Örömmel tájékoztatjuk, hogy megjelent az Ön által használt szoftver legfrissebb változata.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Örömmel tájékoztatjuk, hogy megjelent az Ön által használt szoftver legfrissebb változata."

Átírás

1 Tisztelt Partnerünk! Örömmel tájékoztatjuk, hogy megjelent az Ön által használt szoftver legfrissebb változata. KULCS BÉR MÁRCIUS A telepítés oly módon történhet, mint a program vagy a korábbi frissítések telepítése is történt. Ennek megkezdése előtt fontos az aktuális adatokról egy biztonsági mentést készíteni. A programfrissítés nem írja felül, az aktuális adatokat. Felhívjuk figyelmüket, hogy hálózatos használat esetén mindenképpen a szerver gépen kezdjék a program frissítését és utána végezzék el a frissítést a munkaállomásokon. Kérdéseikkel forduljanak Ügyfélszolgálatunkhoz. FEJLESZTÉSEK LIGHT, KOMPAKT, PLUSZ változat - Kulcs-Bér március 1. Jogviszonyok/Bérügyi adatok/adószámítási adatok és kedvezmények: től nyilatkozat nélkül is vonni kell a különadót abban az esetben, ha más munkahelyről származó nyugdíjjárulék igazolásból kiderül, hogy a foglalkoztatott részére elszámolt egyéni nyugdíjjárulék köteles jövedelem elérte a Ft-ot. Ennek érdekében a Dolgozó adatai/bérügyi alapadatok/járulékadatok pontban Ft-ot elérő nyugdíjjárulék alap esetén (számfejtett+más program+más cégtől) a felsőhatár elérése hónapjától kezdődően érvényesül a számfejtésben a különadó levonás, amennyiben a Bérügyi adatok/adószámítási adatok és kedvezmények pontban a Göngyölített különadó számítás jelölőnégyzet bejelölt állapotú. PLUSZ változat - Kulcs-Bér március 2. Elszámolás/Táppénz számfejtés: A kifizetési utalványra felgyűjtendő időszak kezdő és záró dátuma több hónapon át fennálló és folyósított EB pénzellátás esetén a folytatólagos folyósítások során eddig shift+egérrel vagy shift+billentyűzettel volt kiválasztható. Programunk jelen verziótól kezdődően az eddigi dátum rögzítési módok mellett előugró dátum választó ablakkal teszi kényelmesebbé a kifizetési utalvány vonatkozási időszakának megadását. JAVÍTÁSOK LIGHT, KOMPAKT, PLUSZ változat - Kulcs-Bér március 1. Elszámolás: Hibás volt az alapbér számítása abban az esetben, ha havidíjas munkavállaló munkarendje hónap közben más osztószámúra módosult. Ebben az esetben a program a tárgyhónap első napjára beállított munkarend osztószáma alapján számolta a teljes havi alapbért.

2 2. Elszámolás: Teljes munkaidős közcélú foglalkoztatott esetében a tételes egészségügyi hozzájárulás hibás összegben jelent meg számfejtéskor. 3. Elszámolás: Részmunkaidős napi 7 órás közcélú foglalkoztatott esetében kerekítési probléma miatt hibás volt a kedvezményes felsőhatár megállapítása. 4. Elszámolás: Kiléptetés esetében, ha a munkaviszony az adóévben több havi számfejtést tartalmazott, az adó adatlapon az adatok a kilépő számfejtések adatait duplázva jelentek meg. 5. Elszámolás: Ha a csoportos számfejtés során egy adott számfejtést kibontva, a számfejtés valamelyik sora manuálisan változtatásra került, akkor a kibontás bezárása funkció aktiválását követően nem frissült a számfejtések listájában a nettó jövedelem. 6. Elszámolás: Hibás összegben jelent meg a főfoglalkozású tevékenységét nem kezdő egyéni vállalkozó vállalkozói járulékalapja és járuléka abban az esetben, ha részére a tárgyévben Egyéni váll. főfoglalkozású (nem tev.kezdő), valamint Egyéni váll. főfogl.(nem tev.kezdő, váll.jár.ktg.) foglalkozási viszonyban is sor került számfejtésre. 7. Adatszolgáltatások/APEH felé/09t1041: Biztosítási jogviszony megszűnésének jelentésekor magánnyugdíj-pénztári tag esetében, ha a jogviszony fennállása alatt magánnyugdíj-pénztár változás történt, akkor a 09T1041-re nem az aktuális magánnyugdíj-pénztár adatai kerültek felgyűjtésre. 8. Adatszolgáltatások/APEH felé/0908: Közcélú foglalkoztatás kapcsán a bevallás 5.0 verziójának megjelenését megelőzően nem lehetett felgyűjteni az 1,5% munkaadói járulékalapot és járulékot a 10. lap soraira, valamint az 50% tételes eho-t a 10. lap 586. vagy 587.sorára, mert az xml ellenőrzés hibaüzenetet küldött. A bevallás 5.0 verziójában az APEH már kijavította ezt az ellenőrzési hibát, így programunk is biztosítja a fenti adatok xml importját. 9. Adatszolgáltatások/APEH felé/0908: Abban az esetben is felgyűjtésre került a lap 441.sorára a jogviszony megszűnésének dátuma, ha a foglalkoztatás nem munkaviszony keretében történt. 10. Törzskarbantartás/Közös törzsek/jövedelem jogcímek: A külföldi napidíj elszámolás speciális eseteinek elszámolhatósága érdekében Külf.kiküld.napidíja (adóköteles) munkaviszonyból megnevezéssel új jövedelem jogcímet biztosít a program. Az új jogcím az Alapértelmezések betöltése funkció segítségével, vagy (Kompakt és Plusz verzió esetén) manuálisan rögzíthető.

3 11. Adatszolgáltatások/APEH felé/0908: A Külf.kiküld.napidíja (adóköteles) munkaviszonyból jövedelem jogcím és a Külf.kiküld.napidíja (adómentes) munkaviszonyból bejelölésre került a 383.soron. (Utóbbi jogcím használata csak a Külf.kiküld.napidíja (adóköteles) munkaviszonyból jövedelem jogcímmel együtt ajánlott.) Beállítás menete: A 10.-es pontban leírtak után el kell indítani a Karbantartás/Adatbázis ismételt frissítése funkciót. A program újraindítása után a 0908 beállítása az Alapértelmezett beállítások funkció aktiválásával beállítható, vagy manuálisan módosítható. 12. Beállítások/Számfejtési beállítások/adóadatlap: A Külf.kiküld.napidíja (adóköteles) munkaviszonyból jövedelem jogcím és a Külf.kiküld.napidíja (adómentes) munkaviszonyból bejelölésre került az 5.soron. (Utóbbi jogcím használata csak a Külf.kiküld.napidíja (adóköteles) munkaviszonyból jövedelem jogcímmel együtt ajánlott.) Beállítás menete: A 10.-es pontban leírtak után el kell indítani a Karbantartás/Adatbázis ismételt frissítése funkciót. A program újraindítása után az Adó adatlap beállítása az Alapértelmezett beállítások funkció aktiválásával beállítható, vagy manuálisan módosítható. 13. Dolgozók listája/névsoros lista: Hibás volt a névsoros listában a 2008-as évből átvett, tárgyéven túli kilépő dolgozók szín megjelölése. 14. Karbantartás/Hónapok karbantartása: A 2008-as évből az évnyitás folyamán átvett, tárgyéven túli kilépő jogviszonyok 2009-es hónapjai nem voltak lezárva. Ezeket a hónapokat a hónapzárással nem lehet módosítani (sem lezárni, sem visszanyitni). Az adatbázis frissítés után az ilyen hónapok lezárt állapotúak lesznek. Így a főképernyőn található hónap választó szín megjelölésének működése is helyes lesz. 15. Törzskarbantartás/Közös törzsek/jövedelem jogcímek: Aktualizálásra került a megbízás (biztosítási kötelezettség alá nem tartozó) adómentes határa. A beállítás az Alapértelmezések betöltése funkció aktiválásával beállítható, vagy manuálisan bejelölhető. 16. Nyomtatványok/Bérügyi/Kilépők listái: A Munkaviszony igazoláson nem jelent meg a levonások határozatszáma és az összege. 17. Beállítások/Cégadatok: Programunk a Beállítások/Cégadatok/Alapadatok/Munkaadói forma mezőben EVA-s cég beállítása esetén hibásan, a minimálbér kétszeres összegében állapította meg a START kedvezményes járulékalapot abban az esetben is, ha a kedvezményre jogosító foglalkoztatott bruttó havi bére ennél alacsonyabb összegű. Ilyen esetben helyesen a bruttó havi bér alapulvételével kell megfizetni és bevallani a START járulékot.

4 KOMPAKT, PLUSZ változat - Kulcs-Bér március 18. Elszámolás/Utalások kezelése/közteherutalás varázsló: A Közteherutalás varázsló 2.lépésében ("Célszámlaszámok") a kibontásban bizonyos esetekben duplázódva jelentek meg a közterhek. 19. Elszámolás/Utalások kezelése/utalások: Több havi kilépő munkabér utalásakor az azonos számlaszámok összevonása mellett az MKB-Giro formátum hibásan készült el, melyet az Electra program nem tudott beolvasni. 20. Elszámolás/Utalások kezelése/utalások: Ha a Felhasználó operációs rendszerének területi beállításai pontban a pénznem formátumnál nem vessző, hanem pont megadásával került meghatározásra a tizedesjel, akkor hibaüzenet jelent meg az utalások nyomtatásánál. 21. Nyomtatványok: A szerkeszthető nyomtatványokra beilleszthető makró elemek között hibás volt a foglalkozási viszony makró elem kezelése. PLUSZ változat - Kulcs-Bér március 22. Elszámolás/Táppénz számfejtés: Ha táppénz elszámolására a tárgyhónapban hóközi számfejtéssel is sor került táppénz elszámolására, akkor a tárgyhónapban a dolgozó részére elszámolt összes táppénz összege és napjainak száma hibás értékben került felgyűjtésre a táppénz fizetési jegyzékre és a Havi EB statisztikai jelentésre. Tájékoztató, a Kulcs-Soft termékei közt működő adatátadási lehetőségről: Adatátadásra a Pluszos verziók közt van lehetőség. A Kulcs-Bér Kompakt ebből a szempontból kivétel, mert a Kulcs-Könyvelés Plusz termék felé működik az adatátadás. A Kulcs-Könyvelő Light termék (mint termékcsomag) programjai között van adatátadás. Az adatátadás a Light termékek funkcionális koncepciójába nem illeszkedik, hiszen nem kulcsfontosságú funkció, a termék kezelésének egyszerűsítési törekvéseit nem szolgálja. Ha további kérdései vannak, az adatátadással kapcsolatban, forduljanak Ügyfélszolgálatunkhoz. Online Blog ügyfélszolgálati felületünkön, a nap 24 órájában választ kaphat a programjaink használatával, beállításával, legújabb frissítésekkel kapcsolatos kérdéseire, részletes leírások, képek, videók segítségével. Az Online Blog aktív internet hozzáférés esetén - elérhető a program főképernyőjéről, vagy a Súgó menüpontján belül található Online ügyfélszolgálat pontra kattintva. Weboldal címe: Üdvözlettel, Kulcs-Soft Számítástechnika Zrt. Ügyfélszolgálat

5 1022 Budapest, Törökvész út 30/A Tel.: Fax: Budapest, március 04.

Örömmel értesítjük, hogy elkészítettük az Ön által használt ügyviteli szoftver legújabb változatát.

Örömmel értesítjük, hogy elkészítettük az Ön által használt ügyviteli szoftver legújabb változatát. TISZTELT PARTNERÜNK! Örömmel értesítjük, hogy elkészítettük az Ön által használt ügyviteli szoftver legújabb változatát. KULCS BÉR 2008 MÁRCIUS/4 A telepítés oly módon történhet, mint a program vagy a

Részletesebben

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megjelent az Ön által használt szoftver legfrissebb változata.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megjelent az Ön által használt szoftver legfrissebb változata. TISZTELT PARTNERÜNK! Örömmel tájékoztatjuk, hogy megjelent az Ön által használt szoftver legfrissebb változata. KULCS BÉR 2008. DECEMBER/12 A telepítés oly módon történhet, mint a program vagy a korábbi

Részletesebben

E könyv azzal a módszertani céllal íródott, hogy hatékony segítséget nyújtson a kezdeti lépésekben a kezdő Felhasználóink számára.

E könyv azzal a módszertani céllal íródott, hogy hatékony segítséget nyújtson a kezdeti lépésekben a kezdő Felhasználóink számára. 1. Bevezetés E könyv azzal a módszertani céllal íródott, hogy hatékony segítséget nyújtson a kezdeti lépésekben a kezdő Felhasználóink számára. A könyv végigvezeti a Felhasználót a telepítéstől a számfejtésen

Részletesebben

Kulcs-Bér 2012 frissítés

Kulcs-Bér 2012 frissítés Kulcs-Bér 2012 frissítés Megjelenés dátuma: A foglalkoztatás minősége (az alkalmazás minősége rovat 3-4. kódkockája) A foglalkozás minősége kód felsorolás két új elemmel bővült: prémiumévek program résztvevő

Részletesebben

Kulcs-Bér 2012 frissítés

Kulcs-Bér 2012 frissítés Kulcs-Bér 2012 frissítés Megjelenés dátuma: Önálló tevékenységből származó bevételből történő költségelszámolás módjának kezelése a programban Minden verzióban elérhető funkció Jelen verziónktól kezdődően

Részletesebben

Tartalom jegyzék: MUN v0101... 2 MUN v0128... 17

Tartalom jegyzék: MUN v0101... 2 MUN v0128... 17 Tartalom jegyzék: MUN v0101... 2 MUN v0128... 17 1 MUN v0101 2. A 2010. évi jogszabályváltozások 1 2.1. Adóalap-kiegészítés A szuper bruttósítás néven ismertté vált, adóalap-kiegészítés során az összevonandó

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv 2015. www.armada.hu. 1993-2015. Parallel Kft.

Felhasználói kézikönyv 2015. www.armada.hu. 1993-2015. Parallel Kft. Felhasználói kézikönyv 2015. Tartalomjegyzék Bevezetés...5 A telepítés folyamata...6 A szoftver indítása...6 A Főképernyő felépítése...6 Menü...7 Eszközsor...8 Információs sáv...8 Cégek menüpont...9 Cégek

Részletesebben

Örömmel értesítjük, hogy elkészítettük az Ön által használt ügyviteli szoftver legújabb változatát.

Örömmel értesítjük, hogy elkészítettük az Ön által használt ügyviteli szoftver legújabb változatát. TISZTELT PARTNERÜNK! Örömmel értesítjük, hogy elkészítettük az Ön által használt ügyviteli szoftver legújabb változatát. KULCS BÉR 2008 JANUÁR/4 A telepítés oly módon történhet, mint a program vagy a korábbi

Részletesebben

Bérszámfejtő és munkaügyi nyilvántartó program. Szoftverdokumentáció 2008 V 1.0

Bérszámfejtő és munkaügyi nyilvántartó program. Szoftverdokumentáció 2008 V 1.0 Contorg EVL Bér Bérszámfejtő és munkaügyi nyilvántartó program Szoftverdokumentáció 2008 V 1.0 Contorg Gazdasági Tanácsadó Kft 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5. http//: www.contorg.hu E-mail: info@contorg.hu

Részletesebben

után kell a személyi jövedelemadó összegét megállapítani. Azok a változások, amelyekre külön is felhívjuk a figyelmüket:

után kell a személyi jövedelemadó összegét megállapítani. Azok a változások, amelyekre külön is felhívjuk a figyelmüket: Tartalom jegyzék: MUN v0101...2 MUN v0128...20 MUN v0201...26 MUN v0205...32 MUN v0226...52 MUN v0331...58 TAP v0408...60 MUN v0501...61 MUN v0508...67 MUN v0528...73 MUN v0601...76 MUN v0607...82 MUN

Részletesebben

Munkaügyi-, bér- és SZJA elszámolási rendszer üzemeltetési dokumentáció

Munkaügyi-, bér- és SZJA elszámolási rendszer üzemeltetési dokumentáció Bóra - Munkaügyi-, bér-és SZJA elszámoló rendszer 1 Munkaügyi-, bér- és SZJA elszámolási rendszer üzemeltetési dokumentáció Munkaügyi-, bér- és SZJA elszámolási rendszer üzemeltetési dokumentáció 1 Általános

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv. XL Bér 2015. Bér, TB, SZJA és Munkaügy. www.parallel.hu parallel@parallel.hu Parallel Kft.

Felhasználói Kézikönyv. XL Bér 2015. Bér, TB, SZJA és Munkaügy. www.parallel.hu parallel@parallel.hu Parallel Kft. Felhasználói Kézikönyv XL Bér 2015 Bér, TB, SZJA és Munkaügy www.parallel.hu parallel@parallel.hu Parallel Kft. Tartalomjegyzék Bevezetés...4 Mielőtt a szoftver indul...5 A telepítés folyamata...5 Alapvető

Részletesebben

COBRA MUNKAÜGY ÉS BÉR PROGRAMCSOMAG 2014. ÉVI

COBRA MUNKAÜGY ÉS BÉR PROGRAMCSOMAG 2014. ÉVI COBRA MUNKAÜGY ÉS BÉR PROGRAMCSOMAG 2014. ÉVI VERZIÓINAK VÁLTOZÁSAI. Tartalomjegyzék: Tartalom MUN v14.0101... 2 MUN v14.0130... 10 MUN v14.0228... 15 MUN v14.0310... 18 MUN v14.0101 Ez a verzió adatbázis

Részletesebben

A frissítő verzió telepítése előtt mindenképpen készítsenek adatbázismentést!

A frissítő verzió telepítése előtt mindenképpen készítsenek adatbázismentést! Verziótájékoztató: Kulcs-Bér 2012. december Megjelenési dátum: 2012. december 28. A frissítő verzió telepítése előtt mindenképpen készítsenek adatbázismentést! A verzióban elérhető újdonságok, fejlesztések

Részletesebben

COBRA MUNKAÜGY ÉS BÉR PROGRAMCSOMAG 2012 ÉVI

COBRA MUNKAÜGY ÉS BÉR PROGRAMCSOMAG 2012 ÉVI COBRA MUNKAÜGY ÉS BÉR PROGRAMCSOMAG 2012 ÉVI VERZIÓINAK VÁLTOZÁSAI. Tartalomjegyzék: MUN v12.0101... 2 MUN v12.0116... 11 MUN v12.0129... 13 MUN v12.0206... 25 MUN v12.0209... 33 MUN v12.0225... 37 MUN

Részletesebben

COBRA MUNKAÜGY ÉS BÉR PROGRAMCSOMAG 2012 ÉVI

COBRA MUNKAÜGY ÉS BÉR PROGRAMCSOMAG 2012 ÉVI COBRA MUNKAÜGY ÉS BÉR PROGRAMCSOMAG 2012 ÉVI VERZIÓINAK VÁLTOZÁSAI. Tartalomjegyzék: MUN v12.0101... 2 MUN v12.0116... 11 MUN v12.0129... 13 MUN v12.0206... 25 MUN v12.0209... 33 MUN v12.0225... 37 MUN

Részletesebben

ElitBér SOFTWARE DOKUMENTÁCIÓ. NiaraSOFTWARE (B) Niara KFT. ES-Xpress. Bérszámfejtés Felhasználói Kézikönyv 1. Felhasználói Kézikönyv NIARA KFT.

ElitBér SOFTWARE DOKUMENTÁCIÓ. NiaraSOFTWARE (B) Niara KFT. ES-Xpress. Bérszámfejtés Felhasználói Kézikönyv 1. Felhasználói Kézikönyv NIARA KFT. Bérszámfejtés Felhasználói Kézikönyv 1 Felhasználói Kézikönyv NIARA KFT. SOFTWARE NiaraSOFTWARE (B) Niara KFT. DOKUMENTÁCIÓ ES-Xpress A programot és a dokumentációt a NIARA részéről szerzői jog védi, ezért

Részletesebben

CobraMunBér bérszámfejtő és munkaügyi. programcsomag 2014.

CobraMunBér bérszámfejtő és munkaügyi. programcsomag 2014. CobraMunBér bérszámfejtő és munkaügyi programcsomag 2014. 1 Tartalom RENDSZERKÖVETELMÉNYEK... 6 Operációs rendszerek... 6 Speciális... 6 Hardver igény... 6 Főbb jellemzők, tulajdonságok... 6 A PROGRAM

Részletesebben

Cobra Munkaügy és bér programcsomag 2011 évi verzióinak változásai. Tartalomjegyzék: MUN v11.0101... 2 MUN v11.0125... 9

Cobra Munkaügy és bér programcsomag 2011 évi verzióinak változásai. Tartalomjegyzék: MUN v11.0101... 2 MUN v11.0125... 9 Cobra Munkaügy és bér programcsomag 2011 évi verzióinak változásai. Tartalomjegyzék: MUN v11.0101... 2 MUN v11.0125... 9 MUN v11.0101 2. A MunBér11 program első indítása A telepítés során a program automatikusan

Részletesebben

Mellékelten a MunBér09 program 0107-es verziójú programjával kapcsolatos legfontosabb ismereteket írjuk le Önöknek!

Mellékelten a MunBér09 program 0107-es verziójú programjával kapcsolatos legfontosabb ismereteket írjuk le Önöknek! Tartalom jegyzék: MUN v0111...2 MUN v0131...12 MUN v0206...15 MUN v0227...39 MUN v0531...44 MUN v0629...50 MUN v0718...61 MUN v0727...68 MUN v0806...71 MUN v0813...72 MUN v1007...73 MUN v1113...76 MUN

Részletesebben

Bér és munkaügyi modul help

Bér és munkaügyi modul help Bér és munkaügyi modul help Bér beállítások Ez az ablak a bér és munkaügyi modul beállításait tartalmazza. A beállítás minden esetben egy adott cég, adott évére vonatkozik, tehát cégenként és évenként

Részletesebben

SigMANI 2015 SOFTWARE. NiaraSOFTWARE Niara Kft. DOKUMENTÁCIÓ ES-Xpress. SigMANI. Felhasználói Kézikönyv. NIARA Kft.

SigMANI 2015 SOFTWARE. NiaraSOFTWARE Niara Kft. DOKUMENTÁCIÓ ES-Xpress. SigMANI. Felhasználói Kézikönyv. NIARA Kft. Bérszámfejtés Felhasználói Kézikönyv 1 Felhasználói Kézikönyv NIARA Kft. 2015 SOFTWARE NiaraSOFTWARE Niara Kft. DOKUMENTÁCIÓ ES-Xpress A programot és a dokumentációt a NIARA Kft. részéről szerzői jog védi,

Részletesebben

Leírás a MunBér12 program 0206-as verziójához

Leírás a MunBér12 program 0206-as verziójához Leírás a MunBér12 program 0206-as verziójához Mielőtt elindítják a programot kérjük (a szokásos módon mentsenek) a mun12w mappában. Nagyon fontos: a program adatbázis módosításokat hajt végre! Ezért első

Részletesebben

TGV HUMAN PARTNERS KFT. Budapest 1224 Aranyforint u. 5. Tel és fax:(36 1) 203-6663

TGV HUMAN PARTNERS KFT. Budapest 1224 Aranyforint u. 5. Tel és fax:(36 1) 203-6663 Budapest 1224 Aranyforint u. 5. Tel és fax:(36 1) 203-6663 Veerrzzi ióóss vváál lttoozzáássookk 8.23 2014.04.07 adatbázis 8.024 Személytörzs módosítása új cég esetén az első belépéskor hibát jelzett, nem

Részletesebben

I. 2014. január 1-től életbe lépett, a MunBér14 programot érintő jogszabály-változások, hatásuk a programra

I. 2014. január 1-től életbe lépett, a MunBér14 programot érintő jogszabály-változások, hatásuk a programra MUN v14.0130 Ez a verzió adatbázis módosításokat hajt végre, ezért először csak egyetlen munkahelyről szabad indítani (a windows tálcán se legyen letéve a program)! Ha ez a feltétel nem teljesül, a program

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Kulcs-EVA

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Kulcs-EVA FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Kulcs-EVA - Harmadik kiadás 2008 Jogvédelem a szerzői jogról szóló rendelkezések copyright 1989-2008. Kulcs-Soft Számítástechnika Zrt. Minden jog fenntartva! Ezen szoftvertermék

Részletesebben

MaBe-Szoft Számítástechnikai Kft. 4400 Nyíregyháza, Ér utca 13. Tel.: (42) 421-134 e-mail: info@mabeszoft.hu. Kezelői leírás a Windows-os.

MaBe-Szoft Számítástechnikai Kft. 4400 Nyíregyháza, Ér utca 13. Tel.: (42) 421-134 e-mail: info@mabeszoft.hu. Kezelői leírás a Windows-os. MaBe-Szoft Számítástechnikai Kft. 4400 Nyíregyháza, Ér utca 13. Tel.: (42) 421-134 e-mail: info@mabeszoft.hu Kezelői leírás a Windows-os Bér+ Személyi adatok nyilvántartására, bérszámfejtésre, TB adatok

Részletesebben

DbérWIN. Windows alapú bérszámfejtő program 5.00 verzió. Felhasználói leírás

DbérWIN. Windows alapú bérszámfejtő program 5.00 verzió. Felhasználói leírás DbérWIN Windows alapú bérszámfejtő program 5.00 verzió Felhasználói leírás Végfelhasználói licenc szerződés Mely létrejött egyrészről a C.A.T. Consulting Kft. (8000 Székesfehérvár, Távírda u.2/a 3.em.5.)

Részletesebben

KIRA OKTATÁSI TANANYAG

KIRA OKTATÁSI TANANYAG EKOP-1.2.16-2012-2012-0001 KIRA OKTATÁSI TANANYAG 2014. október hó MUNKAÜGY Magyar Államkincstár 1054 Budapest, Hold u. 4. www.allamkincstar.gov.hu I. Alapvető szabályok a KIRA munkaügyi adataiban A KIRA-ban

Részletesebben

KIRA OKTATÁSI TANANYAG

KIRA OKTATÁSI TANANYAG EKOP-1.2.16-2012-2012-0001 KIRA OKTATÁSI TANANYAG 2014. október hó ILLETMÉNY- SZÁMFEJTÉS Magyar Államkincstár 1054 Budapest, Hold u. 4. www.allamkincstar.gov.hu Tananyag Illetményszámfejtés Tartalomjegyzék:

Részletesebben