TÁJÉKOZTATÓ. a október 12. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TÁJÉKOZTATÓ. a 2014. október 12. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről"

Átírás

1 TÁJÉKOZTATÓ a október 12. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, február 19. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály

2 Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály november 13. ÁROP-1.A pályázat szakmai bemutató és műhelymunka konferencia Budapesten (Íves út 18.) került megrendezésre, melyen előadás és szakmai bemutató keretében tájékoztatást kaptunk a pályázatban részt vett önkormányzatok vonatkozásában a végrehajtás során tapasztalt jó gyakorlatokról és az együttműködési lehetőségekről december 5. ÁROP-1.A pályázat szakmai bemutató, melyet az Önkormányzat szervezett a Bükk Étteremben. A megvalósításban résztvevő szakmai tanácsadó beszámolt a járás településeinek képviselői részére az ózdi projektben elért eredményekről, tapasztalatokról december 12-én a Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsa ülést tartott, melyen Ózd Város Önkormányzata is részt vett. Az ülésen napirenden volt a ZV. Zöld Völgy Nonprofit Kft. eddigi működéséről szóló beszámoló, valamint a Társulás Pénzügyi Bizottságának létrehozása december 11. a Svájci Együttműködési Program keretében Irányító Bizottsági ülés került megszervezésre a Polgármesteri Hivatalban, melynek során a végrehajtó és a támogatói oldalról történő részvétellel egyeztetésre került a projekt megvalósításának jelenlegi helyzete, a hátralévő feladatok és az elszámolás ütemezése, valamint a támogató részéről felvetett egyéb kérdések megvitatása január 6-án az ÓHG Ózdi Hulladékgazdálkodási Kft. taggyűlést tartott, melyen Ózd Város Önkormányzata is részt vett. A taggyűlésen a Kft. további működésével kapcsolatos kérdések voltak napirenden január 23. Integrált Településfejlesztési Stratégiák és Koncepciók témájában tartott konzultációs fórumon vettünk részt, melyen az ITS Konzorcium vezetője bemutatta az ITS készítésben résztvevő vállalkozásokat, valamint tájékoztatást adott az ITS készítésének ütemezéséről és feladatairól január 26. a Belügyminisztériumban megtartott Fenntartható településfejlesztés a kis- és középvárosokban (fővárosi kerületekben) Integrált Településfejlesztési Stratégiák kidolgozása projekt szakmai konferencián vettünk részt, melynek során a Belügyminisztérium részéről bemutatásra került a projekt feltételrendszere, az adatszolgáltatás, az ellenőrzés, a jóváhagyás és az egyéb megvalósítást érintő feladatok ütemezése és az ehhez kapcsolódó szakértői közreműködők. Hatósági és Szociális Osztály Ózd Város Önkormányzata évben is ünnepélyes keretek között köszöntötte a Szociális Munka Napja alkalmából a város és a kistérség rászoruló lakosságát segítő szociális munkásokat. Az ünnepség az Olvasó színháztermében került megrendezésre november 14-én. A rendezvényen köszöntőt mondott Janiczak Dávid Ózd Város Polgármestere, majd a köszöntőt követően a Dumaszínház művészei, Maksa Zoltán és Éles István szórakoztatta a jelenlévőket.

3 december 11-én az Idősek Napja alkalmából került megrendezésre a város szépkorú lakosai részére a Karácsonyváró Ünnepség az Olvasó színháztermében. Janiczak Dávid Ózd Város Polgármestere köszöntő szavait követően Leblanc Győző és Tóth Éva előadó-művészek operett műsorát tekinthették meg az idősek. Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Köznevelési Csoport október 18. Megrendezésre került a III. Felvidéki Magyar Kórustalálkozó négy kórus Füleki Férfikar, Rimaszombati Blaha Lujza Vegyeskar, Pelsőci Női Kar, Ózdi Városi Vegyeskar közreműködésével október 19. Az Erima Gyermekbajnokság U12-es fiú torna soron következő fordulóját Ózdon rendezték. Ezen a versenyen a fiúké volt a főszerep, de későbbi időpontban lányoknak is rendeznek fordulót városunkban október 19. Kondi Napok Lépcsőfutó Versenye immár hagyománnyá vált és ismét népes mezőny jött össze mind az iskolások, mind a felnőttek mezőnyében október 20. Miskolci Pedagógiai Szakszolgálat ingyenes továbbképzést tartott óvodapedagógusok és tanítók részére Iskolaérettségi vizsgálatok előkészítése címmel a Vasvár Úti Tehetséggondozó Központban október 23. A helyi hagyományokat követve, két helyszínen emlékeztünk meg az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulójáról. A Lyukas Zászló emlékműnél Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere mondott ünnepi beszédet. Az Olvasó Színháztermében, a kitüntetések átadása után, az ÓMI Zenés Színház Ki nem mondott szó című zenés irodalmi műsora méltatta az ünnepet október 25. A Korpai Ferenc Asztalitenisz Emlékverseny nemzetközivé vált, hiszen a résztvevők között szlovák neveket is olvashattunk, de a legfontosabb, hogy az ÓVSE Asztalitenisz Szakosztálya ismét méltón emlékezett meg egy kiváló sportemberről október 27. Talián Zoltán diakónus, középiskolai tanár tartott előadást a Chepantól Hódoscsépányig című könyvéről október 29. A Szabadegyetem soron következő előadója Szaniszló Ferenc újságíró volt, előadása a Világ Panoráma - Világhelyzet: Helyünk itthon és a világban címet kapta.

4 november 02. V. Super Cross Sorozat II. futama, az Ózd Kupa Kerékpárverseny a Városi Stadionban került megrendezésre. Az ismét népes mezőnyben a Masters korcsoportban ózdi versenyző diadalmaskodott Kovács István (Pityikusz) személyében, de a színvonallal minden sportoló elégedett volt november 04. A Kézilabda Diákolimpia Megyei Selejtezőjében a VI. korcsoportos fiúk között a SZIKSZI csapata képviselte városunkat. A selejtezőt sikeresen vívták meg és a Megyei Döntőbe jutottak november 5. Az ÓMI Gyermekszínház-bérlet óvodás és kisiskolás közönsége (összesen közel 1300 gyermek) a Jégkirálynő című előadást tekintette meg az Olvasó Színháztermében november 05. A Diákolimpia Mezei Futás Térségi Döntője jó időben mintegy 300 tanuló részvételével zajlott le. Az első helyezettek a tavaszi megyei küzdelmeken bizonyíthatják, hogy nem hiába nyerték meg a helyi döntőt november 6. A Dumaszínházban Kiss Ádám szórakoztatta a közönséget november 08. Asztalitenisz DC Csapatversennyel folytatódtak a szabadidősportos programok városunkban november 08. A 100 éves ózdi úszósport alkalmából rendezett versenyt a Fiedler Ottó Sportegyesület. A fiatalok mellett a nagy öregek is vízbe ugrottak ezúttal és egy állandó kiállítás is hivatalosan megnyitotta kapuit a tanuszodában. A megemlékezés filmvetítéssel és táblaavatással folytatódott november 09. Teljesítménytúra. Most közös természetjárásra várta az Ózdi Teknőc Futó Club a Kondi Napok programsorozat résztvevőit november 09. Az ÓVSE ebben az idényben az U20-as fiatalokkal indult a bajnokságban. A D csoportban ezen a napon sikerült megőrizni a veretlenségüket, így csoportjukat továbbra is vezetik november Ifjúsági, Junior és Masters Fekvenyomó Országos Bajnokság házigazdája voltunk. Első ízben rendezett városunk Fekvenyomó Országos Bajnokságot az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club jóvoltából. A versenyen diadalmaskodó masters kategóriában országos csúccsal Fekete József és Gyuricska István is nyert, de a junior korcsoportban Papp József Márk és az ózdiak junior csapata is elvihette a legjobbaknak járó trófeát a bajnokságról.

5 november 24. A hely, ahol élünk honismereti előadássorozat keretében Alabán Péter mutatta be a Falu Munka Ember Tanulmányok a barkóságról II. című gyűjteményes kötetet november 29. Az Ózd Városi Önkéntes Tűzoltó Egyesület Fúvószenekara adománygyűjtő András-napi koncertet rendezett, majd élőzenés Táncház várta az érdeklődő közönséget november 30-tól kezdődően, Advent négy vasárnapján ünnepség és közös gyertyagyújtás fogadta az ünnepre készülődő ózdiakat a Városház téren december 02. A Futsal Diákolimpia Megyei Selejtezőjében a József Attila Gimnázium csapata vívta ki magának a Megyei Döntőbe kerülést, ahol végül az előkelő 2. helyet szerezték meg december 2. Teltház előtt tartott előadást a neves pszichiáter, dr. Csernus Imre december 05. Az Asztalitenisz Diákolimpia Térségi Döntőn korcsoportonként a Megyei Döntőbe kerülés volt a tét. A sportág népszerűségét mutatja, hogy rengeteg nevező állt az asztalok mellé december Országos Ultimate Frisbee Terembajnokság volt ismét, sok-sok év után városunkban. A jelenleg működését szüneteltető ózdi egyesület a bajnokság kedvéért ismét összeállt és jó hangulatú tornát szerveztek, de az országos bajnoki cím megszerzésébe nem szólhattak bele december 11. A IV. korcsoportosok futsal Diákolimpiáján is selejtezőket kellett rendezni a nagy induló létszám miatt. Az elsőség eldöntése azért is volt fontos, mert a megyei elődöntő hazai pályán került lebonyolításra december 11. Az Asztalitenisz Szakbizottság aktivitását mutatja, hogy ismét asztalok mellé hívták a sportág szerelmeseit. Ezúttal a legjobbakon volt a sor, hogy a Top 12 Asztalitenisz Versenyen bizonyíthassanak december 15. A szeretet ünnepéről emlékeztünk meg a Bolyoki, valamint a Falusi Karácsony rendezvényein december 16. A Teremlabdarúgás Diákolimpia Térségi Döntőjét a Petőfi Sándor Általános Iskola csapata nyerte meg december 17. A Holló együttes Holló-ének című interaktív, jelmezes gyermekkoncertje hangolta az ünnepre a térség óvodásait, kisiskolásait.

6 december 17. Köznevelési intézményvezetők Óév-búcsúztató rendezvénye a Bükk étteremben december 21. A mára már hagyományossá vált Karácsonyi Küzdősport Gálát ismét hatalmas érdeklődés övezte. Az ózdi versenyzők java megnyerte összecsapását december 27. Szenior Szilveszter Kupát rendezett a Városi Labdarúgó Szakbizottság 8 csapat részvételével. A versenyt a Flamengó csapatának sikerült megnyernie december 30. Az ÓMI valamennyi amatőr művészeti csoportjának közreműködésével Emlékszel még címmel tartottunk operett gálát, amely a 130 éves Ózdi Olvasó Egylet és a 90 éves Olvasó épület kettős évfordulójáról emlékezett meg január 08. A Teremlabdarúgó Diákolimpia Megyei Elődöntőjéből a Petőfi Sándor Általános Iskola labdarúgóinak nem sikerült a továbbjutás, de méltóképpen képviselték városunkat és a versengés 2. helyén végeztek január 8. Dr. Drábik János újságíró, jogász volt az Ózdi Szabadegyetem előadó vendége január csapat részvételével indult a Nyílt Téli Teremfoci Kupa 2015 selejtezője január 12. Ózd Szentsimon városrészben tartottunk hagyományos megemlékezést a Don-kanyari áttörés során elesett hősök tiszteletére január 12. Úszás Diákolimpia Térségi Döntőjén kialakult a megyei döntőben szereplő diákok köre január 17. Játékos Sportverseny Diákolimpia Térségi Döntőjén 4 csapat közül 2 jutott a megyei döntőbe. A Bolyky Tamás Általános Iskola elsőként, az Újváros Téri Általános Iskola másodikként képviselheti a várost január 18. Ismét hazai pályán bizonyíthattak az U20-as futsalos fiatalok, hogy nem hiába vezetik csoportjukat. Sikeresen vették az akadályt mivel 4 mérkőzésből mind a 4-et megnyerték január 21. Első alkalommal rendeztük meg a Kölyök Atlétika Csapatversenyt az alsó tagozatosok számára. Ez így egyben nem csak verseny, de a versenybírók képzése is volt január 21-től 24-ig A Magyar Kultúra Napjáról tartó kulturális rendezvények keretében emlékeztünk meg az Olvasóban. A programsorozat fő elemének számító gálán két fő vehette át A Művelődésért

7 6 kitüntető díjat, majd Sasvári Sándor Jászai Mari-díjas színművész, énekes műsora köszöntötte az egybegyűlteket. Az ünnepi alkalom rangját emelte, hogy az ÓMI idén átvehette a Minősített Közművelődési Intézmény Címet az Emberi Erőforrások Minisztériumában megrendezett ünnepségen január 24. A 8 továbbjutott csapat versenyzett a tornagyőzelemért a Nyílt Téli Teremfoci Kupa 2015 Döntőjében, melyet az Unicum csapatának sikerült megnyernie január 29. Játékos Sportverseny Diákolimpia Megyei Döntőjének a házigazdái voltunk. A versenyre 9 csapat vívta ki a részvételi jogot, amit a Könyves Kálmán Általános Iskola (Miskolc) csapata nyert meg és képviselheti megyénket az Országos Elődöntőben. Az Újváros Téri Általános Iskola 3., a Bolyky Tamás Általános Iskola 5. helyet szerezte meg január 31. A Masters Farsangi Teremfoci Kupa 2015 versenyében 5 örökifjú csapat kergette a labdát. A 45 év felettiek megmutatták, hogy bennük is van még tűz és a játék iránti szerelmük még mindig megmarad. A tornagyőzelmet a Haverok csapata vívta ki magának február 01. A XXX. Dr. Borosi László Teremlabdarúgó Emléktorna Selejtezőjének is hagyományosan városunk adott helyet. A fiatal csikócsapatunk diadalmaskodott és a döntőbe került, amelyet Miskolcon rendeznek február 02. Megrendezésre került az Úszás Diákolimpia Megyei Döntő I., II. korcsoportban. A versengésen számos ózdi fiatal képviselte városunkat, melyből ketten kiharcolták az országos döntőben való szereplést február 07. Asztalitenisz DC Csapatversennyel folytatódott az Asztalitenisz Szakbizottság szabadidős versenyeinek a sora február 08. Többszöri halasztás után a Családi Szánkóhúzó Versennyel hívja fel az Ózdi Teknőc FC a téli sportolás örömeire a lakosság figyelmét.

TÁJÉKOZTATÓ. a 2013. szeptember 26-i ülés óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2013. szeptember 26-i ülés óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2013. szeptember 26-i ülés óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2013. november 28. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2015. április 23. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2015. április 23. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2015. április 23. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2015. július 23. Előterjesztő: Előkészítő: Polgármester Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Településfejlesztési

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2016. január 28. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2016. január 28. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2016. január 28. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2016. április 28. Előterjesztő: Előkészítő: Polgármester Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály 2 2016. január

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2011. szeptember 15. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2011. szeptember 15. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2011. szeptember 15. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2011. november 24. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály 2 Oktatási,

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2011. november 24. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2011. november 24. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2011. november 24. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2012. február 16. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Oktatási,

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózdi Kerékpáros Egyesület tevékenységéről. Ó z d, 2016. május 20. Előterjesztő: Ózdi Kerékpáros Egyesület Elnöke

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózdi Kerékpáros Egyesület tevékenységéről. Ó z d, 2016. május 20. Előterjesztő: Ózdi Kerékpáros Egyesület Elnöke TÁJÉKOZTATÓ az Ózdi Kerékpáros Egyesület tevékenységéről Ó z d, 2016. május 20. Előterjesztő: Ózdi Kerékpáros Egyesület Elnöke Kezdetektől napjainkig A hegyikerékpározás az 1980-as években kezdte el meghódítani

Részletesebben

2013. OKTÓBER HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE

2013. OKTÓBER HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE 2013. OKTÓBER HAVI PROGRAM ÉRTÉKELÉSE Október 1-jén a zenei világnap alkalmából fellépő Újfehértói Fúvószenekar nagy sikerű koncertet adott iskolánkban a város kulturális napi rendezvényeinek keretein

Részletesebben

1. melléklet Összefoglaló az Ózdi Teknőc Futó Club közhasznú, nonprofit sportegyesület 2015. évi tevékenységéről, eredményeiről és 2016.

1. melléklet Összefoglaló az Ózdi Teknőc Futó Club közhasznú, nonprofit sportegyesület 2015. évi tevékenységéről, eredményeiről és 2016. 1. melléklet Összefoglaló az Ózdi Teknőc Futó Club közhasznú, nonprofit sportegyesület 2015. évi tevékenységéről, eredményeiről és 2016. évi terveiről Egyesület neve: Ózdi Teknőc Futó Club Egyesület címe:

Részletesebben

be/sfp-10271/2015/mlsz

be/sfp-10271/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Nyírmeggyes Sportklub A kérelmező szervezet rövidített neve Nyírmeggyes SK Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1568 A kérelmező jogállása

Részletesebben

Pályázati projekt adatok Nyilatkozatok Résztvevők Cél Igényelt támogatás. Érin tett. Nem kizárt. Nem érin tett 1350000 X X

Pályázati projekt adatok Nyilatkozatok Résztvevők Cél Igényelt támogatás. Érin tett. Nem kizárt. Nem érin tett 1350000 X X 1. S.sz. Pályázó Projekt időtartama Gyomaendrődi Gyermeklbadarúgó Egyesület Pályázat azon.: SPO 001 14 2014 01 01 tól 2014 12 31 ig Pályázati projekt adatok Nyilatkozatok Résztvevők Cél Igényelt támogatás

Részletesebben

Az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola diákújságja

Az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola diákújságja Az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola diákújságja http://erdisportiskola.sulinet.hu 2015. január A 2014/15 tanév első féléve január 16-án fejeződött be. A tanulók az eltelt időszakban nyújtott

Részletesebben

BUDAPESTI ELEKTROMOS SPORTEGYESÜLET SPORTSZAKMAI BESZÁMOLÓ

BUDAPESTI ELEKTROMOS SPORTEGYESÜLET SPORTSZAKMAI BESZÁMOLÓ BUDAPESTI ELEKTROMOS SPORTEGYESÜLET SPORTSZAKMAI BESZÁMOLÓ 2015. Budapest, 2016. május 24. Kunzer Ferenc elnök TARTALOMJEGYZÉK 1. SPORTEGYESÜLET MŰKÖDÉSE... 3 1.1 Sportolási lehetőségek és a szakosztályok

Részletesebben

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ 2010. ÁPRILIS Tisztelt Pusztaföldváriak! Az április előreláthatólag igen sok eseményt tartogat számunkra. A legjelentősebbek az országgyűlési képviselőválasztások. Szeretném itt

Részletesebben

Közgyűlési Beszámoló az ATSK Szeged sportegyesület 2014. évi tevékenységéről 2015. április 11.

Közgyűlési Beszámoló az ATSK Szeged sportegyesület 2014. évi tevékenységéről 2015. április 11. Közgyűlési Beszámoló az ATSK Szeged sportegyesület 2014. évi tevékenységéről 2015. április 11. Márki Ernő ügyvezető Asztalitenisz Sport Klub Szeged Székhely és PP. Terem: 6723 Szeged, Budapesti krt. 5-7.

Részletesebben

A MAGYAR FALLABDA (SQUASH) SZÖVETSÉG 2014. ÉVI SZAKMAI ÉS GAZDASÁGI BESZÁMOLÓJA.

A MAGYAR FALLABDA (SQUASH) SZÖVETSÉG 2014. ÉVI SZAKMAI ÉS GAZDASÁGI BESZÁMOLÓJA. 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. Tel.: +36309724778 E-mail: squashiroda@squash.hu web: www.squash.hu A MAGYAR FALLABDA (SQUASH) SZÖVETSÉG 2014. ÉVI SZAKMAI ÉS GAZDASÁGI BESZÁMOLÓJA. Jelen beszámoló a

Részletesebben

Megyei DSSZE vezetői. B.-A.-Z. Megye DSB körzeteinek elnökei

Megyei DSSZE vezetői. B.-A.-Z. Megye DSB körzeteinek elnökei Megyei DSSZE vezetői B.-A.-Z. Megye DSB körzeteinek elnökei Körzet Név Levelezési cím Elérhetőségek E-mail cím Megyei elnök Fazekas Miklósné 3530 Miskolc, Szent István u. 39. 30/535-6672 fazildi@hotmail.com

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2011. június 21. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2011. június 21. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2011. június 21. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2011. szeptember 15. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály 1 Június

Részletesebben

DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. TF.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU

DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. TF.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. TF.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU E L Ő T E R J E S Z T É S Dorog Város Képviselő-testületének 2015. szeptember 25-i ülésére

Részletesebben

PROGRAMFÜZET. XXV. Szívbetegek Országos Orvos-Beteg Konferencia és Sporttalálkozó. 2014. szeptember 26-28. Nagyatád

PROGRAMFÜZET. XXV. Szívbetegek Országos Orvos-Beteg Konferencia és Sporttalálkozó. 2014. szeptember 26-28. Nagyatád PROGRAMFÜZET NAGYATÁDI XXV. Szívbetegek Országos Orvos-Beteg Konferencia és Sporttalálkozó 2014. szeptember 26-28. Nagyatád A Magyar Szív Egyesület és a Nagyatádi Szív Egyesület közös szervezésben a XXV.

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága 2015. március 24-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága 2015. március 24-i ülésére Tárgy: Előkészítette: A Békési TE Asztalitenisz Szakosztály 2014. évi munkájáról szóló tájékoztató Balogh József vezető-edző Békési Torna Egylet Asztalitenisz Szakosztály Sorszám: 3 Döntéshozatal módja:

Részletesebben

A Postás SE 2009. év kiemelkedőbb eredményei

A Postás SE 2009. év kiemelkedőbb eredményei A Postás SE 2009. év kiemelkedőbb eredményei Asztalitenisz: Felnőtt: - Hazai Budapest Bajnokság felnőtt Lovas Petra 3. hely Szekszárd Kupa egyes: Lovas Petra - páros: Lovas Petra Pergel Szandra Kertai

Részletesebben

(2016. évi előzetes tervezet)

(2016. évi előzetes tervezet) (2016. évi előzetes tervezet) JANUÁR DÁTUM PROGRAM HELYSZÍN SZERVEZŐK január 1. január 6. január 17. 9:30 január 18. január 19. január 19. Újévi koncert Váci Szimfonikus zenekar koncertje és tűzijáték

Részletesebben

3. melléklet. A Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft. 2015. ÉVI ÜZLETI TERVE

3. melléklet. A Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft. 2015. ÉVI ÜZLETI TERVE 3. melléklet A Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft. 2015. ÉVI ÜZLETI TERVE 1 TARTALOM I. BEVEZETŐ. 3 I.1. A TÁRSASÁG BEMUTATÁSA. 3 1.2 ALAPÍTÁS... 4 II. ÖSSZEFOGLALÓ FEJEZET... 5 III. HELYZETELEMZÉS

Részletesebben

Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságok (MEFOB) Általános Versenykiírás

Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságok (MEFOB) Általános Versenykiírás Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságok (MEFOB) Általános Versenykiírás Elfogadta: a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Elnöksége 2015. december 17-én Felelős Kiadó: dr. Székely Mózes főtikár

Részletesebben

Ki miben mindentudós? - hivatalos versenyszabályzat -

Ki miben mindentudós? - hivatalos versenyszabályzat - Ki miben mindentudós? - hivatalos versenyszabályzat - A vetélkedő szervezője: A Ki miben mindentudós? országos középiskolai vetélkedősorozat (továbbiakban Vetélkedő) szervezője Mindentudás Egyeteme Kht.

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

KSZR Műhelynapok Szeged, 2016. március 9-10.

KSZR Műhelynapok Szeged, 2016. március 9-10. Mi történt a KSZR háza táján? Rovatvezető: Mikolasek Zsófia mikolasek.zsofia@jamk.hu 20/2326-626 VI. évfolyam 3. szám 2016. március KSZR Műhelynapok Szeged, 2016. március 9-10. Mikolasek Zsófia Ebben az

Részletesebben

JAVASLAT. Ózd, 2015. március 26. Elnöke. Ózdi Művelődési Intézmények PH. Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Köznevelési csoport

JAVASLAT. Ózd, 2015. március 26. Elnöke. Ózdi Művelődési Intézmények PH. Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Köznevelési csoport JAVASLAT a 2015. évi nemzeti ünnepek megrendezésére és egyéb városi rendezvényekkel kapcsolatos feladatokra, valamint a testvérvárosi kapcsolatok ápolására előirányzott keretek felosztására Ózd, 2015.

Részletesebben

2015. év legjobb FÉRFI sportolói

2015. év legjobb FÉRFI sportolói AJ K A V ÁR O S ÖNKORMÁN YZ AT A P O L G Á R M E S T E R 8401 AJKA, Városháza Szabadság tér 12. (88) 521-101 fax:(88) 212-794 Ügyszám: 1/83/2016. Tárgy: 2015. év legjobb sportolóinak elismerése Készítette:

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ. Balogh Gábor. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok!

KÖSZÖNTŐ. Balogh Gábor. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! KÖSZÖNTŐ Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! A 2015/2016-os tanévben is töretlen lelkesedéssel dolgozunk a Diákolimpia versenyrendszerének minél színvonalasabb szervezésén. Nagy öröm számunkra,

Részletesebben

Katolikus Iskolák Diák Sportszövetsége. Közgyűlése

Katolikus Iskolák Diák Sportszövetsége. Közgyűlése Katolikus Iskolák Diák Sportszövetsége Közgyűlése Budapest, 2015. november 28. Tisztelt Közgyűlés! Bevezetés A KIDS 1993 óta szervezi a katolikus iskolák diáksport versenyeit. Olyan sajátos közeget és

Részletesebben

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI. A kérelmező szervezet teljes neve: Toponár Sportegyesület. A kérelmező szervezet rövidített neve: Toponár SE

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI. A kérelmező szervezet teljes neve: Toponár Sportegyesület. A kérelmező szervezet rövidített neve: Toponár SE 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Toponár Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve: Toponár SE 2Gazdálkodási formakód: 521 3Tagsági azonosítószám 1466 Áfa

Részletesebben

be/sfphpm01-08288/2015/mlsz

be/sfphpm01-08288/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Gyöngyösi Atlétikai Klub A kérelmező szervezet rövidített neve Gyöngyösi AK Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 932 A kérelmező jogállása

Részletesebben

ő ü ő ü ő ü ő Ő ü ő ú ő ű ü ú ő ű ű ű ú ű ő ő ő ő ő Ó Á Á ő ő ő ő ő ő ő ő Ó Ó ü ő ő ő ő ő ő ő ü ő ü ő ü ü ü ü ü ő Á ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ü ő ü ü ő ű ő ü ő ő ü ő ő ő ü ű ű ű ű ű ú ű ú ű ú ü É ü ő É ű ő ű

Részletesebben

A 14 tagú kalocsai küldöttség remekül teljesített a Diákolimpia megyei fináléjában, hiszen nyolc éremmel térhettek haza

A 14 tagú kalocsai küldöttség remekül teljesített a Diákolimpia megyei fináléjában, hiszen nyolc éremmel térhettek haza Baján csobbant a csapat Megyedöntőn jártak 2009.01.15. A 14 tagú kalocsai küldöttség remekül teljesített a Diákolimpia megyei fináléjában, hiszen nyolc éremmel térhettek haza Január 8-án a vizek városában

Részletesebben

2010. ÉVI TEVÉKENYSÉGE

2010. ÉVI TEVÉKENYSÉGE ZEMPLÉN TÉRSÉGI KATASZTRÓFA ÉS POLGÁRI VÉDELMI SZÖVETSÉG 3981 Sátoraljaújhely, Kossuth t. 5. Tel: 06/47/322-027 Fax: 06/47/321-838 A ZEMPLÉN TÉRSÉGI KATASZTRÓFA ÉS POLGÁRI VÉDELMI SZÖVETSÉG 2010. ÉVI TEVÉKENYSÉGE

Részletesebben

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti látogatóit alapításának 15. évfordulója alkalmából

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti látogatóit alapításának 15. évfordulója alkalmából A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti látogatóit alapításának 15. évfordulója alkalmából Kiállítás megnyitó és könyvbemutató 2013. November 16. Visszapillantó 2013. novemberére

Részletesebben

be/sfp-10526/2015/mlsz

be/sfp-10526/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Dunaújvárosi Főiskola Diáksport Sportgyesület (Futsal) A kérelmező szervezet rövidített neve DFD Sportegyesület Futsal Szakosztály Gazdálkodási formakód

Részletesebben

Meseopera előadás óvodásoknak. 20 év 20 km. Jubileumi délután. A népmese napja. Megemlékezés az aradi vértanúkról. Alsó tagozatos atlétika verseny

Meseopera előadás óvodásoknak. 20 év 20 km. Jubileumi délután. A népmese napja. Megemlékezés az aradi vértanúkról. Alsó tagozatos atlétika verseny Meseopera előadás óvodásoknak Dátum: 2014-09-06-2014-09-06 Leírás: Iskolánk fennálásának 20. évfordulója alkalmából Szőnyi Erzsébet: A makrancos királylány című meseopera előadására hívta meg iskolánk

Részletesebben

be/sfphpm01-10579/2015/mlsz

be/sfphpm01-10579/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Csengersimáért Közhasznú Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Csengersimáért Egyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1695

Részletesebben

be/sfp-09538/2015/mlsz

be/sfp-09538/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Junior Sport Kereskedelmi és Szolgáltató kft. A kérelmező szervezet rövidített neve Junior Sport Kft. Gazdálkodási formakód 113 Tagsági azonosítószám

Részletesebben

É Ő É É Á É Á Ü Ú ű Á ü Á ú ü ú ü Á Á Ú Ü ü ű ú ü ú Ü ű Ü ü ü ű ü ü ű ű ü ü ü ü ü ü ú ü ü ú ű ü ü ü ü ü ü ú Ü ü ü Á Ü ú ü ú ü ü ü ü ü ü ú ü Ú ú ü ü ü ü ú ú ű ú ü ü ú ű ü ü É ú ü ü ü ü ú Á ü ü É Á ü ü ü

Részletesebben

be/sfp-10462/2015/mlsz

be/sfp-10462/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kisar Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Kisar SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1959 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

be/sfp-08412/2015/mlsz

be/sfp-08412/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Törökbálinti Focisuli Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve TFSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1275 A kérelmező jogállása

Részletesebben

TEHETSÉGFEJLESZTÉS A SZÉCHENYIBEN

TEHETSÉGFEJLESZTÉS A SZÉCHENYIBEN Széchenyi István Általános és Kéttannyelvű Általános Iskola 1212 Budapest, Széchenyi u. 93. Tel.: 278-09-42; Fax: 278-09-44 honlap: www.szechenyi-csepel.hu e-mail: misulink@szechenyi-csepel.hu TEHETSÉGFEJLESZTÉS

Részletesebben

HATVANI KARÁCSONYI TEREMLABDARÚGÓ KUPA 2013.

HATVANI KARÁCSONYI TEREMLABDARÚGÓ KUPA 2013. HATVANI KARÁCSONYI TEREMLABDARÚGÓ KUPA 2013. A női felnőtt torna versenykiírása Női Versenykiírás 1 2013-12-11 1 A torna szervezője és rendezője, a verseny típusa A rendezvény fővédnöke: Szabó Zsolt, Hatvan

Részletesebben

be/sfphpm01-10308/2015/mlsz

be/sfphpm01-10308/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Noszvaj Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Noszvaj SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 967 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

be/sfp-08928/2015/mlsz

be/sfp-08928/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Sárospataki Rákóczi Diáksport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Sárospataki Rákóczi DSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám

Részletesebben

Szakmai beszámoló. Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium. Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium

Szakmai beszámoló. Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium. Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium Szakmai beszámoló Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium A programsorozat címe: A fény napjai A programsorozat ideje: 2015. február 3. - 2015. június 3. A program helyszínei: Békéscsabai Andrássy

Részletesebben

2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS IV. KORCSOPORT FIÚ

2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS IV. KORCSOPORT FIÚ IV. KORCSOPORT FIÚ 2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 1 2015/2016. TANÉVI XVII. FEKVENYOMÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A fekvenyomó sport népszerűsítése a középiskolák

Részletesebben

A Szindbád Nonprofit Kft.-Krúdy Gyula Városi Könyvtár beszámolója a 2011. évi tevékenységéről

A Szindbád Nonprofit Kft.-Krúdy Gyula Városi Könyvtár beszámolója a 2011. évi tevékenységéről A Szindbád Nonprofit Kft.-Krúdy Gyula Városi Könyvtár beszámolója a 2011. évi tevékenységéről A munkánkat a Kiemelt stratégiai céljainknak megfelelően végeztük a 2011-es év során is. Főbb adataink (2011.

Részletesebben

A közfeladatot ellátó szerv által nyújtott, az államháztartásról szóló törvény szerinti költségvetési támogatások

A közfeladatot ellátó szerv által nyújtott, az államháztartásról szóló törvény szerinti költségvetési támogatások Kedvezményzett neve Támogatás célja Támogatás összege Támogatási program megvalósulási helye Bicskei TV Közalapítvány Működési és fejlesztési célokra 300 000 Bicske Bicskei TV Közalapítvány Működési és

Részletesebben

Az első dobogós OB helyezés

Az első dobogós OB helyezés Tájékozódás Postás színekben (6. rész - 1967) Az első dobogós OB helyezés Emlékeztetve az előző évben írtakra, hát eddig nem sikerült felgyorsítani a történetírás ütemét. Ha így haladok, lehet, hogy nem

Részletesebben

R E G Y H Á Z A. NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET. Ügyiratszám: PKABj88-1j2016. Tisztelt Bizottság!

R E G Y H Á Z A. NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET. Ügyiratszám: PKABj88-1j2016. Tisztelt Bizottság! NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +36 42 524-544j FAX: +36 42 311-Otp E-MAIL: POLGARMESTERIKABINET@NYIREGY HAZA.HU

Részletesebben

be/sfphpm01-10053/2015/mlsz

be/sfphpm01-10053/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Foci Suli Közhasznú Alapítvány A kérelmező szervezet rövidített neve Foci Suli Alapítvány Gazdálkodási formakód 569 Tagsági azonosítószám 3602 A kérelmező

Részletesebben

be/sfp-8916/2015/mlsz

be/sfp-8916/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Bőcs Községi Sport Club A kérelmező szervezet rövidített neve BKSC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3369 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

COOL-TÚRA 2010. 2. évf., 3. szám. Kistörő Adrienn és Hódosné Tatár Ildikó Cool-túra vetélkedő szervező

COOL-TÚRA 2010. 2. évf., 3. szám. Kistörő Adrienn és Hódosné Tatár Ildikó Cool-túra vetélkedő szervező A B E R E N T E I Á M K D I Á K J A I N A K L A P J A 2. évf., 3. szám COOL-TÚRA 2010 Idén 5. alkalommal került sor a berentei kezdeményezésű Cool-túra vetélkedőre. A nyelvművelés tematikájú írásbeli feladatsort

Részletesebben

Szakmai beszámoló Magyar Nemzeti Levéltár Hajdú-Bihar Megyei Levéltára Levéltári napok 2015.november 24-25.

Szakmai beszámoló Magyar Nemzeti Levéltár Hajdú-Bihar Megyei Levéltára Levéltári napok 2015.november 24-25. Szakmai beszámoló Magyar Nemzeti Levéltár Hajdú-Bihar Megyei Levéltára Levéltári napok 2015.november 24-25. Pályázati azonosító: NKA 3508/01216 A levéltári nap mindig különleges alkalom, a szakmai kisközösség

Részletesebben

Október. Szüreti felvonulás és bál. Kirándulás a Gemenci erdőben. Tanulmányi kirándulás Bikalon

Október. Szüreti felvonulás és bál. Kirándulás a Gemenci erdőben. Tanulmányi kirándulás Bikalon Tartalom Szüreti felvonulás és bál Kirándulás a Gemenci erdőben (1.-2. évf.) Tanulmányi kirándulás Bikalon (3.-4. évf.) Rajzpályázat Vetélkedő a magyar népmese napjának tiszteletére Bolyai matematika csapatverseny

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja Nyílt Félmaratoni futóverseny tömegesítése.

VERSENYKIÍRÁS. 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja Nyílt Félmaratoni futóverseny tömegesítése. Magyar Köztársaság Félmaratoni Országos Bajnokság Hegyalja Nyílt Félmaratoni Futóverseny Szerencs, 2009. április 04. VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja

Részletesebben

be/sfphpm01-10300/2015/mlsz

be/sfphpm01-10300/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve 2000 Celldömölk Utánpótlás Futball Club Közhasznú Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve 2000 C.U.F.C.K.E. Gazdálkodási formakód 521 Tagsági

Részletesebben

Bemutatkozás. U-7 korosztály (2008 2010): U-9 korosztály (2006 2007): U-11 korosztály (2004 2005):

Bemutatkozás. U-7 korosztály (2008 2010): U-9 korosztály (2006 2007): U-11 korosztály (2004 2005): Wéber Tamás vagyok, a Tolna Városi Futball Club elnöke. Engedjék meg, hogy jelen kiadványunkkal bemutassuk egyesületünk utánpótlás korosztályai által elért nagyszerű eredményeket és ezáltal is minél több

Részletesebben

Igazgatói beszéd programjainkról, eredményeinkről. az I. félév zárásaként megtartott hálaadó istentiszteleten

Igazgatói beszéd programjainkról, eredményeinkről. az I. félév zárásaként megtartott hálaadó istentiszteleten 1 Igazgatói beszéd programjainkról, eredményeinkről az I. félév zárásaként megtartott hálaadó istentiszteleten Áldás, békesség! Szeretettel köszöntök mindenkit az Arany János Református Általános Iskola

Részletesebben

be/sfp-10279/2015/mlsz

be/sfp-10279/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Túrricse Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Túrricse SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3352 A kérelmező jogállása

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A kerékpársport népszerűsítése az általános és középiskolák tanulói és pedagógusai körében. A fiatalok

Részletesebben

be/sfphpm01-10723/2015/mlsz

be/sfphpm01-10723/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kisbárapáti Községi Szabadidő- és Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Kisbárapáti SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám

Részletesebben

Ugye büszke vagy rám?

Ugye büszke vagy rám? Ugye büszke vagy rám? Beszámoló TRAPPANCS Szervátültetett Gyermekek Rehabilitációs és Sportegyesülete 2011. A szervátültetett gyermekek gondozása a felnőttekéhez viszonyítva jóval komplexebb szakmai feladat.

Részletesebben

be/sfp-8960/2015/mlsz

be/sfp-8960/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Bercel Községi Sportkör A kérelmező szervezet rövidített neve Bercel KSK Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1181 A kérelmező jogállása

Részletesebben

Iskolagyűlés 2015.10.20.

Iskolagyűlés 2015.10.20. Iskolagyűlés 2015.10.20. Nagyon mozgalmas 2 hónap áll már mögöttünk, rengeteg csodaszép eredménnyel. És hol van még a tanév vége?! 2015.09.19-én, szombaton reggel a szokásokkal ellentétben tárva-nyitva

Részletesebben

Juhász Gyula: Húsvétra

Juhász Gyula: Húsvétra Röjtökmuzsaj Önkormányzatának lapja IX. évfolyam 1. szám 2016. március Juhász Gyula: Húsvétra Köszönt e vers, te váltig visszatérő Föltámadás a földi tájakon, Mezők smaragdja, nap tüzében égő, Te zsendülő

Részletesebben

be/sfphpm01-08082/2015/mlsz

be/sfphpm01-08082/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Palotabozsoki Községi Szabadidő Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Palotabozsok SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám

Részletesebben

be/sfp-08516/2015/mlsz

be/sfp-08516/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Cserszegtomaji Sport Klub A kérelmező szervezet rövidített neve Cserszegtomaji SK Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2802 A kérelmező jogállása

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI TEKE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA

2014/2015. TANÉVI TEKE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015. TANÉVI TEKE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA 1. A bajnokság célja: A tekesport népszerűsítése. A fiatalok készségeinek, erkölcsi, akarati tulajdonságainak és fizikai képességeinek fejlesztése., A

Részletesebben

be/sfp-10135/2015/mlsz

be/sfp-10135/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Pálfai Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Pálfa SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1756 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Ugodi Sportegyesület

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Ugodi Sportegyesület 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Ugodi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve: Ugod SE 2Gazdálkodási formakód: 521 3Tagsági azonosítószám 2299 Áfa levonásra

Részletesebben

be/sfp-09171/2015/mlsz

be/sfp-09171/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kiskunmajsai Football Club A kérelmező szervezet rövidített neve KiskunmajsaFC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 9140 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfphpm01-08252/2015/mlsz

be/sfphpm01-08252/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Tokaji Futball Club A kérelmező szervezet rövidített neve Tokaj FC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 233 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

be/sfp-8340/2015/mlsz

be/sfp-8340/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Futball Club Ajka A kérelmező szervezet rövidített neve FC Ajka Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1970 A kérelmező jogállása Amatőr Áfa

Részletesebben

Á Á É É É ö É Ó ú Á ú Á Á Á Á ö Á ő ű ú ö ö ú ű ú É ő ö ú ú ű ö ű ő Ú Ú ú ő ö ö ő ö ö Á ö Á ö ú ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ő ö ö ö ö ő ö Á ö ő ö ö ő ú ú ö ö ő ö ö ö ö ú ö ú ö ő ú ö ö ö ö ö ú ö ú ú ö Ú ő ű ő ö

Részletesebben

Kelet-Magyarországi Postás SE 2014 évi program. (régiós, kiemelt területi és központi rendezvények)

Kelet-Magyarországi Postás SE 2014 évi program. (régiós, kiemelt területi és központi rendezvények) Kelet-Magyarországi Postás SE 2014 évi program. (régiós, kiemelt területi és központi rendezvények) Január 18. IV. Szegedi Postás Teke - Farsang Helyszín: Szeged Pick Rendezvényház. Kinizsi pálya. Résztvevők:

Részletesebben

be/sfphpm01-09250/2015/mlsz

be/sfphpm01-09250/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve THSE 2000 Szabadidő, Kulturális, Rekreációs, Életmód és Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve THSE 2000 Gazdálkodási formakód 521 Tagsági

Részletesebben

ő Á ú ő ú ő ú ú ú ő ő ő ű ú ű ő ő ú ő ő ő ú Á ő ú ő ő ú ő ő É É ú ő ő Ú ő É ú ú ő ő ő ő ő É ő ő ú É ű ű ű ú ő ő É ő ű ő ő É ú É ú ő ő ű ú ű ő ő ú ú Ú ú Ü ő ű ú ő ű ő ő ú ő ő ő ő ú ő ő ú ú ő ú ő ú ű ű É

Részletesebben

Pusztavámi TC. - nincs -

Pusztavámi TC. - nincs - 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Pusztavámi Torna Club A kérelmező szervezet rövidített neve: Pusztavámi TC 2 Gazdálkodási formakód: Áfa levonásra a pályázatban 521

Részletesebben

ó á á á á á ó á ó Á ö é á ó Ú á á á ó Á ö é á á á ó ó ó á á ó á ó Ú á é á ó ü é ü é á á á á ó é é á ú á ó á é ó á ó Ó é á ó é á ó ó á Ó Ö é á ó á ó é é é ü é ó á Ó é é é ó ó ó á ó é é ó á ü ó é á ó é é

Részletesebben

be/sfp-08729/2015/mlsz

be/sfp-08729/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Csengerújfalu Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Csengerújfalu SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1693 A kérelmező

Részletesebben

É Ú ú Á Ú Ú Á Á Ú ú ú ú Ú ú Á Ú Ü Ü ű ű ú ú ú ú Ü ú Ü Ú ú ű ú É ú Ü ű ú ú Ú É É Á Á Á Á Ü ú Á Á É Ú É ú Á Ü É Ü Ü Ü Ü Á Á ű ú ű ú Ü ű Á ú ű ű ú ű ű ű ú ű ű ű ű ú Ü É ű ú ű Ü ű ú ű Ü Ü Ü ú Ú ú ú ú ű ú ű

Részletesebben

be/sfphpm01-08088/2015/mlsz

be/sfphpm01-08088/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve BFC Siófok Sportszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság A kérelmező szervezet rövidített neve BFC Siófok Kft. Gazdálkodási formakód 113 Tagsági azonosítószám

Részletesebben

ú ő ü ő ő ü ő ű ű ő ü ü ő ő Ü Á ő ü ő ő ü ő ő ü ő ú ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ü ő ü ő ő ű ű ő ü ő ő ő ü ő ü ő ű ő ü ő ő ő ő ü ü ü ő ő ű ú ü ü ő ő ő ő ü ü ő ő ő ü ő ő ő ő ű ő ú ő ő ü ő ő ü ő ő ő ű ő ő ű ü ü ő

Részletesebben

Ó Á É Ő É ő ő ő ó ó ó ó ó ő Ö ó ő ó ü ő ó ő ű ó ó ó ő ő ő ő ő ű ő ó ü ó ő ő ő ő ó ü ó ó ó ű ő ó ő ó ő ú ő ő ü ő ó ü ó ő ő ő ü ó ó ő ő ü ő ó ő ó ő ű ő ő ű ő ó ó ó ó ó ó ő ő ó ó ó ő ó ő ü ó ű ő ő Á ó ó Ó

Részletesebben

É É Á É É ó ó ö ű ó ó ó ű ó ö ö ű ó ó ő ö ű ó ó ű ú ö ű ó ó ó ó ö ű ó ó ó ö ű ő ő ő ó ö ű ú ö ó ó ó ú ő ő ü ó ó ó ö ű ű ö ő ó ú ó ö ü ö ű ó ó ö ő ö ó ö ö ő ő ö ó ő ö ő ó ő ó ő ú ú ö ű ó ú ö ő ű ö ó ó ó

Részletesebben

be/sfphpm01-09590/2015/mlsz

be/sfphpm01-09590/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Mezőberényi Football Club A kérelmező szervezet rövidített neve MFC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 477 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

É ú ú ú ú ú ú ú ú ú É É ú ű ú ű ú Ú Ü ú ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Ü ű ű ú É É ű É ű É ú ú ú ű É ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Á ú É ű ű ú ú ú ú ű ű ű ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú Ú ű ú ű ű ú ú ű Ü ú ű

Részletesebben

Á Ó Ö Á É É É É Ő ű Á Ó ű Ö ű ű ű Ó ű Ö Ú Ö Ú ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ü Á ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű Ö ű ű Ü ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű ű ű ű ű Á Á ű É ű ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ó Ü Á É Ű ű ű ű ű Á ű ű ű Á É ű Ú Ó

Részletesebben

ű É ű Á Ü É É ű ű Ű ÓÓ Ü É Ü Ú Ú ű Ú Ö Ö Ü ű ű Ű Ú Ö Ü Ö Ú Ó Ó Á É Ú Ű Ú Ú Ú Ú Ú ű Ú Ű Ú ű ű Ú ű ű Ú Ú É Á Ú Ú É É ű ű ű Ú ű ű Ú ű Ú Ó É Ű Ó ű Ú ű ű ű Á ű ű Ú ű ű É ű ű ű ű Ó Ú Á Ú ű Á ű Á Ú Ó ű ű Á ű

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóság / JNSZ Megyei Labdarúgó Szövetség /

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóság / JNSZ Megyei Labdarúgó Szövetség / Magyar Labdarúgó Szövetség Igazgatóság / JNSZ Labdarúgó Szövetség / JNSZ NŐI FÉLPÁLYÁS BAJNOKSÁG (keresztpályás bajnokság) JNSZ Női keresztpályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. év Tartalom

Részletesebben

be/sfphpm01-08973/2015/mlsz

be/sfphpm01-08973/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Vásárosnamény Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Vásárosnamény SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3404 A kérelmező

Részletesebben

Á Á ó ő ő ó Ő ó ó ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Ó ó ő ó ó Ő Ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Á Ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Á Ó ó ó Ő ó ó ó Ó ó Ú ó Ó Ó ó Ó Ó Ő ó Ó ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó ó ó Ó ó ó ó Ó Ú Ó Ó ó ó ő ö Ó

Részletesebben