*Verziófrissítés letöltése gomb+

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "*Verziófrissítés letöltése gomb+"

Átírás

1 TISZTELT PARTNERÜNK! Örömmel értesítjük, hogy elkészült az Ön által használt ügyviteli szoftver legfrissebb változata és letölthető a oldalon az Ügyfélszolgálat / Program frissítések menüpont alatt, vagy az alábbi gombra kattintva: KULCS BÉR 2007 DECEMBER/6 *Verziófrissítés letöltése gomb+ A telepítés oly módon történhet, mint a program vagy a korábbi frissítések telepítése is történt. Ennek megkezdése előtt fontos az aktuális adatokról egy biztonsági mentést készíteni. A programfrissítés nem írja felül, az aktuális adatokat. Felhívjuk figyelmüket, hogy hálózatos használat esetén mindenképpen a szerver gépen kezdjék a program frissítését és utána végezzék el a frissítést a munkaállomásokon. Kérdéseikkel forduljanak Ügyfélszolgálatunkhoz. ÚJ! ADATSZOLGÁLTATÁSOK / NYENYI (NYUGDÍJBIZTOSÍTÁSI EGYÉNI NYILVÁNTARTÓ LAP) A Kulcs-Bér 2007 program legfrissebb verziójában lehetőség van az ONYF-nek beküldendő NYENYI adatszolgáltatás elkészítésére. Az Adatszolgáltatások/NYENYI pontban elkészítethető az elektronikus és floppy-s adatszolgáltatáshoz szükséges import fájl (.txt), illetve az ellenőrzést elősegítő nyomtatványi formátum is. A menüpont segítségével megvalósítható a Bérprogramban rögzített biztosítottak NYENYI lapra kerülő adatainak átadása a NYENYI07 programnak. A NYENYI07 program az ONYF által biztosított keretprogram, mely floppy-s és enyenyi adatszolgáltatást tesz lehetővé. NYENYI adatszolgáltatáshoz a bérprogram a számfejtett adatokból felgyűjti a következőket: foglalkoztató azonosító adatai, biztosított alapadatai, biztosított előző nevei, biztosított jogviszonyonkénti éves adatai (MNYP tagság, biztosítási idő és saját jogú nyugdíj intervalluma, nyugdíjjárulék köteles jövedelem és jutalom összege, nyugdíjbiztosítási járulék adatok, járulék kedvezmények (EKHO, Start), FEOR szerinti munkakörök, munkaidő változások, kieső idők, egyéni vállalkozók TEÁOR besorolása, felszolgálási díj). 1. ELŐKÉSZÍTÉS FONTOS TUDNIVALÓK A NYENYI ADATSZOLGÁLTATÁS ELKÉSZÍTÉSÉHEZ:

2 A Bérprogram az enyenyi és a floppy adathordozón történő adatszolgáltatás elkészítéséhez szükséges text-import fájl elkészítését támogatja. A nyomtatványi forma b lapja is elérhető a programban, amit elsősorban ellenőrzési és archiválási célból érdemes elkészíteni. NEM TÁMOGATJA A BÉRPROGRAM A TEXT-IMPORT FÁJL ELKÉSZÍTÉSÉNÉL - EZÉRT KÜLÖN ELLENŐRZÉST ÉS SZÜKSÉG ESETÉN ADATMÓDOSÍTÁST IGÉNYEL - A KÖVETKEZŐ ESETEKBEN: január, február, március hónapban nyugdíjas illetőleg kiegészítő tevékenységet folytatónak minősülő társas és egyéni vállalkozó EKHO-összegei, mert ott egy, a program által nem kezelt különleges kedvezményben részesültek (nyugdíjjárulék mentesség), melyhez nem kell P pótlapot tölteni - Legalább 3 hónapja nyilvántartott álláskereső foglalkoztatásának kedvezménye (nem kezeli a számfejtés) - GYES, GYED, GYET, ápolási díj folyósításának megszűnését követő foglalkoztatás kedvezménye (nem kezeli a számfejtés) - Olyan NYENYI jogviszony rendelése a foglalkozási viszonyhoz, mely csak a 0808-ban szerepel, a NYENYI-ben pedig nem (11, 83, 93, 96) április 1-je előtti nyugdíjas különleges szabályozása (aki nem vállalta a járulék megfizetését) - Felszolgálási díj (2008-as verziótól kezeli a Bérprogram) - Korkedvezményes munkakör (2008-as verziótól kezeli a Bérprogram) - Saját jogú nyugdíjak többszöri változása (2008-as verziótól kezeljük historikusan) - Felsőfokú végzettség megszerzése START kártya kiváltása után (jelölőnégyzet állapotának változása / bejelölése nem köthető dátumhoz, nincs a számfejtésben sem tárolva az állapota sehol) - START PLUSZ, START EXTRA (2008-as verziótól kezeli a Bérprogram) - Mezőgazdasági őstermelők (nem kezeli a számfejtés) 2. PARAMÉTEREZÉS Figyelem! A bevallás a számfejtett adatokból készül, ezért a számfejtéseket a bevallás elkészítése előtt el kell végezni. A Adatszolgáltatások/NYENYI menüpontra kattintva szűrőablak jelenik meg, amely akár a teljes, akár pedig a különböző szűrőfeltételek tetszőleges beállítása alapján szűkített foglalkoztatotti jogviszonylista megjelenítését teszi lehetővé a bevallás állomány előállítása céljából. A szűrőablak az általános kezelési és működési elvek pontban leírtak alapján működik. A szűrőfeltételek tetszőleges beállítását követően az <OK> gombra kattintva a NYENYI bevallás paraméterező képernyője jelenik meg.

3 A NYENYI 2007 adatszolgáltatás képernyő a TÖRZSKARBANTARTÁSOK/KÖZÖS TÖRZSEK/JÖVEDELEM JOGCÍMEK pont alapértelmezett tartalmához igazodó bevallási paraméterezést alapértelmezett beállításként tartalmazza. Az alapértelmezett beállítások módosítására akkor van szükségünk, ha a jövedelem jogcímek adatbázisába Jutalom, GYES vagy GYED jövedelem jellegű - új elemek kerültek rögzítésre. Az új jövedelem jogcímeket kell a bevallás megfelelő részéhez (Jutalom, vagy GYES, vagy GYED) hozzárendelni oly módon, hogy az adott szekció listájában a megfelelő sor jelölőnégyzetét kiválasztjuk. A hozzárendelni kívánt valamennyi jövedelem tétel bejelölése után a <BEÁLLÍTÁSOK MENTÉSE> segítségével megtörténik a mentés. A felhasználó által történt beállítási módosítások bármikor felülírhatóak a program által biztosított paraméterezésre az <GYÁRI BEÁLLÍTÁSOK VISSZAÁLLÍTÁSA> billentyűvel. Az Adatszolgáltató azonosítása szekcióban választógomb segítségével Adószám, vagy Adóazonosító jel szerinti azonosítás kiválasztására van lehetőség. A TB törzsszám jelölőnégyzet kiválasztása esetén az adatszolgáltatás tartalmazni fogja az adatszolgáltatás készítőjének TB törzsszámát is. Az Adatszolgáltató azonosításához a program a BEÁLLÍTÁSOK/CÉGADATOK/ALAPADATOK pontban megadott adatokat használja fel. Az Adatszolgáltatás módja résznél választható ki, hogy a felgyűjtött adatok alapján elkészített adatszolgáltatást text-import fájlban (NYENYI07W program text-import fájl), vagy nyomtatványi formátumban (Nyomtatvány) készítse el a program.

4 Figyelem! A Bérprogramból a "b" lap nyomtatható ki. Teljes körű ("e" és "p" lapok is) adatszolgáltatást fájlos formátumban támogatja a program. A Nyomtatvány pontban elkészíthető lapot ellenőrzési és archiválási célból ajánljuk elkészíteni. Nyomtatvány készítése esetén a Társadalombiztosítási kifizetőhely és Családtámogatási kifizetőhely jelölőnégyzetek is elérhetőek. Ezek az információk a NYENYI programban - regisztrált adatszolgáltatók esetében - rendelkezésre állnak már. 3. BEVALLÁSI FÁJL ELKÉSZÍTÉSE A Fájlnév mezőben adható meg, vagy tallózható be az elkészítendő fájl helye. A program a mentés helyének a NYENYI program megfelelő könyvtárát ajánlja fel, - ha azt az adott cég adatai közt található adószám alapján megtalálja a C meghajtón - a könnyebb adatfeldolgozás érdekében. Az OK gomb hatására megkezdődik az adatgyűjtés, erről egy folyamatjelző tájékoztatja a felhasználót. A fájl sikeres elkészítése után megjelenik egy üzenet, mely tartalmazza az elkészített - NYENYI programba beolvasandó - fájl helyét és nevét. 4. BEVALLÁSI FÁJL ELLENŐRZÉSE ÉS BEKÜLDÉSE Az elkészült fájl a NYENYI programban ügyfélkapus azonosító segítségével (enyenyi), vagy a beolvasott adatok alapján elkészített lemezen dolgozható fel és küldhető be az ONYF-nek. A NYENYI program indítása után be kell olvasni a Bérprogram által elkészített.txt kiterjesztésű fájlt. Ezt az IMPORTÁLÁS menüpontra kattintva tehetjük meg. A hatására megjelenő tallózó ablakban válasszuk ki a beolvasni kívánt fájlt.

5 A kiválasztott fájl beolvasása után összesítő információkat tartalmazó ablak jelenik meg, melyről beolvasási hiba esetén elérhető egy hibalista is. A hibalista feldolgozását támogatja a Bérprogram által elkészített.htm kiterjesztésű fájl, melyet az importálásra kerülő.txt fájl könyvtárába készít el a Bérprogram (a.htm fájl a NYENYI illetve a Bérprogramból nem érhető el, hanem egy fájlkezelő segítségével pl.: Windows Intéző nyitható meg). A NYENYI program ADATBEVITEL pontjában van lehetőség az importált adatok szerkesztésére. Abban az esetben, ha a Bérprogramban kerül javításra egy hiba, a módosított biztosítottra vonatkozóan a text-import fájlt újra el kell készíteni (ADATSZOLGÁLTATÁSOK/NYENYI PONTBAN) és annak importálást újra el kell végezni. A NYENYI program ELLENŐRZÉS, LISTÁZÁS menüpontjában elvégzett ellenőrzés után az ADATSZOLGÁLTATÁS pontban indítható az adatok lejelentése (ügyfélkapun keresztül - enyenyi), illetve a floppy elkészítése. 5. NYOMTATVÁNY ELKÉSZÍTÉSE Ezzel a beállítással nyomtatható ki a "b" NYENYI lap, melyet ellenőrzési és archiválási célból ajánlott elkészíteni.

6 A NYENYI adatszolgáltatás ONYF által kiadott kitöltési útmutatója az alábbi linkre kattintva megtalálható: Örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy megjelent Online Blog ügyfélszolgálati felületünk, ahol a nap 24 órájában választ kaphat a programjaink használatával, beállításával, legújabb frissítésekkel kapcsolatos kérdéseire, részletes leírások, képek, videók segítségével. Üdvözlettel, Kulcs-Soft Számítástechnika Zrt. Ügyfélszolgálat 1022 Budapest, Törökvész út 30/A Tel.: Fax: ugyfelszolgalat@ks.hu Budapest, április 21.

ADATSZOLGÁLTATÁSOK / NYENYI ((NYUGDÍJBIZTOSÍTÁSI EGYÉNI NYILVÁNTARTÓ LAP))

ADATSZOLGÁLTATÁSOK / NYENYI ((NYUGDÍJBIZTOSÍTÁSI EGYÉNI NYILVÁNTARTÓ LAP)) ADATSZOLGÁLTATÁSOK / NYENYI ((NYUGDÍJBIZTOSÍTÁSI EGYÉNI NYILVÁNTARTÓ LAP)) A Kulcs-Bér 2009 programban lehetőség van az év közbeni nyugdíj adatszolgáltatáshoz szükséges, valamint az ONYF-nek beküldendő

Részletesebben

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megjelent az Ön által használt szoftver legfrissebb változata.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megjelent az Ön által használt szoftver legfrissebb változata. TISZTELT PARTNERÜNK! Örömmel tájékoztatjuk, hogy megjelent az Ön által használt szoftver legfrissebb változata. KULCS BÉR 2008. DECEMBER/12 A telepítés oly módon történhet, mint a program vagy a korábbi

Részletesebben

Örömmel értesítjük, hogy elkészítettük az Ön által használt ügyviteli szoftver legújabb változatát.

Örömmel értesítjük, hogy elkészítettük az Ön által használt ügyviteli szoftver legújabb változatát. TISZTELT PARTNERÜNK! Örömmel értesítjük, hogy elkészítettük az Ön által használt ügyviteli szoftver legújabb változatát. KULCS BÉR 2008 MÁRCIUS/4 A telepítés oly módon történhet, mint a program vagy a

Részletesebben

Alapadatokkal kapcsolatos módosítások

Alapadatokkal kapcsolatos módosítások Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről: A legújabb verziója az 1.118 (6) az internetről letölthető a levél végén található link segítségével Változások,

Részletesebben

Kulcs-Bér 2012 frissítés

Kulcs-Bér 2012 frissítés Kulcs-Bér 2012 frissítés Megjelenés dátuma: Számfejtési folyamat, és 08-as bevallás felgyűjtési idejének optimalizálása Örömmel tájékoztatjuk Felhasználóinkat, hogy a Kulcs Bér 2012-es program szeptemberi

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az Armada Bér modul legújabb frissítéséről:

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az Armada Bér modul legújabb frissítéséről: Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.16.10) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megjelent az Ön által használt szoftver legfrissebb változata.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megjelent az Ön által használt szoftver legfrissebb változata. Tisztelt Partnerünk! Örömmel tájékoztatjuk, hogy megjelent az Ön által használt szoftver legfrissebb változata. KULCS BÉR 2009. MÁRCIUS A telepítés oly módon történhet, mint a program vagy a korábbi frissítések

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.118 (9)) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével.

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.118 (9)) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.118 (9)) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az Armada Bér modul legújabb frissítéséről:

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az Armada Bér modul legújabb frissítéséről: Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.16.12) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.156) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével.

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.156) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.156) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

1988 2005 ÉVI ADATSZOLGÁLTATÁSOK JAVÍTÁSA. Készítette: Tóth Péter. 2013. szeptember 26.

1988 2005 ÉVI ADATSZOLGÁLTATÁSOK JAVÍTÁSA. Készítette: Tóth Péter. 2013. szeptember 26. 1988 2005 ÉVI ADATSZOLGÁLTATÁSOK JAVÍTÁSA Készítette: Tóth Péter 2013. szeptember 26. ÁLTALÁNOS LEÍRÁS Program verzióellenőrzése, programfrissítés ha szükséges a www.onyf.hu honlapról Adatszolgáltatás

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DOLGOZÓK IMPORTÁLÁSA KULCS BÉR PROGRAMBA AZ ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZERBŐL. Budapest, 2013. november 08.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DOLGOZÓK IMPORTÁLÁSA KULCS BÉR PROGRAMBA AZ ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZERBŐL. Budapest, 2013. november 08. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DOLGOZÓK IMPORTÁLÁSA KULCS BÉR PROGRAMBA AZ ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZERBŐL Budapest, 2013. november 08. 1. CÉLKITŰZÉS A fő cél, hogy az OL Munkaidő Rendszerből kinyert jelenlét

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.133) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

évi adatszolgáltatások javítása

évi adatszolgáltatások javítása ÁLTALÁNOS LEÍRÁS 1 1988 2005 ÉVI ADATSZOLGÁLTATÁSOK JAVÍTÁSA Készítette: Tóth Péter Program verzióellenőrzése, programfrissítés ha szükséges a www.onyf.hu honlapról Adatszolgáltatás meglétének ellenőrzése

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.119 (3)) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével.

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.119 (3)) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.119 (3)) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az

Részletesebben

Örömmel értesítjük, hogy elkészítettük az Ön által használt ügyviteli szoftver legújabb változatát.

Örömmel értesítjük, hogy elkészítettük az Ön által használt ügyviteli szoftver legújabb változatát. TISZTELT PARTNERÜNK! Örömmel értesítjük, hogy elkészítettük az Ön által használt ügyviteli szoftver legújabb változatát. KULCS BÉR 2008 ÁPRILIS/2 A telepítés oly módon történhet, mint a program vagy a

Részletesebben

Kulcs-Bér 2012 frissítés

Kulcs-Bér 2012 frissítés Kulcs-Bér 2012 frissítés Megjelenés dátuma: Nettóérték megőrző részkedvezmény érvényesítése a hónap egy részében fennálló munkaviszony alapján, ha a hónap során betegszabadság távolléti díja is elszámolásra

Részletesebben

BaBér bérügyviteli rendszer telepítési segédlete 2011. év

BaBér bérügyviteli rendszer telepítési segédlete 2011. év BaBér bérügyviteli rendszer telepítési segédlete 2011. év Ajánlott konfiguráció A program hardverigénye: Konfiguráció: 2800 MHz processzor 512 Mbyte memória (RAM) / Szerver gépen 1G memória (RAM) Lézernyomtató

Részletesebben

2009. évi adatszolgáltatás javítása

2009. évi adatszolgáltatás javítása 2009. évi adatszolgáltatás javítása Készítette: Tóth Péter Általános leírás Program verzióellenőrzése, programfrissítés ha szükséges a www.onyf.hu honlapról Adatszolgáltatás meglétének ellenőrzése o Ha

Részletesebben

Felhasználói tájékoztató

Felhasználói tájékoztató Internetes adatlekérdező rendszer (E-adó) Felhasználói tájékoztató Tisztelt Felhasználó! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Adóirodája kialakította az elektronikus

Részletesebben

NAV nyomtatványok kitöltésének támogatása

NAV nyomtatványok kitöltésének támogatása NAV nyomtatványok kitöltésének támogatása Változtak a 1865M nyomtatvány kitöltési szabályai, valamint lehetővé vált a 18A60 nyomtatvány előzetes kitöltése. A tájékoztató a 8.00.8 verzió kibocsátásával

Részletesebben

BaBér. Bérügyviteli rendszer. Telepítési segédlet 2014.

BaBér. Bérügyviteli rendszer. Telepítési segédlet 2014. BaBér Bérügyviteli rendszer Telepítési segédlet 2014. Tartalom 1. Ajánlott konfiguráció... 3 2. A BaBér és az SQL2005 szerver telepítése... 5 3. A BaBér program és az SQL2005-ös adatbázis kezelő telepítése...

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.123 (7)) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az

Részletesebben

Beszámoló átadása az OBR * -nek a Hessyn Éves beszámoló nyomtatványkitöltő programból

Beszámoló átadása az OBR * -nek a Hessyn Éves beszámoló nyomtatványkitöltő programból Beszámoló átadása az OBR * -nek a Hessyn Éves beszámoló nyomtatványkitöltő programból *OBR = Online Beszámoló és Űrlapkitöltő Rendszer h t t p s ://e - b e s z a m o l o. i m. g o v. h u / e b e k u l

Részletesebben

2009. évi adatszolg{ltat{s javít{sa

2009. évi adatszolg{ltat{s javít{sa 2009. évi adatszolg{ltat{s javít{sa Készítette: Tóth Péter 2013. szeptember 26. Által{nos leír{s Program verzióellenőrzése, programfrissítés ha szükséges a www.onyf.hu honlapról Adatszolgáltatás meglétének

Részletesebben

Beszámoló átadása az OBR * -nek a Hessyn Éves beszámoló nyomtatványkitöltő programból

Beszámoló átadása az OBR * -nek a Hessyn Éves beszámoló nyomtatványkitöltő programból Beszámoló átadása az OBR * -nek a Hessyn Éves beszámoló nyomtatványkitöltő programból *OBR = Online Beszámoló és Űrlapkitöltő Rendszer h t t p s : / / e - b e s z a m o l o. i m. g o v. h u / e b e k u

Részletesebben

2006 2008 évi adatszolgáltatások javítása

2006 2008 évi adatszolgáltatások javítása 2006 2008 évi adatszolgáltatások javítása Készítette: Tóth Péter 2013. szeptember 26. Általános leírás Program verzióellenőrzése, programfrissítés ha szükséges a www.onyf.hu honlapról Adatszolgáltatás

Részletesebben

Tájékoztató a BOR3 program 2013 évi beállításaihoz

Tájékoztató a BOR3 program 2013 évi beállításaihoz Tájékoztató a BOR3 program 2013 évi beállításaihoz A 2013 évi nyomtatványok nagy része még nem jelent meg. Azonban, az esetlegesen kilépő dolgozók számfejtéséhez, bejelentéséhez már hónap közben is szükség

Részletesebben

BÉR évi es verzió

BÉR évi es verzió Érvényességi dátumok Demó verzió érvényessége: 2017.02.28. Regisztrált verzió érvényessége könyvelő programok: 2017.03.31. Regisztrált verzió érvényessége bérszámfejtő program: 2017.04.15. Regisztrált

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.158) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével.

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.158) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.158) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

I. 2014. január 1-től életbe lépett, a MunBér14 programot érintő jogszabály-változások, hatásuk a programra

I. 2014. január 1-től életbe lépett, a MunBér14 programot érintő jogszabály-változások, hatásuk a programra MUN v14.0130 Ez a verzió adatbázis módosításokat hajt végre, ezért először csak egyetlen munkahelyről szabad indítani (a windows tálcán se legyen letéve a program)! Ha ez a feltétel nem teljesül, a program

Részletesebben

Felhasználói útmutató a Társadalombiztosítási Egyéni számla rendszerhez

Felhasználói útmutató a Társadalombiztosítási Egyéni számla rendszerhez a Társadalombiztosítási Egyéni számla rendszerhez 1. Bevezetés 2 2. A társadalombiztosítási egyéni számla lekérdezésének előfeltételei... 2 3. A társadalombiztosítási egyéni számla rendszer indítása...

Részletesebben

A program telepítése

A program telepítése program telepítése Töltse le a telepítőt a www.kocheskochkft.hu internetes oldalról. Programjaink menü alatt válassza a Egyszerűsített foglalkoztatással kapcsolatos nyilvántartás programot, kattintson

Részletesebben

E-építési napló offline vezetése

E-építési napló offline vezetése E-építési napló offline vezetése Frissítve: 2016. november 24. 1 Miért van szükség az elektronikus építési napló offline vezetésére? Az e-építési napló rendszer működésének alapvető feltétele, hogy az

Részletesebben

Az importálás folyamata Felhasználói dokumentáció verzió 2.1.

Az importálás folyamata Felhasználói dokumentáció verzió 2.1. Az importálás folyamata Felhasználói dokumentáció verzió 2.1. Budapest, 2008. Változáskezelés Verzió Dátum Változás Pont Cím Oldal 2.1. 2008.01.17. A teljes dokumentáció megváltozott Kiadás: 2008.01.17.

Részletesebben

Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft Székesfehérvár, Mártírok útja 9. E K O P - 1. A. 2 - A D A T Á L L O M Á N Y O K

Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft Székesfehérvár, Mártírok útja 9. E K O P - 1. A. 2 - A D A T Á L L O M Á N Y O K E K O P - 1. A. 2 - A D A T Á L L O M Á N Y O K K Ö Z P O N T O S Í T O T T Á T V É T E L É T, Á T A D Á S Á T K E Z E L Ő, T Á M O G A T Ó I N F O R M A T I K A I R E N D S Z E R F E J L E S Z T É S E

Részletesebben

Tartalom. Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8

Tartalom. Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8 Tartalom Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8 Bö ngé szö s Pérkapu haszna lata Bejelentkezés Jelentkezzen be az Ügyfélkapura felhasználói

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre:

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre: Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre: Főkönyv Pénzügy Pénztárkönyv Eszköz (Letölthető még frissítés a Készlet, EVA modulokra,

Részletesebben

INFORMATIKAI SEGÉDLET AZ ELEKTRONIKUS BEADVÁNYOK BENYÚJTÁSÁHOZ

INFORMATIKAI SEGÉDLET AZ ELEKTRONIKUS BEADVÁNYOK BENYÚJTÁSÁHOZ INFORMATIKAI SEGÉDLET AZ ELEKTRONIKUS BEADVÁNYOK BENYÚJTÁSÁHOZ Közzétéve: 2019. augusztus 22. Tartalomjegyzék Az Általános Nyomtatványkitöltő Keretprogram (ÁNYK) használatához szükséges feltételek... 2

Részletesebben

A különadó. Kire nem vonatkozik a minimum járulékalap. Új járulék kedvezmények július 1- jétől. A minimum járulék-alap II. A minimum járulék-alap I.

A különadó. Kire nem vonatkozik a minimum járulékalap. Új járulék kedvezmények július 1- jétől. A minimum járulék-alap II. A minimum járulék-alap I. A minimum járulék-alap I. A járulék és egészségügyi hozzájárulás fizetési kötelezettség várható változásai 2007. január 1-jétől 2006. december 15. A munkaviszonyban álló biztosított foglalkoztatója a társadalombiztosítási

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztató az átállásról

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztató az átállásról OTP BANK NYRT. Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztató az átállásról Bankunk ügyfeleink folytonos szoftverhasználatát biztosító szempont alapján úgy döntött, hogy az új verziót (6.01-01) most nem a megszokott

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Jogc ímek sorrendje a dolgozó törzsadatában és elszámolásban

Kedves Ügyfelünk! Jogc ímek sorrendje a dolgozó törzsadatában és elszámolásban Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.16.19) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

Technikai információk fejlesztőknek

Technikai információk fejlesztőknek Technikai információk fejlesztőknek Különbségek a Java-s nyomtatványkitöltő program és az Abev2006 között 1. A mezőkód kijelzés bekapcsolása a Szerviz/Beállítások ablakban érhető el. 2. Az xml állományok

Részletesebben

Tartalomjegyzék. 1. Általános leírás... 3 2. Telepítés... 4 3. Első indítás... 6 4. A program használata... 8

Tartalomjegyzék. 1. Általános leírás... 3 2. Telepítés... 4 3. Első indítás... 6 4. A program használata... 8 Elektronikus naplóval rendelkező HostWare pénztárgépet üzemeltető felhasználók NAV adatszolgáltatási kötelezettségét támogató segédprogram felhasználói leírása 2013.07.23. Tartalomjegyzék 1. Általános

Részletesebben

Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató. Tartalomjegyzék

Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató. Tartalomjegyzék Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Bejelentkezés a WEB Áruházba... 2 Rendelés rögzítése... 3 RENDELES.CSV állomány specifikációja... 13 Visszaigazolások

Részletesebben

Importálás. más típusú (pl:.imp,.xml,.xkr,.xcz) állomány beimportálása a nyomtatványkitöltő programba

Importálás. más típusú (pl:.imp,.xml,.xkr,.xcz) állomány beimportálása a nyomtatványkitöltő programba Importálás Külső programok által generált imp és.xml állományokat be lehet tölteni a program import funkcióival. Az ABEV2006 az xml állományok importálását nem tudta. Ez újdonság a nyomtatványkitöltő programban.

Részletesebben

Bér évi verzió

Bér évi verzió Verziószám: 19.06 Érvényességi dátumok: Demó verzió érvényessége 2018.02.28. Regisztrált verzió érvényessége Könyvelő programok 2018.12.31. Bérszámfejtő program 2018.12.31. Számlázó programok Nincs időkorlát

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját!

Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.16.15) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1Regisztráció... 2 1.1Regisztráció megerősítése... 3 2Bejelentkezés... 4 3Elfelejtett jelszó... 4 4A Partner Portál felépítése...

Részletesebben

TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció

TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció 2014. második félévétől kezdődően a TERC V.I.P. költségvetés-készítő program hardverkulcsát regisztrálniuk kell a felhasználóknak azon a számítógépen, melyeken futtatni

Részletesebben

ÚTMUTATÓ. a 2004. évi E típusú Nyugdíjbiztosítási Egyéni Nyilvántartó Lap kiállításához egyéni vállalkozók részére

ÚTMUTATÓ. a 2004. évi E típusú Nyugdíjbiztosítási Egyéni Nyilvántartó Lap kiállításához egyéni vállalkozók részére ÚTMUTATÓ a 2004. évi E típusú Nyugdíjbiztosítási Egyéni Nyilvántartó Lap kiállításához egyéni vállalkozók részére Általános tudnivalók A Nyugdíjbiztosítási Egyéni Nyilvántartó Lap (a továbbiakban: nyilvántartó

Részletesebben

Képzési projektterv felvétele Képző Szervezetek részére Kitöltési útmutató

Képzési projektterv felvétele Képző Szervezetek részére Kitöltési útmutató Képzési projektterv felvétele Képző Szervezetek részére Kitöltési útmutató az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program I. és II. intézkedéscsoportjához

Részletesebben

Tájékoztató e-közmű regisztrációhoz

Tájékoztató e-közmű regisztrációhoz Tájékoztató e-közmű regisztrációhoz 1. Jogszabályi háttér Az egységes elektronikus közműnyilvántartásról szóló 324/2013. (VIII. 29.) Korm. rendeletben foglaltak szerint: 4. (1) Az e-közmű üzemeltetéséért,

Részletesebben

4. Válasszuk ki a dolgozót, majd nyomjuk meg az gombot. Megjelenik a dolgozó adatlapja. 5. Nézzük át, hogy minden adat helyesen van-e kitöltve, szüksé

4. Válasszuk ki a dolgozót, majd nyomjuk meg az gombot. Megjelenik a dolgozó adatlapja. 5. Nézzük át, hogy minden adat helyesen van-e kitöltve, szüksé Útmutató A 2005. évi kontroll adatszolgáltatás elkészítéséhez Előzetes teendők: 1. Töltse le és telepítse az APEH Internet lapjáról (www.apeh.hu) az ABEV2006 programot és a hozzá tartozó nyomtatványokat.

Részletesebben

A TERC VIP költségvetés-készítő program telepítése, Interneten keresztül, manuálisan

A TERC VIP költségvetés-készítő program telepítése, Interneten keresztül, manuálisan Telepítés internetről A TERC VIP költségvetés-készítő program telepítése, Interneten keresztül, manuálisan Új szolgáltatásunk keretén belül, olyan lehetőséget kínálunk a TERC VIP költségvetéskészítő program

Részletesebben

A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése

A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése Telepítő fájl letöltése honlapunkról A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése A honlapunkon (www.novitax.hu) található telepítő fájlt (novitax2007-setup.exe) le kell tölteni a számítógép egy

Részletesebben

Védőnői jelentés összesítője modul. eform Felhasználói kézikönyv

Védőnői jelentés összesítője modul. eform Felhasználói kézikönyv Védőnői jelentés összesítője modul eform Felhasználói kézikönyv 1. ÁNTSZ eform Védőnői jelentés modul... 3 1.1 Bejelentkezés... 3 1.2. Az eform alkalmazás használata... 4 1.2.1 Területi védőnői jogkörrel

Részletesebben

MEDITOR 5 KLÓN telepítési segédlete

MEDITOR 5 KLÓN telepítési segédlete MEDITOR 5 KLÓN telepítési segédlete I. Az adatbázis motor telepítése II. A MEDITOR 5 KLÓN program telepítése III. Adatok feltöltése a KLÓN programba I. Adatbázis motor telepítése Kérem, hogy a telepítések

Részletesebben

Azonosí tá srá Visszávezetett Dokumentumhitelesí te s (AVDH) á Perkápu vonátkozá sá bán

Azonosí tá srá Visszávezetett Dokumentumhitelesí te s (AVDH) á Perkápu vonátkozá sá bán Azonosí tá srá Visszávezetett Dokumentumhitelesí te s (AVDH) á Perkápu vonátkozá sá bán FIGYELEM! Az ÁNYK-program legfrissebb (2.71.) verziójától már lehetőség van a nyomtatványok közvetlen feltöltésére

Részletesebben

HAVI BEVALLÁS. a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról

HAVI BEVALLÁS. a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról 1108A HAVI BEVALLÁS a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról Nemzeti Adóés Vámhivatal Benyújtandó az illetékes alsó fokú állami adóhatósághoz Hibásnak minősített

Részletesebben

Segédlet Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala által rendszeresített elektronikus adóbevallások használatához

Segédlet Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala által rendszeresített elektronikus adóbevallások használatához Segédlet Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala által rendszeresített elektronikus adóbevallások használatához Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésének 48/2013. (XII.12.) számú rendelete lehetővé

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.126) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

Óranyilvántartás (NEPTUN)

Óranyilvántartás (NEPTUN) Óranyilvántartás (NEPTUN) 1. NEPTUN web felületén az óranyilvántartás elérése Az óranyilvántartás adminisztrálására az oktatónak lehetősége van az oktatói weben az Oktatás / Kurzusok menüponton. A beállított

Részletesebben

PartSoft Informatikai Kft. KÖNNY felhasználói kézikönyv 1 Általános információk... 2 1.1 Számítástechnikai alapok... 2 1.2 Felhasználói ismeretek...

PartSoft Informatikai Kft. KÖNNY felhasználói kézikönyv 1 Általános információk... 2 1.1 Számítástechnikai alapok... 2 1.2 Felhasználói ismeretek... 1 Általános információk... 2 1.1 Számítástechnikai alapok... 2 1.2 Felhasználói ismeretek... 2 2 Ügyfélcsoport... 2 3 Ügyfelek... 3 3.1 Váltás ügyfelek között... 4 4 Bevallások... 4 4.1 Létrehozás... 4

Részletesebben

Ellenőrző keretprogram (eesztconnect.exe)

Ellenőrző keretprogram (eesztconnect.exe) (eesztconnect.exe) A csatlakozás műszaki megvalósításának ellenőrzése az EESZT működtetője által rendelkezésre bocsájtott ellenőrző keretprogram (eesztconnect.exe) futtatásával, az alkalmazás sikeres futtatását

Részletesebben

KIRA OKTATÁSI TANANYAG

KIRA OKTATÁSI TANANYAG EKOP-1.2.16-2012-2012-0001 KIRA OKTATÁSI TANANYAG 2014. október hó ADATSZOLGÁLTATÁS Magyar Államkincstár 1054 Budapest, Hold u. 4. www.allamkincstar.gov.hu 1 BIZTOSÍTOTTI BEJELENTÉS (T1041) ÁLTALÁNOS ALAPELVEK

Részletesebben

Magyar joganyagok - 424/2012. (XII. 29.) Korm. rendelet - a Nyugdíjbiztosítási Alap k 2. oldal h)1 a gyed, gyes, gyermeknevelési támogatás (gyet), ápo

Magyar joganyagok - 424/2012. (XII. 29.) Korm. rendelet - a Nyugdíjbiztosítási Alap k 2. oldal h)1 a gyed, gyes, gyermeknevelési támogatás (gyet), ápo Magyar joganyagok - 424/2012. (XII. 29.) Korm. rendelet - a Nyugdíjbiztosítási Alap k 1. oldal 424/2012. (XII. 29.) Korm. rendelet a Nyugdíjbiztosítási Alap kezeléséért felelős nyugdíjbiztosítási szerv,

Részletesebben

Segédlet az Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal által kiadott, EGERPH_1431-es építményadó bevallásához használt elektronikus nyomtatványhoz.

Segédlet az Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal által kiadott, EGERPH_1431-es építményadó bevallásához használt elektronikus nyomtatványhoz. Segédlet az Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal által kiadott, EGERPH_1431-es építményadó bevallásához használt elektronikus nyomtatványhoz. Elektronikus adóbevallását a NAV portáljáról letöltött

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató egyeztetési eljárás kezdeményezéséhez a (volt) biztosítottak részére 2013. január 1-jétől azok a biztosítottak (volt biztosítottak), akik ügyfélkapu regisztrációval rendelkeznek,

Részletesebben

*Verziófrissítés letöltése gomb+

*Verziófrissítés letöltése gomb+ TISZTELT PARTNERÜNK! Örömmel értesítjük, hogy elkészült az Ön által használt ügyviteli szoftver legfrissebb változata és letölthető a http://www.kulcs-soft.hu oldalon az Ügyfélszolgálat / Program frissítések

Részletesebben

KIRA OKTATÁSI TANANYAG

KIRA OKTATÁSI TANANYAG KIRA OKTATÁSI TANANYAG 2015. június hó ADATSZOLGÁLTATÁS Magyar Államkincstár 1054 Budapest, Hold u. 4. www.allamkincstar.gov.hu 1 BIZTOSÍTOTTI BEJELENTÉS (T1041) ÁLTALÁNOS ALAPELVEK A biztosítotti bejelentés

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv modult érintő változásokról és fejlesztésekről. A nagyobb adatbázisoknál a frissítés

Részletesebben

APEH járulékösszesítés Felhasználói dokumentáció verzió 2.3.

APEH járulékösszesítés Felhasználói dokumentáció verzió 2.3. APEH járulékösszesítés Felhasználói dokumentáció verzió 2.3. Budapest, 2007. Változáskezelés Verzió Dátum Változás Pont Cím Oldal 2.2. 2006.09.19. 1.3. 0608 Járulékok (11250) 5, 6. 2.2. 2006.09.19. 1.4.

Részletesebben

A program telepítése. A letöltés lépései: 1. nyissa meg a WEB-oldalt, majd válassza a Letöltés menüpontot: 2. Kattintson a DbérWIN 2017 hivatkozásra:

A program telepítése. A letöltés lépései: 1. nyissa meg a WEB-oldalt, majd válassza a Letöltés menüpontot: 2. Kattintson a DbérWIN 2017 hivatkozásra: A program telepítése A 2017-es év programja a szokott módon önálló rendszerként telepíthető. Töltse le WEB oldalunkról (http://www.drd-software.hu). A telepítés előtt nem szabad és nem kell eltávolítania

Részletesebben

DKÜ ZRT. A Portál rendszer felületének általános bemutatása. Felhasználói útmutató. Támogatott böngészők. Felületek felépítése. Információs kártyák

DKÜ ZRT. A Portál rendszer felületének általános bemutatása. Felhasználói útmutató. Támogatott böngészők. Felületek felépítése. Információs kártyák A Portál rendszer felületének általános bemutatása Felhasználói útmutató Támogatott böngészők Internet Explorer 9+ Firefox (legújabb verzió) Chrome (legújabb verzió) Felületek felépítése Információs kártyák

Részletesebben

ÁNYK53. Az Általános nyomtatványkitöltő (ÁNYK), a személyi jövedelemadó (SZJA) bevallás és kitöltési útmutató együttes telepítése

ÁNYK53. Az Általános nyomtatványkitöltő (ÁNYK), a személyi jövedelemadó (SZJA) bevallás és kitöltési útmutató együttes telepítése ÁNYK53 Az Általános nyomtatványkitöltő (ÁNYK), a személyi jövedelemadó (SZJA) bevallás és kitöltési útmutató együttes telepítése Az ÁNYK53 egy keretprogram, ami a személyi jövedelemadó bevallás (SZJA,

Részletesebben

Munkaidő adatok, jelenléti ív adatok importálása

Munkaidő adatok, jelenléti ív adatok importálása Munkaidő adatok, jelenléti ív adatok importálásának menete A Számfejtés Időadatok Munkaidő adatok, jelenléti ív menüpontban van lehetőség a Novitax bérszámfejtő program specifikációja alapján elkészített

Részletesebben

Útmutató szivárgásvizsgálat-köteles berendezéseket érintő csoportos műveletekhez

Útmutató szivárgásvizsgálat-köteles berendezéseket érintő csoportos műveletekhez Útmutató szivárgásvizsgálat-köteles berendezéseket érintő csoportos műveletekhez A szivárgásvizsgálat-köteles berendezéseket érintő csoportos műveletek lehetővé teszik a berendezéstulajdonosok, üzemeltetők

Részletesebben

A kontrolladat-szolgáltatás elkészítése

A kontrolladat-szolgáltatás elkészítése A kontrolladat-szolgáltatás elkészítése Az alábbi leírás tartalmazza a kontrolladat állomány elkészítésének lehetséges módjait, valamint az adatszolgáltatás elektronikus teljesítésének lépéseit. Valamint

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről:

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről: Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről: A legújabb verziója az 1.118 (3) az internetről letölthető a levél végén található link segítségével Változások,

Részletesebben

Tanúsítvány és hozzá tartozó kulcsok feltöltése Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 kártyára

Tanúsítvány és hozzá tartozó kulcsok feltöltése Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 kártyára Tanúsítvány és hozzá tartozó kulcsok feltöltése Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 kártyára Windows XP, Vista, Windows 7 és Windows 8, valamint Windows 2003 operációs rendszeren, PFX fájlban található

Részletesebben

Bér program gépi nyitása

Bér program gépi nyitása A vállalkozás adatainak nyitása A bér program gépi nyitása a Főmenü a Cégadatok Cégnyitások Gépi nyitás (előző évből) menüpontjának elindításával kezdeményezhető. Figyelem! A bérszámfejtési adatok gépi

Részletesebben

Online számla regisztráció

Online számla regisztráció Online számla regisztráció Az online számlázás rendszerében az adatszolgáltatási kötelezettség teljesítésének előfeltétele a regisztráció. Ehhez be kell lépni a a NAV online számla felületére: Teszt környezet:

Részletesebben

1. A MOSAIC BÉR program frissítése a legújabb verzióra. FIGYELEM: A nyomtatványok hibáinak javítása miatt a program naponta többször is módosulhat.

1. A MOSAIC BÉR program frissítése a legújabb verzióra. FIGYELEM: A nyomtatványok hibáinak javítása miatt a program naponta többször is módosulhat. 0808A 0808M nyomtatványok létrehozása XML formátumban 1. A MOSAIC BÉR program frissítése a legújabb verzióra. FIGYELEM: A nyomtatványok hibáinak javítása miatt a program naponta többször is módosulhat.

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Armada Bér ( ) tartalma (változások, bővítések)

Kedves Ügyfelünk! Armada Bér ( ) tartalma (változások, bővítések) Kedves Ügyfelünk! Kérjük, hogy az internetről az útmutatás szerint frissítse jogszerűen használt Armada Bér modulját! Armada Bér (2.16.22) tartalma (változások, bővítések) Ezúton szeretném tájékoztatni

Részletesebben

Kormányzati Elektronikus Aláíró és Aláírás-ellenőrző Szoftver

Kormányzati Elektronikus Aláíró és Aláírás-ellenőrző Szoftver Kormányzati Elektronikus Aláíró és Aláírás-ellenőrző Szoftver Felhasználói leírás verzió: 1.0 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. ALAPKÉPERNYŐ... 3 3. MENÜSZERKEZET... 3 4. DOKUMENTUM ALÁÍRÁSA... 4

Részletesebben

Útmutató. Elektronikus ügyintézéshez a www.nebih.gov.hu oldalon. 2012. július 25. Oldal: 1 / 8

Útmutató. Elektronikus ügyintézéshez a www.nebih.gov.hu oldalon. 2012. július 25. Oldal: 1 / 8 Útmutató Elektronikus ügyintézéshez a www.nebih.gov.hu oldalon 2012. július 25. Oldal: 1 / 8 Tartalomjegyzék I. Fontos tudnivalók... 3 II. Belépés a felületre... 3 III. E-ügyintézés... 4 1. Bizonylatkitöltés

Részletesebben

Tisztelt Adózó! Bízunk benne, hogy legújabb szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, és igénybe veszi eadó rendszerünket.

Tisztelt Adózó! Bízunk benne, hogy legújabb szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, és igénybe veszi eadó rendszerünket. Tisztelt Adózó! Örömmel tájékoztatjuk, hogy Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Hatósági Főosztály Adóirodája kialakította az elektronikus adóügyintézés következő lépcsőfokát. A bevallások

Részletesebben

- HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

- HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ - HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ŰRLAPOK BEKÜLDÉSE - BEJELENTKEZÉS/REGISZTRÁLÁS NÉLKÜL A nyomtatványokat az Elektronikus űrlapok menüpontban kell letölteni az ÁNYK keretprogramba. TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOK CÉGKAPUN KERESZTÜL

Részletesebben

Bóra Adatcsere. A webes modul működésének részletesebb leírását a csatolt dokumentum tartalmazza.

Bóra Adatcsere. A webes modul működésének részletesebb leírását a csatolt dokumentum tartalmazza. Bóra Adatcsere A Bóra Adatcsere a Bóra bérprogram webes modulja, ami a http://adatcsere.globo.hu címen érhető el. Természetesen a modult szeretnénk az Önök igényei alapján tovább fejleszteni, ezért kíváncsian

Részletesebben

E-ADÓ RENSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

E-ADÓ RENSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ E-ADÓ RENSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BEJELENTKEZÉS NÉLKÜL KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLYEK / EGYÉNI VÁLLALKOZÓK KÜLDHETIK BE AZ ŰRLAPOKAT. Ebben az esetben az űrlapra írt névnek teljesen azonosnak kell lennie az

Részletesebben

A program telepítése. A letöltés lépései: 1. nyissa meg a WEB-oldalt, majd válassza a Letöltés menüpontot: 2. Kattintson a DbérWIN 2014 hivatkozásra:

A program telepítése. A letöltés lépései: 1. nyissa meg a WEB-oldalt, majd válassza a Letöltés menüpontot: 2. Kattintson a DbérWIN 2014 hivatkozásra: A program telepítése A 2014-es év programja a szokott módon önálló rendszerként telepíthető. Töltse le WEB oldalunkról (http://www.drdsw.hu). A telepítés előtt nem kell eltávolítania a korábbi verziókat!

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek

Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.131) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az alábbiakban

Részletesebben

Felhasználói segédlet a Scopus adatbázis használatához

Felhasználói segédlet a Scopus adatbázis használatához Felhasználói segédlet a Scopus adatbázis használatához Az adatbázis elérése, regisztrálás, belépés Az adatbázis címe: http://www.scopus.com Az adatbázis csak regisztrált, jogosultsággal rendelkező intézmények,

Részletesebben

Az Outlook levelező program beállítása tanúsítványok használatához

Az Outlook levelező program beállítása tanúsítványok használatához Az Outlook levelező program beállítása tanúsítványok használatához Windows tanúsítványtárban és kriptográfia eszközökön található tanúsítványok esetén 1(10) Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. Az Outlook

Részletesebben

Felhasználói leírás a DimNAV Server segédprogramhoz ( )

Felhasználói leírás a DimNAV Server segédprogramhoz ( ) Felhasználói leírás a DimNAV Server segédprogramhoz (1.1.0.3) Tartalomjegyzék Bevezetés...3 1. Telepítés...3 2. Eltávolítás...4 Program használata...5 1. Kezdeti beállítások...5 2. Licenc megadása...6

Részletesebben

Az alábbiakban a portál felépítéséről, illetve az egyes lekérdező funkciókról kaphat részletes információkat.

Az alábbiakban a portál felépítéséről, illetve az egyes lekérdező funkciókról kaphat részletes információkat. Súgó Az alábbiakban a portál felépítéséről, illetve az egyes lekérdező funkciókról kaphat részletes információkat. A lekérdező rendszer a Hírközlési Szolgáltatások és Interfész bejelentések, valamint az

Részletesebben

OKTATÁSKUTATÓ ÉS FEJLESZTŐ INTÉZET TÁMOP-3.1.5/12-2012-0001 Pedagógusképzés támogatása

OKTATÁSKUTATÓ ÉS FEJLESZTŐ INTÉZET TÁMOP-3.1.5/12-2012-0001 Pedagógusképzés támogatása TÁMOP-3.1.1-11/1 XXI. századi közoktatás Technikai tudnivalók a jelentkezéshez Regisztráció A regisztráció az OFI honlapon elérhető A pályázók kizárólag elektronikusan úton jelentkezhetnek az innen elérhető

Részletesebben

Változáskezelés Verzió Dátum Változás Pont Cím Oldal Kiadás: Verzió: 2.0. Oldalszám: 2 / 8

Változáskezelés Verzió Dátum Változás Pont Cím Oldal Kiadás: Verzió: 2.0. Oldalszám: 2 / 8 Rangsor készítése Felhasználói dokumentáció verzió 2.0. Budapest, 2008. Változáskezelés Verzió Dátum Változás Pont Cím Oldal Kiadás: 2008.09.25. Verzió: 2.0. Oldalszám: 2 / 8 Tartalomjegyzék 1. Rangsorolás

Részletesebben