Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "www.eletalelekben.ro"

Átírás

1

2

3

4

5

6

7 L 0. / Szív csendben az Úrra figyel, ki segít. / x2 Szív csendben az Úrra figyel.

8 K 1. bűnös szet hadd adj Néked! 7 bűnös szet hadd adj Néked! 4 7 bűnös szet hadd adj Néked, ó, Ur! bűnös ajkat hadd adj Néked! 7 bűnös ajkat hadd adj Néked! 7 7 bűnös ajkat hadd adj Néked, ó, Ur! R: Tiszta szívvel kikiáltom: Szent a Te Neved! 7 Szentlelkednek szent tüzével tisztítasz eng! / bűnös kezet... / x3 / bűnös testet... / x3 / R: / bűnös szívet... / x3 / bűnös lelket... / x3 / R:

9 L 1. / Jézus itt jár, és minket megérint. / 2x Ha Ő jelen van, átalakul minden, 7 oda a rosszkedvünk és vidámság lesz bennünk. Mert Ő jelen van, átalakul minden, 7 nek is, neked is Ő egy vidám szívet ad. 7 / Hogyha áthalad közöttünk a názáreti Jézus, hogyha áthalad közöttünk a názáreti Jézus: / x2 / Ő téged is megérint, Ő téged is megérint, 7 (7) Ő téged is megérint és áldását adja rád. / x2

10 K 2. apo.1 dd a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, H7 zengjünk az Úrnak alleluját! dd a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, H7 zengjünk az Úrnak alleluját! H7 7 R: /: lleluja, alleluja, alleluja, alleluja! :/ Kitárt karokkal mindenki áldja, H7 mindenki áldja az élet Urát! Ujjongó szívvel zengjünk az Úrnak, H7 zengjünk az Úrnak alleluját!

11 L 2. / z Úrnak szüksége van rád, (...rám,...ránk) oly nagyon szüksége van rád. / x2 7 ontosabb vagy Te, mint az égbolt, fontosabb vagy Te, mint a öld, fontosabb vagy Te, mint a tenger, 7 nagyon fontos vagy Te. (ontosabb vagyok...) (ontosabb vagyunk...) Nekünk szükségünk van Rád, ó, Urunk, szükségünk van Rád! Nek szükség van rád, testvér, szükség van rád!

12 L 4. / Méltó a Bárány, hogy vegyen dicsőséget, hódolatot, áldást és tisztességet! / x2 / Szent az Ő Neve, örökké! / x3

13 L 6. /: :/ / kegyel árad és árad és árad! kegyel árad, mint az eső! kegyel árad és árad mindenhol. / x2 Jézus, Tebenned bízom, Jézus, irgalmad kísér! Jézus, Veled táncolok örökké!

14 L 8. R: elmagasztaljuk Neved, zengjük dicséretedet, 4 mert Te vagy a Megváltó, jelenléted gyógyító. mennyből jöttél közénk, hogy megmutasd az utat. Vállaltad a keresztet, és így értünk szenvedtél, 7 H7 a kereszttől egész a sírig, a sírtól a dicsőségig. 7 elmagasztalunk, Ur! / R: halálból az életre hívtál minket, Jézus! Megmutattad ezt az utat, és így értünk szenvedtél, H7 a kereszttől egész a sírig, a sírtól a dicsőségig. 7 eltámadtál, ó, Ur! / R:

15 L 9. / Ünnepeld Jézust, ünnepeld, alleluja! Ünnepeld Jézust, ünnepeld! / x2 eltámadott, feltámadott, Ő él, mindörökké él! eltámadott, feltámadott, gyertek, ünnepeljük 7 feltámadt Királyunk!

16 K 13. R: / lleluja, alleluja, alleluja! / x2 Zengd velünk, örökké jó az Úr, énekeld szeretetét! Izrael háza is mondja hát, zengje hát nagy örömét! / R: z Úr velünk, ki lehet ellenünk? Rettegést n ismerünk. Jobb az Úr ereje énnek, jobb is, mint az beré. / R: Ő az én tertő Isten, Isten, ki n hagy el. Benne én ujjongva járhatok, élhetek a tenyerén. / R:

17 K 19. tyám, Tied vagyok, és szüntelen imádlak! 4 icsőség szent Nevednek! R: icsőség Nevednek! cism fism icsőség Nevednek! icsőség szent Nevednek! Jézus, Tied vagyok, és szüntelen imádlak! 4 icsőség szent Nevednek! / R: Lélek, Tied vagyok, és szüntelen imádlak! 4 icsőség szent Nevednek! / R:

18 K 19. tyám, Tied vagyok, és szüntelen imádlak! 4 icsőség szent Nevednek! R: icsőség Nevednek! icsőség Nevednek! icsőség szent Nevednek! Jézus, Tied vagyok, és szüntelen imádlak! 4 icsőség szent Nevednek! / R: Lélek, Tied vagyok, és szüntelen imádlak! 4 icsőség szent Nevednek! / R:

19 L / Szeretet Istene, (szeretet Istene) 4 Te örvendezel (Te örvendezel) 4 a Te gyermekednek. (gyermekednek) / x2 / Mindaz, mi jó, tökéletes fism az Tőled való! / x2 4...Szeretet Istene!

20 K 21. / z élő Jézust magasztalom, H7 és kiárad rám a Lélek. / x2 / Őt magasztalom, Őt magasztalom, H7 és kiárad rám a Lélek. / x2 / gy új nyelven imádom Őt, H7 ha kiárad rám a Lélek. / x2 / És imádom Őt, és imádom Őt, H7 ha kiárad rám a Lélek. / x2 / És Jézustól erőt kapok, H7 ha kiárad rám a Lélek. / x2 / Új erőt kapok, új erőt kapok, H7 ha kiárad rám a Lélek. / x2

21 / N várok már, új harcba megyek, H7 ha kiárad rám a Lélek. / x2 / Új harcba megyek, új harcba megyek, H7 ha kiárad rám a Lélek. / x2 / És Jézus Nevében csatát nyerek, H7 ha kiárad rám a Lélek. / x2 / És csatát nyerek, és csatát nyerek, H7 ha kiárad rám a Lélek. / x2 / Ő betölti lelk, és dicsér Őt, H7 ha kiárad rám a Lélek. / x2 / És dicsér Őt, és dicsér Őt, H7 ha kiárad rám a Lélek. / x2

22 K 22. H7 / világnak Krisztus kell! H7 világnak Krisztus kell! is cism világnak kellesz te is, H7 mivel te Krisztushoz tartozol! / x2 / mlékezz, lékezz, H7 te Krisztushoz tartozol! / x2

23 K 24. z Úr az én pásztorom, n szűkölködöm. üves legelőn nyugtat eng, s Lelkével vigasztal. R: / halál árnyékának völgyében járok, 7 7 s Téged dicsérlek én, mert vel vagy, Jézus, n félek a bajtól, 7 (7) erősség pásztorbotod! / x2 z Úr az én pásztorom, n szomorkodom. üves legelőn nyugtat eng, s Lelkével vigasztal.

24 L 24. R: Áradj, folyó, jöjj a mennyből áradj! Mosd meg szívünk, tisztítsd meg ruhánkat! H Áradj, folyó, töltsd be lelkünk tplomát, örök élet vize, áradj ránk! Mert úgy várunk, és kiáltunk: /h szomjúságunk csillapítsd le, ó, Urunk! Mint szarvas hűs forrásra, /h jelenlétedre úgy kívánkozunk. / R: Tömlöcajtók nyíljanak meg, /h s a gonoszság láncai lehulljanak! z erőtlen Rád tekintsen, /h s a beteg is mondja: hős vagyok! / R:

25 L 25. / Élet van Tebenned, erő van Tebenned, rény van Tebenned, ó, Jézus! / x2 Így dicsérlek életmel, (...az életmel) és áldlak minden erőmmel, az életmel, minden erőmmel, csak Benned van rénység!

26 L 26. apo. 1 Megkötöm magat Isten kötelével, megkötöm magat ország igéjével. - Szabadságom, Ur, Neked visszaadom, 7 csak a szeretetre formáld át tudatom. Magat megkötni gyönge vagyok, Ur, segítőkéz nélkül nehéz járnom ut. - tyám, erősítsd meg gyermeked a hitben, 7 élet példázza: Szeretet az Isten. Megkötöm magat baráti kötéllel, testvéri közösség tartó erejével. - /:Testvér, ha eloldnám kettős kötelék, 7 szbesíts magmal, légy felelős ért. :/

27 L 27. apo 3. Jézus, véred megtisztít, 4 véred ad új életet. 4 Véred tesz ma szabaddá! 7 Ért folyt e drága vér, cm - így a lelk fehér, mint a hó, mint a hó, Úr Jézus, Te megölt Bárány!

28 L 29. /gisz fisz/s Mint az asszony az Ő ruhája szegélyét, megragadjuk az Úr jelenlétét. fisz Mint a vak koldus az út szélén, kiáltunk, (Jézus!) s futunk az Úr elé. És hirtelen egy mennyei kéz megáld, Jézus az, aki megsegít. 7 És hirtelen a mennyei erő leszáll, Jézus jön, és meggyógyít.

29 K 30. fism fism Áldjad, én lelk az Urat! fism fism Áldjad, én lelk az Urat! fism 6 6 Áldjad, én lelk, áldjad, én lelk, fism fism áldjad, én lelk az Urat! Zengj alleluját az Úrnak!... icsérjük együtt az Urat!... Áldjad, én bensőm az Urat!...

30 K 31. Magasztaljon Téged minden nyelv! icsérje és áldja szent Neved! Áldott légy, Ur, áldott! Nagyságod előtt most hódolunk!

31 L 31. R: / Örülj az Úrban, áldd az Ő Nevét! Örülj az Úrban, zengd dicséretét! / x2 B Örülj, örülj, örülj, örülj az Úrban! Magasztalás és szent öröm, hálaadás az én erőm! Zengeni örökre énekét, Jézus Krisztus, áldott légy! / R: B Mert él az Úr, a feltámadt Király: B Jézus, Jézus! / R:

32 K / Áldjuk az Urat, az élő és igaz Istent! / x2 Mondjunk Neki dicséretet, dicsőséget, tiszteletet, áldást és minden jót! Ámen! Úgy legyen! Ámen! Ámen! Úgy legyen! Úgy legyen! Áldjuk az Urat, az élő és igaz Istent! Ámen! Ámen! Úgy legyen! Úgy legyen!

33 L 32. / Szentlélek, köszöntünk! / x2 7 7 yújtsd meg újra a szent tüzed, 7 hadd égjen bennünk az első szeretet! 7 7 riss olajjal kend meg fejünk! (..szívünk) Szentlélek, (Szentlélek,) Szentlélek, (Szentlélek,) 7 () oly jó, hogy itt vagy velünk!

34 K 33. Áldjon meg Téged az Úr! Áldjon meg Téged az Úr, 7 és őrizzen meg tégedet! Világosítsa meg az Úr az Ő orcáját terajtad, 7 és könyörüljön terajtad! ordítsa az Úr az Ő orcáját rád! ordítsa az Úr az Ő orcáját rád, és adjon békét tenéked!

35 L 34. apo.1 Ur, Tehozzád futok, élő vízre szomjazom, közelséged ó, mily jó énnék! Kérlek, ne menj el től, légy mindig segítség, úgy kívánlak Téged, Isten! Én pedig szüntelen rélek, H7 egyre jobban dicsérlek, H7 ajk beszéli a Te igazságodat! Hadd legyen most a dalom jó illat oltárodon! / Nagyon szeretlek Téged, / x3 Jézusom! Jézusom, Jézusom!

36 L R: Szentlélek, úgy kérünk, szállj le ránk, 4 töltsd el szívünk, életünk! 2 2 Hogy béke és áldás szálljon ránk, 4 4 küldd el a Lelked, úgy kérünk, Istenünk! Kegyelmeddel táplálsz, Istenünk, 4 Hozzád eljük most mindnyájan a szívünk. Rénységünk Belőled fakad, 4 hogyha szívünk-lelkünk mindentől szabad. / R: jándékul Lelked küldted el, 4 hogy ne önmagunknak, han nnak éljünk, ki értünk életét adta. 4 Mi is átnyújtjuk most szívünk, mindenünk. / R:

37 L 38. apo.2 - / Krisztus él! / x4 / z örök élet, Jézus, Te adtad, úgy imádlak és áldlak! / x2 R: Krisztus él! Krisztus él! Krisztus benn is él! Krisztus él! Krisztus él! H7 Krisztus közöttünk él! - / Krisztus él! / x4 Megújult élet, Jézus, Te adtad, én hirdetni akarlak! / x2 / R:

38 K 40. Bárányom, Bárányom, Istennek Báránya, könyörülj rajt, hadd jussak jobb sorsra! dj nek nagy hitet, íg lehet, formáld kedved szerint a szívet! Én Ur, add meg nek, jó Ur, add meg nek, 7 hadd legyen melletted majd a hely! Les minden vágyadat, tisztel házadat. is Én Ur, jó Ur, add meg nek! Én Ur, adj egy kis időt nek, vékony kis szalmaszál az én hit! e ha Te segítesz, erős leszek, kertedként ápolom a lelket.

39 K 41. / Áldjátok az Urat, áldjátok szent Nevét! 7 Kik házában álltok napról napra, dicsérjétek szüntelen Őt! / x2 / Tárjátok kezeitek az élő Isten felé! Áldjon meg téged Sionból az Úr, ragyogtassa arcát reád! / x2

40 K sak állok szótlanul, a dárda földre hull. 7 7 Itt más erő az Úr, itt más erő az Úr. (7) R: / öltámadt, alleluja! öltámadt, alleluja! / x2 7 7 z éj az hosszú volt, de eltűnt már a hold. 7 7 hajnal felsikolt, a hajnal felsikolt. / R: 7 7 lég volt már, elég! énnyel hinti az ég 7 7 az új nap reggelét, az új nap reggelét. / R: 7 7 Virágban áll a rét, virágos úton át, 7 7 valaki jön feléd, valaki jön feléd. / R: 7 7 Virágban áll a rét, virágos úton át, 7 7 Jézus jön feléd, Jézus jön feléd. / R:

41 K 44. / föld, elyre lábad lép, réges-régen a tiéd, mert én adt azt neked. / x2 N illetheti az ellenség, n lesz sohas idegené. N lakhat ott, csak az a nép, is H akié a szövetség.

42 K 46. H7 gyütt fog ujjongni fiatal és öreg is, H7 és örömében táncot lejt a lány. H7 H7 Láj...láj...láj...láj...láj...láj...láj H7 yászukat ünnepre fordítom, és n búsulnak ezután. / Vidámmá tesz a szívüket, hogy örvendezzenek H7 a bánatuk helyett. / x2

43 L Még n is élt én, Te már úgy szerettél, 7 7 hogy esendő berként eljöttél. 7 N vártad meg azt, hogy Hozzád kiáltsak, 7 de megengedted, hogy hallj a hangodat. 7 Zengjen hát a hálám Neked, 7 zengjen hát a hálám a keresztért, is fism zengjen hát a hálám Neked, H mert Te eljöttél, H7 hogy megkeress és megmentsél.

44 L 48. apo.3 H cism Kiáltok az Úrhoz, mert méltó, hogy Őt dicsérjük. H (H) / Szabaddá tesz eng / x3...az ellenségtől.

45 K Hallelu, hallelu, hallelu, 7 halleluja, áldott az Úr! 7 Hallelu, hallelu, hallelu, 7 halleluja, áldott az Úr! 7 Áldott az Úr, halleluja! 7 Áldott az Úr, halleluja! 7 6 Áldott az Úr, halleluja! 7 Áldott az Úr!

46 L 49. B Élet Tied, én átadom neked, gm minden percet ezután Veled kezd el.

47 K 50. z az nap, ez az a nap, /: mit az Úr rendelt. :/ 7 z az a nap, ez az a nap, /: mit az Úr rendelt. :/ /: Örvedjünk, vigadjunk e napon! :/ 7 z az a nap, ez az a nap, mit az Úr rendelt. Jézus az Úr, Jézus az Úr, /: akit szolgálunk. :/ 7 Jézus az Úr, Jézus az Úr, /: akit szolgálunk. :/ /: Szolgáljuk hűséggel szent Nevét! :/ 7 Jézus az Úr, Jézus az Úr, akit szolgálunk. H7 ljön az Úr, eljön az Úr, /: akit úgy várunk. :/ H7 ljön az Úr, eljön az Úr, /: akit úgy várunk. :/ /: gy szívvel mondjuk, hogy jöjj vissza már! :/ H H7 Jöjj el, Ur! Jöjj el, Ur! Jöjj el, Úr Jézus!

48 L 50. H7 cism / Király vagy, Király vagy, Jézus Király! / x2 / Most feleljük a szívünket, H most feleljük kezeinket, cism trónod elé járulunk: Imádva légy! / x2 (Imádva légy!)

49 L 51. Szent színed elé járulunk, hogy hódoljunk Neked, és hálával áldozzunk, magasztaljuk szent Neved. Mert megmentetted népedet, új életet adtál, fogadd el szívünk buzgó szeretetének dalát. fism Te vagy az Istennek Báránya, a Magasságos ia, /cism aki kilépett a sírból, a halál n fogott rajta. fism Szabadítónk lettél nékünk, Benned van rényünk. 7 Nincs másban üdvösség, Tied minden dicsőség!

50 K 54. H7 Én Ur, én Isten, vedd el től minden, i gátol eléd! H7 Én Ur, én Isten, add meg nek minden, i segít eléd! H7 / Én Ur, én Isten, fogadd el az élet, H7 (..) hadd legyen egészen a Tiéd! / x2

51 L 56. / yertek, dicsérjük együtt Izrael Szentjét, mert Ő a Megváltó! / x2 / meld fel kezedet, nyisd meg a szívedet, mert Ő a te szabadítód! / x2 yertek, gyertek, menjünk fel az Úr hegyére, vígasságnak a helyére, ujjongjunk Őelőtte, táncoljunk Őelőtte, az Ő neve, az Ő neve: Ott lakik az Úr!

52 K / yermek, én szomjazom, vágyom a szíved után. / x2 Maradj mindig énbenn, nézd szívet! 4 Maradj mindig énbenn, lásd hűség! Maradj mindig énbenn, békére lelsz! 4 Maradj mindig énbenn, igaz lesz életed! Maradj mindig énbenn, figyeld igémet! 4 Maradj mindig énbenn, szeresd testvéred! Ne aggódj és ne félj már, bízz énbenn! 4 elüdít lelkedet, add át életed!

53 L icséret, áldás, örök imádás Néked, Mindenható! 4 4 Itt áll a néped, új hitre ébred, és várja leheleted. fism Minden nyelv most ezt kiáltja: icsőség! fism És imádva áldja Neved, mind együtt. fism És a néped újra zengi: Hatalmas, 42 áldott Úr vagy mindörökké, ó, Mindenható! öldről az Ég felé kiáltjuk: hogy Jézus az egyetlen Úr! Nincs s n is lesz soha senki más, ki Hozzá hasonlítható!

54 K 60. gm 7 yönyörű vagy, én Ur! Szív mélyéből áldalak! gm 7 Szív mélyéből áldalak! R: / lleluja, alleluja! / x3 gm 7 Megigézted szívet, megérintetted bensőmet, gm 7 megérintetted bensőmet. gm 7 Táncot járva ámulok, megváltásomra gondolok, gm 7 megváltásomra gondolok. / R: gm 7 Lelked betölti élet, Benned ujjong, dalol szív, gm 7 Benned ujjong, dalol szív. gm 7 Tegyél szívedre pecsétül, örök életet adj végül, gm 7 / örök életet adj végül! / / R:

55 K 61. Hadd jöjjek én forrásodhoz, Ur! 7 Hadd jöjjek én forrásodhoz, Ur! 7 fm Hadd jöjjek én forrásodhoz, Ur! Hadd jöjjek én, hadd igyak én, hadd éljek én! Hadd igyak én forrásodból, Ur! 7 Hadd igyak én forrásodból, Ur! 7 fm Hadd igyak én forrásodból, Ur! Hadd jöjjek én, hadd igyak én, hadd éljek én! Hadd éljek én forrásodnál, Ur! 7 Hadd éljek én forrásodnál, Ur! 7 fm Hadd éljek én forrásodnál, Ur! Hadd jöjjek én, hadd igyak én, hadd éljek én!

56 L 61. apo.1 7 R: Szeretet Lelke, jöjj, tölts el, tölts el! 7 Szomjazom Rád, érints meg, érints meg, érints meg! Érints meg, érints meg, tölts el, tölts el! Tölts el, tölts el, érints meg, gyógyíts meg! Ha fényed betölti a lelk, Jézus, dicsőséged árad szét! Tölts el, tölts el, szeretlek, szeretlek! / R: Megtöröd szív kénységét, én hirdet szeretetedet. Tölts el, tölts el, szeretlek, szeretlek! / R:

57 jándékod erő s hatalom, a világ félelmet többé n ad! Tölts el, tölts el, szeretlek, szeretlek! / R:

58 K 62. / Halld, Izrael, az Úr nékünk Istenünk, az egyetlen Úr! / x2 Halld, Izrael, az Úr nékünk Istenünk, H7 Ő az egyetlen! Halld, Izrael, az Úr nékünk Istenünk, H7 az egyetlen Úr!

59 K 66. ölém hajló jóságodra lékezz, Ur! Irgalmadra, mi örökké igazság marad. R: / Mosogass meg a bűneimtől, tisztogass meg a vétkeimtől! Vétket elismer, bűnöm előtt áll szüntelen. / x2

60 K / Élet csak kegyel, önérd nincs. / x2 7 R: / Veled vagyok naponta, fism kezeidet megfogva, te csak bízzál karomban! 7 - mondja az Úr (..az én Ur) / x2 7 / Régi én leküzdöm nagy erejével. / x2 / R: 7 / Szeretete igazgat, ellát tanáccsal. / x2 / R: 7 / Hűen vezet uton, n hagy magra. / x2 / R:

61 L 70. Szív telve van Veled, drága Jézus, hű Megváltó. Hálát érzek mindazért, mit ért tettél, drága Jézus. Hogy elhívtál és befogadtál, nincsen más otthonom. Karod óv és átölel, Nálad van lakhely. Jöjj közel hát, ölelj most át, szükség van Rád! Szükség van Rád! Szükség van Rád!

62 K 74. Irgalmazz, Ur, irgalmazz! 7 Ur, irgalmazz nek! Tenger a bűnöm, jöjj, segíts, erős karoddal ments meg! Irgalmazz, irgalmazz nek! Kegyelmezz, Krisztus, kegyelmezz! 7 Krisztus, kegyelmezz nek! Ha bármit tett ellened, bocsásd meg, kérlek! Kegyelmez, kegyelmezz nek! Irgalmazz, Ur, irgalmazz! 7 Ur, irgalmazz nek! lest, de felállok és indulok eléd! Irgalmazz, irgalmazz nek!

63 L 74. / / x2 R: / Szentlélek, jöjj, lobogó láng, Szentlélek, jöjj, a világ vár, Szentlélek, jöjj, viharos szél, H7 jöjj, áradj szét! / x2 fism H7 cism H fism cism fism Jöjj el, élő vízforrás, jöjj, a szívünk Téged vár, jöjj, ki fényt adsz lelkünknek, jöjj, úgy várunk Rád! / R: Jöjj, igazság forrása, jöjj, imádunk mindnyájan, jöjj, a szívünk ébreszd fel, jöjj kegyelmeddel! / R: Jöjj, a népet gyűjtsd egybe, jöjj, az alvót ébreszd fel, jöjj, a bűntől tisztíts meg, bátoríts minket! / R:

64 K 75. gm gm gm gm gm Ímé, az Isten sátora az berekkel van, gm B 4 és maga az Isten lesz velük, az ő Istenük. gm R: Jézus, Te vagy a Király! gm gm (gm gm gm) Jézus, Te vagy a Király! X2 gm gm Isten letörli a könnyeket az ő szeikről. gm Halál n lesz már többé, B 4 s gyász, s fájdalom. / R: gm Ki győz örökségül nyer mindent, gm szívébe írom Nev. gm B 4 nnak Istene leszek, s fi lesz ő nék. / R:

65 K 77. Ízleld és lásd, hogy jó az Úr! iso Ó, ízleld és lásd, hogy az Úr jó! Boldog ber az, ki Benne bízik! 7 Boldog ber az, ki Benne bízik! Befejezés: Ő jó, Ő jó, Ő jó!

66 K 79. Jézus az Isten Báránya, Bűnösöknek lett váltsága. Meghalt azért, hogy élhessünk, Hogy örökös társai lehessünk. / ki hisz Benne az él! / x2 Jézus az élet forrása, Örök élet van nála. Kapuja számunkra nyitva áll, N árthat nekünk a halál! / ki hisz Benne az él! / x2 / Jézus csak Téged vár! / x2 Jézus csak terád vár!

67 K 79. Jézus az Isten Báránya, gm Bűnösöknek lett váltsága. Meghalt azért, hogy élhessünk, gm Hogy örökös társai lehessünk. /: ki hisz Benne az él! :/ Jézus az élet forrása, gm Örök élet van nála. Kapuja számunkra nyitva áll, gm N árthat nekünk a halál! /: ki hisz Benne az él! :/ /: Jézus csak Téged vár! :/ Jézus csak terád vár!

68 K 83. H sak Isten békessége oltja szomjat, üdvöm én Tőle várom. H7 Igen, nyugodalmat lelk Nála lel, H7 Isten segítségül jön.

69 L 87. / / x2 Táncolva éneklek, ujjongok Jézusért, szívben a szent örömnek nincsen gátja már. / És n zavar, hogyha ezért --- bolondnak néznek majd! / 2x / Nanana-nana-na, hej! Nanana-nana-na! / x2

70 K 88. Jézus, nékünk adtál anyát. Ő kér és áld, ha szívünk fáj. Hála Jézus, hála Néked, mert 7 van egy drága imánk! R: ve Maria, gratia plena ominus tecum Benedicta tu... Térden állva hívunk Téged, vidd el álmunk Krisztus elé! Jézus nyja, hű Mária 7 add, hogy lássuk iad! / R:

71 K Jézus, Te közénk eljöttél, (7) boldog, ki mindig Veled él! gm 7 Ur, hogy mindig Veled éljek, B 7 adj irgalmat sok nagy vétkért! 7 Nehéz volt élni vétkeimben, (7) lőtted állok bűnösen. gm 7 Nehéz most visszajönni Hozzád. B 7 Kérlek, hogy kegyelmezz nek! 7 Ur, Te szeretsz nagyon eng, (7) maradj hát örökre vel! gm 7 Meghaltál ért a kereszten. B 7 Kérlek, hogy kegyelmezz nek!

72 K 95. fism H fism H Jó tyám, imádlak, letesz élet. -fism H / Úgy szeretlek! / x2 fism H fism H Úr Jézus, imádlak, letesz élet. -fism H / Úgy szeretlek! / x2 fism H fism H Szentlélek, úgy várlak, letesz élet. -fism H / Úgy szeretlek! / x2

73 L 100. apo.1 2 / Jöjj, hívunk, jöjj, Szentlélek, a szívünkbe áradj! / x2 Úgy várunk, és kiáltunk: Áradj szét, áradj szét, áradj szét! / Jöjj, hívunk, jöjj, mint folyó, ely túlárad! / x2 9 Úgy várunk, és kiáltunk: Áradj szét, (Vigasztaló!) áradj szét, (Szabadító!) áradj szét!

74 K 104. H7 Királyi gyermek vagyok én, van nék koronám. H7 Megváltóm kegyelme enyém, n hagy el soha már. R: Jézussal járom utat, H7 megfogva a kezét. H7 Királyi gyermek vagyok én, és ez nek elég. H7 Királyi gyermek vagyok én, van hófehér ruhám. H7 Megváltóm vére mosta le, ott fenn, a olgotán. / R:

75 L 106. / Jézus Krisztus, Ő az én Ur! lleluja, alleluja! / x2 / Ő így szeret, Ő így szeret! lleluja, alleluja! / x2...ő a Te Urad...Ő a mi Urunk...az egyetlen Király

76 L 107. Indulj és menj, hirdesd szav, H néphez küldelek én! Tövis és gaz, vér és panasz, meddig hallgass még én? H7 R: / Küldelek én, megáldlak én, csak menj és hirdesd szav! / x2 Tüzessé tesz ajkaidat, H gyémánttá homlokodat. Népnek őrévé rendellek én, lelket adom melléd.

77

78 K 109. apo.1 Köszönöm, Jézus, köszönöm, Jézus! Köszönöm, Ur, hogy szeretsz eng! fism7 - Köszönöm, Jézus, köszönöm, Jézus! 7 Köszönöm, Ur, hogy szeretsz eng! olgotára ment, és meghalt ért. Köszönöm, Ur, hogy szeretsz eng! fism7 - olgotára ment, és meghalt ért. 7 Köszönöm, Ur, hogy szeretsz eng! harmadik napon Ő feltámadott. Köszönöm, Ur, hogy szeretsz eng! fism7 harmadik napon Ő feltámadott. 7 Köszönöm, Ur, hogy szeretsz eng!

79 Ó, halleluja, ó, halleluja! Köszönöm, Ur, hogy szeretsz eng! fism7 - Ó, halleluja, ó, halleluja! 7 Köszönöm, Ur, hogy szeretsz eng!

80 K 114. Legyen a béke teveled! gm Legyen a béke teveled! Legyen a béke teveled! 7 Legyen a béke, béke, béke teveled! Hevenu shalom aleikhen!... Să fie pace pe lume!... Legyen a béke mivelünk!...

81 K 116. /: 2 2 :/ / Menjetek be kapuin hálaadással, tornácain át dicséretekkel! / x2 / Mert jó az Úr, örökkévaló kegyelme, és hűsége megmarad mindörökre. / x2

82 K 120. R: Minden kincs az, hogy dicsérlek Téged, Jézusom. Minden kincs az, hogy dicsérlek Téged, Jézusom. icsérni mind jobban, dicsérni mind jobban! Minden kincs az, hogy dicsérlek Téged, Jézusom áldalak szeretlek szolgállak imádlak

83 K 122. N lesz egyedül a szív többé, H7 glóri-alleluja. Vel az én Ur mindörökké, H7 glóri-alleluja. H7 Jézus, Hajnalcsillag, glóri-alleluja! H7 H Jézus, Hajnalcsillag, glóri-alleluja!

84 K 123. R: Minden, mi él csak Téged hirdet, minden dicsér, mert mind a műved. zzal, hogy él ezt zengi Néked: 7 dicsérlek én, dicsérlek Téged! icsér az ég, nap, hold és csillagok, fény és sötét, nap, éj és hajnalok. icsér a szél, felhő és hóvihar, 7 a víz s a tűz megannyi tiszta dallal. / R: icsér a föld, dicséri szent Neved, mint jó anyánk táplál s ad eledelt. Virág, gyümölcs, zöld fű, fa, hegyvidék, 7 tó és folyó, síkság és büszke bérc. / R:

85 nagyvilág létével énekel, szavunkra vár, hogy hangja dal legyen. Zúgjuk tehát ég és föld énekét, 7 zengjük velük: Nagy Isten, áldott légy! / R:

86 K 124. Mindent kegyelből kapt, mindent kegyelből kapt, 7 -- mindent kegyelből kapt én! Jézus, e név a biztos szikla, Jézus, e név a biztos szikla, 7 Jézus, e név a biztos szikla, építs te is Rá! sak állj rá az Ő ígéretére, csak állj rá az Ő ígéretére, 7 csak állj rá az Ő ígéretére, most is állj csak rá!

87 Minden szavát beteljesíti, minden szavát beteljesíti, 7 minden szavát beteljesíti, ígérete beteljesül! S mindezt kegyelből kaptuk, mindezt kegyelből kaptuk, 7 mindezt kegyelből kaptuk mi, mindnyájan!

88 K 125. Mint szarvas hűs vizek után, 7 szív eped, vágyik Hozzád! Lelk repes az élő Úr felé, 7 -- mikor jössz el, hogy elvigyél? Könnyek között telt élet, 7 mert az Urat n ismert. Szomjazt én az Igazság után, 7 -- s n tudt, hogy Ő rég várt rám! Szelíd hangja megragadott, 7 és felelt, magához vont. Kiválasztott, hogy megláss arcát, 7 -- ó, Jézus, jöjj, úgy várunk Rád!

89

90 K 127. N kell félnünk, mert él a mi Urunk, H7 él a mi Urunk, él a mi Urunk! N kell félnünk, mert él a mi Urunk, H7 az urak Ura! Látni fogják majd, hogy él... mennybe megyünk, mert él... z az örömhír, hogy él... Szív túlcsordul nagy örömében, fism H7 mint forrásból élő víz fakad belőle. Mikor látom Jézust és it tett ért, H7 szív túlcsordul nagy örömében!

91 Hála, hála, Jézus! Hála, hála, Jézus! H7 Hála, hála, Jézus az igéért, életért! 7 Hála, hála, Jézus! Hála, hála, Jézus! H7 Hála, hála, Jézus az ígéretért! ( H7...) Jézussal járok minden napon, H7 Jézussal élek mindenütt. 7 Minden reggel, minden este, minden nappal, minden éjjel H7 Jézussal vagyok együtt.

92 K 128. / Néked hódolok, Jézus, dicső Király! / x2 fism Ujjongj, dalolj, szív és imádjad Őt! 4 Ujjongj, dalolj, szív és imádjad Őt!

93 L / tyám, Isten, 7 fism7 szerelmed hozott létre eng. 9 7 Édesanyám méhében fis7 már Te szőtted a test. / x2 9 Úgy alkottad lény, hogy szerelmedből éljen, s a Te szavad: nyém vagy! is örökre benn égjen. fism / Mert Te vagy a szeretet, is ki átölelsz minden nap. fism Mert Te vagy a szeretet, (is) ki átölelsz minden nap. / x2

94 K / Mert Te, Ur, fenséges vagy a földön, 7 4 és felmagasztaltattál minden Isten fölött. / x2 / Imádunk Téged, imádunk Téged, 7 4 imádunk Téged, ó, Urunk! / x2

95 K 133. fism R: Nézz, testvér fel, az Úr van itt, lángoljon a szívünk! fism Közel van már üdvösségünk, 7 jöjj el, Jézusunk, jöjj el, Jézusunk! fism Kerest arcodat, Ur, lehajoltál énhozzám. fism élelmek, bűnök téptek, de Te meggyógyítottál. / R: fism igyelme szeretőn kísér, meghallgatja az imánk. fism yötrelmeinkben vigaszt nyújt, ezért áldja Őt a szánk. / R: fism Jöjjön, ki szomjas és igyék, aki hisz, élni fog fism Szívének rejtett mélyéből az élő víz felbuzog. / R:

96 L Jöjj, itt az idő, hogy dicsérd, 7 jöjj, itt az idő, hogy átadd szíved! 2 4 Jöjj, úgy, ahogy vagy, és dicsérd! 7 Jöjj, menjünk együtt az Úr elé!...jöjj! R: gyszer minden nyelv megvallja, 2 2 hogy Ő az Úr, és mindenki térdet hajt! legnagyobb kincs mégis azokra vár, 4 kik most Őt választják! 2 4 Jöjj, itt az idő, hogy ébredj, 7 jöjj, itt az idő, hogy áldjuk Őt! 2 4 Jöjj, szívedet add az Úrnak, 7 jöjj, imádd az Istent úgy, ahogy vagy!...jöjj!

97 K 134. / Ó, jöjjetek, örvendjünk, lelkesen tapsoljunk, énekeljünk az Úrnak! / x2 7 / Isten küldötte el nékünk szabadítóját. gm népek előtt megjelentette az Ő igazságát. / x2

98 K 137. / Indulj meg, te föld az Úr orcája előtt, H Jákobnak és Izraelnek Istene előtt! / x2 / Tisztulj meg, te föld az Úr orcája előtt, H Jákobnak és Izraelnek Istene előtt! / x2 / yógyulj meg, te föld az Úr orcája előtt, H Jákobnak és Izraelnek Istene előtt! / x2

99 K 140. fism R: / Ó, Te vagy, Ur vágy és örömöm, cism 7 Te vigyázol rám. / x2 Mikor az Úr ránk talált, úgy tűnt, mintha álmodnánk. szánk megtelt nevetéssel, 7 és nyelvünk ujjongással. / R: Hatalmasat tett velünk, szívünkből örvendezzünk! Kik könnyek között vetnek, 7 vigadva kévét szednek. / R:

100 K 143. H7 Ő az Úr! Ő az Úr! fism H7 Meghalt ért a kereszten, Ő az Úr! 7 R: Minden térd meghajoljon, fism minden nyelv csak Róla szóljon, H7 () mert Jézus, Ő az Úr! H7 Ő az Úr! Ő az Úr! fism H7 eltámadott a halálból, Ő az Úr! / R: H7 Ő az Úr! Ő az Úr! fism H7 Betölt eng Szentlelkével, Ő az Úr! / R:

101 K Örömöt adtál a szívbe, köszönöm Neked, Ur! 7 Teveled élni oly jó nek, köszönöm, hogy szeretsz, Ur! R: Nélküle már n kell a világ, 7 utat csak Vele járom. 7 Boldogságom n keres, tudom, hogy Nála találom! 7 Boldogan élek, n tagadom, smi baj n érhet eng. 7 könnyeket én már n ismer, mert Jézus él a szívben. / R:

102 K 147. H7 H7 / Rád bízom, Rád bízom, a fényes napokat Rád bízom. H7 Rád bízom, Rád bízom a nehéz napokat is. / Sorsom legyen a Te kezedben, cism H7 biztos helye van a féltő szívedben, ezért hát... /.../ H7 H7 / N félek, n félek, ha volna mitől is, n félek. H7 N félek, n félek, de kér az erődet. / Támaszt keresek az erődben, cism H7 vigaszt a szomorú, nehéz időben, ezért hát... /.../ H7 H7 / Rénység, rénység, a holnap felől is rénység. H7 Rénység, rénység, megtart, ha jön a kétség. / ény lesz ott, ahol ma sötétség, cism H7 élet ott, ahol ma rénytelenség, ezért hát... /.../

103 H7 H7 / icsérünk, dicsérünk, mi Téged, Jézusunk dicsérünk! H7 icsérünk, dicsérünk és áldunk, alleluja! / Jézus, Te vagy a mi Királyunk, cism H7 Téged leborulva szívből imádunk, örökké... /.../

104 K / nnak, Ki a trónon ül és a Báránynak :/ / Legyen áldás és dicsőség, tisztelet és hatalom örökké! / x2

105 K 149. gm B R: / S halál, s élet, s jelen, s jövendő gm7 7/4 n ragadhat el Krisztus szerelmétől! / x2 gm 7/4 / Minden javukra szolgál az Istent szeretőknek, gm 7/4 7 mert, ha Isten velünk van, ki ellenünk?! / R: gm 7/4 / Ki ragadhat el minket Jézus kezéből? S szorongás, s éhség, gm 7/4 s veszély, s kivégzés! / R: gm 7/4 / ki tulajdon iát adta miértünk, hogyne adna Ővele gm 7/4 mindent minékünk?! / R:

106 K 150. Soha, soha n hagy el. Soha, soha n hagy el. Támaszkodj Rá, testvér, mert Jézus soha n hagy el. Szeretete s fogy el. Szeretete s fogy el. Téged is tart erősen Jézus Krisztus szeretete. Hála, halleluja! Hála, halleluja! mennyországhoz tartozunk, itt csak vándorlók vagyunk.

107 L 150. fism R: / Ne félj, mert megváltottalak, neveden szólítottalak, 7 karjaimba zártalak, örökre enyém vagy! / x2 Viruló réteken át hűs forrás felé vezetlek, Pásztorod vagyok, elveszni senkit n hagyok, karom feléd tárom, kiárad áldásom. N rejtőzöm el, szív a szívednek felel, ikor úgy érzed, nyomaszt az élet. / R: N taszítalak el, ikor vétkezel, irgalmat lelsz a szívben, örök feléd a hűség, erre jársz, védlek, nyomodba lépek. N rejtőzöm el, szeretetlángom átölel, ne félj, ha éjben jársz, hidd, hogy a fény vár rád!

108 K 151. Szeretet áradjon köztünk, 7 fism szeretet gyúljon bennünk, szeretet töltsön el minket, 7 7 add ezt nekünk, Urunk! Hadd legyünk testvéri szívvel 7 fism mindnyájan egyek Benned, 7 4 lobbantsa lángra szívünket szereteted!

109 L Jézus, Neved oly csodálatos, 7 2 Jézus, nék oly kívánatos, 7 Jézus, szív hódoljon Neked, 7 4 Neved édes mindenek felett! 7 Jézus, Sáron legszebb rózsája, 7 2 Jézus, a földnek legszebb virága, 7 Jézus, Néked mondok éneket, 7 4 Neved édes mindenek felett! 7 Jézus, eljövendő nagy Király, 7 2 Jézus, akit minden szentje vár, 7 Jézus, Tiéd minden tisztelet, 7 Neved édes mindenek felett!

110 K 152. / z Úr jósága, hogy még élünk a földön, 4 mert az Ő irgalma soha véget n ér. fism Újjá éled reggelre, minden reggelre. 7 Nagy a Te hűséged, ó, Ur! Nagy a Te hűséged! / x3

111 K Szent vagy, szent vagy, szent vagy, mindenség Ura! 7 Szent vagy, szent vagy, szent vagy, ávidnak fia! Szent vagy, szent vagy, szent vagy, áldott Istenünk! 7 Szent, szent, szent az Úr, 7 ki volt, ki van, ki eljövendő! 7 7 / Ég és föld elmúlnak, igéid el n múlnak! / x2 7 / llelu ja, n múlnak el! / x2 7 Áldott legyen az, ki az Úr nevében jő! 7 Áldott legyen Jézus, áldott és dicső! Hozsanna, hozsanna, imádjátok Őt! 7 Szent, szent, szent az Úr, 7 ki volt, ki van, ki eljövendő! 7 7 / Övé minden dicsőség, tisztelet és hatalom! / x2 7 / Marana tha, jöjj el, Ur! / x2

MAGYAR KATOLIKUS ALKOHOLISTAMENTŐ SZOLGÁLAT ÉNEK- ÉS IMAFÜZET

MAGYAR KATOLIKUS ALKOHOLISTAMENTŐ SZOLGÁLAT ÉNEK- ÉS IMAFÜZET MAGYAR KATOLIKUS ALKOHOLISTAMENTŐ SZOLGÁLAT ÉNEK- ÉS IMAFÜZET Az alkohol rabságából Jézus a szabadító! BETŰRENDES ÉNEKMUTATÓ 138. zsoltár 41 Dicsőség 99 A béke napja közel 91 Dicsőség! Dicsőség! 103 A

Részletesebben

TE VAGY AZ URAM, SZENT VAGY

TE VAGY AZ URAM, SZENT VAGY TE VAGY AZ e a/e Te vagy az, akiből élet árad e a/e Te vagy csak igaz szó a számban. D C e a/e Szívem kincse, lélegzetem, mindenem. Te vagy az, akire mindig vártam, Hajnalcsillag vagy az éjszakában, Olyan

Részletesebben

Akkordozott ifjúsági énekszövegek

Akkordozott ifjúsági énekszövegek kkordozott ifjúsági énekszövegek kegyelmed Köszönöm Neked! m Smim s volt nek, Fmaj7 míg n jöttél Isten. m Most megvan, végre minden, Fmaj7 Mert gazdaggá tett, a kegyel. F Mert kegyelmedbıl nek adtad magad,

Részletesebben

Budapest-Külső-Kelenföldi Református Egyházközség 1115 Budapest, Ildikó tér 1. Ifjúsági Énekes Füzet

Budapest-Külső-Kelenföldi Református Egyházközség 1115 Budapest, Ildikó tér 1. Ifjúsági Énekes Füzet Budapest-Külső-Kelenföldi Református Egyházközség 1115 Budapest, Ildikó tér 1. Ifjúsági Énekes Füzet 2009 Tartalomjegyzék A mélyből Hozzád száll szavam 40. A Nap felkelésétől lenyugvásáig 10. A sár lehúz,

Részletesebben

Budapest-Külső-Kelenföldi Református Egyházközség 1115 Budapest, Ildikó tér 1. Ifjúsági Gitáros Füzet

Budapest-Külső-Kelenföldi Református Egyházközség 1115 Budapest, Ildikó tér 1. Ifjúsági Gitáros Füzet Budapest-Külső-Kelenföldi Református Egyházközség 1115 Budapest, Ildikó tér 1. Ifjúsági Gitáros Füzet 2009 Tartalomjegyzék A mélyből Hozzád száll szavam 40. A Nap felkelésétől lenyugvásáig 10. A sár lehúz,

Részletesebben

Refr. Dicsérjétek az Urat vígan, Istent, az Ő szent helyén. /f# A E f# Dicsérjétek tetteiért nagyságához méltóan. /f# A E f#

Refr. Dicsérjétek az Urat vígan, Istent, az Ő szent helyén. /f# A E f# Dicsérjétek tetteiért nagyságához méltóan. /f# A E f# 1.Uram, kérlek adj hitet a földnek, /D A D G Adj mindenkinek reményt /D A G A 7 Az ifjú szívek égnek, a lángok az égig érnek /D A D G, Tápláld őket a mennyből Ó-ó-ó-ó /D A G Adj Uram erőt, hogy a barátomat

Részletesebben

Egyedül jó, egyedül bölcs, egyedül üdvözítő

Egyedül jó, egyedül bölcs, egyedül üdvözítő C/ C/ 2x am add9 am am add9 am Szent az Úr, szent az Úr am sus em Szent az Úr a seregek Istene C add9 am 7 Aki volt, aki van, aki eljövendő C add9 am 7 Egyedül jó, egyedül bölcs, egyedül üdvözítő C add9

Részletesebben

KERESZTÉNY GYÜLEKEZET. Énekeskönyv. Keresztyén Ifjusági Missziós Alapítvány

KERESZTÉNY GYÜLEKEZET. Énekeskönyv. Keresztyén Ifjusági Missziós Alapítvány KERESZTÉNY GYÜLEKEZET Énekeskönyv Keresztyén Ifjusági Missziós Alapítvány Ez az én szeretett Fiam, akiben gyönyörködöm; reá hallgassatok! Máté 17,5b TARTALOMJEGYZÉK 1. rész...4 2. rész...57 3. rész...99

Részletesebben

AHOGY NÉZLEK TÉGED. A Királynak áldozok A Királynak áldozok Néki szolgálok

AHOGY NÉZLEK TÉGED. A Királynak áldozok A Királynak áldozok Néki szolgálok AHOGY NÉZLEK TÉGED Ahogy nézlek téged Elszáll minden félelem Ahogy szól szelíd szavad Nem kérdezek már Amikor érzem itt vagy Szent Szellemed hoz közel Erős karod átölel És új élet tölt el A mennyben van

Részletesebben

Keresztény énekek Gitáros dalok és református énekek

Keresztény énekek Gitáros dalok és református énekek [Ide írhatja a szöveget] [Ide írhatja a szöveget] [Ide írhatja a szöveget] Keresztény énekek Utolsó frissítés: 2013.09.01. [Ide írhatja a szöveget] oldal 1 A jászolban ki az ott... 11 A kegyelem árad...

Részletesebben

Tartalomjegyzék 8/1. 8/4 Tartalomjegyzék --- ----- --- -----

Tartalomjegyzék 8/1. 8/4 Tartalomjegyzék --- ----- --- ----- 8/4 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék 8/1 Cím Oldal --- ----- HADD JÖJJEK ÉN............H- 1 HÁLAADÓ ZSOLTÁR........... H- 2 HÁLÁT ADOK AZ ESTI ÓRÁN........H- 3 HÁLÁT ADOK, HOGY ITT A REGGEL.... H- 4 HA

Részletesebben

ÉNEKGYÜJTEMÉNY SZOLOKMA 2009 1

ÉNEKGYÜJTEMÉNY SZOLOKMA 2009 1 ÉNEKGYÜJTEMÉNY SZOLOKMA 2009 1 2 1. MESSZE VOLTAM Messze voltam, de megkerestél engem, Tied lettem én drága Megváltóm. A Golgotát elszenvedted helyettem, Így lettél nékem örök üdvadóm. Kar: Hogyan köszönjem

Részletesebben

Deákné Török Erzsébet. Énekeljetek új éneket

Deákné Török Erzsébet. Énekeljetek új éneket Deákné Török Erzsébet Énekeljetek új éneket E könyv bevétele a Budapest-Angyalföldi Református Egyházközség számlájára kerül és templomunk felújítását szolgálja. Az Egyházközség számlaszáma: 10700691-25603301-51100005

Részletesebben

Orgonás énekek. Koagrafika és nyomdai előkészítés: Sági Lajos Csemő, 2015. március 15.

Orgonás énekek. Koagrafika és nyomdai előkészítés: Sági Lajos Csemő, 2015. március 15. 40 2 39 38 3 Orgonás énekek Koagrafika és nyomdai előkészítés: Sági Lajos Csemő, 2015. március 15. Források: Hozsanna!, Szent István Társulat, Budapest, 1965, Nr. 20120/1965. Éneklő Egyház, Szent István

Részletesebben

Reggel és este Istennel Keresztény imakönyv

Reggel és este Istennel Keresztény imakönyv PPEK 593 Klara Bühler: Reggel és este Istennel Keresztény imakönyv Klara Bühler Reggel és este Istennel Keresztény imakönyv mű a Pázmány Péter Elektronikus Könyvtár (PPEK) a magyarnyelvű keresztény irodalom

Részletesebben

Refit REFORMÁTUS IFJÚSÁGI ISTENTISZTELET DALGYŰJTEMÉNY

Refit REFORMÁTUS IFJÚSÁGI ISTENTISZTELET DALGYŰJTEMÉNY Refit REFORMÁTUS IFJÚSÁGI ISTENTISZTELET DALGYŰJTEMÉNY TELJES SZÍVBŐL Jeremy Camp - Worthy of my praise G Teljes szívből (teljes szívből) F Áldom neved (áldom neved) C Teljes lényem (teljes lényem) G Am

Részletesebben

ZSOLTÁROK ÉS ALLELUJA VERSEK. Vasár- és ünnepnapokra. B év

ZSOLTÁROK ÉS ALLELUJA VERSEK. Vasár- és ünnepnapokra. B év ZSOLTÁROK ÉS VERSEK Vasár- és ünnepnapokra B év Utolsó Vacsora Római Katolikus Plébánia Tab,2011 2 Tartalom Advent 1. vasárnapja... 5 Advent 2. vasárnapja... 6 Advent 3. vasárnapja... 7 Advent 4. vasárnapja...

Részletesebben

ÉLŐ RÓZSAFÜZÉR ZARÁNDOKLAT VECSÉSÉRT

ÉLŐ RÓZSAFÜZÉR ZARÁNDOKLAT VECSÉSÉRT ÉLŐ RÓZSAFÜZÉR ZARÁNDOKLAT VECSÉSÉRT TARTALOM IMA és ÉNEKFÜZET Minden az imán áll vagy bukik. Az Élő rózsafüzér egy esdeklő könyörgés Szűz Máriához, hogy Európa útját különleges védelmébe vegye." Christoph

Részletesebben

JIM SANDERS Imádságok a Biblia alapján II.

JIM SANDERS Imádságok a Biblia alapján II. KRISZTUS SZERETETE EGYHÁZ Budapest, 2013 JIM SANDERS Imádságok a Biblia alapján II. TISZTELT OLVASÓ! A Krisztus Szeretete Egyház ezúton szeretettel meghívja Önt rendszeres vasárnapi istentiszteleteire,

Részletesebben

Vendégünk lesz: Pintér Béla http://www.pinterbela.hu/

Vendégünk lesz: Pintér Béla http://www.pinterbela.hu/ Az alkalom énekei Vendégünk lesz: Pintér Béla http://www.pinterbela.hu/ Jézus te vagy minden álmom Szükségem van rád Egyszerű dallam Homokba írva Megszabadítottál Fehéren feketén Utolsó Ádám Úgy elmondanám

Részletesebben

Adjatok hálát az Istennek

Adjatok hálát az Istennek djatok hálát az Istennek all: Béza T. / 1. d ja tok há lát az Is ten T I 4 V I nek, T i mádkoz za tok szent ne vé dm 7 4 nek! ir des sé tek dí csé re tét, és min den jó té te ményét! 4 Be széljé tek a

Részletesebben

MINDENT JÉZUSNAK MÁRIA ÁLTAL, MINDENT MÁRIÁNAK JÉZUSÉRT!

MINDENT JÉZUSNAK MÁRIA ÁLTAL, MINDENT MÁRIÁNAK JÉZUSÉRT! MINDENT JÉZUSNAK MÁRIA ÁLTAL, MINDENT MÁRIÁNAK JÉZUSÉRT! MARISTA TESTVÉREK 2008 1. SEGÍTSÉGÜL-HÍVÁSOK Jézus Szentséges Szíve, irgalmazz nekünk. Szűz Mária Szeplőtelen Szíve, könyörögj érettünk. Szent József,

Részletesebben

Ima a családokért. Dicsőséges Szentháromság, minden szeretet és közösség forrása, köszönjük neked a családunkat.

Ima a családokért. Dicsőséges Szentháromság, minden szeretet és közösség forrása, köszönjük neked a családunkat. BEVEZETŐ ÉNEK Ó, halld meg, Uram, ó halld meg imám, hívlak, jöjj, válaszolj! 1 Ó, halld meg, Uram, ó halld meg imám, jöjj és figyelj reám! Jöjj, Szentlélek, jöjj közénk, jöjj el, fényességünk, 2 jöjj,

Részletesebben

Imádságok a Kövi Szűz Mária templom 150 éves jubileumára

Imádságok a Kövi Szűz Mária templom 150 éves jubileumára Imádságok a Kövi Szűz Mária templom 150 éves jubileumára Április 15-től szeptember 11-ig Szentháromság Atya Fiú Szentlélek Mária tisztelete I Mária tisztelete II Családért Ifjúságért Engesztelés Hazáért

Részletesebben

ÉNEKEK A BIBLIÁBAN. A BIBLIA VERSBEN ÍRT SZÖVEGEIT az eredeti nyelvekből (héber, arám, görög) versben lefordította. SOÓS LÁSZLÓ református lelkész

ÉNEKEK A BIBLIÁBAN. A BIBLIA VERSBEN ÍRT SZÖVEGEIT az eredeti nyelvekből (héber, arám, görög) versben lefordította. SOÓS LÁSZLÓ református lelkész ÉNEKEK A BIBLIÁBAN A BIBLIA VERSBEN ÍRT SZÖVEGEIT az eredeti nyelvekből (héber, arám, görög) versben lefordította SOÓS LÁSZLÓ református lelkész 2009 2 ELŐSZÓ A Bibliában - különösen az ÓT-ben - meglepően

Részletesebben

Énekek Jézus Szívérõl

Énekek Jézus Szívérõl Énekek Jézus Szívérõl ÉNEKEK JÉZUS SZÍVÉRÕL A nép ajkán élõ énekek gyûjteménye Jézus Szíve Család Országos vezetõsége Székesfehérvár, 2008 A borítón a balatonfûzfõi templom színes ablakának festménye,

Részletesebben

Suchné S. Ilona Web: www.judaoroszlanja.gportal.hu Email:info.judaoroszlanja@gmail.com

Suchné S. Ilona Web: www.judaoroszlanja.gportal.hu Email:info.judaoroszlanja@gmail.com Suchné S. Ilona Web: www.judaoroszlanja.gportal.hu Email:info.judaoroszlanja@gmail.com 1 A 2008-as év első prófétai beszédei és az első kijelentései, amelyekre azt mondta a Szent Szellem, hogy nyilvánosan

Részletesebben

(AZ I. ESTI DICSÉRETTŐL AZ ÉJFÉLI MISE KEZDETÉIG) IMAFÜZET I. ESTI DICSÉRET

(AZ I. ESTI DICSÉRETTŐL AZ ÉJFÉLI MISE KEZDETÉIG) IMAFÜZET I. ESTI DICSÉRET KARÁCSONY ÉJSZAKÁJA (AZ I. ESTI DICSÉRETTŐL AZ ÉJFÉLI MISE KEZDETÉIG) IMAFÜZET I. ESTI DICSÉRET V. Istenem, jöjj segítségemre! F. Uram, segíts meg engem! Dicsőség az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek,

Részletesebben

ALAPIMÁDSÁGOK. Ároni áldás

ALAPIMÁDSÁGOK. Ároni áldás Ároni áldás ALAPIMÁDSÁGOK Áldjon meg téged az Úr, áldjon meg téged az Úr, és őrizzen meg tégedet! Világosítsa meg az Úr az Ő orcáját terajtad, és könyörüljön terajtad! Fordítsa az Úr az Ő orcáját rád,

Részletesebben

Új kiadás A zsoltárok könyve

Új kiadás A zsoltárok könyve 1 Új kiadás A zsoltárok könyve Az 1975-ben megjelent és 1990-ben revideált protestáns új fordítású Biblia legújabb revíziójának próbakiadását tartja kezében a Tisztelt Olvasó. A Magyar Bibliatársulat 2006-

Részletesebben