Az INVITEL Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az INVITEL Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról"

Átírás

1 Az INVITEL Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról február 5.

2 Definíciók Új előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés megkötésének időpontját megelőző 90 napban nem rendelkezett hírközlési szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződéssel az INVITEL Zrt.-nél és az adott hozzáférési ponton az elmúlt 90 napban nem volt Invitel szolgáltatás. Amennyiben egy akcióban az új előfizetőkkel szemben további feltétel szerepel, azt az adott akciónál külön jelezzük. Meglévő előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés megkötésének időpontjában hírközlési szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződéssel rendelkezik az Invitel Zrt.- nél. Amennyiben egy akcióban a meglévő előfizetőkkel szemben további feltétel szerepel, azt az adott akciónál külön jelezzük. Lezárt akciók 1. Színvilág Wifi (Magán B) akció Az Invitel vezeték nélküli technológiával (Mikrohullámú hálózat) lefedett szolgáltatási területén, 24 hónapos határozott idejű szerződés megkötése esetén a Színvilág Magán B internet csomagok havi díjára, új lakossági előfizetők számára az első két hónapban 100% havidíj kedvezményt biztosítottunk. Az első két hónapban nyújtott kedvezmény mértéke megegyezett az ÁSZF 2.sz. mellékletében feltüntetett díjcsomag havi díjával. Az akció a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. Az akció án indult és jén zárult le. 2. xdsl akció társszolgáltatói területen A társszolgáltatói területen értékesített xdsl (ADSL/VDSL) csomagok havi díjára új lakossági előfizetők számára 24 hónapos határozott idejű szerződés esetén az első hónapban 100% havidíj kedvezményt biztosítottunk. Az első hónapban nyújtott kedvezmény mértéke megegyezett az ÁSZF 2.sz. mellékletében feltüntetett díjcsomag havi díjával. Az akció a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. Az akció án indult és jén zárult le. 3. Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások Akciós kiegészítő szolgáltatások új szolgáltatáscsomag megrendelése esetén Határozott időtartammal, technológiától és csomagkombinációtól függően lakossági előfizetők részére az alábbi táblázat szerint, 3 hónapig (illetve szolgáltatás esetén 1 hónapig) 100%-os havidíj kedvezményt biztosítottunk kiegészítő szolgáltatásokra. A kiegészítő szolgáltatások igénybe vételének feltétele volt, hogy az adott előfizetői hozzáférési ponton technikailag biztosíthatóak/hozzáférhetőek legyenek. A kiegészítőkre biztosított kedvezmény mértéke az első 3 (illetve szolgáltatás esetén első) hónapban megegyezett az ÁSZF 2.sz. mellékletében feltüntetett havi díjjal. A kedvezménnyel egy előfizető egyszer élhetett.

3 Az akció vonatkozott új előfizetőinkre, valamint meglévő előfizetőinkre, ha Színvilág csomagra váltottak, vagy Színvilág csomagban új szolgáltatáselemet vettek igénybe. Az ajánlatok összevonható voltak a Színvilág Wifi akcióval, a társszolgáltatói területen érvényes xdsl akcióval, az online megrendelés esetén érvényes internet akcióval, valamint a 2015 novemberi és téli akcióval. Az akció án indult és jén zárult le. Internet + TV + Telefon Internet + TV TV + Hang Internet + Hang Internet Réz csomag csomag csomag VDSL/FTTH növelő opció 2 csomag növelő opció 2 csomag csomag növelő opció 2 Digitális Kábel D3.0 növelő opció 2 csomag növelő opció 2 csomag csomag növelő opció 2 növelő opció 2 Analóg Kábel D3.0 növelő opció 2 növelő opció 2 Mobil15 növelő opció 2 növelő opció 2 Digitális Kábel D2.0 csomag csomag csomag Analóg Kábel D2.0 Mobil15 Digitális Kábel LAN csomag csomag - Analóg Kábel -

4 LAN Társszolgáltatói xdsl Mikrohullámú hálózat Az akció keretében választható minicsomagok: 3Generáció, Mozdulj!, HD Sport. A HD Sport csak Digitális Kábeltévé vagy IPTV (FTTH vagy VDSL területen) Családi, vagy Extra főcsomag mellett volt igénybe vehetők. 2 A sávszélesség növelő opció csak az ÁSZF 1.sz. mellékletében feltüntetett feltételekkel volt igénybe vehető. Akciós kiegészítő szolgáltatások új szolgáltatáscsomag megrendelése nélkül A főcsomagra kötött újabb határozott idejű szerződés mellett az alábbi feltételekkel kínáltunk kedvezményes kiegészítő szolgáltatásokat lakossági előfizetők részére: Vírusvédelmi szolgáltatás Invitel vagy társszolgáltatói területen vezetékes, vagy mikrohullámú internet szolgáltatásra kötött határozott idejű szerződés esetén 3 hónapig 100%-os havidíj kedvezményt biztosítottunk a kiegészítőre. csomag Invitel saját szolgáltatási területén IPTV vagy Digitális Kábeltévé szolgáltatásra kötött határozott idejű szerződés esetén 3 hónapig 100%-os havidíj kedvezményt biztosítunk a kiegészítőre. Invitel saját szolgáltatási területén IPTV, Digitális vagy Analóg Kábeltévére, illetve helyhez kötött internet szolgáltatásra kötött határozott idejű szerződés esetén 1 hónapig 100%-os havidíj kedvezményt biztosítunk a kiegészítőre. A kedvezménnyel egy előfizető csak egyszer élhetett. Az akció án indult és jén zárult le novemberi és téli akció Új lakossági előfizetőknek szóló akciók Havi díjmentes ajánlat Invitel réz, VDSL, FTTH és Kábel területen új lakossági előfizetőknek, 24 hónapos határozott idejű szerződés igénybevétele esetén, legalább két szolgáltatáselemet tartalmazó Színvilág csomagoknál a csomag havi díjára az első hónapban 100% havidíj kedvezményt biztosítottunk. Az első hónapban nyújtott kedvezmény mértéke megegyezett a díjcsomagnak az ÁSZF 2.sz. mellékletében feltüntetett havi díjával.

5 Digitális kábeltévé szolgáltatást tartalmazó csomagoknál, amennyiben az új előfizető megfelel a fenti promóciós feltételeknek, a csomagban foglalt havi díjmentes CA modul helyett választott 1. Set Top Box (STB) havi bérleti díjára az első hónapban szintén 100% havidíj kedvezményt biztosítottunk. Az első hónapban nyújtott kedvezmény mértéke megegyezett a STB-nak az ÁSZF 2.sz. mellékletében feltüntetett havi díjával. Az ajánlat az Online akcióval, a 4990 Ft-os akcióval, valamint a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. Az akció án indult és jén zárult le. Online akció Legalább két szolgáltatást egyben tartalmazó Színvilág csomag 24 hónapos határozott idejű szerződéssel történő online megrendelése esetén, új lakossági előfizetők számára időszakosan váltakozva további kedvezményeket biztosítottunk, amelyek a következők voltak: - Mixer, Föld körül, Sport+, Extrém, Kölyök, Európa, vagy Világ minicsomag 3 hónapig havi díjmentesen - Start Max telefonos kiegészítő csomag 3 hónapig havi díjmentesen - Mobil15 opció hónapig havi díjmentesen - Wifi funkciós eszköz havi díjmentesen a teljes határozott idő alatt - Vevőegység 3 hónapig havi díjmentesen - Egyszeri, a számla végösszegéből kedvezményező bruttó 1000, vagy 2000 Ft kedvezmény A havi díjmentesen biztosított kiegészítőkre a díjmentes hónapokban nyújtott kedvezmény mértéke megegyezett az ÁSZF 2.sz. mellékletében feltüntetett díjcsomag havi díjával. Az aktuális akcióról, illetve arról, hogy milyen termékkombinációkban érhetőek el honlapunkon minden esetben tájékoztatást adunk. Az ajánlat az első hónapban 100% havidíj kedvezményt biztosító ajánlattal, a 4990 Ft-os akcióval, valamint a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. Az akció án indult és jén zárult le Ft-os akció Új lakossági előfizetők számára, 24 hónapos határozott idejű szerződés esetén Invitel kábel és réz technológián a Színvilág M, Invitel FTTH és VDSL technológián a Színvilág L csomag a 24 hónapos határozott időtartam alatt bruttó 4990 Ft-os havi díjon volt igénybe vehető Az ajánlat telefon, internet és tévészolgáltatást együttesen tartalmazó Színvilág csomagokra volt érvényes. Az ajánlat az első hónapban 100% havidíj kedvezményt biztosító ajánlattal, az Online akcióval, valamint a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. A kedvezmény mértéke az első hónapban a díjcsomagnak az ÁSZF 2.sz. mellékletében feltüntetett havidíja, a második hónapban az ÁSZF 2. sz. mellékletben feltüntetett havidíj és a 4990 Ft különbsége volt. Az akció án indult és jén zárult le.

6 Meglévő előfizetőknek szóló akciók Invitel Réz, VDSL, FTTH és Kábel területen meglévő lakossági előfizetőknek, amennyiben meglévő szolgáltatásuk mellé új internet és/vagy tévészolgáltatást tartalmazó Színvilág csomagot rendeltek meg 24 hónapos határozott idejű szerződéssel, úgy az új internet és/vagy tévészolgáltatás havi díjára az első hónapban 100% havidíj kedvezményt biztosítottunk. A korábban meglévő szolgáltatások, illetve a telefon szolgáltatás havi díja az első hónapban is fizetendő volt. A kedvezmény mértéke a díjcsomagnak az ÁSZF 2. sz. mellékletében feltüntetett havi díjának a kedvezményes szolgáltatáselemre vonatozó része volt, melynek mértékéről az előfizetői szerződésben pontos tájékoztatást adtunk. Digitális kábeltévé szolgáltatást tartalmazó csomagoknál, amennyiben a meglévő előfizető megfelel a fenti promóciós feltételeknek a csomagban foglalt havi díjmentes CA modul helyett választott 1. Set Top Box (STB) havi bérleti díjára az első hónapban szintén 100% havidíj kedvezményt biztosítottunk. Az első hónapban nyújtott kedvezmény mértéke megegyezett a STB-nak az ÁSZF 2.sz. mellékletében feltüntetett havi díjával. Az akció a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. Az akció án indult és jén zárult le májusi akció 5.1. Új lakossági előfizetőknek szóló akciók 5490 Ft-os akció Új lakossági előfizetők számára, 24 hónapos határozott idejű szerződés esetén Invitel kábel, réz, FTTH és VDSL technológián internet- és tévészolgáltatást tartalmazó Kolibri M csomag havidíja az első hónapban 0 Ft volt, a 2. hónaptól a 24 hónapos határozott időtartam alatt bruttó 5490 Ft-os havi díjon volt igénybe vehető, elektronikus számlázás választása esetén. Az akció án indult és én zárult le. Az Invitel Gödöllő FTTH területén új lakossági előfizetők számára regionális csomagot kínált. Az új előfizetők az internet-, televízió- és telefonszolgáltatást tartalmazó, Kolibri 3XL Net150- Családi HDTV-Start telefon (FTTH) csomagot, 24 hónapos határozott idejű szerződés megkötésekor bruttó 5490 Ft-os havi díjon tudták igénybe venni, és a csomag az első hónapban díjmentes volt. Az ajánlat e-számla igénybevétele esetén érvényes. Az akció én indult és én zárult le. A havi díjat a Szolgáltató 3 hónapig biztosította az Előfizető részére, amennyiben elektronikus számlázásra való regisztráció nem történt ezidő alatt.

7 Amennyiben regisztrációra sor került az első három hónapban, a Szolgáltató a fenti havi díjat biztosította a határozott idő alatt, az elektronikus számlázás idejére. Az ajánlat az Online akcióval, valamint a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. A kedvezmény mértéke havonta az ÁSZF 2. sz. mellékletben feltüntetett havidíj és az 5490 Ft különbsége volt. Az e-számla kedvezmény további részletes feltételei megtalálhatók Az akciós feltételek a MindigTV Extra, önálló (csak) telefonszolgáltatás, helyhez kötött internet, tv, mobilinternet csomagokra nem vonatkoztak. Az akció a 30 napig havidíjmentes és a havi díj megfizetése mellett igénybe vehető kiegészítő, extra szolgáltatásokra nem volt érvényes. A kedvezmény igénybevételének a feltétele az internet- és tévészolgáltatást tartalmazó Kolibri M díjcsomagra való előfizetés volt a Szolgáltató szolgáltatási területein, amennyiben a kívánt szolgáltatás külön beruházás nélkül biztosítható volt. Kedvezményre jogosító díjcsomagok a következők voltak: Kolibri M2 Net5-CsaládiTV (ADSL), Kolibri M2 Net15-Családi HDTV (VDSL), Kolibri M2 Net15-Családi HDTV (FTTH), Kolibri M2 Net15- Családi HDTV (DTV), Kolibri M2 Net15-CsaládiTV (DOCSIS 3.0, CATV), Kolibri M2 Net15- CsaládiTV (DOCSIS 2.0, CATV) 5.2. Meglévő előfizetőknek szóló akciók Invitel Réz, VDSL, FTTH és Kábel területen meglévő lakossági előfizetőknek, amennyiben meglévő szolgáltatásuk mellé új internet és/vagy tévészolgáltatást tartalmazó Kolibri csomagot rendeltek meg 24 hónapos határozott idejű szerződéssel, úgy az új internet és/vagy tévészolgáltatás havi díjára az első három hónapban 100% havidíj kedvezményt biztosítottunk. A korábban meglévő szolgáltatások, illetve a telefon szolgáltatás havi díja az első három hónapban is fizetendő volt. A kedvezmény mértéke a díjcsomagnak az ÁSZF 2. sz. mellékletében feltüntetett havi díjának a kedvezményes szolgáltatáselemre vonatozó része volt. Az akció a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. Az akciós feltételek a MindigTV Extra, önálló (csak) telefonszolgáltatás, helyhez kötött internet, tv, mobilinternet csomagokra nem vonatkoztak. Az akció a 30 napig havidíjmentes és a havi díj megfizetése mellett igénybe vehető kiegészítő, extra szolgáltatásokra nem volt érvényes. A kedvezmény igénybevételének a feltétele a legalább 2 szolgáltatást tartalmazó Kolibri díjcsomagra való előfizetés volt a Szolgáltató szolgáltatási területein, amennyiben a kívánt szolgáltatás külön beruházás nélkül biztosítható volt. Az akció án indult és én zárult le.

8 5.3. emelő opció online megrendelés esetén Invitel VDSL, FTTH és D3-as technológián internet- és tévészolgáltatást tartalmazó Kolibri M csomag mellé új ügyfeleknek kizárólag online ajánlatként 24 hónapig díjmentesen kínáltuk a 15M-s sávszélesség emelő opciót. Kedvezményre jogosító díjcsomagok a következők voltak: Kolibri M2 Net15-Családi HDTV (VDSL), Kolibri M2 Net15-Családi HDTV (FTTH), Kolibri M2 Net15-Családi HDTV (DTV), Kolibri M2 Net15-CsaládiTV (DOCSIS 3.0, CATV). Az akció én indult és én zárult le. 6. Nyaraló akció Az Invitel kábeles Docsis 2.0 és Docsis 3.0 területen 12 és 24 hónapos, határozott idejű szerződés megkötése esetén új és meglévő lakossági előfizetők számára bizonyos Kolibri díjcsomagokat Nyaraló akció kereteiben kínáltunk. Az akcióban való részvételre jogosító díjcsomagok a következők voltak: Kolibri S2 Net15-AlapTV (DOCSIS 3.0, CATV), Kolibri M2 Net15-CsaládiTV (DOCSIS 3.0, CATV), Kolibri L2 Net30-CsaládiTV (DOCSIS 3.0, CATV), Kolibri S Net15 (DOCSIS 3.0), Kolibri M Net30 (DOCSIS 3.0), Kolibri L Net60 (DOCSIS 3.0), Kolibri S AlapTV (CATV), Kolibri M CsaládiTV (CATV), Kolibri S2 Net10-AlapTV (DOCSIS 2.0, CATV), Kolibri M2 Net10-CsaládiTV (DOCSIS 2.0, CATV), Kolibri L2 Net15-CsaládiTV (DOCSIS 2.0, CATV), Kolibri S Net10 (DOCSIS 2.0), Kolibri M Net15 (DOCSIS 2.0). A Nyaraló akció keretében Internet, Analóg kábel TV és Internet+Analóg kábel TV csomagokat rendelhettek az ügyfelek. A promóció igénybevétele esetén az előfizető a szolgáltatást az alábbiakban meghatározott időszakokban tudja igénybe venni, ezután szüneteltetjük azt. Szünetelés alatt az elektronikus hírközlésiről szóló évi C. tv szakasza szerinti szünetelés értendő. Szünetelés alatt az Előfizetőt nem terheli díjfizetési kötelezettség, a Szolgáltató havidíjmentesen fenntartja az előfizetői hozzáférési pontot, de azon szolgáltatást nem nyújt. A szünetelő ciklusok a szerződés határozatlan idejűvé alakulása után is ismétlődnek. Első szolgáltatás nyújtási (aktív) időszak Első szünetelő szolgáltatási időszak: Második szolgáltatás nyújtási (aktív) időszak Második szünetelő szolgáltatási időszak: Akció igénybe vételétől ( ) ig től ig től ig tól ig A Nyaraló akció igénybevételének feltétele meglévő előfizetők esetén az volt, hogy az előfizető már rendelkezzen Invitel előfizetéssel és emellett a Nyaraló típusú szolgáltatást egy új felszerelési címen kívánja igénybe venni vagy már rendelkezzen analóg TV előfizetést tartalmazó Nyaraló akcióval és emellé kívánja az ajánlatban adható internet szolgáltatást megrendelni.

9 Meglévő előfizető nem válthatott Nyaraló akcióra nem Nyaraló típusú szolgáltatásról. Az akció más akcióval nem volt összevonható, azaz az országos akcióban elérhető díjmentes kiegészítő szolgáltatások nem voltak igénybe vehetők. Az akció án indult és án zárult le. 7. Diák akció Az új ügyfeleknek szóló ajánlatban, kizárólag Invitel szegedi VDSL, FTTH és réz területen 12 hónapos, határozott idejű szerződés megkötése esetén internetet tartalmazó Kolibri Net+TV, Net+Tel vagy Kolibri Net+TV+Tel csomagoknál a csomag havi díja július és augusztus hónapban 0 Ft volt. A Diák akció feltétele volt, hogy az új előfizető 18. életévét betöltse és érvényes diákigazolvánnyal (közép- és felsőoktatási egyaránt) rendelkezzen. Az akció jén indult és án zárult le őszi akció 8.1. Új lakossági előfizetőknek szóló akciók 3990 Ft-os akció Új lakossági előfizetők számára, 24 hónapos határozott idejű szerződés esetén elektronikus számlával, Invitel kábel, réz, FTTH és VDSL technológián internet-, tévé- és telefonszolgáltatást tartalmazó csomagok az első három hónapban bruttó 3990 Ft-os havi díjon voltak igénybe vehetők. A negyedik hónaptól a Kolibri portfóliós ajánlatnak megfelelő árazás lépett érvénybe. Az akció én indult és jén zárult le. A havi díjat a Szolgáltató 3 hónapig biztosította az Előfizető részére, amennyiben elektronikus számlázásra való regisztráció nem történt ezidő alatt. Az ajánlat az Online akcióval, valamint a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. A kedvezmény mértéke az első három hónapban az ÁSZF 2. sz. mellékletben feltüntetett havidíj és a 3990 Ft különbsége volt. Az akciós feltételek a MindigTV Extra + internet + telefon szolgáltatáscsomagokra nem vonatkoztak.

10 8.2. Meglévő előfizetőknek szóló akciók Invitel Réz, VDSL, FTTH és Kábel területen meglévő lakossági előfizetőknek, amennyiben meglévő szolgáltatásuk mellé új internet és/vagy tévészolgáltatást tartalmazó Kolibri csomagot rendeltek meg 24 hónapos határozott idejű szerződéssel, úgy a teljes díjcsomagra az első hónapban 100% havidíj kedvezményt biztosítottunk. A kedvezmény mértéke a díjcsomagnak az ÁSZF 2. sz. mellékletében feltüntetett havi díjának a mértéke volt. Az akció a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. Az akciós feltételek a MindigTV Extra, önálló (csak) telefonszolgáltatás, helyhez kötött internet, tv, mobilinternet csomagokra nem vonatkoztak. Az akció a 30 napig havidíjmentes és a havi díj megfizetése mellett igénybe vehető kiegészítő, extra szolgáltatásokra nem voltak érvényesek. Az akció én indult és jén zárult le. 9. Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások Határozott időtartammal, technológiától és csomagkombinációtól függően lakossági előfizetők részére az alábbi táblázat szerint, 1 hónapig 100%-os havidíj kedvezményt biztosítottunk kiegészítő szolgáltatásokra. Online megrendelés esetén határozott időtartammal, TV-t tartalmazó csomagkombinációk esetén Invitel VDSL, FTTH, réz és kábeles Docsis 3.0 digitális technológián lakossági előfizetők részére 3 hónapig biztosítottunk 100%-os havidíj kedvezményt a Mixer minicsomagra. A kiegészítő szolgáltatások igénybe vételének feltétele az volt, hogy az adott előfizetői hozzáférési ponton technikailag biztosíthatóak/hozzáférhetőek legyenek. A kiegészítőkre biztosított kedvezmény mértéke az első hónapban megegyezett az ÁSZF 2. sz. mellékletében feltüntetett havi díjjal, a Mixer minicsomag esetében pedig az első három hónapban. A kedvezménnyel egy előfizető egyszer élhetett. Az akció vonatkozott új előfizetőinkre, valamint meglévő előfizetőinkre, ha Kolibri csomagra váltottak, vagy Kolibri csomagban új szolgáltatáselemet vettek igénybe. Az ajánlatok összevonhatóak voltak az online megrendelés esetén érvényes internet akcióval, valamint a őszi akcióval. Az akció án indult és jén zárult le. Az online akció augusztus 22-én indult és jén zárult le. Internet + TV + Telefon Internet + TV TV + Hang Internet + Hang Internet Réz csomag csomag csomag minicsomag1

11 minicsomag1 minicsomag1 VDSL/FTTH csomag minicsomag1 csomag minicsomag1 csomag minicsomag1 Digitális Kábel D3.0 csomag minicsomag1 csomag minicsomag1 csomag minicsomag1 Analóg Kábel D3.0 Mobil15 Analóg Kábel D2.0 Mobil15 Digitális Kábel LAN csomag minicsomag1 csomag minicsomag1 - Analóg Kábel LAN - Társszolgáltatói xdsl Mikrohullámú hálózat Az akció keretében választható minicsomagok: 3Generáció, Mozdulj!, MotoRock augusztus 22-től a Start Plusz kiegészítő szolgáltatás helyett a kiegészítő szolgáltatás képezte a promóció részét téli akció

12 10.1. Új lakossági előfizetőknek szóló akciók Fél évig fél áron akció Új lakossági előfizetők számára, 24 hónapos határozott idejű szerződés esetén Invitel kábel, réz, FTTH és VDSL technológián a legalább két szolgáltatáselemet tartalmazó csomagok megrendelése esetén a csomag havi díjára fél évig 50%-os havidíj kedvezményt biztosítottunk. Az akció án indult és január 31-én zárult le. Az akciós feltételek a MindigTV Extra + internet + telefon szolgáltatáscsomagokra nem vonatkoztak. Akciós ajánlat online megrendelés esetén A fél évig fél áron akció mellett új lakossági előfizetők számára, 24 hónapos határozott idejű szerződés esetén Invitel kábel, réz, FTTH és VDSL technológián a három szolgáltatáselemet tartalmazó csomagok online megrendelésekor a 30M és 60M sávszélességnövelő opciókat fél évig díjmentesen kapták az ügyfelek az alábbiak szerint. A 7. hónaptól az opció normál 24 hónapos havidíja volt fizetendő Internet 15M + TV + Telefon Internet 30M + TV + Telefon VDSL 30M - FTTH 30M 60M D3 30M -

13 Az akció án indult és január 31-én zárult le Meglévő előfizetőknek szóló akciók Invitel Réz, VDSL, FTTH és Kábel területen meglévő lakossági előfizetőknek, amennyiben meglévő szolgáltatásuk mellé új hang- és/vagy internet- és/vagy tévészolgáltatást rendeltek meg 24 hónapos határozott idejű szerződéssel, úgy a teljes díjcsomagra az első hónapban 100% havidíj kedvezményt biztosítottunk. A kedvezmény mértéke a díjcsomagnak az ÁSZF 2. sz. mellékletében feltüntetett havi díjának a mértéke volt. Az akció a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal nem volt összevonható. Az akciós feltételek a MindigTV Extra, önálló (csak) telefonszolgáltatás, helyhez kötött internet, tv, mobilinternet csomagokra nem vonatkoztak. Az akció a 60 napig havidíjmentes és a havi díj megfizetése mellett igénybe vehető kiegészítő, extra szolgáltatásokra nem volt érvényes. Az akció án indult és január 31-én zárult le. 11. Internet akció online megrendelés esetén Invitel VDSL, FTTH és kábeles Docsis 3.0 területen új lakossági előfizetők számára, 24 hónapos határozott idejű szerződés és online megrendelés esetén a 30Mbit/s kínált letöltési sebességű önálló internet-szolgáltatást a teljes határozott időtartam alatt bruttó 3490 Ft/hó, míg a 60Mbit/s kínált letöltési sebességű önálló internet-szolgáltatást a teljes határozott időtartam alatt bruttó 4490 Ft/hó havi díjon biztosítottunk. A nyújtott kedvezmény mértéke az ÁSZF 2. sz. mellékletében feltüntetett díjcsomag havidíj és 30Mbit/s esetén a 3490 Ft, illetve 60Mbit/s esetén a 4490 Ft különbsége volt. VDSL/FTTH szolgáltatási területen az önálló internet szolgáltatás igénybe vételének feltétele a Szolgáltató által havi díjmentesen biztosított Vokál Percek/TÜSZ szolgáltatás igénybe vétele volt. Az akció a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. Az akció án indult és február 28-án zárult le. 12. Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások Határozott időtartammal, technológiától és csomagkombinációtól függően lakossági előfizetők részére az alábbi táblázat szerint, 2 hónapig 100%-os havidíj kedvezményt biztosítottunk kiegészítő szolgáltatásokra. A kiegészítő szolgáltatások igénybe vételének feltétele az volt, hogy az adott előfizetői hozzáférési ponton technikailag biztosíthatóak/hozzáférhetőek legyenek. A kiegészítőkre biztosított kedvezmény mértéke az első két hónapban megegyezett az ÁSZF 2. sz. mellékletében feltüntetett havi díjjal. A

14 kedvezménnyel egy előfizető egyszer élhetett. Az akció vonatkozott új előfizetőinkre, valamint meglévő előfizetőinkre, ha a el bevezetett csomagra váltottak. Az ajánlatok összevonhatóak voltak az online megrendelés esetén érvényes internet akcióval, valamint a februári akcióval. Az akció én indult és augusztus 20-án zárult le. Internet + TV + Telefon Internet + TV TV + Hang Internet + Hang Internet Réz csomag 10 vagy 20 órás IPTV tárhely csomag 10 vagy 20 órás IPTV tárhely csomag VDSL/FTTH csomag 10 vagy 20 órás IPTV tárhely növelő csomag 10 vagy 20 órás IPTV tárhely növelő csomag növelő Digitális Kábel D3.0 csomag növelő csomag növelő csomag növelő Analóg Kábel D3.0 Mobil15 Analóg Kábel D2.0 Mobil15 Társszolgáltatói xdsl

15 1 Az akció keretében választható minicsomagok: 3Generáció, Mozdulj, Hírvilág februári akció Új lakossági előfizetőknek szóló akciók 4890 Ft-os akció Új lakossági előfizetők számára, 24 hónapos határozott idejű szerződés esetén elektronikus számlával, Invitel réz és D2 analóg kábel technológián a Tripla S, FTTH, VDSL és D3 digitális kábel technológián a Tripla XS csomag bruttó 4890 Ft-os havi díjon volt igénybe vehető. Az akció jén indult és augusztus 20-án zárult le. Az akciós feltételek a MindigTV Extra + internet + telefon szolgáltatáscsomagokra nem vonatkoztak Ft-os akció Új lakossági előfizetők számára, 24 hónapos határozott idejű szerződés esetén elektronikus számlával, Invitel kábel, réz, FTTH és VDSL technológián a Tripla M csomagok bruttó 5490 Ft-os havi díjon voltak igénybe vehetőek. Az akció jén indult és augusztus 20-án zárult le. Az akciós feltételek a MindigTV Extra + internet + telefon szolgáltatáscsomagokra nem vonatkoztak. Akciós ajánlat online megrendelés esetén A Mixer kiegészítő csomagra az első három hónapban 100%-os havi díjkedvezményt biztosítottunk azon új lakossági előfizetőink részére, akik legalább egy tévé és egy másik alapszolgáltatást tartalmazó, el bevezetett csomagot rendeltek online 24 hónapos határozott idejű szerződéssel. A negyedik hónaptól a Mixer kiegészítő csomag bruttó 990 Ft-os havi díja volt fizetendő. Az akció jén indult és augusztus 20-án zárult le.

16 13.2. Meglévő előfizetőknek szóló akciók Invitel Réz, VDSL, FTTH és Kábel területen meglévő lakossági előfizetőknek, amennyiben el bevezetett új csomagokra váltottak 24 hónapos határozott idejű szerződéssel, úgy a teljes díjcsomagra az első hónapban 50% havidíj kedvezményt biztosítottunk. Az akció a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal nem voltak összevonhatók. Az akciós feltételek a MindigTV Extra, önálló (csak) telefonszolgáltatás, helyhez kötött internet, tv, mobilinternet csomagokra nem vonatkoztak. Az akció a 60 napig havidíjmentes és a havi díj megfizetése mellett igénybe vehető kiegészítő szolgáltatásokra nem volt érvényes. Az akció jén indult és augusztus 20-án zárult le. 14. Internet akció: online felületen, Invitel Ponton, vagy telefonos ügyfélszolgálaton történő megrendelés esetén Invitel VDSL, FTTH és kábeles Docsis 3.0 területen új lakossági előfizetők számára, 24 hónapos határozott idejű szerződés és online felületen, Invitel Ponton, vagy telefonos ügyfélszolgálaton történő megrendelés esetén az alábbi internet csomagokat elektronikus számlával akciós árakon biztosítottuk: VDSL 15M 30M 60M Havi díj Ft Ft Ft Kínált sávszélesség (le- és feltöltési sebesség) [Mbit/s] Garantált le- és feltöltési sebesség [Mbit/s] 15,00 / 0,90 30,00 / 6,00 60,00 / 7,50 5,00 / 0,50 12,50 / 1,70 25,00 / 2,00

17 FTTH 15M 30M 60M 100M 1 150M 1 250M 1 Havi díj Ft Ft Ft Ft Ft Ft Kínált sávszélesség (le- és feltöltési sebesség) [Mbit/s] 15,00 / 5,00 30,00 / 10,00 60,00 / 20,00 100,00 / 30,00 150,00 / 60,00 250,00 / 100,00 Garantált le- és feltöltési sebesség [Mbit/s] 7,50 / 2,50 15,00 / 5,00 30,00 / 10,00 50,00 / 15,00 60,00 / 20,00 80,00 / 40,00 Docsis M 30M 60M 100M 1 Havi díj Ft Ft Ft Ft Kínált sávszélesség (le- és feltöltési sebesség) [Mbit/s] Garantált le- és feltöltési sebesség [Mbit/s] 15,00 / 3,00 30,00 / 4,00 60,00 / 5,00 4,00 / 1,00 6,00 / 1,50 10,00 / 2,00 100,00 / 8,00 13,00 / 3,00 1 Az Előfizetőnek rendelkeznie kell egy internet böngésző futtatására alkalmas, PPPoE kompatibilis eszközzel, amely rendelkezik szabad és működő 10/100/1000Base-T(x) (UTP Ethernet, RJ45) csatlakozóval vagy WIFI képes végberendezés (pl. router) esetén opcionálisan IEEE b/g/n szabványú vezeték nélküli csatolóval. A 100M, 150M és a 250M csomag igénybevételének további műszaki feltétele, hogy az előfizetői végberendezés Gigabit Ethernet (1000Base-T(x) csatlakozóval rendelkezzen, valamint az Előfizető internet elérést biztosító eszközök összessége képes legyen az ultra-nagy sebességű internet kapcsolat, tartós kezelésére (beleértve különösen, de nem kizárólagosan az Előfizetői hozzáférési pontra csatlakoztatott router, belső hálózati szakasz (LAN) és a számítógép vagy más végberendezés képességeit is). Internetszerver, tartalomszolgáltatás üzemeltetésére ebben a csomagban nincs lehetőség, Előfizetői szerződésszegésnek minősül.

18 A nyújtott kedvezmény mértéke az ÁSZF 2. sz. mellékletében feltüntetett díjcsomag havi díja és az akciós havi díj különbsége volt. VDSL/FTTH szolgáltatási területen az önálló internet szolgáltatás igénybe vételének feltétele a Szolgáltató által havi díjmentesen biztosított Vokál Percek/TÜSZ szolgáltatás igénybe vétele volt. Az akció a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. Az akció án indult és augusztus 20-án zárult le. 15. Meglévő előfizetőknek szóló akció társszolgáltatói területen Azon ügyfelek számára, akik társszolgáltatói területen igénybe vehető xdsl csomaggal rendelkeztek és a el bevezetett új társszolgáltatói területen igénybe vehető xdsl csomagokra váltottak 24 hónapos határozott idejű szerződéssel, a teljes díjcsomagra az első hónapban 50% havidíj kedvezményt biztosítottunk. Az akció a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. Az akció a 60 napig havidíjmentes és a havi díj megfizetése mellett igénybe vehető kiegészítő szolgáltatásokra nem volt érvényes. Az akció jén indult és én zárult le. 16. Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások Határozott és határozatlan időtartammal, technológiától és csomagkombinációtól függően lakossági előfizetők részére az alábbi táblázat szerint, 2 hónapig 100%-os havidíj kedvezményt biztosítottunk kiegészítő szolgáltatásokra. A kiegészítő szolgáltatások igénybe vételének feltétele az volt, hogy az adott előfizetői hozzáférési ponton technikailag biztosíthatóak/hozzáférhetőek legyenek. A kiegészítőkre biztosított kedvezmény mértéke az első két hónapban megegyezett az ÁSZF 2. sz. mellékletében feltüntetett havi díjjal. A kedvezménnyel egy előfizető egyszer élhetett. Az akció vonatkozott új előfizetőinkre, valamint meglévő előfizetőinkre, ha a óta bevezetett csomagra váltottak. Az ajánlatok összevonhatóak voltak az online megrendelés esetén érvényes internet akcióval, valamint a őszi akcióval. Az akció én indult és jén zárult le. Internet + TV + Telefon Internet + TV TV + Hang Internet + Hang Internet Réz csomag csomag csomag

19 10 vagy 20 órás IPTV tárhely 10 vagy 20 órás IPTV tárhely VDSL/FTTH csomag 10 vagy 20 órás IPTV tárhely növelő csomag 10 vagy 20 órás IPTV tárhely növelő csomag növelő Digitális Kábel D3.0 csomag növelő csomag növelő csomag növelő Analóg Kábel D3.0 Mobil15 Analóg Kábel D2.0 Mobil15 Társszolgáltatói xdsl Az akció keretében választható minicsomagok: 3Generáció, Mozdulj!, Hírvilág. További akciós kiegészítő szolgáltatások igénybevételének a feltételei a következők voltak:

20 A óta bevezetett díjcsomaggal rendelkező előfizetők esetén az alábbi kiegészítő szolgáltatásokat biztosította a Szolgáltató: Invitel saját szolgáltatási területén IPTV, Digitális vagy Analóg Kábeltévére, illetve helyhez kötött internet szolgáltatásra kötött szerződés esetén 2 hónapig 100%-os havidíj kedvezményt biztosítottunk a kiegészítőre. A kedvezménnyel egy előfizető egyszer élhetett. Az akció én indult és jén zárult le őszi akció Új lakossági előfizetőknek szóló akciók A következő csomagok voltak igénybe vehetők az akció keretein belül: Akciós csomagok Technológia (szolgáltatási terület) FTTH FTTH VDSL Kábel D3 Réz Csomag Tripla XL Net100-Start- CsaládiHDTV (FTTH) Tripla XXL Net250-Start- CsaládiHDTV (FTTH) Tripla M Net30-Start- CsaládiHDTV (VDSL) Tripla XL Net100-Start- CsaládiHDTV Tripla M Net5-Start- CsaládiTV Havi díj határozatlan idejű szerződés esetén e-számla kedvezménnyel Ft Ft Ft Ft Havi díj 12 hónapos határozott idejű szerződés esetén e- számla kedvezménnyel Ft Ft Ft Ft Ft Havi díj 24 hónapos határozott idejű szerződés esetén e- számla Ft Ft Ft Ft Ft

21 kedvezménnyel Az akció én indult és jén zárult le Meglévő előfizetőknek szóló akciók Invitel Réz, VDSL, FTTH és Kábel területen meglévő lakossági előfizetőknek, amennyiben óta bevezetett új csomagokra váltottak 24 hónapos határozott idejű szerződéssel, úgy a teljes díjcsomagra az első hónapban 50% havidíj kedvezményt biztosítottunk. Az akció a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. Az akciós feltételek a MindigTV Extra, önálló (csak) telefonszolgáltatás, helyhez kötött internet, tv, mobilinternet csomagokra nem vonatkoztak. Az akció a 60 napig havidíjmentes és a havi díj megfizetése mellett igénybe vehető kiegészítő szolgáltatásokra nem volt érvényes. Az akció én indult és jén zárult le. 18. Internet akció: online felületen történő megrendelés esetén Invitel VDSL, FTTH és kábeles Docsis 3.0 területen új lakossági előfizetők számára, 24 hónapos határozott idejű szerződés és online felületen történő megrendelés esetén az alábbi internet csomagokat elektronikus számlával akciós árakon biztosítottuk: VDSL 15M 30M 60M Havi díj Ft Ft Ft Kínált sávszélesség (le- és feltöltési sebesség) [Mbit/s] 15,00 / 0,90 30,00 / 6,00 60,00 / 7,50

22 Garantált le- és feltöltési sebesség [Mbit/s] 5,00 / 0,50 12,50 / 1,70 25,00 / 2,00 FTTH 15M 30M 60M 100M 1 250M 1 Havi díj Ft Ft Ft Ft Ft Kínált sávszélesség (le- és feltöltési sebesség) [Mbit/s] 15,00 / 5,00 30,00 / 10,00 60,00 / 20,00 100,00 / 30,00 250,00 / 100,00 Garantált le- és feltöltési sebesség [Mbit/s] 7,50 / 2,50 15,00 / 5,00 30,00 / 10,00 50,00 / 15,00 80,00 / 40,00 Docsis M 30M 60M 100M 1 Havi díj Ft Ft Ft Ft Kínált sávszélesség (le- és feltöltési sebesség) [Mbit/s] 15,00 / 3,00 30,00 / 4,00 60,00 / 5,00 100,00 / 8,00 Garantált le- és feltöltési sebesség [Mbit/s] 4,00 / 1,00 6,00 / 1,50 10,00 / 2,00 13,00 / 3,00 1 Az Előfizetőnek rendelkeznie kellett egy internet böngésző futtatására alkalmas, PPPoE kompatibilis eszközzel, amely rendelkezik szabad és működő 10/100/1000Base-T(x) (UTP Ethernet, RJ45) csatlakozóval vagy WIFI képes végberendezés (pl. router) esetén opcionálisan IEEE b/g/n szabványú vezeték nélküli csatolóval. A 100M, 150M és a 250M csomag igénybevételének további műszaki feltétele, hogy az előfizetői végberendezés Gigabit Ethernet (1000Base-T(x) csatlakozóval rendelkezzen, valamint az Előfizető internet elérést biztosító eszközök összessége képes legyen az ultra-nagy sebességű internet kapcsolat, tartós kezelésére (beleértve különösen, de nem kizárólagosan az Előfizetői hozzáférési pontra csatlakoztatott router, belső hálózati szakasz (LAN) és a számítógép vagy más végberendezés képességeit is). Internetszerver, tartalomszolgáltatás

23 üzemeltetésére ebben a csomagban nincs lehetőség, Előfizetői szerződésszegésnek minősül. A nyújtott kedvezmény mértéke az ÁSZF 2. sz. mellékletében feltüntetett díjcsomag havi díja és az akciós havi díj különbsége volt. VDSL/FTTH szolgáltatási területen az önálló internet szolgáltatás igénybe vételének feltétele a Szolgáltató által havi díjmentesen biztosított Vokál Percek/TÜSZ szolgáltatás igénybe vétele volt. Az akció a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. Az akció án indult és jén zárult le téli akció Új lakossági előfizetőknek szóló akciók A következő csomagok voltak igénybe vehetők az akció keretein belül: Technológia (szolgáltatási terület) FTTH FTTH VDSL Kábel D3 Réz Csomag Tripla L Net100-Start- CsaládiHDTV (FTTH) Tripla XL Net250-Start- CsaládiHDTV (FTTH) Tripla L Net30-Start- CsaládiHDTV (VDSL) Tripla L Net100-Start- CsaládiHDTV Tripla M Net5- Start- CsaládiTV Havi díj 12 hónapos határozott idejű szerződés esetén e- számla kedvezménnyel Ft Ft Ft Ft Ft Havi díj 24 hónapos határozott idejű szerződés esetén e- számla Ft Ft Ft Ft Ft

24 kedvezménnyel 24 hónapos határozott idejű szerződés csak abban az esetben volt köthető, ha az előfizetői szerződés megkötésével egyidejűleg az Előfizető TV-készülék vásárlására vonatkozó szerződést kötött a Szolgáltatóval. Az akció án indult és én zárult le. 20. Internet akció: online felületen történő megrendelés esetén Invitel VDSL, FTTH és kábeles Docsis 3.0 területen új lakossági előfizetők számára, 12 hónapos határozott idejű szerződés és online felületen történő megrendelés esetén az alábbi internet csomagokat elektronikus számlával akciós árakon biztosítottuk: VDSL 15M 30M 60M Havi díj Ft Ft Ft Kínált sávszélesség (le- és feltöltési sebesség) [Mbit/s] Garantált le- és feltöltési sebesség [Mbit/s] 15,00 / 0,90 30,00 / 6,00 60,00 / 7,50 5,00 / 0,50 12,50 / 1,70 25,00 / 2,00 FTTH 15M 30M 60M 100M 1 250M 1 Havi díj Ft Ft Ft Ft Ft Kínált sávszélesség (leés feltöltési sebesség) [Mbit/s] 15,00 / 5,00 30,00 / 10,00 60,00 / 20,00 100,00 / 30,00 250,00 / 100,00

25 Garantált le- és feltöltési sebesség [Mbit/s] 7,50 / 2,50 15,00 / 5,00 30,00 / 10,00 50,00 / 15,00 80,00 / 40,00 Docsis M 30M 60M 100M 1 Havi díj Ft Ft Ft Ft Kínált sávszélesség (leés feltöltési sebesség) [Mbit/s] 15,00 / 3,00 30,00 / 4,00 60,00 / 5,00 100,00 / 8,00 Garantált le- és feltöltési sebesség [Mbit/s] 4,00 / 1,00 6,00 / 1,50 10,00 / 2,00 13,00 / 3,00 1 Az Előfizetőnek rendelkeznie kellett egy internet böngésző futtatására alkalmas, PPPoE kompatibilis eszközzel, amely rendelkezik szabad és működő 10/100/1000Base-T(x) (UTP Ethernet, RJ45) csatlakozóval vagy WIFI képes végberendezés (pl. router) esetén opcionálisan IEEE b/g/n szabványú vezeték nélküli csatolóval. A 100M, 150M és a 250M csomag igénybevételének további műszaki feltétele, hogy az előfizetői végberendezés Gigabit Ethernet (1000Base-T(x) csatlakozóval rendelkezzen, valamint az Előfizető internet elérést biztosító eszközök összessége képes legyen az ultra-nagy sebességű internet kapcsolat, tartós kezelésére (beleértve különösen, de nem kizárólagosan az Előfizetői hozzáférési pontra csatlakoztatott router, belső hálózati szakasz (LAN) és a számítógép vagy más végberendezés képességeit is). Internetszerver, tartalomszolgáltatás üzemeltetésére ebben a csomagban nincs lehetőség, Előfizetői szerződésszegésnek minősül. A nyújtott kedvezmény mértéke az ÁSZF 2. sz. mellékletében feltüntetett díjcsomag havi díja és az akciós havi díj különbsége volt. VDSL/FTTH szolgáltatási területen az önálló internet szolgáltatás igénybe vételének feltétele volt a Szolgáltató által havi díjmentesen biztosított Vokál Percek/TÜSZ szolgáltatás igénybe vétele. Az akció a Kedvezményes kiegészítő szolgáltatások ajánlattal összevonható volt. Az akció án indult és én zárult le.

26

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról 2017. február 1. Definíciók Új előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról 2016. október 1. Definíciók Új előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés

Részletesebben

Az INVITEL Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról

Az INVITEL Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról Az INVITEL Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról 2017. november 2. Definíciók Új előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés

Részletesebben

Az INVITEL Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról

Az INVITEL Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról Az INVITEL Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról 2017. augusztus 21. Definíciók Új előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról 2016. november 2. Definíciók Új előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról 2016. augusztus 22. Definíciók Új előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői

Részletesebben

Akciók leírása március 31. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása március 31. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Akciók leírása október 24. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása október 24. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Akciók leírása augusztus 22. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása augusztus 22. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Akciók leírása július 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása július 1. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Akciók leírása április 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása április 1. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Akciók leírása június 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása június 1. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Akciók leírása szeptember 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása szeptember 1. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Akciók leírása november 2. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása november 2. Hatályba lépés napja: Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Akciók leírása február 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása február 1. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Akciók leírása július 9. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása július 9. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Akciók leírása november 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása november 1. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja:

Részletesebben

Akciók leírása december 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása december 1. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújttt elektrnikus hírközlési és médiaszlgáltatásk Általáns Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja: 2017.

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról 2016. május 1. Definíciók Új előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés

Részletesebben

Akciók leírása július 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása július 1. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújttt elektrnikus hírközlési és médiaszlgáltatásk Általáns Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja: 2018.

Részletesebben

Akciók leírása május 1. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása május 1. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújttt elektrnikus hírközlési és médiaszlgáltatásk Általáns Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja: 2018.

Részletesebben

Akciók leírása február 5. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása február 5. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújttt elektrnikus hírközlési és médiaszlgáltatásk Általáns Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja: 2018.

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt.

Invitel Távközlési Zrt. Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára Internet Protokollon keresztül nyújtott műsorterjesztési (IPTV) szolgáltatásra, valamint

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt.

Invitel Távközlési Zrt. Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára Internet Protokollon keresztül nyújtott műsorterjesztési (IPTV) Szolgáltatásra, valamint

Részletesebben

Az INVITEL Távközlési Zrt.

Az INVITEL Távközlési Zrt. Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 2. számú melléklete Díjszabás Hatályba lépés napja: 2018.

Részletesebben

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra - Új előfizetők részére A 2014. szeptember 14-étől meghirdetett akciós feltételeket visszavonjuk. Az Előfizető a 2015. november

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt.

Invitel Távközlési Zrt. Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára Internet Protokollon keresztül nyújtott műsorterjesztési (IPTV) Szolgáltatásra, valamint

Részletesebben

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra - Új előfizetők részére Az Előfizető a 2015. május 27-étől kezdődő, visszavonásig tartó kampányunk keretében vállalja, hogy a

Részletesebben

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások

Díjcsomagok, kiegészítő- és extra szolgáltatások Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra meglévő UPC Direct TV előfizetők részére Az Előfizető a 2015. szeptember 14-étől kezdődő, visszavonásig tartó kampányunk keretében

Részletesebben

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére A 2014. szeptember 14-étől meghirdetett akciós feltételeket visszavonjuk. Az

Részletesebben

Az INVITEL Távközlési Zrt.

Az INVITEL Távközlési Zrt. Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 2. számú melléklete Díjszabás Hatályba lépés napja: 2017.

Részletesebben

Az INVITEL Távközlési Zrt.

Az INVITEL Távközlési Zrt. Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 2. számú melléklete Díjszabás Hatályba lépés napja: 2018.

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra 2. sz. melléklet 2.4. Választható szolgáltatáscsomagok

Részletesebben

Az alábbi táblázatban összehasonlíthatja a jelenlegi és január 1-jétől a csökkentett ÁFÁval fizetendő bruttó (fogyasztói) árakat.

Az alábbi táblázatban összehasonlíthatja a jelenlegi és január 1-jétől a csökkentett ÁFÁval fizetendő bruttó (fogyasztói) árakat. Tájékoztatjuk, hogy a Digitális Jólét Program keretében 2017. január 1-től módosul az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény, amelynek köszönhetően az internet-hozzáférési szolgáltatást

Részletesebben

7. sz. Melléklet: Általános Akciók részletes leírása

7. sz. Melléklet: Általános Akciók részletes leírása 7. sz. Melléklet: Általános Akciók részletes leírása Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct Combo előfizetők részére Jelen akciós feltételek

Részletesebben

Tisztelt Előfizetőink!

Tisztelt Előfizetőink! Tisztelt Előfizetőink! A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. az Általános Szerződési Feltételeinek (a továbbiakban: ÁSZF ) 2017. október 25. napjától hatályba lépő módosításait az alábbiakban részletezi:

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Igényelhető konstrukciók... 2 1.1 Kedvezmények határozatlan

Részletesebben

Egyszeri díjkedvezmények Combo csomagokhoz kapcsolódóan:

Egyszeri díjkedvezmények Combo csomagokhoz kapcsolódóan: Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére - XDSL lefedettségű területen Jelen akciós feltételek és kedvezményes árak 2017.

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Okos csomag akció... 2 1.1 Igénybe vételének feltételei...

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt.

Az Invitel Távközlési Zrt. Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 2. számú melléklete Díjszabás Hatályba lépés napja: 2015.

Részletesebben

Az INVITEL Távközlési Zrt.

Az INVITEL Távközlési Zrt. Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 2. számú melléklete Díjszabás Hatályba lépés napja: 2018.

Részletesebben

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct Combo előfizetők részére

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct Combo előfizetők részére Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct Combo előfizetők részére Jelen akciós feltételek a UPC Direct szolgáltatójának 2016. október 3-tól,

Részletesebben

A Vidanet Zrt. 2018/1. évi árakhoz kapcsolódó akciójának hivatalos szabályzata

A Vidanet Zrt. 2018/1. évi árakhoz kapcsolódó akciójának hivatalos szabályzata A Vidanet Zrt. 2018/1. évi árakhoz kapcsolódó akciójának hivatalos szabályzata Tartalom Általános rendelkezések... 2 Ajánlatok... 2 I. Határozott idejű szerződés kötése... 2 II. Határozott idejű szerződés

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Igényelhető konstrukciók... 2 1.1 Kedvezmények határozatlan

Részletesebben

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére Jelen akciós feltételek a UPC Direct szolgáltatójának 2016. március 1-től visszavonásig

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Igényelhető konstrukciók... 2 1.1 DIGI MINDENKINEK CSOMAG...

Részletesebben

Az INVITEL Távközlési Zrt.

Az INVITEL Távközlési Zrt. Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 2. számú melléklete Díjszabás Hatályba lépés napja: 2017.

Részletesebben

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra - Új előfizetők részére - XDSL lefedettségű területen

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra - Új előfizetők részére - XDSL lefedettségű területen Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra - Új előfizetők részére - XDSL lefedettségű területen Jelen akciós feltételek és kedvezményes árak 2017. január 1-től visszavonásig,

Részletesebben

A Vidanet Zrt. 2018/1. évi árakhoz kapcsolódó akciójának hivatalos szabályzata

A Vidanet Zrt. 2018/1. évi árakhoz kapcsolódó akciójának hivatalos szabályzata A Vidanet Zrt. 2018/1. évi árakhoz kapcsolódó akciójának hivatalos szabályzata Tartalom Általános rendelkezések... 2 Ajánlatok... 2 I. Határozott idejű szerződés kötése... 2 II. Határozott idejű szerződés

Részletesebben

Közös kedvezmények, integrált ajánlatok Igényelhető kedvezmények és ajánlatok

Közös kedvezmények, integrált ajánlatok Igényelhető kedvezmények és ajánlatok Lakossági Általános Szerződési Feltételek 8. Melléklet Közös kedvezmények, integrált ajánlatok Igényelhető kedvezmények és ajánlatok Tartalomjegyzék 1. Magenta1 kedvezménycsomag... 3 2. Egyéni Előfizetők

Részletesebben

7. sz. Melléklet - Általános Akciók részletes leírása

7. sz. Melléklet - Általános Akciók részletes leírása U P C D T H S. À R. L. E G Y É N I E L Ő F I Z E T Ő K R É S Z É R E N Y Ú J T O T T V E Z E T É K E S T E L E F O N S Z O L G Á L T A T Á S R A É S I N T E R N E T S Z O L G Á L T A T Á S R A V O N A

Részletesebben

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Új egyéni előfizetők részére

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Új egyéni előfizetők részére Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Új egyéni előfizetők részére Jelen akciós feltételek a UPC Direct szolgáltatójának 2016. október 3-tól, visszavonásig vagy új

Részletesebben

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. augusztus 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók Lakossági Általános Szerződési Feltételek 9. Melléklet Akciók 1. vezetékes telefon, TV, Akció megnevezése Igénybevevők köre Akció tartama Területi hatálya Feltételek Jogkövetkezmény Telepítési díjkedvezmény

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók Lakossági Általános Szerződési Feltételek 9. Melléklet Akciók 1. vezetékes telefon, TV, Telepítési díjkedvezmény új előfizető visszavonásig országos 0 Ft telepítési díj 1 vagy 2 éves határozott tartamú

Részletesebben

Tisztelt Előfizetőink!

Tisztelt Előfizetőink! Tisztelt Előfizetőink! A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. az Általános Szerződési Feltételeinek (a továbbiakban: ÁSZF ) 2018. szeptember 1. napjától hatályba lépő módosításait az alábbiakban részletezi:

Részletesebben

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére Jelen akciós feltételek és kedvezményes árak 2018. november 26-tól visszavonásig,

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Új egyéni előfizetők részére

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Új egyéni előfizetők részére Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Új egyéni előfizetők részére Jelen akciós feltételek a UPC Direct szolgáltatójának 2018. november 26-tól, visszavonásig vagy

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Igényelhető konstrukciók... 2 1.1 Okos csomag akció... 2

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt.

Invitel Távközlési Zrt. Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára Internet Protokollon keresztül nyújtott műsorterjesztési (IPTV) szolgáltatásra, valamint

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei

A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei Lakossági Általános Szerződési Feltételek 4/c. Melléklet A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei Tartalomjegyzék 1. Egyéni helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei

A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei Lakossági Általános Szerződési Feltételek 4/c. Melléklet A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei Tartalomjegyzék 1. Egyéni helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás

Részletesebben

Helyhez kötött telefon és Mobil rádiótelefon szolgáltatás

Helyhez kötött telefon és Mobil rádiótelefon szolgáltatás KÖZLEMÉNY A UPC Magyarország Kft. ezúton értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy módosítja Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF) az alábbiak szerint: 2018. szeptember 11. napjától Internet-hozzáférési és

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Okos csomag akció... 2 1.1 Igényvebételének feltételei:...

Részletesebben

Az INVITEL Távközlési Zrt.

Az INVITEL Távközlési Zrt. Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 2. számú melléklete Díjszabás Hatályba lépés napja: 2018.

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internet-hozzáférési szolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások

A helyhez kötött (vezetékes) internet-hozzáférési szolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/C Melléklet értékesíthető A helyhez kötött (vezetékes) internet-hozzáférési szolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. DÍJAZÁSI

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók Lakossági Általános Szerződési Feltételek 9. Melléklet Akciók 1. vezetékes telefon, TV, Akció megnevezése Igénybevevők köre Akció tartama Területi hatálya Feltételek Kötbér Telepítési díjkedvezmény új

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Okos csomag akció... 2 1.1 Igénybe vételének feltételei...

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Okos csomag akció... 2 1.1 Igényvebételének feltételei:...

Részletesebben

Közös kedvezmények, integrált ajánlatok

Közös kedvezmények, integrált ajánlatok Lakossági Általános Szerződési Feltételek 8. Melléklet Közös kedvezmények, integrált ajánlatok Tartalomjegyzék 1. Magenta1 kedvezménycsomag... 3 1.1. Magenta1 kedvezménycsomag általános igénybevételi feltételek:...

Részletesebben

FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál!

FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál! FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál! NEMZETI FEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM 1011 Budapest, Fő u. 44-50. Az adatszolgáltatás a hivatalos statisztikáról

Részletesebben

FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál!

FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál! FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál! NEMZETI FEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM 1011 Budapest, Fő u. 44-50. Az adatszolgáltatás a hivatalos statisztikáról

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók Lakossági Általános Szerződési Feltételek 9. Melléklet Akciók 1. vezetékes telefon, TV, Telepítési díjkedvezmény 2. TV TVGO MoziKlub Filmcsomag új előfizető országos 0 Ft telepítési díj 1 vagy 2 éves határozott

Részletesebben

Hatályba lépés: április 26.

Hatályba lépés: április 26. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. április 26. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: november 01.

Hatályba lépés: november 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. november 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Az EU Plusz opció megrendelhetőségét február 28-ig meghosszabbítjuk.

Az EU Plusz opció megrendelhetőségét február 28-ig meghosszabbítjuk. A Lakossági ÁSZF 2016. november 1-jétől hatályos azon változásai, melyekről az előfizetőinket a hatálybalépést 30 nappal megelőzően, számlavégi üzenetben értesítjük: és internet (roaming) Mobil Vezetékes

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/C Melléklet értékesíthető A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. DÍJAZÁSI FELTÉTELEK,

Részletesebben

ExtraMobil kedvezményes mobilszolgáltatások és díjaik, megrendelés a www.extramobil.hu weboldalon (Érvényes 2015.10.16. tól)

ExtraMobil kedvezményes mobilszolgáltatások és díjaik, megrendelés a www.extramobil.hu weboldalon (Érvényes 2015.10.16. tól) Igényelhető SIM (max) darabszám ExtraMobil kedvezményes mobilszolgáltatások és díjaik, megrendelés a www.extramobil.hu weboldalon (Érvényes 2015.10.16. tól) A. Lakossági családi ( Marad MobilHang) csomagok

Részletesebben

7. sz. Melléklet - Általános Akciók részletes leírása

7. sz. Melléklet - Általános Akciók részletes leírása U P C D T H S. À R. L. E G Y É N I E L Ő F I Z E T Ő K R É S Z É R E N Y Ú J T O T T V E Z E T É K E S T E L E F O N S Z O L G Á L T A T Á S R A É S I N T E R N E T S Z O L G Á L T A T Á S R A V O N A

Részletesebben

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK G. MELLÉKLET A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak kedvezményes feltételeire vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. Igényelhető konstrukciók... 2 1.1 Okos csomag akció... 2

Részletesebben

10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények)

10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) 10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) 1. Időtartama A kampány 2016. január 11-től visszavonásig érvényes. 2. Az igénybevétel feltételei,

Részletesebben

1. a. Telefonszolgáltatást tartalmazó Színvilág díjcsomaghoz tartozó díjmentes kiegészítő Start Plusz szolgáltatás

1. a. Telefonszolgáltatást tartalmazó Színvilág díjcsomaghoz tartozó díjmentes kiegészítő Start Plusz szolgáltatás 3. sz. melléklet - Telefonszolgáltatáshoz kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások és kábel telefonszolgáltatás forgalmi díjak 1. a. Telefonszolgáltatást tartalmazó zínvilág díjcsomaghoz tartozó díjmentes

Részletesebben

EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS LAKOSSÁGI VEZETÉKES INTERNET SZOLGÁLTATÁSOK MELLÉKLETE EGYÉNI ELŐFIZETŐK RÉSZÉRE

EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS LAKOSSÁGI VEZETÉKES INTERNET SZOLGÁLTATÁSOK MELLÉKLETE EGYÉNI ELŐFIZETŐK RÉSZÉRE EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS LAKOSSÁGI VEZETÉKES INTERNET SZOLGÁLTATÁSOK MELLÉKLETE EGYÉNI ELŐFIZETŐK RÉSZÉRE Otthoni internet szolgáltatás a Szolgáltató teljes szolgáltatási területére vonatkozóan a vezetékes

Részletesebben

2. sz. Melléklet - Díjak

2. sz. Melléklet - Díjak U P C D T H S. À R. L. E G Y É N I E L Ő F I Z E T Ő K R É S Z É R E N Y Ú J T O T T V E Z E T É K E S T E L E F O N S Z O L G Á L T A T Á S R A É S I N T E R N E T S Z O L G Á L T A T Á S R A V O N A

Részletesebben

Az INVITEL Távközlési Zrt.

Az INVITEL Távközlési Zrt. Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 2. számú melléklete Díjszabás Hatályba lépés napja: 2017.

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt.

Az Invitel Távközlési Zrt. Az Invitel Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei 3. számú melléklete Lezárt díjcsomagok Hatályba lépés

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók Lakossági Általános Szerződési Feltételek 9. Melléklet Akciók 1. vezetékes telefon, TV, Telepítési díjkedvezmény 2. TV TVGO MoziKlub Filmcsomag új előfizető országos 0 Ft telepítési díj 1 vagy 2 éves határozott

Részletesebben

KÖZLEMÉNY. A UPC Magyarország Kft. ezúton értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy módosítja Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF) az alábbiak szerint:

KÖZLEMÉNY. A UPC Magyarország Kft. ezúton értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy módosítja Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF) az alábbiak szerint: KÖZLEMÉNY A UPC Magyarország Kft. ezúton értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy módosítja Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF) az alábbiak szerint: 2018. május 9. napjától Internet-hozzáférési és bérelt

Részletesebben

DÍJSZABÁS. I

DÍJSZABÁS. I DÍJSZABÁS MINDIG TV EXTRA DIGITÁLIS FÖLDFELSZÍNI KÓDOLT MŰSORTERJESZTÉSI SZOLGÁLTATÁS Alapvető díjszabás: a jelen Díjszabás azon elemei, amelyeket Előfizetőnek a szolgáltatás igénybe vétele érdekében rendszeresen

Részletesebben

7. számú melléklet - Általános Akciók részletes leírása

7. számú melléklet - Általános Akciók részletes leírása UPC DTH S.À R.L. MŰHOLDAS MŰSORTERJESZTÉSI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 7. számú melléklet - Általános Akciók részletes leírása HATÁLYOS: 2019. ÁPRILIS 1. UTOLSÓ MÓDOSÍTÁS

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. Akciók

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. Akciók Lakossági Általános Szerződési Feltételek Akciók 1. vezetékes telefon, TV, Telepítési díjkedvezmény 2. TV TVGO MoziKlub Filmcsomag 3. TV TV GO TV Alap csomag 4. TV TV GO TV Családi csomag új előfizető

Részletesebben

2040 Budaörs, Edison u. 4.

2040 Budaörs, Edison u. 4. Invitech Megoldások Zrt. 2040 Budaörs, Edison u. 4. Általános Szerződési Feltételek közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Részletesebben

7. sz. Melléklet: Általános Akciók részletes leírása

7. sz. Melléklet: Általános Akciók részletes leírása 7. sz. Melléklet: Általános Akciók részletes leírása Akciós feltételek Műholdas Műsorterjesztési szolgáltatásokra Új egyéni előfizetők részére Jelen akciós feltételek a UPC Direct szolgáltatójának 2019.

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások

A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/C Melléklet értékesíthető A helyhez kötött (vezetékes) internetszolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. DÍJAZÁSI FELTÉTELEK,

Részletesebben

Kérjük, add meg a címed! TELEKOM ELŐFIZETŐ VAGYOK - BELÉPEK. IPTV Családi+HD díjcsomag +22 TV CSATORNA INTERAKTÍV FUNKCIÓKKAL VIDEOTÉKA.

Kérjük, add meg a címed! TELEKOM ELŐFIZETŐ VAGYOK - BELÉPEK. IPTV Családi+HD díjcsomag +22 TV CSATORNA INTERAKTÍV FUNKCIÓKKAL VIDEOTÉKA. Nyitóoldal Mobil Otthoni Üzleti Rólunk AKCIÓK KÉSZÜLÉKEK TV INTERNET TELEFON SEGÍTÜNK BELÉPEK Telekom előfizetéseim TV DÍJCSOMAGOK ELÉRHETŐ NÁLAD A SZOLGÁLTATÁS? Add meg a lakcímed! Alap Családi Családi+HD

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei

A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei Lakossági Általános Szerződési Feltételek 4/c. Melléklet A helyhez kötött (vezetékes) internethozzáférési szolgáltatás minőségi célértékei Tartalomjegyzék 1. Egyéni vezetékes internetszolgáltatás minőségi

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra 2. sz. melléklet Díjszabás 2.2.

Részletesebben