Dakar Rally 2016 Florent Vayssade Sherco TVS Rally Factory RTR 450 Rally HUNGARIAN VERSION HAPPY NEW YEAR. FOLLOW US ON motul.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Dakar Rally 2016 Florent Vayssade Sherco TVS Rally Factory RTR 450 Rally HUNGARIAN VERSION 30.12.15 HAPPY NEW YEAR. FOLLOW US ON motul."

Átírás

1 Dakar Rally 2016 Florent Vayssade Sherco TVS Rally Factory RTR 450 Rally HUNGARIAN VERSION HAPPY NEW YEAR

2 Alain Duclos & Joan Pedrero Garcia Sherco TVS Rally Factory RTR 450 Rally DAKAR RALLY 2016 PREVIEW SHERCO TVS RACING AZ EGYSÉG ERŐSEBBÉ TESZ A 2016-os Dakar Rally motoros versenyzői listáján 138 név szerepel. Közülük három annak a Sherco TVS Rally Factory csapatának színeit viseli, amely egyike a Motul műszaki támogatásáról aláírt megállapodással rendelkező három csapatnak a világ legfárasztóbb off-road rally-ján. A Team Sherco TVS Factory két gyártómű egyesített erőit takarja. Az 1998-ban alapított francia gyártó, a Sherco az endúró, a szupermoto és a triál ágazat szakértője, a TVS Racing pedig annak az indiai TVS Motor Company-nak a verseny részlege, amelyik éves szinten három millió kétkerekű gyártását produkálja. Közös erőfeszítéseik eredményeként a 2015-ös Dakar során két versenyző már célba ért az RTR 450-es motorjukkal. A spanyol Joan Pedrero Garcia korábban már hét ízben indult a Dakaron, legjobb eredménye két ötödik helyezés. Rengeteget edzettem és csúcsformában érzem magam! A motorommal szinte eggyé váltam az utóbbi időben. A 2010-ben hatodik francia, Alain Duclos a hármas legtapasztaltabbja a maga 14 indulásával. Minden egyszerűnek látszik, de magam is kiváncsi vagyok, hogy fog végződni ez a verseny a korábbi győztesek távollétében. Azt hiszem képes leszek élni az alkalommal Végül lehetséges, hogy a vízhordó kritikus szerepét egy másik francia fiúra osztották. Florent Vayssade egyik ámulatból a másikba ejt bennünket mióta a kajakról a terepmotorozásra váltott.

3 ICE SPEEDWAY CHAMPIONSHIP OF RUSSIA TOGLIATTI Dmitry Koltakov RACE 03/04 DMITRY KOLTAKOV A HARMADIK HELYEN A VÉGSŐ ÜTKÖZET ELŐTT TOGLIATTI RESULTS Nikolai Krasnikov (Ufa) Igor Kononov (Togliatti) Dmitry Koltakov(Moscow) A 2015-ös Ice Speedway Gladiators World Champion győztese, Dmitry Koltakov, akinek csapatát a Motul támogatja, rajthoz állt hazája bajnokságának téli rajtján. A Togliatti városában december én tartott Final 1 pihentetőnek egyáltalán nem nevezhető hétvégéje után az összetett verseny harmadik helyén áll az orosz versenyző. Szombaton a három, egyaránt 14 pontot gyűjtött vetélytárs között egy hatodik, döntő futamot is meg kellett szervezni. Ennek harmadik körében Nikolai Krasnikov elment Dmitry Koltakov mellett, a harmadik pedig Igor Kononov lett. A Koltakov és Krasnikov közötti harc még élesebben folytatódott vasárnap, aminek eredményeként Koltakov elesett. Krasnikov olyan közel jött hozzá, hogy kerekével elérte Koltakov térdvédőjét, kibillentve ezzel a világbajnoki cím védőjét egyensúlyából. Az orosz bajnokság január 3-4-én fog véget érni a szibériai Shchardrinsk városában. A legjobb versenyzők kvalifikálni fogják magukat a rákövetkező hétvégén kezdődő FIM Ice Speedway Gladiators World Championship első fordulójára, amit Finnországban, Ylitorno városában rendeznek.

4 National Trial Series Andreas Niederer Team Beta USA Beta Evo 300 BETA USA 2016 SEASON PRESENTATION HARCRA KÉSZ 2016-RA A BETA USA CSAPATA Az olasz Beta Motorcycles első mopedjei az 1940-es években kerültek piacra. Mára az éves termelésük eléri a járgányt, erős verseny imázzsal. Az Atlanti-óceán másik oldalán a Beta USA csapata képviseli a márkát maguk mögött tudva a Motul műszaki támogatását. A cég most tett közhírré egy ambiciózus de egyúttal változatos sport programot. Hét versenyző fog indulni a nemzeti bajnokság versenyein a Zack Huberty menedzselte off-road csapat, valamint a Ray Peters vezette trial együttes révén. Az Egyesült Államok keleti részén Jesse Groemm egy kétütemű 300 RR-rel a NEPG (National Enduro) kategóriában, egy 250-essel pedig a GNCC XC2- ben (Grand National Cross Country) indul. Új csapattársa, Tegan Temple ugyanazt célozza meg, de csak a 250-esekre nevezett. Kyle Redmond és Max Gerston nyugaton endurokrossz kategóriában igyekszik győzelemre vinni a Beta USA színeit, kimondottan az ehhez illő tuningolással felkészített 300 RR-esekkel. Mivel a versenyek ebben a szakágban csak augusztusban kezdődnek, az első félévben a két versenyző különféle eseményeken indulva készül a későbbi megmérettetésre. Még nyugaton és az EnduroX-nél maradva, Morgan Tanke is figyelemmel kíséri a Women Pro kategóriát egy Beta Xtrainer-rel (kétütemű 300 cm3). Ty Cullins kétfrontos harcot készül vívni: az EnduroX sorozat mellett, Andreas Niedererhez hasonlóan ő is megpróbálja győzelemre vinni a saját Beta Evo 300-ast a National Trial Series Expert kategóriában.

5 NISSAN NISMO LMP1 MOTUL STATEMENT Nissan GT-R LM NISMO légende COURSE LIEU RACE 00/00 A NISSAN NISMO ELHAGYJA A FIA WEC PROGRAMOT Egy évvel ezelőtt a Motul régi partnerével, a Nissan NISMO-val összefogva merész vállalkozásba kezdett, melynek célja az LMP1-nek, a világ legerősebb megbízhatósági kategóriájának a forradalmasítása volt. A vállalkozás a Nissan mostani bejelentésének megfelelően sajnos nem folytatódik 2016-ban. A csalódás ellenére szívesen tekintünk az időnap előtt véget érő Nissan GT-R LM NISMO kalandra. Ezzel a projekttel ugyanis a Nissan hű maradt Innovation that excites mottójához. Izgalom: ez az érzés hatott át mindannyiunkat a jövő ezen kocsijával kapcsolatban, de tudjuk azt is, hogy az innováció annak a kockázatát is rejti, hogy valami nem sikerül egyből. A Nissan azonban demonstrálta, hogy a változtatás igenis lehetséges. A Nissan NISMO és a Motul közötti együttműködés évről-évre erősebb lesz, amit az elmúlt év novembere is igazol, midőn a Nissan MOTUL AUTECH GT-R az egymás utáni második évben is megnyerte a Japanese Super GT Championship GT500-as kategóriáját. Ez a diadal, együtt a Nissan GT Academy diákjainak a Pro Cup bajnokság Blancpain Endurance sorozatában NISMO GT-R kocsikkal megszerzett bajnoki címével világosan igazolja a két cég együttműködésével kifejlesztett kenőanyag teljesítményét. A Nismo Competition Oil by Motul kenőanyagot sok GT-R tulajdonos használja versenyzésre és hétköznapi használatban is. A Motul minden jót kíván a Nissan NISMO-nak jövőbeni törekvéseihez és várja, hogy mikor lehet ismét részese a japán gyártómű elképzeléseinek.

6 INSIDE STORY KIEL PRIESTMANN S RECORD BREAKER Kiel Priestmann Skunk2 Racing Honda Civic EGY ZABOLÁTLAN CIVIC European Le Mans Series Lancaster - Hirsch - Wirdheim Greaves Egy Motorsport mindössze LMP2 800 Gibson -ért 015S Nissan vásárolt 1995-ös évjáratú Honda Civic-et alapul véve épített Kiel Priestmann egy igazi Drag Racing szörnyet néhány neves támogató segítségével A Tegiwa Imports, amely cég igazán különleges Honda alkatrészeket forgalmaz az Egyesült Királyságban, nagyon sokat ígérő fejlesztési kilátásokat nyitott meg azzal, hogy összehozta a Skunk2 Racing-gel: az amerikai struktura bizosított számára egy olyan alaphelyzetben 850 LE-s motort, amelynek teljesítménye akár 1500 LE-re is növelhető. Kiel egyaránt dícsérőleg szól a Honda Spec-P Racing-hez fűződő és a Motul-os együttműködésről: A Motul termékei komoly teljesítmény tényezői voltak ezévi megbízhatóságunknak. Jobbnak bizonyultak piaci versenytársaiknál és nem is tervezzük a cseréjét. A módosítások listája, amely ezt a városi autót Európa leggyorsabb EG Civic-típusává tette, VERSION FRANÇAISE lenyűgöző. Az 1800 cm3-es turbófeltöltésű motort a legnagyobb gondossággal tuningolták, a Honda által kedvelt VTEC rendszert símán leegyszerűsítették. Növelték a motor rugalmasságát és előnyben részesítették az üzemanyag takarékosságot,

7 Kiel Priestmann Skunk2 Racing Honda Civic ami egyébként haszontalan, ha a motor többnyire csúcsra járatva működik! Az ötödik sebesség szintén eltűnt, így sikerült megnövelni a sebváltó szilárdságát, amire nagy szükség van a Drag Racing versenyek során. Ez továbbra is H-formában European működik, Le Mans de Series egy egyedi Lancaster megvezetéssel - Hirsch - Wirdheim sikerült Greaves megakadályozni Motorsport LMP2 az esetleges Gibson 015S rossz Nissan manővereket. A tapadás optimalizálása érdekében alacsony nyomású slick gumikat választottak. A szűk szerelés elősegíti a hátsó kerekek gördülési ellenállásának csökkentését. Kiel értelemszerűen sokat foglalkozott a lengés csillapítással, a rúgókkal és a tengelyek vonalával, továbbá a súlyelosztással, ami jelenleg kíválónak mondható, 70/30 arányú. Végül az összsúly a pilótával és az üzemanyaggal együtt nem lépi túl a 930 kg-ot. Kiel és Civic-e számára a próbapálya az a Santa Pod Drag Racing versenypálya, ahol az FWD Drag Series, azaz az első kerék hajtású kocsik évenkénti öt fordulóját szokták rendezni ban Kiel volt az első nyertese ennek a brit MSA szervezet által is hivatalosnak elismert bajnoki sorozatnak ben megnyerte a JapShow harmadik fordulóját, de eltekintve ezektől a párharcoktól elismeri, hogy elsősorban a teljesítményre fókuszál: az állórajtos negyedmérföld idejére és a célvonalon mutatott sebességre. Sikerült fejlődnie a karosszéria tekintetében is és lépésről-lépésre növeli a motor erejét is. Pillanatnyilag 9 mp és 169 mph (272 km/h) csúcssebessége a legjobb VERSION FRANÇAISE eredménye. A kritikus 9 mp-es határ átlépésével elérte célját, bár semmi kétség, Kiel álma megközelíteni a 8,5 mp-et Annak azonban ára van: szükség lenne egy új kipufugóra, mert a régivel az már nem elérhető! Motul Sport News 2015 Motul - All right reserved Motul 119 bd Felix Faure Aubervilliers Publishing & editing coordinator : Leslie Raiwoit / l.raiwoit@fr. Credits : 2015 Sherco, Sergey Afanasyev, Shan Moore, NISMO Global, Mattwoodsphotography.com

Yokohama new Nismo headquarter / Motul Nismo Autech Team / Nissan GT-R GT500. Motul.Sport.News. 27 / 02 / 2013 hungarian version

Yokohama new Nismo headquarter / Motul Nismo Autech Team / Nissan GT-R GT500. Motul.Sport.News. 27 / 02 / 2013 hungarian version Yokohama new Nismo headquarter / Motul Nismo Autech Team / Nissan GT-R GT500 Motul.Sport.News 09 27 / 02 / 2013 hungarian version Nismo Racing Programme announcement / Yokohama Yokohama new Nismo headquarter

Részletesebben

Bibendum Challenge / Alexandre Prémat / Formulec EF01. Motul. Sport. News 21

Bibendum Challenge / Alexandre Prémat / Formulec EF01. Motul. Sport. News 21 Bibendum Challenge / Alexandre Prémat / Formulec EF01 Motul. Sport. News 21 # HUNGARIAN 01.06.2011 VERSION Bibendum Challenge / Berlin Bibendum Challenge / Formulec EF01 Az EF01 ellopta a show-t! A korábbi

Részletesebben

World FIM Endurance Championship / Delhalle - Philippe / Suzuki Endurance Racing Team / Suzuki GSX-R. Motul. Sport. News 43

World FIM Endurance Championship / Delhalle - Philippe / Suzuki Endurance Racing Team / Suzuki GSX-R. Motul. Sport. News 43 World FIM Endurance Championship / Delhalle - Philippe / Suzuki Endurance Racing Team / Suzuki GSX-R # hungarian Motul. Sport. News 43 16.11.2011 Version World FIM Endurance Championship / Doha Round 01

Részletesebben

Motul. Sport. News 23

Motul. Sport. News 23 Motul. Sport. News 23 # HUNGARIAN 18.08.2010 VERSION MotoGP / Brno Round 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Ben Spies / Team Yamaha Tech3 / Yamaha M1 Ben Spies egyre jobb és jobb Catalunya

Részletesebben

FIA WEC / Bradley - Howson - Imperatori / KCMG / Oreca 03R - Nissan. Motul.Sport.News. 02 / 12 / 2014 hungarian version

FIA WEC / Bradley - Howson - Imperatori / KCMG / Oreca 03R - Nissan. Motul.Sport.News. 02 / 12 / 2014 hungarian version FIA WEC / Bradley - Howson - Imperatori / KCMG / Oreca 03R - Nissan Motul.Sport.News 02 / 12 / 2014 hungarian version FIA WEC / 6 Hours of São Paulo Round 01 02 03 04 05 06 07 08 29 th 30 th Zlobin - Minassian

Részletesebben

FIA GT World Championship / Team Hexis Racing. Motul. Sport. News 05

FIA GT World Championship / Team Hexis Racing. Motul. Sport. News 05 FIA GT World Championship / Team Hexis Racing # hungarian Motul. Sport. News 05 01.02.2012 Version FIA GT World Championship / Lédenon Team Hexis Racing / MP4-12-GT3 A Hexis korszak nyitánya! November

Részletesebben

Brabus 6,3 R Biturbo Engine - 800 HP. Motul. Sport. News 07

Brabus 6,3 R Biturbo Engine - 800 HP. Motul. Sport. News 07 Brabus 6,3 R Biturbo Engine - 800 HP # hungarian Motul. Sport. News 07 14.02.2012 Version Recommendation agreement / Köhln Brabus K8 engine A Motul és a Brabus együttmüködési megállapodást kötött Bizonyára

Részletesebben

FIM World MX2 / Standing Construct KTM Junior Team / KTM 250 SX. Motul.Sport.News. 06 / 03 / 2013 hungarian version

FIM World MX2 / Standing Construct KTM Junior Team / KTM 250 SX. Motul.Sport.News. 06 / 03 / 2013 hungarian version FIM World MX2 / Standing Construct KTM Junior Team / KTM 250 SX Motul.Sport.News 10 06 / 03 / 2013 hungarian version FIM World Motocross Championship / Losail 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

Részletesebben

Russian Rally Cup / Sergei Naryshkin / Dmack Cup Team / Volkswagen Polo. Motul.Sport.News. 30 / 01 / 2013 hungarian version

Russian Rally Cup / Sergei Naryshkin / Dmack Cup Team / Volkswagen Polo. Motul.Sport.News. 30 / 01 / 2013 hungarian version Russian Rally Cup / Sergei Naryshkin / Dmack Cup Team / Volkswagen Polo Motul.Sport.News 05 30 / 01 / 2013 hungarian version Russian Rally Cup / Yaroslav Sergei Naryshkin / Dmack Cup Team / Volkswagen

Részletesebben

Baja 1000 / Jeremie Warnia / Motoworks Can-Am / Can-Am DS 450. Motul. Sport. News 50

Baja 1000 / Jeremie Warnia / Motoworks Can-Am / Can-Am DS 450. Motul. Sport. News 50 Baja 1000 / Jeremie Warnia / Motoworks Can-Am / Can-Am DS 450 # hungarian Motul. Sport. News 50 19.12.2012 Version Baja 1000 / Ensenada Josh Frederick / Motoworks Can-Am / Can-Am DS 450 A Motoworks elkerülte

Részletesebben

Super GT / Tréluyer - Motoyama / Team Motul Autech / Nissan GT-R R35. Motul. Sport. News 17

Super GT / Tréluyer - Motoyama / Team Motul Autech / Nissan GT-R R35. Motul. Sport. News 17 Super GT / Tréluyer - Motoyama / Team Motul Autech / Nissan GT-R R35 Motul. Sport. News 17 # HUNGARIAN 04.05.2011 VERSION Super GT / Fuji Tréluyer - Motoyama / Team Motul Autech A Motul Autech csapat nagy

Részletesebben

L Impérial Classic Rally / Bentley Blue Train. Motul. Sport. News 38

L Impérial Classic Rally / Bentley Blue Train. Motul. Sport. News 38 L Impérial Classic Rally / Bentley Blue Train # hungarian Motul. Sport. News 38 12.10.2011 Version Francia Veteránautó Rally / Corsica Lajournade - Baron / Porsche 911 w Remekül szerepeltek Korzikán a

Részletesebben

Le Mans Series / Gary Chalandon / Team Greaves Motorsport / Zytek Nissan. Motul. Sport. News 13

Le Mans Series / Gary Chalandon / Team Greaves Motorsport / Zytek Nissan. Motul. Sport. News 13 Le Mans Series / Gary Chalandon / Team Greaves Motorsport / Zytek Nissan Motul. Sport. News 13 # HUNGARIAN 06.04.2011 VERSION Le Mans Series / Le Castellet 01 02 03 04 05 Collard - Jousse - Tinseau / Pescarolo

Részletesebben

Greaves Motorsport LMP2 Gibson 015S Nissan HUNGARIAN VERSION FOLLOW US ON motul.com

Greaves Motorsport LMP2 Gibson 015S Nissan HUNGARIAN VERSION FOLLOW US ON motul.com European FIM MotoGP Le World Mans Series Championship Lancaster Gran - Hirsch Premio - Wirdheim Motul de la Comunitat Valenciana 2015 Greaves Motorsport LMP2 Gibson 015S Nissan HUNGARIAN VERSION 12.11.15

Részletesebben

Forma 1 világa. Kezdetektől napjainkig. Készítette: Tánczos Andrea (TAAOAAI.ELTE)

Forma 1 világa. Kezdetektől napjainkig. Készítette: Tánczos Andrea (TAAOAAI.ELTE) Forma 1 világa Kezdetektől napjainkig Készítette: Tánczos Andrea (TAAOAAI.ELTE) 1 Tartalom Kezdetek...3. oldal Nagydíjak...3. oldal Csapatok...4. oldal Érdekességek...5. oldal A Formula-1 az autóversenyek

Részletesebben

French Ice Andros Trophy Jean-Philippe Dayrault Mazda France Mazda 3 HUNGARIAN VERSION MERRY CHRISTMAS. FOLLOW US ON motul.

French Ice Andros Trophy Jean-Philippe Dayrault Mazda France Mazda 3 HUNGARIAN VERSION MERRY CHRISTMAS. FOLLOW US ON motul. French Ice Andros Trophy Jean-Philippe Dayrault Mazda France Mazda 3 HUNGARIAN VERSION 23.12.15 MERRY CHRISTMAS AMV Cup 2016 FRENCH ICE ANDROS TROPHY ALPE D HUEZ RACE 03/07 A BOSSZÚ HIDEGEN TÁLALVA A LEGJOBB

Részletesebben

Mi is a rallye? A futamok célja A cél a gyorsasági szakaszokon minél gyorsabban teljesíteni a megadott távot, a mért időeredmények

Mi is a rallye? A futamok célja A cél a gyorsasági szakaszokon minél gyorsabban teljesíteni a megadott távot, a mért időeredmények A sport különböző szakágai között egyre nagyobb és gyorsabb iramban követel magának helyet az autósport. Ezt a folyamatosan fejlődő sportágat, mely egyre nagyobb számú versenyzőt és versenyautót vonultat

Részletesebben

FIM MotoGP World Championship Motul Grand Prix of Japan Start of the race HUNGARIAN VERSION FOLLOW US ON motul.com

FIM MotoGP World Championship Motul Grand Prix of Japan Start of the race HUNGARIAN VERSION FOLLOW US ON motul.com FIM MotoGP World Championship Motul Grand Prix of Japan Start of the race HUNGARIAN VERSION 20.10.16 Maverick Viñales Suzuki MotoGP Suzuki GSX-RR FIM MOTOGP WORLD CHAMPIONSHIP MOTEGI 15/18 MOTOGP, MOTEGI

Részletesebben

IndyCar 2015. Készítette: Zoleg Motorsport Média oldal 1

IndyCar 2015. Készítette: Zoleg Motorsport Média oldal 1 Készítette: Zoleg Motorsport Média oldal 1 IndyCar 2015 - Naptár Verseny Verseny hivatalos neve Pálya hivatalos neve Város TV időpontja 2015.03.29 Firestone Grand Prix of Streets of St. Petersburg St.

Részletesebben

MotoGP / Alvaro Bautista / Suzuki Rizla / GSV-R. Motul. Sport. News 05

MotoGP / Alvaro Bautista / Suzuki Rizla / GSV-R. Motul. Sport. News 05 MotoGP / Alvaro Bautista / Suzuki Rizla / GSV-R Motul. Sport. News 05 # HUNGARIAN 09.02.2011 VERSION World MotoGP / Sepang Colin Edwards / Yamaha Tech 3 / YZR - M1 Biztató teszteredmények a Motulos csapatok

Részletesebben

Egy versenyhétvége két önálló versenynapból áll.

Egy versenyhétvége két önálló versenynapból áll. A Lotus Kupa 2009-ben indul Magyarországon az MNASZ (Magyar Nemzeti Autósport Szövetség) keretein belül, a gyorsasági szakágban. A gyorsasági szakág más futamai kis és nagy túraautók 1600ccm-ig, Formula

Részletesebben

Japanese MX Championship / Akira Narita / HRC Team / Honda CRF450. Motul. Sport. News 43

Japanese MX Championship / Akira Narita / HRC Team / Honda CRF450. Motul. Sport. News 43 Japanese MX Championship / Akira Narita / HRC Team / Honda CRF450 # hungarian Motul. Sport. News 43 31.10.2012 Version Japanese MX Championship / Sugo 01 02 03 04 05 06 07 08 09 40 TH 41 ST Akira Narita

Részletesebben

International GT open / Daniel Zampieri - Michael Dalle Stelle / Kessel Racing / Ferrari F458. Motul. Sport. News 44

International GT open / Daniel Zampieri - Michael Dalle Stelle / Kessel Racing / Ferrari F458. Motul. Sport. News 44 International GT open / Daniel Zampieri - Michael Dalle Stelle / Kessel Racing / Ferrari F458 # hungarian Motul. Sport. News 44 07.11.2012 Version International GT Open / Barcelona 01 02 03 04 05 06 07

Részletesebben

12/2011. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

12/2011. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2011-12-16 12/2011. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség vezetői és dolgozói nevében ezúton kívánunk tiszteletteljes és emberséges karácsonyt, békés és eredményekben gazdag

Részletesebben

FIA World Endurance Championship Nürburgring 6 Hours HUNGARIAN VERSION FOLLOW US ON motul.com

FIA World Endurance Championship Nürburgring 6 Hours HUNGARIAN VERSION FOLLOW US ON motul.com FIA World Endurance Championship Nürburgring 6 Hours HUNGARIAN VERSION 27.07.16 FIA WORLD ENDURANCE CHAMPIONSHIP NÜRBURGRING 6 HOURS Yamagishi, Ragues, Ruberti Larbre Chevrolet Corvette C7-Z06 04/09 DOBOGÓS

Részletesebben

FIM MotoGP World Championship / Aleix Espargaro / NGM Mobile Forward Racing Team / Yamaha FTR. Motul.Sport.News. 12 / 03 / 2014 hungarian version

FIM MotoGP World Championship / Aleix Espargaro / NGM Mobile Forward Racing Team / Yamaha FTR. Motul.Sport.News. 12 / 03 / 2014 hungarian version FIM MotoGP World Championship / Aleix Espargaro / NGM Mobile Forward Racing Team / Yamaha FTR Motul.Sport.News 12 / 03 / 2014 hungarian version FIM MotoGP World Championship - Test days / Losail Round

Részletesebben

Motul.Sport.News. FIM EWC / Da Costa - Foray - Gimbert / Honda FIM Endurance World Championship Team / Honda CBR 1000 RR Fireblade

Motul.Sport.News. FIM EWC / Da Costa - Foray - Gimbert / Honda FIM Endurance World Championship Team / Honda CBR 1000 RR Fireblade FIM EWC / Da Costa - Foray - Gimbert / Honda FIM Endurance World Championship Team / Honda CBR 1000 RR Fireblade Motul.Sport.News 14 / 01 / 2015 hungarian version FIM EWC and Road Racing North West 200

Részletesebben

Greaves Motorsport LMP2 Gibson 015S Nissan HUNGARIAN VERSION FOLLOW US ON motul.com

Greaves Motorsport LMP2 Gibson 015S Nissan HUNGARIAN VERSION FOLLOW US ON motul.com European Rolex Middle Le Mans Sea Race Series Belka Lancaster 2 - Hirsch - Wirdheim Greaves Motorsport LMP2 Gibson 015S Nissan HUNGARIAN VERSION 28.10.15 Vasiliy Shumarin Belka 2 ROLEX MIDDLE SEA RACE

Részletesebben

Super GT / Matsuda - Quintarelli / Nismo Motul Autech / Nissan GT-R GT500. Motul.Sport.News. 19 / 11 / 2014 hungarian version

Super GT / Matsuda - Quintarelli / Nismo Motul Autech / Nissan GT-R GT500. Motul.Sport.News. 19 / 11 / 2014 hungarian version Super GT / Matsuda - Quintarelli / Nismo Motul Autech / Nissan GT-R GT500 Motul.Sport.News 19 / 11 / 2014 hungarian version Super GT / Twin Ring Motegi Round 01 02 03 04 05 06 07 08 23 RD 2014 Motul Title

Részletesebben

OROSZORSZÁG ÉS AZ AUTÓSPORT KÉSZÍTETTE: TALLÓDI LAURA F3WOD9

OROSZORSZÁG ÉS AZ AUTÓSPORT KÉSZÍTETTE: TALLÓDI LAURA F3WOD9 OROSZORSZÁG ÉS AZ AUTÓSPORT KÉSZÍTETTE: TALLÓDI LAURA F3WOD9 Tartalom: A következő pár slide-on szeretném bemutatni Oroszország és az autósport kapcsolatát világviszonylatban. Az FIA (Nemzetközi Autósport

Részletesebben

Australasian Superbike Championship / Hook-Stauffer / Team Honda Racing / Honda CBR1000RR SP. Motul.Sport.News. 10 / 12 / 2014 hungarian version

Australasian Superbike Championship / Hook-Stauffer / Team Honda Racing / Honda CBR1000RR SP. Motul.Sport.News. 10 / 12 / 2014 hungarian version Australasian Superbike Championship / Hook-Stauffer / Team Honda Racing / Honda CBR1000RR SP Motul.Sport.News 10 / 12 / 2014 hungarian version Australasian Superbike / Sydney Round 01 02 03 04 05 06 36

Részletesebben

Gorkyclassic partnership / Gaz 24 Volga. Motul.Sport.News. 20 / 08 / 2014 hungarian version

Gorkyclassic partnership / Gaz 24 Volga. Motul.Sport.News. 20 / 08 / 2014 hungarian version Gorkyclassic partnership / Gaz 24 Volga Motul.Sport.News 20 / 08 / 2014 hungarian version Gorkyclassic partnership / Moscow Gorkyclassic partnership Kiállítások és veterán autó verseny Alapítása óta, azaz

Részletesebben

Mecsek Rali, hajdúságiakkal

Mecsek Rali, hajdúságiakkal 1. oldal, összesen: 6 2009. 07. 31. Péntek - Oszkár, holnap Kezdőlap Megyénk Sport Szerintem Kultúr Sport Mecsek Rali, hajdúságiakkal 2009-07-30 15:40 Debrecen A vb finnországi futamával egyszerre rendezik

Részletesebben

Magyarország Endurocross Bajnokságainak és MAMS Kupáinak Kiírása

Magyarország Endurocross Bajnokságainak és MAMS Kupáinak Kiírása Magyarország Endurocross Bajnokságainak és MAMS Kupáinak Kiírása 2016 Készítette: A MAMS Enduro Szakági Tanács Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

GYMKHANA 16: VERSENYSZABÁLYZAT ÉS VERSENYKIIRÁS! Érvényes 2016.12.31-ig.

GYMKHANA 16: VERSENYSZABÁLYZAT ÉS VERSENYKIIRÁS! Érvényes 2016.12.31-ig. FIGYELMEZTETÉS! Az autó versenyzés veszélyes sport! Olyan, hogy biztonságos verseny nem létezik. A versenyzés mindig magában hordozza a súlyos vagy halálos sérüléssel járó baleset kockázatát. Ez a veszély

Részletesebben

Professional Motorsport World Expo. Motul. Sport. News 44

Professional Motorsport World Expo. Motul. Sport. News 44 Professional Motorsport World Expo # hungarian Motul. Sport. News 44 23.11.2011 Version Professional Motorsport World Expo / Cologne Professional Motorsport World Expo Teljes siker a MOTUL standján! Az

Részletesebben

T ú r a a u t ó E u r ó pa K u pa. E u r o p e a n To u r i n g C a r C u p

T ú r a a u t ó E u r ó pa K u pa. E u r o p e a n To u r i n g C a r C u p a verseny az auto A Túraautó Európa Bajnokság 50 éves múltra tekint vissza. Az első, FIA által Európa Bajnokságnak elismert versenyt 1963- ban rendezték. Azóta persze rengeteg átalakuláson ment keresztül.

Részletesebben

FIM Endurance World Championship / Podium ceremony. Motul.Sport.News. 27 / 08 / 2014 hungarian version

FIM Endurance World Championship / Podium ceremony. Motul.Sport.News. 27 / 08 / 2014 hungarian version FIM Endurance World Championship / Podium ceremony Motul.Sport.News 27 / 08 / 2014 hungarian version FIM Endurance World Championship / Oschersleben Round 01 02 03 04 Julien Da Costa / Honda Racing team

Részletesebben

Super GT / Tachikawa - Hirate / Lexus Team Zent Cerumo / Lexus RC F. Motul.Sport.News. 30 / 07 / 2014 hungarian version

Super GT / Tachikawa - Hirate / Lexus Team Zent Cerumo / Lexus RC F. Motul.Sport.News. 30 / 07 / 2014 hungarian version Super GT / Tachikawa - Hirate / Lexus Team Zent Cerumo / Lexus RC F Motul.Sport.News 30 / 07 / 2014 hungarian version Super GT / Sugo 01 02 03 04 05 06 07 08 Tachiwaka - Hirate / Lexus Team Zent Cerumo

Részletesebben

Australasian Superbike Championship Troy Herfoss Team Honda Racing Honda CBR1000RR SP HUNGARIAN VERSION FOLLOW US ON motul.

Australasian Superbike Championship Troy Herfoss Team Honda Racing Honda CBR1000RR SP HUNGARIAN VERSION FOLLOW US ON motul. Australasian Superbike Championship Troy Herfoss Team Honda Racing Honda CBR1000RR SP HUNGARIAN VERSION 9.12.15 Team Honda Racing Honda CBR1000RR SP 31 st 32 nd AUSTRALASIAN SUPERBIKE CHAMPIONSHIP SYDNEY

Részletesebben

Szponzorációs Ajánlat FORZA RACING TEAM SE. Budapest, 2016.01.04.

Szponzorációs Ajánlat FORZA RACING TEAM SE. Budapest, 2016.01.04. FORZA RACING TEAM SE Budapest, 2016.01.04. 2 Bemutatkozás Sportegyesületünk, a FORZA RACING TEAM, 2009 decemberében alakult azzal a céllal, hogy népszerűsítsük a magyarországi Mountain Bike Maraton (XCM),

Részletesebben

Balatoni Halfesztivál 2 0 1 5. A U G U S Z T U S 1-9.

Balatoni Halfesztivál 2 0 1 5. A U G U S Z T U S 1-9. Balatoni Halfesztivál 2 0 1 5. A U G U S Z T U S 1-9. R É V F Ü L Ö P, B A L A T O N P A R T Bemutatkozás A Gastrofestival Europe Fesztiválszervező Iroda 2012-ben kezdte meg működését, azzal a céllal,

Részletesebben

European Le Mans Series Lancaster - Hirsch - Wirdheim Greaves Motorsport LMP2 Gibson 015S Nissan HUNGARIAN VERSION 22.10.15. FOLLOW US ON motul.

European Le Mans Series Lancaster - Hirsch - Wirdheim Greaves Motorsport LMP2 Gibson 015S Nissan HUNGARIAN VERSION 22.10.15. FOLLOW US ON motul. European Le Mans Series Lancaster - Hirsch - Wirdheim Greaves Motorsport LMP2 Gibson 015S Nissan HUNGRIN VERSION 22.10.15 Dermont - Lunardi - Perera TDS Racing BMW Z4 GT3 19 th 20 th EUROPEN LE MNS SERIES

Részletesebben

Sportrendezvény kiajánlás Tájékoztató a PoleArt Hungary verseny támogatói részére

Sportrendezvény kiajánlás Tájékoztató a PoleArt Hungary verseny támogatói részére Sportrendezvény kiajánlás Tájékoztató a PoleArt Hungary verseny támogatói részére When Your Soul comes to Life. Amikor a lelked életre kel. A PoleArt Hungary nemzetközi rúdsport verseny 2016. 05.22-én

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózdi Kerékpáros Egyesület tevékenységéről. Ó z d, 2016. május 20. Előterjesztő: Ózdi Kerékpáros Egyesület Elnöke

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózdi Kerékpáros Egyesület tevékenységéről. Ó z d, 2016. május 20. Előterjesztő: Ózdi Kerékpáros Egyesület Elnöke TÁJÉKOZTATÓ az Ózdi Kerékpáros Egyesület tevékenységéről Ó z d, 2016. május 20. Előterjesztő: Ózdi Kerékpáros Egyesület Elnöke Kezdetektől napjainkig A hegyikerékpározás az 1980-as években kezdte el meghódítani

Részletesebben

A Magyar Köztársaság Nemzetközi Old Timer Gyorsasági Motoros Bajnoksága

A Magyar Köztársaság Nemzetközi Old Timer Gyorsasági Motoros Bajnoksága A Magyar Köztársaság Nemzetközi Old Timer Gyorsasági Motoros Bajnoksága MAMS MZ Kupa SIMSON KUPA PANNONIA KUPA alapkiírása 2010 Melléklet: m szaki szabályzat Készítette: MAMS Old Timer Szakág Jóváhagyta:

Részletesebben

FIA GT1 World Championship / Team Hexis Racing / MP4 12C GT3. Motul. Sport. News 21

FIA GT1 World Championship / Team Hexis Racing / MP4 12C GT3. Motul. Sport. News 21 FIA GT1 World Championship / Team Hexis Racing / MP4 12C GT3 # hungarian Motul. Sport. News 21 30.05.2012 Version FIA GT1 World Championship / Navarra Round 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 Demoustier - Parente

Részletesebben

42056 Porsche 911 GT3 RS

42056 Porsche 911 GT3 RS 42056 Porsche 911 GT3 RS Szöveg: Scott Selkirk Neillands. Ulrik Feldskov Juul. Fénykép: Ulrik Jantzen. Tim Trøjborg. Porsche AG. Konstrukció: Kristian Nørby Larsen. Allan Jensen. Jakob Nusbaum. A LEGO

Részletesebben

MOTORKERÉKPÁROK NÉGYÜTEM MOTOROLAJOK - 4 STROKE ENGINE OIL. 1 12 5 600 Ft 5 600 Ft MOTUL 7100 4T 10W-30. 4 4 5 200 Ft 20 800 Ft

MOTORKERÉKPÁROK NÉGYÜTEM MOTOROLAJOK - 4 STROKE ENGINE OIL. 1 12 5 600 Ft 5 600 Ft MOTUL 7100 4T 10W-30. 4 4 5 200 Ft 20 800 Ft MOTORKERÉKPÁROK NÉGYÜTEM MOTOROLAJOK - 4 STROKE ENGINE OIL MOTUL 7100 4T 10W-30 -ig négyütem motorolaj - észter technológia.megfelel a gyártómvek elírásainak, különösen a HONDA és a YAMAHA azon legkorszerbb

Részletesebben

moto.hu motorosbolt motorkerékpár abroncs árlista - 2013 1015 Budapest, Batthyány utca 13.

moto.hu motorosbolt motorkerékpár abroncs árlista - 2013 1015 Budapest, Batthyány utca 13. 1430200 DIABLO 120/60 ZR 17 M/C (55W) TL 706 - SUPERSPORT 35,920 Ft 1430700 DIABLO 120/70 ZR 17 M/C (58W) TL 706 - SUPERSPORT 39,120 Ft 1429600 DIABLO 130/70 ZR 16 M/C (61W) TL 706 - SUPERSPORT 40,130

Részletesebben

Dakar / Joan Barreda / Team HRC / Honda CRF450 Rally. Motul.Sport.News. 15 / 01 / 2014 hungarian version

Dakar / Joan Barreda / Team HRC / Honda CRF450 Rally. Motul.Sport.News. 15 / 01 / 2014 hungarian version Dakar / Joan Barreda / Team HRC / Honda CRF450 Rally Motul.Sport.News 15 / 01 / 2014 hungarian version Dakar Offroad Rally / Argentina-Bolivia-Chile Round 01 02 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 Baldwin -

Részletesebben

A MAGYAR FALLABDA (SQUASH) SZÖVETSÉG 2014. ÉVI SZAKMAI ÉS GAZDASÁGI BESZÁMOLÓJA.

A MAGYAR FALLABDA (SQUASH) SZÖVETSÉG 2014. ÉVI SZAKMAI ÉS GAZDASÁGI BESZÁMOLÓJA. 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. Tel.: +36309724778 E-mail: squashiroda@squash.hu web: www.squash.hu A MAGYAR FALLABDA (SQUASH) SZÖVETSÉG 2014. ÉVI SZAKMAI ÉS GAZDASÁGI BESZÁMOLÓJA. Jelen beszámoló a

Részletesebben

Trend riport. A nemzetközi és hazai szállodaipar 2013 januári teljesítményéről

Trend riport. A nemzetközi és hazai szállodaipar 2013 januári teljesítményéről Trend riport A nemzetközi és hazai szállodaipar 2013 januári teljesítményéről Összefoglaló - 2013 januárjában nemzetközi viszonylatban a legjobb teljesítményt az elmúlt évhez hasonlóan Közel Kelet, Ausztrália

Részletesebben

Marton Gergely: Eredményes litván Challenge

Marton Gergely: Eredményes litván Challenge Marton Gergely: Eredményes litván Challenge Az M-F Motorsport ifjú versenyzője, Marton Gergely az elmúlt hétvégén a Rallycross Challenge Europe versenysorozat idei harmadik fordulóján állt rajthoz, Vilkyciai

Részletesebben

World FIM Superbike Championship / Michel Fabrizio / Team Suzuki Alstare / Suzuki GSX-R1000. Motul. Sport. News 27

World FIM Superbike Championship / Michel Fabrizio / Team Suzuki Alstare / Suzuki GSX-R1000. Motul. Sport. News 27 World FIM Superbike Championship / Michel Fabrizio / Team Suzuki Alstare / Suzuki GSX-R1000 # hungarian Motul. Sport. News 27 13.07.2011 Version World FIM Superbike Championship / Brno 01 02 03 04 05 06

Részletesebben

a CASTROL EDGE 5W-30 C3 és a CASTROL EDGE 5W-30 LL

a CASTROL EDGE 5W-30 C3 és a CASTROL EDGE 5W-30 LL a CASTROL EDGE 5W-30 C3 és a CASTROL EDGE 5W-30 LL BemutatÁSA www.castrol.hu TEGYE ÜZLETÉT ERŐSSÉ mint a titanium! A Castrolt ma is a folyamatos innováció és a határok feszegetése vezérli, hogy a lehető

Részletesebben

A világháború után kiadott uj angol katonai szolgálati szabályzatban egy helyen a következők olvashatók: A brit világbirodalom messze szétszórt

A világháború után kiadott uj angol katonai szolgálati szabályzatban egy helyen a következők olvashatók: A brit világbirodalom messze szétszórt AZ ANGOL H A D I F L O T T A Irta: SZALAY ISTVÁN A világháború után kiadott uj angol katonai szolgálati szabályzatban egy helyen a következők olvashatók: A brit világbirodalom messze szétszórt részei között

Részletesebben

Pintér: Én is a Fradinak szurkoltam

Pintér: Én is a Fradinak szurkoltam 2014 február 02. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Értéke: 1/5 Értéke: 2/5 Mérték Értéke: 3/5 Értéke: 4/5 Értéke: 5/5 Pintér Attila nem tagadja, hogy a Ferencváros élete meghatározó klubja.

Részletesebben

Podium FIM World MX1 / Clement Desal le & Kevin Strijbos. Motul.Sport.News. 27 / 08 / 2013 hungarian version

Podium FIM World MX1 / Clement Desal le & Kevin Strijbos. Motul.Sport.News. 27 / 08 / 2013 hungarian version Podium FIM World MX1 / Clement Desal le & Kevin Strijbos Motul.Sport.News 27 / 08 / 2013 hungarian version Pirelli World Challenge / Sonoma 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 Jack Baldwin / Porsche

Részletesebben

MAGYARORSZÁG SALAKMOTOROS NYÍLT EGYÉNI MAMS KUPA

MAGYARORSZÁG SALAKMOTOROS NYÍLT EGYÉNI MAMS KUPA Utánpótlás sport MAGYARORSZÁG SALAKMOTOROS NYÍLT EGYÉNI MAMS KUPA ALAPKIÍRÁS 2013 Készítette: A MAMS Salakmotoros Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Ttitkársága A MAGYARORSZÁG NYÍLT EGYÉNI

Részletesebben

Motul Grand Prix of Japan. Motul.Sport.News. 17 / 09 / 2014 hungarian version

Motul Grand Prix of Japan. Motul.Sport.News. 17 / 09 / 2014 hungarian version Motul Grand Prix of Japan Motul.Sport.News 17 / 09 / 2014 hungarian version FIM MotoGP World Championship / Twin Motegi Motul Grand Prix of Japan A Motul lett a Japanese Grand Prix névadó szponzora A Dorna

Részletesebben

AUTÓ- ÉS MOTORSPORT MAGAZIN. 2009. július INGYENES! Szilágyi Tamás. Junior Speedway Rider

AUTÓ- ÉS MOTORSPORT MAGAZIN. 2009. július INGYENES! Szilágyi Tamás. Junior Speedway Rider AUTÓ- ÉS MOTORSPORT MAGAZIN 2009. július INGYENES! Szilágyi Tamás Junior Speedway Rider 2 www.debrecen-sprint.hu Kilinccsel előre, avagy porolj, ha tudsz! Murvaprint Nyírtura amatőr autóverseny. Dübörgő

Részletesebben

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!!

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár Benzin 1.4 l 65 kw (88 LE) 1.6 l 81 kw (0 LE) Dízel 1.5 dci 63 kw (86 LE) 1.5 dci (+DPF) 76 kw (103 LE) Visia Visia AC Acenta I-Way Tekna

Részletesebben

ifj. Kanyik Antal Kanyik Rallye Team

ifj. Kanyik Antal Kanyik Rallye Team A sport különböző szakágai között egyre nagyobb és gyorsabb iramban követel magának helyet az autósport. Ezt a folyamatosan fejlődő sportágat, mely egyre nagyobb számú versenyzőt és versenyautót vonultat

Részletesebben

BASEBALL ABC Szabálymagyarázat kezdők részére

BASEBALL ABC Szabálymagyarázat kezdők részére Létszám, játékidő, pálya, pozíciók, felszerelés BASEBALL ABC Szabálymagyarázat kezdők részére A játékot két, 9-9 fős csapat játssza egymás ellen. Mérkőzésidő nincs, a játék nem időhöz kötött, hanem 9 játékrészből

Részletesebben

be/sfp-10135/2015/mlsz

be/sfp-10135/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Pálfai Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Pálfa SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1756 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

Roof of Africa Billy Bolt Motul Alfie Cox Racing KTM HUNGARIAN VERSION FOLLOW US ON motul.com

Roof of Africa Billy Bolt Motul Alfie Cox Racing KTM HUNGARIAN VERSION FOLLOW US ON motul.com Roof of Africa Billy Bolt Motul Alfie Cox Racing KTM HUNGARIAN VERSION 08.12.16 Start of the race THE MOTUL ROOF OF AFRICA KINGDOM OF LESOTHO A SPRINTET GRAHAM JARVIS NYERTE A december 1. és 3. között

Részletesebben

MŰSORFÜZET április 1-3. 1-3. apríl www.larocosport.com

MŰSORFÜZET április 1-3. 1-3. apríl www.larocosport.com r MŰSORFÜZET 2016 Kupáért április 1-3. 1-3. apríl www.larocosport.com Tisztelt Versenyzők, Csapattagok, Kedves rallye Rajongók! Eger városa tizenegyedik alkalommal fogadja házigazdaként és igazi jó vendéglátóként

Részletesebben

FIM EWC / 24 Heures Moto. Motul.Sport.News. 30 / 04 / 2015 hungarian version

FIM EWC / 24 Heures Moto. Motul.Sport.News. 30 / 04 / 2015 hungarian version FIM EWC / 24 Heures Moto Motul.Sport.News 30 / 04 / 2015 hungarian version FIM Endurance World Championship / 24 Heures Motos Round 01 02 03 04 Suzuki Endurance Racing Team Jó jegyet kapott a Suzuki és

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2014. október 12. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2014. október 12. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2014. október 12. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2015. február 19. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Településfejlesztési

Részletesebben

V. Dunlop - Trophy Amatőr Meghívásos Versenysorozat Sport szabályok

V. Dunlop - Trophy Amatőr Meghívásos Versenysorozat Sport szabályok V. Dunlop - Trophy Amatőr Meghívásos Versenysorozat Sport szabályok 2008 Készítette: Zettner Tamás 2007. december 1 1. Általános Az alábbi szabályzások a MAMS Sport Kódexben foglaltakkal együttesen határozzák

Részletesebben

SGP Racing Team Prezentációs Dokumentum

SGP Racing Team Prezentációs Dokumentum SGP Racing Team Prezentációs Dokumentum SGP Racing Team-2013 április Tartalom [ I D E Í R H A T J A A Z A L C Í M E T ] 1.BEMUTATKOZIK A CSAPAT 2 1.1. A VERSENY 2 1.2. FELADATOK 3 1.3. A CSAPAT 4 2. AZ

Részletesebben

AUTÓ OLAJOK - CAR CORE RANGE 100 % SZINTETIKUS FULL SAPS

AUTÓ OLAJOK - CAR CORE RANGE 100 % SZINTETIKUS FULL SAPS KER.KISZERELÉS liter CSOMAGOLÁS / db / SZERRVIZ CSOMAGÁR Ft nettó TERMÉK SAE LEÍRÁS CIKKSZÁM AUTÓ OLAJOK - CAR CORE RANGE SZINT FULL SAPS MOTUL 8100 Eco-nergy 0W-30 MOTUL 8100 Eco-nergy 5W-30 MOTUL 8100

Részletesebben

Stunt / Jesse Toler. Motul. Sport. News 42

Stunt / Jesse Toler. Motul. Sport. News 42 Stunt / Jesse Toler # hungarian Motul. Sport. News 42 24.10.2012 Version European Le Mans Series / Petit Le Mans 01 02 03 35 TH Pierre Thiriet - Mathias Beche - Christophe Tinseau / Thiriet by TDS Racing

Részletesebben

be/sfp-10642/2015/mlsz

be/sfp-10642/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kaposfői Környezetvédelni Ifjúsági Sport És Kulturális Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve KKISK Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

Az első világháború és a harmadik dimenzió

Az első világháború és a harmadik dimenzió Múltunk, 2015/1 135 142 BOGNÁR KATALIN Az első világháború és a harmadik dimenzió A Magyar Nemzeti Múzeum, közösen Felvinczi Sándor magángyűjtővel, és az Első Világháborús Centenáriumi Emlékbizottság támogatásával

Részletesebben

Az új BMW R 1200 GS Adventure

Az új BMW R 1200 GS Adventure Az új BMW R 1200 GS Adventure Tartalom 1. A koncepció (Összefoglaló) 2 2. Technika és dizájn 5 3. Színek 9 4. Felszereltség 10 5. Teljesítmény- és forgatónyomaték-diagram 12 6. Műszaki adatok 13 1. A koncepció

Részletesebben

VII. Széchenyi Futam Kiegészítő Szabályzat

VII. Széchenyi Futam Kiegészítő Szabályzat 2012 VII. Széchenyi Futam Kiegészítő Szabályzat 1. SZÉCHENYI FUTAM 1.1 Helyszínek Mobilis Interaktív Kiállítási Központ és parkolója (9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.) Nádor aluljáró és környéke (9023

Részletesebben

Technikai követelmények: Ausztrál Nagydíj (2011)

Technikai követelmények: Ausztrál Nagydíj (2011) Technikai követelmények: Ausztrál Nagydíj (2011) by Papp István - csütörtök, március 24, 2011 http://www.formula1tech.hu/technikai-kovetelmenyek-ausztral-nagydij-2011/ A 2011-es Formula-1-es világbajnokság

Részletesebben

RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2014. évi ALAPKIÍRÁSA

RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2014. évi ALAPKIÍRÁSA RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2014. évi ALAPKIÍRÁSA Készítette: az MNASZ Offroad Szakági Bizottság Jóváhagyta: az MNASZ Intéző Bizottság Kiadja: az MNASZ Titkárság TARTALOMJEGYZÉK 1. MAGYARORSZÁGI

Részletesebben

Csapatvezet? és pilóta egy személyben: Interjú Csuti Lászlóval

Csapatvezet? és pilóta egy személyben: Interjú Csuti Lászlóval Csapatvezet? és pilóta egy személyben: Interjú Csuti Lászlóval by Papp István - hétf?, szeptember 10, 2012 http://www.formula1tech.hu/csapatvezeto-es-pilota-egy-szemelyben-interju-csuti-laszloval/ Blog)

Részletesebben

V. Laurel kupa - Versenykiírás -

V. Laurel kupa - Versenykiírás - V. Laurel kupa - Versenykiírás - Rendezés Verseny szervezője Magyar Bowling Szövetség megbízásából Brunswick-FiveX Verseny elnevezése Egyéni pontszerző verseny Helyszín Fivex Bowling Center Székesfehérvár

Részletesebben

French Hillclimb / Nicolas Schatz / Schatz Competition / Norma M20 FC BMW V8. Motul.Sport.News 19 / 08 / 2015 HUNGARIAN VERSION

French Hillclimb / Nicolas Schatz / Schatz Competition / Norma M20 FC BMW V8. Motul.Sport.News 19 / 08 / 2015 HUNGARIAN VERSION French Hillclimb / Nicolas Schatz / Schatz Competition / Norma M20 FC BMW V8 Motul.Sport.News 19 / 08 / 2015 HUNGARIAN VERSION French Hillclimb / Mont-Dore 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 5 TH 2015

Részletesebben

6/2001.sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

6/2001.sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2001-12-18 6/2001.sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Tartalomjegyzék: A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség vezetői és dolgozói nevében, ezúton kívánunk boldog karácsonyt, békés és eredményekben gazdag újévet

Részletesebben

AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA HEGYI KUPA 2007. évi ALAPKIíRÁSA

AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA HEGYI KUPA 2007. évi ALAPKIíRÁSA AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA HEGYI KUPA 2007. évi ALAPKIíRÁSA Utolsó frissítés: 2007.03.07 Készítette az MNASZ Gyorsasági Szakági Bizottsága Jóváhagyta

Részletesebben

Motul Autós Árlista 2013-01-01

Motul Autós Árlista 2013-01-01 TERMÉK SAE LEÍRÁS C I K K S Z Á M KER.KISZERELÉS liter CSOMAGOLÁS / db / Bruttó fogyasztói ár Ft / kiszerelés Bruttó fogyasztói ár Ft / liter / db Jelleg MOTUL 8100 Eco-nergy 0W-30 Gazdaságos, alacsony

Részletesebben

Nemzetközi történet. Nemzetközi paralimpiai játékok története. Írta: Nádas Pál

Nemzetközi történet. Nemzetközi paralimpiai játékok története. Írta: Nádas Pál Nemzetközi történet Nemzetközi paralimpiai játékok története Írta: Nádas Pál A paralimpiai játékok története 1948-ban kezdődött azzal, hogy az angliai, London melletti Aylesburyben működő Stoke Mandeville-i

Részletesebben

1960 s 1970 s 1980 s 1990 s 2000 s 2010 s

1960 s 1970 s 1980 s 1990 s 2000 s 2010 s GT86 tartozékok Versenyre hangolva A TRD története egészen az 1950-es évekig nyúlik vissza: ekkor kezdte el szakemberek egy csoportja a Toyota sorozatgyártású modelljeit az autósport egyedi igényeihez

Részletesebben

Kedves Olvasóink, bevezető

Kedves Olvasóink, bevezető Kedves Olvasóink, bevezető mivel a Bencés Kiadó, amelynek több, mint hat éve vezetője vagyok, 2010-ben meglehetősen nehéz évet zárt, bizonyos értelemben talán azt is lehetne gondolni, hogy a gondjainkat

Részletesebben

á ú é é ő é ő á ő ő á á ú ű é é ö ő á ő ú ő ő á é Ü Ü á é á é á é á é á ö ö á é ő á ú ű é é á é é ő á ö ö á á é é ú é é ú á á ő é é é ö ö á á é ű ő á é ű ő ú ő á á é á ú é é á é ö á á ö Ü á á é é ú á á

Részletesebben

Kampány a válságban válság a kampányban

Kampány a válságban válság a kampányban Breitner Igor és Vizi Dávid Kampány a válságban válság a kampányban A 44-ik elnökválasztási kampány finisében többek közt a gazdasági válság hatására jelentősen megváltozott a politikai tér az Egyesült

Részletesebben

Autocross Versenykiírás 2010. május 9. - Dömsöd Magyar Köztársaság 2010. évi Duna Autó Autocross Országos Bajnokság

Autocross Versenykiírás 2010. május 9. - Dömsöd Magyar Köztársaság 2010. évi Duna Autó Autocross Országos Bajnokság Autocross Versenykiírás 2010. május 9. - Dömsöd Magyar Köztársaság 2010. évi Duna Auto Autocross Országos Bajnokság - I. futam A verseny neve: Duna Autó Autocross Országos Bajnokság I. futam - helye: Dömsöd,

Részletesebben

KÉPES KRÓNIKÁK. fény. KÁPOLNA 2011. február 25-27.

KÉPES KRÓNIKÁK. fény. KÁPOLNA 2011. február 25-27. KÉPES KRÓNIKÁK fény KÁPOLNA 2011. február 25-27. MEGHÍVÓ VI. Tarna-völgyi Huszár és Katonai Hagyományőrző Találkozó A Kápolnai csata 162. évfordulója alkalmából 2011. február 25. 26. - 27. Program: 5.

Részletesebben

1/2005. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

1/2005. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2005. 02. 10 1/2005. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Szövetség szabályai, versenynaptára, stb. megtalálható az Interneten a www.mnasz.hu című honlapunkon. Mellékelve! Bajnokságok és kupák végeredménye

Részletesebben

Ü Ú Ú Á Á Ő É é ö é é é é é ü ö é é é é é é é é é é ö é ö ö ö é é é é é é ö é é é é ö é ű é é é ö é é é é éé ö é éö é é ö é é é é ö é ű é é é ö ö é é é é é ö é ö é é ö ö é ö é é é é é é ü é é ö é é é é

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

Pathfinder Adventure Card Game

Pathfinder Adventure Card Game A JEM magazin 7. számában írtam egy ismertetőt a szerepjátékról, mint a társasjátékokkal rokon műfajról, amely sokkal szabadabb, a fantáziának nagyobb teret engedő szórakozási forma. Ha valaki járatos

Részletesebben

MATEMATIKA ÉRETTSÉGI 2012. május 8. EMELT SZINT I.

MATEMATIKA ÉRETTSÉGI 2012. május 8. EMELT SZINT I. MATEMATIKA ÉRETTSÉGI 01. május 8. EMELT SZINT I. 1) Egy 011-ben készült statisztikai összehasonlításban az alábbiakat olvashatjuk: Ha New York-ban az átlagfizetést és az átlagos árszínvonalat egyaránt

Részletesebben