MEG8rzASI SZERZ6o~s. nev: Onkormanyzati Tarsulas Mak6 Varos es Tersege Szennyv(zcsatornazasanak es

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MEG8rzASI SZERZ6o~s. nev: Onkormanyzati Tarsulas Mak6 Varos es Tersege Szennyv(zcsatornazasanak es"

Átírás

1 MEG8rzASI SZERZ6o~s amely letrejott egyreszt nev: Onkormanyzati Tarsulas Mak6 Varos es Tersege Szennyv(zcsatornazasanak es Szennyvlztisztrtasanak Megval6sltasara cim: 6900 Mako, Szechenyi ter 22. adoszam: penzforgalmi jelz6szam: kepviseli: dr. Buzas Peter, elnok mint megbiz6 (tovabbiakban: Megb(z6) masreszr61 nev: 80l Kornyezetvedelmi, Tervezo, Szolgaltat6 es Tanacsad6 Kft. szekhely: 1118 Budapest, Retkoz u. 5. adoszam: penzforgalmi jelz6szam: kepviseli: Kovacs Karoly, ugyvezeto igazgato mint megbizott (tovabbiakban: Megb(zott), (a tovabbiakban egyutt: Szerzodo Felek) kozott az alulirott helyen es id6ben, az alabbi feltetelek mellett: Preambulum A Szerz6d6 felek a szerzodest a Projekt megval6sitasa celjab61 a kozbeszerzesekrol szol evi CVIII. torveny (a tovabbiakban: "Kbt.") rendelkezesei szerint lefolytatott kozbeszerzesi eljaras eredmenyekent es arra tekintettel irjak ala. A kozbeszerzesi eljaras soran a beerkezett ajanlatok ertekeleset kovetoen a Megbizo a Megbizott, mint ajanlattevo ajanlatat fogadta el nyerteskent. Erre figyelemmel a Felek a torvenyes hataridon belol szerzodest kotnek egymassal az alabbiak szerint. 1. A szerzodes targya: Megbizasi szerzodes a Mak6 varos es tersege szennyv(zelvezetese es szennyvfztisztftasa projekthez kapcsol6d6an a tamogatasi arany korrekci6jat megalapoz6 tanulmanyok elkeszrtesere. Szakertoi feladatok: 1.1. A Vizikozmu-szolgaltatasrol szolo evi CClX. torveny szerinti a KEOP-l.2.0j2F azonosito szamu KEOP beruhazasban megval6sulo, valamint a meglevojuzemel6 szennyv(zkozmu vagyonertekelesenek elkeszltese es a projekt muszaki megval6s(tasat koveto felulvizsgaiata (kozmuvagyon-ertekelesi szakvelemeny es tanus(tvany) (3 pld. nyomtatott, 1 pld. elektronikus formaban) Objektum ninta teteles eszkoz iiietve vagyonleltar keszitese a mindenkori hatalyos vegrehajtasi rendeletek szerint (1 pld. elektronikus forma ban).

2 1.3. A vagyonertekelesre epulo P6tlasi Terv keszftese. A koltseg-haszon elemzes m6dosftasanak elokeszftese (input adatok beszerzese, eloallftasa, javaslat a CSA szamitas m6dositasara) a mindenkori hatalyos KEOP utmutat6 szerint, valamint annak egyeztetese es elfogadtatasa a KSZ-tel (1 pld. elektronikus formaban) Az elkeszftett vagyonleltar felulvizsgalata. A felulvizsgalatnak ki kell terjednie a szerzades megkotese 6ta esetlegesen hatalyba lepa iranyad6 jogszabalyi elairasok szerinti aktualizalasra is Az 1-4. pontok reszletfeladatai: - A tarsulas alkot6 telepolesek (Mak6, Apatfalva, Magyarcsanad, Foldeak, Kiszombor, Maroslele) tulajdonaban leva szennyviz vizikozmuvagyonanak egyseges adatbazisba rendezese, meglevo terkepi kozmunyilvantartasanak digitalizalasa, aktualizalasa, vagyon es eszkozleltar megfelela adatstrukturajanak kialakitasa - A szennyvfz vizikozmu rendszer reszleges, illetve teteles allapotfelmerese es allapotertekelese, valamint objektumonkent a varhat6 elettartamok meghatarozasa es rogzitese - Ujraelaallitasi koltsegek meghatarozasa objektumonkenti bontasban - Vagyonertek megallapitasa objektumonkenti bontasban - Teteles vagyonleltar (eszkozleltar), vagyonertekeles alapjan keszitett P6tlasi Terv elkeszitese - Strukturalt kozmuvagyon adatbazis felallitasa, - Vagyonertekelesi Szakvelemeny elkeszitese, valamint Ertekelesi Tanlisitvany, Konyvvizsgal6i Zaradek kiallitasa - A vagyonleltar felolvizsgalata a megval6sulasi tervek es az Ozemeltetesbol kivonand6 letesitmenyek fliggvenyeben - Egyuttmukodes a Kozremukodo Szervezettel a tamogatasi arany fetulvizsgalata soran 2. Megblz6 ill. a megbrzott kotelezettsegei 2.1. Megbiz6 kotelezettsegei: Megbiz6 megfelelo idaben atadja Megbizott reszere a szerzodes teljesitesehez szoksegesalabbi iratokat, adatokat: 1. Hatalyos Tamogatasi Szerzades 2. Megbizasi, Megbfzasi, Kivitelezai szerzades(ek) penzogyi adatai(szerzadeses osszeg, tartalekkeret, valamint az uthelyreallitasra vonatkoz6 nem tamogatott muszaki tartalom penzogyi, muszaki adatai} a Ie nem kotott tamogatasi osszeg meghatarozhat6saga 3. Az RMT-t erdekeben 4. Az RMT reszet kepezo CSA tanulmanyt elektronikus formaban 5. Ervenyes vizjogi letesitesi engedely(eke)t 6. Kiviteli terveket 1 pld-ban digitalis forma ban, amennyiben nem all rendelkezesre, akkor 1 peldanyban nyomtatott forma ban 7. A kozmuvagyon ertekeleshez szoksegesalapadatokat, dokumentaci6kat 1 pld. nyomtatott formatumban.

3 8. A meglevo/uzemelo kozmuvagyonra vonatkoz6 ingatlankataszteri, muszaki nyilvantartas (11K"es"I" adatlap), (A meglevo/uzemelo kozmuvagyonra vonatkoz6an felsorolt adatokat 1 pldban elektronikus formatumban.) 9. Megbiz6 vallalja a hatalyos jogszabalyoknak megfelel{) nyilvanossag biztositasat a projekt lebonyolitasa soran. 10. Megbiz6 egyuttmukodik a Megbizottal a szerz{)des teljesiteseben, elsosorban a szerzodes Megbiz6 altai torteno maradektalan betartasaval, a dontesek es allasfoglalasok idoben torte no megadasaval, a szerzodes teljesitese targyaban kozos erdekek felismeresevel es ervenyesitesevel. 11. Megbiz6 az elfogadott es teljesitett szerz{)des szerinti ellenerteket hatarid{)ben kifizeti. - Az alapadat-szolgaltatas teljes koruseget a Megbiz6/0nkormanyzat teljessegi nyilatkozattal koteles igazolni Megbizott kotelezettsegei: 1. A megbfzott a szerzodeses feladatokat a rogzitettek szerint szerzodesszeruen, hiba es hianymentesen, a megbiz6 altai szolgaltatott adatok, megjelolt elvarasok szerint, a jelen szerz{)desben rogzitett hatarid{)ben koteles teljesiteni. A megbizott kijelenti, hogy a jelen szerzodesb{)1 fakad6 kotelezettsegek teljesitesehez szukseges valamennyi feltetellel rendelkezik. 2. Megbizott a szakcegtol elvarhat6, fokozott gondossaggal, a legjobb szakmai gyakorlat szerint teljesiti a szerz{)dest. 3. Megbizottnak a teljesites soran egyeztetnie kell az uzemeltet{) Mak6-Tersegi Vizikozmu Kft.-vel. 4. Megbizottnak, a jogszeruseg es szakszeruseg keretei kozott, be kell tartania a Megbiz6 altai adott utasitasokat. s. Megbizott a szerzodes hatalya alatt gondoskodik a palyazatban megjelent es kozzetett kovetelmenyeinek ervenyesiteser{)1. 6. Megbizott hatarid{)ben teljesiti szakmai es dokumentaci6s kotelezettsegeit. 2.3 Kornyezetvedelmi el{)irasok - A szakertoi-iroda zold iroda m6dszertan szerint mukodik. - A szakertoi egyseg vallalja, hogy dokumentumokat csak szukseg eseten es csak a szukseges terjedelemben nyomtat. - Ujrapapirt alkalmaz irodai papirfelhasznalasaban legalabb SO%-ban. (az ujrahasznositott anyagtartalom ezekben a papirokban > 90%). - A papirtakarekossag erdekeben a nyomtat6k alapbeallitasa kornyezetbarat szerkesztesi elveket alkalmaz (minimalis marg6, minimalis feher hely, kisebb betumeret, termeszetesen az olvashat6sag szem el{)tt tartasaval), elektronikusan kommunikal, amikor lehetseges. - A hasznalt lapokat szelektaltan gyujti, a tonereket, tintapatronokat ujratolteti.

4 - Az utazasok csokkentese erdekeben elsodlegesen elektronikus uton kommunikal. 3. HataridiSk 3.1. Otemezes Jelen szerzodes a Felek altai torteno alairassallep hatalyba A teljesites idotartama: - az pontok vonatkozasaban a szerzodes alairasat61 kezdodo 30 napon bellil, - az 1.3. pontok vonatkozasaban a szerzodes alairasat61 kezdodo 70 napon belul, - az 1.4. pont vonatkozasaban az utols6 beruhazasi projektelem pr6bauzemenek kezdetet (elorelathat6lag ) koveto 30 napon bellil 3.2. Szerzodo Felek megallapodnak, hogy Megbizott jogosult eloteljesitesre, es a megbiz6 koteles azt elfogadni, amennyiben a teljesites minden masban megfelel a szerzodesnek TeljesiMs helye: A szerzodes teljesitesehez kapcsol6d6 dokumentumok atadasanak helye Megbiz6 szekhelye. Koordinaci6k, targyalasok helyszine Megbiz6 szekhelye, ettol Megbiz6 j6vahagyasaval lehet elterni. 4. Ar, fizetesi feltetelek 4.1. Megbiz6 legfeljebb az ajanlati ar elszamolhat6 osszegenek 30% - a erejeig szallit6i eloleget biztosit. A szallit6i eloleget (elolegbekero dokumentumon keresztul) a Megbizott kozvetlenul a kozremukodo szervezettol igenyelheti a kedvezmenyezett egyideju ertesitese mellett. Az eloleg osszege a masodik reszszamla osszegebol kerul levonasra. A Megbizott altai igenyelt eloleg osszege a megbizasi dij (4.4.) osszegenek 10%-a, azaz ,-Ft. Az elolegre a 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet 77. (1a) bekezdese ertelmeben biztositekot nyujtani nem kell A teljesites folyaman Ajanlattevo az alabbi szamlakat kibocsatasara jogosult: - elso reszszamla az pont szerinti dokumentumok Kozremukodo Szervezethez torte no benyujtasakor a szerzodeses ertek 40%-os ertekeben, - masodik reszszamla az elobbi dokumentumok KSzaltali elfogadasakor a szerzodeses ertek 45%-os mertekeben) - vegszamla az 1.4. pont szerinti munka elvegzeset kovetoen a szerzodeses ertek 15%- os ertekeben 4.3. A megbizasi dij tartalmaz minden, a Megbizott tevekenysegevel es szerzodesszeru teljesitesevel osszefuggo, azzal jar6 koltseget, jarulekot es dijat, az esetleges adatszolgaltatasi dijat is. A Megbizott nem fizet, iiietve szamol el a szerzodes teljesitesevel osszefuggesben olyan koltsegeket, melyek a Kbt. 56. (1) bekezdes k) pontja szerinti felteteleknek nem megfelelo tarsasag tekinteteben merlilnek fel, es melyek a nyertes ajanlattevo

5 ad6koteles jovedelmenek csokkentesere alkalmasak Megbizott az,,1. A szerzodes targya" pontban rogzitett szakertoi munka elvegzeseert , Ft + AFA, azaz netta harmincketmilli6 forinhafa illeti meg a befejezesi hataridore prognosztizalt, egyosszegu fix atalanyaron. Az elvegzett munka szallit6i finanszirozasu. Az AFA merteke a szamla teljesitesi datumakor az AFA tv. altai meghatarozott ervenyes aktualis AFA mertekebol szamitott osszeg. A Felek rogzitik, hogy a megbizotti dij a projekt kapcsan megkotott hatalyos es ervenyes Tamogatasi Szerzodesben rogzitett tamogatasi ratanak megfeleloen, csak az elszamolhat6 koltsegek erejeig kerul finanszirozasra a projekt keretein bewi rendelkezesre all6 maradvanyosszeg es/ vagy tartalekkeret terhere. A szamla kifizetese a hatalyos Tamogatasi Szerzodes Altalanos Fizetesi Feltetelek fejezete alapjan tortenik. Megbiz6 a szamla nett6 osszegenek 17,510789%-at + Afa-t utalja Megbizott megadott bankszamlajara, majd ezt kovetoen benyujtja a kifizetesi kerelmet. A szamla nett6 ertekenek 82,489211%-at az elfogadott kifizetesi kerelem alapjan a Kozremukodo Szervezet utalja Megbizott bankszamlajara a KEOP-l.2.0/2F azonosit6ju projekt terhere. Amennyiben a maradvany nem fedezi a megbizasi dijat, akkor a maradvany feletti osszeget a Megbiz6 sajat forrasb61 biztositja, utalja Megbizott UniCredit Bank Hungary Zrt.-nel vezetett szamu bankszamlajara a szamla kezhezveteletol szamitott - a Kbt (3) bekezdese szerint - 30 napon belli!. Amennyiben valtozik a TSZ-ben foglalt tamogatasi arany, akkor ennek megfeleloen Felek m6dositjak ezen Megbizasi Szerzodes 4.1. pontjat. Kesedelmes fizetes eseten a Megbizott a Ptk. Szerinti kesedelmi kamat illeti meg. 5. SzerziSdest biztosft6 mellekkotelezettsegek, biztosftasok Meghiusulasi kotber: Amennyiben a szerzodes teljesitese a Megbizott tevekenysegere visszavezetheto okb61 meghiusul, a Megbizott meghiusulasi kotbert koteles fizetni a Megbiz6 reszere. A meghiusulasi kotber merteke a nett6 Megbizasi dij 15 %-a. A Megbizott a jelen Szerzodesben meghatarozott barmely kotelezettsegenek, feladatanak kesedelmes teljesitese eseten kesedelmi kotber-fizetesi kotelezettseg terheli. Kesedelmi kotber: napi 0,5%, de maximum a nett6 szerzodeses osszeg 10%-a A megbiz6 jogosult a kotbert a vegszamlaba torte no beszamitas utjan ervenyesiteni.

6 6. Egyebek 6.1. K6zlesek, tajekoztatas: Amennyiben a szerz6des maskent nem rendelkezik minden, a szerz6dessel 6sszefliggo ertesftest vagy a szerzodessel 6sszefUggesben szuksegesse val6 k6zlest irasbeli formaban kell megtenni es a masik felnek elkuldeni vagy szemelyesen atadni. Az ertesltes, avagy k6zles akkor haulyos, ha az a masik felhez igazoltan megerkezik. Az ertesftes elkuldeset es megerkeztet a kuld6 felnek szgkseg eseten igazolnia kell (tertiveveny, frasbeli visszaigazolasa stb. utjan). Az ertesfteseket szemelyesen, telefax Gzenetben, ben, futar (akar nemzetk6zi futarszolgalat) utjan kell igazoltan atadni a felek szamara. A tertivevenyes ajanlott level a feladasa uuni 6t6dik napon akkor is atvettnek minosgi, ha a masik fel, barmely okb61 is, nem veszi azt at. Valamennyi irasos kommunikaci6ban fel kell tuntetni a szerzodes fedolapon szereplo elnevezeset es szamat Megbfz6 jogszavatossagot vallal arra, hogy a megbfzas szerinti feladat harmadik fel erdekeit nem serti, a korabbi feladatokb61 eredoen penzggyi k6vetelese masnak nines Megbfz6 es Megbfzott szorosan egygttmgk6dik, Megbfzott feladatanak teljesftesekor a Megbfz6 irasbeli jelen szerzodes keretein belgli utasftasait k6teles elfogadni Szerzodo felek kepviseloi: Jelen Megallapodas m6dosftasat erinto Ggyekben alalr6: Megbfz6 reszerol: dr. Buzas Peter, eln6k Megbfzott reszerol: Kovacs Karoly, Ggyvezeto igazgat6 Kapcsolattart6 es a teljesftes igazolasara jogosult szemely adatai Megbfz6 reszerol: Nev: dr. Ortutay Mikl6s Clm: 6900 Mak6, Szechenyi ter 7.11/8. Tel.: Fax: ortutay@mako.hu Kapcsolattart6 Megbfzott reszerol: Nev: Mihacsi M6nika Clm: 1118 Budapest, Retk6z u. S. Tel.: Fax: mihacsi.monika@bdl.hu 6.5. A szerzodes es a teljesftesi igazolasok alafrasara csak a jelen szerzodesben Szerzodo Felek kepviseloikent meghatarozott, vagy az altaluk felhatalmazott szemelyek jogosultak Szerzodes m6dositasa

7 Jelen szerzodes csak irasban, tehat ketoldalu jogugylettel m6dosithat6 es egeszitheto ki. Sz6beli m6dositas, nyilatkozat, mellek- vagy hatter-megallapodas ervenytelen VIS MAIOR: Felek befolyasan kivul all6 kovetkezo korulmenyek tekintendok felmento okkent es nem kepezik kotberigeny targyat, ha a jelen Szerzodes alairasa utan merultek fel, vagy ha a jelen Szerzodes alairasa elott merultek fel, es a kovetkezmenyeiket nem lehetett az emlitett idopont elott elore latni, es a Szerzodes teljesiteset ezaltal akadalyozzak: - termeszeti katasztrofak (villamcsapas, foldrenges, arviz, hurrikan, stb.)- tgzek, robbanasok, jarvanyok, - ionsugarzas, vagy radioaktiv tevekenysegbol szarmazo szennyezodes, - olyan hat6sagi intezkedes(ek), amely(ek) a szerzodes teljesiteset valtozatlan feltetelek mellett ellehetetleniti(k), - haboru vagy egyeb ellensegeskedes (haduzenettel vagy a nelkul), megszallas, ellenseges cselekmeny, mozgositas, katonai igenybevetel, embargo, - lazadas, forradalom, felkeles, katonai vagy bitorl6 hatalomatvetel, polgarhaboru, terrorista cselekmeny, - sztrajk, zendliles, villongas vagy rendzavaras. - torvenyi valtozas Ha barmely Felet vis maior altai karosodas eri, a masik Felet annak megtortenterol haladektalanul irasban ertesiteni kell. Az ertesitesnek tartalmaznia kell a vis maior reszleteit, valamint annak bizonyitekat, hogy az eset elkerglhetetlen volt, es hogy ez keslelteti a Fel szerzodesbeli kotelezettsegeinek teljesiteset. Az ertesitesben a vis maior becsult idotartamat is meg kell hatarozni, valamint annak kinyilatkoztatasat, hogy a karosult Fel a vis maior fennallasa keptelen szerzodeses kotelezettsegeinek eleget tenni Szerzodes megszunese: A felek a szerzodest kozos megegyezessel megszuntethetik vagy felbonthatjak a Magyar Koztarsasag Polgari Torvenykonyverol sz evi IV. torveny (a tovabbiakban: Ptk.) 319. alapjan Szerzodesszeges: Ertelmezese a Ptk a alapjan A szerzodestol vale elallas a Megbizo reszerol A szerzodesben meghatarozott megszuntetesi okok mellett a Megbiz6 a Megbizotthoz intezett nyilatkozattal elallhat a szerzodestol, ha: ha a Megbizott a szerzodeses kotelezettsegeit sulyosan vagy ismetelten megszegi (sulyosnak minosul az a szerzodesszeges, amelyet a szerzodes maga ilyenkent jelol meg vagy amely a szolgaltatasok vagy a projekt hataridore torte no megval6sulasat veszelyezteti); ha a Megbizott a Megbizo altai megadott esszeru hataridon bewi nem tesz eleget a felhivasnak, hogy szerzodesszeru kotelezettsegeinek tegyen eleget; ha a Megbizott ismetelt felsz6litas ellenere nem teljesiti a Megbiz6 altai adott

8 utasitasokat; ha a Megbizott fizeteskeptelenne valik, csod-, felszamolasi, vegelszamolasi eljaras indul vele szemben, felfuggeszti gazdasagi tevekenyseget, beszlinteti kifizeteseit; jogeros elmarasztalo hatarozatot hoznak a Megbizott szakmai tevekenyseget erinto szabalysertes vagy buncselekmeny miatt; ha mas kozbeszerzesi eljarasban a Megbizott hamis adatokat kozolt vagy az eljaras nyertesekent szerzodeses kotelezettsegeinek nem tett eleget; ha az adott kotelezettsegre eloirt teljesitesi hatarido elott nyilvanvalova valik, hogy a Megbizott a munkat csak szamottevo kesessel vagy - a fogyatekossag kikliszobolesere tuzott meltanyos hatarido letelte ellenere is - hibasan tudja elvegezni A Szerzodestol vale elallas a Megbizott reszerol A Megbizott a Megbizo reszere kuldott nyilatkozattal elallhat a szerzodestol, ha a Megbizo: ismetelten, felhivas ellenere sem teljesiti szerzodeses kotelezettsegeit. Az elallasi nyilatkozat a Megbizo altali kezhezveteltol szamitott 10 nap elteltevel valik hatalyossa. Ebben az esetben a Megbizott a teljesitessel aranyos megbizotti dij illeti meg Megbizott kijelenti, hogy a szerzodes teljesitese soran keletkezett dokumentumok, tervek felhasznalasaval kapcsolatban harmadik szemely nem rendelkezik olyan joggal, mely a dokumentumok, tervek felhasznalasi celjainak megfelelo korlatlan felhasznalasait akadalyozna Jelen szerzodes akkor is ervenyes, ha barmelyik rendelkezese ervenytelen, hatalytalan, vagy a birosag azza nyilvanitja. Az ervenytelen vagy hatalytalan rendelkezest Szerzodo Felek szerzodesenek megkotese idopontjaban fennallott szandekanak megfelelo, ervenyes rendelkezessel kell potolni Szerzodo Felek a jelen szerzodesbol fakado vitas kerdesekben megegyezesre torekednek. Amennyiben ez nem jon letre, ugy kikotik - hataskortol fuggoen - a Makoi Varosi Birosag, illetve a Csongrad Megyei Birosag kizarolagos illetekesseget Jelen szerzodes teljesitese soran a Kbt rendelkezeseire tekintettel kell eljarni, kulonosen, de nem kizarolagosan az alvallalkozok alkalmazasa es azok csereje, valamint a projekttarsasagok tekinteteben Az ellenszolgaltatas teljesitesere a Kbt t es a 306/2011. (XI1.23.) Korm. rendelet t kell alkalmazni Jelen szerzodes modositasara kizarolag a Kbt alapjan kerlilhet sor az ott meghatarozottak szerint.

9 6.18. A megbiz6 szerzodeses feltetelkent eloirja a megbizott reszere a Kbt (4) bekezdes b) pontjanak betartasat A megbiz6 fel jogosult es egyben koteles a szerzodest felmondani - ha szukseges olyan hataridovel, amely lehetove teszi, hogy a szerzodessel erintett feladata ellatasar61 gondoskodni tudjon - ha a Kbt (5) bekezdes a) vagy b) pontja a szerzodes teljesitese kozben megval6sul Megbizott kijelenti, hogy az altala keszitett dokumentumok, szellemi alkotasok tulajdon- es felhasznalasi joga a megbizasi dij teljes kifizetesevel atszall a Megbiz6ra Kornyezetvedelmi eloirasok a szolgaltatas teljesitese soran csak azok a dokumentumok keruljenek kinyomtatasra, amelyek nyomtatott valtozatat a KSZkeri, vagy a Kbt. ill. a Megbizott es a Megbiz6 dokumentalasi rendje minimalisan eloirja, vagy a szerzodes teljesitesehez feltetlenul elengedhetetlen - es termeszetesen azok is a minimalisan szukseges peldanyszamban az informaci6 es adataramlasnak a Megbiz6 es a Megbizott kozott elektronikus formaban kell tortennie a teljesites soran a papirfelhasznalas minimum 50%-at ujrahasznositott papir kell, hogy adja a teljesites soran a helyszini ertekezletek es konzulti3ci6k szamat a teljesiteshez szukseges minima lis szamra kell csokkenteni az utazas miatti C02 kibocsatas minimalizalasa erdekeben -A projektgazdanak szant kuldemenyeket postan kell kuldeni Jelen szerzodesben nem szabalyozott kerdesekben a Ptk. es a vonatkoz6 mas hatalyos jogszabalyokban foglaltak az iranyad6ak. A szerzodes tartalmanak ertelmezese a magyar nyelvtan szabalyai szerint tortenik Annak okan, hogy jelen szerzodest a Felek a kozbeszerzesi szabalyok megtartasaval kotottek meg egymassal, a Felek kijelentik, hogy a teljes megallapodasukat nem kizar61ag jelen szerzodes torzsszovege tartalmazza. A kozbeszerzesi eljaras soran keletkezett iratokat ugy kell tekinteni, mint amelyek a jelen keretszerzodes elvalaszthatatlan reszeit kepezik, azzal egyutt olvasand6k es ertelmezendok, kulonos tekintettel az alabbi dokumentumokra: Ajanlatteteli Felhivas, Dokumentaci6, Megbizott ajanlatanak teljes tartalma. Make, aprilis 17. PenzOgyi ellenjegyzes: ~ol~

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről név: Mezőberény Város Önkormányzata cim: 5650 Mezőberény, Kossuth tér 1. adószám: 15345352-2-04 pénzforgalmi jelzőszám: 10402142-49564948-48571008 képviseli:

Részletesebben

Tervezési szerződés minta - Nyomtatvany, bejelentes, szerződés minta - Építészmérnök tervező iroda

Tervezési szerződés minta - Nyomtatvany, bejelentes, szerződés minta - Építészmérnök tervező iroda TERVEZÉSI SZERZŐDÉS minta amely egyrészről név: Kft. székhely:. adószám:. Cg. sz.: mint megrendelő a továbbiakban: Megrendelő másrészről név: Kft. 1 / 5 székhely:. adószám:. Cg. sz.: mint vállalkozó, a

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. (székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 12.; cégjegyzékszám: 01-09-913332; adószám: 21814097-2-43, képviseli:

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK amely létrejött egyrészről Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat székhelye: 1082 Budapest, Baross u. 63-67. képviseli: dr. Kocsis Máté polgármester

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatal 1033 Budapest, Fő tér 3., képviseli Bús Balázs polgármester, mint megrendelő (továbbiakban,

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. mely létrejött egyrészről

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. mely létrejött egyrészről MF-7.2-05. MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Vált. sz. 0 Oldal sz.: 1/3 MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS MSZ: 0019/2017 mely létrejött egyrészről Tolmács Község Önkormányzata 2657 Tolmács Sport utca 1. adószám: 15452654-2-12 Bankszámlaszám:

Részletesebben

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet (székhely: 1116 Budapest, Tomaj u. 4., aláírásra jogosult képviselője: Lehel László elnök-igazgató), továbbiakban mint

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Preambulum. meghatározott pályázattal kapcsolatban az alábbi feladatok ellátását:

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Preambulum. meghatározott pályázattal kapcsolatban az alábbi feladatok ellátását: MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Név: Újhartyán Községi Önkormányzat Székhely: 2367 Újhartyán Fő u. 21. Képviseli: Schulcz József polgármester mint megbízó, továbbiakban megbízó valamint

Részletesebben

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE 2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv. jogosult: Székhely: Adószám:

Részletesebben

Tel.: +36 74 451 157 Fax: +36 74 550 039 Mobil: +36 30 916 3571 E-mail: info@kisstike.hu Web: www.kisstike.hu MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS

Tel.: +36 74 451 157 Fax: +36 74 550 039 Mobil: +36 30 916 3571 E-mail: info@kisstike.hu Web: www.kisstike.hu MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Megbízó: Decs Nagyközség Önkormányzata postacím: 7144 Decs, Fő u. 23. telefon: (74) 495-415 képviseli: Biczó Ernő polgármester Megbízott: KISS-TIKE Kft. postacím: telefon: (74) 451-157

Részletesebben

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ 2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv.jogosult:

Részletesebben

amely létrejött egyrészről Hajdúnánási Református Egyházközség Székhely: Postacím. Képviseli: mint megbízó (a továbbiakban: Megbízó), másrészről

amely létrejött egyrészről Hajdúnánási Református Egyházközség Székhely: Postacím. Képviseli: mint megbízó (a továbbiakban: Megbízó), másrészről MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS-tervezet Önkormányzati, állami, egyházi, nonprofit fenntartású bentlakásos intézmények korszerűsítése című pályázati felhíváshoz Pályázatírás tárgyában amely létrejött egyrészről Hajdúnánási

Részletesebben

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák AJÁNLATKÉRÉS Bem utca páratlan oldali járda építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

Vallalkozasi Szerzodes

Vallalkozasi Szerzodes Az Ocsod Nagykozseg Onkormanyzata es a ROBTOP Kft. kozott 2009. aprilis 07-en letrejott, es 2009. november 17-en modositott Vallalkozasi szerzodes egyseges szerkezetbe foglalt 2. szamu modositasa Vallalkozasi

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya:

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya: SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS TELESZKÓPOS RAKODÓGÉP BESZERZÉSE amely létrejött egyrészről: Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Székhelye: 7754 Bóly, Rákóczi Ferenc utca 3. Teljes jogú képviselője: Hárs József

Részletesebben

Magyarország-Szombathely: Építési munkák 2013/S 157-273228

Magyarország-Szombathely: Építési munkák 2013/S 157-273228 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:273228-2013:text:hu:html Magyarország-Szombathely: Építési munkák 2013/S 157-273228 Nyugat-dunántúli Regionális Hulladékgazdálkodási

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. február 25.-i ülésére Tárgy: A városi honlap készítésével kapcsolatos megbízási szerződés módosítása Előadó: Horváth László

Részletesebben

MEGBíZÁSI SZERZŐDÉS. Előzmények. A Felek rögzítik, hogya Megbízó és az Ataco Bt február 28-án, majd december 31-én (fa

MEGBíZÁSI SZERZŐDÉS. Előzmények. A Felek rögzítik, hogya Megbízó és az Ataco Bt február 28-án, majd december 31-én (fa MEGBíZÁSI SZERZŐDÉS 2012 feb~ O8. mely létrejött egyrészt Név: Makó és Térsége Szennyvízcsatornázási Társulás Cím: 6900 Makó, Széchenyi tér 22 képviseli: dr. Buzás Péter elnök Adószám: 15358794-2-06 Bankszámlaszám

Részletesebben

A szerződés időtartama: a munkaterület átadásától (várhatóan július 1.) február 28-ig terjedő időtartamra.

A szerződés időtartama: a munkaterület átadásától (várhatóan július 1.) február 28-ig terjedő időtartamra. Szám: M/314/2018 Ügyintéző: Takács Péter Tárgy: MONOSTORAPÁTI 471 hrsz-ú (Monostorapáti, Petőfi u. 123. sz. alatti) orvosi rendelő bővítése, felújítása, akadálymentesítése árajánlat kérése műszaki ellenőri,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek I. Általános tudnivalók I.1. Az Olimpia Szolgáltató Betéti Társaság befektetési aranytermékek forgalmazásával foglalkozó gazdasági társaság. I.2. A jelen Általános Szerződési

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Tervezet

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Tervezet MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Tervezet mely létrejött egyrészről Baranya Megyei Önkormányzat 7621 Pécs, Széchenyi tér 9. Törzsszáma: 330002000, Adószáma: 15330004202 Bankszámla száma:117310001-15330004 Képviseli:

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztést készítette: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést megtárgyalja: Gazdasági Bizottság

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: Fon-Trade Music kft. székhelye: 1081 Budapest, Kiss József u. 14. cégjegyzékszáma: 01-09-069891 képviseli: Csider Bálint adószám: 10409534-2-42 pénzforgalmi

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal felújítása II. ütem tárgyú közbeszerzési eljárásban

Polgármesteri Hivatal felújítása II. ütem tárgyú közbeszerzési eljárásban : VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS Polgármesteri Hivatal felújítása II. ütem tárgyú közbeszerzési eljárásban amely létrejött egyrészről Szeghalom Város Önkormányzata 5520 Szeghalom, Szabadság tér 4-8. adószáma: 15344571-2-04

Részletesebben

VIS MAIOR - SZABÁLYZAT

VIS MAIOR - SZABÁLYZAT VIS MAIOR - SZABÁLYZAT 1.) Hatáskör 1.1. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) hagyományosan látja el a vis maior hivatkozások érvényesítésének igazolására irányuló tevékenységét. A vis maior igazolások

Részletesebben

Tempo-Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Bt. MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Települési önkormányzatok részére

Tempo-Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Bt. MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Települési önkormányzatok részére Tempo-Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Bt. MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Települési önkormányzatok részére 1. A szerződő felek: Név: Tempo-Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Bt. mint Megbízott (a továbbiakban:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Hatály: 2018. november 1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) szabályozza a BETO Kft. (a továbbiakban: Megbízott ) és a vele szerződő partner

Részletesebben

BESZERZÉSI FELHÍVÁS- pályázatfigyelési és pályázatírói feladatok ellátására

BESZERZÉSI FELHÍVÁS- pályázatfigyelési és pályázatírói feladatok ellátására BESZERZÉSI FELHÍVÁS- pályázatfigyelési és pályázatírói feladatok ellátására A beszerzési felhívást Zsámbék Város Önkormányzata közzétevő intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu

Részletesebben

Megbízott és Megbízó a Rendelet 9. szerint én egymással Közfeladatellátási Szerződést (továbbiakban Szerződés) kötöttek.

Megbízott és Megbízó a Rendelet 9. szerint én egymással Közfeladatellátási Szerződést (továbbiakban Szerződés) kötöttek. M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S a TOP-6.8.2-15-PC1-2016-00001 Pécs Paktum projekthez kapcsolódó kötelező nyilvánosság biztosítása feladatok ellátása tárgyában, utófinanszírozás keretében amely létrejött

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS valamint FELHVÁS, DOKUMENTÁCIÓ ÉS AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MÓDOSÍTÁSA

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS valamint FELHVÁS, DOKUMENTÁCIÓ ÉS AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MÓDOSÍTÁSA KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS valamint FELHVÁS, DOKUMENTÁCIÓ ÉS AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MÓDOSÍTÁSA Eljárás megnevezése: Folyóirat beszerzés II. az Eszterházy Károly Egyetemen az EFOP- 3.6.1-16-2016-00001. sz.

Részletesebben

Közbeszerzési Szabályzat 2009.12.11-től hatályos

Közbeszerzési Szabályzat 2009.12.11-től hatályos Közbeszerzési Szabályzat 2009.12.11-től hatályos Biharnagybajom Községi Önkormányzat Képviselő-testülete (továbbiakban: Képviselő-testület) a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény (továbbiakban:

Részletesebben

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF)

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) 1. Az ÁSZF alkalmazása 1.1. A Recobin Kft. szállításai és szolgáltatásai ha a

Részletesebben

Szállítási szerződés

Szállítási szerződés Szállítási szerződés amely létrejött egyrészről Dr. Kenessey Albert Kórház-rendelőintézet (2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 125-127.) (továbbiakban: Megrendelő) (képviseletében eljár: Dr. Szabó

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Amely létrejött egyrészről ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Név Székhely Képviseli Adószám Cégjegyzékszám Bankszámlaszám Szolgáltató nevében eljáró

Részletesebben

1. számú mellékletében megnevezett Kézi műszerek a továbbiakban: áruk adásvétele A Szállító által szállítandó áruknak meg kell felelnie a 1. szá

1. számú mellékletében megnevezett Kézi műszerek a továbbiakban: áruk adásvétele A Szállító által szállítandó áruknak meg kell felelnie a 1. szá SZERZŐDÉS Az eljárás nyertese(i) az Ajánlati Dokumentáció III. fejezetében specifikált áruk leszállítását az alábbi szerződéses feltételek mellett vállalja: mely létrejött egyrészről a * Bács-Kiskun Megyei

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS A jelen vállalkozási szerződés (a továbbiakban: Szerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980 Budapest, Akácfa

Részletesebben

amely létrejött egyrészről Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár Székhely: 6720 Szeged, Dóm tér 1-4. Telefonszám: Faxszám: cím: Képviseli:

amely létrejött egyrészről Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár Székhely: 6720 Szeged, Dóm tér 1-4. Telefonszám: Faxszám:  cím: Képviseli: V Á L L A L K O Z Á S I S Z E R Z Ő D É S 4. r é s z a j á n l a t i k ö r amely létrejött egyrészről Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár Székhely: 6720 Szeged, Dóm tér 1-4. Telefonszám: Faxszám:

Részletesebben

Nagycenk Nagyközség Önkormányzata és az EH-SZER Kft. között létrejött

Nagycenk Nagyközség Önkormányzata és az EH-SZER Kft. között létrejött Nagycenk Nagyközség Önkormányzata és az EH-SZER Kft. között létrejött a közvilágítási aktív berendezések üzemeltetésével kapcsolatos elszámolásról SZERZŐDÉS SZÁMA: / 2013. Megállapodás közvilágítási aktív

Részletesebben

Ajánlati felhívás. 5. Fizetési feltételek Ajánlatkérő az ellenszolgáltatás összegét a teljesítésigazolást követő 15 napon belül átutalással teljesíti.

Ajánlati felhívás. 5. Fizetési feltételek Ajánlatkérő az ellenszolgáltatás összegét a teljesítésigazolást követő 15 napon belül átutalással teljesíti. Ajánlati felhívás 1. Ajánlatkérő neve, székhelye: Harmónia Integrált Szociális Intézmény 6211 Kaskantyú, III. ker. 1. 2. Az eljárás fajtája: Egyszerű tárgyalás nélküli eljárás 3. A beszerzés tárgya, mennyisége

Részletesebben

Módosított előterjesztés

Módosított előterjesztés Módosított előterjesztés Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Ikt. sz.: 001/11074-/2009 Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata 2014 Tisztelt Ajánlattevő! 1 Ajánlatkérő a Közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.)

Részletesebben

Különböző átmérőjű PE csővezetékek beszerzése

Különböző átmérőjű PE csővezetékek beszerzése N Y Í R S É G V Í Z NYÍREGYHÁZA ÉS TÉRSÉGE VÍZ- ÉS CSATORNAMŰ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Különböző átmérőjű PE csővezetékek beszerzése elnevezésű árubeszerzésre vonatkozó közbeszerzési eljárás

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS A jelen vállalkozási keretszerződés (a továbbiakban: Keretszerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek:

Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek: BKV Zrt. 61-es villamos vonal Ördög-árok menti 1.sz. és 2.sz. támfal átépítésének és Riadó utcai KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS NYÚJTÁSA (4. sz.) Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek: 1.) Kérdés/észrevétel:

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/9

Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/9 Bajnai Sándor-Metternich kastély turisztikai célú fejlesztése tárgyú, GINOP-7.1.1-15-2015-00004 azonosítószámú projekt megvalósításához szükséges építési és restaurátori tevékenység ellátása vállalkozási

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS 1 NEMZETBIZTONSÁGI SZAKSZOLGÁLAT 1399 Budapest 62. Pf.: 710/4-2. 4. sz. melléklet a 30700/19944- /2017. számú anyag dokumentációjába. Iktsz.: 30700/19944 - /2017. sz. pld. amely létrejött egyrészről a

Részletesebben

K I V O N A T. Javaslat energiamenedzsment megbízási szerződés aláírására

K I V O N A T. Javaslat energiamenedzsment megbízási szerződés aláírására BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 35/2010 K I V O N A T Készült: Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 14-én megtartott rendes nyilvános ülésén készült

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. október 13. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Kérem, a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést megtárgyalni és elfogadni szíveskedjen. Hegedűs Ferenc polgármester

Kérem, a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést megtárgyalni és elfogadni szíveskedjen. Hegedűs Ferenc polgármester RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: dr. Varga Tibor Előterjeszti: Hegedűs

Részletesebben

Vállalkozási Szerződés

Vállalkozási Szerződés Vállalkozási Szerződés Iktatószám: AK-06-150/23009. amely létrejött egyrészről az Állami Számvevőszék Székhelye: 1052 Budapest, Apáczai Csere J. u. 10. Törzskönyvi szám: 324766 Bankszámlaszám: Magyar Államkincstár

Részletesebben

A KBT ÉRTELMEZÉSE

A KBT ÉRTELMEZÉSE A KBT. 305. ÉRTELMEZÉSE A szerződés teljesítésére a Kbt. 305. -ában foglaltak az irányadók, mely szabályozás 2010. szeptember 15-én módosításra került. Az előírások az ajánlattevőként és az ajánlatkérőként

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK Szolgáltatást nyújtó: SzakiSzolg Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet, a továbbiakban Szövetkezet Székhely: 1144 Budapest, Szentmihályi út 13. Cégjegyzék

Részletesebben

i. A szerződés tárgya 1.1) 1 darab Skoda Superb típusú gépkocsi megvásárlása az 1. sz. mellékletben meghatározott 1.2) 1 darab Skoda Superb típusú gép

i. A szerződés tárgya 1.1) 1 darab Skoda Superb típusú gépkocsi megvásárlása az 1. sz. mellékletben meghatározott 1.2) 1 darab Skoda Superb típusú gép ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS egyrészről : Országgyűlés Hivatala székhelye : 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3., adószáma : 15300014-2-41 mint Vevő (a továbbiakban : Vevő"), másrészről : Porsche Hungaria Kereskedelmi

Részletesebben

Szerződés száma:. Megbízási szerződés

Szerződés száma:. Megbízási szerződés Szerződés száma:. Megbízási szerződés amely létrejött egyrészről: Gyomaendrőd Város Önkormányzata (5500 Gyomaendrőd, Szabadság tér 1. ) Adószám: 15725527-2-04 képviseli: Várfi András polgármester (Tel.:

Részletesebben

Együttműködési Megállapodás

Együttműködési Megállapodás Együttműködési Megállapodás Operatív Program Fenntartható településfejlesztés a kis- és középvárosokban/fővárosi kerületekben Integrált Településfejlesztési Stratégiák kidolgozása Azonosítószám:. (továbbiakban:

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Adószám:.. Bankszámlaszáma: Képviselő: Mint megbízott (továbbiakban: Megbízott) között a mai napon az alábbi feltételekkel.

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Adószám:.. Bankszámlaszáma: Képviselő: Mint megbízott (továbbiakban: Megbízott) között a mai napon az alábbi feltételekkel. SZEGEDI RENDÉSZETI SZAKGIMNÁZIUM Cím: 6728. Szeged, Bajai út. 14., 6701. Szeged Pf. 495. Telefon: (62) 559-577, (30) 394 8958 Fax: (62) 559-579, BM tel.: 33/1397, Fax: 33/1162 E-mail:iskola@szrszg.hu Web:

Részletesebben

MEGBIZASI SZERZODES. Mely letrejott egyreszrol Ocsod Nagykozseg Onkormanyzat (5451 Ocsod, Kossuth ter 1.), mint megbizo (tovabbiakban, mint Megbizo),

MEGBIZASI SZERZODES. Mely letrejott egyreszrol Ocsod Nagykozseg Onkormanyzat (5451 Ocsod, Kossuth ter 1.), mint megbizo (tovabbiakban, mint Megbizo), Ocsod Nagykozseg Onkormanyzata es a YOUR OP Management Kft, kozott 2009. aprilis 26-an letrejott Megbfzasi szerzodes egyseges szerkezetbe foglalt modosftasa MEGBIZASI SZERZODES Mely letrejott egyreszrol

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS jogsegélyszolgálati feladatok ellátására

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS jogsegélyszolgálati feladatok ellátására MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS jogsegélyszolgálati feladatok ellátására Jelen dokumentum a Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara 2015. június 17. napján kelt Pályázati Kiírás 4. számú melléklete.

Részletesebben

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS FAJTA ÉS MENNYISÉG SZERINT MEGHATÁROZOTT DOLOG HATÁRIDŐS ADÁSVÉTELE (a továbbiakban: Keretszerződés), amely létrejött egyrészről a. Székhely:..; Cégjegyzékszám:..; Adószám:.;

Részletesebben

3) Megbízó a Megbízott feletti ellenorzési jogot Dr. Bakondi György, tu. altábornagy, foigazgató útján látja el.

3) Megbízó a Megbízott feletti ellenorzési jogot Dr. Bakondi György, tu. altábornagy, foigazgató útján látja el. MEGBÍZÁSI SZERZODÉS 1) Országos Katasztrófavédelmi Foigazgatóság (1149 Budapest, Mogyoródi út 43. továbbiakban Megbízó, megbízza a Csíky és Társa Beruházás-szervezo Kkt. (képviseli: Csíky Gábor muszaki

Részletesebben

DEBRECENI KÖZTERÜLET-FELÜGYELET

DEBRECENI KÖZTERÜLET-FELÜGYELET DEBRECENI KÖZTERÜLET-FELÜGYELET KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA 2009. ÁPRILIS 1-TŐL Készült a Közbeszerzésről szóló 2003. évi CXXIX. törvény előírásai alapján 1. oldal, összesen: 10 DEBRECENI KÖZTERÜLET FELÜGYELET

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás (helyi beszerzési szabályzat szerinti nyílt eljárásban)

Ajánlattételi felhívás (helyi beszerzési szabályzat szerinti nyílt eljárásban) Ajánlattételi felhívás (helyi beszerzési szabályzat szerinti nyílt eljárásban) 1.) Az ajánlatkérő megnevezése, címe, telefon és faxszáma, e-mail címe: 1.1) Az ajánlatkérő megnevezése: Balatonfenyves Község

Részletesebben

Tárgy: jkv-i kivonat. Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i nyílt üléséről

Tárgy: jkv-i kivonat. Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 3/2015/JT Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i nyílt üléséről Napirend:

Részletesebben

Csanádpalota Város Önkormányzatának Közbeszerzési szabályzata

Csanádpalota Város Önkormányzatának Közbeszerzési szabályzata Csanádpalota Város Önkormányzatának Közbeszerzési szabályzata Csanádpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete a közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII törvény (a továbbiakban: Kbt.) 22. (1) bekezdése

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen ÁSZF tartalmazza a Weboldal megrendelési felülete használatának feltételeit az alábbiak szerint: 1. A Weboldal címe http://www.hajnalpirkiado.hu 2. A weboldal üzemeltetőjének

Részletesebben

Postai irányítószám: 3400 Telefon: Fax: Postai irányítószám: 1112 Telefon: Fax:

Postai irányítószám: 3400 Telefon: Fax: Postai irányítószám: 1112 Telefon: Fax: 1 8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Mezőkövesd

Részletesebben

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ SIMONTORNYA VÁROS, PÁLFA KÖZSÉG ÉS TOLNANÉMEDI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATAI BIZTONSÁGOS IVÓVÍZELLÁTÁSI TÁRSULÁSA 7081 Simontornya, Szt. István k. u. 1. Tel., Fax: 74/585-929, 74/586-922 simontornya@t-online.hu

Részletesebben

Kereskedelmi ügynöki szerzõdés

Kereskedelmi ügynöki szerzõdés Kereskedelmi ügynöki szerzõdés Amely létrejött egyrészrõl a POINTERNET-DB Elektronikus Kereskedelmi Kft. (székhely: 1029 Budapest, Ördögárok u. 142., cégjegyzékszám: Cg. 01-09-685342, adószám: 11961143-2-41,

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS Amely létrejött egyrészről: Szociálpolitikai és Munkaügyi Intézet székhely: 1134 Budapest, Tüzér u.33-35. képviselő: Korinek Lívia szakmai vezető adószám: 15329884-2-41 számlavezető

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Szállítási szolgáltatások (kivéve szemétszállítás) 2015/S 238-432366

Magyarország-Budapest: Szállítási szolgáltatások (kivéve szemétszállítás) 2015/S 238-432366 1 / 9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:432366-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Szállítási szolgáltatások (kivéve szemétszállítás) 2015/S 238-432366 Magyar

Részletesebben

RENDKÍVÜLI KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS FÖLDES, 2010. NOVEMBER 29.

RENDKÍVÜLI KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS FÖLDES, 2010. NOVEMBER 29. FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 2081-49/2010. 2. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Piac

Részletesebben

Vállalkozási szerződés

Vállalkozási szerződés Vállalkozási szerződés amely létrejött egyrészről a Fővárosi Önkormányzat Idősek Otthona Székhelye: 1112 Budapest, Kamaraerdei út 16. Képviselő: Somogyi Gábor intézményvezető Sármai Józsefné gazdasági

Részletesebben

Kivitelezési dokumentáció szolgáltatására irányuló tervezési szerződés

Kivitelezési dokumentáció szolgáltatására irányuló tervezési szerződés Szerződés száma:./..év Kivitelezési dokumentáció szolgáltatására irányuló tervezési szerződés amely létrejött egyrészről: megrendelő (építtető, beruházáslebonyolító, kivitelező) neve:.. lakhelye (székhelye):...

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS mely létrejött egyrészről Név: Dabas Város Önkormányzata Cím: 2370 Dabas, Szent István tér 1/b. Adószám: 15391126-2-13 Bankszámlaszám: 64400099-10918018, Alsónémedi és Vidéke Takarékszövetkezet

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A jelzőrendszeres házi segítségnyújtás évre szóló ellátásiszerződéséről

ELŐTERJESZTÉS. A jelzőrendszeres házi segítségnyújtás évre szóló ellátásiszerződéséről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/144, 142 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Tisztelt Képviselő-testület! Tisztelt

Részletesebben

mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett:

mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: 2. sz. melléklet M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S T E R V E Z E T mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: A MEGBÍZÓ ADATAI Megrendelő

Részletesebben

KÖZTERÜLET-HASZNÁLATI SZERZŐDÉS

KÖZTERÜLET-HASZNÁLATI SZERZŐDÉS Mely létrejött egyrészről KÖZTERÜLET-HASZNÁLATI SZERZŐDÉS Pilis Város Önkormányzata székhely: 2721 Pilis, Kossuth Lajos út 47. adószám: 15730655-2-13 statisztikai számjel: 15730655-8411-321-13 képviseli:

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS A jelen vállalkozási szerződés (a továbbiakban: Szerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980 Budapest, Akácfa

Részletesebben

Tájékoztató a szerződés módosításáról

Tájékoztató a szerződés módosításáról Tájékoztató a szerződés módosításáról Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/127 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás

Részletesebben

III.FEJEZET MELLÉKLETEK

III.FEJEZET MELLÉKLETEK 1.sz. melléklet III.FEJEZET MELLÉKLETEK FELOLVASÓLAP 1. Az Ajánlattevő neve (közös részvételi jelentkezés esetén a közös Ajánlattevők nevei): 2. Az Ajánlattevő(k) címe(i), telefon és fax száma(i): 3. Az

Részletesebben

Előterjesztés. Bicskei Barátság Horgász Egyesület támogatási kérelméről

Előterjesztés. Bicskei Barátság Horgász Egyesület támogatási kérelméről Előterjesztés Bicskei Barátság Horgász Egyesület támogatási kérelméről 1. előterjesztés száma: 252/2017 2. előterjesztést készítő személy neve: Kollár-Vincze Viktória 3. előterjesztést készítésében közreműködő

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS DABAS VÁROS ÁTFOGÓ ÚTREKONSTRUKCIÓS MUNKÁI (B CSOMAG) amely létrejött egyrészről egyik részről: Név: Dabas Város Önkormányzata Székhelye: 2370 Dabas, Szent István tér 1/b. Telefon,

Részletesebben

Megbízási Szerződés (módosítás)

Megbízási Szerződés (módosítás) o A Megbízási Szerződés (módosítás) ''L Zuglói Közbiztonsági Non-profit Kft. (1145 Budapest, Laky Adolf u.26. adószám: 23084454-2-42 képviseli: Steiner Attila igazgató), továbbiakban; Megbízó, és az O-r-.,.-t'.

Részletesebben

Szállítási szerződés a. Fővárosi Vízművek Zrt. és a. Getronics Magyarország Kft., 99999 Informatika Kft., M&S Informatikai Zrt.,

Szállítási szerződés a. Fővárosi Vízművek Zrt. és a. Getronics Magyarország Kft., 99999 Informatika Kft., M&S Informatikai Zrt., Szállítási szerződ a a Getronics Magyarország Kft., 99999 Informatika Kft., M&S Informatikai Zrt., NET 54 Üzleti Kommunikáció Kft. között A KEF által megkötött KM0101NETH11 számú keretmegállapodás alapján

Részletesebben

Előterjesztés. Tisztelt Képviselő-testület!

Előterjesztés. Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés Biatorbágy Város Önkormányzata tulajdonában lévő, 452 hrsz. ingatlanon, 16 tantermes általános iskola kiviteli tervezési feladatainak elkészítésére közbeszerzési eljárás megindításáról Tisztelt

Részletesebben

Fizetési feltételek Szállító Szállító Megrendelő A kapcsolattartók megnevezése:

Fizetési feltételek Szállító Szállító Megrendelő A kapcsolattartók megnevezése: 4./ Fizetési feltételek: A Szállító által adott árajánlat alapján a szerződő felek a melléklet szerinti árakban állapodnak meg. Az árak tartalmazzák a Szállító összes költségét és díját, a Bajai Szent

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása. Kétviselő-testületi döntés alapján közlekedésfejlesztési pályázatot nyújtottunk be.

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása. Kétviselő-testületi döntés alapján közlekedésfejlesztési pályázatot nyújtottunk be. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Mária Előterjesztő: Hegedűs

Részletesebben

16. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

16. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 16. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

nyilvántartó cégbíróság:. adószáma:... bankszámlaszáma:... mint Megrendelő, másrészről: Vállalkozó (szakági tervező).. székhelye:...

nyilvántartó cégbíróság:. adószáma:... bankszámlaszáma:... mint Megrendelő, másrészről: Vállalkozó (szakági tervező).. székhelye:... Szerződésminta: Szerződés száma:./..év Kivitelezési dokumentáció szakági munkarészének szolgáltatására irányuló tervezési szerződés amely létrejött egyrészről: megrendelő (tervező) neve:.. lakhelye (székhelye):...

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS 1. A SZERZŐDŐ FELEK amely létrejött egyrészről: név: Kiskőrösi Többcélú Kistérségi Társulás székhely: Kiskőrös, Petőfi tér 2. képviseli: Domonyi László elnök adószám: 15542308-1-03

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A jelzőrendszeres házi segítségnyújtással összefüggő kérdésekről

ELŐTERJESZTÉS. A jelzőrendszeres házi segítségnyújtással összefüggő kérdésekről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/144 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Tisztelt Képviselő-testület! Tisztelt Egészségügyi

Részletesebben

Vállalkozási keretszerződés

Vállalkozási keretszerződés Vállalkozási keretszerződés Amely létrejött egyrészről a Fővárosi Bíróságon mint Cégbíróságon Cg.01-10- 042695 cégjegyzékszámon szereplő Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

MEGBIZASI SZERZODES. I. Altalanos rendelkezesek

MEGBIZASI SZERZODES. I. Altalanos rendelkezesek MEGBIZASI SZERZODES Amely letrejott egyreszrol a a Koros-Tisza Menti Onkormanyzatok Hulladekrekultivacios Tarsulasa cim: 5451 Ocsod, Kossuth ter 1. adoszama: 15784946-1-16 bankszamlaszama: 69800061-11031947-00000000

Részletesebben

BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS

BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS Darázsfészek Utánpótlás Kosárlabda Kft. 1103 BUDAPEST, Kada utca 27-29. 1.) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszám,

Részletesebben

Vállalkozási Szerződés

Vállalkozási Szerződés Vállalkozási Szerződés mely létrejött egyrészről a Sifoki Krház Rendelőintézet (8600 Sifok, Semmelweis u. 1.) Képviseli: Dr. Inczeffy István - főigazgat Adszám: 15397029-2-14 Számlaszám: Magyar Államkincstár

Részletesebben

1. sz. melléklet MEGÁLLAPODÁS

1. sz. melléklet MEGÁLLAPODÁS MEGÁLLAPODÁS amely létrejött egyrészről Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata (2800 Tatabánya, Fő tér 6., bankszámlaszám: OTP Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága 11740009-15384481-00000000, adószám:

Részletesebben

DN 500 PE csővezeték és csőidomok beszerzése

DN 500 PE csővezeték és csőidomok beszerzése N Y Í R S É G V Í Z NYÍREGYHÁZA ÉS TÉRSÉGE VÍZ- ÉS CSATORNAMŰ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG DN 500 PE csővezeték és csőidomok beszerzése elnevezésű árubeszerzésre vonatkozó közbeszerzési eljárás ajánlattételi

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS Cégnév/Név: [..] Székhely: [..] Adószám: [..] képviseli: [..] mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: KZiTERRA Kft. Székhely: 2051

Részletesebben

Vállalkozási szerződés Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése elnevezésű közbeszerzési eljáráshoz

Vállalkozási szerződés Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése elnevezésű közbeszerzési eljáráshoz Vállalkozási szerződés Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése elnevezésű közbeszerzési eljáráshoz VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény

Részletesebben