ASEA. 1. dia. Megjegyzések. Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent) Bevezetés. Megbeszélési pontok:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ASEA. 1. dia. Megjegyzések. Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent) Bevezetés. Megbeszélési pontok:"

Átírás

1

2 1. dia ASEA Bevezetés Köszönöm, hogy időt szán arra, hogy megosszak Önnel valami olyasmit, ami rengeteget jelent a számomra. Meg szeretnék osztani Önnel egy olyan csodálatos áttörést, amely mind az egészségére, mind a jólétére hatással lehet. Meg szeretném osztani Önnel az ASEA történetemet, és be szeretném mutatni, hogy ez az áttörés hogyan változtatta meg az életemet. Megjegyzések Megbeszélési pontok: [Mondja el, hogy hogyan ismerte meg az ASEA-t. Fejezze ki izgatottságát a termékkel és a lehetőséggel kapcsolatosan] Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent)

3 megváltoztatják a Az áttörések gondolkodást és a cselekvést Áttörések

4 2. dia Áttörések Bevezetés A történelem során olyan emlékezetes áttörésekkel találkozunk, amelyek megváltoztatják a következő generációk gondolkodását és a cselekvését. Megosztom Önökkel azt a tudományos áttörést, amely hatással lesz az egészségügy, tudomány és személyes jólét csaknem összes területére. Megjegyzések Megbeszélési pontok: Ez az áttörés az ASEA Az ASEA a hosszabb élet kulcsa Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent)

5 ÉLETÜNK és halálunk Sejtszinten történik Sejtegészség

6 3. dia Sejtegészség Bevezetés A sejt minden élő szervezet alapvető funkcionális egysége. Az élet építőkockája. Az egészséghez és a jóléthez vezető út a test azon csodálatos természetes képességén alapul, hogy képes meggyógyítani önmagát. A jó egészség valójában sejtszinten kezdődik. Megjegyzések Megbeszélési pontok: Az egészséges szívnek egészséges szívsejtekre van szüksége Az egészséges izmoknak egészséges izomsejtekre van szüksége Életminőségünk sejtjeink egészségén múlik. Életünk és halálunk sejtszinten történik Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent)

7 Sejtegészség Sejtjeink naponta károsodnak

8 4. dia Sejtegészség Bevezetés A sejtek naponta károsodnak, és ehhez elég az, ha kimegyünk a napra, edzünk, nem táplálkozunk megfelelően, stressz ér minket vagy egyéb egészségügyi kihívásokkal szembesülünk. A test folyamatosan gyógyítja önmagát azáltal, hogy kijavítja és kicseréli a sejteket. Megjegyzések Megbeszélési pontok: Sejtjeink saját eszközöket készítenek a károsodások kijavítására Károsodás esetén sejtjeink azon vannak, hogy megvédjék magukat és kijavítsák magukat. Ha viszont a károsodás túl nagy, akkor lecserélik magukat. Sejtszinten a legalapvetőbb gyógyítási eszközöket Redox jelzőmolekuláknak nevezzük. 1' 5' 10' 15' 20' Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent)

9 Amint öregszünk, sejtjeink hatékonysága csökken. Sejtegészség

10 5. dia Megjegyzések Sejtegészség Bevezetés Amíg fiatalok vagyunk, sejtjeink gyorsan újraépítik és kijavítják magukat. Amint öregszünk, testünk újraépítési és kijavítási képessége csökken. Egyre kevesebbet hozunk létre a Redox jelzőmolekulákból. A tudósok kapcsolatot fedeztek fel az egészség, öregedés és a Redox jelzőmolekulák között: ezen életbevágóan fontos molekulák folyamatos, kiegyensúlyozott ellátásának hiányában öregszünk, gyengülünk és sokkal inkább ki vagyunk téve az egészségügyi problémáknak. Megbeszélési pontok: Amint öregszünk, elveszítjük a Redox jelzőmolekulák létrehozásának képességét Napról napra csökken sejtjeink azon képessége, hogy létrehozzák ezeket a molekulákat A kevesebb Redox jelzőmolekula miatt egészségünk nap mint nap nagyobb kockázatoknak van kitéve Mivel a test nem képes előállítani saját forrásból a Redox jelzőmolekulákat, szembe kell néznünk az öregedéssel és az egészségügyi kihívásokkal. Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent)

11 Gary L. Samuelson, Ph.D. Atomfizika és orvosi fizika Szerző: The Science of Healing Revealed: New Insights into Redox Signaling Redox jelzők: Az évszázad áttörése

12 6. dia Redox jelzők: Az évszázad áttörése Bevezetés Két évtized kutatásaira építve és több millió dollárt befektetve a híres fizikus, Gary Samuelson, PhD egy tudóscsoportot irányítva tökéletesítette az egyszerű sós víz molekuláris szerkezetének átalakítását. Ami egykor még lehetetlennek tűnt, mostanra valósággá, stabillá és használhatóvá Megjegyzések vált. A Redox jelzőmolekulákat sikerül a testen kívül is létrehozni az ASEA formájában. Megbeszélési pontok: Havonta több mint 100 tudományos publikáció jelenik meg a Redox jelzőkkel kapcsolatosan A tudományos és orvosi közösségekben sokan az ASEA-t tartják az évszázad egyedüli legnagyobb egészségtudományi áttörésének A Redox kutatásnak és molekuláris szerkezet átalakításának köszönhetően lehetővé vált, hogy az ASEA kiegyensúlyozott, stabilizált Redox jelzőmolekulákkal lássa el a testet Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent)

13 A világ első és egyetlen Redox jelzős táplálékkiegészítője Az egyedüli termék, amely stabilizált, a test számára őshonos Redox jelzőmolekulákat tartalmaz Az ASEA három fázisos összetételét szabadalom védi ASEA: Palackozott Redox jelzőmolekulák

14 7. dia ASEA: Palackozott Redox jelzőmolekulák Bevezetés Az ASEA az egyedüli termék a világon, amely ugyanazt a kiegyensúlyozott Redox jelzőmolekula készletet tartalmazza, mint ami a testben is megtalálható. Semmilyen más termék - ivólé, keverék, tabletta, táplálékkiegészítő sem képes erre. Megjegyzések Megbeszélési pontok: Az ASEA kategóriát teremt Mivel összetétele és elkészítése szabadalmi védettség alatt áll, az ASEA egyedülálló, és nem lesznek én is képes vagyok rá versenytársai Az emberek mindenhol elkezdik élvezni az ASEA csodálatos előnyeit [Ossza meg az ASEA termékkel kapcsolatos történetét. Ha más ASEA Munkatársak is részt vesznek, kérje meg őket, hogy mondják el történetüket.] Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent)

15 1. lépés Eredeti sós víz 2. lépés Szabadon lebegő atomokká alakított sós víz molekulák 3. lépés ASEA Redox jelzőmolekulákká átstrukturált atomok A három fázisos ASEA összetétel

16 8. dia A három fázisos ASEA összetétel Bevezetés Az ASEA szabadalmazott, forradalmian új összetétele három fázisból áll. Először, a gyógyszerkönyvi minőségű sót ultratiszta vízzel keverik össze, eredeti sóoldatot létrehozva Következő lépésként felbontják az ezen molekulák közötti kötéseket, szabadon lebegő atomokat hagyva. Végül, ezeket az atomokat újrakombinálják, teljesen új molekulákat hozva Megjegyzések létre ezáltal: a stabil, hosszú ideig felhasználható Redox jelzőmolekulákat. Ugyanazokat a molekulákat, amelyek az emberi test sejtjein belül is létrejönnek. Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent)

17 Testének antioxidánsai 500%-kal hatékonyabbak Stimulálja az antioxidánsok létrehozását a sejten belül Teljesen biztonságos-nulla toxicitás Érvényesítés: Természetes antioxidánsnak megfelelő hatékonyság

18 9. dia Érvényesítés: Természetes antioxidánsnak megfelelő hatékonyság Bevezetés Már a korai kutatások is bizonyították az ASEA erejét. Az előzetes eredmények azt mutatták, hogy a sejtekben található legaktívabb antioxidánsok a glutation és a szuperoxid-dizmutáz (SOD) sokkal hatékonyabbak, ha ASEA-val egészítik ki őket. Megjegyzések Megbeszélési pontok: A glutation és a SOD a test legerősebb antioxidánsai 500%-kal hatékonyabbak, ha ASEAval egészítik ki őket Az ASEA stimulálja ezen két fő antioxidáns létrehozását a sejten belül Mindezt nulla toxicitással teszi Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent)

19 A ventillációs küszöb 12%-os átlagos növekedése A pulzusszám csökkenése Kevesebb fáradtság és fájdalom Érvényesítés: VO2 Max teszteredmények

20 10. dia Érvényesítés: VO2 Max teszteredmények Bevezetés A sportolókon végzett tesztek hihetetlen eredményeket produkáltak. Egy független laboratórium egészséges sportolók teljesítményét vizsgálta terheléses teszten (amit VO2 Max-nak nevezünk), amelynek a célja az oxigénfelvétel, a CO2 felhalmozódás és a pulzusszám mérése volt. Az eredmények fantasztikusak voltak. Egy hét ASEA használat után a sportolók több mint Megjegyzések felénél megnövekedett a ventillációs küszöbérték eléréséhez szükséges idő (az az idő, amely után fellép a teljes kimerültség), amely átlagosan 12%-kal nőtt. Ezzel a javulással ritkán találkozhatunk a sportolóknál. Megbeszélési pontok: Az ASEA jelentősen megnöveli a sportteljesítményt Az összes sportoló átlagos pulzusszámuk mérhető csökkenését tapasztalta Az ASEA ivását követően csökkent a fáradtság és a fájdalom Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent)

21 Az ASEA mindenkinek szól

22 11. dia Az ASEA mindenkinek szól Bevezetés Az ASEA a lehetetlen lehetségessé válása: A világ első és egyetlen kiegészítője, amely valóban pótolja a test Redox jelzőmolekuláit Ez az áttörés hatalmas jelentőségű az egészségtudomány számára, és hamarosan milliók fogják használni. Tulajdonképpen mindenki élvezheti az ASEA használatának előnyeit. Megjegyzések Megbeszélési pontok: Mindenki élvezheti az ASEA előnyeit. Az ASEA erőteljesen lelassítja az öregedést Vizsgálatok bizonyítják az ASEA sportolókra gyakorolt jótékony hatását Az immunrendszeri előnyök nagyszerűek a családok és az egészségükkel törődő egyének számára Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent)

23 Megkülönböztetett fenntartható előny (DSA) Életünk egyedüli legnagyobb egészségtudományi áttörése Minden áttörés hatalmas lehetőségekkel jár

24 12. dia Minden áttörés hatalmas lehetőségekkel jár Bevezetés Ez egy egyetemes igazság: minél nagyobb az áttörés, annál hatalmasabb a lehetőség. Az ASEA-t számos tudós és orvos életünk legnagyobb egészségtudományi áttörésének nevezte. Ha az ASEA ekkora áttörést jelent, akkor mekkora a lehetőség? Megjegyzések Megbeszélési pontok: Ez az eredeti lehetőség a DSA áttekintésével ismerhető fel. Megkülönböztetett: Olyan termék, amelynek kevés a versenytársa. Vagy, ami ennél is jobb, nincsenek versenytársai! Fenntartható: Biztos lehet benne, hogy a vállalat képes fenntartani ezt a különbséget szabadalmakkal és védett összetétellel. Előny: A fenntartható különbségnek valódi előnyt kell kínálnia a fogyasztónak. Az ASEA megkülönböztetett, fenntartható előnyt jelent. A terméket több mint korszerű, szabadalmak védik és a Redox jelzőmolekulákkal egyedülálló egészségügyi előnyöket kínál a fogyasztóknak Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent)

25 A top Fortune 500-as vezető belép a hálózati marketingbe Verdis Norton Alapító tag és az igazgatótanács elnöke James Pack Alapító tag és az igazgatótanács alelnöke Tyler Norton Alapító tag és ügyvezető igazgató

26 13. dia Megjegyzések A top Fortune 500-as vezető belép a hálózati marketingbe Bevezetés Verdis Norton a hagyományos üzleti világban futott be karriert, és a Kraft Foods stratégiai alelnökeként vonult vissza. A visszavonulása után felvásárolt egy technológiát, amely az ASEA alapját jelenti. Alapító partnereivel, James Pack-kel és Tyler Norton-nal úgy döntöttek, hogy az ASEA emberekhez való eljuttatásának legjobb módja a hálózati marketing lesz. Megbeszélési pontok: A hálózati marketing egy erőteljes értékesítési csatorna, igazolt sikerekkel. A 90-es évek közepétől a hálózati marketing az egyedüli iparág, amely milliomost hozott létre Az üzleti látnokok elkezdték felismerni a közvetlen értékesítésben rejlő erőt: Warren Buffett, Robert Kiyoskai, Donald Trump és mások A hálózati marketing díjazza azokat az embereket, akik idejüket, hitelességüket és befolyásukat felhasználva elmondanak egy termékkel kapcsolatos történetet/lehetőséget Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent)

27 Gyors profit Jövedelemkiegészítés Vagyonszerzés 1- Viszonteladói profit 2- Elsődleges ügyfél bónusz 3- Gyorskezdés bónusz 4- Igazgatói bónusz 5- Csapatjutalékok 6- Csekktalálat 7- Vezetői kassza ASEA: Egyedülálló javadalmazás

28 14. dia ASEA: Egyedülálló javadalmazás Bevezetés Az ASEA juttatási programja bőkezű, tisztességes és igazolt, hétféleképpen lehet keresni. Élvezheti a gyors profitok azonnali előnyeit, miközben hosszú távú kiegészítő jövedelemhez is jut. Az ASEA egy rugalmas életet kínál: alakítsa ki pénzügyi jövőjét, ossza be idejét. Ön dönti el, Megjegyzések hogy mennyit dolgozik, hol dolgozik, sőt az embereket is, akikkel dolgozik. Megbeszélési pontok: Hetente kifizetett csekkek Gyors profit Jövedelemkiegészítés Vagyonszerzési lehetőség Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent)

29 Megkülönböztetett, fenntartható előny Tapasztalt vezetőség Kiváló támogató csapat Képzés, rendszerek, események, eszközök Adózási előnyök Miért érdemes csatlakozni az ASEA csapathoz?

30 15. dia Miért érdemes csatlakozni az ASEA csapathoz? Bevezetés Az ASEA egyedülálló és áttörést jelentő lehetőség. Amikor csatlakozik az ASEA csapathoz, akkor igazi csapattaggá válik. Professzionális szintű képzést, anyagokat és támogatást kap, amely segít a szilárd és sikeres ASEA üzlet kiépítésének minden lépésében. Az otthonról végzett munka adóelőnyökkel is jár. Az ASEA abban a fázisban van, amit a szakértők a pillanat ablaknak Megjegyzések neveznek, ami azt jelenti, hogy a csatlakozáshoz ez a legmegfelelőbb időpont. Megbeszélési pontok: Megkülönböztetett, fenntartható előny Tapasztalt vezetői csapat Kiváló támogató csapat Képzés, rendszerek, események, eszközök Adózási előnyök [Ossza meg az ASEA üzlettel kapcsolatos gondolatait. Foglalja bele az ASEA céljait, és mondja el, hogy miért lelkesedik az ASEA lehetőségért.] Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent)

31 4 Belépési lehetőségek Expressz építőcsomag, 810 usd 8 doboz és kezdőkészlet Építőcsomag 410 usd 4 doboz és kezdőkészlet Alap Plusz 280 usd 2 doboz és kezdőkészlet Alap csomag, 160 usd 1 doboz és kezdőkészlet Első lépések

32 17. dia Első lépések Bevezetés Az ASEA üzlete elindításához négy belépési lehetőség közül választhat. Az első lépések során különböző lehetőségek közül választhat. Ezek a kedvezményes csomagok a belépést követően érhetők el, és olyan opciókat kínálnak, amelyek különböző ASEA mennyiséget foglalnak magukban, szükségletei szerint. Minden egyes csomaghoz az ASEA kezdőkészlet tartozik. Ez a Megjegyzések készlet részletes vállalati információkkal látja el Önt, továbbá megkapja az ASEA Siker kiadványt, a képzési CD-ket, DVD-t stb. Többféleképpen is elkezdheti. Az Expressz építőcsomag 190 USD megtakarítás jelent Vásároljon elegendő terméket saját használatára, valamint a másokkal való megosztásra teljes munkaidős bevételt. szerezzen vagyon magának és szeretteinek. Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent)

33

KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER

KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER Ön ebben a pillanatban döntött arról, hogy változásokat hoz a saját életébe. Nem tudom hogyan és milyen stílusú életet él, de egyben

Részletesebben

OLVASÁS-ÉLMÉNYEK A K Ö N Y V C Í M L A P J A K I V O N A T B U D A P E S T, 2 0 1 3. J Ú N I U S 1 6.

OLVASÁS-ÉLMÉNYEK A K Ö N Y V C Í M L A P J A K I V O N A T B U D A P E S T, 2 0 1 3. J Ú N I U S 1 6. OLVASÁS-ÉLMÉNYEK A K Ö N Y V C Í M L A P J A K I V O N A T B U D A P E S T, 2 0 1 3. J Ú N I U S 1 6. A K Ö N Y V H Á T S Ó F Ü L S Z Ö V E G E Zsebpénzét és nyári diákmunka keresetét félretette repülőgép

Részletesebben

VERDIS CANCÚNI BÚCSÚRENDEZVÉNYE

VERDIS CANCÚNI BÚCSÚRENDEZVÉNYE EURÓPA VERDIS CANCÚNI BÚCSÚRENDEZVÉNYE Vegyen részt egy semmi mással össze nem hasonlítható mexikói utazáson Cancúnba, amelyen szeretett alapítónk, Verdis Norton visszavonulását ünnepeljük. Ez a páratlan

Részletesebben

Engedje meg, hogy megismertessem Önnel a Winalite cég Love Moon anionos termékcsaládját, és a most induló MLM rendszerben rejlő üzleti lehetőségeket!

Engedje meg, hogy megismertessem Önnel a Winalite cég Love Moon anionos termékcsaládját, és a most induló MLM rendszerben rejlő üzleti lehetőségeket! Engedje meg, hogy megismertessem Önnel a Winalite cég Love Moon anionos termékcsaládját, és a most induló MLM rendszerben rejlő üzleti lehetőségeket! Sok év kutatás után, a Winalite technology munkatársainak

Részletesebben

Építkezzen a. -val! Leheto ség a természetes megoldásokban

Építkezzen a. -val! Leheto ség a természetes megoldásokban Építkezzen a -val! Leheto ség a természetes megoldásokban Mit nyújthat Önnek a dōtrr? Van választása Hagyományos alkalmazás az elvégzett órákon alapuló kereset korlátozott előrehaladás és javadalmazás

Részletesebben

III. A tudományos tények, melyek ezt az áttörést visszafordíthatatlanná teszik

III. A tudományos tények, melyek ezt az áttörést visszafordíthatatlanná teszik III. A tudományos tények, melyek ezt az áttörést visszafordíthatatlanná teszik A rák legyőzése - 1. kötet: Az elképzelhetetlen megvalósítható Dr. Niedzwiecki bevezetője a fejezethez A rák az egyik legnagyobb

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

A legjobb fájlok projektjéhez

A legjobb fájlok projektjéhez A legjobb fájlok projektjéhez Ez a világ csak azért tolerálható, mert létezik benne művészet. Bernard Werber Tartalmak: Gyűjteményeink 4 Fotók 6 Vektorképek 8 Editorial 10 Videók Hogyan lehet vásárolni

Részletesebben

Érvényes: 2013. július 15-től

Érvényes: 2013. július 15-től Érvényes: 2013. július 15-től 1 Gratulálunk! Épp most csatlakoztál az egyik legjobb kapcsolati marketing céghez! Most vagy azon az úton, amelyen eljuthatsz addig az életszínvonalig, amiről mindig álmodtál...és

Részletesebben

Tehát, nem tudunk változtatni az életünkön, ha nem változtatunk a gondolkodásunkon. Ebben, ugye egyetértünk?

Tehát, nem tudunk változtatni az életünkön, ha nem változtatunk a gondolkodásunkon. Ebben, ugye egyetértünk? Hogyan tovább? Forgatókönyv 2. dia Elmúlt alkalommal megmutattam neked, kik is vagyunk, mit is csinálunk, most szeretném neked megmutatni, hogyan is lehet itt egy eredményes vállalkozást felépíteni. Tehát,

Részletesebben

Jogos védelem (BTK) és megbízás nélküli kárelhárítási ügyvitel (Ptk.) keretében tett bejelentés:

Jogos védelem (BTK) és megbízás nélküli kárelhárítási ügyvitel (Ptk.) keretében tett bejelentés: Földművelésügyi Minisztérium Zsigó Róbert államtitkár Jogos védelem (BTK) és megbízás nélküli kárelhárítási ügyvitel (Ptk.) keretében tett bejelentés: KÁLISÓVAL IVARTALANÍTÁSSAL OKOZZÁK A MAGYAR NÉP GYORSULÓ

Részletesebben

Sales Bonus & Connecting Bonus

Sales Bonus & Connecting Bonus Hírlevél 2014. augusztus 01. Tisztelt FlexKom Partner, az elmúlt két hónap során a FelxKom ismételten hatalmas növekedést tud magának elkönyvelni. A FlexKobi elfogadóhelyek kiépítése a 3. fázis minden

Részletesebben

JELENTKEZÉSI ADATLAP

JELENTKEZÉSI ADATLAP JELENTKEZÉSI ADATLAP Jelen adatlap kitöltésének célja, hogy a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. munkatársai a legfontosabb információk alapján tudják javasolni a továbblépés lehetőségét és felkészülni egy

Részletesebben

á ú é é ő é ő á ő ő á á ú ű é é ö ő á ő ú ő ő á é Ü Ü á é á é á é á é á ö ö á é ő á ú ű é é á é é ő á ö ö á á é é ú é é ú á á ő é é é ö ö á á é ű ő á é ű ő ú ő á á é á ú é é á é ö á á ö Ü á á é é ú á á

Részletesebben

Suri Éva Kézikönyv www.5het.hu. Kézikönyv. egy ütős értékesítési csapat mindennapjaihoz. Minden jog fenntartva 2012.

Suri Éva Kézikönyv www.5het.hu. Kézikönyv. egy ütős értékesítési csapat mindennapjaihoz. Minden jog fenntartva 2012. Kézikönyv egy ütős értékesítési csapat mindennapjaihoz 1 Mi az, amin a legtöbbet bosszankodunk? Az értékesítőink teljesítményének hektikusságán és az állandóan jelenlévő fluktuáción. Nincs elég létszámunk

Részletesebben

É ö ü ú ü ö ú ö ü ö ü ú ü ű ü ü ö ö ö ú ü ö ü ü ö ü ü ü ü ü Ü ü ö ú ü ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ü ö ü ö ü ö ö ú ö ü ö ü ö ö ö ú ö ö ö ö ú ú ö ü ö ü ú ü Ú É ö ö ö ö ö ú ö ű ö ű ö ú ö ö ú Ú ü ö ö ö ö

Részletesebben

Ü Ú Ú Á Á Ő É é ö é é é é é ü ö é é é é é é é é é é ö é ö ö ö é é é é é é ö é é é é ö é ű é é é ö é é é é éé ö é éö é é ö é é é é ö é ű é é é ö ö é é é é é ö é ö é é ö ö é ö é é é é é é ü é é ö é é é é

Részletesebben

2016 Irgalmassággal belépve az új évbe

2016 Irgalmassággal belépve az új évbe III. évfolyam 1. szám 2016. január 2016 Irgalmassággal belépve az új évbe Az irgalmasság jel, hogy viszszataláltam a felebaráti szeretethez, már nem magamnak élek, hanem másokért. Megbocsátás és megbékélés

Részletesebben

É Ú ű Ö ű ű ű ű ű Ü ű ű ű ű ű Ú Ü ű Ú Ö ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ö ű É ű Ö ű Ö Ú Ó ű ű Ü Ú ű É Ó ű ű ű Ö ű ű É ű É É Ö É É É É É Ö Ö É Ú É Ó Ú É É Ö Ö Ö ű Ó ű Ö ű ű ű ű

Részletesebben

ű ű ű ű ű ű Ú ű ű ű ű ű ű ű ű Ú ű ű ű Ú ű ű ű ű Ó ű ű ű ű Ü É ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ú É ű ű ű É Ó Ú Ó Ü Ő Ó Ó ű É ű ű ű É ű É ű ű ű ű Ö Ü ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű É ű É É ű Ö ű ű ű ű É ű ű ű ű ű ű ű Ö

Részletesebben

8. Fejezet. Stafétaátadás az életért

8. Fejezet. Stafétaátadás az életért 8. Fejezet Stafétaátadás az életért 8. Fejezet Stafétaátadás az életért Az előző fejezetekben kijózanító elemzést közöltünk azokról a módszerekről, ahogyan az Auschwitz-birkenaui koncentrációs tábor korábbi

Részletesebben

Siker pénz szabadság! Biró Anett onlinekavezo.hu

Siker pénz szabadság! Biró Anett onlinekavezo.hu Siker pénz szabadság! Biró Anett onlinekavezo.hu Fel tehetek Önnek néhány kérdést? Szeretné azt csinálni, amihez kedve van, de abból nem tud megélni? Úgy gondolja, sokkal többet ér, minthogy eladja az

Részletesebben

ö ó É ó Ú ÜÉ ó ö ó ó ö É ó ó ó ó Ü ó ó É ó ó Ú ó ő Úó É ö ó Ü ó ó ó ó Ú ó Ü ó É Ó ő ó ó ó ó ö É ö ó ó Ü ó É ö ó ó ó É ó É Ü ó ó ö ú Ö É Ú É Ü É ó ó ó Ü ó Ü ő É Ö Ó É ó ó ó ó ó ó ó ó ó ö ó Ó ő ö ó ó ó ó

Részletesebben

É Ő ú ú Ü Ú Ü ú Ü Ú Ú Ú Ü Ü Ú ű Ü ú É Ü Ü Ü Ú ú ű Ü Ü Ü ű ű Ü Ü ú Ú ű Ü ű Ú ű Ü ű Ú Ü É É ű É É É É É Ü Ü Ü É ÉÉ Ö ú É É É É ÉÉ É É É ű ú Ó Ö ú Ó Ö ú Ó ú ú Ü Ü ú É É É Ö Ö Ö Ó Ü Ú Ó É É É É Ü Ú Ó Ő Ó ú

Részletesebben

Ú É ő ő ő ő ő Ú É ő ő ő ő ű ű ő ő ő ő ő ű ű ő ő ő Ú ő Ú É É Ú Ú ű ű ő ő É ő Ó ű ű ő ő ű ő É Ó Ü ő ű ő ő ű ő ű Ó É É Ó Ü Ü ő Ú Ü É É Ú É É ő É Ú É Ó É Ü ő ő Ú É ő ő ű ő ű Ú ő Ü É Ú É ő ő É É ű ő Ú É Ü ű

Részletesebben

Ö É ű Ú ő Ú ő ű ő ő ő ű Ü ő Ú Ú Ú Ú Ú ű Ü É ű ő ő Ú Ú É Ú ő Ú ő Ú ő É ő Ó É ő ű ű ő ő ő Ó Ú Ó ő ő Ü ő ő ű Ü Ú Ú Ü Ú Ó Ú Ú Ü Ü Ü ő Ö Ö É É É É É É Ó ő ő ű ő ű ű ű ő ő Ú É Ú É Ü űé É Ú ő ő É ő Ü ő ű É É

Részletesebben

8 AZ ESZKÖZÖK HASZNÁLATA

8 AZ ESZKÖZÖK HASZNÁLATA 8 AZ ESZKÖZÖK HASZNÁLATA Minden szakma és foglalkozás használ valamilyen eszközt a munkájuk megkönnyítésére. Az ács kalapácsot használ, a sebész szikét, és a pilóta iránytűt (navigációs rendszert). A Network

Részletesebben

É ü ü ű ü Ü ü É É ü Ó Ú É É Ö É Ó ű ű ű ű ü ű ü ü Ú ü ű ü ü ű ü Ó ü ü ü ű ü ü ü ü ü ü Ö Ü ű ü ü ü ü ű ü ü É ű ü ü ü ü ű Ü Ö É ü ü ü ü É ü ü ü É ü ű ű ü ü ü ü ü ű ü ü ü Ó ü ü ű ű ü ü ü ü ü ü É ű ü É Ó ü

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

É ö é ö ő é é ű í é ö é é é é ő é é í Ő Ő Ő é ö ö é é ö ő é É é é é é é é é é í é é ö é é é é Ö é é é é é é ö Ü é é ö é é é é í é é é é é é é é ö é é é é Ö Ö í í é é ö é é é é é ő é é é ö é é ő é é ő é

Részletesebben

Ü ű í í Í ű í í í ű í Í í í í ú Ü Ü í É í ű í Í Ö Í ú ű Ö í ú ű í Ö í É í í í í É Ö É É Ö í í Í É í Ö í í í í ú ú ú í ú í ú É í í í í í Ö í í É í í Ö í í í í í í í í í í í í í Ö Ö Ö í í ú Í Ö Ö í í í

Részletesebben

É ő é é ő ő ö ú é é é é é é é ő é é é ű é ö é é é é ő é é é é é ő ő é ő ö é é ö ő ú é é ő é é ő é ő é é ű é ő é é é ő ú ú é ö é ő é é é ő é é ö é é ö ő é é é ö ö é ő ö é ő é é é ü ö é ő é é ö é ő ő é é

Részletesebben

LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS! elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Reckitt

Részletesebben

Ö é ü ú é Ö é ü Ö é ü ú é é ü é é é Ö é ü ú é ü ü é é ú Í é ü é é é ü Í é é é é é ü é é é ú é ü ú Í é Í é ü é é é ü é é é é Í é é é é é é é é é é é é é é é é é é Í é é ú ú é Ö é ü é ú é é ü é é ü é ú ü

Részletesebben

É É ö ű ő ő ü ö ü ö Í ú ö ö ö ö ú ö ü ö ö ö ö ö ü ö ö ő ö ö ö ő ő ú ö ö ő ő ő ő ü ő ő ö ő ö ö ö ő ú ő ö ö ü ö ö ö ő ú ö ö ő ő ő ő ű ú ő ö ő ő ő ő ü ő ő ö ú Ü ő Í ö ö ö ö ő ő ő ö ö ö ö ö ü Í ö ő ő ő ő ö

Részletesebben

2014 UnitedGlobalTeam

2014 UnitedGlobalTeam 2014 UnitedGlobalTeam Az első valódi globális üzleti lehetőség Nincs limit / több mint 190 ország Tökéletes időzítés globális start: 2015 Forradalmian új üzleti modell Termék-innovációk új kategóriák 60

Részletesebben

SIKER CLUB. SIKER CLUB 2009, No. 23. Siker tippek és stratégiák

SIKER CLUB. SIKER CLUB 2009, No. 23. Siker tippek és stratégiák SIKER CLUB SIKER CLUB 2009, No. 23 Siker tippek és stratégiák James Vágyi vagyok a Siker Club huszonharmadik számával, ahol sikeres gondolatokat, ötleteket és információkat ajánlunk arról, hogy hogyan

Részletesebben

ú Ü ü ő ü Í ü ü ü ő ú ú ú ü Í ú Í Í ő ü ő ü ü ü ü ü ő ü ő ú ü ü ü Í ü ő ő ő ő ő ü ü Í ú ú ü ő ő ő ő ü Í ő ő ü ü ú ü ü ü ő ő ú ő ü ú ő ő Í ú ü ú ú ü ő ő ü ő ő ü ú ő ő ő ő ü ü ü ű ő ő Í ő ő ű ő ű Í ő Í ő

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ ITALGYÁRTÁS LABORATÓRIUMI ANALÍZIS & ÜZEMI MÉRÉSTECHNIKA. A legjobb jár Önnek. A HACH LANGE méréstechnológiájával és szolgáltatásaival

TÁJÉKOZTATÓ ITALGYÁRTÁS LABORATÓRIUMI ANALÍZIS & ÜZEMI MÉRÉSTECHNIKA. A legjobb jár Önnek. A HACH LANGE méréstechnológiájával és szolgáltatásaival TÁJÉKOZTATÓ ITALGYÁRTÁS LABORATÓRIUMI ANALÍZIS & ÜZEMI MÉRÉSTECHNIKA ITA T LGYÁ Y RTÁ T S A legjobb jár Önnek A HACH LANGE méréstechnológiájával és szolgáltatásaival Alkoholm ITALGYÁRTÁS_SÖR, ALKOHOLMENTES

Részletesebben

Á Á É É É ö É Ó ú Á ú Á Á Á Á ö Á ő ű ú ö ö ú ű ú É ő ö ú ú ű ö ű ő Ú Ú ú ő ö ö ő ö ö Á ö Á ö ú ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ő ö ö ö ö ő ö Á ö ő ö ö ő ú ú ö ö ő ö ö ö ö ú ö ú ö ő ú ö ö ö ö ö ú ö ú ú ö Ú ő ű ő ö

Részletesebben

Neményi Mária Takács Judit Az apák családi szerepvállalása védőnői tapasztalatok tükrében. Kutatási összefoglaló

Neményi Mária Takács Judit Az apák családi szerepvállalása védőnői tapasztalatok tükrében. Kutatási összefoglaló Neményi Mária Takács Judit Az apák családi szerepvállalása védőnői tapasztalatok tükrében Kutatási összefoglaló Készült a Védőnők továbbképzése és ismeretterjesztő kampánya az apák gyermekgondozási feladatainak

Részletesebben

Beszámoló a magyarországi Jövőképalkotó Műhelymunkáról. 2016. január 9., Budapest

Beszámoló a magyarországi Jövőképalkotó Műhelymunkáról. 2016. január 9., Budapest Beszámoló a magyarországi Jövőképalkotó Műhelymunkáról 2016. január 9., Budapest Összefoglaló Az alábbiakban a Magyarországon, Budapesten (Paulay Ede u. 7.), a szervezésében 2016. január 9-én, 9.00 és

Részletesebben

TARTALOM. Versenyre készen. 6 Múlt és jelen. 8 A magyarországi földgázpiac szabályozói környezete. 9 Liberalizált gázpiac.

TARTALOM. Versenyre készen. 6 Múlt és jelen. 8 A magyarországi földgázpiac szabályozói környezete. 9 Liberalizált gázpiac. TARTALOM 5 Versenyre készen 6 Múlt és jelen 8 A magyarországi földgázpiac szabályozói környezete 9 Liberalizált gázpiac 10 A földgáz útja 12 FŐGÁZ az Ön földgázkereskedője 14 Kiegészítő szolgáltatások

Részletesebben

Kicsi és praktikus. Barátságos és szórakoztató.

Kicsi és praktikus. Barátságos és szórakoztató. Kicsi és praktikus. Barátságos és szórakoztató. Ha a lehető legkisebb erőfeszítéssel szeretne vízre szállni, nincs jobb választás a YAM 230B gumicsónaknál. Ez a felhasználóbarát, masszív, mozgékony gumicsónak

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Tisztelt Képviselő-testület! A helyi önkormányzatokról szóló többször módosított 1990. évi LXV. tv. 91. -a szerint az önkormányzat gazdasági programját az alakuló ülést követő 6 hónapon belül felülvizsgálja

Részletesebben

Termékhasználati. útmutató. Mi van benne számodra?

Termékhasználati. útmutató. Mi van benne számodra? Termékhasználati útmutató Mi van benne számodra? Optimalizálja a sejtjeid működését Az ASEA a világ első és egyetlen redox kiegészítő készítménye. A redox jelzőmolekulák létfontosságú szerepet töltenek

Részletesebben

É ú ú ú ú ú ú ú ú ú É É ú ű ú ű ú Ú Ü ú ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Ü ű ű ú É É ű É ű É ú ú ú ű É ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Á ú É ű ű ú ú ú ú ű ű ű ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú Ú ű ú ű ű ú ú ű Ü ú ű

Részletesebben

É ú ú Á É ú É ű Á Ú ú ú ú ű ú É ű ú ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ű ű ú Á Á ű É É ú ú ú ú ú ú ű Ü ű ű ű Ö Ú ú Ú ú ű ú ú ű ú ű ű ú ú Ö ű ú ú ú ű ű ű ű ú ú É É ű ű É É ú ú ű Á ú ú ú É Ú ű ú ú ű ú ú ú Ü ú

Részletesebben

É Ő É é ö í é í é í í Ú é é é í í ő ö ö é É Ó É Á í é ő é í í í Í Í í í É É É í é é í Í é Íő é í é í é í í Í ú é é ű í í é í í Í ö ö ő é ö ö é é í Á ő é é é í é Í ö é é é é é é ö Í ö é é é í í é ö í í

Részletesebben

Á ö ü ö ő ö ű ö ú ú ö ú ő ő Á ő ő ö ú ü ő ő ú ő ő ő ő ö ü ő ő ú ő ö ö ü ü ő ö ü ü ö ő ú ő ő ő ö ú ú ö ö ú ő ü ü Ü ő ö ő ű ü ö ú ú ú ö ő ö ő ö ú ö ű ő ő ö ő ö ü ö É É É É Ú É É É É É öö É É ő É ö É

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Á Ú ü ö ö ü ű É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ű ö ö ü ú ü ö ü ö ü ü ö ö ö ö ö ü ö ű ü ö ö ű ö ö ö ö ü ú É ö ö ö ö ö ö ö ú ú ö ö ö ö ö ö ú ú ú ú

Részletesebben

Í Ó ö ő ő ö ö ó ö ö ó ö ö ö ő ó ó ö ö ő ő ő ó ö ö ó ó ó ó ó ó ó ö ó ú ő ö ő ó ö ó ö ő ö ő ö ő ö ö ó ó ő É É Ú Ú Ő ú ó ó Ü Ő ő É É ú É ő ó ó ú ö ó ó ő É É É ó ű ő ú ó ő ő ó ó ó ó ö ö ó ó ö ő ú ö ö É É É

Részletesebben

# 6 EMBEREK ELINDÍTÁSA

# 6 EMBEREK ELINDÍTÁSA # 6 EMBEREK ELINDÍTÁSA Egy másik akadály az üzletben, az emberek helyes elindítása. Ha táncparkettre viszünk valakit tangózni, tudnunk kell a lépéseket. Meghívjuk az embereket, hogy csatlakozzanak hozzánk

Részletesebben

VÁLLALATI INFORMÁCIÓS RENDSZEREK, INTERNETES TECHNIKÁK

VÁLLALATI INFORMÁCIÓS RENDSZEREK, INTERNETES TECHNIKÁK VÁLLALATI INFORMÁCIÓS RENDSZEREK, INTERNETES TECHNIKÁK A digitális gyár mint a termékéletciklusmenedzsment megvalósításának központi eleme A termékéletciklus-menedzsment lényege az üzleti folyamatok olyan

Részletesebben

ú Á ö ü ö ú ű ü ü ö ö ű ö ö ö ü ö ü ö ű ü ö ú ú ü ü ü ú ö ö ö ű ű ü ú ű ü ö ö Á ö ü ű ö ö ü ö ü ö ö ü ö ö ü ö ö ö Á ü ú ö ö ü ö ö ö ú ö ü ö ö ú ú ü ö ű ö ö ö úö ö ö ö ö ö ű ö ú ö ö ö ü ü ö ú ö ö ú ö ö

Részletesebben

MUNKAERŐ KUTATÁS A FOGLALKOZTATÁSI ANOMÁLIÁK KIKÜSZÖBÖLÉSÉRE

MUNKAERŐ KUTATÁS A FOGLALKOZTATÁSI ANOMÁLIÁK KIKÜSZÖBÖLÉSÉRE MUNKAERŐ KUTATÁS A FOGLALKOZTATÁSI ANOMÁLIÁK KIKÜSZÖBÖLÉSÉRE Kutatási jelentés KÉSZÍTETTE A VIA PANNONIA KFT. A VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGÉNEK MEGBÍZÁSÁBÓL 2015. OKTÓBER 29. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Á Á é é ő ö ó é é é é é ő é é é ő ő ő é ü ő ó ó ó ö ö é é ő é ő é ő ö é é é é é é é ő é ű ő é é é é é ó ő ö é ú ö é ö é é ö ő ó ő ó é ő é ő ő é ő ó ó é ő ő é é ü ő é ó é ö ő é ő é ó ő é é ő é é ő é é é

Részletesebben

É É Á É É ó ó ö ű ó ó ó ű ó ö ö ű ó ó ő ö ű ó ó ű ú ö ű ó ó ó ó ö ű ó ó ó ö ű ő ő ő ó ö ű ú ö ó ó ó ú ő ő ü ó ó ó ö ű ű ö ő ó ú ó ö ü ö ű ó ó ö ő ö ó ö ö ő ő ö ó ő ö ő ó ő ó ő ú ú ö ű ó ú ö ő ű ö ó ó ó

Részletesebben

ő Á ú ő ú ő ú ú ú ő ő ő ű ú ű ő ő ú ő ő ő ú Á ő ú ő ő ú ő ő É É ú ő ő Ú ő É ú ú ő ő ő ő ő É ő ő ú É ű ű ű ú ő ő É ő ű ő ő É ú É ú ő ő ű ú ű ő ő ú ú Ú ú Ü ő ű ú ő ű ő ő ú ő ő ő ő ú ő ő ú ú ő ú ő ú ű ű É

Részletesebben

ö Á É É ö ö Ö ö ű ö ő ö ő ö ú ü ö Ü ö ö ö ö ü ö ú ö ő ü ö Ú ü ü ö Ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ü ő ö ú ö ö ü ö ö ö ö ő ő ö ű ö ö ű ö ö ő Ü ö Ü ö ü Ü ö ö ö ú Ó ö ö ö ö ö ő ö ö ú ö ő ö ö ő ő ö ö ö ü ö ö É ö

Részletesebben

Á ű Ú ÚÉ Á Á Ü Ü ű Ü Ü Ü Ú Ü Ü Ü É Ú Ü ű Ü Ü Ö ű ű Ü Ü Ü Ü Ü ű ű ű Ú ű ű Ú ű ű ű ű Á Ú É Á ű Á É Á Ú ű Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á ű Á Á Á Á Á É ű Ü ű Á ű ű ű Á ű Ú Ó Á Á ű Ú ű Ü ű Ü Á Á ű ű É

Részletesebben

É É É É É Ö Á Á É Ő ű ű ű Ü ű ű ű Ú Á ű Ö ű Ú Á Ú ű Ó Ú Ú Ú Ú ű Ú Ú ű É ű ű É É É ű É É Ü ű ű É Á ű Á Á Ü Á Ü É Ú Á Ú Ó Ü Ü Ú ű ű Ú Ü Ü ű Ú É Ö ű ű Ü Ó Á Ö Ö ű Ö É É ű ű É ű ű ű Ú ű Ö É Ó ű Ú Ú Ú É Ú Ú

Részletesebben

ö ű ö ö ö ö ü ö ö ü ö ö ö ö ö ö ű ö ü ú ö ö ö ö ű ü ü Ö ü ö ű ű ű ö ú Ü Á Á Á ö ö ú ü ú Ü ö ö ö ö ö ú Ü Ü ö ö Ü ö ü ö ú ö ü ö ü ü Ü ü ű ö ü ö Ü Ú Ü ü Ü ü Ü ú Ü ö ö ü ö ö ű ű ü ö ű Á ö ü ö ö ú ö Ü Á Ü Ő

Részletesebben

ű É ű Á Ü É É ű ű Ű ÓÓ Ü É Ü Ú Ú ű Ú Ö Ö Ü ű ű Ű Ú Ö Ü Ö Ú Ó Ó Á É Ú Ű Ú Ú Ú Ú Ú ű Ú Ű Ú ű ű Ú ű ű Ú Ú É Á Ú Ú É É ű ű ű Ú ű ű Ú ű Ú Ó É Ű Ó ű Ú ű ű ű Á ű ű Ú ű ű É ű ű ű ű Ó Ú Á Ú ű Á ű Á Ú Ó ű ű Á ű

Részletesebben

Á ő ő ő ö ö Ó ő ú ö Á É É ü Ö ő ö ő ő ö Ó ö Ú Ó ő ő ő ö Ö Ú Ú ő Ö ú ö ő ú ú ú Ó ö Ó Ó Ú Ú Ú Ú Ö Ó ő ő ú ő ű ü ő ö ö ö ő ü Ó Ó ő ő Ó ö Ó Ó ü ő ő Ó ő ö ő ő Ó ő ő ő Ú ö ő Ó Ó ő Ó ő Ö ő ö ő ü ü ű ö ö ö Ó ö

Részletesebben

Á Ó Ö Á É É É É Ő ű Á Ó ű Ö ű ű ű Ó ű Ö Ú Ö Ú ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ü Á ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű Ö ű ű Ü ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű ű ű ű ű Á Á ű É ű ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ó Ü Á É Ű ű ű ű ű Á ű ű ű Á É ű Ú Ó

Részletesebben

ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ő ű Ö ő Ö ő ő ő ő ő ő ő ő ü Ö ő ő ü É ő ő ü ő Ú üü ő ő Á Á É É Á ü Ú ő Ó ű ő É ő ű ő ő ő ő ő ű É Ö ű Ú Ö É ő ű ü ő ü É É É É É ő É ü ű ő ü űú ű ü ű Ú É ü ű É É É ő Ó ő ű Á ÚÚ ő ő É

Részletesebben

É Ó Ö Á ú Á ú ú ú ú Ó ú ú ú ú ű ú Á ÁÉ Á ű ű ú ú É ú É É ű ű É ű Ú ű Ü ú ű ú Ö Ú ű Ö Ö ú Ő ú ű Ö ú ú Ú Ó ú ú ű ú Ö Ú Ü Á Á Á É Ü ű Ü Ö É Á Ü Ó É Ö É ű Ü Á Á Á ú Ü Ö Á É Ü Á ú Ö Ö ú Ö Á ú É É Ö É Á Á Á

Részletesebben

Á É ö ö ő ő ő Ú Ü ö ö ő ő ö ú ő ö ő ö ú ü ö Ü Ó ö ö ö ö ö ő ö ú ú ö ü Ü ö ö ö ö ö ö ő ö ö ő ö ü ő ö ő ü Ü Ó Ó ö ö ő Ü Ó ö ő ő ő ő Á ő ő Ü ő ö ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő É ü É ö ö É Ó ő ő ő ő Ü É ő Ó ő ő

Részletesebben

Á ú ő ú Ú ü Ö ú Á Ó ú ü ő ő ő ú Ö ú É ú ű ü É ü ú ő ő ő ú ú ü ü Ö Ö ú ő ő ű É ü ü ü ú ő ő ú ü ü ő ő ő ú ü ő Ö ű ő ü ő ü ő ő Á É ő ü ő ü ú ú ő ü ü ü ő ü ő Ó ü ü ü ü ú É ő ü ü ü ú ő ü Ó ü ü ő ú ő ő ü ü ú

Részletesebben

ö É ö ö ő ő ö ó ó ú ő ó ö ö ő ő ö ö ó ű ű ó ú ó ő ő ö ű ó ő ö ö ű ű ó ú ő ó ó ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ő ö Ü Ü ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ó Ü Ü ó ő ő ű ö ö ű ű ű ű ő ö ó ű ó ö ű ö ó ö ó ö ő ó ö ö ő ó ö ö ö ű Ö ö ö

Részletesebben

Ú ő É ő ű ő ű Á É ő Ó Á Á ő ű ű Á ű Ú É ő É Ú Ö ő ő Á ő ő Á É É Á ő ő ő ő ő ő Á Ó Á É Ú Á Á Á ő Á Á Á Á Á É ő ő ű ő ő É ő ő Á Á Ó Ü Á É Á ő Á ő ő ő Á É Ü ő Á Á ő Ö ő ő Á É ő ő ű ő Ö Á Á Ú Á Á Á É É ő ű

Részletesebben

Ú ű Ú ű ű ű Á ű Ö Á ű ű ű ű ű ű Ö ű Á ű ű Á ű ű ű ű ű Á ű Ú Ü Ü ű ű Ü Ü Ö ű ű ű ű ű Ú Ü ű ű ű ű ű Ú Ó ű ű ű Á É ű ű ű Ű ű ű ű É Á Á Á Á Ó Ó ű Ü Ú Ú Ö Ú ű Ö Ő Ú Ú ű Ó Ő Ú Ö Ö Ő Ű É ű Ó É Á Á ű ű Ú Á É É

Részletesebben

Ó Ú Ö Ú É Ö É Á ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű Á Ú ű Ü ű ű Ü ű Ó ű ű Ú ű Ö Ö ű ű ű ű Á É Ó ű ű Ü Ö ű ű Ü Ú É ű ű ű ű É Ü Ü Ü É Ü Ü Ü Ü ű ű ű ű ű ű ű Ú É ű ű ű ű É Ü ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ú ű Ö ű Ü ű ű ű ű É ű Ó ű ű É

Részletesebben

ú ú ű ú ú Ú É É Ó ű ű ü ú ü ű ü ú ú ü ü ü ú ü ú ü ü ü ü ú ű ü ü ú ű ü ü ü Á ű ű ú ű ü ü ú ű ü ű ú ü ü ü ú ű ü ü ü ű ú ü ú ü ü ü ű ű ú ü ú ű Ö ú ü ü ü ü ü ú ű Ö ü Ú É ú ú ü ü ü ü ü ü ü ü ü ú ü ú ü ú ü ü

Részletesebben

É É ú í ö É É í ú É Á Á Á ö í ö í ú í Ö ö ö í í Á ö ö ö í í ö í É í ö ö í í í ö í í í í ö í í ö ö í ö ö í ö í ű í ö ú ű í í ö Ö ö ö í ö ö í ö ö í í í ö É ö ö ú ö ö ö í ö ű í ú ö ú Í É ú ö ö ö É ö ö í Íí

Részletesebben

Á Á ó ő ő ó Ő ó ó ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Ó ó ő ó ó Ő Ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Á Ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Á Ó ó ó Ő ó ó ó Ó ó Ú ó Ó Ó ó Ó Ó Ő ó Ó ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó ó ó Ó ó ó ó Ó Ú Ó Ó ó ó ő ö Ó

Részletesebben

É ő Ü ő ő ű É ő ő ű É Ó Ö Ó Ó Ó ő É É ő Ü É Ü É ő Ü É ő Ü ő É ő ű ő ű ő Ó Ú Ú É É É Ú É ő É É Ü Ü ő ő ő ű Ü ő É É ő Ü ő ő É É Ú Ü ő Ú Ü Ó ő ű Ú ő ő Ú Ú ő ő ű ű ű ű É ő ű ű ő ű ű ő ő Ú ő ő ő ő ő Ú ű É ű

Részletesebben

ó á á á á á ó á ó Á ö é á ó Ú á á á ó Á ö é á á á ó ó ó á á ó á ó Ú á é á ó ü é ü é á á á á ó é é á ú á ó á é ó á ó Ó é á ó é á ó ó á Ó Ö é á ó á ó é é é ü é ó á Ó é é é ó ó ó á ó é é ó á ü ó é á ó é é

Részletesebben

ö ő ö Ö ö ó ő ő ő ú ö ö ő ó ü ö ö ő ő ő ő ő ö ő ö ő ó ő ö ő ő ő ú ó ő ö ó ö ő ó ö ő ő ő ó ő ő ő ő ö ö ő ö ő ó ú ö ö ő ő ó ő ő ú ő ü ő ó ö ö ő ő ő ü ö ö ő ó ó ö ő ő ö ő ö ö ö ö ő ő ő ü ű ö ö ő ő ó ö ö ö

Részletesebben

tovább örökítő város legyen!

tovább örökítő város legyen! K Ö R M E N D I F Ó R U M 3 tovább örökítő város legyen! kampányról, tervekről, a város jövőjéről hogy milyen szakokra lenne még szükség a mezőgazdasági képzések mellett, így például a fémipari szakmák

Részletesebben

Hogyan szabadulj meg az ADÓSSÁGTÓL 10 lépésben - ahogy Roberték csinálták

Hogyan szabadulj meg az ADÓSSÁGTÓL 10 lépésben - ahogy Roberték csinálták Hogyan szabadulj meg az ADÓSSÁGTÓL 10 lépésben - ahogy Roberték csinálták Fordította: Czimbalmos Árpád Magyar Gazdag Papa Klub www.richdadclub.hu www.magyargazdagpapaklub.hu Hogyan Szabadultunk Meg a Rossz

Részletesebben

A zöld fogyasztás nem megoldás az éghajlatváltozásra

A zöld fogyasztás nem megoldás az éghajlatváltozásra AZ ENERGIAGAZDÁLKODÁS ALAPJAI 1.6 A zöld fogyasztás nem megoldás az éghajlatváltozásra Tárgyszavak: CO 2 -kibocsátás; energiaigény; energiatakarékosság; előrejelzés. Bevezetés A Rio de Janeiroi ENSZ konferencián

Részletesebben

ú Ö ó ú ó ú Ö ő ü ú ő ó ü ú ő ü ú ő ó ó ó ó Ö ő ü ü ü ü ő ú ű ü ú Ö ő ü ő ó ü ü ü ő ő ő ü ó ő ü ú ő ü ő ő ő ó ó ő ó ó ü ő ó ü ó ó ü ú ó ó ő ú Ö ó ü ó ő ó ő ó ő ó ó ü ó ó ó ó ú ő ü ó ü ú ó ő ü ó ő ő ő ü

Részletesebben

ű ű Ú Ú ű Ö Ö Ó ű ű Ú É Ö

ű ű Ú Ú ű Ö Ö Ó ű ű Ú É Ö ű Ú É Ü ű ű ű Ú Ú ű Ö Ö Ó ű ű Ú É Ö ű ű ű ű ű É ű ű É Ó É É Ó É ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ü Ó ű ű ű Ü ű Ó ű ű ű ű ű Ö É É Ú Ü É Ú Ó ű ű ű ű Ü Ú ű Ú Ú ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ü Ó ű ű ű É Ü Ú ű Ü Ú É ű

Részletesebben

ü Ü ö ö ö Á ő ö ö ö ü ú ö ő Á ő ö ő ü ú ő ő ő ö ö ö ő ú ő ő ő ö ő ö ű ő ő ő Ú ö ü ő ő ú ú ö ő ö ő ú ú ő ú ö ö ő ú ő ü Ü ö ő É ő ő ü ö ő ú ő ö ű ő ő ü ő Ú ű Ö ü ő ú ő ő ő ú Ú ü ö ő ő ú ő ű ő ö ö ü ö ö ő

Részletesebben

Ö É ú ú Ú Ú Ö ú É ű Ó Ú ú ú ú Ó Ú ű Ó ú ú ú ű Ú

Ö É ú ú Ú Ú Ö ú É ű Ó Ú ú ú ú Ó Ú ű Ó ú ú ú ű Ú ú Ő Ü ú ú ú ú Ó ű ú É Ö É ú ú Ú Ú Ö ú É ű Ó Ú ú ú ú Ó Ú ű Ó ú ú ú ű Ú Ü ú ú ú Ó ű Ö ű ú ú ú Ö Ó ű ű Ú ű ű Ó Ü ú ú Ú ú É Ó ú Ü Ü ú ú ú ű ű ú ú Ú ú ú Ú Ó ú Ö Ú Ó Ó ú ú ű Ó É Ó Ó ú Ó Ó Ó ú ú ú ú Ó Ö ű ű ú

Részletesebben

É Ú ú Á Ú Ú Á Á Ú ú ú ú Ú ú Á Ú Ü Ü ű ű ú ú ú ú Ü ú Ü Ú ú ű ú É ú Ü ű ú ú Ú É É Á Á Á Á Ü ú Á Á É Ú É ú Á Ü É Ü Ü Ü Ü Á Á ű ú ű ú Ü ű Á ú ű ű ú ű ű ű ú ű ű ű ű ú Ü É ű ú ű Ü ű ú ű Ü Ü Ü ú Ú ú ú ú ű ú ű

Részletesebben

ú ő ü ő ő ü ő ű ű ő ü ü ő ő Ü Á ő ü ő ő ü ő ő ü ő ú ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ü ő ü ő ő ű ű ő ü ő ő ő ü ő ü ő ű ő ü ő ő ő ő ü ü ü ő ő ű ú ü ü ő ő ő ő ü ü ő ő ő ü ő ő ő ő ű ő ú ő ő ü ő ő ü ő ő ő ű ő ő ű ü ü ő

Részletesebben

ö Ö ö ö ö ö Ő ú ö Ö ö ú ő ö ö ö ő ö Ü ö ö ő ö ö ö ő ú Ö ö ö ö ö ö ö ű ö ú ö ö ő ő ö ö ő ö ö ő ö ö Ö ő ű ő ö Ö ö

ö Ö ö ö ö ö Ő ú ö Ö ö ú ő ö ö ö ő ö Ü ö ö ő ö ö ö ő ú Ö ö ö ö ö ö ö ű ö ú ö ö ő ő ö ö ő ö ö ő ö ö Ö ő ű ő ö Ö ö É É Ó Ö ö Ö ő ő ö ő ő ő Í ő ő ő Ö É Ó ő ö ö ő ő ö ő ő ő ö ö ö ő ö ö ő Í Ü ő ű ő ő ő ö ő ű ö ő ő ű ö ő ö ö ö ö ő ő ő ő ő ő ő ő ö ö ő ű ő ú ő ö ö ö ö ö ő ő ö ő ú ö ö ő ö ő Ő ö Ö ö ö ö ö Ő ú ö Ö ö ú ő ö ö

Részletesebben

ü ü ü ü ü ü ű ü ü ü ü ü ü ü ü ü ü ű ű Ü ü ü ü ü

ü ü ü ü ü ü ű ü ü ü ü ü ü ü ü ü ü ű ű Ü ü ü ü ü ü ü ü ü É ü ü ü ü ü ü ü ü ü ü ü ü ü ü ü ü ű ü ü ü ü ü ü ü ü ü ü ű ű Ü ü ü ü ü ü ü ü Ü Ö Ö Ö É É Ü É ü ű Ü É É Ö ü Ó ű ü ü ü ü ü ű ű Ű ü Ö É É É Ű Ó Ö É Ó É É Ó Ó É Ö ü ü ü ü ü ü Ü ű ü ü ű Ü ü ű ű ü ű ű

Részletesebben