JEGYZŐKÖNYV a 1043 Budapest Tél utca Lakásfenntartó Szövetkezet közgyűléséről. A közgyűlés időpontja: óra

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JEGYZŐKÖNYV a 1043 Budapest Tél utca 32-50. Lakásfenntartó Szövetkezet közgyűléséről. A közgyűlés időpontja: 2015.05.14. 18 óra"

Átírás

1 JEGYZŐKÖNYV a 1043 Budapest Tél utca Lakásfenntartó Szövetkezet közgyűléséről A közgyűlés időpontja: óra Helye: 1043 Bp. Nyár utca 4. Benkő István Református Ált. Iskola ebédlő 18:00-kor Dr. Fister Katalin megállapítja, hogy a közgyűlés nem határozatképes, mivel a megjelent tagok száma nem éri el az alapszabályban meghatározott létszámot. 18:15-kor a jelenléti ívek aláírása és a meghatalmazások összeszámolása után Dr. Fister Katalin megállapítja, hogy a közgyűlés határozatképes (98 lakásszövetkezeti tag tulajdonosból jelen van személyesen vagy meghatalmazással 31 fő). 1. A közgyűlés tisztségviselőinek megválasztása (levezető elnök, jegyzőkönyvvezető, jegyzőkönyv hitelesítők) 1/2015. Dr. Fister Katalin javaslatára a közgyűlés levezető elnöknek 30 igen, 0 nem, 1 tartózkodás mellett megválasztja Dr. Fister Katalint. 2/1/ 2015 A közgyűlés Dr. Fister Katalin javaslatára egyhangúan- 31 igen szavazattal megválasztja Sándor Erikát (Tél u. 38. fsz.2.) jegyzőkönyv vezetőnek. 2/2/2015 A közgyűlés Dr. Fister Katalin javaslatára egyhangúan- 31 igen, 0 nem szavazattal- megválasztja a jegyzőkönyv hitelesítésére Bodó Jánost t (Tél u 42. 3/6 ) 2/3/2015 A közgyűlés Dr. Fister Katalin javaslatára - 30 igen, 0 nem 1 tartózkodás mellett megválasztja a jegyzőkönyv hitelesítésére Lázár Adriennt ( Tél utca 48. 4/9.) 2. A közgyűlés 2. napirendi pontja alapján Dr. Fister Katalin a beszámol a szövetkezeti tagság alakulásáról, a Berda Lakásszövetkezettel kapcsolatos átadás átvételi eljárás állásáról és a évi költségvetéssel kapcsolatos észrevételekről. Benkő János - Árkádium Kft. üzemeltető- beszámolója a Lakásszövetkezet pénzügyi, műszaki helyzetéről.

2 Dr. Fister Katalin beszámolója: A Tél utca Lakásszövetkezetbe belépett tagok lépcsőházanként: 32 lph: 4 tag, 34 lph: 8 tag, 36 lph:7 tag, 38 lph: 9 tag, 40 lph: 7 tag, 42 lph: 5 tag, 44 lph: 8 tag, 46 lph: 8 tag, 48 lph: 5 tag, 50 lph: 4 tag. Összesen: 65 tag a 98 lakásból. A Berda Lakásfenntartó szövetkezet illetve Czakó úr továbbra sem működik együtt a szövetkezetünkkel az elszámolás lebonyolításában án a Berda által indított bejegyző végzés hatályon kívül helyezése iránti perben a Cégbíróság elutasította a Berda keresetét. A végzés ellen fellebbezést nyújtottak be, a per állásáról további információval nem rendelkezünk. Január óta a Berda nem végez semmiféle munkát illetve javítást a házban, minden szükséges javítást megoldunk. A felmerült problémákra az Árkádium Kft azonnal küldte a szakembereket. A lépcsőházakban a faliújságon illetve a szövetkezet honlapján minden aktuális információ megtalálható, kérjük, hogy folyamatosan tartsák figyelemmel a kiírásokat. A biztosítási kötvényszám a maradt a régi, a káreseményeket az új szövetkezeten keresztül rendezzük. A közművek átírásra kerültek, kivéve a Techem és az FKF- ezek még folyamatban vannak. A közös költség egyenlegről ig a Berda álltja ki igazolást, az azt követő időszakról a Tél utca szövetkezet. Néhány lépcsőházban csótányok jelentek meg, valószínűleg a pincékben tárolt lomok következményeként. Elkezdtük az irtást. Racskóné Tél 48, fsz/1.: A lakásokban van e lehetőség irtásra? Benkő János: Egyéni kérésre a lakásokba is bemennek irtani, a költséget a tulajdonos fizeti. Áprilisban megtörtént a szeméttárolók zárcseréje, kérjük a lakókat, hogy illetéktelen személyeknek ne adjanak kulcsot, illetve az ajtót ne hagyják nyitva. A szelektív gyűjtőkbe a palackokat összenyomva tegyék, különben nagyon sok helyet foglal el és hamar megtelik. Techem mérők 10 évig hitelesek. A mérők leolvasási díja 900 ezer Ft/év, lakásonként 5-6 ezer Ft/ év. A mérők 5 éve kerültek felszerelésre.

3 Kovács Miklósné Tél utca 44. Radiátor cserénél mi a teendő? Dr. Fister: Értesíteni kell a Techemet, ők szerelik át a mérőt. A évi Berda beszámolót nem tartjuk elfogadhatónak, mivel indokolatlan költségeket tüntettek fel az épületünkre vonatkozóan, pl. liftkarbantartás és ügyeleti díj, panelhézag szigetelés, magas takarítási díj és bérköltségek. A küldött gyűlésen jeleztük, hogy megtesszük a megfelelő jogi lépéseket. A valótlan adatok ellenére a küldöttgyűlés 30/27 arányban elfogadta a évi Berda beszámolóját. A Berda a január után meg nem fizetett közös költség díjak után nem indít behajtást a per lezárásáig, erre Czakó úr igéretett tett a tagértekezleten. Ház előtt virágos kertek rendbetétele. Dr. Fister javasolja, hogy szervezzünk szomszéd napot - melynek keretében megszépítjük a házak előtti kiskerteket. Ez egyben jó alkalom, hogy a lakók ismerkedjenek és összehozza a lakóközösséget. Süteménnyel és itallal hozzájárulhatnak az alkalomhoz. A pincehelyiségek felmérését Bacsi László elvégezte. A pincék bérlőinek azonosítása folyamatban van. Januárban a lakók segítségével és közreműködésével megnyitottuk a régi gázszerelő műhelyben a szövetkezeti irodát. Az ajtón található az aktuális havi nyitva tartás és bedobhatók a vízóra kartonok is a postaládába. Benkő János beszámolója: Januárban vízóra kartonok használata került bevezetése, melyek használata a kezdeti kisebb zökkenők után rutinosan folyik. A közös költséget a 98 lakásból 7 fő kivételével mindenki rendszeresen fizeti. 1 tulajdonos továbbra is a Berdának fizet. A ház megtakarítása az első 4 hónapban a számlák rendezése után 3,5 M Ft, ami kiemelkedően jónak számít. A tartozók részletfizetési kedvezményt igényelhetnek, ha felveszik a kapcsolatot a szövetkezettel. A lépcsőházak lépcsőinek burkolat cseréjére érkezett legkedvezőbb ajánlat 5, 8 M Ft. A legrosszabb állapotú lépcsőházakkal kezdjük a felújítást.

4 Megtörtént az épület műszaki állapotának a felmérése. A 30 éves strang csövek 5-10 éven belül feltétlenül cserére szorulnak, aminek a költsége M Ft. lesz. Eddig egy 6 méter hosszúságú szakaszt cseréltek csőtörés miatt, ezt a biztosító kifizette. Rovarirtás 3 alkalommal megrendelésre került a csótányok miatt, a költsége 165 ezer Ft. Ha ágyi poloska megjelenését tapasztalja valaki, feltétlenül jelentse a gondnoknak! A szemétgyűjtő konténerek fertőtlenítő mosása negyedévente történik. Az épület jelenleg stabilan működik, műszaki állapota megfelelő. Június körül kerül kiírásra az újabb panel program Ft/hó/lakás az önkormányzat hozzájárulása a költségekhez. A szigeteléssel és a nyílászáró cserékkel 50 %-os energia megtakarítás is elérhető. Ha kiírják a pályázatot felmérjük a lakók igényét a pályázatban való részvételre évi költségvetési terv megbeszélése, elfogadása. Határozattal Benkő János: Ismerteti a 2015 évi költségvetés tervezetét. Tájékoztatja a lakókat a tételekről. Az év első 3 hónapjára sajnos nem kaptunk információt a Berdától a víz- csatorna és áramdíjakról. Ezt a Berda fizette. A közös költség díja jelenleg 200 Ft/hó/m2. Balatoni József Tél utca 38. 1/3. felajánlott segítségével a meghibásodott szellőzőmotorok karbantartása és felújítása anyagáron történik, ami hozzájárul a költségeink csökkentéséhez. A ház megtakarítása 2015 végéig várhatóan Ft lesz. 2 hónap közös költség díj elmaradás esetén indul a jogi eljárás. Dávid Tél utca 50. kérdése: miért szükséges a lépcsőházak burkolása? Dr. Fister válasza: A 34, 36, 38, 48-as lépcsőházak PVC burkolata nagyon rossz állapotú, felszakadt, hiányos és balesetveszélyes. Ezekben a lépcsőházakban kell kezdeni a munkálatokat. Szeifert-Bodor Zsuzsanna kérdése: Bejárati ajtók zárjait lecserélik e? Dr. Fister: Egyenlőre nem, mert nagyon magas lenne költsége. Mennensdorfer Károlyné Tél utca 48. 3/5. Techemnél lehetett választani a havi vagy éves mérő óra leolvasást. Benkő János: Valóban így van, viszont aki nem odafigyelve használja a fűtést, annak nagy lehet az eltérés az éves egyszeri elszámolás során a ténylegesen felhasznált és a kifizetett általány díj között. Dr. Fister: Egyenlőre nincsen elkülönített felújítási alap számlánk. 55 Ft/hó/m2 a felújítási keretünk.

5 Benkő János javasolja a Lakástakarék pénztári számla nyitását, havi ezer Ft befizetéssel. Dr. Fister: A ház bankszámlához egyedül senki sem férhet hozzá, kettős felügyelettel működik. Minden tranzakció indításához 2 ember jóváhagyása szükséges. Balaton József Tél utca 38. 1/3javasolja, hogy szakaszos legyen a lépcsőházak felújítása. Benkő János: igen, így terveztük. 1 M Ft, tartaléka mindig lesz elkülönítve a háznak. 3/2015. A közgyűlés egyhangúan elfogadta a 1043 Budapest Tél u számú lakásszövetkezet évi költségvetés tervezetét ben elvégzendő felújítási munkák (lépcsőház burkolat cseréje, mozgásérzékelős világítás felszerelése) megbeszélése, elfogadása. Határozathozatal. Dr. Fister javasolja, hogy csak a hosszú bejárati részekhez legyenek felszerelve a mozgásérzékelős lámpák. A 32 és 50-es lépcsőházak lakói eldönthetik, hogy mindkét bejárathoz kérik-e a világítás felszerelését. A kivitelezésre 250 ezer Ft-os ajánlatot kaptunk. Mennesdorfer Károlyné Tél utca 48. 3/5 javasolja, hogy a 48-as bejárathoz mindkét oldalra szereljenek fel világítást, mivel a növényzet elég sűrű a rövid bejárati részen is. 4/12015 A közgyűlés 1 tartózkodással 30 igen 0 nem szavazattal megszavazta a lépcsőházak burkolat cseréjét. 4/2/2015 A közgyűlés egyhangúan megszavazta a mozgásérzékelős világítás felszerelését a hosszú bejárati oldalakhoz. 5. Szemétszállítási költség felosztásának megbeszélése, elfogadása. Határozathozatal. dr. Fister Katalin tájékoztatja a megjelenteket, hogy a szemétszállítási költség viseléséről azért szükséges új határozatot hozni, hogy a szolgáltatóval új szerződést tudjon a lakásszövetkezet kötni. Szavazásra bocsátja, hogy a szemétszállítási díj az eddigi gyakorlatnak megfelelően továbbra is a lakásszám szerint egyenlő arányba kerüljön felosztásra. 5/2015 A közgyűlés egyhangúan megszavazta, hogy a szemétszállítás díjja egyenlő mértékben kerüljön felosztásra a lakások száma szerint.

6 6. A havi közös költség összegének megbeszélése, elfogadása. Határozathozatal. A közös költség díja jelenleg 200 Ft/hó/m2. Benkő János javasolja, hogy egyenlőre maradjon ez az összeg, így biztonsággal fedezhető a házban tervezett felújítások költsége. Racskóné kérdése: Az épületbiztosítás díja benne van e a közös költség összegében? Benkő János: Igen, a Ft havi díj már tartalmazza a biztosítást is. 6/2015 A közgyűlés 30 igen 1 nem szavazattal 0 tartózkodással megszavazta a jelenleg is érvényben lévő 200 Ft/hó/m2 közös költség díjat. 7. Fundamenta Lakáskassza megtakarítás megbeszélése, elfogadása. Határozathozatal. Benkő János javasolja, hogy a szövetkezet nyisson Lakástakarék pénztári megtakarítás havi Ft befizetéssel, 49 havi futamidővel. Lejáratkor a várhatóan igénybe vehető összeg 9 M Ft lesz. 7/2015 A közgyűlés egyhangúan döntött a Fundamenta Lakáskassza megnyitásáról, havi Ft befizetésével 49 havi futamidő mellett. 8. Közös helyiségek (tárolók) bérlőinek felmérése (a szövetkezetben lakástulajdonnal nem rendelkezők helyiségbérletének engedélyezéséről vagy megtiltásáról szóló határozathozatal, a szövetkezetben lakástulajdonnal rendelkezők által bérelhető helyiségek számának meghatározása, az ismeretlen bérlők által használt helyiségek újrahasznosításáról szóló döntés meghozatala.) Határozathozatal. Dr. Fister: Nagyon sokan szeretnének tároló helyiséghez jutni az új lakók közül, miközben néhány tulajdonos több helyiséggel is rendelkezik. A bérleti díjak sem egységesek, ugyan akkora terület bérléséért valaki aránytalanul keveset fizet, valaki sokkal többet. Néhány tárolót nem szövetkezeti tulajdonos bérel és olyan is van, ahol a külsős bérlő jelentős tartozást halmozott fel. Bacsi László Tél utca 40. felmérte a pincéket illetve az újonnan kialakítható- leválasztható helyiségeket. Dr. Fister javasolja, hogy a helyiségek bérlőinek azonosítása után a gazdátlan, beazonosíthatatlan bérlemények kerüljenek felnyitásra és kiürítésre, majd kiadásra új bérlőknek. Minden bérlő jelezze, melyik helyiséget bérli. Határidő:

7 Sándor Szabolcs Tél utca 38. Fsz.2. javasolja, hogy a lakók által aláírt nyilatkozatban végezzük el a gyors felmérést. 8/1/2015 A közgyűlés egyhangúan megszavazta, hogy a Tél utca ben lakástulajdonnal nem rendelkezők nem bérelhetnek tároló illetve pincehelyiséget. 8/2/2015 A közgyűlés egyhangúan megszavazta, hogy a Tél utca tárolóinak és pincehelyiségeinek bérlői ig felmérésre kerülnek. A gazdátlan, beazonosíthatatlan helyiségek felnyitásra és kiürítésre kerülnek. 9. A hideg- melegvíz fogyasztás elszámolásának módjáról tájékoztatás és döntéshozatal, valamint azok szankcionálásának megbeszélése, akik határidőre nem adják le az óra állásokat. Határozathozatal. Benkő János: azok, akik nem adják le a megjelölt határidőben az óraállásokat, részesüljenek valamilyen szankcióban, mert a le nem adott fogyasztást a többi lakó fizeti meg a gondatlanok helyett. Javasolja, hogy szankcióként ilyen esetekben mérő óránként 10 m3 kerüljön elszámolásra. Maszkájné: nagyon sok a 10 m3. Dr. Fister: Igen, de odafigyelünk a vízóra kartonok begyűjtésére, szólunk, ha valaki nem adta le. Ha a felszólításunk ellenére sem adják le az óra állásokat, kénytelenek vagyunk a tulajdonos szankcionálni. 9/2015 A közgyűlés 30 igen szavazattal és 1 tartózkodással megszavazta, hogy akik nem adják le a megadott határidőig az vízóra állásokat 10 m3 fogyasztás kerüljön elszámolásra mérő óránként. A 98 lakásból 1 lakás nem rendelkezett egyáltalán vízórával. A szövetkezet költségén felszerelésre került a vízóra, a lakó részletekben törleszti a szerelés díját. 10. A költségmegosztók Techem által végzett leolvasási gyakoriságának megbeszélése, határozathozatal. dr. Fister Katalin tájékoztatja a megjelenteket, hogy a Techem nem hajlandó új szerződés megkötésére addig, amíg a Berdával a per le nem zárul, ezért árajánlatot sem voltak hajlandóak adni. erről a napirendi pontról érdemben szavazni nem tudunk, mert nem érkezett árajánlat. 11. A lakásszövetkezet működésének megbeszélése.

8 dr. Oláh Éva Hány tagja van jelenleg a szövetkezetnek? Dr. Fister: Jelenleg a 98 lakásból 65 tag tagja van a szövetkezetnek. Vannak, akik még nem adták le a belépő nyilatkozatot, illetve van néhány új lakó is, aki még nem lépett be. A napirendi pontokkal kapcsolatban több kérdés nem merült fel. Dr. Fister Katalin 20 óra 25 perckor a közgyűlést lezárja. Dr. Fister Katalin Levezető Elnök Sándor Erika Jegyzőkönyv vezető Bodó János Lázár Adrienn

BESZÁMOLÓ. A Búza Lakásszövetkezet 2014. év gazdálkodásáról és az Igazgatóság tevékenységéről

BESZÁMOLÓ. A Búza Lakásszövetkezet 2014. év gazdálkodásáról és az Igazgatóság tevékenységéről BESZÁMOLÓ A Búza Lakásszövetkezet 2014. év gazdálkodásáról és az Igazgatóság tevékenységéről Az Igazgatóság fő feladatait a Közgyűlés 2014. évre elfogadott határozat végrehajtása mellett a lakásszövetkezet

Részletesebben

B É K Á S M E G Y E R I 3. S Z. L A K Á S F E N N T A R T Ó S Z Ö V E T K E Z E T 1 0 3 9 B U D A P E S T, J Ó S U. 1 6. MEGHÍVÓ

B É K Á S M E G Y E R I 3. S Z. L A K Á S F E N N T A R T Ó S Z Ö V E T K E Z E T 1 0 3 9 B U D A P E S T, J Ó S U. 1 6. MEGHÍVÓ B É K Á S M E G Y E R I 3. S Z. L A K Á S F E N N T A R T Ó S Z Ö V E T K E Z E T 1 0 3 9 B U D A P E S T, J Ó S U. 1 6. MEGHÍVÓ Tisztelt Tulajdonosok! Értesítjük Önöket, hogy 2013. április 29-én (hétfőn)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: 2015. május 26-án 18.00 órakor az Ezüsthegy Lakásfenntartó Szövetkezet /1038 Bp. Zsirai M. u. 1-2./ közgyűlésén.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: 2015. május 26-án 18.00 órakor az Ezüsthegy Lakásfenntartó Szövetkezet /1038 Bp. Zsirai M. u. 1-2./ közgyűlésén. 1 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2015. május 26-án 18.00 órakor az Ezüsthegy Lakásfenntartó Szövetkezet /1038 Bp. Zsirai M. u. 1-2./ közgyűlésén. Közgyűlés helye: 1038 Bp. Csobánka tér 7. Veres Péter Gimnázium

Részletesebben

Építő utca 15. társasház MEGHÍVÓ Tisztelt Tulajdonostársak! 2014. szeptember 17-én (szerdán) 1800 órakor Közgyűlés helye: Napirendi pontok:

Építő utca 15. társasház MEGHÍVÓ Tisztelt Tulajdonostársak! 2014. szeptember 17-én (szerdán) 1800 órakor Közgyűlés helye: Napirendi pontok: Építő utca 15. társasház Cím: 1184 Budapest, Építő utca 15. Levelezési cím: 1675 Budapest, Pf. 36. Email: kepviselet@digikabel.hu Telefon 295-1277 (hétfő, szerda 17-19 óra) MEGHÍVÓ Tisztelt Tulajdonostársak!

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI BESZÁMOLÓ

KÖZGYŰLÉSI BESZÁMOLÓ Lakatos úti 2. sz. Lakásszövetkezet a lakók szolgálatában 1184 Budapest, Lakatos út 32/A. 295-12-77 vezetoseg2szlakszov@digikabel.hu www.lakatosszovetkezet.hu KÖZGYŰLÉSI BESZÁMOLÓ a 2014. évi pénzügyi-gazdasági

Részletesebben

Zárszámadó küldöttgyűlés

Zárszámadó küldöttgyűlés Zárszámadó küldöttgyűlés 214. május 28. Napirend: 1. Az igazgatóság beszámolója a 213. évi munkáról. 2. A Felügyelő Bizottság beszámolója. 3. A zárszámadás, a mérleg és eredmény kimutatás elfogadása. 4.

Részletesebben

Közös képviselet árajánlat

Közös képviselet árajánlat 1. oldal E.Service VÁLLALKOZÓ, SZERVEZŐ ÉS TANÁCSADÓ KFT. társasház képviseleti irodája 1078 Budapest, Nefelejcs u.41. telefon/fax: 786-0211 postacím: 1437 Budapest, pf.:813 Tisztelt Számvizsgáló Bizottság!

Részletesebben

Óbudai Vagyonkezelő Zrt.

Óbudai Vagyonkezelő Zrt. Óbudai Vagyonkezelő Zrt. AJÁNLAT KÖZÖS KÉPVISELET ELLÁTÁSÁRA Budapest, III. kerület Óbuda 113.számú TÁRSASHÁZ Az Óbudai Vagyonkezelő Zrt. Budapest III. ker. Óbuda Békásmegyer Önkormányzat által alapított

Részletesebben

Készült : 2014. május 27-én 18.00 órakor az Ezüsthegy Lakásfenntartó Szövetkezet /1038 Bp. Zsirai M. u. 1-2./ közgyűlésén.

Készült : 2014. május 27-én 18.00 órakor az Ezüsthegy Lakásfenntartó Szövetkezet /1038 Bp. Zsirai M. u. 1-2./ közgyűlésén. J e g y z ı k ö n y v Készült : 2014. május 27-én 18.00 órakor az Ezüsthegy Lakásfenntartó Szövetkezet /1038 Bp. Zsirai M. u. 1-2./ közgyűlésén. Közgyűlés helye: 1038 Bp. Csobánka tér Veres Péter Gimnázium

Részletesebben

9. számú JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2012. május 18. napján pénteken, 16 órakor Rétság Város Polgármesteri Hivatalának 121. számú hivatalos helyiségében.

9. számú JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2012. május 18. napján pénteken, 16 órakor Rétság Város Polgármesteri Hivatalának 121. számú hivatalos helyiségében. 9. számú JEGYZŐKÖNYV Készült: 2012. május 18. napján pénteken, 16 órakor Rétság Város Polgármesteri Hivatalának 121. számú hivatalos helyiségében. Jelen vannak: dr.katona Ernő alpolgármester dr. Szájbely

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2011. szeptember 26-ai közmeghallgatásáról. Jegyzőkönyvvezetőről, és a jegyzőkönyv hitelesítőkről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2011. szeptember 26-ai közmeghallgatásáról. Jegyzőkönyvvezetőről, és a jegyzőkönyv hitelesítőkről Pátka Község Önkormányzatának 66-15/2011. Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV a -testület 2011. szeptember 26-ai közmeghallgatásáról Rendeletek: Határozatok: 138/2011.(IX.26.) 139/2011.(IX.26.) Jegyzőkönyvvezetőről,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v :

J e g y z ő k ö n y v : J e g y z ő k ö n y v : Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 25. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Bukodi Károly Horváth Tamás Bukodi Jánosné Buza Ernő Dönti Károly

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 5. napján megtartott képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 5. napján megtartott képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 5. napján megtartott képviselő-testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 1/2015.(II.05.) számú önkormányzati határozat 2/2015.(II.05.)

Részletesebben

Az Igazgatóság beszámolója a lakásszövetkezet 2013. évi tevékenységéről, zárszámadásáról és a 2014. évi tervekről

Az Igazgatóság beszámolója a lakásszövetkezet 2013. évi tevékenységéről, zárszámadásáról és a 2014. évi tervekről Az Igazgatóság beszámolója a lakásszövetkezet 2013. évi tevékenységéről, zárszámadásáról és a 2014. évi tervekről Tisztelt Küldött Társunk! Lakásszövetkezetünk Igazgatósága az Alapszabályunk, a Szervezeti

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült az Ecser Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 16-án 18.03 órai kezdettel megtartott soros üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült az Ecser Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 16-án 18.03 órai kezdettel megtartott soros üléséről. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült az Ecser Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 16-án 18.03 órai kezdettel megtartott soros üléséről. Ülés helye: Rábai Miklós Művelődési Ház 2233 Ecser, Bajcsy

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Márianosztra Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 15.-én megtartott nyilvános testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Márianosztra Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 15.-én megtartott nyilvános testületi üléséről. Szám: /2010. JEGYZŐKÖNYV Készült: Márianosztra Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 15.-én megtartott nyilvános testületi üléséről. Jelen vannak: jelenléti ív szerint. Kiss László

Részletesebben

M E G H Í V Ó. A közgyűlés helye: Óbudai Kulturális Központ Bp. III. San Marco u 81 Színház terem

M E G H Í V Ó. A közgyűlés helye: Óbudai Kulturális Központ Bp. III. San Marco u 81 Színház terem M E G H Í V Ó Tisztelt Tulajdonos! Értesítem, hogy a Faluház - Társasház 2011. évi beszámoló közgyűlését 2012. május 22-én kedden 17 30 órakor tartja. A közgyűlés helye: Óbudai Kulturális Központ Bp. III.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Visegrád Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 21-én megtartott nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Visegrád Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 21-én megtartott nyílt üléséről Visegrád Város Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 1/2015. Határozatok száma: 1-16/2015. (01.21.) Rendelet száma: - JEGYZŐKÖNYV 2015. január 21-én megtartott nyílt üléséről 1. Visegrád és Környéke Turisztikai

Részletesebben

AKTUÁLIS TEENDŐK A BESZÁMOLÓ KÖZGYŰLÉSEK ELŐTT

AKTUÁLIS TEENDŐK A BESZÁMOLÓ KÖZGYŰLÉSEK ELŐTT AKTUÁLIS TEENDŐK A BESZÁMOLÓ KÖZGYŰLÉSEK ELŐTT A társasházakról szóló 2003. évi CXXXIII. törvény 35. -a szerint közgyûlést legalább évente egyszer, május 31-ig kell megtartani az éves elszámolásról és

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. készült a bizottság 2012. május 24-én megtartott nyilvános üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. készült a bizottság 2012. május 24-én megtartott nyilvános üléséről Budapest Főváros XV. kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi és Jogi Bizottsága Ülés száma: PJB 118-14//2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V készült a bizottság 2012.

Részletesebben

Püspökladány Város Önkormányzatának Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága

Püspökladány Város Önkormányzatának Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága Püspökladány Város Önkormányzatának Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2011. március 29-i soron következő ülésének Jegyzőkönyve 8/2011. (III. 29.) számú Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság határozata A Víziközmű

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pápakovácsi Község Önkormányzat képviselő-testülete 2011.április 21-én 19.00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Pápakovácsi Község Önkormányzat képviselő-testülete 2011.április 21-én 19.00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi Fő utca 19. Szám: 7-7 /2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pápakovácsi Község Önkormányzat képviselő-testülete 2011.április 21-én 19.00 órakor

Részletesebben

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 29-ei testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 29-ei testületi üléséről készült jegyzőkönyv 1 Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 29-ei testületi üléséről készült jegyzőkönyv napirendjei: - Siófoki KÖH Alapító Okirat módosítás - Központi orvosi ügyeleti feladatok

Részletesebben

Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. január 20-i nyilvános ülésén.

Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. január 20-i nyilvános ülésén. 1 ÁBRAHÁMHEGY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8256 Ábrahámhegy, Badacsonyi u. 13. Ikt.szám: 121-19 /2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009.

Részletesebben

Javaslat a Salgótarján, Alkotmány út 9. (hrsz: 1787/9/A/l) szám alatti nem lakás célú helyiség kedvezményes bérleti díjon történő hasznosítására

Javaslat a Salgótarján, Alkotmány út 9. (hrsz: 1787/9/A/l) szám alatti nem lakás célú helyiség kedvezményes bérleti díjon történő hasznosítására 14250576 Salgó Vagyon Kft. Salgótarján SV/845-.C./2014 Javaslat a Salgótarján, Alkotmány út 9. (hrsz: 1787/9/A/l) szám alatti nem lakás célú helyiség kedvezményes bérleti díjon történő hasznosítására Tisztelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. készült a bizottság 2012. augusztus 27-én megtartott nyilvános üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. készült a bizottság 2012. augusztus 27-én megtartott nyilvános üléséről Budapest Főváros XV. kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi és Jogi Bizottsága Ülés száma: PJB 118-22//2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V készült a bizottság 2012.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2013. május 27-ei ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2013. május 27-ei ülésén. Jegyzőkönyv Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2013. május 27-ei ülésén. Jelen vannak: a részéről: Hajdu Imre elnök Egyed Attila Halász Péter Stumpf

Részletesebben

A nyilvános napirendi pontok tárgyalásánál jelen van: Farkas Károlyné, Kamond Község Roma Nemzetiségi Önkormányzatának elnöke

A nyilvános napirendi pontok tárgyalásánál jelen van: Farkas Károlyné, Kamond Község Roma Nemzetiségi Önkormányzatának elnöke KAMOND K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T A K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E Ügyszám: 15-3/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kamond Község Önkormányzata Képviselő testülete 2012. február 22-én 9.00

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Tanácskozási joggal meghívottak: dr. Szűcs Szilárd aljegyző Bodáné Kókai Ilona könyvvizsgáló Szántai Pál könyvszakértő

Jegyzőkönyv. Tanácskozási joggal meghívottak: dr. Szűcs Szilárd aljegyző Bodáné Kókai Ilona könyvvizsgáló Szántai Pál könyvszakértő 321 Jegyzőkönyv Készült: Mezőszemere Község Önkormányzat Képviselő-testületének ülésén 2013. december 11-én (szerda) du. 13 órai kezdettel. Az ülés helye: Mezőszemere Község önkormányzatának tanácskozó

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Ózd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2005. október 25-én a Városháza tanácskozótermében megtartott üléséről

Jegyzőkönyv. Készült Ózd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2005. október 25-én a Városháza tanácskozótermében megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült Ózd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2005. október 25-én a Városháza tanácskozótermében megtartott üléséről Jelen vannak: Benedek Mihály polgármester, dr. Bárdos Balázs, Battyányi

Részletesebben