JEGYZŐKÖNYV. Készült: május 10-én Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2011. május 10-én Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi"

Átírás

1 Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Csincse Község JEGYZŐKÖNYV Készült: május 10-én Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi üléséről. Jelen vannak: Lőrincz Imre Attila polgármester Fazekas Lászlóné képviselő Perhács Sándor képviselő Szklenár Tamás képviselő Bodroginé Okos Emese családgondozó Beller Gáspárné tagóvoda vezető és 5 fő a lakosság részéről. Határozatok: 52-55/2011. /05.10./ /55. sz./ zárt ülés jkv./ Rendeletek: - köszöntötte a Képviselő-testületi ülésen megjelenteket, külön köszöntötte Bodroginé Okos Emese családsegítőt, Beller Gáspárné tagóvoda vezetőt és a lakosság képviselőit. Megállapította, hogy a Képviselő-testület határozatképes, teljes létszámban jelen van. Jegyzőkönyv hitelesítőknek: Klein János és Perhács Sándor képviselőket javasolta. Nevezetteket a testület elfogadta. A polgármester ismertette a napirendet, Szklenár Tamás képviselő jelezte, hogy a MÁV területen lévő bejárásról szóljanak, a polgármester szerint ezt az egyebek napirend keretében megteszik.

2 Napirend: 1. Tájékoztató a Gyermekjóléti Szolgálat munkájáról Ea: Bodroginé Okos Emese családsegítő 2. Egyebek - Csincsei tagóvoda évi költségeinek elszámolása - Gyermeknap megbeszélése - Csincsei óvoda és ravatalozó épület elektromos hálózat felújítása - Nyári gyermekétkeztetés megbeszélése - Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás megállapodás módosítása Zárt ülés: 3. Szociális ügyek A javasolt napirendet a képviselők elfogadták. 5 fő igen szavazás volt. 1. napirend Tájékoztató a Gyermekjóléti Szolgálat munkájáról Ea: Bodroginé Okos Emese családsegítő Megkérdezte az előadók kívánnak e kiegészítést tenni. Amennyiben nem, szerinte mindenki áttanulmányozta a kiküldött anyagot, várják az észrevételeket, kérdéseket. Fazekas Lászlóné képviselő Szerencsésnek tartja a települést, hogy a gyerekanyag és a szülők olyanok, hogy nem jellemző az iskolai hiányzás, ő mint pedagógus tudja, hogy más településen milyen a helyzet, ill. lehet még az is hogy nincs az iskolákban dokumentálva megfelelő módon. Bodroginé Okos Emese családsegítő

3 Elmondta, hogy több településen lát el hasonló feladatot, de itt a legjobb a helyzet. Elmondta, hogy nem régen volt Képviselő-testületi ülésen Kirnyák András igazgató úr, aki arról beszélt, hogy nem jellemző a csincsei tanulóknál a hiányzás. Tájékoztatásképpen elmondta, hogy egy problémás gyermek van jelenleg a településen, aki igazából nem csincsei lakos, mert az anyukájához van bejelentve Emődre, de itt tartózkodik, majd zárt ülésen beszélnek a helyzetről. Ezt követően megköszönték a családsegítő munkáját, a tájékoztatót és Bodroginé Okos Emese elment az ülésről. 2. napirend Egyebek - Csincsei Tagóvoda évi költségeinek elszámolása Ea: Először is arról szólt, hogy az elmúlt ülésen nem tudott válaszolni egyik képviselő kérdésére, mely a beszámoló tárgyalásakor hangzott el, hogy mire lett elköltve 72 e. Ft. Elmondta, hogy ,- Ft kéményseprési díj, a többi szemétszállítási díj volt. A 72 e. Ft-ról a lemásolt számlák a polgármester úrnál megtalálhatóak. Ismertette a pénzkészletet. Elmondta, hogy jelentős változás van az előző pénzkészlet ismertetése óta, mert április végén volt az ülés, amikor már megérkezett az állami normatíva, május 10-e van, amikor még a májusi nem, közben a fizetéseket kifizette az önkormányzat. Mezőkeresztesnek még tartozás van, mely abból adódik, hogy az utolsó negyedév már nem került átutalásra, az 366 e. Ft, ill. a belső táblákban meg lehet nézni, hogy a betervezetthez képest a gáz és a villanyáram összege jelentősen megnőtt.

4 Perhács Sándor képviselő Megkérdezte, hogy mikorra kell átutalni a tartozást Mezőkeresztesnek. Válaszolt, Mezőkeresztes nem követeli a pénzt, hanem csak az elszámolás történik meg és majd folyamatosan ahogy tudjuk fizetjük a tartozást. Az elszámolást a képviselők elfogadták. Tájékoztatásképpen még elmondta, hogy a prémium éves óvónő utolsó negyedéves leigénylés már 2011-ben jelentkezik, a tartozással szemben ez bevétel. Szklenár Tamás képviselő Étkezési támogatásnál a gyermeklétszámra kérdezett rá. Beller Gáspárné óvodavezető Tájékoztatta a képviselő-testületet az étkezési támogatásról, a gyermeklétszámról, az étkezési napokról. A tájékoztatást Szklenár Tamás képviselő elfogadta. - Gyermeknap megbeszélése következett. A gyereknap május 29-én,vasárnap kerül megrendezésre ebben megegyeztek a képviselők. Elmondta, hogy fotópályázatot írt ki a képviselő-testület, jobbnak tartaná, ha rajzpályázat lenne, mert a fotópályázat iránt nem volt érdeklődés. Szerint rajzpályázatot kell meghirdetni. A rajzpályázat témájáról beszéltek a képviselők. Fazekas Lászlóné képviselő javaslatára a rajzpályázat témája: A víz napja, A Föld napja, Madarak és fák napja. Bármilyen technikával lehet dolgozni, 3 korosztályban hirdetik meg a pályázatot, az 1-3. helyezett jutalmat kap. Ezt követően szponzorokról beszélgettek a képviselők.

5 Perhács Sándor képviselő Beszélt egy hagyományőrző csoporttal,akik íjászatot és egyéb népi játékokat tudnak bemutatni. Véleménye szerint a szülőket is be kellene vonni a játékokba,mert a gyerekek akkor sokkal jobban élvezik azt. Szklenár Tamás képviselő véleménye szerint egyszerre egy program legyen tanulva a múlt évből,mert a gyerekek mindent meg szeretnének nézni és egyszerre csak egy helyen tudnak lenni. Szklenár Tamással egyetért,de folyamatos legyen a program,ne legyen szünet. Megkérdezte elkészül e a kerékpárpálya. válaszolt Klein Jánosnak az önkéntesség hét keretében pályázat került beadásra, ha sikeres lesz, június 11-én a pálya átadásra kerül és a média is jön. Elmondta a MÁV hamarosan átutal ,-Ft-ot,amelyet a régi játszótérre fordítunk és a pályázati pénzzel együtt ki tudunk alakítani szalonnasütő helyet. Kivágjuk a diófát a művelődési ház udvarán,melyből székeket csinálunk. Ezt már a jövő héten elkezdjük. 100 e. Ft van gyermeknapra, szponzorokat kell még keresni, főre lehet számítani. Megkérdezte, legyen e főzés. Szerint üdítő legyen mindenképpen. SzklenárTamás képviselő felajánlotta, hogy ahol dolgozik, a pékségből hoz kenyeret és süteményt is, a költségeket vállalja. Perhács Sándor képviselő Közben beszélt az íjászokkal, útiköltség + ebédért eljönnek Miskolcról, vállalja ellátásukat.

6 Fazekas Lászlóné képviselő Utána érdeklődik az emődi kézműveseknek, megszervezi a táncversenyt. A táncos lányok bemutatójához és tanárnőjük énekléséhez a polgármester hozzájárul, az önkormányzat 100 km-es körzetben egyszer oda-vissza a szereplésért ingyenesen biztosítja az autóbuszt a fellépésért a táncosoknak. Ezt követően a hangosításról beszélgettek a képviselők, Perhács Sándor képviselő vállalja, hogy Kiss Zoltán helyi lakossal a hangosítást megoldja és ki is fizeti azt. Beller Gáspárné tagóvoda vezető A dolgozókkal vállalják szendvics készítését. Ezután a képviselők az eddig megbeszéltek szerint pontosították a programot,majd beszéltek még arról,hogy 14 éves korig minden gyermek kapjon valami apróságot. A gyermeknapot lezárva az óvoda és a ravatalozó elektromos hálózat felújítására adott árajánlatot vitatták meg a képviselők. Szerint ezen nem lehet spórolni, ha valaki felelősségteljesen ezt megcsinálja, oda kell adni a munkát. Beller Gáspárné tagóvoda vezető Szerint az óvodában a villanykapcsolók balesetveszélyesek. Már javított óvodában villamosságot, nem szabad húzni-halogatni ezt a munkát, az összeget korrektnek tartja. Szklenár Tamás képviselő Megkérdezte, hogy a ravatalozónál a külső lámpákat nézte e az árajánlatot adó Kovács József úr. A polgármester a kérdésre igennel válaszolt. Ezt követően 5 fő igennel az árajánlatot elfogadták a képviselők.

7 52/2011./05.10./ sz. önkormányzati H A T Á R O Z A T: Tárgy: Óvoda, ravatalozó elektromos hálózat felújítása Csincse Község Önkormányzata megtárgyalta és elfogadta Kovács József árajánlatát, megbízza a polgármestert, hogy a vállalkozót értesítse erről és kérje hogy a munkát minél előbb kezdje el. Határidő: ülést követő 15 nap Felelős: - Nyári gyermekétkeztetés Tájékoztatta a képviselőtestületet arról, hogy ismét lehetőség van nyári gyermekétkeztetésre. 45 napon keresztül lehet étkeztetni, viszont változás abban van, hogy már nem 100%-ban támogatott, hanem a hátrányos helyzetű gyerekek 50%-a erejéig lehet igényelni úgy, hogy az összeg felét az önkormányzat állja, felét pedig támogatásként leigényelheti. Nem teljesen ide tartozik, de elmondja, hogy az óvodából délben hazaviszik a gyerekeket, nem érti a szülők miért nem veszik igénybe az egész napos óvodát. Javasolja szülői értekezleten tájékoztatni szükséges a szülőket arról, hogy ha nem veszik igénybe az egész napos óvodát, az mivel jár, esélyt sem adunk, hogy valaki el tudjon menni dolgozni. A nyári gyerekétkeztetést nem támogatja, a lakosság részére hamarosan élelmiszercsomagot osztanak. Beller Gáspárné óvodavezető Csak annyit szeretne elmondani, a gyermeknek szüksége van napirendre és ne az utcán töltsék a délutánt. A nyári gyermekétkeztetést a képviselő testület 5 fő nem szavazattal elvetette.

8 - Kistérségi Társulás Megállapodás módosítása Elmondta, az anyagot mindenki megkapta, törvényi változás miatt került sor a Megállapodás módosítására. Látta, hogy a bűnmegelőzést is támogatja a Kistérség, szerinte a polgárőrség létrejöttekor majd utána kell nézni. Ezt követően 5 fő igen szavazattal elfogadták a Megállapodás módosítását. 53/2011./05.10./ sz. Önkormányzati H A T Á R O Z A T Tárgy: Kistérségi Társulás Módosítása Csincse Község Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta és elfogadta a Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás létrehozásáról és működtetéséről szóló megállapodás módosításáról szóló előterjesztést. Megbízza Lőrincz Imre Attila polgármestert a megállapodás aláírására. Határidő: június 30. Felelős: Elmondta, hogy a MÁV-tól bejárást kértek a területük rendbetételére, reméli, hogy hamarosan erre sor kerül. Tájékoztatta a testületet, hogy kért árajánlatot a település bekamerázására, szerinte sokba kerül, de majd ha megérkezik az árajánlat, beszélnek róla. Fazekas Lászlóné képviselő Megkérdezi, tud e Csincse erre a már korábban beszélt összeget fordítani. Ér-e ez annyit.

9 Fazekasné kérdésére reagálva elmondta, hogy lehet pályázati út is, majd meglátják. Az óvoda május 20-ára kérte az autóbuszt, Mezőkeresztesre mennének a gyerekek, illetve május 27-én Nyíregyházára. Mezőkeresztesi kórus is kérte, hogy Abasárra vigyük el őket szerepelni, cserébe a falunapon műsort adnak. Az autóbuszt az Önkormányzat biztosítja, a Mezőkeresztesi énekkar tankoljon bele és fizesse ki az autóbusz vezető munkabérét. Beller Gáspárné óvodavezető elment az ülésről. Elmondta, hogy a múlt ülésen útjavításról beszéltek, a Csincsefarm-96 Kft. vezetője Budapesten van, nem tudott eljönni. Beszélt a református egyház támogatása ügyében Hajdu Ferenc tiszteletessel, aki azt mondta, hogy a támogatást szívesen veszik a villamosság javítására ill. a beázás kijavítására fordítanák 50 e. Ft körüli összegről volt szó. Tájékoztatta a testületet, hogy Kmeczkó István autóbusz vezető elfogadta a 450,- Ft-os óradíjat. A polgárőrség alakuló üléséről beszélt ezután, számára nem volt egyértelmű az alakuló ülésen az elnökség választás. Szerinte meg kellene ismételni, titkos jelöléssel kellene elnököt, alelnököt, gazdasági vezetőt választani. Támogatja Kormos Zoltánt elnökként, ő viszont szívesen átadná az elnökségi tagsági helyét a fiataloknak, 26 fővel alakult meg a Polgárőrség, biztosan lesz lemorzsolódás, viszont javasolja, hogy 200 e. Ft-tot szavazzanak meg alapfelszerelésre, beindulásra a Polgárőrségnek támogatásként. Kéri, hogy a lakosságot tájékoztassák az alakulásról, hogy aki akar csatlakozhasson a szervezethez ill. arról is tájékoztatni kell a tagnak jelentkezőket, hogy a járőrözésen kívül mi a joguk, mit tehetnek.

10 Szklenár Tamás képviselő Véleménye szerint, ha összejön a polgárőr szervezet akkor kell megkérdezni, hogy nyílt v. titkos szavazással történjen a jelölés, ezt a tagsággal meg kell szavaztatni, hagy döntse el mindenki. Szerint az Alapszabályban a pontokat át kell nézni, javasolja, hogy vonják be a jegyzőt. A kötelezettség vállalásról az a véleménye, hogy előbb mindenkor meg kell kérdezni a tagságot és csak úgy vállalni bármit. Perhács Sándor képviselő Elmondta, hogy most tárgyalták a Kistérségi Társulás anyagát, a társulás is úgy működik, hogy a Társulás Elnöke tesz javaslatot az elnökhelyettesre, nem kötött a titkos szavazás. Az Alapszabályban elnökségi tagok 4 fő és utána 3 fő az elnökség, ezeket tisztázni kell, mert így szerepkörök keverednek. Kormos Zoltán polgárőrség szervezője Egyetért az elhangzottakkal, újra át gondolják és újra indítják a szervezet megalakítását. Ezután az alapfelszereltségről beszéltek. Szerint a településen élők biztonságát próbálják jobbá tenni, ezért mellényt, sapkát minden tag biztosítani kell, ill. távcsövet, urh rádiót, lámpát is venni kell. Fazekas Lászlóné képviselő Szerint, ha most 26 fő a létszám venni kell 30 db mellényt, sapkát. Megkérdezte, hogy majd a most felvetett 200 e. Ft induló tőkén kívül a működést is finanszírozni kell-e. Kormos Zoltán Polgárőr Egyesület szervezője Válaszolt Fazekas Lászlónénak, a működést nem ebből finanszírozzák, tagdíj lesz.

11 Szklenár Tamás képviselő Támogatja polgármester úr által felvetettek, de kéri, hogy az iroda kialakítása ne ebből az összegből valósuljon meg. Véleménye szerint az orvosi rendelőnél, ahol korábban is az iroda volt szét kell nézni, hogy mi az ami variálható, a raktár átalakítása, az énekkar kiállításának lehet az jobban megfelelne, mint a jelenlegi. A 200 e. Ft-tot felszerelésre javasolta. A képviselő-testület 5 fő igennel támogatta a Polgárőrség megalakítását és elfogadta a javasolt összeget. 54/2011. /05.10./ sz. Önkormányzati H A T Á R O Z A T : Tárgy: Polgárőr Egyesület létrehozásához támogatása adása Csincse Község Önkormányzata támogatja azt a lakossági kezdeményezést, hogy a településen Polgárőr Egyesület jöjjön létre. A megalakuláshoz, a kezdő eszközök beszerzéséhez 200 e. Ft támogatást nyújt. Határidő: az ülést követő 15 nap Felelős: Lőrincz Imre Attila polgármester Felvetette, hogy a községben olyan információk terjedtek el, hogy Dr. Séllei Gizella háziorvos nem fogadja el a betegkártyákat. Hallotta a betegkártya el nem fogadásáról a hírt, de szerinte csak az volt a probléma, hogy nem személyesen ment el az illető, hanem el akarta a kártyát küldeni. Tarján Mihályné lakos Szerint a jelenleg Csincsén dolgozó háziorvossal nem akarnak szembeszállni vagy menjen át mindenki vagy maradjon.

12 Véleménye szerint a betegkártyákat a háziorvos elfogadja és ha a betegszám megemelkedik ki fog járni Csincsére rendelni. Elmondta, hogy a játszótér vállalkozói szerződés aláírásra került. A vízműtől kapott bérleti díj évek óta nem emelkedett, pedig a szerződésben benne foglaltatik, hogy azt évente az infláció mértékével emelni kell. Két szomszéd település jegyzőjével megkeresi a vízműveket, hogy a bérleti díj összegét 2011-re az infláció mértékével növelten kapja meg az Önkormányzat Megkérdezte a vízművek tulajdonosváltozása nem befolyásolja e a bérleti díj emelést. Válaszolt, véleménye szerint ez nem befolyásoló tényező. Elmondta, hogy Vatta,Csincse,Harsány községek mindenkor le tudnak válni a vízrendszerről és olcsóbb szolgáltatót tudnak keresni, ha szükséges. Tájékoztatta a testületet, hogy az óvoda nyílászárócsere pályázat csökkentett összegéről az értesítés megérkezett: ,- Ft az összeg. Perhács Sándor képviselő Megkérdezte, hogy ki csinálta a pályázathoz a költségvetést. Perhács Sándornak válaszolva elmondta, a kistérségben ugyanaz a cég tett ajánlatot, ők készítették a költségvetést. Tájékoztatta a testületet, hogy közlekedéssel kapcsolatos lakossági véleményeket bekértük, úgy a busz, mint a vonat járatokkal kapcsolatban, egyeztetésre azokat megküldtük, a Közlekedéstudományi Intézet tárgyalja majd meg, reméli a lakosság megelégedésére döntenek.

13 Ezt követően fűnyírásról, közmunkások munkájáról beszélt a képviselőtestület. Perhács Sándor képviselőnek Kérése volt a képviselő-testülethez, hogyha valamit elfogad a képviselő-testület, akkor az a testület véleménye legyen, mert ellenkező esetben magyarázkodni kell. Konkrétan a buszvezető óradíja tárgyában történt ez meg vele. A képviselő-testület véleményét tolmácsolta az autóbusz vezetőnek és egyetért Perhács Sándorral. Perhács Sándor képviselő Megkérdezte az óvoda udvaráról hova lett a vaskapu. Válaszolt: Szklenár Tamás képviselő úrnak eladták, mert korábbi képviselőtestületi ülésen megbeszélték, hogy a hulladék vasat az önkormányzat eladja. Szklenár Tamás képviselő Elmondta, nagyon rossz állapotban van a kapu, vissza is hozhatja, ha kell, 10 e. FT-ot nem ér, annyit fizetett érte. Perhács Sándor képviselő szerint a régi játszótér vasanyagáról volt szó az ülésen és nem kellett volna ezt a kaput eladni, mert most akarunk kerítkezni Ferencziék felé. Szerint a kaput már nem lehet helyrehozni és nem is kell Ferenczi Antalnak, mert az óvoda udvarán levő kapuja kerül majd a bejárathoz. De kéri, ne vitatkozzanak ezen, lehet, nem jól értették egymást. Fazekas Lászlóné képviselő Beszéltünk arról, hogy a vasút túloldalán a tuják sárgulnak, helyettük más fa kellene.

14 Fazekas Lászlónénak elmondta, majd ősszel megoldják, még gondolkodnak a fa fajtán. Ezután a képviselők falunapról beszélgettek, szlovák csoport fogadásáról,de megállapították, hogy nehéz körülmények között élnek az emberek, ezért inkább adni kell nekik, mint tőlük kérni, pl. a vendégek ellátását. Majd a polgármester zárt ülést rendelt el. Kmf. Lőrincz Imre polgármester Klein János képviselő Burkus Imréné jegyző Pehács Sándor képviselő

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2014. június 11-én Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi üléséről, Csincse Község Művelődési Házában.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2014. június 11-én Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi üléséről, Csincse Község Művelődési Házában. Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Csincse Község JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. június 11-én Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi üléséről, Csincse Község Művelődési Házában. Jelen vannak: Burkus Imréné

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2011. augusztus 16-án Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2011. augusztus 16-án Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Csincse Község JEGYZŐKÖNYV Készült: 2011. augusztus 16-án Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi üléséről. Jelen vannak: Lőrincz Imre Attila polgármester Fazekas

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2014. július 11-én Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi üléséről, Csincse Község Művelődési Házában.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2014. július 11-én Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi üléséről, Csincse Község Művelődési Házában. Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Csincse Község JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. július 11-én Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi üléséről, Csincse Község Művelődési Házában. Jelen vannak: Klein János

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: július 29-én Csincse Község Önkormányzata Képviselő-testületének üléséről, Csincse Község Művelődési Házában.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: július 29-én Csincse Község Önkormányzata Képviselő-testületének üléséről, Csincse Község Művelődési Házában. Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Csincse Község JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. július 29-én Csincse Község Önkormányzata Képviselő-testületének üléséről, Csincse Község Művelődési Házában. Jelen vannak: Klein János

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2015. június 10-én Csincse Község Önkormányzata Képviselő-testületének üléséről, Csincse Község Művelődési Házában.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2015. június 10-én Csincse Község Önkormányzata Képviselő-testületének üléséről, Csincse Község Művelődési Házában. Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Csincse Község JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. június 10-én Csincse Község Önkormányzata Képviselő-testületének üléséről, Csincse Község Művelődési Házában. Jelen vannak: Fazekas

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2012. május 2-án Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2012. május 2-án Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Csincse Község JEGYZŐKÖNYV Készült: 2012. május 2-án Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi üléséről. Jelen vannak: Lőrincz Imre Attila polgármester Fazekas Lászlóné

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: november 12-én Csincse Község Önkormányzata Képviselő-testületének üléséről, Csincse Község Művelődési Házában.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: november 12-én Csincse Község Önkormányzata Képviselő-testületének üléséről, Csincse Község Művelődési Házában. Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Csincse Község JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. november 12-én Csincse Község Önkormányzata Képviselő-testületének üléséről, Csincse Község Művelődési Házában. Jelen vannak: Klein

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2011. október 25-én Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2011. október 25-én Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Csincse Község JEGYZŐKÖNYV Készült: 2011. október 25-én Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi üléséről. Jelen vannak: Lőrincz Imre Attila polgármester Fazekas Lászlóné

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2013. január 22-én Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2013. január 22-én Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Csincse Község JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. január 22-én Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi üléséről. Jelen vannak: Lőrincz Imre Attila polgármester Perhács Sándor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2011. június 21-én Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2011. június 21-én Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Csincse Község JEGYZŐKÖNYV Készült: 2011. június 21-én Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi üléséről. Jelen vannak: Lőrincz Imre Attila polgármester Klein János

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2015. április 15-én Csincse Község Önkormányzata Képviselő-testületének üléséről, Csincse Község Művelődési Házában.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2015. április 15-én Csincse Község Önkormányzata Képviselő-testületének üléséről, Csincse Község Művelődési Házában. Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Csincse Község JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. április 15-én Csincse Község Önkormányzata Képviselő-testületének üléséről, Csincse Község Művelődési Házában. Jelen vannak: Klein János

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2014. április 30-án Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi üléséről, Csincse Község Művelődési Házában.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2014. április 30-án Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi üléséről, Csincse Község Művelődési Házában. Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Csincse Község JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. április 30-án Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi üléséről, Csincse Község Művelődési Házában. Jelen vannak: Klein János

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. KÉSZÜLT: 2010 augusztus 9-én a Cigány Kisebbségi Önkormányzat ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. KÉSZÜLT: 2010 augusztus 9-én a Cigány Kisebbségi Önkormányzat ülésén. J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÉSZÜLT: 2010 augusztus 9-én a Cigány Kisebbségi Önkormányzat ülésén. JELEN VANNAK: A jelenléti ív a jegyzőkönyv mellékleteként csatolva. KOVÁCS GYULA a Cigány Kisebbségi Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2013. március 26-án Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2013. március 26-án Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Csincse Község JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. március 26-án Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi üléséről. Jelen vannak: Lőrincz Imre Attila polgármester Klein János

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T A

T Á R G Y S O R O Z A T A NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2015. április 30-án megtartott testületi ülésének a) jegyzőkönyve b) határozata c) előterjesztése d) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z A T A Napirendi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Csönge Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015.március 6.napján 14 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Csönge Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015.március 6.napján 14 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Csönge Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015.március 6.napján 14 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helye: Csönge Község Önkormányzata hivatalos helyiségében

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2009/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2011. május 20-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2011. május 20-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2011/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. május 20-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 10 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pápakovácsi Község Önkormányzat képviselő-testülete 2012. május 7-én 18.00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pápakovácsi Község Önkormányzat képviselő-testülete 2012. május 7-én 18.00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi Fő utca 19. Szám:7-8 /2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pápakovácsi Község Önkormányzat képviselő-testülete 2012. május 7-én 18.00 órakor megtartott

Részletesebben

JEGYZKÖNYV. Készült; 2011. február 15-én Csincse Község Önkormányzatának Képviseltestületi

JEGYZKÖNYV. Készült; 2011. február 15-én Csincse Község Önkormányzatának Képviseltestületi Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Csincse Község JEGYZKÖNYV Készült; 2011. február 15-én Csincse Község Önkormányzatának Képviseltestületi ülésérl. Jelen vannak; Lrincz Imre Attila polgármester Klein János alpolgármester

Részletesebben

8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend JEGYZŐKÖNYV

8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend JEGYZŐKÖNYV Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend Száma: 332-16/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kapolcs község Önkormányzata Képviselőtestülete és Vigántpetend

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, 2014. október 21-én 14 30 órai kezdettel megtartott a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. Ülés helye: Móricgát Faluház

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. november 24-én megtartott ülésén. Jelen vannak: Csőgér Bálint polgármester, Dobos István alpolgármester, Tőzsér András képviselő, Nagy István képviselő Molnár Lászlóné

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2010. június 8-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2010. június 8-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2010/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2010. június 8-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 13 30 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

Ortaháza Község Önkormányzata. Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 13- án megtartott nyílt ülésről.

Ortaháza Község Önkormányzata. Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 13- án megtartott nyílt ülésről. 32/10/2013 Zala Megye Ortaháza Község Önkormányzata Jegyzőkönyv Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 13- án megtartott nyílt ülésről. Határozatok: 69/2013.(VIII.13.) kt.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2013. július 23-án Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi üléséről, Csincse Község Művelődési Házában.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2013. július 23-án Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi üléséről, Csincse Község Művelődési Házában. Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Csincse Község JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. július 23-án Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi üléséről, Csincse Község Művelődési Házában. Jelen vannak: Fazekas Lászlóné

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2012. november 13-án Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2012. november 13-án Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Csincse Község JEGYZŐKÖNYV Készült: 2012. november 13-án Csincse Község Önkormányzatának Képviselőtestületi üléséről. Jelen vannak: Lőrincz Imre Attila polgármester Klein János

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Felsőegerszeg Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26. napján tartott testületi üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Felsőegerszeg Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26. napján tartott testületi üléséről. Jegyzőkönyv Készült Felsőegerszeg Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26. napján tartott testületi üléséről. Testületi ülés helye: Felsőegerszeg. Faluház 7370 Felsőegerszeg. Fő utca 7. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a bizottság június 17-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV a bizottság június 17-én megtartott üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 8/2015. JEGYZŐKÖNYV a bizottság 2015. június 17-én megtartott üléséről Határozatok száma: 39-46. TARTALOMJEGYZÉK 39/2015.(VI.17.) PBH.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Rábacsécsény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Rábacsécsény, Deák tér 6. 15/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rábacsécsény Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2008. november 10-én

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ják Község Képviselő-testületének május 27-én tartott testületi üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Ják Község Képviselő-testületének május 27-én tartott testületi üléséről JÁK KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV Ják Község Képviselő-testületének 2013. május 27-én tartott testületi üléséről Határozatok: 37/2013. (V. 27.) sz. határozat Jáki Közös Önkormányzati Hivatal SZMSZ

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2008. december 12-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: polgármester Lengyel István alpolgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 10/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mérges Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2008. december 16-án 17. 00 órakor a mérgesi

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2.) A szociális ellátásokról szóló helyi rendelet módosítása Előadó: Horváth Zoltán polgármester

M E G H Í V Ó. 2.) A szociális ellátásokról szóló helyi rendelet módosítása Előadó: Horváth Zoltán polgármester Magyarszentmiklós község Polgármestere M E G H Í V Ó Tisztelettel értesítem, hogy a Települési Képviselők ülését 2009. július 29-én (szerdán) 18,00 órára összehívom. Az ülés helye: Önkormányzat hivatali

Részletesebben

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d Száma: 155-8/2010. J e g y z ő k ö n y v Készült: Képviselő-testülete, valamint Hegyesd község Önkormányzata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Rendelet: Határozatok: Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Rendelet: Határozatok: Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐKÖNYV Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről Rendelet: 6 /2014.(IV.29.) Önkormányzat 2013. évi költségvetési rendeletének módosítása

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Dozmat község Önkormányzata Dozmat Fiumei út 26. 4/2011. jkv.. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Dozmat község Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. április 26-án megtartott képviselőtestületi

Részletesebben

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. május 30-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. május 30-án tartott nyilvános üléséről. Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-5/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. május 30-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Csönge Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015.február 11.napján 17 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Csönge Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015.február 11.napján 17 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Csönge Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015.február 11.napján 17 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helye: Csönge Község Önkormányzata hivatalos helyiségében

Részletesebben

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d Száma: 332-10/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzati Képviselőtestülete,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: D- 20-2/2014. Oroszi Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8458 Oroszi, Szabadság u. 27. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Oroszi Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. február 27 -én 16

Részletesebben

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u. 1-3. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u. 1-3. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u. 1-3. ikt.szám:../2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagyacsád község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. május 29-én 17 óra 30 perckor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Isztiméri Német Kisebbségi Önkormányzat 2011. szeptember 14-én megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Isztiméri Német Kisebbségi Önkormányzat 2011. szeptember 14-én megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. szeptember 14-én megtartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Isztimér, Köztársaság u. 77 Jelen vannak: Gerstmár Szilvia elnök Schneider György elnökhelyettes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Torony és Dozmat községek Önkormányzatai képviselőtestületeinek 2012.szeptember 12-én megtartott együttes üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Torony és Dozmat községek Önkormányzatai képviselőtestületeinek 2012.szeptember 12-én megtartott együttes üléséről. Torony község Önkormányzata T o r o n y Dozmat község Önkormányzata D o z m a t 5/2012. jkv. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Torony és Dozmat községek Önkormányzatai képviselőtestületeinek 2012.szeptember

Részletesebben

Készült: Buj község Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 12-én 14 00 -kor megtartott rendkívüli testületi üléséről.

Készült: Buj község Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 12-én 14 00 -kor megtartott rendkívüli testületi üléséről. Készült: Buj község Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 12-én 14 00 -kor megtartott rendkívüli testületi üléséről. tárgysorozata: határozata: 34-36 rendelete: TÁRGYSOROZAT 1. Döntéshozatal közbeszerzésekkel

Részletesebben

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző J e g y z ő k ö n y v K é s z ü l t: Az ülés helye: Jelen vannak Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2017. szeptember 13-án 15,00 órakor megtartott nyilvános üléséről Önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 2- án tartott rendkívüli nyílt üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 2- án tartott rendkívüli nyílt üléséről. 290/5/2015. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 2- án tartott rendkívüli nyílt üléséről. Határozat: 45/2015.(VI.2.)kt.határozat

Részletesebben

55/2014. (IV.28.) számú határozatot A Toronyi Csicsergő Óvoda évi

55/2014. (IV.28.) számú határozatot A Toronyi Csicsergő Óvoda évi 3/E/TD/2014. Torony Község Önkormányzata Képviselő-testülete és Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. április 28-i nyílt együttes ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: Torony: 54/2014. (IV.28.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 10-én a Sárbogárdi Polgármesteri

Részletesebben

Készült a kerecsenyi Képviselő-testület február 10-én 18 órakor megtartott üléséről.

Készült a kerecsenyi Képviselő-testület február 10-én 18 órakor megtartott üléséről. Készült a kerecsenyi Képviselő-testület 2010. február 10-én 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége Kerecseny, Deák F. u. 52. Jelen vannak: Réti Alfréd polgármester,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Készült: Molnári Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2012. április 26-án 17, 30 órakor megtartott soron következő nyílt testületi üléséről. Jelen vannak: Vuk István Lengyel Attiláné Kanizsai

Részletesebben

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. SZEPTEMBER 11-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. SZEPTEMBER 11-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK Ikt.szám: 53-20/2013. PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. SZEPTEMBER 11-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATOK SZÁMA: 557, 558, 559, 560/2013. (IX. 11.) 2 Jegyzőkönyv Készült

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 10-én 14,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 10-én 14,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Ikt.szám: 692-1/2014 JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 10-én 14,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KARAKÓSZÖRCSÖK K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T A K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E Szám:16-14 /2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Karakószörcsök Község Önkormányzata Képviselő testülete 2011. december

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Berzék Község Önkormányzat. Képviselő-testület. 2013. június 21-én megtartott. rendkívüli üléséről

Jegyzőkönyv. Berzék Község Önkormányzat. Képviselő-testület. 2013. június 21-én megtartott. rendkívüli üléséről 443-6/2013. Jegyzőkönyv Berzék Község Önkormányzat Képviselő-testület 2013. június 21-én megtartott rendkívüli üléséről Jegyzőkönyv Készült: Berzék Község Önkormányzat képviselő-testületének 2013. június

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 75 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. július 2-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

Tanácskozási joggal meghívottként jelen van: Aggné Kovács Ildikó körjegyzői feladatokkal megbízott igazgatási ügyintéző.

Tanácskozási joggal meghívottként jelen van: Aggné Kovács Ildikó körjegyzői feladatokkal megbízott igazgatási ügyintéző. Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Katafa 29-6/2012. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Katafa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2012. április 23-án (hétfőn) 18 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL

MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL 1-7/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V PETRIVENTE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2011. május 16. napján MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL Határozatok: Sorszáma: Kódja 46/2011. (V.16.) J1 47/2011. (V.16.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 7/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Vasszécseny Község Képviselő-testületének 2018. május 30-án megtartott nyilvános üléséről Hozott döntések: 5/2018. (V.31.) önkormányzati rendelet Vasszécseny Község Önkormányzata

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 12/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Alpek Zoltán Sárréti Híd c. laptól.

Alpek Zoltán Sárréti Híd c. laptól. J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének, Hantos Község Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Község Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én tartott nyílt üléséről 170/16/2014. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én tartott nyílt üléséről Határozatok: 106/2014. (IX.15.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Girincs: Baráth László polgármester. Távol maradt: Girincs: Dr. Dienes Attila képviselő

Jegyzőkönyv. Girincs: Baráth László polgármester. Távol maradt: Girincs: Dr. Dienes Attila képviselő Jegyzőkönyv Készült: Nagyközség Girincs Község Önkormányzatainak Képviselő-testülete által 2012. július hó 31. napján, délután 15,00 órai kezdettel megtartott együttes ülésről Jelen vannak: : Majdanics

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8481. Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Szám: 386-3/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel)

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének, Hantos Községi Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 30 -án tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 30 -án tartott nyílt üléséről 170/17/2014. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 30 -án tartott nyílt üléséről Határozatok: 110/2014. (IX.30.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Miskolc Megyei Jogú Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzata JK. 80.055-12/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Miskolc Megyei Jogú Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzatának 2014. június 06. napján 08.30

Részletesebben

MOLNÁRI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE

MOLNÁRI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE 2-5/2013. JEGYZŐKÖNYV MOLNÁRI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. május 29-én MEGTARTOTT SORON KÖVETKEZŐ NYILT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL Határozatok: Sorszáma: Kódja: 45/2013. C 1 46/2013. C 1 47/2013.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: /2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv

Részletesebben

Ikt.szám: 946-1/2014. JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 17-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről

Ikt.szám: 946-1/2014. JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 17-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről Ikt.szám: 946-1/2014 JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 17-én 16 30 órai kezdettel tartott alakuló üléséről A testületi ülésen meghozott száma, tárgya: HATÁROZAT

Részletesebben

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Iktatószám: 1636/3/2015 Magyarcsanádi Község Önkormányzat Ügyrendi és Pénzügyi Bizottságának 2015. március 26. napján 14.00 órakor megtartott soros, nyílt ülésének J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Határozatok :

Részletesebben

Horvát Kisebbségi Önkormányzat Petrivente Hrvatska manjinska samouprava 2010. november 30-i testületi ülése

Horvát Kisebbségi Önkormányzat Petrivente Hrvatska manjinska samouprava 2010. november 30-i testületi ülése 2-11/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V HORVÁT KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2010. november 30-án MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL Határozatok: Sorszáma: Kódja 18/2010. (XI.30.) G2 19/2010. (XI.30.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bánd Község Önkormányzata, Hárskút Község Önkormányzata, Márkó Község Önkormányzata közös képviselő-testületi ülésén, 2013. november 20-án, szerdán, 17 óra 30 perc kezdettel,

Részletesebben

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d Száma: 182-4/2009. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület Röjtökmuzsaj község Önkormányzata RÖJTÖKMUZSAJ Röjtöki u. 193. 9451. (Tel.: 99/544-052) 1-9/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2013. május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 14/2012. Készült Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 28-án 19 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

Táp Községi Önkormányzat Tel./Fax: 96/ Polgármester:96/ Táp, Győri u. 39. Jegyző: 96/

Táp Községi Önkormányzat Tel./Fax: 96/ Polgármester:96/ Táp, Győri u. 39. Jegyző: 96/ Táp Községi Önkormányzat Tel./Fax: 96/554-120 Polgármester:96/554-127 9095 Táp, Győri u. 39. Jegyző: 96/554-129 e-mail: tap.ph@axelero.hu Jegyzőkönyv 6/2015. Készült: 1 példányban J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Részletesebben

Ferenczy Lajos polgármester köszönti a képviselő-testületi ülésen megjelenteket.

Ferenczy Lajos polgármester köszönti a képviselő-testületi ülésen megjelenteket. ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8477 KISBERZSENY Szám: 125-40/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kisberzseny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 21-én (csütörtökön ) 10,00 órai

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Czövekné Duduma Ildikó. Zsobrákné Balogh Mária. Távol vannak: Krausz Balázs képviselő (Isztimér) Napirend előtti esemény

Jegyzőkönyv. Czövekné Duduma Ildikó. Zsobrákné Balogh Mária. Távol vannak: Krausz Balázs képviselő (Isztimér) Napirend előtti esemény Jegyzőkönyv Készült: Isztimér és inek 2012. szeptember 17-én 16 órakor megtartott együttes üléséről. Az ülés helye: Községháza 8044 Kincsesbánya, Kincsesi u. 39. Jelen vannak: Isztimér: Orbán Tibor Nesztor

Részletesebben

Bezi Község Német Nemzetiségi Önkormányzatának Elnökétől 9162 Bezi, Szabadság u 59. JEGYZŐKÖNYV

Bezi Község Német Nemzetiségi Önkormányzatának Elnökétől 9162 Bezi, Szabadság u 59. JEGYZŐKÖNYV Bezi Község Német Nemzetiségi Önkormányzatának Elnökétől 9162 Bezi, Szabadság u 59. 6/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bezi Község Német Nemzetiségi Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. november 14-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének, Serényfalva Község Képviselőtestületének, Hét Község Képviselő-testületének 2012. április 26-án 13.00 órai kezdettel megtartott üléséről.

Részletesebben

Hárskút község Önkormányzata. : Hárskút, Fő utca 10. /fax: 06/88/ Jegyzőkönyv

Hárskút község Önkormányzata. : Hárskút, Fő utca 10. /fax: 06/88/ Jegyzőkönyv Hárskút község Önkormányzata : 8442. Hárskút, Fő utca 10. /fax: 06/88/272-916 e-mail: harskutonkor@invitel.hu Jegyzőkönyv Készült Hárskút Község Önkormányzat képviselő-testületi ülésén, 2013. október 10-én,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kovács Csaba Károly polgármester: az aljegyző asszony által tett észrevétel alapján javasolja elfogadásra a napirendek sorrendjét.

JEGYZŐKÖNYV. Kovács Csaba Károly polgármester: az aljegyző asszony által tett észrevétel alapján javasolja elfogadásra a napirendek sorrendjét. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Iktatószám: Krs/380-6/2018. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. május 22. napján 13:00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

Leányvár Község Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV Leányvár Község Képviselő-testületének július 20-án tartott üléséről

Leányvár Község Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV Leányvár Község Képviselő-testületének július 20-án tartott üléséről Leányvár Község Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV Leányvár Község Képviselő-testületének 2011. július 20-án tartott üléséről Leányvár, 2011. július 20. Szám: /2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V felvéve Leányvár Község

Részletesebben

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/ Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/479-179 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 10. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2017. augusztus 24.) Napirend:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Isztiméri Német Kisebbségi Önkormányzat 2011. április 26-án megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Isztiméri Német Kisebbségi Önkormányzat 2011. április 26-án megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 26-án megtartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Isztimér, Köztársaság u. 77 Jelen vannak: Gerstmár Szilvia elnök Schneider György elnökhelyettes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Dozmat község Önkormányzata Dozmat Fiumei út 26. 2/2011.jkv.. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Dozmat község Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. február 3-án megtartott képviselőtestületi ülésről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 14-17. TARTALOMJEGYZÉK OK: 14/2015.(III.25.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. május 27-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. május 27-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 8/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. május 27-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Beleg Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata testületének 2015. április 23.-án (csütörtökön) 17 órakor Beleg Község Önkormányzata hivatali helyiségében megtartott nyilvános

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzatának 2006. november 30-án tartott rendkívüli üléséről. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Magyar József polgármester, Borza Vilma,

Részletesebben

MEGHÍVÓ! JÁK KÖZSÉG POLGÁRMESTERE

MEGHÍVÓ! JÁK KÖZSÉG POLGÁRMESTERE JÁK KÖZSÉG POLGÁRMESTERE MEGHÍVÓ! Ják község Képviselő-testülete 2012. október 25-én (csütörtök) 14,00 órai kezdettel a jáki Polgármesteri Hivatalban testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 1. /2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 16-án (kedd) 15: 00 órakor tartott üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pápakovácsi Község Önkormányzat képviselő-testülete 2012. április 17-én 18.00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pápakovácsi Község Önkormányzat képviselő-testülete 2012. április 17-én 18.00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi Fő utca 19. Szám:7-7 /2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pápakovácsi Község Önkormányzat képviselő-testülete 2012. április 17-én 18.00 órakor

Részletesebben

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vassurány Képviselőtestületének augusztus 26-én tartott üléséről

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vassurány Képviselőtestületének augusztus 26-én tartott üléséről Jegyzőkönyv Önkormányzat Vassurány Képviselőtestületének 2015. augusztus 26-én tartott üléséről 21/2015. számú képviselőtestületi határozat: templomtér felújítására árajánlat kérés 22/2015. számú képviselőtestületi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/132-4/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. május 30. napján 15,00 órakor

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 6-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 6-án tartott nyilvános üléséről. Bősárkány Nagyközség Képviselő-testülete 1-4/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. március 6-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d Száma: 187-10/2008. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Tarhos Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 18-án. megtartott soron következő testületi üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Tarhos Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 18-án. megtartott soron következő testületi üléséről J e g y z ő k ö n y v Készült: Tarhos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. november 18-án megtartott soron következő testületi üléséről Az ülés helye: Polgármesteri hivatal tanácskozó terme

Részletesebben