Az 5 kulcsfontosságú elem. amivel nagyot szakíthatsz az affiliate, mlm, network marketing vagy közvetlen értékesítési üzletedben

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az 5 kulcsfontosságú elem. amivel nagyot szakíthatsz az affiliate, mlm, network marketing vagy közvetlen értékesítési üzletedben"

Átírás

1 Az 5 kulcsfontosságú elem amivel nagyot szakíthatsz az affiliate, mlm, network marketing vagy közvetlen értékesítési üzletedben

2 BEVEZETÉS Mit tudnak a valóban sikeres affiliate partnerek, MLM-esek, network marketerek és közvetlen értékesítők, amit a legtöbb ember nem tud? Mi bennük a közös? Hogyan jutottak el nulláról a bomba sikerig? És hogyan tudnád ezt te is utánuk csinálni? A figyelem összpontosítása és a megfelelő szabályok betartása a kulcs. A megfelelő tevékenységekre kell összpontosítanod, és követned kell a már bevált szabályokat/képleteket. Ez az, amit a hatjegyű keresettel rendelkezők (dollárban), az iparág vezetői és a mindennapos sikertörténetek jól csinálnak! És ezt TE is meg tudod csinálni! Ebben a különleges összefoglalóban felfedem annak az 5 kulcsfontosságú elemnek a titkát, amelyről azt tapasztaltam, hogy ebben az iparágban újra és újra sikerre vitt. Egyenesen az exkluzív Top Producer Formulámból vettem ki ezeket. LÁTNI fogod, milyen egyszerű lehet, amikor helyesen fókuszálsz és tökéletes képleteket használsz, és miért van az, hogy a csapatom tartósan sikeres, mikor megteszi azt, amit megosztok velük és tanítok nekik. Szeretlek benneteket, David Wood

3 1. kulcsfontosságú elem: Lebbentsük fel a fátylat az eladás és szponzorálás titkairól! Hol van a fókuszod? A vezetők tudják, hogy a siker kulcsa megtanulni, hogy hogyan kell hatékonyan eladni és szponzorálni azáltal, hogy idejüket és energiájukat erre a két tevékenységre összpontosítják. Képzeld csak el, hogy megváltozna az üzleted, ha minden egyes nap két új embert be tudnál regisztrálni! Ha más tevékenységekre összpontosítasz, az nem segít abban, hogy hatással légy másokra, és hogy olyan új csapattagokat szponzorálj, akik elég motiváltak ahhoz, hogy a legfelsőbb vezetők közé kerüljenek, jelentős szervezetet építsenek ki vagy segítsenek neked elérni az áhított szabad életstílust. Az eladás és szponzorálás csak addig jelent számodra kihívást, amíg meg nem érted a mögötte levő szabályokat. A legjobb hír: nem kell újra feltalálnod a kereket! Csak azokat kell figyelned, akik sikeresek, és másold le azt, amit ők csinálnak! De oly sok vezető van, akik féltve őrzik titkaikat, és nem akarják megosztani azokat! Az Empower Networknél nem ilyenek a játékszabályok! Az én álmom, hogy vezetőket hozzunk létre, hogy azokat, akik ki akarnak emelkedni környezetükből és meg akarják változtatni életüket, képessé tegyük erre. Egész pontosan el fogom mondani azt, hogy én hogyan zárom le az értékesítést, és hogyan hozok be új csapattagokat. Ez több, mint amit itt, ebben a rövid beszámolóban meg tudnék osztani veled, különösen azért, mert amikor tanítalak, nem homályos, bizonytalan koncepciókat adok át. Amikor eladást tanítok, akkor példaként veszek valakit, és pontosan végigvezetlek azon, hogy mit kell tenned, egy beszélgetés közben mit kell mondanod, hogyan győzd le az ellenvetéseket, és hogyan kezeld azokat a kérdéseket, amelyeket mindenki feltesz, amikor megmutatod neki az üzletedben rejlő lehetőségeket.

4 2. kulcsfontosságú elem: válj mesterévé hited és hozzáállásod belső játékának! A világ egyetlen lépésről lépésre tanító formulája sem fog működni, ha nem hiszel magadban és a csapatodban! Ezért a 2. kulcsfontosságú elem, hogy megtanuld tökéletesen kezelni a belsődben zajló játékot. A belső hited, gondolataid kihatnak az üzletedre, és amikor nem szolgálnak téged, meg kell változtatnod őket! Top Producer csak akkor leszel, ha beazonosítod, mely korlátozó elgondolások és értékek tartanak téged vissza, majd lecseréled azokat pozitív elgondolásokra és értékekre, hogy el tudd érni a céljaidat! Egy irányba kell tartanod, ha nagy eredményt akarsz elérni, nagy csapatot akarsz építeni, sok embert akarsz toborozni és sok terméket akarsz eladni. Egy remek lehetőség izgalomba hozza az embereket, és csatlakozni akarnak. A te hited a csapatodban és hogy képesek sikert elérni fogja izgalomban tartani az embereket, hogy maradjanak. Az emberek mindig többre képesek, mint amennyi képességet kinézel belőlük. Tanulj meg hinni abban, hogy bármit el tudnak érni és bármi lehetséges a számukra. Fontos, hogy mit hiszel a névlistádról. Fontos, hogy mit hiszel az érdeklődőidről (lead). Fontos, hogy mit hiszel a jelöltjeidről. Ha azt akarod, hogy emberek vegyenek körül, akkor meg kell tanulnod hinni bennük. Tanulj meg hinni a képességeikben! Tanulj meg hinni abban, amit meg tudnak csinálni. Részleteiben is megosztom veled a Top Producer Formula webináron, a kamera előtt, hogyan állítottam át belső játékomat egy olyan megrögzött elgondolásról, ami oda vezetett, hogy a tengerparton hajléktalanként éltem egy furgonban, egy olyanra, amely lehetővé tette, hogy egy csodálatos céget építsek fel, és olyan életmódot élhessek, amilyenről mások csak álmodnak. Tarts velem!

5 3. kulcsfontosságú elem: Kövess egy jól bevált rendszert, hogy gyorsan szoros kapcsolatot alakíts ki A Top Producer Formula ÉLŐ webes közvetítésének felvételéből megtanulod, hogyan hozz létre elkapó oldalakat, hogyan bővítsd a listádat. Rávettem a legjobb embereimet, Mars-t (az Empower CMO-ját) és Rob-ot (az Empower szövegíróját), hogy álljanak a kamera elé, és osszák meg veletek, pontosan hogyan építenek fel olyan oldalakat, amelyek bővítik az Empower listáját, és vonzzák az érdeklődőket (lead), mint az őrült. Ha már elsajátítottad, hogyan bővítsd a listádat, a következő lépés, hogy eladd a termékedet vagy szolgáltatásaidat annak a listádnak, amelyiket építettél, azáltal, hogy bemutatod az ajánlatodat és lezárod (megkötöd) az üzletet. Tehát, hogyan mutasd be az ajánlatodat és hogyan zárj? Ha azt akarod, hogy valaki cselekedjen a neki tett ajánlatod alapján, akkor el kell érned, hogy reagáljon arra amódra, ahogy bemutattad neki, ill. az energiádra. A konkurenciád megkönnyíti neked, hogy új embereket hozz be az üzletedbe, mivel ők arra koncentrálnak: eladni-eladni-eladni, azaz nem értik, hogy az értékesítés legfontosabb eleme, hogy megértsd a jelölted problémáit.

6 A szoros kapcsolat és egyetértés kiépítésének 3 lépése 1. Tárd fel jelölted problémáit! 2. Vezesd el a jelöltedet a megoldáshoz! 3. Teremts értéket mindennel, amit teszel! A kulcs a több eladás eléréséhez, a szoros kapcsolat elmélyítéséhez és az erősebb szervezet kiépítéséhez a segítségnyújtás az emberek meglévő problémáinak megoldásában. Tegyél fel kérdéseket, ami lehetővé teszi számodra, hogy feltárd, milyen problémákkal küzdenek. Jobb eredményeket fogsz elérni az embereknél, amikor kideríted, mit akarnak, és arra kapcsolódsz rá. Tovább fognak veled maradni és többet fognak tőled vásárolni. Csatlakoznak hozzád, a te jövőképedhez, és ahhoz a hithez, hogy azt kapják tőled, amit akarnak. Mivel te megoldásokat adsz az embereknek azokra a problémáira, amivel éppen most küszködnek, azonnal szoros kapcsolatot kezdesz kiépíteni velük, mivel felismerik, hogy te megérted őket és törődsz velük. Ha beszélsz a problémáikról, és megmutatod, hogyan tudnak felülkerekedni azokon, akkor üzleti információikat tekintve is elkezdenek megbízni benned.

7 4. kulcsfontosságú elem: Tárd fel és kapcsolódj a legalapvetőbb hiányához Két módja van annak, hogy több és drágább terméket is eladj a szervezetedben, és hogy rávedd őket, minden terméket megvegyenek (all in) azokkal a lehetőségekkel, amiket megmutatsz nekik: Vezesd őket a példáddal! Nincs más megoldás. Ne kérj mást arra, hogy megtegye azt, amit te magad nem akarsz megtenni. Kerülj kapcsolatba az alapvető hiányaikkal. Meg kell értened, hogy az a személy, akivel beszélsz, sikeres akar lenni, és azt, hogy mi motiválja őt. Oka van annak, hogy az emberek fölhívnak, hogy be akarnak lépni az üzletbe. De a valódi ok nem az, hogy meg akarnának keresni havi 1000 $-t, vagy amennyit mondanak. Hanem azért, hogy az így megkeresett pénz mit tesz számukra lehetővé, és hogyan fogja megváltoztatni az életüket. Ha csak anélkül mondod az embereknek, hogy csatlakozzanak, hogy kiderítetted volna, mit is akarnak, miért akarják, és mennyi pénzük van, elszalasztottad a lehetőséget, hogy eladj nekik. Ha nincs információd arról, hogy mit akarnak, akkor nincs befolyásod az emberekre. Amikor tényleg a döntéshozásnál lyukadunk ki, elérheted, hogy az emberek nagyobb horderejű döntéseket hozzanak az üzletedben. Ugyanazok a konverziók 1000 $ körüli átlagot mutathatnak a 25 $ helyett, amikor arra összpontosítasz, hogy megismerd a valódi igényeit, és hogy miben szenved valóban hiányt. Az alapvető hiány, az az a hiány, ami a mögött van, amit mondanak. Egy vagy két lépéssel lejjebb keresgélj annál, amit a felszínen akarnak, s akkor jutsz el az alapvető hiányukhoz. Szóval, mit csinálsz egy olyan helyzetben, amikor valaki azokról a felületes dolgokról beszél, amiket akar? Tovább beszélteted, és kérdezel, hogy mélyebbre áss. Ez nem csak a szponzorálásra igaz. Ez a csapatod vezetésére is igaz. Ha nem tudod, hogy a csapatod mit akar, nem tudsz segíteni nekik, hogy elérjék. Nem tudsz hatással lenni rájuk. A saját motivációik és céljaik, és nem a tieid alapján fogják ezt csinálni.

8 5. kulcsfontosságú elem: Rajzold meg a jövőképed, kötelezd el magad és folytasd rendíthetetlenül Tudnod kell, mi a jövőképed. Vannak konkrét céljaid és van olyan konkrét végkifejlet, ami felé haladsz? Akkor tudsz hathatósan cselekedni és rendíthetetlenül folytatni a dolgod, amikor van egy olyan konkrét jövőképed, aminek elkötelezted magad. A Top Producerek (legjobban teljesítők) nem aggódnak amiatt, hogy tökéletesek legyenek. Elkezdenek cselekedni, és a visszajelzések és új adatok alapján módosítják cselekedeteiket. Fontos, hogy egyszerre tanulj, csináld és tanítsd. Mivel soha nem leszel tökéletes, akkor akár már most elkezdhetsz cselekedni. - David Wood Minden, amit tanulsz, kihívásokkal jár együtt, de amikor motivált vagy, belépsz a jövődbe, és létrehozod azt, amit akarsz. Amikor egy célra összpontosítasz, minden energiád és figyelmed belefekteted ebbe az eredménybe, állandóan erről beszélsz és ezen dolgozol. Elengedhetetlen, hogy higgy az álmaidban, és abban, hogy meg tudod valósítani azokat. Minden fontos, amit csak teszel. Minden, amit teszel, megváltoztatja az embereket. Most rajtad a sor, hogy üzleti álmaidat a következő szintre emeld. Hajts rá most, kezdj el cselekedni, hogy megváltoztasd az életedet! Mivel meg TUDOD csinálni! Magadért és a körülötted levőkért.

9 Mi a következő lépés, amit most meg kell tenned? TŰZBEN ÉGSZ, ÉS KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY MEGVÁLTOZTASD AZ ÉLETED AZZAL, HOGY EGY MILLIÓ DOLLÁROS ÜZLETET ÉPÍTESZ A KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉSI IPARÁGBAN? A TOP PRODUCER FORMULA KÉZIKÖNYVÉT AZÉRT ALKOTTUK MEG, HOGY KÉPESSÉ TEGYEN ARRA, HOGY ELÉRD AZ ÉLETEDRE ÉS AZ ÜZLETEDRE VONATKOZÓ ELKÉPZELÉSEIDET. Az emberek állandóan azt kérdezik tőlem: David, mi a forrása mindannak a vad sikernek, amit az utóbbi néhány évben elértél? Akarják tudni Hogyan segítettem 13 igazolt milliomos kifejlődésében az utóbbi néhány évben Az általam alapított cég hogyan tudott több, mint 130 millió $ bevételre szert tenni ilyen hihetetlenül gyors ütemben, és Hogyan tudtam létrehozni egy olyan weboldalt, amelyik rendszeresen jobb helyezést ér el az Alexa s global internet traffic rankings (helyezés az Alexa világszintű internetes forgalom mérésében) szerint, mint a Pandora.com vagy a WashingtonPost.com. Ezekre a kérdésekre a válaszom olyan egyszerű, hogy egy csomó ember nem tudja igazságként elfogadni Pedig az. 100%-ban igaz. És csak annyi, hogy 5 egyszerű dolgot kell megismerned, megértened és alkalmaznod. ahogy könnyedén végigsiklasz a TOP PRODUCER KÉZIKÖNYVÖN, fel fogod fedezni, miből is áll ténylegesen Top Producernek lenni Mindegy, melyik cégben dolgozol Mindegy, mit kínálsz az embereknek és Mindegy, milyen régóta csinálod Ez a kézikönyv minden, amit tudnod kell ahhoz, hogy Top Producerré válj az üzletedben. Kifejezetten úgy állítottam össze, hogy segítségedre legyen beépíteni egy TOP PRODUCER tulajdonságait lényed legmeghatározóbb velejébe. Csak kattints az alábbi linkre, hogy csupán 7 $-ért a tiéd lehessen a Top Producer Kézikönyv: ~David Wood magyar kiegészítés: Természetesen a kézikönyv magyar fordítását is biztosítjuk számodra! (vásárlási segédlet a következő oldalon)

10 1. Kattints a linkre vagy másold ki és illeszd be a böngésződ címsorába: 2. A megnyíló oldalon kattints a GET YOUR HANDBOOK FOR ONLY $7" feliratra (nagy sárga gomb), majd tölsd ki az adatokat az alábbi segítség alapján: FONTOS! A vásárlást követően értékesítő partnerünk felveszi veled a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban. Amennyiben 24 órán belül nem jelentkezik, úgy vedd fel a kapcsolatot vele azon az címen, amelyről ezt az információt kaptad. Keresztnév Vezetéknév cím Telefonszám Ország választása Utca, házszám Város Megye Irányítószám Bankkártyaszám Lejárat dátuma Ellenőrző kód Felhasználási feltételek elfogadása Vásárlás befejezése

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT HAJTSD VÉGRE EZT A TERVET & ÉS MÁR EL IS INDULTÁL A SIKERHEZ VEZETŐ ÚTON Gratulálunk a döntésedhez, amellyel az általunk RAIN-nek nevezett

Részletesebben

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása Gratulálok a döntésedhez! Kalló Melinda vagyok és üdvözöllek az első leckén! Ez egy kicsit rendhagyó tanítás lesz,

Részletesebben

8 AZ ESZKÖZÖK HASZNÁLATA

8 AZ ESZKÖZÖK HASZNÁLATA 8 AZ ESZKÖZÖK HASZNÁLATA Minden szakma és foglalkozás használ valamilyen eszközt a munkájuk megkönnyítésére. Az ács kalapácsot használ, a sebész szikét, és a pilóta iránytűt (navigációs rendszert). A Network

Részletesebben

KIFOGÁSKEZELÉS. Ellenvetések, kifogások kezelése

KIFOGÁSKEZELÉS. Ellenvetések, kifogások kezelése KIFOGÁSKEZELÉS Ellenvetések, kifogások kezelése Miért fontos a kifogásokat jól kezelni? A kifogás = információigény a döntéshez A kifogások burkolt kérdések ; Biztos, hogy legális üzlet? Működik ez az

Részletesebben

7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS

7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS 7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS Ez a téma nagyon nyilvánvalónak tűnhet, de tapasztalataim szerint ez az egyik legfélreértettebb része az üzletnek. Minden üzlet, vállalkozás, cég elad valamit. Rendszerint megoldást

Részletesebben

Üdvözlünk Isten családjában!

Üdvözlünk Isten családjában! Üdvözlünk Isten családjában! Amikor Jézust elfogadod Megváltódnak, Isten családjának tagja leszel. Isten azt akarja, hogy ha az Ő gyermeke lettél, növekedj az Ő megismerésében, és válj minél inkább Jézushoz

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

Érvényes: 2013. július 15-től

Érvényes: 2013. július 15-től Érvényes: 2013. július 15-től 1 Gratulálunk! Épp most csatlakoztál az egyik legjobb kapcsolati marketing céghez! Most vagy azon az úton, amelyen eljuthatsz addig az életszínvonalig, amiről mindig álmodtál...és

Részletesebben

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András Joachim Meyer A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Bot Fordította: Berki András A botról Az ötödik, és egyben utolsó fejezete ennek a könyvnek, amiben elmagyarázom és röviden

Részletesebben

iwowwe Munkafüzet SZINERGIA TEAM

iwowwe Munkafüzet SZINERGIA TEAM iwowwe Munkafüzet GRATULÁLUNK! Te most csatlakoztál az egyik legkiválóbb céghez a kapcsolati marketing területén. Most már úton vagy, hogy olyan életet élhess, amelyről mindig is álmodtál... Az iwowwe

Részletesebben

Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod

Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod (Útmutató, hogyan indítsd el és működtesd saját online vállalkozásod) Szakmáry Martin Tartalomjegyzék Bevezetés...3 1. fejezet Mi az oka, hogy internetes

Részletesebben

Teaching Business Secrets

Teaching Business Secrets Teaching Business Secrets 10 VÉGZETES HIBA online tanfolyam készítéssel kapcsolatban, és hogyan kerüld el ezeket? 1. HIBA: Nincs meg a MIÉRT-ed és a küldetésed! Meg kell tudnod fogalmazni, miért kezdesz/kezdtél

Részletesebben

marketing gyorsindító alapvetések

marketing gyorsindító alapvetések marketing gyorsindító alapvetések munkafüzet!1 Kiadja: Oláh Sándor Mérhető Marketing Megoldások 2015. Minden jog fenntartva. A jelen jegyzet tartalmának másolása, sokszorosítása, közzététele bármilyen

Részletesebben

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne.

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne. Ön hallott már róla? Több, mint 2.300.000 tag regisztrált már, és még tart az elő regisztráció. Az Alexa oldalán a TOPON VAN. ( Az Alexa egy cég, ami megmutatja a weboldalak látogatottságát.) A WAZZUB

Részletesebben

Az első feladat. 2016. február 21 - START!

Az első feladat. 2016. február 21 - START! Az első feladat Figyelmeztetés: Jelen program tartalma informatív jellegű, nem helyettesíti a szakorvosi tanácsadást és kezelést, nem orvosi kézikönyv. Intenzív testedzés kezdetekor és életmód váltás megkezdése

Részletesebben

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet I. KÉRDÉS SOR: MINTA Töltsd ki az alábbi táblázatot a jelenlegi gondolataid, tudásanyagod, feltételezéseid alapján.

Részletesebben

# 6 EMBEREK ELINDÍTÁSA

# 6 EMBEREK ELINDÍTÁSA # 6 EMBEREK ELINDÍTÁSA Egy másik akadály az üzletben, az emberek helyes elindítása. Ha táncparkettre viszünk valakit tangózni, tudnunk kell a lépéseket. Meghívjuk az embereket, hogy csatlakozzanak hozzánk

Részletesebben

Elnöki beszéd. Moszkva 2014. augusztus 10. Elnöki beszéd Moszkva, Olimpiai Stadion - 2014. augusztus 10.

Elnöki beszéd. Moszkva 2014. augusztus 10. Elnöki beszéd Moszkva, Olimpiai Stadion - 2014. augusztus 10. Elnöki beszéd Moszkva 2014. augusztus 10. 1 Köszönetnyilvánítás Minden munkatárs nevében köszönetet mondunk Papp Gulnára, Arany Oroszlán szintű felsővezetőnknek és férjének, Papp Mihálynak (8*), akik a

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

A kellene átkalibrálása Patagónia, Dél-Amerika - 2012. január 26. ( Forrás: http://www.kryon.com/k_channel11_patagonia2-12.html )

A kellene átkalibrálása Patagónia, Dél-Amerika - 2012. január 26. ( Forrás: http://www.kryon.com/k_channel11_patagonia2-12.html ) A kellene átkalibrálása Patagónia, Dél-Amerika - 2012. január 26. ( Forrás: http://www.kryon.com/k_channel11_patagonia2-12.html ) Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Részletesebben

Kulcsok a megértéshez

Kulcsok a megértéshez Kulcsok a megértéshez Egyre nagyobb az érdeklődés a spirituális ismeretek, a misztikus kapcsolatok, és a nem tudományos gyógyítás iránt. Ez a tény jelzi, hogy valami történik, s ezt sok ember érzi. Valami

Részletesebben

Tanulási stílus kérdőív

Tanulási stílus kérdőív Szitó Imre(1987) A tanulási stratégiák fejlesztése, Iskolapszichológiai füzetek, 2.sz. ELTE Tanulási stílus kérdőív Olvasd el figyelmesen az alábbi mondatokat. Döntsd el, hogy az öt válasz közül melyik

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg!

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Az anyagi függetlenség képlete A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Mi a pénz? A pénz alapvetően ENERGIA. Igaz? Mi az energia?

Részletesebben

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG)

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy Igen? Kérlek, ne zavarj, imádkozom. De te megszólítottál! Én, Téged megszólítottalak? Biztos, hogy nem! Csak imádkozom:

Részletesebben

Helo LX és Helo LX Plus

Helo LX és Helo LX Plus Helo LX és Helo LX Plus vásárlási / regisztrációs segédlet Ez az információs anyag megmutatja számodra a Helo vásárlásának lépéseit. FONOS, hogy a teljes folyamat alatt ne használj magyar karaktereket,

Részletesebben

A TAN. Az Evangéliumok és a Beszélgetés az Angyallal című könyv azonosságai, ahogy én látom. Összeállította: Petróczi István

A TAN. Az Evangéliumok és a Beszélgetés az Angyallal című könyv azonosságai, ahogy én látom. Összeállította: Petróczi István A TAN Az Evangéliumok és a Beszélgetés az Angyallal című könyv azonosságai, ahogy én látom. Összeállította: Petróczi István 1943. szeptember 10. péntek. 12. BESZÉLGETÉS LILIVEL L. Köszönöm, hogy eljöttél.

Részletesebben

Iránytű a konyhához A változás fejben kezdődik Otthonszervezési célok Vágjunk bele közösen! Válogatás Mindent elvégeztem!

Iránytű a konyhához A változás fejben kezdődik Otthonszervezési célok Vágjunk bele közösen! Válogatás Mindent elvégeztem! APRÓ LÉPÉSEK EGY TISZTA ÉS RENDSZEREZETT KONYHÁHOZ Tartalomjegyzék Bemutatkozás Az én történetem Az otthonszervezésről és az előnyökről - miért fogj bele? Iránytű a konyhához Előkészületek: mielőtt elkezdenéd

Részletesebben

Voltál-e valaha olyan üzletben

Voltál-e valaha olyan üzletben Voltál-e valaha olyan üzletben Ahol nagyobb összeget kellett fizetned azért, hogy elkezdhesd? Hát elszúrtad. Akartál-e valaha passzív jövedelmet teremteni de havonta kellett fizetned azért, hogy majd egyszer

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

CHRIST EMBASSY HUNGARY KRISZTUS NAGYKÖVETSÉG EGYHÁZ

CHRIST EMBASSY HUNGARY KRISZTUS NAGYKÖVETSÉG EGYHÁZ CHRIST EMBASSY HUNGARY KRISZTUS NAGYKÖVETSÉG EGYHÁZ YOOKOS.COM - A KRISZTUS NAGYKÖVETSÉG GYÜLEKEZETEINEK INTERNETES KÖZÖSSÉGI HÁLÓZATÁBA VALÓ REGISZTRÁCIÓ KÉZIKÖNYVE Be kell hívni valamelyik internet böngészó

Részletesebben

A VILÁGON ELŐSZÖR NEW YORKBÓL PÁRIZSBA, KIZÁRÓLAG EMBERI ERŐVEL, ÁTEVEZNÉNK AZ ÓCEÁNT. CSATLAKOZZ CSAPATUNKHOZ!

A VILÁGON ELŐSZÖR NEW YORKBÓL PÁRIZSBA, KIZÁRÓLAG EMBERI ERŐVEL, ÁTEVEZNÉNK AZ ÓCEÁNT. CSATLAKOZZ CSAPATUNKHOZ! A VILÁGON ELŐSZÖR NEW YORKBÓL PÁRIZSBA, KIZÁRÓLAG EMBERI ERŐVEL, ÁTEVEZNÉNK AZ ÓCEÁNT. CSATLAKOZZ CSAPATUNKHOZ! Aktivizáld magad, hogy legyen energiád megvalósítani az álmaidat! Légy részese ennek a lélegzetelállító

Részletesebben

12 A NYER ÉNKÉP hírneve és imázsa mi milyennek látjuk önmagunkat. képünk van saját magunkról mit gondolunk, érzünk és hiszünk

12 A NYER ÉNKÉP hírneve és imázsa mi milyennek látjuk önmagunkat. képünk van saját magunkról mit gondolunk, érzünk és hiszünk 12 A NYERŐ ÉNKÉP Egy országnak, egy iparágnak, egy cégnek, egy szervezetnek, egy terméknek, vagy egy személynek, mind van hírneve és imázsa. Nagyon fontos az, hogy mint cég, vagy személy, milyennek látnak

Részletesebben

ausantemost Nagyszeru rendezvény Budapesten 2011 NOVEMBER

ausantemost Nagyszeru rendezvény Budapesten 2011 NOVEMBER ausantemost Nagyszeru rendezvény Budapesten 1 2011 NOVEMBER Tartalom Magyarországi rendezvény 3 ipad nyertesek 4 Top tippek 5 Novemberi Lojalitás Bónusz 6 3 Belso Piaci Bónusz Program 6 5 4 6 2 Rendezvény

Részletesebben

Lehet belőle üzlet? AZ ÜZLETI KONCEPCIÓ. StartUP Vállalkozásindítás 3.0 Vecsenyi János, 2013.

Lehet belőle üzlet? AZ ÜZLETI KONCEPCIÓ. StartUP Vállalkozásindítás 3.0 Vecsenyi János, 2013. Lehet belőle üzlet? AZ ÜZLETI KONCEPCIÓ StartUP Vállalkozásindítás 3.0 Vecsenyi János, 2013. 1 koncepció meghatározza, hogy kiknek mit ad el, és hogyan teremt ebből pénzt a vállalkozás. StartUP Vállalkozásindítás

Részletesebben

Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK

Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 1. fejezet: A gyülekezetnövekedés és az égő vágy........... 7 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK 2. fejezet: Hogyan lehet nagy dolgokat elvégezni

Részletesebben

yymár meglévő csoport számára:

yymár meglévő csoport számára: 1. HÉT: FILIPPI 1,1 11 Tényleg Krisztushoz tartozom? Kezdjük a beszélgetést azzal, hogy feltesszük valamelyiket a következő kérdések közül a csoportnak: yykezdő csoport számára: Mi indított arra, hogy

Részletesebben

A változás szabadsága II.

A változás szabadsága II. Hollenda Zsolt A változás szabadsága II. www.tudatossag.hu www.tokeleteselet.hu Munkafüzet Tartalomjegyzék Zéró tolerancia... 4 Adni jobb, mint kapni!?... 5 Megnyertem a lottó főnyereményt!!!... 6 Lehet

Részletesebben

A kiadványt a TÁRS Projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja állította össze

A kiadványt a TÁRS Projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja állította össze DOLGOZNI JÓ! 1. A kiadvány az EFOP-1.9.1-VEKOP-15-2016-00001 kódszámú TÁRS PROJEKT Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely kialakítása című kiemelt projekt keretében készült.

Részletesebben

Az igazi szolgálat kizárólag a Szent Szellem ereje által lehet sikeres. Hét ok, amiért felkentnek kell lenned. 1. fejezet

Az igazi szolgálat kizárólag a Szent Szellem ereje által lehet sikeres. Hét ok, amiért felkentnek kell lenned. 1. fejezet Tartalom 1. Hét ok, amiért felkentnek kell lenned......................... 7 2. A kenet tizenöt erőteljes hatása a szolgálatodra................ 13 3. Egyetlen lépés a kenethez...................................

Részletesebben

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK 2 HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK AZ EMLÉKEID HATÁROZNAK MEG Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek korlátozóak, mint például «nem érdemlem meg», «nem vagyok elég művelt» vagy «szegénynek születtem,

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

Mi alapján válassz MLM céget?

Mi alapján válassz MLM céget? Mottó: Ne az üzlet válasszon ki téged, hanem te válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet! Mi alapján válassz MLM céget? azaz tudd meg, hogyan válaszd ki azt a járművet, ami a lehető leggyorsabban képes elrepíteni

Részletesebben

ÉPÍTSD ÖNBIZALOMMAL AZ ÜZLETEDET RAIN CIKLUS

ÉPÍTSD ÖNBIZALOMMAL AZ ÜZLETEDET RAIN CIKLUS RAIN CIKLUS ÉPÍTSD AZ ÜZLETEDET ÖNBIZALOMMAL RAIN CIKLUS MAKING IT RAIN A RAIN Ciklus bizonyítottan működő, lépésről-lépésre felépített rendszer, amelynek segítségével sikeressé válhatsz, és segíthetsz

Részletesebben

regisztrációs segédlet

regisztrációs segédlet regisztrációs segédlet Ez a képekkel és magyarázattal ellátott segédlet megmutatja lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz regisztrálni a SkyWay-be. Ajánlódtól kaptál egy linket, amely így néz ki: http://skyway.capital/?partner_id=xxxxxx

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Koncepció Az őszi Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Most közösen

Részletesebben

Nemzetközi Navigátor 2011. Common Purpose Nemzetközi Navigátor. Folyamatos leadership fejlődés a jövő vezetőinek

Nemzetközi Navigátor 2011. Common Purpose Nemzetközi Navigátor. Folyamatos leadership fejlődés a jövő vezetőinek Common Purpose Nemzetközi Navigátor Folyamatos leadership fejlődés a jövő vezetőinek A szakmai fejlődés során a gyorsan előléptetett vezetőknek gyakran már karrierjük elején specializálódniuk kell egy

Részletesebben

Évindító - 2015. Az új év egy nagy változást hozó időszak lehet, de ahhoz, hogy ez megtörténjen szükség van rád és az elhatározásaidra.

Évindító - 2015. Az új év egy nagy változást hozó időszak lehet, de ahhoz, hogy ez megtörténjen szükség van rád és az elhatározásaidra. Évindító 2015 Az új év egy nagy változást hozó időszak lehet, de ahhoz, hogy ez megtörténjen szükség van rád és az elhatározásaidra. Induljon ez az éved másként, mint eddig! Te vagy az, aki változtatni

Részletesebben

Üdvözlünk Isten családjában!

Üdvözlünk Isten családjában! welcome_layout 1 2015.07.28. 14:26 Page 1 Üdvözlünk Isten családjában! Amikor Jézust elfogadod Megváltódnak, Isten családjának tagja leszel. Isten azt akarja, hogy gyermekeként növekedj az Ő megismerésében,

Részletesebben

Tárgyalás-technikai alapok

Tárgyalás-technikai alapok BME GTK Filozófia és Tudománytörténet Tanszék 1 Tárgyalás-technikai alapok A pozícióvédő tárgyalási modell, ellenségeskedés, rivalizálás Szabó Krisztina kriszti.szabo@filozofia.bme.hu Órai példafeladat

Részletesebben

Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján.

Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján. Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján. Tartalom Bevezetés... 3 Alapozzunk!... 4 Mi az Affiliate Marketing?... 4 Mi nem az Affiliate Marketing?... 5 Hasznos a kezdő affiliate marketer

Részletesebben

ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ. Készítette:

ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ. Készítette: ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ Készítette: A Magánpénzügyi Akadémia - vagyonteremtés önerőből - A Magánpénzügyi Akadémia küldetése: közérthetővé tenni a pénzügyeket, ezzel az évtized végére

Részletesebben

MX1 PROFI NETWORK MARKETING MUNKAFÜZET VEZETŐKNEK

MX1 PROFI NETWORK MARKETING MUNKAFÜZET VEZETŐKNEK MONDJ IGENT A SIKERRE A MILLIONAIREX 1 GYŐZTES STRATÉGIÁJÁNAK ALKALMAZÁSÁVAL ÁLMAID MEGVALÓSÍTÁSÁÉRT! MX1 PROFI NETWORK MARKETING MUNKAFÜZET VEZETŐKNEK Határozd meg lendületed mértékét és kötelezd el magad

Részletesebben

Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked!

Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked! Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked! Szalka Andihoz évek óta járok edzésre, így személyes tapasztalatom, hogy az egyik legjobb edző. A mozgással kapcsolatban így neki adlak át, és hidd el,

Részletesebben

Egy nagyon hatékony prezentáció!

Egy nagyon hatékony prezentáció! Egy nagyon hatékony prezentáció! Kedves munkatársam! Bizonyára te is hallottál már arról, hogy amikor egy érdeklődővel beszélsz és megmutatod, hogy mivel kereshet pénzt, akkor kérdéseket kell feltenni

Részletesebben

30. Lecke: Engedd el és Következtetés

30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke : Engedd el és Következtetés Fogalmak: Engedd el Az eredmény az univerzum felelőssége. Határozd meg, hogy mit akarsz megvalósítani, hogy mi a célod, majd

Részletesebben

Személyes Eredményességi Tréning Szet

Személyes Eredményességi Tréning Szet Személyes Eredményességi Tréning Szet Munkafüzet VAGYOK VALAKI A változtatás kulcsa Én : 1. Ki vagyok én? saját személyiségem feltérképezése 2. Párkapcsolatom 3. Munkám, hobbym 4. Anyagi tisztánlátásom

Részletesebben

Negyedik lecke Önállóan élni

Negyedik lecke Önállóan élni Negyedik lecke Önállóan élni Tanári útmutató A siker titka az, hogy ne próbáljuk elkerülni a problémákat, szabadulni tőlük, vagy elhúzódni előlük; inkább fejlesszük magunkat olyan szintre, hogy nagyobbak

Részletesebben

Az első lépés a csúcshódításhoz

Az első lépés a csúcshódításhoz Az első lépés a csúcshódításhoz Akinek nincs célja, arra van kárhoztatva, hogy annak dolgozzon, akinek van. kattints az alábbi lehetőségekre a navigáláshoz: [Szupernő Program honlap] [Tartalomjegyzék]

Részletesebben

Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: www.alaje.

Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: Válasz: Kérdés: www.alaje. Kérdés: Mit jelent az, hogy a mostban élni? Válasz: Nem a múltban élést jelenti. Nem a múltban élést, ahol negatív blokkok, negatív gondolatok, negatív érzelmek, félelmek, negatív programok, babonák, negatív

Részletesebben

Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek!

Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek! Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek! A mai dátum:... FONTOS! Szánj erre a gyakorlatra elég időt! Legalább fél órára, de lehet, hogy egy órára is szükséged lesz. Adj magadnak időt, hogy tényleg

Részletesebben

Navigációs megoldások. www.newscoaching.hu

Navigációs megoldások. www.newscoaching.hu Navigációs megoldások www.newscoaching.hu Kik vagyunk? A modellt 2001 óta fejlesztjük sikeresen világszerte. A Coaching & Training Ltd. 2006-ban alakult, székhelye Lausanne-ban (Svájc) van és kirendeltségei

Részletesebben

Laskai M. Nelli

Laskai M. Nelli Kedves Olvasó! Itt az ideje, hiszen lassan vége 2017-nek, hogy levonjuk az idei évet illető következtetéseket, és kitűzzük új céljainkat a következő évre. Az alábbi tervezővel abban leszek a segítségedre,

Részletesebben

A boldog felhasználó

A boldog felhasználó A boldog felhasználó Ingyenes e-book, a Felhasználó Update csapattól Írta: Vidi Rita Mi a különbség a begyakorolt, monoton, örökké félelmetesnek tűnő felhasználás, és a tudás alapú, céltudatos, örömfelhasználás

Részletesebben

Teszteld le az Adwords kampányod!

Teszteld le az Adwords kampányod! Teszteld le az Adwords kampányod! A Te kampányod GYÉMÁNT BÁNYA vagy FEKETE LYUK??? Vigyázz! A kettő nagyon hasonlít egymásra: Egyre drágább az Adwords és egyre kevesebb az új ügyfél belőle? Úgy érzed,

Részletesebben

Videós Webinár. Monday, October 15, 12

Videós Webinár. Monday, October 15, 12 Videós Webinár 1 A Földkerekség egyik legnagyobb technológiai vállalatának, a Cisco Systems-nek az elnökhelyettese mondja: Manapság az internetes forgalom 51 százaléka videó alapú. A jelenlegi trendeket

Részletesebben

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István 3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz Ha tetszett, töltsd le, add tovább ismerősödnek, akinek jól jöhet, vagy egyszerűen oszd meg a scribd.com on, vagy bárhol Avagy: hogyan minimalizálhatom a költségeim,

Részletesebben

KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K!

KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! Gyakran Ismételt Kérdések a Vonzás Törvényéről 2010 KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! A kiadvány a tartalom módosítása nélkül, és a forrás pontos megjelölésével szabadon terjeszthető.

Részletesebben

A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata

A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata A sikeres vállalkozás vezetéséről és irányításáról szóló intelmek Budapest, 2014. Április Az AKC az MCS Kft. saját márkája! MCS Management & Controlling-Service

Részletesebben

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra.

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra. Laminine vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a 37 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben juthass

Részletesebben

ASEA. 1. dia. Megjegyzések. Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent) Bevezetés. Megbeszélési pontok:

ASEA. 1. dia. Megjegyzések. Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent) Bevezetés. Megbeszélési pontok: 1. dia ASEA Bevezetés Köszönöm, hogy időt szán arra, hogy megosszak Önnel valami olyasmit, ami rengeteget jelent a számomra. Meg szeretnék osztani Önnel egy olyan csodálatos áttörést, amely mind az egészségére,

Részletesebben

Telefonos meghívás 2012.11.07. Görözdi Dóra Kocsis Zoltán

Telefonos meghívás 2012.11.07. Görözdi Dóra Kocsis Zoltán Telefonos meghívás 2012.11.07 Névlista 5 lista, ami megváltoztatja az életed 1. Üzleti kapcsolatok 2. Akiknek egészségi problémájuk van/sportolnak/ egészségmániások 3. Potenciális viszonteladók 4. Nemzetközi

Részletesebben

Minali befizetés online a PayPal segítségével

Minali befizetés online a PayPal segítségével Minali befizetés online a PayPal segítségével Útmutató lépésről-lépésre Ha rendelkezel internetfizetésre alkalmas bankkártyával, vagy ha van PayPal számlád, akkor a Minali projektbe ezen keresztül is be

Részletesebben

hogyan döntheti el, hogy melyik az Önnek megfelelő online marketing ügynökség? Google AdWords ügynökség kiválasztása:

hogyan döntheti el, hogy melyik az Önnek megfelelő online marketing ügynökség? Google AdWords ügynökség kiválasztása: Google AdWords ügynökség kiválasztása: hogyan döntheti el, hogy melyik az Önnek megfelelő online marketing ügynökség? Még több hasznos info» www.klikkmarketing.hu Google AdWords ügynökség kiválasztása:

Részletesebben

LEGY Z- H E T E D A RÁKOT

LEGY Z- H E T E D A RÁKOT Dr. IAN GAWLER LEGY Z- H E T E D A RÁKOT Az új életforma 17 1. fejezet AZ ELSŐ LÉPÉS Hogyan vágj bele? Minden cselekedetnek következményei vannak. Érdemes mélyebben meggondolni, mit jelent ez. Ha nálad

Részletesebben

Gazdagrét 2012.02.12. Prédikáció Evangélium: Márk 1, 40-45. Kedves Testvéreim! Nem is olyan nagyon régen, talán 15-20 évvel ezelőtt, egyikünknek sem

Gazdagrét 2012.02.12. Prédikáció Evangélium: Márk 1, 40-45. Kedves Testvéreim! Nem is olyan nagyon régen, talán 15-20 évvel ezelőtt, egyikünknek sem Gazdagrét 2012.02.12. Prédikáció Evangélium: Márk 1, 40-45. Kedves Testvéreim! Nem is olyan nagyon régen, talán 15-20 évvel ezelőtt, egyikünknek sem jelenthetett komolyabb problémát az, hogy megértesse

Részletesebben

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség HÁLA KOPOGTATÁS 1. Egészség Annak ellenére, hogy nem vagyok annyira egészséges, mint szeretném, teljesen és mélységesen szeretem és elfogadom a testemet így is. Annak ellenére, hogy fizikailag nem vagyok

Részletesebben

Készüléke regisztrálása a meghosszabbított garancia keretében

Készüléke regisztrálása a meghosszabbított garancia keretében Készüléke regisztrálása a meghosszabbított garancia keretében 1. Készülékét az alábbi oldalon tudja regisztrálni: www.candygarancia.hu www.hoovergaranica.hu Kattintson ide a regisztráció indításához. 1

Részletesebben

ELTE SPORT KISOKOS! Használati útmutató az ELTE sportösztöndíjasinak. 2010/2011-es tanévre

ELTE SPORT KISOKOS! Használati útmutató az ELTE sportösztöndíjasinak. 2010/2011-es tanévre ELTE SPORT KISOKOS! Használati útmutató az ELTE sportösztöndíjasinak 2010/2011-es tanévre 1 Kedves Sportösztöndíjas, Ennek a Kisokos!-nak a célja, hogy az elkövetkezendő egy évben a segítségedre legyen

Részletesebben

A 13 MLM-Sorsdöntő Hiba, amit a Sikertelen Hálózatépítők Elkövetnek a Modern Korban

A 13 MLM-Sorsdöntő Hiba, amit a Sikertelen Hálózatépítők Elkövetnek a Modern Korban Különleges Beszámoló A 13 MLM-Sorsdöntő Hiba, amit a Sikertelen Hálózatépítők Elkövetnek a Modern Korban Valahol Máltán Steven Szabó zsúfolt asztaláról Nem hiszem, hogy túlságosan érdekel, hogy jelenleg

Részletesebben

A modell profil és a régió tiltás beállítása

A modell profil és a régió tiltás beállítása A modell profil és a régió tiltás beállítása Oldal 1/12 Miután a regisztrációd elfogadásra került. Pár apró beállítás után azonnal munkába állhatsz és pénzt kereshetsz. Csupán be kell állítanod a modell

Részletesebben

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató A Tehetségek Vására egy online, közösségépítő, jótékonysági program, melyet iskolánk is szeretne megrendezni a Szülői Munkaközösség segítségével. A programban bárki részt vehet,

Részletesebben

A pénzről- és a közösségről

A pénzről- és a közösségről A pénzről- és a közösségről (Hetedik nyilvánosságra hozott csatornázás: Öreg és Margaréta. 2009 febr. 27.) Margaréta látja azt az épület-modellt, - Dobogókő központi helyén, amit korábban megálmodott.

Részletesebben

Útmutató kiscsoportos koordinátoroknak

Útmutató kiscsoportos koordinátoroknak Útmutató kiscsoportos koordinátoroknak Kiadta: Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társasága Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társasága Kedves Testvérünk! Örömünkre szolgál, hogy a Keve Társaság Compass,

Részletesebben

Solid Trust Pay. számlanyitási & számlahasználati segédlet. az MX Fast Money üzlethez csatlakozók részére.

Solid Trust Pay. számlanyitási & számlahasználati segédlet. az MX Fast Money üzlethez csatlakozók részére. Solid Trust Pay számlanyitási & számlahasználati segédlet az MX Fast Money üzlethez csatlakozók részére. A Solid Trust Pay egy Kanadában bejegyzett internetes pénzközvetítő. Számlanyitás - INGYENES Havi

Részletesebben

A MENTÁLIS FELKÉSZÜLÉS

A MENTÁLIS FELKÉSZÜLÉS INGYENES A MENTÁLIS FELKÉSZÜLÉS Üdvözöllek, Sánta Csaba vagyok üzleti modell építő a MEGVALÓSÍTÁSI Mentor Program alapítója, évek óta a Magyar kisvállalkozókat segítem abban, hogy tudatosan és strukturáltan

Részletesebben

Álláskeresésem ÖNELLÁTÁS

Álláskeresésem ÖNELLÁTÁS Álláskeresésem ÖNELLÁTÁS BEVEZETÉS SEGÍTHET EZ A CSOPORT ÁLLÁST TALÁLNOM? Állást találni nem könnyű, de ez az önellátási csoport segíteni fog, hogy elsajátítsd az álláskeresés és a sikeres munkavégzés

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

A boldogság benned van

A boldogság benned van Halász Emese A boldogság benned van 50 lépés a boldogság felé Előszó Kedves Olvasó! Levelem hozzád, azzal kezdeném, hogy el kell mondanom pár dolgot Neked! Nagyszerű híreim vannak ugyanis. Képzeld, a boldogság

Részletesebben

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató A Team Work Projekt Magyar nyelvű tájékoztató A program lényege A program nemzetközi hirdetési felületet biztosít, valamint online passzív jövedelem lehetőséget az ajánlói rendszerével. A program tökéletes

Részletesebben

Linda Bradford Raschke: The mental aspects of trading (A kereskedés mentális szemszöge)

Linda Bradford Raschke: The mental aspects of trading (A kereskedés mentális szemszöge) Linda Bradford Raschke: The mental aspects of trading (A kereskedés mentális szemszöge) A kereskedéssel foglalkozók jó része gyorsan rájön, hogy a siker nem kizárólag a használt stratégián, kereskedési

Részletesebben

Olyan fotót válassz, amit mondjuk az önéletrajzodhoz is szívesen betennél. a kép tartalma nem lehet sértő vallási, faji, erkölcsi szempontból;

Olyan fotót válassz, amit mondjuk az önéletrajzodhoz is szívesen betennél. a kép tartalma nem lehet sértő vallási, faji, erkölcsi szempontból; GYIK Mi a munkatarsaim.hu oldal? Egy közösségi oldal, ahol megtalálhatod a munkatársaidat, volt munkatársaidat, és azokat, akikkel munkád során kapcsolatba kerültél. Persze tudjuk, hogy őket egyébként

Részletesebben

.. Havi Tervező. Üzlet, azt jelenti: pénzkereső tevékenység!

.. Havi Tervező. Üzlet, azt jelenti: pénzkereső tevékenység! Név:.. Felhasználónév (username): 2015. hó.nap TOP Vezető.... Havi Tervező Üzlet, azt jelenti: pénzkereső tevékenység! Egy jól működő Üzlethez elengedhetetlenek a célkitűzések, tervek, és a folyamatos

Részletesebben

Csillag-csoport 10 parancsolata

Csillag-csoport 10 parancsolata Csillag-csoport 10 parancsolata 1. Nagyon jól érezd magad mindig, mert ilyen hely nem lesz több a világon. (Panka) 2. Próbálj meg normálisan viselkedni, hogy ne legyenek rád dühösek. (Vince) 3. Kitartóan

Részletesebben

13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE

13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE 13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE Mindegyikünknek kétféle szokásai vannak: jók és rosszak. A jó szokásaink közelebb visznek minket álmaink földjére, és a rosszak távolabb visznek álmaink földjétől. A jó szokások

Részletesebben

HORLUX Tájékoztató Tanfolyamszervezőknek

HORLUX Tájékoztató Tanfolyamszervezőknek HORLUX Tájékoztató Tanfolyamszervezőknek Tanfolyamszervezői segédlet Napjainkban egy oktatási cég portfóliójának népszerűsítése nem egyszerű feladat. Hogy őszinte legyek, mostanában szinte minden termék

Részletesebben

PÉNZÜGYI TERV 30+ éveseknek. Készítette:

PÉNZÜGYI TERV 30+ éveseknek. Készítette: PÉNZÜGYI TERV 30+ éveseknek Készítette: A Magánpénzügyi Akadémia - vagyonteremtés önerőből - A Magánpénzügyi Akadémia küldetése: közérthetővé tenni a pénzügyeket, ezzel az évtized végére 10 ezer ember

Részletesebben

A szabad választás átkalibrálása Dallas, Texas - 2012. március 3. ( Forrás: http://www.kryon.com/k_channel12_dallas.html )

A szabad választás átkalibrálása Dallas, Texas - 2012. március 3. ( Forrás: http://www.kryon.com/k_channel12_dallas.html ) A szabad választás átkalibrálása Dallas, Texas - 2012. március 3. ( Forrás: http://www.kryon.com/k_channel12_dallas.html ) Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól! A találkozásaink

Részletesebben

A Biblia gyermekeknek bemutatja. A földműves és a mag

A Biblia gyermekeknek bemutatja. A földműves és a mag A Biblia gyermekeknek bemutatja A földműves és a mag Írta : Edward Hughes Illusztrálta : M. Maillot és Lazarus Átírta : E. Frischbutter és Sarah S. Franciáról fordította : Dr. Máté Éva Kiadta : Bible for

Részletesebben