PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ"

Átírás

1 PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ ÁPRILIS Tisztelt Pusztaföldváriak! Az április előreláthatólag igen sok eseményt tartogat számunkra. A legjelentősebbek az országgyűlési képviselőválasztások. Szeretném itt ismét felhívni figyelmüket arra, hogy nekünk, egyszerű állampolgároknak ez az egy olyan lehetőségünk van, amikor beleszólhatunk az ország életébe. Biztatok mindenkit arra, hogy ezen a napon ne sajnálja azt a 10 percet rászánni a saját és gyermekei jövőjére! Gondoljunk bele csak abba, hogy a szavazathoz való jog nem mindenkinek adatik meg. Vannak olyan emberek, akiket azzal büntet a jog, hogy nem vehetnek részt a választáson sem jelöltként, sem szavazóként. Éljünk tehát alkotmányos jogunkkal! Az Önkormányzat életében olyan jelentős változás történt, hogy Sódar Ferencné jegyzőnő március 23-ával nyugdíjba vonult. Marika az elmúlt évben elérte a nyugdíjkorhatárt, kérte nyugdíjának megállapítását, amely meg is történt. A törvények értelmében 8 hónapig felmentési idejét tölti, tehát a státusza betöltöttnek minősül. A testület ezen időre felmentette a munkavégzés alól. A 8 hónap leteltéig helyettesítő jegyző látja el a feladatokat. Minden héten kedden és csütörtökön tartózkodik itt a jegyző, de természetesen, ha rendkívüli esemény van, máskor is igénybe vehetjük a munkáját. A helyettesítő jegyzőt Dr. Lipták Péternek hívják és Gerendás Község főállású jegyzője. A jogszabály úgy írja elő, hogy a jegyzői állás betöltésére pályázatot kell kiírni meghatározott helyen, meghatározott tartalmi elemekkel és meghatározott határidőkkel. Erre akkor fog sor kerülni, amikor a testület a jogszabálynak megfelelően dönt. Itt szeretném megköszönni Marikának magam, a Képviselő-testület és a falu lakossága nevében a közszolgálatban eltöltött 42 évi munkáját. Bízunk abban, hogy nyugdíjas évei

2 békében, nyugalomban telnek. Kívánjuk neki, hogy a közeljövőben induló templomfelújítás, amely a belső teret fogja széppé tenni, sikeres legyen, és az egyházközség élete felemelkedő pályára kerüljön, azaz teljesüljenek az elképzelései és a vágyai. Végül kellemes és boldog családi környezetben eltöltött húsvéti ünnepeket kívánok mindannyiunknak! Tisztelettel: PÁLYÁZATI HÍREK: MOSÓGÉP ÉS HŰTŐGÉP CSERÉJE A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium régi mosógépek és / vagy hűtőgépek új mosógépekre és / vagy hűtőgépekre történő cserélésének támogatására vonatkozó pályázati felhívást tesz közzé Zöld Beruházási Rendszer Energiatakarékos Háztartási Gépcsere Alprogram keretében. A program célja: a magyarországi háztartásokban található régi, nem környezetbarát, nem energiahatékony háztartási gépek mielőbbi lecserélése korszerű, környezetbarát és energiahatékony készülékekre. Támogatott: Az időskorúak gondozását, segítését és érdekvédelmét, a nagycsaládosok, a fogyatékossággal élő személyek és regisztrált munkanélküliek érdekvédelmét, segítését és támogatását megvalósító, nyertes pályázatot benyújtott alapítvány, egyesület. Végső kedvezményezett: A Támogatott részéről a pályázatba bevont háztartás. A Háztartási gépcsere programról lakossági tájékoztatást tartunk a Teleházban április 6-án (kedden) órakor. Várjuk az érintett érdeklődők jelentkezését. Bővebb információ: Dér Andrea tel.: 06-30/ ; Takács Brigitta tel.: 06-20/ Továbbá érdeklődni lehet személyesen a Teleházban Takács Brigitta ügyintézőnél. Egy-házi mozi Április 2-án (péntek) este órától a Mel Gibson által rendezett Passió című Dr. Baranyi István polgármester filmet vetítjük le a pusztaföldvári evangélikus gyülekezeti teremben (Rákóczi u. 30.) 5.1-es hangminőség, nagy vetítővászon! A belépés természetesen ingyenes. Ünnepi istentiszteletek az evangélikus gyülekezetben Nagycsütörtök (ápr. 1.) este órakor nagycsütörtöki istentisztelet az asztal körül Nagypéntek (ápr. 2.) este órakor nagypénteki istentisztelet úrvacsorával Húsvét vasárnap (ápr. 4.) de. 9 órakor ünnepi istentisztelet úrvacsorával Húsvét hétfő (ápr. 5.) este órakor Új találkozás címmel könnyűzenés, rendhagyó örömünnep Szeretettel és nyitott szívvel várunk mindenkit fenti alkalmainkra. Minden pusztaföldvárinak áldott feltámádás-ünnepet kívánunk! Római katolikus ünnepi istentiszteletek - Nagypéntek (április 2.): óra keresztút és kereszthódolati liturgia, - Húsvét vasárnap (április 4.): óra Jézus Krisztus feltámadásának ünnepe.

3 Áldott húsvéti ünneplést kíván mindenkinek a római katolikus egyház! Április havi kulturális hírek Felolvasó est Irodalmi felolvasó estre várunk minden kedves érdeklődőt április 2-án, pénteken órai kezdettel a Községi Könyvtárba. Kérjük, hozza magával kedvenc regényét, versét, adjon belőle ízelítőt a jelenlévőknek, és hallgassa szeretettel a mások által kínált olvasmányt. Kézműves foglalkozás a könyvtárban Április 29-én, csütörtökön délután 13 órai kezdettel kézműves foglalkozásra várunk minden érdeklődőt az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár munkatársaival együtt. A kézműves foglalkozás helye: Községi Könyvtár olvasóterem Karaoke party Ismét karaoke party-t rendezünk a Művelődési Házban, ahol kedvenc popsztárod helyébe lépve te, barátaid és zenéitek fogják feldobni a bulit. Ha érzed magadban a szűnni nem akaró és kitörésre váró tehetséget, és egy jó mókára, vagy tuti bulira vágysz, gyere el hozzánk: április 30-án, pénteken 19 órakor egy KARAOKE estre a MŰVELŐDÉSI HÁZBA. Kérésre a rendezvény batyus bál jellegű lesz, enni-, innivalót lehet hozni. Bővebb felvilágosítás: Gyarmatiné Laduver Mártánál és Gál Lászlónál. Gratulálunk! Március 20-án Csorváson a XV. alkalommal megrendezésre került Bartók Béla Népzenei Találkozón a Pusztaföldvári Népdalkör bronz fokozatú minősítést kapott. Gratulálunk Szemenyei Józsefné Erzsike néninek, a kórus vezetőjének és a kórus tagjainak! További sikeres szereplést kívánunk! Megalakult a pusztaföldvári néptáncegyüttes február 20-án tartottuk a helyi néptáncegyüttes első táncpróbáját. Két korosztály képviselteti magát, gyermek (12 éves korig) és felnőtt csoport (14 éves kortól). A gyerekek próbái minden pénteken órától, a felnőtteké órától kezdődik. A kicsiknek az alapok után somogyi, a felnőtteknek dél-alföldi táncot tanít Maginyecz Ildikó és Bucin Medárd. További információ a Teleházban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Kedves Földváriak! Tudatjuk, hogy közkívánatra április 1-től újra megnyitja kapuit a Napsugár Virágüzlet. Ismét várjuk régi és leendő vásárlóinkat minden hónapban új akciókkal. ÁPRILISI AKCIÓ Aki legalább 1500 Ft értékben vásárol a virágüzletben, egy sorsjegyet kap mellé ajándékba, amellyel visszanyerheti vásárlása értékét. Ezúton kérem régi és leendő Vásárlóimat, hogy ballagási csokor megrendeléseiket időben, előre jelezzék. Tel.: 06-30/ Köszönettel: A női labdarúgó csapat hírei Sinka Gabriella Női labdarúgó csapatunk az elmúlt hónapban több teremtornán is szerepelt.

4 Boros Sámuel Kupa - Szentes Csapatunk a közelmúltban többek között Szentesen járt a Boros Sámuel Kupán. A 6 csapatos tornán a földvári lányok jó játékkal a harmadik helyet szerezték meg. A kupát a házigazda szentesi csapat nyerte a bajnokságban is szereplő Lőkösháza előtt. Mögöttünk a gyulai Göndöcs Benedek Szakközépiskola, Mezőtúr és Martfű végzett. A harmadik hely mellett Nagy Alexandra újabb egyéni elismerést kapott: a torna legjobb játékosává választották! Kaszaperi torna A Kaszaperen 7 csapat részvételével megrendezett tornán az előkelő 3. helyet szerezték meg a lányok a két békéscsabai csapat mögött. A tornán sikerült megverni a végén második helyen végző Wanted SC-t, a házigazda kaszaperieket és a Szeghalmot is! Fájó vereséget szenvedtek azonban a Békéssámson és a Békéscsabai NLSC ellen. A Lőkösháza ellen ismét nem sikerült gólt szerezni, de most nem is kaptunk, így 10 pontot gyűjtve a harmadik helyen végeztünk! A csapat tagjai: Grim Edina, Kozma Kitti, Németh Csilla, Németh Enikő, Soós Katalin, Kozmáné Éva, Kozma Évi, Szivák Renáta, Leszkó Hédi, Tóth Adél, Nagy Alexandra, Szabó Anita, Kun Cintia, Dénes Mária, Bulla Anita, Sinka Gabriella, Kopanyicza Kitti. Bővebb információ: Támogatóinknak ezúton szeretnénk megköszönni a csapat támogatását. Birkózó hírek Március folyamán a helyi birkózó csapat tagjai Kiskőrösön a Petőfi Kupa Országos Birkózóversenyen vettek részt. A lányok közül Dajka Melinda az 5. helyezést érte el, hasonlóan Milák Dánielhez, aki szintén az 5. helyen végzett. A Dr. Sándor László Nemzetközi Birkózóversenyen Kopanyicza György a 8. helyen zárta a megmérettetést. A március én megrendezett szentesi Diákolimpián a következő eredmények születtek: Dajka Melinda 5. hely; Sándor Bianka 7. hely; Milák Viktória 8.hely; Dombovári Dóra 10. hely; Valaczkai Léna 12. hely; Mohácsi Ozmin 8. hely; Varga Norbert 10. hely; Györgye Roland 12 hely; Kopanyicza Ádám 14. hely. Minden versenyzőnek ezúton gratulálunk és további sok sikert kívánunk! A Sérült Fiatalok Klubja rendezvénye Március 23-án került sor a Pusztaföldvári Sérült Fiatalok Klubjának megrendezésében a Békés megyei sérült fiatalok tavaszi találkozójára Nyuszi-buli néven. A fiatalok a tavaszi és húsvéti versekkel tarkított műsor után megvendégeléssel egybekötött zenéstáncos mulatságon vehettek részt, ahol nagyon jól érezték magukat.

5 Ezúton szeretnénk megköszönni a művelődési ház művelődésszervezőjének, Gyarmatiné Laduver Mártának, hogy helyet biztosított a rendezvény számára. Köszönetet mondunk még támogatóinknak: Csönde Ferencnének, Zsigovics Péternének, Sinka Gabriellának és Szabó Jánosnak, hogy adományaikkal és segítségükkel emelték a vidám délután színvonalát. Lukácsné Trink Ilona klubvezető MEGEMLÉKEZÉS Könnyes szemmel emlékezünk rád, Eltelt 6 év, hogy jóságos szíved örökre megállt. Nem látjuk többé arcod, de szívünkben őrizzük szereteted és jóságod. Fájó szívvel emlékezünk Hózlinger József volt Kossuth u szám alatti lakos halálának 6. évfordulójára. Pihenj csendesen! Emlékezik: Lányod, Edit; vejed, Jani; két unokád, Bandus és Janika INFORMÁCIÓK GIPSZKARTONSZERELÉS Válaszfalak, előtétfalak, gipszkarton és kazettás álmennyezetek igény szerint szigetelve, tetőtér beépítések kedvező áron, gyorsan. Érdeklődni: Tel.: 06-20/ denes.ferenc@citromail.hu Női-férfi fodrászat, kozmetika Berki Szilvia Tel.: 30/ Angol korrepetálás általános és középiskolásoknak. Fehér Ildikó Tel.: 06-20/ Vetőmagkukorica, műtrágya, valamint előnevelt csirke és kacsa folyamatosan kapható. Érdeklődni: Bocsán Istvánné Tel.: 06-20/ LOMTALANÍTÁS Az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. Pusztaföldvár településen LAKOSSÁGI LOMTALANÍTÁSI AKCIÓT hirdet április 7-ére. I. Mit szállítunk el a lomtalanítás keretében? Rossz bútorokat, háztartási gépeket, lakásban keletkező mindennemű darabos hulladékot, mely a lakossági rendszeres szemétszállítás keretében nem szállítható el. II. Mire nem terjed ki az akció? Ipari tevékenységből, vállalkozásból eredő hulladékokra, építési sitt törmelékekre, autóroncsra, szénporra, szerves trágyára, zsákba töltött háztartási hulladékokra, kerti hulladékokra. A darabos lomokat április 7. /szerda/ reggel 7 órára szíveskedjenek kihelyezni! Kérjük a tájékoztatóban szereplő információk betartását! Gyógyszertári ügyelet - április

6 Március 29 április 4. - Pingvin Patika Oh., Győri Vilmos tér 1. Tel.: Április Aranyvessző Patika Oh., Kiss Ernő u. 8. Tel.: Április Orosháza Városi Önkorm. Kórháza Intézeti Gyógyszertára Oh., Könd u. 59. Tel.: Április Fehér Kígyó Gyógyszertár Oh., Kossuth u. 42. Tel.: , Április 26-május 2. - Gyógyszerpont Oh., Vásárhelyi út 23/A. Tel.: HÁZIORVOSI ÜGYELET: Legfrissebb információink szerint hétköznap és hétvégén rendelési időn kívül (hétköznap du. 16 óra után) a központi orvosi ügyelet egy orosházi központi telefonszámon érhető el: Dr. Sin Zoltán hatósági állatorvos telefonos elérhetősége: 30/ /

7 Kellemes húsvéti ünnepeket! Felelős kiadó: Pusztaföldvár Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Engedélyszám: 2.2.4/1568/2003. Nemzetközi azonosítószám: ISSN Szerkeszti: Holecska Alíz

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ 2009. ÁPRILIS Tisztelt Pusztaföldváriak! Nem kívánom rabolni az idejüket értelmetlen dolgokkal, de témaadónak elmondanám a következőt. A korábbi számban közölt levél írójától újabb,

Részletesebben

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ 2008. M Á J U S Tisztelt Pusztaföldváriak! A közelmúltban egy munka kapcsán, mint állatorvos 10 napot töltöttem Oroszországban. Ezt nem dicsekvésképpen írom, csupán azért, mert

Részletesebben

X. ÉVFOLYAM 5 SZÁM 2012. MÁJUS. Pusztaföldvári Önkormányzat Hivatalos Havilapja. 2012. Május. Tisztelt Pusztaföldvári Lakosok!

X. ÉVFOLYAM 5 SZÁM 2012. MÁJUS. Pusztaföldvári Önkormányzat Hivatalos Havilapja. 2012. Május. Tisztelt Pusztaföldvári Lakosok! X. ÉVFOLYAM 5 SZÁM 2012. MÁJUS Pusztaföldvári Önkormányzat Hivatalos Havilapja 2012. Május Tisztelt Pusztaföldvári Lakosok! Szokásomtól eltekintve most szeretném átadni az első oldalt egy olyan településünkön

Részletesebben

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ 2010. AUGUSZTUS Tisztelt Pusztaföldvári Lakostársaim! Többüknek szeretnék örömet okozni, ezért rövid leszek. Az igazság viszont az, hogy spórolunk az oldalakkal. Félretéve a viccet

Részletesebben

XII. ÉVFOLYAM 10. SZÁM 2013. OKTÓBER. Havilapja. . Októ

XII. ÉVFOLYAM 10. SZÁM 2013. OKTÓBER. Havilapja. . Októ XII. ÉVFOLYAM 10. SZÁM 2013. OKTÓBER Pusztaföldvári Önkormányzat Hivatalos Havilapja VÁR ÁLLOTT S MOST FÖLDHALOM 2013. Októ ber XII. ÉVFOLYAM 10. SZÁM 2 2013. OKTÓBER MEGHÍVÓ Egy kicsit el kell menni világot

Részletesebben

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ 2005. J Ú L I U S Tisztelt Pusztaföldvári Polgárok! Ez évben is megrendezésre került a Földvárak Találkozója, melyről már hírt adtunk. Így utólag el szeretném mondani Önöknek, hogy

Részletesebben

Pusztaföldvári Önkormányzat Hivatalos Havilapja. 2012.Január. Tisztelt Pusztaföldváriak!

Pusztaföldvári Önkormányzat Hivatalos Havilapja. 2012.Január. Tisztelt Pusztaföldváriak! XII. ÉVFOLYAM 1. SZÁM 2013. JANUÁR Pusztaföldvári Önkormányzat Hivatalos Havilapja VÁR ÁLLOTT S MOST FÖLDHALOM 2012.Január Tisztelt Pusztaföldváriak! Ismét egy új év előtt állunk, amihez mindannyijuknak

Részletesebben

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ 2003. FEBRUÁR TISZTELT PUSZTAFÖLDVÁRI LAKOSOK! Ezúton szeretnék tájékoztatást adni ebrendeletünkről, mivel településünk belterületén az utóbbi időben elszaporodtak a kóbor ebek.

Részletesebben

Pusztaföldvári Önkormányzat Hivatalos Havilapja 2013. MÁRCIUS. Tisztelt Pusztaföldváriak!

Pusztaföldvári Önkormányzat Hivatalos Havilapja 2013. MÁRCIUS. Tisztelt Pusztaföldváriak! XII. ÉVFOLYAM 3. SZÁM 2013. MÁRCIUS Pusztaföldvári Önkormányzat Hivatalos Havilapja VÁR ÁLLOTT S MOST FÖLDHALOM 2 0 1 3. M Á R C I U S Tisztelt Pusztaföldváriak! Sokszor merül föl beszélgetések közben,

Részletesebben

MÁRCIUS. Havilapja. Hivatalos. úgy. még. lakótársainkat. csak. tanyákon, nem. szükség van! Tisztelettel: Dr. Baranyi István

MÁRCIUS. Havilapja. Hivatalos. úgy. még. lakótársainkat. csak. tanyákon, nem. szükség van! Tisztelettel: Dr. Baranyi István Pusztaföldvári Önkormányzat Hivatalos Havilapja V ÁR Á L LO T T S MOS T FÖ LDH A LO M MÁRCIUS ~~~ ~~~~~~~ ~~~ BÖJTMÁS HAVA MINDEN KEDVES HÖLGYNEK BOLDOG NŐNAPOT KÍVÁNUNK! Tisztelt Pusztaföldváriak! A legutóbbi

Részletesebben

X. ÉVFOLYAM 4. SZÁM 2012. ÁPRILIS. Pusztaföldvári Önkormányzat Hivatalos Havilapja. 2012. Április. Tisztelt Pusztaföldvári Lakosok!

X. ÉVFOLYAM 4. SZÁM 2012. ÁPRILIS. Pusztaföldvári Önkormányzat Hivatalos Havilapja. 2012. Április. Tisztelt Pusztaföldvári Lakosok! X. ÉVFOLYAM 4. SZÁM 2012. ÁPRILIS Pusztaföldvári Önkormányzat Hivatalos Havilapja 2012. Április Tisztelt Pusztaföldvári Lakosok! A közelmúlt legfontosabb eseményei közé tartozik, hogy képviselőtestületünk

Részletesebben

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ 2011. SZEPTEMBER 40 ARANYKORONÁS ÜNNEP IDŐPONT: 2011. október 7-8-9. HELYSZÍN: Pusztaföldvár Sportpálya, esős idő esetén: Bartók Béla Művelődési Ház OKTÓBER 7. péntek 17.00 h Az

Részletesebben

Havilapja 2013. Ajánlom. az ünnep jó. an: állat. t. A. Erika várja az. polgármester

Havilapja 2013. Ajánlom. az ünnep jó. an: állat. t. A. Erika várja az. polgármester XII. ÉVFOLYAM 9. SZÁM 2013. SZEPTEMBER Pusztaföldvári Önkormányzat Hivatalos Havilapja VÁR ÁLLOTT S MOST FÖLDHALOM 2013. Szeptee mber Kedves Lakosok! Ajánlom szíves figyelmükbe a 2013. október 11-12-én

Részletesebben

DÓZSA GYÖRGY ÁLTALÁNOS ISKOLA 6775 Kiszombor Óbébai u. 6. Tel.: 62/ 525-142 Fax: 62/ 525-143 E- mail: kzaltisk@gmail.com. Tisztelt Képviselő-testület!

DÓZSA GYÖRGY ÁLTALÁNOS ISKOLA 6775 Kiszombor Óbébai u. 6. Tel.: 62/ 525-142 Fax: 62/ 525-143 E- mail: kzaltisk@gmail.com. Tisztelt Képviselő-testület! DÓZSA GYÖRGY ÁLTALÁNOS ISKOLA 6775 Kiszombor Óbébai u. 6. Tel.: 62/ 525-142 Fax: 62/ 525-143 E- mail: kzaltisk@gmail.com Ikt. szám: 5-4/2012-II. Tisztelt Képviselő-testület! A nevelési oktatási intézmények

Részletesebben

ÚJLENGYELI ÚJ SZÓ. Adó 1% Idén is sok szeretettel várunk minden kedves újlengyeli lakost! Mozogjunk együtt újra! 2016. május 25.

ÚJLENGYELI ÚJ SZÓ. Adó 1% Idén is sok szeretettel várunk minden kedves újlengyeli lakost! Mozogjunk együtt újra! 2016. május 25. Adó 1% Kérjük támogassa adója 1%-ával az újlengyeli egyesületeket! Újlengyeli Diáksport Egyesület Adószám: 18662010-1-13 Újlengyeli Polgárőr Egyesület Adószám: 18280702-1-13 Vatya Népe Hagyományőrző és

Részletesebben

Igazgatói beszéd programjainkról, eredményeinkről. az I. félév zárásaként megtartott hálaadó istentiszteleten

Igazgatói beszéd programjainkról, eredményeinkről. az I. félév zárásaként megtartott hálaadó istentiszteleten 1 Igazgatói beszéd programjainkról, eredményeinkről az I. félév zárásaként megtartott hálaadó istentiszteleten Áldás, békesség! Szeretettel köszöntök mindenkit az Arany János Református Általános Iskola

Részletesebben

A Hunyadi Mátyás Általános Iskola munkaterve a 2011/2012. tanévre

A Hunyadi Mátyás Általános Iskola munkaterve a 2011/2012. tanévre 1 Hunyadi Mátyás Általános Iskola 9072 Nagyszentjános Árpád u. 11/a Telefon/fax: 96/544-040 E-mail: humaisk@vipmail.hu Honlap: www.humaisk.hu OM: 03 06 01 A Hunyadi Mátyás Általános Iskola munkaterve a

Részletesebben

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ 2007. NOVEMBER Tisztelt Pusztaföldvári Lakostársaim! Az ünnepnap előtt nem sokkal tudtuk meg, hogy az 56-os megemlékezésünkön prof. Dr. Horváth János Képviselő Úr, a Parlament korelnöke

Részletesebben

Nagypalli Hírhozó. 2016. január. Nagypall Község Önkormányzatának lapja. Mentovocs Éva: Boldog, derűs új évet!

Nagypalli Hírhozó. 2016. január. Nagypall Község Önkormányzatának lapja. Mentovocs Éva: Boldog, derűs új évet! Nagypalli Hírhozó Nagypall Község Önkormányzatának lapja Mentovocs Éva: Boldog, derűs új évet! Megfáradt már az Esztendő, lassúbb lett a lépte, úgy gondolta, ideje lesz megpihenni végre. Búcsúzóul összehívta

Részletesebben

KRÓNIKA 2007-2008 TANÉV ELEJI KIADÁS. Brassó Utcai Általános Iskola

KRÓNIKA 2007-2008 TANÉV ELEJI KIADÁS. Brassó Utcai Általános Iskola KRÓNIKA 2007-2008 TANÉV ELEJI KIADÁS Brassó Utcai Általános Iskola A 2007-2008. tanév kezdetén szeretettel köszöntök minden új és régi diákot, a kedves szülőket és az iskola valamennyi dolgozóját. Tanulóink

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2014. október 12. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2014. október 12. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2014. október 12. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2015. február 19. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Településfejlesztési

Részletesebben

Hódmezővásárhelyi SZC Zsoldos Ferenc Középiskolája és Szakiskolája. MUNKATERV a 2015/2016. tanév

Hódmezővásárhelyi SZC Zsoldos Ferenc Középiskolája és Szakiskolája. MUNKATERV a 2015/2016. tanév Hódmezővásárhelyi SZC Zsoldos Ferenc Középiskolája és Szakiskolája MUNKATERV a 2015/2016. tanév Szentes, 2015. szeptember 15. Készítette: Tartalom I. Bevezetés... 3 II. A tanév helyi rendje... 3 III. Helyzetelemzés...

Részletesebben

Jászvidék 6 Mezei Béla T magánoktató Tel.: 06 30 945-70-36 JÁRMŰVEZETŐI TANFOLYAM indul Segédmotor-motorkerékpár-személygépkocsimezőgazdasági vontató kategóriában Jászárokszálláson! Tanfolyamok délelőtt

Részletesebben

Forrás: www.indafotoblog.hu. Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. október

Forrás: www.indafotoblog.hu. Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. október Forrás: www.indafotoblog.hu Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. október Miskolci Egyesített Szociális, Szociális Egészségügyi és Gyermekjóléti ti

Részletesebben

Felkészülve a belvízre

Felkészülve a belvízre Alapítva 2011. FELGYŐI HÍREK KIADJA: FELGYŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Felgyő, Széchenyi út 1. 2013. Február-Március III. évfolyam 2-3. szám felgyo.hu/felgyoihirek TELEFON/FAX: 06-63/580-061 FELELŐS KIADÓ: HORVÁTH

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága 2015. március 24-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága 2015. március 24-i ülésére Tárgy: Előkészítette: A Békési TE Asztalitenisz Szakosztály 2014. évi munkájáról szóló tájékoztató Balogh József vezető-edző Békési Torna Egylet Asztalitenisz Szakosztály Sorszám: 3 Döntéshozatal módja:

Részletesebben

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testület. 2015. május 24-i ÜNNEPI ülésének

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testület. 2015. május 24-i ÜNNEPI ülésének Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 1. Tel.: 562-015 J/51-7/2015. Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testület 2015. május 24-i ÜNNEPI ülésének

Részletesebben

Lajos polgármester. Ezután az óvodások zenés, ötletes, hangulatos műsora következett Németh

Lajos polgármester. Ezután az óvodások zenés, ötletes, hangulatos műsora következett Németh XI. évf. 6. sz. 2014. december www.kiralyhegyes.hu "Áldás szálljon házatokra, meghitt béke lengje be, boldogságnak légy forrása, szóljon errõl Szenteste!" Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő

Részletesebben

www.kiralyhegyes.hu Adhatna-e ennél szebb gyermeknapi

www.kiralyhegyes.hu Adhatna-e ennél szebb gyermeknapi VIII. évf. 3. sz. 2011. június www.kiralyhegyes.hu Adhatna-e ennél szebb gyermeknapi ajándékot önkormányzat falujának, mint egy ilyen szép óvodát mint a mienk? Május 28- án vehették birtokukba óvodásaink

Részletesebben

Milyen ajándékot hozzon a Télapó?

Milyen ajándékot hozzon a Télapó? I. évfolyam 6.szám - 2015 november Tartalom: Milyen ajándékot hozzon a Télapó? Tardonai Szüreti Fesztivál Életmód klub Kertbarátok Az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 59. évfordulója Advent Díszítsük

Részletesebben

Tárgy: Öregiskola Közösségi Ház és Könyvtár 2013. évi munkaterve. Tisztelt Képviselő-testület!

Tárgy: Öregiskola Közösségi Ház és Könyvtár 2013. évi munkaterve. Tisztelt Képviselő-testület! 16. napirendi pont E- 166 Előterjesztő: Diószeghy Tünde képviseő Előterjesztést készítette: Balzó Edina Előzetesen tárgyalja: Ügyrendi Bizottság Mellékletek: 2013. évi munkaterv Előterjesztés Nagykovácsi

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR - május

ESEMÉNYNAPTÁR - május ESEMÉNYNAPTÁR - május HEMO Csanádi Imre: Májusdícsérő Május, mosolygó, békák torkát megoldó, gyöngyvirág-nyitogató, cserebogár-zúgató. Röptetsz madarat, meghozod a nyarat, pölyhös fecskét, fára cseresnyét!

Részletesebben

Országos Szakiskolai Közismereti Verseny 2008/2009 Regionális forduló eredményei

Országos Szakiskolai Közismereti Verseny 2008/2009 Regionális forduló eredményei Országos i Közismereti Verseny 2008/2009 Regionális forduló eredményei Versenyző Történelem 2009. március 7. Dél-Alföld Baksa Tamás Péter 84,0 7 2 Göndöcs Benedek Középiskola, és ai Fekete Rita 0,0 133

Részletesebben

A körülmények és a környezet hatnak ránk, de magunkért csakis mi vagyunk felelősek. (Paulo Coelho) Ballagási meghívó

A körülmények és a környezet hatnak ránk, de magunkért csakis mi vagyunk felelősek. (Paulo Coelho) Ballagási meghívó A körülmények és a környezet hatnak ránk, de magunkért csakis mi vagyunk felelősek. (Paulo Coelho) Ballagási meghívó 2007 2012 A MÁTÉSZALKAI SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS KOLLÉGIUM végzős diákjai 2012. május 4-én

Részletesebben

ÁSZÁRI HÍREK 2 0 0 9. M Á R C I U S - Á P R I L I S

ÁSZÁRI HÍREK 2 0 0 9. M Á R C I U S - Á P R I L I S ÁSZÁRI HÍREK 2 0 0 9. M Á R C I U S - Á P R I L I S POLGÁRMESTERI HIVATAL HÍREI Tájékoztató a képvisel-testület 2009.03.17.-i ülésérl Március 17.-én kedden 15.00-kor tartott ülést a képvisel-testület,

Részletesebben

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ 2011. DECEMBER Tisztelt Pusztaföldváriak! Az adventi időszakban mindannyian, függetlenül attól, hogy istenfélő emberek vagyunk-e vagy sem, egyre melegedő szívvel várjuk a karácsony

Részletesebben

Határtalanul! Galántai táncok. Előkészítő programok

Határtalanul! Galántai táncok. Előkészítő programok Határtalanul! Galántai táncok Előkészítő programok A Határtalanul! program keretében a II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 9. HR osztálya a gimnáziumi együttműködés keretében a felvidéki, galántai Kodály Zoltán

Részletesebben

DÉVAVÁNYA VÁROS RENDEZVÉNYTERVE 2016. DÉVAVÁNYA VÁROS 2016. ÉVI RENDEZVÉNYTERVE

DÉVAVÁNYA VÁROS RENDEZVÉNYTERVE 2016. DÉVAVÁNYA VÁROS 2016. ÉVI RENDEZVÉNYTERVE DÉVAVÁNYA VÁROS 2016. ÉVI RENDEZVÉNYTERVE 1 VÁROSI TÁRSADALMI ÜNNEPSÉGEK, MEGEMLÉKEZÉSEK IDŐPONT HELYSZÍN ÜNNEP JELLEGE KÖZREMŰKÖDŐK, FELELŐSÖK MÁRCIUS 15. 16 óra JÚNIUS 4. AUGUSZTUS 20. 15 óra OKTÓBER

Részletesebben

2016. szeptember 1. 2021. augusztus 31.

2016. szeptember 1. 2021. augusztus 31. PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZÉSI PROGRAM 2016. szeptember 1. 2021. augusztus 31. Készítette: Jóváhagyta: Engedélyezte: Felülvizsgálat ideje: Somogyi Éva Siófok Város Óvodája és Bölcsődéje Siófok Város Önkormányzat

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2011. szeptember 15. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2011. szeptember 15. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2011. szeptember 15. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2011. november 24. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály 2 Oktatási,

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

2014. november. Beled Város Önkormányzatának hírei. Születésnapi köszöntő

2014. november. Beled Város Önkormányzatának hírei. Születésnapi köszöntő 2014. november Beled Város Önkormányzatának hírei Születésnapi köszöntő A napokban köszöntöttük Seregély Bálintnét 90.születésnapja alkalmából. Otthonában kerestük fel Irma nénit Dr. Gál László jegyző

Részletesebben

SZEGED HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

SZEGED HÓDMEZŐVÁSÁRHELY SZEGED díj, közgyógyellátás, egészségügyi szolgáltatásra való jogosultság) ügyében a Szegedi Járási Hivatalnál 6724 Szeged, Huszár u. 1. szám alatt az alábbi ügyintézők fogadják a tisztelt ügyfeleket:

Részletesebben

2004 és utána született fiúk 7 éves és fiatalabb

2004 és utána született fiúk 7 éves és fiatalabb 2004 és utána született fiúk 7 éves és fiatalabb 10:00 500m 1. Tomka István 2005 Püspökladány, Optimit Hungária 1:28 2. Papp Zsigmond 2004 Berettyóújfalu, II. Rákóczi Ferenc Ált. Isk. 1:28 3. Madar Krisztián

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI TÁJÉKOZTATÓ

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI TÁJÉKOZTATÓ 2014. április XX. évfolyam 4. szám 60 Ft VÉGH GYÖRGY: VIRÁGHOZÓ ÁPRILIS Elmúlt a tél: itt a tavasz, minden bokor újra éled - a földből a virágokat előhúzzák a tündérek. Április is segít nekik, megáll minden

Részletesebben

2016. június. Nagypall Község Önkormányzatának lapja

2016. június. Nagypall Község Önkormányzatának lapja Nagypalli Hírhozó Nagypall Község Önkormányzatának lapja Elballagtak nagycsoportos óvodásaink. Búcsút vettek az óvodától, az óvó néniktől, kispajtásoktól és a játékoktól. Szeptembertől várja őket az iskolapad

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 5-én 18 órakor megtartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 5-én 18 órakor megtartott nyílt üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 404-5/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Kaán Károly Verseny. Szépkiejtési verseny

Kaán Károly Verseny. Szépkiejtési verseny Kaán Károly Verseny 2012. április 13-án Tápiószelén megrendezésre került a XX. Kaán Károly megyei Természet és környezetismereti verseny. Diákjaink elért eredményei: 19. hely Hidy Gábor 6.c 26. hely Illés

Részletesebben

Almáskert Óvoda. Közzétételi lista a 2014/2015-ös nevelési évre

Almáskert Óvoda. Közzétételi lista a 2014/2015-ös nevelési évre Almáskert Közzétételi lista a 204/205-ös nevelési évre . Alkalmazotti közösségünk A 3 óvodánkban a nevelő-fejlesztőmunkát : 35 óvodapedagógus végzi. Almáskert Csicsergő Gázgyár Összesen: Pedagógus létszám:

Részletesebben

Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00-18.00, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00 (ebédidő: 12.00-13.00)

Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00-18.00, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00 (ebédidő: 12.00-13.00) 2015/6. szám (11. hét) 2015. március 15.HÍRLEVÉL 2335 Taksony, Fő út 85. www.taksony.hu Telefon: 24/520-777 fax: 24/520-770 e-mail: onkormanyzat@taksony.hu Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00-18.00, szerda: 8.00-16.00,

Részletesebben

Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium

Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium Tájékoztató 2016-2017. 9. évfolyam részére Szeretettel köszöntjük Kedves Vendégeinket! A leendő 9.osztályos tanulókat, Szüleiket,hozzátartozóikat, A leendő

Részletesebben

DÉVAVÁNYA VÁROS 2014. évi RENDEZVÉNY ÉS ÜNNEPSÉGTERVE. Balogh Aranka közművelődési dolgozó. Diósné Ambrus Erzsébet Intézményvezető

DÉVAVÁNYA VÁROS 2014. évi RENDEZVÉNY ÉS ÜNNEPSÉGTERVE. Balogh Aranka közművelődési dolgozó. Diósné Ambrus Erzsébet Intézményvezető DÉVAVÁNYA VÁROS 2014. évi RENDEZVÉNY ÉS ÜNNEPSÉGTERVE Készítette: közművelődési dolgozó Intézményvezető 1 VÁROSI ÜNNEPSÉGTERV IDŐPONT HELYSZÍN ÜNNEPI ALKALOM KÖZREMŰKÖDNEK MÁRCIUS 15. Művelődési Ház 9.00

Részletesebben

VERSENYEREDMÉNYEK 2013-2014 - es tanév Országos első 10, megyei első 6 és városi első 3 helyezett tanulók névsora

VERSENYEREDMÉNYEK 2013-2014 - es tanév Országos első 10, megyei első 6 és városi első 3 helyezett tanulók névsora VERSENYEREDMÉNYEK 2013-2014 - es tanév Országos első 10, megyei első 6 és városi első 3 helyezett tanulók névsora Verseny Név Helyezés Felkészítő tanár Városi matematika verseny (Tarczy) Pődör Máté 4.a

Részletesebben

ő ü ő ü ő ü ő Ő ü ő ú ő ű ü ú ő ű ű ű ú ű ő ő ő ő ő Ó Á Á ő ő ő ő ő ő ő ő Ó Ó ü ő ő ő ő ő ő ő ü ő ü ő ü ü ü ü ü ő Á ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ü ő ü ü ő ű ő ü ő ő ü ő ő ő ü ű ű ű ű ű ú ű ú ű ú ü É ü ő É ű ő ű

Részletesebben

Ágfalva Önkormányzatának tájékoztatója

Ágfalva Önkormányzatának tájékoztatója Á G F A L V I K R Ó N I K A XVI. évfolyam 12. szám Ágfalva Önkormányzatának tájékoztatója 2015. DECEMBER Boldog Karácsonyt! Fröhliche Weihnachten! Merry Christmas! 2 Á G F A L V I K R Ó N I K A 2 0 1 5.

Részletesebben

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ 2010. FEBRUÁR Tisztelt Pusztaföldváriak! Elsőként a helyi gazdák figyelmét hívom fel arra vonatkozóan, hogy mivel mind az aszfaltos, mind a nem betonozott dűlőutak közútnak minősülnek,

Részletesebben

É Ő É É Á É Á Ü Ú ű Á ü Á ú ü ú ü Á Á Ú Ü ü ű ú ü ú Ü ű Ü ü ü ű ü ü ű ű ü ü ü ü ü ü ú ü ü ú ű ü ü ü ü ü ü ú Ü ü ü Á Ü ú ü ú ü ü ü ü ü ü ú ü Ú ú ü ü ü ü ú ú ű ú ü ü ú ű ü ü É ú ü ü ü ü ú Á ü ü É Á ü ü ü

Részletesebben

Falukarácsony. Újévi koncert

Falukarácsony. Újévi koncert Ikladi Hírek XX. évfolyam 12. szám www.iklad.hu Önkormányzati Híradó ingyenes 2013. december Falukarácsony Hagyományos falukarácsonyi ünnepségünket december 20-án, pénteken, 18 órai kezdettel tartjuk az

Részletesebben

Csengelei. hírek. Önkormányzati hírek. "Kompetencia alapú oktatás bevezetése és fejlesztése Csengelén" címû pályázat záró rendezvénye

Csengelei. hírek. Önkormányzati hírek. Kompetencia alapú oktatás bevezetése és fejlesztése Csengelén címû pályázat záró rendezvénye 2013. július 8. Csengelei KÖZÉLET KULTÚRA SPORT TÁRSADALOM OKTATÁS OBJEKTÍV, KÖZÉLETI HAVILAP Ingyenes Önkormányzati "Kompetencia alapú oktatás bevezetése és fejlesztése Csengelén" címû pályázat záró rendezvénye

Részletesebben

2013. március 22. Rádió7 97.6 és 107.0 MHz - A vidék rádiója!

2013. március 22. Rádió7 97.6 és 107.0 MHz - A vidék rádiója! 2 Rádió7 97.6 és 107.0 MHz - A vidék rádiója! Ügyfélszolgálati iroda: (62) 220-785 3 42 Rádió7 97.6 és 107.0 MHz - A vidék rádiója! Ügyfélszolgálati iroda: (62) 220-785 3 5 62 Rádió7 97.6 és 107.0 MHz

Részletesebben

10 2010. December BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT!

10 2010. December BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT! 10 2010. December 34. Tunéziai es japán autójelzések. 35. Saját kezűleg.37. Tinédzserek tévéműsora. 38. Kennel része!40.ittrium,kén. 41. Zavart Ede. 43. Írógéppel kimásol. 45. Paul (1879-1940) svájci festőművész.

Részletesebben

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 9. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 9. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. április 6-án megtartott nyilvános rendkívüli

Részletesebben

Győri Móra Ferenc Általános Iskola és Szakközépiskola MUNKATERVE 2015/2016. tanév

Győri Móra Ferenc Általános Iskola és Szakközépiskola MUNKATERVE 2015/2016. tanév Ikt.szám: 591/2015. Győri Móra Ferenc Általános Iskola és Szakközépiskola MUNKATERVE 2015/2016. tanév A tanév legfontosabb pedagógiai feladatai: 1.) Hatékony és következetes módszerekkel a tanulói és dolgozói

Részletesebben

Felnőtt háziorvosi rendelők és a felnőtt háziorvosok rendelési ideje, telefonszáma:

Felnőtt háziorvosi rendelők és a felnőtt háziorvosok rendelési ideje, telefonszáma: Felnőtt háziorvosi rendelők és a felnőtt háziorvosok rendelési ideje, telefonszáma: 1126 Budapest, Beethoven u. 8. dr. Árky Emőke 212-6639 dr. Vajda Ágota 201-1610 Kedd, csütörtök:16.00-20.00 dr. Pártay

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Általános tájékoztatók:... 3

Tartalomjegyzék. Általános tájékoztatók:... 3 OROSHÁZI TÁNCSICS MIHÁLY TEHETSÉGGONDOZÓ GIMNÁZIUM, SZAKKÖZÉPISKOLA, ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS KOLLÉGIUM SZÉKHELYINTÉZMÉNY Érettségi, szakmai és szintfelmérő vizsgák OROSHÁZA 2013-2014. 1 Tartalomjegyzék Általános

Részletesebben

Beszámoló a 2014/2015. nevelési évről

Beszámoló a 2014/2015. nevelési évről Beszámoló a 2014/2015. nevelési évről Készítette: Mészáros Éva Margit óvodavezető A Szálkai Óvoda működési tevékenysége: A Szálkai Óvoda jelenlegi nevelési programjának középpontjában a művészeti célú

Részletesebben

Péteri Hírlevél. Péteri Község Önkormányzatának hivatalos lapja 2016. március-április

Péteri Hírlevél. Péteri Község Önkormányzatának hivatalos lapja 2016. március-április Péteri Hírlevél Péteri Község Önkormányzatának hivatalos lapja 2016. március-április Köszönjük Önöknek az időközi önkormányzati választáson való részvételt! 2016. március 6-án 855 helyi lakos gondolta

Részletesebben

Rendezvények 2016. január 9-ig

Rendezvények 2016. január 9-ig 2015 / 3 Csemadok Lévai Czeglédi Péter Református Juhász Gyula Alapiskola Lévai Magyar Asszonyok Ligája Lévai Magyar Eszterlánc Óvoda Lévai magyar oktatási és nevelői intézmények mellett működő szülői

Részletesebben

NEM NYERTES PÁLYÁZÓK 2015. november 2. és 2015. november 16. között kiírt PIACI LAKÁSPÁLYÁZAT

NEM NYERTES PÁLYÁZÓK 2015. november 2. és 2015. november 16. között kiírt PIACI LAKÁSPÁLYÁZAT NEM NYERTES PÁLYÁZÓK 2015. november 2. és 2015. november 16. között kiírt PIACI LAKÁSPÁLYÁZAT Név Megpályázott lakás 1. Aranyi Tamásné Vászonfehérítő u. 1. I/5. 2. Aranyosi Tiborné Vászonfehérítő u. 1.

Részletesebben

Badacsonytördemic Községért Alapítvány Lapja

Badacsonytördemic Községért Alapítvány Lapja Tisztelt Lakosok! Legyen játszótere Badacsonytördemicnek! A játszótér elnyeréséhez a Delikát 8 által indított mozgalomban mi is szeretnénk részt venni. Ehhez csupán az szükségeltetik, hogy a Delikát 8

Részletesebben

Forrás: www.google.hu. Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptára 2014. február

Forrás: www.google.hu. Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptára 2014. február Forrás: www.google.hu Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptára 2014. február Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptára

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATI HÍREK. Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne. Tamási Áron

ÖNKORMÁNYZATI HÍREK. Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne. Tamási Áron TARCSAI HÍRADÓ Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne. Tamási Áron 2011. március INGYENES ÖNKORMÁNYZATI INFORMÁCIÓS LAP 11. évfolyam 2. szám ÖNKORMÁNYZATI HÍREK A képviselõ-testület

Részletesebben

COOL-TÚRA 2010. 2. évf., 3. szám. Kistörő Adrienn és Hódosné Tatár Ildikó Cool-túra vetélkedő szervező

COOL-TÚRA 2010. 2. évf., 3. szám. Kistörő Adrienn és Hódosné Tatár Ildikó Cool-túra vetélkedő szervező A B E R E N T E I Á M K D I Á K J A I N A K L A P J A 2. évf., 3. szám COOL-TÚRA 2010 Idén 5. alkalommal került sor a berentei kezdeményezésű Cool-túra vetélkedőre. A nyelvművelés tematikájú írásbeli feladatsort

Részletesebben

2011. ÉVI RENDEZVÉNYEK BALATONBOGLÁRON ÁPRILIS - OKTÓBER (A szervezők a műsorváltozatás jogát fenntartják!) www.balatonboglar.hu

2011. ÉVI RENDEZVÉNYEK BALATONBOGLÁRON ÁPRILIS - OKTÓBER (A szervezők a műsorváltozatás jogát fenntartják!) www.balatonboglar.hu MÁRCIUS 18-án (pénteken) 18 órától 19-én (szombaton) 2011. ÉVI RENDEZVÉNYEK BALATONBOGLÁRON ÁPRILIS - OKTÓBER (A szervezők a műsorváltozatás jogát fenntartják!) www.balatonboglar.hu az evangélikus templom

Részletesebben

Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00 18.00, szerda: 8.00 16.00, péntek: 8.00 12.00 (ebédidő: 12.00 13.00)

Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00 18.00, szerda: 8.00 16.00, péntek: 8.00 12.00 (ebédidő: 12.00 13.00) 2016/6. szám (14. hét) 2016. április 8. HÍRLEVÉL 2335 Taksony, Fő út 85. telefon: 24/520-777 fax: 24/520-770 e-mail: onkormanyzat@taksony.hu www.taksony.hu Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00 18.00, szerda: 8.00

Részletesebben

VI. HAJDÚDOROGI KULTURÁLIS NAPOK rendezvénysorozat programjaira

VI. HAJDÚDOROGI KULTURÁLIS NAPOK rendezvénysorozat programjaira HAJDÚDOROG VÁROS ÖNKORMÁNYZATA és a HAJDÚDOROGI HONISMERETI ÉS VÁROSVÉDÕ EGYESÜLET nevében tisztelettel meghívjuk Önt és hozzátartozóját a VI. HAJDÚDOROGI KULTURÁLIS NAPOK rendezvénysorozat programjaira

Részletesebben

H írek. Szívből köszönöm mindazok segítségét, munkáját, akik az idei Falunapunkat széppé tették! Studer Imre polgármester. www.bikal.

H írek. Szívből köszönöm mindazok segítségét, munkáját, akik az idei Falunapunkat széppé tették! Studer Imre polgármester. www.bikal. Bikali Újság 2014. augusztus Horváth Piroska Jövendő Zizzen a létünk aranykalászon, érik a hitünk búzaszemekben - mézízű remény fonott kalácson, bíborszín nedű - fut az erekben. Vágyaink kelyhén harmatcsepp

Részletesebben

2016. április. Nagypalli Hírhozó. Nagypall Község Önkormányzatának lapja. Együtt ünnepeltünk március 15-én

2016. április. Nagypalli Hírhozó. Nagypall Község Önkormányzatának lapja. Együtt ünnepeltünk március 15-én Nagypalli Hírhozó Nagypall Község Önkormányzatának lapja Együtt ünnepeltünk március 15-én Nagypalli Német Nemzetiségi Óvoda- Kindergarten Pahl Kedves Olvasó! Tartalmas márciusnak néztünk elébe. A nőnap

Részletesebben

VI. 1. 2006. január. történő változások fő időbeni mértékegységét a napokat, heteket, hónapokat összefogó évek jelentik. Mindenki életében voltak,

VI. 1. 2006. január. történő változások fő időbeni mértékegységét a napokat, heteket, hónapokat összefogó évek jelentik. Mindenki életében voltak, VI. 1. 2006. január ingyenes Újévi köszöntő Tavaszra sok rigófüttyöt, hóvirág harangját, őszre fehér új kenyeret, diót, szőlőt, almát Házunk tája Testületi tájékoztató Köszöntő 2. oldal Szülők bálja meghívó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. június 28-án 18,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. június 28-án 18,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 152-18/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Napsi-lap A Napsugár Gyógypedagógiai Módszertani Központ évente kétszer megjelenő intézményi folyóirata 2015/2016. ősz-tél

Napsi-lap A Napsugár Gyógypedagógiai Módszertani Központ évente kétszer megjelenő intézményi folyóirata 2015/2016. ősz-tél Napsi-lap A Napsugár Gyógypedagógiai Módszertani Központ évente kétszer megjelenő intézményi folyóirata 2015/2016. ősz-tél Kedves Olvasó! A lap megjelenését 19 év gyógypedagógiai munka előzte meg. Nagy

Részletesebben

VIII. 40 Aranykoronás Ünnep Időpontja: 2015. október 9-10.

VIII. 40 Aranykoronás Ünnep Időpontja: 2015. október 9-10. Pusztaföldvári Önkormányzat Hivatalos Havilapja VIII. 40 Aranykoronás Ünnep Időpontja: 9-10. Helyszín: Pusztaföldvár Sportpálya, Művelődési Ház és Könyvtár, Szabadságtéri földvár Programok: 9. Péntek 17:00

Részletesebben

2015. június. Nagypall Község Önkormányzatának lapja

2015. június. Nagypall Község Önkormányzatának lapja Nagypalli Hírhozó Nagypall Község Önkormányzatának lapja Elballagtak nagycsoportos óvodásaink. Búcsút vettek az óvodától, az óvó néniktől, kispajtásoktól és a játékoktól. Szeptembertől várja őket az iskolapad.

Részletesebben

Fülöpi Hírek. Karácsonyfa alatt. Szeretettel köszöntünk minden kedves fülöpi lakost a Fülöpi Hírek 2010. évi utolsó számának megjelenése alkalmából.

Fülöpi Hírek. Karácsonyfa alatt. Szeretettel köszöntünk minden kedves fülöpi lakost a Fülöpi Hírek 2010. évi utolsó számának megjelenése alkalmából. Fülöpi Hírek V. évfolyam 4. szám 2010. december Karácsonyfa alatt Eljött a nap, mit várva-vártunk, Az égen csillagfény ragyog, Jézuska fáját, ím' elhozták A halkan szálló angyalok. Köszönjük neked, édes

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 160-13/2014. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 28. napján 19 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2

Részletesebben

Gyermely Község Önkormányzatának Képviselő-testületének. 2012. szeptember 13-ai nyílt ülésének JEGYZŐKÖNYVE

Gyermely Község Önkormányzatának Képviselő-testületének. 2012. szeptember 13-ai nyílt ülésének JEGYZŐKÖNYVE Gyermely Község Önkormányzatának Képviselő-testületének 2012. szeptember 13-ai nyílt ülésének JEGYZŐKÖNYVE 152/2012. (IX. 13.) önkormányzat határozat 1. Beszámoló a két ülés között eltelt időszak fontosabb

Részletesebben

Tehetség - Szakma. Tehetséges diákok munkái és előadásai Szolnok, 2012. április 17. május 2.

Tehetség - Szakma. Tehetséges diákok munkái és előadásai Szolnok, 2012. április 17. május 2. Tehetség - Szakma Tehetséges diákok munkái és előadásai Szolnok, 2012. április 17. május 2. A Jász-Nagykun-Szolnok Térségi Integrált Szakképző Központ Tehetségpont tisztelettel meghívja Önt intézményei

Részletesebben

LEVÉL A VERESEGYHÁZI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG ÉLETÉRŐL. Családszinódus után

LEVÉL A VERESEGYHÁZI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG ÉLETÉRŐL. Családszinódus után LEVÉL A VERESEGYHÁZI KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG ÉLETÉRŐL XV. évfolyam 8. szám 2015. november Családszinódus után 2015. október 4-25. között tartották Rómában a XIV. Püspöki Szinódust, melynek témája a család

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség Rendkívüli Elnökségi ülésén 2014.01.20-án 10.00 órakor 1. Határozat Az Elnökség egyhangúan levezető elnöknek

Részletesebben

2015. november. Nagypall Község Önkormányzatának lapja. Kedves Nagypalliak!

2015. november. Nagypall Község Önkormányzatának lapja. Kedves Nagypalliak! Nagypalli Hírhozó Nagypall Község Önkormányzatának lapja Kedves Nagypalliak! Minden évben a téli hónapokban ismét gazdagabb programokkal várjuk a lakosságot különböző rendezvényeinkre. Miután a betakarításoknak

Részletesebben

Áldott, meghitt, friss kalács-illatú, gyertyafényes karácsonyi ünnepeket és egészségben, örömökben, sikerekben gazdag 2013-as évet kívánunk!

Áldott, meghitt, friss kalács-illatú, gyertyafényes karácsonyi ünnepeket és egészségben, örömökben, sikerekben gazdag 2013-as évet kívánunk! Bikali Újság www.bikal.hu 2012. december Dömötör Tibor: Karácsony Karácsonykor: Angyalok szállnak, Híradást hoznak, Béke jegyében, Élet fényében, Szentség lelkében, Hívők hitében, Krisztus képében Földön

Részletesebben

Országos Szakiskolai Közismereti Verseny 2010/2011 Regionális forduló eredményei

Országos Szakiskolai Közismereti Verseny 2010/2011 Regionális forduló eredményei Országos Szakiskolai Közismereti Verseny 2010/2011 Regionális forduló eredményei Versenyző Irodalom - Magyar nyelv és helyesírás 2011. március 5. Dél-Alföld Molnár Veronika 73,0 21 3 Vajda Péter Oktatási

Részletesebben

Juhász Gyula: Húsvétra

Juhász Gyula: Húsvétra Röjtökmuzsaj Önkormányzatának lapja IX. évfolyam 1. szám 2016. március Juhász Gyula: Húsvétra Köszönt e vers, te váltig visszatérő Föltámadás a földi tájakon, Mezők smaragdja, nap tüzében égő, Te zsendülő

Részletesebben

be/sfphpm01-10579/2015/mlsz

be/sfphpm01-10579/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Csengersimáért Közhasznú Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Csengersimáért Egyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1695

Részletesebben

Pusztaföldvári Önkormányzat Hivatalos Havilapja. 2016. március 15. (kedd) Bartók Béla Művelődési Ház Pusztaföldvár, Jókai u. 12.

Pusztaföldvári Önkormányzat Hivatalos Havilapja. 2016. március 15. (kedd) Bartók Béla Művelődési Ház Pusztaföldvár, Jókai u. 12. Pusztaföldvári Önkormányzat Hivatalos Havilapja A mi Március 15-énk Pusztaföldvár Község Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és családját az 1848/49 es szabadságharc évfordulóján megrendezésre kerülő

Részletesebben

"Mert az Úr ád bölcsességet, az Ő szájából tudomány és értelem származik." (Péld, 2, 6) ÁLDÁS BÉKESSÉG!

Mert az Úr ád bölcsességet, az Ő szájából tudomány és értelem származik. (Péld, 2, 6) ÁLDÁS BÉKESSÉG! XX. évfolyam 1. szám 2015/2016. tanév Különkiadás A KARCAGI NAGYKUN REFORMÁTUS ÁLTALÁNOS ISKOLA DIÁKÚJSÁGJA "Mert az Úr ád bölcsességet, az Ő szájából tudomány és értelem származik." (Péld, 2, 6) ÁLDÁS

Részletesebben

KÖZÉLET KULTÚRA SPORT TÁRSADALOM OKTATÁS. Figyelem!

KÖZÉLET KULTÚRA SPORT TÁRSADALOM OKTATÁS. Figyelem! 2013. április 8. Csengelei KÖZÉLET KULTÚRA SPORT TÁRSADALOM OKTATÁS OBJEKTÍV, KÖZÉLETI HAVILAP Ingyenes Figyelem! Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy Önkormányzatunk 2013. május 6-tól 10-ig egészségügyi

Részletesebben

Országos Szakiskolai Közismereti Verseny 2008/2009 Regionális forduló eredményei

Országos Szakiskolai Közismereti Verseny 2008/2009 Regionális forduló eredményei Országos i Közismereti Verseny 2008/2009 Regionális forduló eredményei Versenyző Számítástechnika 2009. március 7. Dél-Alföld Paitkó Dániel 0,0 125 17 Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskola

Részletesebben