Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az Armada Bér modul legújabb frissítéséről:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az Armada Bér modul legújabb frissítéséről:"

Átírás

1 Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér ( ) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az Armada Bér modul legújabb frissítéséről: Változások, bővítések az Armada Bér programban: Alapadatokkal kapcsolatos módosítások: Cég törzsadatok, módosítások - ÚJDONSÁG: A Cégek, Cég törzsadatai/cég törzsadatainak módosítása/kiegészítő adatok, beállítások/elszámolás/efo fülön az egyszerűsített foglalkoztatottak bérpótlékainak tetszőleges paraméterezésére nyílik lehetőség. A paraméterezhetőség, bérpótlék megnevezéseinek megadása az Elszámolás / Egyszerűsített foglalkoztatottak napi munkaidőadatok felvitele menüponthoz kapcsolódik. Bérpótlékként a Rendkívüli munkavégzés megnevezés látható itt, azonban 4 további tetszőleges bérpótlék megnevezés adható meg. Minden pótlékhoz adott a százalékos mértékbeli paraméterezési lehetőség.

2 Kiegészítő adatok, beállítások / Törzsadat - Új mező: Próbaidő (nap) Ha a próbaidő (nap) mezőben megadunk egy értéket, majd a dolgozó törzsadatában kitöltésre kerül a Próbaidő kezdete mező úgy, hogy a vége dátum még üres, akkor a kezdete dátumhoz hozzáadja a program a cégtörzsben a Próbaidő (nap) mezőbe beírt napok számát, és ezzel tölti fel a Próbaidő vége rovat értékét automatikusan. Alapadatok / Dolgozó törzsadatai /Jogviszony FONTOS! Az egyszerűsített foglalkoztatott személyek beállításaival kapcsolatban nem végeztünk módosításokat, továbbra is a megszokott módon szükséges a jogviszony beállításokat rögzíteni az alábbiak alapján: 'Alapadatok/Dolgozó törzsadatai/jogviszony/megtekint, módosít/jogviszony' fülön - Jogviszony: Munkaviszonyban álló Főállású - Jogviszony kezdete-vége valós dátumokkal legyen rögzítve - Legalább heti 36 órás jogviszony máshol ne legyen bepipálva - Tanulószerződéssel alkalmazott ne legyen bepipálva - Létesítés módja maradhat üresen - Alkalmazás minősége: 60 Egyszerűsített foglalkoztatási jogviszony - Egyszerűsített foglalkoztatás jellegénél ki kell választani a megfelelő kódszámmal ellátott megnevezést, attól függően, milyen típusú egyszerűsített foglalkoztatásról van szó.

3 A 'Jogviszony' fül feltöltését követően az 'Átutalás', valamint az 'Adatszolgáltatás' fül tölthető fel. Az egyszerűsített foglalkoztatott jövedelmét minden esetben az elszámoláson belül rögzítjük, nem a törzsadatainál!!! 'Átutalás' fül feltöltése lehet még szükséges, amennyiben nem készpénzes kifizetés történik esetében. 'Adatszolgáltatás/NAVxxT1041' fülön: Munkaviszony napjainak számát szükséges rögzíteni, hogy helyes adattartalom szerepeljen a T1042E nyomtatványon. Az EFO törvény kijelenti az alkalmi munkavégzés típussal kapcsolatban, hogy amennyiben két munkavégzési napja között minimum 1 munkanap megszakítás van; az esetben külön jogviszonyként kell felrögzíteni és számfejteni azokat. Kizárólag egymást követő, maximum 5 nap elszámolása lehetséges egy jogviszonyban. A Jogviszony rögzítéséhez kapcsolódóan készítettünk egy Jogviszony másolása funkciót. Egy meglévő jogviszony, ha a megfelelő beállításokkal kerül rögzítésre, abban az esetben annak másolására nyílik lehetőség, az Alapadatok/Dolgozó törzsadatai menüpontba belépve.

4 Ki kell választani azt a már meglévő egyszerűsített foglalkoztatáshoz kapcsolódó jogviszonyt, melynek adatait szeretnénk átmásolni, majd alul a Jogviszony másolása gombot megnyomva csakis az Új jogviszony kezdetét és végét kell megadni. Szeretnénk felhívni figyelmüket, amennyiben 60-as alkalmazás minősége kódú jogviszony kerül átmásolásra, az 'Adatszolgáltatás / NAVxxT1041' fülön: Munkaviszony napjainak számát szükséges külön rögzíteni minden jogviszonyban, hogy helyes adattartalom szerepeljen a T1042E nyomtatványon. E mező adata változó lehet, ezért nem kerül automatikusan másolásra! A Jogviszony másolása funkció csakis 60-as egyszerűsített foglalkoztatási jogviszony, és a 23-as közfoglalkoztatási jogviszony alkalmazás minőségi kód formákhoz kapcsolódik! Alapadatok / Dolgozó törzsadatai /Jogviszony / Munkaügy fül Szabadságkeret csökkentésének bővülése: mostantól a sima fizetés nélküli szabadságok (ezek a távollétek: Fizetés nélküli szabadság, Munkavégzési köt. alóli felmentés, Igazolatlan távollét, Előzetes letartóztatás, Szabadságvesztés, Egyéb nem fizetett távollét) napjai is figyelembe vételre kerülnek a szabadságkeret csökkentésekor. Elszámolással kapcsolatos módosítások: Elszámolás / Egyszerűsített foglalkoztatottak napi munkaidőadatok felvitele Ezen menüponton belül még az elszámolások elkészítése előtt lehetőség nyílik napi szinten felrögzíteni az egyszerűsített foglalkoztatás keretében dolgozók napi munkaidőadatait. E menüpontban nyilvántartható, megadható a nettó órabér, az adott naphoz kapcsolódó ledolgozott óraszám, különböző tetszőlegesen paraméterezett bérpótlékok, és az adómentes utazási költségtérítés. A dolgozó kiválasztása után a képernyőn a tárgyhónapra eső egyszerűsített foglalkoztatotti jogviszonyhoz kapcsolódó napokat lehet látni.

5 Itt tetszőlegesen fel lehet tölteni/módosítani az adatokat. Ha valamelyik sornál már ki van töltve a Ledolgozott óra rovat, és korábbi sorban már szerepelt kitöltött Nettó órabér, akkor azt az értéket átveszi az aktuális sorhoz is. A szürke hátterű oszlopok számításához automatika kapcsolódik. A Rendkívüli munkav. óra mező értéke a dolgozói törzsadatban beállított Napi tényleges munkaidő alapján kerül megállapításra. A Cégek, Cég törzsadatai/cég törzsadatainak módosítása/kiegészítő adatok, beállítások/elszámolás/efo fülön az egyszerűsített foglalkoztatottak bérpótlékainak tetszőleges paraméterezésére nyílik lehetőség. Bérpótlékként a Rendkívüli munkavégzés megnevezés látható itt, azonban 4 további tetszőleges bérpótlék megnevezés adható meg. Minden pótlékhoz adott a százalékos mértékbeli paraméterezési lehetőség. Minden Bérpótlékhoz kapcsolódó Ft megnevezésű oszlopa automatikusan számolódik a százalékos mérték és Nettó órabér alapján. Az Adómentes ktgtérítés km oszlopban megadható a km értékre, s az 1 Ft szerinti kilométer érték alapján automatikusan számolódik a Ft mező értéke.

6 A képernyőn felrögzített tárgyhavi adatok ki is nyomtathatók ezen felületről a nyomtatóikon segítségével. Elszámolás / Önálló és egyéb jövedelem elszámolása - Elszámolás készítése egyszerűsített foglalkoztatottak részére, amennyiben feltöltésre került az Egyszerűsített foglalkoztatás - napi munkaidőadatok felvitele menüpont Új önálló elszámolás készítésekor amennyiben olyan dolgozónak készítünk elszámolást, akinek van felrögzítve napi munkaidő és pótlékadata az Egyszerűsített foglalkoztatás - napi munkaidőadatok felvitele menüpontban, akkor az eddig megszokott jogviszonyválasztó és dátummegadó képernyő helyett egy másfajta képernyő jelenik meg. Itt a felrögzített napi adatok alapján a még elszámolható időszakok és összegek megjelennek. Kiválasztva egy sort, a mellette szereplő összeggel bejön az Önálló elszámolás képernyő, melyen ellenőrzés után csak mentés gombot kell nyomni. - Amíg van elszámolásra váró Egyszerűsített foglalkoztatás - napi munkaidőadatok felvitele menüpontban rögzített adat, addig egy újfajta képernyő jelenik meg, ahol az elszámolandó időszakot lehet kiválasztani. - Az elszámoláson belül nincs lehetőség az értékek, dátumok módosítására, csak menteni lehet az elszámolást. Ennek oka, hogy az Előfeldolgozás menüpontból származnak az adatok, s a részletes napi információk később nyomtatványokon, adatszolgáltatásokon is felhasználásra kerülnek, így elszámoláskor a végösszeg, vagy a dátumok módosítása nem engedhető meg, mert a részletes adatokkal később nem lesz összhangban.

7 - Ha elfogytak az elszámolásra váró időszakok, akkor Elszámolás gombra kattintva a hagyományos jogviszony és dátumválasztó képernyők fognak megjelenni már, s ennek segítségével akár lehet az eddigiektől függetlenül "hagyományos" önálló elszámolásokat készíteni. FONTOS! Ha itt egy olyan számfejtési dátumot adunk meg (vagy olyan korábbi elszámolási dátumot választunk ki), amely az Egyszerűsített foglalkoztatás - napi munkaidőadatok felvitele menüpontból származó adatokkal készült, akkor egy figyelmeztető üzenet jelenik meg a képernyőn, amely arról tájékoztat, hogy ez az elszámolás így nem módosítható, hanem törölni kell az elszámolást a Kozmetika/Téves elszámolás törlése menüpontban, és az Egyszerűsített foglalkoztatás - napi munkaidőadatok felvitele menüpontban szükséges a megfelelő módosításokat megtenni, majd újra el kell készíteni az számolást. Ha egy dolgozón állva Enter billentyűt nyomunk, megjelenik az elszámolható időszakok listája. Ha itt is Enter billentyűt nyomunk (az első időszakon áll majd a kiválasztás), akkor megjelenik az Elszámolás képernyő, és ha itt is Enter billentyűt nyomunk, mentésre kerül a számfejtés. Azaz egy dolgozót kiválasztva, akinek több elszámolható időszaka van, gyakorlatilag csak az Enter billentyűk nyomogatásával az összes időszakát el lehet könnyedén és gyorsabban számolni. Nyomtatással kapcsolatos módosítások: Önálló és egyéb tevékenység nyomtatványtípus Az eddig már megszokott módon egyszerűsített foglalkoztatott számfejtése, minden esetben a 'Elszámolás/Önálló és egyéb jövedelem elszámolása' menüpontban történik. A nyomtatványok típusának elnevezése követi az elszámolás típusának elnevezését. Ennek megfelelően a nyomtatvány típusánál az 'Önálló és egyéb tevékenység' elnevezést szükséges kiválasztani, így elérhetővé és nyomtathatóvá válnak az egyszerűsített foglalkoztatottak számfejtéseit tartalmazó nyomtatványaink. - Kifizetési papírok / Jövedelemkifizetési lap A Jövedelemkifizetési lap elnevezésű nyomtatvánnyal kapcsolatban is módosításokat végeztünk el, az Egyszerűsített foglalkoztatottak napi munkaidőadatok felvitele menüpont feltöltéséhez kapcsolódóan.

8 Az Egyszerűsített foglalkoztatottak napi munkaidőadatok felvitele menüpont feltöltése azt eredményezi, hogy a dolgozó napi szinten minden munkaidőhöz kapcsolódó adatát részletesen megtekinti saját jövedelemkifizetési lapján. Egy összefoglaló táblázatban fognak megjelenni az adatok. - Kartonok / Munkaidőkeret elszámolás A Tárgyhavi ledolgozott óraszám adatából kimutatásra kerül az Ebből túlóra; Ebből túlóra hétvégi; Ebből munkaszüneti napi munkavégzés óraszáma is. Adatátadással kapcsolatos módosítások: Adatátadás/ÁNYK (ABEV) export / xxt1041 import fájl T1041 adatszolgáltatás Naplózási funkciót bővítettük azzal a lehetőséggel, hogy a továbbiakban már excel formátumban is kinyerhetőek a Napló (XLS) gombra kattintva.

9 Amennyiben bármilyen kérdése, kérése merül fel Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésre. Budapest, november 18. Üdvözlettel: Parallel Kft.

10 A program frissítése a következőképpen történik: 1. Indítópult Indítsa el az Armada Indítópultot az ikonra való dupla kattintással. 2. Beállítások Kattintson a Beállításra gombra, majd válassza a Telepítés, Frissítés gombot! 3. Modul és frissítő fájl helyének kiválasztása Válassza ki azt a modult, melyet frissíteni szeretne, majd kattintson az Internetről feliratra! Az aktuálisan elérhető verziószám megjelenése után indítsa el a letöltést! Egy kis ablakban folyamatosan láthatja, hogy a letöltés hány %-nál tart. 4. Változások és frissítés elfogadása A letöltés befejezését követően megjelenik egy ablak, melyben a szoftvert érintő változások olvashatók. Kattintson a Rendben-re! A következő kérdés: Valóban telepíteni kívánja? Kattintson az Igen-re! 5. Telepítés befejezése Amikor megjelenik az a felirat, hogy A frissítés sikeresen befejeződött, kattintson a Rendben-re! 6. Indítópult visszaállítása Kattintson a Vissza gombra! 7. Az új verzió használata A frissített szoftver úgy indítható, mint eddig, az Armada Indítópultról

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az Armada Bér modul legújabb frissítéséről:

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az Armada Bér modul legújabb frissítéséről: Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.16.12) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az Armada Bér modul legújabb frissítéséről:

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az Armada Bér modul legújabb frissítéséről: Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.16.10) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Jogc ímek sorrendje a dolgozó törzsadatában és elszámolásban

Kedves Ügyfelünk! Jogc ímek sorrendje a dolgozó törzsadatában és elszámolásban Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.16.19) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját!

Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.16.15) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.126) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre:

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre: Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre: Főkönyv Pénzügy Pénztárkönyv Eszköz (Letölthető még frissítés a Készlet, EVA modulokra,

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Armada Bér ( ) tartalma (változások, bővítések)

Kedves Ügyfelünk! Armada Bér ( ) tartalma (változások, bővítések) Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.17.08) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját!

Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.16.17) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Armada Bér ( ) tartalma (változások, bővítések)

Kedves Ügyfelünk! Armada Bér ( ) tartalma (változások, bővítések) Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.16.22) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.133) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.131) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.118 (9)) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével.

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.118 (9)) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.118 (9)) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.143) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Cégek / Cég törzsadatai / Cég törzsadatainak módosítása / TB fül

Tisztelt Ügyfelünk! Cégek / Cég törzsadatai / Cég törzsadatainak módosítása / TB fül Tisztelt Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse fel jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.11.09) tartalma (változások, bővítések) Változások a 'Cégek' menüponton

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az Armada Bér modul legújabb frissítéséről:

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az Armada Bér modul legújabb frissítéséről: Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.16.03) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

Egyszerűsített foglalkoztatás

Egyszerűsített foglalkoztatás Az egyszerűsített foglalkoztatási jogviszonnyal foglalkoztatott személyeket is fel kell a személyek közé rögzíteni. A teljes körű kezeléshez, minden foglalkoztatáskor új jogviszonyt kell felrögzíteni a

Részletesebben

Alapadatokkal kapcsolatos módosítások

Alapadatokkal kapcsolatos módosítások Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről: A legújabb verziója az 1.118 (6) az internetről letölthető a levél végén található link segítségével Változások,

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.158) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével.

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.158) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.158) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

Jogviszony megszüntetése

Jogviszony megszüntetése 1. lépés A jogviszony megszüntetése A jogviszony megszüntetése történhet a Személyek Személyi adatok menüpontban, az adott személy adataiban, a Kiléptetés gomb használatával. Kiléptetés gomb Történhet

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Armada Bér ( ) tartalma (változások, bővítések)

Kedves Ügyfelünk! Armada Bér ( ) tartalma (változások, bővítések) Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.17.07) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.119 (3)) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével.

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.119 (3)) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.119 (3)) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.124) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv modult érintő változásokról és fejlesztésekről. A nagyobb adatbázisoknál a frissítés

Részletesebben

Bóra Adatcsere. A webes modul működésének részletesebb leírását a csatolt dokumentum tartalmazza.

Bóra Adatcsere. A webes modul működésének részletesebb leírását a csatolt dokumentum tartalmazza. Bóra Adatcsere A Bóra Adatcsere a Bóra bérprogram webes modulja, ami a http://adatcsere.globo.hu címen érhető el. Természetesen a modult szeretnénk az Önök igényei alapján tovább fejleszteni, ezért kíváncsian

Részletesebben

KIRA OKTATÁSI TANANYAG

KIRA OKTATÁSI TANANYAG EKOP-1.2.16-2012-2012-0001 KIRA OKTATÁSI TANANYAG 2014. október hó ADATSZOLGÁLTATÁS Magyar Államkincstár 1054 Budapest, Hold u. 4. www.allamkincstar.gov.hu 1 BIZTOSÍTOTTI BEJELENTÉS (T1041) ÁLTALÁNOS ALAPELVEK

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DOLGOZÓK IMPORTÁLÁSA KULCS BÉR PROGRAMBA AZ ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZERBŐL. Budapest, 2013. november 08.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DOLGOZÓK IMPORTÁLÁSA KULCS BÉR PROGRAMBA AZ ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZERBŐL. Budapest, 2013. november 08. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DOLGOZÓK IMPORTÁLÁSA KULCS BÉR PROGRAMBA AZ ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZERBŐL Budapest, 2013. november 08. 1. CÉLKITŰZÉS A fő cél, hogy az OL Munkaidő Rendszerből kinyert jelenlét

Részletesebben

Munkaidő keret. Beállítások. Szerviz/Beállítások/Munkaidőkeret. Szerviz-Beállítások-Munkaidőkeret fülön

Munkaidő keret.   Beállítások. Szerviz/Beállítások/Munkaidőkeret. Szerviz-Beállítások-Munkaidőkeret fülön A Novitax bérszámfejtő program a megfelelő beállítások mellett kezelni tudja a munkaidő keretben történő foglalkoztatást. A munkaidő keret alkalmazása esetén az alábbiak beállítása szükséges. Beállítások

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.125) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.123 (7)) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az

Részletesebben

A program telepítése. A letöltés lépései: 1. nyissa meg a WEB-oldalt, majd válassza a Letöltés menüpontot a felső sorban:

A program telepítése. A letöltés lépései: 1. nyissa meg a WEB-oldalt, majd válassza a Letöltés menüpontot a felső sorban: A program telepítése A 2019-es év programja a szokott módon önálló rendszerként telepíthető. Töltse le WEB oldalunkról (http://www.drd-software.hu). A telepítés előtt nem szabad és nem kell eltávolítania

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális számlázó modulokat érintő változásokról

Részletesebben

Munkaidő keret. Jelenléti ív vezetése A foglalkoztatási adatok fülön be kell állítani, a jelenléti ív vezetése paraméternél, hogy Igen.

Munkaidő keret. Jelenléti ív vezetése A foglalkoztatási adatok fülön be kell állítani, a jelenléti ív vezetése paraméternél, hogy Igen. A Novitax bérszámfejtő program a megfelelő beállítások mellett kezelni tudja a munkaidő keretben történő foglalkoztatást. A munkaidő keret alkalmazása esetén az alábbiak beállítása szükséges. Beállítások

Részletesebben

KIRA OKTATÁSI TANANYAG

KIRA OKTATÁSI TANANYAG KIRA OKTATÁSI TANANYAG 2015. június hó ADATSZOLGÁLTATÁS Magyar Államkincstár 1054 Budapest, Hold u. 4. www.allamkincstar.gov.hu 1 BIZTOSÍTOTTI BEJELENTÉS (T1041) ÁLTALÁNOS ALAPELVEK A biztosítotti bejelentés

Részletesebben

Bérszámfejtési kézikönyv (v )

Bérszámfejtési kézikönyv (v ) Bérszámfejtési kézikönyv (v.18.06.01.) Bérszámfejtéshez szükséges beállítások Cég adózás típusa, társasági forma Bérszámfejtéshez kapcsolódó beállítások Számítási alapbeállítások Főkönyvi számok beállítása

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről:

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről: Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről: A legújabb verziója az 1.118 (3) az internetről letölthető a levél végén található link segítségével Változások,

Részletesebben

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás. Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV. OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás. Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV. OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál www.otpvnt.hu 2017.02.23. MUNKÁLTATÓK... 3 1. Belépés az internetes portálra... 3 2.

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.157) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével.

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.157) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.157) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

Tantárgyfelosztás. I. Ellenőrzés. Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket:

Tantárgyfelosztás. I. Ellenőrzés. Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket: Tantárgyfelosztás I. Ellenőrzés Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket: Alkalmazott képes menü > alkalmazottak alapadatai - Alkalmazottak

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.130) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

A program telepítése. A letöltés lépései: 1. nyissa meg a WEB-oldalt, majd válassza a Letöltés menüpontot: 2. Kattintson a DbérWIN 2017 hivatkozásra:

A program telepítése. A letöltés lépései: 1. nyissa meg a WEB-oldalt, majd válassza a Letöltés menüpontot: 2. Kattintson a DbérWIN 2017 hivatkozásra: A program telepítése A 2017-es év programja a szokott módon önálló rendszerként telepíthető. Töltse le WEB oldalunkról (http://www.drd-software.hu). A telepítés előtt nem szabad és nem kell eltávolítania

Részletesebben

A keresőképtelenséget érintő től hatályos jogszabály változások, és azok megvalósítása az IxNet rendszerben

A keresőképtelenséget érintő től hatályos jogszabály változások, és azok megvalósítása az IxNet rendszerben A keresőképtelenséget érintő 2019.01.01-től hatályos jogszabály változások, és azok megvalósítása az IxNet rendszerben Jogszabály: 287/2018. (XII. 21.) Korm. rendelet az egyes egészségügyi és egészségbiztosítási

Részletesebben

Letiltások kezelése. A letiltásokat alapértelmezetten letiltási sorrendben jeleníti meg a program, ami a nyilakkal módosítható.

Letiltások kezelése. A letiltásokat alapértelmezetten letiltási sorrendben jeleníti meg a program, ami a nyilakkal módosítható. Letiltás rögzítése A Személyi adatokban, a Levonások/Letiltások/Jöv. gomb segítségével rögzíthetőek letiltások és levonások az adott személyekhez. A felrögzített letiltásokról a program analitikát vezet,

Részletesebben

Remek-Bér program verzió történet

Remek-Bér program verzió történet Remek-Bér program verzió történet Verzió: 5.14 2019.07.26. Bér beállítások frissítése funkció, amely a törvényi változások beállításában nyújt segítséget. Program indítás és cég megnyitás után egy Bér

Részletesebben

SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁS

SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁS Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer ONLINE SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁST, Főkönyv, Készlet, Univerzális számlázó modult érintő változásokról

Részletesebben

Fatömegbecslési jegyzőkönyvek

Fatömegbecslési jegyzőkönyvek Fatömegbecslési jegyzőkönyvek ERDŐGAZDÁLKODÁS/FAHASZNÁLAT/FATÖMEGBECSLÉSI JEGYZŐKÖNYVEK A fatömegbecslési jegyzőkönyvek erdőrészlethez kapcsolódnak. Egy erdőrészlethez több jegyzőkönyv készíthető. Egy

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.156) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével.

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.156) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.156) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

Tájékoztató az Armada bérprogramról

Tájékoztató az Armada bérprogramról Tájékoztató az Armada bérprogramról Drágáim! Én már 25 éve ülök számítógép előtt és nekem nem mindegy, hogy mivel számfejtek bért! Érezzétek jól magatokat munka közben is! Persze ehhez tényleg kell az

Részletesebben

Szöveges értékelés. Magiszter.NET. Elérhetőségeink: Tel: 62/550-748; 550-749 Fax: 62/550-919 E-mail: magiszternet@infotec.hu Honlap: www.infotec.

Szöveges értékelés. Magiszter.NET. Elérhetőségeink: Tel: 62/550-748; 550-749 Fax: 62/550-919 E-mail: magiszternet@infotec.hu Honlap: www.infotec. Magiszter.NET Szöveges értékelés Elérhetőségeink: Tel: 62/550-748; 550-749 Fax: 62/550-919 E-mail: magiszternet@infotec.hu Honlap: www.infotec.hu Ügyfélszolgálat: H-P 8:00-16:00 A Magiszter.Net rendszerben

Részletesebben

Ügyfélforgalom számlálás modul

Ügyfélforgalom számlálás modul Ügyfélforgalom számlálás modul 1 1. Bevezetés... 3 2. BEÁLLÍTÁSOK... 4 2.1. Új Kérdőív létrehozása... 4 o Kérdéstípusok és a hozzájuk tartozó lehetséges válaszok hozzárendelése... 4 Új Kérdéstípus felvitele...

Részletesebben

A program telepítése. A letöltés lépései: 1. nyissa meg a WEB-oldalt, majd válassza a Letöltés menüpontot: 2. Kattintson a DbérWIN 2015 hivatkozásra:

A program telepítése. A letöltés lépései: 1. nyissa meg a WEB-oldalt, majd válassza a Letöltés menüpontot: 2. Kattintson a DbérWIN 2015 hivatkozásra: A program telepítése A 2015-ös év programja a szokott módon önálló rendszerként telepíthető. Töltse le WEB oldalunkról (http://www.drd-software.hu). A telepítés előtt nem szabad eltávolítania a korábbi

Részletesebben

Tanulmányi eredmények exportálasa (KIR)

Tanulmányi eredmények exportálasa (KIR) Tanulmányi eredmények exportálasa (KIR) A középiskola és a szakiskola minden évben értesíti az általános iskolát arról, hogy az ott végzett tanulók a középiskola, illetve a szakiskola első két évfolyamán

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ Változások a V verzió kiadása után

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ Változások a V verzió kiadása után TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2017.4 VERZIÓHOZ Változások a V2017.3 verzió kiadása után Admin Javítás: Az internetes nyomtatvány frissítő menüpontra történő kattintás hibát jelzett, ha az egyik nyomtatványnál kikapcsoltuk

Részletesebben

Letiltások és levonások kezelése a Novitax bérszámfejtő programban

Letiltások és levonások kezelése a Novitax bérszámfejtő programban Letiltások és levonások kezelése a Novitax bérszámfejtő programban A Személyi adatokban, a Levonások/Letiltások gomb segítségével rögzíthetőek letiltások és levonások az adott személyekhez. A felrögzített

Részletesebben

Pénzügyi elszámolás benyújtása

Pénzügyi elszámolás benyújtása Felhasználói kézikönyv ESZA Nonprofit Kft. Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer ESZA Nonprofit Kft. Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer Felhasználói kézikönyv Pénzügyi

Részletesebben

Pénzügy modult érintő változások, módosítások Eszköz modult érintő változások, módosítások Pénztár modult érintő változások, módosítások

Pénzügy modult érintő változások, módosítások Eszköz modult érintő változások, módosítások Pénztár modult érintő változások, módosítások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Pénztár, Vezetői információk, Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális

Részletesebben

A program telepítése. A letöltés lépései: 1. nyissa meg a WEB-oldalt, majd válassza a Letöltés menüpontot: 2. Kattintson a DbérWIN 2014 hivatkozásra:

A program telepítése. A letöltés lépései: 1. nyissa meg a WEB-oldalt, majd válassza a Letöltés menüpontot: 2. Kattintson a DbérWIN 2014 hivatkozásra: A program telepítése A 2014-es év programja a szokott módon önálló rendszerként telepíthető. Töltse le WEB oldalunkról (http://www.drdsw.hu). A telepítés előtt nem kell eltávolítania a korábbi verziókat!

Részletesebben

Dokumentum létrehozása/módosítása a portálon:

Dokumentum létrehozása/módosítása a portálon: Dokumentum létrehozása/módosítása a portálon: 1. Belépés a szerkesztőfelületre A következő webcímre belépve - http://www.zalaegerszeg.hu/licoms/login - megjelenik a szerkesztőfelület beléptető ablaka,

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Készlet, Menetlevél, Univerzális számlázó, Vezetői információk modulokat

Részletesebben

TB ellátás korrekció

TB ellátás korrekció TB ellátás korrekció kezelése A TB kifizetőhely Ellátás korrekció menüpontban lehetőség van a korábban tévesen megállapított ellátások módosítására vagy törlésére. TB ellátás korrekció Ki kell választani

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre:

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre: Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre: Gyors Számlázó Főkönyv Pénzügy Házipénztár Eszköz Készlet és számlázás Pénztárkönyv Eva

Részletesebben

Partnerösszekötés a Servantes XLBér és a Főkönyv program között (nem egyszerűsített partnertörzs használata esetén)

Partnerösszekötés a Servantes XLBér és a Főkönyv program között (nem egyszerűsített partnertörzs használata esetén) Partnerösszekötés a Servantes XLBér és a Főkönyv program között (nem egyszerűsített partnertörzs használata esetén) A Servantes XLBér és Főkönyv program összeköthető egymással többek között - olyan szempontból,

Részletesebben

Havi bevallással kapcsolatos ismeretek

Havi bevallással kapcsolatos ismeretek Havi bevallással kapcsolatos ismeretek 1, A bruttó, adóalap, költség megjelenése a bevallásokban, adatközlıkön 2, Fix levonású (külön adózó) jövedelmekhez adójogcím rendelés 3, Többhavi bér kezelése 4,

Részletesebben

CobraConto.Net v0.40. Új ÁFA bevallás

CobraConto.Net v0.40. Új ÁFA bevallás CobraConto.Net v0.40 Új ÁFA bevallás Elkészült az új törvényeket figyelembe vevő Áfa bevallás. Az alábbiakban lépésről lépésre leírjuk, hogy hogyan készíthető el helyesen. Az ehhez kapcsolódó jogosultságok,

Részletesebben

Örömmel értesítjük, hogy elkészítettük az Ön által használt ügyviteli szoftver legújabb változatát.

Örömmel értesítjük, hogy elkészítettük az Ön által használt ügyviteli szoftver legújabb változatát. TISZTELT PARTNERÜNK! Örömmel értesítjük, hogy elkészítettük az Ön által használt ügyviteli szoftver legújabb változatát. KULCS BÉR 2008 MÁRCIUS/4 A telepítés oly módon történhet, mint a program vagy a

Részletesebben

A program jelenleg az import illetve az intrastat adatok alapján tudja elkészíteni a jelentést, kizárólag kötelezettséget tud lekérdezni.

A program jelenleg az import illetve az intrastat adatok alapján tudja elkészíteni a jelentést, kizárólag kötelezettséget tud lekérdezni. Leírás a Kompakt ZOLL v5 vámszoftverben elérhető környezetvédelmi termékdíj jelentéshez tartozó modulról. A program jelenleg az import illetve az intrastat adatok alapján tudja elkészíteni a jelentést,

Részletesebben

Univerzális modult érintő változások, módosítások

Univerzális modult érintő változások, módosítások w Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális Számla, Iktató, Pénztár

Részletesebben

Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. Szabadság-, és adatkezelő felület

Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. Szabadság-, és adatkezelő felület Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. Szabadság-, és adatkezelő felület elérhetőség: http://intranet.hoi.hu http://hermanottointezet INTRANET Tartalom A jelenléti ív kezelés menüpontban végezhető feladatok...

Részletesebben

Útmutató. Amennyiben a vállalkozás rendelkezik ügyfélkapu hozzáféréssel a KÜJ és KTJ számok igénylése a következők szerint történik:

Útmutató. Amennyiben a vállalkozás rendelkezik ügyfélkapu hozzáféréssel a KÜJ és KTJ számok igénylése a következők szerint történik: Útmutató A KÜJ és KTJ számot elektronikusan kell igényelni a területileg illetékes környezetvédelmi hatóságtól. Az igénylés feltétele, hogy az igénylő rendelkezzen ügyfélkapu hozzáféréssel, amennyiben

Részletesebben

Az Éves adóbevallás 2005 modul ismertetése

Az Éves adóbevallás 2005 modul ismertetése Az Éves adóbevallás 2005 modul ismertetése A program a setup lefutása után -ha bejelöltük-, magától elindul. A következkben az indítás a startmenübl, vagy a telepít által létrehozott asztal ikonról indítható:

Részletesebben

Aromo Szöveges értékelés normál tantárggyal

Aromo Szöveges értékelés normál tantárggyal Aromo Szöveges értékelés normál tantárggyal Aromo Iskolaadminisztrációs Szoftver Felhasználói kézikönyv -- Szöveges értékelés 1 Tartalomjegyzék Aromo Szöveges értékelés normál tantárggyal 1 Bevezetés 3

Részletesebben

CLEAN-PRECÍZ Integrált ügyviteli rendszer. T25. Előleg és végszámla kezelése

CLEAN-PRECÍZ Integrált ügyviteli rendszer. T25. Előleg és végszámla kezelése CLEAN-PRECÍZ Integrált ügyviteli rendszer T25. Előleg és végszámla kezelése Tartalom Alapbeállítások Globális változó beállítása... 3 Előleg és végszámla formátum... 4 Előleg napló beállításai... 4 Előleg-

Részletesebben

A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése

A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése Telepítő fájl letöltése honlapunkról A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése A honlapunkon (www.novitax.hu) található telepítő fájlt (novitax2007-setup.exe) le kell tölteni a számítógép egy

Részletesebben

ÚTMUTATÓ az RVTV portálon történő ciklus beállításhoz

ÚTMUTATÓ az RVTV portálon történő ciklus beállításhoz ÚTMUTATÓ az RVTV portálon történő ciklus beállításhoz Tartalom Felhasználói profil megnyitása... 2 Profil adatok beállítása... 3 Vezetők... 3 Nem volt előresorolása... 7 Próbaidősként került regisztrálásra...

Részletesebben

Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul

Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul 1. Új betárolás felvitele... 3 2.1. Megrendelés alapján történő betárolás... 4 2.2. Belső betárolás típusú betárolás... 7 2.3. Raktárközi mozgás típusú betárolás...

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Az Armada-Bér program ezen verziójával végezhető el a 2016-os év megnyitása, melynek menete a következő:

Kedves Ügyfelünk! Az Armada-Bér program ezen verziójával végezhető el a 2016-os év megnyitása, melynek menete a következő: Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.16.01) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

TB kifizetőhelyi modul

TB kifizetőhelyi modul A Novitax bérszámfejtő programhoz kapcsolódó TB kifizetőhelyi modul teljes körűen ellátja TB kifizetőhelyi feladatokat. Az ellátást számolja, nyilvántartja, elkészíti a kötelező elszámolási bizonylatokat,

Részletesebben

Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató. Tartalomjegyzék

Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató. Tartalomjegyzék Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Bejelentkezés a WEB Áruházba... 2 Rendelés rögzítése... 3 RENDELES.CSV állomány specifikációja... 13 Visszaigazolások

Részletesebben

Kézikönyv Korosítás infosystem

Kézikönyv Korosítás infosystem Kézikönyv Korosítás infosystem 1 4 Tartalomjegyzék 2 ABAS ERP UTASÍTÁS ÁTTEKINTÉS... 6 3 ABAS ERP... 7 4 KOROSÍTÁS... 8 5 "VÁLASSZON!"... 9 6 KOROSÍTÁS... 10 7 KOROSÍTÁS (15.07.22) - ABAS ERP WEBBÖNGÉSZ...

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.123 (4)) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az

Részletesebben

Leltárív karbantartás modul

Leltárív karbantartás modul Leltárív karbantartás modul 1. Bevezetés... 2 2. Manuális rögzítés - Leltárív segítségével... 2 3. A leltár gépen történő rögzítése... 4 3.1. Alkatrészek egyenként történő berögzítése... 6 o Alkatrészek

Részletesebben

Sprint törzsadatok importja a CobraLight program adatbázisába

Sprint törzsadatok importja a CobraLight program adatbázisába Sprint törzsadatok importja a CobraLight program adatbázisába Ha a CobraLight számlakészítő program használatba vétele előtt a számlakészítés a Sprint programmal történt, akkor lehetőség van a Sprint program

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Minimálbér és szolgálati idő számító program 2015 évi program 2.0.0.29 verzió Felhasználói kézikönyv 1 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés, általános információk... 3 2. Tárgyévi programról... 4 3. Program telepítése...

Részletesebben

StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató

StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató 1 Tartalomjegyzék Alapvető tudnivalók...3 Használatba vétel előtt megadandó és ellenőrizendő adatok...3 Alanyi adómentes vállalkozás esetén...3 Számla

Részletesebben

ReszlAd fájl, kitöltési útmutató:

ReszlAd fájl, kitöltési útmutató: 1 ReszlAd fájl, kitöltési útmutató: A ReszlAd táblázat egy adott látogatás részletes adatait tartalmazza. A szaktanácsadó által hiánytalanul kitöltött, és elnevezett fájlt e-mail üzenetben kérjük elküldeni

Részletesebben

ESZR - Feltáró hálózat

ESZR - Feltáró hálózat ESZR - Feltáró hálózat ERDŐGAZDÁLKODÁS/FELTÁRÓ HÁLÓZAT Bevezetés Az erdészeti tevékenységeket támogató technológiák folyamatos fejlődésével szükségessé válik az erdőfeltárás, az erdőfeltáró hálózatok -

Részletesebben

ADATSZOLGÁLTATÁSOK / NYENYI ((NYUGDÍJBIZTOSÍTÁSI EGYÉNI NYILVÁNTARTÓ LAP))

ADATSZOLGÁLTATÁSOK / NYENYI ((NYUGDÍJBIZTOSÍTÁSI EGYÉNI NYILVÁNTARTÓ LAP)) ADATSZOLGÁLTATÁSOK / NYENYI ((NYUGDÍJBIZTOSÍTÁSI EGYÉNI NYILVÁNTARTÓ LAP)) A Kulcs-Bér 2009 programban lehetőség van az év közbeni nyugdíj adatszolgáltatáshoz szükséges, valamint az ONYF-nek beküldendő

Részletesebben

Képzési projektterv felvétele Képző Szervezetek részére Kitöltési útmutató

Képzési projektterv felvétele Képző Szervezetek részére Kitöltési útmutató Képzési projektterv felvétele Képző Szervezetek részére Kitöltési útmutató az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program I. és II. intézkedéscsoportjához

Részletesebben

Diákigazolvány. Belépés> Adminisztráció> Iskolai oktatás képes menü> diákigazolvány> diákigazolvány igénylés

Diákigazolvány. Belépés> Adminisztráció> Iskolai oktatás képes menü> diákigazolvány> diákigazolvány igénylés Tartalom Új diákigazolvány igénylés folyamata... 2 1. IAR feltöltéshez szükséges jogosultságok beállítása... 2 2. Token kérés... 2 3. Új igénylés feladása... 2 Igénylések keresése, szinkronizálása... 4

Részletesebben

Bér évi verzió

Bér évi verzió Verziószám: 19.06 Érvényességi dátumok: Demó verzió érvényessége 2018.02.28. Regisztrált verzió érvényessége Könyvelő programok 2018.12.31. Bérszámfejtő program 2018.12.31. Számlázó programok Nincs időkorlát

Részletesebben

BÉR évi es verzió

BÉR évi es verzió Érvényességi dátumok Demó verzió érvényessége: 2017.02.28. Regisztrált verzió érvényessége könyvelő programok: 2017.03.31. Regisztrált verzió érvényessége bérszámfejtő program: 2017.04.15. Regisztrált

Részletesebben

Értesítő modul. 1. Bevezetés Általános kimenő számla előleg kibocsátása Stornózás... 8

Értesítő modul. 1. Bevezetés Általános kimenő számla előleg kibocsátása Stornózás... 8 Értesítő modul 1. Bevezetés... 2 2. Általános kimenő számla előleg kibocsátása... 2 3. Stornózás... 8 1 1. Bevezetés 1. ábra Az Értesítő modul az Előleg bekérő értesítők központi kibocsátó helye. Ez a

Részletesebben

Gyári alkatrészek raktári betárolása modul

Gyári alkatrészek raktári betárolása modul Gyári alkatrészek raktári betárolása modul 1. Bevezetés... 2 2. Új betárolás felvitele... 3 2.1. Megrendelés alapján történő betárolás... 4 2.2. Belső betárolás típusú betárolás... 8 2.3. Raktárközi mozgás

Részletesebben

E-építési napló offline vezetése

E-építési napló offline vezetése E-építési napló offline vezetése Frissítve: 2016. november 24. 1 Miért van szükség az elektronikus építési napló offline vezetésére? Az e-építési napló rendszer működésének alapvető feltétele, hogy az

Részletesebben

EAV v2.0 szoftver verzió újdonságok a v1.8.20 verzióhoz képest

EAV v2.0 szoftver verzió újdonságok a v1.8.20 verzióhoz képest EAV v2.0 szoftver verzió újdonságok a v1.8.20 verzióhoz képest Betegek keresése... 2 Csatolmány a betegkartonhoz... 2 Mérések összehasonlítása...3 Fejpontok... 4 Allergia teszt... 4 Balancer... 5 Étrend

Részletesebben

Az Önök által megigényelt biztosítások gyors és egyszerű kezelésére szolgál Compline Utasbiztosítási Rendszerünk.

Az Önök által megigényelt biztosítások gyors és egyszerű kezelésére szolgál Compline Utasbiztosítási Rendszerünk. Tisztelt Partnerünk! Az Önök által megigényelt biztosítások gyors és egyszerű kezelésére szolgál Compline Utasbiztosítási Rendszerünk. A biztosítások rögzítése mellett kizárólag a rendszeren keresztül

Részletesebben

PÉNZTÁR FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

PÉNZTÁR FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV PÉNZTÁR FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 4S SOFTWARE KFT 3523 MISKOLC PF.: 71 4ssoftware@4ssoftware.hu Preisler Ferenc Robonyi Teréz TEL.: 46/324-643 20/360-8478 20/980-8864 1. A PROGRAM TELEPÍTÉSE ÉS INDÍTÁSA Lehetőség

Részletesebben

Aromo Szöveges értékelés kódolt tantárggyal

Aromo Szöveges értékelés kódolt tantárggyal Aromo Szöveges értékelés kódolt tantárggyal AROMO Iskolaadminisztrációs Szoftver - Felhasználói kézikönyv - Szöveges értékelés 1 Tartalomjegyzék Aromo Szöveges értékelés kódolt tantárggyal 1 Bevezetés

Részletesebben

Bizonylatok felvitele mindig a gazdasági eseménnyel kezdődik, majd ezután attól függően jelennek meg dinamikusan a további adatmezők.

Bizonylatok felvitele mindig a gazdasági eseménnyel kezdődik, majd ezután attól függően jelennek meg dinamikusan a további adatmezők. Bizonylatok felvitele Bizonylatok felvitele mindig a gazdasági eseménnyel kezdődik, majd ezután attól függően jelennek meg dinamikusan a további adatmezők. Fej Gazdasági esemény Kezdjük el begépelni a

Részletesebben

1) Szállítói számla kontírozásának megkezdését megelőző lépések a Tárgyi eszköz modulban

1) Szállítói számla kontírozásának megkezdését megelőző lépések a Tárgyi eszköz modulban 1) Szállítói számla kontírozásának megkezdését megelőző lépések a Tárgyi eszköz modulban Bizonylat pénzügyi ellenőrzése és kontírozása A Pénzügy modulban történő kontírozást megelőzően a Tárgyi eszköz

Részletesebben

Fatömegbecslési jegyzőkönyvek

Fatömegbecslési jegyzőkönyvek Fatömegbecslési jegyzőkönyvek ERDŐGAZDÁLKODÁS/FAHASZNÁLAT/FATÖMEGBECSLÉSI JEGYZŐKÖNYVEK A fatömegbecslési jegyzőkönyvek erdőrészlethez kapcsolódnak. Egy erdőrészlethez több jegyzőkönyv készíthető. Egy

Részletesebben