SZOLGÁLTATÁSOK ÉS DÍJAK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SZOLGÁLTATÁSOK ÉS DÍJAK"

Átírás

1 SZOLGÁLTATÁSOK ÉS DÍJAK 1. Mit tartalmaz az UploadTV szolgáltatás/milyen szolgáltatást nyújt az UploadTV? Az UploadTV a modern tartalomfogyasztási szokásokhoz, valamint a prémium életmódhoz kapcsolódó igényekhez igazodva alakította ki előfizetői csomagjait. Az Előfizetők az UploadTV tetszőleges szolgáltatási csomagjait a webshopon ( vagy telefonon ( ) keresztül tudják megrendelni. Az uploadtv szolgáltatásai 3 részből tevődnek össze, melyeket különböző előfizetői csomagok formájában kínálunk: uploadlife exkluzív engedmények és extra szolgáltatások lifestyle partnereinknél. Az elérhető lifestlye partnerek listája a webshopban található ( Az engedmények és extra szolgáltatások igénybevétele az előfizető nevére szóló sorszámozott plasztik kártya felmutatásával lehetséges. uploadmovie folyamatosan bővülő mozifilm és sorozat kínálat. A szolgáltatás igénybevételének feltétele min. 10 Mbit/sec sebességű kábeles internetkapcsolat. uploadmediacenter Android alapú, wifis set-top-box és médialejátszó egyben, mely alkalmas a földfelszíni tv csatornák vételére. Egyedi megjelenésű eszköz, amely bármilyen környezetbe könnyen beilleszthető. Androidos rendszerének köszönhetően néhány gombnyomással elérhetjük a Youtube, Facebook, Skype és egyéb népszerű alkalmazásokat. 2. Mi az az uploadmovie? Az uploadmovie egy havidíjas, ún. SVOD, internet alapú videótéka szolgáltatás, melynek keretében ügyfeleink egyedi, folyamatosan bővülő mozifilm és sorozat kínálatunkat érhetik el. A szolgáltatás igénybevételének feltétele min. 10 Mbit/sec sebességű kábeles internetkapcsolat. 3. Milyen technikai feltételek mellett vehetem igénybe az uploadmovie szolgáltatást? Az uploadmovie (SVOD) szolgáltatást min. 10 Mbit/mp sebességű kábeles internet segítségével lehet igénybe venni. 4. Mi az az uploadlife? Az uploadlife szolgáltatásunkat igénybevevő ügyfeleink egy saját névre szóló kártya segítségével vehetik igénybe az exkluzív engedményeket és extra szolgáltatásokat az uploadtv szerződött lifestyle partnereinél. Az elérhető lifestlye partnerek listája megtalálható a weboldalon. Az engedmények és extra szolgáltatások igénybevétele az előfizető nevére szóló sorszámozott plasztik kártya felmutatásával lehetséges. 5. Mennyibe kerülnek az UploadTV szolgáltatáscsomagjai? A fenti szolgáltatástípusokat az alábbi konstrukciókban vehetik igénybe az uploadtv előfizetői: 1/A AZ UPLOADMOVIE SZOLGÁLTATÁST TARTALMAZÓ ELŐFIZETŐI CSOMAGOK DÍJA ÉS DÍJFIZETÉSI IDŐSZAKAI: Előfizetési időszakok és díjak: 1 hónapos előre fizetett (prepaid) konstrukcióban, bruttó Ft / hó 12 hónapos hűségidővel, 12 havi egyenlő részletben havonta előre fizetéssel bruttó Ft / hó A fenti csomagok igénybevételéhez szükséges az ún. uploadmediacenter (HTIP-100 digitális settop-box) megvásárlása, amely valamennyi csomaghoz egységesen bruttó Ft-ba kerül megrendeléskor. 1/B AZ UPLOADLIFE KEDVEZMÉNYKÁRTYÁT TARTALMAZÓ ELŐFIZETŐI CSOMAGOK DÍJA:

2 Előfizetési időszakok és díjak: 3 havi szolgáltatás előre fizetett (prepaid) konstrukcióban Ft / 3 hó 6 havi szolgáltatás előre fizetéssel (prepaid) konstrukcióban Ft / 6 hó 12 havi szolgáltatás előre fizetéssel (prepaid) konstrukcióban Ft / év 6. Egy előfizetéshez hány darab uploadlife kártyát igényelhetek? Az UploadTV előfizetői csomagjaiban előre kifizetett szerződéskötés (prepaid szolgáltatás) esetén egy szerződéshez csak egy uploadlife kártyát lehet igényelni. 7. Hogyan lehet fizetni? Az UploadTV ügyfelei az alábbi fizetési módok közül választhatnak. bankkártyás fizetés OTP rendszeren keresztül fizetés PayPal rendszeren keresztül banki átutalás A megrendelt szolgáltatások fizetéséhez szükséges linket a rendszer automatikusan küldi ki a regisztrált címre. 8. Át szeretném helyeztetni a meglévő szolgáltatásomat más címre. A hűségidő módosul ezzel? A szolgáltatói adataiban történt változást bármikor megtehetik a saját, online Selfcare fiókjukon keresztül vagy a es telefonszám kollégáink segítségével. Az adatmódosítás nem befolyásolja a hűségidőt. 9. Az Önök szolgáltatását csak a kártya aktiválása után tudom nézni? Az uploadmovie szolgáltatás igénybevétele aktiváláshoz kötött. A filmek, sorozatok csak az aktiválást követően lesznek elérhetőek. Az uploadlife szolgáltatás esetén a partnerkedvezmények igénybevétele a saját névre szóló uploadlife kézhezvétele után lehetséges. 10. Rendelés után hogyan és mikor kapom meg az eszközöket? A telefonon keresztül leadott megrendelések ellenértékéről a rendszer kiküldi a fizetéshez szükséges linket. A tartozás rendezését és beérkezését követően 5 munkanapon belül a rendelés során kiválasztott módon szállítjuk ki a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges eszközöket. 11. Hogyan tudom igénybe venni az uploadlife kedvezményeket? A szerződött partnereknél érvényes kedvezményeket a saját, névre szóló és aláírt uploadlife plasztikkártya felmutatásával tudják igénybevenni ügyfeleink. Partnereink a kártya érvényességét minden esetben ellenőrizik egy elektronikus rendszeren keresztül. 12. Rendelhetek uploadlife kártyát, amennyiben csak uploadmovie előfizetésem van? Igen, amennyiben uploadlife kiegészítő csomagot szeretne, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat hétköznap 9-17ig az alábbi telefonszámon:

3 SZÁMLÁZÁS 13. Nem fizettem be a számlámat, mi a teendő? Mivel az UploadTV szolgáltatásait prepaid, azaz előre fizetett konstrukcióban vehetik igénybe az ügyfelek, ezért a 12 havi és a 24 havi hűségidős konstrukciók esetén az esedékes hónapban késedelmes számlatartozás esetén a szolgáltatást leállítjuk. A számlatartozás rendezésére az online, ún. Selfcare fiókon keresztül van lehetőség bankkártyás fizetés vagy banki átutalás útján. A számlatartozás rendezése és az összeg beérkezése után a szolgáltatást automatikusan indítjuk. 14. Befizettem az elmaradást, mikor lesz elérhető újra a szolgáltatás? Mivel az UploadTV szolgáltatásait prepaid, azaz előre fizetett konstrukcióban vehetik igénybe az ügyfelek, ezért a késedelmes számlatartozás esetén a szolgáltatást leállítjuk. A számlatartozás rendezésére az online, ún. Selfcare fiókon keresztül van lehetőség bankkártyás fizetés vagy banki átutalás útján. A számlatartozás rendezése és az összeg beérkezése után a szolgáltatást automatikusan indítjuk. 15. Hogyan tudok csekket, számlát, szerződést kérni? Az UploadTV szolgáltatásait elektronikusan kiállított számla bankkártyával vagy banki átutalással történő kiegyenlítését követően tudják igénybe venni ügyfeleink. A számla, valamint a szerződés pótlására van lehetőség. A számlákat visszamenőlegesen 9 évre tárolja a rendszerünk, melyet az ügyfelek a saját online, Selfcare fiókjukból bármikor letölthetnek. A szerződés pótlásához kérem, hívja ügyfélszolgálatunk munkaidőben a es telefonszámon. Csekket kiállítani nem áll módunkban. 16. Mi az elektronikus (e-számla) számla? Az elektronikus számla olyan nem papír alapú számla, amely egy eredeti példányban készül, és egyszerűen fájlmásolás útján sokszorosítható. Az áfatörvény 175. (1) bekezdése alapján számlát elektronikus úton kibocsátani kizárólag abban az esetben lehet, ha a számla és az abban foglalt adattartalom sértetlensége, valamint eredetiségének hitelessége és olvashatósága biztosított. Az elektronikus számla és adattartalmának sértetlensége azt jelenti, hogy a számla megegyezik az eredetileg kibocsátottal, a számlára utólag semmiféle változtatást, módosítást nem vezethetnek. Az elektronikus számla eredetének hitelessége alatt az értendő, hogy technikai eszközök segítségével egyértelműen azonosítható a számlát kibocsátó, és minden kétséget kizáróan megállapítható, hogy a számlát a számlán szereplő adóalany bocsátotta ki.

4 TECHNIKAI INFORMÁCIÓK 17. Tudok tv-t nézni az uploadmediacenter segítségével? Miért nem jön be minden csatorna? Igen, az uploadmediacenter az ingyenes fogható földfelszíni digitalis csatornák vételére alkalmas. További televíziócsatornák vételéhez hívja ügyfélszolgálatunkat a telefonszámon. 18. Mikor kell dekóder uploadbox - set top box? Amennyiben az uploadlife szolgáltatáson felelül szeretne igénybe venni uploadmovie szolgáltatásunkat vagy televíziócsatornákat szeretne nézni, akkor ehhez szüksége van az egyedi, általunk forgalmazott prémium uploadbox-ra. Ha további részleteket szeretne, akkor forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. 19. Tudnak-e szerelőt biztosítani a beüzemeléshez? Igen, igény esetén a megrendelt szolgáltatások beüzemeléséhez térítés ellenében szerelési szolgáltatást is biztosítunk. 20. Mi kell a szolgáltatáshoz? Eltérő csomagjainktól függően szüksége lehet egy ún. uploadbox-ra (set top box), melyen keresztül nézheti uploadmovie szolgáltatásunkat illetve az ingyenesen fogható földfelszíni televízió csatornákat, továbbá egyedi azonosítóval ellátott uploadlife kártyára, melynek segítségével igénybe veheti prémium partnereink szolgáltatásait. 21. Minden régi televízió készülékhez is lehet csatlakoztatni a dekódert? Igen, a készüléket a hátoldalán lévő RCA csatlakozó segítségével régi típusú televízió készülékhez is tudja csatlakoztatni. Újabb készülékekhez HDMI csatlakozón keresztül csatlakozhat. 22. Hol érhető el a szolgáltatás? A szolgáltatás jelenleg Budapesten érhető el. 23. Mi van ha nem reagál a távirányító/applikáció? Elképzelhető, hogy a készülék túl régóta van folyamatosan bekapcsolva, ezért ilyenkor célszerű a tápkábelt pár másodpercre kihúzni, majd visszadugni. Ez az esetek túlnyomó többségében megoldja a problémát. 24. Miért nem veszik fel a telefont? Az UploadTV ügyfélszolgálatát munkaidőben Hétfőtől Péntekig reggel 9 és 17 óra között érhetik el a es telefonszámon. Amennyiben ebben az idősávban próbálta hívni kollégáinkat és nem sikerült elérnie őket, úgy kérjük, hogy ismételje meg a hívást egy későbbi időpontban. Elképzelhető, hogy a vonalaink terheltek voltak vagy valamilyen technikai probléma szólt közbe. ÜGYINTÉZÉS ELÉRHETŐSÉGEK 25. Hogyan tudom megrendelni a szolgáltatást? Az UploadTV a modern tartalomfogyasztási szokásokhoz, valamint a prémium életmódhoz kapcsolódó igényekhez igazodva alakította ki előfizetői csomagjait. Az Előfizetők az UploadTV szolgáltatási csomagjait a webshopon keresztül ( vagy telefonon ( ) keresztül tudják megrendelni.

5 26. Nem fizettem be a számlámat, mi a teendő? Mivel az uploadtv szolgáltatásait prepaid, azaz előre fizetett konstrukcióban vehetik igénybe az ügyfelek, ezért a késedelmes számlatartozás esetén a szolgáltatást leállítjuk. A számlatartozás rendezésére az online, ún. Selfcare fiókon keresztül van lehetőség bankkártyás fizetés vagy banki átutalás útján. A számlatartozás rendezése és az összeg beérkezése után a szolgáltatást automatikusan indítjuk. 27. Milyen adatokra van szükségem az ügyintézéshez? A telefonos ügyintézéskor kollégáink az alábbi személyes adatokat kérik Öntől a beazonosításhoz: ügyfélszám, név, cím vagy telefonszám. Amennyiben több azonos eszközzel rendelkezik, szükség lesz az adott eszköz gyári számára is. 28. Mi az ügyfélszolgálat telefonszáma? Az UploadTV ügyfélszolgálatát munkaidőben, hétfőtől péntekig reggel 9 és 17 óra között érhetik el a es telefonszámon. 29. Hol található az ügyfélszolgálati irodájuk? Az UploadTV ügyfélszolgálati irodája Budapesten található. Címe: Budapest 1138, Népfürdő utca 22. (DunaTower) 30. Lakcímváltozás, költözés esetén az új címre el tudom-e vinni a szolgáltatást? Igen, amennyiben új címen szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a es telefonszámon. 31. Mikor van nyitva a budapesti ügyfélszolgálat? Az UploadTV ügyfélszolgálatát munkaidőben hétfőtől péntekig reggel 9 és 17 óra között érhetik el a es telefonszámon.

Kérjük, add meg a címed! TELEKOM ELŐFIZETŐ VAGYOK - BELÉPEK. IPTV Családi+HD díjcsomag +22 TV CSATORNA INTERAKTÍV FUNKCIÓKKAL VIDEOTÉKA.

Kérjük, add meg a címed! TELEKOM ELŐFIZETŐ VAGYOK - BELÉPEK. IPTV Családi+HD díjcsomag +22 TV CSATORNA INTERAKTÍV FUNKCIÓKKAL VIDEOTÉKA. Nyitóoldal Mobil Otthoni Üzleti Rólunk AKCIÓK KÉSZÜLÉKEK TV INTERNET TELEFON SEGÍTÜNK BELÉPEK Telekom előfizetéseim TV DÍJCSOMAGOK ELÉRHETŐ NÁLAD A SZOLGÁLTATÁS? Add meg a lakcímed! Alap Családi Családi+HD

Részletesebben

Bajnokok vagyunk együtt. Telekom Veszprém szurkolói díjcsomagok

Bajnokok vagyunk együtt. Telekom Veszprém szurkolói díjcsomagok Bajnokok vagyunk együtt Telekom Veszprém szurkolói díjcsomagok VÁLASSZ A KEDVEZMÉNYES TELEKOM VESZPRÉM SZURKOLÓI DÍJCSOMAGOK KÖZÜL, MERT EZZEL A SZURKOLÓI EGYESÜLETET IS TÁMOGATOD! A TELEKOM AZ ELŐFIZETŐI

Részletesebben

EGYÜTT MÉG JOBB! Tévézz, nézz filmeket útközben is!

EGYÜTT MÉG JOBB! Tévézz, nézz filmeket útközben is! BELÉPEK Telekom előfizetéseim MAGENTA1 SZOLGÁLTATÁSAINK LEGJAVA EGY CSOMAGBAN, KEDVEZMÉNYESEN Mobil, TV, internet és telefon szolgáltatásaink egy csomagban az egész családnak, legyen szó önfeledt beszélgetésekről,

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Üdvözöljük a Vodafone havidíjas előfizetői között!

Kedves Ügyfelünk! Üdvözöljük a Vodafone havidíjas előfizetői között! Kedves Ügyfelünk Üdvözöljük a Vodafone havidíjas előfizetői között A számlán való könnyebb eligazodás érdekében tekintse át számlamagyarázónkat, amelyből megismerheti a legfontosabb információkat, valamint

Részletesebben

Értékesítés és marketing Tornai Dávid

Értékesítés és marketing Tornai Dávid MinDig TV Extra Értékesítés és marketing Tornai Dávid TERMÉKEINK MinDig TV Extra csomagkiosztás és csatornák AZ HBO prémium csatorna külön, vagy bármelyik programcsomaghoz kedvezményes előfizetési díjért

Részletesebben

Akciók leírása július 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása július 1. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen általános szerződési feltételek a továbbiakban: ÁSZF a Taylorsoft Magyarország Kft. (székhely: 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/B.; cégjegyzékszám: 01-09-192965;

Részletesebben

Akciók leírása augusztus 22. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása augusztus 22. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

MinDig TV Extra karácsonyi akciós lakossági díjcsomagok általános leírása

MinDig TV Extra karácsonyi akciós lakossági díjcsomagok általános leírása MinDig TV Extra 2016. karácsonyi akciós lakossági díjcsomagok általános leírása Családi összevontan lebeszélhető akciós csomag: A MinDig TV Extra karácsonyi Mobil családi csomagban igénybe vehető kedvezményes

Részletesebben

MinDig TV Extra karácsonyi akciós korlátlan díjcsomag általános leírása

MinDig TV Extra karácsonyi akciós korlátlan díjcsomag általános leírása MinDig TV Extra 2016. karácsonyi akciós korlátlan díjcsomag általános leírása Korlátlan karácsonyi akciós készülék csomag: A MinDig TV Extra karácsonyi Mobil Korlátlan csomagban igénybe vehető iphone,

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! Üdvözöljük a Vodafone havidíjas előfizetői között!

Kedves Ügyfelünk! Üdvözöljük a Vodafone havidíjas előfizetői között! Kedves Ügyfelünk Üdvözöljük a Vodafone havidíjas előfizetői között A számlán való könnyebb eligazodás érdekében tekintse át számlamagyarázónkat, amelyből megismerheti a legfontosabb információkat, valamint

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról 2016. november 2. Definíciók Új előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés

Részletesebben

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy az ügyfelek nem vehetnek igénybe valamely körzetszámot más szolgáltatók felé indított hívások esetén.

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy az ügyfelek nem vehetnek igénybe valamely körzetszámot más szolgáltatók felé indított hívások esetén. Vezetékes Telefon, GYIK ACN & Szolgáltató Előválasztás 1. Mi a Közvetítő-Előválasztás (CPS)? Az ügyfelek alternatív szolgáltatót választhatnak a T-com, Invitel vagy UPC társaság helyett úgy, hogy nem kell

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Okos csomag akció... 2 1.1 Igénybe vételének feltételei...

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról 2016. október 1. Definíciók Új előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés

Részletesebben

Akciós feltételrendszer új előfizetőknek ősz

Akciós feltételrendszer új előfizetőknek ősz Akciós feltételrendszer új előfizetőknek 2016. ősz A.) Általános feltételek Az akció keretében Előfizető a MinDig TV Extra kártya mellé a kedvezményes áru dekóder készüléket az alábbi feltételek teljesülése

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Okos csomag akció... 2 1.1 Igénybe vételének feltételei...

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 2.

Hatályba lépés: augusztus 2. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. augusztus 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

2. sz. Melléklet - Díjak

2. sz. Melléklet - Díjak U P C D T H S. À R. L. E G Y É N I E L Ő F I Z E T Ő K R É S Z É R E N Y Ú J T O T T V E Z E T É K E S T E L E F O N S Z O L G Á L T A T Á S R A É S I N T E R N E T S Z O L G Á L T A T Á S R A V O N A

Részletesebben

E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás

E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás E-Számlázás E-Archiválás E-Hitelesítés RENDESWEB Fejlesztési és Tanácsadó Kft. Kinek ajánljuk az E-Számla Szerver megoldást? Az E-Számla Szerver megoldást

Részletesebben

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. augusztus 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

Általános szerződési feltételek 3. sz. melléklet. Szolgáltató által felszámított díjak és típusai

Általános szerződési feltételek 3. sz. melléklet. Szolgáltató által felszámított díjak és típusai Szolgáltató által felszámított díjak és típusai 1.1. Telepítési díj Az előfizető a műsorelosztás szolgáltatás biztosítása érdekében telepítési díjat fizet a szolgáltatónak. A telepítési díj egy előfizetői

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról 2017. február 1. Definíciók Új előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Igényelhető konstrukciók... 2 1.1 DIGI MINDENKINEK CSOMAG...

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Igényelhető konstrukciók... 2 1.1 Okos csomag akció... 2

Részletesebben

Tartalom. Kérdés: Javaslat: Megjegyzés:

Tartalom. Kérdés: Javaslat: Megjegyzés: 1 Tartalom Kérdés:... 1 Javaslat:... 1 Megjegyzés:... 1 Villanyszerelőknek korlátlan... 2 Lakosságnak, korlátlan... 5 Villanyszerelőknek, lakosságnak másodperc alapú... 8 Kérdés: Hogy, hol lehet szerződést

Részletesebben

Akciók leírása március 31. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása március 31. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Segítség telefonos ügyintézéshez Havidíjas ügyfeleinknek A T-Mobile lakossági ügyfélszolgálata éjjel-nappal elérhető az alábbi telefonszámok felhívásával: 1430 - a T-Mobile magyarországi hálózatából díjmentesen

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók Lakossági Általános Szerződési Feltételek 9. Melléklet Akciók 1. vezetékes telefon, TV, Telepítési díjkedvezmény új előfizető visszavonásig országos 0 Ft telepítési díj 1 vagy 2 éves határozott tartamú

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Igényelhető konstrukciók... 2 1.1 Kedvezmények határozatlan

Részletesebben

Elektronikus számlázás Gyakran Ismétlődő Kérdések

Elektronikus számlázás Gyakran Ismétlődő Kérdések Elektronikus számlázás Gyakran Ismétlődő Kérdések 1. Mi a jogszabályi háttere az elektronikus számlázásnak? Az elektronikus számlázásra vonatkozó előírásokat az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi

Részletesebben

Akciók leírása szeptember 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása szeptember 1. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Okos csomag akció... 2 1.1 Igényvebételének feltételei:...

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Igényelhető konstrukciók... 2 1.1 Okos csomag akció... 2

Részletesebben

11. sz. melléklet TÁJÉKOZTATÓ ügynök útján, vagy telefonos úton létrejövõ szerzõdéskötéshez

11. sz. melléklet TÁJÉKOZTATÓ ügynök útján, vagy telefonos úton létrejövõ szerzõdéskötéshez 11. sz. melléklet TÁJÉKOZTATÓ ügynök útján, vagy telefonos úton létrejövõ szerzõdéskötéshez A ViDaNet Kábeltelevíziós Zrt. (9024 Gyõr, Orgona u. 10., Cg. 01-10-044210, adószám: 11919531-2-41, tel.: 1203

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Igényelhető konstrukciók... 2 1.1 Kedvezmények határozatlan

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. július 25. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. sz. Díjszabás

Részletesebben

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Új egyéni előfizetők részére

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Új egyéni előfizetők részére Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Új egyéni előfizetők részére Jelen akciós feltételek a UPC Direct szolgáltatójának 2018. november 26-tól, visszavonásig vagy

Részletesebben

Aktuális tanácsaink Figyeljen oda!

Aktuális tanácsaink Figyeljen oda! Aktuális tanácsaink Figyeljen oda! Sajtótájékoztató 2010. december 17. Takács Péter Hírközlési és Média Biztos, Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Buda Dóra szóvivő, kommunikációs főosztályvezető, Nemzeti

Részletesebben

1. Szolgáltatásaink. Adatok feltöltése és elemzése. Digitális feltöltés. Analóg korong feltöltés

1. Szolgáltatásaink. Adatok feltöltése és elemzése. Digitális feltöltés. Analóg korong feltöltés v 1.1 1. Szolgáltatásaink Adatok feltöltése és elemzése A Tacho-X rendszer képes a digitális, valamint analóg tachográfból korongokból származó adatokat beolvasni, és elemezni azokat. Az beolvasott adatokat,

Részletesebben

! A tarifacsomag módosítása után kiállított első számlában számlázott tételek

! A tarifacsomag módosítása után kiállított első számlában számlázott tételek Kedves Ügyfelünk A havidíjas számlán való könnyebb eligazodás érdekében tekintse át számlamagyarázónkat, amelyből megismerheti a legfontosabb információkat, valamint bemutatjuk, hogy mit jelentenek a számlán

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók Lakossági Általános Szerződési Feltételek 9. Melléklet Akciók 1. vezetékes telefon, TV, Akció megnevezése Igénybevevők köre Akció tartama Területi hatálya Feltételek Jogkövetkezmény Telepítési díjkedvezmény

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Okos csomag akció... 2 1.1 Igényvebételének feltételei:...

Részletesebben

FORTUNA MOBIL FLOTTA

FORTUNA MOBIL FLOTTA Mit kell tennem, ha csatlakozni szeretnék a flottához? Csatlakozási szándékodat jelezd a Vectra-Line irodavezetőjének és egyeztess egy időpontot, amikor aláírod a csatlakozáshoz szükséges igénylőlapot

Részletesebben

Akciók leírása február 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása február 1. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Akciók leírása június 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása június 1. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról 2016. augusztus 22. Definíciók Új előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői

Részletesebben

4. sz. melléklet Szolgáltató által felszámított egyéb díjak típusai

4. sz. melléklet Szolgáltató által felszámított egyéb díjak típusai 4. sz. melléklet Szolgáltató által felszámított egyéb díjak típusai Díjfogalmak 4.1. Belépési díj Az előfizető mind a kábeltelevízió szolgáltatás, mind az internet szolgáltatás, mind a telefon szolgáltatás

Részletesebben

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra - Új előfizetők részére A 2014. szeptember 14-étől meghirdetett akciós feltételeket visszavonjuk. Az Előfizető a 2015. november

Részletesebben

ELEKTRONIKUS DOKUMENTUMOK AZ ONILNE FELÜLETEN LAKOSSáGI ÉS ÜZLETI ÜGYFELEK SZáMáRA

ELEKTRONIKUS DOKUMENTUMOK AZ ONILNE FELÜLETEN LAKOSSáGI ÉS ÜZLETI ÜGYFELEK SZáMáRA ELEKTRONIKUS DOKUMENTUMOK AZ ONILNE FELÜLETEN LAKOSSáGI ÉS ÜZLETI ÜGYFELEK SZáMáRA Üzleti ügyfelek számára A Magyar Telekom által elektronikus formában tárolt, mobil szolgáltatásra vonatkozó előfizetői

Részletesebben

Malév és GH adott hó 18. öt munkanappal a zárás után ACE adott hó 25. öt munkanappal a zárás után

Malév és GH adott hó 18. öt munkanappal a zárás után ACE adott hó 25. öt munkanappal a zárás után Tisztelt Leendő Ügyfelünk! Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Malév a Vodafone-t választotta telekommunikációs partneréül. Szeretnénk ismertetni Önnel, hogyan érintheti ez Önt személy szerint, milyen lehetőségek

Részletesebben

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez 1 Az Üzleti e-pack kedvezmény együttes igénybevételi feltételei: elektronikus számlaküldés igénylése (Távszámla, Telemátrix e-számla) számla

Részletesebben

Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól

Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól Telefonos ügyfélszolgálat Internetes ügyfélszolgálat E-számla, e-fizetés Csoportos beszedési megbízás Tartalom 01 Telefonos ügyfélszolgálat

Részletesebben

Akciók leírása november 2. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása november 2. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

ONLINE RENDELÉSI ÉS FIZETÉSI FELÜLET

ONLINE RENDELÉSI ÉS FIZETÉSI FELÜLET ONLINE RENDELÉSI ÉS FIZETÉSI FELÜLET Biatorbágy intézményei részére Útmutató/tájékoztató 2018 szeptember 13. A felület működése Év elején a gyerekek, úgy mint eddig döntenek arról, hogy milyen étkezést

Részletesebben

DXN EUROPE. Vevőtájékoztató

DXN EUROPE. Vevőtájékoztató Vevőtájékoztató A webshop üzemeltetője a DXN Europe Kft. Székhelye: 1081 Budapest, Rákóczi út 63. Ügyfélszolgálati irodája: 1081 Budapest, Rákóczi út 73. Telefonszáma: (+36-) 1/236-0164 Cégjegyzékszáma:

Részletesebben

Akciók leírása november 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása november 1. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Hatályba lépés: április 26.

Hatályba lépés: április 26. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. április 26. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Kérjük, regisztráljon az alábbi oldalon:

Kérjük, regisztráljon az alábbi oldalon: Kedves Ügyfelünk! Szeretnénk, ha Ön is megismerkedne Online ügyfélszolgálatunkkal, melyen keresztül kényelmesen, könnyedén, sorban állás nélkül intézheti energiaszolgáltatással kapcsolatos ügyeit. Kiadványunk

Részletesebben

VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés

VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés Tudatos döntések a telekommunikációs költségek menedzselésében Zsivola Gabriella Mikro- és Kisvállalati értékesítési vezető Bimbó Ferenc Mikro- és Kisvállalati

Részletesebben

7. sz. Melléklet: Általános Akciók részletes leírása

7. sz. Melléklet: Általános Akciók részletes leírása 7. sz. Melléklet: Általános Akciók részletes leírása Akciós feltételek Műholdas Műsorterjesztési szolgáltatásokra Új egyéni előfizetők részére Jelen akciós feltételek a UPC Direct szolgáltatójának 2019.

Részletesebben

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Új egyéni előfizetők részére

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Új egyéni előfizetők részére Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Új egyéni előfizetők részére Jelen akciós feltételek a UPC Direct szolgáltatójának 2016. október 3-tól, visszavonásig vagy új

Részletesebben

Fontos tudnivaló Fizetés emelt díjas SMS-sel Bankkártyás fizetés

Fontos tudnivaló Fizetés emelt díjas SMS-sel Bankkártyás fizetés Fontos tudnivaló Ha a fizetés nem teljesül, következménye sincs. Ha például az ügyfél elindítja bankkártyás fizetést, de nem adja meg a kártyaadatait, visszalép, nem utal vagy bármi egyéb módon megszakítja

Részletesebben

! A tarifacsomag módosítása után kiállított első számlában számlázott tételek

! A tarifacsomag módosítása után kiállított első számlában számlázott tételek Kedves Ügyfelünk A havidíjas számlán való könnyebb eligazodás érdekében tekintse át számlamagyarázónkat, amelyből megismerheti a legfontosabb információkat, valamint bemutatjuk, hogy mit jelentenek a számlán

Részletesebben

C3 - Vodafone. Red Family. Új családi ajánlat a Vodafonetól

C3 - Vodafone. Red Family. Új családi ajánlat a Vodafonetól C3 - Vodafone Red Family Új családi ajánlat a Vodafonetól Fókuszban a családok Red Family A Vodafone családi ek több családtagnak teszik elérhetővé a korlátlan beszélgetést akár Red, akár Go+ szolgáltatáscsomagokkal

Részletesebben

DÍJSZABÁS. I

DÍJSZABÁS. I DÍJSZABÁS MINDIG TV EXTRA DIGITÁLIS FÖLDFELSZÍNI KÓDOLT MŰSORTERJESZTÉSI SZOLGÁLTATÁS Alapvető díjszabás: a jelen Díjszabás azon elemei, amelyeket Előfizetőnek a szolgáltatás igénybe vétele érdekében rendszeresen

Részletesebben

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra - Új előfizetők részére Az Előfizető a 2015. május 27-étől kezdődő, visszavonásig tartó kampányunk keretében vállalja, hogy a

Részletesebben

Fizetés módja: Banki átutalás 2015.06.02. 26.470 Ft

Fizetés módja: Banki átutalás 2015.06.02. 26.470 Ft Vodafone Magyarország zrt. 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Vodafone csoportos beszedési

Részletesebben

Számla. Eõry Tibor Tófalva utca 8. Budapest. Tófalva utca 8.

Számla. Eõry Tibor Tófalva utca 8. Budapest. Tófalva utca 8. Számla Vodafone Magyarország zrt. 1096, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Vodafone Ügyfélszolgálat: 1270

Részletesebben

7. sz. Melléklet: Általános Akciók részletes leírása

7. sz. Melléklet: Általános Akciók részletes leírása 7. sz. Melléklet: Általános Akciók részletes leírása Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct Combo előfizetők részére Jelen akciós feltételek

Részletesebben

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra meglévő UPC Direct TV előfizetők részére Az Előfizető a 2015. szeptember 14-étől kezdődő, visszavonásig tartó kampányunk keretében

Részletesebben

A Vidanet Zrt. 2017/10. évi háztartási nagygépek értékesítési akciójának hivatalos szabályzata

A Vidanet Zrt. 2017/10. évi háztartási nagygépek értékesítési akciójának hivatalos szabályzata A Vidanet Zrt. 2017/10. évi háztartási nagygépek értékesítési akciójának hivatalos szabályzata 1. Az akció szervezője Vidanet Zrt. 9024 Győr, Orgona u. 10. 2. Az akció időtartama 2017. október 24. visszavonásig

Részletesebben

MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Általános és Domino Üzletszabályzat 4. számú melléklet MOBILFIZETÉS ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. Jelen melléklet tartalmazza a Szolgáltató MobilFizetés Általános Szolgáltatási

Részletesebben

epostabox Szolgáltatásismertető Adja meg a felhasználó nevét és jelszavát (2), majd kattintson a Belépés (3) gombra

epostabox Szolgáltatásismertető Adja meg a felhasználó nevét és jelszavát (2), majd kattintson a Belépés (3) gombra epostabox Szolgáltatásismertető 1. Belépés a rendszerbe Kattintson a Belépés (1) mezőre Adja meg a felhasználó nevét és jelszavát (2), majd kattintson a Belépés (3) gombra Jelszó emlékeztető: Az Elfelejtette

Részletesebben

Akciók leírása július 9. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása július 9. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Egyedi Előfizetői Szerződés Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 129. szerint

Egyedi Előfizetői Szerződés Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 129. szerint SZOLGÁLTATÓ 2, rue Peternelchen L-2370 Howald Luxembourg Közösségi adószám: LU23716367 Bankszámlaszám: 13700016-06497004 A UPC Direct a Luxembourg hivatalos védjegye, amely B87905 szám alatt került bejegyzésre

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)

Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.) Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.) 1. Termékekkel kapcsolatos kérdések... 3 1.1. Milyen termékek közül választhat?... 3 1.2. Mit jelent az esztétikai- és szépséghibás, csomagolássérült, szállítássérült

Részletesebben

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL MEGRENDELÉS Webáruházunk az interneten keresztül érhető el, de készleten lévő termékeink, ill, temékmintáink a 1132 Budapest, Visegrádi u. 60. 1/5 címen megtekinthetők. Megrendelését az áruház online felületén,

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók Lakossági Általános Szerződési Feltételek 9. Melléklet Akciók 1. vezetékes telefon, TV, Akció megnevezése Igénybevevők köre Akció tartama Területi hatálya Feltételek Kötbér Telepítési díjkedvezmény új

Részletesebben

7. sz. Melléklet - Általános Akciók részletes leírása

7. sz. Melléklet - Általános Akciók részletes leírása U P C D T H S. À R. L. E G Y É N I E L Ő F I Z E T Ő K R É S Z É R E N Y Ú J T O T T V E Z E T É K E S T E L E F O N S Z O L G Á L T A T Á S R A É S I N T E R N E T S Z O L G Á L T A T Á S R A V O N A

Részletesebben

I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA II. KIADÓ ADATAI

I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA II. KIADÓ ADATAI ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK (továbbiakban Előfizetési Feltételek ) a Silver Kiadó Kft által kiadott La Femme magazin (továbbiakban Kiadvány ) előfizetésére I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA

Részletesebben

Akciók leírása április 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása április 1. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Akciók leírása október 24. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása október 24. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését

Részletesebben

Most igazán megéri tarifát váltani! Vodafone Power to you Flotta Red Beszélgess korlátlanul a Flotta Reddel és válaszd hozzá az új iphone 5C-t! Flotta Go Vagy válaszd az LG Optimus L5 II-t a Flotta Go+

Részletesebben

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére A 2014. szeptember 14-étől meghirdetett akciós feltételeket visszavonjuk. Az

Részletesebben

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct Combo előfizetők részére

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct Combo előfizetők részére Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct Combo előfizetők részére Jelen akciós feltételek a UPC Direct szolgáltatójának 2016. október 3-tól,

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016.

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016. Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított forgalmazást érintő

Részletesebben

7. sz. Melléklet - Általános Akciók részletes leírása

7. sz. Melléklet - Általános Akciók részletes leírása U P C D T H S. À R. L. E G Y É N I E L Ő F I Z E T Ő K R É S Z É R E N Y Ú J T O T T V E Z E T É K E S T E L E F O N S Z O L G Á L T A T Á S R A É S I N T E R N E T S Z O L G Á L T A T Á S R A V O N A

Részletesebben

1. Nyissa meg a honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés

1. Nyissa meg a   honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek gombra. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavamat?

Részletesebben

A Telenor MyTV szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei. Hatályos: 2016. április 11-étől. Készítés időpontja: 2016.04.11.

A Telenor MyTV szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei. Hatályos: 2016. április 11-étől. Készítés időpontja: 2016.04.11. A Telenor MyTV szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Hatályos: 2016. április 11-étől Készítés időpontja: 2016.04.11. Tartalomjegyzék 1. MŰSORTERJESZTÉSI SZOLGÁLTATÁS (TELENOR MYTV SZOLGÁLTATÁS)...

Részletesebben

Előfizetői Szerződés ADSL szolgáltatás igénybevételére

Előfizetői Szerződés ADSL szolgáltatás igénybevételére i Szerződés ADSL szolgáltatás igénybevételére 1. A szerződés tárgya, szerződő felek 1.1. A SaSfLy.NeT Fülöp Csaba E.V.. (1221 Budapest, Mária T. u. 25., adószám: 63433089-2-43 továbbiakban ) a jelen szerződés

Részletesebben

ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM

ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM E-szolgáltatások, E-ügyintézés 1 ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM Mindazon eszközök és eljárások összességét, amelyekkel megvalósítható az áruk, termékek, szolgáltatások és ellenértékük

Részletesebben

2.K Melléklet Vodafone Fiataloknak Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére július 15-tól hatályos változata

2.K Melléklet Vodafone Fiataloknak Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére július 15-tól hatályos változata 2.K Melléklet Vodafone Fiataloknak Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére 2011. július 15-tól hatályos változata Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a,,vodafone Fiataloknak

Részletesebben

Vásárlás és bankügyek online, vagy telefonnal

Vásárlás és bankügyek online, vagy telefonnal Tatabánya, 2018. október 6. XLVII. Komárom-Esztergom Megyei Könyvtári Hét Vásárlás és bankügyek online, vagy telefonnal SZILASSI ANDREA JÓZSEF ATTILA MEGYEI ÉS VÁROSI KÖNYVTÁR Témáink Hol vásárolhatunk

Részletesebben

Mindezt kedvezményes áron, ami csak a MERCADO CARD ügyfelei számára elérhetőek!

Mindezt kedvezményes áron, ami csak a MERCADO CARD ügyfelei számára elérhetőek! BEMUTATKOZUNK A Mercado Card egy saját klubkártya rendszeren alapuló kedvezményes szolgáltatás csomagot biztosít ügyfelei számára. Mostantól elég egy kártyát megvásárolnia ahhoz, hogy egyszerre többféle

Részletesebben

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra - Új előfizetők részére - XDSL lefedettségű területen

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra - Új előfizetők részére - XDSL lefedettségű területen Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra - Új előfizetők részére - XDSL lefedettségű területen Jelen akciós feltételek és kedvezményes árak 2017. január 1-től visszavonásig,

Részletesebben