rendszer Az Iroda++ A revolution komplex rendszert ad az Ön kezébe, amelybe nyugodtan kapaszkodhat.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "rendszer Az Iroda++ A revolution komplex rendszert ad az Ön kezébe, amelybe nyugodtan kapaszkodhat."

Átírás

1 A hegymászó csak a célra összpontosít. Minden erejét megfeszítve, minden mozdulatával egy irányba halad: a csúcsra akar törni. Bár süvít a szél, csúszik a szirt és hideg van, bátran és lendületesen halad felfelé, mert tudja, hogy profi eszközök segítik a munkáját, melyekre bármilyen helyzetben rábízhatja magát. Egy vállalat vezetője hasonló helyzetben van. Minden körülmények között előre kell vinni a vállalkozást. Válasszon egy megbízható ügyviteli rendszert, és csak a feljebb jutásra kell koncentrálnia! revolution Iroda++ Moduláris integrált ügyviteli rendszer

2 Az Iroda++ rendszer A revolution komplex rendszert ad az Ön kezébe, amelybe nyugodtan kapaszkodhat. Minden ügyviteli folyamatot képes lefedni az ajánlatadástól a házipénztár kezelésén át a könyvelésig. Testre szabható, azaz a modulokból mindenki a saját igényei szerint alakíthatja ki rendszerét. Hálózatban is használható, így az egyes munkafolyamatok megoszthatók, illetve ugyanazokhoz az adatokhoz egyszerre többen is hozzáférhetnek. Több cég adatainak feldolgozására is alkalmas, melynek során a cégadatok egymástól elkülönülten kezelhetők. Integrált, azaz a rendszer moduljai egymással szoros egységet alkotnak. Ennek köszönhetően egy adatot csak egyszer kell rögzíteni, hiszen az egyes modulokba felvitt adatok a rendszer összekapcsolódó moduljaiban is automatikusan megjelennek. Paraméterezhető, azaz vállalatra és személyre szabható. Így minden egyes felhasználó az általa használt funkciókat tudja elérni. A már meglévő kimutatások átalakíthatók, kiegészíthetők, tetszőlegesen új kimutatások és sablonok vihetők fel, így a rendszer alkalmazkodik a cég működéséhez és nem fordítva. A felhasználók pedig az általuk használt funkciókat tudják elérni. Biztonságos. Az Iroda++ háromszintű védelmi rendszerében meghatározhatók a jogosultságok, vagyis hogy az egyes felhasználók mely cég adataihoz férhetnek hozzá, a modulon belül mely funkciókba léphetnek be, illetve mely tételeket módosíthatnak. A felhasználók minden lépése naplózásra kerül. A cégek adatainak biztonságát védi továbbá az archiváló modul is, amelyben az időintervallum beállításával a rendszer figyelmezteti felhasználóit az archiválás szükségességére. Egyszerűen kezelhető, azaz a rendszer minden egyes moduljában működő egységes keresőrendszernek köszönhetően az adatok rendkívül gyorsan kereshetők vissza. Naprakész, hiszen folyamatosan gondoskodunk a rendszer fejlesztéséről, korszerűsítéséről, bővítéséről. Negyedévente, a szoftverkövetés keretében minden felhasználónknak automatikusan megküldjük az Iroda++ legfrissebb programverzióját. Felhasználóbarát, azaz bármely típusú modulba kiegészítő adatok vihetők fel. Így a rendszer teljes mértékben támogatja az egyedi megoldások használatát.

3 A jó felszerelésben minden funkcióra megtalálható a legmegfelelőbb eszköz. Így megalkotható az Ön igényei szerinti hatékony rendszer. A rendszer felépítése Sarzs típusú készletkezelés és gyári szám kezelés, bizományos készletek kezelése Kétirányú banki kommunikáció Mérleg és eredmény partnerkezelő modulok: crm, partnernézegető külső modulok: Bér- és HRrendszerek, Kereskedelem Pénzügy Főkönyv Banki terminál szoftverek nyomdaipari termelésirányítási rendszer szállodaszoftver, éttermi rendszer kontrolling modulok drill-down, egyeztető-ellenőrző, riporter, üzleti analitika (olap és dinamikus lista) Receptúra kezelés Házi pénztár valutapénztár Tárgyi eszköz rendszermodulok: 5d adatelemzõ, devizarögzítő, hozzáférés védelem A profi nem visz magával semmi feleslegeset, de ami szükséges, az vele van. Ha minden erejét latba veti, bátran tekinthet előre: garantáltan felér a csúcsra.

4 Hasznos funkciók A mászócipőtől a hevederen át a csigáig A partnerkezelő modulban partnereiről akár 40-féle adatot rögzíthet, eseményeket vihet fel és körlevelet küldhet. Kétirányú banki kommunikáció a legtöbb hazai bankkal: Banki folyószámlakivonatát beolvashatja az Iroda++-ba, ahol a rendszer ezután össze tudja pontozni a megfelelő tételekkel, az Iroda++ rendszerből pedig banki átutalásokra adhat fel megbízást. Az Üzleti analitika modul egy modern megoldás arra, hogy elemző kimutatásait az egyéni igényeknek megfelelő bontásban és mélységében láthassa, így a funkció pótolhatatlan segítséget nyújt a stratégiai döntések meghozatalához. A megoldás által pár kattintással olyan szerkesztettségű és bontású elemző táblák illetve színes grafikonok érhetők el, amelyek más módon való előállítása értékes időt vonna el Öntől. Az elkészült elemzések és grafikonok ezután könnyedén exportálhatóak a kívánt fi l e - f o r m á t u m b a. A gyártásszimuláció segítségével a kereskedelem modulban előre megadott recept alapján hozhatóak létre a meglévő alapanyagokból új késztermékek. A gyártásszimuláció a bontásra is hasonlóan könnyedén kezelhető megoldást nyújt. A recept összeállításakor az alapanyagokhoz és késztermékekhez előre hozzárendelt raktárakban a rendszer automatikusan kezeli a készletmozgásokat.

5 Könnyû kezelhetõség Egyszerűen csak akassza a kötelet a karabínerbe, azt pedig az ékbe! Két kattintás, és indulhat. A revolution Iroda októberében megjelent legújabb, 7.0 verziója számos területen kínál minden eddiginél jobb megoldást az Ön munkájának megkönnyítésére, az ügyviteli folyamatok hatékonyabbá tételére. A megszokott Microsoft programokhoz hasonló kezelőfelülettel sokkal gyorsabb a munka, áttekinthetőbb a funkciók rendszere, könnyebb a funkciók közötti váltás, ezáltal nő a hatékonyság. Minden modul elindítható egy munkaablakból, könnyű a modulok közötti váltás. Nem kell ki-belépni ha felhasználási területet szeretne váltani, egyidőben akár 10 különböző színű füllel jelölt funkcióablak is nyitva lehet. A többszintű, strukturált menürendszerben gyorsabban megtalálhatóak az egyes funkciók. Az áttekintő ablakból különböző műveletek indíthatók. Áttekintő ablakok használatával a számlák fő adatai kimutatás nélkül is lekérhetők, a részletek egy dupla kattintással megtekinthetők.

6 revolution Software Kereskedelmi Kft. Az 1992-ben alapított revolution Software (Microsoft Certified Partner) a kis- és közepes vállalatok Windows-alapú ügyviteli rendszereinek specialistája. A revolution Software a Microsoft hivatalos megoldásszállítójaként vállalatmérettől függetlenül optimális ügyviteli rendszert kínál: Középvállalatok részére a világszerte cég hatékonyságát növelő Microsoft Dynamics NAV (korábbi nevén Navision) vállalatirányítási rendszert és a rendszerhez fejlesztett egyedi megoldásokat (pl. a többek között az építőipar számára készült likviditástervezés és kontrolling modult, valamint az ERP rendszerhez kapcsolódó webes alapú megoldásokat, pl. webáruházat). Kis és középvállalatok számára Az elsősorban kisebb és közepes cégeket megcélzó, saját fejlesztésű Iroda++ moduláris integrált ügyviteli rendszer jelenleg közel 500 installációja fut országszerte ismert és elismert hazai és multinacionális cégeknél, vállalatoknál. A revolution Software Iroda++ integrált ügyviteli rendszere az integrált ügyviteli piacon Magyarország 3 legelterjedtebb rendszere közé tartozik. Mikro- és kisvállalatok számára A viszonteladóknál is kapható Iroda Sorozat termékcsalád tagjai Számla Numero1, Numero2, SzámlaVarázsló számlázó és készletkezelő szoftverek, Mérföldkő útnyilvántartó, Abakusz pénzügyi tervező, EVA nyilvántartó és ÜgyfélVarázsló kapcsolatkezelő programok elsősorban mikro- és kisvállalatok, magánvállalkozások számára készültek, és mára több mint felhasználónál futnak országszerte. Díjak, címek, minősítések Kiváló Microsoft Dynamics Partner minősítés, ISO 9001:2000 minősítés, IBM Netfinity Server Proven minősítés, Compfair vásárdíj, Microsoft Certified Partner cím, Business Solutions kompetencia, Microsoft Visual Basic fejlesztői fórum szakmai vezetője, Kiváló Áruk Fóruma minősítés, IDG Microsoft Visual Basic fejlesztői verseny I. helyezés Referenciák ÁB AEGON Biztosító Rt., Avis Group, Galldorf Kft., Group 4 Securitas Kft., Heinemann Kft., Jobpilot, OBI, Országos Széchenyi Könyvtár, Pauker Nyomdaipari Kft., Process Solutions Kft. (korábbi Arthur Andersen leányvállalat), Théma Lapkiadó Kft. revolution Software Kft Budapest, Nyár utca 32. telefon: , fax: