J a v a s l a t 30 napos bérlet bevezetésére a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. arcképes bérlettípusai esetében

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J a v a s l a t 30 napos bérlet bevezetésére a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. arcképes bérlettípusai esetében"

Átírás

1 MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE Va /2008. J a v a s l a t 30 napos bérlet bevezetésére a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. arcképes bérlettípusai esetében Összeállította:... Börzsei Tibor MVK Zrt. vezérigazgató Egyeztetve:... Nyilas Ferencné főosztályvezető Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Főosztály Törvényességi véleményezésre bemutatva:... Dr. Mészáros Miklós jegyző

2 Tisztelt Közgyűlés! I. Tartalmi összefoglaló Megvizsgáltuk a 30 napos bérlet bevezetésének lehetőségét az MVK Zrt.-nél, a BKV Zrt., PKV Zrt. tapasztalataira (jelenleg ezek a cégek értékesítenek 30 napos bérletet), a évi utaselégedettségi vizsgálat adataira és a 2007/ 2008-as értékesítési adatokra támaszkodva. A 7-es autóbusz viszonylaton a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium 48/2007. (IV.26.) rendelet módosítása alapján köteles az MVK Zrt. május 1-jétől havi és 30 napos bérletet is értékesíteni, ez a 7-es általános és kedvezményes 90%-os, és a 7/2-es általános és kedvezményes 90%-os bérleteinket érinti, mivel a 7, 7/2-es nyugdíjas bérletekre csak üzletpolitikai kedvezményt nyújtunk, így ezeknél a típusoknál nem köteles a vállalat a törvényi előírást alkalmazni. A bevezetés feltételeinek megvizsgálása során megállapítottuk, hogy mivel a 2007-es utaselégedettségi vizsgálat alapján igen magas a 30 napos bérlet bevezetésének támogatottsága, így elégedetlenséget okozna, ha csak a 7-es autóbusz viszonylatán alkalmaznánk. Ebből kifolyólag javasoljuk, hogy 30 napos bérlet kerüljön bevezetésre minden arcképes bérlettípus esetében. II. Előzmények A Tervezet a belföldi közforgalmú menetrend szerinti vasúti személyszállítás és helyközi (távolsági) autóbusz-közlekedés, valamint a nevelési-oktatási intézmények által rendelt belföldi autóbusz különjáratok legmagasabb díjairól szóló 48/2007 (IV.26.) GKM rendelet módosításáról szóló 4/2008. (II.29) GKM rendelet két témakört ölel fel. Kitér a Magyar Nemzeti Bank által megállapított új kerekítési szabály által alkalmazandó menetdíj meghatározására, valamint javaslatot tesz a belföldi közforgalmú menetrend szerinti vasúti személyszállítás és a helyközi (távolsági) autóbusz-közlekedésben a 30 napos bérlet bevezetésére. Az új bérletkonstrukció igazodik a naptárhoz, azaz a 31 napos hónapoknál 31 illetve 30 napos hónapoknál 30 napig lesz érvényes a bérlet. Érvényessége nem kötődik naptári hónaphoz, mivel tetszőleges kezdőnappal váltható, a kezdőnap 0 órától a következő hónap azonos napját megelőző napján 24 óráig jogosít utazásra (például a hónap 10-én 0 órától a következő hónap 9-én 24 óráig). Az új bérletkonstrukció a hónap bármely napján megváltható, azonban a továbbra is havi bérletet váltani kívánó utasok számára a havi bérlet konstrukció is fennmarad. A rendelet módosításától elvárt, hogy a 30 napos bérlet bevezetésével a jegy- és bérletváltó helyeken, a hónap elején kialakuló sorok és várakozási idő csökkenjen. A rendelet 1-2 számú melléklete meghatározza, hogy a 30 napos bérletet május 1-jéig köteles minden vasúti személyszállítási és helyközi (távolsági) autóbusz-közlekedést végző közlekedési vállalat bevezetni.

3 - 2 VI. Várható szakmai hatások Az új bérlettípus bevezetésével az MVK Zrt. Utazási Feltételeinek módosítása szükséges. A 30 napos bérlet érvényessége nem kötődik naptári hónaphoz, tetszőleges kezdőnappal váltható, a kezdőnap 0 órájától a következő hónap azonos napját megelőző napján 24 óráig jogosít utazásra. A 30 napos bérlet legfeljebb 2 hónapra előre váltható meg, a több hónapra előre megváltott 30 napos bérlet kiadása külön szelvényen történik. A bérletre az érvényességi idő kezdetét és végét (év, hónap, nap) az értékesítő pénztáros köteles ráírni, e nélkül az értékszelvény nem adható ki. A díjtáblázatban szükséges felvezetni az új bérlettípusokat. Javasoljuk, hogy a már meglévő díjtáblázat kerüljön kiegészítésre, azaz a megegyező havibérlettel kerüljön egy sorban feltüntetésre, hiszen áruk megegyezik. V. Várható gazdasági hatások Elvárt gazdasági hatás a kiadások oldalán, az új szelvények előállítási költsége, a kommunikációs költségek jelentkeznek. Új bérletszelvények előállítására van szükség. Javasoljuk, hogy bianco szelvények kerüljenek előállításra, így a bérletszelvényeken üresen maradnak a dátum és ár rublikák, tehát a megmaradt szelvények több évig felhasználhatóak lesznek. A évben legyártani szükséges 30 napos bérletek számának megállapításakor a évi és a évi januári, februári értékesítési számokat vesszük alapul, és a BKV Zrt. és PKV Zrt. 30 napos bérletek értékesítési adataival vetettük össze. Javasoljuk, hogy a havi átlagosan értékesített mennyiség 20%-át vegyük alapul. Az előzetes nyomdai árajánlat alapján 20 forintos bérlet előállítási költséggel lehet számolni, így a 30 napos bérletek előállítási költsége összesen forint. A már jelenleg hazánkban rendszeresített 30 napos bérleteket árusító közlekedési vállalatok adatait alapul véve sem bevétel növekedésével, sem bevétel csökkenésével nem kell számolni. Bevétel növekedéssel akkor számolhatunk, ha az új bérletkonstrukció új ügyfeleket von be. A bevételt az értékesítés napján lehet elszámolni, így előfordulhat olyan eset, hogy az utas még régi áron váltja meg bérletét egy új tarifa időszakra. Például: az utas december 31. és január 30. között érvényes bérletet vált, így a bérletet valójában januárjában fogja használni, de 2008-as áron. A PKV Zrt. tapasztalatai alapján ez nem gyakori, ettől bevételkiesés nem várható. Egyéb gazdasági hatások között meg kell említenünk, hogy az új bérletszelvény a pénztárak nyitva tartását nem befolyásolná, azonban a hagyományos bérletváltási időszakban sorcsökkentő hatása várható.

4 - 3 - Elsősorban a tanulók esetében várható az átállás, de az általános bérletet váltok esetében is jelenthet megoldást arra a problémára, hogy a havi bérlet 5-és 10-e között váltható, azonban a fizetések legtöbb esetben csak 10-e után kerülnek átutalásra, így aki eddig 1-2 napot bliccelt ezzel a lehetőséggel ezt áthidalhatná. A 13 új bérlettípus bevezetésével a sorok csökkenése várható a bérletváltási időszakban. VI. Kapcsolódások Ismert kapcsolódások nincsenek. VII. Fennmaradt vitás kérdések Nincsenek. VIII. Javaslat a sajtó tájékoztatására Az önkormányzati rendelettel megállapított díjtételekről a sajtó tájékoztatható. Kérem a Tisztelt Közgyűlést, hogy a június 1-től érvényes 30 napos arcképes bérletekre vonatkozó előterjesztést megvitatni és a rendelettervezetet elfogadni szíveskedjék. Miskolc, április 22. O r o s z Lajos

5 Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának /2008. ( ) számú rendelete a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. árhatósági árformába tartozó viteldíjainak megállapításáról és azok alkalmazási feltételeiről szóló 79/1995. (XII. 28.) sz. rendelet módosításáról A helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvény 16.. (1) bekezdése és az árak megállapításáról szóló évi LXXXVII. törvény 7. -ban foglalt felhatalmazás alapján Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése a következő önkormányzati rendeletet alkotja: A 79/1995. (XII.28.) (továbbiakban rendelet) rendelet az alábbiak szerint módosul: 1. A rendelet 1. (1) bekezdése az alábbiak szerint módosul: (1) Bérletek érvényessége a) A különböző havi és éves bérletek a naptári hónap illetve az év első napjától az érvényességi időszakot követő hónap 5-én 24 óráig érvényesek. Használatuk igazolványhoz kötött, kivéve az arcképnélküli bérleteket. A teljes árú bérletek csak általános bérletigazolványban, a tanuló, nyugdíjas értékszelvények tanuló esetében csak érvényes diákigazolványban, nyugdíjasok esetében csak érvényes nyugdíjas bérletigazolványban használhatók b) A június 1-től forgalomba kerülő 30 napos bérlet érvényessége nem kötődik naptári hónaphoz, tetszőleges kezdőnappal váltható, a kezdőnap 0 órájától a következő hónap azonos napját megelőző napján 24 óráig jogosít utazásra. A 30 napos bérlet legfeljebb 2 hónapra előre váltható meg, a több hónapra előre megváltott 30 napos bérlet kiadása külön szelvényen történik, A bérleten fel kell tüntetni az érvényességi idő kezdetét és végét (hónap, nap), e nélkül az értékszelvény nem adható ki. 2. A rendelet 1. (11) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezések lépnek: (11) A tárgyhó (érvényességi idő) 1-15 napjai között a magánszemélyek által vásárolt teljes árú havi és 30 napos bérletszelvények 50 %-os áron válthatók vissza 100 Ft kezelési díj ellenében. Az érvényességi idő 1-15 napjai között a magánszemélyek által vásárolt teljes árú és 30 napos bérletszelvények 50 %-os áron válthatók vissza 100 Ft kezelési díj ellenében. A havi bérletszelvények, a 30 napos bérletszelvények valamint a napi- és turistajegyek érvényességük kezdete előtt teljes áron visszaválthatók 100 Ft kezelési díj ellenében az MVK Rt. jegypénztáraiban és a Közönségszolgálati Irodában.

6 3. A rendelet 1. számú melléklete helyébe jelen rendelet 1. sz. melléklete lép. 4. Ez a rendelet június 1. napján lép hatályba. Miskolc, május K á l i Sándor polgármester Dr. Mészáros Miklós jegyző 1. sz. melléklet A Miskolc Városi Közlekedési Rt. menetrend szerinti autóbusz- és villamosjáratain, illetve a Felsőzsolcára közlekedő 7-es autóbusz vonalán június 1-től fizetendő díjak 1.) Autóbusz- és villamosvonalak teljes hosszán érvényes jegyek:

7 a.) egy utazásra érvényes vonaljegy elővételben b.) egy utazásra érvényes vonaljegy járművön váltva c.) gyűjtőjegy 10 db-os 200 Ft 300 Ft Ft 2.) Autóbusz és villamosvonalakra érvényes jegyek Felsőzsolca elágazásig: a.) 1 naptári napra érvényes napijegy b.) 3 egymást követő napra érvényes turistajegy c.) 7 egymást követő napra érvényes turistajegy d.) hétvégi családi jegy Ft Ft Ft Ft 3.) Villamosvonalakra érvényes bérletek a.) tanuló arcképes villamos havibérlet b.) tanuló arcképes villamos 30 napos bérlet c.) nyugdíjas arcképes villamos havibérlet d.) nyugdíjas arcképes villamos 30 napos bérlet e.) általános arcképes villamos havibérlet f.) általános arcképes villamos 30 napos bérlet Ft Ft Ft Ft Ft Ft 4.) Autóbuszvonalakra érvényes bérletek Felsőzsolca elágazás megállóig a.) egyvonalas általános arcképes havibérlet b.) egyvonalas általános arcképes 30 napos bérlet Ft Ft 5.) Autóbusz + villamosvonalakra érvényes kombinált bérletek Felsőzsolca elágazás megállóig: a.) tanuló arcképes kombinált havibérlet b.) tanuló arcképes kombinált 30 napos bérlet c.) nyugdíjas arcképes kombinált havibérlet d.) nyugdíjas arcképes kombinált 30 napos bérlet e.) általános arcképes kombinált havibérlet f.) általános arcképes kombinált 30 napos bérlet Ft Ft Ft Ft Ft Ft

8 g.) arcképnélküli általános kombinált havibérlet h.) általános arcképes kombinált éves bérlet i.) arcképnélküli általános kombinált éves bérlet Ft Ft Ft 6.) A Felsőzsolcára közlekedő 7-es autóbuszvonalon érvényes bérletek: a.) 7/2 szakaszon érvényes arcképes tanuló 90%-os havibérlet Felsőzsolca elágazás - Felsőzsolca 530 Ft b.) 7/2 szakaszon érvényes arcképes tanuló 90%-os 30 napos bérlet Felsőzsolca elágazás - Felsőzsolca 530 Ft c.) 7/2 szakaszon érvényes arcképes nyugdíjas havibérlet Felsőzsolca elágazás - Felsőzsolca d.) 7/2 szakaszon érvényes arcképes nyugdíjas 30 napos bérlet Felsőzsolca elágazás - Felsőzsolca e.) 7/2 szakaszon érvényes arcképes általános havibérlet Felsőzsolca elágazás - Felsőzsolca f.) 7/2 szakaszon érvényes arcképes általános 30 napos bérlet Felsőzsolca elágazás - Felsőzsolca g.) 7-es vonal teljes hosszán érvényes tanuló 90%-os arcképes havibérlet h.) 7-es vonal teljes hosszán érvényes tanuló 90%-os arcképes 30 napos bérlet i.) 7-es vonal teljes hosszán érvényes nyugdíjas arcképes havibérlet j.) 7-es vonal teljes hosszán érvényes nyugdíjas arcképes 30 napos bérlet k.) 7-es vonal teljes hosszán érvényes arcképes általános havibérlet l.) 7-es vonal teljes hosszán érvényes arcképes általános 30 napos bérlet Ft Ft Ft Ft 750 Ft 750 Ft Ft Ft Ft Ft

9 :

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 50/2009. (XII. 23.) számú rendelete

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 50/2009. (XII. 23.) számú rendelete MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 50/2009. (XII. 23.) számú rendelete a közösségi közlekedési szolgáltatások ellátásának alapvető feltételeiről szóló, módosított 45/2008. (XII. 22.) számú rendelet

Részletesebben

Változó kedvezmények és díjtételek

Változó kedvezmények és díjtételek Változó kedvezmények és díjtételek 2007. május 1-jén lépett hatályba a közforgalmú személyszállítási kedvezményekről szóló 85/2007 (IV 25.) sz. Kormány rendelet, mely mind a helyi, mind a helyközi közlekedésben

Részletesebben

Nagy Sándor Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzati Képviselő 6720 Szeged, Széchenyi tér Módosító indítvány

Nagy Sándor Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzati Képviselő 6720 Szeged, Széchenyi tér Módosító indítvány Nagy Sándor Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzati Képviselő 6720 Szeged, Széchenyi tér 10-11. Módosító indítvány Tisztelt Közgyűlés! A 2013. december 20-i ülés napirendjének 13. pontjában szerepel a Tömegközlekedési

Részletesebben

Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 36/2011. (XII. 23.) önkormányzati rendelete a helyi autóbusz közösségi közlekedés díjáról

Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 36/2011. (XII. 23.) önkormányzati rendelete a helyi autóbusz közösségi közlekedés díjáról Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 36/2011. (XII. 23.) önkormányzati rendelete a helyi autóbusz közösségi közlekedés díjáról 2 Ózd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az árak megállapításáról

Részletesebben

Szegedi Közlekedési Kft. Tárgy: A helyi tömegközlekedési díjak megállapításáról szóló 50/1997. (XII. 22.) Kgy. rendelet módosítása

Szegedi Közlekedési Kft. Tárgy: A helyi tömegközlekedési díjak megállapításáról szóló 50/1997. (XII. 22.) Kgy. rendelet módosítása Előterjesztő megnevezése: Szegedi Közlekedési Kft. igazgatója Iktatószám: 01/92448-1/2011. Tárgy: A helyi tömegközlekedési díjak megállapításáról szóló 50/1997. (XII. 22.) Kgy. rendelet módosítása Melléklet:

Részletesebben

Tárgy: A helyi tömegközlekedési díjak megállapításáról szóló 50/1997. (XII. 22.) Kgy. rendelet módosítása

Tárgy: A helyi tömegközlekedési díjak megállapításáról szóló 50/1997. (XII. 22.) Kgy. rendelet módosítása Előterjesztő: Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármester Tárgy: A helyi tömegközlekedési díjak megállapításáról szóló 50/1997. (XII. 22.) Kgy. rendelet módosítása Ikt.sz.: 6141-4/2010. Melléklet: 1 pld.

Részletesebben

Tárgy: A helyi tömegközlekedési díjak megállapításáról szóló 50/1997. (XII. 22.) Kgy. rendelet módosítása

Tárgy: A helyi tömegközlekedési díjak megállapításáról szóló 50/1997. (XII. 22.) Kgy. rendelet módosítása Előterjesztő: Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármester Tárgy: A helyi tömegközlekedési díjak megállapításáról szóló 50/1997. (XII. 22.) Kgy. rendelet módosítása Ikt.sz.: 3321-10/2009. Melléklet: 1 pld.

Részletesebben

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 5/2011. (III. 16.) önkormányzati rendelete

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 5/2011. (III. 16.) önkormányzati rendelete MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 5/2011. (III. 16.) önkormányzati rendelete a közösségi közlekedési szolgáltatások ellátásának alapvető feltételeiről szóló 45/2008. (XII.22.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 50/1997. (XII. 22.) Kgy. rendelete a helyi tömegközlekedési díjak megállapításáról (Egységes szerkezetben)

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 50/1997. (XII. 22.) Kgy. rendelete a helyi tömegközlekedési díjak megállapításáról (Egységes szerkezetben) Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 50/1997. (XII. 22.) Kgy. rendelete a helyi tömegközlekedési díjak megállapításáról (Egységes szerkezetben) A Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése az árak megállapításáról

Részletesebben

Csorvás Nagyközség Önkormányzata Képviselı-testületének 11/2002. (VIII. 30.) r e n d e l e t e. a helyi autóbusz-közlekedésrıl

Csorvás Nagyközség Önkormányzata Képviselı-testületének 11/2002. (VIII. 30.) r e n d e l e t e. a helyi autóbusz-közlekedésrıl Csorvás Nagyközség Önkormányzata Képviselı-testületének 11/2002. (VIII. 30.) r e n d e l e t e a helyi autóbusz-közlekedésrıl Csorvás Nagyközség Képviselıtestülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990.

Részletesebben

Csorvás Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 12/2002. (VIII.28.) r e n d e l e t e. a helyi autóbusz-közlekedésrıl

Csorvás Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 12/2002. (VIII.28.) r e n d e l e t e. a helyi autóbusz-közlekedésrıl Csorvás Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 12/2002. (VIII.28.) r e n d e l e t e a helyi autóbusz-közlekedésrıl Csorvás Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Általános rendelkezés 1.

Általános rendelkezés 1. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2007. (I.25.) számú rendelete a helyi menetrend szerinti autóbuszjáratok, az iskolák, tanintézetek által rendelt helyi autóbusz különjáratok

Részletesebben

Kereskedelmi szerződés III. sz. módosítása

Kereskedelmi szerződés III. sz. módosítása Kereskedelmi szerződés III. sz. módosítása a Közszolgáltatási szerződés V. számú melléklete, a Kereskedelmi szerződés módosításáról Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata (6720 Szeged, Széchenyi tér 10.,

Részletesebben

J A V A S L A T. a reklámhordozók és hirdetmények elhelyezésének, közzétételének szabályairól szóló 14/2007.(V.17.) számú rendelet módosítására

J A V A S L A T. a reklámhordozók és hirdetmények elhelyezésének, közzétételének szabályairól szóló 14/2007.(V.17.) számú rendelet módosítására MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE MH Zrt.: 12-4/100/2007 Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése J A V A S L A T a reklámhordozók és hirdetmények elhelyezésének, közzétételének szabályairól szóló 14/2007.(V.17.)

Részletesebben

polgármester Tárgy: A helyi tömegközlekedési díjak megállapításáról szóló 50/1997. (XII. 22.) Kgy. rendelet módosítása

polgármester Tárgy: A helyi tömegközlekedési díjak megállapításáról szóló 50/1997. (XII. 22.) Kgy. rendelet módosítása Előterjesztő: Dr. Botka László polgármester Tárgy: A helyi tömegközlekedési díjak megállapításáról szóló 50/1997. (XII. 22.) Kgy. rendelet módosítása Ikt.sz.: 6141-11/2010. Melléklet: 1 pld. rendelet-tervezet

Részletesebben

1. A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a pápai, várpalotai, zirci és balatonfűzfői városi (helyi) autóbuszjáratokon

1. A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a pápai, várpalotai, zirci és balatonfűzfői városi (helyi) autóbuszjáratokon 2/3. sz. melléklet A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a Veszprém megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Pápa, Várpalota, Zirc, Balatonfűzfő, Veszprém, Balatonfüred, Ajka) 1. A menetjegyek

Részletesebben

Közművelődési érdekeltségnövelő pályázat támogatása. Ádám Ibolya osztályvezető Kulturális és Vendégforgalmi Osztály

Közművelődési érdekeltségnövelő pályázat támogatása. Ádám Ibolya osztályvezető Kulturális és Vendégforgalmi Osztály MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE Kvo.: 31102/2007. Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése Helyben Közművelődési érdekeltségnövelő pályázat támogatása Összeállította: Egyeztetve: Ádám Ibolya osztályvezető

Részletesebben

Könyvtári érdekeltségnövelő pályázat támogatása. Ádám Ibolya osztályvezető Kulturális és Vendégforgalmi Osztály

Könyvtári érdekeltségnövelő pályázat támogatása. Ádám Ibolya osztályvezető Kulturális és Vendégforgalmi Osztály JOGÚ VÁROS RE MISKOLC MEGYEI ALPOLGÁRMESTE Kvo.: 31.101/2007. Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése Helyben Könyvtári érdekeltségnövelő pályázat támogatása Összeállította: Ádám Ibolya osztályvezető Kulturális

Részletesebben

Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése Melléklet: (2 db) - térképmásolat - közgyűlési határozat

Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése Melléklet: (2 db) - térképmásolat - közgyűlési határozat MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE MIK: 1018-33/100/2006. Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése Melléklet: (2 db) - térképmásolat - közgyűlési határozat Zárt ülés Javaslat a Miskolc, Aulich utcai beépítetlen

Részletesebben

Szentes Város Polgármesterétől 6600 Szentes, Kossuth tér 6. Száma: F-28404/2008. Tárgy: Szentes város helyi tömegközlekedés

Szentes Város Polgármesterétől 6600 Szentes, Kossuth tér 6. Száma: F-28404/2008. Tárgy: Szentes város helyi tömegközlekedés Szentes Város Polgármesterétől 6600 Szentes, Kossuth tér 6. Száma: F-28404/2008. Tárgy: Szentes város helyi tömegközlekedés 2009. évi díjai Mell.: - Tisza Volán Rt. javaslata - rendelet-tervezet Szentes

Részletesebben

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOG Ú VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK 3/2012. (11.24.) önkormányzati rendelete

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOG Ú VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK 3/2012. (11.24.) önkormányzati rendelete NYíREGYHÁZA MEGYEI JOG Ú VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK 3/2012. (11.24.) önkormányzati rendelete az autóbusszal végzett menetrend szerinti helyi személyszállítás közszolgáltatási szerződés és a helyi

Részletesebben

Kazincbarcika helyi közlekedés díjai január 1-től. I. Fejezet Menetjegy

Kazincbarcika helyi közlekedés díjai január 1-től. I. Fejezet Menetjegy 4. sz. melléklet Kazincbarcika helyi közlekedés díjai 2017. január 1-től I. Fejezet Menetjegy A menetjegyet bárki, bármilyen célú utazásra megválthatja. Annak az utasnak, aki utazásához más érvényes utazási

Részletesebben

A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a Győr-Moson-Sopron megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Győr, Sopron, Mosonmagyaróvár)

A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a Győr-Moson-Sopron megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Győr, Sopron, Mosonmagyaróvár) 2/1. sz. melléklet A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a Győr-Moson-Sopron megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Győr, Sopron, Mosonmagyaróvár) 1. A menetjegyek és bérletek fajtái

Részletesebben

Melléklet. 9. számú melléklet a Közszolgáltatási Szerződéshez. a belföldi közforgalmú menetrend szerinti helyközi (távolsági) autóbuszközlekedés

Melléklet. 9. számú melléklet a Közszolgáltatási Szerződéshez. a belföldi közforgalmú menetrend szerinti helyközi (távolsági) autóbuszközlekedés Melléklet 9. számú melléklet a Közszolgáltatási Szerződéshez a belföldi közforgalmú menetrend szerinti helyközi (távolsági) autóbuszközlekedés legmagasabb díjairól 1 Tartalom 1. A belföldi helyközi (távolsági)

Részletesebben

J A V A S L A T. Összeállította: Nagy László osztályvezető Városüzemeltetési és Beruházási Osztály

J A V A S L A T. Összeállította: Nagy László osztályvezető Városüzemeltetési és Beruházási Osztály MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE VB: 83.376/2006 J A V A S L A T 2007-2010. évi Miskolc Megyei Jogú Város közigazgatási határain belül útburkolat kátyúzása, balesetveszélyes úthibák elhárítása

Részletesebben

J a v a s l a t Miskolc, Bartók Béla köz útépítési munkák kivitelezésének többlet fedezetigénye

J a v a s l a t Miskolc, Bartók Béla köz útépítési munkák kivitelezésének többlet fedezetigénye MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE VB: 80.080-47/2006. J a v a s l a t Miskolc, Bartók Béla köz útépítési munkák kivitelezésének többlet fedezetigénye Összeállította: Egyeztetve: Nagy László Városüzemeltetési

Részletesebben

Javaslat a Központi Ügyeleti Szolgálat Szabályzatának módosítására

Javaslat a Központi Ügyeleti Szolgálat Szabályzatának módosítására MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA ESZ: 230.687/2008. Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése Javaslat a Központi Ügyeleti Szolgálat Szabályzatának módosítására Összeállította:

Részletesebben

SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS. KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE Az Önkormányzat hivatalos lapja

SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS. KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE Az Önkormányzat hivatalos lapja LI. évfolyam 18. szám 2010. december 16. SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE Az Önkormányzat hivatalos lapja TARTALOM ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK 64/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet a helyi

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: 1/939-1/2013/I. Üi.: Varga Imre Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Tárgy: Helyi autóbusz-közlekedéssel kapcsolatos

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Népjóléti Iroda

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Népjóléti Iroda Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Népjóléti Iroda Ikt.szám: 20.049/2015. Javaslat Salgótarján megyei jogú város helyi közösségi autóbusz-közlekedésének biztosítását célzó közszolgáltatási

Részletesebben

A KNYKK Zrt. Üzletszabályzata 9. módosításának változásai

A KNYKK Zrt. Üzletszabályzata 9. módosításának változásai 1 KNYKK Zrt. Tatabánya, Csaba u. 19. A KNYKK Zrt. Üzletszabályzata 9. módosításának változásai Üzletszabályzat 19. oldal II. CÍM 3. Fejezet 3.4. pontból Üzletszabályzat 48. oldal B/RÉSZ I. Fejezet 1. pontból

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a diákigazolványhoz, az Ellátottak utazási utalványa -hoz kapcsolódó utazási kedvezmények igénybevételének feltételeiről

T Á J É K O Z T A T Ó a diákigazolványhoz, az Ellátottak utazási utalványa -hoz kapcsolódó utazási kedvezmények igénybevételének feltételeiről T Á J É K O Z T A T Ó a diákigazolványhoz, az Ellátottak utazási utalványa -hoz kapcsolódó utazási kedvezmények igénybevételének feltételeiről I. Diákigazolvány Tájékoztatjuk Utasainkat, hogy 2012. január

Részletesebben

Debrecen város helyi tömegközlekedési árainak megállapításáról. Általános rendelkezés

Debrecen város helyi tömegközlekedési árainak megállapításáról. Általános rendelkezés DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 31/2006. (X. 31.) rendelete Debrecen város helyi tömegközlekedési árainak megállapításáról Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgy lése az 1990. évi LXV.

Részletesebben

(2) Átkelés csak érvényes bérlettel, menetjeggyel, szabadjeggyel lehetséges.

(2) Átkelés csak érvényes bérlettel, menetjeggyel, szabadjeggyel lehetséges. Kisoroszi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2004.(VIII.19.) számú rendelete A Kisoroszi Kismaros, valamint a Kisoroszi Szentgyörgypuszta révátkelőhelyek használatával kapcsolatos általános

Részletesebben

Nyilas Ferencné főosztályvezető Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Főosztály

Nyilas Ferencné főosztályvezető Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Főosztály MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE Kvo.:12.259-16/2006. Melléklet: rendeletmódosítás-tervezet Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésének Helyben Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának ( ) sz. rendelete

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 28-i ülésére Tárgy: A menetrend szerinti helyi járatú autóbusz közlekedés szolgáltatási díjairól szóló 39/2001.(XII.31.)

Részletesebben

Egyvonalas bérlet Havi Ft , ,30. Összonalas bérlet Havi Ft , ,68

Egyvonalas bérlet Havi Ft , ,30. Összonalas bérlet Havi Ft , ,68 BALATO FÜRED VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. Szám:./2006 ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2006. október 26-i ülésére Tárgy: A helyi-járatú autóbusz közlekedés

Részletesebben

Ózd helyi közlekedés díjai 2015. szeptember 1-t l

Ózd helyi közlekedés díjai 2015. szeptember 1-t l 4. sz. melléklet Ózd helyi közlekedés díjai 2015. szeptember 1-tl I. Fejezet Menetjegy A menetjegyet bárki, bármilyen célú utazásra megválthatja. Annak az utasnak, aki utazásához más érvényes utazási igazolvánnyal

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGARMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGARMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGARMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: VI 630/2012. Előadó: Petrovszki Zoltán Mell.: szerződésmódosítás Hiv. sz.: Postacím: 5601 Pf 112. Telefon: (66) 523-SOl

Részletesebben

Kazincbarcika helyi közlekedés díjai 2015. július 1-t l. I. Fejezet Menetjegy

Kazincbarcika helyi közlekedés díjai 2015. július 1-t l. I. Fejezet Menetjegy 4. sz. melléklet Kazincbarcika helyi közlekedés díjai 2015. július 1-tl I. Fejezet Menetjegy A menetjegyet bárki, bármilyen célú utazásra megválthatja. Annak az utasnak, aki utazásához más érvényes utazási

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. P O N T N e k e d! 1. Szervező: DKV Debreceni Közlekedési Zrt., 4025 Debrecen, Salétrom u. 3.

JÁTÉKSZABÁLYZAT. P O N T N e k e d! 1. Szervező: DKV Debreceni Közlekedési Zrt., 4025 Debrecen, Salétrom u. 3. JÁTÉKSZABÁLYZAT P O N T N e k e d! I. A Játék szervezője, időtartama 1. Szervező: DKV Debreceni Közlekedési Zrt., 4025 Debrecen, Salétrom u. 3. 2. A játék időtartama: a) A III./1. pontban meghatározott

Részletesebben

KIVONAT A HÉV ÜZLETSZABÁLYZATÁBÓL ÉS A MÁV APPLIKÁCIÓBÓL VÁSÁROLT HÉV JEGY FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEIBŐL

KIVONAT A HÉV ÜZLETSZABÁLYZATÁBÓL ÉS A MÁV APPLIKÁCIÓBÓL VÁSÁROLT HÉV JEGY FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEIBŐL KIVONAT A HÉV ÜZLETSZABÁLYZATÁBÓL ÉS A MÁV APPLIKÁCIÓBÓL VÁSÁROLT HÉV JEGY FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEIBŐL Érvényes: 2019. május 1-től MENETJEGYVÁLTÁS Az utazás megkezdésekor az utasnak érvényes menetjeggyel

Részletesebben

DÍJSZABÁS. Veszprém Megyei Jogú Város és a V-Busz Kft között megkötött közszolgáltatási szerződés 10. melléklete szerint. Hatályos: 2019.

DÍJSZABÁS. Veszprém Megyei Jogú Város és a V-Busz Kft között megkötött közszolgáltatási szerződés 10. melléklete szerint. Hatályos: 2019. 1. melléklet DÍJSZABÁS Veszprém Megyei Jogú Város és a V-Busz Kft között megkötött közszolgáltatási szerződés 10. melléklete szerint Hatályos: 2019. május 18-tól DÍJBEVÉTELLEL KAPCSOLATOS RENDELKEZÉSEK

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. november 28-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. november 28-i ülésére Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E L Ő T E R J E S Z T É S Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2004. év november 28-i ülésére Tárgy: A menetrend szerinti helyijáratú autóbusz közlekedés szolgáltatási díjairól szóló 39/2001. (XII.31.)

Részletesebben

3527 Miskolc, Szondi György u. 1. (3502 Miskolc 2. Pf: 226.) tel.: + 36 46 514-900, fax: + 36 46 514-912 mail@mvkzrt.hu, www.mvkzrt.

3527 Miskolc, Szondi György u. 1. (3502 Miskolc 2. Pf: 226.) tel.: + 36 46 514-900, fax: + 36 46 514-912 mail@mvkzrt.hu, www.mvkzrt. Általános tudnivalók A Személyszállítási szerződés az utas és az MVK Zrt. között akkor lép hatályba, amikor az utas utazási szándékkal felszáll a menetrend szerint közlekedő járműre. A Személyszállítási

Részletesebben

Jirkovszkyné Szép Mária főosztályvezető Egészségügyi, Családvédelmi és Foglalkoztatáspolitikai Főosztály

Jirkovszkyné Szép Mária főosztályvezető Egészségügyi, Családvédelmi és Foglalkoztatáspolitikai Főosztály MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE ESZ: 746.335/2006. Javaslat Bükkszentkereszt Község Önkormányzatának valamint Kistokaj Község Önkormányzatának a Miskolci Központi Háziorvosi Ügyelethez történő

Részletesebben

Ó z d, március 29. Előterjesztő: Polgármester Előkészítette: PH. Településfejl. és Vagyong. Osztály

Ó z d, március 29. Előterjesztő: Polgármester Előkészítette: PH. Településfejl. és Vagyong. Osztály J a v a s l a t az Ózd Város Önkormányzata és a BORSOD VOLÁN Személyszállítási Rt. között 2004. december 22-én kötött közszolgáltatási szerződés módosítására, illetve forgalomszervezési változtatások jóváhagyására

Részletesebben

J A V A S L A T. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési Osztály. Ózd, február 23.

J A V A S L A T. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési Osztály. Ózd, február 23. J A V A S L A T az Ózd Város Önkormányzata és az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. között 2017. január 1-től 2021. december 31-ig érvényben lévő közszolgáltatási szerződés módosítására Ózd,

Részletesebben

Városüzemeltetési Tanácsnok 6720 Szeged, Széchenyi tér 10. Tárgy: sürgősségi indítvány

Városüzemeltetési Tanácsnok 6720 Szeged, Széchenyi tér 10. Tárgy: sürgősségi indítvány Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Városüzemeltetési Tanácsnok 6720 Szeged, Széchenyi tér 10. Tárgy: sürgősségi indítvány Helyben Tisztelt Közgyűlés! Kérem a Tisztelt Közgyűlést, hogy a Szegedi Közlekedési

Részletesebben

J~~:\~t. ft ~ I {Co ~\l~ ' NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA GAZDÁLKODÁSI FÖOSZTÁLY. - a Közgyűléshez

J~~:\~t. ft ~ I {Co ~\l~ ' NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA GAZDÁLKODÁSI FÖOSZTÁLY. - a Közgyűléshez NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA GAZDÁLKODÁSI FÖOSZTÁLY 440 l Nyíregyháza, Kossuth tér l. Pf.: 83. Telefon: (42) 524-524, (42) 524-540; Fax: (42) 524-541 E-maii: gazdalkodasifoosztaly@nyiregyhaza.hu

Részletesebben

Megújul Szigetszentmiklós közösségi közlekedése

Megújul Szigetszentmiklós közösségi közlekedése 38 38A 238 278 279 280 938 Megújul Szigetszentmiklós közösségi közlekedése Új, korszerű, égszínkék, alacsonypadlós buszok Új, közvetlen járatok Sűrűbb közlekedés éjjel-nappal 2014. augusztus 23-ától átalakul

Részletesebben

Szentes Város Önkormányzata Jegyzője Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztály 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/510-300

Szentes Város Önkormányzata Jegyzője Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztály 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/510-300 Szentes Város Önkormányzata Jegyzője Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztály 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/510-300 Iksz: F-1754-2/2012. Témafelelős: Cseuz András Tárgy: Szentes város helyi tömegközlekedési

Részletesebben

A menetrendszerinti helyi autóbusz-közlekedési viteldíjak, pótdíjak, valamint a a helyi autóbusz különjáratok díjai

A menetrendszerinti helyi autóbusz-közlekedési viteldíjak, pótdíjak, valamint a a helyi autóbusz különjáratok díjai 5. számú melléklet A menetrendszerinti helyi autóbusz-közlekedési viteldíjak, pótdíjak, valamint a a helyi autóbusz különjáratok díjai 1. Utazási igazolványok érvényessége 1.1. A havi és negyedéves bérletek

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének december 11-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének december 11-i ülésére Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E L Ő T E R J E S Z T É S Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

ÖNÁLLÓ KÉPVISELŐI INDÍTVÁNY a. Miskolc Megyei Jogú Város 7/2003 (III.10.) számú a Választókerületi Alapról szóló önkormányzati rendelet módosítására

ÖNÁLLÓ KÉPVISELŐI INDÍTVÁNY a. Miskolc Megyei Jogú Város 7/2003 (III.10.) számú a Választókerületi Alapról szóló önkormányzati rendelet módosítására JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁG ELNÖKE Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése ÖNÁLLÓ KÉPVISELŐI INDÍTVÁNY a Miskolc Megyei Jogú Város 7/2003 (III.10.) számú a Választókerületi Alapról szóló önkormányzati rendelet

Részletesebben

LENTI. Érvényes: től UTAZÁSI FELTÉTELEK LENTI VÁROS HELYI AUTÓBUSZJÁRATAIN

LENTI. Érvényes: től UTAZÁSI FELTÉTELEK LENTI VÁROS HELYI AUTÓBUSZJÁRATAIN LENTI Érvényes: 2018. 11. 01-től ZALA ÉSZAKNYUGAT-MAGYARORSZÁGI KÖZLEKEDÉSI KÖZPONT ZRT. UTAZÁSI FELTÉTELEK LENTI VÁROS HELYI AUTÓBUSZJÁRATAIN A MENETDÍJ MEGFIZETÉSE - a menetdíj megfizetése előre váltott

Részletesebben

(2) A 30 napos bérlet a rajta feltüntetett tetszőleges időponttól 30 napon át érvényes.

(2) A 30 napos bérlet a rajta feltüntetett tetszőleges időponttól 30 napon át érvényes. Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének 41/2004.(12. 17.).sz. rendelete a menetrendszerinti helyi autóbusz-közlekedési viteldíjak, valamint az iskolák és tanintézetek által rendelt helyi autóbusz különjáratok

Részletesebben

Javaslat a középfokú nevelési-oktatási intézmények Alapító Okiratainak módosítására

Javaslat a középfokú nevelési-oktatási intézmények Alapító Okiratainak módosítására MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE KO. 70.547/2006. Javaslat a középfokú nevelési-oktatási intézmények Alapító Okiratainak módosítására Összeállította: Dr. Kormos Vilmos főosztályvezető Oktatási,

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Képviselőtestület december 18-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS A Képviselőtestület december 18-i ülésére PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 156. 8500 PÁPA, Fő utca 12. Tel.: 89/515-000 Fax.: 89/313-989 ELŐTERJESZTÉS A Képviselőtestület 2009. december 18-i ülésére Tárgy: Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének

Részletesebben

KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS 5. SZÁMÚ MÓDOSÍTÁSA

KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS 5. SZÁMÚ MÓDOSÍTÁSA KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS 5. SZÁMÚ MÓDOSÍTÁSA amely létrejött egyrészről: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata, mint a helyi autóbuszos személyszállítási közszolgáltatás ellátásáért felelős önkormányzat

Részletesebben

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja:

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2016. 12. 15. Javaslat az autóbusszal végzett menetrend szerinti személyszállítási közszolgáltatás ellátására megkötött

Részletesebben

A MENETREND SZERINTI HELYI AUTÓBUSZJÁRATOK DÍJSZABÁSA SZOLNOK VÁROSBAN 2.1. számú melléklet

A MENETREND SZERINTI HELYI AUTÓBUSZJÁRATOK DÍJSZABÁSA SZOLNOK VÁROSBAN 2.1. számú melléklet I. Díjtételek A díjtételek és a pótdíjak az önkormányzat vonatkozó határozata alapján külön kerülnek meghirdetésre. II. Utazási kedvezmények Az utazási kedvezményeket az üzletszabályzat III. fejezete tartalmazza.

Részletesebben

Javaslat a közterületek rendjéről szóló 13/1998. (III.30.) számú rendelet módosítására.

Javaslat a közterületek rendjéről szóló 13/1998. (III.30.) számú rendelet módosítására. MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE KF.: Javaslat a közterületek rendjéről szóló 13/1998. (III.30.) számú rendelet módosítására. Összeállította: Egyeztetve: Papp Tamás főosztályvezető Közterület-felügyeleti

Részletesebben

J A V A S L A T. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési Osztály. Ózd, január 18.

J A V A S L A T. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési Osztály. Ózd, január 18. J A V A S L A T az Ózd Város Önkormányzata és az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. között 2017. január 1-től 2021. december 31-ig érvényben lévő közszolgáltatási szerződés módosítására Ózd,

Részletesebben

a menetrendszerű helyi autóbusz-közlekedés díjáról, valamint az iskolák és tanintézetek által rendelt helyi autóbusz különjáratok díjáról

a menetrendszerű helyi autóbusz-közlekedés díjáról, valamint az iskolák és tanintézetek által rendelt helyi autóbusz különjáratok díjáról SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA a 35/2006. (XII. 15.), a 10/2009. (IV. 10.), a 25/2009. (VI. 30.) a 39/2009. (XII. 5.) és a 25/2010. (XII. 17.) sz. rendeletekkel módosított 43/2005. (XII. 16.) SZ. RENDELETE

Részletesebben

Old./össz. old.: 1/26 Általános tudnivalók A személyszállítási szerződés az utas és az MVK Zrt. között akkor lép hatályba, amikor az utas utazási szándékkal felszáll a menetrend szerint közlekedő járműre.

Részletesebben

A 10/2007 (II. 27.) 1/2006 (II. 17.) OM

A 10/2007 (II. 27.) 1/2006 (II. 17.) OM A 10/07 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/06 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Az MVK Zrt. utazási feltételei 2013. szeptember 1-től

Az MVK Zrt. utazási feltételei 2013. szeptember 1-től Az MVK Zrt. utazási feltételei 2013. szeptember 1-től I. Általános tudnivalók A Személyszállítási szerződés az utas és az MVK Zrt. között akkor lép hatályba, amikor az utas utazási szándékkal felszáll

Részletesebben

KESZTHELY. Érvényes: től UTAZÁSI FELTÉTELEK KESZTHELY VÁROS HELYI AUTÓBUSZJÁRATAIN

KESZTHELY. Érvényes: től UTAZÁSI FELTÉTELEK KESZTHELY VÁROS HELYI AUTÓBUSZJÁRATAIN KESZTHELY Érvényes: 2018.11.01-től ZALA ÉSZAKNYUGAT-MAGYARORSZÁGI KÖZLEKEDÉSI KÖZPONT ZRT. UTAZÁSI FELTÉTELEK KESZTHELY VÁROS HELYI AUTÓBUSZJÁRATAIN A MENETDÍJ MEGFIZETÉSE - a menetdíj megfizetése előre

Részletesebben

3527 Miskolc, Szondi György u. 1. (3502 Miskolc 2. Pf: 226.) tel.: + 36 46 514-900, fax: + 36 46 514-912 mail@mvkzrt.hu, www.mvkzrt.

3527 Miskolc, Szondi György u. 1. (3502 Miskolc 2. Pf: 226.) tel.: + 36 46 514-900, fax: + 36 46 514-912 mail@mvkzrt.hu, www.mvkzrt. Az MVK Zrt. utazási feltételei 2012. május 10-től Általános tudnivalók A Személyszállítási szerződés az utas és az MVK Zrt. között akkor lép hatályba, amikor az utas utazási szándékkal felszáll a menetrend

Részletesebben

3. NAPIREND Ügyiratszám: 14/ /2011. E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület május 27-i nyilvános ülésére

3. NAPIREND Ügyiratszám: 14/ /2011. E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület május 27-i nyilvános ülésére 3. NAPIREND Ügyiratszám: 14/ 148-11 /2011. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2011. május 27-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Meghívottak: A városi menetrend

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: 1/215-1/2012/I. Üi.: Varga Imre Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete MAKÓ ELŐTERJESZTÉS-RENDELETTERVEZET Tárgy: Helyi menetrend szerinti

Részletesebben

Általános tudnivalók A Személyszállítási szerződés az utas és az MVK Zrt. között akkor lép hatályba, amikor az utas utazási szándékkal felszáll a menetrend szerint közlekedő járműre. A Személyszállítási

Részletesebben

a menetrendszerű helyi autóbusz-közlekedés díjáról, valamint az iskolák és tanintézetek által rendelt helyi autóbusz különjáratok díjáról

a menetrendszerű helyi autóbusz-közlekedés díjáról, valamint az iskolák és tanintézetek által rendelt helyi autóbusz különjáratok díjáról SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA a 35/2006. (XII. 15.), a 10/2009. (IV. 10.), a 25/2009. (VI. 30.) a 39/2009. (XII. 5.) és a 25/2010. (XII. 17.) sz. rendeletekkel módosított 43/2005. (XII. 16.) SZ. RENDELETE

Részletesebben

Javaslat a Miskolc Városi Szabadidőközpont alapító okiratának módosítására

Javaslat a Miskolc Városi Szabadidőközpont alapító okiratának módosítására MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE KO. 1492/2007. Javaslat a Miskolc Városi Szabadidőközpont alapító okiratának módosítására Melléklet: 1 db Összeállította: Dr. Kormos Vilmos főosztályvezető Oktatási,

Részletesebben

határozata az autóbusszal végzett menetrend szerinti helyi személyszállítás közszolgáltatási szerződésének jóváhagyásáról

határozata az autóbusszal végzett menetrend szerinti helyi személyszállítás közszolgáltatási szerződésének jóváhagyásáról ÚJFEHÉRTÓ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA 4244 Újfehértó, Szent István út 10. Tel.:(42) 290 000 Fax: (42) 290 003 E-mail: polghiv@ujfeherto.hu Web: www.ujfeherto.hu K i v o n a t Újfehértó Város Önkormányzata

Részletesebben

J A V A S L A T. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ózd, 2013. november 28.

J A V A S L A T. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ózd, 2013. november 28. J A V A S L A T az Ózd Város Önkormányzata és a BORSOD VOLÁN Zrt. között 2013. július 1-től 2016. december 31-ig érvényben lévő közszolgáltatási szerződés módosítására Ózd, 2013. november 28. Előterjesztő:

Részletesebben

A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a Vas megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Szombathely, Körmend, Sárvár)

A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a Vas megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Szombathely, Körmend, Sárvár) A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a Vas megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Szombathely, Körmend, Sárvár) 2/2. sz. melléklet 1. A menetjegyek és bérletek fajtái és díjai a szombathelyi

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S 7. NAPIREND Ügyiratszám: 14/ 1096-2/2007. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2007. december 20-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Meghívottak: A menetrend

Részletesebben

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ KIEGÉSZÍTÉSE

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ KIEGÉSZÍTÉSE KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ KIEGÉSZÍTÉSE a 2007. évi fogyasztói árkiegészítés 07152. számú szolgáltatáscsoportos részletezettségű éves összesítő bevallásához, valamint a fogyasztói árkiegészítés 07215. számú szolgáltatáscsoportos

Részletesebben

2-es számú Függelék: Autóbusz-állomások, és más utasforgalmi helyek elérhetősége

2-es számú Függelék: Autóbusz-állomások, és más utasforgalmi helyek elérhetősége 2-es számú Függelék: Autóbusz-állomások, és más utasforgalmi helyek elérhetősége 1.1.1. Szolnoki területi igazgatóság 1.1.1.1. Szolnoki Autóbusz-állomás Cím: 5000 Szolnok, Ady Endre u. 15. Levelezési cím:

Részletesebben

Miskolc Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata. Ügyiratszám: /2019.

Miskolc Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata. Ügyiratszám: /2019. Miskolc Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata Ügyiratszám: /2019. Előterjesztés a Képviselő-testület 2019. május 23. napján tartandó ülésére Javaslat Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata

Részletesebben

Egy utazásra szóló menetdíjak az országos autóbuszjáratokon (forintban) Teljes árú menetjegy

Egy utazásra szóló menetdíjak az országos autóbuszjáratokon (forintban) Teljes árú menetjegy 1/1. sz. melléklet Egy utazásra szóló menetdíjak az országos autóbuszjáratokon (forintban) Távolság (km) 5 10 Kiegészítő jegy * Teljes árú menetjegy 50%-os kedvezményű menetjegy 90%-os kedvezményű menetjegy

Részletesebben

BARCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 28/1996.(XII.27.) számú R E N D E L E T E

BARCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 28/1996.(XII.27.) számú R E N D E L E T E BARCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 28/1996.(XII.27.) számú R E N D E L E T E 1-6 A barcsi menetrend szerinti helyi autóbusz-közlekedés, valamint a helyi autóbusz külön járatok díjának és alkalmazási feltételeinek

Részletesebben

Iktatószám: 01/ /2016. Közösségi közlekedési közszolgáltatási szerződések módosítása

Iktatószám: 01/ /2016. Közösségi közlekedési közszolgáltatási szerződések módosítása Előterjesztő megnevezése: Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármester Iktatószám: 01/49244-5/2016. Tárgy: Közösségi közlekedési közszolgáltatási szerződések módosítása Melléklet: 1 pld. határozati javaslat

Részletesebben

Old./össz. old.: 1/30 Általános tudnivalók A Személyszállítási szerződés az utas és az MVK Zrt. között akkor lép hatályba, amikor az utas utazási szándékkal felszáll a menetrend szerint közlekedő járműre.

Részletesebben

J A V A S L A T. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési Osztály. Ózd, április 20.

J A V A S L A T. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési Osztály. Ózd, április 20. J A V A S L A T az Ózd Város Önkormányzata és az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. között 2017. január 1-től 2021. december 31-ig érvényben lévő közszolgáltatási szerződés módosítására Ózd,

Részletesebben

Javaslat a Miskolc Árok, Sellő, Cserhát és Jókai utcákban lévő építésre alkalmas területek értékesítésére

Javaslat a Miskolc Árok, Sellő, Cserhát és Jókai utcákban lévő építésre alkalmas területek értékesítésére MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE MIK: 3072-1/A10/2007 Melléklet: 2 db értékbecslés Javaslat a Miskolc Árok, Sellő, Cserhát és Jókai utcákban lévő építésre alkalmas területek értékesítésére Összeállította:

Részletesebben

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. ÜZLETSZABÁLYZATA Érvényes: 2010. július 20. napjától Az üzletszabályzatot jóváhagyta: A Nemzeti Közlekedési Hatóság a KH/VA/NS/213/6/2010 számú határozatával 1 Bevezetés...

Részletesebben

Utazási Tájékoztató Érvényes: 2007. január 1-jétől

Utazási Tájékoztató Érvényes: 2007. január 1-jétől Utazási Tájékoztató Érvényes: 2007. január 1-jétől Tartalomjegyzék Szolgáltatói nyilatkozat Utazási feltételek 4-9 10-35 Autóbuszmenetrendek 1-es 1A-s 2-es 3-as 3A-s 4-es 5-ös 6-os 7-es 8-as 9-es 11-es

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 29-i rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 29-i rendes ülésére 4. számú előterjesztés Rendelettervezet: minősített többség Határozati javaslat: egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. március 29-i rendes ülésére Tárgy:

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Szolgáltatói nyilatkozat 4-8 Utazási feltételek 9-29 Évfordulók az MVK ZRt történetében 30. Autóbuszmenetrendek

Tartalomjegyzék. Szolgáltatói nyilatkozat 4-8 Utazási feltételek 9-29 Évfordulók az MVK ZRt történetében 30. Autóbuszmenetrendek Tartalomjegyzék Szolgáltatói nyilatkozat 4-8 Utazási feltételek 9-29 Évfordulók az MVK ZRt történetében 30 Autóbuszmenetrendek 1-es Tiszai pu.-majális-park 31 1/A-as Tiszai pu.-berekalja 32 101-es Tiszai

Részletesebben

J A V A S L A T. Összeállította: Nagy László osztályvezető Városüzemeltetési és Beruházási Osztály

J A V A S L A T. Összeállította: Nagy László osztályvezető Városüzemeltetési és Beruházási Osztály MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE VB: 83.390/2006 J A V A S L A T 2007-2010. évi Miskolc Megyei Jogú Város közigazgatási határain belül parkfenntartás városüzemeltetési feladat közbeszerzési pályáztatásának

Részletesebben

III. Cím TÁJÉKOZTATÁS

III. Cím TÁJÉKOZTATÁS 21 III. Cím TÁJÉKOZTATÁS Az utastájékoztatási feladatokat a Szolgáltató látja el, továbbá gondoskodik arról, hogy az utasokat jogaikról, kötelezettségeikről, az igénybe vehető szolgáltatásokról tájékoztassa,

Részletesebben

BAJA VÁROS HELYI AUTÓBUSZ-KÖZLEKEDÉSÉNEK MENETRENDJE (Érvényes: január 1-től)

BAJA VÁROS HELYI AUTÓBUSZ-KÖZLEKEDÉSÉNEK MENETRENDJE (Érvényes: január 1-től) BAJA VÁROS HELYI AUTÓBUSZ-KÖZLEKEDÉSÉNEK MENETRENDJE (Érvényes: 2018. január 1-től) 112-es jelzésű menetrendje: 121-es jelzésű menetrendje: 1 4-es jelzésű menetrendje: 68-as jelzésű menetrendje: 2 86-os

Részletesebben

J A V A S L A T. Összeállította:. Varga György Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Főosztály. Egyeztetve:

J A V A S L A T. Összeállította:. Varga György Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Főosztály. Egyeztetve: MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE Va.: 27045-3/2007 J A V A S L A T Az Önkormányzat vagyonának meghatározásáról, a vagyon feletti rendelkezési és tulajdonosi jogok gyakorlásának szabályairól, a vagyongazdálkodás

Részletesebben

XVI.ÉVFOLYAM 8. SZÁM 2006. NOVEMBER

XVI.ÉVFOLYAM 8. SZÁM 2006. NOVEMBER XVI.ÉVFOLYAM 8. SZÁM 2006. NOVEMBER /2 MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK K Ö Z L Ö N Y E AZ ÖNKORMÁNYZAT HIVATALOS LAPJA 8.szám 2. TARTALOMJEGYZÉK I. MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK RENDELETEI

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. november 25-i ülésére Tárgy: A menetrend szerinti helyi járatú autóbusz közlekedés szolgáltatási díjairól szóló 39/2001.(XII.31.)

Részletesebben

3527 Miskolc, Szondi György u. 1. (3502 Miskolc 2. Pf: 226.) tel.: + 36 46 514-900, fax: + 36 46 514-912 mail@mvkzrt.hu, www.mvkzrt.

3527 Miskolc, Szondi György u. 1. (3502 Miskolc 2. Pf: 226.) tel.: + 36 46 514-900, fax: + 36 46 514-912 mail@mvkzrt.hu, www.mvkzrt. A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. ÜZLETSZABÁLYZATA Érvényes: 2013. július 26. napjától Az üzletszabályzatot jóváhagyta: A Nemzeti Közlekedési Hatóság az EH/VA/NS/A/300/2013 számú határozatával 1 I. Általános

Részletesebben