltételek 1. A szlgáltató adatai, elérhetősége 1. A szlgáltató neve: Match-Meeting Kft. A szlgáltató címe: 1037 Budapest, Bécsi út 85. A szlgáltató cégjegyzékszáma: 11-09-023512 2.

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Minden Smat aranyat ér!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca.

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1 A Játék elnevezése, szervezője: A játék elnevezése: Tegye velünk zöldebbé a környezetét (a tvábbiakban: Játék ). Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113

Részletesebben

A Mastercard Magyarország 2010. téli PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és játékszabályzata ( Játékszabályzat )

A Mastercard Magyarország 2010. téli PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és játékszabályzata ( Játékszabályzat ) 1. Szervező MasterCard Eurpe Sprl Magyarrszági Kereskedelmi Képviselete 1062 Budapest, Váci út 1-3. C. ép. 4. em. A Mastercard Magyarrszág 2010. téli PayPass nyereményjátékának hivatals részvételi és játékszabályzata

Részletesebben

1 A Játék elnevezése, szervezője:

1 A Játék elnevezése, szervezője: 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Silan Legyen Ön a Silan királynője Lndn vársában!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest,

Részletesebben

1 A Játék elnevezése, szervezője

1 A Játék elnevezése, szervezője 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "Nyerjen Samsung Msógépet a Henkel-lel!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza az Aristn Therm Hungary Kft. tájékztatását tartalmazza a My Aristn prgramban megvalósuló adatkezelésekről. Az adatkezelési tájékztató a 2016/679 számú

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Érezd a szabadságt!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6.

Részletesebben

A Indítsd a tavaszt stílusosan Internetes promóciós játék hivatalos játékszabálya. 1 A Játék elnevezése, szervezője

A Indítsd a tavaszt stílusosan Internetes promóciós játék hivatalos játékszabálya. 1 A Játék elnevezése, szervezője A Indítsd a tavaszt stílussan Internetes prmóciós játék hivatals játékszabálya 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "Indítsd a tavaszt stílussan" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. A Coca-Cola Netre szomjazol? promóciós játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata

JÁTÉKSZABÁLYZAT. A Coca-Cola Netre szomjazol? promóciós játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata JÁTÉKSZABÁLYZAT A Cca-Cla Netre szmjazl? prmóciós játék hivatals részvételi- és játékszabályzata 1. A nyereményjáték szervezői A Cca-Cla Netre szmjazl? prmóciós játék (a tvábbiakban: Játék ) szervezői

Részletesebben

Adatkezelési Szabályzat A Játékosok hozzájárulása alapján a Játékosok személyes adatait a Játékszabály és adatkezelési szabályzat során megadott

Adatkezelési Szabályzat A Játékosok hozzájárulása alapján a Játékosok személyes adatait a Játékszabály és adatkezelési szabályzat során megadott Adatkezelési Szabályzat A Játéksk hzzájárulása alapján a Játéksk személyes adatait a Játékszabály és adatkezelési szabályzat srán megadtt tájékztatás, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete

Részletesebben

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-tbrzáshz kapcslódó adatkezelésről 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? Mi, azaz az AmRest Kft. (székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. 3. trny 2. emelet) Ön, azaz az a természetes

Részletesebben

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-toborzáshoz kapcsolódó adatkezelésről

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-toborzáshoz kapcsolódó adatkezelésről RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-tbrzáshz kapcslódó adatkezelésről 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? 2. Mi a jelen Adatvédelmi Szabályzat célja? 3. Ki az Ön személyes adatainak

Részletesebben

A Nyerj az FC Barcelona termékeivel! elnevezésű nyereményjáték szabályzata és feltételei

A Nyerj az FC Barcelona termékeivel! elnevezésű nyereményjáték szabályzata és feltételei A Nyerj az FC Barcelna termékeivel! elnevezésű nyereményjáték szabályzata és feltételei A jelen dkumentum tartalmazza a Nyerj az FC Barcelna termékeivel! elnevezésű nyereményjáték (a tvábbiakban "Játék

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Társaság neve: cégjegyzékszáma: székhelye: Infrmációs közpnt: elektrnikus címe: hnlapja: UNI-MED Szeged Egészségügyi Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság 06-09-011070 (Szegedi Törvényszék Cégbírósága)

Részletesebben

A Provident Pénzügyi Zrt. Valósítsa meg gyermeke álmát! megnevezésű pályázatának részvételi és adatkezelési szabályzata

A Provident Pénzügyi Zrt. Valósítsa meg gyermeke álmát! megnevezésű pályázatának részvételi és adatkezelési szabályzata Tekintettel arra, hgy a Sdex Magyarrszág Kft. 2016. szeptember 30. napjától megszünteti Magyarrszágn a Sdex utalványk kibcsátását és kártyák frgalmazását, a Prvident Pénzügyi Zrt. 2016. któber 4. napjával

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Az Ön csapata a TOP tisztaságért!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Az adatkezelési tájékztató a WebEye Magyarrszág Kft. (székhely: 1043 Budapest, Dugnics utca 11.; cégjegyzékszáma: 01-09-860532) WebEye Szlgáltatás nyújtása tárgyában létrejött Előfizetési

Részletesebben

Játék és adatvédelmi szabályzat

Játék és adatvédelmi szabályzat Játék és adatvédelmi szabályzat Az "No-Frost" nyereményjáték részvételi feltétele és adatvédelmi nyilatkozata Játékszabályzat Az " No-Frost" nyereményjáték szervezője és a nyeremény felajánlója a Gorenje

Részletesebben

RÉSZVÉTELI - ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT PUSKÁS AKADÉMIA ÚTLEVÉL

RÉSZVÉTELI - ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT PUSKÁS AKADÉMIA ÚTLEVÉL RÉSZVÉTELI - ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT PUSKÁS AKADÉMIA ÚTLEVÉL Bevezető A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia a 2016-os őszi 7 HAZAI PAFC mérkőzés és a PUSKÁS 10 beharangozója alkalmából 2016. szeptember 14. és

Részletesebben

A Henkel Beauty Care Fesztivál promóció promóciós játék hivatalos játékszabálya

A Henkel Beauty Care Fesztivál promóció promóciós játék hivatalos játékszabálya A Henkel Beauty Care Fesztivál prmóció prmóciós játék hivatals játékszabálya 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "Henkel Beauty Care Fesztivál prmóció" (a tvábbiakban: Játék ).

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat Vásárold jegyed a WTCR futamra a Simple appal, és nyerj! játékra

Nyereményjáték szabályzat Vásárold jegyed a WTCR futamra a Simple appal, és nyerj! játékra Nyereményjáték szabályzat Vásárold jegyed a WTCR futamra a Simple appal, és nyerj! játékra A SZABÁLYZAT HATÁLYA A jelen promóciós szabályzatot (a továbbiakban: Szabályzat) az OTP Mobil Szolgáltató Kft.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató A Bradway-Imm Kft. (tvábbiakban: Adatkezelő) az általa üzemeltetett www.bradwayclub.hu webldal (a tvábbiakban: Hnlap) üzemeltetése srán a Hnlapra látgatók és a Hnlapn ajánlatt kérők

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Tarr Kft. (Székhely: 7100 Szekszárd, Kadarka utca 18.; Cégjegyzékszám: 17-09-000720; a tvábbiakban: "Adatkezelő") tájékztatását a webldalán leadható

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (Érvényes: május 23-tól)

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (Érvényes: május 23-tól) ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (Érvényes: 2018. május 23-tól) A Badacsny Ingatlanirda elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes infrmációinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. Webldalaink jelentős

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Süveges Kft. Ez az adatkezelési tájékztató a természetes személyek személyes adatai védelméről és az adatk szabad áramlásáról az Európai Parlament és a

Részletesebben

H I V A T A L O S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T

H I V A T A L O S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T M T V A N E M Z E T E K L I G Á J A J Á T É K! H I V A T A L O S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T 1. A nyereményjáték szervezője: Az MTVA Nemzetek Ligája játék! (a továbbiakban: Játék) szervezője a Médiaszolgáltatástámogató

Részletesebben

Játékszabályzat és részvételi feltételek

Játékszabályzat és részvételi feltételek Játékszabályzat és részvételi feltételek TAGelj, hogy NYERJ! nyereményjáték I. Általános információk A nyereményjátékban (a továbbiakban Játék ) abban az esetben vehet részt, ha elfogadja és betartja az

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató www.hbt-shp.hu A HB Technik Kft. (székhely: 3200 Gyöngyös, Bugát Pál tér 4. 1 em. 4. Adószám: 23802092-2 Cégjegyzékszám: 10-09-032737; Ügyvezető: Hrvát Rland; Telefnszám: +36 20

Részletesebben

Parfümcenter - Játékszabályzat

Parfümcenter - Játékszabályzat Parfümcenter - Játékszabályzat 1. A nyereményjáték időtartama 2012. december 1-2012. december 23. A nyereményjáték megkezdése előtt, és a nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat, valamint

Részletesebben

I. Facebook kvízkérdések:

I. Facebook kvízkérdések: BALATON szelet Minden 4. nyer Jackpt 2.0 nyereményjáték hivatals részvételi és adatkezelési szabályzata A nyereményjáték hárm periódusból tevődik össze. Játék periódusk: 1.periódus: február 17. és március

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Patika Platfrm Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) tájékztatását az általa közzétett álláshirdetéssel összefüggő adatkezeléssel kapcslatban. Elérhetőségeink:

Részletesebben

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Örülünk, hogy játékosaink között üdvözölhetjük! Kérjük, játék előtt alaposan tanulmányozza át a nyereményjáték tudnivalóit és a szabályokat! Jó játékot, sok sikert kíván

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. Közzététel napja: április 23.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. Közzététel napja: április 23. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Közzététel napja: 2019. április 23. 1. Bevezetés A jelen tájékztató ( Tájékztató ) célja, hgy rögzítse az UNICEF Magyar Bizttság Alapítvány (székhely: 1077 Budapest, Wesselényi

Részletesebben

A SINKA PACK KFT. Töltődj fel a Peridot-tal! MEGNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A SINKA PACK KFT. Töltődj fel a Peridot-tal! MEGNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A SINKA PACK KFT. Töltődj fel a Peridt-tal! MEGNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1. A Sinka Pack Kft. (2039 Pusztazámr, Móricz Zsigmnd utca 1.) (tvábbiakban: Szervező ) által

Részletesebben

PRIVACY POLICY. 1. Ki kicsoda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban?

PRIVACY POLICY. 1. Ki kicsoda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? PRIVACY POLICY 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? 2. Mi a jelen Adatvédelmi Szabályzat célja? 3. Ki az Ön személyes adatainak kezelője és milyen elérhetőségeken keresheti az adatkezelőt? 4.

Részletesebben

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt.

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt. 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: Tesc - Wizzair prmóció (a tvábbiakban: Játék ). Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6. cégjegyzékszám:

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A New West Kft. számára kiemelt fntsságú cél a www.newwest.hu látgatói által rendelkezésre bcsáttt személyes adatk védelme, a látgatók infrmációs önrendelkezési jgának biztsítása.

Részletesebben

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat Startutazás nyereményjáték játékszabályzat 1. A nyereményjáték elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Startutazás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ). A Játékot a Dating Central Europe

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Participati Kft. és az AON Magyarrszág Kft. által a HR Fest elnevezésű rendezvénnyel kapcslatban megvalósuló adatkezelésekkel kapcslats tájékztatást.

Részletesebben

Játék és adatvédelmi szabályzat

Játék és adatvédelmi szabályzat Játék és adatvédelmi szabályzat Az "Euronics Hírlevél" nyereményjáték részvételi feltétele és adatvédelmi nyilatkozata Játékszabályzat Az "Euronics Hírlevél" nyereményjáték szervezője és a nyeremény felajánlója

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza az evisit Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) www.evisit.hu hnlapján megvalósuló adatkezeléssel kapcslats tájékztatást. Az adatkezelési tájékztató a 2016/679

Részletesebben

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

IGÉNYBEJELENTŐ / EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS

IGÉNYBEJELENTŐ / EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS Kapcslási szám: Számla tulajdns kódja: IGÉNYBEJELENTŐ / EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS Helyhez kötött telefn szlgáltatás igénybevételére amely létrejött a SUPRA KTV Kft. ( székhely: 8000 Székesfehérvár, Trencsényi

Részletesebben

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat 2018. 11. 26. Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás...

Részletesebben

Játék és adatvédelmi szabályzat

Játék és adatvédelmi szabályzat Játék és adatvédelmi szabályzat Az "Euronics Hírlevél" nyereményjáték részvételi feltétele és adatvédelmi nyilatkozata Játékszabályzat Az "Euronics Hírlevél" nyereményjáték szervezője és a nyeremény felajánlója

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT 1. Játék szervezője: UNICHEM GAIA Vegyipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1172 Budapest, Cinkotai út

Részletesebben

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Látgató! A Hungar Classic Kft. a webldalunkn keresztül rögzített személyes adatkra vnatkzóan az alábbiakról kívánja Önt

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Patika Platfrm Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) tájékztatását a www.daxa.hu és www.patikaplatfrm.hu dmain nevek alatt elérhető internetes ldal (a tvábbiakban:

Részletesebben

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Karácsonyi videó kvíz! játék részvételi feltételei A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Gorenje Magyarország Kft. Wave Active Kvíz nyereményjáték

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Gorenje Magyarország Kft. Wave Active Kvíz nyereményjáték NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT Gorenje Magyarország Kft. Wave Active Kvíz nyereményjáték I. A Játékszabályzat hatálya A jelen nyereményjáték szabályzatot (a továbbiakban: Szabályzat) a Gorenje Magyarország

Részletesebben

KÉZENFOGVA ALAPÍTVÁNY JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT

KÉZENFOGVA ALAPÍTVÁNY JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT KÉZENFOGVA ALAPÍTVÁNY JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Az alábbi tájékztató célja, hgy segítségével Ön a Kézenfgva Alapítvány Jgsegély Szlgálata (A tvábbiakban: Szlgáltató) (http://kezenfgva.hu/jgsegely-szlgalat)

Részletesebben

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató Az Európai Utazási Biztosító Zrt. 2018. június 18-tól 2018. július 1-jéig zajló online nyereményjátékának

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZLÉSI SZABÁLYZAT CÉLJA A PARAGON-Alkusz Biztsításközvetítő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (tvábbiakban: Biztsításközvetítő) a felmerülő panaszk gyrs és egyértelmű

Részletesebben

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen a Telenor Hungary Facebook oldalán megrendezett játék (a továbbiakban: Játék ) részvételi

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

Black Friday Akció Szabályzat

Black Friday Akció Szabályzat Black Friday Akció Szabályzat I. Szervező neve: Vác Városi Kábeltelevízió Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

LOVESEXDUREX JÁTÉKSZABÁLY

LOVESEXDUREX JÁTÉKSZABÁLY LOVESEXDUREX JÁTÉKSZABÁLY 1. A Reckitt Benckiser (Magyarrszág) Kft. (Bcskai út 134-146., 1113., Budapest, tvábbiakban: Szervező) által szervezett pntgyűjtőjátékban (tvábbiakban: Játék) kizárólag azn magyar

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Bevezető

TÁJÉKOZTATÓ. Bevezető TÁJÉKOZTATÓ Az pénzmsás és terrrizmus finanszírzása megelőzésével és megakadályzásával kapcslats eljárásairól Bevezető A pénzmsás lyan bűncselekmény, amelynek célja, hgy az illegális útn, avagy bűnözésből

Részletesebben

Szerződő Felek: Szállító és Megrendelő együttesen.

Szerződő Felek: Szállító és Megrendelő együttesen. Általáns Szerződési Feltételeket Az Eaglemss Ltd. DC Cmics A Legendás Batman című srzatának és a hzzá kapcslódó előfizetői ajándéktárgyak megvásárlására és kiszállítására vnatkzó feltételeket, valamint

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Lmex Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) által a vásárlóit érintő adatkezelésekkel kapcslats tájékztatást. Az adatkezelési tájékztató a 2016/679 számú

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat 1 VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

1. A SZERZŐDÉS 2. SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA 3. A SZOLGÁLTATÁSOK MINŐSÉGI CÉLÉRTÉKEI, A MINŐSÉGI CÉLÉRTÉKEK ÉRTELMEZÉSE

1. A SZERZŐDÉS 2. SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA 3. A SZOLGÁLTATÁSOK MINŐSÉGI CÉLÉRTÉKEI, A MINŐSÉGI CÉLÉRTÉKEK ÉRTELMEZÉSE 1. A SZERZŐDÉS Webtárhely/hnlap szlgáltatási szerződés ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A megrendelőnek (tvábbiakban Előfizető), aki a hnlap/webtárhely szlgáltatást (tvábbiakban Szlgáltatás) igénybe kívánja

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: Kábelfix Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2612 Kosd, Kossuth utca 41. cégjegyzékszáma: Cg: 13-09-066609 adószám: 10825529-3-13

Részletesebben