K I V O N A T. Monorierdő Községi Önkormányzat képviselő-testületének január 18-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "K I V O N A T. Monorierdő Községi Önkormányzat képviselő-testületének január 18-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből:"

Átírás

1 Monorierdő Községi Önkormányzat képviselő-testületének január 18-án megtartott ülésének könyvéből: Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2007.(I.18.) Kt. A Monor és Monorierdő község közigazgatási határának és vagyonmegosztásának kérdéseiről A képviselő-testület Monor Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 566/2006 (XII.14.) számú testületi határozatával, - mely a két település leválásával összefüggő döntéseit tartalmazza kapcsolatban az alábbiakban alakítja ki álláspontját közigazgatási határának és vagyonmegosztásának kérdéseiről:, A képviselő-testület rögzíti, hogy a lefolytatott vagyonmegosztási tárgyalások ez ideig nem vezettek konkrét eredményre, de a tárgyalásokat az álláspontokat folyamatosan egyeztetve folytatni kívánja., A képviselő-testület nem vitatta és nem vitatja, hogy szeptember 30-ig Monor és Monorierdő egy települést alkotott. Figyelembe az Alkotmány, az Ötv., az Aht., az Ámr. és egyéb vonatkozó jogszabályokra, szeptember 30-át megelőző időszak költségvetését nem kívánja megbontani, erre jogi lehetőség nincs., A képviselő-testület a magyarországi gyakorlatban példátlannak tartja, hogy Monor város önkormányzata a szétválás után hónapokban pénzt kérjen az átmeneti időszakban a levált települési önkormányzat igazgatási vagy gazdálkodási feladat ellátásáért. Kéri az erre vonatkozó döntések megváltoztatását. 4., A képviselő-testület egyetért azzal, hogy a október és december 3 közötti időszakban kiadásaival és bevételeivel a két település egymás között elszámol. Kéri Monor város önkormányzatát, hogy a megjelölt időszakra Monor város i hivatalával Monorierdő településre vonatkozóan annak költségvetését és zárszámadását haladéktalanul készítse el. Kéri, hogy a október 1-et követően a befolyt bevételek, amelyek Monorierdő lakosságától vagy intézményeitől érkeztek, illetve az állami támogatás és személyi jövedelemadó, ami Monorierdőt illeti egyértelműen Monorierdő község önkormányzatának számlájára kerüljön át.

2 5., A képviselő-testület a közigazgatási terület lakosságszám arányos megosztását a két település között azonnal fogadja el, hogy az összes - a leválás előtti területből a jelenlegi belterületi részeket levonva kerül megosztásra az így keletkezett külterület. 6., A képviselő-testület egyetért azzal, hogy a településeket a térképen jelzett határukon belül eső önkormányzati vagyontárgyak (forgalomképes, korlátozottan forgalomképes, forgalomképtelen vagyontárgyak) megilletik. 7., A képviselő-testület az önkormányzatok tulajdonát képező üzletrészek tekintetében az Erdőgáz Kft. és az Uszoda Kht. kivételével a lakosságszám arányos megosztás elvével egyetért. Az Erdőgáz vonatkozásában a képviselő-testület álláspontja: amennyiben Monor város kéri az Erdőgáz Kft. lakosságszám arányos megosztását, akkor Monorierdő kéri a Monorgáz Kft. megszűnésével keletkezett vagyon Monorerdőt megillető lakosságszám arányos részét. Ennek alapján a képviselő-testület kéri az Erdőgáz Kft. 51%-os önkormányzati tulajdon átadását Monorierdő részére, s ezzel egyidőben lemond a Monorgáz Kft. vagyoni részesedéséről. 8., A képviselő-testület megállapítja, hogy minden törvényes alapot nélkülöz Monor város önkormányzatának azon döntése, hogy október 1-et követően a hivatali feladatok ellátására 8 fő munkatársat biztosít és amennyiben erre Monorierdő nem tart igényt, úgy a létszám csökkentéssel kapcsolatos döntések Monorierdőt terheljék. 9., A szennyvízcsatorna hálózat és telep megosztására vonatkozó monori döntést elfogadja azzal a kikötéssel, hogy a kiviteli tervben szereplő és a megvalósulási terv között jelentkező hiányosságok pótlását Monor város önkormányzata vállalja, hiszen a beruházás a monori önkormányzat felügyeletében valósult meg. Vállalja tovább a monori önkormányzat a 255/2005.(V.12) sz. testületi határozatában foglaltaknak megfelelően az elmaradt csatornabekötések pótlását Monorierdő területén december 31-i megvalósulással. 10., A szennyvízcsatorna és ivóvíz hálózat kiépítésére felvett hitelt a településre eső ingatlanbekötések arányában kívánja megosztani. 1, A képviselő-testület visszautasítja az 564/2006(XII.14.) sz. testületi határozatban foglaltakat. Monorierdő község önkormányzata nem kért Monor várostól többletköltséggel járó feladatellátást, de a leváláshoz szükséges a csak Monor városnál rendelkezésre álló nyilvántartások és adatszolgáltatás tekintetében Monorierdőre vonatkozóan a hatályos jogszabályok szerint kéri az adatszolgáltatást minden esetben megadni. 1, A képviselő-testület a 102/2006. (XI.20) sz. testületi határozat szerint kéri Monor város önkormányzatának képviselő-testületének nyilatkozatát, hogy a kialakítandó önkormányzati épület berendezéséhez (bútor, számítógép, stb.) milyen lehetőséget kíván és tud nyújtani. A képviselő-testület fenti döntéséről jelen határozat kivonat megküldésével soron kívül tájékoztatja Monor város önkormányzat képviselőtestületét jelezve ezzel szándékát a tárgyalások folytatására.

3 Határidő: azonnal Felelős:, Monorierdő, január 18.

4 Monorierdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének január 18-án megtartott ülésének könyvéből: Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2007. (I.18.) Kt. A Csicsergő Óvoda Óvodavezetői pályázat kiírásáról Monorierdő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az 199 évi LXXIX. törvény 18. -a, az 199 XXXIII. törvény 2 -a, valamint a 138/199 (X.8.) Korm. rendelet 5. -a alapján az alábbi pályázati felhívást teszi közzé: Monorierdő, január 18. A pályázatot meghirdető szerv: Monorierdő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete Meghirdetett munkahely: Csicsergő Óvoda (óvodavezető) Megbízás kezdő napja: augusztus Megbízás időtartama: 5 év augusztus 201 július 3 Képesítési feltételek: - felsőfokú szakirányú végzettség - 5 év szakmai gyakorlat Előnyt jelent: - vezetői gyakorlat Juttatások: - bérezés Ktj. szerint - pótlék Ktj. szerint Pályázathoz csatolandó dokumentumok: - szakmai önéletrajz - vezetői program - végzettséget igazoló oklevél másolata - 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány Pályázat benyújtása: a megjelenéstől számított 30 napon belül Monorierdő Község Polgármesteréhez 2213 Monorierdő, Béke köz 1 Pályázat elbírálása: A benyújtást követő 30 napon belül A képviselő-testület felhatalmazza a t a pályázati kiírás Oktatási Közlönyben történő megjelentetésére. Határidő: azonnal Felelős:, A kivonat hiteles: Juhász Sándor Vargáné Vas Éva Irattár

5 Monorierdő Községi Önkormányzat képviselő-testületének január 18-án megtartott ülésének könyvéből: Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testületének 3/2007.(I.18.) Kt. A képviselő-testület 175/2006. (XII.2) számú testületi határozat módosításáról Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testülete Vargáné Vas Éva bérét január 1-től a Ktv. szerint ,-Ft/hó összegben határozza meg. Határidő: kihirdetésre azonnal Felelős: Juhász Sándor Sándorné Urbán Hajnalka megbízott Monorierdő, január 18. K I V O N A T

6 Monorierdő Községi Önkormányzat képviselő-testületének január 18-án megtartott ülésének könyvéből: Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testületének 4/2007.(I.18.) Kt. A költségtérítéséről Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testülete Vargáné Vas Éva költségtérítését január 1-től, illetményének 10%-ában állapítja meg. Határidő: azonnal Felelős: Juhász Sándor Monorierdő, január 18.

7 Monorierdő Községi Önkormányzat képviselő-testületének január 18-án megtartott ülésének könyvéből: Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testületének 5/2007.(I.18.) Kt. A 133/2006. (XII.07.) számú, a 98/2006. (XI.20.) számú és a 101/2006. (XI.20.) számú testületi határozatának visszavonásáról Monorierdő község önkormányzat képviselő-testülete hatáskörében eljárva a 133/2006.(XII.07.) számú testületi határozatát visszavonja. A képviselő-testület a 98/2006.(XII.20.) számú és a 101/2006.(XI.20.) számú testületi határozatait visszavonja és egyben megállapítja, hogy a i hivatal felújítására fordított december 31-ig felmerült tényleges felújítási kiadások összege Monorierdő és Monor között a 2006.X.0 és 2006.XII.31-ig terjedő időszak elszámolásának részét képezi. Határidő: január 3 Felelős:, Monorierdő, január 18.

8 Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testületének január 18-án megtartott ülésének könyvéből: Monorierdő község Önkormányzat képviselő-testületének 6/2007.(I.18.) Kt. A közbeszerzési II. díjcsomag keretén belül a T-Mobile szolgáltatóval való szerződéskötésről Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testülete a keletkezett igények alapján a T-Mobile szolgáltatóval a közbeszerzési II. díjcsomag keretén belül szerződést köt. Felhatalmazza a t és a t a szerződés megkötésére. Határidő: Felelős: azonnal Juhász Sándor Vargáné Vas Éva Monorierdő, január 18.

9 Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testületének január 18-án megtartott ülésének könyvéből: Monorierdő község Önkormányzat képviselő-testületének 7/2007.(I.18.) Kt H A T Á R O Z A T A Pableczki Ilona Monorierdő, Barátság u. 15. sz. alatti lakos segélyezési ügyében Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testülete Pableczki Ilona Monorierdő, Barátság u. 15. szám alatti lakos lakásfenntartási segély kérelmének helyt ad és a ig terjedő időszakra havi 4.800,-Ft, azaz Négyezernyolcszáz forint lakásfenntartási támogatásban részesíti. Felkéri a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Irodáját, hogy a kérelmező részére a támogatást havonta postai úton utalja ki, és a támogatás összegének 90%-át a Magyar Államkincstártól minden hó 10-ig igényelje vissza. A határozat ellen a kézhezvételtől számított 15 napon belül a Monorierdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületéhez címzett, de a i hivatalban benyújtott illetékmentes fellebbezéssel lehet élni. I N D O K L Á S Pableczki Ilona lakásfenntartási kérelmet nyújtott be Hivatalunkhoz. Kérelmét a képviselő-testület megvizsgálta és a becsatolt bizonylatok alapján megállapította, hogy a támogatás indokolt, ezért a rendelkező részben foglaltak szerint döntött. A határozat a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 199 évi III. törvény (továbbiakban Sztv.) 38. és 39. -án, a Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének a szociális igazgatás és ellátás helyi szabályairól szóló 10/2006. (X.) számú rendeletének (továbbiakban Ökr.) 1 -án, a hatáskör és illetékesség megállapítása az Sztv. 25. (3) bekezdés ba. pontján, az Ökr. 1 (11) bekezdésén, a jogorvoslatra vonatkozó rendelkezés pedig a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 98., és a 107. (1) bekezdésén és a helyi önkormányzatokról szóló LXV. 1 (2) bekezdésén alapul. Határidő: Felelős: kiértesítésre azonnal Juhász Sándor Vargáné Vas Éva

10 Monorierdő, január 18.

11 Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testületének január 18-án megtartott ülésének könyvéből: Monorierdő község Önkormányzat képviselő-testületének 8/2007.(I.18.) Kt. Csákó László Ferenc Monorierdő, Beton út 87. sz, alatti lakos segélyezési ügyében Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testülete Csákó László Ferenc Monorierdő, Beton út 87. szám alatti lakos lakásfenntartási segély kérelmének helyt ad és a ig terjedő időszakra havi 4.400,-Ft, azaz Négyezer-négyszáz forint lakásfenntartási támogatásban részesíti. Felkéri a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Irodáját, hogy a kérelmező részére a támogatást havonta postai úton utalja ki, és a támogatás összegének 90%-át a Magyar Államkincstártól minden hó 10-ig igényelje vissza. A határozat ellen a kézhezvételtől számított 15 napon belül a Monorierdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületéhez címzett, de a i hivatalban benyújtott illetékmentes fellebbezéssel lehet élni. I N D O K L Á S Csákó László Ferenc lakásfenntartási kérelmet nyújtott be Hivatalunkhoz. Kérelmét a képviselő-testület megvizsgálta és a becsatolt bizonylatok alapján megállapította, hogy a támogatás indokolt, ezért a rendelkező részben foglaltak szerint döntött. A határozat a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 199 évi III. törvény (továbbiakban Sztv.) 38. és 39. -án, a Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének a szociális igazgatás és ellátás helyi szabályairól szóló 10/2006. (X.) számú rendeletének (továbbiakban Ökr.) 1 -án, a hatáskör és illetékesség megállapítása az Sztv. 25. (3) bekezdés ba. pontján, az Ökr. 1 (11) bekezdésén, a jogorvoslatra vonatkozó rendelkezés pedig a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 98., és a 107. (1) bekezdésén és a helyi önkormányzatokról szóló LXV. 1 (2) bekezdésén alapul. Határidő: Felelős: kiértesítésre azonnal Juhász Sándor

12 Vargáné Vas Éva Monorierdő, január 18.

13 Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testületének január 18-án megtartott ülésének könyvéből: Monorierdő község Önkormányzat képviselő-testületének 9/2007.(I.18.) Kt. Vaszi Erzsébet Monorierdő, Bodza u. 4. sz. alatti lakos segélyezési ügyében Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testülete Vaszi Erzsébet Monorierdő, Bodza u. 4. szám alatti lakos lakásfenntartási segély kérelmének helyt ad és a ig terjedő időszakra havi 7.700,-Ft, azaz Hétezer-hétszáz forint lakásfenntartási támogatásban részesíti. Felkéri a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Irodáját, hogy a kérelmező részére a támogatást havonta postai úton utalja ki, és a támogatás összegének 90%-át a Magyar Államkincstártól minden hó 10-ig igényelje vissza. A határozat ellen a kézhezvételtől számított 15 napon belül a Monorierdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületéhez címzett, de a i hivatalban benyújtott illetékmentes fellebbezéssel lehet élni. I N D O K L Á S Vaszi Erzsébet lakásfenntartási kérelmet nyújtott be Hivatalunkhoz. Kérelmét a képviselő-testület megvizsgálta és a becsatolt bizonylatok alapján megállapította, hogy a támogatás indokolt, ezért a rendelkező részben foglaltak szerint döntött. A határozat a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 199 évi III. törvény (továbbiakban Sztv.) 38. és 39. -án, a Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének a szociális igazgatás és ellátás helyi szabályairól szóló 10/2006. (X.) számú rendeletének (továbbiakban Ökr.) 1 -án, a hatáskör és illetékesség megállapítása az Sztv. 25. (3) bekezdés ba. pontján, az Ökr. 1 (11) bekezdésén, a jogorvoslatra vonatkozó rendelkezés pedig a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 98., és a 107. (1) bekezdésén és a helyi önkormányzatokról szóló LXV. 1 (2) bekezdésén alapul. Határidő: Felelős: kiértesítésre azonnal Juhász Sándor Vargáné Vas Éva

14 Monorierdő, január 18.

15 Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testületének január 18-án megtartott ülésének könyvéből: Monorierdő község Önkormányzat képviselő-testületének 10/2007.(I.18.) Kt. Vaszi György Monorierdő Csillag u. 2 sz. alatti lakos segélyezési ügyében Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testülete Vaszi György Monorierdő, Csillag u. 2 szám alatti lakos lakásfenntartási segély kérelmét elutasítja. A határozat ellen fellebbezésnek helye nincs, de jogszabálysértésre való hivatkozással a kézhezvételtől számított 30 napon belül az illetékes közigazgatási bíróságtól a határozat felülvizsgálatát lehet kérni. A keresetet a Polgármesteri Hivatalban kell benyújtani, az eljárás illetékmentes. I N D O K L Á S Vaszi György lakásfenntartási támogatás iránti kérelemmel fordult az Önkormányzathoz, kérelmében ,-Ft összjövedelemről nyilatkozott. Kérelmét a Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testülete megvizsgálta, megállapította, hogy jövedelemnyilatkozata nem felel meg a valóságnak, mivel a csatolt ,-Ft villanyszámla kifizetésére, és a Renault busz fenntartására nyilvánvalóan nem elegendő a család összjövedelmének 50%-a. Fentiek alapján Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületet a rendelkező részben foglaltak szerint döntött. A határozat a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 199 évi III. törvény 10. (2) bekezdésén, 38. és 39. -án, és a Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének a szociális rászorultságtól függő pénzbeli és természetbeli ellátásokról szóló 10/2006. (X.) számú rendeletének (továbbiakban Ökr.) 1. (2) bekezdésén, a hatáskör megállapítása a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló évi CXL. Törvény (továbbiakban: Ket.) 19. (2) bekezdésén, az Önk. rendelet 1 (11) bekezdésén, az illetékesség megállapítása a Ket. 2 (1) bekezdés a. pontján, a jogorvoslatra vonatkozó rendelkezés pedig a Ket án és a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. Törvény 1 (2) bekezdésén alapul Határidő: Felelős: kiértesítésre azonnal Juhász Sándor

16 Vargáné Vas Éva Monorierdő, január 18.

17 Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testületének január 18-án megtartott ülésének könyvéből: Monorierdő község Önkormányzat képviselő-testületének 11/2007.(I.18.) Kt. Szabó Beatrix Monorierdő, Barátság u. 15. sz. alatti lakos segélyezési ügyében Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testülete Szabó Beatrix Monorierdő, Barátság u. 15. szám alatti lakos lakásfenntartási segély kérelmének helyt ad és a ig terjedő időszakra havi 6.800,-Ft, azaz Hatezer-nyolcszáz forint lakásfenntartási támogatásban részesíti. Felkéri a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Irodáját, hogy a kérelmező részére a támogatást havonta postai úton utalja ki, és a támogatás összegének 90%-át a Magyar Államkincstártól minden hó 10-ig igényelje vissza. A határozat ellen a kézhezvételtől számított 15 napon belül a Monorierdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületéhez címzett, de a i hivatalban benyújtott illetékmentes fellebbezéssel lehet élni. I N D O K L Á S Szabó Beatrix lakásfenntartási kérelmet nyújtott be Hivatalunkhoz. Kérelmét a képviselő-testület megvizsgálta és a becsatolt bizonylatok alapján megállapította, hogy a támogatás indokolt, ezért a rendelkező részben foglaltak szerint döntött. A határozat a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 199 évi III. törvény (továbbiakban Sztv.) 38. és 39. -án, a Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének a szociális igazgatás és ellátás helyi szabályairól szóló 10/2006. (X.) számú rendeletének (továbbiakban Ökr.) 1 -án, a hatáskör és illetékesség megállapítása az Sztv. 25. (3) bekezdés ba. Pontján, az Ökr. 1 (11) bekezdésén, a jogorvoslatra vonatkozó rendelkezés pedig a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 98., és a 107. (1) bekezdésén és a helyi önkormányzatokról szóló LXV. 1 (2) bekezdésén alapul. Határidő: Felelős: kiértesítésre azonnal Juhász Sándor Vargáné Vas Éva

18 Monorierdő, január 18.

19 Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testületének január 18-án megtartott ülésének könyvéből: Monorierdő község Önkormányzat képviselő-testületének 12/2007.(I.18.) Kt. Brindza Mária Monorierdő, Diófa u. 3 sz. alatti lakos segélyezési ügyében Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testülete Brindza Mária Monorierdő, Diófa u. 3 szám alatti lakos lakásfenntartási segély kérelmének helyt ad és a ig terjedő időszakra havi 4.500,-Ft, azaz Négyezer-ötszáz forint lakásfenntartási támogatásban részesíti. Felkéri a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Irodáját, hogy a kérelmező részére a támogatást havonta postai úton utalja ki, és a támogatás összegének 90%-át a Magyar Államkincstártól minden hó 10-ig igényelje vissza. A határozat ellen a kézhezvételtől számított 15 napon belül a Monorierdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületéhez címzett, de a i hivatalban benyújtott illetékmentes fellebbezéssel lehet élni. I N D O K L Á S Brindza Mária lakásfenntartási kérelmet nyújtott be Hivatalunkhoz. Kérelmét a képviselő-testület megvizsgálta és a becsatolt bizonylatok alapján megállapította, hogy a támogatás indokolt, ezért a rendelkező részben foglaltak szerint döntött. A határozat a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 199 évi III. törvény (továbbiakban Sztv.) 38. és 39. -án, a Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének a szociális igazgatás és ellátás helyi szabályairól szóló 10/2006. (X.) számú rendeletének (továbbiakban Ökr.) 1 -án, a hatáskör és illetékesség megállapítása az Sztv. 25. (3) bekezdés ba. Pontján, az Ökr. 1 (11) bekezdésén, a jogorvoslatra vonatkozó rendelkezés pedig a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 98., és a 107. (1) bekezdésén és a helyi önkormányzatokról szóló LXV. 1 (2) bekezdésén alapul. Határidő: Felelős: kiértesítésre azonnal Juhász Sándor Vargáné Vas Éva

20 Monorierdő, január 18.

21 Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testületének január 18-án megtartott ülésének könyvéből: Monorierdő község Önkormányzat képviselő-testületének 13/2007.(I.18.) Kt. Bácsi Mihályné Monorierdő, Diófa u. 1 sz. alatti lakos segélyezési ügyében Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testülete Bácsi Mihályné Monorierdő, Diófa u. 1 szám alatti lakos lakásfenntartási segély kérelmét elutasítja. A határozat ellen fellebbezésnek helye nincs, de jogszabálysértésre való hivatkozással a kézhezvételtől számított 30 napon belül az illetékes közigazgatási bíróságtól a határozat felülvizsgálatát lehet kérni. A keresetet a Polgármesteri Hivatalban kell benyújtani, az eljárás illetékmentes. I N D O K L Á S Bácsi Mihályné lakásfenntartási támogatás iránti kérelemmel fordult az Önkormányzathoz. A 3 fős család összes jövedelme: 12180,-Ft, a lakásfenntartás elismert költsége 2375,-Ft, ami az összjövedelem 19%-a. A jelenleg hatályos önkormányzati rendelet annak a személynek engedi meg a lakásfenntartási támogatás megállapítását, akinek a családjában az elismert költség az összjövedelem 25%-át meghaladja. Mivel a kérelmező a fenti feltételeknek nem felel meg, Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testülete a rendelkező részben foglaltak szerint döntött A határozat a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 199 évi III. törvény 10. (2) bekezdésén, 38. és 39. -án, és a Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének a szociális rászorultságtól függő pénzbeli és természetbeli ellátásokról szóló 10/2006. (X.) számú rendeletének (továbbiakban Ökr.) 1. (2) bekezdésén, a hatáskör megállapítása a közigazgatási hatóásgi eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló évi CXL. Törvény (továbbiakban: Ket.) 19. (2) bekezdésén, az Önk. Rendelet 1 (11) bekezdésén, az illetékesség megállapítása a Ket. 2 (1) bekezdés a. pontján, a jogorvoslatra vonatkozó rendelkezés pedig a Ket án és a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvény 1 (2) bekezdésén alapul Határidő: Felelős: kiértesítésre azonnal Juhász Sándor Vargáné Vas Éva

22 Monorierdő, január 18.

23 Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testületének január 18-án megtartott ülésének könyvéből: Monorierdő község Önkormányzat képviselő-testületének 14/2007.(I.18.) Kt. Tulipán László Monorierdő, Szárazhegyi u. sz. alatti lakos segélyezési ügyében Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testülete Tulipán László Monorierdő, Szárazhegyi u. szám alatti lakos átmeneti segély kérelmének helyt ad és egyszeri 5.000,-Ft, azaz Ötezer forint természetbeni átmeneti segélyben részesíti. Felkéri a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Irodáját, hogy a segély kiutalásáról az átmeneti segélykeret terhére gondoskodjon. A pénz felvételére a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat kijelölt munkatársa jogosult, aki a megvásárolt tartós élelmiszerekről kiállított ÁFA-s számlával a pénz felvételétől számított 8 napon belül köteles a Pénzügyi Iroda felé elszámolni. A határozat a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 199 évi III. törvény 45 -án a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. 1 (2) bekezdésén, a közigazgatási hatósági eljárás és szociális szolgáltatás általános szabályairól szóló évi CXL. Törvény 7 (4) bekezdésén, a Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének a szociális igazgatás és ellátás helyi szabályairól szóló 10/2006. (X.) számú rendeletének 16 -án alapul. Határidő: Felelős: kiértesítésre azonnal Juhász Sándor Vargáné Vas Éva Monorierdő, január 18.

24 K I V O N A T

25 Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testületének január 18-án megtartott ülésének könyvéből: Monorierdő község Önkormányzat képviselő-testületének 15/2007.(I.18.) Kt. Kocsis Mihályné Monorierdő, Pacsirta u. 66. sz. alatti lakos segélyezési ügyében Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testülete Kocsis Mihályné Monorierdő, Pacsirta u. 66. szám alatti lakos átmeneti segély kérelmének helyt ad és a ig terjedő időszakra havi 6.000,-Ft, azaz Hatezer forint átmeneti segélyben részesíti. Felkéri a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Irodáját, hogy a segély kiutalásáról a rendkívüli segélykeret terhére gondoskodjon. Felhívom a jogosult figyelmét, hogy a segélyt a Polgármesteri Hivatal postai úton folyósítja. A határozat a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 199 évi III. törvény 45 -án a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. 1 (2) bekezdésén, a közigazgatási hatósági eljárás és szociális szolgáltatás általános szabályairól szóló évi CXL. Törvény 7 (4) bekezdésén, a Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének a szociális igazgatás és ellátás helyi szabályairól szóló 17/200 (VII.28.) számú rendeletének 16 -án alapul. Határidő: Felelős: kiértesítésre azonnal Juhász Sándor Vargáné Vas Éva Monorierdő, január 18.

26 Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testületének január 18-án megtartott ülésének könyvéből: Monorierdő község Önkormányzat képviselő-testületének 16/2007.(I.18.) Kt. Farkas Edina Monorierdő, Csillag u. 36/a. sz. alatti lakos segélyezési ügyében Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testülete Farkas Edina Monorierdő, Csillag u. 36/a. szám alatti lakos átmeneti segély kérelmének helyt ad és egyszeri 5.000,-Ft, azaz Ötezer forint természetbeni átmeneti segélyben részesíti. Felkéri a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Irodáját, hogy a segély kiutalásáról az átmeneti segélykeret terhére gondoskodjon. A határozat a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 199 évi III. törvény 45 -án a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. 1 (2) bekezdésén, a közigazgatási hatósági eljárás és szociális szolgáltatás általános szabályairól szóló évi CXL. Törvény 7 (4) bekezdésén, a Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének a szociális igazgatás és ellátás helyi szabályairól szóló 10/2006. (X.) számú rendeletének 16 -án alapul. Határidő: kiértesítésre azonnal Felelős: Juhász Sándor Vargáné Vas Éva Monorierdő, január 18.

27 Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testületének január 18-án megtartott ülésének könyvéből: Monorierdő község Önkormányzat képviselő-testületének 17/2007.(I.18.) Kt. Rácz Ildikó, Rácz Dóra, Rácz Zsolt Monorierdő, Harmat u. 45. sz. alatti lakosok segélyezési ügyében Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testülete Rácz Ildikó, Rácz Dóra, Rácz Zsolt Monorierdő, Harmat u. 45. szám alatti lakos rendkívüli gyermekvédelmi segély kérelmét elutasítja. Monorierdő, január 18.

28 Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testületének január 18-án megtartott ülésének könyvéből: Monorierdő község Önkormányzat képviselő-testületének 18/2007.(I.18.) Kt. Fekete István Monorierdő, Harmat u. 7 sz. alatti lakosok segélyezési ügyében Monorierdő Község Önkormányzat képviselő-testülete Fekete László Monorierdő, Harmat u. 7 sz. alatti lakos ápolási díj kérelmét elutasítja. A határozat ellen fellebbezésnek helye nincs, de jogszabálysértésre való hivatkozással a kézhezvételtől számított 30 napon belül az illetékes közigazgatási bíróságtól a határozat felülvizsgálatát lehet kérni. A keresetet a Polgármesteri Hivatalban kell benyújtani, az eljárás illetékmentes. I N D O K L Á S Fekete László ápolási díj megállapítását kérte édesanyja, Fekete Mihályné Monorierdő, Hársfa u. ápolása miatt, aki a csatolt orvosi igazolás szerint tartós beteg. A 10/2006. (X.) számú önkormányzati rendelet 14. e.) pontja szerint ápolási díj annak a személynek állapítható meg, aki a legalább 6 hónapja folyamatos munkaviszonyát az ápolás miatt szünteti meg. A kérelmező munkaviszonnyal nem rendelkezik, álláskeresési támogatása én szűnt meg. Fentiek alapján a Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testülete a rendelkező részben foglaltak szerint döntött. A határozat a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 199 évi III. törvény 43/B -án és a Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének a szociális rászorultságtól függő pénzbeli és természetbeli ellátásokról szóló 10/2006. (X.) számú rendeletének (továbbiakban Ökr.) án, a hatáskör megállapítása a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló évi CXL. Törvény (továbbiakban: Ket.) 19. (2) bekezdésén, az Önk. Rendelet 14. (1) bekezdésén, az illetékesség megállapítása a Ket. 2 (1) bekezdés a. pontján, a jogorvoslatra vonatkozó rendelkezés pedig a Ket án és a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. Törvény 1 (2) bekezdésén alapul Határidő: Felelős: kiértesítésre azonnal Juhász Sándor Vargáné Vas Éva

29 Monorierdő, január 18.

A Képviselő-testület a április 5-ei zárt ülésén az alábbi határozatokat hozta:

A Képviselő-testület a április 5-ei zárt ülésén az alábbi határozatokat hozta: A Képviselő-testület a 2011. április 5-ei zárt ülésén az alábbi okat hozta: 58/2011. (IV.5.)számú képviselő-testületi A Képviselő-testület Kecskeméti Benedekné /sz.: Búzás Erzsébet, Nagykáta, 1947.08.01.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Átmeneti segély iránti kérelemmel fordult a képviselő-testület felé Danó Rozália Terpes, Dobó út 8. sz. alatti lakos.

JEGYZŐKÖNYV. Átmeneti segély iránti kérelemmel fordult a képviselő-testület felé Danó Rozália Terpes, Dobó út 8. sz. alatti lakos. Határozat száma Tárgy 13/2010(02.08.) Danó Rozália átmeneti segély elutasítása 14/2010(02.08.) id. Danó Donát átmeneti segély elutasítása 15/2010(02.08.) ifj. Danó Donát átmeneti segély elutasítása 16/2010(02.08.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Bencsik Lajos CKÖ elnök. Zvaráné Béres Mária polgármester megnyitotta az ülést. Megállapította, hogy a testület határozatképes.

JEGYZŐKÖNYV. Bencsik Lajos CKÖ elnök. Zvaráné Béres Mária polgármester megnyitotta az ülést. Megállapította, hogy a testület határozatképes. Határozat száma Tárgy 26/2011.(03.30.) Gyüre Tamás Sándorné lakásfenntartási támogatás ügye 27/2011.(03.30.) Csáki Csaba lakásfenntartási támogatás ügye 28/2011.(03.30.) Bencsik Lajosné lakásfenntartási

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: A Terpes Községi Önkormányzat képviselő-testületének szeptember 20- án a Terpes Község Házában megtartott zárt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: A Terpes Községi Önkormányzat képviselő-testületének szeptember 20- án a Terpes Község Házában megtartott zárt üléséről. Határozat száma Tárgy 106/2010.(09.20.) Simon Attila lakásfenntartási támogatása 107/2010.(09.20.) Suha Tamásné lakásfenntartási támogatása 108/2010.(09.20.) Kräber Irén lakásfenntartási támogatása 109/2010.(09.20.)

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület május 18. napján tartott soros zárt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület május 18. napján tartott soros zárt ülésének jegyzőkönyvéből könyvéből 178/2017. (V.18.) Kt. határozat Tárgy: Süli Mihályné, Algyő, Keszeg u. 3. szám alatti lakos fellebbezése gyógyszerköltséghez nyújtható települési támogatásra való jogosultság elutasítása ügyében

Részletesebben

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 november 23-ai rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből:

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 november 23-ai rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből: ülésének könyvéből: 236/2012. (XI.23.) Kt. Ali munkakör betöltésére kiírt pályázat elbírálásáról Képviselő-testülete ali munkakörének betöltésére kiírt pályázatot eredménytelennek nyilvánítja. Felkéri

Részletesebben

T á r g y s o r o z a t

T á r g y s o r o z a t Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 14-én (Kedden) 18 óra 50 perc kezdettel megtartott zárt ülésének a, jegyzőkönyve b, tárgysorozata c, határozatai: 122-123/2010. (XII.

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 141/2018. (X. 15.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 141/2018. (X. 15.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 141/2018. (X. 15.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. Őz utca útburkolat felújításáról, kivitelező kiválasztásáról döntés 2. 2019. évi

Részletesebben

NAGYKÁLLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT. 13/2004. (VII.05.) Önk. r e n d e l e t e

NAGYKÁLLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT. 13/2004. (VII.05.) Önk. r e n d e l e t e NAGYKÁLLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 13/2004. (VII.05.) Önk. r e n d e l e t e (a 45/2008.(VII.16.) Önk., 7/2009. (II.13.) Önk., 29/2009. (VII.13.) Önk., 9/2010. (III.31.) Önk, 24/2010. (VIII.13.) Önk., 5/2011.

Részletesebben

T á r g y s o r o z a t a

T á r g y s o r o z a t a Monorierdő Község Önkormányzat 2007. január 25-én 17:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli, nyílt testületi ülésének: Tárgysorozata: Jegyzőkönyve: Rendeletei: - Határozatai: 19-21 T á r g y s o r o z

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/5/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 27-i ülésére Tárgy: Eplény Községi Önkormányzat fenntartásában

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S Alcsútdoboz Település Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 28-i ülésére Előterjesztés címe és tárgya:döntés a szociális célú tűzifavásárlásához

Részletesebben

Javaslat óvodavezető beosztás ellátására szóló megbízás pályázati kiírására

Javaslat óvodavezető beosztás ellátására szóló megbízás pályázati kiírására 1 PÁSZTÓ VÁROS POLGÁRMESTERE 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) 460-753 Fax: (06-32) 460-918 E-mail: forum@paszto.hu Testületi napirend sorsz.: Bizottsági napirend sorsz.: Szám: 1-184/2018. Megtárgyalás

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Pilisszentlászló Önkormányzat Képviselő-testületének január 15-én (kedden) órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült Pilisszentlászló Önkormányzat Képviselő-testületének január 15-én (kedden) órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Szám: 1/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült Pilisszentlászló Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 15-én (kedden) 18.00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Jelen lévő képviselők: dr. Illés György

Részletesebben

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből Szákszendi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzőjétől 2856 Szákszend, Száki u. 91. Tel/fax: 34/371-524 e-mail: hivatal@szakszend.hu Ügyiratszám: 65-9/2015. Kivonat a képviselő-testület könyvéből Szákszend

Részletesebben

KENGYEL KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2014. január 14-i ülésére

KENGYEL KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2014. január 14-i ülésére A rendszerfüggő víziközműelemek bérleti díjának megállapítására Tiszamenti-regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársasággal, mint víziközmű szolgáltatóval 2013. október 31-én aláírt bérleti-üzemeltetési

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8478. Somlójenő, Petőfi u. 99. Szám: 229-3/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2012. április 26-án

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület 2008. november 20-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület 2008. november 20-ai ülésére GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2008. november 20-ai ülésére Tárgy: Pályázati kiírás a Palotakerti Óvoda intézményvezetői állásának betöltésére. Előterjesztő:

Részletesebben

Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete JEGYZŐKÖNYV

Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete JEGYZŐKÖNYV Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete JEGYZŐKÖNYV Bekecs község Önkormányzati Képviselőtestületének 2007. szeptember 27-én megtartott ZÁRT üléséről 1 Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete

Részletesebben

Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 6-i rendkívüli ülésére

Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 6-i rendkívüli ülésére 3. napirendi pont E LŐTERJESZTÉS Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. szeptember 6-i rendkívüli ülésére Előterjesztés címe és tárgya: Döntés a szociális célú tűzifavásárlásához kapcsolódó

Részletesebben

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. május 12-I RENDKÍVÜLI NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. május 12-I RENDKÍVÜLI NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. május 12-I RENDKÍVÜLI NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 40/2015. (V.12.) 41/2015. (V. 12.) 42/2015. (V. 12.) 43/2015. (V. 12.) 44/2015. (V.

Részletesebben

Lőrinci Város Önkormányzata Képviselőtestületének. 8/2006. (V. 25.) önkormányzati RENDELETE. A gyermekek védelméről. Rendelet-módosítási javaslat

Lőrinci Város Önkormányzata Képviselőtestületének. 8/2006. (V. 25.) önkormányzati RENDELETE. A gyermekek védelméről. Rendelet-módosítási javaslat Jelenlegi szabályozás Lőrinci Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2006. (V. 25.) önkormányzati RENDELETE A gyermekek védelméről Lőrinci Város Önkormányzatának Képviselő-testülete (továbbiakban:

Részletesebben

Nyáregyháza Község Önkormányzatának

Nyáregyháza Község Önkormányzatának Nyáregyháza Község Önkormányzatának 9/2006. (VI.21.) sz. rendelete a gyermekvédelem helyi rendszeréről Nyáregyháza község Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2008. június 23-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Erzsébet Kórház- rendelőintézet igazgatói állására beérkezett pályázat elbírálása Előadó

Részletesebben

54 762 01 0010 54 03 Szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző. Szociális segítő É 1/6

54 762 01 0010 54 03 Szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző. Szociális segítő É 1/6 A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Úrkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2014. (X.7.) számú önkormányzati rendelet a szociális tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól

Úrkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2014. (X.7.) számú önkormányzati rendelet a szociális tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól Úrkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2014. (X.7.) számú önkormányzati rendelet a szociális tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól Úrkút Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az

Részletesebben

Ipolytölgyes községi Önkormányzat Képviselő-Testületének 7/2009.(V. 13.) számú rendelete a szociális ellátások helyi szabályozásáról.

Ipolytölgyes községi Önkormányzat Képviselő-Testületének 7/2009.(V. 13.) számú rendelete a szociális ellátások helyi szabályozásáról. Ipolytölgyes községi Önkormányzat Képviselő-Testületének 7/2009.(V. 13.) számú rendelete a szociális ellátások helyi szabályozásáról. Ipolytölgyes község Önkormányzatának Képviselő-Testület a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület november 25-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület november 25-ei ülésére GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2010. november 25-ei ülésére Tárgy: Javaslat a Damjanich János Általános Iskola, a Hajós Alfréd Általános Iskola és a Zöld Óvoda

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Város Önkormányzat Gazdasági Ellátó Szervezet magasabb vezetői

Részletesebben

Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2004. (IV. 29.) önkormányzati R E N D E L ET E. A gyermekek védelméről

Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2004. (IV. 29.) önkormányzati R E N D E L ET E. A gyermekek védelméről Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2004. (IV. 29.) önkormányzati R E N D E L ET E A gyermekek védelméről (Egységes szerkezetben a 8/2005. (VI. 28.) Kt. rendelet*, a 4/2010. (II.

Részletesebben

KÓNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10/2014. (XI.19.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE A SZOCIÁLIS CÉLÚ TŰZIFA TÁMOGATÁS HELYI SZABÁLYAIRÓL

KÓNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10/2014. (XI.19.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE A SZOCIÁLIS CÉLÚ TŰZIFA TÁMOGATÁS HELYI SZABÁLYAIRÓL KÓNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10/2014. (XI.19.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE A SZOCIÁLIS CÉLÚ TŰZIFA TÁMOGATÁS HELYI SZABÁLYAIRÓL Kóny Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2004. november 29-i ülésére Tárgy: A Városi Könyvtár és Művelődési Ház intézményvezetői állás pályázat kiírása Előadó Kasper Ágota

Részletesebben

Boda Község Önkormányzata képviselő-testületének 1./2015. (01.19). önkormányzati rendelete. a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól

Boda Község Önkormányzata képviselő-testületének 1./2015. (01.19). önkormányzati rendelete. a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól Boda Község Önkormányzata képviselő-testületének 1./2015. (01.19). önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól Boda Község Önkormányzatának képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Tápiószele Város Önkormányzat Képviselő-testülete 1. 12/2005. (V. 30.) önkormányzati rendelete. a gyermekvédelmi ellátások helyi szabályairól

Tápiószele Város Önkormányzat Képviselő-testülete 1. 12/2005. (V. 30.) önkormányzati rendelete. a gyermekvédelmi ellátások helyi szabályairól Tápiószele Város Önkormányzat Képviselő-testülete 1 12/2005. (V. 30.) önkormányzati rendelete a gyermekvédelmi ellátások helyi szabályairól - módosításokkal egységes szerkezetben - Tápiószele Város Önkormányzat

Részletesebben

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének június 13-ai ülése jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének június 13-ai ülése jegyzőkönyvéből: K i v o n a t Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. június 13-ai ülése jegyzőkönyvéből: Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselőtestületének 58 /2018. (VI.13. ) Ök. sz. határozata: Nádudvar

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 9-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 9-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 9-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Városi Óvoda intézményvezetői álláshelyére pályázat kiírása

Részletesebben

Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselőtestületének. 8/2014. (IX.30.) számú rendelete /egységes szerkezetben/

Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselőtestületének. 8/2014. (IX.30.) számú rendelete /egységes szerkezetben/ Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselőtestületének 8/2014. (IX.30.) számú rendelete /egységes szerkezetben/ a szociális tűzifa támogatás helyi szabályairól szóló Füredi János sk. polgármester dr. Fazekas

Részletesebben

Dunapataj Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2005.(XI.01.) rendelete a gyermekek támogatásáról. I.FEJEZET Általános rendelkezések

Dunapataj Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2005.(XI.01.) rendelete a gyermekek támogatásáról. I.FEJEZET Általános rendelkezések Dunapataj Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2005.(XI.01.) rendelete a gyermekek támogatásáról Dunapataj Nagyközség Képviselő-testülete a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról

Részletesebben

(1) A Rendelet 2. (1) bekezdés b) pontja helyébe a következő rendelkezés lép:

(1) A Rendelet 2. (1) bekezdés b) pontja helyébe a következő rendelkezés lép: Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületének /05. (II. 9.) önkormányzati rendelete az egyes szociális ellátásokról szóló /0. (III. 7.) önkormányzati rendelet módosításáról Felsőlajos Község Önkormányzatának

Részletesebben

DAD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 4/2009. (III.31.) számú rendelete A SZOCIÁLIS IGAZGATÁSRÓL ÉS A SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL

DAD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 4/2009. (III.31.) számú rendelete A SZOCIÁLIS IGAZGATÁSRÓL ÉS A SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL DAD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2009. (III.31.) számú rendelete A SZOCIÁLIS IGAZGATÁSRÓL ÉS A SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL - 2 - Dad községi Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

.f lrg. . számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere. I. Tartalmi összefoglaló

.f lrg. . számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere. I. Tartalmi összefoglaló Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere.f lrg. számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Kőbányai Gépmadár Óvoda intézményvezetői álláshelyének pályáztatásáról

Részletesebben

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének május 22-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének május 22-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 99/2015.(V.22.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az előterjesztést megtárgyalta, és úgy határozott, hogy az előterjesztés mellékletét képező Hajdúhadház Város Integrált

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere. I. Tartalmi összefoglaló

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere. I. Tartalmi összefoglaló 'f Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Kőbányai Mászóka Óvoda és a Kőbányai Janikovszky Éva Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános

Részletesebben

Bekecs Községi Önkormányzat. 15/2005.(X.1.) számú RENDELETE

Bekecs Községi Önkormányzat. 15/2005.(X.1.) számú RENDELETE Bekecs Községi Önkormányzat 15/2005.(X.1.) számú RENDELETE a felnőtt korúakra vonatkozó szociális gondoskodás helyi szabályairól szóló 16/2003. (IX. l.) számú rendelet módosításáról. Bekecs Községi Önkormányzat

Részletesebben

Borszörcsök Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 8/2014. (XII.10.) önkormányzati rendelete a szociális tűzifa juttatás szabályairól

Borszörcsök Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 8/2014. (XII.10.) önkormányzati rendelete a szociális tűzifa juttatás szabályairól Borszörcsök Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2014. (XII.10.) önkormányzati rendelete a szociális tűzifa juttatás szabályairól Borszörcsök Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Úrkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2016. (XI.24.) számú önkormányzati rendelete a szociális tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól

Úrkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2016. (XI.24.) számú önkormányzati rendelete a szociális tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól Úrkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2016. (XI.24.) számú önkormányzati rendelete a szociális tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól Úrkút Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Sajtoskál Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 15/2013. (XII. 31.) önkormányzati rendelete

Sajtoskál Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 15/2013. (XII. 31.) önkormányzati rendelete Sajtoskál Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2013. (XII. 31.) önkormányzati rendelete A szociális igazgatásról, az egyes szociális ellátásokról és a helyi lakáscélú támogatásokról szóló 19/2005.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 12-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 12-én tartandó ülésére ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2018. szeptember 12-én tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a Napsugár Óvoda és Bölcsőde óvodavezetői álláspályázat kiírására Előterjesztő: Tóth József polgármester Előkészítő:

Részletesebben

Hét Község Önkormányzatának 5/2009. (III.31.) számú rendelete a szociális igazgatásról, pénzbeli, természetbeni szociális ellátásokról

Hét Község Önkormányzatának 5/2009. (III.31.) számú rendelete a szociális igazgatásról, pénzbeli, természetbeni szociális ellátásokról Hét Község Önkormányzatának 5/2009. (III.31.) számú rendelete a szociális igazgatásról, pénzbeli, természetbeni szociális ellátásokról Hét Község Önkormányzat képviselő-testülete a lakosság szociális ellátásának

Részletesebben

Ikt.sz.:D.752/4 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S t.

Ikt.sz.:D.752/4 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S t. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776, Fax: 336-7778 Ikt.sz.:D.752/4 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban:

Részletesebben

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazati aránnyal az alábbi határozatot hozza az ülés napirendi pontjainak tárgyában:

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazati aránnyal az alábbi határozatot hozza az ülés napirendi pontjainak tárgyában: ~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV amely készült Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 30-án 17.00 órakor kezdődő nyilvános testületi ülésén, Nagyszentjánoson, az Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

1.. 2., 3.. Eljárási rendelkezések

1.. 2., 3.. Eljárási rendelkezések 17/2008.(XII.18.)számú rendelete a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázathoz történő csatlakozás helyi szabályairól szóló 17/2003.(IX.30) számú rendeletének módosításáról egységes szerkezetben

Részletesebben

(2) A jelen rendeletben használt család, egyedül élő és háztartás fogalmára a Szt-ben meghatározottakat kell érteni.

(2) A jelen rendeletben használt család, egyedül élő és háztartás fogalmára a Szt-ben meghatározottakat kell érteni. Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2016. (XII.08.) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Zalamerenye Község Önkormányzata Képviselőtestülete szeptember 19-én megtartott ülésén hozott határozatokról.

Tartalomjegyzék. Zalamerenye Község Önkormányzata Képviselőtestülete szeptember 19-én megtartott ülésén hozott határozatokról. Tartalomjegyzék Zalamerenye Község Önkormányzata Képviselőtestülete 2018. szeptember 19-én megtartott ülésén hozott határozatokról. Hat. száma Tartalom Nyílt: 45/2018. (IX.19.) Polgármesteri beszámoló

Részletesebben

Kisberzseny Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 8/2013. (XII.16.) önkormányzati rendelete a szociális tűzifa juttatás szabályairól

Kisberzseny Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 8/2013. (XII.16.) önkormányzati rendelete a szociális tűzifa juttatás szabályairól Kisberzseny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013. (XII.16.) önkormányzati rendelete a szociális tűzifa juttatás szabályairól Kisberzseny Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2008. (VI. 26.) sz. ÖKT. rendelete az önkormányzati támogatásokról.

Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2008. (VI. 26.) sz. ÖKT. rendelete az önkormányzati támogatásokról. Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2008. (VI. 26.) sz. ÖKT. rendelete az önkormányzati támogatásokról. Kardoskút Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 33/2007.(XII.21.) Kt. számú rendelete

Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 33/2007.(XII.21.) Kt. számú rendelete Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 33/2007.(XII.21.) Kt. számú rendelete Ercsi Város Önkormányzat Képviselőtestületének a pénzbeli és természetben nyújtott szociális ellátásokról szóló 23/2005.(X.28.)

Részletesebben

Települési támogatások

Települési támogatások Becske Község Önkormányzat képviselő-testületének 3/2015. (II.23.) önkormányzati rendelete a települési támogatásról és az egyéb szociális ellátásokról Becske Község Önkormányzat Képviselő-testülete a

Részletesebben

Szomor Község Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2017. (X.27.) önkormányzati rendelete a szociális tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól

Szomor Község Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2017. (X.27.) önkormányzati rendelete a szociális tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól Szomor Község Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2017. (X.27.) önkormányzati rendelete a szociális tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól Szomor Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Magyarország

Részletesebben

Oroszi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2014. (XI. 28.) önkormányzati rendelete a szociális tűzifa juttatás szabályairól

Oroszi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2014. (XI. 28.) önkormányzati rendelete a szociális tűzifa juttatás szabályairól Oroszi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2014. (XI. 28.) önkormányzati rendelete a szociális tűzifa juttatás szabályairól Oroszi Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény 32.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Város Önkormányzat Városgondnokság magasabb vezetői álláshelyére

Részletesebben

a Corvin Művelődési Ház magasabb vezetőjének megbízására kiírt pályázattal kapcsolatos döntés Zárt ülést igényel az Mötv 46. (2) b) pontja alapján!

a Corvin Művelődési Ház magasabb vezetőjének megbízására kiírt pályázattal kapcsolatos döntés Zárt ülést igényel az Mötv 46. (2) b) pontja alapján! BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a képviselő-testület 2014. május 14-ei ülésére. Készítette: Müller Kinga Intézményi Irodavezető Tárgy: Corvin Művelődési Ház magasabb vezetői

Részletesebben

Rábapatona Község Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2011. (V.26.) önkormányzati rendelete a gyermekvédelem helyi szabályozásáról

Rábapatona Község Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2011. (V.26.) önkormányzati rendelete a gyermekvédelem helyi szabályozásáról Rábapatona Község Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2011. (V.26.) önkormányzati rendelete a gyermekvédelem helyi szabályozásáról Rábapatona Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Alkotmány 44/A.

Részletesebben

SZIGETHALOM VÁROS ÖNKORMÁNYZAT SZIVÁRVÁNY BÖLCSŐDE ÉS VÉDŐNŐI SZOLGÁLAT

SZIGETHALOM VÁROS ÖNKORMÁNYZAT SZIVÁRVÁNY BÖLCSŐDE ÉS VÉDŐNŐI SZOLGÁLAT SZMSZ. számú melléklete SZIGETHALOM VÁROS ÖNKORMÁNYZAT SZIVÁRVÁNY BÖLCSŐDE ÉS VÉDŐNŐI SZOLGÁLAT BÖLCSŐDEI FELVÉTELI SZABÁLYZATA 1 Szigethalom Város Önkormányzat, mint fenntartó által biztosított bölcsődei

Részletesebben

Szomor Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2015. (XI.5.) önkormányzati rendelete a szociális tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól

Szomor Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2015. (XI.5.) önkormányzati rendelete a szociális tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól Szomor Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2015. (XI.5.) önkormányzati rendelete a szociális tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól Szomor Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Magyarország

Részletesebben

I. Fejezet Általános rendelkezések. 1. Eljárási rendelkezések

I. Fejezet Általános rendelkezések. 1. Eljárási rendelkezések Neszmély Község Önkormányzata megalkotja 9./2012(II.15.) önkormányzati rendeletét az egyes szociális és gyermekvédelmi ellátási formák helyi szabályozásáról Neszmély Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

HAJDÚBAGOS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 1/2004. ( II. 16. ) ÖR. számú RENDELETE

HAJDÚBAGOS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 1/2004. ( II. 16. ) ÖR. számú RENDELETE HAJDÚBAGOS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2004. ( II. 16. ) ÖR. számú RENDELETE A szociális igazgatásról és a szociális ellátások helyi rendszeréről szóló 7/2003. (IX. 11.) ÖR. számú rendelet

Részletesebben

Jászjákóhalma Község Önkormányzata Képviselő-testületének /2016.(XII..) rendelete. Szociális célú tűzifa juttatásáról. Általános rendelkezések

Jászjákóhalma Község Önkormányzata Képviselő-testületének /2016.(XII..) rendelete. Szociális célú tűzifa juttatásáról. Általános rendelkezések Jászjákóhalma Község Önkormányzata Képviselő-testületének /2016.(XII..) rendelete Szociális célú tűzifa juttatásáról Jászjákóhalma község Önkormányzatának képviselő-testülete a szociális igazgatásról és

Részletesebben

VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefon: 85/ Fax: 85/

VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefon: 85/ Fax: 85/ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefon: 85/501-001 Fax: 85/501-055 E-mail:polghiv@marcali.hu Ügyiratszám: 7902/7/2016. 5. sz. előterjesztés Ügyintéző: Németh Ildikó E L

Részletesebben

VÁROSI POLGÁRMESTERI HIVATAL

VÁROSI POLGÁRMESTERI HIVATAL VÁROSI POLGÁRMESTERI HIVATAL 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) *460-155 FAX: (06-32) 460-918 Szám: 1-118/2014. A határozat meghozatala minősített szavazattöbbséget igényel! JAVASLAT Múzeum igazgató

Részletesebben

... napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 18-i ülésére

... napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 18-i ülésére ... napirendi pont E LŐTERJESZTÉS Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 18-i ülésére Előterjesztés címe és tárgya: a Csabdi Napraforgó Óvoda óvodavezetői álláshelyére pályázat

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2010.(II.16.) h a t á r o z a t a

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2010.(II.16.) h a t á r o z a t a 1/2010.(II.16.) h a t á r o z a t a a Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc és Hugyag Közoktatási Intézményi Társulás által fenntartott intézmények 2009. évi költségvetésének módosításával való egyetértéséről

Részletesebben

Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének április 25-én megtartott rendes ülésének jegyzőkönyvéből.

Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének április 25-én megtartott rendes ülésének jegyzőkönyvéből. Kivonat: Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. április 25-én megtartott rendes ülésének jegyzőkönyvéből. Jászdózsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének 68/2013. (IV. 25.) határozata

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. rendkívüli ülésének könyvéből. 105/2009. (VI. 25.) Kt. határozat elfogadja a 2009. június 25.-ei rendkívüli ülés alábbi napirendi pontjait: 1. A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program 2.1.2. Kistérségi

Részletesebben

Előterjesztés Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 28-i munkaterv szerinti ülésére

Előterjesztés Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 28-i munkaterv szerinti ülésére Előterjesztő: Tóthné Pataki Csilla jegyző Előterjesztést készítette: Pappné Molnár Afrodité Előzetesen tárgyalja: Ügyrendi Bizottság Mellékletek:.napirendi pont E - 26. Előterjesztés Nagykovácsi Nagyközség

Részletesebben

A szociális ellátások helyi szabályozásáról szóló 4/2015. (II.18.) rendelet módosítása

A szociális ellátások helyi szabályozásáról szóló 4/2015. (II.18.) rendelet módosítása Az előterjesztés száma: 128/2015. A rendelet tervezet elfogadásához minősített többség szükséges! Decs Nagyközség Képviselő-testületének 2015. június 24-én, 18-órakor megtartandó ülésére A szociális ellátások

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április 24.-én tartandó ülésére. Pályázat kiírása a Lurkófalva Óvoda Füzesgyarmat óvodavezetői állására

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április 24.-én tartandó ülésére. Pályázat kiírása a Lurkófalva Óvoda Füzesgyarmat óvodavezetői állására Füzesgyarmat Város Önkormányzat P O L G Á R M E S T E R É T Ő L 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu Tisztelt Képviselő-testület! ELŐTERJESZTÉS

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének május 26-i rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének május 26-i rendes ülésére Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. május 26-i rendes ülésére Tárgy: Pályázat kiírása aljegyzői állás betöltésére Előterjesztő: dr. Gábor Ferenc jegyző

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS J E G Y Z Ő J E 4400 Nyíregyháza Kossuth tér 1. Ügyiratszám:51.917/2008. IX. Ügyintéző: Márföldiné Kotricz Erzsébet /Jánosik Istvánné

Részletesebben

Koroncó Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2011. (V. 27) önkormányzati rendelete a gyermekvédelem helyi szabályozásáról

Koroncó Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2011. (V. 27) önkormányzati rendelete a gyermekvédelem helyi szabályozásáról EGYSÉGES SZERKEZET: 2013.12.13. KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 9113 KORONCÓ RÁKÓCZI U. 48. /FAX: 96/499-117, 96/556-606 E-mail: koronco@axelero.hu Koroncó Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2011.

Részletesebben

Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testületének /2013. ( )önkormányzati rendelet-tervezete a szociális ellátások szabályozásáról

Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testületének /2013. ( )önkormányzati rendelet-tervezete a szociális ellátások szabályozásáról Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testületének /2013. ( )önkormányzati rendelet-tervezete a szociális ellátások szabályozásáról Vilonya Község Önkormányzat Képviselő-testülete a szociális igazgatásról

Részletesebben

Nagydobos Község Önkormányzat Képviselő - Testület április 11-én megtartott ülésének

Nagydobos Község Önkormányzat Képviselő - Testület április 11-én megtartott ülésének Nagydobos Község Önkormányzat Képviselő - Testület 2017. április 11-én megtartott ülésének a. ) jegyzőkönyve: 1 b. ) tárgysorozata: 1. c. ) határozatai: 47-48. d. ) rendelete: 5 ö ö '^ /2 0 1 7. TÁRGYSOROZAT

Részletesebben

Város Polgármestere. Előterjesztés

Város Polgármestere. Előterjesztés Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/118. Fax: 06 23 310-135 E-mail: igazgatas@pmh.biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés az egyes pénzbeli és természetben

Részletesebben

Prügy Községi Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2013. (XII.17.) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól

Prügy Községi Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2013. (XII.17.) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól Prügy Községi Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2013. (XII.17.) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól Prügy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi

Részletesebben

26/2009.(II.26.)HÖ. sz. határozat

26/2009.(II.26.)HÖ. sz. határozat 26/2009.(II.26.)HÖ. sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta a Hajdúhadház Városi Önkormányzat 235.703 eft forint alapú hitelfelvétel tárgyában az ajánlattevő kiválasztásáról

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület 2015. január 28. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület 2015. január 28. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 38/2015.(I.28.) Kt. határozat Tárgy: 2015. január 28-i rendkívüli testületi ülés napirendjének elfogadása Algyő Nagyközség Képviselő-testülete elfogadja Molnár Áron napirendjavaslatát az alábbiak szerint:

Részletesebben

Bátaapáti község Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2013. (XII.21.) önkormányzati rendelete

Bátaapáti község Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2013. (XII.21.) önkormányzati rendelete Bátaapáti község Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2013. (XII.21.) önkormányzati rendelete a szociális igazgatásról és a szociális ellátások helyi szabályozásáról szóló a 6/2011. (IV.13.) önkormányzati

Részletesebben

Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testületének.../2014. (XI. 20.) rendelete

Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testületének.../2014. (XI. 20.) rendelete Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2217 Gomba, Bajcsy-Zs. u. 2. 2. napirendi pont előterjesztésének melléklete Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testületének../2014. (XI. 20.) rendelete

Részletesebben

a Képviselő-testület 2013. október 29-i ülésére

a Képviselő-testület 2013. október 29-i ülésére ÖCS KÖZS ÉG ÖNK ORM ÁNY ZA TA P O L G Á R M E S T E R 8292 Öcs, Béke utca 35. (88) 263-001 fax:(88) 263-001 Ügyszám: 11/2-12/2013. Készítette: Farkasné Barka Andrea Tárgy: Szociális célú tűzifa juttatásáról

Részletesebben

Tárgy: A sajószentpéteri tartós bentlakásos ellátást nyújtó szociális intézmény létrehozásával kapcsolatos egyes intézkedések megtétele

Tárgy: A sajószentpéteri tartós bentlakásos ellátást nyújtó szociális intézmény létrehozásával kapcsolatos egyes intézkedések megtétele Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Közgyűlésétől, Miskolc 14/2007. (II. 15.) Kgy. számú határozat Tárgy: A sajószentpéteri tartós bentlakásos ellátást nyújtó szociális intézmény létrehozásával kapcsolatos

Részletesebben

Sajóvámos Község Önkormányzatának Képviselőtestülete 11/2015. (XI. 25.) önkormányzati rendelete a szociális tűzifa támogatás helyi szabályairól

Sajóvámos Község Önkormányzatának Képviselőtestülete 11/2015. (XI. 25.) önkormányzati rendelete a szociális tűzifa támogatás helyi szabályairól Sajóvámos Község Önkormányzatának Képviselőtestülete 11/2015. (XI. 25.) önkormányzati rendelete a szociális tűzifa támogatás helyi szabályairól Sajóvámos Község Önkormányzatának Képviselőtestülete az alaptörvény

Részletesebben

2. számú előterjesztés

2. számú előterjesztés Határozati javaslat Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 18-i nyilvános ülésére /2015. ( ) képviselő-testületi határozat Tárgy: a Bátaszék és Környéke Önkormányzatainak Egészségügyi,

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Aszófő Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 12-i rendes nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Aszófő Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 12-i rendes nyílt ülésére Iktatószám: 02/88-10/2018. Tárgy: szociális tűzifa rendelet Melléklet: rendelet-tervezet ELŐTERJESZTÉS Aszófő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 12-i rendes nyílt ülésére Előterjesztő:

Részletesebben

Ortaháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013. (XII.1.) önkormányzati rendelete a szociális tűzifa támogatás helyi szabályairól

Ortaháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013. (XII.1.) önkormányzati rendelete a szociális tűzifa támogatás helyi szabályairól Ortaháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013. (XII.1.) önkormányzati rendelete a szociális tűzifa támogatás helyi szabályairól Ortaháza Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város

Salgótarján Megyei Jogú Város Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere Szám: 29.731/2012. Javaslat közoktatási intézmények intézményvezetői megbízásra kiírt pályázatok elbírálására, valamint közoktatási intézmények magasabb vezetői

Részletesebben

I. Fejezet. A rendelet hatálya 2.

I. Fejezet. A rendelet hatálya 2. Mikebuda Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (V.02.) önkormányzati rendelete a gyermekek részére nyújtott pénzbeli és természetbeni ellátásokról, valamint a személyes gondoskodás nyújtó

Részletesebben

1. A szociális igazgatásról és ellátásról szóló 2/2011. (II. 15.) önkormányzati rendelet módosítása

1. A szociális igazgatásról és ellátásról szóló 2/2011. (II. 15.) önkormányzati rendelet módosítása Jobbágyi Község Önkormányzata 22/2013. (XII. 21.) önkormányzati rendelet az önkormányzati segély kialakításával összefüggő önkormányzati rendeletek módosításáról Jobbágyi Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 12/2011. (III. 31.) önkormányzati rendelete

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 12/2011. (III. 31.) önkormányzati rendelete BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 12/2011. (III. 31.) önkormányzati rendelete a gyermekvédelmi és ifjúsági támogatások

Részletesebben

A Nyíregyházi Egyetem Elismerési Bizottságának ügyrendje

A Nyíregyházi Egyetem Elismerési Bizottságának ügyrendje A Nyíregyházi Egyetem Elismerési Bizottságának ügyrendje 1. A Nyíregyházi Egyetem Elismerési Bizottsága a Szenátus által létrehozott, jogi személyiséggel nem rendelkező, döntéshozó testület. 2. Az ügyviteli-ügyintézési

Részletesebben

NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 34/2013. (II.28.) HATÁROZATA

NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 34/2013. (II.28.) HATÁROZATA KIVONAT NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. FEBRUÁR 28-ÁN MEGTARTOTT MUNKATERV SZERINTI KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVÉBŐL NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

Részletesebben