SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S"

Átírás

1 1 SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület január 28-ai rendes ülésére I. rész Határozat száma: 152/2015. (VI.25.) Határozat tárgya: Pályázat benyújtása a évi lakossági víz- és csatornaszolgáltatás díjának csökkentésére A pályázatot benyújtottuk, Ft vissza nem térítendő támogatást ítéltek meg, amelyet átutaltunk a DRV Zrt.-nek. (A választ adta: KÖH Beruházási és Üzemeltetési Osztály) Határozat száma: 214/2015. (X.29.) Határozat tárgya: Önkormányzati tulajdonú, siófoki 5075/A/62 hrsz-ú ingatlan hasznosítása A siófoki 5075/A/62 hrsz-ú ingatlan az értékbecslésben meghatározott Ft + Áfa forgalmi értéken értékesítés céljából a Vagyonrendeletben meghatározottak szerint pályáztatás útján meghirdetésre került. (A választ adta: KÖH polgármesteri kabinet) Határozat száma: 215/2015. (X.29.) Határozat tárgya: Siófok Város Önkormányzata és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület között támogató szolgáltatás ellátására létrejött Ellátási szerződés módosítása, valamint Siófok Város Önkormányzata és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület között fogyatékkal élők nappali ellátására létrejött Ellátási szerződés módosítása Siófok Város Önkormányzata és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület között Siófokon, december 14-én megkötésre került az Ellátási szerződés Támogató szolgáltatás ellátására módosítása elnevezésű dokumentum. Siófok Város Önkormányzata és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület között Siófokon, december 14-én megkötésre került az Ellátási szerződés Fogyatékkal élők nappali ellátására módosítása elnevezésű dokumentum. (A választ adta: KÖH polgármesteri kabinet) Határozat száma: 216/2015. (X.29.)

2 2 Határozat tárgya: Siófok Város Önkormányzata és a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közt kötendő együttműködési megállapodás A megállapodás megkötését követően a használatra átengedett eszközök egy kis ceremónia keretében meg is történtek (11. hó 23.-án), mely előtt a Városőrség tagjai közül 8 fő alap oktatást is kapott a szivattyúk kezeléséből. A támogatási összeg is átutalásra került. (A választ adta: KÖH Hatósági Osztály) Határozat száma: Határozat tárgya: 224/2015. (XI.18.) A Dél-Balatoni Szennyvízelvezetés és Tisztítás Megvalósítását Célzó Önkormányzati Társulás hitelfelvételéhez önkormányzati kezességvállalás értelem szerint Határidő: A határozat határidőben végrehajtásra került. (A választ adta: KÖH Beruházási és Üzemeltetési Osztály) Határozat száma: 232/2015. (XI.25.) Határozat tárgya: Döntés Siófok Város Önkormányzata és a Siógarden Ingatlanfejlesztő Kft. között Siófokon, én létrejött Megállapodáson alapuló közvilágítás hálózat átadás-átvétel kérdéséről A Siógarden Ingatlanfejlesztő Kft, Siófok Város Önkormányzata és az E.On Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. között a háromoldalú megállapodás még nem került megkötésre. A Siógarden Ingatlanfejlesztő Kft ügyvezetője, Dudás János vállalta a háromoldalú megállapodás szövegtervezetének E.ON Zrt-vel való leegyeztetését, erre azonban még nem került sor. Határozat száma: 235/2015. (XI.25.) Határozat tárgya: A Dél-Balatoni Szennyvízelvezetés és Tisztítás Megvalósítását Célzó Önkormányzati Társulás módosított Társulási Megállapodásának elfogadása Az aláírt határozatot és módosított megállapodást a polgármester megküldte a Dél-Balatoni Szennyvízelvezetés és Tisztítás Megvalósítását Célzó Önkormányzati Társulás részére. (A választ adta: KÖH Beruházási és Üzemeltetési Osztály) Határozat száma: 237/2015. (XI.25.) Határozat tárgya: A Dél-Balatoni Regionális Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodásának módosítása A DBRHÖT Társulási Megállapodásának módosítását Balatonakarattya kivételével valamennyi tagönkormányzat képviselőtestülete jóváhagyta.

3 3 Határozat száma: 245/2015. (XI.25.) Határozat tárgya: Feladat-ellátási megállapodás kötése SNI feladatok ellátására Siófok Város Óvodája és Bölcsődéjében (2015/2016-os tanév) A feladat- ellátási megállapodás megkötésre került. Határozat száma: 246/2015. (XI.25.) Határozat tárgya: Javaslat Siófok Város Önkormányzata Képviselő-testületének 124/2015.(VI.25.) számú határozat módosítására A SIÓKOM Nonprofit Kft. részére képviselő-testületi határozatban foglaltak szerint biztosított tagi kölcsön tekintetében Tagi kölcsönszerződés január 13. napján aláírásra került. Határozat száma: 247/2015. (XI.25.) Határozat tárgya: Döntés a Civilek a Nemzetért Egyesület Adventi kettős kereszt adományára vonatkozóan A Civilek a Nemzetért Egyesület és Siófok Város Önkormányzata között december 1 én létrejött az adományozási megállapodás az Adventi Kettős kereszt felállítására vonatkozóan. A kereszt tulajdonba vétele még folyamatban van. (A választ adta: KÖH Hatósági Osztály) Határozat száma: 248/2015. (XI.25.) Határozat tárgya: Az Első Magyar Önkormányzati Vagyon és Adósságkezelő Kft-vel Megbízási Keretszerződés megkötése A szerződést a Felek december 15-én aláírták, az ADITUS Zrtvel a módosítási tárgyalások eredményre vezettek; Határozat száma: 253/2015. (XI.25.) Határozat tárgya: Alapítványi támogatások átadásának jóváhagyása Az alapítványi támogatási összegek átutalásra kerültek. Határozat száma: 258/2015. (XI.25.) Határozat tárgya: A Tour de Hongrie versenyhez pályázati kiírás a települési önkormányzatok számára A határozatnak megfelelően a pályázati kiíráson való részvételi szándéknyilatkozat meghirdetésre került a kiírón felé. A döntésről még nem érkezett válasz. A végleges útvonal meghatározása 2016 januárjában várható a tervezők részéről. (A választ adta: KÖH Hatósági Osztály)

4 4 Határozat száma: 259/2015. (XII.01.) Határozat tárgya: A Gábor Dénes Főiskola által kezdeményezett szerződésmódosítás a Siófok, Petőfi sétány 1. szám alatti ingatlan bérleti hasznosítása ügyében A Gábor Dénes Főiskolával a bérleti szerződés december 01. napján a határozatban foglaltak szerint a bérleti szerződés megkötésre került, és a közös kérelem a minisztérium felé benyújtásra került. Határozat száma: 260/2015. (XII.01.) Határozat tárgya: A KEOP-1.1.1/C/ azonosítószámú, Siófok, Balatonvilágos és Zamárdi hulladékgazdálkodásának fejlesztése című pályázat keretében akadálymentes honlap elkészítésére vonatkozó vállalkozási szerződés megkötése A KEOP-1.1.1/C/ azonosítószámú, Siófok, Balatonvilágos és Zamárdi hulladékgazdálkodásának fejlesztése című pályázat keretében, az esélyegyenlőségi vállalások között szerepelt az akadálymentes honlap elkészítése. Németh Zoltán egyéni vállalkozótól - vállalkozási szerződés keretében - megrendelt akadálymentes honlap elkészült, a címen megtekinthető. Határozat száma: 261/2015. (XII.01.) Határozat tárgya: Külföldi delegáció kijelölése - Gyergyószentmiklós testvérváros látogatása Az alpolgármester Asszony, mint delegációvezető a tanácsnokok december 15-én megtartott ülésén szóban beszámolt az útról, és a jelentést is elkészítette. Határozat száma: 269/2015. (XII.15.) Határozat tárgya: A 123/2015.(VI.25.) sz. képviselő-testületi határozat módosítása A képviselőtestületi határozatban elfogadottak szerint a Balaton-parti Kft. által kezdeményezésre került az üggyel kapcsolatos Cégbírósági bejegyzés. A határozatban megjelölt gazdasági események az Önkormányzat részéről további pénzügyi intézkedést nem igényeltek. (A választ adta: KÖH Közgazdasági Osztály) Határozat száma: Határozat tárgya: 272/2015. (XII.15.) A Siófoki Közös Önkormányzati Hivatal működését segítő beruházás és beszerzés engedélyezése

5 5 A felhívás az energia ellátás tervezésére megjelent, a gépkocsi a határozat szerint beszerzésre került. (A választ adta: KÖH Beruházási Osztály, Hatósági Osztály) Határozat száma: 274/2015. (XII.15.) Határozat tárgya: Siófok BUÉK 2016 sport-rendezvénysorozat támogatása A képviselőtestületi döntésnek megfelelően a rendezvényhez biztosított Ft támogatás a Siófok Kézilabda Club részére átutalásra került. (A választ adta: KÖH Közgazdasági Osztály) Határozat száma: 278/2015. (XII.15.) Határozat tárgya: Tájékoztatás Siófok város közigazgatási területén helyi menetrend szerinti, autóbuszos személyszállítási tevékenység végzése kizárólagos joggal, valamint a személyszállítási tevékenységgel összefüggő előkészítési, tájékoztatási, irányítási és ellenőrzési feladatok végrehajtása január 1-től december 31-ig pályázat eredményéről A polgármester a közszolgáltatási szerződést a Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt.-vel kötötte meg, mert az első helyen rangsorolt vállalkozóval a megadott határidőig nem jött létre megállapodás. (A választ adta: KÖH Beruházási és Üzemeltetési Osztály) Határozat száma: 279/2015. (XII.15.) Határozat tárgya: Siófok Város közvilágítási hálózatának Siófok Város Önkormányzatának tulajdonában lévő aktív és passzív elemeinek, valamint a Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. tulajdonában lévő aktív elemeinek karbantartása, üzemeltetése A szerződés a határozatnak megfelelően meghosszabbításra került. A közbeszerzés folyamatban van. (A választ adta: KÖH Beruházási és Üzemeltetési Osztály) Határozat száma: 282/2015. (XII.15.) Határozat tárgya: A kistérségi szélessávú internethálózat értékesítésére vonatkozó döntés módosítása A kistérségi vagyonfelosztási szerződés-módosítást Siófok Város Önkormányzata részéről a Polgármester január 11-én aláírta.

6 6 Kérem a fentiekben felsorolt határozatok végrehajtásával kapcsolatban adott válaszok elfogadását. S i ó f o k, január 15. Dr. Lengyel Róbert polgármester II. rész Tisztelt Képviselő-testület! A képviselő-testület a december 4-ei ülésén módosította a 23/2014.(XII.04.) önkormányzati rendelettel módosított az Önkormányzat Vagyonáról szóló 11/2012.(III.30.) önkormányzati rendeletet. E rendelet 15. (9) bek. értelmében A többségi tulajdonú önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságokban a tagsági jogok gyakorlását a Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság gyakorolja. A bizottság képviseletében a bizottság elnöke jár el. Az elmúlt év második félévében két ülésen tárgyalt a képviselő-testület, illetve a Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság közgyűlési meghívók alapján az adott társaságok az NHSZ Zöldfok Zrt., illetve a Bahart Zrt. vonatkozásában előterjesztéseket, alakította ki álláspontját. A személyi kérdések vonatkozásában képviselő-testületi javaslatokat tartalmazó határozatok is születtek. Ezen határozatokban kapott felhatalmazások alapján PTB és képviselő-testületi határozatok a október 21.-én megtartott Bahart Zrt. rendkívüli közgyűléséről, a december 11. napján megtartott NHSZ Zöldfok Zrt. közgyűlésén, valamint a Bahart Zrt december 18-ai közgyűlésén felhatalmazás alapján eljárva az alábbiak szerint tájékoztatom az azokon történtekről a képviselő-testületet október 20-ai zárt PTB ülésen hozott határozat: 300/2015.(X.20.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: Siófok Város Önkormányzatának Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsága megtárgyalta A Bahart Zrt október 21. napjára összehívott rendkívüli közgyűlés című előterjesztést és a október 21-ére összehívott rendkívüli közgyűlés meghívójában jelzett napirend tekintetében az alábbi határozatot hozza: A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság felhatalmazza Csorba Ottó tanácsnokot, a Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság elnökét - az Önkormányzat vagyonáról szóló 11/2012.(III.30.) számú rendeletnek a 2014.december 4-én megtartott képviselőtestületi ülésen a 23/2014.(XII.04.) önkormányzati rendelet- módosítása alapján -, hogy az önkormányzat részvénytulajdonosi érdekeit képviselje a Bahart Zrt október 21-ei közgyűlésen. A rendkívüli közgyűlés meghívójában egy napirend szerepel:

7 7 1./ Döntés az alsóőrsi vitorláskikötő megépítéséről, ezen előterjesztés tekintetében a bizottság felhatalmazza a PTB elnökét szavazzon az önkormányzat érdekeit szem előtt tartva. A rendkívüli közgyűlésen elhangzott szóbeli előterjesztés szerint került megszavazásra. Abban az esetben, amennyiben a október 21-ére meghirdetett rendkívüli közgyűlés határozatképtelen lenne, úgy a megismételt közgyűlésre - mely október 26-án órára már jelzésre is került a meghívóban - a PTB elnöke helyett Nagy Sándorné PTB tag képviseli Siófok Városát. A bizottsági elnök helyettesítésére nem került sor, mert a rendkívüli közgyűlés a meghirdetett időpontban megtartásra került. Felelős: Csorba Ottó, a PTB elnöke (végrehajtásért) december 10-én, zárt ülésen hozott PTB határozat NHSZ Zöldfok Zrt. közgyűlésére: 373/2015.(XII.10.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: Siófok Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsága megtárgyalta Az NHSZ Zöldfok Településgazdálkodási és Kommunális Zrt december 11. napjára összehívott közgyűlés című előterjesztést. A december 11-ére összehívott közgyűlés meghívójában felsorolt napirendek tekintetében az alábbi határozatot hozza: A Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság felhatalmazza Csorba Ottó tanácsnokot, a Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság elnökét az Önkormányzat vagyonáról szóló 11/2012.(III.30.) számú rendeletének XII.04.napján megtartott képviselőtestületi ülésen a 23/2014.(XII.04.) önkormányzati rendelet- módosításra tekintettel - hogy az önkormányzat részvénytulajdonosi érdekeit képviselje az NHSZ Zöldfok Településgazdálkodási és Kommunális Zrt december 11-ei közgyűlésen. 1./A közgyűlési meghívó 1./ napirendje: Az NHSZ Zöldfok Zrt. Alapszabálya Felügyelő Bizottsággal kapcsolatos rendelkezéseinek módosítására előterjesztés tárgyalásakor szavazzon az önkormányzat érdekeit szem előtt tartva. 2./ A közgyűlési meghívó 2./ napirendje: Az NHSZ Zöldfok Zrt. Igazgatósági és Felügyelő Bizottsági tagjainak megválasztása, a Zrt. Alapszabályának ezzel kapcsolatos módosítása előterjesztés tárgyalásakor csatolja be a tárgyban meghozott képviselő-testületi határozatot a személyekre vonatkozó javaslatot -, illetve szavazzon az önkormányzat érdekeit szem előtt tartva.

8 8 A kiküldött előterjesztés tartalmának megfelelő döntést hozta meg a közgyűlés, továbbá a képviselő-testület által kijelölt lásd alábbi képviselő-testületi határozat szerint személyeket választotta meg. 3./ A közgyűlési meghívó 3./ napirendje: Az NHSZ Zöldfok Zrt. könyvvizsgálójának visszahívása, új könyvvizsgáló megválasztása, illetve az ezzel kapcsolatos Alapszabály módosítása előterjesztés tárgyalásakor szavazzon az önkormányzat érdekeit szem előtt tartva. A kiküldött előterjesztés tartalmának megfelelő döntést hozta meg a közgyűlés, továbbá a képviselő-testület által kijelölt lásd alábbi képviselő-testületi határozat szerint személyeket választotta meg. 4./ A közgyűlési meghívó 4./ napirendje: Az NHSZ Zöldfok Zrt. Felügyelő Bizottsága ügyrendjének jóváhagyása előterjesztés tárgyalásakor szavazzon az önkormányzat érdekeit szem előtt tartva. Felelős: Csorba Ottó, a PTB elnöke Határidő: NHSZ Zöldfok Zrt december 11-ei közgyűlésén Az előző december 11-ei közgyűlésre - a személyi ügyek vonatkozásában szintén zárt ülésen meghozott képviselő-testületi határozat: 262/2015.(XII.10.) sz. képviselő-testületi határozat: Siófok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta Az NHSZ Zöldfok Zrt. igazgatósági tagjának és FB tagjainak megválasztása című napirendet és az és az alábbi határozatot hozza: 1.) A Képviselő-testület javasolja az NHSZ Zöldfok Zrt. következő közgyűlésén az Igazgatóság tagjává Ifj. Nagy Sándor (an.: Hochberger Ilona ) Siófok, Asztalos u. 48. szám alatti lakost december 31-ig terjedő időszakra megválasztani. 2.) A Képviselő-testület javasolja az NHSZ Zöldfok Zrt. következő közgyűlésén Felügyelő Bizottság tagjává Lapos Gábor (an.:barna Erzsébet) Siófok, Küszhegyi u. 27. szám alatti lakost december 31-ig terjedő időszakra megválasztani. 3.) A Képviselőtestület javasolja az NHSZ Zöldfok Zrt. következő közgyűlésén Felügyelő Bizottság tagjává Ujvári István (an.:lajos Mária) Siófok, Panoráma u. 14. szám alatti lakost december 31-ig terjedő időszakra megválasztani.

9 9 Válasz az 1./,2./ és 3./ pont vonatkozásában: A testületi döntés szerinti javaslatokat elfogadta a közgyűlés és e funkciókra a személyek megválasztásra kerültek. Felelős: Dr. Lengyel Róbert polgármester (hat. közléséért) Csorba Ottó, a PTB elnöke a tulajdonos képviseletében, a Zrt december 11-ei közgyűlésén december 10-én, a PTB zárt ülésén hozott határozat a Bahart Zrt. közgyűlése vonatkozásában: 374/2015.(XII.10.) sz. Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsági határozat: Siófok Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsága megtárgyalta a Bahart Zrt december 18- ára összehívott közgyűlésére a tulajdonos képviseletére a meghívóban felsorolt napirendek vonatkozásában az alábbi felhatalmazást adja és határozatot hozza: 1./ Siófok Város Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottsága felhatalmazza Csorba Ottó tanácsnokot, a Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság elnökét- tekintettel arra, hogy az Önkormányzat vagyonáról szóló 11/2012. (III.30.) önkormányzati rendelet, továbbá a 9/2013.(III.04.) önkormányzati rendelet Az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról 4. melléklet vonatkozó rendelkezése szerint a Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság jogosult a többségi önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságban az önkormányzat képviseletére -, hogy e bizottság elnökeként az önkormányzat tulajdonosi és pénzügyi és tulajdonosi érdekeit szem előtt tartva képviselje az önkormányzatot Bahart Zrt december 18.-ai közgyűlésén. 2./ A közgyűlési meghívó 1./ napirendjének - A Balatoni Hajózási Zrt. Alapszabályának módosítása - tárgyalásakor: pénzügyi és tulajdonosi szempontból képviselje az önkormányzatot, s járjon el saját hatáskörében. Az Alapszabály módosítására vonatkozó napirendi javaslatot az előterjesztő visszavonta, így tárgyalására sem került sor. 3./ A közgyűlési meghívó 2./ napirendjének - A Felügyelő Bizottság ügyrendjének - tárgyalásakor pénzügyi és tulajdonosi szempontból képviselje az önkormányzatot, s járjon el saját hatáskörében. 4/ A közgyűlési meghívó 3./ napirendjének - A Balatoni Hajózási Zrt. középtávú stratégiájának elfogadása - tárgyalásakor pénzügyi és tulajdonosi szempontból képviselje az önkormányzatot, s járjon el saját hatáskörében.

10 10 5./ A közgyűlési meghívó 4./ napirendjének - Javaslat a Társaság vezérigazgatójának Igazgatósági tagságára - tárgyalásakor csatolja be a tárgyban meghozott képviselő-testületi határozatot a személyekre vonatkozó javaslatot -, illetve szavazzon az önkormányzat érdekeit szem előtt tartva. A közgyűlés az alábbiakban beszerkesztett képviselő-testületi határozat szerint döntött. 6./ A közgyűlési meghívó 5./ napirendjének - Könyvvizsgáló felmentése, új könyvvizsgáló megválasztása - tárgyalásakor csatolja be a tárgyban meghozott képviselő-testületi határozatot a személyekre vonatkozó javaslatot -, illetve szavazzon az önkormányzat érdekeit szem előtt tartva. A közgyűlés az alábbiakban beszerkesztett képviselő-testületi határozat szerint döntött. 7./ A közgyűlési meghívó 6./ napirendjének - Tájékoztatás a Társaság SZMSZ-ének módosításáról - tárgyalásakor pénzügyi és tulajdonosi szempontból képviselje az önkormányzatot, s járjon el saját hatáskörében. Felelős: Csorba Ottó, a PTB elnöke Határidő: Bahart Zrt. közgyűlésén (2015. dec. 18.) Az előző közgyűlés személyi ügyi része vonatkozásában hozott képviselő-testületi határozat: 298/2015.(XII.15.) sz. képviselő-testületi határozat: Siófok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a Javaslat a Bahart Zrt december 18-ai közgyűlésére személyi ügyekben című előterjesztést. A képviselő-testület a Bahart Zrt december 18-ai közgyűlése elé terjesztendően, a közgyűlési meghívó 4./ és 5./ sorszám alatt jelzett napirendi pontokban - személyi ügyekben - a Közgyűlés felé az alábbi tulajdonosi álláspontot alakítja ki, kéri beterjeszteni: A képviselő-testület a meghívó 4./ pontja tekintetében egyetért azzal, hogy Kollár József igazgató az Igazgatóság tagjának is megválasztásra kerüljön. A közgyűlés a képviselő-testületi határozatban foglaltak szerint döntött. A képviselő-testület a meghívó 5./ pontja tekintetében a Könyvvizsgáló felmentése, új könyvvizsgáló választása napirendhez, a jelenlegi könyvvizsgáló - Czinege Sándor felmentésével egyetért és a Zrt. új könyvvizsgálójául Dr. Cseke László jelöltet javasolja a Közgyűlésnek megválasztani.

11 11 A közgyűlés a képviselő-testületi határozatban foglaltak szerint döntött. Felelős: Csorba Ottó, a PTB elnöke, a tulajdonos önk. képviseletében (a határozat közléséért) Határidő: december18. rendkívüli közgyűlésen A fenti közgyűléseken az adott témákban a határozatokat a tulajdonosi körből jelenlévők egyhangú szavazással %-ban - támogatta, fogadta el a határozatokat. Kérem a fentiekben adott válaszok elfogadását. Siófok, január 15. Csorba Ottó sk. a Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság elnöke

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére 1 Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. évi munkatervére Ózd, 2015. december 21. Előkészítő: Humánerőforrás és Képviselőtestületi Osztály 2 Tisztelt Képviselő-testület! Ózd Város

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Polgármesteri Hivatal Tanácskozó terme

MEGHÍVÓ. Polgármesteri Hivatal Tanácskozó terme Kiskunmajsa Városi Polgármesteri Hivatal 6120 Kiskunmajsa, Fő u. 82. MEGHÍVÓ Tisztelettel meghívjuk Önt a Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság 2012. június 5. napján 17:45 órakor tartandó ülésére, az

Részletesebben

Siófok Város Önkormányzata. Polgármester

Siófok Város Önkormányzata. Polgármester 1 Siófok Város Önkormányzata Polgármester 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. szeptember 24. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

M E G H Í V Ó szeptember 28-án (csütörtök) órára

M E G H Í V Ó szeptember 28-án (csütörtök) órára 1 M E G H Í V Ó Siófok Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendes ülését 2017. szeptember 28-án (csütörtök) 13.00 órára összehívom, melyre tisztelettel meghívom. Az ülés helye: V á r o s h á z a,

Részletesebben

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. évi munkatervére Ózd, 2016. december 15. Előkészítő: Jegyző Tisztelt Képviselő-testület! Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Budapest Józsefváros Önkormányzat Képviselő-testületének évi 7. rendes ülését szeptember 10-én (szerda) órára

M E G H Í V Ó. Budapest Józsefváros Önkormányzat Képviselő-testületének évi 7. rendes ülését szeptember 10-én (szerda) órára M E G H Í V Ó Budapest Józsefváros Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. évi 7. rendes ülését Napirend: 2008. szeptember 10-én (szerda) 14 00 órára hívom össze. A képviselő-testület ülését a Józsefvárosi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 18-i rendkívüli

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 23-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 23-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 2013. július 23-án megtartott rendkívüli ülésének könyvéből 314/2013. (VII. 23.) határozata Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2013. július 23. napján megtartott rendkívüli ülése

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. szeptember 11. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S 1 SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület 2014. július 03-ai rendes ülésére Határozat száma:

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2014. június 12. 15.15 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület nyílt

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Siófok Város Képviselő-testületének május havi ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Siófok Város Képviselő-testületének május havi ülésére SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 Siófok, Fő tér 1. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2013. május E L Ő T E R J E S Z T É S Siófok Város Képviselő-testületének 2013. május havi

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Siófok Város Képviselő-testületének február havi ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Siófok Város Képviselő-testületének február havi ülésére SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 Siófok, Fő tér 1. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2013. február 25. E L Ő T E R J E S Z T É S Siófok Város Képviselő-testületének 2013. február

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. december 4. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Bodorkós Ferenc polgármester Dr. Görög István jegyző az előterjesztést Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény (Mötv.)

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: dr. Varga Tibor jegyző Előterjeszti:

Részletesebben

J A V A S L A T. Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére

J A V A S L A T. Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére J A V A S L A T Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. évi munkatervére Ó z d, 2012. december 20. Előkészítő: Humánerőforrás és Képviselőtestületi Osztály Tisztelt Képviselő-testület! Ózd

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. október 19. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/1/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 28-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S 1 SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület 2013. szeptemberi rendes ülésére Határozat száma:

Részletesebben

A Jogi és Ügyrendi Bizottság 2014. június 23. napján 14:00 kor a Polgármesteri Hivatal (Fő tér 1.) kis tanácstermében megtartott rendes üléséről.

A Jogi és Ügyrendi Bizottság 2014. június 23. napján 14:00 kor a Polgármesteri Hivatal (Fő tér 1.) kis tanácstermében megtartott rendes üléséről. SOPRON MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA Száma: 40059 69/2014 Jegyzőkönyv Készült: Jelen vannak: A Jogi és Ügyrendi Bizottság 2014. június 23. napján 14:00 kor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének június 30-i ülése 9. számú napirendi pontja

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének június 30-i ülése 9. számú napirendi pontja Egyszerű többség A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2017. június 30-i ülése 9. számú napirendi pontja Javaslat a Tolna Megyei Önkormányzat és a Tolna Megyei Fejlesztési Ügynökség Nkkft. közötti

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Rábakecöl Község Önkormányzata Tuba Erik polgármester Cím: H-9344 Rábakecöl, Kossuth u. 129. Tel/Fax: 00-36-96/257-529, 00-36-30/660-18-60 E-mail: polgarmester@rabakecol.hu Honlap: www.rabakecol.hu Rábakecöl

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének március 5-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének március 5-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. március 5-én megtartott rendkívüli üléséről Határozat Tárgya: száma: 13/2018. (III.5.) Zagyvakörnyéki Települési Szilárdhulladék-gazdálkodás

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2018. július 13. Előterjesztő: Készítette: Polgármester Képviselő-testületi Osztály 32/2018. (III.23.) határozat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről. 9 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2014. július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Hercegfalvi Frida Palsics János Pályi

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők:

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők: Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-2/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. február 21-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. február 26-i rendes nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. február 26-i rendes nyílt ülésére Iktatószám: 4/ 21- /2015. Tárgy: Vegyes ügyek. ELŐTERJESZTÉS Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 26-i rendes nyílt ülésére Előterjesztő: Szabó László polgármester Az

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság június 16-án tartott rendkívüli ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság június 16-án tartott rendkívüli ülésén. Jegyzőkönyv Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. június 16-án tartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság részéről:

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról és az átruházott hatáskörben hozott bizottsági döntésekről

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról és az átruházott hatáskörben hozott bizottsági döntésekről T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi ok végrehajtásáról és az átruházott hatáskörben hozott bizottsági döntésekről Ózd, 2014. április 30. Előterjesztő: Polgármester Készítette:

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S 1 SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület 2017. január 26-ai rendes ülésére Határozat száma:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend

Jegyzőkönyv. Napirend Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 30-án 16 órakor megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt, Csernik József,

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: Folyószámla-hitelkeret módosítása

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2018. április 27. Előterjesztő: Készítette: Polgármester Képviselő-testületi Osztály 2/2018. (I.18.) az Ózd

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2017. május 08. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. szeptember 18. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

6/2015. (III.27.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének március 27-én megtartott rendkívüli üléséről

6/2015. (III.27.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének március 27-én megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 6/2015. (III.27.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 27-én megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

3060 Pásztó, Kölcsey F. u. 35.

3060 Pásztó, Kölcsey F. u. 35. P Á S Z T Ó V Á R O S P O L G Á R M E S T E R E 3060 Pásztó, Kölcsey F. u. 35. (06-32) *460-753 ; *460-155/113 F a x : ( 0 6-3 2 ) 4 6 0-9 1 8 E - m a i l :forum@paszto.hu Száma: 1-126/2015. A döntés meghozatala

Részletesebben

POLGÁRMESTER. Siófok Város Képviselő-testületének 2015. február 26-i ülésére

POLGÁRMESTER. Siófok Város Képviselő-testületének 2015. február 26-i ülésére SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. február 6. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

1./ Előterjesztés az E.ON Energiatermelő Kft, az E.O.N Hungaria Zrt., az E.ON TITÁSZ Zrt.,

1./ Előterjesztés az E.ON Energiatermelő Kft, az E.O.N Hungaria Zrt., az E.ON TITÁSZ Zrt., NYíREGYHÁZA MEGYEI JOG Ú VÁROS KÖZGYŰlÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ETIKAI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐl MEGHívó MÓDOsíTOTT! Tisztelettel meghívom Önt a Jogi, Ügyrendi és Etikai Bizottság 2015. március 23-án, (hétfőn)

Részletesebben

BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. ÁPRILIS 12-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. ÁPRILIS 12-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. ÁPRILIS 12-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendelet 8/2012. (IV. 13.) a személyes gondoskodást nyújtó szociális és gyermekjóléti

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület októberi ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület októberi ülésére Balaton-parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő:... Kónyáné dr. Zsarnovszky Judit jegyző ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma:162/2013. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2013. augusztus 28-án, 18-órakor megtartandó ülésére Jelentés a lejárt

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Bodorkós Ferenc polgármester Dr. Görög István jegyző Az előterjesztést figyelemmel Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről Határozat száma: 88/2012.(VIII.29.) 89/2012.(VIII.29.) 90/2012.(VIII.29.) 91/2012.(VIII.29.)

Részletesebben

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről. Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-3/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület Röjtökmuzsaj község Önkormányzata RÖJTÖKMUZSAJ Röjtöki u. 193. 9451. (Tel.: 99/544-052) 1-9/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2013. május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 178 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2013. június 26. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Hercegfalvi

Részletesebben

9. számú JEGYZŐKÖNYV

9. számú JEGYZŐKÖNYV 9. számú JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. április 29. napján 18 óra 30 perces kezdettel, Rétság Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának hivatalos helyiségében megtartott nyílt rendkívüli Képviselőtestületi

Részletesebben

Újhartyán Város Önkormányzata Képviselő-testületének december 14-i ülésére 6. napirend: Schulcz József polgármester

Újhartyán Város Önkormányzata Képviselő-testületének december 14-i ülésére 6. napirend: Schulcz József polgármester 1 E L Ő T E R J E S Z T É S Újhartyán Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. december 14-i ülésére 6. napirend: Tárgy: Előterjesztő: Előkészítő: Szavazás módja: Képviselő Testület 2016. évi munkaterve

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Nyílt ülésen: 1.) Előterjesztés a szociális ellátásokról szóló rendelet elfogadására. Előterjesztő: polgármester

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Nyílt ülésen: 1.) Előterjesztés a szociális ellátásokról szóló rendelet elfogadására. Előterjesztő: polgármester Jegyzőkönyv Készült: 2012. november 27- én, 15 óra 30 perctől megtartott nyílt üléséről. Jelen vannak: a jelenléti ív szerint. A polgármester megállapítja a határozatképességet. A képviselőtestület ülése

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlését június 21-én (csütörtökön) órára

M E G H Í V Ó. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlését június 21-én (csütörtökön) órára NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 4400 NYÍREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +36 42 524-500 FAX: +36 42 524-501 E-MAIL: POLGARMESTER@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám: JKAB/65-6/2018. Ügyintéző:

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2015. július 23. Előterjesztő: Polgármester Készítette: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály 2 10/2015.

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

175-35/2011. K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

175-35/2011. K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 226/2011. (X. 26.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. október 26-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S 1 SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület 2015. november 26-ai rendes ülésére Határozat

Részletesebben

Képviselő-testületének 2009. január 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Képviselő-testületének 2009. január 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Bodorkós Ferenc polgármester Összeállította: Dr. Görög István jegyző A tárgyalás módja: A beszámolót figyelemmel Magyarország

Részletesebben

Siófok Város Önkormányzata Polgármester

Siófok Város Önkormányzata Polgármester Siófok Város Önkormányzata Polgármester 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Dr. Pavlek Tünde jegyző E L Ő T E R J E S Z

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014. május 15-i ülésére. Tárgy: Önkormányzati gazdasági társaságok 2013. évi beszámolója, 2014.

ELŐTERJESZTÉS. a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014. május 15-i ülésére. Tárgy: Önkormányzati gazdasági társaságok 2013. évi beszámolója, 2014. Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 107/2014. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014. május 15-i ülésére Tárgy: Önkormányzati gazdasági társaságok 2013. évi beszámolója,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

Szám: 03-3/1-9/2015. M E G H Í V Ó

Szám: 03-3/1-9/2015. M E G H Í V Ó Szám: 03-3/1-9/2015. M E G H Í V Ó Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése 2015. május 28-án (csütörtök) 09.00 órai kezdettel tartja ülését a Városháza nagytermében, 7621 Pécs, Széchenyi tér 1.

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága 178/2016. (12.14.) JÜK határozat 5 egyhangú igen szavazattal a napirendet az alábbiak szerint elfogadta: ZÁRT ÜLÉSRE JAVASOLT NAPIRENDI PONTOK: 1. Az Önkormányzat 2016. évi Közbeszerzési Terv módosításának

Részletesebben

Előterjesztés Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 11. napján tartandó ülésére

Előterjesztés Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 11. napján tartandó ülésére Előterjesztés Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 11. napján tartandó ülésére Napirend előtt Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, az átruházott

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S 1 SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület 2014. február 06-ai rendes ülésére Határozat száma:

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Budapest Józsefváros Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. évi 2. rendes ülését. 2008. február 27-én (szerda) 14 00 órára

M E G H Í V Ó. Budapest Józsefváros Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. évi 2. rendes ülését. 2008. február 27-én (szerda) 14 00 órára M E G H Í V Ó Budapest Józsefváros Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. évi 2. rendes ülését 2008. február 27-én (szerda) 14 00 órára hívom össze. A képviselő-testület ülését a Józsefvárosi Önkormányzat

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dorkó György képviselő Kelemen Tünde képviselő Pallagi László képviselő

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dorkó György képviselő Kelemen Tünde képviselő Pallagi László képviselő Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. június 25. 15.15 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: J E L E N T É S

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: J E L E N T É S 1 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2019. április 10... Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2015. május 27-én, (szerdán)

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2016. JEGYZŐKÖNYVE

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2016. JEGYZŐKÖNYVE Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2016. JEGYZŐKÖNYVE Készült: 2016. július 11-én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Bánk Község Önkormányzata,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 22-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 22-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. február 22-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Döntés a Dél-Balatoni és Sió-völgyi Hulladékgazdálkodási Rendszer

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. július 23. napján du. 18.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen

Részletesebben

KIVONAT. Napirend előtt: Határozat 77/2016.(V.04.)PEÜB

KIVONAT. Napirend előtt: Határozat 77/2016.(V.04.)PEÜB KIVONAT Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Ellenőrzési és Ügyrendi Bizottság 2016. május 05-én (szerda) 17,00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal Nagytanácstermében

Részletesebben

10. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről.

10. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/10/2015. 10. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 17:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2016. március 31. napján 13 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba elnök, Krausz Csaba Szin Zoltán

Részletesebben

4. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

4. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 1 Ikt. szám: 510-4/2013. MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI ÉS GAZDASÁGFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA 2013. április 9-én megtartott ülésének 4. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült:

Részletesebben

Határozatok 2012.09.07. 09.17.

Határozatok 2012.09.07. 09.17. Határozatok 2012.09.07. 09.17. 141/2012.(XI.07.) sz. Önk. határozat: Harkány Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Tenkesvíz Kft. víziközmű üzemeltetésére vonatkozó megállapodását az előterjesztéssel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának április 29. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának április 29. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009. április 29. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Bodnár János, Palsics János, Tóth István bizottsági tagok, Távolmaradt: Farkas

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Iktatószám: P-199-21/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Aba Nagyközség Képviselő-testülete 2012. május 17. napján 14:00 órakor tartott rendkívüli nyílt ülésén. Jelen vannak: Kossa Lajos polgármester

Részletesebben

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. ÁPRILIS 12-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. ÁPRILIS 12-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. ÁPRILIS 12-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendeletek: 6/2012. (IV. 13.) A személyes gondoskodást nyújtó szociális és gyermekjóléti ellátások

Részletesebben

Balaton parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3.

Balaton parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. Balaton parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2014. november 7.. Kónyáné dr. Zsarnovszky Judit mb. jegyző E L Ő

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzokönyvébol

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzokönyvébol 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének könyvébol 246/2010. (IV. 12.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselo-testülete a 2010. április 12. napján megtartott rendkívüli Képviselo-testületi

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Bodorkós Ferenc polgármester Dr. Görög István jegyző Az előterjesztést figyelemmel Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MEGHÍVÓ

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MEGHÍVÓ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MEGHÍVÓ Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő, ülését a helyi önkormányzatokról szóló 1990.évi LXV. törvény 12. -a alapján 2012.március

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v A 2013. június 26-án Zalabaksa községben, a Zalabaksai Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében 17.30 órakor megtartott Együttes Képviselő-testületi ülésről. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.május 27-én tartott rendkívüli, nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.május 27-én tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.május 27-én tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015.május 27-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának november 14. napján megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának november 14. napján megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. november 14. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Hercegfalvi Frida bizottsági tag, Farkas Ernő polgármester, Kovácsné

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2016. DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1 16/2016. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balatonszőlős Község Önkormányzata B A L A T O N S Z Ő L Ő S Szám:101/21-34/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonszőlős Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 18-án, 18:00 órai

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2018. január 08. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. KERKABARABÁS község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 11-én (hétfő) 17.00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. KERKABARABÁS község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 11-én (hétfő) 17.00 órakor megtartott nyilvános üléséről. J e g y z ő k ö n y v KERKABARABÁS község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 11-én (hétfő) 17.00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Paál István polgármester Berki Zoltán alpolgármester

Részletesebben

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. augusztus 06-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. augusztus 06-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. augusztus 06-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendeletek: 9/2015.(VIII..07.) önkormányzati rendelet 10/2015.(VIII..07.) önkormányzati

Részletesebben

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. augusztus 27. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2006. október 30-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete által különböző szervezetekbe delegált személyek Előadó:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Szám: KOZP/2137/6/2011. J e g y z ő k ö n y v Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata

Részletesebben