J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér Ikt.sz.:./2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: április 10-én órától megtartott ülésén. Helye: Békéscsabai Megyei Jogú Város Szlovák Kisebbségi Önkormányzatának székhelye, Békéscsaba, Szabadság tér a III. emeleti irodában Jelen vannak : Ando György elnök Krajcsovics Hajnalka képviselő Lászik Mihály képviselő Ocsovszki Ildikó képviselő Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala részéről: Továbbá: Dr. Bacsáné Kutyej Bozsena nemzetiségi referens Herczegfalvi Gáborné pénzügyi ügyintéző Kesjár Ilona jegyzőkönyvvezető A Csabai Szlovák Szervezete részéről: Ancsin Pálné István Anna Ando György elnök: Köszöntötte a megjelenteket az ülésen. Megállapította, hogy 3 képviselő jelen van, így határozatképesek. Bejelentette, hogy Dr. Csicsely Ilona elnökhelyettes jelezte, hogy a mai ülésen nem tud jelen lenni más irányú elfoglaltsága miatt. Ocsovszki Ildikó képviselő jelezte, hogy később érkezik. Kérte a képviselőket fogadják el, hogy a mai ülésről készülő jegyzőkönyv aláírója: Ando György elnök, a jegyzőkönyv hitelesítője: Krajcsovics Hajnalka képviselő, a jegyzőkönyvvezetője pedig: Kesjár Ilona kisebbségi ügyintéző legyen. A képviselők 3 igen szavazattal elfogadták a jegyzőkönyv aláírójának, hitelesítőjének valamint a jegyzőkönyvvezetőjének személyét.

2 Felolvasta az ülés napirendi pontjait. Kérte a képviselőket, amennyiben az ülés napirendi pontjait elfogadják, szavazzanak. A képviselők a napirendi pontokat 3 igen szavazattal elfogadták a következőképpen: N A P I R E N D: 1./ Beszámoló az eltelt időszak eseményeiről Előadók: képviselők 2./ A Békéscsabai Szlovák Tájház működtetése, programterve Előadó: Ando György elnök 3./ Pályázati lehetőségek a évre Előadó: Ando György elnök, Krajcsovics Hajnalka képviselő 4./ Csaba TV Szlovák Hírek újraindítása Előadó: Ando György elnök, Lászik Mihály képviselő 5./ Szlovákia a században c. kiállítás a tájházban Előadó: Ando György elnök, 6./ Bejelentések Napirend tárgya: Beszámoló az eltelt időszak eseményeiről Lászik Mihály képviselő: Tájékoztatásul elmondta, hogy végzi elnöki munkáját az Országos Szlovák Önkormányzat Oktatási Bizottságában. Jelenleg a pénzügyi mérleg készítése folyik. Elmondta még, hogy a Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat felkérte a művészeti konferencia rendezvényükre, lektorálja a konferencia anyagát. Krajcsovics Hajnalka képviselő: Elmondta, hogy több rendezvényen részt vett, egyet emelt ki: a Tavaszi Fesztivál keretében megrendezett: Vertigo Színház előadását, amit a Jókai Színházban tekinthettek meg az érdeklődők. Ando György elnök: Elmondta, hogy részt vett a Megyei Kisebbségi és Vallásügyi Bizottság kihelyezett ülésén, amit a Városháza Mokos termében tartottak.

3 Rendszeresen tartott előadásokat a Szlovák Klubban. Mindig az aktuális népsz okásokról beszélnek, legutóbb a húsvéti szokásokról. Következő alkalommal a György napi szokások lesz a téma. Ancsin Pálné CSSZSZ: Tájékoztatásul elmondta, hogy a Csabai Szlovákok Szervezete nagyon sok érdekes programot szervezett, kiemelte a közel múltban megrendezett szlovák bábszínházi előadást, amit a városban szlovák nyelvet oktató óvodáinak szerveztek. A rendezvény helyszíne: a Vasutas Művelődési Ház volt órakor megérkezett Ocsovszki Ildikó képviselő Napirend tárgya: A Békéscsabai Szlovák Tájház működtetése, programterve Ando György elnök: Tájékoztatásul elmondta, hogy a Békéscsabai Szlovák Tájházban, április 1-től elkezdődik a nyári nyitvatartási rend. Elmondta, hogy nagyon sok érdekes program kerül megrendezésre, egyre jobban kihasználják az Áchim termet is. Felolvasta az Áchim-teremben megrendezésre kerülő programokat, ami még bizonyára bővülni fog. A programtervezet a jegyzőkönyv részét képezi. Kérte a képviselőket, amennyiben a programtervezetet elfogadják, szavazzanak. 14/2008. (IV.10.) Szlovák Kisebbségi Önkormányzat sz. elfogadta a Békéscsabai Szlovák Tájház Áchim-termének programtervezetét, a csatolt melléklet szerint. Napirend tárgya: Pályázati lehetőségek a évre Ando György elnök: Fontosnak tartja, hogy minél több pályázatot nyújtsanak be. Az idei évben folytatni kell majd a tájházban is a bővítést. Javasolta a képviselőknek elfogadásra, hogy bízzák meg Krajcsovics Hajnalka képviselőt a pályázati kiírások figyelésével és megírásával.

4 15/2008. (IV.10.) Szlovák Kisebbségi Önkormányzat sz. úgy határozott, hogy megbízzák Krajcsovics Hajnalka képviselőt a pályázati lehetőségek figyelésével, és megírásával. Felelős: Krajcsovics Hajnalka képviselő Ando György elnök: Tájékoztatta a képviselőket, hogy beadtak egy pályázatot a tájházi felújítással kapcsolatban, ahol önerőként megjelöltek: ,- Ft-ot. Amennyiben a pályázat nyer, ezt az összeget hozzá kell majd tenni a megnyert összeghez. Kérte a képviselőket, amennyiben ezt elfogadják, szavazzanak. 16/2008. (IV.10.) Szlovák Kisebbségi Önkormányzat sz. elfogadta, hogy a Közkincs Program Tájházak a közösségért benyújtott pályázathoz - amennyiben a pályázat kedvező elbírálásban részesül ,- Ft önerőt biztosít. Elszámolási határidő: január 30. Napirend tárgya: Csaba TV Szlovák Hírek újraindítása Lászik Mihály képviselő: Tájékoztatatta a képviselőket, hogy beszéltek Zsibrita Pállal a Szlovák Iskola tanárával, aki elvállalta a szlovák hírek hírszerkesztési feladatait. Szintén a Szlovák Iskolából pedig két fiú, majd egy fiú és egy lány felváltva fogják a hírolvasói feladatokat ellátni.

5 Ando György elnök: Kérte a képviselőket, hogy határozatban fogadják el azt, hogy Zsibrita Pál részére április 1-június 30-ig, a Csaba TV-ben ismét sugárzásra kerülő szlovák hírek szerkesztéséért, nettó 8.000,- Ft/hó megbízási díj kerüljön kifizetésre. 17/2008. (IV.10.) Szlovák Kisebbségi Önkormányzat sz. úgy határozott, hogy Zsibrita Pál részére április 1-június 30-ig, a Csaba TV-ben ismét sugárzásra kerülő szlovák hírek szerkesztéséért, nettó 8.000,- Ft/hó megbízási díj kerüljön kifizetésre. Határidő: április 1 - június 30-ig Napirend tárgya: Szlovákia a században c. kiállítás a tájházban Ando György elnök: Tájékoztatásul elmondta, hogy a Békéscsabai Szlovák Tájház Áchim-termében április 14-én Szlovákia a században c. kiállítás kerül megrendezésre. A programban szerepel 15 órától egy rendhagyó történelem óra, amit Lászik Mihály képviselő, történész tart. Kérte a képviselőket, hogy hozzanak határozatot arról, hogy a rendkívüli történelem óráról tájékoztatják a város összes iskoláját. 18/2008. (IV.10.) Szlovák Kisebbségi Önkormányzat sz. a Békéscsabai Szlovák Tájház Áchim-termében április 14-én megrendezésre kerülő Szlovákia a században c. kiállítás keretén belül, 15 órái kezdettel rendhagyó történelem órára kerül sor, amit Lászik Mihály képviselő, történész tart. A rendezvényre a város összes iskolája meghívót kap. Felelős: Lászik Mihály képviselő

6 Ando György elnök: Kérte a képviselőket, hogy határozatban fogadják el azt, hogy a kiállítást közösen rendezik meg a Csabai Szlovákok Szervezetével és a Szlovák Intézettel. 19/2008. (IV.10.) Szlovák Kisebbségi Önkormányzat sz. határozatban fogadta el, hogy a április 14-én megrendezésre kerülő Szlovákia a században c. kiállítást közösen rendezik meg a Csabai Szlovákok Szervezetével és a Szlovák Intézettel. Ando György elnök: Kérte, hogy határozatban fogadják el azt, hogy a Békéscsabai Szlovák Tájház Áchim-termében április 14-én megrendezésre kerülő Szlovákia a században c. kiállításra megbízzák Ocsovszki Ildikó képviselőt egy nemzetiségi műsor összeállítására illetve annak előadására. 20/2008. (IV.10.) Szlovák Kisebbségi Önkormányzat sz. megbízza Ocsovszki Ildikó képviselőt a Békéscsabai Szlovák Tájház Áchim-termében április 14-én megrendezésre kerülő Szlovákia a században c. kiállításra egy nemzetiségi műsor összeállítására illetve annak előadására. Felelős: Ocsovszki Ildikó képviselő Határidő: április 14. Napirend tárgya: B e j e l e n t é s e k Ando György elnök: Elmondta, hogy Herczegfalvi Gáborné pénzügyi ügyintéző elkészítette a évi pénzmaradvány felosztását, amit közösen áttekintettek. Az anyag a jegyzőkönyv részét képezi.

7 Kérte a képviselőket, amennyiben a évi pénzmaradvány felosztását elfogadják, szavazzanak. 21/2008. (IV. 10.) Szlovák Kisebbségi Önkormányzat sz. elfogadta a évi pénzmaradvány felosztását az alábbiak szerint: Szlovák Kisebbségi Önkormányzat: Személyi juttatások: Járulékok: Dologi kiadások: Összesen: ,- Ft ,- Ft ,- Ft ,- Ft Szlovák Tájház: Személyi juttatások: Járulékok: Dologi kiadások: Összesen: 7.000,- Ft 2.000,- Ft ,- Ft ,- Ft Szlovák Kisebbség mindösszesen: Személyi juttatások: Járulékok: Dologi kiadások: Összesen: ,- Ft ,- Ft ,- Ft ,- Ft A Szlovák Tájház évre jóváhagyott ,- Ft támogatását, mely nem került kiutalásra, évre történő jóváhagyását kérjük. Herczegfalvi Gáborné pénzügyi ügyintéző: Elkészítette a évi I. negyedév pénzforgalmi beszámolóját, amit közösen áttekintettek. Az anyag a jegyzőkönyv mellékletét képezi. Ando György elnök: Kérte a képviselőket, amennyiben a pénzforgalmi beszámolót elfogadják, szavazzanak.

8 22/2008. (IV. 10.) Szlovák Kisebbségi Önkormányzat sz. elfogadta a évi I. negyedév pénzforgalmi beszámolóját az 1. sz. melléklet szerint. Felelős: Herczegfalvi Gáborné pénzügyi ügyintéző Ando György elnök: Kérte a képviselőket, hogy határozatban fogadják el Dr. Csicsely Ilona elnökhelyettes részére ,- Ft saját gépkocsi használat, és 1.170,- Ft pályamatrica díjának kifizetését. Az elnökhelyettes asszony Budapestre utazott fel pályázat előkészítése ügyében. 23/2008. (IV.10.) Szlovák Kisebbségi Önkormányzat sz. elfogadta Dr. Csicsely Ilona elnökhelyettes részére ,- Ft saját gépkocsi használat, és 1.170,- Ft pályamatrica díjának kifizetését. Az elnökhelyettes asszony Budapestre utazott fel pályázat előkészítése ügyében. Felelős: Dr. Csicsely Ilona elnökhelyettes Ando György elnök: Elmondta, hogy március 6-án Szarvason járt az Országos Szlovák Önkormányzat által megrendezett konferencián, előadóként. Az úttal kapcsolatban felmerült 3.360,- Ft saját gépkocsi használati díj, melynek kifizetését kérte a képviselőktől elfogadásra.

9 24/2008. (IV.10.) Szlovák Kisebbségi Önkormányzat sz. elfogadta Ando György elnök részére 3.360,- Ft saját gépkocsi használati díj kifizetését. Az elnök úr március 6-án Szarvason járt az Országos Szlovák Önkormányzat által megrendezett konferencián, előadóként. Felelős: Dr. Csicsely Ilona elnökhelyettes Ando György elnök: Kérte a képviselőket, hogy határozatban fogadják el a március 15-i koszorúzás kapcsán felmerült 9.000,- Ft koszorú költségének kifizetését. 25/2008. (IV.10.) Szlovák Kisebbségi Önkormányzat sz. elfogadta a március 15-i koszorúzás kapcsán felmerült 9.000,- Ft koszorú költségének kifizetését. Forrás: évi saját költségvetésük Ando György elnök: Kérte a képviselőket, hogy határozatban fogadják el, kegyeleti koszorú vásárlása kapcsán felmerült 9.000,- Ft költség kifizetését.

10 26/2008. (IV.10.) Szlovák Kisebbségi Önkormányzat sz. elfogadta kegyeleti koszorú vásárlása kapcsán felmerült 9.000,- Ft költség kifizetését. Forrás: évi saját költségvetésük Ando György elnök: Kérte a képviselőket, hogy határozatban fogadják el ,- Ft költség kifizetését, mely összegből a Boleráz citerazenekar 10. évfordulója köszöntésére vett és adott át Krajcsovics Hajnalka képviselő a kisebbségi önkormányzat nevében ajándékcsomagot. 27/2008. (IV.10.) Szlovák Kisebbségi Önkormányzat sz. elfogadta ,- Ft költség kifizetését, mely összegből a Boleráz citerazenekar fenállásának 10. évfordulója köszöntésére vett, és adott át ajándékcsomagot Krajcsovics Hajnalka képviselő a kisebbségi önkormányzat nevében. Felelős: Krajcsovics Hajnalka képviselő Ando György elnök: Kérte a képviselőket, hogy határozatban fogadják el, számlatömb vásárlása kapcsán felmerült 974,- Ft költség kifizetését.

11 28/2008. (IV.10.) Szlovák Kisebbségi Önkormányzat sz. elfogadta 974,- Ft költség kifizetését, mely összegből számlatömb vásárlására került sor. Ando György elnök: Tájékoztatásul elmondta, hogy érkezett egy kérelem a Szlovák Iskolától, melyben támogatást kérnek a Szlovák Napok rendezvényhez. Javasolta a képviselőknek elfogadásra, hogy támogassák a rendezvényt ,- Ft-tal. 29/2008. (IV.10.) Szlovák Kisebbségi Önkormányzat sz. úgy határozott, hogy ,- Ft-tal támogatják a békéscsabai Szlovák Iskolában megrendezésre kerülő Szlovák Napok rendezvényt. (Az összeg támogatói szerződés megkötésével, utólagos elszámolási kötelezettséggel kerül kifizetésre.) Elszámolási határidő: november 30. Ando György elnök: Tájékoztatásul elmondta, hogy Kesjár Mátyás a Csabaszabadi Szlovák Szervezet nevében megkereste a Csabai Szlovákok Szervezetét, a Szlovák Kisebbségi Önkormányzatot, és a Városvédő Egyesületet azzal a kéréssel, hogy emléktáblát szeretnének avatni közös összefogással Hradištében, Békéscsaba újratelepítésének 290. évfordulója alkalmából. Határozati javaslata: BMJV SZKÖ támogatja, és aktívan részt vesz a Csabaszadi Szlovák Szervezettel, a Városvédő Egyesülettel, és a Csabai Szlovákok Szervezetével közösen

12 Hradištében, Békéscsaba újratelepítésének 290. évfordulója alkalmából rendezendő emléktábla avatáson. Kérte a képviselőket, amennyiben elfogadják a határozati javaslatát, szavazzanak. 30/2008. (IV.10.) Szlovák Kisebbségi Önkormányzat sz. támogatja, és aktívan részt vesz a Csabaszadi Szlovák Szervezettel, a Városvédő Egyesülettel, és a Csabai Szlovákok Szervezetével a Hradištében, Békéscsaba újratelepítésének 290. évfordulója alkalmából rendezendő emléktábla avatáson. Ando György elnök: Megkeresés érkezett, a Prievidza városban működő Filatelista Körtől, akik támogatást kérnek Áchim L. András emlékbélyeg kiadásához. Javasolta, hogy határozatban fogadják el azt, hogy elvi támogatásukat adják az Áchim L. András emlékbélyeg kiadásához. 31/2008. (IV.10.) Szlovák Kisebbségi Önkormányzat sz. elvi támogatásukat adják az Áchim L. András emlékbélyeg kiadásához. Ando György elnök: Javasolta, hogy a SZKÖ, BMJ Várossal, a Szlovák Konzulátussal, a CSSZ Szervezettel és az Ifjúsági Házzal közösen szervezzék meg az idei évben a Városházi Esték rendezvény sorozat keretein belül megrendezésre kerülő, a Poprádi Színház által bemutatott: Kapusnica előadást.

13 Kérte a képviselőket, amennyiben javaslatával egyetértenek, szavazzanak. 32/2008. (IV.10.) Szlovák Kisebbségi Önkormányzat sz. úgy határozott, hogy a Városházi Esték keretén belül június 11-én megrendezésre kerülő Szlovák Estet, közösen rendezik meg Békéscsaba Megyei Jogú Várossal, a Szlovák Konzulátussal, a Csabai Szlovákok Szervezetével és az Ifjúsági Házzal. A műsor előadója a Poprádi Színház, az előadás címe: Kapusnica. Ando György elnök: Meghívást kaptak az Orosházi Úti Mackó-Kuckó Óvoda báljára. Javasolta elfogadásra a képviselőknek, hogy 5.000,- Ft értékben ajándékcsomagot vásároljanak, amit tombolatárgyként ajánlanak fel. A tombola megvásárlásával megbízzák Kesjár Ilona kisebbségi ügyintézőt. Kérte a képviselőket, amennyiben javaslatával egyetértenek, szavazzanak. 33/2008. (IV.10.) Szlovák Kisebbségi Önkormányzat sz. úgy határozott, hogy 5.000,- Ft értékben ajándékcsomaggal támogatja a Mackó-Kuckó Óvoda Bálját. Lebonyolításért felelős: Kesjár Ilona kisebbségi ügyintéző Határidő: április 12.

14 Ando György elnök: Az ülést órakor bezárta. K.m.f Ando György elnök Krajcsovics Hajnalka jkv.hitelesítő Kesjár Ilona jkv.vezető

2008. január 14-én órától megtartott ülésén. székhelye, Békéscsaba, Szabadság tér a III. emeleti irodában

2008. január 14-én órától megtartott ülésén. székhelye, Békéscsaba, Szabadság tér a III. emeleti irodában Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:./2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2008. január 14-én 15.00 órától megtartott ülésén. Helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:./2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2008. szeptember 8-án 14.00 órától megtartott ülésén.

Részletesebben

2008. november 12-én órától megtartott nyílt ülésén. Dr. Bacsáné Kutyej Bozsena nemzetiségi referens. Kesjár Ilona jegyzőkönyvvezető

2008. november 12-én órától megtartott nyílt ülésén. Dr. Bacsáné Kutyej Bozsena nemzetiségi referens. Kesjár Ilona jegyzőkönyvvezető Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:./2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Helye: 2008. november 12-én 15. 05 órától megtartott nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: /2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:./2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:. /2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Kisebbségi Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Román Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: /2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V /Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: /2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Román Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: /2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V /Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: /2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv

Részletesebben

Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. a Cigány Kisebbségi Önkormányzat székhelyén, a III. emeleti irodában.

Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. a Cigány Kisebbségi Önkormányzat székhelyén, a III. emeleti irodában. Békéscsaba Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: /2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:./2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:.. /2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata 2011. december

Részletesebben

2008. október 21-én órától megtartott ülésén. A békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum irodaházában Békéscsaba, Gyulai út

2008. október 21-én órától megtartott ülésén. A békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum irodaházában Békéscsaba, Gyulai út Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:./2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Helye: 2008. október 21-én 15.00 órától megtartott ülésén.

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:.. /2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Kisebbségi Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: I. 340-13/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: /2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: I. 290-3/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére,

Részletesebben

2010. június 28-án órától megtartott ülésén.

2010. június 28-án órától megtartott ülésén. Békéscsaba Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: /2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzıkönyv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: I. 325-6/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:.... /2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:.. /2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata 2011. március

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: I.400-5 /2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: I. 340-2/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Román Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:../2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V /Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzıkönyv

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Román Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:.../2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V /Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzıkönyv

Részletesebben

Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata június 19-én órától megtartott ülésén. a mellékelt jelenléti ív szerint

Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata június 19-én órától megtartott ülésén. a mellékelt jelenléti ív szerint Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: I. 331-9/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: I.400-13/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: /2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzıkönyv

Részletesebben

Békéscsaba Megyei Jogú Város Román Önkormányzata 2013. december 16-án 15.00 órától megtartott, telefonon összehívott ülésén.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Román Önkormányzata 2013. december 16-án 15.00 órától megtartott, telefonon összehívott ülésén. Békéscsaba Megyei Jogú Város Román Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: I. 347-18/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V /Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv

Részletesebben

2012. május 16-án 10.00 órától megtartott, telefonon összehívott, rendkívüli ülésén.

2012. május 16-án 10.00 órától megtartott, telefonon összehívott, rendkívüli ülésén. Békéscsaba Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: I. 349-6/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V /Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére,

Részletesebben

-2- Felsorolta az esemény kapcsán felmerült költségeket, amelyek kifizetését kérte a képviselıktıl elfogadásra. H A T Á R O Z A T

-2- Felsorolta az esemény kapcsán felmerült költségeket, amelyek kifizetését kérte a képviselıktıl elfogadásra. H A T Á R O Z A T Békéscsaba Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: I. 290-10/2014. J E G Y Z İ K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:.. /2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzıkönyv

Részletesebben

2012. március 20-án órától megtartott, telefonon összehívott, rendkívüli ülésén.

2012. március 20-án órától megtartott, telefonon összehívott, rendkívüli ülésén. Békéscsaba Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: I. 349-5/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V /Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére,

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KISEBBSÉGI, ÉRDEKEGYEZTETŐ ÉS KÜLKAPCSOLATI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt.sz.:: I. 220-2 /2010. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Román Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: I. 347-6/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V /Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:.... /2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 4. Tavaszi kirándulás megszervezése a Kaposvári Lengyel Iskola diákjai számára

Jegyzőkönyv. 4. Tavaszi kirándulás megszervezése a Kaposvári Lengyel Iskola diákjai számára Jegyzőkönyv Készült Kaposvár Megyei Jogú Város Lengyel Kisebbségi Önkormányzat Kaposvár, Szent Imre u. 14. II/12. sz. alatti székhelyén 2010. február 23.-án megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Román Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: /2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V /Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv

Részletesebben

Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat 2015. február 25-i határozatai

Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat 2015. február 25-i határozatai Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat 2015. február 25-i határozatai 1/2015. (II.25.) SZKT határozat 3 igen, 0 nem és 0 fő tartózkodott A Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat Képviselő-testülete ülésének jegyzőkönyv

Részletesebben

Békéscsaba Megyei Jogú Város Román Önkormányzata 2014. május 21-én 15.00 órától megtartott ülésén.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Román Önkormányzata 2014. május 21-én 15.00 órától megtartott ülésén. Békéscsaba Megyei Jogú Város Román Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: I. 382-4/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V /Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv

Részletesebben

Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat március 28-i határozatai

Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat március 28-i határozatai Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat 2014. március 28-i határozatai 12/2014. (III.28.) SZKT határozat 4 igen, 0 nem és 0 fő tartózkodott A Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat Képviselő-testülete jegyzőkönyv

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS J E G Y Z Ő K Ö N Y V

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS J E G Y Z Ő K Ö N Y V BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KISEBBSÉGI, ÉRDEKEGYEZTETŐ ÉS KÜLKAPCSOLATI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt.sz.:: I. 254-3/2008. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax:

Részletesebben

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d Száma: 182-4/2009. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:.. /2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Helye: Békéscsaba Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi

Részletesebben

Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat 2013. augusztus 8-i határozatai

Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat 2013. augusztus 8-i határozatai Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat 2013. augusztus 8-i határozatai 56/2013. (VIII.08.) SZKT határozat 4 igen, 0 nem és 0 fő tartózkodott A Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat Képviselő-testülete jegyzőkönyv

Részletesebben

Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat 2012. január 13.-i ülésének határozatai

Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat 2012. január 13.-i ülésének határozatai Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat 2012. január 13.-i ülésének határozatai 1/2012. (I.13.) SZKT határozat 4 igen, 0 nem és 0 fő tartózkodott A Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat Képviselő-testülete jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Román Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: I-350-7/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V /Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzıkönyv

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Román Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:../2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V /Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzıkönyv

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kaposvár Megyei Jogú Város Lengyel Kisebbségi Önkormányzata a napirendeket elfogadta.

Jegyzőkönyv. Kaposvár Megyei Jogú Város Lengyel Kisebbségi Önkormányzata a napirendeket elfogadta. Jegyzőkönyv Készült Kaposvár Megyei Jogú Város Lengyel Kisebbségi Önkormányzat Kaposvár, Szent Imre u. 14. II/12. sz. alatti székhelyén 2009. április 14-én megtartott üléséről. Jelen voltak: a csatolt

Részletesebben

VESZPRÉMI LENGYEL NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Szabadság tér 15.

VESZPRÉMI LENGYEL NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Szabadság tér 15. VESZPRÉMI LENGYEL NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Szabadság tér 15. Szám: KOZP/921/3/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Veszprémi Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat 2016.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend: Napirend tárgyalása:

Jegyzőkönyv. Napirend: Napirend tárgyalása: Jegyzőkönyv Készült Kaposvár Megyei Jogú Város Lengyel Kisebbségi Önkormányzat Kaposvár, Szent Imre u. 14. II/12. sz. alatti székhelyén 2011. június 14-én megtartott üléséről. Jelen voltak: a csatolt jelenléti

Részletesebben

JEGYZŐK ÖNYV. Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata január 24-én

JEGYZŐK ÖNYV. Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata január 24-én Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szent István tér 8. lkt.sz.: 1. 45"8- L /2017. JEGYZŐK ÖNYV /Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv csak

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: I.327-8/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata 2012. szeptember

Részletesebben

VESZPRÉMI UKRÁN NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Rózsa u. 48.

VESZPRÉMI UKRÁN NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Rózsa u. 48. VESZPRÉMI UKRÁN NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Rózsa u. 48. Szám: KOZP/868/5/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Veszprémi Ukrán Nemzetiségi Önkormányzat 2016. március 4-én

Részletesebben

Békéscsaba Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata Békéscsaba, Szent I. tér 8. Ikt.sz.: /2016. JEGYZŐKÖNYV

Békéscsaba Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata Békéscsaba, Szent I. tér 8. Ikt.sz.: /2016. JEGYZŐKÖNYV Békéscsaba Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szent I. tér 8. Ikt.sz.: 1. 126-13/2016. JEGYZŐKÖNYV (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv

Részletesebben

2013. június 25-én órától megtartott ülésén.

2013. június 25-én órától megtartott ülésén. Békéscsaba Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: I. 340-11/2013. J E G Y Z İ K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata június 27-én órától megtartott nyilvános ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata június 27-én órától megtartott nyilvános ülésén. Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szent István tér 8. lkt.sz.: 1. 138-13/2016. JEGYZŐKÖNYV /Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv csak

Részletesebben

Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u : 68 / ; : 68 /

Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u : 68 / ; : 68 / Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u. 176. : 68 / 381-011; : 68 / 381-656 10/2015. sz. román önk. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. november 24-én 15 órai

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK NEMZETISÉGI, ÜGYRENDI ÉS ELLENİRZÉSI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt.sz.:: I. 240-5/2012 Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-808

Részletesebben

JEGYZŐK ÖNYV. 3-án órától megtartott rendkívüli, telefonon összehívott ülésén.

JEGYZŐK ÖNYV. 3-án órától megtartott rendkívüli, telefonon összehívott ülésén. Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szent István tér 8. Ikt.sz.: I. 158-4 017. JEGYZŐK ÖNYV /Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv csak a

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szegvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének január 12-én de órakor tartott üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Szegvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének január 12-én de órakor tartott üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Szegvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. január 12-én de. 10.00 órakor tartott üléséről. Jelen vannak: Varga Ferenc elnök Ajtainé Kondor Katalin képviselő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9/2014. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 29-30. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 29/2014.(V.08.)

Részletesebben

Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének február 25-én órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének február 25-én órakor megtartott nyilvános üléséről. VESZPRÉMI NÉMET NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Thököly u. 11. Szám: KOZP/927/2/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év június hó 17. napján. megtartott nyilvános üléséről. Határozatok: Sorszama.

JEGYZŐKÖNYV. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év június hó 17. napján. megtartott nyilvános üléséről. Határozatok: Sorszama. JEGYZŐKÖNYV Bari a h i d a Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év június hó 17. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszama Kódja 23/201 ő.fvi. 17.) Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kaposvár Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata az írásban kiküldött napirendet elfogadta.

Jegyzőkönyv. Kaposvár Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata az írásban kiküldött napirendet elfogadta. Jegyzőkönyv Készült a Kaposvár Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzatának Kaposvár, Fő utca 63- szám alatt 2012. március 27-én 9.00-kor megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: a csatolt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 30 -án tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 30 -án tartott nyílt üléséről 170/17/2014. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 30 -án tartott nyílt üléséről Határozatok: 110/2014. (IX.30.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ráckeve Város Roma Nemzetiségi Önkormányzatának 2014. március 31-én megtartott üléséről Az ülés helye: Ráckevei Polgármesteri Hivatal I. emelet kisterem 2300 Ráckeve, Szent István

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:.. /2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Szám: M/40-12/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. június 6-án /szerdán/ 18 órai

Részletesebben

1/ 4. Budapest Főváros XVII. kerületi Lengyel Kisebbségi Önkormányzat SAMORZĄD MNIEJSZOŚCI POLSKIEJ W 17-TEJ DZIELNICY BUDAPESZTU

1/ 4. Budapest Főváros XVII. kerületi Lengyel Kisebbségi Önkormányzat SAMORZĄD MNIEJSZOŚCI POLSKIEJ W 17-TEJ DZIELNICY BUDAPESZTU 1/ 4 Ikt.szám: 18-204/4/2005. Budapest Főváros XVII. kerületi Lengyel Kisebbségi Önkormányzat SAMORZĄD MNIEJSZOŚCI POLSKIEJ W 17-TEJ DZIELNICY BUDAPESZTU J E G Y Z Ő K Ö N Y V PROTOKÓŁ amely készült a

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: I. 327-2/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V /Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére,

Részletesebben

Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat december 15-i határozatai

Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat december 15-i határozatai Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat 2015. december 15-i határozatai 120/2015. (XII.15.) SZKT határozat 3 igen, 0 nem és 0 fő tartózkodott A Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat Képviselő-testülete ülésének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ezt követően a Veszprém Megyei Német Önkormányzat 6 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül meghozta az alábbi

JEGYZŐKÖNYV. Ezt követően a Veszprém Megyei Német Önkormányzat 6 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül meghozta az alábbi JEGYZŐKÖNYV Készült: A Veszprém Megyei Német Önkormányzat testületének 2011. november 8-án 15 30 órai kezdettel Veszprémben, a Német Házban (Thököly u. 11.) megtartott nyilvános üléséről. Jelen voltak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2014. szeptember 8-án a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt

Részletesebben

Készült: Horvát Nemzetiségi Önkormányzat Hidegség Képviselő-testületének 2013. február 12-én (kedden) 17 órakor megtartott ülésén.

Készült: Horvát Nemzetiségi Önkormányzat Hidegség Képviselő-testületének 2013. február 12-én (kedden) 17 órakor megtartott ülésén. H o r v á t N e m z e t i s é g i Ö n k o r m á n y z a t H i d e g s é g H r v a t s k a S a m o u p r a v a V e d e š i n 9491 Hidegség, Petőfi Sándor u.1., Tel/Fax: 99/540-042 E-mail: hidegseg@hidegseg.hu

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Polgárdi Város Cigány Kisebbségi Önkormányzatának november 21. napján órakor megtartott ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Polgárdi Város Cigány Kisebbségi Önkormányzatának november 21. napján órakor megtartott ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült Polgárdi Város Cigány Kisebbségi Önkormányzatának 2011. november 21. napján 15.30 órakor megtartott ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal 8154 Polgárdi, Batthyány u. 132. Jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Bordás Géza elnök köszönti a meghívott vendégeket, a megyei önkormányzat munkatársait és a képviselőket.

Jegyzőkönyv. Bordás Géza elnök köszönti a meghívott vendégeket, a megyei önkormányzat munkatársait és a képviselőket. Jegyzőkönyv Készült a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Cigány Kisebbség Területi Kisebbségi Önkormányzat 2008. július 3-i ülésén, melyre a Megyeháza Rákóczi termében került sor. Jelen vannak: A testület tagjai

Részletesebben

dr. Üveges István polgármester Barcsák Pálné képviselő Darnyiné Kövesdi Erzsébet képviselő Orosz Ferenc alpolgármester Tőzsér László képviselő

dr. Üveges István polgármester Barcsák Pálné képviselő Darnyiné Kövesdi Erzsébet képviselő Orosz Ferenc alpolgármester Tőzsér László képviselő ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 11/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KISEBBSÉGI, ÉRDEKEGYEZTETŐ ÉS KÜLKAPCSOLATI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt.sz.:: I. 220-7/2010. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax:

Részletesebben

29/2013. számú. 2013. november 22-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

29/2013. számú. 2013. november 22-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6041 Kerekegyháza, Fő u. 47/a. Ikt.sz.: 5053-2/2013. 29/2013. számú 2013. november 22-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 190-192/2013. (XI. 22.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 27-én tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 27-én tartott nyílt üléséről 170/13/2014. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 27-én tartott nyílt üléséről Rendeletek: 9/2014. (VI.28.)

Részletesebben

Báránd Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata augusztus 01-i ülésének. J e g y z ő k ö n y v e

Báránd Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata augusztus 01-i ülésének. J e g y z ő k ö n y v e Báránd Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata 2013. augusztus 01-i ülésének J e g y z ő k ö n y v e 26/2013. (VIII.01. RNÖ határozat: a Képviselő-testület elfogadta a2013.viii.01- ülés napirendjét. 27/2013.(VIII.01.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.május 13. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.május 13. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.május 13. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 2-án 18,30 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 2-án 18,30 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-915, Fax: 74/595-910 1. sz. példány Szám: 179-9/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS J E G Y Z Ő K Ö N Y V

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS J E G Y Z Ő K Ö N Y V BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KISEBBSÉGI, ÉRDEKEGYEZTETŐ ÉS KÜLKAPCSOLATI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt.sz.:: I.230-5/2009. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66)

Részletesebben

Tanácskozási joggal meghívottak közül megjelent: Szarka Tamás jegyző

Tanácskozási joggal meghívottak közül megjelent: Szarka Tamás jegyző KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u. 120. e-mail: arnot@arnot.hu Szám: 19/2016. JEGYZŐKÖNYV Készült : Arnót község Önkormányzati Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatalban

Részletesebben

ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ fax: 46/

ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ fax: 46/ ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 26/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

JE GYZÖK ÖNYV. Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata május 23-án

JE GYZÖK ÖNYV. Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata május 23-án Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szent István tér 8. Ikt.sz.: J. 158-' 12017. JE GYZÖK ÖNYV /Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, ajegyzökönyv csak

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: I.400/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére,

Részletesebben

Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének január 26-án órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének január 26-án órakor megtartott nyilvános üléséről. VESZPRÉMI NÉMET NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Thököly u. 11. Szám: KOZP/927/1/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat 2016. január

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV MOLNÁRI HORVÁT NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT. Molnári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. április 30 -ai ülése

JEGYZŐKÖNYV MOLNÁRI HORVÁT NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT. Molnári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. április 30 -ai ülése Szám: 6-4/2013. JEGYZŐKÖNYV MOLNÁRI HORVÁT NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. ÁPRILIS 30-ÁN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL Határozatok sorszáma Kódja 11 G8 12 G 2 13 G 2 14 G 2 15 G 2 JEGYZŐKÖNYV

Részletesebben

Martonvásár Város Önkormányzat Képviselő-testülete Szociális és Egészségügyi Bizottsága

Martonvásár Város Önkormányzat Képviselő-testülete Szociális és Egészségügyi Bizottsága Ikt.sz.: Ph.665-7/2012 Martonvásár Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6. számú J e g y z ő k ö n y v e Készült: Martonvásár Város Önkormányzat Képviselő-testülete Szociális és Egészségügyi Bizottsága

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 0 tartózkodás 0 nem. Szita Károly polgármester dr. Gróf Regina irodavezető

JEGYZŐKÖNYV. 0 tartózkodás 0 nem. Szita Károly polgármester dr. Gróf Regina irodavezető Kaposvár Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV Amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata 2018. november 29. napján, Kaposváron a Fő utca 63.szám alatti

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Oszvald József elnökhelyettes Babits Emil képviselő Ruppert Béláné képviselő Scheer József képviselő Tihanyiné Baki Zsuzsanna képviselő

JEGYZŐKÖNYV. Oszvald József elnökhelyettes Babits Emil képviselő Ruppert Béláné képviselő Scheer József képviselő Tihanyiné Baki Zsuzsanna képviselő JEGYZŐKÖNYV Készült: A Veszprém Megyei Német Önkormányzat testületének 2009. november 6-án 15 00 órai kezdettel Veszprémben, a Német Házban (Thököly u. 11.) megtartott nyilvános üléséről. Jelen voltak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 14-17. TARTALOMJEGYZÉK OK: 14/2015.(III.25.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kaposvár Megyei Jogú Város Toponári Településrészi Önkormányzata az írásban kiküldött napirendet elfogadta.

Jegyzőkönyv. Kaposvár Megyei Jogú Város Toponári Településrészi Önkormányzata az írásban kiküldött napirendet elfogadta. Jegyzőkönyv Készült a Toponári Művelődési Házban, a Kaposvár Megyei Jogú Város Toponári Településrészi Önkormányzata 2012. április 16-án 17.00 órakor megtartott üléséről. Jelen voltak: a csatolt jelenléti

Részletesebben

Rack Ferencné: Javaslatot tesz a napirendre, a meghívóval megegyezően.

Rack Ferencné: Javaslatot tesz a napirendre, a meghívóval megegyezően. Iktatószám: Sz-3-9/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: A 2018. június 1-jén, a Ritsmann Pál Német Nemzetiségi Iskola (Biatorbágy, Karinthy Frigyes u. 3.) épületében, 17 órakor megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u. 1. J e g y z ő k ö n y v

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u. 1. J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselőtestület Önkormányzati Képviselőtestület 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. Száma: 182-6/2009. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Önkormányzat

Részletesebben