AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Intenzív terápiás eszközök beszerzése.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Intenzív terápiás eszközök beszerzése."

Átírás

1 AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Intenzív terápiás eszközök beszerzése. tárgyú egyszerű közbeszerzési eljáráshoz KÉ-27850/2011 MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

2 Tisztelt Ajánlattevő! Az Országos Onkológiai Intézet a Kbt. 22. (1) bekezdés b) pontja alapján kötelezett közbeszerzési eljárás lefolytatására. Ajánlatkérő az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban részletezett árubeszerzést kívánja beszerezni. Az ajánlat kidolgozásának alapját az ajánlattételi felhívás és az ajánlattételi dokumentáció együttesen képezik, amelyek kiegészülnek a Kbt. 56. (1) (4) bekezdésében foglaltak alapján adott tájékoztatással. Az ajánlat elkészítéséhez Ajánlatkérő dokumentációt állított össze, amely utal azon igazolásokra illetőleg nyilatkozatokra, amelyeket az ajánlatnak tartalmaznia kell. A dokumentációban található Iratjegyzékben megjelölt formanyilatkozatokat cégszerűen aláírva kell az ajánlathoz csatolni. A dokumentáció kiegészíti az ajánlattételi felhívásban foglaltakat, így a dokumentáció az ajánlattételi felhívással együtt kezelendő. A dokumentáció közreadásával az a célunk, hogy segítséget nyújtsunk ajánlatának a Kbt. előírásainak és elvárásainknak megfelelő, minden egyes követelményt teljesítő összeállításához. Előzőekre tekintettel a dokumentáció kizárólag az ajánlatának összeállításához elengedhetetlenül szükséges információkat, nyilatkozatokat, igazolásokat és egyéb dokumentumokat (továbbiakban: dokumentumok) tartalmazza, az iratjegyzékben meghatározott sorrendben. A kért, s a tartalomjegyzékben megadott sorrendet kérjük, hogy ajánlatának összeállításakor is szíveskedjék betartani, oly módon, hogy először a saját (ajánlattevői), majd esetleges alvállalkozói dokumentumait (nyilatkozat, igazolás, stb.) helyezi el. Amikor ajánlatát teljes körűen összeállította kérjük az egyes oldalakat az összes információt tartalmazó (szöveg, szám, fénykép, bélyegző, stb.) oldalt a csatolt dokumentumokkal együtt, folyamatosan növekvő sorszámmal ellátni szíveskedjék. Kéréseink teljesítése mindkettőnk számára hasznos, hiszen: Önnek, mint ajánlattevőnek megkönnyíti összeállított ajánlatának benyújtás előtti ellenőrzését abból a szempontból, hogy az valóban tartalmazza-e a Kbt-ben, az ajánlati felhívásban, és a dokumentációban előírt dokumentumokat; Nekünk, mint ajánlatkérőnek pedig nagymértékben segítséget nyújt ez által ajánlata bontáskori, és azt követő alaki, formai- és tartalmi szempontok szerinti felülvizsgálatánál, tehát végső fokon az ajánlattételi felhívásban, illetőleg a dokumentációban meghatározott feltételeknek való megfelelésének meghatározásához. Ha az ajánlat tartalmi elemeinek vizsgálata alapján ajánlatkérő az ajánlattevő ajánlatát hiánypótlást követően érvénytelennek nyilvánítja, az ajánlatot tekintettel a Kbt (6) bekezdésére nem értékeli. Kérjük, hogy ajánlata összeállítását megelőzően figyelmesen tanulmányozza át a dokumentációban leírtakat. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

3 Szeretnénk arra is felhívni szíves figyelmüket, hogy miután a közbeszerzésekről szóló, többszörösen módosított évi CXXIX. törvény 7.. (2) bekezdése szerint a szabályosan lezárt ajánlatokat 5 évig sértetlenül meg kell őrizni az ajánlatban elhelyezett dokumentumok eredeti példányát visszaadni nem áll módunkban, továbbá ugyanezen okból az ajánlathoz külön csatolt dokumentumokat kivéve a Kbt. 73. (1) bekezdésére vonatkozót sem áll módunkban elfogadni. Amennyiben a hiánypótlás során utólag kapunk Önöktől bármilyen dokumentumot, azokat mellékelnünk kell az eredeti ajánlathoz, így a fentiek e dokumentumokra is érvényesek. A sikeres ajánlattétel érdekében külön felhívjuk szíves figyelmét az alábbi jogszabályi változásra: a kizáró okokat szeptember 15.-étkövetően már nem utólag, hanem az ajánlatban kell igazolni; Végezetül felhívjuk a figyelmét a közbeszerzésekről szóló évi CXXIX. törvény (továbbiakban: Kbt.) 70. (5)-(7) bekezdéseinek előírásaira, amelyek szerint: (5) Egy személy (szervezet) nem lehet egy ajánlatban, részajánlat-tételi lehetőség biztosítása esetén ugyanazon rész tekintetében egyszerre erőforrást nyújtó szervezet és alvállalkozó. (6) Ha egy a pontjának a) d) alpontjai hatálya alá nem tartozó személy (szervezet) a közbeszerzés értékének huszonöt százalékát meghaladó mértékben fog részt venni a szerződés részajánlat-tételi lehetőség biztosítása esetén egy részre vonatkozó szerződés teljesítésében, akkor nem lehet alvállalkozónak minősíteni, hanem az ajánlatban és a szerződés teljesítése során közös ajánlattevőként kell, hogy szerepeljen. (7) Egy személynek (szervezetnek) a szerződés teljesítésében való részvétele arányát az határozza meg, hogy milyen arányban részesül a beszerzés tárgyának ÁFA nélkül számított ellenértékéből. Bízunk abban, hogy a Kbt., az ajánlattételi felhívás és a dokumentáció együttesen elegendő útmutatást nyújt érvényes ajánlatuk összeállításához és benyújtásához. Budapest, november07. Tisztelettel: Tímár László ügyvezető igazgató Medimport Kft MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

4 ÚTMUTATÓ ÉS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK 1. Az ajánlatra vonatkozó kiegészítések 1.1. Az ajánlathoz csatolni kell: - az ajánlattételi felhívásban részletezett pénzügyi és gazdasági, valamint műszaki alkalmasság megítélésére vonatkozó nyilatkozatokat és igazolásokat, - az ajánlattevő, Kbt (1) bekezdés b) pontja szerinti alvállalkozója és az erőforrást nyújtó szervezet nevében aláíró, vagy az ajánlat részét képező bármely nyilatkozatot aláíró személy hitelesített aláírási címpéldányának az ajánlattételi felhívás feladásának napjától visszaszámított egy évnél nem régebbi másolati példányát - Amennyiben az ajánlatot, vagy az ajánlat részét képező bármely nyilatkozatot a cégkivonatban nem szereplő kötelezettségvállaló(k) írta(á)k alá, vagy szignálta(ák) az ajánlat részeként csatolni kell a meghatalmazott aláírását is tartalmazó írásos meghatalmazás eredeti példányát. - Az ajánlatnak 1 példányban elektronikus adathordozón való becsatolását és Ajánlattevő cégszerűen nyilatkozatát, hogy az ajánlat elektronikus formában benyújtott (jelszó nélkül olvasható, de nem módosítható.pdf file) példánya a papír alapú (eredeti) példánnyal megegyezik A cégjegyzési jogosultság, a képviseleti jogok és a Kbt (1) bekezdés c) pontja alkalmazása során a többségi befolyás és ellenőrzése érdekében az ajánlattevő és a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó csatolja az ajánlathoz az ajánlat igazolt benyújtásától számított 30 napnál nem régebbi cégkivonatának egyszerű másolatát. Amennyiben a csatolt igazolásból kitűnően cégügyében el nem bírált módosítás van folyamatban, a változás tartalmát igazoló dokumentum másolatát is csatolni kell az ajánlathoz Ajánlatkérő a nyertes közös ajánlattevőtől nem követeli meg gazdasági társaság létrehozását, de együttes ajánlattétel esetén a közös ajánlattevőknek egyetemleges kötelezettséget és felelősséget kell vállalniuk. Az ajánlatban meg kell jelölni, hogy képviselőként melyik ajánlattevő jár el, az erre vonatkozó meghatalmazást az ajánlathoz csatolni kell. Ajánlattevő(k) a kötelezettségvállalások tekintetében teljes körű felelősséggel tartozik/nak a Ptk (1) bekezdése figyelembe vételével. Ajánlattevő a Ptk (1) bekezdése szerinti kötelezettségvállalás megosztását köteles a szerződéstervezetében részletesen meghatározni Az ajánlattevőnek, a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozónak, valamint a Kbt. 65..(3) bekezdése szerinti szervezetnek a Kbt. 66. (1) bekezdés a) pontja tekintetében külön-külön, a Kbt. 66. (1) bekezdés c) pontja tekintetében együttesen is megfelelhetnek az alkalmassági követelményeknek. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

5 1.5. Ajánlattevő és a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó, illetve a közös ajánlattevők, valamint a Kbt. 65..(3) bekezdése szerinti szervezet a műszaki és szakmai alkalmassági követelményeknek együttesen is megfelelhet Ajánlattevő az alkalmassági minimum követelményeknek a közbeszerzés értékének tíz százalékát nem meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozóval együtt is megfelelhet. Ebben az esetben az ajánlatnak tartalmaznia kell ezen - a közbeszerzés értékének tíz százalékát nem meghaladó mértékben igénybe venni kívánt - alvállalkozó nevét, címét, továbbá az ajánlattevő alkalmasságának igazolásához szükséges igazolásokat, nyilatkozatokat is Ajánlattevőnek ajánlatában nyilatkoznia kell a Kbt (2) bekezdés, 71.. (1) bekezdés a)-d) pontjára és a Kbt (3) bekezdésére vonatkozóan Az ajánlat részeként csatolni kell az ajánlattevő, 10 % feletti alvállalkozó, valamint az erőforrást biztosító szervezet nyilatkozatát a számlavezető pénzügyi intézményekről, a jelenleg vezetett bankszámlákról Az ajánlatban lévő minden - az ajánlattevő vagy alvállalkozó, vagy erőforrást nyújtó, vagy a Kbt. 69. (8) bekezdés szerinti szervezet által készített - dokumentumot (nyilatkozatot) a végén alá kell írnia az adott gazdálkodó szervezetnél erre jogosult(ak)nak vagy olyan személynek, vagy személyeknek aki(k) erre a jogosult személy(ek)től írásos felhatalmazást kaptak Az ajánlat minden olyan oldalát, amelyen - az ajánlat beadása előtt - módosítást hajtottak végre, az adott dokumentumot aláíró személynek vagy személyeknek a módosításnál is kézjeggyel kell ellátni Amennyiben ajánlattevő, a Kbt (1) bekezdés b) pontja szerinti alvállalkozója és az erőforrást nyújtó szervezet a közbeszerzési eljárásban a jogelődjének referenciáival kívánja műszaki, illetőleg szakmai alkalmasságát igazolni, csatolja ajánlatához az átalakulásra, jogutódlásának, valamint a tevékenység folytatásának igazolására vonatkozó okiratokat, valamint nyilatkozatot, hogy az adott szervezet jogosult a referencia felhasználására A megajánlott termékeknek mindenben meg kell felelniük a műszaki leírásban meghatározott követelményeknek Jelen közbeszerzési eljárásban csak új, használatlan termékek ajánlhatók meg Az esetleges minőségi problémákkal kapcsolatos nézeteltérés esetén, annak elbírálásában a szerződő felek akkreditált orvostechnikai labor szakvéleményének illetékességét kötik ki MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

6 1.15. A szerződés szerinti termékek lehívása havonta, a betegforgalom függvényében maximum kétszer történik. A szállítási határidő a lehívás kézhezvételét követő 1 hét A steril anyagok sterilitásának minimális lejárati határideje az átvételkor 1 év Amennyiben ajánlattevő nem a megajánlott termék(ek) gyártója, a forgalmazási jogosultságát igazoló határozat másolati példányát csatolja. Amennyiben ajánlattevő a gyártó, abban az esetben egy gyártói nyilatkozatot kérünk csatolni Ajánlattevő a szállítási igényre vonatkozó írásos értesítésben megjelölt szállítási napot követő naptól minden késedelmes nap esetére késedelmi kötbért köteles fizetni. Mértéke az érintett árucikkek bruttó értékének figyelembe vételével napi 1 %, legfeljebb azonban az érintett áru bruttó értékének 20 %-a Ajánlatkérő az Intézmény likviditásának biztonsága érdekében a nyertes Ajánlattevővel halasztott fizetésben kíván megállapodni. Ez azt jelenti, hogy Ajánlatkérő nem a teljesítéstől számított 15 napon belül fizet, hanem a teljesítést követően, Ajánlattevő által kiállított számla ellenében, Ajánlattevőnek a bírálati részszempont szerinti vállalása szerint számított. napon belül A nyertes Ajánlattevő a teljesítésről kiállított számlát havonta az előző hónapra vonatkoztatva minden hónap első 7 napjában nyújthatja be az Intézetnek Ajánlatkérő az alvállalkozók igénybevétele esetén elsőnek az alvállalkozókra vonatkozó, a teljesítés elismerését követően kiállított számlát 15 napon belül átutalással fizeti ki, illetőleg az Art. 36/A. (3) bekezdése szerint azt (annak egy részét) visszatartja Amennyiben a nyertes ajánlattevő (Szállító) az ajánlatkérőként (Megrendelő) szerződő fél által igazolt szerződésszerű teljesítés ellenére a bírálati szempont szerint vállalt fizetési határidő eredménytelenül telik el, a nyertes ajánlattevő (Szállító) jogosult az Ajánlatkérő (Megrendelő) Magyar Államkincstárnál vezetett számú fizetési számlára beszedési megbízás benyújtására, azzal, hogy a Magyar Államkincstár a Megrendelő által a szerződéshez csatolt felhatalmazás és hozzájárulás alapján annak teljesítésére köteles, kivéve, ha a nyertes ajánlattevő (Szállító)a Kbt (3) bekezdés e), illetőleg f) pontja szerinti kötelezettségét nem teljesítette Ajánlatkérő fenntartja magának azt a jogot, hogy a betegnek, illetve a műtétnek megfelelő típusú és méretű eszköz szerepelhessen a konkrét megrendelésben azaz az adott helyzetnek megfelelő eszközt rendelhessen meg adott esetben akár eltérve a szerződésben rögzítettektől, mivel a műszaki specifikáció az előző évek beszerzéseinek statisztikai elemzésein alapul, melytől a tényleges aktuális igények eltérhetnek. A szerződés szerinti mennyiségtől való eltérést csak a Kbt szerinti szerződésmódosítást követően lehet érvényesíteni. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

7 1.24. Az ajánlatban levő minden az ajánlattevő, vagy alvállalkozó, vagy erőforrást nyújtó, vagy a Kbt. 69. (8) bekezdés szerinti szervezet által készített - dokumentumot a végén az erre jogosultnak alá kell írnia, az összes információt tartalmazó (szöveg, szám, fénykép, bélyegző, stb.) oldalát folyamatos sorszámozással (az ajánlat oldalszámozása eggyel kezdődjön és folyamatosan, oldalanként növekedjen.), az oldalszámokat is feltüntető tartalomjegyzékkel ellátva, 4 nyomtatott példányban (1 eredeti, 3 másolati példány, az Eredeti vagy Másolati megjelölés feltüntetésével), és egy elektronikus példányban (jelszó nélkül olvasható, de nem módosítható.pdf file) kell elkészíteni. A nyomtatott ajánlat minden egyes példányát zsinórral, lapozhatóan össze kell fűzni, a csomót matricával az ajánlat első vagy hátsó lapjához kell rögzíteni. A matricát le kell bélyegezni, vagy az ajánlattevő részéről erre jogosultnak alá kell írni, úgy hogy a bélyegző, illetőleg az aláírás legalább egy része a matricán legyen. A 4 példányt együttesen, egy zárt csomagolásban, postai úton vagy személyesen kell benyújtani. A külső csomagolásnak sértetlennek kell lennie. Eltérés esetén az eredeti példány irányadó az értékelésnél. A borítékra rá kell írni: Intenzív terápiás eszközök beszerzése Az ajánlatnak a tartalomjegyzéket követően tartalmaznia kell a Felolvasólap -ot, melyen fel kell tüntetni: Első részben: - az ajánlattevő nevét, székhelyét, kapcsolattartó nevét, elérhetőségi címeit, - részszempontok szerinti vállalások Ajánlattevő az általa megajánlott részek tekintetében nyújtsa be a termékek részletezett árát az alábbiak szerint: Tételsz Megnevezés Mennyiség 1. stb Mindösszesen Egységár Összár Nettó (Ft) ÁFA (Ft) Bruttó (Ft) Nettó (Ft) ÁFA (Ft) Bruttó (Ft) Az ajánlatnak a borítólapot követő oldalon (vagy oldalakon) tartalmaznia kell a tartalomjegyzéket. A tartalomjegyzékből egyértelműen megállapíthatónak kell lennie az ajánlattételi felhívásban előírt igazolások és nyilatkozatok helyének A személyesen benyújtott ajánlat átvételét az Ajánlatkérő a helyszínen írásban visszaigazolja. Az Ajánlatkérő kizárólag lezárt és sértetlen borítékot, csomagot vesz át A postán feladott ajánlatot ajánlatkérő akkor tekinti határidőn belül benyújtottnak, ha annak kézhezvételére az ajánlattételi határidőig sor kerül az ajánlattételi felhívás A melléklet III. pontjában hivatkozott címen. Az ajánlat, illetve az azzal kapcsolatos postai küldemények elvesztéséből eredő kockázat az ajánlattevőt terheli. A postán feladott ajánlati példányokat tartalmazó csomagon fel kell tün- MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

8 tetni: Iktatóban nem bontható fel, azonnal a címzetthez továbbítandó. Ez esetben a külső borítékon minden előírt (szükséges) adat: feladó neve, stb. feltüntethető. Az ajánlat postai úton csak tértivevényes küldeményként nyújtható be. Amennyiben az ajánlat az ajánlattételi határidő lejártát követően érkezett, úgy azt Ajánlatkérő átveszi, és az átvétel időpontjának pontos feltüntetésével bontatlanul megőrzi A határidőn túl érkezett ajánlatot az ajánlatkérő érvénytelennek minősíti. A késedelmesen beérkező ajánlat esetében a késedelem okát és felelősét nem vizsgálja A szerződéskötés tervezett helye: Országos Onkológiai Intézet, 1122 Budapest, Ráth Gy. u I. épület II. emelet, Gazdasági Igazgatói iroda Ajánlattevő az ajánlat benyújtásának formai szempontjára a Kbt (1) és 70/A. (1) bekezdések figyelembe vételével a jelen dokumentáció iratjegyzékében (1.sz. dokumentum) meghatározottakat írja elő, azzal a kitétellel, hogy a nemleges dokumentumokat (Pl. amennyiben nem vesz igénybe a 3., 4., 13., 17. sz. dokumentumban megjelölt személyt, vagy szervezetet) nem szükséges becsatolni Érvénytelen az ajánlat a Kbt (1) bekezdésében meghatározott esetekben. 2. Egyéb közlések: 2.1. Az ajánlat pénzneme: Forint 2.2. Az ajánlat elkészítésével és benyújtásával kapcsolatban felmerülő összes költség ajánlattevőt terheli Az Ajánlatkérő az ajánlattételi határidő lejártáig bármikor jogosult módosítani az ajánlattételi felhívásban, illetve a dokumentációban meghatározott feltételeket. A módosított feltételekről új hirdetményt kell megjelentetni, valamint az összes ajánlattevőt egyidejűleg, közvetlenül, írásban kell tájékoztatni Kérdéseket kizárólag írásban, az ajánlatkérő nevében eljáró Medimport Kft felé lehet feltenni, a közbeszerzési törvény által meghatározott határidőn belül. Az ajánlatkérő a feltett kérdésekre telefaxon írásban megküldi a választ. Telefonon érkező kérdésekre az esélyegyenlőség elvének biztosítása érdekében nem áll módunkban választ adni! Amennyiben Ajánlattevő olyan telefax berendezést jelölt meg, amely nem 24 órás működésű, vagy műszaki hibás, és nem jelölt meg tartalék berendezést, és ezen okból a tájékoztatás késedelmesen jut el Ajánlattevőhöz, ez nem minősül a közbeszerzésekről szóló, többszörösen módosított évi CXXIX. törvény 56. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

9 (4) bekezdése, illetve a 83. (3) bekezdése, továbbá a 84. illetve a 85. megszegésének. Az ebből eredő késedelemért, vagy kárért minden felelősség Ajánlattevőt terheli. Amennyiben az értékelés során hiánypótlásra kerül sor, vagy bármilyen más értesítés küldése válik szükségessé, a fentiekben leírtak ezen esetekben is érvényesek, beleértve a telefaxok üzemelésére vonatkozó, fentebb jelzett előírásokat is 2.5. Az ajánlatot nem lehet ceruzával készíteni. Az ajánlat minden olyan oldalát, amelyen az ajánlat benyújtása előtt módosítást hajtottak végre, az adott dokumentumot aláíró személynek, vagy személyeknek a módosításnál kézjeggyel kell ellátni Az Ajánlatkérő a jelen dokumentáció mellékletében a Közbeszerzési törvény előírásainak megfelelő iratmintákat bocsát az Ajánlattevők részére, de a jelen ajánlati dokumentáció mellékletében nem szerepel az ajánlathoz csatolandó összes nyilatkozatra, illetve igazolásra vonatkozó minta. Ezen további nyilatkozatok, igazolások törvényi, valamint az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban foglaltaknak való megfelelősége az Ajánlattevő felelősége! 2.7. Tájékoztató az ajánlatok bontásának körülményeiről: - az ajánlatokat az Ajánlatkérő által összeállított bontási bizottság az ajánlattételi határidő lejártának időpontjában bontja fel, - az ajánlatok bontásakor az ajánlatkérő, a nevében eljáró személy, a Kbt. szerint előírt meghívottak, valamint az ajánlattevő képviselői lehetnek jelen, - az Ajánlattevők a bontásra külön meghívót nem kapnak, - az ajánlatok felbontásakor az ajánlatkérő jegyzőkönyvet készít, melyben az ajánlattevő neve, székhelye, kapcsolattartó neve, elérhetőségi címei, a részszempontok szerinti vállalások kerülnek rögzítésre. - ha az ajánlatok bontásán a Kbt (2) bekezdés szerinti személy kéri, az ajánlatok bontását követően Ajánlatkérő lehetővé teszi, hogy betekinthessen a felolvasólapba, - ha az ajánlat eredeti példánya nincs összefűzve, illetőleg nem a Kbt. 70/A. (1) bekezdés a) pontja szerinti módon van összefűzve, akkor ha az érintett ajánlattevő a bontáson jelen van az ajánlatkérő felhívására, az ajánlatkérő által rendelkezésre bocsátott anyagokkal elvégzi vagy kiegészíti az ajánlat öszszefűzését, ha nincs jelen, akkor az ajánlatkérő két képviselője az ajánlat eredeti példányát a bontáson a Kbt. 70/A. (1) bekezdés a) pontja szerint összefűzi, vagy az összefűzést kiegészíti, azzal az eltéréssel, hogy a matricát az ajánlatkérő pecsételni le, illetőleg írja alá. Ha az ajánlatok közül az eredeti példány nincs megjelölve, egy tetszőleges példányt kell az eredeti megjelöléssel ellátni és adott esetben megfelelően összefűzni A szerződésben foglaltak teljesítésének határideje: ajánlattételi felhívás szerint. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

10 2.9. Az ajánlattevő az ajánlatában szereplő adatok hitelességéért felelősséggel tartozik Az ajánlatkérő és a nyertes pályázó között létrejött adásvételi szerződésben meghatározott feladatok harmadik félre nem engedményezhetők. 3. Műszaki leírás, az Intézet egyéb előírásai 3.1. A műszaki leírásban feltüntetett típusok, vagy gyártmányok csak tájékoztató jellegűek, azonos, vagy jobb műszaki és egészségügyi tulajdonságokkal rendelkező, vagy azokkal egyenértékű árut ajánlatkérő elfogad Ajánlattevő ajánlatával egyidejűleg nyújtson be 1-1 db mintapéldányt a 17. tétel esetében. A mintapéldányon legyen feltüntetve a termék pontos típusa, kódszáma. Az Intézet a becsatolt termékmintát az intenzív osztályon Szemrevételezéssel ellenőrzi, hogy megfelel-e az Intézmény elvárásainak. A termék ellenőrzésén Ajánlattevő jelenlétét Ajánlatkérő biztosítja. Az ellenőrzést az aneszteziológiai személyzet végzi, melyről jegyzőkönyvet vesznek fel. Az ajánlatkérő érvénytelennek tekinti annak a terméknek az ajánlatát, amelyiket az ellenőrzést végzők nem megfelelő minősítéssel látnak el. A benyújtott termékek ellenőrzésének kijelölt időpontja október között, naponta óráig. A kipróbálás sorrendjét az ajánlatok bontásának sorrendje határozza meg A szemrevételezés során Ajánlatkérő a következő jellemzőket, tulajdonságokat vizsgálja: Légcsőtubus, spirális esetében (CH 30, CH 32, CH 34, CH 36, CH 38): A fémspirál váz stabilitása érdekében a fémszálak közti távolság 1,0-1,3 mm. A fémspirál kiterjedése a mandzsetta után 6-7 mm. A mandzsetta és a tubus vége közötti távolság mm. A tubus alsó vége ne legyen nagyívű, kiképzése legyen atraumatikus A megadott méretektől + 2%-ban lehet eltérni Intenzív terápiás termékek műszaki követelményei és igényelt mennyisége Háromirányú csap, kék színű forgatókarral, 360 -ig elfordítható kar, gyógyszer rezisztens anyagból, gyorsan illeszthető forgó csatlakozóval, alkoholos fertőtlenítőknek ellenálló, 4 bar nyomásig, bármely túlnyomásos infúziós rendszerhez való alkalmazhatóság, steril egyenkénti csomagolásban, latexmentes. 2500db Automatikusan légtelenítő infúziós szerelék, folyadék kifutás meggátolási lehetőséggel, éles beszúró tövissel, baktériumszűrős levegőzővel, egyenletes cseppképződéssel: 20 csepp = 1 ml+/-0,1 ml pontosságú, szabványos görgős áramlásszabályozóval, 15 mikronos folyadékszűrővel, latexmentes, 4,5 bar-ig nyomás MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

11 biztos kivitelben, Lock csatlakozással, körülbelül 180 cm csőhosszal, steril egyenkénti csomagolásban db Készlet hosszantartó centrális vénás katéterezéshez, különleges biguanid anyagból készült Centrális véna kétlumenű katéter, ami egy hónapig benntartható. Seldinger bevezetési lehetőség, Pitvari EKG elvezetés lehetőséggel, titán bevezetővel, 20cm katéterhossz, juguláris, ventiles bevezetés, precíz pozicionálást segítő hosszjelzéssel, katétert rögzítő szárnyakkal, mind a lumenek találkozásánál, mind a punkció helyén. Szelepes tűvel, Seldinger tűvel, Branüllel, Vezetődróttal, Tágítóval, 5 ml-es lock fecskendővel, Katéterrel, EKG összekötővel, Rögzítő csíptetővel, steril egyenkénti csomagolásban. lumen= 18G 230 db Készlet: egylumenű centrális vénás katéter szett, seldinger bevezetéssel, Pitvari EKG lehetőséggel, titán vezető dróttal vena subclaviához. Méret: 1,4x2,1/30cm átmérő/hossz, biztonsági szelepekkel, katétert rögzítő szárnyakkal mind a lumenek találkozásánál, mind a punkció helyén, precíz pozicionálást segítő hosszjelzéssel, szelepes tűvel, Seldinger tűvel, Branüllel, Vezetődróttal, Tágítóval, 5 mles lock fecskendővel, Katéterrel, EKG összekötővel, Rögzítő csíptetővel, steril egyenkénti csomagolásban. 1. lumen=16g 200 db Mellkaspunkciós készlet. Steril készletenkénti csomagolásban, melynek részei: Vékonyfalú punkciós tű 1,8x80mm Összekötő cső Lock csatlakozással 50ml fecskendő három részes, háromirányú csap váladékzacskó 2 l, Lock végződéssel, összekötőcső 90cm hosszúságú 50 db Quinke hegyű tű, spinális anesztéziához. Átmérő 0,53 mm 102mm 25G, nemzetközi standard színkód jelzések a mandrinon, átlátszó Lock kónusz, recés fogantyúval, steril darabonkénti csomagolásban. 200 db Quinke hegyű tű, spinális anesztéziához, átmérő 0,7 mm 75mm 22G, nemzetközi standard színkód jelzések a mandrinon, átlátszó, Lock kónusz, recés fogantyúval, steril darabonkénti csomagolásban. 50 db Katéter készlet, tartós epidurál anesztéziához. Alkotóelemei (sterlis készletenkénti csomagolásban): Lapos epidurális filter 0,2 mikron, 7 bar nyomásig Krokodil csipesz a katéter rögzítéshez MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

12 LOR fecskendő Loss of resistance, 10 ml Epidurális tű 1,3x80mm Touhy tűhegy Epidurális katéter poliamid 1000mm, kék jelzésekkel és a bevezetést elősegítő közdarabbal 500 db mikronos baktérium részecskeszűrővel ellátott, többszöri gyógyszer kivételhez használatos eszköz, ami biztosítja, hogy az üvegből fecskendővel kivett gyógyszer többszöri használat után is steril marad, kék színű zárófedéllel, steril darabonkénti csomagolásban db Fecskendős adagoló berendezéshez szerelék, speciális fényvédett, fényérzékeny gyógyszerek beadásához, PVC alapanyagú cső 1,5x2,7mm, körülbelül 150 cm hosszúságú, 4 bar túlnyomásig, Luer-Lock csatlakozással, steril darabonkénti csomagolásban. 60 db Fecskendős adagoló berendezéshez (perfúzorhoz) szerelék, normál PVC alapanyagú cső 1,5x2,7mm, körülbelül 150 cm hosszúságú, 4 bar túlnyomásig, Luer- Lock csatlakozással, steril darabonkénti csomagolásban db ml-es speciális fecskendő, fecskendős adagoló pumpákhoz (BRAUN készülékhez), felszívó tűvel, Luer Lock csatlakozással, a dugattyún dupla tömítőgyűrűvel, simán csúszó dugattyú-fej és polipropilénből készült henger és dugattyú. ( ISO 10993, EN szabványok szerint), PVC mentes anyagból, steril darabonkénti csomagolásban db ml-es, fekete színű, speciális fecskendő, fecskendős adagolópumpákhoz, felszívó tűvel fényérzékeny gyógyszerek használatához, Luer Lock csatlakozással, a dugattyún dupla tömítőgyűrűvel, simán csúszó dugattyú-fej és polipropilénből készült henger és dugattyú. (ISO 10993, szabványok szerint), PVC mentes anyagból, steril darabonkénti csomagolásban. 60 db ml-es speciális fecskendő, fecskendős adagoló pumpákhoz, felszívó tű nélkül, Luer Lock csatlakozással, a dugattyún dupla tömítőgyűrűvel, simán csúszó dugattyú-fej és polipropilénből készült henger és dugattyú. (ISO 10993, EN szabványok szerint), PVC mentes anyagból, steril darabonkénti csomagolásban 500 db Centrális vénás nyomás mérésére alkalmas szett, háromállású csappal, 150 cm hosszú összekötővel. Szettben, sterilen csomagolva, CVP manométer. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

13 300 db Infúziós összekötő, 75 cm, LL(m)/LL(f) 3,0x4,1mm Luer-lock csatlakoztatási lehetőséggel 6000 db Légcsőtubus, spirális: Szilkolatex alapanyagú, spirállal megerősített endotracheális tubus, RTG árnyékot ad, cm beosztással, egyesével sterilen csomagolva. A fémspirál váz stabilitása érdekében a fémszálak közti távolság 1,0-1,3 mm. A fémspirál kiterjedése a mandzsetta után 6-7 mm. A mandzsetta és a tubus vége közötti távolság mm. A tubus alsó vége ne legyen nagyívű, kiképzése legyen atraumatikus. Méret: Ch db Ch db Ch db Ch db Ch db Összesen: 310 db Carlens tubus gumi: Sterilizálható piros, puha gumi alapanyagú dupla lúmenű tubus, RTG árnyékot adó jelölésekkel, szilkolatex bevonattal, baloldali intubáláshoz, carinakampóval. Méret: Ch 35 9db Ch 37 9db Ch 39 9db Ch 41 9db Összesen : 36 db White tubus jobbos gumi: Sterilizálható, piros puha gumi alapanyagú duplalúmenű tubus, szilkolatex bevonattal, RTG árnyékot adó jelöléssel, jobb oldali intubáláshoz, Carina kampóval, szettben. Méret: Ch 35 4db Ch 37 4db Ch 39 4db Összesen: 12 db Egyszer használatos duplalumenű endotracheális tubus bal oldali intubáláshoz, szilikonozott PVC alapanyagú, 2 cuffal és 2 kontrollballonnal, RTG árnyékot adó jelöléssel, szettben, vezető nyárssal, liszívó katéterrel, tracheális- és bronchiális összekötővel Ch 35 30db Ch 37 30db Ch 39 30db Ch 41 15db Összesen: 105 db MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

14 Egyszer használatos duplalumenű endotracheális tubus jobb oldali intubáláshoz, szilikonozott PVC alapanyagú, 2 cuffal és 2 kontrollballonnal, RTG árnyékot adó jelöléssel, szettben, vezető nyárssal, leszívó katéterrel, tracheális- és bronchiális összekötővel Ch 35 30db Ch 37 30db Ch 39 30db Ch 41 15db Összesen: 105 db Arcmaszk: Fekete gumi alapanyagú altató maszk, Neopren bevonattal, felfújható széllel, az anatómiai adottságokhoz igazodó formakiképzéssel, 22 mm-es csatlakotatási lehetőséggel. Méret: 3-as 15db 4-es 10db 5-ös 5db Összesen: 30 db Sengstaken szonda: Piros, puha gumi alapanyagú Sengstaken tipusú szonda, sterilizálható, háromfuratú, kb 100 cm hosszú, a ballon után drenage nyílások, Ch 16: 4 db Ch18: 3 db CH21: 3 db Összesen: 10 db Kanülzáró dugó-gumis LL. injektálható membránnal 7000 db Plexus anaesthesiás tű, Stimunerv 0,7 mm, L 80 mm hosszú 15 db Bevezető mandrin, Latex mentes vezető nyárs, O.D. 4,3/5,6 mm 4,3mm 40db 5,6mm 40db Összesen: 80db Silkospray: Univerzális szilikon spray, 500 ml űrtartalommal, freon mentes, környezetbarát hatóanyag 80 db Egyszerhasználatos spináltü, 20G 88mm, quincke végződéssel, 20 G, 0,90*90 mm, mandrinnal 25 db 4. Bírálati szempont szerinti értékelés MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

15 4.1. Ajánlatkérő az ajánlatokat az összességében legelőnyösebb ajánlat alapján bírálja el. Az értékelés során adható pontszám részszempontonként: Ajánlatkérő az ajánlatokat részenként (tételsoronként), ugyanazon bírálati szempontok alapján értékeli. Az 1. részszempont esetében a legkedvezőbb ajánlat kapja a maximális 10 pontot, a többi a fordított matematikai arányosítás elve alapján kerül meghatározásra a legkedvezőbbhöz viszonyítva. Ajánlatkérő az arányosításhoz az alábbi képletet alkalmazza: L k :V a x10, ahol L k = legkedvezőbb ajánlat V a = vizsgált ajánlat A 2. részszempont esetében ajánlatkérő az abszolút értékelés módszerét alkalmazza, a dokumentációban leírtak szerint. Az egyes részszempontokra adott pontszámok ezt követően az adott részszemponthoz tartozó súlyszámmal felszorzásra, majd az így kialakult súlyozott pontszámok ajánlatonként összeadásra kerülnek. A nyertes ajánlat a legmagasabb összpontszámot kapott ajánlat. Azonos pontszám esetében az ajánlatok elbírálása a Kbt (2)-(4) bekezdésében meghatározottak szerint történik. Részszempontok: Súlyszámok: 1. Ajánlati ár (nettó Ft) 10 A legkedvezőbb (legalacsonyabb) ellenszolgáltatás értéke kapja a maximális 10 pontot, a többi a fenti képlet alapján kerül kiszámításra. 2. A kötelezőnél (15 nap) kedvezőbb halasztott fizetési határidő 3 (maximum 45 nap!) Az abszolút értékelés módszerét alkalmazva, a felsorolt ajánlati elemek az alábbi pontszámokat kapják: Kötelezően előírthoz képest: + 45 nap = 10 pont Kötelezően előírthoz képest: + 40 nap = 9 pont Kötelezően előírthoz képest: + 35 nap = 8 pont Kötelezően előírthoz képest: + 30 nap = 7 pont Kötelezően előírthoz képest: + 25 nap = 6 pont Kötelezően előírthoz képest: + 20 nap = 5 pont Kötelezően előírthoz képest: + 15 nap = 4 pont Kötelezően előírthoz képest: + 10 nap = 3 pont Kötelezően előírthoz képest: + 5 nap = 2 pont, Kötelezően előírt 15 nap = 1 pont MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

16 Ajánlattevőknek vállalásukban az értékelés szerinti egész napokat kell megadniuk. Az eltérő vállalás (köztes napok, a maximum felett megajánlott napok) esetén az Ajánlat érvénytelen. 5. A szerződés egyéb feltételei, a szállítási szerződéstervezet: 5.1. Felek a szerződést tizennégy hónapra kötik Ajánlatkérő a nyertes ajánlattevő 10 napot meghaladó késedelmes teljesítése esetén egyoldalúan jogosult a szerződéstől elállni a szerződés teljesítésének meghiúsulására hivatkozva, abban az esetben, ha a késedelem egyértelműen és vitathatatlan módon a nyertes ajánlattevő hibájából keletkezett A dokumentáció I.20. pontjában meghatározott számlabenyújtási rend alapján Ajánlattevő havonta egy számlát nyújthat be Fizetési késedelem esetén Ajánlatkérő a PTK szerinti késedelmi kamatot fizet. 6. Szerződés tervezettel kapcsolatos előírások 6.1. A szerződéstervezetet csak a nyertes Ajánlattevőknek kell benyújtani az összegzés megküldését követő két napon belül, az Országos Onkológiai Intézet Közgazdasági Osztályvezetőjéhez Szerződéstervezet SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (TERVEZET) amely létrejött egyrészről Országos Onkológiai Intézet 1122 Budapest, Ráth Gy. u adószáma: bankszámlaszáma: MÁK képviseli: Prof. Dr. Kásler Miklós főigazgató mint Megrendelő (a továbbiakban: Megrendelő), másrészről a.. cégjegyzék száma: adószáma: bankszámlaszáma: képviseli: mint szállító MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

17 között az alulírott helyen és időben az alábbi feltételekkel: I. A szerződés tárgya 1.) A felek rögzítik, hogy a Megrendelő, mint Ajánlatkérő a Közbeszerzési Értesítőben november 07-én KÉ-27850/2011 nyilvántartási szám alatt megjelentetett ajánlattételi felhívással egyszerű közbeszerzési eljárást indított az Országos Onkológiai Intézet részére Intenzív terápiás eszközök beszerzése tárgyában, amely eljárás.. tételének nyerteseként.. kerül kihirdetésre. 2.) Jelen szerződés tárgya az ajánlattételi felhívásban és az ajánlati dokumentációban meghatározott és az elfogadott ajánlat szerinti intenzív terápiás eszközök e szerződés II. 1. pontjában megjelölt helyszínre történő szállítása és leltár szerinti átadása. Az eszközök listáját, nettó és bruttó egységárát, ezek összesítéseit az 1. számú melléklet tartalmazza. A leszállított eszközöket Megrendelő csak saját céljára és saját intézményeiben használhatja fel. II. A teljesítés helye, ideje és módja 1.) A teljesítés helye: Országos Onkológiai Intézet 1122 Budapest, Ráth Gy. u Központi raktár 2.) Teljesítési határidő: a szerződés megkötését követően a lehívásoknak megfelelő ütemezéssel december 31-ig. A szerződés szerinti termékek lehívása havonta maximum kétszer történik. A szállítási határidő a lehívás kézhezvételét követő 1 hét. 3.) A teljesítés módja: 3.1) Megrendelési és Szállítási feltételek: Megrendelő a felhasználási igényei alapján 10 munkanappal a tervezett szállítás előtt Szállító részére felé továbbítja a leszállítandó áruk megnevezését és mennyiségét. A Szállító a megrendelt árukat Megrendelő raktárába a szállítási határidőként megadott napon hétfőtől péntekig (ettől Megrendelő kérésére eltérhetnek) óráig költségmentesen leszállítja. 3.2.) Áruátvétel: 3.2.1) Mennyiségi átvétel Az áruk fuvarozótól történő átvétele Megrendelő kötelessége. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

18 A lehívásnak megfelelő szállítás a felek egyező megállapodása szerint akkor történik meg szabályszerűen, ha a Szállító vagy az általa igénybe vett fuvarozó az egyes szállítmányokat a Megrendelőnek a fentiekben meghatározott címére leszállítja, és a szállítmányokat legkisebb gyűjtőcsomagolási egységenként a Megrendelő erre kijelölt alkalmazottjainak átszámolva, a mennyiségi ellenőrzés biztosítása mellett átadja. Az átadás alapja a szállítólevél, melyen átadó és átvevő aláírásával igazolja a szállítás megtörténtét (ezen a Szállító, a szállítás dátuma, az áru megnevezése, mennyisége, egységára és össz ára is szerepel). A Megrendelő a mennyiségi ellenőrzésnek az áruátvételkor még el nem végzett részét a gyűjtőcsomagoláson belüli esetleges mennyiségi hiányok megállapítása céljából köteles haladéktalanul, de legkésőbb az átvételtől számított 2 napon belül megkezdeni és azt a megvizsgáláshoz szükséges idő alatt folyamatosan, de legkésőbb 3 nap alatt elvégezni. Az esetleges egyedi és gyűjtőcsomagoláson belüli hiányokat a Megrendelő által kiállított megfelelő jegyzőkönyv alapján a Szállító kivizsgálja; amennyiben a kifogás jogos, 5 munkanapon belül pótolja vagy jóváírja azokat ) A minőség ellenőrzése Általános minőségi feltétel a rendeltetésszerű használatra alkalmasság. Az esetleges minőségi kifogásolás rendezése érdekében a Megrendelő a minőségi vizsgálatot köteles haladéktalanul, de legkésőbb az átvételtől számított 8 munkanapon belül megkezdeni, és azt a megvizsgáláshoz szükséges idő alatt folyamatosan, de legkésőbb 15 munkanap alatt elvégezni. Amennyiben a Szállító a minőségi kifogást nem fogadja el, és a kifogás közlésétől számított 8 munkanapon belül közös mintavételezésre nem jelentkezik, a Megrendelő a kifogásolt szállítmányból mintát vesz és azt az illetékes minőségellenőrző szervnek felülvizsgálat céljából megküldi. A minőségi felülvizsgálat költségét a Szállító viseli, ha a terméket a felülvizsgálat nem megfelelőnek minősíti. A Megrendelő viseli a vizsgálat költségét, ha a felülvizsgálat során a termék minősége megfelelőnek bizonyult. A Szállítót nem terheli felelősség, amennyiben a felülvizsgálat során bizonyítást nyer, hogy a minőségi hiba a Megrendelő általi nem megfelelő tárolásra vagy kezelésre vezethető vissza. Minőségi kifogás esetén a vizsgálat eredményétől függetlenül a Szállító köteles azonnali hatállyal pótolni a minőségileg kifogásolt terméket, melynek kifizetése csak akkor történhet meg, ha a minőségileg kifogásolt termékről bebizonyosodik, hogy a termék a szerződésben meghatározott feltételeknek megfelelt. 3.3.) Lejárati idők Az intenzív terápiás eszközök sterilitásának lejárati ideje a Kórházhoz történő leszállításkor minimum egy év. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

19 3.4.) A szerződés akkor tekinthető teljesítettnek, ha a) - az intenzív terápiás eszközök (tartozékaival együtt) szállítása az érvényes szabványok szerinti minőségben megtörtént, - rendeltetésszerű használatra alkalmasak, b) ha a teljesítést a Szállító a Megrendelő igazolása alapján igazolta és a Megrendelő átvette. III. Pénzügyi feltételek 1.) A jelen szerződés tárgyát képező áru ellenértéke összesen.....,- Ft +.. Ft ÁFA, azaz.... forint +.. forint ÁFA. Az árban benne foglaltatik az áru helyszínre szállítása is. 2.) A Megrendelő havi elszámolás alapján fizet Szállítónak. A számlázás alapja tételesen az aktuális hónapban leszállított tételek egységárai szorozva a leszállított mennyiséggel. 3.) A számlákat a Szállító havonta egyszer a hónap 7-ig nyújtja be a Megrendelő felé. Megrendelő a számlát a havi teljesítését követően, Szállítónak a bírálati részszempont szerinti vállalása alapján számított. napon belül egyenlíti ki, amennyiben Szállító az Art. 36/A paragrafusában foglalt adóigazolási kötelezettségét teljesíti. 4.) Amennyiben a Szállító a Megrendelőként szerződő fél által igazolt szerződésszerű teljesítés ellenére a felek között megállapodott napos fizetési határidő eredménytelenül telik el, a Szállító jogosult a Megrendelő Magyar Államkincstárnál vezetett számú fizetési számlára beszedési megbízás benyújtására, azzal, hogy a Magyar Államkincstár a szerződés 4. sz. mellékletében kapott felhatalmazás és hozzájárulás alapján annak teljesítésére köteles. A fizetési meghatalmazás minden egyes részszámlára érvényes. 5.) A Megrendelő kijelenti, hogy az ellenszolgáltatás pénzügyi fedezete a közbeszerzésekről szóló évi CXXIX. törvényben (továbbiakban Közbeszerzési Törvényben) előírtak szerint rendelkezésre fog állni. IV. A szerződést biztosító mellékkötelezettségek 1.) A Szállító késedelmes teljesítése esetén késedelmi kötbért köteles fizetni a Megrendelő részére. A késedelmi kötbér mértéke minden késedelmes nap esetére az érintett árucikkek bruttó értékének figyelembe vételével napi 1 %, legfeljebb azonban az érintett áru bruttó értékének 20 %-a. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

20 2.) A Megrendelő tudomásul veszi, hogy fizetési késedelme esetén vele szemben a Szállító a mindenkori hatályos Ptk-ban rögzített késedelmi kamatot érvényesíthet a számla alapján. 3.) Megrendelő a Szállító tevékenységével vagy mulasztásával kapcsolatban keletkezett kárát érvényesítheti Szállítóval szemben, ha bizonyítottan Szállító hibájából keletkezett kár megtérítésével. V. Elállás a szerződéstől, a szerződés felmondása, a felróhatóságot kizáró okok 1.) A Szerződés hatálya Határozott idejű, december december 31. közötti időszakra. 2.) Elállás a szerződéstől: 2.1.) Megrendelőnek jogában áll a szállítási igényre vonatkozó írásos értesítésben megjelölt szállítási napot 10 nappal meghaladó, közvetlenül egymást követő egyértelműen megállapíthatóan Szállító hibájából eredő szállítási késedelem, 30 napon belüli kétszeri ismétlődése esetén a szerződéstől azonnali hatállyal Szállító részéről történt súlyos szerződésszegésre hivatkozva elállni. Ebben az esetben Megrendelő kötbér és kártérítési igények érvényesítésére jogosult. 2.2.) Szállítónak jogában áll 60 napot meghaladó fizetési késedelem esetén a szerződéstől azonnali hatállyal Megrendelő részéről történt súlyos szerződésszegésre hivatkozva elállni. Ebben az esetben Szállító mindenkori hatályos Ptk-ban rögzített késedelmi kamat érvényesítésére jogosult. 3.) A szerződés módosítása: A szerződés módosítása kizárólag a felek közös megegyezésével csakis írásos formában történhet a Közbeszerzési Törvény ban meghatározott esetekben. 4.) A felróhatóságot kizáró okok: Felek mentesülnek a jelen szerződésből eredő kötelezettségeik nem, vagy részbeni teljesítésével kapcsolatos felelősségük alól, ha a nemteljesítés, vagy a részbeni nemteljesítés olyan előre nem látható és rendkívüli esemény miatt következett be, amely vis maiornak minősül (háború, földrengés, természeti csapás, stb.), és a Felek által elháríthatatlan események miatt következnek be. A vis maiorral érintett fél köteles a másik felet a vis maior bekövetkezéséről, illetve megszűnéséről haladéktalanul értesíteni. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

21 VI. A Megrendelő jogai és kötelezettségei 1.) Megrendelő a konkrét betegigény figyelembe vételével jogosult a szerződésben rögzített intenzív terápiás eszközök teljes mennyiségtől részenként mínusz 10 %- ban eltérni a szerződés ideje alatt. Megrendelő jogosult a betegnek, illetve a műtétnek megfelelő típusú és méretű eszköz megrendelésére, melytől a tényleges aktuális igények eltérhetnek. A szerződés szerinti mennyiségtől való többleteltérést csak a Kbt szerinti szerződésmódosítást követően lehet érvényesíteni, melyet Megrendelőnek kell kezdeményeznie. 2.) Megrendelő fenntartja magának azt a jogot, hogy a szerződésben rögzített eszközök és mennyiségek vonatkozásában a szerződéskötéskor még az intézet raktárkészletében lévő anyagféleségek figyelembe vételével határozza meg a szállítási igényét. 3.) Megrendelő jogosult mindig csak az aktuálisan szükséges mennyiségeket megrendelni és a teljesítést követően havi elszámolásban kifizetni, ez azonban nem eredményezheti azt, hogy a Megrendelő a tenderkiírásban általa feltüntetett éves menynyiségből mínusz 10 %-nál többel csökkentett mértékben rendeljen terméket a Szállítótól. Megrendelő garantálja, hogy a Szállító által a tendereljárásban elnyert áruk tekintetében a mindenkori termék mix alapján a terméket a jelen szerződés tartama alatt csak az adott Szállítótól rendeli meg. 4.) Megrendelő köteles szállítási igényét a szállítási határidőt megelőzően 10 munkanappal Szállító felé jelezni. 5.) Megrendelő köteles a szállítási hibákat, illetve a szavatossági idővel kapcsolatos észrevételeit Szállító felé haladéktalanul, sürgős esetben távbeszélőn, faxon, vagy táviratilag jelezni. 6.) Megrendelő jogosult a leszállított árukon látható külsérelmi nyomok esetén utánszállítási, vagy csereigény bejelentésére. VII. A Szállító jogai és kötelezettségei 1.) A Szállító köteles a Megrendelő által igényelt intenzív terápiás eszközök mennyiségét a meghatározott határidőre sérülésmentesen és az előírt szavatossági idő betartásával leszállítani. 2.) Az igényelt intenzív terápiás eszközök szállítása Szállító felelősségi körébe tartozik, azért a szállítás során bekövetkezett károkért Megrendelő felelősséget nem vállal. A kárveszély viselése a sikeres átadás-átvételi eljárás befejezésével egy időben száll át a Megrendelőre. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

22 3.) A Szállító által leszállított eszközök vonatkozásában az esetleges hatósági engedély(ek) beszerzése és költségeinek viselése a Szállító feladata. 4.) A Szállító köteles az átadás során gondoskodni a munkavédelmi és balesetvédelmi, tűzrendészeti és környezetvédelmi előírások betartásáról. A Szállító köteles minden olyan neki felróható kárt megtéríteni, amelyet a szállítás során a Megrendelőnek, vagy olyan harmadik személynek okozott, aki a kárigényét a Megrendelővel szemben kívánja érvényesíteni. 5.) A szállító köteles a szállítási hibákkal, illetve a szavatossági idővel kapcsolatos Megrendelői észrevételt haladéktalanul kivizsgálni és álláspontjáról és intézkedéseiről Megrendelőt haladéktalanul tájékoztatni. 6.) Szállító kötelessége az áruk forgalomba hozatalához előírt engedélyek, minőségtanúsítványok szerződés időtartama alatti érvényességének fenntartása. Amennyiben a szerződés időszaka alatt bármelyik forgalomba hozatali engedély, vagy minőségtanúsítvány érvényessége megújításra kerül, Szállító köteles azt a megújítástól számított 15 napon belül Megrendelőnek bemutatni. VIII. Jótállás 1.) Szállítót a jelen szerződés alapján leszállításra kerülő intenzív terápiás eszközök vonatkozásában, a jogszabályban megállapított szavatossági kötelezettség terheli. 2.) A Szállító a hibás eszközöket a kötelező jótállási időn, illetve a szavatossági időn belül csere útján saját költségére biztosítja. 3.) Ha a Szállító VII. 1.) és 2.) pontban vállalt kötelezettségének nem, vagy nem megfelelően tesz eleget, Megrendelő jogosult a szükséges intézkedéseket a Szállító kockázatára és költségére megtenni anélkül, hogy ezzel a szerződés szerinti bármely jogát a Szállítóval szemben elvesztené. IX. Együttműködési kötelezettség 1.) Szállító tudomásul veszi, hogy a szállítás egy folyamatosan működő kórház területén valósul meg, így a szerződés alapján kifejtett tevékenysége nem sértheti, és nem akadályozhatja az Országos Onkológiai Intézet gyógyító tevékenységét. 2.) A kapcsolattartásra kijelölt alábbi személyek kötelesek a teljesítést akadályozó körülményekről haladéktalanul értesíteni egymást és kezdeményezni a szükséges intézkedést. Személyükről történő változásról a felek egymást értesítik. Az Országos Onkológiai Intézet részéről kijelölt kapcsolattartó személy: MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

23 Név: Tel: Szállító részéről kijelölt kapcsolattartó személy: Név: Tel: X. Egyéb rendelkezések 1.) Minden, a jelen szerződés keretében a felek egymásnak küldött értesítésének írott formában (telefax) kell történnie. A leadott rendelés akkor válik érvényessé, ha azt a címzett a feladó számára visszaigazolta. Az értesítés hatálya, - ha a visszaigazolás megtörtént - a telefax címzett általi kézhezvételekor áll be. A Megrendelő általi lehívásokra, és a Szállító általi visszaigazolására jogosult személyeket jelen szerződés 3. számú melléklete tartalmazza. 2.) Jelen szerződés 6 egymással egyező példányban, magyar nyelven készült és a felek aláírásával lép hatályba. A Megrendelő 3 példányt, és a Szállító 3 példányt kap. 3.) Jelen szerződés valamennyi melléklete valamint a Szállító által benyújtott tenderajánlat a szerződés elválaszthatatlan részét képezi. 4.) A Felek jelen szerződésből fakadó esetleges jogvitáikat megkísérlik tárgyalás keretében rendezni, amelynek alapja az ajánlati felhívás, az ajánlati dokumentáció és az ajánlat. Ennek eredménytelensége esetén Felek alávetik magukat hatáskörtől függően a Budai Központi Kerületi Bíróság kizárólagos illetékességének. Szállító kötelezettséget vállal, hogy vitás esetben is az esetleges peres eljárás megindítása után is folytatja a szállítást, a peres eljárás jogerős befejezéséig, vagy a szerződésben foglalt teljesítési határidőig. 5.) E szerződés nem, vagy nem kielégítően szabályozott kérdései tekintetében a Ptk., a Kbt. és az ágazati szakmai jogszabályok rendelkezései az irányadók. 6.) A jelen szerződés időtartama alatt a gyártók által megszüntetett, valamint az esetlegesen megszűnt gyárak miatt beszerezhetetlenné vált készítmények helyettesítésére a Megrendelő és a Szállító közösen alakítja ki az újonnan biztosítandó készítmények körét és ennek megfelelően módosítják a szerződést. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ Műtői eszközök beszerzése az Országos Onkológiai Intézet részére. tárgyú nyílt közbeszerzési eljáráshoz 2011/S 241-391153 MEDIMPORT Kft - 1125 Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon:

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Országos Onkológiai Intézet,1022. Budapest, Ráth Gy. u. 7-9. Ajánlatkérő nevében eljáró: Medimport Kft, 1125 Budapest, Nógrádi u.11.

Részletesebben

INTENZÍV TERÁPIÁS ESZKÖZÖK BESZERZÉSE KÉ-27850/2011 nyilvántartási számú egyszerű közbeszerzési eljárás

INTENZÍV TERÁPIÁS ESZKÖZÖK BESZERZÉSE KÉ-27850/2011 nyilvántartási számú egyszerű közbeszerzési eljárás INTENZÍV TERÁPIÁS ESZKÖZÖK BESZERZÉSE KÉ-27850/2011 nyilvántartási számú egyszerű közbeszerzési eljárás MŰSZAKI LEÍRÁS 3. Műszaki leírás, az Intézet egyéb előírásai 3.1. A műszaki leírásban feltüntetett

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ Különféle élelmiszer alapanyagok beszerzése az Országos Onkológiai Intézet számára tárgyú nyílt közbeszerzési eljáráshoz 2011/S 249-405945 1 Tisztelt Ajánlattevő! Az Országos Onkológiai

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS. az Intenzív terápiás eszközök beszerzése. tárgyú KÉ-23406/2013 nyilvántartási számú közbeszerzési eljáráshoz

MŰSZAKI LEÍRÁS. az Intenzív terápiás eszközök beszerzése. tárgyú KÉ-23406/2013 nyilvántartási számú közbeszerzési eljáráshoz MŰSZAKI LEÍRÁS az Intenzív terápiás eszközök beszerzése. tárgyú KÉ-23406/2013 nyilvántartási számú közbeszerzési eljáráshoz 3. Műszaki követelmények és igényelt mennyiségek 3.1. A műszaki leírásban feltüntetett

Részletesebben

Sebészeti eszközök beszerzése

Sebészeti eszközök beszerzése Sebészeti eszközök beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/119 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás - 121. (1) bekezdés b) pontja/ké/2013.07.01

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS A SIÓFOKI ESTIKE UTCA KIVITELEZÉSI MUNKÁINAK ELVÉGZÉSE TÁRGYÁBAN

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS A SIÓFOKI ESTIKE UTCA KIVITELEZÉSI MUNKÁINAK ELVÉGZÉSE TÁRGYÁBAN SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 8600 Siófok, Fő tér 1. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a(z) VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS A SIÓFOKI ESTIKE UTCA KIVITELEZÉSI MUNKÁINAK ELVÉGZÉSE TÁRGYÁBAN TÁRGYÚ NEMZETI ELJÁRÁSRENDBEN LEFOLYTATOTT

Részletesebben

Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Szent Margit Rendelőintézet villamos felújítás kivitelezése 2011. szeptember Az ajánlati dokumentáció tartalma:

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat 1102 Budapest, Szent László tér 29. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ÉS DOKUMENTÁCIÓ

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat 1102 Budapest, Szent László tér 29. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ÉS DOKUMENTÁCIÓ Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat 1102 Budapest, Szent László tér 29. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ÉS DOKUMENTÁCIÓ Bérleti és karbantartási szerződés nyomatkészítő eszközök bérbevételére és karbantartására

Részletesebben

//~~/~:~ z l i. ~ l l l i. :lit Pa Sándo. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere

//~~/~:~ z l i. ~ l l l i. :lit Pa Sándo. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere 4C~. számú előterjesztés Előterjesztés a Gazdasági Bizottság részére az "Informatikai eszközök beszerzése" tárgyú közbeszerzési eljárás

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A KBT. 115. SZERINTI ELJÁRÁSHOZ

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A KBT. 115. SZERINTI ELJÁRÁSHOZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A KBT. 115. SZERINTI ELJÁRÁSHOZ I. szakasz: Ajánlatkérő Hivatalos név: Rábapatona Község Önkormányzata Postai cím: 9142 Rábapatona, Kossuth utca 18. NUTS-kód: HU22102 Kapcsolattartó

Részletesebben

G~. szám ú előterjesztés

G~. szám ú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Előterjesztés G~. szám ú előterjesztés a Gazdasági és Pénzügyi Bizottság részére a "Keresztúri út menti KSZT elkészítése" tárgyú közbeszerzési

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Orvosi fogyóeszközök 2014/S 054-089888. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Orvosi fogyóeszközök 2014/S 054-089888. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés 1/13 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:89888-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Orvosi fogyóeszközök 2014/S 054-089888 Ajánlati/részvételi felhívás Árubeszerzés

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás. 1. Az ajánlatkérő adatai (neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail):

Ajánlattételi felhívás. 1. Az ajánlatkérő adatai (neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Ajánlattételi felhívás 1. Az ajánlatkérő adatai (neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Szent Kristóf Újbudai Szakrendelő és Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 1117

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Hivatalos név: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Postai cím: Széchenyi tér 1. Város/Község: Pécs Kapcsolattartási

Részletesebben

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ A Vállalkozási szerződés foglalkozás-egészségügyi alap- és egyéb kiegészítő egészségügyi szolgáltatások ellátása tárgyában Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata és Pécs Megyei

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK Budapest, 1054 Hold utca 4. Eger, Eszterházy tér 5. kazáncsere és kazánház felújítása 2016. TARTALOMJEGYZÉK oldal Tartalomjegyzék 2 Útmutató az ajánlat elkészítéséhez 3 Ajánlatok

Részletesebben

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA Árubeszerzés X Nyilvántartási szám E-002/2010 I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐ HIVATALOS MEGNEVEZÉSE ÉS CÍME Országos Onkológiai Intézet Prof. Dr.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. január 21-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. január 21-én tartandó ülésére Balatonföldvár Város Önkormányzata 8623 Balatonföldvár, Petőfi S. u. 1. Tel.: 84/540-330 Fax: 84/540-332 e-mail: pgmh@balatonfoldvar.hu ELŐTERJESZTÉS Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Mennyiség: Összesen 131,5 km és 19.260 nm, a dokumentációban megadott bontásban

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Mennyiség: Összesen 131,5 km és 19.260 nm, a dokumentációban megadott bontásban AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1) Az ajánlatkérő adatai: Neve: Biatorbágy Város Önkormányzata Címe: 2051 Biatorbágy, Baross G. u. 2/A Kapcsolattartási pont: Dobosy Gáborné osztályvezető Telefonszám: 23/310-174/125

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Útszóró só 2015/S 189-342483. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Útszóró só 2015/S 189-342483. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés 1/16 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:342483-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Útszóró só 2015/S 189-342483 Ajánlati/részvételi felhívás Árubeszerzés 2004/18/EK

Részletesebben

K I V O N A T. Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 12-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 12-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Tiszacsege Város Önkormányzata K I V O N A T Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 12-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből 182/2013.(XI. 12.) KT. számú HATÁROZAT: Tiszacsege

Részletesebben

A Főpolgármesteri Hivatal részére adóügyi nyomtatványok, papíráruk előállítása, valamint átadott adatállományokból nyomdai szolgáltatások teljesítése

A Főpolgármesteri Hivatal részére adóügyi nyomtatványok, papíráruk előállítása, valamint átadott adatállományokból nyomdai szolgáltatások teljesítése A Főpolgármesteri Hivatal részére adóügyi nyomtatványok, papíráruk előállítása, valamint átadott adatállományokból nyomdai szolgáltatások teljesítése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/124 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

Szolgáltatási szerződés multifunkciós nyomtatási rendszer biztosítására

Szolgáltatási szerződés multifunkciós nyomtatási rendszer biztosítására Szolgáltatási szerződés multifunkciós nyomtatási rendszer biztosítására Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/30 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Bérlet Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás - 121.

Részletesebben

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Ajánlattételi felhívása a Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti közbeszerzési eljárásban

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Ajánlattételi felhívása a Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti közbeszerzési eljárásban A Ajánlattételi felhívása a Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti közbeszerzési eljárásban 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): 8000- Székesfehérvár, Balatoni út 6. Kapcsolattartó:

Részletesebben

Quad-Guard típusú energiaelnyelő berendezések javításához szükséges alkatrészek szállítása

Quad-Guard típusú energiaelnyelő berendezések javításához szükséges alkatrészek szállítása Quad-Guard típusú energiaelnyelő berendezések javításához szükséges alkatrészek szállítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/39 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Eljárást megindító

Részletesebben

TISZTELT AJÁNLATTEVŐ! AMENNYIBEN JELEN DOKUMENTÁCIÓT ELEKTRONIKUS ÚTON LETÖLTÖTTE, AZ ÉRVÉNYES AJÁNLATTÉTEL FELTÉTELE A VISSZAIGAZOLÁS MEGKÜLDÉSE!

TISZTELT AJÁNLATTEVŐ! AMENNYIBEN JELEN DOKUMENTÁCIÓT ELEKTRONIKUS ÚTON LETÖLTÖTTE, AZ ÉRVÉNYES AJÁNLATTÉTEL FELTÉTELE A VISSZAIGAZOLÁS MEGKÜLDÉSE! MAGYAR KÖZÚT NONPROFIT ZRT. 1024 BUDAPEST, FÉNYES ELEK U. 7-13. AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ 7324. J. DEVECSER-SÜMEG ÖSSZEKÖTŐ ÚT BELTERÜLETI SZAKASZAINAK FELÚJÍTÁSA A 6+895-10+515, 12+188-12+911 KMSZ. KÖZÖTT

Részletesebben

Tangazdaság fejlesztése és gépbeszerzés II.

Tangazdaság fejlesztése és gépbeszerzés II. Tangazdaság fejlesztése és gépbeszerzés II. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/110 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás - 121. (1) bekezdés b) pontja/ké/2013.07.01

Részletesebben

ELEKTROMOS ÁRAM BESZERZÉSE AZ ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT RÉSZÉRE 2015 TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSÁHOZ. Budapest, 2015.

ELEKTROMOS ÁRAM BESZERZÉSE AZ ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT RÉSZÉRE 2015 TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSÁHOZ. Budapest, 2015. D O K U M E N T Á C I Ó ELEKTROMOS ÁRAM BESZERZÉSE AZ ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT RÉSZÉRE 205 TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSÁHOZ Budapest, 205. 2 TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETŐ AZ ELJÁRÁS BEMUTATÁSA... 3 II. MŰSZAKI

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ÉS DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ÉS DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ÉS DOKUMENTÁCIÓ II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény informatikai infrastruktúrájának fejlesztése tárgyú Kbt. 251. (2) bekezdés szerinti egyszerű

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS KÁR-MENTOR Bt. 5000 Szolnok, Arany János út 20. Tel: 56/426-226 Tfax: 56/513-395 e-mail: karmentor@brokerroyal.hu AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Pilisi Labdarugó Klub részére a Vázlatterv, engedélyeztetési terv

Részletesebben

Adásvételi szerződés útszóró só beszerzésére - 2015/2016 tél

Adásvételi szerződés útszóró só beszerzésére - 2015/2016 tél Adásvételi szerződés útszóró só beszerzésére - 2015/2016 tél Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/111 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája:

Részletesebben

Oldott só technológián alapuló berendezések beszerzése

Oldott só technológián alapuló berendezések beszerzése Oldott só technológián alapuló berendezések beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/65 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás - 121. (1) bekezdés

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKKORMÁNYZAT Polgármesterétől

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKKORMÁNYZAT Polgármesterétől HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKKORMÁNYZAT Polgármesterétől E L Ő T E R J E S Z T É S Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének 2014. január 13-án tartandó ülésére Tárgy: Egészségügyi alapellátások fejlesztése

Részletesebben

a Sebészeti eszközök beszerzése. tárgyú KÉ-0316/2013 nyilvántartási számú közbeszerzési eljáráshoz

a Sebészeti eszközök beszerzése. tárgyú KÉ-0316/2013 nyilvántartási számú közbeszerzési eljáráshoz MŰSZAKI LEÍRÁS a Sebészeti eszközök beszerzése. tárgyú KÉ-0316/2013 nyilvántartási számú közbeszerzési eljáráshoz 3. Műszaki követelmények és igényelt mennyiségek 3.1. A műszaki leírásban feltüntetett

Részletesebben

08-8/965-3/2012. 1.sz.melléklet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

08-8/965-3/2012. 1.sz.melléklet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Ajánlatkérő neve: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Ajánlatkérő címe: 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. Kapcsolattartó

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG 1149 Budapest, Mogyoródi út 43. Telefon: +36 1 469 4427, Fax: +36 1 469 4427 AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ 1165 BUDAPEST, DIÓSY LAJOS U. 28. SZÁM ALATTI ÉPÜLET EGYÜTTES

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail); KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 7300 KOMLÓ, VÁROSHÁZ TÉR 3. Telefon: +36-72/584-000 Fax: +36-73/584-008 E-mail: varosuzemeltetes.ph@komlo.hu

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I. 1. Az ajánlatkérő: Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata cím: 9400 Sopron, Fő tér 1. telefon: +36 99/515-413 fax: +36 99/515-244 képviseli: Dr. Fodor

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 115. (1) bekezdés szerinti nyílt eljárás szabályai szerinti közbeszerzési eljárásra

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 115. (1) bekezdés szerinti nyílt eljárás szabályai szerinti közbeszerzési eljárásra AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 115. (1) bekezdés szerinti nyílt eljárás szabályai szerinti közbeszerzési eljárásra 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail és honlap címe /Kbt. 50. (2)

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Pénzügyi lízing szolgáltatások 2014/S 128-228252. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Pénzügyi lízing szolgáltatások 2014/S 128-228252. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés 1/12 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:228252-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Pénzügyi lízing szolgáltatások 2014/S 128-228252 Ajánlati/részvételi felhívás

Részletesebben

Dib-. számú előterjesztés

Dib-. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Előterjesztés Dib-. számú előterjesztés a Gazdasági és Pénzügyi Bizottság részére a "Informatikai eszközök beszerzése" tárgyú közbeszerzési

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Tiszavasvári Város Önkormányzata ÉAOP-4.1.1/A-11-2012-0006 Tiszavasvári, Ifjúság u. 8. szám alatti, 2795/3 hrsz-ú ingatlanon található Fülemüle óvoda bővítés és felújítás kivitelezése

Részletesebben

Európai uniós közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem

Európai uniós közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem Európai uniós közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem NFM. r. 6. (5) bekezdése értelmében a kérelemben meg kell adni az alábbiakat: a) a Kbt. 21. (5) bekezdése szerint a Hatóság által vezetett

Részletesebben

RF - Mór - Élelmiszerbeszerzés

RF - Mór - Élelmiszerbeszerzés RF - Mór - Élelmiszerbeszerzés Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/20 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Részvételi felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája: Gyorsított meghívásos Közzététel

Részletesebben

Kbt. Negyedik Része szerinti koncessziós eljárás a Kbt. 118. (1) bekezdés alapján RÉSZVÉTELRE JELENTKEZÉSIDOKUMENTUM

Kbt. Negyedik Része szerinti koncessziós eljárás a Kbt. 118. (1) bekezdés alapján RÉSZVÉTELRE JELENTKEZÉSIDOKUMENTUM Kbt. Negyedik Része szerinti koncessziós eljárás a Kbt. 118. (1) bekezdés alapján RÉSZVÉTELRE JELENTKEZÉSIDOKUMENTUM Budapesti közösségi közlekedési eszközök és közlekedési köztéri reklámhelyek reklám

Részletesebben

Vállalkozási szerződés keretében őrzés-védelmi tevékenység ellátása az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet székhelyén.

Vállalkozási szerződés keretében őrzés-védelmi tevékenység ellátása az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet székhelyén. Vállalkozási szerződés keretében őrzés-védelmi tevékenység ellátása az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet székhelyén. (AF) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/124 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ Van Hool gyártmányú autóbuszok időszakos műszaki felülvizsgálatra való felkészítése és műszaki vizsgáztatása, eseti hibajavítása (Eljárás száma: T-197/15) AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ 2015. A. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Részletesebben

I. FEJEZET: ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK. 3. OLDAL II. FEJEZET: UTASÍTÁSOK AZ AJÁNLATTEVŐK RÉSZÉRE. 11. OLDAL III. FEJEZET: SZERZŐDÉSTERVEZET. 22.

I. FEJEZET: ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK. 3. OLDAL II. FEJEZET: UTASÍTÁSOK AZ AJÁNLATTEVŐK RÉSZÉRE. 11. OLDAL III. FEJEZET: SZERZŐDÉSTERVEZET. 22. TARTALOM I. FEJEZET: ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK... 3. OLDAL II. FEJEZET: UTASÍTÁSOK AZ AJÁNLATTEVŐK RÉSZÉRE... 11. OLDAL III. FEJEZET: SZERZŐDÉSTERVEZET... 22. OLDAL IV. FEJEZET: IRAT ÉS NYOMTATVÁNYMINTÁK...

Részletesebben

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ Netlon háló - 2013. NYÍLT ELJÁRÁS Tartalom: I. Tájékoztató II. Iratminták III. Műszaki előírás IV. Szerződés tervezet 2013. I. TÁJÉKOZTATÓ 2 1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK 1.1. A beszerzés

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Diagnosztikai és terápiás eszközök beszerzése szállítási szerződés keretében. 2011. augusztus Az ajánlati

Részletesebben

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ Gumiabroncsok beszerzése tehergépkocsikhoz és munkagéphez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Részére NYÍLT ELJÁRÁS Tartalom: I. Tájékoztató II. Iratminták III. Műszaki előírás IV.

Részletesebben

FT-1023/KECSKEMÉT/2014 Gyógyszerek és egyéb termékek

FT-1023/KECSKEMÉT/2014 Gyógyszerek és egyéb termékek FT-1023/KECSKEMÉT/2014 Gyógyszerek és egyéb termékek Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/88 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája: Nyílt

Részletesebben

HU-Szigetszentmiklós: Szennyvízcsatorna építése 2012/S 184-302340. Ajánlati/részvételi felhívás. Építési beruházás

HU-Szigetszentmiklós: Szennyvízcsatorna építése 2012/S 184-302340. Ajánlati/részvételi felhívás. Építési beruházás 1/13 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:302340-2012:text:hu:html HU-Szigetszentmiklós: Szennyvízcsatorna építése 2012/S 184-302340 Ajánlati/részvételi felhívás Építési

Részletesebben

HATÁROZATI JAVASLAT. M a k ó, 2012. október 19. Dr. Siket István bizottsági elnök

HATÁROZATI JAVASLAT. M a k ó, 2012. október 19. Dr. Siket István bizottsági elnök HATÁROZATI JAVASLAT Tárgy: a Tisztítószer, egyéb vegyi áru, takarító-, mosdó-, mosogató-, és egyéb felszerelések beszerzése Makón a helyben központosított beszerzési rendszer hatálya alá tartozó intézmények

Részletesebben

Magyarország-Siófok: Különféle alkatrészek 2013/S 173-299694. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés

Magyarország-Siófok: Különféle alkatrészek 2013/S 173-299694. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés 1/9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:299694-2013:text:hu:html Magyarország-Siófok: Különféle alkatrészek 2013/S 173-299694 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban

Részletesebben

BALASSI INTÉZET 1016 BUDAPEST, SOMLÓI ÚT 51.

BALASSI INTÉZET 1016 BUDAPEST, SOMLÓI ÚT 51. AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ BALASSI INTÉZET 1016 BUDAPEST, SOMLÓI ÚT 51. Földgáz energia beszerzése tárgyú KÉ 8177/2014. számon feladott közbeszerzési eljárásához 2014. május 5. 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS

Részletesebben

K I V O N A T. Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Tiszacsege Város Önkormányzata K I V O N A T Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből 111/2013.(VI. 26.) KT. számú HATÁROZAT: Tiszacsege

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I. 1. Az ajánlatkérő: Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata cím: 9400 Sopron, Fő tér 1. telefon: +36 99/515-413 fax: +36 99/515-244 képviseli: Dr. Fodor

Részletesebben

Gyógyszerkibocsátó koronária stent beszerzése

Gyógyszerkibocsátó koronária stent beszerzése Gyógyszerkibocsátó koronária stent beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/124 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája: Nyílt Közzététel

Részletesebben

irányítószám: 7621 Telefon: +36 72514802

irányítószám: 7621 Telefon: +36 72514802 1 4. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS A Kbt. 123. -a szerinti, szabadon kialakított eljárás alkalmazása

Részletesebben

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ (mely az Ajánlattételi felhívást is tartalmazza) a Terézvárosi Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. részére 40 db PDA (VAGY EDA) és a hozzá tartozó mobil nyomtatók szállítása tárgyú általános

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Magyar Államkincstár a közbeszerzésről szóló 2015. évi CXLIII. tv. (továbbiakban: Kbt.) 115. (1) bekezdése alapján ezúton kéri fel Önöket írásos ajánlattételre a felhívásban és

Részletesebben

Adásvételi szerződés szemészeti műtétekhez szükséges szemészeti anyagok beszerzése tárgyban

Adásvételi szerződés szemészeti műtétekhez szükséges szemészeti anyagok beszerzése tárgyban Adásvételi szerződés szemészeti műtétekhez szükséges szemészeti anyagok beszerzése tárgyban Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/125 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19.

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ DEBRECENI EGYETEM 4032 Debrecen, Egyetem tér 1. (a továbbiakban: Ajánlatkérő) A Debreceni Egyetem SAP integrált ügyviteli rendszereinek üzemeltetése, jogszabálykövetése, továbbfejlesztése,

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 31-i zárt üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 31-i zárt üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 15-4/2011/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 31-i zárt üléséről. Napirend:

Részletesebben

Közbeszerzési Dokumentumok

Közbeszerzési Dokumentumok 8819/2016/START Közbeszerzési Dokumentumok a Nyomógomb, jelzőlámpa, kapcsoló alkatrész beszerzése tárgyában indított, a 2015. évi CXLIII. törvény (továbbiakban: Kbt.) XV. fejezete szerinti figyelemmel

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ DEBRECENI EGYETEM 4032 Debrecen, Egyetem tér 1. (a továbbiakban: Ajánlatkérő) DEK-241 DE Ökológiai épület felújítása tárgyú, a Kbt. 122/A. szerinti közbeszerzési eljárásának dokumentációja

Részletesebben

Közbeszerzési Dokumentumok

Közbeszerzési Dokumentumok 8164/2016/START Közbeszerzési Dokumentumok Lengéscsillapítók javítása tárgyában, a 2015. évi CXLIII. törvény (továbbiakban: Kbt.) XV. fejezete szerinti figyelemmel a 307/2015. (X. 27.) Korm. rendeletben

Részletesebben

Adásvételi szerződés keretében gyógyászati célú filterek, szerelékek, műanyag katéterek, szondák beszerzése. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/108

Adásvételi szerződés keretében gyógyászati célú filterek, szerelékek, műanyag katéterek, szondák beszerzése. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/108 Adásvételi szerződés keretében gyógyászati célú filterek, szerelékek, műanyag katéterek, szondák beszerzése. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/108 1 Beszerzés tárgya: Rész Száma MEGNEVEZÉS ÉVES IGÉNY

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I. 1. Az ajánlatkérő: Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata cím: 9400 Sopron, Fő tér 1. telefon: +36 99/515-413 fax: +36 99/515-244 képviseli: Dr. Fodor

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Különleges mezőgazdasági vagy erdészeti gép 2014/S 104-182551. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Különleges mezőgazdasági vagy erdészeti gép 2014/S 104-182551. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés 1/10 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:182551-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Különleges mezőgazdasági vagy erdészeti gép 2014/S 104-182551 Ajánlati/részvételi

Részletesebben

DOKUMENTÁCIÓ. Adásvételi szerződés kardio-angiográfiás készülék beszerzésére vonatkozóan

DOKUMENTÁCIÓ. Adásvételi szerződés kardio-angiográfiás készülék beszerzésére vonatkozóan DOKUMENTÁCIÓ Adásvételi szerződés kardio-angiográfiás készülék beszerzésére vonatkozóan tárgyú, közösségi eljárási rend szerinti, nyílt közbeszerzési eljárás (Az ajánlat összeállításának tartalmi, formai

Részletesebben

teljesítési hely: Eger, Eszterházy tér 3-4. III. teljesítési hely: Salgótarján, Kassai sor 10. Ajánlattételi/részvételi jelentkezési határidő:

teljesítési hely: Eger, Eszterházy tér 3-4. III. teljesítési hely: Salgótarján, Kassai sor 10. Ajánlattételi/részvételi jelentkezési határidő: A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága telephelyein adatrögzítés és kapcsolódó adminisztrációs tevékenységek ellátása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/116 Beszerzés

Részletesebben

Használt autóbusz beszerzés lízing konstrukcióban a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. részére

Használt autóbusz beszerzés lízing konstrukcióban a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. részére Használt autóbusz beszerzés lízing konstrukcióban a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. részére Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/125 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-i üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-i üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 27-4/2012/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-i üléséről. Napirend:

Részletesebben

192/2013. (XI. 13.) önkormányzati határozat. Informatikai közbeszerzési pályázat kiírása

192/2013. (XI. 13.) önkormányzati határozat. Informatikai közbeszerzési pályázat kiírása 192/2013. (XI. 13.) önkormányzati határozat Informatikai közbeszerzési pályázat kiírása 1. Heves Város Önkormányzat Képviselő-testülete Hevesi Polgármesteri Hivatal informatikai eszköz-fejlesztése tárgyú

Részletesebben

Motoralkatrészek beszerzése Perkins típusú autóbuszmotorokhoz (Eljárás száma: T- 361/14) (Eljárás száma: T-361/14) AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ 2014.

Motoralkatrészek beszerzése Perkins típusú autóbuszmotorokhoz (Eljárás száma: T- 361/14) (Eljárás száma: T-361/14) AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ 2014. Motoralkatrészek beszerzése Perkins típusú autóbuszmotorokhoz (Eljárás száma: T- 361/14) (Eljárás száma: T-361/14) AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ 2014. A. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK 1. Az eljárás 1.1. A Budapesti Közlekedési

Részletesebben

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATKÉRŐ NEVE: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata. AJÁNLATKÉRŐ CÍME: 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. AJÁNLATKÉRŐ TELEFONSZÁMA: +36 30/816-1441 +36 72/514-802 AJÁNLATKÉRŐ FAXSZÁMA: +36 72/514-810 AJÁNLATKÉRÉSI

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Nyíregyházi Evangélikus Egyházközség ajánlatkérő a Kbt. Harmadik rész VI. fejezete szerinti, nemzeti értékhatárokat elérő értékű általános egyszerű közbeszerzési eljárás keretében

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Nagykanizsa-Netta-Pannonia Hulladéklerakót Üzemeltető Kft. AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Nagykanizsa-Bagola települési szilárd hulladéklerakó bővítése tárgyú közbeszerzési eljáráshoz 1 I. ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK,

Részletesebben

Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság. ajánlattételi felhívása

Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság. ajánlattételi felhívása Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság ajánlattételi felhívása a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) 115. -a szerinti közbeszerzési eljárásban 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

KAP reformhoz kapcsolódó mentési rendszer bővítése

KAP reformhoz kapcsolódó mentési rendszer bővítése KAP reformhoz kapcsolódó mentési rendszer bővítése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/116 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája: Nyílt

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Autóbusz motoralkatrészek valamint turbófeltöltők beszerzése (Eljárás száma: T-185/15) AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ 2015.

Autóbusz motoralkatrészek valamint turbófeltöltők beszerzése (Eljárás száma: T-185/15) AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ 2015. Autóbusz motoralkatrészek valamint turbófeltöltők beszerzése (Eljárás száma: T-185/15) AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ 2015. A. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Ajánlati dokumentáció 1. Az eljárás 1.1. A Budapesti Közlekedési

Részletesebben

HU-Budapest: Vízelvezetés és felszíni munka 2010/S 86-128805 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Építési beruházás

HU-Budapest: Vízelvezetés és felszíni munka 2010/S 86-128805 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Építési beruházás 1/9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:128805-2010:text:hu:html HU-Budapest: Vízelvezetés és felszíni munka 2010/S 86-128805 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Építési

Részletesebben

Fogorvosi oktatási szimulációs rendszer

Fogorvosi oktatási szimulációs rendszer AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ DEBRECENI EGYETEM 4032 Debrecen, Egyetem tér 1 (a továbbiakban: Ajánlatkérő) Fogorvosi oktatási szimulációs rendszer tárgyú közbeszerzési eljárásának dokumentációja az eljárás lefolytatásával

Részletesebben

DDOP-2.1.1/A.B-12-2012-0007

DDOP-2.1.1/A.B-12-2012-0007 Paksi Metszet Örökségközpont/ Klímacentrum és Látványtár című DDOP-2.1.1/A.B-12-2012-0007 azonosítószámú projekt megvalósításához kapcsolódó lámpák és a szükséges elektromos szerelvények beszerzése - ajánlattételi

Részletesebben

Zárt vérvételi rendszer beszerzése

Zárt vérvételi rendszer beszerzése Zárt vérvételi rendszer beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/94 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája: Nyílt Közzététel dátuma:

Részletesebben

9 db univerzális jármű és szerelvényeinek beszerzése

9 db univerzális jármű és szerelvényeinek beszerzése 9 db univerzális jármű és szerelvényeinek beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/124 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás - Egyes ágazatokban/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Valkonya Község Önkormányzata 8885 Valkonya Fő út u. 4. Tel: +36-93-351-003 Fax: +36-93-351-003 E-mail: valkonya@valkonya.hu AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Vállalkozási szerződés keretében Valkonya község

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ DEBRECENI EGYETEM 4032 Debrecen, Egyetem tér 1. (a továbbiakban: Ajánlatkérő) DEGF-182/2015. A Debreceni Egyetem részére projekttanulmányok elkészítése a TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001

Részletesebben

HungaroControl Zrt. vidéki radar és navigációs állomásainak és a budapesti székhelyen lévő ANS I-II-III épületeinek villamos energia ellátása

HungaroControl Zrt. vidéki radar és navigációs állomásainak és a budapesti székhelyen lévő ANS I-II-III épületeinek villamos energia ellátása HungaroControl Zrt. vidéki radar és navigációs állomásainak és a budapesti székhelyen lévő ANS I-II-III épületeinek villamos energia ellátása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/124 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés

Részletesebben

AF_FORSTER Központ_Faápolás

AF_FORSTER Központ_Faápolás AF_FORSTER Központ_Faápolás Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/1 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája: Nyílt Közzététel dátuma:

Részletesebben

3. melléklet 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS A Kbt.

3. melléklet 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS A Kbt. 3. melléklet 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS A Kbt. 121. (1) bekezdés b) pontja szerinti eljárás Építési beruházás

Részletesebben

Zúzottkő, melegaszfalt és emulzió beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/73 Beszerzés tárgya:

Zúzottkő, melegaszfalt és emulzió beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/73 Beszerzés tárgya: Zúzottkő, melegaszfalt és emulzió beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/73 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás - 121. (1) bekezdés b) pontja/ké/2011.12.30

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Papír irodaszerek és egyéb áruk 2015/S 203-369391. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban.

Magyarország-Budapest: Papír irodaszerek és egyéb áruk 2015/S 203-369391. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. 1/15 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:369391-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Papír irodaszerek és egyéb áruk 2015/S 203-369391 Ajánlati/részvételi felhívás

Részletesebben

Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) közzétételt Kbt. 22. (1) bekezdés b) pontja Harmadik rész, VI.

Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) közzétételt Kbt. 22. (1) bekezdés b) pontja Harmadik rész, VI. Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítőben történő közzétételt kezdeményezi; c) az ajánlatkérő a Kbt. mely rendelkezése

Részletesebben

1061 Budapest, Andrássy út 22. 1061 Budapest, Teljesítés helye:

1061 Budapest, Andrássy út 22. 1061 Budapest, Teljesítés helye: Megbízási szerződés, melynek tárgya a Magyar Állami Operaház, a Magyar Állami Operaház Üzemháza, Erkel Színháza, Jókai utcai Próbaterme vagyonvédelme, járőrszolgálatának ellátása, pénzkísérési szolgáltatások

Részletesebben