ÉRTESÍTÕ MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. Utasítások. 17. szám 122. évfolyam május 11. TARTALOM

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÉRTESÍTÕ MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. Utasítások. 17. szám 122. évfolyam 2007. május 11. TARTALOM"

Átírás

1 17. szám 122. évfolyam május 11. ÉRTESÍTÕ MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TARTALOM Utasítások 4/2007. (V. 11. MÁV Ért. 17.) ÜÁVIGH. sz. üzletági általános vezérigazgató-helyettesi utasítás a képernyő előtti munkavégzéshez éleslátást biztosító szemüveg ellátásáról szóló 56/2003. (MÁV Ért. 15.) EBKF-Pg. F. sz. utasítás módosításáról... 5/2007. (V. 11. MÁV Ért. 17.) ÜÁVIGH. sz. üzletági általános vezérigazgató-helyettesi utasítás a MÁV-ZSSK forgalomban érvényes kedvezmények szabályozásáról... 6/2007. (V. 11. MÁV Ért. 17.) ÜÁVIGH. sz. üzletági általános vezérigazgató-helyettesi utasítás a Swiss Travel System keretében értékesíthető bérletek megszüntetéséről... 7/2007. (V. 11. MÁV Ért. 17.) ÜÁVIGH. sz. üzletági általános vezérigazgató-helyettesi utasítás a MÁV-UZ-RZD-BC forgalmakban érvényes menettérti kedvezmények, valamint az Oldal UZ tranzitforgalmában a 0,8333 koefficiens alkalmazásának szabályozásáról... 8/2007. (V. 11. MÁV Ért. 17.) ÜÁVIGH. sz. üzletági általános vezérigazgató-helyettesi utasítás az EURO DOMINO ajánlatok megszüntetéséről... 9/2007. (V. 11. MÁV Ért. 17) ÜÁVIGH. sz. i utasítás az Eurail bérletekkel kapcsolatos tudnivalók meghirdetéséről... 10/2007. (V. 11. MÁV Ért. 17.) ÜÁVIGH. sz. üzletági általános vezérigazgató-helyettesi utasítás a TRENITALIA utasításhoz tartozó 2. sz. módosítás hatálybaléptetéséről... Közlemények Elveszett felügyeleti igazolvány érvénytelenítése... Oldal Utasítások 4/2007. (V. 11. MÁV Ért. 17.) ÜÁVIGH. sz. a képernyő előtti munkavégzéshez éleslátást biztosító szemüveg ellátásáról szóló 56/2003. (MÁV Ért. 15.) EBKF-Pg. F. sz. utasítás módosításáról A képernyő előtti munkavégzéshez éleslátást biztosító szemüveg ellátásról szóló 56/2003. (MÁV Ért. 15.) EBKF- Pg.F utasítás 7.) pontjában foglaltak helyett a MÁV ZRt. és a F-O Optika-Fotó Kft. közötti szerződés 4. sz. módosításnak megfelelően május 2-től kezdődően a következőket kell alkalmazni: 7. A képernyő előtti éleslátást biztosító szemüvegek árai (ÁFA-val együtt) május 2-től: 1. csomagként egyfókuszú műanyag szemüveglencse pár + szemüvegkeret: 5.181,- Ft. 2. csomagként Business műanyag szemüveglencse pár + szemüvegkeret: ,- Ft. 3. csomagként bifokális műanyag munkaszemüveglencse pár + szemüvegkeret: ,-Ft. 4. csomagként progresszív műanyag munkaszemüveg-lencse pár + szemüvegkeret: ,-Ft. A fenti árak magukban foglalják a szemüvegek elkészítésének munkadíját is. Az utasítás hatálybalépésével egyidejűleg az 1/2005.(MÁV Ért. 12.) Szolg. Főig. sz. utasítás hatályát veszti. Dr. Mosóczi László s. k.

2 442 A MÁV ZRt. Értesítője 17. szám 5/2007. (V. 11. MÁV Ért. 17.) ÜÁVIGH. sz. a MÁV-ZSSK forgalomban érvényes kedvezmények szabályozásáról Az utasítás célja meghatározni a MÁV-ZSSK menettérti és viszonylati és kishatárforgalmi kedvezmények kiadásával kapcsolatos szabályokat. Jelen utasítás hatálya kiterjed a SZÜ valamennyi szervezeti egységére és szakmai irányítása alá tartozó munkavállalókra. Az utasításban használt fogalmak az Egységes Nemzetközi Díjszabás Személyek Szállítására TCV I Füzetben kerültek meghatározásra Az ajánlat neve MÁV-ZSSK menettérti kedvezmény Igényjogosultság Az igényjogosultság tekintetében nincs korlátozás Kedvezmény érvényességi területe A kedvezmény a MÁV és a ZSSK elektronikus TCV állományában felvett magyar és szlovák állomások viszonylataiban, határátmenetektől függetlenül, valamenynyi vonaton érvényes Kedvezmény mértéke A részes vasutak a TCV menetdíjaikból az alábbi kedvezményeket biztosítják: Egyéni utasok Csoportok 6-29 főig 30 főtől MÁV szakasz TCV 60% TCV 60% TCV 65% ZSSK szakasz TCV 55% TCV 65% TCV 65% Gyermekkedvezmény, kutyaszállítás A gyermekek a felnőtt menetdíj felét fizetik a TCV I. füzet szerinti életkorhatárok figyelembevételével. Kutyák a felnőtt 2. osztályú menetdíj feléért vihetők be az egyéb, bevitelre vonatkozó rendelkezések betartásával Kocsiosztály Az ajánlat mindkét kocsiosztályra elszámolható Hosszabb út részbeni fedezése, korlátozások A fenti kedvezménnyel menetjegy 3. vagy további ország(ok)ba történő utazás céljára, Szlovákián át tranzitban, 3. ország határpontjára menetjegy nem szolgáltatható ki. Kedvezményes menetjegy csak az egyik vasút vonalára nem adható ki Menetjegyek kiállítása A kedvezményes menetjegyek Kedvezmény alapja rovatába a Sondertarif szöveget kell beírni. Gyermekek és kutyák esetén a Kind, illetve a Hund szót is fel kell venni Az ajánlat neve MÁV-ZSSK viszonylati kedvezmény Igényjogosultság Az igényjogosultság tekintetében nincs korlátozás A kedvezmény érvényességi területe és a viszonylati kedvezményes menetjegyek ára A kedvezmény az alábbi viszonylatokra vehető igénybe. Az árak menettérti útra érvényesek.

3 17. szám A MÁV ZRt. Értesítője 443 viszonylat ár (euró) Miskolc Kosice (Cana Gr.) 5 Budapest Bratislava (Szob Gr.) 15 Budapest Bratislava (Rajka Gr.) 17 Budapest Bratislava (Szob Gr./Rajka Gr.) 19 Budapest Poprad Tatry (Cana Gr.) 26 Budapest Zvolen (Filakovo Gr.) 15 Budapest Lučenec (Filakovo Gr.) 11 Győr Bratislava (Rajka Gr.) 7 Budapest Nové Zámky (Szob Gr.) 9 Budapest Štúrovo (Szob Gr.) 6 Vác Nové Zamky (Szob Gr.) 6 A Budapest Bratislava (Szob Gr./Rajka Gr.) viszonylatra kiadott kedvezményes menetjegy vagylagos határátlépésre jogosít mind oda-, mind visszaútban Gyermekkedvezmény, kutyaszállítás Gyermekek a felnőtt menetdíj felét fizetik a TCV I. füzet szerinti életkorhatárok figyelembevételével. Tekintettel arra, hogy a gyermekkorhatár a két vasúton eltérő, ezért Magyarországon történő jegykiadás esetén a gyermekjegy kiszolgáltatásakor a MÁV/GYSEV-en érvényes korhatár az irányadó. Kutyák a felnőtt menetdíj feléért szállíthatóak az egyéb, bevitelre vonatkozó rendelkezések betartása mellett Kocsiosztály Viszonylati kedvezményes menetjegyeket csak 2. kocsiosztályra és csak menettérti útra lehet kiadni Hosszabb út részbeni fedezése, útmegszakítás A viszonylati kedvezményes menetjegy hosszabb út részbeni fedezésére nem használható fel. Az utazás nem szakítható meg Visszatérítés A menetjegy részbeni felhasználása esetén a visszatérítés nem megengedett Egyebek A viszonylati kedvezményes díjból a jelen rendeletben meghatározottnál nagyobb kedvezmény nem adható Menetjegyek kiállítása A viszonylati kedvezményes díjat TCV ellenőrzőszelvényes űrjegyen kell elszámolni. A kedvezményes menetjegyek Kedvezmény alapja rovatába a Relationspreis szöveget kell beírni. Gyermekek és kutyák esetén a Kind, illetve a Hund szót is fel kell venni. A Budapest Bratislava (Szob Gr./Rajka Gr.) viszonylat esetén a TCV ellenőrzőszelvényes űrjegyen fel kell tüntetni a vagylagos határpontokat Az ajánlat neve MÁV-ZSSK kishatárforgalmi kedvezmény Igényjogosultság Igényjogosultság tekintetében nincs korlátozás A kedvezmény érvényességi területe és a kishatárforgalmi menetjegyek ára A teljesárú és az 50%-os kedvezményű, menettérti útra szóló menetjegyek ára viszonylatonként: viszonylat teljesárú (EUR) 50%-os kedvezményű (EUR) Rajka-Petrzalka-Bratislava 1,4 0,7 Bánréve Lenártovce 0,8 0,4 Ózd Lenártovce 1,6 0,8 Sátoraljaújhely Slovenské Nové Mesto 0,8 0,4 Salgótarján Fiľakovo 2 1 Somoskőújfalu Fiľakovo 1,6 0,8 Hidasnémeti Čaňa 1,4 0,7 Szob Štúrovo 1,4 0,7 Vác Štúrovo 3,4 1,7

4 444 A MÁV ZRt. Értesítője 17. szám A kedvezményes menetjegyek érvénytartama A kedvezményes menetjegyek a fenti viszonylatokban menettérti útra szolgáltathatók ki. A kedvezményes menetjegyek érvénytartama 2 nap. A jegyborítón szereplő érvénytartamot ennek megfelelően javítani kell, és a 2 nap/tage/jours szöveget kell a borítóra ráírni Gyermekkedvezmény, kutyaszállítás Gyermekek a felnőtt menetdíj felét fizetik a TCV I. füzet szerinti életkorhatárok figyelembevételével. Tekintettel arra, hogy a gyermekkorhatár a két vasúton eltérő, ezért Magyarországon történő jegykiadás esetén a gyermekjegy kiszolgáltatásakor a MÁV/GYSEV en érvényes korhatár az irányadó. Kutyák a felnőtt menetdíj feléért szállíthatóak az egyéb, bevitelre vonatkozó rendelkezések betartása mellett Kocsiosztály A kedvezményes menetjegy csak 2. kocsiosztályra számolható el Hosszabb út részbeni fedezése A kishatárforgalmi menetjegy hosszabb út részbeni fedezésére nem használható fel Visszatérítés A menetjegyek részbeni felhasználása esetén a visszatérítés nem megengedett Egyebek A kishatárforgalmi díjból a jelen rendeletben meghatározottnál nagyobb kedvezmény nem adható Menetjegyek kiállítása A kishatárforgalmi kedvezményes díjat TCV ellenőrzőszelvényes űrjegyen kell elszámolni. A Kedvezmény alapja rovatba a Kleingrenzverkehr szöveget kell beírni. Gyermekek és kutyák esetén a Kind, illetve a Hund szót is fel kell venni. A ZSSK állomási pénztáraiban szintén TCV ellenőrzőszelvényes űrjegyen számolják el a kishatárforgalmi kedvezményes díjat. Vonaton a ZSSK jegyvizsgálói elektronikus jegyet szolgáltatják ki. 4.4 Kódolás Az egyes ajánlatokkal kapcsolatosan a kódolásra vonatkozóan az SZBEK SZDO külön rendelkezik. 4.5 Statisztika Az eladási statisztikát az SZBEK SZDO gyűjti ajánlatonként utasfő és MÁV bevételi bontásban, és azt havonta megküldi a Személyszállítási Üzletág Marketing és Értékesítési Főosztály Marketing Menedzsmentjének. 5.0 HIVATKOZÁSOK, MÓDOSÍTÁSOK, HATÁ- LYON KÍVÜL HELYEZÉSEK 5.1 Hivatkozások A pénztári elszámolást illetően a P. 5. Utasításban leírtakat kell értelemszerűen alkalmazni. 5.2 Hatályon kívül helyezés Jelen utasítás hatálybeléptetésével egyidejűleg a V- 2821/2005. számon MÁV ZSSK menettérti és viszonylati kedvezmények tárgyban, valamint a V-2822/2005. számon MÁV ZSSK kishatárforgalmi kedvezmény tárgyban illetve a V-3102/2005. számon Az 5810/6311, 5823/6310 sz. vonatok igénybevétele tárgyban kiadott utasításokat hatályon kívül helyezem. Ezen utasítás december 10-től visszavonásig érvényes. Jelen utasításhoz melléklet nem tartozik. 6/2007. (V. 11. MÁV Ért. 17.) ÜÁVIGH. sz. a Swiss Travel System keretében értékesíthető bérletek megszüntetéséről Az utasítás célja meghatározni a Swiss Travel System keretében értékesíthető bérletek megszűntetésével kapcsolatos intézkedéseket. Jelen utasítás hatálya kiterjed a Személyszállítási Üzletág valamennyi szervezeti egységére és szakmai irányítása alá tartozó munkavállalókra.

5 17. szám A MÁV ZRt. Értesítője 445 Jelen utasításban használt fogalmak a Swiss Travel System és a P.5. sz. utasításokban kerültek meghatározásra. A Swiss Travel System keretében értékesíthető bérletek kiadása Magyarországon megszűnik. (Az ajánlatok Svájcban azonban a továbbiakban is megvásárolhatóak.) A pénztárakban készletben maradt bérleteket az utasítás kézhezvételét követően a P.5. sz. Személypénztári és leszámolási utasításban foglaltak szerint kell pénztárilag rendezni, majd visszaküldési kimutatással együtt az SZBEK SZDO címére visszaküldeni. Az SZBEK SZDO-nak a végleges leszámolást és a beérkezett menetjegyeket a következő címre kell elküldeni: SBB AG, Division Personenverkehr Abrechnung Reisebüros Jeannine Schmocker Südbahnhofstrasse 14c 3000 Bern 65 Schweiz 5.0 HATÁLYON KÍVÜL HELYEZÉSEK A V-3250/2005. számon Swiss Travel System bérletjegyek árai tárgyban valamint a Gy /2006. számon Swiss Travel System bérletjegyek árusítása tárgyban kiadott szabályozásokat február 7-től hatályon kívül kell helyezni. Jelen utasítás március 1-jén lép hatályba és április 30-ig érvényes. Jelen utasításhoz melléklet nem tartozik. 7/2007. (V. 11. MÁV Ért. 17.) ÜÁVIGH. sz. a MÁV-UZ-RZD-BC forgalmakban érvényes menettérti kedvezmények, valamint az UZ tranzitforgalmában a 0,8333 koefficiens alkalmazásának szabályozásáról 1. AZ UTASÍTÁS CÉLJA Az utasítás célja meghatározni a MÁV-UZ-RZD-BC forgalmakban érvényes menettérti kedvezmények kiadásával kapcsolatos szabályokat valamint az UZ tranzitforgalmában érvényes 0,8333 koefficiens alkalmazását. 2. HATÁLY- ÉS FELELŐSSÉG MEGHATÁRO- Jelen utasítás hatálya kiterjed a SZÜ valamennyi szervezeti egységére és szakmai irányítása alá tartozó munkavállalókra. 3.0 AZ AJÁNLATOK LEÍRÁSA 3.1 Az ajánlatok elnevezése MÁV-UZ menettérti ajánlat MÁV-UZ kishatárforgalom (Záhony-Csop) MÁV-UZ-RZD menettérti ajánlat MÁV-UZ-BC menettérti ajánlat MÁV-UZ-BC-RZD menettérti ajánlat MÁV-UZ-RZD-BC menettérti ajánlat 3.2 Igényjogosultság Az igényjogosultság tekintetében nincs korlátozás. 3.3 Kedvezmény érvényességi területe Az ajánlatok a MÁV valamint az UZ, az RZD és a BC vasutak elektronikus állományaiban felvett magyar és ukrán valamint orosz és fehérorosz állomások viszonylataiban érvényesek. 3.4 Kedvezmény mértéke A MÁV-UZ menettérti és kishatárforgalom esetében egyéni utasok részére mindkét vasút 40%-os kedvezményt biztosít a teljesárú menetdíjából a saját szakaszára.

6 446 A MÁV ZRt. Értesítője 17. szám A MÁV-UZ-RZD, a MÁV-UZ-BC valamint a MÁV- UZ-BC-RZD illetve a MÁV-UZ-RZD-BC forgalmakban egyéni utasok részére a MÁV, az RZD valamint a BC 50%-os menettérti kedvezményt, míg az UZ 40%-os menettérti kedvezményt biztosít a saját teljesárú menetdíjából a saját szakaszára. A 6 vagy több főből álló csoportok utazása esetén az alábbi csoportos kedvezményeket kell alkalmazni az egyes vasutak vonalaira: a MÁV 35%, az UZ 30%, az RZD 35% míg a BC 20% kedvezményt biztosít a saját teljesárú menetdíjából a saját vonalára. 3.5 Gyermekkedvezmény, kutyaszállítás A gyermekek a felnőtt menetdíj felét fizetik a Kelet- Nyugat díjszabásban meghatározott életkorhatárok figyelembevételével. Kutyák a felnőtt 2. osztályú menetdíj feléért vihetők be az egyéb, bevitelre vonatkozó rendelkezések betartásával. 3.6 Kocsiosztály Az ajánlatok mindkét kocsiosztályra elszámolhatók. 3.7 Korlátozások A fenti kedvezményekkel a megadott vasutaktól eltérő vasutakra, valamint hosszabb út részbeni fedezésre nem lehet menetjegyet kiszolgáltatni. 3.8 Menetjegyek kiállítása A kedvezményes ajánlatokat ellenőrzőszelvényes űrjegyen kell kiállítani. A kedvezményes menetjegyek Kedvezmény alapja rovatába az adott ajánlatnak megfelelő pl. MÁV 40%, UZ 40% vagy MÁV 50% UZ 40% RZD 50% szöveget kell beírni. Gyermekek és kutyák esetén a Kind, illetve a Hund szót is fel kell venni. A Záhony-Csop kishatárforgalomban a félkész nemzetközi menettérti menetjegyet kell kiállítani, amelyek a keletbélyegzéssel megjelölt naptól számított 4 napig érvényesek. 4.0 A 0,8333 KOEFFICIENS ALKALMA UZ TRANZITFORGALOM ESETÉN Abban az esetben amennyiben az utas a MÁV-ról kiindulóan, az UZ-n, mint tranzitvasúton utazik tovább olyan forgalomban, ahova a MÁV által nincs meghirdetett többoldalú menettérti kedvezmény, abban az esetben az UZ tranzitszakaszára eső menetdíjat mind egyútra, mind menettérti utazásra az UZ által mindenkor meghirdetett teljesárú menetdíjból a 0,8333 szorzószám segítségével kell kiszámítani. Amennyiben azonban a két- és többoldalú megállapodások alapján menettérti kedvezmények kerültek az adott forgalomban meghatározásra (pl. MÁV-UZ-RZD forgalom), abban az esetben a menetdíj kiszámításánál a megfelelő kedvezmény-százalékot kell alkalmazni és a 0,8333 szorzót figyelmen kívül kell hagyni, azaz a kedvezmények halmozása nem megengedett. Egyútra szóló és egyéb díjszabási kedvezmények alkalmazásánál a menetdíjat a szorzószám használatával kell megállapítani. (A menetdíj kiszámításánál a megfelelő kerekítési szabályokat kell figyelembe venni.) 5.0 KÓDOLÁS Az ajánlatokkal kapcsolatosan a kódolásra vonatkozóan az SZBEK SZDO külön rendelkezik. 6.0 STATISZTIKA Az eladási statisztikát ajánlatonként az SZBEK SZDO gyűjti utasfő és MÁV bevételi bontásban, és azt havonta megküldi a Személyszállítási Üzletág Marketing és Értékesítési Főosztály Marketing Menedzsmentjének. 7.0 HIVATKOZÁSOK, MÓDOSÍTÁSOK, HATÁ- LYON KÍVÜL HELYEZÉSEK 7.1 Hivatkozások A fent nem szabályozott kérdésekben a Kelet-Nyugat díjszabás határozmányait, a pénztári elszámolást illetően pedig a P. 5. Utasításban leírtakat kell értelemszerűen alkalmazni. 7.2 Hatályon kívül helyezés Jelen utasítás hatálybeléptetésével egyidejűleg a V- 7707/1999.Sz.I.. számon MÁV-UZ-BC-RZD menettérti kedvezmény tárgyban valamint a Gy /2002. számon UZ díjképzés tárgyban kiadott utasításokat hatályon kívül helyezzük. 8.0 HATÁLYBA LÉPTETÉS Jelen utasítás december 10-től visszavonásig érvényes.

7 17. szám A MÁV ZRt. Értesítője 447 8/2007. (V. 11. MÁV Ért. 17.) ÜÁVIGH. sz. az EURO DOMINO ajánlatok megszüntetéséről Az utasítás célja meghatározni az Euro Domino ajánlatok megszűntetésével kapcsolatos intézkedéseket. Jelen utasítás hatálya kiterjed a SZÜ valamennyi szervezeti egységére és szakmai irányítása alá tartozó munkavállalókra. Az utasításban használt fogalmak az Euro Domino díjszabásokban és a P.5. sz. utasításban kerültek meghatározásra. Az Euro Domino évi közgyűlésén született döntésnek megfelelően az ajánlat évben megszűnik. Ennek értelmében a menetjegyekkel kapcsolatban a következő határidőket kell betartani: 1. Euro Domino hálózati jegyet és a hozzá csatlakozó mérsékeltáru TCV menetjegyet pénztárban utoljára március 31-én lehet kiszolgáltatni az utasok részére. 2. Az Euro Domino hálózati jegy utolsó első érvényességi napja június 30-a. 3. Az menetjegyek vonaton történő elfogadásának utolsó napja 1 az Euro Domino hálózati jegy és a hozzá csatlakozó mérsékeltáru TCV menetjegy esetében is egységesen július 31-e, az ajánlat ezután véglegesen megszűnik. 4. Euro Domino hálózati jegyet visszatérítés céljából utoljára augusztus 31-én lehet átvenni. A pénztárakban készletben maradt Euro Domino hálózati jegyeket és Euro Domino borítókat április 1-jét követően a P.5. sz. Személypénztári és leszámolási utasításban valamint a V-4374/2006 (51/2006.) számon január 1-jétől érvényes változások és a december 31-i zárással kapcsolatos rendelkezések, valamint a P. 5., MAEF, MJR, ár-, év végi és egyéb változással kapcsola- 1 A VSZÜSZ. V. Rész Menetdíjtáblázatok december 10- től érvényes II. Kötetének 8. oldalán a dátumot az e pontban foglaltaknak megfelelően kell kéziratilag módosítani. tos rendelkezések újbóli és/vagy módosított kiadása tárgyban kiadott utasításban foglaltak szerint kell pénztárilag rendezni, majd megsemmisítésre beküldeni. 5.0 HATÁLYON KÍVÜL HELYEZÉSEK A V-1930/2005. számon kiadott Euro Domino TCV Különleges Mellékletet valamint a V-4423/2003 számon kiadott Euro Domino Kelet-Nyugat Díjszabás Különleges Mellékletet azok valamennyi pótlékával és módosításával együtt április 1-jétől hatályon kívül helyezem. Jelen utasítás március 1-jén lép hatályba és szeptember 30-ig érvényes. Jelen utasításhoz melléklet nem tartozik. 9/2007. (V. 11. MÁV Ért. 17) ÜÁVIGH. sz. az Eurail bérletekkel kapcsolatos tudnivalók meghirdetéséről Az utasítás célja a Eurail bérletek díjszabásának életbeléptetése. Jelen utasítás hatálya kiterjed a Eurail MÁV Segédiroda képviselőjére és az SZBEK munkavállalóira. Az utasításban értelmezésre szoruló fogalom nincsen. A Eurail bérletek díjszabása mellékleteivel együtt továbbításra került az illetékes munkatársak részére elektronikus formában.

8 448 A MÁV ZRt. Értesítője 17. szám A Eurail bérletek értékesítését a Eurail MÁV Segédiroda (Budapest, Keleti pályaudvar, nemzetközi pénztárában) végzi. A nemzetközi pénztárakhoz a külföldön megváltott Eurail bérlet érvényesítési igénye érkezhet be az utazás megkezdésének napján. Részükre és a jegyvizsgálók számára külön rendelkezünk, a jegyminták és az érvényesítés menetének ismertetésével. 5.0 HATÁLYON KÍVÜL HELYEZÉSEK Jelen utasítás a kihirdetés napján lép hatályba, de a nemzetközi díjszabási ügyeket érintően január 1- jéig visszamenőleg érvényes. 10/2007. (V. 11. MÁV Ért. 17.) ÜÁVIGH. sz. a TRENITALIA utasításhoz tartozó 2. sz. módosítás hatálybaléptetéséről Az utasítás célja a V-4199/2006. sz. Trenitalia utasításhoz tartozó 2. számú módosítás életbeléptetése. Jelen utasítás hatálya kiterjed a SZÜ valamennyi szervezeti egységére és szakmai irányítása alá tartozó munkavállalókra. Az utasításban értelmezésre szoruló fogalom nincsen. Az EN vonatra váltható Smart Price Fortuna ajánlathoz egy második díjszint került megállapításra. Az eddigi 29 euro áron ülőhelyes kocsiba értékesített Smart kontingentált ajánlat neve Smart 1-re változik, 76- os kóddal foglalható a korábbi feltételeknek megfelelően (felár mellett ugyanezen kóddal háló- és fekvőhelyes kocsiba is foglalható az ajánlat). Amennyiben a Smart 1 kontingens elfogy, a Smart 2 foglalandó, az EPA rendszeren keresztül 77-es kóddal, ára 39 euro ülőhelyes kocsiba. Fekvő- és hálóhely igény esetén a díjszabási ár megállapítása a V-4199/2006. sz. utasítás pontjában foglaltak alapján történik. A Smart 2 ajánlat március 1-jétől értékesíthető. A Smart Price Fortuna ajánlatok 7 napos elővétellel vehetők igénybe, a menetjegy nem cserélhető és nem téríthető vissza. Mindkét ajánlat kontingentált, a részes vasutak által napra meghatározott készlet erejéig érvényes. 5.0 HATÁLYON KÍVÜL HELYEZÉSEK Jelen utasítás március 1-jétől lép hatályba és visszavonásig érvényes. Közlemények Elveszett felügyeleti igazolvány érvénytelenítése A MÁV ZRt Vezérigazgatóság Nemzetközi Kapcsolatok Osztályának létszámába tartozó Vass György osztályvezető részére kiállított sz. kétsávos felügyeleti igazolvány ismeretlen körülmények között elveszett. Fenti sorszámú felügyeleti igazolvány érvénytelen, azt megtalálás, vagy felmutatás esetén be kell vonni és a körülményeket tisztázó jegyzőkönyv kíséretében a Jogi Igazgatóság Ügykezelési és Dokumentációs Szolgáltató Szervezet részére meg kell küldeni. Szerkeszti a MÁV ZRt. Vezérigazgatóság Jogi Igazgatósága Budapest VI., Andrássy út Telefon: Szerkesztésért a Szerkesztőbizottság. Kiadja a MÁV ZRt. Jogi Igazgatósága. Felelős kiadó: Dr. Németh Anikó. Terjeszti a MÁV ZRt. Ügykezelési és Dokumentációs Szolgáltató Szervezet (Budapest VI., Andrássy út ). HU ISSN Nyomdai előkészítés: COMP-Press Kft. Budapest. Felelős vezető: Ibos Ferenc, műszaki vezető: Szabó Károly Nyomtatás: Magyar Hivatalos Közlönykiadó Lajosmizsei Nyomdája. Felelős vezető: Burján Norbert igazgató. Tsz.:

HORVÁTORSZÁG - HORVÁTORSZÁG -

HORVÁTORSZÁG - HORVÁTORSZÁG - HORVÁTORSZÁG HORVÁTORSZÁG 1. MÁV-HŽ menettérti kedvezmény... 1 A. DÍJSZABÁSI HATÁROZMÁNYOK (1-30)... 1 B. VÉGREHAJTÁSI UTASÍTÁS (31-40)... 3 C. JEGYMINTÁK (41-50)... 4 2. Kerékpárszállítás... 5 A. DÍJSZABÁSI

Részletesebben

ÉRTESÍTÕ MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. Utasítások. 25. szám 122. évfolyam 2007. július 6. TARTALOM

ÉRTESÍTÕ MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. Utasítások. 25. szám 122. évfolyam 2007. július 6. TARTALOM 25. szám 122. évfolyam 2007. július 6. ÉRTESÍTÕ MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TARTALOM Utasítások 20/2007. (VII. 6. MÁV Ért. 25.) ÜÁVIGH. sz. üzletági általános vezérigazgató-helyettesi

Részletesebben

CITY-STAR. Díjszabás. Különleges nemzetközi szállítási feltételek Helybiztosítást nem tartalmazó menetjegyek (SCIC-NRT) 94/2011 ÜVH K-5086/2011.

CITY-STAR. Díjszabás. Különleges nemzetközi szállítási feltételek Helybiztosítást nem tartalmazó menetjegyek (SCIC-NRT) 94/2011 ÜVH K-5086/2011. 94/2011 ÜVH K-5086/2011. Különleges nemzetközi szállítási feltételek Helybiztosítást nem tartalmazó menetjegyek (SCIC-NRT) CITY-STAR Díjszabás Érvényes 2011. december 11-től TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK...3

Részletesebben

ÉRTESÍTÕ MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. Utasítások. 6. szám 122. évfolyam 2007. február 9. TARTALOM.

ÉRTESÍTÕ MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. Utasítások. 6. szám 122. évfolyam 2007. február 9. TARTALOM. 6. szám 122. évfolyam 2007. február 9. ÉRTESÍTÕ MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TARTALOM Utasítások 4/2007. (II. 9. MÁV. Ért. 6.) HVH. sz. humánpolitikai vezérigazgató-helyettesi

Részletesebben

Különleges határozmányok Magyarország és Németország közötti forgalomban

Különleges határozmányok Magyarország és Németország közötti forgalomban 110/2010. ÜVH K-3536/2010. Különleges nemzetközi szállítási feltételek Helyfoglalás nélküli menetjeggyel történő utazás (SCIC-NRT) Helybiztosítást magában foglaló menetjeggyel történő utazás (SCIC-IRT)

Részletesebben

Különleges határozmányok Magyarország és Németország közötti forgalomban

Különleges határozmányok Magyarország és Németország közötti forgalomban 90/2012 DR S-6111/2012. Különleges nemzetközi szállítási feltételek Helybiztosítást nem tartalmazó menetjeggyel történő utazás (SCIC-NRT) Helybiztosítást magában foglaló menetjeggyel történő utazás (SCIC-IRT)

Részletesebben

Különleges határozmányok Magyarország és Németország közötti forgalomban

Különleges határozmányok Magyarország és Németország közötti forgalomban 91/2016 DR 59016/2016/START Különleges nemzetközi szállítási feltételek Helybiztosítást nem tartalmazó menetjeggyel történő utazás (SCIC-NRT) Helybiztosítást magában foglaló menetjeggyel történő utazás

Részletesebben

Különleges határozmányok Magyarország és Németország közötti forgalomban

Különleges határozmányok Magyarország és Németország közötti forgalomban 88/2015 DR 68632/2015/START Különleges nemzetközi szállítási feltételek Helybiztosítást nem tartalmazó menetjeggyel történő utazás (SCIC-NRT) Helybiztosítást magában foglaló menetjeggyel történő utazás

Részletesebben

Két- és többoldalú megállapodások gyűjteménye

Két- és többoldalú megállapodások gyűjteménye 83/2015 DR 65405/2015/START Két- és többoldalú megállapodások gyűjteménye a nemzetközi vasúti utazási kedvezményekről Érvényes 2015. december 13-tól MÓDOSÍTÁSOK JEGYZÉKE Sorszám Tárgy Ügyirat száma Új

Részletesebben

Különleges határozmányok Magyarország és Németország közötti forgalomban

Különleges határozmányok Magyarország és Németország közötti forgalomban 85/2011. ÜVH K-5081/2011. Különleges nemzetközi szállítási feltételek Helyfoglalás nélküli menetjeggyel történő utazás (SCIC-NRT) Helybiztosítást magában foglaló menetjeggyel történő utazás (SCIC-IRT)

Részletesebben

96/2014 DR 80611/2014/START

96/2014 DR 80611/2014/START 96/2014 DR 80611/2014/START Különleges nemzetközi szállítási feltételek Helybiztosítást nem tartalmazó menetjegyek (SCIC-NRT) Helybiztosítást tartalmazó menetjegyek (SCIC-IRT) Bérletajánlatok (SCIC-RPT)

Részletesebben

Különleges határozmányok Magyarország és Németország közötti forgalomban

Különleges határozmányok Magyarország és Németország közötti forgalomban 110/2013 DR 61973/2013/START Különleges nemzetközi szállítási feltételek Helybiztosítást nem tartalmazó menetjeggyel történő utazás (SCIC-NRT) Helybiztosítást magában foglaló menetjeggyel történő utazás

Részletesebben

Két- és többoldalú megállapodások gyűjteménye

Két- és többoldalú megállapodások gyűjteménye 93/2012 DR S-6113/2012. Két- és többoldalú megállapodások gyűjteménye a nemzetközi vasúti utazási kedvezményekről Érvényes 2012. december 9-től MÓDOSÍTÁSOK JEGYZÉKE Sorszám Tárgy Ügyirat száma Új kiadás

Részletesebben

Különleges nemzetközi szállítási feltételek a Kelet-Nyugat forgalomban menetjeggyel utazók számára (SCIC-EWT) KELET-NYUGAT DÍJSZABÁS RAILPLUS

Különleges nemzetközi szállítási feltételek a Kelet-Nyugat forgalomban menetjeggyel utazók számára (SCIC-EWT) KELET-NYUGAT DÍJSZABÁS RAILPLUS 2013. december 15-től Kelet-Nyugat díjszabás RAILPLUS melléklete MÁV-START Zrt. Különleges nemzetközi szállítási feltételek a Kelet-Nyugat forgalomban menetjeggyel utazók számára (SCIC-EWT) 103/2013. DR.

Részletesebben

11. szám 122. évfolyam 2007. március 16. TARTALOM

11. szám 122. évfolyam 2007. március 16. TARTALOM 11. szám 122. évfolyam 2007. március 16. ÉRTESÍTÕ MÁV MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TARTALOM Utasítások 19/2007. (III. 16. MÁV Ért. 11.) Sze. Főig. sz. utasítás a 2006-2007. évi

Részletesebben

ÉRTESÍTŐ 2016/44. SZÁM TARTALOM

ÉRTESÍTŐ 2016/44. SZÁM TARTALOM 2016/44. SZÁM TARTALOM Utasítások oldal 61/2016. (XII. 22. MÁV-START Ért. 44.) sz. vezérigazgatói utasítás a MÁV-TRAKCIÓ Zrt. vezényelt utazói munkarendben foglalkoztatott munkavállalók utazási idő díjazásának

Részletesebben

MENETDÍJTÁBLÁZATOK. Érvényes: 2009. december 13-tól 2010. december 11-ig. Kiadja a MÁV-START Zrt.

MENETDÍJTÁBLÁZATOK. Érvényes: 2009. december 13-tól 2010. december 11-ig. Kiadja a MÁV-START Zrt. VASÚTI MENETDÍJTÁBLÁZATOK Érvényes: 2009. december 13-tól 2010. december 11-ig. Kiadja a MÁV-START Zrt. 1 2 ÁLTALÁNOS NEMZETKÖZI TUDNIVALÓK A nemzetközi személyszállításhoz kapcsolódó díjak Igazolás nemzetközi

Részletesebben

7. szám 122. évfolyam 2007. február 16. TARTALOM

7. szám 122. évfolyam 2007. február 16. TARTALOM 7. szám 122. évfolyam 2007. február 16. ÉRTESÍTÕ MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TARTALOM Utasítások 11/2007. (II. 16. MÁV Ért. 7.) Sze. Főig. sz. utasítás a Vonat+Ausztria ajánlat

Részletesebben

Melléklet. 9. számú melléklet a Közszolgáltatási Szerződéshez. a belföldi közforgalmú menetrend szerinti helyközi (távolsági) autóbuszközlekedés

Melléklet. 9. számú melléklet a Közszolgáltatási Szerződéshez. a belföldi közforgalmú menetrend szerinti helyközi (távolsági) autóbuszközlekedés Melléklet 9. számú melléklet a Közszolgáltatási Szerződéshez a belföldi közforgalmú menetrend szerinti helyközi (távolsági) autóbuszközlekedés legmagasabb díjairól 1 Tartalom 1. A belföldi helyközi (távolsági)

Részletesebben

2007/2. SZÁM TARTALOM. 43./2007. (MÁV-START Értesítő 2.) SZÜ-Főig. sz. utasítás Budapesti

2007/2. SZÁM TARTALOM. 43./2007. (MÁV-START Értesítő 2.) SZÜ-Főig. sz. utasítás Budapesti ÉRTESÍTŐ 2007/2. SZÁM TARTALOM Utasítások 30/2007. (MÁV-START Értesítő 2.) SZÜ-Főig. sz. utasítás InterRail bérletekhez Nyugta kiállítása, és ár feltüntetése... 32/2007. (MÁV-START Értesítő 2.) SZÜ-Főig.

Részletesebben

Két- és többoldalú megállapodások gyűjteménye

Két- és többoldalú megállapodások gyűjteménye 100/2016 DR 59741/2016/START Két- és többoldalú megállapodások gyűjteménye a nemzetközi vasúti utazási kedvezményekről Érvényes 2016. december 11-től MÓDOSÍTÁSOK JEGYZÉKE Sorszám Tárgy Ügyirat száma Új

Részletesebben

MÁV-START kiegészítő feltételek a nemzetközi díjszabásokhoz március 1-től

MÁV-START kiegészítő feltételek a nemzetközi díjszabásokhoz március 1-től Az alábbi feltételek a külföldi vasutak által kiadott Magyarországra érvényes menetjegyekre, valamint a nemzetközi menetjegyek magyarországi jegykiadására vonatkoznak. A MÁV- START különleges szállítási

Részletesebben

Két- és többoldalú megállapodások gyűjteménye

Két- és többoldalú megállapodások gyűjteménye 90/2014 DR 78189/2014/START Két- és többoldalú megállapodások gyűjteménye a nemzetközi vasúti utazási kedvezményekről Érvényes 2014. december 14-től MÓDOSÍTÁSOK JEGYZÉKE Sorszám Tárgy Ügyirat száma Új

Részletesebben

Az üzletpolitikai kedvezmények kiadásának általános feltételei

Az üzletpolitikai kedvezmények kiadásának általános feltételei Az üzletpolitikai kedvezmények kiadásának általános feltételei Az üzletpolitikai kedvezmény mértékét kedvezményenként a MÁV-START Zrt. Üzleti vezérigazgató-helyettese hagyja jóvá. Kocsiosztály Az üzletpolitikai

Részletesebben

2013/3. SZÁM TARTALOM

2013/3. SZÁM TARTALOM 2013/3. SZÁM TARTALOM Utasítások oldal 4/2013. (I. 29. MÁV-START Ért. 3.) sz. vezérigazgatói utasítás a Szervezettel (JNT Security Logisztikai és Biztonsági Kft.-vel) történő készpénzbeszállítás szabályozásáról...

Részletesebben

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEI

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEI 16813./ 2011. A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEI Érvényes: 2011.december 11-től Előjegyzés az Üzletpolitikai kedvezmények módosításairól

Részletesebben

33. szám 124. évfolyam 2009. november 20. TARTALOM. 3/2009. (XI. 20. MÁV Ért. 33.) EVIG számú elnök-vezérigazgatói

33. szám 124. évfolyam 2009. november 20. TARTALOM. 3/2009. (XI. 20. MÁV Ért. 33.) EVIG számú elnök-vezérigazgatói 33. szám 124. évfolyam 2009. november 20. ÉRTESÍTÕ MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TARTALOM Utasítások 2/2009. (XI. 20. MÁV Ért. 33.) EVIG számú elnök-vezérigazgatói utasítás a A

Részletesebben

Az üzletpolitikai kedvezmények kiadásának általános feltételei június 1-jétől

Az üzletpolitikai kedvezmények kiadásának általános feltételei június 1-jétől Az üzletpolitikai kedvezmények kiadásának általános feltételei 2010. június 1-jétől Az üzletpolitikai kedvezmények kiadásának és igénybe vételének általános szabályait a MÁV- START Zrt. Díjszabásának 1.3.

Részletesebben

2013/20. SZÁM TARTALOM

2013/20. SZÁM TARTALOM 2013/20. SZÁM TARTALOM Utasítások oldal 22/2013. (VI. 06. MÁV-START Ért. 20.) sz. vezérigazgatói utasítás a vasúti utazási és felügyeleti igazolvány, valamint a felügyeleti igazolvány2 kiadásának és használatának

Részletesebben

MÁV-START kiegészítő feltételek a nemzetközi díjszabásokhoz december 11-től

MÁV-START kiegészítő feltételek a nemzetközi díjszabásokhoz december 11-től Az alábbi feltételek a külföldi vasutak által kiadott Magyarországra érvényes menetjegyekre, valamint a nemzetközi menetjegyek magyarországi jegykiadására vonatkoznak. A MÁV- START különleges szállítási

Részletesebben

1. A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a pápai, várpalotai, zirci és balatonfűzfői városi (helyi) autóbuszjáratokon

1. A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a pápai, várpalotai, zirci és balatonfűzfői városi (helyi) autóbuszjáratokon 2/3. sz. melléklet A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a Veszprém megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Pápa, Várpalota, Zirc, Balatonfűzfő, Veszprém, Balatonfüred, Ajka) 1. A menetjegyek

Részletesebben

Melléklet. Különleges nemzetközi szállítási feltételek a Kelet-Nyugat forgalomban menetjeggyel utazók számára (SCIC-EWT) díjszabáshoz

Melléklet. Különleges nemzetközi szállítási feltételek a Kelet-Nyugat forgalomban menetjeggyel utazók számára (SCIC-EWT) díjszabáshoz Elfogadva az FPK 1131. számú utasításaként 2013. szeptember 18-án Menetjegykiállítási feltételek külföldi vasutak értékesítési helyei számára az Oroszország területén belül, belföldi forgalomban közlekedő

Részletesebben

29. szám 123. évfolyam 2008. december 5. TARTALOM

29. szám 123. évfolyam 2008. december 5. TARTALOM 29. szám 123. évfolyam 2008. december 5. ÉRTESÍTÕ MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TARTALOM Utasítások 40/2008. (XII. 5. MÁV Ért. 29.) VIG sz. vezérigazgatói utasítás a rendkívüli

Részletesebben

Különleges határozmányok Magyarország és Németország közötti forgalomban

Különleges határozmányok Magyarország és Németország közötti forgalomban 97/2014 DR 80613/2014/START Különleges nemzetközi szállítási feltételek Helybiztosítást nem tartalmazó menetjeggyel történő utazás (SCIC-NRT) Helybiztosítást magában foglaló menetjeggyel történő utazás

Részletesebben

Kedvezmények a MÁV ZRt. vonalszakaszain

Kedvezmények a MÁV ZRt. vonalszakaszain Kedvezmények a MÁV ZRt. vonalszakaszain A vasúti személyszállítási kedvezmények - a 6 év alatti gyermekek és a hadirokkantak, hadiözvegyek kivételével - csak 2. kocsiosztályon vehetőek igénybe. Az 1. kocsiosztály

Részletesebben

A nemzetközi szállítás különleges feltételei az FPK globáldíjas vonatain

A nemzetközi szállítás különleges feltételei az FPK globáldíjas vonatain Elfogadva az FPK 1140. számú utasításaként 2013. szeptember 19-én A nemzetközi szállítás különleges feltételei az FPK globáldíjas vonatain Melléklet Különleges nemzetközi szállítási feltételek a Kelet-Nyugat

Részletesebben

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI 9081. / 201 A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEI ( számú módosítással egységes szerkezetben) Érvényes: 201 május 1-től Előjegyzés

Részletesebben

A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a Vas megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Szombathely, Körmend, Sárvár)

A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a Vas megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Szombathely, Körmend, Sárvár) A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a Vas megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Szombathely, Körmend, Sárvár) 2/2. sz. melléklet 1. A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a szombathelyi

Részletesebben

SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS. KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE Az Önkormányzat hivatalos lapja

SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS. KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE Az Önkormányzat hivatalos lapja LI. évfolyam 18. szám 2010. december 16. SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE Az Önkormányzat hivatalos lapja TARTALOM ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK 64/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet a helyi

Részletesebben

2014/6. SZÁM TARTALOM

2014/6. SZÁM TARTALOM 2014/6. SZÁM TARTALOM Utasítások oldal 92/2013.(XI. 05. MÁV-START Ért. 30.) sz. díjszabási rendelkezés a MÁV-START Zrt. munkavállalóinak feláras vonatok szolgálati célú igénybevételének szabályozásáról

Részletesebben

A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a Győr-Moson-Sopron megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Győr, Sopron, Mosonmagyaróvár)

A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a Győr-Moson-Sopron megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Győr, Sopron, Mosonmagyaróvár) 2/1. sz. melléklet A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a Győr-Moson-Sopron megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Győr, Sopron, Mosonmagyaróvár) 1. A menetjegyek és bérletek fajtái

Részletesebben

ÉRTESÍTŐ 2016/8. SZÁM TARTALOM

ÉRTESÍTŐ 2016/8. SZÁM TARTALOM 2016/8. SZÁM TARTALOM Utasítások oldal 6/2016. (III. 01. MÁV-START Ért. 8.) sz. vezérigazgatói utasítás Díjszabás és a jogszabályban megállapított utazási kedvezmények 4. számú módosításáról... 2 15/2016.

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a diákigazolványhoz, az Ellátottak utazási utalványa -hoz kapcsolódó utazási kedvezmények igénybevételének feltételeiről

T Á J É K O Z T A T Ó a diákigazolványhoz, az Ellátottak utazási utalványa -hoz kapcsolódó utazási kedvezmények igénybevételének feltételeiről T Á J É K O Z T A T Ó a diákigazolványhoz, az Ellátottak utazási utalványa -hoz kapcsolódó utazási kedvezmények igénybevételének feltételeiről I. Diákigazolvány Tájékoztatjuk Utasainkat, hogy 2012. január

Részletesebben

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG (GYSEV Zrt.)

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG (GYSEV Zrt.) /2012. A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG (GYSEV Zrt.) ORSZÁGOS SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI TEVÉKENYSÉGRE VONATKOZÓ DÍJSZABÁS ÉS JOGSZABÁLYOKBAN MEGÁLLAPÍTOTT UTAZÁSI KEDVEZMÉNYEK (1.

Részletesebben

Általános rendelkezés 1.

Általános rendelkezés 1. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2007. (I.25.) számú rendelete a helyi menetrend szerinti autóbuszjáratok, az iskolák, tanintézetek által rendelt helyi autóbusz különjáratok

Részletesebben

A. Díjszabási rendelkezések

A. Díjszabási rendelkezések 1 ALKALMI MENETTÉRTI JEGY A. Díjszabási rendelkezések 1. Kedvezmény A MÁV-START Zrt. (továbbiakban: MÁV-START) díjszabási rendelkezés és külön hirdetmény formájában közzétett (országos vagy regionális)

Részletesebben

Üzletpolitikai kedvezmények TARTALOMJEGYZÉK

Üzletpolitikai kedvezmények TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK 1. ALKALMI MENETTÉRTI JEGY... 2 2. CSALÁDI KEDVEZMÉNY... 4 3. CSOPORTOS UTAZÁSI KEDVEZMÉNY... 6 4. 26 ÉVEN ALULI FIATALOK KEDVEZMÉNYE... 9 5. KÉPZETT MENETDÍJSZÁMÍTÁS... 12 6. KEDVEZMÉNYES

Részletesebben

KERÉKPÁRSZÁLLÍTÁS AZ UTAS ŐRIZETÉBEN

KERÉKPÁRSZÁLLÍTÁS AZ UTAS ŐRIZETÉBEN KERÉKPÁRSZÁLLÍTÁS AZ UTAS ŐRIZETÉBEN Szlgáltatás Igénybevételi feltételek Igényjgsultság Kerékpár elhelyezése Őrzés, felelősség 1./ Azkn az állmáskn és megállóhelyeken, ahl a pern magassága és a sínkrna

Részletesebben

52 841 04 0010 52 03 Vasúti személyfuvarozási pénztáros Vasútüzemvitel-ellátó 52 841 04 0100 52 01 Hálókocsikalauz Vasútüzemvitel-ellátó

52 841 04 0010 52 03 Vasúti személyfuvarozási pénztáros Vasútüzemvitel-ellátó 52 841 04 0100 52 01 Hálókocsikalauz Vasútüzemvitel-ellátó A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEI

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEI 6637./ 2014. A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEI Érvényes: 2014. április 1-től 1 Előjegyzés az Üzletpolitikai kedvezmények módosításairól

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 50/1997. (XII. 22.) Kgy. rendelete a helyi tömegközlekedési díjak megállapításáról (Egységes szerkezetben)

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 50/1997. (XII. 22.) Kgy. rendelete a helyi tömegközlekedési díjak megállapításáról (Egységes szerkezetben) Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 50/1997. (XII. 22.) Kgy. rendelete a helyi tömegközlekedési díjak megállapításáról (Egységes szerkezetben) A Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése az árak megállapításáról

Részletesebben

2014/31. SZÁM TARTALOM

2014/31. SZÁM TARTALOM 2014/31. SZÁM TARTALOM Utasítások oldal 61/2014. (VI. 27. MÁV-START Ért. 31.) sz. vezérigazgatói utasítás a vasúti utazási és felügyeleti igazolvány, valamint a Felügyeleti igazolvány2 kiadásának és használatának

Részletesebben

Üzletpolitikai kedvezmények TARTALOMJEGYZÉK

Üzletpolitikai kedvezmények TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK ALKALMI MENETTÉRTI JEGY...3 2. CSALÁDI KEDVEZMÉNY...7 3. CSOPORTOS UTAZÁSI KEDVEZMÉNY...11 4. 26 ÉVEN ALULI FIATALOK KEDVEZMÉNYE...15 5. KÉPZETT MENETDÍJSZÁMÍTÁS...21 6. KEDVEZMÉNYES KERÉKPÁRJEGY...25

Részletesebben

Vasúti Menetdíjtáblázatok. II. Kötet Nemzetközi 2011/2012. 2. sz. módosítással egységes szerkezetben. Hivatali példány

Vasúti Menetdíjtáblázatok. II. Kötet Nemzetközi 2011/2012. 2. sz. módosítással egységes szerkezetben. Hivatali példány Vasúti Menetdíjtáblázatok II. Kötet Nemzetközi 2011/2012 2. sz. módosítással egységes szerkezetben Hivatali példány Érvényes: 2011. december 11-től VASÚTI MENETDÍJTÁBLÁZATOK II. Kötet Nemzetközi 2. sz.

Részletesebben

Vasúti személyfuvarozási pénztáros Vasútüzemvitel-ellátó Hálókocsikalauz Vasútüzemvitel-ellátó

Vasúti személyfuvarozási pénztáros Vasútüzemvitel-ellátó Hálókocsikalauz Vasútüzemvitel-ellátó Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/2010. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Szakképesítés, szakképesítés-elágazás, rész-szakképesítés,

Részletesebben

49/2001. (XII. 29.) BM-KüM együttes rendelet

49/2001. (XII. 29.) BM-KüM együttes rendelet 49/2001. (XII. 29.) BM-KüM együttes rendelet a szomszédos államokban élő magyarokról szóló 2001. évi LXII. törvény hatálya alá tartozó személyek igazolványának tartalmi és formai követelményeiről A szomszédos

Részletesebben

A MÁV-START Zrt. által biztosított Üzletpolitikai kedvezmények

A MÁV-START Zrt. által biztosított Üzletpolitikai kedvezmények 15/2013 DR 3164/2013/START A MÁV-START Zrt. által biztosított Üzletpolitikai kedvezmények Az 1-3. számú módosítással egységes szerkezetben Érvényes: 2013. március 1-jétől MÓDOSÍTÁSOK JEGYZÉKE Módosítás

Részletesebben

magyar államvasutak zártkörűen működő részvénytársaság

magyar államvasutak zártkörűen működő részvénytársaság 23. szám 127. évfolyam 2012. október 5. ÉRTESÍTŐ magyar államvasutak zártkörűen működő részvénytársaság Utasítás TARTALOM Oldal Egyéb közlemény: Oldal 53/2012. (X. 05. MÁV Ért. 23.) EVIG számú elnök-vezérigazgatói

Részletesebben

A MÁV-START Zrt. által biztosított Üzletpolitikai kedvezmények

A MÁV-START Zrt. által biztosított Üzletpolitikai kedvezmények 93/2015 DR 69499/2015/START A MÁV-START Zrt. által biztosított Üzletpolitikai kedvezmények Érvényes: 2016. január 1-jétől MÓDOSÍTÁSOK JEGYZÉKE Módosítás Sorszáma Száma száma hatályba lépés 93/2015.DR.

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Népjóléti Iroda

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Népjóléti Iroda Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Népjóléti Iroda Ikt.szám: 20.049/2015. Javaslat Salgótarján megyei jogú város helyi közösségi autóbusz-közlekedésének biztosítását célzó közszolgáltatási

Részletesebben

Kereskedelmi szerződés III. sz. módosítása

Kereskedelmi szerződés III. sz. módosítása Kereskedelmi szerződés III. sz. módosítása a Közszolgáltatási szerződés V. számú melléklete, a Kereskedelmi szerződés módosításáról Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata (6720 Szeged, Széchenyi tér 10.,

Részletesebben

Kiránduljon Bécsbe! Budapest - Bécs, távolsági vonatok. Odaúti menetrendek. Kiránduljon Bécsbe! MÁV-csoport (https://www.mavcsoport.

Kiránduljon Bécsbe! Budapest - Bécs, távolsági vonatok. Odaúti menetrendek. Kiránduljon Bécsbe! MÁV-csoport (https://www.mavcsoport. Budapest - Bécs, távolsági vonatok [1]A császárváros az év minden szakában kényelmesen érhető el az óránként-kétóránként légkondícionált kocsikkal közlekedő railjet [2] és EuroNight vonatokkal. Akár a

Részletesebben

ORSZÁGOS SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI TEVÉKENYSÉGRE VONATKOZÓ DÍJSZABÁS ÉS JOGSZABÁLYOKBAN MEGÁLLAPÍTOTT UTAZÁSI KEDVEZMÉNYEK

ORSZÁGOS SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI TEVÉKENYSÉGRE VONATKOZÓ DÍJSZABÁS ÉS JOGSZABÁLYOKBAN MEGÁLLAPÍTOTT UTAZÁSI KEDVEZMÉNYEK 10377-1/2010. A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG (GYSEV Zrt.) ORSZÁGOS SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI TEVÉKENYSÉGRE VONATKOZÓ DÍJSZABÁS ÉS JOGSZABÁLYOKBAN MEGÁLLAPÍTOTT UTAZÁSI KEDVEZMÉNYEK

Részletesebben

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG (GYSEV Zrt.)

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG (GYSEV Zrt.) 6139./2014. A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG (GYSEV Zrt.) ORSZÁGOS SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI TEVÉKENYSÉGRE VONATKOZÓ DÍJSZABÁS ÉS JOGSZABÁLYOKBAN MEGÁLLAPÍTOTT UTAZÁSI KEDVEZMÉNYEK

Részletesebben

InterRail. MÁVDIREKT: 06 (40) (00:00-24:00 óráig helyi tarifával hívható kék szám)

InterRail. MÁVDIREKT: 06 (40) (00:00-24:00 óráig helyi tarifával hívható kék szám) InterRail MÁVDIREKT: 06 (40) 49 49 49 (00:00-24:00 óráig helyi tarifával hívható kék szám) küldföldről: +36 (1) 444 44 99 E-MAIL: informaciókérés: informacio@mav-start.hu egy, különvonat, Diák-Charter,

Részletesebben

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEI

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEI 7094./ 2015. A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEI Érvényes: 2015. április 20-tól 1 Előjegyzés az Üzletpolitikai kedvezmények módosításairól

Részletesebben

Különleges nemzetközi szállítási feltételek. a helybiztosítást nem tartalmazó menetjegyekre (SCIC-NRT) díjszabás

Különleges nemzetközi szállítási feltételek. a helybiztosítást nem tartalmazó menetjegyekre (SCIC-NRT) díjszabás 101 / 2013. Díjszabási rendelkezés 58483 / 2013 Különleges nemzetközi szállítási feltételek a helybiztosítást nem tartalmazó menetjegyekre (SCIC-NRT) díjszabás kiegészítve a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt.

Részletesebben

G) GYMAEF jegykiadó gép

G) GYMAEF jegykiadó gép Kereskedelmi ismeretek G) GYMAEF jegykiadó gép Több állomáson jegykiadó gépet (pénztárgépet) is használunk. A gép az alábbi részekből áll: Számítógéppel egybeépített monitor Billentyűzet Nyomtató Egér

Részletesebben

MUNKÁBA JÁRÁS KÖLTSÉGTÉRÍTÉSÉNEK SZABÁLYAZATA. Érvényes: 2014. január 1-jétől

MUNKÁBA JÁRÁS KÖLTSÉGTÉRÍTÉSÉNEK SZABÁLYAZATA. Érvényes: 2014. január 1-jétől MUNKÁBA JÁRÁS KÖLTSÉGTÉRÍTÉSÉNEK SZABÁLYAZATA Érvényes: 2014. január 1-jétől 1 A munkába járással kapcsolatos utazási költségtérítés szabályait a 39/2010. (II. 26.) Kormányrendelet tartalmazza. A rendelet

Részletesebben

ORSZÁGOS, REGIONÁLIS ÉS ELŐVÁROSI AUTÓBUSZJÁRATOK DÍJSZABÁSA. Érvényes: 2014. január 31-től

ORSZÁGOS, REGIONÁLIS ÉS ELŐVÁROSI AUTÓBUSZJÁRATOK DÍJSZABÁSA. Érvényes: 2014. január 31-től 111 1. sz. M E L L É K L E T a VÉRTES VOLÁN Zrt. közforgalmú menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatásra és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzatához ORSZÁGOS, REGIONÁLIS

Részletesebben

AUSZTRIA. 1. Osztrák kirándulójegyek... 1. 2. EURegio... 7. Csatlakozó kedvezmények osztrák éjszakai vonatok igénybevételéhez...

AUSZTRIA. 1. Osztrák kirándulójegyek... 1. 2. EURegio... 7. Csatlakozó kedvezmények osztrák éjszakai vonatok igénybevételéhez... AUSZTRIA AUSZTRIA 1. Osztrák kirándulójegyek... 1 A. DÍJSZABÁSI HATÁROZMÁNYOK (1-30)... 1 2. EURegio... 7 3. A. DÍJSZABÁSI HATÁROZMÁNYOK (1-30)... 7 Csatlakozó kedvezmények osztrák éjszakai vonatok igénybevételéhez...

Részletesebben

ORSZÁGOS, REGIONÁLIS ÉS ELŐVÁROSI AUTÓBUSZJÁRATOK DÍJSZABÁSA

ORSZÁGOS, REGIONÁLIS ÉS ELŐVÁROSI AUTÓBUSZJÁRATOK DÍJSZABÁSA 1. sz. melléklet ORSZÁGOS, REGIONÁLIS ÉS ELŐVÁROSI AUTÓBUSZJÁRATOK DÍJSZABÁSA Tartalomjegyzék Általános határozmányok... 3 1. Menetdíjak megállapításának általános szabályai... 3 2. Utazási igazolványokra

Részletesebben

A M A G Y A R K Ö Z T Á R S A S Á G H I V A T A L O S L A P J A

A M A G Y A R K Ö Z T Á R S A S Á G H I V A T A L O S L A P J A A M A G Y A R K Ö Z T Á R S A S Á G H I V A T A L O S L A P J A Budapest, 2002. szeptember 11., szerda 118. szám TARTALOMJEGYZÉK 24/2002. (IX. 11.) BM IM MeHVM e. r. 78/2002. (IX. 11.) ME h. 79/2002. (IX.

Részletesebben

MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG DÍJSZABÁS ÉS A JOGSZABÁLYOKBAN MEGÁLLAPÍTOTT UTAZÁSI KEDVEZMÉNYEK

MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG DÍJSZABÁS ÉS A JOGSZABÁLYOKBAN MEGÁLLAPÍTOTT UTAZÁSI KEDVEZMÉNYEK MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG DÍJSZABÁS ÉS A JOGSZABÁLYOKBAN MEGÁLLAPÍTOTT UTAZÁSI KEDVEZMÉNYEK Érvényes: 2010. június 1-től Az 1-2. módosítással egységes szerkezetben

Részletesebben

Vasúti Menetdíjtáblázatok II. Kötet Nemzetközi nyilvános 2012/2013

Vasúti Menetdíjtáblázatok II. Kötet Nemzetközi nyilvános 2012/2013 NY S-6179/2012. Vasúti Menetdíjtáblázatok II. Kötet Nemzetközi nyilvános 2012/2013 2. számú módosítással egységes szerkezetben Érvényes: 2012. december 9-től VASÚTI MENETDÍJTÁBLÁZATOK II. Kötet Nemzetközi

Részletesebben

MÁV-START / ÉKSZ - 07/002/2015. Interrail

MÁV-START / ÉKSZ - 07/002/2015. Interrail MÁV-START / ÉKSZ - 07/002/2015 Interrail Örömmel üdvözöljük Önt az Interrail tel utazók széles táborában! Reméljük, utazásai során sok nagyszerű élményben lesz része. Jó időt, kellemes útitársakat kívánunk!

Részletesebben

6. Utazási kedvezmény*

6. Utazási kedvezmény* 51 6. Utazási * Tartalomjegyzék 85/2007 (IV. 25.) Kormány Rendelet 51 Hol, mely területen vehető igénybe a? 51 Milyen személyszállításban vehető igénybe a? 51 Ki jogosult a re? 51 A kiadvány az 2015. 07.

Részletesebben

MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG DÍJSZABÁS ÉS A JOGSZABÁLYOKBAN MEGÁLLAPÍTOTT UTAZÁSI KEDVEZMÉNYEK

MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG DÍJSZABÁS ÉS A JOGSZABÁLYOKBAN MEGÁLLAPÍTOTT UTAZÁSI KEDVEZMÉNYEK MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG DÍJSZABÁS ÉS A JOGSZABÁLYOKBAN MEGÁLLAPÍTOTT UTAZÁSI KEDVEZMÉNYEK Érvényes: 2010. június 1-jétől B E V E Z E T É S 1. A Díjszabás rendelkezései

Részletesebben

Diákigazolvány alapján igénybevehetô vasúti utazási kedvezmények

Diákigazolvány alapján igénybevehetô vasúti utazási kedvezmények Kiadja: MÁV-START Zrt. 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Telefon: 06 (40) 49 49 49 www.mav-start.hu Diákigazolvány alapján igénybevehetô vasúti utazási kedvezmények Összeállította: MÁV Zrt. Baross Gábor

Részletesebben

Vasúti Menetdíjtáblázatok

Vasúti Menetdíjtáblázatok NY 65408/2015/START Vasúti Menetdíjtáblázatok II. Kötet Nemzetközi nyilvános 2015/2016 Érvényes: 2015. december 13-tól VASÚTI MENETDÍJTÁBLÁZATOK II. Kötet Nemzetközi Nyilvános példány Érvényes: 2015. december

Részletesebben

1. sz. M E L L É K L E T ORSZÁGOS, REGIONÁLIS ÉS ELŐVÁROSI AUTÓBUSZJÁRATOK DÍJSZABÁSA

1. sz. M E L L É K L E T ORSZÁGOS, REGIONÁLIS ÉS ELŐVÁROSI AUTÓBUSZJÁRATOK DÍJSZABÁSA 155 1. sz. M E L L É K L E T a VOLÁNBUSZ Zrt. közforgalmú menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatásra és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzatához ORSZÁGOS, REGIONÁLIS

Részletesebben

Kazincbarcika helyi közlekedés díjai 2015. július 1-t l. I. Fejezet Menetjegy

Kazincbarcika helyi közlekedés díjai 2015. július 1-t l. I. Fejezet Menetjegy 4. sz. melléklet Kazincbarcika helyi közlekedés díjai 2015. július 1-tl I. Fejezet Menetjegy A menetjegyet bárki, bármilyen célú utazásra megválthatja. Annak az utasnak, aki utazásához más érvényes utazási

Részletesebben

2. MELLÉKLET TÁJÉKOZTATÓ A MENETREND SZERINTI BELFÖLDI TÁVOLSÁGI (HELYKÖZI) AUTÓBUSZJÁRATOK DÍJSZABÁSÁRÓL

2. MELLÉKLET TÁJÉKOZTATÓ A MENETREND SZERINTI BELFÖLDI TÁVOLSÁGI (HELYKÖZI) AUTÓBUSZJÁRATOK DÍJSZABÁSÁRÓL 2. MELLÉKLET TÁJÉKOZTATÓ A MENETREND SZERINTI BELFÖLDI TÁVOLSÁGI (HELYKÖZI) AUTÓBUSZJÁRATOK DÍJSZABÁSÁRÓL Az aktuális teljes árú és kedvezményes menetdíjak, a bérletek árai, az útipoggyász fuvarozás és

Részletesebben

A MÁV-START Zrt. által biztosított Üzletpolitikai kedvezmények

A MÁV-START Zrt. által biztosított Üzletpolitikai kedvezmények 11/2015 DR 11311/2015/START A MÁV-START Zrt. által biztosított Üzletpolitikai kedvezmények Érvényes: 2015. március 1-jétől MÓDOSÍTÁSOK JEGYZÉKE Módosítás Sorszáma Száma száma hatályba lépés 11/2015.DR.

Részletesebben

Csorvás Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 12/2002. (VIII.28.) r e n d e l e t e. a helyi autóbusz-közlekedésrıl

Csorvás Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 12/2002. (VIII.28.) r e n d e l e t e. a helyi autóbusz-közlekedésrıl Csorvás Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 12/2002. (VIII.28.) r e n d e l e t e a helyi autóbusz-közlekedésrıl Csorvás Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

(2) Átkelés csak érvényes bérlettel, menetjeggyel, szabadjeggyel lehetséges.

(2) Átkelés csak érvényes bérlettel, menetjeggyel, szabadjeggyel lehetséges. Kisoroszi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2004.(VIII.19.) számú rendelete A Kisoroszi Kismaros, valamint a Kisoroszi Szentgyörgypuszta révátkelőhelyek használatával kapcsolatos általános

Részletesebben

Két- és többoldalú megállapodások gyűjteménye

Két- és többoldalú megállapodások gyűjteménye 99/2011 ÜVH K-5249/2011. Két- és többoldalú megállapodások gyűjteménye a nemzetközi vasúti utazási kedvezményekről Érvényes 2011. december 11-től MÓDOSÍTÁSOK JEGYZÉKE Sorszám Tárgy Ügyirat száma Új kiadás

Részletesebben

ÉRTESÍTŐ 2007/1. SZÁM

ÉRTESÍTŐ 2007/1. SZÁM ÉRTESÍTŐ 2007/1. SZÁM TARTALOM Utasítások 1/2007. (VII. 30. MÁV-START Ért. 1.) VIG. sz. utasítás a BKV jegyértékesítés szabályairól... 2/2007. (VII. 30. MÁV-START Ért. 1.) VIG. sz. utasítás a Ferihegy

Részletesebben

VASÚTI MENETDÍJTÁBLÁZATOK. II. Kötet. Nemzetközi

VASÚTI MENETDÍJTÁBLÁZATOK. II. Kötet. Nemzetközi VASÚTI MENETDÍJTÁBLÁZATOK II. Kötet Nemzetközi Nyilvános példány Érvényes: 2013. december 15-től Kiadja a MÁV-START Zrt. Módosítások jegyzéke Sorszám 1. A módosítás tárgya 36163/2013/START HZ gyermekkorhatár

Részletesebben

MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG DÍJSZABÁS ÉS A JOGSZABÁLYOKBAN MEGÁLLAPÍTOTT UTAZÁSI KEDVEZMÉNYEK

MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG DÍJSZABÁS ÉS A JOGSZABÁLYOKBAN MEGÁLLAPÍTOTT UTAZÁSI KEDVEZMÉNYEK MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG DÍJSZABÁS ÉS A JOGSZABÁLYOKBAN MEGÁLLAPÍTOTT UTAZÁSI KEDVEZMÉNYEK Érvényes: 2010. június 1-től Az 1-2. módosítással egységes szerkezetben

Részletesebben

Ózd helyi közlekedés díjai 2015. szeptember 1-t l

Ózd helyi közlekedés díjai 2015. szeptember 1-t l 4. sz. melléklet Ózd helyi közlekedés díjai 2015. szeptember 1-tl I. Fejezet Menetjegy A menetjegyet bárki, bármilyen célú utazásra megválthatja. Annak az utasnak, aki utazásához más érvényes utazási igazolvánnyal

Részletesebben

1. sz. M E L L É K L E T ORSZÁGOS, REGIONÁLIS ÉS ELŐVÁROSI AUTÓBUSZJÁRATOK DÍJSZABÁSA

1. sz. M E L L É K L E T ORSZÁGOS, REGIONÁLIS ÉS ELŐVÁROSI AUTÓBUSZJÁRATOK DÍJSZABÁSA 99-1. sz. M E L L É K L E T az ALBA VOLÁN Zrt. közforgalmú menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatásra és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzatához ORSZÁGOS, REGIONÁLIS

Részletesebben

A Gyöngyösi Állami Erdei Vasutak (Mátravasút) Személy-, Poggyász és Darabáru Díjszabásáról.

A Gyöngyösi Állami Erdei Vasutak (Mátravasút) Személy-, Poggyász és Darabáru Díjszabásáról. 1/2013. sz. Főnöki Utasítás A Gyöngyösi Állami Erdei Vasutak (Mátravasút) Személy-, Poggyász és Darabáru Díjszabásáról. A Gyöngyösi Állami Erdei Vasutak (GyÁEV) Mátravasút mint saját használatú vasút-

Részletesebben

Két- és többoldalú megállapodások gyűjteménye

Két- és többoldalú megállapodások gyűjteménye 93/2012 DR S-6113/2012. Két- és többoldalú megállapodások gyűjteménye a nemzetközi vasúti utazási kedvezményekről Érvényes 2012. december 9-től MÓDOSÍTÁSOK JEGYZÉKE Sorszám Tárgy Ügyirat száma Új kiadás

Részletesebben

Az Állami Erdei Vasutak (Mátravasút) Személy-, Poggyász és Darabáru Díjszabásáról.

Az Állami Erdei Vasutak (Mátravasút) Személy-, Poggyász és Darabáru Díjszabásáról. 16/2012. sz. Főnöki Utasítás Az Állami Erdei Vasutak (Mátravasút) Személy-, Poggyász és Darabáru Díjszabásáról. Az Állami Erdei Vasutak (ÁEV) Mátravasút mint saját használatú vasút- az 1993. évi XCV. Törvény

Részletesebben

Változó kedvezmények és díjtételek

Változó kedvezmények és díjtételek Változó kedvezmények és díjtételek 2007. május 1-jén lépett hatályba a közforgalmú személyszállítási kedvezményekről szóló 85/2007 (IV 25.) sz. Kormány rendelet, mely mind a helyi, mind a helyközi közlekedésben

Részletesebben

14. szám 125. évfolyam 2010. április 30. TARTALOM

14. szám 125. évfolyam 2010. április 30. TARTALOM 14. szám 125. évfolyam 2010. április 30. ÉRTESÍTÕ MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TARTALOM Utasítások 25/2010. (IV. 30. MÁV Ért. 14.) EVIG számú utasítás a normatív utasítások kiadásának

Részletesebben

A MÁV START Zrt. által az utazóközönség részére biztosított üzletpolitikai kedvezmények szabályozása

A MÁV START Zrt. által az utazóközönség részére biztosított üzletpolitikai kedvezmények szabályozása A MÁV START Zrt. által az utazóközönség részére biztosított üzletpolitikai kedvezmények szabályozása ALKALMI MENETTÉRTI JEGY A MÁV-START Zrt. díjszabási rendelkezés és külön hirdetmény formájában közzétett

Részletesebben

12. szám 122. évfolyam 2007. március 30. TARTALOM

12. szám 122. évfolyam 2007. március 30. TARTALOM 12. szám 122. évfolyam 2007. március 30. ÉRTESÍTÕ MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TARTALOM Utasítások 9/2007. (III. 30. MÁV Ért. 12.) VIG. sz. vezérigazgatói utasítás a MÁV ZRt.

Részletesebben

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 50/2009. (XII. 23.) számú rendelete

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 50/2009. (XII. 23.) számú rendelete MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 50/2009. (XII. 23.) számú rendelete a közösségi közlekedési szolgáltatások ellátásának alapvető feltételeiről szóló, módosított 45/2008. (XII. 22.) számú rendelet

Részletesebben