Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról"

Átírás

1 Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról február 1.

2 Definíciók Új előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés megkötésének időpontját megelőző 90 napban nem rendelkezett hírközlési szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződéssel az Invitel Zrt.-nél. Amennyiben egy akcióban az új előfizetőkkel szemben további feltétel szerepel, azt az adott akciónál külön jelezzük. Meglévő előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés megkötésének időpontjában hírközlési szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződéssel rendelkezik az Invitel Zrt.- nél. Amennyiben egy akcióban a meglévő előfizetőkkel szemben további feltétel szerepel, azt az adott akciónál külön jelezzük. Lezárt akciók 1. Színvilág Wifi (Magán B) akció Az Invitel vezeték nélküli technológiával (Mikrohullámú hálózat) lefedett szolgáltatási területén, 24 hónapos határozott idejű szerződés megkötése esetén a Színvilág Magán B internet csomagok havi díjára, új lakossági előfizetők számára az első két hónapban 100% havidíj kedvezményt biztosítottunk. Az első két hónapban nyújtott kedvezmény mértéke megegyezett az ÁSZF 2.sz. mellékletében feltüntetett díjcsomag havi díjával. Az akció a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. Az akció án indult és jén zárult le. 2. xdsl akció társszolgáltatói területen A társszolgáltatói területen értékesített xdsl (ADSL/VDSL) csomagok havi díjára új lakossági előfizetők számára 24 hónapos határozott idejű szerződés esetén az első hónapban 100% havidíj kedvezményt biztosítottunk. Az első hónapban nyújtott kedvezmény mértéke megegyezett az ÁSZF 2.sz. mellékletében feltüntetett díjcsomag havi díjával. Az akció a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. Az akció án indult és jén zárult le. 3. Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások Akciós kiegészítő szolgáltatások új szolgáltatáscsomag megrendelése esetén Határozott időtartammal, technológiától és csomagkombinációtól függően lakossági előfizetők részére az alábbi táblázat szerint, 3 hónapig (illetve szolgáltatás esetén 1 hónapig) 100%-os havidíj kedvezményt biztosítottunk kiegészítő szolgáltatásokra. A kiegészítő szolgáltatások igénybe vételének feltétele volt, hogy az adott előfizetői hozzáférési ponton technikailag biztosíthatóak/hozzáférhetőek legyenek. A kiegészítőkre biztosított kedvezmény mértéke az első 3 (illetve szolgáltatás esetén első) hónapban megegyezett az ÁSZF 2.sz. mellékletében feltüntetett havi díjjal. A kedvezménnyel egy előfizető egyszer élhetett.

3 Az akció vonatkozott új előfizetőinkre, valamint meglévő előfizetőinkre, ha Színvilág csomagra váltottak, vagy Színvilág csomagban új szolgáltatáselemet vettek igénybe. Az ajánlatok összevonható voltak a Színvilág Wifi akcióval, a társszolgáltatói területen érvényes xdsl akcióval, az online megrendelés esetén érvényes internet akcióval, valamint a 2015 novemberi és téli akcióval. Az akció án indult és jén zárult le. Internet + TV + Telefon Internet + TV TV + Hang Internet + Hang Internet Réz VDSL/FTTH Digitális Kábel D3.0 Analóg Kábel D3.0 Mobil15 Digitális Kábel D2.0 Analóg Kábel D2.0 Mobil15 Digitális Kábel LAN -

4 Analóg Kábel LAN - Társszolgáltatói xdsl Mikrohullámú hálózat Az akció keretében választható minicsomagok: 3Generáció, Mozdulj!, HD Sport. A HD Sport csak Digitális Kábeltévé vagy IPTV (FTTH vagy VDSL területen) Családi, vagy Extra főcsomag mellett volt igénybe vehetők. 2 A sávszélesség növelő opció csak az ÁSZF 1.sz. mellékletében feltüntetett feltételekkel volt igénybe vehető. Akciós kiegészítő szolgáltatások új szolgáltatáscsomag megrendelése nélkül A főcsomagra kötött újabb határozott idejű szerződés mellett az alábbi feltételekkel kínáltunk kedvezményes kiegészítő szolgáltatásokat lakossági előfizetők részére: Vírusvédelmi szolgáltatás Invitel vagy társszolgáltatói területen vezetékes, vagy mikrohullámú internet szolgáltatásra kötött határozott idejű szerződés esetén 3 hónapig 100%-os havidíj kedvezményt biztosítottunk a kiegészítőre. Invitel saját szolgáltatási területén IPTV vagy Digitális Kábeltévé szolgáltatásra kötött határozott idejű szerződés esetén 3 hónapig 100%-os havidíj kedvezményt biztosítunk a kiegészítőre. Invitel saját szolgáltatási területén IPTV, Digitális vagy Analóg Kábeltévére, illetve helyhez kötött internet szolgáltatásra kötött határozott idejű szerződés esetén 1 hónapig 100%-os havidíj kedvezményt biztosítunk a kiegészítőre. A kedvezménnyel egy előfizető csak egyszer élhetett. Az akció án indult és jén zárult le novemberi és téli akció Új lakossági előfizetőknek szóló akciók Havi díjmentes ajánlat Invitel réz, VDSL, FTTH és Kábel területen új lakossági előfizetőknek, 24 hónapos határozott idejű szerződés igénybevétele esetén, legalább két szolgáltatáselemet tartalmazó Színvilág csomagoknál a csomag havi díjára az első hónapban 100% havidíj kedvezményt biztosítottunk. Az első hónapban nyújtott kedvezmény mértéke megegyezett a díjcsomagnak az ÁSZF 2.sz. mellékletében feltüntetett havi díjával.

5 Digitális kábeltévé szolgáltatást tartalmazó csomagoknál, amennyiben az új előfizető megfelel a fenti promóciós feltételeknek, a csomagban foglalt havi díjmentes CA modul helyett választott 1. Set Top Box (STB) havi bérleti díjára az első hónapban szintén 100% havidíj kedvezményt biztosítottunk. Az első hónapban nyújtott kedvezmény mértéke megegyezett a STB-nak az ÁSZF 2.sz. mellékletében feltüntetett havi díjával. Az ajánlat az Online akcióval, a 4990 Ft-os akcióval, valamint a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. Az akció án indult és jén zárult le. Online akció Legalább két szolgáltatást egyben tartalmazó Színvilág csomag 24 hónapos határozott idejű szerződéssel történő online megrendelése esetén, új lakossági előfizetők számára időszakosan váltakozva további kedvezményeket biztosítottunk, amelyek a következők voltak: - Mixer, Föld körül, Sport+, Extrém, Kölyök, Európa, vagy Világ minicsomag 3 hónapig havi díjmentesen - Start Max telefonos kiegészítő csomag 3 hónapig havi díjmentesen - Mobil15 opció hónapig havi díjmentesen - Wifi funkciós eszköz havi díjmentesen a teljes határozott idő alatt - Vevőegység 3 hónapig havi díjmentesen - Egyszeri, a számla végösszegéből kedvezményező bruttó 1000, vagy 2000 Ft kedvezmény A havi díjmentesen biztosított kiegészítőkre a díjmentes hónapokban nyújtott kedvezmény mértéke megegyezett az ÁSZF 2.sz. mellékletében feltüntetett díjcsomag havi díjával. Az aktuális akcióról, illetve arról, hogy milyen termékkombinációkban érhetőek el honlapunkon minden esetben tájékoztatást adunk. Az ajánlat az első hónapban 100% havidíj kedvezményt biztosító ajánlattal, a 4990 Ft-os akcióval, valamint a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. Az akció án indult és jén zárult le Ft-os akció Új lakossági előfizetők számára, 24 hónapos határozott idejű szerződés esetén Invitel kábel és réz technológián a Színvilág M, Invitel FTTH és VDSL technológián a Színvilág L csomag a 24 hónapos határozott időtartam alatt bruttó 4990 Ft-os havi díjon volt igénybe vehető Az ajánlat telefon, internet és tévészolgáltatást együttesen tartalmazó Színvilág csomagokra volt érvényes. Az ajánlat az első hónapban 100% havidíj kedvezményt biztosító ajánlattal, az Online akcióval, valamint a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. A kedvezmény mértéke az első hónapban a díjcsomagnak az ÁSZF 2.sz. mellékletében feltüntetett havidíja, a második hónapban az ÁSZF 2. sz. mellékletben feltüntetett havidíj és a 4990 Ft különbsége volt. Az akció án indult és jén zárult le.

6 Meglévő előfizetőknek szóló akciók Invitel Réz, VDSL, FTTH és Kábel területen meglévő lakossági előfizetőknek, amennyiben meglévő szolgáltatásuk mellé új internet és/vagy tévészolgáltatást tartalmazó Színvilág csomagot rendeltek meg 24 hónapos határozott idejű szerződéssel, úgy az új internet és/vagy tévészolgáltatás havi díjára az első hónapban 100% havidíj kedvezményt biztosítottunk. A korábban meglévő szolgáltatások, illetve a telefon szolgáltatás havi díja az első hónapban is fizetendő volt. A kedvezmény mértéke a díjcsomagnak az ÁSZF 2. sz. mellékletében feltüntetett havi díjának a kedvezményes szolgáltatáselemre vonatozó része volt, melynek mértékéről az előfizetői szerződésben pontos tájékoztatást adtunk. Digitális kábeltévé szolgáltatást tartalmazó csomagoknál, amennyiben a meglévő előfizető megfelel a fenti promóciós feltételeknek a csomagban foglalt havi díjmentes CA modul helyett választott 1. Set Top Box (STB) havi bérleti díjára az első hónapban szintén 100% havidíj kedvezményt biztosítottunk. Az első hónapban nyújtott kedvezmény mértéke megegyezett a STB-nak az ÁSZF 2.sz. mellékletében feltüntetett havi díjával. Az akció a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. Az akció án indult és jén zárult le májusi akció 5.1. Új lakossági előfizetőknek szóló akciók 5490 Ft-os akció Új lakossági előfizetők számára, 24 hónapos határozott idejű szerződés esetén Invitel kábel, réz, FTTH és VDSL technológián internet- és tévészolgáltatást tartalmazó Kolibri M csomag havidíja az első hónapban 0 Ft volt, a 2. hónaptól a 24 hónapos határozott időtartam alatt bruttó 5490 Ft-os havi díjon volt igénybe vehető, elektronikus számlázás választása esetén. Az akció án indult és én zárult le. Az Invitel Gödöllő FTTH területén új lakossági előfizetők számára regionális csomagot kínált. Az új előfizetők az internet-, televízió- és telefonszolgáltatást tartalmazó, Kolibri 3XL Net150- Családi HDTV-Start telefon (FTTH) csomagot, 24 hónapos határozott idejű szerződés megkötésekor bruttó 5490 Ft-os havi díjon tudták igénybe venni, és a csomag az első hónapban díjmentes volt. Az ajánlat e-számla igénybevétele esetén érvényes. Az akció én indult és én zárult le. A havi díjat a Szolgáltató 3 hónapig biztosította az Előfizető részére, amennyiben elektronikus számlázásra való regisztráció nem történt ezidő alatt.

7 Amennyiben regisztrációra sor került az első három hónapban, a Szolgáltató a fenti havi díjat biztosította a határozott idő alatt, az elektronikus számlázás idejére. Az ajánlat az Online akcióval, valamint a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. A kedvezmény mértéke havonta az ÁSZF 2. sz. mellékletben feltüntetett havidíj és az 5490 Ft különbsége volt. Az e-számla kedvezmény további részletes feltételei megtalálhatók Az akciós feltételek a MindigTV Extra, önálló (csak) telefonszolgáltatás, helyhez kötött internet, tv, mobilinternet csomagokra nem vonatkoztak. Az akció a 30 napig havidíjmentes és a havi díj megfizetése mellett igénybe vehető kiegészítő, extra szolgáltatásokra nem volt érvényes. A kedvezmény igénybevételének a feltétele az internet- és tévészolgáltatást tartalmazó Kolibri M díjcsomagra való előfizetés volt a Szolgáltató szolgáltatási területein, amennyiben a kívánt szolgáltatás külön beruházás nélkül biztosítható volt. Kedvezményre jogosító díjcsomagok a következők voltak: Kolibri M2 Net5-CsaládiTV (ADSL), Kolibri M2 Net15-Családi HDTV (VDSL), Kolibri M2 Net15-Családi HDTV (FTTH), Kolibri M2 Net15- Családi HDTV (DTV), Kolibri M2 Net15-CsaládiTV (DOCSIS 3.0, CATV), Kolibri M2 Net15- CsaládiTV (DOCSIS 2.0, CATV) 5.2. Meglévő előfizetőknek szóló akciók Invitel Réz, VDSL, FTTH és Kábel területen meglévő lakossági előfizetőknek, amennyiben meglévő szolgáltatásuk mellé új internet és/vagy tévészolgáltatást tartalmazó Kolibri csomagot rendeltek meg 24 hónapos határozott idejű szerződéssel, úgy az új internet és/vagy tévészolgáltatás havi díjára az első három hónapban 100% havidíj kedvezményt biztosítottunk. A korábban meglévő szolgáltatások, illetve a telefon szolgáltatás havi díja az első három hónapban is fizetendő volt. A kedvezmény mértéke a díjcsomagnak az ÁSZF 2. sz. mellékletében feltüntetett havi díjának a kedvezményes szolgáltatáselemre vonatozó része volt. Az akció a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. Az akciós feltételek a MindigTV Extra, önálló (csak) telefonszolgáltatás, helyhez kötött internet, tv, mobilinternet csomagokra nem vonatkoztak. Az akció a 30 napig havidíjmentes és a havi díj megfizetése mellett igénybe vehető kiegészítő, extra szolgáltatásokra nem volt érvényes. A kedvezmény igénybevételének a feltétele a legalább 2 szolgáltatást tartalmazó Kolibri díjcsomagra való előfizetés volt a Szolgáltató szolgáltatási területein, amennyiben a kívánt szolgáltatás külön beruházás nélkül biztosítható volt. Az akció án indult és én zárult le.

8 5.3. Sávszélesség emelő opció online megrendelés esetén Invitel VDSL, FTTH és D3-as technológián internet- és tévészolgáltatást tartalmazó Kolibri M csomag mellé új ügyfeleknek kizárólag online ajánlatként 24 hónapig díjmentesen kínáltuk a 15M-s sávszélesség emelő opciót. Kedvezményre jogosító díjcsomagok a következők voltak: Kolibri M2 Net15-Családi HDTV (VDSL), Kolibri M2 Net15-Családi HDTV (FTTH), Kolibri M2 Net15-Családi HDTV (DTV), Kolibri M2 Net15-CsaládiTV (DOCSIS 3.0, CATV). Az akció én indult és én zárult le. 6. Nyaraló akció Az Invitel kábeles Docsis 2.0 és Docsis 3.0 területen 12 és 24 hónapos, határozott idejű szerződés megkötése esetén új és meglévő lakossági előfizetők számára bizonyos Kolibri díjcsomagokat Nyaraló akció kereteiben kínáltunk. Az akcióban való részvételre jogosító díjcsomagok a következők voltak: Kolibri S2 Net15-AlapTV (DOCSIS 3.0, CATV), Kolibri M2 Net15-CsaládiTV (DOCSIS 3.0, CATV), Kolibri L2 Net30-CsaládiTV (DOCSIS 3.0, CATV), Kolibri S Net15 (DOCSIS 3.0), Kolibri M Net30 (DOCSIS 3.0), Kolibri L Net60 (DOCSIS 3.0), Kolibri S AlapTV (CATV), Kolibri M CsaládiTV (CATV), Kolibri S2 Net10-AlapTV (DOCSIS 2.0, CATV), Kolibri M2 Net10-CsaládiTV (DOCSIS 2.0, CATV), Kolibri L2 Net15-CsaládiTV (DOCSIS 2.0, CATV), Kolibri S Net10 (DOCSIS 2.0), Kolibri M Net15 (DOCSIS 2.0). A Nyaraló akció keretében Internet, Analóg kábel TV és Internet+Analóg kábel TV csomagokat rendelhettek az ügyfelek. A promóció igénybevétele esetén az előfizető a szolgáltatást az alábbiakban meghatározott időszakokban tudja igénybe venni, ezután szüneteltetjük azt. Szünetelés alatt az elektronikus hírközlésiről szóló évi C. tv szakasza szerinti szünetelés értendő. Szünetelés alatt az Előfizetőt nem terheli díjfizetési kötelezettség, a Szolgáltató havidíjmentesen fenntartja az előfizetői hozzáférési pontot, de azon szolgáltatást nem nyújt. A szünetelő ciklusok a szerződés határozatlan idejűvé alakulása után is ismétlődnek. Első szolgáltatás nyújtási (aktív) időszak Első szünetelő szolgáltatási időszak: Második szolgáltatás nyújtási (aktív) időszak Második szünetelő szolgáltatási időszak: Akció igénybe vételétől ( ) ig től ig től ig tól ig A Nyaraló akció igénybevételének feltétele meglévő előfizetők esetén az volt, hogy az előfizető már rendelkezzen Invitel előfizetéssel és emellett a Nyaraló típusú szolgáltatást egy új felszerelési címen kívánja igénybe venni vagy már rendelkezzen analóg TV előfizetést tartalmazó Nyaraló akcióval és emellé kívánja az ajánlatban adható internet szolgáltatást megrendelni.

9 Meglévő előfizető nem válthatott Nyaraló akcióra nem Nyaraló típusú szolgáltatásról. Az akció más akcióval nem volt összevonható, azaz az országos akcióban elérhető díjmentes kiegészítő szolgáltatások nem voltak igénybe vehetők. Az akció án indult és án zárult le. 7. Diák akció Az új ügyfeleknek szóló ajánlatban, kizárólag Invitel szegedi VDSL, FTTH és réz területen 12 hónapos, határozott idejű szerződés megkötése esetén internetet tartalmazó Kolibri Net+TV, Net+Tel vagy Kolibri Net+TV+Tel csomagoknál a csomag havi díja július és augusztus hónapban 0 Ft volt. A Diák akció feltétele volt, hogy az új előfizető 18. életévét betöltse és érvényes diákigazolvánnyal (közép- és felsőoktatási egyaránt) rendelkezzen. Az akció jén indult és án zárult le őszi akció 8.1. Új lakossági előfizetőknek szóló akciók 3990 Ft-os akció Új lakossági előfizetők számára, 24 hónapos határozott idejű szerződés esetén elektronikus számlával, Invitel kábel, réz, FTTH és VDSL technológián internet-, tévé- és telefonszolgáltatást tartalmazó csomagok az első három hónapban bruttó 3990 Ft-os havi díjon voltak igénybe vehetők. A negyedik hónaptól a Kolibri portfóliós ajánlatnak megfelelő árazás lépett érvénybe. Az akció én indult és jén zárult le. A havi díjat a Szolgáltató 3 hónapig biztosította az Előfizető részére, amennyiben elektronikus számlázásra való regisztráció nem történt ezidő alatt. Az ajánlat az Online akcióval, valamint a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. A kedvezmény mértéke az első három hónapban az ÁSZF 2. sz. mellékletben feltüntetett havidíj és a 3990 Ft különbsége volt. Az akciós feltételek a MindigTV Extra + internet + telefon szolgáltatáscsomagokra nem vonatkoztak.

10 8.2. Meglévő előfizetőknek szóló akciók Invitel Réz, VDSL, FTTH és Kábel területen meglévő lakossági előfizetőknek, amennyiben meglévő szolgáltatásuk mellé új internet és/vagy tévészolgáltatást tartalmazó Kolibri csomagot rendeltek meg 24 hónapos határozott idejű szerződéssel, úgy a teljes díjcsomagra az első hónapban 100% havidíj kedvezményt biztosítottunk. A kedvezmény mértéke a díjcsomagnak az ÁSZF 2. sz. mellékletében feltüntetett havi díjának a mértéke volt. Az akció a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. Az akciós feltételek a MindigTV Extra, önálló (csak) telefonszolgáltatás, helyhez kötött internet, tv, mobilinternet csomagokra nem vonatkoztak. Az akció a 30 napig havidíjmentes és a havi díj megfizetése mellett igénybe vehető kiegészítő, extra szolgáltatásokra nem voltak érvényesek. Az akció én indult és jén zárult le. 9. Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások Határozott időtartammal, technológiától és csomagkombinációtól függően lakossági előfizetők részére az alábbi táblázat szerint, 1 hónapig 100%-os havidíj kedvezményt biztosítottunk kiegészítő szolgáltatásokra. Online megrendelés esetén határozott időtartammal, TV-t tartalmazó csomagkombinációk esetén Invitel VDSL, FTTH, réz és kábeles Docsis 3.0 digitális technológián lakossági előfizetők részére 3 hónapig biztosítottunk 100%-os havidíj kedvezményt a Mixer minicsomagra. A kiegészítő szolgáltatások igénybe vételének feltétele az volt, hogy az adott előfizetői hozzáférési ponton technikailag biztosíthatóak/hozzáférhetőek legyenek. A kiegészítőkre biztosított kedvezmény mértéke az első hónapban megegyezett az ÁSZF 2. sz. mellékletében feltüntetett havi díjjal, a Mixer minicsomag esetében pedig az első három hónapban. A kedvezménnyel egy előfizető egyszer élhetett. Az akció vonatkozott új előfizetőinkre, valamint meglévő előfizetőinkre, ha Kolibri csomagra váltottak, vagy Kolibri csomagban új szolgáltatáselemet vettek igénybe. Az ajánlatok összevonhatóak voltak az online megrendelés esetén érvényes internet akcióval, valamint a őszi akcióval. Az akció án indult és jén zárult le. Az online akció augusztus 22-én indult és jén zárult le. Internet + TV + Telefon Internet + TV TV + Hang Internet + Hang Internet Réz

11 VDSL/FTTH Digitális Kábel D3.0 Analóg Kábel D3.0 Mobil15 Analóg Kábel D2.0 Mobil15 Digitális Kábel LAN - Analóg Kábel LAN - Társszolgáltatói xdsl Mikrohullámú hálózat Az akció keretében választható minicsomagok: 3Generáció, Mozdulj!, MotoRock augusztus 22-től a Start Plusz kiegészítő szolgáltatás helyett a kiegészítő szolgáltatás képezte a promóció részét.

12 téli akció Új lakossági előfizetőknek szóló akciók Fél évig fél áron akció Új lakossági előfizetők számára, 24 hónapos határozott idejű szerződés esetén Invitel kábel, réz, FTTH és VDSL technológián a legalább két szolgáltatáselemet tartalmazó csomagok megrendelése esetén a csomag havi díjára fél évig 50%-os havidíj kedvezményt biztosítottunk. Az akció án indult és január 31-én zárult le. Az akciós feltételek a MindigTV Extra + internet + telefon szolgáltatáscsomagokra nem vonatkoztak. Akciós ajánlat online megrendelés esetén A fél évig fél áron akció mellett új lakossági előfizetők számára, 24 hónapos határozott idejű szerződés esetén Invitel kábel, réz, FTTH és VDSL technológián a három szolgáltatáselemet tartalmazó csomagok online megrendelésekor a 30M és 60M sávszélességnövelő opciókat fél évig díjmentesen kapták az ügyfelek az alábbiak szerint. A 7. hónaptól az opció normál 24 hónapos havidíja volt fizetendő Internet 15M + TV + Telefon Internet 30M + TV + Telefon VDSL Sávszélesség 30M - FTTH Sávszélesség 30M Sávszélesség 60M D3 Sávszélesség 30M - Az akció án indult és január 31-én zárult le Meglévő előfizetőknek szóló akciók Invitel Réz, VDSL, FTTH és Kábel területen meglévő lakossági előfizetőknek, amennyiben meglévő szolgáltatásuk mellé új hang- és/vagy internet- és/vagy tévészolgáltatást rendeltek

13 meg 24 hónapos határozott idejű szerződéssel, úgy a teljes díjcsomagra az első hónapban 100% havidíj kedvezményt biztosítottunk. A kedvezmény mértéke a díjcsomagnak az ÁSZF 2. sz. mellékletében feltüntetett havi díjának a mértéke volt. Az akció a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal nem volt összevonható. Az akciós feltételek a MindigTV Extra, önálló (csak) telefonszolgáltatás, helyhez kötött internet, tv, mobilinternet csomagokra nem vonatkoztak. Az akció a 60 napig havidíjmentes és a havi díj megfizetése mellett igénybe vehető kiegészítő, extra szolgáltatásokra nem volt érvényes. Az akció án indult és január 31-én zárult le.

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról 2016. október 1. Definíciók Új előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról 2016. november 2. Definíciók Új előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról 2016. augusztus 22. Definíciók Új előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői

Részletesebben

Akciók leírása július 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása július 1. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Akciók leírása augusztus 22. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása augusztus 22. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Akciók leírása június 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása június 1. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Akciók leírása szeptember 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása szeptember 1. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Akciók leírása november 2. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása november 2. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Akciók leírása február 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása február 1. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Akciók leírása április 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása április 1. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról 2016. május 1. Definíciók Új előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt.

Invitel Távközlési Zrt. Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára Internet Protokollon keresztül nyújtott műsorterjesztési (IPTV) Szolgáltatásra, valamint

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt.

Invitel Távközlési Zrt. Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára Internet Protokollon keresztül nyújtott műsorterjesztési (IPTV) Szolgáltatásra, valamint

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra 2. sz. melléklet 2.4. Választható szolgáltatáscsomagok

Részletesebben

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra - Új előfizetők részére A 2014. szeptember 14-étől meghirdetett akciós feltételeket visszavonjuk. Az Előfizető a 2015. november

Részletesebben

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra - Új előfizetők részére Az Előfizető a 2015. május 27-étől kezdődő, visszavonásig tartó kampányunk keretében vállalja, hogy a

Részletesebben

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra meglévő UPC Direct TV előfizetők részére Az Előfizető a 2015. szeptember 14-étől kezdődő, visszavonásig tartó kampányunk keretében

Részletesebben

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére A 2014. szeptember 14-étől meghirdetett akciós feltételeket visszavonjuk. Az

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Okos csomag akció... 2 1.1 Igényvebételének feltételei:...

Részletesebben

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct Combo előfizetők részére

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct Combo előfizetők részére Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct Combo előfizetők részére Jelen akciós feltételek a UPC Direct szolgáltatójának 2016. október 3-tól,

Részletesebben

Hatályba lépés: április 26.

Hatályba lépés: április 26. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. április 26. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Okos csomag akció... 2 1.1 Igénybe vételének feltételei...

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt.

Invitel Távközlési Zrt. Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára Internet Protokollon keresztül nyújtott műsorterjesztési (IPTV) szolgáltatásra, valamint

Részletesebben

1. a. Telefonszolgáltatást tartalmazó Színvilág díjcsomaghoz tartozó díjmentes kiegészítő Start Plusz szolgáltatás

1. a. Telefonszolgáltatást tartalmazó Színvilág díjcsomaghoz tartozó díjmentes kiegészítő Start Plusz szolgáltatás 3. sz. melléklet - Telefonszolgáltatáshoz kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások és kábel telefonszolgáltatás forgalmi díjak 1. a. Telefonszolgáltatást tartalmazó zínvilág díjcsomaghoz tartozó díjmentes

Részletesebben

10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények)

10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) 10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) 1. Időtartama A kampány 2016. január 11-től visszavonásig érvényes. 2. Az igénybevétel feltételei,

Részletesebben

Az EU Plusz opció megrendelhetőségét február 28-ig meghosszabbítjuk.

Az EU Plusz opció megrendelhetőségét február 28-ig meghosszabbítjuk. A Lakossági ÁSZF 2016. november 1-jétől hatályos azon változásai, melyekről az előfizetőinket a hatálybalépést 30 nappal megelőzően, számlavégi üzenetben értesítjük: és internet (roaming) Mobil Vezetékes

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók Lakossági Általános Szerződési Feltételek 9. Melléklet Akciók 1. vezetékes telefon, TV, Akció megnevezése Igénybevevők köre Akció tartama Területi hatálya Feltételek Kötbér Telepítési díjkedvezmény új

Részletesebben

ExtraMobil kedvezményes mobilszolgáltatások és díjaik, megrendelés a www.extramobil.hu weboldalon (Érvényes 2015.10.16. tól)

ExtraMobil kedvezményes mobilszolgáltatások és díjaik, megrendelés a www.extramobil.hu weboldalon (Érvényes 2015.10.16. tól) Igényelhető SIM (max) darabszám ExtraMobil kedvezményes mobilszolgáltatások és díjaik, megrendelés a www.extramobil.hu weboldalon (Érvényes 2015.10.16. tól) A. Lakossági családi ( Marad MobilHang) csomagok

Részletesebben

FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál!

FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál! FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál! NEMZETI FEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM 1011 Budapest, Fő u. 44-50. Az adatszolgáltatás a hivatalos statisztikáról

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra 2. sz. melléklet Díjszabás 2.2.

Részletesebben

10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények)

10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) 10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) 1. Időtartama A kampány 016. május 5-től visszavonásig érvényes.. Az igénybevétel feltételei, díjak

Részletesebben

2040 Budaörs, Edison u. 4.

2040 Budaörs, Edison u. 4. Invitech Megoldások Zrt. 2040 Budaörs, Edison u. 4. Általános Szerződési Feltételek közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Részletesebben

Kérjük, add meg a címed! TELEKOM ELŐFIZETŐ VAGYOK - BELÉPEK. IPTV Családi+HD díjcsomag +22 TV CSATORNA INTERAKTÍV FUNKCIÓKKAL VIDEOTÉKA.

Kérjük, add meg a címed! TELEKOM ELŐFIZETŐ VAGYOK - BELÉPEK. IPTV Családi+HD díjcsomag +22 TV CSATORNA INTERAKTÍV FUNKCIÓKKAL VIDEOTÉKA. Nyitóoldal Mobil Otthoni Üzleti Rólunk AKCIÓK KÉSZÜLÉKEK TV INTERNET TELEFON SEGÍTÜNK BELÉPEK Telekom előfizetéseim TV DÍJCSOMAGOK ELÉRHETŐ NÁLAD A SZOLGÁLTATÁS? Add meg a lakcímed! Alap Családi Családi+HD

Részletesebben

A Vidanet Zrt. 2017/8. évi őszi értékesítési akciójának hivatalos szabályzata (módosítva)

A Vidanet Zrt. 2017/8. évi őszi értékesítési akciójának hivatalos szabályzata (módosítva) A Vidanet Zrt. 2017/8. évi őszi értékesítési akciójának hivatalos szabályzata (módosítva) 1. Az akció szervezője Vidanet Zrt. 9024 Győr, Orgona u. 10. 2. Az akció időtartama 2017. augusztus 1. visszavonásig

Részletesebben

Az akciók részletes leírása egyéni előfizetők részére (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények)

Az akciók részletes leírása egyéni előfizetők részére (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) Az akciók részletes leírása egyéni előfizetők részére (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) 1. Időtartama A kampány 2016. szeptember 26-tól visszavonásig érvényes. Ez alól kivételt képeznek

Részletesebben

Akciós feltételrendszer új előfizetőknek ősz

Akciós feltételrendszer új előfizetőknek ősz Akciós feltételrendszer új előfizetőknek 2016. ősz A.) Általános feltételek Az akció keretében Előfizető a MinDig TV Extra kártya mellé a kedvezményes áru dekóder készüléket az alábbi feltételek teljesülése

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt.

Az Invitel Távközlési Zrt. Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 2. számú melléklete Díjszabás Hatályba lépés napja: 2015.

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt.

Az Invitel Távközlési Zrt. Az Invitel Távközlési Zrt. által kisvállalati előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 3. számú melléklete Lezárt díjcsomagok Hatályba

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók Lakossági Általános Szerződési Feltételek 9. Melléklet Akciók 1. vezetékes telefon, TV, Telepítési díjkedvezmény 2. TV TVGO MoziKlub Filmcsomag új előfizető országos 0 Ft telepítési díj 1 vagy 2 éves határozott

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt.

Az Invitel Távközlési Zrt. Az Invitel Távközlési Zrt. által kisvállalati előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 3. számú melléklete Lezárt díjcsomagok Hatályba

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

4. sz. melléklet Szolgáltató által felszámított egyéb díjak típusai

4. sz. melléklet Szolgáltató által felszámított egyéb díjak típusai 4. sz. melléklet Szolgáltató által felszámított egyéb díjak típusai Díjfogalmak 4.1. Belépési díj Az előfizető mind a kábeltelevízió szolgáltatás, mind az internet szolgáltatás, mind a telefon szolgáltatás

Részletesebben

A lezárt Teleperc call by call szolgáltatásra vonatkozó feltételek kivezetésre és törlésre kerülnek.

A lezárt Teleperc call by call szolgáltatásra vonatkozó feltételek kivezetésre és törlésre kerülnek. A Lakossági ÁSZF 2017. október 1-jétől hatályos azon változásai, melyekről az előfizetőinket a hatálybalépést 30 nappal megelőzően, számlavégi üzenetben értesítjük: Mobil hang Minden A NetMánia S, M, L,

Részletesebben

Hatályba lépés: november 01.

Hatályba lépés: november 01. Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. november 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Lakossági

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt.

Invitel Távközlési Zrt. Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek Internet Protokollon keresztül nyújtott műsorterjesztési (IPTV) szolgáltatásra, valamint Lekérhető és Kiegészítő

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 01.

Hatályba lépés: szeptember 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. szeptember 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) telefonszolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

A helyhez kötött (vezetékes) telefonszolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/B Melléklet - lezárt A helyhez kötött (vezetékes) telefonszolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. LEZÁRT, NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ DÍJCSOMAGOK,

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/C Melléklet értékesíthető A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. DÍJAZÁSI FELTÉTELEK,

Részletesebben

Univernet fantázianevű internet és adathálózati szolgáltatása

Univernet fantázianevű internet és adathálózati szolgáltatása Lasarm Bt Univernet fantázianevű internet és adathálózati szolgáltatása Általános Szerződési Feltételek 2.sz. melléklet Díjszabás Választható díjcsomagok egységes szerkezetben Készült: 2009. március 31.

Részletesebben

10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények)

10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) 1. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) 1. Időtartama A kampány 216. szeptember 26-tól visszavonásig érvényes. Ez alól kivételt képeznek a Fiber

Részletesebben

2. Az Üzleti ÁSZF törzsrészének 7.1.1.5. pontja pontosításra kerül:

2. Az Üzleti ÁSZF törzsrészének 7.1.1.5. pontja pontosításra kerül: A Magyar Telekom Nyrt. 2014. június 01. napjától módosítja az Üzleti ÁSZF törzsrészét; az Üzleti ÁSZF 1. sz. Vezetékes telefonszolgáltatás mellékletét; a 2. sz. Mobil rádiótelefon, valamint a nyilvánosan

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt.

Az Invitel Távközlési Zrt. Az Invitel Távközlési Zrt. által kisvállalati előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 3. számú melléklete Lezárt díjcsomagok Hatályba

Részletesebben

2.Y/144 melléklet Netbook akció az Online Shopban től visszavonásig hatályos Részvételi feltétel

2.Y/144 melléklet Netbook akció az Online Shopban től visszavonásig hatályos Részvételi feltétel 2.Y/144 melléklet Netbook akció az Online Shopban 2011.11.15-től visszavonásig hatályos Részvételi feltétel A Vodafone Magyarország Zrt. ezúton tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a Netbook akció az Online Shopban

Részletesebben

KÖZLEMÉNY. A UPC Magyarország Kft. ezúton értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy módosítja Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF) az alábbiak szerint:

KÖZLEMÉNY. A UPC Magyarország Kft. ezúton értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy módosítja Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF) az alábbiak szerint: KÖZLEMÉNY A UPC Magyarország Kft. ezúton értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy módosítja Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF) az alábbiak szerint: 2016. december 6. Internet- hozzáférési és bérelt vonali

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/C Melléklet lezárt A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. 2014. JÚLIUS 28. ELŐTT ÉRTÉKESÍTETT

Részletesebben

4. SZ. MELLÉKLET. Hatályos: január 12-étől. Készítés időpontja:

4. SZ. MELLÉKLET. Hatályos: január 12-étől. Készítés időpontja: 4. SZ. MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. AKCIÓINAK RÉSZLETES LEÍRÁSA Hatályos: 2016. január 12-étől Készítés időpontja: 2016.01.11. Tartalomjegyzék 1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI

Részletesebben

A Vidanet Zrt. 2016/9. évi őszi értékesítési akciójának hivatalos szabályzata

A Vidanet Zrt. 2016/9. évi őszi értékesítési akciójának hivatalos szabályzata A Vidanet Zrt. 2016/9. évi őszi értékesítési akciójának hivatalos szabályzata 1. Az akció szervezője Vidanet Zrt. 9024 Győr, Orgona u. 10. 2. Az akció időtartama 2016. szeptember 12. visszavonásig 3. Az

Részletesebben

Tájékoztató üzleti szolgáltatásokról

Tájékoztató üzleti szolgáltatásokról Tájékoztató üzleti szolgáltatásokról Vezetékes telefonszolgáltatás Vezetékes telefonszolgáltatás Üzleti ajánlatok Lakossági ajánlatok Megjegyzés Csatlakozás típusai Magyar Telekom Nyrt szolgáltatási területén

Részletesebben

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2015.04.13. 3. számú melléklet

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2015.04.13. 3. számú melléklet 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2015. április 13-ától Készítés időpontja: 2015.03.10. Tartalomjegyzék

Részletesebben

2. számú Adatlap 1. Szolgáltató példánya Szerződés tárgyát képező szolgáltatás Főcsomag Közszolgálati Induló: Alap: Családi: Extra: Ifjúsági: Sport Maxi: Ismeretterjesztő: Nagyvilág: TV programcsomagok

Részletesebben

Fizetés módja: Banki átutalás 2015.06.02. 26.470 Ft

Fizetés módja: Banki átutalás 2015.06.02. 26.470 Ft Vodafone Magyarország zrt. 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Vodafone csoportos beszedési

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra 2. sz. melléklet Díjszabás 2.2.

Részletesebben

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2014.06.01. 3. számú melléklet

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2014.06.01. 3. számú melléklet 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2014. június 1-jétől Készítés időpontja: 2014.04.28. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt.

Az Invitel Távközlési Zrt. Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 3. számú melléklete Lezárt díjcsomagok Hatályba lépés

Részletesebben

Az IPTV szolgáltatás igénybevételéhez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások (1. sz. melléklet)

Az IPTV szolgáltatás igénybevételéhez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások (1. sz. melléklet) Az IPTV szolgáltatás igénybevételéhez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások (1. sz. melléklet) Az internet protokollon keresztül nyújtott műsorterjesztési szolgáltatás segítségével a médiaszolgáltató által

Részletesebben

DÍJSZABÁS. I

DÍJSZABÁS. I DÍJSZABÁS MINDIG TV EXTRA DIGITÁLIS FÖLDFELSZÍNI KÓDOLT MŰSORTERJESZTÉSI SZOLGÁLTATÁS Alapvető díjszabás: a jelen Díjszabás azon elemei, amelyeket Előfizetőnek a szolgáltatás igénybe vétele érdekében rendszeresen

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók Lakossági Általános Szerződési Feltételek 9. Melléklet Akciók 1. vezetékes tel efon, TV, Akció megnevezése Igénybevevők köre Akció tartama Területi hatálya Feltételek Jogkövetkezmény Telepítési díjkedvezmény

Részletesebben

Smarttarifa Ft. Havidíjban foglaltak 50 MB. 39 Ft. 49 Ft. Havidíjban nem foglaltak. 43 Ft. 43 Ft 2,5 Ft

Smarttarifa Ft. Havidíjban foglaltak 50 MB. 39 Ft. 49 Ft. Havidíjban nem foglaltak. 43 Ft. 43 Ft 2,5 Ft Smarttarifa 1 1 890 Ft korlátlan Facebook 50 MB 39 Ft 49 Ft 43 Ft 43 Ft Smarttarifa 2 3 190 Ft korlátlan Facebook 250 MB 32 Ft 36 Ft 39 Ft 39 Ft Smarttarifa 3 5 290 Ft korlátlan Facebook, email, böngészés

Részletesebben

I.) Az Előfizetői Szerződés Felek általi, közös megegyezéssel történő módosítása:

I.) Az Előfizetői Szerződés Felek általi, közös megegyezéssel történő módosítása: Tisztelt Flotta Ügyfelünk! I. Alaptarifa módosítás 1. Ezúton értesítjük a flotta tarifacsomaggal rendelkező Előfizetőket, hogy kezdeményezzük a Üzleti Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben

Közlemény. Hívószám Szolgáltatás Állapot Hívások díja 1448 Invitel Kábel Ügyfélszolgálat Hívható 44 Ft /perc

Közlemény. Hívószám Szolgáltatás Állapot Hívások díja 1448 Invitel Kábel Ügyfélszolgálat Hívható 44 Ft /perc Közlemény A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2011. november 15- i hatállyal az Általános Szerződési Feltételek az alábbiak szerint módosul: I. A Díjszabás A. fejezet 5. és

Részletesebben

3. számú melléklet TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS:

3. számú melléklet TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2016. május 23-ától Készítés időpontja: 2016.04.19. Tartalomjegyzék

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/C Melléklet lezárt A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. 2014. JÚLIUS 28. ELŐTT ÉRTÉKESÍTETT

Részletesebben

4. SZ. MELLÉKLET. Hatályos: 2015. december 1-jétől. Készítés időpontja: 2015.11.30.

4. SZ. MELLÉKLET. Hatályos: 2015. december 1-jétől. Készítés időpontja: 2015.11.30. 4. SZ. MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. AKCIÓINAK RÉSZLETES LEÍRÁSA Hatályos: 2015. december 1-jétől Készítés időpontja: 2015.11.30. Tartalomjegyzék 1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra 2. sz. melléklet Díjszabás 2.3.

Részletesebben

szerződésszám: előregisztrációs szám: értékesítő kódja:

szerződésszám: előregisztrációs szám: értékesítő kódja: *Egyedi Előfizetői Szerződés / Írásbeli Értesítés MinDig TV Extra hírközlési szolgáltatásokra vonatkozóan **Televízió szolgáltatás Internet szolgáltatás Televízió & Internet szolgáltatás * Jelen dokumentum

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra 2. sz. melléklet 2.3. Lezárt díjcsomagok

Részletesebben

Televíziós gyorsjelentés. 2012. május

Televíziós gyorsjelentés. 2012. május Televíziós gyorsjelentés 2012. május ezer Televízió gyorsjelentés, 2012. május Adatszolgáltatók: Magyar Telekom Nyrt., Invitel Zrt., UPC Magyarország Kft., Kft., PR-TELEKOM Zrt., Tarr Kft., ViDaNet Zrt.,

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra 2. sz. melléklet Díjszabás 2.3.

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók Lakossági Általános Szerződési Feltételek 9. Melléklet Akciók 1. vezetékes telefon, TV, internet 2. TV TVGO MoziKlub Filmcsomag Telepítési díj új előfizető 0 Ft telepítési díj 1 vagy 2 éves határozott

Részletesebben

1db 2 db 3db. e.) A szolgáltatás igénybe vételének (a hozzáférési pontnak) a helye:

1db 2 db 3db. e.) A szolgáltatás igénybe vételének (a hozzáférési pontnak) a helye: 2 3. A SZERZŐDÉS TÁRGYÁT KÉPEZŐ ELŐFIZETŐI SZOLGÁLTATÁSOK RÖVID LEÍRÁSA A MinDig TV Extra televízió szolgáltatás kódolt műsorterjesztési szolgáltatás az előfizető részére, díj ellenében a digitális földfelszíni

Részletesebben

Vezetékes műsorjel elosztás

Vezetékes műsorjel elosztás ÁSZF Változások kivonat 1 / 6 Kivonat az ÁSZF-en történt változásokról A következő módosításokat tettük a 2009. július 1-től hatályos adat-, jeltovábbítási és vezetékes műsorjel elosztási szolgáltatásunk

Részletesebben

Most igazán megéri tarifát váltani! Vodafone Power to you Flotta Red Beszélgess korlátlanul a Flotta Reddel és válaszd hozzá az új iphone 5C-t! Flotta Go Vagy válaszd az LG Optimus L5 II-t a Flotta Go+

Részletesebben

Hatályba lépés: december 06.

Hatályba lépés: december 06. Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. december 06. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Lakossági

Részletesebben

Üzleti Általános Szerződési Feltételek

Üzleti Általános Szerződési Feltételek Üzleti Általános Szerződési Feltételek 5. számú Melléklet Akciók 1 Tartalom 1. Az akciókhoz kapcsolódó általános rendelkezések... 3 2. Akciók... 3 2.1 Office 365 Vállalati Prémium akció... 3 2.2 Vodafone

Részletesebben

Üzleti Általános Szerződési Feltételek

Üzleti Általános Szerződési Feltételek Üzleti Általános Szerződési Feltételek 5. számú Melléklet Akciók 1 Tartalom 1. Az akciókhoz kapcsolódó általános rendelkezések... 3 2. Akciók... 3 2.1 Szerkesztési célra fenntartva... 3 2.2 Vodafone Iroda

Részletesebben

EGYSÉGES EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS MELLÉKLETE TELEFON ÉS INTERNET SZOLGÁLTATÁSOK ÜZLETI ÜGYFELEK RÉSZÉRE

EGYSÉGES EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS MELLÉKLETE TELEFON ÉS INTERNET SZOLGÁLTATÁSOK ÜZLETI ÜGYFELEK RÉSZÉRE EGYSÉGES EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS MELLÉKLETE TELEFON ÉS INTERNET SZOLGÁLTATÁSOK ÜZLETI ÜGYFELEK RÉSZÉRE Helyhez kötött telefonszolgáltatás Vezetékes telefonszolgáltatásokra vonatkozó ÁSZF 2. melléklet

Részletesebben

*Egyedi Előfizetői Szerződés / Írásbeli Értesítés MinDig TV Extra hírközlési szolgáltatásokra vonatkozóan

*Egyedi Előfizetői Szerződés / Írásbeli Értesítés MinDig TV Extra hírközlési szolgáltatásokra vonatkozóan 1 *Egyedi Előfizetői Szerződés / Írásbeli Értesítés MinDig TV Extra hírközlési szolgáltatásokra vonatkozóan **Televízió szolgáltatás Internet szolgáltatás Televízió & Internet szolgáltatás * Jelen dokumentum

Részletesebben

0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s

0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s Okos Ráadás 1500 Okos Ráadás 3000 Okos Ráadás 4500 Okos Ráadás 7500 Okos Ráadás Irodai Okos Ráadás Red Díjcsomag neve Kínált letöltési sebesség - 3G 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42

Részletesebben

MinDig TV Extra karácsonyi akciós lakossági díjcsomagok általános leírása

MinDig TV Extra karácsonyi akciós lakossági díjcsomagok általános leírása MinDig TV Extra 2016. karácsonyi akciós lakossági díjcsomagok általános leírása Családi összevontan lebeszélhető akciós csomag: A MinDig TV Extra karácsonyi Mobil családi csomagban igénybe vehető kedvezményes

Részletesebben

2040 Budaörs, Edison u. 4.

2040 Budaörs, Edison u. 4. Invitech Megoldások Zrt. 2040 Budaörs, Edison u. 4. Általános Szerződési Feltételek közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Részletesebben

5. számú MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK KAPCSOLT VONALI INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA.

5. számú MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK KAPCSOLT VONALI INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA. 5. számú MELLÉKLET A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGI MUTATÓI HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁSMINŐSÉGI MUTATÓK KAPCSOLT VONALI INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA. 1) Szolgáltató adatai: EQNet Zrt., 1138 Budapest Váci út 188., kapcsolt

Részletesebben

Igénybe vehető előfizetői szolgáltatások és díjszabásuk

Igénybe vehető előfizetői szolgáltatások és díjszabásuk Általános Szerződési Feltételek 1. számú melléklet Igénybe vehető előfizetői szolgáltatások és díjszabásuk IT Holding Hungária Kft. Nagykáta 2014. január 1. Érvényes: 2014. február 1 IT Holding Hungária

Részletesebben

MinDig TV Extra karácsonyi akciós korlátlan díjcsomag általános leírása

MinDig TV Extra karácsonyi akciós korlátlan díjcsomag általános leírása MinDig TV Extra 2016. karácsonyi akciós korlátlan díjcsomag általános leírása Korlátlan karácsonyi akciós készülék csomag: A MinDig TV Extra karácsonyi Mobil Korlátlan csomagban igénybe vehető iphone,

Részletesebben

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/A Melléklet Domino lezárt Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. L E Z Á R T D Í J C S O M A G

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt.

Az Invitel Távközlési Zrt. Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 2. számú melléklete Díjszabás Hatályba lépés napja: 2014.

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt.

Az Invitel Távközlési Zrt. Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 2. számú melléklete Díjszabás Hatályba lépés napja: 2016.

Részletesebben

*illetve az első lezárt számlázási ciklustól, amelynek a teljes elszámolási időszaka január 1. után esik. Az Internet szolgáltatásra eső bruttó

*illetve az első lezárt számlázási ciklustól, amelynek a teljes elszámolási időszaka január 1. után esik. Az Internet szolgáltatásra eső bruttó *illetve az első lezárt számlázási ciklustól, amelynek a elszámolási időszaka 2017. január 1. után esik. havidíja havidíja eső havidíj a eső havidíj a havidíja január 1.- eső havidíj a eső havidíj a Lakossági

Részletesebben

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/A Melléklet Domino lezárt Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. L E Z Á R T D Í J C S O M A G

Részletesebben