Egyedül jó, egyedül bölcs, egyedül üdvözítő

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Egyedül jó, egyedül bölcs, egyedül üdvözítő"

Átírás

1 C/ C/ 2x am add9 am am add9 am Szent az Úr, szent az Úr am sus em Szent az Úr a seregek Istene C add9 am 7 Aki volt, aki van, aki eljövendő C add9 am 7 Egyedül jó, egyedül bölcs, egyedül üdvözítő C add9 am 7 Mindent hall, mindent lát, mindenhol jelen van C add9 am 7 C Ő a kezdet és a vég, Ő az élet forrása C C/ Ő az élet forrása

2 A cisz 7 Jézus, én így jövök hozzád maj7 dm 7 Lelkem előtted térdepel, de a szívem benned énekel A cisz 7 Jézus, én jól tudom most már maj7 dm 7 Veled minden lehetséges, többé semmitől sem félek cisz 7 fisz 7 cisz 7 fisz 7 Az úton, amerre jársz nincs gát, nincs akadály Előtted minden meghajol dm 7 A hm A hm Ha szólsz, még a vihar is elvonul A cisz 7 Jézus, légy közel hozzám maj7 dm 7 Hogy elhiggyem itt vagy nekem, ha játszik velem az érzelem A cisz 7 Jézus, én belátom most már maj7 dm 7 Ha rám törne a félelem, csak egyedül te vagy a védelem Követem, követem, követem, követem, követem, követem A hm A hm lábad nyomát A hm 6b A Kelj fel lelkem, ne csüggedj el! Nyugtalanság, távozz most el Szólok, félelem, hagyd el az életem Szomorkodás helyett dicsérlek Istenem yertek szentek, eljött az ünnep! A sötét felhők mind eltűnnek A gyász, a halál énrám nem talál, A Mindenható Király mellettem áll

3 Fisz hm E A Uram, szólj hozzám és a Te beszéded megújítja életem. Fisz hm E A Uram érints meg és a Te Szellemed betölti a szívemet. em hm em A Uram oly jó vagy Te hozzám, dicsérlek szüntelen! fisz A A Te kegyelmed követ engem örökké, ahová csak megyek. fisz A Uram jó vagy karod erősen átölel, megtartja életem.

4 maj7 icsér az életem, Uram Te élsz bennem fisz E yőztes Királyom, a szerelmem Te vagy. maj7 Nincs Benned változás, más nem ér fel Hozzád. fisz E Alázatos, csodás a szerelmem Te vagy. maj7 fisz A maj7 fisz A Erőm, jövőm Tiéd vagyok, a lelkem áld Tiéd vagyok. maj7 fisz A (E) Amit rám bíztál, én mindent akarok! A Cisz fisz A Cisz Jézus, Imádva légy! Jézus, Tiéd szívem. A fisz Cisz E Vágyom, hogy teljességed még jobban ismerjem. maj7 yőztes a sötétségben, igazsággal és fénnyel, fisz E Jóságát mindig érzem. A szerelem Te vagy. maj7 Minden ígéret, kezdet IEN és ÁMEN Benned. fisz E Szívemből így éneklek: a szerelmem Te vagy!

5 hm A hm A hm A Erőm Te vagy, mert Szellemed em hm A Bennem él, ugyanaz, aki sírból feltámaszt hm A És aki jön, mint nincstelen em hm A Örökségedből vesz és áldott lesz hm A Jöjjön a tűz, mely megemészt, égesse rólunk le az élet terhét hm em A Szentségben állhassunk oda a Király elé A hm A Áldunk Urunk, dicsőítünk, és megvalljuk, Te vagy Istenünk! hm A Elküldted Őt, a Megmentőt, hogy megváltsa, a mi életünk! hm A És egyházad tisztán álljon, em hm A Amilyennek láttad, mikor életed adtad Hm A És jöjjön, mint az elveszett Em hm A Befogadva legyen házadba, mint gyermeked A hm A Áldlak Uram, dicsőítlek és megvallom, Te vagy Istenem hm A Azért adtad az életet, hogy imádjam Megváltómat!

6 A A 4 A A 4 A A Nincs más, nincs más, csak Jézus, Jézus! A A 4 A A 4 A A Nincs több, Ő jött el Jézus, Jézus em A A Út, hogy odataláljunk, em C hm E Fény, hogy el ne botoljunk. A A 4 A A 4 A A Itt áll, nincs távol Jézus, Jézus. A A 4 A A 4 A A Nincs más, aki számít, csak Jézus, Jézus. em A A Csókold meg hát a Fiút! em C hm E Az igaz barát hadd öleljen át! A E fisz E Bár hallanád az Ő szavát! A E fisz E Kemény szíved bár lenne lágy! fisz H 7 hm 7 dm 7 A Mint égő tűz, az első szeretet forrósítson át!

7 C Köszönöm kereszted C Az árat amit megfizettél em C am Elhordoztad bűneim, szerelmedből hozzám eljöttél C Köszönöm, hogy értem C Kezeidet átszegezték em C Véreddel megtisztítasz, így már tudom am Szerelmed most elér! am C Méltó a Bárány, ki a trónon ül C C am Koronáinkat átadjuk, mert Te vagy méltó rá am C Felmagasztalunk, Jézus, Királyunk C C A Mennyből lejöttél, meghaltál am C Méltó a Bárány

8 F C Az Úr az én pásztorom, Nem szűkölködöm, F C Az Úr az én nyugodalmam helye, Benne gyönyörködöm! C /H Ha a halál völgyében járok is am b És sötétség borít el, F C/E Akkor sem félek, C Mert az Úr nem hagy el! hm 7 C Érzem, hogy szeret az Úr, hm 7 C Ott van a szívemhez közel, hm 7 C Látom magam előtt, am 7 7 Hogy újra átölel! C/ Tudom, hogy szeret az Úr!

9 fisz A E fisz 7 cisz 7 A E Meghallottuk a kürt szavát fisz 7 cisz 7 A E Isten népe harcra készen áll hm 7 cisz 7 Feltámadt rajtunk az Úr dicsősége E fisz 7 Szívünkben ég a Szent Szellem tüze E Miénk a föld, amire lábunk lép fisz 7 cisz 7 A E Elhívott harcosok vagyunk fisz 7 cisz 7 A E Sokan várják, hogy elinduljunk hm 7 cisz 7 Ezt a hadsereget az Úr készíti E fisz 7 Erőssé és bátorrá teszi hm7 E És a pokol kapui sem vesznek diadalmat rajtunk fisz Mert győzött, Jézus győzött, A E Legyőzte az ellenség minden erejét fisz yőzött, Jézus győzött A E Uralma véget nem ér

10 hm 7 Méltó a Bárány, hogy vegyen dicsőséget, em A A Hódolatot, áldást és tisztességet! hm 7 Méltó a Bárány, hogy vegyen dicsőséget, em A Hódolatot, áldást és tisztességet! em A Szent az Ő neve, örökké! em A Szent az Ő neve, örökké! em A Szent az Ő neve, örökké!

11 2 2 Körülvettél kegyelemmel, jósággal, 2 2 hm 7 Mert szerettél, elűzted éjszakámat, A Szellemed eljött hozzám, A Mint galamb reám szállt! 2 2 Isten Fia, emberré lettél értem, 2 2 hm 7 Mert szerettél, mindhalálig, hűséggel, A yőzelmed mennyet nyitott, A Életet fakasztott! A A/C# Nevedre térjen minden dicsőség! A A/C# Nevednek hódoljon a föld, az ég! /H A hm Neved örök és sosem múlik el, A A Mert neved Jézus, a Felkent!

12 F am 7 F am 7 C C C am F sus4 Rejts most el a szárnyad alá, C F dm 7 Erős kézzel takarj be engem. C F C Tenger tombol, zúg, süvít a szél, F am Te emelsz fel a vihar fölé. C F C Uralkodsz hullámok habjain, F F maj9 (2.szor C) Szívem nem fél, Benned remél. C am F sus4 Csak Istenben bízz én lelkem, C F dm 7 Mert Ő él, nagyobb mindennél. F C Szívem nem fél, Benned remél, 2x

13 E A H cisz E A H Uram, te ismersz, látod szívem E A H cisz A E H A E H Ezerszer elbuktam, mégis szerettél, mindig szerettél E A H cisz E A H Jelenléteddel körülveszel E A H cisz A E H Minden időben, mindig szerettél E cisz E A Meghajlok keresztednél, itt folyt ki a drága vér H sus Nincs, mi ennél többet ér E cisz E A Értem győzted le a sírt, megnyitottad a szentélyt H sus Semmi el nem választ már E A H cisz E A H Te jársz előttem, Oltalmazó E A H cisz A E H Kezedben őrzöl, szeretsz, tudom jól A 2 H cisz A cisz H Megnyílt a Menny, elvégeztetett, a kárpit szétrepedt E A H cisz E A H És ha majd egyszer lezárul szemem E A H cisz A E H A E H Ott állsz előttem, mert úgy szerettél, mindig szerettél

14 A Te vagy a királyom, E A Téged áldlak szívemben, hm E sus E Te vagy mindenem, az életem. A Keresem az arcod, E A Mutasd meg a szívedet, fisz hm E sus hadd rejtőzzek el Benned, hatalmas Isten! E A Trónodnál leborulva dicsérlek, E A Téged vár a szívem szüntelen, E fisz Méltó a Bárány, aki értem adtad véred, hm E sus E A E E sus E minden imádat Téged illet, Téged illet! A fisz Mikor távol voltam én, Te utánam jöttél, E és szerető karoddal átöleltél, A fisz most én megyek Hozzád, és én ölellek át, E és szívem mélyéből ajkam Téged áld.

15 A E fisz Áldom szent neved, a mézzel folyó földeken, A E fisz Hol nincs hiányom semmiben, áldom nevedet. A E fisz Áldom szent neved, ha az út a pusztába vezet, A E fisz A száraz, kietlen helyen, áldom nevedet. A E fisz Minden áldást dicséretté formál szívem, A E fisz S ha körülzár a sötétség, azt mondom én: A E fisz Hogy áldott legyen az Úr neve! Áldom nevedet. A E fisz E Áldott legyen az Úr neve! Áldott legyen hatalmas neve! A E fisz Áldom szent neved, ha éppen minden rendben megy A E fisz Ha napfényes az életem, áldom nevedet! A E fisz Áldom szent neved, a szenvedések útján is, A E fisz Bár könnyek között áldozom, áldom nevedet! A E fisz Te adsz és elveszel, Te adsz és elveszel! A E fisz E A szívem így felel: Hogy áldom Szent neved!

16 A hm E A E fisz Neked elhiszem majd, Mikor szólsz szívemhez, E S tudom, hogy meglesz. A hm E A E fisz Neked elhiszem majd, mint a nap mikor felkel, E Olyan biztos szavad. hm 7 A dm Az éjszaka szűnik már, a világosság felragyog rám fisz H fisz H E Sötétség, félelem, fájdalom, kételyek, mind elszáll A hm 7 Én hiszek csodáidban, A maj7 dm Boldogság és fény gyullad fel szívemben A E A Ez a csoda Te vagy nekem A hm E A E fisz Neked elhiszem majd, akkor is, ha nem látlak, E Jézus bízom Benned. A hm E A E fisz Neked elhiszem majd, tudom, hogy eljössz majd, E Azon a szép napon.

17 Áldom az Urat, mindenkor dicsérem szent Nevét A Áldom az Urat, mindenkor dicsérem szent Nevét hm 7 Áldom az Urat, mindenkor dicsérem szent Nevét em A Kősziklám Ő és erős váram. -7 Áldjad lelkem az Urat, em Áldjad lelkem az Urat, fisz hm em A () Áldjad lelkem az Urat, örökké! Az Ő neve támasz, erős bástya, A - 7 Az igaz hozzá fut, és megmenekül.

18 em C Vezess sátradba, Uram, szüntelen hívlak, 4 em Én Istenem vagy Te, úgy vágyom Utánad, em C Engedd hallanom hangod, hisz Tőled van az élet, 4 am 7 Nem ad boldogságot más, csak a Te jelenléted! em Tisztíts meg, ó, Uram szent tüzeddel, am C H 4 H Szentelj meg a Bárány vérével, em Vedd izzó parazsad a mennyei oltárról, C hm 7 em Érintsd meg ajkaim, hogy szent legyek! em C Szólj, Uram, hallja szolgád, a Te kedves beszéded, 4 em Szívem mélyére rejtem, hogy ne vétkezzem többé, em C Készen állok Előtted, hogy tegyem, amit parancsolsz, 4 am 7 Amit rám bízol, Uram, örömmel elvégezzem!

19 A hm 7 A fisz 7 A E Remény, öröm, és béke van a szívemben. A hm 7 A E sus4 Tudom szeretsz! Betöltöd életem! A hm 7 A fisz 7 A E Benned Uram, erőm megújul minden nap! A hm 7 A fisz 7 E sus4 Ajkam dicsér, mert bennem élsz! hm 7 A E A Megvallom, kiben hiszek, és meglátom dicsőséged! A 2 hm 7 A fisz 7 Itt az idő, hogy áldjalak! icsérjelek, szolgáljalak! hm 7 A E Leteszem álmom, terveim trónod elé. A 2 hm 7 A Szeretett gyermeked vagyok! fisz 7 Hiszem, hogy eljön országod! hm 7 E 7 E Királyságodhoz tartozom!

20 A icsérem Őt szentélyében cisz 7 icsérem Őt reggel, délben, este Fisz E Szent nevét zengem A icsérem Őt erejéért cisz 7 Hatalmáért, kegyelméért áldom fisz E Ő a királyom E E A napfelkeltétől, hadd szóljon a dicséret E Keleten, nyugaton, északon, délen A Minden lélegzettemmel a nagy királyt dicsérem fisz 7 yerünk most trónja elé, áldjuk Őt fisz A Áldjuk Őt, áldjuk Őt

21 C em Tied a dicsőség és imádat, F dm Felemeljük kezeinket 7 És dicsérjük szent neved! C Ó, hatalmas kezed am Nagy csodákat tesz, F dm Veled senki nem ér fel, Veled senki nem ér fel!

22 C F F 2x C F Szívem egyre vágyik rád, C F Eltalált egy végtelen világ am 7 F Ez kárpótol mindenért am 7 F F Jézus Krisztus él! C F Minden ember érzi már C F Megremeg a fél világ am7 F Értem adta életét am7 F F Csak ez ad reményt, hogy Jézus él! C F F Megtörtént, eljöttél, kincset adtál, feltámadtál. C am7 am7 F F Csak Tiéd a dicsőség mindörökké Tiéd mindörökké (2x) C F Minden kincsem átadom C F Másom nincsen, száll dalom am 7 F És válaszod szívemhez ér am 7 F F Ez mindennél többet ér C F am7 Feltámadt és él! Övé a Föld, Övé az ég!

23 2 sus 2 2 sus 2 Szavad szólt a mennyből, megtalált am 7 Megnyitottuk szívünk ajtaját Minden szennyet rólunk lemostál em am7 Kiáltunk, keressük orcád 2 em Ó, adj esőt, Szellemed töltsd ki ránk C Szálljon ránk a tűz, megújító tűz 2 Mennyei láng em Szent, Szent Szellem C Szálljon ránk a tűz, megújító tűz 2 Mennyei láng

24 Szívem szomjazik utánad A Végre otthont lelek nálad hm fisz És megpihen a fáradt szívem A Lelked új erővel tölt fel Ő nem hagy el, fogja két kezem em7 Az út melyen járok hozzá vezet hm fisz Nem hagy el, fogja két kezem em7 fisz A A Hiszen Övé egész életem, ó igen

25 A Szívem felbuzdul, lelkem túlcsordul, dicsérlek A Annyi jót tettél, nézem számát sem tudom. A Lelkem áld, imád Megváltóm, E Mert Ő jó, szeret mindenkor E A Élő vízforrás, csak Te vagy, nincs más fisz E Jöjj közel és oltsd el szomjamat E A Erőm, oltalmam, csak Te vagy Uram, fisz E Emelj fel, vigyél a trónodhoz! A Szellemed bennem, szelíden szólsz, én követlek A A múlt messze tűnt, dicsőséged szemlélem. fisz A E Jöjj, nagy király, jöjj nagy Király, Jézus! fisz A E A Föld úgy vár, a Föld úgy vár, Jézus!

26 em 7 C 9 em em 7 C 9 Több vagy nekem már mindennél. em em 7 C 9 Szívemben élsz, enyém lettél, 7 Szeretlek én. em C maj Tudom, közel vagy, magadhoz ölelsz, em 7 C maj mert Tiéd vagyok én, soha nem hagysz egyedül. em em 7 C 9 Az életed feláldoztad, em em 7 C 9 Szabad vagyok, és látom már, 7 Te vagy a cél. C Mindenkor mellettem voltál, H 7 em bár sokszor nem éreztem én, C F éveken át mindvégig vártál rám.

27 em C em C Nálad lett borrá a víz, holtakat életre hívsz. am 7 sus4 Nincs más Isten, nincsen más! em C em C Te ragyogod be az éjt, Te hozod el a reményt. am 7 sus4 Nincs más Isten, nincsen más! em 7 C Te vagy az Isten, aki nevére leborul minden a földön, az égen. em 7 C sus4 Hegyeket mozdít, beteget gyógyít az Úr ma is. em 7 C Te vagy az Isten, aki nevére leborul minden a földön, az égen. em 7 C sus4 Szíveket hódít, sebeket gyógyít az Úr ma is. (instrumental): em 7 C add2 /H sus em 7 C És hogyha Isten velünk, ember mit árthat nekünk? Mert hogyha Te vagy velünk, ki lehet ellenünk? em 7 C És hogyha Isten velünk, ember mit árthat nekünk? em 7 Mert hogyha Te vagy velünk, ki lehet ellenünk? em 7 C add2 /H sus em 7 C add2 /H sus Mi állhat ellenünk?

28 C C Ahogy nézlek Téged, elszáll minden félelem, C Ahogy szól szelíd szavad, nem kérdezek már! C C Amikor érzem, itt vagy, Szent Szellemed hoz közel, C Erős karod átölel és új élet tölt el! F C Refrén: A mennyben van otthonom, 7 Szívem szárnyal szabadon, F C 7 Lelkem megnyugszik Benned, átitatja keneted em C em C A halál itt véget ér, de nem hagy el a remény, 7 Hogy a végén meglátlak, ott fenn! C C Vezess tovább Istenem, és engedd meg értenem C Szent célodat, tervedet, kedves akaratod. C C Adj próbában kegyelmet, bátorságot, hűséget, C Hogy mindvégig győztesen, álljak meg hitben.

29 C C C C Refrén: Az Úr győz! Az Úr győz! C C F C Az Úr győz és uralkodik, F C F Örüljön a föld, örüljön a föld F dm C Vigadozzanak a nemzetek! C C Emésztő tűz jár Előtte, megrontja gyűlölőit, C F A hegyek, mint viasz elolvadnak az Úr előtt, F Félik, rettegik Őt! Az egek hirdetik nevét, a föld zengi dicséretét, A teremtett világ leborul az Úr előtt, Magasztalja Őt! C C C C Refrén: Az Úr győz! Az Úr győz! C C F C Az Úr győz és uralkodik, F C F Örüljön a föld, örüljön a föld F dm C Vigadozzanak a nemzetek! F C A mi Istenünknek, F C A mi Istenünknek!

30 2 A sus4 A 2 2 A sus4 A 2 2 A sus4 A 2 A sus4 A 2 Hatalmas, dicső király hm A sus4 A 2 Menny és föld hozzád kiált em hm7 A C Jöjjön el országod, legyen meg akaratod em A sus4 A Uralkodj mindörökké A sus4 A 2 Minden térd meghajol, A sus4 A 2 Minden nyelv megvallja majd em hm 7 A C Hogy Jézus Krisztus Úr az Atya dicsőségére em A sus4 A Minden szem meglátja majd 2 A sus4 A Isten az egész föld Ura 2 em 7 A sus4 A Ezt hirdeti erőteljes szava 2 A sus4 A Szóljon a dicséret dala hm 7 A sus4 A 2 A sus4 A Isten az egész föld Ura, Ő az Úr!

31 C Isten így szól mindenkihez, ki fényt hord szívében és szeretetet C Nem kell többé rettegnetek, ha a hegyektől nem látjátok az eget. C C sus4 C Mert van, Aki lecsendesíti a tenger vizét, C C sus4 Van egy név, mely győzelemre vezeti népét. em C Mindig győztes leszel, ha karja felemel, szelleme vezérel em C yőztes leszel, ha életeden át Istenedre nézel am C Mindig győztes leszel C C Az úton elfáradunk, és szívünkben olykor fellázadunk C e egy valamit jól tudunk, hogy a trónhoz a kereszten át jutunk. C C sus4 C Mert van, Aki lecsendesíti a tenger vizét, C C sus4 Van egy név, mely győzelemre vezeti népét. em hm C Szavad legyen kardom, igéd pajzsom és páncélom! em hm C B maj A 9 Krisztussal oldalunkon mindig győzni fogunk! am C am C am C E b F add9 mindig győztes, mindig, győztes, mindig győztes leszel!

32 (dm) gm 7 am 7 dm Kérhetnék sokmindent, de nem teszem gm 7 am 7 dm Jelenléted szüntelen keresem gm 7 C 7 F dm gm 7 Nálad megvan minden, ami kell nekem gm 7 A 7 Kezem a kezedbe teszem (dm) gm 7 am 7 dm Kereslek már éjjel és nappal gm 7 am 7 dm Kereslek már minden mozdulattal gm 7 C 7 F dm gm 7 Végigsimítasz árnyékoddal gm 7 A 7 Közelebbről szól a dal (dm) gm 7 am 7 dm Aki keres Téged, az megtalál gm 7 am 7 dm Megragadod és akkor Eléd áll gm 7 C 7 F dm gm 7 Attól kezdve mindig Veled jár gm 7 A 7 Megnyílik a határ Na na na na naa na-na naa na na Na na na na naa na-na na-nan na Na na na na naa na naa naa naa Na-naa na na na na na (legvégén: dm)

33 em 7 C maj7 am 7 hm 7 Jót terveztél az életem felől, szívből örülsz mikor jót tehetsz velem. em 7 C 7 am 7 hm 7 em Értem adtad Jézust a Bárányt, hogyne ajándékoznál mindent nekem. C maj7 hm 7 C maj7 hm 7 Mielőtt megszülettem Te már elhívtál. C maj7 E sus7 E 7 Szerelmed, mint napfény árad rám. C maj7 hm 7 C maj7 hm 7 maj7 am H sus H Kegyelmed örökké tart, sosem múlik el. Fiaddá fogadtál! C maj7 hm 7 C maj7 hm 7 Jézusban fiad vagyok, szeretett gyermek. C maj7 E sus7 E 7 Te lettél az igaz gyöngy akiért élek. C maj7 hm 7 C maj7 hm 7 maj7 am H sus H Semmi nem választ el a Te szerelmedtől. Te vagy már örökségem! em 7 C maj7 am 7 hm 7 Jót, igen jót, igen jót, igen jót terveztél! em 7 C maj7 am 7 hm 7 em Jót igen jót, jót terveztél! em 7 am 7 em 7 am 7 Kiáltom Abba szerelmes Atyám, Abba szerelmes Atyám, em 7 am 7 hm 7 em Abba szerelmes, szerelmes Atyám!

34 hm A Isten jó énhozzám, az Ő dicsőségét zengi minden száj, hm A Isten jó, mindig jó, Lénye fénysugár sötét éjszakán, A Isten jó, Isten jó énhozzám! A hm hm A Árnyas völgyön, mikor átmész, és sötétség borul rád, A hm A Nem kell félned, vezet téged, biztonságban megtart Ő, em A em A Megígérte, hogy nem hagy el, figyel rád, szava égő tűz! A hm hm A Bűnös voltam és méltatlan, de Te értem meghaltál, A hm A Szellemeddel betöltöttél, örök győzelmet adtál, em A em A Ezért felállok és kiáltom, végtelen kegyelmed hozzám! hm fisz am em Ó, én nem is érthetem, azt, hogy mit tettél velem, B F A A Lelkem kezedben van, és hit által tisztán láthatok!

35 am am / F maj7 2x am dm am Tiéd a végtelen, a kárpiton túli tér F C Tiéd a menny és a Föld, néped Izrael am dm am icsőség Királya jöjj, hatalmad öltözzed fel F C Szívünk úgy vágyódik Rád, jöjj győzelmes Úr F És meglát minden szem F /A /H Ahogy büszkén visszatérsz am F Adonáj, Adonáj C Minden térdet hajt örök trónodnál am F Adonáj, Adonáj C am F Minden nyelv így szól: Te vagy Úr, Király, Adonáj am dm am Rád vár Jeruzsálem, imánk Hozzád száll F C íszes kapukon át, mikor vonulsz be már F F /A /H F 2 És egész Sion zeng: Baruch hábá b sem C F 2 C Neked hódol a teljes Föld! Neked hódol a teljes Föld!

36 E fisz E fisz Fénye megtörte az éjt, és öröm áradt rám. E fisz E Vére megmosta szívem azóta élek már! A E E Átformált, és megváltozott minden A E E Átformált, és véget ért a gyász! E fisz E fisz Megtart erős keze, lábam sziklán áll, E fisz E Szívem új dalba kezd, győzelem vár rám! E Jézusban van győzelmünk! E Jézusban van győzelmünk!

37 Nem volt reményem és nem volt barátom, Egyedül voltam itt a világon, C am 7 Nem ismertem Őt, de közel jött hozzám. Új reményt adott és átformált engem, Ami volt elmúlt, új ember lettem, C am 7 rága Szellemét küldte el hozzám! Refrén: Megtalált az Úr és elhívott engem, F C Mindenem Övé, a gyermeke lettem, C Megtalált az Úr és elmúlt minden félelmem. Megtalált az Úr és viszem a jó hírt, F C Jézus ma is él és nevemen szólít, C Megtalált az Úr és elmúlt minden félelmem, 7 Jézus él a szívemben! C Megtalált az Úr, megtalált az Úr,megtalált az Úr, 7 Jézus él a szívemben!

38 C em Mit is mondhatnék? Te vagy, ki megváltottál, C em rága véreddel hófehérre mostál, C em Mindenem lettél, Tiéd az egész lényem, C em C em Ég a tűz bennem, csak Érted élek már! C em Minden nap, Uram, ráállok Igédre, C em Téged hívlak, légy a segítségem, C em Vezess hát engem tovább a keskeny úton, C em Add, hogy életem a világban tüzet gyújtson! C em Refrén: Minden nap csak Érted élek, C em Minden nap követlek Téged, C em Minden nap Veled járok, Uram! em Érted élek minden nap! em Érted élek minden nap! em em Érted élek minden nap, Uram!

39 C am F Minden nap újabb döntés C am F Merre menjek, hová hívsz C F C F Megtennem sokszor nehéz, amit mondasz, amit kérsz C am F Hogyha néha elbukom C am F Felsegítesz, jól tudom C F C F A Ha visszanézek utamra, mindig ott voltál Uram em 7 Kiáltom: mindig jobban vágylak ismerni Téged em 7 Teljes szívből bízom Benned, Rád van szükségem E A Kereslek, minden nap, mutasd meg arcodat A (elejére menet: C ) Kérlek, hadd lássam akaratod Uram!

40 Eljöttél szétszéledt sus Kirabolt juhaid közé sus Szolgáltál, meghaltál sus hm e harmadnapra feltámadtál sus hm Isten egyszülöttét küldve Közel jött hozzánk A Ki így szeret, nincs más! A Elértél, kihívtál A Örök életet adtál A Veled megnyílt a menny A Szívem mindörökké zeng A (hm) Halleluja! Így lettem újjá!

41 /C /B /A Játéknak vége Isten harcra hív, Te döntöd el, hogy kivel vívsz A A e ne várj csodát, ha a rossz oldalon állsz. /C /B /A Lehetne könnyebb is, de nem így van. Van egy ígéret ami fogva tartja a A A A szívemet, hogy Isten haza vár 2x (hogy Isten haza vár) A hm 7 Odaadok mindent, odaadom kincsem, csak az örök életet megnyerjem. A hm 7 A hm 7 A Ami harc vár rám, tudom rád is vár. Veled küzdeni kész a szívem. A A Jöhet bármi érhet, sziklára állva léptem meg nem inog. A hm 7 A Jöhet bármi érhet, sziklára állva, többé nem alkuszom meg /C /B /A Elvetted tőlem minden bűnömet, Te lettél célom és az életem A hm7 Tudom jól van ez, igen a Szent Szellem vezet A És többé nem fordulok meg.

42 Olyan hatalmas a te irgalmad, amilyen magasan van az ég Még a számon sincs a szó, Te már tudod mire van szükség A hm Mert úgy szerettél minket, hogy egyszülötted adtad értünk A C Hogy el ne vesszünk végleg, hanem higgyünk és imádjunk Jézus nevében Imádunk Téged mennyei Atyánk hm A Intro: Imádunk Téged Jézus nevében! És adtad a Szellemed nekünk, hogy megismerjünk Téged És megnyitottad a szemeinket, hogy lássuk dicsőséged

43 A Trónodnál imádlak én szépséged elborít A Szellemed átjár meggyógyít em 7 A A A feltámadás ereje ami a sírt legyőzte em 7 fisz 7 A Magával ragad eláraszt újjá teremt életet ad A Imádlak Téged Uram mindenem lettél A Tisztelet hódolat szálljon fel Trónod elé A icsőséged körbevesz eltűnik minden félelmem hm 7 Áldásod árad rám érzem más ember lettem : hm 7 A más ember lettem

44 hm A sus A öntést hoztam, Jézus, a szívemben hm A C A sus A Hadd legyek egészen a Tied hm A sus A Véred folyt énértem, hogy élhessek hm A C A sus A Hódolattal állok Előtted A Neked adom szívem em 7 És Tiéd mindenem A sus Csak Érted élek már A Minden lélegzetem em 7 Minden perc, mit adsz nekem A sus Imádja nagy neved

45 gm gm hm Mint szarvas hűs folyóvízhez, úgy vágyik lelkem Istenhez, hm A Ő megszabadít, elveszi minden terhem. gm gm hm Kegyelme újra átkarol, lelkemről minden lánc lehull, hm A Megvigasztal, az ami fájt, emlék csupán. em A Csak Ő és én, nem kell más, Utána vágyom, C A sus4 A 7 Jelenlétében csodálom szépségét! Soha nem leszek többé az, aki voltam rég, hm A A Mert Ő rám talált és megfordult a világ, Szívem Érte ég és bármit megtennék, hm A Hogy házában maradjak!

46 dm B F C Isten eljött, ember lett értem. Ámen, ámen dm B F C yőzelmet szerzett a Kereszten. Ámen, ámen dm B F C Szenvedett, új életre kelt. Ámen, ámen dm B F C Atyja jobbján foglal most helyet. Ámen, ámen F gm F gm Hatalmas az Úr dicsősége örökké F gm F gm Hatalmas az Úr dicsősége F gm F gm Teljes szívből éneklem a Mindenség Urának B C F Hatalmas dicsőséged! dm B F C Vérrel fedett bűntelen kezed. Ámen, ámen dm B F C Nem tarthatták fogva a szegek. Ámen, ámen dm B F C Nagy jóságod kiárad ránk. Ámen, ámen dm B F C Halleluja, visszajössz hozzánk. Ámen, ámen F C Te vagy az, aki volt, te vagy az, aki van dm B Te vagy az, aki majd eljön.

47 F C B F Nincs olyan, mint Te! B F dm C Semmi nem pótolja szerelmedet! F C dm B A világ összes kincsét elveszthetem, F C F csak Te megmaradj nekem! (Ism: B, C) Átmenet: dm, B, F, C dm am 7 Mint folyóvíz, árad irgalmad. dm C F Sebeidből gyógyulás! dm B F Viharban két karod átölel. B C Biztonság vár rám!

48 A Odaadom Neked mindenemet, A Amit akarsz, cselekedd meg most velem! A Legyen, ahogy akarod! A Kincseiddel töltsd meg életemet, A Adj nekem látást, hogy ne tévedjek el! A Újítsd meg friss keneted! E fisz E A Formálj át engem, hogy hasonlítsak Rád! E fisz cisz E rága Szellemeddel gyere közel hozzám! A cisz E Egy pillantásod, ha megtalál, az többet jelent minden szónál! A cisz E Jelenléted, ha eláraszt engem. A cisz E Egy villanás dicsőségedből, és újjá lesz minden bennem. A cisz E A Jézus vérén át jövök Hozzád, tüzed ég a szívemben!

49 Jézus, Te légy forrásom em em Te légy a fény, a középpont, Jézus! Jézus, Te légy reményem em em Életemben a középpont, Jézus! A 7 Te légy a tűz a szívemben A Égi szél a lelkemben A hm 7 Életem Tőled kaptam én em Jézus, Jézus Jézus, Te légy ösvényem em em Látásom légy és vezérem, Jézus! Jézus, Te légy forrásom em em Te légy a fény, a középpont, Jézus!

50 Kiontott vér, amely értem is folyt, feloldott bűnöm alól A Kiáltásod felszállt, amikor meghaltál értünk Taníts még, szívem hajoljon feléd, vezess, ha eltévedek A Hogyha néha nehéz, megerősít az, hogy Te élsz A A Ahol voltam rég, Vissza nem mennék Ő él és megbocsát, az életem helyreállt icsérd, lelkem áldd, szent nevét, a Királyt hm Tüzed száll ránk, tüzed száll ránk, erőd átjár

51 A hm 7 Király vagy, Király vagy, Jézus Király! A hm 7 Király vagy, Király vagy, Jézus Király! Most felemeljük szívünket, A Most felemeljük kezeinket, hm 7 () Trónod elé járulunk, imádva légy!

52 em Fény Királya Ő, fenségbe öltözött C Örüljön a Föld, örüljön a Föld em Mert fény veszi körül, a sötétség menekül C Megremeg, ha szól, megremeg, ha szól Mily nagy, Istenünk em Énekeld: mily nagy, Istenünk C Lásd meg: mily nagy, mily nagy Istenünk em Örökkévaló, időn uralkodó C Kezdet és a vég, kezdet és a vég em Ő az Atya Isten, a Fiú, Szent Szellem C A győztes oroszlán, a megölt bárány em Minden név felett való, dicséretre méltó C Szívem énekel: Mily nagy Istenünk

53 em sus4 C em sus4 C Úr vagy Jézus mennyen-földön, király itt a szívemben em sus4 C em 9 C C em Kigúnyolhat engem a világ, én hirdetem neved! C em em sus4 C em sus4 C Felkent, bátor nemzedék jön kiáltva: szabad élet vár em sus4 C em 9 C Hidd el, Jézus győztes harcba vár. Ő számít rád! C em Mert az Úr ma új népet hív ki, ha kész vagy Őbenne bízni C am C A harcban győzelmet ad nekünk. Ő él bennünk! C em Mert az Úr ma új népet hív ki, ha kész vagy Őbenne bízni C am C A harcban győzelmet ad nekünk. em C am em C am em C am Örök élet vár rám, örök élet vár rád, ha Benne élsz am em C am Örök élet vár rám, örök élet vár rád, ha Benned él am em C am Örök élet vár rám, örök élet vár rád, fogadd el ma még am em C am Örök élet vár rám! Jézus él, Ő bennem él am C em Örök élet vár rám! Jézus vár rád, Ő megbocsát am C em Örök élet vár rám! Itt az idő, ma még nem késő

54 A E A E Áldás, méltóság és erő, minden a Tiéd, Uram! A E fisz E A fisz 7 E icséret, tündöklés bölcsesség, minden a Tiéd! A E A E Imádás, tisztesség, rajongás, minden a Tiéd, Uram! A E fisz E A fisz 7 E A hála örökkön-örökké minden a Tiéd! E E Betölti dicsőséged az egész föld színét F C F C A Telve legyen, telve legyen fényeddel! F C F C A Telve legyen, telve legyen fényeddel!

55 A fisz 7 Jézus, királyom vagy, Szent Szellem, örömöt adsz E A Atyám, békém és fényem vagy A fisz 7 Jézus, csak te vagy ilyen Szent Szellem, maradj mindig velem E A Atyám, vigyázol rám, tudom E A A mennyben csak te vagy az Úr E A Minden hegy téged áld E A A tenger zúg: halleluja hm 7 cisz 7 És mi téged imádunk A Egy szerelmes énekkel A fisz 7 Jézus, megmentettél, Tiéd a hálám mindörökké E A Jézus, életem célja vagy A fisz 7 Jézus, félelmetes, milyen mély a te szereteted E A Jézus, oly értékes vagy nekem

56 C am F Magasztallak Jézus, dicsőítlek Jézus C F Kezem Hozzád nyújtom, így állok Eléd! C am F Szeretlek Királyom, Te vagy csak Megváltóm C F C C Magasztallak Jézus, így járulok Eléd! am C F C Jézus, Te vagy az Út, tudom, nincs más név am C B A korona Tiéd, Király, ki örökké él am C F C Imádjuk a Fiút, milyen méltó név am C B Ereje elborít, vére megszabadít

57 C Uram, hirdetem hűségedet; dicsérlek nagy tetteidért C Irgalmad ígérete nem múlik el, szövetséged szilárd akár az ég F C Erős pajzs és biztos oltalom, megtartod népedet! F C A Kegyelmed fiaidnak hatalmat ad, ezt mondja ígéreted! B F Elfut az ellenség, C dm erős karoddal szórod szét, B F C A vad vihart Te csendesíted el, B F Tiéd a mindenség, C em Téged hirdet föld és ég B F C Boldog a nép, mely Téged ünnepel! C Jog és igazság trónod támasza, előtted hűség, szeretet jár C Nevednek örvendezek mindennap, örökké te vagy a király!

58 fisz hm 2x fisz hm Kegyelmed elég, több mint elég, Igédben bízok én. fisz hm A Így várok Rád, vonj közel megint, Szellemed újítson meg! em A Fisz hm Leborulok előtted, leborulok előtted és imádlak Téged! fisz hm Jelenlétedben világíts nekem, Szavad hatalmával fisz hm A Helyreálltam, szabaddá lettem, szellemed segít engem! em A Fisz hm Leborulok lábadhoz, leborulok lábadhoz és imádlak Jézus! A em hm /2x A Önként adtál oda mindent, életedet a kereszten em hm Mily nagy szeretet! Mit adott nekünk a mi Istenünk! A A halálból fölemeltettél, Életed lett nekünk a fény, em hm Szolga-Király, Szabadító, A mi Istenünk

59 em A seregek Ura velünk van, am C Jákob Istene a mi várunk. B 7 em C B 7 Ő a mi oltalmunk, erősségünk. em A seregek Ura velünk van, am C Jákob Istene a mi várunk. B 7 em C B 7 Biztos segítség a nyomorúságban. E 7 am em B 7 em Ezért nem félünk, ha lábunk alatt megremeg a föld, E 7 am em F 7 B 7 vagy ha háborog a tenger, és minden hegy ledől. em A seregek Ura velünk van, am C B 7 em C B 7 Jákob Istene a mi várunk. Magasztalja Őt az egész Föld! Coda C B 7 : Magasztalja Őt : C B 7 em am em B 7 em magasztalja Őt az egész Föld!

60 dm gm 7 Adj hálát, mert jó az Úr, B C dm Az Ő szíve mindig értünk ég, dm gm 7 icsérd Őt, Néki énekelj hát, B C dm Mert az Ő szentsége fénylő! gm 7 dm Bár az ellenség folyton támad, C dm Hogy elvegye földünk, gm 7 dm Ám az Úr az Isten a győztes, E 7 A Így a csata eldőlt már!

61 B F C dm Az Úr, oly csodálatos nincs más, csak Ő mindenható B F C dm Hatalma örökké tart, a mi Istenünk az Úr. B F C dm icsérd és magasztald Őt mert jó és örökké való B F C dm Oly szent és dicsőséges a mi Istenünk az Úr. C dm A mi istenünk az Úr

62 gm dm F C icsőséged most is átjár, kegyelmed megérint gm dm F C Érzem hatalmas erődet, ahogy leszáll közénk gm dm F C Angyalok imádnak téged, szárnyukon dicsőséged gm dm F C Mint a sok vizek zúgása, hallom ezt az éneket gm dm F C Lalala, gm dm F C icsőséged most is átjár, kegyelmed megérint gm dm F C Szívem minden kívánsága, hogy lássam arcod megint gm dm F C Angyalok imádnak téged, szárnyukon dicsőséged gm dm F C Mint a sok vizek zúgása, hallom ezt az éneket gm dm F C gm dm F C Szent vagy, szent vagy, szent vagy, szent vagy.

AHOGY NÉZLEK TÉGED. A Királynak áldozok A Királynak áldozok Néki szolgálok

AHOGY NÉZLEK TÉGED. A Királynak áldozok A Királynak áldozok Néki szolgálok AHOGY NÉZLEK TÉGED Ahogy nézlek téged Elszáll minden félelem Ahogy szól szelíd szavad Nem kérdezek már Amikor érzem itt vagy Szent Szellemed hoz közel Erős karod átölel És új élet tölt el A mennyben van

Részletesebben

TE VAGY AZ URAM, SZENT VAGY

TE VAGY AZ URAM, SZENT VAGY TE VAGY AZ e a/e Te vagy az, akiből élet árad e a/e Te vagy csak igaz szó a számban. D C e a/e Szívem kincse, lélegzetem, mindenem. Te vagy az, akire mindig vártam, Hajnalcsillag vagy az éjszakában, Olyan

Részletesebben

Budapest-Külső-Kelenföldi Református Egyházközség 1115 Budapest, Ildikó tér 1. Ifjúsági Gitáros Füzet

Budapest-Külső-Kelenföldi Református Egyházközség 1115 Budapest, Ildikó tér 1. Ifjúsági Gitáros Füzet Budapest-Külső-Kelenföldi Református Egyházközség 1115 Budapest, Ildikó tér 1. Ifjúsági Gitáros Füzet 2009 Tartalomjegyzék A mélyből Hozzád száll szavam 40. A Nap felkelésétől lenyugvásáig 10. A sár lehúz,

Részletesebben

Refit REFORMÁTUS IFJÚSÁGI ISTENTISZTELET DALGYŰJTEMÉNY

Refit REFORMÁTUS IFJÚSÁGI ISTENTISZTELET DALGYŰJTEMÉNY Refit REFORMÁTUS IFJÚSÁGI ISTENTISZTELET DALGYŰJTEMÉNY TELJES SZÍVBŐL Jeremy Camp - Worthy of my praise G Teljes szívből (teljes szívből) F Áldom neved (áldom neved) C Teljes lényem (teljes lényem) G Am

Részletesebben

KERESZTÉNY GYÜLEKEZET. Énekeskönyv. Keresztyén Ifjusági Missziós Alapítvány

KERESZTÉNY GYÜLEKEZET. Énekeskönyv. Keresztyén Ifjusági Missziós Alapítvány KERESZTÉNY GYÜLEKEZET Énekeskönyv Keresztyén Ifjusági Missziós Alapítvány Ez az én szeretett Fiam, akiben gyönyörködöm; reá hallgassatok! Máté 17,5b TARTALOMJEGYZÉK 1. rész...4 2. rész...57 3. rész...99

Részletesebben

Új kiadás A zsoltárok könyve

Új kiadás A zsoltárok könyve 1 Új kiadás A zsoltárok könyve Az 1975-ben megjelent és 1990-ben revideált protestáns új fordítású Biblia legújabb revíziójának próbakiadását tartja kezében a Tisztelt Olvasó. A Magyar Bibliatársulat 2006-

Részletesebben

É N E K F Ü Z E T S Z Á M Á R A Ö S S Z E Á L L Í T V A MILYEN GYÖNYÖRŰ A SZÉP DICSÉRET! Z S O L T Á R O K K Ö N Y V E 1 4 7 : 1

É N E K F Ü Z E T S Z Á M Á R A Ö S S Z E Á L L Í T V A MILYEN GYÖNYÖRŰ A SZÉP DICSÉRET! Z S O L T Á R O K K Ö N Y V E 1 4 7 : 1 É N E K F Ü Z E T A S V Á B H E G Y I R E F O R M Á T U S G Y Ü L E K E Z E T S Z Á M Á R A Ö S S Z E Á L L Í T V A MILYEN JÓ ISTENÜNKRŐL ÉNEKELNI, MILYEN GYÖNYÖRŰ A SZÉP DICSÉRET! Z S O L T Á R O K K

Részletesebben

Vártam, hogy végre szóljak, azt, hogy elmondjam, mit is gondolok. Hallgasd, hallgasd meg kérlek, azt, mi számomra a legszentebb dolog!

Vártam, hogy végre szóljak, azt, hogy elmondjam, mit is gondolok. Hallgasd, hallgasd meg kérlek, azt, mi számomra a legszentebb dolog! FEB tábori dalgyűjtemény - 1 - készült:1997 augusztus-szeptember 1. SZÁLLJ FEL C dm E7 am F G C Szállj, szállj, szállj fel magasra, dalom hódítsd meg most a kék eget. C dm E 7 am F G C Jöjj, jöjj, kérlek

Részletesebben

Idézetek Boldog Charles de Foucauld írásaiból

Idézetek Boldog Charles de Foucauld írásaiból Idézetek Boldog Charles de Foucauld írásaiból Forrás: P. Gabriele di S. M. Maddalena O.C.D.: Benső végtelen 2. kiadás, SzIT, Budapest, 2006 Fordította: Puskely Mária SSND Ó Istenem, taníts engem, de ne

Részletesebben

B F C Hamis érvelések, feltételezések nem fejthetik meg Őt. B F G Vers és az ének, szobrok és a képek nem mondhatják el, milyen nagy Ő.

B F C Hamis érvelések, feltételezések nem fejthetik meg Őt. B F G Vers és az ének, szobrok és a képek nem mondhatják el, milyen nagy Ő. Minden áldás am F Soha nem volt még ilyen áldott éj, am mely a világra így hatna. am F Nem is lesz most már, hiszen nincs senki más, am F am ki önmagát így adná, s a sötétséget eloszlatná. Jött, mint kisgyermek,

Részletesebben

Slágerek. Kenéz Heka Etelka

Slágerek. Kenéz Heka Etelka Slágerek Kenéz Heka Etelka Kenéz Heka Etelka Slágerek és saját versek Felelős kiadó: Kenéz Heka Etelka Nyomdai munkák: Norma Nyomdász Kft. Hódmezővásárhely ISBN: 963 460 975 9 Régi idők dalai versekben

Részletesebben

Öt nap alatt a Mennyben és a pokolban

Öt nap alatt a Mennyben és a pokolban Öt nap alatt a Mennyben és a pokolban Bernada Fernandez bizonyságtétele Puerto Rico-ból. Az egész egy este kezdődött, amikor nagyon beteg voltam. Jóllehet dícsértem az Urat, az erőm azonban elhagyott és

Részletesebben

Turan Oflazoglu NAGY SZULEJMÁN SZULTÁN. Terebess Kiadó Budapest, 2000

Turan Oflazoglu NAGY SZULEJMÁN SZULTÁN. Terebess Kiadó Budapest, 2000 Turan Oflazoglu NAGY SZULEJMÁN SZULTÁN Terebess Kiadó Budapest, 2000 Fordította: Tasnádi Edit NAGY SZULEJMÁN SZULTÁN TÖRVÉNYHOZÓ ÉS FENSÉGES tragédia két felvonásban Kötetünk a Török Köztársaság Nagykövetsége

Részletesebben

Mácz István: Élni vagy meghalni?

Mácz István: Élni vagy meghalni? PPEK 533 Mácz István: Élni vagy meghalni? Mácz István Élni vagy meghalni? mű a Pázmány Péter Elektronikus Könyvtár (PPEK) a magyarnyelvű keresztény irodalom tárháza állományában. Bővebb felvilágosításért

Részletesebben

SZELLŐ, MELY SIMOGAT. Kenéz Heka Etelka válogatott költeményei

SZELLŐ, MELY SIMOGAT. Kenéz Heka Etelka válogatott költeményei SZELLŐ, MELY SIMOGAT Kenéz Heka Etelka válogatott költeményei SZELLŐ, MELY SIMOGAT Kenéz Heka Etelka válogatott költeményei részben saját illusztrációival Felelős kiadó: Kenéz Heka Etelka Nyomdai munkák:

Részletesebben

ÁLOMBAN (STATE OF DREAMS)

ÁLOMBAN (STATE OF DREAMS) ÁLOMBAN (STATE OF DREAMS) Felriadtam, valami elűzte álmom Hát nem furcsa ez az élet? Oly szép vagy, oly édes! Imádom nézni, ahogy alszol Egy milliót is megérne, ha megtudhatnám a nevedet Minden, amire

Részletesebben

Pável István SZEX, SZERELEM ÉS EGYÉB CSACSKASÁGOK

Pável István SZEX, SZERELEM ÉS EGYÉB CSACSKASÁGOK Pável István SZEX, SZERELEM ÉS EGYÉB CSACSKASÁGOK Pável István Szex, szerelem és egyéb csacskaságok Pável István Szex, szerelem és egyéb csacskaságok Új bevezetés Ez a kiadás, a korábbiakhoz képest, több

Részletesebben

Isten Országa a Bibliában. A Szentlélek a Bibliában

Isten Országa a Bibliában. A Szentlélek a Bibliában Dr. Kovács L. P. Bánk OFM BIZONY MONDOM NEKED, MÉG MA VELEM LESZEL A PARADICSOMBAN Lk 23,43 Isten Országa a Bibliában A Szentlélek a Bibliában Készült XVI. Benedek pápa PORTA FIDEI motu propio apostoli

Részletesebben

BIBLIA-TANULMÁNYOK 2010/3., 2. RÉSZ A RÓMABELIEKHEZ ÍRT LEVÉL

BIBLIA-TANULMÁNYOK 2010/3., 2. RÉSZ A RÓMABELIEKHEZ ÍRT LEVÉL BIBLIA-TANULMÁNYOK 2010/3., 2. RÉSZ A RÓMABELIEKHEZ ÍRT LEVÉL BIBLIA-TANULMÁNYOK 2010/3. A RÓMABELIEKHEZ ÍRT LEVÉL 2. rész BIK KÖNYVKIADÓ BUDAPEST, 2010 A tanulmányokat összeállította: Hites Gábor (7 11.,

Részletesebben

Az evangélium tantételei

Az evangélium tantételei Az evangélium tantételei Eljutnak tehát Megváltójuk és tana minden egyes pontjának megismerésére, hogy tudhassák, miként jöjjenek hozzá és legyenek megszabadítva. 1 Nefi 15:14 Az evangélium tantételei

Részletesebben

Nálad költöm el tanítványaimmal a húsvéti vacsorát.

Nálad költöm el tanítványaimmal a húsvéti vacsorát. www.communio.hu/luxchristi 2009. Húsvét X. évf. 1. szám (36) A dunaharaszti és taksonyi katolikus egyházközségek lapja Nálad költöm el tanítványaimmal a húsvéti vacsorát. [Mt 26,18] Megváltó Krisztusunk!

Részletesebben

Szombati Bibliai Tanulmányok. Mint van megírva (II.) 2009. április - június

Szombati Bibliai Tanulmányok. Mint van megírva (II.) 2009. április - június Szombati Bibliai Tanulmányok Mint van megírva (II.) 2009. április - június Szombati Bibliai Tanulmányok Mint van megírva (II.) 2009. április - június Tartalom 1. Bűnbánat és megtérés 5 2. Keresztény tökéletesség

Részletesebben

Rázd ki magad a porból

Rázd ki magad a porból Graham Powell Rázd ki magad a porból Graham Powell A mű eredeti címe: Christian, set yourself free! Sovereign World Trust PO BOX 777 Tonbridge Kent TN11 9XT England All rights reserved Minden jog fenntartva.

Részletesebben

A Nagy Orvos lábnyomán

A Nagy Orvos lábnyomán A Nagy Orvos lábnyomán Ellen G. White Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Ajánlás... 5 Előszó... 5 Az igazi orvos-misszionárius... 6 1. Példaképünk... 6 Testvéri szeretet...9 Személyes szolgálat...9 2.

Részletesebben

A MAGYAR EVANGÉLIUMI RÁDIÓ ALAPÍTVÁNY KIADVÁNYA 2007./3. szám

A MAGYAR EVANGÉLIUMI RÁDIÓ ALAPÍTVÁNY KIADVÁNYA 2007./3. szám A MAGYAR EVANGÉLIUMI RÁDIÓ ALAPÍTVÁNY KIADVÁNYA 2007./3. szám Még a fának is van reménysége: ha kivágják, újból kihajt, és nem fogynak el hajtásai. Még ha elvénül is a földben gyökere, ha elhal is a porban

Részletesebben

VESD AZ ÚRRA TERHEDET

VESD AZ ÚRRA TERHEDET A Pomáz-Csobánkai Református Társegyházközség lapja III. évfolyam 4. szám Szenved e valaki közöttetek? Imádkozzék! Öröme van e valakinek? Énekeljen dicséretet! Beteg e valaki közöttetek? Hívassa magához

Részletesebben

MANNA. Erőt ad a megfáradtnak. Erőről erőre (Zsolt 84,8) VI. évf. 8 9. szám A Budai Baptista Gyülekezet lapja 2010. aug. szept.

MANNA. Erőt ad a megfáradtnak. Erőről erőre (Zsolt 84,8) VI. évf. 8 9. szám A Budai Baptista Gyülekezet lapja 2010. aug. szept. VI. évf. 8 9. szám A Budai Baptista Gyülekezet lapja Erőről erőre (Zsolt 84,8) Hányszor hittem már, hogy elfogyott erőm! Vége, nincs tovább Megtántorodtam, már-már elestem, elborított a nyomorúság. Szóltam:

Részletesebben

azaz A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS KÁROLI GÁSPÁR A KRISZTUS SZERETETE EGYHÁZ GONDOZÁSÁBAN

azaz A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS KÁROLI GÁSPÁR A KRISZTUS SZERETETE EGYHÁZ GONDOZÁSÁBAN ÚJ TESTAMENTUM azaz A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS ÚJ SZÖVETSÉGE KÁROLI GÁSPÁR fordításában A KRISZTUS SZERETETE EGYHÁZ GONDOZÁSÁBAN A Z Ú J S Z Ö V E T S É G K Ö N Y V E I Máté Evangéliuma.............................

Részletesebben

I. MI A KONFIRMÁCIÓ? KÉRDÉSEK

I. MI A KONFIRMÁCIÓ? KÉRDÉSEK I. MI A KONFIRMÁCIÓ? KÉRDÉSEK 1. Mi a konfirmáció? Felfedező úthoz hasonlítottuk: megismerjük benne református keresztyén hitünk tanításait, egyházunk életét, valamint az egyház Urát, a mi Urunk Jézus

Részletesebben

Hallottalak sírni téged

Hallottalak sírni téged Haza melyik út vezet A szívem égtıl elzárt madár De érzem egyszer hazatalál Karodon vittél évekig És most is énrám vársz Már érzem haza melyik út vezet Nélküled minden nagyvárosban Az utcán kígyók közt

Részletesebben