Az 5 kulcsfontosságú elem. amivel nagyot szakíthatsz az affiliate, mlm, network marketing vagy közvetlen értékesítési üzletedben

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az 5 kulcsfontosságú elem. amivel nagyot szakíthatsz az affiliate, mlm, network marketing vagy közvetlen értékesítési üzletedben"

Átírás

1 Az 5 kulcsfontosságú elem amivel nagyot szakíthatsz az affiliate, mlm, network marketing vagy közvetlen értékesítési üzletedben

2 BEVEZETÉS Mit tudnak a valóban sikeres affiliate partnerek, MLM-esek, network marketerek és közvetlen értékesítők, amit a legtöbb ember nem tud? Mi bennük a közös? Hogyan jutottak el nulláról a bomba sikerig? És hogyan tudnád ezt te is utánuk csinálni? A figyelem összpontosítása és a megfelelő szabályok betartása a kulcs. A megfelelő tevékenységekre kell összpontosítanod, és követned kell a már bevált szabályokat/képleteket. Ez az, amit a hatjegyű keresettel rendelkezők (dollárban), az iparág vezetői és a mindennapos sikertörténetek jól csinálnak! És ezt TE is meg tudod csinálni! Ebben a különleges összefoglalóban felfedem annak az 5 kulcsfontosságú elemnek a titkát, amelyről azt tapasztaltam, hogy ebben az iparágban újra és újra sikerre vitt. Egyenesen az exkluzív Top Producer Formulámból vettem ki ezeket. LÁTNI fogod, milyen egyszerű lehet, amikor helyesen fókuszálsz és tökéletes képleteket használsz, és miért van az, hogy a csapatom tartósan sikeres, mikor megteszi azt, amit megosztok velük és tanítok nekik. Szeretlek benneteket, David Wood

3 1. kulcsfontosságú elem: Lebbentsük fel a fátylat az eladás és szponzorálás titkairól! Hol van a fókuszod? A vezetők tudják, hogy a siker kulcsa megtanulni, hogy hogyan kell hatékonyan eladni és szponzorálni azáltal, hogy idejüket és energiájukat erre a két tevékenységre összpontosítják. Képzeld csak el, hogy megváltozna az üzleted, ha minden egyes nap két új embert be tudnál regisztrálni! Ha más tevékenységekre összpontosítasz, az nem segít abban, hogy hatással légy másokra, és hogy olyan új csapattagokat szponzorálj, akik elég motiváltak ahhoz, hogy a legfelsőbb vezetők közé kerüljenek, jelentős szervezetet építsenek ki vagy segítsenek neked elérni az áhított szabad életstílust. Az eladás és szponzorálás csak addig jelent számodra kihívást, amíg meg nem érted a mögötte levő szabályokat. A legjobb hír: nem kell újra feltalálnod a kereket! Csak azokat kell figyelned, akik sikeresek, és másold le azt, amit ők csinálnak! De oly sok vezető van, akik féltve őrzik titkaikat, és nem akarják megosztani azokat! Az Empower Networknél nem ilyenek a játékszabályok! Az én álmom, hogy vezetőket hozzunk létre, hogy azokat, akik ki akarnak emelkedni környezetükből és meg akarják változtatni életüket, képessé tegyük erre. Egész pontosan el fogom mondani azt, hogy én hogyan zárom le az értékesítést, és hogyan hozok be új csapattagokat. Ez több, mint amit itt, ebben a rövid beszámolóban meg tudnék osztani veled, különösen azért, mert amikor tanítalak, nem homályos, bizonytalan koncepciókat adok át. Amikor eladást tanítok, akkor példaként veszek valakit, és pontosan végigvezetlek azon, hogy mit kell tenned, egy beszélgetés közben mit kell mondanod, hogyan győzd le az ellenvetéseket, és hogyan kezeld azokat a kérdéseket, amelyeket mindenki feltesz, amikor megmutatod neki az üzletedben rejlő lehetőségeket.

4 2. kulcsfontosságú elem: válj mesterévé hited és hozzáállásod belső játékának! A világ egyetlen lépésről lépésre tanító formulája sem fog működni, ha nem hiszel magadban és a csapatodban! Ezért a 2. kulcsfontosságú elem, hogy megtanuld tökéletesen kezelni a belsődben zajló játékot. A belső hited, gondolataid kihatnak az üzletedre, és amikor nem szolgálnak téged, meg kell változtatnod őket! Top Producer csak akkor leszel, ha beazonosítod, mely korlátozó elgondolások és értékek tartanak téged vissza, majd lecseréled azokat pozitív elgondolásokra és értékekre, hogy el tudd érni a céljaidat! Egy irányba kell tartanod, ha nagy eredményt akarsz elérni, nagy csapatot akarsz építeni, sok embert akarsz toborozni és sok terméket akarsz eladni. Egy remek lehetőség izgalomba hozza az embereket, és csatlakozni akarnak. A te hited a csapatodban és hogy képesek sikert elérni fogja izgalomban tartani az embereket, hogy maradjanak. Az emberek mindig többre képesek, mint amennyi képességet kinézel belőlük. Tanulj meg hinni abban, hogy bármit el tudnak érni és bármi lehetséges a számukra. Fontos, hogy mit hiszel a névlistádról. Fontos, hogy mit hiszel az érdeklődőidről (lead). Fontos, hogy mit hiszel a jelöltjeidről. Ha azt akarod, hogy emberek vegyenek körül, akkor meg kell tanulnod hinni bennük. Tanulj meg hinni a képességeikben! Tanulj meg hinni abban, amit meg tudnak csinálni. Részleteiben is megosztom veled a Top Producer Formula webináron, a kamera előtt, hogyan állítottam át belső játékomat egy olyan megrögzött elgondolásról, ami oda vezetett, hogy a tengerparton hajléktalanként éltem egy furgonban, egy olyanra, amely lehetővé tette, hogy egy csodálatos céget építsek fel, és olyan életmódot élhessek, amilyenről mások csak álmodnak. Tarts velem!

5 3. kulcsfontosságú elem: Kövess egy jól bevált rendszert, hogy gyorsan szoros kapcsolatot alakíts ki A Top Producer Formula ÉLŐ webes közvetítésének felvételéből megtanulod, hogyan hozz létre elkapó oldalakat, hogyan bővítsd a listádat. Rávettem a legjobb embereimet, Mars-t (az Empower CMO-ját) és Rob-ot (az Empower szövegíróját), hogy álljanak a kamera elé, és osszák meg veletek, pontosan hogyan építenek fel olyan oldalakat, amelyek bővítik az Empower listáját, és vonzzák az érdeklődőket (lead), mint az őrült. Ha már elsajátítottad, hogyan bővítsd a listádat, a következő lépés, hogy eladd a termékedet vagy szolgáltatásaidat annak a listádnak, amelyiket építettél, azáltal, hogy bemutatod az ajánlatodat és lezárod (megkötöd) az üzletet. Tehát, hogyan mutasd be az ajánlatodat és hogyan zárj? Ha azt akarod, hogy valaki cselekedjen a neki tett ajánlatod alapján, akkor el kell érned, hogy reagáljon arra amódra, ahogy bemutattad neki, ill. az energiádra. A konkurenciád megkönnyíti neked, hogy új embereket hozz be az üzletedbe, mivel ők arra koncentrálnak: eladni-eladni-eladni, azaz nem értik, hogy az értékesítés legfontosabb eleme, hogy megértsd a jelölted problémáit.

6 A szoros kapcsolat és egyetértés kiépítésének 3 lépése 1. Tárd fel jelölted problémáit! 2. Vezesd el a jelöltedet a megoldáshoz! 3. Teremts értéket mindennel, amit teszel! A kulcs a több eladás eléréséhez, a szoros kapcsolat elmélyítéséhez és az erősebb szervezet kiépítéséhez a segítségnyújtás az emberek meglévő problémáinak megoldásában. Tegyél fel kérdéseket, ami lehetővé teszi számodra, hogy feltárd, milyen problémákkal küzdenek. Jobb eredményeket fogsz elérni az embereknél, amikor kideríted, mit akarnak, és arra kapcsolódsz rá. Tovább fognak veled maradni és többet fognak tőled vásárolni. Csatlakoznak hozzád, a te jövőképedhez, és ahhoz a hithez, hogy azt kapják tőled, amit akarnak. Mivel te megoldásokat adsz az embereknek azokra a problémáira, amivel éppen most küszködnek, azonnal szoros kapcsolatot kezdesz kiépíteni velük, mivel felismerik, hogy te megérted őket és törődsz velük. Ha beszélsz a problémáikról, és megmutatod, hogyan tudnak felülkerekedni azokon, akkor üzleti információikat tekintve is elkezdenek megbízni benned.

7 4. kulcsfontosságú elem: Tárd fel és kapcsolódj a legalapvetőbb hiányához Két módja van annak, hogy több és drágább terméket is eladj a szervezetedben, és hogy rávedd őket, minden terméket megvegyenek (all in) azokkal a lehetőségekkel, amiket megmutatsz nekik: Vezesd őket a példáddal! Nincs más megoldás. Ne kérj mást arra, hogy megtegye azt, amit te magad nem akarsz megtenni. Kerülj kapcsolatba az alapvető hiányaikkal. Meg kell értened, hogy az a személy, akivel beszélsz, sikeres akar lenni, és azt, hogy mi motiválja őt. Oka van annak, hogy az emberek fölhívnak, hogy be akarnak lépni az üzletbe. De a valódi ok nem az, hogy meg akarnának keresni havi 1000 $-t, vagy amennyit mondanak. Hanem azért, hogy az így megkeresett pénz mit tesz számukra lehetővé, és hogyan fogja megváltoztatni az életüket. Ha csak anélkül mondod az embereknek, hogy csatlakozzanak, hogy kiderítetted volna, mit is akarnak, miért akarják, és mennyi pénzük van, elszalasztottad a lehetőséget, hogy eladj nekik. Ha nincs információd arról, hogy mit akarnak, akkor nincs befolyásod az emberekre. Amikor tényleg a döntéshozásnál lyukadunk ki, elérheted, hogy az emberek nagyobb horderejű döntéseket hozzanak az üzletedben. Ugyanazok a konverziók 1000 $ körüli átlagot mutathatnak a 25 $ helyett, amikor arra összpontosítasz, hogy megismerd a valódi igényeit, és hogy miben szenved valóban hiányt. Az alapvető hiány, az az a hiány, ami a mögött van, amit mondanak. Egy vagy két lépéssel lejjebb keresgélj annál, amit a felszínen akarnak, s akkor jutsz el az alapvető hiányukhoz. Szóval, mit csinálsz egy olyan helyzetben, amikor valaki azokról a felületes dolgokról beszél, amiket akar? Tovább beszélteted, és kérdezel, hogy mélyebbre áss. Ez nem csak a szponzorálásra igaz. Ez a csapatod vezetésére is igaz. Ha nem tudod, hogy a csapatod mit akar, nem tudsz segíteni nekik, hogy elérjék. Nem tudsz hatással lenni rájuk. A saját motivációik és céljaik, és nem a tieid alapján fogják ezt csinálni.

8 5. kulcsfontosságú elem: Rajzold meg a jövőképed, kötelezd el magad és folytasd rendíthetetlenül Tudnod kell, mi a jövőképed. Vannak konkrét céljaid és van olyan konkrét végkifejlet, ami felé haladsz? Akkor tudsz hathatósan cselekedni és rendíthetetlenül folytatni a dolgod, amikor van egy olyan konkrét jövőképed, aminek elkötelezted magad. A Top Producerek (legjobban teljesítők) nem aggódnak amiatt, hogy tökéletesek legyenek. Elkezdenek cselekedni, és a visszajelzések és új adatok alapján módosítják cselekedeteiket. Fontos, hogy egyszerre tanulj, csináld és tanítsd. Mivel soha nem leszel tökéletes, akkor akár már most elkezdhetsz cselekedni. - David Wood Minden, amit tanulsz, kihívásokkal jár együtt, de amikor motivált vagy, belépsz a jövődbe, és létrehozod azt, amit akarsz. Amikor egy célra összpontosítasz, minden energiád és figyelmed belefekteted ebbe az eredménybe, állandóan erről beszélsz és ezen dolgozol. Elengedhetetlen, hogy higgy az álmaidban, és abban, hogy meg tudod valósítani azokat. Minden fontos, amit csak teszel. Minden, amit teszel, megváltoztatja az embereket. Most rajtad a sor, hogy üzleti álmaidat a következő szintre emeld. Hajts rá most, kezdj el cselekedni, hogy megváltoztasd az életedet! Mivel meg TUDOD csinálni! Magadért és a körülötted levőkért.

9 Mi a következő lépés, amit most meg kell tenned? TŰZBEN ÉGSZ, ÉS KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY MEGVÁLTOZTASD AZ ÉLETED AZZAL, HOGY EGY MILLIÓ DOLLÁROS ÜZLETET ÉPÍTESZ A KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉSI IPARÁGBAN? A TOP PRODUCER FORMULA KÉZIKÖNYVÉT AZÉRT ALKOTTUK MEG, HOGY KÉPESSÉ TEGYEN ARRA, HOGY ELÉRD AZ ÉLETEDRE ÉS AZ ÜZLETEDRE VONATKOZÓ ELKÉPZELÉSEIDET. Az emberek állandóan azt kérdezik tőlem: David, mi a forrása mindannak a vad sikernek, amit az utóbbi néhány évben elértél? Akarják tudni Hogyan segítettem 13 igazolt milliomos kifejlődésében az utóbbi néhány évben Az általam alapított cég hogyan tudott több, mint 130 millió $ bevételre szert tenni ilyen hihetetlenül gyors ütemben, és Hogyan tudtam létrehozni egy olyan weboldalt, amelyik rendszeresen jobb helyezést ér el az Alexa s global internet traffic rankings (helyezés az Alexa világszintű internetes forgalom mérésében) szerint, mint a Pandora.com vagy a WashingtonPost.com. Ezekre a kérdésekre a válaszom olyan egyszerű, hogy egy csomó ember nem tudja igazságként elfogadni Pedig az. 100%-ban igaz. És csak annyi, hogy 5 egyszerű dolgot kell megismerned, megértened és alkalmaznod. ahogy könnyedén végigsiklasz a TOP PRODUCER KÉZIKÖNYVÖN, fel fogod fedezni, miből is áll ténylegesen Top Producernek lenni Mindegy, melyik cégben dolgozol Mindegy, mit kínálsz az embereknek és Mindegy, milyen régóta csinálod Ez a kézikönyv minden, amit tudnod kell ahhoz, hogy Top Producerré válj az üzletedben. Kifejezetten úgy állítottam össze, hogy segítségedre legyen beépíteni egy TOP PRODUCER tulajdonságait lényed legmeghatározóbb velejébe. Csak kattints az alábbi linkre, hogy csupán 7 $-ért a tiéd lehessen a Top Producer Kézikönyv: ~David Wood magyar kiegészítés: Természetesen a kézikönyv magyar fordítását is biztosítjuk számodra! (vásárlási segédlet a következő oldalon)

10 1. Kattints a linkre vagy másold ki és illeszd be a böngésződ címsorába: 2. A megnyíló oldalon kattints a GET YOUR HANDBOOK FOR ONLY $7" feliratra (nagy sárga gomb), majd tölsd ki az adatokat az alábbi segítség alapján: FONTOS! A vásárlást követően értékesítő partnerünk felveszi veled a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban. Amennyiben 24 órán belül nem jelentkezik, úgy vedd fel a kapcsolatot vele azon az címen, amelyről ezt az információt kaptad. Keresztnév Vezetéknév cím Telefonszám Ország választása Utca, házszám Város Megye Irányítószám Bankkártyaszám Lejárat dátuma Ellenőrző kód Felhasználási feltételek elfogadása Vásárlás befejezése

avagy mi a különbség az éppen csak működő és a tulajdonosaik álmait beteljesítő weboldalak között?

avagy mi a különbség az éppen csak működő és a tulajdonosaik álmait beteljesítő weboldalak között? avagy mi a különbség az éppen csak működő és a tulajdonosaik álmait beteljesítő weboldalak között? Bevezető 2007 nyarán, amikor az első honlapomat indítottam anyukáknak babalélektanról (és mamalélektanról)

Részletesebben

A változás szabadsága I.

A változás szabadsága I. Hollenda Zsolt A változás szabadsága I. www.tokeleteselet.hu Tartalomjegyzék Előszó... 4 Ki vagyok én, és miért osztom az észt?... 5 Hogyan használd?... 6 Miért vagyunk itt?... 8 Megéri változtatni?...

Részletesebben

INDULJ EL! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak

INDULJ EL! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak INDULJ EL! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak Indulj el! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak Köszöntő Mindenkinek van egy álma vagy legalábbis ötlete, elképzelése arra vonatkozóan,

Részletesebben

AZ ÜGYFÉL SIKERE A MI SIKERÜNK

AZ ÜGYFÉL SIKERE A MI SIKERÜNK AZ ÜGYFÉL SIKERE A MI SIKERÜNK Mahan Khalsa Randy Illig AZ ÜGYFÉL SIKERE A MI SIKERÜNK Gyakorlati útmutató értékesítőknek és tanácsadóknak A fordítás alapja: Mahan Khalsa Randy Illig: Let s Get Real or

Részletesebben

Teremtsd meg az első milliódat!

Teremtsd meg az első milliódat! Korosztály: 6-18 év Teremtsd meg az első milliódat! M u n k a f ü z e t g y e r e k p é n z ü g y e k I I. Pénzügyi sikeralapozó útmutató és munkafüzet 6-18 éves gyerekeknek. www.elsomillio.hu Tel: + 36

Részletesebben

Tanulságok minden idők legnagyobb vezetői példaképétől

Tanulságok minden idők legnagyobb vezetői példaképétől Ken Blenchard & PhilHodges: Vezess úgy, mint Jézus Tanulságok minden idők legnagyobb vezetői példaképétől "Minél többet olvasom a Bibliát, annál nyilvánvalóbbá lesz, hogy amit valaha is tanítottam vagy

Részletesebben

Rendkívüli cégek hétköznapi titkai HOGYAN ÉPÍTS HATÉKONY SZERVEZETET? 2009 Menedzsmentor www.menedzsmentor.com

Rendkívüli cégek hétköznapi titkai HOGYAN ÉPÍTS HATÉKONY SZERVEZETET? 2009 Menedzsmentor www.menedzsmentor.com Rendkívüli cégek hétköznapi titkai HOGYAN ÉPÍTS HATÉKONY SZERVEZETET? AZ EGÉSZSÉGES SZERVEZET A legtöbb vezető jelentős időt és energiát fektet olyan eszközök felkutatásába, amelyek bárminemű versenyelőnyt

Részletesebben

Hogyan gyűjts sikeresen pénzt az Összedobjuk-kal? 1.) Határozd meg a célösszeget. 2.) Adj címet kampányodnak

Hogyan gyűjts sikeresen pénzt az Összedobjuk-kal? 1.) Határozd meg a célösszeget. 2.) Adj címet kampányodnak Hogyan gyűjts sikeresen pénzt az Összedobjuk-kal? A pénzgyűjtés nagy kihívás lehet, az Összedobjuk azonban jelentősen megkönnyíti számodra kampányod indítását és promótálását, végső soron pedig céljaid

Részletesebben

12. Az innovációhoz szükséges interkulturális és idegen nyelvi kompetenciák

12. Az innovációhoz szükséges interkulturális és idegen nyelvi kompetenciák 12. Az innovációhoz szükséges interkulturális és idegen nyelvi kompetenciák Kulcsszavak: Kulturális háttér, kulturális azonosulás, interkulturális kompetencia, idegen nyelvi kompetencia Tanulási cél: Mire

Részletesebben

Üzleti tanácsok. részére

Üzleti tanácsok. részére Üzleti tanácsok fejlõdõ vállalkozások részére 2015 NEKÜNK FONTOS A FEJLŐDÉS, FŐLEG HA AZ ÖNÉ. KISVÁLLALKOZÁSOK FINANSZÍROZÁSA Szeretné zökkenőmentessé tenni vállalkozása mindennapi pénzügyeit és biztosítani

Részletesebben

Kulcsár Tibor A világon élni csak hősként érdemes!

Kulcsár Tibor A világon élni csak hősként érdemes! 1 Kulcsár Tibor A világon élni csak hősként érdemes! 2014 Borítóterv: Pawlik Tamás 2 Tartalom Bevezető... 6 A siker titka... 7 Álom... 7 Vágy... 10 Hit... 12 Célok... 14 A küldetésről... 16 Gyorsítók...

Részletesebben

63 bevált módszer új ügyfelek szerzésére

63 bevált módszer új ügyfelek szerzésére 63 bevált módszer új ügyfelek szerzésére Írta: Pálinkás Róbert Marketingzseni.hu 2 63 bevált módszer új ügyfelek szerzésére Mivel sokan kérdezték már tőlem, hogy honnan lehetne ötleteket meríteni új ügyfelek

Részletesebben

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT HAJTSD VÉGRE EZT A TERVET & ÉS MÁR EL IS INDULTÁL A SIKERHEZ VEZETŐ ÚTON Gratulálunk a döntésedhez, amellyel az általunk RAIN-nek nevezett

Részletesebben

Hallássérültek Magyarországon. IT-mentor az informatika szektor, mint munkaadó 2007

Hallássérültek Magyarországon. IT-mentor az informatika szektor, mint munkaadó 2007 1 Hallássérültek Magyarországon IT-mentor az informatika szektor, mint munkaadó 2007 Írta: Deli Gábor, Összeállította: Mecsné Fullajtár Ildikó Hallássérültek Rehabilitációjáért Küzdők Egyesülete 1 2 Milyen

Részletesebben

Interjúkérdések A-tól Z-ig*

Interjúkérdések A-tól Z-ig* Interjúkérdések A-tól Z-ig* Állásban van jelenleg? Miért keres munkát? Máshová is megy interjúra? Milyen módszerekkel keres munkát? Ön mit tart a legérdekesebb és a legunalmasabb munkának? Milyen érzésekkel

Részletesebben

"Rendbehozzuk az 500 Ft-os frizuráját!"

Rendbehozzuk az 500 Ft-os frizuráját! "Egy jómódú nyugat-magyarországi városban, amit gyakran látogatnak a turisták, egy ügyfelem, Forgács Kata már évek óta működtetett egy elegáns és népszerű fodrászatot. Exkluzív hely volt, ahol a legolcsóbb

Részletesebben

3. Keresse meg azokat az embereket, akik üdvözlik a változásokat, és legyen a szövetségesük. 4. Gondolkozzon el, mielőtt a többieket követné.

3. Keresse meg azokat az embereket, akik üdvözlik a változásokat, és legyen a szövetségesük. 4. Gondolkozzon el, mielőtt a többieket követné. Bevezetés Manapság a változás a sikeres üzleti menedzsment egyetlen legfontosabb eleme. Ahhoz, hogy versenyképes tudjon maradni az egyre agresszívabb piacon, a szervezeteknek (és a bennük dolgozó egyéneknek)

Részletesebben

Pénzgyártó Sor. Kivitelezés. Így készül a pénzgyártó sorod! ver. 1.1

Pénzgyártó Sor. Kivitelezés. Így készül a pénzgyártó sorod! ver. 1.1 Pénzgyártó Sor Kivitelezés ver. 1.1 Pénzt akarsz keresni az interneten Az interneten kétféleképpen kereshetsz pénzt: 1. Kiszolgálod azokat, akik az interneten saját terméküket, szolgáltatásukat akarják

Részletesebben

SolutionCircle: Megoldásközpontú teamcoaching Használjuk fel a csoport-turbulenciát!

SolutionCircle: Megoldásközpontú teamcoaching Használjuk fel a csoport-turbulenciát! solutionsurfers magyarország info@solutionsurfers.hu www.solutionsurfers.hu Hankovszky Katalin & Tegyi Enikő 1222 Budapest Lőcsei utca 6/A 06 30 2035813 SolutionCircle: Megoldásközpontú teamcoaching Használjuk

Részletesebben

ÉRTÉKESÍTÉS KIS VÖRÖS KÖNYVE. Jeffrey Gitomer Az. AZ ÉRTÉKESÍTÉSI KIVÁLÓSÁG 12,5 ALAPELVE avagy az értékesítés örökérvényű szabályai

ÉRTÉKESÍTÉS KIS VÖRÖS KÖNYVE. Jeffrey Gitomer Az. AZ ÉRTÉKESÍTÉSI KIVÁLÓSÁG 12,5 ALAPELVE avagy az értékesítés örökérvényű szabályai Jeffrey Gitomer Az ÉRTÉKESÍTÉS KIS VÖRÖS KÖNYVE AZ ÉRTÉKESÍTÉSI KIVÁLÓSÁG 12,5 ALAPELVE avagy az értékesítés örökérvényű szabályai ÉRTÉKESÍTÉSI ÉSZ JÁRÁS SOROZAT 6. Ha szeretnek Téged, hisznek Neked, megbíznak

Részletesebben

A teljesítmény- és tanulási terv, valamint az év végi teljesítményértékelés folyamatának áttekintése, közvetlen felettesi/egységvezetői útmutató

A teljesítmény- és tanulási terv, valamint az év végi teljesítményértékelés folyamatának áttekintése, közvetlen felettesi/egységvezetői útmutató A teljesítmény- és tanulási terv, valamint az év végi teljesítményértékelés folyamatának áttekintése, közvetlen felettesi/egységvezetői útmutató A teljesítmény- és tanulási terv (Performance & Learning

Részletesebben

Kiemelt ajánlatunk Egyedi ajánlatunk Önnek

Kiemelt ajánlatunk Egyedi ajánlatunk Önnek Kiemelt ajánlatunk Egyedi ajánlatunk Önnek Brian Tracy AZ ELADÁS PSZICHOLÓGIÁJA Brian Tracy Az eladás pszichológiája Hogyan értékesíthetsz többet, könnyebben és gyorsabban, mint valaha gondoltad volna

Részletesebben

Nyilván okkal vették kezükbe ezt a könyvet. Csakúgy mint

Nyilván okkal vették kezükbe ezt a könyvet. Csakúgy mint B e v e z e t é s Megoldás a kisvállalkozások problémájára A kisvállalkozói marketing nehézségei Nyilván okkal vették kezükbe ezt a könyvet. Csakúgy mint számtalan kisvállalkozó, szeretnék tudni, hogyan

Részletesebben

Hogyan kerülje ki a Spam szűrőket (és a levelezőprogramok egyéb bogarait) itthon és a nemzetközi piacon?

Hogyan kerülje ki a Spam szűrőket (és a levelezőprogramok egyéb bogarait) itthon és a nemzetközi piacon? Hogyan kerülje ki a Spam szűrőket (és a levelezőprogramok egyéb bogarait) itthon és a nemzetközi piacon?...gyakorlati útmutató azoknak, akik nem akarják, hogy leveleik ártatlanul a Spam mappában vagy a

Részletesebben

Munkaszervezeti működési elvek kompetenciacsoport

Munkaszervezeti működési elvek kompetenciacsoport AKKREDITÁCIÓS SZÁM: AL-1160 1 AKKREDITÁCIÓS NYILVÁNTARTÁSI SZÁM: AL-1160 01 0793-04 Munkaszervezeti működési elvek kompetenciacsoport Szakismereti kompetencia gyűjtemény Együttműködő partner: 2 AKKREDITÁCIÓS

Részletesebben

Lehetőségek, Értékek, Támogatások nyújtása komplex szolgáltatásokkal családok átmeneti otthonaiban élő családok számára

Lehetőségek, Értékek, Támogatások nyújtása komplex szolgáltatásokkal családok átmeneti otthonaiban élő családok számára LÉT-Kérdés Lehetőségek, Értékek, Támogatások nyújtása komplex szolgáltatásokkal családok átmeneti otthonaiban élő családok számára TÁMOP-5.2.5/A-10/2-2010-0011 2011. szeptember 30. 2013. szeptember 29.

Részletesebben

AUTÓVAL A CSÚCSRA. Az értékesítés mesterei

AUTÓVAL A CSÚCSRA. Az értékesítés mesterei AUTÓVAL A CSÚCSRA Névjegy Név: K. Botond Életkor: 45 év Üzletág: személygépkocsi-kereskedelem Munkakör: értékesítő Eredményei: cégénél kiérdemelte az Év értékesítője címet a legtöbb új autó eladásával

Részletesebben

A szolgáltatási folyamat speciális elemei 1. EQUAL FÓKUSZ

A szolgáltatási folyamat speciális elemei 1. EQUAL FÓKUSZ Forrás: eq_focus_1_20080306.mp3 A szolgáltatási folyamat speciális elemei 1. EQUAL FÓKUSZ Jó. Tehát szolgáltatási folyamaton haladunk keresztül, néhány területet mi meghatároztunk, amiről majd szó lesz,

Részletesebben