8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: J E L E N T É S

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: J E L E N T É S"

Átírás

1 1 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület április 25-ei ülésére Határozat száma: 179/2012.(X.25.) zárt Határozat tárgya: Kórház - Rendelőintézet gazdasági igazgatói álláshelyre érkezett pályázatok véleményezése A pályázatot (amelyhez a képviselő-testülettől a javaslatot kérték) a GYEMSZI eredménytelennek nyilvánította, új pályázat kerül kiírásra. Határozat száma: 1/2013.(I.24.) Határozat tárgya: Köztársasági elnöki kitüntetés adományozására vonatkozó javaslat támogatása Dr. Balázs Árpád Siófok Város polgármestere részére Balázs Árpád, Siófok város polgármesterének Áder János köztársasági elnök a nemzeti ünnep alkalmából (március 15.) a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetést adományozta. Határozat száma: 3/2013.(I.24.) + 29/2013.(II.28.) Határozat tárgya: Közös önkormányzati hivatal létrehozása Siójut és Balatonvilágos települések önkormányzatával A KÖH létrehozására vonatkozó határozat végrehajtása teljes körűen megtörtént, az SZMSZ-t elfogadták a kirendeltség által érintett önkormányzatok képviselő-testületei. Határozat száma: 4/2013.(I.24.) Határozat tárgya: Településszerkezeti terv módosítása Kiliti szőlőhegy vonatkozásában A tárgyban született (155/2011. (IX.29.) sz.) képviselő-testületi határozat alapján a rendezési terv módosítási eljárása 2011 decemberében indult el. Az egyeztetési eljárás lezárásaként a módosításról a képviselő-testület január 24-i ülésén döntött. A fent idézett 4/2013.(I.24.) sz. képviselő-testületi határozat képezi a jogalapját az 1/2013.(I.28.) számú rendelet megalkotásának. (A választ adta: polgármesteri kabinet - főépítész)

2 2 Határozat száma: 6/2013.(I.24.) Határozat tárgya: A Balaton-parti Kft. Alapító Okiratának módosítása A képviselő-testület a Balaton-parti Kft. Alapító Okiratának módosítása tárgyában hozott döntést, az előterjesztéshez csatolt szövegtervezetben foglaltakkal egyezően jóváhagyta az Alapító Okirat módosítását. A módosítás tárgya jogszabály által előírt adatokkal történő kiegészítés. Az Alapító Okirat módosítása megtörtént, a Cégbírósághoz benyújtásra került, a cégnyilvántartásban az adatok átvezetésre kerültek. Határozat száma: 7/2013.(I.24.) Határozat tárgya: A Siófoki Nagystrand területén lévő Brownie és Lávakövi Pizzéria 15 év határozott időtartamra történő bérbeadása a Naya-Naya Kft. részére A képviselő-testület a Naya-Naya Kft. kérelmét megvizsgálta, és jóváhagyta a Brownie és Lávakövi Pizzéria vendéglátó egység és a hozzá tartozó teraszok 15 évi határozott időtartamra történő bérbeadását. A bérleti szerződés a Balaton-parti Kft. és a Naya-Naya Kft. között a Képviselő-testület határozatában megjelölt feltételekkel megkötésre került. Határozat száma: 8/2013.(I.24.) Határozat tárgya: A Siófoki Nagystrand területén lévő Seven Corner gyorsétterem 15 év határozott időtartamra történő bérbeadása A képviselő-testület a Seven Corner Hungary Kft. kérelmét megvizsgálta, és jóváhagyta a Seven Corner gyorsétterem vendéglátó egység és a hozzá tartozó teraszok 15 évi határozott időtartamra történő bérbeadását. A bérleti szerződés a Balaton-parti Kft. és a Seven Corner Hungary Kft. között a Képviselő-testület határozatában megjelölt feltételekkel megkötésre került. Határozat száma: 9/2013.(I.24.) Határozat tárgya: A Siófoki Nagystrand területén lévő La Donna fagylaltozó 15 év határozott időtartamra történő bérbeadása A képviselő-testület a Seven Corner Hungary Kft. kérelmét megvizsgálta, és jóváhagyta a LaDonna fagylaltozó vendéglátó egység és a hozzá tartozó teraszok 15 évi határozott időtartamra történő bérbeadását. A bérleti szerződés a Balaton-parti Kft. és a Seven Corner Hungary Kft. között a Képviselő-testület határozatában megjelölt feltételekkel megkötésre került.

3 3 Határozat száma: 11/2013.(I.24.) Határozat tárgya: Siófok, Felszabadulás u. 53. sz. alatti bérlakás Köböl Lászlóné bérlő bérleti szerződésének közös megegyezéssel történő megszüntetéséhez szükséges pénzbeli térítésre fedezet biztosítása A bérlő részére a közgazdasági osztály a pénzbeli térítés összegét átutalta. Határozat száma: 15/2013.(I.24.) Határozat tárgya: A központi orvosi ügyeleti ellátásra vonatkozó megállapodás módosítása A döntés értelmében a Központi Orvosi Ügyeletre vonatkozó az ellátási terület növekedése miatt szükséges működési engedélyt beszerezte és a finanszírozási szerződést megkötötte a Gondozási Központ. Az intézmény központi orvosi ügyeletre vonatkozó működési szabályzata mely március 1. napjától hatályos a határozatnak megfelelő módosításokat tartalmazza. (A választ adta: Gondozási Központ vezetője) Határozat száma: 22/2013.(I.24.) Határozat tárgya: A Siófoki Nagystrand területén lévő Beach Club bérleti szerződésének módosítása A képviselő-testület határozatában megjelölt feltételekkel a szerződés módosítása (5+5 évre hosszabbítása) a két fél között megtörtént. Határozat száma: 23/2013. (I.24.) zárt Határozat tárgya: A Siófok és Környéke Többcélú Kistérségi Társulás tulajdonában lévő AVE Zöldfok Zrt. részvények megvásárlásáról döntés A képviselő-testület úgy döntött, hogy a Siófok és Környéke Kistérségi Társulás tulajdonában lévő AVE Zöldfok Zrt. részvényeket az össznévértékük kétszeresének fejében meg kívánja vásárolni azzal, hogy a kistérségi közös vagyon elszámolásakor a vételár összege Siófok Város Önkormányzatának jutó vagyonrész összegébe beszámít. Balatonendréd Község Önkormányzatának képviselő-testülete a 10/2013.(I.24.) sz. határozatával nagyobb összeget ajánlott a részvényekért. A döntésről értesítve lett az AVE-Zöldfok Zrt. is, hogy nyilatkozzon az elővásárlási jogáról, illetve nyilatkoztassa az erre jogosultakat. (Választ adta: polgármesteri kabinet) Határozat száma: 24/2013.(I.24.) zárt Határozat tárgya: A Siófok és Környéke Többcélú Kistérségi Társulás tulajdonában lévő siófoki 6192 hrsz-ú ingatlan megvételéről való döntés (S, Bajcsy Zs. u. 64.)

4 4 A képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Siófok és Környéke Többcélú Kistérségi Társulás tulajdonában lévő, siófoki 6192 hrsz-ú ingatlant, mely természetben a 8600 Siófok, Bajcsy- Zsilinszky utca 64. szám alatt található, meg kívánja vásárolni nettó ,-Ft vételáron azzal, hogy a kistérségi közös vagyon elszámolásakor a vételár összege Siófok Város Önkormányzatának jutó vagyonrész összegébe beszámít. A többi, társulásban részt vevő önkormányzat az elővásárlási jogáról lemondott. Az MNV Zrt felé is jeleztük az értékesítés szándékát, a lemondó nyilatkozatot várjuk. Határozat száma: 25/2013.(I.24.) zárt Határozat tárgya: Döntés az Arany János Tehetséggondozó Programba jelentkező tanuló támogatásáról A támogatás biztosítását követően a pályázattal kapcsolatos adminisztrációt a tanuló iskolája intézi. Határozat száma: 28/2013.(I.24.) Határozat tárgya: A Városőrség működéséhez szükséges rendőrséggel kötendő megállapodás jóváhagyása A megállapodás február 26-án megkötésre került a Somogy Megyei Rendőr-főkapitánysággal. Határozat száma: 30/2013.(II.28.) Határozat tárgya: Döntés az Aranypart menti tömbök ellátó-helyei, valamint egyéb kisebb TRE módosításokkal kapcsolatos környezeti vizsgálat készítéséről A képviselő-testületi döntés szerint - az "ellátó-helyek"-et érintő tömbök terület felhasználási-, övezeti besorolásának felülvizsgálata céljával - településrendezési eszközeink módosítási eljárása áprilisában megindításra került. A módosítással kapcsolatos véleménykülönbségek rendezése céljából egyeztető tárgyalás összehívására került sor február 15-én, melynek során a Somogy Megyei Kormányhivatal Építésügyi Hivatal Állami Főépítésze kérte, hogy amennyiben az - az eljárás során - az Önkormányzat nem kívánja elkészíteni a 2/2005.(I.11.) Kormányrendelet szerinti Környezeti értékelést, akkor arról szülessen önkormányzati döntés (határozat) is. Jelenleg a rendezési tervi módosítás az állami főépítész előtt az un. záró véleményezés -en van folyamatban, valamint a helyben szokásos módon kifüggesztésre került. A véleményezésre rendelkezésre álló egy hónapos határidő letelte után kerülhet a terv (melynek feltétele volt a környezeti vizsgálattal kapcsolatos tárgyi határozat) a képviselő-testület elé döntésre. (A választ adta: polgármesteri kabinet - főépítész)

5 5 Határozat száma: 32/2013.(II.28.) Határozat tárgya: Siófok Város Óvodája és Bölcsődéje alapító okiratának módosítása A módosítással kapcsolatos változás bejegyzés a Magyar Államkincstárnál folyamatban van. Határozat száma: 33/2013.(II.28.) Határozat tárgya: Siófok Város Óvodája és Bölcsődéjében karbantartói létszám csökkentése A határozat szerinti határidőre a létszám csökkentés megtörtént. (A választ adta: Városi Óvoda Bölcsőde vezetője) Határozat száma: 37/2013.(II.28.) Határozat tárgya: A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének támogatása a siófoki zsinagóga tetőszerkezetének, homlokzati felújítási munkálatokkal kapcsolatban A képviselő-testület úgy döntött, hogy az önkormányzat a MAZSIHISZ tulajdonában álló siófoki zsinagóga tetőszerkezetének, valamint a homlokzat felújítási munkálatainak költségéhez a kérelmezett ,-Ft-ot biztosítja. Ennek megfelelően a támogatási szerződés elkészült, a szerződést valamennyi fél aláírta. (A választ adta: polgármesteri hivatal) Határozat száma: 38/2013.(II.28.) Határozat tárgya: A Siófoki Evangélikus Egyházközség kérelme az Evangélikus Templom és parókai felújítására vonatkozóan A képviselő-testület úgy döntött, hogy a Siófoki Evangélikus Templom és parókia felújítási munkálataihoz a Siófoki Evangélikus Egyházközség által benyújtott pályázat kedvező elbírálása esetén a pályázatban elnyert összeg önrészének 80%-ra az önkormányzat támogatást kíván nyújtani, ,-Ft értékben. A döntésről értesítésre került Lampért Gábor lelkész úr, és a szerződés előkészítésre, aláírásra is megküldésre került. Határozat száma: 39/2013.(II.28.) Határozat tárgya: A Siófoki Nagystrand területén lévő Fun Bungee gyorsétterem 17 év határozott időtartamra történő bérbeadása A képviselő-testület Keszthelyi Ottó egyéni vállalkozó kérelmét megvizsgálta, és jóváhagyta a FunBungee gyorsétterem vendéglátó egység és a hozzá tartozó teraszok 17 évi határozott időtartamra történő bérbeadását. A bérleti szerződés a Balaton-parti Kft. és Keszthelyi Ottó egyéni vállalkozó között a Képviselő-testület határozatában megjelölt feltételekkel megkötésre került.

6 6 Határozat száma: 40/2013.(II.28.) Határozat tárgya: A Siófoki Nagystrand területén lévő valutaváltó (idegenforgalmi szolgáltató iroda) 15 év határozott időtartamra történő bérbeadása A képviselő-testület az A+T Pannon-Alfa Kft. kérelmét megvizsgálta, és jóváhagyta az általa üzemeltetett idegenforgalmi szolgáltató iroda (valutaváltó) 15 évi határozott időtartamra történő bérbeadását. A bérleti szerződés a Balaton-parti Kft. és az A+T Pannon-Alfa Kft. között a Képviselőtestület határozatában megjelölt feltételekkel megkötésre került. Határozat száma: 49/2013.(II.28.) Határozat tárgya: A Siófoki Közös Önkormányzati Hivatal Alapító Okiratának módosítása Az alapító okirat módosítás Városőrség létrehozása törzskönyvi nyilvántartáson történő átvezetését kezdeményeztük a szükséges mellékletek benyújtásával egyidejűleg. Az eljárás folyamatban van. Kérem a fentiekben adott válaszok elfogadását. S i ó f o k, április 15. Dr. Balázs Árpád polgármester

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Hatósági

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Siófok Város Képviselő-testületének február havi ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Siófok Város Képviselő-testületének február havi ülésére SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 Siófok, Fő tér 1. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2013. február 25. E L Ő T E R J E S Z T É S Siófok Város Képviselő-testületének 2013. február

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2015. július 23. Előterjesztő: Polgármester Készítette: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály 2 10/2015.

Részletesebben

Szervezési és Ügyviteli osztályvezető

Szervezési és Ügyviteli osztályvezető Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Képviselő-testület 2017. évi munkatervének elfogadására

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Siófok Város Képviselő-testületének május havi ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Siófok Város Képviselő-testületének május havi ülésére SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 Siófok, Fő tér 1. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2013. május E L Ő T E R J E S Z T É S Siófok Város Képviselő-testületének 2013. május havi

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S 1 SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület 2013. szeptemberi rendes ülésére Határozat száma:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. június 14. Dr. Pavlek Tünde jegyző

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok teljesítéséről szeptember 30.

Beszámoló a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok teljesítéséről szeptember 30. Beoló a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok teljesítéséről 2013. szeptember 30. Határozat Tárgy Határidő Felelős Teljesítés 95/2013. (V. 27.) A módosított napirend elfogadásra került. 96/2013.

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 103/2013. (VI. 27.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2013. június 27-ei nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Lejárt

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2018. július 13. Előterjesztő: Készítette: Polgármester Képviselő-testületi Osztály 32/2018. (III.23.) határozat

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/36/6/2016. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. április 20-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2009. ÉVI X. JEGYZŐKÖNYVE 2009. SZEPTEMBER 15 I ÜLÉSÉRŐL j e g y z ő k ö n y v Készült Szécsényfelfalu Önkormányzat Képviselő- testületének 2009.

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Szociális alapszolgáltatási feladatokat ellátó intézményi társulásból Ambrózfalva község Önkormányzatának kilépése

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Szociális alapszolgáltatási feladatokat ellátó intézményi társulásból Ambrózfalva község Önkormányzatának kilépése Iktatószám: /2010. Kövegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. év november hó 29. napján 17.00 órakor tartott nyílt rendkívüli képviselő-testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E O K 88/2010.(XI.29.)Kt.h.

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2017. június 9 Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Bodorkós Ferenc polgármester Dr. Görög István jegyző Az előterjesztést figyelemmel Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. február 09. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Felsőpáhok Község Polgármestere 8395 Felsőpáhok, Szent István u. 67. Szám: 36-14/2009. J E L E N T É S

Felsőpáhok Község Polgármestere 8395 Felsőpáhok, Szent István u. 67. Szám: 36-14/2009. J E L E N T É S Felsőpáhok Község Polgármestere 8395 Felsőpáhok, Szent István u. 67. Szám: 36-14/2009. J E L E N T É S A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és az átruházott hatáskörök gyakorlásáról a képviselő-testület

Részletesebben

T á j é k o z t a t ó. a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben. hozott döntésekről, fontosabb intézkedésekről

T á j é k o z t a t ó. a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben. hozott döntésekről, fontosabb intézkedésekről T á j é k o z t a t ó a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben hozott döntésekről, fontosabb intézkedésekről Előadó: Göntér Gyula polgármester Előterjesztést készítette:

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/1/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 28-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend

Jegyzőkönyv. Napirend Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 30-án 16 órakor megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt, Csernik József,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 24-ei ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 53 /2012. (II. 28.)

Részletesebben

M E G H Í V Ó szeptember 28-án (csütörtök) órára

M E G H Í V Ó szeptember 28-án (csütörtök) órára 1 M E G H Í V Ó Siófok Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendes ülését 2017. szeptember 28-án (csütörtök) 13.00 órára összehívom, melyre tisztelettel meghívom. Az ülés helye: V á r o s h á z a,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA 1 J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 20-i ülésének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 1/ Napirend előtti jelentés a két ülés közötti fontosabb eseményekről - Hiesz György polgármester

M E G H Í V Ó. 1/ Napirend előtti jelentés a két ülés közötti fontosabb eseményekről - Hiesz György polgármester M E G H Í V Ó Az SZMSZ 6. (1) bekezdése alapján a Képviselő-testület ülését 2018. május 24-én (csütörtökön) 09:00 órára összehívom. Az ülés helye: Városháza nagyterme N A P I R E N D E K: A KÉPVISELŐ-TESTÜLET

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének május 25-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének május 25-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 25-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya:komló, Templom tér 2. sz. alatti (512. hrsz.) ingatlan tulajdonjogának

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 129/2017. (VII. 31.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 129/2017. (VII. 31.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 129/2017. (VII. 31.) számú határozata A Képviselő-testület a következő napirendet fogadta el: 1. Gondozási Központ intézményvezetői munkakörre benyújtott pályázatok elbírálása

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: Folyószámla-hitelkeret módosítása

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. szeptember 10. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S 1 SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület 2017. január 26-ai rendes ülésére Határozat száma:

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: A Zoltán u. 42. sz. alatti

Részletesebben

2./ Hulladékgazdálkodási rendelet módosítása

2./ Hulladékgazdálkodási rendelet módosítása Módosított határozati javaslatok 2011. december 12-i ülésre 2./ Hulladékgazdálkodási rendelet módosítása A PVB javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a XII.16-i ülésen a szolgáltatóval történt egyeztetést

Részletesebben

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. Telefon: (28)- 507-132 Fax: (28)-470-357 Nyílt ülésen tárgyalandó Előterjesztés A Képviselő-testület 2017. december 13-i ülésére

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Bodorkós Ferenc polgármester Dr. Görög István jegyző Az előterjesztést figyelemmel Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

MÓDOSÍTOTT M E G H Í V Ó

MÓDOSÍTOTT M E G H Í V Ó MÓDOSÍTOTT M E G H Í V Ó Budapest Józsefváros Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. évi 1. rendes ülését Napirend: ZÁRT: 2008. január 16-án (szerda) 14 00 órára hívom össze. A képviselő-testület ülését

Részletesebben

A testületi ülések ideje és napirendje: Január 19.

A testületi ülések ideje és napirendje: Január 19. A testületi ülések ideje és napirendje: Január 19. Előterjesztés a 2017. évi adóellenőrzési terv elfogadásáról Az előterjesztés elkészítésében közreműködik: Közigazgatási és Közigazgatási és Adó Iroda

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 6/2014. (I.29.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2014. január 29-i nyilvános ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Lejárt határidejű határozatokról

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

emeleti tanácskozótermében.

emeleti tanácskozótermében. MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2018. II. FÉLÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület - a Monor Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 27/2014. (X. 27.) önkormányzati

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2018. június 11... Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE

GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2018. szeptember 20-án tartandó ülésére Tárgy: Javaslata képviselő-testület 2018. II. félévi munkatervére. Tisztelt Képviselő-testület! Gödöllő

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2017. április 05. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Siófok Város Képviselő-testületének december havi ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Siófok Város Képviselő-testületének december havi ülésére SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. december 02. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Értesül: Makói Kistérség Többcélú Társulása. Végrehajtása megtörtént, a megállapodás módosítása aláírásra került.

Értesül: Makói Kistérség Többcélú Társulása. Végrehajtása megtörtént, a megállapodás módosítása aláírásra került. B E S Z Á M O L Ó Csanádalberti Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2015. március 30. napján tartandó rendkívüli testületi ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Tárgy: A nem közművel

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Polgármesteri Hivatal Tanácskozó terme

MEGHÍVÓ. Polgármesteri Hivatal Tanácskozó terme Kiskunmajsa Városi Polgármesteri Hivatal 6120 Kiskunmajsa, Fő u. 82. MEGHÍVÓ Tisztelettel meghívjuk Önt a Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság 2012. június 5. napján 17:45 órakor tartandó ülésére, az

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: 1/1030-1/2014/I. Üi.: Tóth Andrea Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete MAKÓ TÁJÉKOZTATÓ Tárgy: Tájékoztató a testületi határozatok végrehajtásáról

Részletesebben

Előterjesztés Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 11. napján tartandó ülésére

Előterjesztés Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 11. napján tartandó ülésére Előterjesztés Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 11. napján tartandó ülésére Napirend előtt Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, az átruházott

Részletesebben

Határozatok 2012.09.07. 09.17.

Határozatok 2012.09.07. 09.17. Határozatok 2012.09.07. 09.17. 141/2012.(XI.07.) sz. Önk. határozat: Harkány Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Tenkesvíz Kft. víziközmű üzemeltetésére vonatkozó megállapodását az előterjesztéssel

Részletesebben

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 82/2017. (XII. 14.) határozata

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 82/2017. (XII. 14.) határozata Kivonat Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. december 14-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének 82/2017. (XII. 14.) határozata

Részletesebben

a képviselő-testület május 2-án tartandó ülésére

a képviselő-testület május 2-án tartandó ülésére Szám: 1291/2012. Buzsák Község Önkormányzat J e g y z ő j e 8695. Buzsák, Fő tér 1. Telefon: (85) 530 057 Fax szám: (85) 530 067 E-mail: buzsakjegyzo@t-online.hu E L Ő T E R J E S Z T É S a képviselő-testület

Részletesebben

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVI MUNKATERVE

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVI MUNKATERVE MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. I. FÉLÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület - Monor Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról 27/2014. (X. 27.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/22/8/2018. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. október 31-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Nyílt ülésen: 1.) Előterjesztés a szociális ellátásokról szóló rendelet elfogadására. Előterjesztő: polgármester

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Nyílt ülésen: 1.) Előterjesztés a szociális ellátásokról szóló rendelet elfogadására. Előterjesztő: polgármester Jegyzőkönyv Készült: 2012. november 27- én, 15 óra 30 perctől megtartott nyílt üléséről. Jelen vannak: a jelenléti ív szerint. A polgármester megállapítja a határozatképességet. A képviselőtestület ülése

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Pintér Imre polgármester, Gróf János, Kiss Ferenc, Nagy László, Weiszné Sós Éva képviselők. b./ Tanácskozási joggal résztvevők:

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Pintér Imre polgármester, Gróf János, Kiss Ferenc, Nagy László, Weiszné Sós Éva képviselők. b./ Tanácskozási joggal résztvevők: Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: L/96-8/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2018. július 4-én 17,00 órai kezdettel

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Biatorbágy, október 11. Tarjáni István s.k. polgármester

ELŐTERJESZTÉS. Biatorbágy, október 11. Tarjáni István s.k. polgármester Város Polgármestere 051 Biatorbágy, Baross Gábor utca /a. Telefon: 06 3 310-174/14, 144 Fax: 06 3 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS a Biatorbágyi Családsegítő és

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága évi 14. rendes ülését

M E G H Í V Ó. Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága évi 14. rendes ülését M E G H Í V Ó Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága 2018. évi 14. rendes ülését 2018. július 30-án (hétfő) 13 00 órára hívom össze. A Városgazdálkodási és Pénzügyi

Részletesebben

T á j é k o z t a t ó. a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben. hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről

T á j é k o z t a t ó. a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben. hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről T á j é k o z t a t ó a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről Előadó: Győriványi Dániel polgármester Készítette: Domonkos Istvánné

Részletesebben

2/2016. (I. 18.) Napirend elfogadása január 18. nyílt ülés

2/2016. (I. 18.) Napirend elfogadása január 18. nyílt ülés TARTALOMJEGYZÉK A Képviselő-testület 2016. évi határozatairól 1/2016. (I. 18.) Hitelesítők elfogadása 2016. január 18-i rendkívüli nyílt ülésen 2/2016. (I. 18.) Napirend elfogadása 2016. január 18. nyílt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen. Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. május 29. Dr. Pavlek Tünde jegyző

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/36/18/2016. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 14-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2017. április 05. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK II. FÉLÉVI MUNKATERVE

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK II. FÉLÉVI MUNKATERVE MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. II. FÉLÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület - a Monor Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 27/2014. (X. 27.) önkormányzati

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2018. október 11. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S 1 SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület 2014. július 03-ai rendes ülésére Határozat száma:

Részletesebben

Mályi Község Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának évi munkaterve

Mályi Község Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának évi munkaterve Mályi Község Önkormányzata cím:3434 Mályi, Széchenyi u. 4., email: titkarsag@malyi.hu tel:46/529-050; 30/719-55-07; fax: 46/529-059; honlap: www.malyi.hu Mályi Község Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 212/2016. (XI.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. november 30-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató

Részletesebben

POLGÁRMESTERI JELENTÉS a képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a Képviselő-testület 2014. szeptember 11-én tartandó ülésére

POLGÁRMESTERI JELENTÉS a képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a Képviselő-testület 2014. szeptember 11-én tartandó ülésére 2. napirendi pont melléklete 2217 Gomba, Bajcsy-Zs. u. 2. Tel: (29) 633-061 Fax: (29) 433-894 e-mail: polgarmester@gomba.hu Ikt.sz.: 67-30/2014. POLGÁRMESTERI JELENTÉS a képviselő-testületi határozatok

Részletesebben

2017. február 16. Képviselő-testületi ülés. Előterjesztés

2017. február 16. Képviselő-testületi ülés. Előterjesztés 2017. február 16. Képviselő-testületi ülés Előterjesztés 7. napirendi pont - Döntés a folyamatban lévő településrendezési eszközt módosító eljárásokról; Előadó: Lizákné Vajda Lívia polgármester Tisztelt

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma: 95/2015. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2015. május 28-án 18 órakor megtartandó ülésére Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

Január 23. péntek 16,00 óra

Január 23. péntek 16,00 óra III. Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek Január 23. péntek 16,00 óra (SZB. ülés időpontja: január 19 hétfő 16.00 óra (PVB. ülés időpontja: január 20 kedd 16.00 óra Előterjesztések

Részletesebben

Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata

Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2017. december 21-i ülésére Iktató szám: 281/2017. Tárgy: Előterjesztő: Készítette: IX. kerület VÁGÓHÍD UTCA ÉS

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat POLGÁRMESTERE 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: polgarmester@fuzesgyarmat.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. szeptember

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. augusztus 27. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 47/2011. (III. 30.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. március 30-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

Sárospatak Város Önkormányzat Képviselő-testületének II. félévi munkaterve

Sárospatak Város Önkormányzat Képviselő-testületének II. félévi munkaterve 1. melléklet a 160/2014. (VI. 27.) KT. határozathoz Sárospatak Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. II. félévi munkaterve 1 ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK - A Képviselő-testület rendes üléseit általában

Részletesebben

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester. Tárgy: Javaslat a köznevelési feladatok ellátására feladat-ellátási szerződések megkötésére

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester. Tárgy: Javaslat a köznevelési feladatok ellátására feladat-ellátási szerződések megkötésére Előterjesztő: Szitka Péter Készítette: Szabóné Zsuponyó Ágnes főtanácsos Tárgy: Javaslat a köznevelési feladatok ellátására feladat-ellátási szerződések megkötésére Tisztelt Képviselő-testület! A helyi

Részletesebben

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. K I V O N A T Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2011. február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Tárgy: Javaslat Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. I.

Részletesebben

3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) * ; * /113 FAX: (06-32) JAVASLAT

3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) * ; * /113 FAX: (06-32) JAVASLAT PÁSZTÓ VÁROS POLGÁRMESTERE 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) *460-753 ; *460-155/113 FAX: (06-32) 460-918 Szám: 1-109 /2010. I. A határozat meghozatala minősített szavazattöbbséget igényel. II. A

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége Magyargencs Község Önkormányzata Ügyszám: /2015. Jegyzőkönyv Készült: Magyargencs Község Képviselő-testülete 2016. január 14-i nyilvános üléséről, mely 16 óra 00 perckor kezdődött. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. november 3. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata

Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 207/2018. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2018. november 22-i ülésére Tárgy: Dél-pesti Centrum Kórház beruházásával összefüggésben

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Bodnár László polgármester, Dr. Kóder László jegyző, Kőpájer Istvánné jegyzőkönyvvezető.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Bodnár László polgármester, Dr. Kóder László jegyző, Kőpájer Istvánné jegyzőkönyvvezető. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. május 15. napján 8 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba a bizottság elnöke, Krausz Csaba,

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Bodorkós Ferenc polgármester Dr. Görög István jegyző az előterjesztést Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény (Mötv.)

Részletesebben

Tárgy: Jelentés Kazincbarcika Városi Önkormányzat Képviselő-testülete lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról

Tárgy: Jelentés Kazincbarcika Városi Önkormányzat Képviselő-testülete lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: Jaksa Zsoltné főelőadó Tárgy: Jelentés Kazincbarcika Városi Önkormányzat Képviselő-testülete lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Tisztelt

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2019. április 10... Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének évi munkaterve

Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének évi munkaterve Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. évi munkaterve I. 2017. január 25-i képviselő-testületi ülés 1. A 2017. évi fővárosi forrásmegosztás véleményezése 2. Javaslat a

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat +Belváros-Lipótváros V. ker. Önkormányzat a A Tárgy:napirend 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a kiküldött 27/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, azzal a módosítással,

Részletesebben

Ügyiratszám: JKAB/65-5/2018. Ügyintéző: Faragóné/Bné M E G H Í V Ó. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlését

Ügyiratszám: JKAB/65-5/2018. Ügyintéző: Faragóné/Bné M E G H Í V Ó. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlését NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 4400 NYÍREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +36 42 524-500 FAX: +36 42 524-501 E-MAIL: POLGARMESTER@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám: JKAB/65-5/2018. Ügyintéző:

Részletesebben

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 31-i rendes ülésére

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 31-i rendes ülésére 11. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 31-i rendes ülésére Tárgy: Az intézményfenntartó társulások munkaszervezeti, az

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Nógrád Megyei Szakképzés-szervezési Társulás vagyonának megosztásáról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Nógrád Megyei Szakképzés-szervezési Társulás vagyonának megosztásáról E L Ő T E R J E S Z T É S a Nógrád Megyei Szakképzés-szervezési Társulás vagyonának megosztásáról Készült: Szécsény Képviselő-testületének 2013. március 26-i ülésére Előterjesztő: Stayer László polgármester

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének december 18 án 9 órakor

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének december 18 án 9 órakor Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Polgármester T-301/2008. M E G H Í V Ó Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. december 18 án 9

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: A Micimackó Magánóvoda kérelme

Részletesebben

Mályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének évi munkaterve

Mályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének évi munkaterve Mályi Község Önkormányzata cím:3434 Mályi, Széchenyi u. 4., email: titkarsag@malyi.hu tel:46/529-050; 30/719-55-07; fax: 46/529-059; honlap: www.malyi.hu Mályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Sándorfalva Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. Gajdosné Pataki Zsuzsanna polgármester

ELŐTERJESZTÉS. Sándorfalva Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. Gajdosné Pataki Zsuzsanna polgármester ELŐTERJESZTÉS Sándorfalva Városi Önkormányzat Képviselő-testületének Előterjesztő: Gajdosné Pataki Zsuzsanna polgármester Tárgy: Sándorfalva Városi Önkormányzat Képviselő-testületének és Szerveinek Szervezeti

Részletesebben

K I V O N A T. 280/2008. (VII.17.) Balatonkenese Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének határozata:

K I V O N A T. 280/2008. (VII.17.) Balatonkenese Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének határozata: 2008. július 17-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésének könyvéből 280/2008. (VII.17.) határozata: Balatonkenese Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008. július 17. napján megtartott

Részletesebben

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Képviselő-testület 2019. évi munkatervének elfogadására

Részletesebben