SZOLGÁLTATÁSOK ÉS DÍJAK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SZOLGÁLTATÁSOK ÉS DÍJAK"

Átírás

1 SZOLGÁLTATÁSOK ÉS DÍJAK 1. Mit tartalmaz az UploadTV szolgáltatás/milyen szolgáltatást nyújt az UploadTV? Az UploadTV a modern tartalomfogyasztási szokásokhoz, valamint a prémium életmódhoz kapcsolódó igényekhez igazodva alakította ki előfizetői csomagjait. Az Előfizetők az UploadTV tetszőleges szolgáltatási csomagjait a webshopon (www.upload-tv.com) vagy telefonon ( ) keresztül tudják megrendelni. Az uploadtv szolgáltatásai 3 részből tevődnek össze, melyeket különböző előfizetői csomagok formájában kínálunk: uploadlife exkluzív engedmények és extra szolgáltatások lifestyle partnereinknél. Az elérhető lifestlye partnerek listája a webshopban található (www.upload-tv.com/uploadlife). Az engedmények és extra szolgáltatások igénybevétele az előfizető nevére szóló sorszámozott plasztik kártya felmutatásával lehetséges. uploadmovie folyamatosan bővülő mozifilm és sorozat kínálat. A szolgáltatás igénybevételének feltétele min. 10 Mbit/sec sebességű kábeles internetkapcsolat. uploadmediacenter Android alapú, wifis set-top-box és médialejátszó egyben, mely alkalmas a földfelszíni tv csatornák vételére. Egyedi megjelenésű eszköz, amely bármilyen környezetbe könnyen beilleszthető. Androidos rendszerének köszönhetően néhány gombnyomással elérhetjük a Youtube, Facebook, Skype és egyéb népszerű alkalmazásokat. 2. Mi az az uploadmovie? Az uploadmovie egy havidíjas, ún. SVOD, internet alapú videótéka szolgáltatás, melynek keretében ügyfeleink egyedi, folyamatosan bővülő mozifilm és sorozat kínálatunkat érhetik el. A szolgáltatás igénybevételének feltétele min. 10 Mbit/sec sebességű kábeles internetkapcsolat. 3. Milyen technikai feltételek mellett vehetem igénybe az uploadmovie szolgáltatást? Az uploadmovie (SVOD) szolgáltatást min. 10 Mbit/mp sebességű kábeles internet segítségével lehet igénybe venni. 4. Mi az az uploadlife? Az uploadlife szolgáltatásunkat igénybevevő ügyfeleink egy saját névre szóló kártya segítségével vehetik igénybe az exkluzív engedményeket és extra szolgáltatásokat az uploadtv szerződött lifestyle partnereinél. Az elérhető lifestlye partnerek listája megtalálható a weboldalon. Az engedmények és extra szolgáltatások igénybevétele az előfizető nevére szóló sorszámozott plasztik kártya felmutatásával lehetséges. 5. Mennyibe kerülnek az UploadTV szolgáltatáscsomagjai? A fenti szolgáltatástípusokat az alábbi konstrukciókban vehetik igénybe az uploadtv előfizetői: 1/A AZ UPLOADMOVIE SZOLGÁLTATÁST TARTALMAZÓ ELŐFIZETŐI CSOMAGOK DÍJA ÉS DÍJFIZETÉSI IDŐSZAKAI: Előfizetési időszakok és díjak: 1 hónapos előre fizetett (prepaid) konstrukcióban, bruttó Ft / hó 12 hónapos hűségidővel, 12 havi egyenlő részletben havonta előre fizetéssel bruttó Ft / hó A fenti csomagok igénybevételéhez szükséges az ún. uploadmediacenter (HTIP-100 digitális settop-box) megvásárlása, amely valamennyi csomaghoz egységesen bruttó Ft-ba kerül megrendeléskor. 1/B AZ UPLOADLIFE KEDVEZMÉNYKÁRTYÁT TARTALMAZÓ ELŐFIZETŐI CSOMAGOK DÍJA:

2 Előfizetési időszakok és díjak: 3 havi szolgáltatás előre fizetett (prepaid) konstrukcióban Ft / 3 hó 6 havi szolgáltatás előre fizetéssel (prepaid) konstrukcióban Ft / 6 hó 12 havi szolgáltatás előre fizetéssel (prepaid) konstrukcióban Ft / év 6. Egy előfizetéshez hány darab uploadlife kártyát igényelhetek? Az UploadTV előfizetői csomagjaiban előre kifizetett szerződéskötés (prepaid szolgáltatás) esetén egy szerződéshez csak egy uploadlife kártyát lehet igényelni. 7. Hogyan lehet fizetni? Az UploadTV ügyfelei az alábbi fizetési módok közül választhatnak. bankkártyás fizetés OTP rendszeren keresztül fizetés PayPal rendszeren keresztül banki átutalás A megrendelt szolgáltatások fizetéséhez szükséges linket a rendszer automatikusan küldi ki a regisztrált címre. 8. Át szeretném helyeztetni a meglévő szolgáltatásomat más címre. A hűségidő módosul ezzel? A szolgáltatói adataiban történt változást bármikor megtehetik a saját, online Selfcare fiókjukon keresztül vagy a es telefonszám kollégáink segítségével. Az adatmódosítás nem befolyásolja a hűségidőt. 9. Az Önök szolgáltatását csak a kártya aktiválása után tudom nézni? Az uploadmovie szolgáltatás igénybevétele aktiváláshoz kötött. A filmek, sorozatok csak az aktiválást követően lesznek elérhetőek. Az uploadlife szolgáltatás esetén a partnerkedvezmények igénybevétele a saját névre szóló uploadlife kézhezvétele után lehetséges. 10. Rendelés után hogyan és mikor kapom meg az eszközöket? A telefonon keresztül leadott megrendelések ellenértékéről a rendszer kiküldi a fizetéshez szükséges linket. A tartozás rendezését és beérkezését követően 5 munkanapon belül a rendelés során kiválasztott módon szállítjuk ki a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges eszközöket. 11. Hogyan tudom igénybe venni az uploadlife kedvezményeket? A szerződött partnereknél érvényes kedvezményeket a saját, névre szóló és aláírt uploadlife plasztikkártya felmutatásával tudják igénybevenni ügyfeleink. Partnereink a kártya érvényességét minden esetben ellenőrizik egy elektronikus rendszeren keresztül. 12. Rendelhetek uploadlife kártyát, amennyiben csak uploadmovie előfizetésem van? Igen, amennyiben uploadlife kiegészítő csomagot szeretne, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat hétköznap 9-17ig az alábbi telefonszámon:

3 SZÁMLÁZÁS 13. Nem fizettem be a számlámat, mi a teendő? Mivel az UploadTV szolgáltatásait prepaid, azaz előre fizetett konstrukcióban vehetik igénybe az ügyfelek, ezért a 12 havi és a 24 havi hűségidős konstrukciók esetén az esedékes hónapban késedelmes számlatartozás esetén a szolgáltatást leállítjuk. A számlatartozás rendezésére az online, ún. Selfcare fiókon keresztül van lehetőség bankkártyás fizetés vagy banki átutalás útján. A számlatartozás rendezése és az összeg beérkezése után a szolgáltatást automatikusan indítjuk. 14. Befizettem az elmaradást, mikor lesz elérhető újra a szolgáltatás? Mivel az UploadTV szolgáltatásait prepaid, azaz előre fizetett konstrukcióban vehetik igénybe az ügyfelek, ezért a késedelmes számlatartozás esetén a szolgáltatást leállítjuk. A számlatartozás rendezésére az online, ún. Selfcare fiókon keresztül van lehetőség bankkártyás fizetés vagy banki átutalás útján. A számlatartozás rendezése és az összeg beérkezése után a szolgáltatást automatikusan indítjuk. 15. Hogyan tudok csekket, számlát, szerződést kérni? Az UploadTV szolgáltatásait elektronikusan kiállított számla bankkártyával vagy banki átutalással történő kiegyenlítését követően tudják igénybe venni ügyfeleink. A számla, valamint a szerződés pótlására van lehetőség. A számlákat visszamenőlegesen 9 évre tárolja a rendszerünk, melyet az ügyfelek a saját online, Selfcare fiókjukból bármikor letölthetnek. A szerződés pótlásához kérem, hívja ügyfélszolgálatunk munkaidőben a es telefonszámon. Csekket kiállítani nem áll módunkban. 16. Mi az elektronikus (e-számla) számla? Az elektronikus számla olyan nem papír alapú számla, amely egy eredeti példányban készül, és egyszerűen fájlmásolás útján sokszorosítható. Az áfatörvény 175. (1) bekezdése alapján számlát elektronikus úton kibocsátani kizárólag abban az esetben lehet, ha a számla és az abban foglalt adattartalom sértetlensége, valamint eredetiségének hitelessége és olvashatósága biztosított. Az elektronikus számla és adattartalmának sértetlensége azt jelenti, hogy a számla megegyezik az eredetileg kibocsátottal, a számlára utólag semmiféle változtatást, módosítást nem vezethetnek. Az elektronikus számla eredetének hitelessége alatt az értendő, hogy technikai eszközök segítségével egyértelműen azonosítható a számlát kibocsátó, és minden kétséget kizáróan megállapítható, hogy a számlát a számlán szereplő adóalany bocsátotta ki.

4 TECHNIKAI INFORMÁCIÓK 17. Tudok tv-t nézni az uploadmediacenter segítségével? Miért nem jön be minden csatorna? Igen, az uploadmediacenter az ingyenes fogható földfelszíni digitalis csatornák vételére alkalmas. További televíziócsatornák vételéhez hívja ügyfélszolgálatunkat a telefonszámon. 18. Mikor kell dekóder uploadbox - set top box? Amennyiben az uploadlife szolgáltatáson felelül szeretne igénybe venni uploadmovie szolgáltatásunkat vagy televíziócsatornákat szeretne nézni, akkor ehhez szüksége van az egyedi, általunk forgalmazott prémium uploadbox-ra. Ha további részleteket szeretne, akkor forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. 19. Tudnak-e szerelőt biztosítani a beüzemeléshez? Igen, igény esetén a megrendelt szolgáltatások beüzemeléséhez térítés ellenében szerelési szolgáltatást is biztosítunk. 20. Mi kell a szolgáltatáshoz? Eltérő csomagjainktól függően szüksége lehet egy ún. uploadbox-ra (set top box), melyen keresztül nézheti uploadmovie szolgáltatásunkat illetve az ingyenesen fogható földfelszíni televízió csatornákat, továbbá egyedi azonosítóval ellátott uploadlife kártyára, melynek segítségével igénybe veheti prémium partnereink szolgáltatásait. 21. Minden régi televízió készülékhez is lehet csatlakoztatni a dekódert? Igen, a készüléket a hátoldalán lévő RCA csatlakozó segítségével régi típusú televízió készülékhez is tudja csatlakoztatni. Újabb készülékekhez HDMI csatlakozón keresztül csatlakozhat. 22. Hol érhető el a szolgáltatás? A szolgáltatás jelenleg Budapesten érhető el. 23. Mi van ha nem reagál a távirányító/applikáció? Elképzelhető, hogy a készülék túl régóta van folyamatosan bekapcsolva, ezért ilyenkor célszerű a tápkábelt pár másodpercre kihúzni, majd visszadugni. Ez az esetek túlnyomó többségében megoldja a problémát. 24. Miért nem veszik fel a telefont? Az UploadTV ügyfélszolgálatát munkaidőben Hétfőtől Péntekig reggel 9 és 17 óra között érhetik el a es telefonszámon. Amennyiben ebben az idősávban próbálta hívni kollégáinkat és nem sikerült elérnie őket, úgy kérjük, hogy ismételje meg a hívást egy későbbi időpontban. Elképzelhető, hogy a vonalaink terheltek voltak vagy valamilyen technikai probléma szólt közbe. ÜGYINTÉZÉS ELÉRHETŐSÉGEK 25. Hogyan tudom megrendelni a szolgáltatást? Az UploadTV a modern tartalomfogyasztási szokásokhoz, valamint a prémium életmódhoz kapcsolódó igényekhez igazodva alakította ki előfizetői csomagjait. Az Előfizetők az UploadTV szolgáltatási csomagjait a webshopon keresztül (www.upload-tv.com) vagy telefonon ( ) keresztül tudják megrendelni.

5 26. Nem fizettem be a számlámat, mi a teendő? Mivel az uploadtv szolgáltatásait prepaid, azaz előre fizetett konstrukcióban vehetik igénybe az ügyfelek, ezért a késedelmes számlatartozás esetén a szolgáltatást leállítjuk. A számlatartozás rendezésére az online, ún. Selfcare fiókon keresztül van lehetőség bankkártyás fizetés vagy banki átutalás útján. A számlatartozás rendezése és az összeg beérkezése után a szolgáltatást automatikusan indítjuk. 27. Milyen adatokra van szükségem az ügyintézéshez? A telefonos ügyintézéskor kollégáink az alábbi személyes adatokat kérik Öntől a beazonosításhoz: ügyfélszám, név, cím vagy telefonszám. Amennyiben több azonos eszközzel rendelkezik, szükség lesz az adott eszköz gyári számára is. 28. Mi az ügyfélszolgálat telefonszáma? Az UploadTV ügyfélszolgálatát munkaidőben, hétfőtől péntekig reggel 9 és 17 óra között érhetik el a es telefonszámon. 29. Hol található az ügyfélszolgálati irodájuk? Az UploadTV ügyfélszolgálati irodája Budapesten található. Címe: Budapest 1138, Népfürdő utca 22. (DunaTower) 30. Lakcímváltozás, költözés esetén az új címre el tudom-e vinni a szolgáltatást? Igen, amennyiben új címen szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a es telefonszámon. 31. Mikor van nyitva a budapesti ügyfélszolgálat? Az UploadTV ügyfélszolgálatát munkaidőben hétfőtől péntekig reggel 9 és 17 óra között érhetik el a es telefonszámon.

ACN Digitális Telefonszolgáltatás. Általános

ACN Digitális Telefonszolgáltatás. Általános ACN Digitális Telefonszolgáltatás Általános 1. Mire van szükségem ahhoz, hogy használni tudjam az ACN Digitális Telefonszolgáltatást? Az ügyfélnek szüksége lesz olyan szélessávú internetre, amelynek az

Részletesebben

A KalászNet Kft. egységes Általános Szerződési Feltételei

A KalászNet Kft. egységes Általános Szerződési Feltételei A KalászNet Kft. egységes Általános Szerződési Feltételei előfizetői hírközlési szolgáltatások nyújtására 2015. Március 01. Verzió: 2015/03/01 Tartalomjegyzék 1. Általános adatok, elérhetőség... 6 1.1.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az ACN Communications Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság általános szerződési feltételei VoIP alapú helyhez kötött telefonszolgáltatásra és közvetítő-előválasztással

Részletesebben

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy az ügyfelek nem vehetnek igénybe valamely körzetszámot más szolgáltatók felé indított hívások esetén.

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy az ügyfelek nem vehetnek igénybe valamely körzetszámot más szolgáltatók felé indított hívások esetén. Vezetékes Telefon, GYIK ACN & Szolgáltató Előválasztás 1. Mi a Közvetítő-Előválasztás (CPS)? Az ügyfelek alternatív szolgáltatót választhatnak a T-com, Invitel vagy UPC társaság helyett úgy, hogy nem kell

Részletesebben

telekom kapcsolat program programszabályzat Hatálya: 2014. február hó 01.nap

telekom kapcsolat program programszabályzat Hatálya: 2014. február hó 01.nap telekom kapcsolat program programszabályzat Hatálya: 2014. február hó 01.nap A Telekom Kapcsolat Program (továbbiakban: Program) a Magyar Telekom Nyrt. (továbbiakban: Magyar Telekom) által alapított és

Részletesebben

2/A MeLLéKLet Domino DÍJSZABÁS értékesíthető, előre FIZetett SZOLGÁLtAtÁS esetén, DOMINo ÜGYFeLeK részére

2/A MeLLéKLet Domino DÍJSZABÁS értékesíthető, előre FIZetett SZOLGÁLtAtÁS esetén, DOMINo ÜGYFeLeK részére 1 2/A MeLLéKLet Domino DÍJSZABÁS értékesíthető, előre FIZetett SZOLGÁLtAtÁS esetén, DOMINo ÜGYFeLeK részére A Magyar Telekom Nyrt. egyéni előfizetők részére nyújtott mobil szolgáltatásokra vonatkozó Általános

Részletesebben

Általános szerződési feltételek. a Raabe Klett Kiadó és Tanácsadó Kft. termékeire vonatkozóan Érvényes: 2014. szeptember 1.

Általános szerződési feltételek. a Raabe Klett Kiadó és Tanácsadó Kft. termékeire vonatkozóan Érvényes: 2014. szeptember 1. Általános szerződési feltételek a Raabe Klett Kiadó és Tanácsadó Kft. termékeire vonatkozóan Érvényes: 2014. szeptember 1. napjától Tartalomjegyzék I. Szerződő felek II. A szerződés hatálya III. A szerződés

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Mely létrejött egyrészről az Alt Cash Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1141 Budapest, Fogarasi út 195-197, cégjegyzékszáma: 01-09-167689, adószáma:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Internet Protokoll alapú helyhez kötött telefonszolgáltatáshoz. NapTel

Általános Szerződési Feltételek Internet Protokoll alapú helyhez kötött telefonszolgáltatáshoz. NapTel SolarTeam Energia Kft. Internet Protokoll alapú helyhez kötött telefonszolgáltatáshoz NapTel Készült: 2009. május 20. Utolsó módosítás: 2014. január 21. Hatályos: 2014. február 20. TARTALOMJEGYZÉK 1. Értelmező

Részletesebben

LAKOSSÁGI SZÁMLÁS/ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS

LAKOSSÁGI SZÁMLÁS/ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS Telenor példánya LAKOSSÁGI SZÁMLÁS/ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS egyéni előfizetőként történő kezelés esetén ver. 00 EES PST 000 024 1. AZ ELŐFIZETŐ ADATAI vezetéknév:... keresztnév:...

Részletesebben

UPC DTH S.À R.L. MŰHOLDAS MŰSORTERJESZTÉSI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

UPC DTH S.À R.L. MŰHOLDAS MŰSORTERJESZTÉSI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI UPC DTH S.À R.L. MŰHOLDAS MŰSORTERJESZTÉSI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI KÉSZÍTÉS IDŐPONTJA: 2014. AUGUSZTUS 15. HATÁLYOS: 2015. JÚLIUS 6. UTOLSÓ MÓDOSÍTÁS IDŐPONTJA:

Részletesebben

Központi Ügyfélszolgálat telefonszáma: 1220 Pannon Infovonal: 06 20 200 0000 Honlap: www.pannon.hu

Központi Ügyfélszolgálat telefonszáma: 1220 Pannon Infovonal: 06 20 200 0000 Honlap: www.pannon.hu Központi Ügyfélszolgálat telefonszáma: 1220 Pannon Infovonal: 06 20 200 0000 Honlap: www.pannon.hu Az Általános Szerzôdési Feltételek teljes szövege a Pannon GSM Távközlési Zrt. bemutatótermeiben és internetes

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. Alapfogalmak 1.1. Felhasználó: mindenki aki Rendszerünket használja, akár Vendégként, Ügyfélként vagy Szolgáltatóként. 1.2. Vendég: olyan Felhasználó, akinek (még) nincs

Részletesebben

Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz

Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek előfizetői szolgáltatáshoz (Mobil rádiótelefon, Mobil Internet és Műsorterjesztési szolgáltatás) Hatályos: 2014. július 1-jétől Készítés időpontja:

Részletesebben

ÉRVÉNYES 2015.02.11.-től. Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy áruházunkban csak és kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak!

ÉRVÉNYES 2015.02.11.-től. Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy áruházunkban csak és kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak! ÉRVÉNYES 2015.02.11.-től Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy áruházunkban csak és kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak! Árak Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak,

Részletesebben

Fontos tudnivaló Fizetés emelt díjas SMS-sel Bankkártyás fizetés

Fontos tudnivaló Fizetés emelt díjas SMS-sel Bankkártyás fizetés Fontos tudnivaló Ha a fizetés nem teljesül, következménye sincs. Ha például az ügyfél elindítja bankkártyás fizetést, de nem adja meg a kártyaadatait, visszalép, nem utal vagy bármi egyéb módon megszakítja

Részletesebben

3.A SZOLGÁLTATÁS TARTALMA... 21

3.A SZOLGÁLTATÁS TARTALMA... 21 M70 Group Korlátolt Felelősségű Társaság Előfizetői hírközlési szolgáltatás (műholdas műsorterjesztés, helyhez kötött távbeszélő, ADSL Internet és mobilinternet) nyújtására vonatkozó Általános Szerződési

Részletesebben

11. sz. melléklet TÁJÉKOZTATÓ ügynök útján, vagy telefonos úton létrejövõ szerzõdéskötéshez

11. sz. melléklet TÁJÉKOZTATÓ ügynök útján, vagy telefonos úton létrejövõ szerzõdéskötéshez 11. sz. melléklet TÁJÉKOZTATÓ ügynök útján, vagy telefonos úton létrejövõ szerzõdéskötéshez A ViDaNet Kábeltelevíziós Zrt. (9024 Gyõr, Orgona u. 10., Cg. 01-10-044210, adószám: 11919531-2-41, tel.: 1203

Részletesebben

PC ARÉNA KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

PC ARÉNA KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) PC ARÉNA KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) 1/37. TARTALOMJEGYZÉK FOGALMAK... 4 1. TÁRGYI HATÁLY... 9 2. SZERZŐDŐ FELEK... 10 3. A SZERZŐDÉS LÉTREJÖTTE, ÁRAK, ÁRAJÁNLAT, ELÁLLÁS... 11 4. FIZETÉSI

Részletesebben

Internet hozzáférési, ellátási szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei

Internet hozzáférési, ellátási szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei A Giganet Internet Szolgáltató Kft. Internet hozzáférési, ellátási szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei Készítés időpontja: 2013. július 31. Utolsó módosítás időpontja: 2014. január

Részletesebben

A hangja jó kezekben van

A hangja jó kezekben van EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS D-Tel TELEFON SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE A SZERZŐDŐ FELEK Jelen Egyedi Előfizetői Szerződés egyrészről az Dual-Plus Korlátolt Felelősségű Társaság (3700 Kazincbarcika Szegfű

Részletesebben

MOBIL ADAT Kft. Módosított Általános Szerződési Feltételei

MOBIL ADAT Kft. Módosított Általános Szerződési Feltételei Általános Szerződési Feltételek hatálybalépési dátuma: 2014. 12. 05. MOBIL ADAT Kft. Módosított Általános Szerződési Feltételei Tartalomjegyzék Általános adatok, elérhetőség... 4 1.1 A szolgáltató neve

Részletesebben

2. számú melléklet Egyes szolgáltatástípusok leírása. 2.a. melléklet: DSL internet szolgáltatás

2. számú melléklet Egyes szolgáltatástípusok leírása. 2.a. melléklet: DSL internet szolgáltatás A szolgáltatás leírása: 2. számú melléklet Egyes szolgáltatástípusok leírása 2.a. melléklet: DSL internet szolgáltatás DSL internet szolgáltatás Az Előfizető/használó ADSL vagy más DSL (VDSL, SHDSL, stb.)

Részletesebben

1. A SZOLGÁLTATÁSOK RENDSZERE ÉS FINANSZÍROZHATÓSÁGÁNAK FELTÉTELEI

1. A SZOLGÁLTATÁSOK RENDSZERE ÉS FINANSZÍROZHATÓSÁGÁNAK FELTÉTELEI TISZTELT PÉNZTÁRTAG! Örömmel adjuk át rövid, összefoglaló jellegű tájékoztatónkat, amely a legfontosabb tudnivalókat tartalmazza közérthető formában annak érdekében, hogy Ön teljes körűen és minél egyszerűbben

Részletesebben

KalocsaKOM Kommunikációs és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

KalocsaKOM Kommunikációs és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság KalocsaKOM Kommunikációs és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság szolgáltató Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási (nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási)

Részletesebben

Általános Szerződési És Használati Feltételek És Erőforrás-használati Feltételek

Általános Szerződési És Használati Feltételek És Erőforrás-használati Feltételek ITone Informatika Kft. Adószám: 22691174-2-41 E-mail cím: info@itone.hu Telefonszám: +36 30 866 2478 Általános Szerződési És Használati Feltételek És Erőforrás-használati Feltételek A szolgáltató webtárhely

Részletesebben

Az e-számlázás elmélete és gyakorlata

Az e-számlázás elmélete és gyakorlata Az e-számlázás elmélete és gyakorlata Készítette: KBOSS.hu Kft. 2012.01.01. Az elektronikus és a papír alapú számla összevetése Magyarországon minden gazdasági tevékenységet folytató jogi vagy természetes

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Hatálybalépés napja: 2014.10.27. mobilvasarlas.cardnet.hu I. fejezet Általános szerződési feltételek ALAPFOGALMAK, AZ ÁLTALÁNOS SZERZÕDÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA, TÁRGYA 1.1. Az Általános Szerződési Feltételek

Részletesebben

a szolgáltatást igénybe vevő Megbízó/Befizető ügyfelek részére Hatályos: 2014. december 15-től

a szolgáltatást igénybe vevő Megbízó/Befizető ügyfelek részére Hatályos: 2014. december 15-től A Magyar Posta Általános Szerződési Feltételei készpénzátutalási megbízás és postai számlabefizetési megbízás Postai kód (QR kód) mobiltelefon alkalmazás használatával történő kiegyenlítéséhez kapcsolódó

Részletesebben

Általános Vásárlási feltételek

Általános Vásárlási feltételek Általános Vásárlási feltételek Jelen Általános Vásárlási Feltételek (továbbiakban: Általános Vásárlási Feltételek; ÁVF; vagy Szerződés) egy jogilag kötelező érvényű megállapodás jelen weboldal üzemeltetője

Részletesebben